Legfontosabb / Kiemelés

A legjobb hajolajok és szérumok az Avontól

Kiemelés

A hajolajok és a szérumok nélkülözhetetlen segítőkké váltak a hajápolásban. Az alkalmazás azonnali hatása, a haj szerkezetére gyakorolt ​​jótékony hatás és a környezettől való védelem az olaj nyilvánvaló előnyei a haj számára. Javítsa meg és védje meg a súlyosan sérült hajat is - az Avon olajok, folyadékok és szérumok közvetlen használata.

Sok hölgy már értékelte a hajvégeket és szérumokat. Állandó festés, hajszárító és vasalók használata, környezeti expozíció - mindezek a tényezők negatívan befolyásolják a haj állapotát, szárazsághoz, ridegséghez és a széthasadt hajvégek megjelenéséhez vezetnek. Az Avon hajolajok és szérumok célja a fenti problémák megelőzése és kiküszöbölése..

A legnépszerűbb olajok és szérumok az Avon-tól

Advance Techniques hajápoló sorozat. Számos szérumot és hajolajat tartalmaz. A sorozat aktív komponensei között szerepel a keratin, a hialuron, az értékes és ritka növényi olajok: mandula, makadámia, argán magok, abesszin olaj, marula, szőlőmag.

Ellenjavallatok

Ha bármilyen kozmetikai termékre allergiás reakciót tapasztal, abba kell hagynia a használatát. A termék összetevőinek egyéni intoleranciája.

Advance Techniques Átfogó ápolás Tápláló hajszérum

Komplex hatással van a hajra - megszünteti a szárazságot, megakadályozza a hajhullást és helyreállítja a haj fényét és selymességét. Azonnal táplálja, védi a sérülésektől és kisimítja a hajat.

A szérum összetétele értékes komponensekkel - argánolaj, B5 provitamin, E-vitamin - gazdagodik. Ezek az értékes összetevők behatolnak a haj szerkezetébe és jótékony hatást fejtenek ki..

Alkalmazás módja: vigye fel a terméket tiszta, nedves vagy száraz hajra a hosszúság közepétől. Óvatosan terítse szét a hajvégeken. Nem kell lemosni.

Advance Techniques értékes olajok hajszérum

Célja minden típusú haj helyreállítása és védelme. Segít elkerülni a télen való kiszáradást, véd a hirtelen hőmérséklet-változásoktól és a fűtőberendezések miatti száraz levegőtől. Hidratálja a hajat a ragyogás és a táplálás érdekében.

A szérum négy olaj komplexet tartalmaz - makadámia, marula, kamélia, mandula.

Samponozás és kondicionáló használata után kenje be az olajszérumot. Szükség van a termék elosztására a haj közepétől a legvégéig, elkerülve a gyökérzónát.

Advance Techniques Silk Smoothness száraz haj szérum

Hatékonyan megbirkózik olyan problémákkal, mint a rugalmasság és a fényesség elvesztése, helyreállítja a haj simaságát és természetes fényét.

A tejsavó selyemolajokat és fehérjéket tartalmaz.

A szérumot mosás után, hajszárítóval vagy egyenesítő használatával kell felvinni. A terméket a haj hossza mentén kell elosztania, kezdve a közepétől és a végéig. Nem igényel öblítést.

Advance Techniques Hyaluronic Magic szérum finom vagy normál hajra

Intenzív fényt, puhaságot és simaságot biztosít a hajnak. Táplálja a hajat belülről anélkül, hogy lemérné.

A termék értékes anyagokat tartalmaz: tápláló olajok és hialuron komplexet. A hialuron behatolva a hialuron beágyazódik szerkezetébe, és nedvességgel tölti fel, ezáltal rugalmasságot biztosítva.

A balzsam használata után hetente egyszer kell mosni a hajra. Hagyja a hajon egy percig, majd alaposan öblítse le vízzel.

Advance Techniques értékes olajok kétfázisú spray szérum minden hajtípusra

Átfogó gondozást nyújt a haj és a fejbőr számára. Hidratálja, táplálja, védi a hajat és egészséges ragyogást és fényt kölcsönöz nekik.

A szérum spray összetétele értékes marula, makadámia, kamélia, mandula és szőlő olajokkal van feltöltve.

Vigye fel a szérumot tiszta, nedves vagy száraz hajra, elosztva a haj teljes hosszában. Könnyű masszírozó mozdulatokkal is alkalmazható a gyökérzónára.

Advance Techniques Azonnali javítás 7 hajszérum

A szérum azonnal hat és helyreállítja a hajat minden fronton: megakadályozza a törést, táplálást biztosít, megtartja a nedvességet, ragyogást, puhaságot és rugalmasságot ad vissza a hajnak, véd a szélsőséges hőmérsékletektől.

Vigye fel nedves vagy száraz hajra a hosszúság közepétől a végéig, különös figyelmet fordítva rájuk. Nem mossa le.

Advance Techniques napról napra ragyogó szérum száraz hajra

Célja a ragyogás és a ragyogás helyreállítása, megakadályozza a töredezést és a könnyű fésülést.

A multishine technológia, valamint az olajok és vitaminok tükörszerű fényt adnak a hajnak, simaságát és selymességét.

A termék könnyen alkalmazható és elosztható a hajon keresztül. Mosás után érvényes, nem igényel öblítést.

Advance Techniques Instant Repair 7 spray szérum sérült hajra

Helyreállítja és hidratálja a töredezett hajvégeket, így a haj teljes hosszában puha, selymes és sima marad. Azonnal javítja a haj megjelenését és állapotát anélkül, hogy lemérné a hajat.

Száraz és nedves hajra egyaránt alkalmazza, és nem igényel öblítést.

Advance Techniques Hyaluronic Magic hajfeltöltő szérum

Jól megbirkózik a vékony és rakoncátlan hajjal, amely elvesztette fényét, rugalmasságát és volumenét. Ez az új termék sűríti és újjáépíti a hajat tápláló összetevőkkel. Ennek eredményeként - sűrű, rugalmas, terjedelmes és puha fürtök tükrös ragyogással.

A hatóanyag a hialuron, amely a hialuronsavból származik. Képes mélyen behatolni a haj szerkezetébe, és biztosítja a víz és a tápanyagok szállítását.

A szérum használható a fejbőr és az egész haj masszírozására. Vigye fel a tiszta, nedves hajra a termék leöblítése nélkül.

Az Avon által bemutatott számos termék között - a szérumok és olajok különleges helyet foglalnak el - azonnal hatnak, nem nehezítik le a hajat. A jól ápolt, vastag és selymes fürtök minden nő vitathatatlan méltósága. Most már könnyebbé és megfizethetőbbé tenni ezt a hatást a rugalmas árpolitikának és az Avon hatékony termékeinek köszönhetően.

Az Avon Advance Techniques száraz véget ér a szérumban és hogyan kell használni?

Különösen a szép nem képviselői számára, akiknek a haját a végek túlzott szárazsága jellemzi, a híres Avon cég kényelmes és hatékony szérumot hozott létre spray formájában, amely kiváló kiegészítője lesz az Avon Advance Techniques samponnak és balzsamnak..

