Legfontosabb / Vaj

Advance technikák professzionális hajszín avon

Vaj

Megjelent 2020. január 12-én. Szerző 1 1
Kereső oldal: 19 813 Figyelmi tokenek. Felülvizsgálati érték: 87%

Már a középiskolában elkezdtem festeni a hajamat, majd sokáig a "szőke" vonal árnyalatait választottam, de aztán a vörös palettáról aktívan az élénk tónusok vonzottak. Eleinte tetszettek az erőteljes tűzpiros színek, most már nyugodtabb, klasszikusabbak állnak közelebb hozzám, de mégis a piros palettáról. Nem számít, milyen festékeket próbáltam, ugyanazzal a problémával szembesültem, azzal az olcsó, hogy a vörös tartományból származó professzionális festékek makacsul folytak a fejemből, amint elkezdtem hajat mosni. Ezért 2-3 vízi eljárásnak meg kellett fontolnia a "véres" folyamokat, amelyek lefelé áramlottak a fürdőszoba aljára. Ezért folytattam a keresést, kipróbáltam az összes új márkát abban a félénk reményben, hogy találok valami ellenállóbbat a vízkezelésekkel szemben..

2011-ben a következő Avon katalógust végiglapozva váratlanul találtam egy bejelentést egy csodálatos új termékről. Ahogy el lehet képzelni, hajfesték volt. Hangosan "Szalonkezelésnek" hívták, és sok csábító ígéretet tett, köztük a kitartással kapcsolatosakat is. Szeretek mindenféle új dolgot kipróbálni, és úgy döntöttem, hogy kockáztatok. Először kipróbáltam egy árnyalatot, aztán egy másikat, és végül rátértem a második lehetőségre, amellyel több mint 7 éve rendszeresen frissítem a színt! Ma pedig kedves olvasóim, szeretnék mesélni a benyomásaimról. Ezért a felülvizsgálat hőse az "Avon Advance Techniques Permanent Hair Color Cream Salon Care".

CSOMAGOLÁSI JELLEMZŐK ÉS JEGYZETEK:

A festék szinte minden katalógusban eladó. Tetszik, hogy az árnyékpaletta elég széles körben van bemutatva. Itt megtalálható minden árnyalat a klasszikus tartományban, a világosabbtól a legsötétebbig. Abban a pillanatban letelepedtem az 5.65-ös árnyékra ("mahagóni, telített").

A festék az "Advance Techniques" márkanév alatt gyártott termékek sorozatának része, amely az Avonnál a professzionális hajápolási termékek sorába tartozik..

A csomagolás itt reprezentatív - ez egy vastag kartonból készült fényes doboz.

Az árnyalatszámot az elülső részén jelölik, és ahogy általában lenni szokott, fényképet kapunk az eredménnyel - a modell haját a megfelelő számszínekkel festjük.

A végén ismét egy fotó jelenik meg az eredménnyel, de ezúttal egy göndör formában annak teljes orosz nyelvű neve hozzáadódik az árnyékszámhoz.

KÉRJÜK, MEGJEGYZÉS: ha a bőre TÚLÉRZÉKENYSÉG kategóriába tartozik, a festékszárnyon található utasítások azt javasolják, hogy először tesztelje az összetevőkre való érzékenységet. Soha életemben nem végeztem ilyen teszteket, mivel erre nincs szükségem. De, ha a bőre szeszélyes lehet ebben az értelemben, akkor jobb, ha ilyen tesztet végez.

Térjünk át a doboz oldalaira. Lássuk, milyen további fontos jelölések vannak feltüntetve a dobozon. Nagyon sok információ van itt, amit bőségesen el kell olvasni.

Először a festék használatának korlátait tüntettük fel. Beszélünk az esetleges allergiás reakciókról és arról a korról, amikor ajánlott elkezdeni az ilyen termékek használatát..

Részletesen felsoroljuk azokat az eseteket, amikor a hajfestés NEM AJÁNLOTT.

Fontos információkat nyújt az érzékenységi teszt szükségességéről, a festékben található egyes összetevőkről, amelyek allergiás reakciót válthatnak ki, valamint számos általános útmutatást ad a festési eljárásról és viselkedésről a folyamat során felmerülő különféle helyzetek esetén..

A következő sor a festék használatának multieffektjeiről számol be. Továbbá megismerkedhetünk a szettben található összes komponens céljával és hatásával: védőszer, krémfesték és ápoló balzsam.

Ezt az információs blokkot egy képsor egészíti ki, olyan elemekkel, amelyeket a készlet tartalmaz, és amelyeket a doboz kinyitásakor találunk.

A hasznos információkkal ellátott harmadik fontos él megmutatja az eredmény lehetséges lehetőségeit, attól függően, hogy az eredeti hajszín milyen "ELŐTT" festésük.

Ez a szakasz a festéket és a kapcsolódó termékeket alkotó összetevők hosszú listájával zárul. Minden természetes összetevőt (kivonatot, olajat stb.) Piros színnel emeltem ki. FIGYELEM: A "Salon care" szett mind a 4 kozmetikumában hasznos természetes anyagok találhatók. Védőszer, maga a krém, aktiváló krém és ápoló balzsam - mindez kivétel nélkül legalább egy természetes eredetű szert tartalmaz. További részletek ezekről az összetevőkről (azok konkrét előnyeiről), amelyeket a videóban készítettem.

Végül az alján megismerkedhetünk a termék eltarthatóságával, valamint a gyártóval kapcsolatos információkkal, és ellenőrizhetjük, hogy a festék Olaszországban készült-e, a katalógusoldal ígérete szerint.

Ez minden - elkezdheti vizsgálni a doboz tartalmát..

Mindkét dobozfedél mindkét oldalára ragasztva van, így azok elszakadása nélkül nem lehet eltávolítani a tartalmát.

5 pozíció található belül.

Védőtáska.

Műanyag palack aktivátor krémmel.

Az üveg hosszúkás kifolyóval és csavaros kupakkal rendelkezik. Falai lehetővé teszik, hogy lássa, mennyi pénz van bent. Ebben a palackban hígítják a festéket, majd a kéz enyhe mozdulatával a festés munkaeszközévé válik, de erről később.

