Legfontosabb / Vaj

A legjobb hajolajok és szérumok az Avontól

Vaj

A hajolajok és a szérumok nélkülözhetetlen segítőkké váltak a hajápolásban. Az alkalmazás azonnali hatása, a haj szerkezetére gyakorolt ​​jótékony hatás és a környezettől való védelem az olaj nyilvánvaló előnyei a haj számára. Javítsa meg és védje meg a súlyosan sérült hajat is - az Avon olajok, folyadékok és szérumok közvetlen használata.

Sok hölgy már értékelte a hajvégeket és szérumokat. Állandó festés, hajszárító és vasalók használata, környezeti expozíció - mindezek a tényezők negatívan befolyásolják a haj állapotát, szárazsághoz, ridegséghez és a széthasadt hajvégek megjelenéséhez vezetnek. Az Avon hajolajok és szérumok célja a fenti problémák megelőzése és kiküszöbölése..

A legnépszerűbb olajok és szérumok az Avon-tól

Advance Techniques hajápoló sorozat. Számos szérumot és hajolajat tartalmaz. A sorozat aktív komponensei között szerepel a keratin, a hialuron, az értékes és ritka növényi olajok: mandula, makadámia, argán magok, abesszin olaj, marula, szőlőmag.

Ellenjavallatok

Ha bármilyen kozmetikai termékre allergiás reakciót tapasztal, abba kell hagynia a használatát. A termék összetevőinek egyéni intoleranciája.

Advance Techniques Átfogó ápolás Tápláló hajszérum

Komplex hatással van a hajra - megszünteti a szárazságot, megakadályozza a hajhullást és helyreállítja a haj fényét és selymességét. Azonnal táplálja, védi a sérülésektől és kisimítja a hajat.

A szérum összetétele értékes komponensekkel - argánolaj, B5 provitamin, E-vitamin - gazdagodik. Ezek az értékes összetevők behatolnak a haj szerkezetébe és jótékony hatást fejtenek ki..

Alkalmazás módja: vigye fel a terméket tiszta, nedves vagy száraz hajra a hosszúság közepétől. Óvatosan terítse szét a hajvégeken. Nem kell lemosni.

Advance Techniques értékes olajok hajszérum

Célja minden típusú haj helyreállítása és védelme. Segít elkerülni a télen való kiszáradást, véd a hirtelen hőmérséklet-változásoktól és a fűtőberendezések miatti száraz levegőtől. Hidratálja a hajat a ragyogás és a táplálás érdekében.

A szérum négy olaj komplexet tartalmaz - makadámia, marula, kamélia, mandula.

Samponozás és kondicionáló használata után kenje be az olajszérumot. Szükség van a termék elosztására a haj közepétől a legvégéig, elkerülve a gyökérzónát.

Advance Techniques Silk Smoothness száraz haj szérum

Hatékonyan megbirkózik olyan problémákkal, mint a rugalmasság és a fényesség elvesztése, helyreállítja a haj simaságát és természetes fényét.

A tejsavó selyemolajokat és fehérjéket tartalmaz.

A szérumot mosás után, hajszárítóval vagy egyenesítő használatával kell felvinni. A terméket a haj hossza mentén kell elosztania, kezdve a közepétől és a végéig. Nem igényel öblítést.

Advance Techniques Hyaluronic Magic szérum finom vagy normál hajra

Intenzív fényt, puhaságot és simaságot biztosít a hajnak. Táplálja a hajat belülről anélkül, hogy lemérné.

A termék értékes anyagokat tartalmaz: tápláló olajok és hialuron komplexet. A hialuron behatolva a hialuron beágyazódik szerkezetébe, és nedvességgel tölti fel, ezáltal rugalmasságot biztosítva.

A balzsam használata után hetente egyszer kell mosni a hajra. Hagyja a hajon egy percig, majd alaposan öblítse le vízzel.

Advance Techniques értékes olajok kétfázisú spray szérum minden hajtípusra

Átfogó gondozást nyújt a haj és a fejbőr számára. Hidratálja, táplálja, védi a hajat és egészséges ragyogást és fényt kölcsönöz nekik.

A szérum spray összetétele értékes marula, makadámia, kamélia, mandula és szőlő olajokkal van feltöltve.

Vigye fel a szérumot tiszta, nedves vagy száraz hajra, elosztva a haj teljes hosszában. Könnyű masszírozó mozdulatokkal is alkalmazható a gyökérzónára.

Advance Techniques Azonnali javítás 7 hajszérum

A szérum azonnal hat és helyreállítja a hajat minden fronton: megakadályozza a törést, táplálást biztosít, megtartja a nedvességet, ragyogást, puhaságot és rugalmasságot ad vissza a hajnak, véd a szélsőséges hőmérsékletektől.

Vigye fel nedves vagy száraz hajra a hosszúság közepétől a végéig, különös figyelmet fordítva rájuk. Nem mossa le.