Az Avon Advance Techniques száraz végű szérum

Az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb professzionális kozmetikum, amelynek célja a száraz hajvégek gyógyítása és a vitalitás, az egészséges fényesség és rugalmasság helyreállítása, az Avon Advance Techniques száraz hajvégi szérum..

Ennek a terméknek a legkevesebb állaga van, ennek köszönhetően a fürtöket finoman, teljes kényelem mellett ápolják. Az alkalmazás eredményeként erősek, egészségesek, rugalmasak és fényesek lesznek..

A szérum jó hatása a száraz hajvégekre annak öt gyógyító olajon alapuló összetételének köszönhető. Ezenkívül B5 provitamint és amodimetikonot tartalmaz..

Ezen összetevők mindegyike szerepet játszik a fürtök átalakításában:

 • a makadámiaolaj értékes anyagokkal táplálja a fürtöket, és szerkezetüket rugalmassá és selymessé teszi;
 • a szőlőmagolaj, mivel erős természetes antioxidáns, megvédi minden egyes hajat a külső környezet agresszív hatásától;
 • a kaméliaolaj simítja a fürtök szerkezetét, könnyű és kényelmes fésülést biztosítva számukra;
 • a mandulaolaj lágyító és erősítő hatású, és hatékonyan helyreállítja a fürtök még erősen sérült végeit is;
 • a marulaolaj tökéletesen hidratálja a hajat és kellemesen simavá teszi;
 • A B5 provitamin vagy a panthenol beborítja a hajszálakat, tápláló táplálékkal, erővel és egészséges ragyogással látja el őket;
 • az amodimetikon kiváló kondicionáló hatású, puhítja a szőrszálakat és megakadályozza azok hámlását.

Hogyan kell helyesen alkalmazni?

A gyártók gondoskodtak arról, hogy ez a termék a lehető legegyszerűbb és legkönnyebben használható legyen. Az otthoni szérum rendszeres használatával nagyszerű eredményeket érhet el - a fürtök tökéletesen ápoltak, selymesek és rugalmasak lesznek. A túlzott szárazságra hajlamos tippeket pedig megvédjük a további károsodásoktól.

A permetezőpalack előzőleg megrázása után kis mennyiségű tápláló szérumot kell felhordani a megmosott nedves fürtökre, pontosabban a végükre. A kényelmes permetező adagolónak köszönhetően ezt nagyon könnyű megtenni. Ez a termék nem igényel öblítést, ami azt jelenti, hogy egész nap gyógyító hatású..

Minden hajmosás után két-három hónapig könnyű szérumot kell alkalmazni. Ez az időszak elegendő ahhoz, hogy a fürtök száraz végei abbahagyják a kettéágazást és teljesen normalizálódjanak..

A gyógymód alkalmazásának legjobb ideje tavasz és ősz, amikor a szezonális vitaminhiány rányomja bélyegét a haj állapotára. Ezenkívül ismételt tanfolyamokat végezhet, ha a hajvégek bizonyos eljárások - különösen a perm, a szőkeség és mások - következtében károsodnak.

Zsíros a haja a gyökereknél és száraz a végein? Olvassa el weboldalunkon, hogyan kell vigyázni rájuk, hogyan lehet helyreállítani a természetes egyensúlyt, valamint melyik maszkot és sampont kell választani?

Hatékonyság

Az Avon száraz hajszérum magas hatékonyságot mutat a száraz hajvégek problémája esetén, amelyet vitaminhiány, termikus vagy kémiai expozíció, kedvezőtlen ökológia vagy egyéb tényezők okoznak..

Ez az eszköz megfelelő táplálékkal látja el a végét, és helyreállítja sérült szerkezetüket. Ennek eredményeként minden haj selymessé, kellemes fényűvé és ápolt megjelenésűvé válik.

Az első pozitív változások a termék használatának három-öt eljárása után válnak észrevehetővé. A végek túlzott szárazságának problémájának teljes megoldásához legalább két hónapig kell alkalmazni..

Tápláló olajokkal, B5 provitaminnal és amodimetikonral dúsított Avon Advance Techniques könnyű szérumot úgy tervezték, hogy megoldja a száraz fürtök bosszantó problémáját. Ezért nélkülözhetetlen termékké válik azoknak a nőknek, akik szeretnek kísérletezni a hajukkal. A haj minden helyzetben erős, egészséges és fényes lesz!

Advance Techniques

Az Avon Advance Techniques sorozata minden vágyat kielégít. Festett hajad van? Csintalan fürtök? Sokoldalú hajápolási termékeket keres, amelyeket minden nap használhat? A hajad elvesztette fényét és korábbi szépségét? Ezen problémák bármelyikét mindig az Advance Techniques sorozat kezeli. Számos, különféle specializációjú vonal áll az Ön rendelkezésére, és az egyedi alkatrészek lehetővé teszik, hogy minden nap professzionálisan vigyázzon a hajára. A sorozat egyes termékeinek formulája az új progresszív Tri-Keratin rendszeren alapul, amely lehetővé teszi a hajápolás legfontosabb pontjainak megoldását

Különleges bánás

 • Arckozmetika
 • Testkozmetikumok
 • Hajkozmetikumok
  • Válassza kategóriánként
  • Sorozatválasztás
   • Advance Techniques
   • Naturals
   • Advance Techniques Professional
    • Samponok
    • Balzsamok balzsamok
    • Különleges bánás
    • Hajformázó termékek
   • Az Avon férfit érdekli
 • Illatszerek
 • Áruk férfiaknak
 • Smink termékek
 • Gyermeksorozat
 • Divat és stílus

Hajápolás Advance Techniques Professional

Ahhoz, hogy mindig lenyűgözőnek tűnjön, minden lánynak nemcsak tetőtől talpig kell részletesen átgondolnia a képét, hanem a legkisebb részletekben is tökéleteset kell biztosítania. Például a hajnak ápoltnak kell lennie a helyzettől és a helytől függetlenül, mert nem tudja, mikor lesz képes megfelelni a sorsának..

Számos tényező azonban negatívan befolyásolhatja az általános tapasztalatokat. Például lehet, hogy egy lánynak nincs elég ideje egy hajápolási procedúrára, aminek következtében megjelenésük nem lesz a leginkább irigylésre méltó..

Az ilyen élmény elkerülése érdekében szükséged lesz egy olyan eszközkészletre, amely azonnal vagy nagyon rövid idő alatt csodálatos hatást fejthet ki és javíthatja az eredményt..

Advance Techniques Professzionális kínálat

Ilyen sorozat az Avon termékcsalád, amelyet a katalógusban és a hivatalos weboldalon mutatnak be. Az Advance Techniques Professional különleges gondozása segíthet a legváratlanabb helyzetekben.

Szérumok - Avon hajlakk

A lenyűgöző ragyogás meghökkent és elhiteti veled, hogy a lány az elmúlt néhány órát drága hajmaszkok készítésével töltötte a szalonban. Az Avon szérumok a haj szerkezetén dolgoznak, helyreállítják és javítják azt. A keratinnal ellátott maszk használata pedig telíti a hajat, kitölti a szerkezetben kialakult üregeket és elpusztítja azokat.