A krémfestéket biztonságosan egy fémcsőbe csomagolják. A rajta lévő középső részen ismét látható a színszám, amelyet már a dobozon megfigyeltünk.

Egy másik tasak, amely nagyon hasonlít az első komponenshez, tartalmazza a gondos balzsam egy részét.

Tetszik, hogy ezek az alkatrészek SZÁMOLVA vannak. Ez lehetővé teszi, hogy ne keverje össze, mit mire használjon. Ennek megfelelően az aktivátor krémet és festéket 2A és 2B jelöléssel látják el, amelyekből utasítások nélkül is kiderül, hogy együtt használják őket.

Ezenkívül a dobozba mellékelni kell egy papírlapot utasításokkal. Kellemes BÓNUSZ az a tény, hogy eldobható kesztyűk vannak hátulról rögzítve.

Ami az utasításokat illeti, egyszerű és érthető nyelven íródtak. Világosan leírja, hogyan kell előkészíteni a hajat a festéshez, hogyan kell használni a védő balzsamot és hogyan kell elkészíteni a festéket.

A természetes és a már festésen átesett hajfestés eljárását szó szerint percek alatt írják le.

Az utasításokat az utolsó szakaszban adják meg - a gondozó balzsam használatával.

Ismét vannak képek-diagramok a halmaz összetevőivel.

Részletes útmutatást nyújt arról is, hogy mi a BŐRÉRZÉKENYSÉG VIZSGÁLATA, mire szolgál, és ami a legfontosabb, hogyan kell elvégezni..

AZ ÉRZÉKELÉSEK ÉS AZ ALKALMAZÁS EREDMÉNYEI (hajszínező kísérlet - lépésről-lépésre kísérlet):

Most nézzük meg az "ÜZLETBEN" festéket. Többször magam is elvégeztem ezt az eljárást otthon. A képek készítésének megkönnyítése érdekében azonban elmentem a fodrász-stylisthoz..

Készítettem egy hagyományos fényképet "DO", és elkezdtük a kísérletet.

Először a hajam szép megjelenést kapott frizurával.

Addigra az ipar hajszálai alaposak voltak, ezért a felmosógép jelentősen megrövidült, de kezdett tisztességesebbnek látszani.

Ezután egy szokásos lapos ecsettel egy VÉDELEM került a hajamra. Megvédi a hajat a színezés során.

Most elkezdhettük a festék előkészítését. Mit jelent főzni, kérdezed? Itt minden rendkívül egyszerű. Szükség van egy festékcső kinyitására - ez elemi módon történik, mert ha megfordítja a fedelet, akkor domború magja olyan lesz, mint egy kés, amely elvágja a cső védőmembránját. Ekkor már csak a tartalmat kell a lehető legnagyobb mértékben kinyomni egy palackba egy aktiváló krémmel, amelyet emlékezetünk szerint a 2A szám jelöl..

Az aktiválási folyamat szó szerint azonnal megkezdődik attól a pillanattól kezdve, hogy a két anyag összekeveredik. Ez látható a sárgás foltok megjelenésével a testápoló fehér anyagának vastagságában. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a folyamat befejeződött..

Még kicsit dolgoznunk kell. Becsukom az üveg fedelét (természetesen egyelőre nem csavarom az orrát), és izgatottan kezdem rázni az üveget, hogy a tartalma alaposan összekeveredjen.

Most feltekerem a kifolyót, és - voila - egy működő festékpalack - kész! Most meg kell (ismét egy lapos ecsettel), hogy a tartalmát egyenletesen ossza el a haj teljes hosszában. Mivel rendszeresen festem a hajam, és a természetes színem sötét, a gyökerektől kezdjük el festeni, hogy azok a legjobban protonálódjanak.

Megesik, hogy a festés során a kéz megremeghet, ennek eredményeként a festék színes foltjai maradnak az arcon. Könnyen eltávolíthatom őket rendszeres sminklemosókkal. Például ezekre a célokra a kedvenc "micellás víz" tisztító "Avon Anew".

Továbbá nem árt egy műanyag kupakot vagy kötést felvenni. Tehát a környező tárgyak kevésbé piszkosulnak, és a festési folyamat erőteljesebben fog menni.

Nem véletlenül jeleztem a csúszdán a várakozási időt - ÓRA. Az utasításokban, ha emlékszel, a várakozási idő 20-30 perc volt. De olyan hajszerkezetem van, hogy még a 30 perc sem lesz elég. Empirikusan, különböző festékeken levontam magamnak az egy órás színezéshez szükséges időintervallumot. Ha még nem vett észre hajat az ilyen capriculumokban, akkor jobb, ha betartja az utasításokat, és tartsa be az ajánlott időközönként.

A haj festett, most a fürdőszobába mehet az utolsó fürdési eljárásokhoz. Kényelmes hőmérsékletű vízzel lemosom a festéket a hajamról, majd alaposan beledörzsölöm a zacskó ápoló balzsam tartalmát..

A festési eljárás befejeződött, csak egy kicsit maradt.

Így van - a szépségvezetés utolsó simítása a stílus. Hajszárítóval szárítom a hajam, majd elkezdünk létrehozni egy gyönyörű frizurát.

Ez történik végül.

Az összehasonlítás kedvéért itt van egy másik árnyékolási lehetőség - 7.63. Sz. (Réz-gesztenye), amelyre anyám most szorosan átállt.

Az áttekintés ezen részének végén több szemléltető összehasonlító diát mutatok be az eljárás "ELŐTT" és "UTÁN" eredménnyel. Mint mondják, az eredmény az arcon, pontosabban a hajon van. =)

A mai napig a Salon Care krémfesték összköltsége az Avon katalógusoldalakon 385 rubel. Elvileg, és manapság nem túl drága, azonban soha nem vettem ilyen áron. Érdekes akciók és különlegességek gyakran működnek a festéken. ajánlatokat, így sokkal olcsóbban megvásárolható. Például a jelenlegi 2/2018. Katalógusban csak 229 rubelbe kerül.