Advance Techniques napról napra ragyogó szérum száraz hajra

Célja a ragyogás és a ragyogás helyreállítása, megakadályozza a töredezést és a könnyű fésülést.

A multishine technológia, valamint az olajok és vitaminok tükörszerű fényt adnak a hajnak, simaságát és selymességét.

A termék könnyen alkalmazható és elosztható a hajon keresztül. Mosás után érvényes, nem igényel öblítést.

Advance Techniques Instant Repair 7 spray szérum sérült hajra

Helyreállítja és hidratálja a töredezett hajvégeket, így a haj teljes hosszában puha, selymes és sima marad. Azonnal javítja a haj megjelenését és állapotát anélkül, hogy lemérné a hajat.

Száraz és nedves hajra egyaránt alkalmazza, és nem igényel öblítést.

Advance Techniques Hyaluronic Magic hajfeltöltő szérum

Jól megbirkózik a vékony és rakoncátlan hajjal, amely elvesztette fényét, rugalmasságát és volumenét. Ez az új termék sűríti és újjáépíti a hajat tápláló összetevőkkel. Ennek eredményeként - sűrű, rugalmas, terjedelmes és puha fürtök tükrös ragyogással.

A hatóanyag a hialuron, amely a hialuronsavból származik. Képes mélyen behatolni a haj szerkezetébe, és biztosítja a víz és a tápanyagok szállítását.

A szérum használható a fejbőr és az egész haj masszírozására. Vigye fel a tiszta, nedves hajra a termék leöblítése nélkül.

Az Avon által bemutatott számos termék között - a szérumok és olajok különleges helyet foglalnak el - azonnal hatnak, nem nehezítik le a hajat. A jól ápolt, vastag és selymes fürtök minden nő vitathatatlan méltósága. Most már könnyebbé és megfizethetőbbé tenni ezt a hatást a rugalmas árpolitikának és az Avon hatékony termékeinek köszönhetően.

Az Avon Dry Ends szérum - teljes termékleírás

Hajának egészséges, ápolt megjelenés biztosítása nehéz feladat. A természetes egyensúlyt megzavaró rendszeres expozíció mindenütt jelen van. A termikus, mechanikus stílus alkalmazása, a külső környezet negatív megnyilvánulásainak hatása - minden tükröződik. Az olyan ápolószerek, amelyek gátat szabnak a negatív tényezőknek, segítenek a fürtök megbízható védelmében. Ilyen termék az Avon hajszérum.

A szérumok alkotóeleme

A termék pozitív tulajdonságai a jól megválasztott összetételnek köszönhetők. A kompozíció természetes olajokon alapul, amelyek értékes tulajdonságait többször megerősítették. Közöttük:

 • szőlő - erős antioxidáns, véd a különféle külső megnyilvánulások ellen;
 • mandula - erősíti, helyreállítja a szerkezetet;
 • argán - lassítja az öregedést, lipidmembránt hoz létre;
 • makadámia - fokozott táplálkozás, lágyítás, rugalmasság fenntartása;
 • kukorica - segíti a helyreállítási folyamatokat, táplálja, hidratálja;
 • kamélia - serkenti a fényt, a simaságot, eltávolítja a zavartságot;
 • Abesszin - védő funkciókat vált ki, lágyít;
 • marula - erőteljes hidratálás, sima, ragyogó.

Az alkatrészek ezen kombinációja a tulajdonságok ideális egyensúlyát biztosítja. Ennek eredményeként megszűnik a törékenység, a szárazság, megerősödik, és az ellátás nagyban megkönnyíti. Maximális hatékonyság figyelhető meg a hasított végekkel szemben: a zárt károsodások megállítják a pusztulási folyamatot.

a hatás

A hajszérum olyan termék, amely a problémás haj hatékony helyreállítását biztosítja. Az Avon a terméket innovatívnak tartja, amely megbízható gondozást nyújt a fürtök számára. Az egyedi összetétel jótékony hatások széles skáláját garantálja.

A hajszálba behatoló szer serkenti a sejtek anyagcseréjét. Az erősített belső folyamatok a fürtök természetes megerősödését váltják ki. A komplex jótékony hatásnak köszönhetően a haj növekedése felgyorsul.

Bármely szérum beborítja a szőrszálakat, megvédve őket a különféle negatív hatásoktól. A haj gátat kap, amely megakadályozza a mechanikai és termikus pusztulást. Világosabban a jótékony hatás észrevehető a töredezett végeken. A hasítás összetart, megakadályozva a pusztító folyamat súlyosbodását. Mondhatjuk, hogy a sérült területet azonnal helyreállítják..

A készítmény összetett összetétele miatt a haj megkapja a szükséges hidratálást és táplálékot. A rudak telítettek, ami jótékony hatással van a fürtök megjelenésére. Ragyogás, simaság, rugalmasság jelenik meg. A haj jól ápoltnak tűnik súlyozás és tapadás nélkül.