Szérum - spray Keratin spray

Például egy szérum - spray Power of Keratin használatához minimális időre van szükség, kényelmes magával vinni, mert még egy kis kézitáskába is elfér. Azonban csak néhány permetezéssel a hajad nemcsak ápolt, hanem elegáns megjelenést kölcsönöznek..

Szérumvarázs Hyaluron

Egy másik kompakt eszköz, amelynek azonnali hatása van, a Magic Hyaluron szérum. A sav a szépségiparban már régóta ismert kiváló tulajdonságairól - az üregek kitöltésére, nedvességgel való telítésére és a szerkezetben való visszatartására. Ezért a termék samponozás után történő alkalmazása javíthatja az egyes göndörök külső és minőségi jellemzőit..

Nemesolajok sora

És egy további hasznos vásárlás, amely elősegíti a haj megjelenésének és minőségének javítását, a Precious Oils sorozat termékei lesznek..

Mindegyik többféle olajat tartalmaz egyszerre, amelyek

 • gyógyító hatással vannak a szerkezetre,
 • takarmány,
 • telítsd meg hasznos vitaminokkal.
Az alapok bármelyike ​​igazi felfedezés lesz, de ha teljes készletet vásárol, akkor az igazi ajándék lesz a saját hajának.

Haladó technikák avon

Az Advance Techniques sorozat minden vágyat kielégít. Festett hajad van? Csintalan fürtök? Sokoldalú hajápolási terméket keres, amelyet minden nap használhat? A hajad elvesztette fényét és korábbi szépségét? Ezen problémák bármelyikét mindig az Advance Techniques sorozat kezeli. Egyszerre több, különféle specializációjú vonal áll az Ön rendelkezésére, és az egyedi alkatrészek lehetővé teszik, hogy minden nap professzionálisan vigyázzon a hajára..
A sorozat egyes termékeinek formulája az új progresszív Tri-Keratin rendszeren alapul, amely lehetővé teszi a hajápolás legfontosabb pontjainak megoldását:

 1. A haj felső rétegének kisimítása és a ragyogás helyreállítása - ez a búzafehérje-hidrolizátum, a guarmag-kivonat (fehér akác), a szilikon felelőssége.
 2. A hajon belüli tengely kötéseinek megerősítése - aminosavak komplexe felelős ezért.
 3. Táplálkozás, a gyökerek megerősítése és a haj növekedésének serkentése - ez a biológiailag aktív hínárkivonat felelőssége.


Revitalizáló szer gyenge, fénytelen és sérült hajra "Youth and Shine"

KORA VISSZATÉRÉSE

A termék gyógyítja és táplálja a hajat, köszönhetően annak a tulajdonságának, hogy behatoljon a tengelybe - a haj és a haj gyökereinek "élő" részébe. Erősíti a hajgyökereket, megakadályozza a hajhullást, visszaadja a haj fényét, ad hangerőt.

panthenol; fenoxietanol; dimetikon; kreatin; imidazolidinil-karbamid; hidrogénezett ricinusolaj; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált; oleanolsav; biotinoil -ripeptid-1; muskátli.

Vigye fel egyenletesen a nedves, törölközővel szárított hajra, és a szokásos módon formázza.Revitalizáló sampon gyenge, fénytelen és sérült hajra "Youth and Shine"

KORA VISSZATÉRÉSE SAMPON

Aminosavak komplexét, B5 provitamint és búzapeptideket tartalmaz a kíméletes tisztításhoz és a haj helyreállításához, valamint védő fóliát hoz létre a hajon, amely megtartja a nedvességet és megőrzi színét.

kókuszolaj-savak etanolamidja; nátrium-lauril-szulfát; nátrium-klorid; citromsav; kreatin; hidrolizált búzafehérjék; panthenol; hidrolizált búzakeményítő; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált.

Vigye fel nedves hajra, majd öblítse le vízzel. Ha szükséges
ismétlés.Revitalizáló balzsam gyenge, fénytelen és sérült hajra "Youth and Shine"

KORA VISSZAÁLLÍTÓ KONDICIONÁLÓ

Természetes antioxidánsokat és tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek megvédeni a hajat a napi zaklatásoktól és helyreállítani a ragyogást.

kreatin; propilparabén; gránátalma leve; hexilénglikol; kivonat
moszat szájpadlás boncolt; kivonat pelvetia barázdált; muskátli.

Alkalmazza egyenletesen a tiszta, samponos hajra. Hagyja hatni 1-2 percig, majd mossa le vízzel.Simító sampon nedvességálló, simító sampon

Minden hajtípushoz.
Gyengéden tisztítja és visszatartja a nedvességet a hajban, azonnal simává és kezelhetővé teszi.

kókuszolaj-savak etanolamidja; nátrium-lauril-szulfát; nátrium-klorid; nátrium-hidroxi-metil-glicinát; citromsav; kvaternium-80; kreatin; Abesszin katran olaj; hidrolizált búzafehérjék; panthenol; hidrolizált búzakeményítő; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált.

masszírozza nedves hajba, majd öblítse le. Használat után használjon hajöblítést.Sima öblítés NEDVENY SLEEK KIMOSÍTÓ KONDÍCIÓ

Megköti a nedvességet, és puha, sima és ragyogó hajat hagy.

Abesszin katran olaj; kreatin; propilparabén; hexilénglikol; kvaternium-33; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált; kumarin.

Masszírozza a terméket nedves hajra, egyenletesen elosztva a gyökértől a hegyig, a Moisture & Smoothness sampon használata után. Hagyja 1 percig hatni, majd öblítse le.Nedvességet simító balzsam NEDVESSÉGES SLEEK KIMOSÍTÓ KRÉM

A termék azonnal hosszú ideig simává teszi a hajat. Tökéletesen hidratálja a hajat anélkül, hogy lemérné. Nem igényel öblítést.

Fő összetevők: abesszin katran olaj; kreatin; propilparabén; hexilénglikol; kvaternium-33; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált; kumarin; keratin; pantenol.

vigye fel a terméket nedves hajra, fésülje meg. Ne öblítsd. Fektesse a szokásos módon.SZÍNT ÉLETTALAKÍTÓ SAMPON SZÍNES KEZELÉSŰ HAJHOZ

Tartalmaz kreatint, antioxidánsokat és egy fényvédő szűrő komplexet, fenntartja a színes haj egészséges fényét, helyreállítja, erősíti a hajat és védi a károsodástól. Segít fenntartani a színtelítettséget, akár kétszer olyan hosszú, mint a szokásos sampon. A haj puhaságát, fényét és volumenét adja.

ricinusolaj-hidrolizátum; glicin; kreatin; szilikon; algakivonat; propilén-glikol; édeskömény; tejfehérjék.