Az EREDMÉNYEK összegzésével a következőket mondhatjuk:

+ Olaszországban készült;

+ gyakran katalógusokban, még kedvezmények nélkül is megéri, és még inkább akciókkal;

+ klasszikus árnyalatok széles palettája: világostól sötétig;

+ részletes használati utasítás;

+ a készlethez mellékelni kell az eldobható kesztyűket a festéshez (az útmutatóhoz csatolva);

+ természetes összetevőket mindegyikben (!) a színező készletből;

+ magának a festéknek a mellé tartozik az előápolás (védőszer) és az utóápolás (ápoló balzsam), amelyek a festéket „szalonként” és „profinak” jellemzik;

+ könnyen kezelhető; az eljárás teljesen nyugodtan végezhető függetlenül otthon;

+ sötét árnyalatok NE áramljanak a hajmosás során, mint más festékekkel történik (magam is ellenőriztem a vörös két árnyalatán); természetesen ez nem a festék lemosásáról szól, hanem az eljárás befejezése utáni heti mosásról);

+ tartósság (az eljárások között 2 hónapos időközzel biztonságosan festheti a fejét);

+ a festék nem csak a hajat festi, de jótékony hatással van állapotukra is (erősíti a hajat, helyreállítja annak szerkezetét, ragyogást kölcsönöz) - ez érthető, mert sok csodálatos természetes összetevőt tartalmaz! Ezenkívül a védő és ápoló szerek hatása is befolyásolja;

+ egy gyönyörű árnyék a végén.

- ezt a különböző árnyalatú festéket gyakran megrendelik tőlem az ügyfelek, barátok és rokonok. Észrevettem, hogy NÉHÁNY számára a végső HUE MÁS lehet. Beszéltem erről a fodrászommal. A haj kezdeti állapotával (árnyalatukkal stb.) Kapcsolatos várt válasz mellett váratlan lehetőséget hallottam. Kiderült, hogy ilyen trükköket néha bármely gyártó festékei megtalálnak. A tény az, hogy a végső árnyékot befolyásolhatja az ember EGÉSZSÉGÉNEK állapota, sőt az, hogy mit eszik! Ez így megy. =) Az árnyék azonban gyakran kiderül, hogy meglehetősen hasonló az ígérthez;

- Végül nemrégiben felfedeztem egy SAD FACT-ot. A helyzet az, hogy most nagyon (!) Sokat úszok (!) (Egy átlagember mércéje szerint). Számomra a 3 km rendszeres edzés, bár nem vagyok profi úszó. Úszok egészségért és örömömért [ugyanakkor szisztematikusan megelőzök szinte mindenkit, aki a közelben úszik, a férfiak ilyenkor a legjobban idegesek =)]. Egy ideje a medencénk vize nagyon klórozottvá vált! Mondhatjuk, hogy ez már a szentpétervári uszodáinkban is szomorú norma. Ennek eredményeként szembesültem azzal a ténnyel, hogy közvetlenül a festés után (amikor éppen, a minap elvégeztem az eljárást), ha egy órát úszok a medencében, a festék még mindig folyhat. Jaj és ah.

ÖSSZEFOGLALÁS: „Avon Advance Techniques Persistent Hair Color Cream Salon Care” sok éven át élveztem. Örömmel használom, és a családom hölgyei, köztük a nagymamám is. Emellett az ügyfeleim évek óta hűek hozzá. Szerintem ez egy kiváló festék, méltó a profi címhez. Kár, hogy a medencében lévő klór kissé aláássa hírnevét. Egyébként ez egy méltó példány. Természetesen használatra ajánlom, és adok 5 mínuszt. Nem mondhatom, hogy minden Avon Advance Techniques termék tetszik, de a festék mindenképpen az egyik kedvencem.!

Befejezésül felhívom a figyelmét egy erre a festékre szentelt videóra. Többek között a Salon Care festék részét képező TERMÉSZETES ALKOTÓK részletes áttekintését is belefoglaltam. Ezeket az információkat diák formájában terveztem meg, és annak érdekében, hogy ne sértsem a közösség szabályait, videóba helyeztem őket. De nem hallgathattam el az ilyen HASZNOS ÖSSZETEVŐKRŐL. =)

Köszönjük a figyelmet, és találkozunk a következő véleményekben..

Hajfesték - Avon Advance Techniques Professional hajszín

mostanában megnézted

 • Akciók
 • Szépség klub
 • Szállítás és fizetés
 • Cikkek
 • A Store-ról
 • +7 (495) 181 51 44
 • Rólunk
 • Névjegyek
 • Használati feltételek
 • Alkalmazás
 • A szállításról
 • A termék eredetisége
 • Csere és visszatérés
 • Cikkek
 • hírek
 • Szépség klub
 • Akciók
 • Szépség klub
 • Szállítás és fizetés
 • Cikkek
 • A Store-ról

Írhat nekünk levelet, hogy telefonon felhívjon minket

Weboldalunk sütiket használ a legmagasabb szintű szolgáltatás nyújtása érdekében. A böngésző beállításait bármikor módosíthatja. További információt az Adatvédelmi irányelvek fülön talál.

Hajfesték Avon Advance Techniques (Advance Technics) 5.0 (barna klasszikus) és 3.6 (sötét gesztenye) árnyalatok

Nagyon ritkán festettem a hajam, és minden egyes alkalom után megbántam. A haj állapota a festés után jelentősen romlott. Erősen kidőltek (több darab közvetlenül kihúzta őket a farokból), szárazak, kemények lettek.

Az utolsó festés körülbelül 3 évvel ezelőtt történt. Palette festéket használtam. Most már nem emlékszem pontosan az árnyékára, de valamiféle csokoládé volt, amelyet aztán vörös színnel mostak, világosabb területekkel. Egy idő után a vörös hajú eltűnt.

Természetesen serdülőkorban a haj általában sikk. De az életkor előrehaladtával sajnos a természetes árnyékuk elhalványul. Sőt, már kifestették őket, és a színe egyenetlen. Festeni kellett. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom az Avon Advance Techniques festékét. Jobban szeretem a természetesemhez közelebb álló árnyalatokat, ő pedig sötét szőke, ezért az 5.0 árnyalatot vettem fel (klasszikus barna).