Általában a következő pozitív változásokat észlelik a hajban:

 • a fürtök megjelenése átalakul;
 • engedelmesség, simaság, ragyogás jelenik meg;
 • a fejbőr megpuhul, feszessége, szárazsága eltűnik, korpásodás eltűnik;
 • megnövekedett vér mikrohullám, amely befolyásolja a haj növekedését, megjelenését;
 • a rendszeres használat fokozza az egyéb gondozási lehetőségek (sampon, balzsam, maszk) pozitív hatását.

Fontos pont! A szérum használatának eredményeként megszerzett előnyös tulajdonságok komplexuma a termék használatának gyakoriságától, a használati szabályok betartásától függ..

A száraz, közepesen sérült szálak tulajdonosai észlelik a legnagyobb hatást. Az eszköz nélkülözhetetlen a rendszeres hőhatásoknak kitett fürtökhöz. A pihe-hajlam, a végek rétegződése esetén a gyógyszer is hasznos lesz. A szérum hatékony, teljes körű ellátást nyújt a problémás haj számára.

Fotók előtt és után

Használati útmutató

Az AVON szérumok nem öblíthetők le. Könnyen kezelhető: az alkalmazás gyors, nincs időpazarlás az expozíciós időszakra várva. A termék tiszta, száraz vagy nedves fürtökön oszlik el. A palack adagolóval van felszerelve, amely kényelmesen méri a termék mennyiségét. A használatához szüksége lesz:

 1. Nyomja be a szükséges mennyiségű terméket a tenyerébe (általában 1-3 csap elég).
 2. Enyhén dörzsölje a szérumot a kezébe.
 3. A terméket egyenletesen ossza szét a szálak között, és húzza kezét a hossz közepétől a végéig.
 4. Fordítson maximális figyelmet a problémás területekre (enyhén masszírozza, dörzsölje a kompozíciót).
 5. Készítsen frizurát, ha akarja.

A szérum hővédő tulajdonságokkal rendelkezik. A szőrszálak puha bevonása miatt nem hevülnek túl. Hajszárító vagy hajvasaló használata nem károsítja a sérült fürtöket.

Figyelem! A haj tisztítása után hetente legalább egyszer ajánlott használni az eszközt. Ha gyakrabban mossa a haját, tanácsos minden vízkezelés után szérumot használni..

átlagköltség

Minden AVON szérum kicsiben (30 ml) kapható. A különböző sorozatú termékek összetétele és hatása különbözik egymástól. Az azonos térfogatú gyógyszerek ára kissé eltér. Általában a szám 150-200 rubel tartományban ingadozik 1 üvegre.

A költség a termék megvásárlásának helyétől és idejétől függ. A cég különböző képviselői kismértékben eltérnek az áraktól. Különféle promóciókat tartanak rendszeresen.

A minimális ár meg van jelölve a "Ragyogó nap mint nap" opcióra - 150 rubel. Az Advance Techniques, az "Instant Recovery 7" a középső árkategóriában található - 170-180 rubel. A legdrágább: "Átfogó gondozás", "Selyem simasága" - egyenként 200 rubel.

Érvek és ellenérvek

Az AVON szérumainak a következő előnyei vannak a haj számára:

 • élénk, egészséges megjelenést kölcsönöz;
 • ragyogást nyújt zsíros érzés nélkül;
 • megkönnyíti a fésülést;
 • maszkolja a túlzott fluffitást
 • védje a száraz, töredezett végeket a pusztulástól;
 • ne mérje le a rudakat;
 • ne ragassza a hajhálót.

Csábító aroma, kellemes konzisztencia, a palack és a csomagolás lakonikus, de elegáns megjelenése, a kényelmes adagoló jelentős bónuszok, amelyek vonzzák a vásárlókat. Az ergonómiai tartalom garantálja a gazdaságos termékfogyasztást.

Az elvárásokat a gyártó által bejelentett hatásokkal összehasonlítva az Avon szérumok nem képesek megbirkózni a haj problémás területeinek valódi kezelésével. Ennek eredményeként a szakasz méretaránya nem csökken, és a sérült végeket nem állítják helyre. Ez a termék jelentős hátránya. Emellett a vásárlók panaszkodnak a szérumok szerény mennyiségére. Bár a fogyasztás gazdaságos, de napi használat mellett az üveg sokáig nem elegendő.

A volumen és az ár összehasonlításakor sokan a túlértékelésre utalnak. Hasonló gyógyszerek, amelyekben nagy mennyiségű anyag van egy tartályban, olcsóbban vásárolhatók meg.

Az Avon szérumok részletes tanulmányozása után kiderül, miért választják őket kiegészítő ápolószerként. A termékek kiváló minőségű összetételűek, nagy hatékonyságúak és könnyen kezelhetők..

Hasznos videók

Avon argánolaj hajszérum.

Visszajelzés az "Avon nemesolajak" sorról.