Vigye fel nedves hajra, majd öblítse le vízzel. Szükség szerint ismételje meg. Alkalmas mindennapi használatra. Használja kondicionálóval a színezett haj helyreállításához.SZÍNELÉPÍTŐ KONDICIONÁLÓ SZÍNEN KEZELT HAJRA

Tartalmaz kreatint, antioxidánsokat és egy fényvédő szűrő komplexet, fenntartja a színes haj egészséges fényét, helyreállítja, erősíti a hajat és védi a károsodástól. A speciális hidratáló formula segít megőrizni a haj színének gazdagságát. Kezeli a hajat és megkönnyíti a fésülést anélkül, hogy lemérné.

kondicionáló adalékok komplexe - biztosítja a nedvesség egyensúlyát, antisztatikus tulajdonságokat kölcsönöz; kreatin; édeskömény; algakivonat; oktokrilén; panthenol; búza fehérjék.

Samponozza meg a haját, majd kenje be a terméket a hajába, különös figyelmet fordítva a haj végére. Hagyja hatni 1 percig, majd öblítse le. Használja samponnal színes hajra.VISSZAÁLLÍTÓ MASZK SZÍNEN KEZELT HAJRA

A hidratáló formula mély táplálékot és hidratációt biztosít, helyreállítja a sérült hajat, egészséges fényt kölcsönöz neki. Végzi a kondicionáló funkcióját, gondoskodik a festett haj élénk színének fenntartásáról. A maszk véd a forró stílus és a káros napsugarak káros hatásaival szemben.

algakivonat; dimetikon; kreatin; édeskömény kivonat.

alkalmas napi használatra. A maszkot egyenletesen vigye fel a tiszta, nedves hajra, különös figyelmet fordítva a haj végére. Hagyja hatni 5-7 percig. Alaposan öblítse le meleg vízzel.SZÍNZÁR KEZELÉSE Színtartó

Világos hajszín 4 hétig.
Az új termék formulája olyan összetevőkkel gazdagodik, amelyek segítenek megőrizni a hajszín fényét, megakadályozva annak kimosását és kiégését a napon.

geraniol; dimetikon; kumarin; kivonat pelvetia barázdált; moszat kivonat.

Vigyen fel egy kis mennyiséget a törülközővel szárított hajra. Ne mossa le!Sampon a göndör haj simításához. SAMAM SZABADÍTÁSA FRISZES VAGY GÖNYÖRŰ HAJRA

Kreatint és ápolószereket tartalmaz, amelyek hidratálják, erősítik és helyreállítják a szőrös hajat.

Vigye fel nedves hajra, habosítsa, majd öblítse le vízzel. Ha szükséges, ismételje meg.TAMING KONDICIONÁLÓ A FRIZZY VAGY GÖNYÖRŰ HAJRA Simító kondicionáló göndör hajra

Kreatint és ápolószereket tartalmaz, amelyek hidratálják, erősítik és helyreállítják a szőrös hajat.

Vigye fel nedves hajra, habosítsa, majd öblítse le vízzel. Szükség szerint ismételje meg. Használja Curl Smoothing samponnal.Szérum a göndör és rakoncátlan haj simításához "Extra Strength" ANTI-FRIZZ SZÉRUM

Megakadályozza a haj összekuszálódását. Kreatint tartalmaz, erősíti a hajat és megakadályozza a haj károsodását.

Kis mennyiséget vigyen fel száraz vagy nedves hajra. Ne mossa le.
Vigyázat: gyúlékony.A haj fényének átadására szolgáló eszközök "Crystal Shine" CELLOSHINE KEZELÉS

Ez az egyedülálló súlytalan kezelés intenzív fényt és extra mennyiséget kölcsönöz a hajnak anélkül, hogy megterhelné.

limnantes mag kivonat; panthenol; kreatin; hidrolizált búzafehérjék; foszforsav; hidrolizált búzakeményítő; benzofenon-3; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált; limonén.

gyengéden masszírozza a nedves hajra, hagyja hatni 3 percig, majd alaposan öblítse le vízzel és fésülje meg.Hajsampon "Egészséges ragyogás". Bármely hajtípusra NAPI EREDMÉNYEK EGÉSZSÉGES RÖVID SAMPON MINDEN HATÍPUSHOZ

A hajad selyemként ragyog. A sampon a Creatine plus Pro-Vitamin B5 komplexet tartalmazza, amely egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak, helyreállítja annak szerkezetét, erősíti és megvédi a sérülésektől.

kreatin; hidrolizált búzafehérje; hidrolizált búzakeményítő; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált.

Masszírozza óvatosan nedves hajba, majd öblítse le vízzel. Szükség szerint ismételje meg. Alkalmas mindennapi használatra. Használjon Healthy Glow hajbalzsamot is.Klímaberendezés minden típusú hajra, napi használatra GYORS TOUCH BEMUTATÓ KONDICIONÁLÓ MINDEN HATÍPUSHOZ

A balzsam tökéletesen hidratálja a hajat és megkönnyíti a szétválást. Alkalmas mindennapi használatra.

dimetikon; kreatin; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált; kumarin.

mossa meg a haját samponnal, finoman masszírozza át a hajon kis mennyiségű balzsamot, ne öblítse le.TISZTÍTÓ KEZELÉSSAMPOO

Azonnal eltávolítja a szennyeződéseket a fejbőrről és a hajról, mélyen megtisztítja a hajat és hatékonyan leöblíti a hajformázási maradványokat, amelyek gyakran zavarják a fejbőr légzését. Kellemes tisztaság- és frissességérzetet hagy maga után.

mentol; kreatin; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált; metil-izotiazolinon; butilfenilmetilpropionális.

Masszírozza óvatosan a nedves hajra, habosítsa meg, majd öblítse le vízzel. Szükség szerint ismételje meg. Használja hetente egyszer. Más napokon használja a szokásos Advance Techniques sampont.Szérum száraz hajvégekre NAPI EREDMÉNYEK A SZÁRAZ SZÉRUM

Láthatóan puhítja és hidratálja a száraz és sérült hajvégeket, fényvédőket tartalmaz a további hajvédelem érdekében.

kreatin; dimetikon; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált.

kis mennyiséget vigyen fel száraz vagy nedves hajra. Ne mossa le.Hajlakk "szatén ragyogás" NAPI EREDMÉNYEK TÜKÖRRÖKNYŰ SPRAY

Kreatint és speciális ragyogáshoz szükséges szilikonokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a hajnak egész nap csodálatos fényt ad. Megakadályozza a villamosítást. Mélyen hidratál és táplál. Erősíti a kondicionáló hatását. Véd az ultraibolya sugárzástól. Minden hajtípusra ajánlott.

ciklometikon; dimetikonol; kreatin; algakivonat.

permetezze a hajra, tartsa az üveget 20-25 cm-re a hajtól. Alkalmas napi és gyakoribb használatra. Száraz vagy nedves hajra kenje. Ne mossa le.2 az 1-ben korpásodás elleni kondicionáló sampon TISZTÍTJA A TISZTÁLYTALANÍTÁST KÖZÖTT 2-az-1-ben sampont és kondicionálót

Az egyedülálló Tri-Keratin rendszert tartalmazza. Megszünteti a korpásodás megjelenését. Biztosítja a haj tisztítását és kondicionálását. Kényelmes a használata, mivel utána nem kell kondicionálót használni.

gyengéden masszírozza a nedves hajra és a fejbőrre. Néhány perc múlva alaposan öblítse le vízzel. Ha szükséges, ismételje meg.