Első festés 5.0 árnyalattal (klasszikus barna)

Haj színezés előtt:

A hajam közepes vastagságú, a lapockák alatt. Mindig vegyen 2 doboz festéket. De kifestettem magam, ami nem nagyon sikerült, és ez a 2 csomag alig volt elég nekem.

A doboz jól lezárt, a nyílás ragasztott.

Az eredeti árnyalatok és az elérendő eredmény, a kompozíció:

A festékdobozban:

 • tasak védőszerrel, 15 ml
 • fejlesztő testápoló palack, 70 ml
 • tubus krémfesték, 48 ml
 • tasak ápoló balzsammal, 20 ml
 • kesztyű
 • utasítás

Amit a gyártó mond:

 • Tartós hajszín és védelem.
 • Olajjal dúsított tápszer.
 • Hosszan tartó szín és 100% szürke fedés, szalonkezelés shea vajjal a haj táplálásához és védelméhez.
 • Olaszországban készült.

A kesztyűk az utasításokon vannak. Nem nagyon könnyű felvenni őket, de nem is olyan fontos. A festés során nem törtek el, és a kezek tiszták maradtak.

Először egy védőbalzsamot alkalmaznak a száraz hajra (kivéve a gyökereket). Egyébként először látok ilyen tulajdonságot a festékben. Mivel 2 csomagom volt, akkor 2 csomag balzsam. De ez csak a haj végére volt elég, és egy kicsit a fenti haj egy részére.

Aztán előkészítettem a festéket. Állaga krémes. Sem vastag, sem folyékony. Nincs ammóniás szúrós szag.

Könnyen alkalmazható. Két cső elég volt nekem egy árréssel. Minden haj hiányzott. Eleinte a fejbőr kissé bizsergett, de aztán nem volt kellemetlenség. A festék nem folyik. Folyékony szappanba mártott vattacsomóval pillanatok alatt letöröltem a bőrről.

Öblítés előtt a hajat kissé megnedvesítik meleg vízzel, és a festéket felverik. Kicsit habzik, mint a sampon. Aztán alaposan lemostam. A festéket jól lemossák. Lemosás után a víz elég gyorsan tisztulni kezd. A lemosás során már csodálkoztam a haj puhaságán. Úgy áramlottak, mint még soha. Három szőr jött ki, nem több. A Palette festésekor szinte szálak szaladtak az öblítőbe.

Ezután festés után balzsamot kentem fel. Vastag. Az illata kókuszra vagy barackra emlékeztet. Nagyon szép és ízletes. A (két tasak) mennyiség elegendő volt ahhoz, hogy minden hajra vastagon felvigye.

Tartotta a megadott időt és lemosott. A balzsam lemosása után a haj még puhább, sima, folyó, mintha egyenes lenne a laminálás után.

A törülközőn a haj letörlése után egyáltalán nem maradt festéknyom.

Szárítás után a hajat irreálisan könnyű volt fésülni. Lágyak, könnyűek, folyóak. A festék szaga elgyengült. De egy idő után valószínűleg, amikor a balzsam aromája festés után eltűnt, a haj festékillata megmaradt és jól érezhető volt. De nem olyan közvetlenül maró és csúnya. Természetesen az első mosás után megszűnik..

Szóval, haj festés után. Fotó mesterséges megvilágítás alatt:

Sajnos nem volt mód fotózásra napfényben és teljes hosszúságú hátsó nézetben. De szavakkal mondom, hogy a haj egyenletesen festett. Az egyetlen dolog, a gyökereknél, világosabbak voltak, még valamilyen rézárnyalatban is káprázatosak.

A második napon megmostam a hajam. És valamilyen oknál fogva egy héten át minden második nap megmostam. Természetesen a festék gyorsabban lemosódott.

Haj két hét után nappali fényben. A harmadik képen középen, más színű foltként, de ez egy vakító fény, így a festék egyenletesen jön le.

A fej hátsó része egy hónap után mesterséges megvilágítás alatt:

Második festés 5.0 árnyalatban (klasszikus barna)

40 nap után ugyanazzal a festékkel festettem, ugyanazzal az árnyalattal másodszor is. És itt van a haj a második szín előtt:

Ezúttal 1 doboz festéket vettem. Festés előtt a balzsamot először egy nagy masszázsfésűre tettem fel (kétféle megközelítéssel), így:

Aztán a végeitől megfésülte a haját. Ilyen módon kiderült, hogy a haj nagyobb részén alkalmazza, de ennek ellenére az összes ilyen hosszú haj nem lesz elkenve. De nem számít, a lényeg a tippek.

A festéket így felhordtam: először a fej tetejére vittem a gyökerektől, a válaszfalakra festve, majd a balzsamhoz hasonlóan a fésűre szorítottam a festéket, és a haját végig fésültem.

Aztán lehajtotta a fejét, és végigfésülte a nyakszirtet a nyakától, a teljes hosszában. Óvatosan és körültekintően tettem, nehogy belegabalyodjak vagy kiszakítsam a hajat. Ennek a módszernek köszönhetően elegendő festékem volt. Töltött idő - körülbelül 5 perc. Nem vagyok biztos benne, hogy ha a kezemmel alkalmaznám, képes lennék az összes hajam festésére. Természetesen a szakemberek ecsettel alkalmazzák a festéket, vékony szálakra osztva. De fél napig így festenék. Ennek ellenére önmagát festeni rettenetesen kényelmetlen..

Hajfesték:

A festés során a füle és a homloka foltos volt, de, mint láthatja, nyoma sem maradt. A legfontosabb, hogy azonnal törölje le a festéket a bőrről, miután befejezte a hajra történő felvitelét. A véleményekben azt írták, hogy a bőrön marad. Nem tudom, minden tökéletes nekem.

Avon Advance technika hajszínpaletta és utasítások

Az Avon advanced technikák minden terméke csak olyan előnyös összetevőket tartalmaz, amelyek gyengéden ápolják a hajat, helyreállítást és védelmet nyújtva..