Advance Techniques

Az Avon Advance Techniques sorozata minden vágyat kielégít. Festett hajad van? Csintalan fürtök? Sokoldalú hajápolási termékeket keres, amelyeket minden nap használhat? A hajad elvesztette fényét és korábbi szépségét? Ezen problémák bármelyikét mindig az Advance Techniques sorozat kezeli. Számos, különféle specializációjú vonal áll az Ön rendelkezésére, és az egyedi alkatrészek lehetővé teszik, hogy minden nap professzionálisan vigyázzon a hajára. A sorozat egyes termékeinek formulája az új progresszív Tri-Keratin rendszeren alapul, amely lehetővé teszi a hajápolás legfontosabb pontjainak megoldását

Nem veszek többet. Avon Advance Techniques kétfázisú spray szérum minden hajtípusú értékes olajokhoz

Helló!
Mindannyiunknak vannak jó és rossz vásárlásai is! Nem vagyok kivétel, ezért ma szeretnék mesélni nektek e sikertelen vásárlások egyikéről.

Avon Advance Techniques kétfázisú spray szérum minden hajtípusú értékes olajokhoz.

Leírás:

A haj a nő fő természetes dísze, ezért az ókortól kezdve különös figyelmet fordítanak a gondozására. A legkiválóbb szépség rituálék a keleti országokból származtak, ahol a hercegnők számára ritka és drága hajápoló olajok álltak rendelkezésre..
A luxusápolás most az új prémium „Precious Oils” kollekcióval áll rendelkezésére, amely egyesíti a marulaolaj és 4 luxusolaj - macadamia, kamélia, mandula és szőlő - legjobb tulajdonságait. A termékek hidratálják a fejbőrt, táplálják és védik a hajat, visszaadva annak egészséges fényét. Az áramló, fényes fürtök olyan szépek!
A Precious Oils Conditioner hidratálja, táplálja és puhává, selymessé és fényessé teszi a hajat.

A permetező megfelelően működik. Sapka is kapható.

Szag: édes, pézsma. Sokáig tart, ütközhet a parfümökkel. Számomra túlságosan csaló és idegesítő. Használatakor elkezd "fojtani".

nnm.me
Összhang: folyékony. Kétfázisú permet: az alsó fele gyönyörű arany-olajos színű, a felső fele sáros-homokos.

Rázás után a rétegeket összekeverjük. Érdekesen néz ki.

Fogyasztás: Közepes, az adagoló szép széles felhőt szór.
Térfogat: 100 ml
Fogalmazás:

Ár: Jelenleg az akció 235 rubel, a kezdeti ár 415 rubel, novemberben vettem valahol 300 rubel körül.
Alkalmazási mód:

Rázza meg kétszer, hogy a két réteg összekeveredjen. Vigye fel nedves vagy száraz hajra, és dolgozza át a haj teljes hosszában és végén. Végezze el a szokásos stílusot.

Próbáltam ezt-azt. Nincs sok különbség, de az aroma nedveseken megmarad a következő mosásig..
Felhasználási idő: 2 hét.
Előnyök: fényt ad, megkönnyíti a fésülést.
Hátrányok: bosszantó fullasztó aroma, napi használatával kezd kiszáradni a haj.

Lényeg: talán beletörődtem volna a számomra nem kellemes szagba, ha láttam, hogy az eszköz valóban működik. Itt nincs szó semmilyen táplálkozásról..

Ma, hogy megújítsam a benyomást, a hajam egyik felét avon spray-vel, a másikat gliss cur spray-vel fésültem, amelyet alternatívaként szeretnék felajánlani. Vizuálisan nem látok különbségeket, jobban szeretem, ha tapinthatóbbak a gliss cur után.

Megkönnyítik a fésülést ugyanazon a szinten, mindkettő fényt ad a hajnak, de a gliss cur-nek véleményem szerint kellemesebb az aromája.

Bár ősszel nem kedveltem, nem bírt jól a napszáradt hajjal. Most minden nekem megfelel, még újat is szeretnék vásárolni cserére, de más sorozatból. Ez azt jelenti, hogy néha a pénzeszközöknek második esélyt kell adni..
Az Avon Advance Techniques-nek ma volt ilyen esélye. A kísérlet kudarcot vallott, mégis az aroma néha sokat számít. Még egyszer nem fogok túltenni rajta.

A Gliss Kur spray-k ára kb. 300 rubel, némelyik olcsóbb, némelyik drágább és mindenhol értékesítik, és van választás.


Köszönöm a figyelmet! Boldog vásárlás!

Az Avon Advance Techniques száraz véget ér a szérumban és hogyan kell használni?

Különösen a szép nem képviselői számára, akiknek a haját a végek túlzott szárazsága jellemzi, a híres Avon cég kényelmes és hatékony szérumot hozott létre spray formájában, amely kiváló kiegészítője lesz az Avon Advance Techniques samponnak és balzsamnak..