250 ml, 400 ml, 750 mlOxigénes fejbőr kezelés OXIGÉN BŐRKEZELÉS

Egy speciális formulának köszönhetően a termék egyszerre kiküszöböli a fejbőr hámlását és felszívja a felesleges zsírt.

szalicil sav; mentol; cink-pirition; akác kivonat; zsírsavak limnantes magvakból; hidrolizált búzafehérje; Pálmaolaj; moszat kivonat; Pelvetia kivonat; benzoesav; Indiai lagerstromia kivonat.

Használat előtt alaposan rázza fel az üveget. Tiszta, nedves hajra kenje. Vágja le a hajat és masszírozza be a fejbőrbe. Ne öblítsd. Hajformázza. Kerülje a szembe jutást. Tartsa távol gyermekektől.SZÁRAZ HAJ VISSZAÁLLÍTÁSA

Ennek a vonalnak a termékei táplálják, erősítik és helyreállítják a száraz és törékeny hajat, szokatlanul rugalmassá és fényessé téve őket; mélyen hidratáló formula helyreállítja a hajat belülről, kisimítja és puhává teszi a hajat.
Azonnali eredmény intenzív hajjavító szérum száraz és sérült hajra AZONNALI TÖLTSÉGES KEZELÉS SZÁRAZ, SÉRTETT HAJOKHOZ
A termék ultrakönnyű formulája azonnal helyreállítja és simává teszi a haj szerkezetét.

dimetikonol, kreatin, aroma, metilparabén, panthenol, selyem aminosavak, moszat kivonat, pelvetia barázdált kivonat, kumarin, limonén.

minden eljáráshoz használjon egy csövet a termékből. Vigye fel nedves hajra, hagyja hatni 1-2 percig, majd öblítse le. Használja hetente egyszer.Azonnali eredmény intenzív volumáló szérum finom és gyenge hajra AZONNALI TÖLTSÉGES KEZELÉS FINOM, HATÁRT HAJRA

Az ultrakönnyű formula azonnal puhává, selymessé és teljessé teszi a hajat.

izododekán; kreatin; propilparabén; hidrolizált búzafehérjék; hidrolizált búzakeményítő; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált; limonén.

minden eljáráshoz használjon egy csövet a termékből. Vigye fel nedves hajra, hagyja hatni 1-2 percig, majd öblítse le. Használja hetente egyszer.Hidratáló sampon száraz és sérült hajra HIDRATÁLÓ SAMPON SZÁRAZ VAGY SÉRTETT HAJRA

A sampont speciálisan a száraz és sérült haj tisztítására és helyreállítására fejlesztették ki. A koncentrált természetes hidratáló krémek segítenek a száraz, sérült és színezett haj egészséges, fényes és puha megjelenésében.
Kreatint és hidratáló hialuron komplexet tartalmaz a haj megerősítésére és hidratálására.

Könnyű masszírozó mozdulatokkal vigye fel nedves hajra, majd alaposan öblítse le. Ha szükséges, ismételje meg.Hidratáló kondicionáló száraz és sérült hajra HIDRATÁLÓ KONDICIONÁLÓ SZÁRAZ VAGY SÉRTETT HATAKRA

Kifejezetten a haj nedvességének kondicionálására és helyreállítására szolgál, amely száraz lehet a természettől vagy a környezettől, vagy a színe károsíthatja. A koncentrált természetes hidratáló krémek segítenek az egészséges megjelenésű, fényes és puha haj helyreállításában.

Vigyen fel egy kis mennyiségű kondicionálót könnyű masszázs mozdulatokkal a megmosott nedves hajra, alaposan öblítse le vízzel.Expressz balzsam száraz és sérült hajra. EXPRESS KONDICIONÁLÓ SZÁRAZ VAGY SÉRTETT HAJRA

Azonnali kondicionáló, nincs szükség öblítésre. Szilikont tartalmaz, amely minden hajat vékony filmmel borít, és hosszan tartó hidratációt biztosít. Helyreállítja a hajat, puhává és kezelhetővé teszi, megakadályozza a gubancolódást.

moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált; kreatin; kumarin.

permetezze nedves vagy száraz haj gyökereire, majd fésülje át. Ne öblítsd. Stílusolja haját a szokásos módon.Intenzív megújító éjszakai szérum. Száraz és sérült hajra ÉJSZAKAI ELIXÍR SÉRÜLT VAGY MEGOSZTOTT HAJRA

A szérum fiatalítja és kisimítja a hajat alvás közben. Kreatinnal, panthenollal és shea vajjal formulázva táplálja és puhítja a hajat. Nem hagy nyomot az ágyon.

moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált; geraniol; kumarin; kreatin; Shea vaj.

egyenletesen vigye fel a hajra lefekvés előtt. Ne öblítsd. Reggel samponnal mossa meg a haját és öblítse le. Stílusolja haját a szokásos módon.Sampon a finom és gyenge haj mennyiségének növelésére VOLUME & TEXTURE TRI-KERATIN SYSTEM SHAMPOO finom, vékony vagy zsíros hajra

A sampon alkalmas mindennapi használatra. Térfogatot és fényt nyújt a hajnak. Visszaállítja szerkezetüket.

250 ml, 400 ml, 750 mlBalzsam a finom és gyenge haj mennyiségének növelésére VOLUME & TEXTURE TRI-KERATIN SYSTEM kondicionáló finom, vékony vagy zsíros hajra

Az egyedülálló Tri-Keratin rendszert tartalmazza. Extra hajot ad a hajnak. Használjon sampont is a finom és gyenge hajhoz.

Vigyen fel egy kis mennyiségű kondicionálót könnyű masszázs mozdulatokkal a megmosott nedves hajra, 1 perc után alaposan öblítse le vízzel.Térfogat és térfogat szérum VOLUME & TEXTURE ULTRA THICK VOLUMIZER

Kreatint, aminopeptideket és polimereket tartalmaz, amelyek segítenek a haj megerősítésében és a haj teltebb megjelenésében.

száraz vagy nedves hajra kenje. Szétosztva egyenletesen a haj hosszában, a gyökerektől a végéig. Ne mossa le.
Vigyázat: Kerülje a szembe jutást. Ha szembe kerül, öblítse le vízzel..Hajlakk "Maximális térfogatú" SALON VOLUME SPRAY

A spray-t a frizura modellezésére és rögzítésére használják. A haj mennyiségét és fényét adja, megkönnyíti a hajformázási folyamatot. Alkalmas minden hajtípusra.

nátrium-lauril-szulfát; aroma; panthenol; metil-paraben; kreatin; foszforsav.