A fürtök színének megadására szolgáló eszközök

Az Avon hajfesték teljes színpalettája (25 árnyalat) négy csoportra osztható:

 1. Szőke - kilenc árnyalatban, köztük hamvasszőke ultrakönnyű, klasszikus szőke, aranyszőke. Minden szín alkalmas kék vagy szürke szemű, világos bőrű nőknek;
 2. A piros hét árnyalat alkalmas zöld szemű vagy barna szemű, sötét bőrű lányok számára. A következő színeket lehet megnevezni: mahagóni arany vagy sötét, réz világos;
 3. A barna hét árnyalata. Ha barnult, sötét bőrű és barna szemű, akkor kiválaszthatja ennek a csoportnak a színeit. Például sötét vagy fekete-barna, réz-barna, csokoládé;
 4. A fekete két árnyalata - a mély és a kék-fekete - alkalmas olíva bőrű, barna vagy sötétkék szemű nők számára.

A készlet olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyek a fürtöknek irizáló, természetes árnyalatot adnak:

 • a szett fő alkotóeleme maga a krém, amely a hajnak a választott árnyalatot adja. A festék mikropigmentekből áll, amelyek mélyen behatolhatnak a haj szerkezetébe, és sokáig ott maradnak, fenntartva a szín telítettségét és mélységét. Megkülönböztető jellemzője a szürke szálak elleni sikeres küzdelem;
 • A készletben található védőanyagot a festés előtt fel kell használni, mivel ez megvédi a leggyengébb területeket a színezőanyagok hatásaitól. A balzsam hidratáló összetevőket tartalmaz, amelyek táplálják és ápolják a fürtöket és a fejbőrt. A polimerek egy védőfóliát hoznak létre a keletkező területeken, és a teljes hosszukon egyenletes színt biztosítanak;
 • fejlesztő - szükséges a színes szálak megvilágításához;
 • festés után öblítse le a hajat balzsammal. Rögzíti a kapott színt, véd a kimosódástól és kellemes illatot kölcsönöz a hajnak. Olyan olajokat tartalmaz, amelyek fényt és selymességet kölcsönöznek a fürtöknek;
 • eldobható kesztyű.
 • A részletes utasítások megmondják az összes művelet sorrendjét, az alkalmazás egyszerűvé és könnyebbé válik még otthon is.

Előrehalad

 • Tippek a festési hibák elkerülésére:
 • a festési eljárás megkezdése előtt 1-2 napig nem ajánlott hajat mosni. Ez lehetővé teszi, hogy a haj és a fejbőr védőanyagot képezzen a színezőanyag agresszív hatásaival szemben;
 • ha a haj hosszú, akkor két csomagra lesz szüksége a színező összetételből;
 • nem tudja elindítani az eljárást, ha nemrégiben végzett egy villanást vagy permetezést. Legalább két hetet kell várnia;
 • előre elő kell készítenie az összes szükséges elemet, például egy fésűt és egy törülközőt;
 • szigorúan be kell tartani az időtartamot. Ha a festett szálakat hőbe csomagolják, akkor a festék tartási ideje a fürtökön csökken;
 • az eljárás előtt ajánlott érzékenységi tesztet végezni. Ehhez kis mennyiségű festéket visznek fel a könyök hajtására. Ha 12 órán belül a hely nem pirosodik meg, kiütés vagy egyéb allergiás reakció nem jelenik meg, akkor biztonságosan folytathatja a festést;
 • ha meg akarja őrizni a kép természetességét, akkor az alapszínnél 2-3 tónussal sötétebb vagy világosabb árnyalatot kell választania.
 • az első lépés egy védőbalzsam felvitele. A balzsamot minden száraz hajra elosztjuk, és masszírozó mozdulatokkal dörzsöljük be. Nem alkalmazhatja a terméket a gyökerekre, vissza kell lépnie az alaptól 1-2 centiméterre. A balzsamot nem kell öblíteni. Miután a védőszert felvitték a hajra, krémfestékből színező összetételt kell készítenie;
 • a krémfesték elkészítéséhez először eldobható kesztyűt kell felvenni. Ezután takarja le ruháját egy felesleges törülközővel, hogy ne foltozza el őket. Az aktivátorpalackról eltávolítják a védőkupakot, és a cső tartalmának szükséges mennyiségét festékkel préselik bele. Az üveget csukják és erőteljesen rázzák, hogy az összes összetevő jól összekeveredjen. Ezt követően folytathatja a fő műveleteket;
 • hajfestés természetes színnel (elsődleges festés). A haj vékony szálakra oszlik. A palack tartalmának egy kis részét a teljes hosszában kinyomják rájuk. Masszíroznod kell egy kicsit. Ha a kompozíció megmarad, akkor el kell dobni. Nem tartozik tárolás alá. Az átlagos várakozási idő 30 perc. Ezt követően meleg vízzel le kell mosni a festéket, amíg átlátszóvá nem válik..
 • Ha a festéket már festett hajra alkalmazzák, akkor a műveletek kissé eltérnek. Eleinte a festéket csak a hajgyökerekre alkalmazzák, és 20 percig hagyják. Ezt követően még 10 percig elosztják őket a fennmaradó hossz mentén. Ezután meleg vízzel lemossák;
 • a festés után védőbalzsamot használnak. Teljes hosszában alkalmazzuk és 2-3 percig hagyjuk hatni. Ezt követően alaposan mossuk le meleg vízzel..

A festési eljárás után követendő szabályok:

 • a tisztaság és a tisztaság fenntartása érdekében a hajgyökereket körülbelül 5 hetente kell színezni;
 • a festés után nem ajánlott 24 órán át mosni a hajat. Ez lehetővé teszi, hogy a színező és a védőolaj ne mossa ki a fürtöket;
 • az eljárás után az első két napon ne használjon hajszárítót vagy vasat;
 • a színes fürtöket védeni kell a fagyos levegőtől és a közvetlen napfénytől. Ehhez fejdíszt kell használnia;
 • ritka fogú fésűt kell használnia, mivel nem károsítja a haj szerkezetét.

A festéksor mellett az Avon bemutat egy új vonalat - a Nemesolajokat. A sorozatot szérum, sampon és balzsam képviseli. Extra gondot nyújtanak a fürtjeinek.