Az Avon Advance Techniques száraz végű szérum

Az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb professzionális kozmetikum, amelynek célja a száraz hajvégek gyógyítása és a vitalitás, az egészséges fényesség és rugalmasság helyreállítása, az Avon Advance Techniques száraz hajvégi szérum..

Ennek a terméknek a legkevesebb állaga van, ennek köszönhetően a fürtöket finoman, teljes kényelem mellett ápolják. Az alkalmazás eredményeként erősek, egészségesek, rugalmasak és fényesek lesznek..

A szérum jó hatása a száraz hajvégekre annak öt gyógyító olajon alapuló összetételének köszönhető. Ezenkívül B5 provitamint és amodimetikonot tartalmaz..

Ezen összetevők mindegyike szerepet játszik a fürtök átalakításában:

 • a makadámiaolaj értékes anyagokkal táplálja a fürtöket, és szerkezetüket rugalmassá és selymessé teszi;
 • a szőlőmagolaj, mivel erős természetes antioxidáns, megvédi minden egyes hajat a külső környezet agresszív hatásától;
 • a kaméliaolaj simítja a fürtök szerkezetét, könnyű és kényelmes fésülést biztosítva számukra;
 • a mandulaolaj lágyító és erősítő hatású, és hatékonyan helyreállítja a fürtök még erősen sérült végeit is;
 • a marulaolaj tökéletesen hidratálja a hajat és kellemesen simavá teszi;
 • A B5 provitamin vagy a panthenol beborítja a hajszálakat, tápláló táplálékkal, erővel és egészséges ragyogással látja el őket;
 • az amodimetikon kiváló kondicionáló hatású, puhítja a szőrszálakat és megakadályozza azok hámlását.

Hogyan kell helyesen alkalmazni?

A gyártók gondoskodtak arról, hogy ez a termék a lehető legegyszerűbb és legkönnyebben használható legyen. Az otthoni szérum rendszeres használatával nagyszerű eredményeket érhet el - a fürtök tökéletesen ápoltak, selymesek és rugalmasak lesznek. A túlzott szárazságra hajlamos tippeket pedig megvédjük a további károsodásoktól.

A permetezőpalack előzőleg megrázása után kis mennyiségű tápláló szérumot kell felhordani a megmosott nedves fürtökre, pontosabban a végükre. A kényelmes permetező adagolónak köszönhetően ezt nagyon könnyű megtenni. Ez a termék nem igényel öblítést, ami azt jelenti, hogy egész nap gyógyító hatású..

Minden hajmosás után két-három hónapig könnyű szérumot kell alkalmazni. Ez az időszak elegendő ahhoz, hogy a fürtök száraz végei abbahagyják a kettéágazást és teljesen normalizálódjanak..

A gyógymód alkalmazásának legjobb ideje tavasz és ősz, amikor a szezonális vitaminhiány rányomja bélyegét a haj állapotára. Ezenkívül ismételt tanfolyamokat végezhet, ha a hajvégek bizonyos eljárások - különösen a perm, a szőkeség és mások - következtében károsodnak.

Zsíros a haja a gyökereknél és száraz a végein? Olvassa el weboldalunkon, hogyan kell vigyázni rájuk, hogyan lehet helyreállítani a természetes egyensúlyt, valamint melyik maszkot és sampont kell választani?

Hatékonyság

Az Avon száraz hajszérum magas hatékonyságot mutat a száraz hajvégek problémája esetén, amelyet vitaminhiány, termikus vagy kémiai expozíció, kedvezőtlen ökológia vagy egyéb tényezők okoznak..

Ez az eszköz megfelelő táplálékkal látja el a végét, és helyreállítja sérült szerkezetüket. Ennek eredményeként minden haj selymessé, kellemes fényűvé és ápolt megjelenésűvé válik.

Az első pozitív változások a termék használatának három-öt eljárása után válnak észrevehetővé. A végek túlzott szárazságának problémájának teljes megoldásához legalább két hónapig kell alkalmazni..

Tápláló olajokkal, B5 provitaminnal és amodimetikonral dúsított Avon Advance Techniques könnyű szérumot úgy tervezték, hogy megoldja a száraz fürtök bosszantó problémáját. Ezért nélkülözhetetlen termékké válik azoknak a nőknek, akik szeretnek kísérletezni a hajukkal. A haj minden helyzetben erős, egészséges és fényes lesz!

Különleges bánás

 • Arckozmetika
 • Testkozmetikumok
 • Hajkozmetikumok
  • Válassza kategóriánként
  • Sorozatválasztás
   • Advance Techniques
   • Naturals
   • Advance Techniques Professional
    • Samponok
    • Balzsamok balzsamok
    • Különleges bánás
    • Hajformázó termékek
   • Az Avon férfit érdekli
 • Illatszerek
 • Áruk férfiaknak
 • Smink termékek
 • Gyermeksorozat
 • Divat és stílus

Hajápolás Advance Techniques Professional

Ahhoz, hogy mindig lenyűgözőnek tűnjön, minden lánynak nemcsak tetőtől talpig kell részletesen átgondolnia a képét, hanem a legkisebb részletekben is tökéleteset kell biztosítania. Például a hajnak ápoltnak kell lennie a helyzettől és a helytől függetlenül, mert nem tudja, mikor lesz képes megfelelni a sorsának..