Permetezze egyenletesen a hajra, tartsa az üveget 15-18 cm-re a hajtól. Használható hajformázás előtt és után is.Hajrögzítő spray FINISH ITT! PERMET

Különleges formulájának köszönhetően a termék tökéletes rugalmas tartást biztosít. Kreatint és modellező polimereket tartalmaz.
Használat: egyenletesen permetezze a terméket a hajra, tartsa az üveget a hajtól 20-25 cm távolságra.
Figyelem: ne szúrja ki és ne égesse el a használt üveget. A tartályban lévő anyag nyomás alatt van. Ne engedje, hogy a palack 50 ° C fölé melegedjen. Ne permetezzen tűz közelében vagy forró tárgyakra. Tárolja közvetlen napfénytől védett helyen.Hajvédő és hajformázó termék VÉDJE! STÍLUS

Az új termék biztonságosabbá teszi a haj szerkezetét (hajszárítóval, forró fogóval vagy hajsütővasal). Kreatint és modellező polimereket tartalmaz, hogy a haj könnyebben formázható legyen. A termék olyan növényi anyagokat is tartalmaz, amelyek normál nedvességtartalmat biztosítanak a hajszálban, így a haj élénk és fényes megjelenést mutat.

kreatin; dimetikon; PEG-8 dimetikon / limnantes mag zsírsavak; panthenol; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált.

permetezzen elegendő mennyiségű terméket nedves hajra, tartsa az üveget 15-20 cm-re a hajtól. Stílusolja a haját a szokásos módon. Összegubancolódott haj esetén
öblítse le meleg vízben.
Vigyázat: kerülje a szembe jutást.Hajformázó gél GEL IT! ALAKÍTÓ GÉL

A kreatin és a modellező polimereknek köszönhetően rugalmas tartást biztosít a hajnak és gyengéden gondoskodik a hajról.

kreatin; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált.

vigyen fel egy kis mennyiséget nedves, tiszta hajra, hajformázza a szokásos módon.Styling krém göndör hajra MEGHATÁROZZA! Göndör definiáló krém

A termék megkönnyíti a haj rögzítését, nem tapad össze és nem nehezíti le a fürtöket. Creatine Plus rendszert és modellező polimereket tartalmaz.

szintetikus viasz; kreatin; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált.

Vigye fel nedves vagy száraz hajra, és egyenletesen ossza el a haj teljes hosszában. Ne öblítsd. Stílusolja a haját a szokásos módon.Hajgyökér spray LIFT IT! ROOT BOOSTER

Kiváló összetételének köszönhetően segít a gyökértől a hegyig terjedő térfogat növelésében, még a nagyon finom haj esetében is. Ezenkívül gondoskodik a hajról. Creatine Plus rendszert és modellező polimereket tartalmaz.

búza aminosavak; hidrolizált búzafehérje; panthenol; hidrolizált búzakeményítő.

permetezzen közvetlenül a nedves vagy száraz haj gyökereire, majd egyenletesen oszlassa el a haj teljes hosszában. Ezután feküdjön a szokásos módon.FOLYADÉKOS SPRAY WAX TEXTURÁLT VEZÉRLÉSHEZ

A kreatin és a modellező polimereknek köszönhetően rugalmas tartást biztosít a hajnak és gyengéden gondoskodik a hajról.
Fő összetevők: kreatin; búzakeményítő; moszat-palmát kivonat; kivonat pelvetia barázdált; fehér viasz.

Spray viasz egyenletesen nedves vagy száraz, tiszta hajra, tartsa az üveget a hajtól 15-20 cm távolságra. Fektesse a szokásos módon.VOLUMISING CONDITIONING HAB Volumizing Mousse

A könnyű hab-hab a hajformázáshoz még a nagyon rakoncátlan fürtök formázásában is segít, abszolút nem nehezíti le a hajat, nem ragasztja össze. A hab felvitele után a haj természetesnek tűnik. Ezenkívül a hab erősíti és védi a hajat a kreatin és a tengeri alga kivonat tartalmának köszönhetően..

kreatin; mentol; Szenegáli akáckivonat; hidrolizált búzafehérje; Pálmaolaj; hidrolizált búzakeményítő; moszat-palmát kivonat; kivonatok pelvetia barázdált és indiai lagerstromia.

Vigye fel egyenletesen a nedves hajra. Stílusolja a haját a szokásos módon.SZUPER EGYENES SIMÍTÓ BALZAM a sima és selymes hajért

A termék használata után a haj sima lesz, természetes fényt és puhaságot kap. A termék kreatint és alga kivonatot tartalmaz a haj megerősítésére. A balzsam alkatrészei védik a hajat a termikus formázás során.

glicerin; dimetikon; selyem aminosavak; benzofenon-4; pantenol.

Vigye fel nedves hajra, egyenletesen ossza el a teljes hosszúságon. Stílusolja a haját a szokásos módon.

Legyen képviselő

Regisztráljon most, és csatlakozzon az AVON csapathoz!

A regisztráció után 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot

Feliratkozás a webhely frissítéseire

És értesítést kap az AVON fontosabb híreiről és promócióiról

Garantáljuk, hogy nincs spam és leiratkozás lehetősége

Kösz

Megkaptuk az adatait, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel

A regisztráció befejezéséhez azonban további adatokra van szükségünk

Most el akarja hagyni őket? Kényelmesebb, mint telefonon diktálni őket..

Haladó technikák avon

A "Precious Oils" sorozat szalon hajápolásként kerül forgalomba, e sorozat termékei tartalmazzák a legújabb tápanyagokat a "Nutri 5" komplexummal, amelynek célja a haj intenzív táplálása minden szinten. A Nutri 5 komplex ötféle olajat tartalmaz: kaméliaolaj, makadámiaolaj, szőlőmagolaj, édes mandulaolaj és marulaolaj. A könnyű és nehéz olajok kombinációjának teljesebbé kell tennie a hajápolást, mivel egyes olajok a felszínen maradnak és fényt adnak a hajnak, míg mások belülről táplálják (a gyártó szerint).

1. Sampon Avon "Drága olajok" Advance Technigues

A tápláléknak nyilvánított és minden hajtípusra alkalmas sampon fekete műanyag palackban, arany betűkkel díszítve. Állaga meglehetősen vastag, könnyen habzik, ami gazdaságossá teszi. Nagyon kellemes keleti illata van, amely nem tart sokáig a hajon..

Mint már írtam, a sampon jól habzik és nagyon könnyen átterjed a hajon, jól ki is öblít - néha nekem egyszer elég volt, de hogy biztonságban lehessek, kétszer is mostam. Egyáltalán nem keveri össze a hajat, éppen ellenkezőleg, ennek a samponnak a használata után nagyon puhák és selymesek. Néha egyedül alkalmaztam, és csak azután tettem letörölhetetlen balzsamot a kiszáradt hajra, és egyáltalán nem kuszáltak össze. A sampon nem vált ki zsírt a fejbe, csakúgy, mint a hajhullás, korpásodás vagy viszketés. Haj, miután könnyen formázható.

Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem reménykedtem ebben a samponban, sőt elfogult voltam az Avon samponjai felé, de sikerült belém szeretni és a lelkembe süllyedni. Még meg is akartam ismételni, de sajnos nem volt a katalógusban, ezért egy másik sorozatból vettem egy tápláló sampont, amelyet már elkezdtem használni :) Nos, ha röviden összeszeded az összes előnyét, akkor ez: gazdaságos, jól mossa, miközben csinálta a haj puhább és kezelhetőbb, nem okoz kellemetlenséget.