A sampon jól habzik, átterjed a hajon és nem gubancolódik össze. A szérumot körülbelül egy percig a göndörre visszük fel, majd lemossuk. A balzsam a fürtöket selymessé, fényessé teszi, és nem villamosodnak fel. Hajmaszk is kapható. Tisztítja a hajat, erőssé, puhává és kezelhetővé teszi.

Minden pénz megtalálható az Avon moszkvai és más városokban lévő képviselőitől. Online rendelhető is. Az ár tetszik a rendelkezésre állásával.

Avon Advance Techniques professzionális hajszín - vélemények

 • 1. sz. Felülvizsgálat
 • 2. sz. Felülvizsgálat
 • 3. sz. Felülvizsgálat
 • 4. felülvizsgálat
 • 5. sz. Felülvizsgálat
 • 6. sz. Felülvizsgálat
 • 7. sz. Felülvizsgálat

De mit csinál ez az AVON, a "must must" kiadása a "must must" -hoz, ez valóban a legjobb festési eredmény az elmúlt években. Képek árnyék előtt és után 8.1

Értékelés: 5 (5-ből)

Helló kedves olvasóim.

Nos, végre eljött az idő, amikor megoszthatom az AVON hajfestékkel kapcsolatos benyomásomat, sőt, akár örömöm. Szándékosan nem írtam véleményt közvetlenül a festés után, sőt egy hét után is, hogy teljes mértékben megtapasztaljam ennek a festéknek minden tartós tulajdonságát. Most kész vagyok teljes jelentést készíteni erről, nem félek ettől a szótól, a legjobb hajfestéktől, amelyet az elmúlt években használtam..

Bizonyos évek óta szőkét festek, egyszer csak vöröshajúvá akartam válni (ó, ez a fiatalság), de rájöttem, hogy szőke fürtökkel sokkal kényelmesebbnek érzem magam. A természetes árnyalat (amennyire emlékszem) világosbarna vagy sötétszőke, kb. 7-6 szint, a haj minősége nem rossz, így eddig sikerült fenntartani a volumenet és a szőke árnyalatot. Inkább hideg árnyalatokkal festek, mert nekem jobban mennek, és a gyűlöletes sárgaság elmúlik, de az utóbbi időben nagyon problematikus az árnyalat kiválasztása, és gyakran a festék nem képes 100% -ban kielégíteni. Folyamatosan keresgélek, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálom az AVON-ot a 8.1-es "hamuszőke" árnyékban. Korábban Estel porral könnyítettem meg a gyökereket, és nemcsak a haj színezésére, hanem a sárgaság eltávolítására is szükség volt..

A festék karton csomagolásban van, azonnal egyértelmű, hogy sok minden van. A csomagolás feltünteti a kapott színt és a festés eredményét, az eredeti árnyalattól függően. Van egy "hamvas szőke" árnyalatom, de az angol változatban ezt "közepes hamú szőkének" hívják, ami azt jelenti: "közepes hamu szőke".

Csomagolás összetétele:

Cső festék 48 ml

Fejlesztő emulzió 70 ml

Balzsam színezése előtt 15ml

Balzsam 15 ml festés után

Utasítás (hatalmas)

Kesztyű (nagyon jó, a későbbi festéshez maradt)

Vásárolhat az AVON képviselőjétől vagy megrendelheti a weboldalon, majd a lakóhelye közelében lévő képviselő megtalálja Önt. Az ár 160-280 rubel. Gyártás: Olaszország

A vállig érő hajamhoz 2 köteg kellett. A különbség e festék és a sok háztartási festék között egy speciális védőbalzsam jelenléte, amelyet a festés előtt fel kell használni. 2 tasakot (30 ml) használtam, száraz hajra kentem, de ez még mindig nem elég, ezért érdemes a gyökerektől 6-10 cm-re hátralépni, és figyelni a végekre. Az illata kozmetikai szempontból semleges, állaga félig folyékony, csúszós, könnyen felszívódik, a haj nem zsíros és nem tapad.

A festéket egy tálba kevertem, mert nekem kényelmesebb ecsettel festenem, de a festéket egy csőben összekeverhetjük egy fejlődő emulzióval, és egy kifolyón keresztül kenhetjük a hajra, mint egy olajdoboz. Az állaga közepes sűrűségű krémesnek bizonyul, nem folyik, jól eloszlik a hajon, az illata természetesen ammónia, de meglehetősen tolerálható, annál több illat van benne, de az erős szagokra érzékenyeknek érdemes nyitott ablakkal festeni a hajukat.

A festéket a hajamon tartottam, az ajánlásnak megfelelően, 30 percig, közvetlenül az alkalmazás után, a festék sötétedik a hajon, szürke árnyalata van, bézs alaphanggal.

A festék könnyen lemosható, de a hajnak nincs puhasága, nem, nem merevek vagy luffásak, csak nedvesek, mint samponnal mosva, de a helyzetet a festékhez kapott balzsam menti meg. A balzsam nagyon jó, vastag, de nagyon szellős állagú, hatása alatt a nedves haj csintalan sokkja selyemgöndörsé válik, ha tudnám, hogy milyen balzsamról van szó, akkor megvennék egy teljes csövet.

Csak boldoggá tettem, nem is számítottam rá, hogy ilyen nagyszerű lesz.

 • Először is, a szín hamvas, nem barna, nem porszürke, nem zöld (ami hamuval történik), mégpedig hamvas szőke.
 • Másodszor, a sárgaság eltűnt, bizonyos megvilágítás mellett az árnyéknak még mindig van egy bizonyos meleg árnyalata, de nincsenek olyan vörös vagy sárga gyökerek, amelyek elrontották az életet a festés előtt.

  Hátránya (de nekem nem) lehet a dobozon és a hajon megjelenő szín nem egyezés. Személy szerint nekem jobban tetszik a színem, a dobozon még barnás, de nekem inkább a hamu előnyös, ahogy van.