Számos tényező azonban negatívan befolyásolhatja az általános tapasztalatokat. Például lehet, hogy egy lánynak nincs elég ideje egy hajápolási procedúrára, aminek következtében megjelenésük nem lesz a leginkább irigylésre méltó..

Az ilyen élmény elkerülése érdekében szükséged lesz egy olyan eszközkészletre, amely azonnal vagy nagyon rövid idő alatt csodálatos hatást fejthet ki és javíthatja az eredményt..

Advance Techniques Professzionális kínálat

Ilyen sorozat az Avon termékcsalád, amelyet a katalógusban és a hivatalos weboldalon mutatnak be. Az Advance Techniques Professional különleges gondozása segíthet a legváratlanabb helyzetekben.

Szérumok - Avon hajlakk

A lenyűgöző ragyogás meghökkent és elhiteti veled, hogy a lány az elmúlt néhány órát drága hajmaszkok készítésével töltötte a szalonban. Az Avon szérumok a haj szerkezetén dolgoznak, helyreállítják és javítják azt. A keratinnal ellátott maszk használata pedig telíti a hajat, kitölti a szerkezetben kialakult üregeket és elpusztítja azokat.

Szérum - spray Keratin spray

Például egy szérum - spray Power of Keratin használatához minimális időre van szükség, kényelmes magával vinni, mert még egy kis kézitáskába is elfér. Azonban csak néhány permetezéssel a hajad nemcsak ápolt, hanem elegáns megjelenést kölcsönöznek..

Szérumvarázs Hyaluron

Egy másik kompakt eszköz, amelynek azonnali hatása van, a Magic Hyaluron szérum. A sav a szépségiparban már régóta ismert kiváló tulajdonságairól - az üregek kitöltésére, nedvességgel való telítésére és a szerkezetben való visszatartására. Ezért a termék samponozás után történő alkalmazása javíthatja az egyes göndörök külső és minőségi jellemzőit..

Nemesolajok sora

És egy további hasznos vásárlás, amely elősegíti a haj megjelenésének és minőségének javítását, a Precious Oils sorozat termékei lesznek..

Mindegyik többféle olajat tartalmaz egyszerre, amelyek

 • gyógyító hatással vannak a szerkezetre,
 • takarmány,
 • telítsd meg hasznos vitaminokkal.
Az alapok bármelyike ​​igazi felfedezés lesz, de ha teljes készletet vásárol, akkor az igazi ajándék lesz a saját hajának.

Hogyan kell használni az Avon hajszérumot

Sziasztok lányok! Valójában maga a kérdés szerepel a címben - hogyan kell használni az Avon hajszérumot.

Az Avon hajszérumokat használom, azokat, amelyeket kipróbáltam.

De sokukat hideg vízzel lemosom, hogy eltávolítsam a felesleget. Most minden nem alapvető a kozmetikában. Például az intim higiénéért géllel lemosom a kozmetikumokat, és nagyon boldog vagyok, gyógyszerész klienseim tanítottak a gyógyszertárban.

Ezért úgy gondolom, hogy a szérum öblítése vagy nem öblítése a hajból gyakorlat és megfigyelés kérdése..

Még egy dolog - a szérumok "zsírozzák" a hajam, és gyakran csak a hajam második felére kenem őket, a gyökerektől távol. A fehérített hajúak jobban fognak kinézni, mint a sötét színűek. Mivel a fehérített haj porózusabb, száraz és mérleg áll ki rajta. És a sötétek néhány órán belül zsírosnak tűnnek. Ez a sötét hajú kliensem szerint. Szőke és barna is volt, érezte a különbséget.

És észrevettem, amikor sokáig nem világítok, és a hajam hosszú, pontosan ez történik.

Amikor gyorsan rendet kell tennem a hajamban, akkor a Keratin Power szérumot használom. Veszek egy kis zacskót, beleöntök 2-3 evőkanál szérumot, lófarokba gyűjtöm a hajamat, és a zacskót a végére teszem, hogy mindannyian elmerüljenek a termékben. 20-30 percig tartom, majd meleg víz alatt samponnal lemosom, majd hideg vízzel leöblítem (szükséges). Nem tudom teljesen lemosni a fejem. A hatás hűvös. A végek fényesek és nem ragadnak ki különböző irányokba.

Nina, jó napot! Minden csomag hajszérum tartalmaz használati utasítást - lásd az üveg hátoldalát.

Röviden: az avoni szérumok kitörölhetetlenek, és a termék használata nagyon egyszerű:

 1. Adjon kis mennyiséget a tenyerébe.
 2. Kezével enyhén dörzsölje meg a tejsavót, hogy felmelegedjen.
 3. Kenje el a szérumot nedves hajszálakon - a gyökerektől a végéig.
 4. Szárítsa meg a haját a szokásos módon, vagy formázza.