2. Intenzív fényű szérum Avon "Precious oils" Advance Technigues

Kicsit zavarba jött a szérum: azt hittem, minden utasítás nélkül képes vagyok megbirkózni egy ilyen termékkel, mint a tejsavó, és csak letörölhetetlen ápolásként használtam. Mi volt a meglepetésem, amikor véletlenül rápillantottam a szérum dobozra, amelyen fel volt tüntetve. hogy a szérumot le kell mosni! De beszéljünk mindenről rendben..

A szérum egy kis csőben van, csuklós fedéllel, és a csomagolás kialakítása pontosan megegyezik a samponnal. A szérum krémes állagú: nem vastag és nem folyékony, olyan jó illatú, mint a sampon. Egy percig kell felhordani a hajra, majd lemosni..

Hogy őszinte legyek, nem tapasztaltam semmilyen hatást ennek a szérumnak, sem jobbra, sem rosszra. Nos, maximum a haj puhább lett, de az intenzív ragyogásról nincs szó. Engem is meglepett egy ilyen kis mennyiség az öblítéshez, mert a termék nem annyira koncentrált, hogy kis mennyiségben is felhasználható legyen..

Ez a szérum számomra haszontalannak bizonyult. Véleményem szerint jobb, ha azonnal használok balzsamot vagy maszkot, és nem pazarolunk extra időt erre a gyógymódra, mert nincs látható eredmény.

3. Kerek ecset természetes sörtékkel a hajformázáshoz Avon "Precious oils" Advance Technigues

Nem kellett természetes sörtés keféket használnom, de az üzletekben nem egyszer volt kedvem megvásárolni őket. Ez az ecset matt műanyagból készült: jó a fogantyúnak, mert nem csúszik és nem repül ki, de a műanyag munkafelület meglehetősen gyengének bizonyult a hajam formázásához (ne felejtsük el, hogy a fejemen lévő haj a helytől függően egy könnyű hullámtól a kis göndörökig változik, vagyis a felső része hullámos, az alsó és mindig a kerámia bevonatú keféket részesítettem előnyben). Ezért úgy gondolom, hogy ez az ecset alkalmasabb egyenes haj vagy könnyű hullámú haj formázására..

Általánosságban elmondható, hogy a tesztelt termékek közül csak a sampont jegyzem meg magamnak, mindenképpen többet rendelek, és talán veszek tesztelésre kondicionálót és spray szérumot ugyanabból a sorozatból :)

Termékek megrendeléséhez látogasson el az Avon weboldalára vagy vegye fel a kapcsolatot.

Haladó technikák avon

Az AVON ADVANCE TECHNIKA "NEMZETES OLAJOK" - MINDEN NAP SZALON UTÁN SZERINT A HAJ!

Az AVON ADVANCE TECHNIKA "NEMZETES OLAJOK" - MINDEN NAP SZALON UTÁN SZERINT A HAJ!

EGÉSZSÉGES ÉS GONDOZOTT MEGJELENÉST A HAJÁNAK AZ AVON ADVANCE TECHNIKA "DOLGOS OLAJOK" SOROZATÁVAL!

Az AVON ADVANCE TECHNIKA A "NEMES OLAJOK" TÁPLÁLKOZÁSA ÉS A SÉRTETT HÁLOK TÁPLÁLKOZÁSA!

A haj a nő fő természetes dísze, ezért az ókortól kezdve különös figyelmet fordítanak a gondozására. A legkiválóbb szépség rituálék a keleti országokból származtak, ahol a hercegnők számára ritka és drága hajápoló olajok álltak rendelkezésre..

A luxusápolás most az Avon Advance Techniques "Precious Oils" új prémium kollekciójával áll rendelkezésére, amely egyesíti a marulaolaj és 4 másik luxusolaj - a makadámia, a kamélia, a mandula és a szőlő - legjobb tulajdonságait. Az Avon Advance Techniques értékes olajok hidratálják a fejbőrt, táplálják és védik a hajat, visszaállítva annak egészséges fényét. Az Avon Advance Techniques fényűző Precious Oils sorozatával az áramló, fényes fürtök olyan szépek és könnyedek !

Az Avon Advance Techniques nemesolaj sampon gyengéden tisztítja a hajat. A sampon formula fényűző olajokkal van ellátva, amelyek intenzíven táplálják a száraz hajat, simábbá és erősebbé téve azt.

A "NUTRI 5" komplex egészséges ragyogást kölcsönöz a hajának az 5 értékes olajnak köszönhetően:

makadámia - táplálja és rugalmasságot ad,

marula - hidratál és kisimít,

kamélia - megkönnyíti a fésülést és fényt ad,

mandula - erősíti és regenerálja,

szőlő - ellenáll az agresszív környezeti tényezőknek.

Az Avon Advance Techniques precious Oils Conditioning Balm balzsamot, puhaságot és egészséges fényt kölcsönöz a hajának. Az Avon Advance Techniques drága olajok kondicionáló balzsam jelentősen javítja a haj állapotát és sokkal könnyebbé teszi a fésülést..

Az Avon Advance Techniques „Precious Oils” maszkja intenzíven táplálja és hidratálja a hajat, mélyen behatolva a haj szerkezetébe. Hetente egyszer, 3 percig alkalmazzák. Öblítést igényel.

Az Avon Advance Techniques drága olajok spray szérum azonnal intenzív fényt és puhaságot kölcsönöz a hajnak. Az Avon Advance Techniques Precious Oils Spray szérum könnyű textúrájának köszönhetően nem nehezíti le a hajat, és védi a hajat az UV sugárzástól is. Vigye fel nedves vagy száraz hajra. Nem igényel öblítést.

Rendelje meg az Avon termékeket itt !

Tekintse meg az AVON katalógust itt !

Itt regisztrálhat az Avon Russia-nál !

Az Avon Dry Ends szérum - teljes termékleírás

Hajának egészséges, ápolt megjelenés biztosítása nehéz feladat. A természetes egyensúlyt megzavaró rendszeres expozíció mindenütt jelen van. A termikus, mechanikus stílus alkalmazása, a külső környezet negatív megnyilvánulásainak hatása - minden tükröződik. Az olyan ápolószerek, amelyek gátat szabnak a negatív tényezőknek, segítenek a fürtök megbízható védelmében. Ilyen termék az Avon hajszérum.

A szérumok alkotóeleme

A termék pozitív tulajdonságai a jól megválasztott összetételnek köszönhetők. A kompozíció természetes olajokon alapul, amelyek értékes tulajdonságait többször megerősítették. Közöttük:

 • szőlő - erős antioxidáns, véd a különféle külső megnyilvánulások ellen;
 • mandula - erősíti, helyreállítja a szerkezetet;
 • argán - lassítja az öregedést, lipidmembránt hoz létre;
 • makadámia - fokozott táplálkozás, lágyítás, rugalmasság fenntartása;
 • kukorica - segíti a helyreállítási folyamatokat, táplálja, hidratálja;
 • kamélia - serkenti a fényt, a simaságot, eltávolítja a zavartságot;
 • Abesszin - védő funkciókat vált ki, lágyít;
 • marula - erőteljes hidratálás, sima, ragyogó.