  Összefoglalni. Nagyon lenyűgöz ez a festék, vagy inkább a 8.1-es árnyalatból, a mai napig ez a legjobb festési eredmény, még tökéletes is, még a Kapous festék is elhalványult az AVON hátterében. Természetesen megveszem, amíg egy nap eltűnik a katalógusból, vagy a gyártó elrontja a minőséget. Sajnos nem tudom, hogyan viselkednek más árnyalatok, de a 8.1-hez biztosítom, és azt tanácsolom, hogy vásároljon, DE vegye figyelembe a hajának kezdeti adatait, ez a festék kiváló eredményt ad egy teljes értékű szőkén, természetes alapon az árnyalat teljesen másnak bizonyulhat.

  Köszönjük, hogy ezt a néhány percet velem töltötte, sok sikert kísérleteihez és gondoskodott csodálatos hajáról..

  Donna Helen, Lena közös. Találkozunk a következő áttekintésben

  Azt hiszem, ezt a festéket választom! A felülvizsgálat frissül (hajfotó korábban, most). Árnyalatok 6.7 (csokoládé), 7.4 (réz).

  Értékelés: 5 (5-ből)

  Lányok, ha még mindig jó festéket keres magának, akkor azt tanácsolom, hogy nézze meg közelebbről ezt a festéket.

  Természetesen mindent elmondok, sőt megmutatom!

  Tehát 2010. december és 2012. augusztus 30. között csíkos voltam. És a hajam így nézett ki:

  Már sajnáltam őket, és úgy döntöttem, hogy a régi séma szerint haladok: kiemelem pár évig, majd egy terrakotta árnyalatot a raklaptól, majd kék-feketét Londonból., Időszakosan megismételtem a fent leírt sémát.

  Ezt a megszokott algoritmust az Avon festék ismerete törte meg. Kiemelés után, szeptember 1-jének előestéjén, egy "Chocolate" árnyalattal festettem magam. A kiemelt szálak könnyebbnek bizonyultak, de gyönyörűnek tűntek. Aztán januárban másodszor festettem. A fotón mindent részletesen leírtam, olvassa el! A szín telítettebbnek, mélyebbnek bizonyult.

  Így a múlt héten, a májusi ünnepek alatt 7,4 (réz) árnyalattal festettem a hajam. Egy hónap múlva felteszek egy fényképet, amely lehetőséget ad a színtartósság értékelésére. Már értékeltem.

  ***** És most közvetlenül a festékről: *****

  A festékkel ellátott csomag tartalma a következőket tartalmazza: festés előtt 1-es sorszámú védőszer, amelyet a hajra kell felhordani, kivéve a hajgyökereket; aktiváló krém (2A), nyomja ki a krémfestéket a csőből (2B); a festésre szánt idő után le kell mosnia a festéket, és gondoskodó balzsamot kell felhordania (3); a készlet tartalmaz egy konténert is, amely egy meglepetés alatt áll, csak átlátszó, kesztyűvel. A kesztyű nagyon erős, egy kis kéz számára.

  A várakozásoknak megfelelően a csomagolás minden információt tartalmaz a gyártóról (Olaszország), a termék eltarthatóságáról, az összetételről; belül részletes utasításokat talál, lépésről lépésre elkészíti a krémfestéket.

  A festéknek nem feltűnő, kellemes aromája van. Nagyon könnyen alkalmazható, használhat ecsetet, egyszerűen masszírozhatja a festéket a kezével. Nem folyik.

  A festék tartóssága egyszerűen elképesztő: figyeljen arra a fotóra, ahol az első festés (a festés és a fényképezés között 2 hónap telt el).

  A haj nagyon puha, kezelhető, folyékony marad...

  Örül a katalógusban bemutatott különféle árnyalatoknak (24 árnyalat).

  Általában, lányok, nagyon elégedett vagyok a festékkel! Ha kérdése van - tegye fel! Örömmel válaszolok.

  Az utolsó előtti fotón hiba van: elvesztettem a szavam! Azt akartam írni, hogy "a fotó másnap készült a festés után")))))

  A mester áttekintése ("Előtt" és "Utána" művek fényképe)

  Értékelés: 5 (5-ből)

  Véletlenül bukkantam rá az Avon festékre, a termék minősége nagyon meglepő volt, hiszen a cég nem hajfestékek gyártására specializálódott. A készlet tartalmaz egy védőkomplexumot tartalmazó tasakot, amelyet színezés előtt csak a haj végére visznek fel. Kényelmes cső, maga a festék textúrája nagyon jó. A paletta 29 árnyalattal rendelkezik. Remélhetőleg a jövőben még több lesz. És most magáról a festékről a kívánt hangnem teljesen attól függ, mennyire hozzáértően határozza meg az eredeti színét. Nem fog 3 vagy több tónust világosítani ezzel a festékkel, mivel ennek eredményeként narancssárga vagy élénk sárga árnyalat jelenhet meg. A krém színei nem halványítják a már festett hajat. Világosabb tónusú lesz a színtelen haj. Annak érdekében, hogy ha a festésből nem lesz réz, vörös vagy vörös színárnyalat, válasszon hamvas árnyalatú festéket, vagyis (.) után legyen az 1. szám. Például a 12.01-es (hamu-szőke, ultrakönnyű!) tónus segít a szőkéknek megbirkózni a sárga árnyalattal. A festék ára 199 rubel. Lányok, a festést követően feltétlenül használja a balzsamot, amelynek meglehetősen elfogadható ára van. Ha kérdése van, mindenképpen válaszolok, mivel az Avon paletta összes színével dolgoztam.
  Fénykép:
  No. 1 Tone 3.0 (fekete-barna)
  2. hangszín 7.4 (réz, világos)
  3. sz. Hangszín 5.0 (barna-klasszikus!) Ezzel a fényképpel kapcsolatban azt akarom mondani, hogy az első fotón (balra) a lány haját már ezzel a tónussal festették, a fotót (jobbra) ugyanazzal a tónussal festették 2-szer, az első után egy hónappal. Miért magyarázható ekkora különbség? A lány kezdeti hajszíne az 1. festés előtt 8 (világos szőke) volt, a sötét festék pigment nem tudott jól rögzülni a haj szerkezetében, mivel a világos (festett) haj porozitása nagyon nagy. ezért az intenzív barna első alkalommal nem sikerült, ismételt festéssel elértük a kívánt eredményt.
  4. szám 6.56 (mahagóni, klasszikus)
  5. sz. 4.5. Hang (mahagóni, sötét)
  No. 6 Tone 3.0 (fekete-barna)
  7. sz. 8. hang (hamvas szőke)
  8. sz. Tónus 4.3 (sötétbarna, arany)
  9. sz. 5.3. Hang (aranybarna)
  No. 10 Tone 4.0 (sötétbarna)
  №11 Tone 6.3 (világosbarna, arany!) Lehet, hogy csodálkozik, hogyan történt, hogy az eredeti sötét árnyalatból világosabbnak bizonyult. Ez azért történt, mert a lány eredeti természetes árnyalattal rendelkezett (vagyis a haját korábban nem festették)