A szérumok fogyasztása alacsony. Ha 2-3 nap után mossa meg a haját, akkor egy kis üveg (30 ml) 200 rubelért. két-három hónapig elegendő. Az Avon termékcsalád különféle hajápoló szérumokat tartalmaz, amelyek megoldást kínálnak bizonyos problémákra - a részletekért lásd az aktuális katalógust. Javasoljuk a szérum együttes alkalmazását az Avon más hajtermékeivel.

Avon Szentpéterváron. Legyen az Avon képviselője. Munka Avonban (AVON).


Kosár
Tételek: 0
Összeg: 0 dörzsölje.

! A webhely különböző részeiből származó anyagok újranyomása csak akkor megengedett, ha minden oldalon van szöveges hiperhivatkozás a webhelyre a felhasznált anyaggal !

Az Advance Techniques technológiailag legfejlettebb hajápolási vonalát úgy alakították át és alakították át, hogy otthoni professzionális és kényelmes hajápolást biztosítsanak:

 • az AVON Szépségintézet tudósainak és stylistjainak munkájának köszönhetően új, a hajápolási piacon egyedülálló Tri-Keratin rendszert hoztak létre;
 • az új, modern kialakítású palackok rendeltetésüktől függően színkóddal vannak ellátva, így gyorsan és helyesen választhatják ki a szükséges terméket;
 • minden egyes termékcsoportnak van egy neve, amely egyértelműen kifejezi a termék célját.

  Az AVON által szabadalmaztatott egyedülálló Tri-Keratin technológiának nincsenek analógjai a hajápolási piacon, mert egyszerre javítja a haj megjelenését és szerkezetét, ügyelve nemcsak szépségükre, hanem az egészségükre is. Így az Advance Techniques termékei nem csak vonzó megjelenést kölcsönöznek a hajnak közvetlenül mosás után, hanem hosszú ideig erősítő és regeneráló hatást is nyújtanak. A haj professzionális ellátást kap, és remekül mutat!

  Advance Techniques Hyaluronic Magic szérum finom vagy normál hajra, 100 ml

  Az Advance Techniques Magic Hyaluron széruma finom vagy normál hajra telt és vastag megjelenést kölcsönöz. Hialuront tartalmaz, amely megvastagítja a hajat és segíti a gyökerek megerősödését

  • Leírás
  • Részletek
  • Vélemények (0)

  Leírás

  Az Advance Techniques Magic Hyaluron széruma finom vagy normál hajra telt és vastag megjelenést kölcsönöz. Hialuront tartalmaz, amely megvastagítja a hajat és segíti a gyökerek megerősödését.

  Hyaluron - segít hidratálni és kisimítani a hajat. Védő és regeneráló hatást biztosít a hajszálra.

  Alkalmazási mód. Hajápolási program:

  1. Vigyen sampont a nedves hajra, masszírozza és alaposan öblítse le vízzel. Ha szükséges, ismételje meg.
  2. Sampon után kenjen balzsamot a hajra. Masszírozza és alaposan öblítse le vízzel.
  3. Szárítsa meg a haját egy törülközővel
  4. Vigyen fel egy kis Hyaluron Magic szérumot a tenyerére, és masszírozza be a hajgyökereket. Ne mossa le.
  5. Az extra térfogat érdekében szárítsa meg a haját, fésűvel megemelve a gyökereknél.
  6. A szérum használható nedves hajra és száraz hajra való hajformázás előtt.
  7. Ha szembe kerül, alaposan öblítse le vízzel

  Miért kell komplex hajápolót használni?

  A samponozás megnyitja a haj kutikuláját. Így a hajat megtisztítják a szennyeződésektől. De a mérleget le kell zárni, hogy szorosan illeszkedjen a hajszálhoz. Az egészséges haj visszatükrözi a fényt, ami ragyogást és simaságot kölcsönöz a hajának. A kutikula bezárásához ápolószereket kell használni (maszk, balzsam, öblítő, balzsam). Szérum szükséges a haj tápanyagokkal való feltöltéséhez és extra fényesség hozzáadásához.

  A komplex ellátásban további plusz a pénzeszközök hatékonyságának növekedése. Ezért az eredmény sokkal jobb lesz..

  Készült Oroszországban / Lengyelországban.
  Termék kód: 79921

  Előzetes technikák a hajhoz

  A "Precious Oils" sorozat szalon hajápolásként kerül forgalomba, e sorozat termékei tartalmazzák a legújabb tápanyagokat a "Nutri 5" komplexummal, amelynek célja a haj intenzív táplálása minden szinten. A Nutri 5 komplex ötféle olajat tartalmaz: kaméliaolaj, makadámiaolaj, szőlőmagolaj, édes mandulaolaj és marulaolaj. A könnyű és nehéz olajok kombinációjának teljesebbé kell tennie a hajápolást, mivel egyes olajok a felszínen maradnak és fényt adnak a hajnak, míg mások belülről táplálják (a gyártó szerint).