Az alkatrészek ezen kombinációja a tulajdonságok ideális egyensúlyát biztosítja. Ennek eredményeként megszűnik a törékenység, a szárazság, megerősödik, és az ellátás nagyban megkönnyíti. Maximális hatékonyság figyelhető meg a hasított végekkel szemben: a zárt károsodások megállítják a pusztulási folyamatot.

a hatás

A hajszérum olyan termék, amely a problémás haj hatékony helyreállítását biztosítja. Az Avon a terméket innovatívnak tartja, amely megbízható gondozást nyújt a fürtök számára. Az egyedi összetétel jótékony hatások széles skáláját garantálja.

A hajszálba behatoló szer serkenti a sejtek anyagcseréjét. Az erősített belső folyamatok a fürtök természetes megerősödését váltják ki. A komplex jótékony hatásnak köszönhetően a haj növekedése felgyorsul.

Bármely szérum beborítja a szőrszálakat, megvédve őket a különféle negatív hatásoktól. A haj gátat kap, amely megakadályozza a mechanikai és termikus pusztulást. Világosabban a jótékony hatás észrevehető a töredezett végeken. A hasítás összetart, megakadályozva a pusztító folyamat súlyosbodását. Mondhatjuk, hogy a sérült területet azonnal helyreállítják..

A készítmény összetett összetétele miatt a haj megkapja a szükséges hidratálást és táplálékot. A rudak telítettek, ami jótékony hatással van a fürtök megjelenésére. Ragyogás, simaság, rugalmasság jelenik meg. A haj jól ápoltnak tűnik súlyozás és tapadás nélkül.

Általában a következő pozitív változásokat észlelik a hajban:

 • a fürtök megjelenése átalakul;
 • engedelmesség, simaság, ragyogás jelenik meg;
 • a fejbőr megpuhul, feszessége, szárazsága eltűnik, korpásodás eltűnik;
 • megnövekedett vér mikrohullám, amely befolyásolja a haj növekedését, megjelenését;
 • a rendszeres használat fokozza az egyéb gondozási lehetőségek (sampon, balzsam, maszk) pozitív hatását.

Fontos pont! A szérum használatának eredményeként megszerzett előnyös tulajdonságok komplexuma a termék használatának gyakoriságától, a használati szabályok betartásától függ..

A száraz, közepesen sérült szálak tulajdonosai észlelik a legnagyobb hatást. Az eszköz nélkülözhetetlen a rendszeres hőhatásoknak kitett fürtökhöz. A pihe-hajlam, a végek rétegződése esetén a gyógyszer is hasznos lesz. A szérum hatékony, teljes körű ellátást nyújt a problémás haj számára.

Fotók előtt és után

Használati útmutató

Az AVON szérumok nem öblíthetők le. Könnyen kezelhető: az alkalmazás gyors, nincs időpazarlás az expozíciós időszakra várva. A termék tiszta, száraz vagy nedves fürtökön oszlik el. A palack adagolóval van felszerelve, amely kényelmesen méri a termék mennyiségét. A használatához szüksége lesz:

 1. Nyomja be a szükséges mennyiségű terméket a tenyerébe (általában 1-3 csap elég).
 2. Enyhén dörzsölje a szérumot a kezébe.
 3. A terméket egyenletesen ossza szét a szálak között, és húzza kezét a hossz közepétől a végéig.
 4. Fordítson maximális figyelmet a problémás területekre (enyhén masszírozza, dörzsölje a kompozíciót).
 5. Készítsen frizurát, ha akarja.

A szérum hővédő tulajdonságokkal rendelkezik. A szőrszálak puha bevonása miatt nem hevülnek túl. Hajszárító vagy hajvasaló használata nem károsítja a sérült fürtöket.

Figyelem! A haj tisztítása után hetente legalább egyszer ajánlott használni az eszközt. Ha gyakrabban mossa a haját, tanácsos minden vízkezelés után szérumot használni..

átlagköltség

Minden AVON szérum kicsiben (30 ml) kapható. A különböző sorozatú termékek összetétele és hatása különbözik egymástól. Az azonos térfogatú gyógyszerek ára kissé eltér. Általában a szám 150-200 rubel tartományban ingadozik 1 üvegre.

A költség a termék megvásárlásának helyétől és idejétől függ. A cég különböző képviselői kismértékben eltérnek az áraktól. Különféle promóciókat tartanak rendszeresen.

A minimális ár meg van jelölve a "Ragyogó nap mint nap" opcióra - 150 rubel. Az Advance Techniques, az "Instant Recovery 7" a középső árkategóriában található - 170-180 rubel. A legdrágább: "Átfogó gondozás", "Selyem simasága" - egyenként 200 rubel.

Érvek és ellenérvek

Az AVON szérumainak a következő előnyei vannak a haj számára:

 • élénk, egészséges megjelenést kölcsönöz;
 • ragyogást nyújt zsíros érzés nélkül;
 • megkönnyíti a fésülést;
 • maszkolja a túlzott fluffitást
 • védje a száraz, töredezett végeket a pusztulástól;
 • ne mérje le a rudakat;
 • ne ragassza a hajhálót.

Csábító aroma, kellemes konzisztencia, a palack és a csomagolás lakonikus, de elegáns megjelenése, a kényelmes adagoló jelentős bónuszok, amelyek vonzzák a vásárlókat. Az ergonómiai tartalom garantálja a gazdaságos termékfogyasztást.

Az elvárásokat a gyártó által bejelentett hatásokkal összehasonlítva az Avon szérumok nem képesek megbirkózni a haj problémás területeinek valódi kezelésével. Ennek eredményeként a szakasz méretaránya nem csökken, és a sérült végeket nem állítják helyre. Ez a termék jelentős hátránya. Emellett a vásárlók panaszkodnak a szérumok szerény mennyiségére. Bár a fogyasztás gazdaságos, de napi használat mellett az üveg sokáig nem elegendő.

A volumen és az ár összehasonlításakor sokan a túlértékelésre utalnak. Hasonló gyógyszerek, amelyekben nagy mennyiségű anyag van egy tartályban, olcsóbban vásárolhatók meg.

Az Avon szérumok részletes tanulmányozása után kiderül, miért választják őket kiegészítő ápolószerként. A termékek kiváló minőségű összetételűek, nagy hatékonyságúak és könnyen kezelhetők..

Hasznos videók

Avon argánolaj hajszérum.

Visszajelzés az "Avon nemesolajak" sorról.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A legjobb utazási hajszárító kiválasztása: TOP 7 értékelés, előnyök és hátrányok, vélemények, ár

A hajszárító a kozmetikai és egészségügyi berendezések legelterjedtebb típusa. Szinte mindenki használja, különösen a hosszú és dús hajúak, amelyek természetesen nagyon sokáig száradnak..

Bojtorjánolaj a hajvégekhez: töredezett és száraz

Ma a kozmetikai ipar gyorsan fejlődik. Számos márkájú hajápolási termék jelenik meg, különböző összetevőkkel és alkalmazási módszerekkel. De a sokféle változatosság mellett a régi "nagymama" módszerei sem veszítik el népszerűségüket.