  1. Sampon Avon "Drága olajok" Advance Technigues

  A tápláléknak nyilvánított és minden hajtípusra alkalmas sampon fekete műanyag palackban, arany betűkkel díszítve. Állaga meglehetősen vastag, könnyen habzik, ami gazdaságossá teszi. Nagyon kellemes keleti illata van, amely nem tart sokáig a hajon..

  Mint már írtam, a sampon jól habzik és nagyon könnyen átterjed a hajon, jól ki is öblít - néha nekem egyszer elég volt, de hogy biztonságban lehessek, kétszer is mostam. Egyáltalán nem keveri össze a hajat, éppen ellenkezőleg, ennek a samponnak a használata után nagyon puhák és selymesek. Néha egyedül alkalmaztam, és csak azután tettem letörölhetetlen balzsamot a kiszáradt hajra, és egyáltalán nem kuszáltak össze. A sampon nem vált ki zsírt a fejbe, csakúgy, mint a hajhullás, korpásodás vagy viszketés. Haj, miután könnyen formázható.

  Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem reménykedtem ebben a samponban, sőt elfogult voltam az Avon samponjai felé, de sikerült belém szeretni és a lelkembe süllyedni. Még meg is akartam ismételni, de sajnos nem volt a katalógusban, ezért egy másik sorozatból vettem egy tápláló sampont, amelyet már elkezdtem használni :) Nos, ha röviden összeszeded az összes előnyét, akkor ez: gazdaságos, jól mossa, miközben csinálta a haj puhább és kezelhetőbb, nem okoz kellemetlenséget.

  2. Intenzív fényű szérum Avon "Precious oils" Advance Technigues

  Kicsit zavarba jött a szérum: azt hittem, minden utasítás nélkül képes vagyok megbirkózni egy ilyen termékkel, mint a tejsavó, és csak letörölhetetlen ápolásként használtam. Mi volt a meglepetésem, amikor véletlenül rápillantottam a szérum dobozra, amelyen fel volt tüntetve. hogy a szérumot le kell mosni! De beszéljünk mindenről rendben..

  A szérum egy kis csőben van, csuklós fedéllel, és a csomagolás kialakítása pontosan megegyezik a samponnal. A szérum krémes állagú: nem vastag és nem folyékony, olyan jó illatú, mint a sampon. Egy percig kell felhordani a hajra, majd lemosni..

  Hogy őszinte legyek, nem tapasztaltam semmilyen hatást ennek a szérumnak, sem jobbra, sem rosszra. Nos, maximum a haj puhább lett, de az intenzív ragyogásról nincs szó. Engem is meglepett egy ilyen kis mennyiség az öblítéshez, mert a termék nem annyira koncentrált, hogy kis mennyiségben is felhasználható legyen..

  Ez a szérum számomra haszontalannak bizonyult. Véleményem szerint jobb, ha azonnal használok balzsamot vagy maszkot, és nem pazarolunk extra időt erre a gyógymódra, mert nincs látható eredmény.

  3. Kerek ecset természetes sörtékkel a hajformázáshoz Avon "Precious oils" Advance Technigues

  Nem kellett természetes sörtés keféket használnom, de az üzletekben nem egyszer volt kedvem megvásárolni őket. Ez az ecset matt műanyagból készült: jó a fogantyúnak, mert nem csúszik és nem repül ki, de a műanyag munkafelület meglehetősen gyengének bizonyult a hajam formázásához (ne felejtsük el, hogy a fejemen lévő haj a helytől függően egy könnyű hullámtól a kis göndörökig változik, vagyis a felső része hullámos, az alsó és mindig a kerámia bevonatú keféket részesítettem előnyben). Ezért úgy gondolom, hogy ez az ecset alkalmasabb egyenes haj vagy könnyű hullámú haj formázására..

  Általánosságban elmondható, hogy a tesztelt termékek közül csak a sampont jegyzem meg magamnak, mindenképpen többet rendelek, és talán veszek tesztelésre kondicionálót és spray szérumot ugyanabból a sorozatból :)

  Termékek megrendeléséhez látogasson el az Avon weboldalára vagy vegye fel a kapcsolatot.

  Fontos Tudni A Maszkok Haj

 • Előző cikk (11)12 67-től(13) Következő cikk
  Haj - egyszerű vagy nehéz? Csak első pillantásra. A haj szerkezete, összetétele és növekedési fázisai összetettek, nem teljesen vizsgált folyamatok..

  Szappan Nevskaya kozmetikai kátrány - áttekintés

  A kátrányszappan előnyei a haj erősítésében. Személyes tapasztalatom. Egy szupermarketben vettem 35 rubelért. A szappan kemény és sajátos illatú, amelyet nem mindenki szeret.