  Nagy örömömre szolgál

  Értékelés: 5 (5-ből)

  Először is 4 éve festek szőkét. A kezdetektől fogva a tömegpiac összes festéke volt, aztán átálltam a Tsenko porra és a 9% -os oxidálószerre, egyszerűen kiégettem a pigmentet és színeztem Tonic-nal. Mindenki el tudja képzelni, milyen állapotban volt a hajam, bárhogy is próbáltam helyreállítani. Egy hónappal ezelőtt elmentem a szalonba egy új mesterhez, azt mondta, hogy valamit tenni kell, és a legkívánatosabb feladni a port. Elmentem festéket választani, és a választás Estelle-re esett. A gyökereinek kifestése sötét volt, mivel az én hajszálam sötét szőke. És akkor anyósom felajánlotta, hogy megveszi ezt a festéket. Egyetértettem, nincs mit tenni, szőke akarok lenni, de gyönyörű hajjal. Tegnap ezzel a festékkel festettek. További információ a benyomásaimról:
  1. szakasz: balzsam a hajfestés előtt
  Nem volt elég a hajam teljes hosszáig (mivel egy csomag festéket vettem, bár kettőt kell venni a hajamért)
  2. szakasz: maga a haj színezése
  A szag meglepett, szinte eltűnt, máris jó jel. Alkalmazásakor a fejbőr bizsergett, de bűnös vagyok abban, hogy az Estelka után csak 2 hét telt el a festés óta. A festék a végein kívül szinte az egész fejhez elegendő volt, de engem kevéssé érdekeltek, a lényeg az, hogy a gyökerek jól legyenek festve
  3. szakasz: balzsam festés után
  Valószínűleg sokat mondhatok róla, mert beleszerettem, miután lemostam a festéket és megmostam a fejem, felvittem, és 5 perc után már lemostam a balzsamot, olyan volt a hajam, mint a reklámtól - selyem.

  Nos, most a hajam állapotáról a festés után: a haj gyönyörű, selymes, sima, tapintású puha, fényes, a haj színe az, amire szükséged van, nem is akarom színezni. Általában nagyon boldog vagyok. Árnyalat 12.01 Ultra Light Ash Blonde

  1. fotó - ELŐTT
  2. fotó - UTÁN nincs sárgás árnyalat, a szoba fénye így esik.

  Sötét szőkétől szőkéig (tapasztalatom szerint). Második rész: festés. Árnyalat 12.01 "Ultra-világos hamu szőke" (+ FOTÓK előtt és után) ÁTTEKINTÉS FRISSÍTVE! Hogy vörös lettem Avon hibájával. Árnyalat 8.4 "Telített réz"

  Értékelés: 4 (5-ből)

  Tehát folytatva a hajszínem kísérletezését, végül az Avon Advance Techniques 12.01 Ultra Light Ash Blonde árnyalattal festettem. Vettem egy csomagot tesztelésre, főleg, hogy olvastam erről a festékről szóló véleményeket, amelyekben sokan megjegyezték, hogy ez a festék nagyon gazdaságos, és akár egy csomag is elegendő lehet hosszú hajra.

  A csomagoláson lévő betűk ígéretesek voltak:

  • Egységes alkalmazás és tartós eredmények
  • A szín természetesnek tűnik, hosszú ideig tart
  • 100% szürke fedés.

  Miután alaposan tanulmányoztam a csomag belsejében található utasításokat, mindent ennek megfelelően tettem - festés előtt a balzsamot felhordtam a hajra, és a festéket nem túlexponáltam (ellenálltam a maximálisan megengedett időnek - 35 perc), majd samponnal lemostam, és színezés után a balzsamot felhordtam. Az egyetlen dolog, hogy a festéket összekevertem az aktivátorral anélkül, hogy hozzáadtam volna az aktivátorral ellátott palackhoz (az utasításoknak megfelelően ajánlott), de külön tartályban, hogy megkönnyítsem a felvitelét.

  A festék krémes állagú, nem folyik, az illata meglehetősen tűrhető. Alkalmazásakor azonnal elég erősen csípni kezdte a fejbőrt - még attól is féltem, hogy azonnal le kell mosnom. De aztán kissé megszoktam ezt az érzést, és ez nem nagyon zavart..

  Festés előtt a hajamat kiemeltem Aquarelle fehérítővel, és így nézett ki:

  Ennek ellenére egy csomag nem volt elegendő ahhoz, hogy a haj teljes hosszára festhessem (közvetlenül a lapockák alatt), ezért ha hosszú és vastag haja van, vegyen 2 csomagot jobban. Olyan érzés volt, mintha a festék után a haj valamiféle száraz lenne.

  A festés után a következő történt:

  Mivel a hajam kiemelt volt, a kiemelt szálakat nagyjából ugyanabban az árnyalatban festettük, mint a csomagoláson található fotón, de a "mi" sötét szőkéket - világos aranyszőke árnyalatban, egészen kellemes. A lényeg az, hogy a derítő után a sárgaság teljesen eltűnt a hajból.

  Ez a festék valóban tökéletesen fest szürke hajat - volt egy kis ősz hajam a hajamon.

  Egy hét telt el a festés óta, amíg minden rendben van a hajjal, nem esik ki és a szín nem halványul el.

  Itt van egy másik kollázs az érthetőség kedvéért. alkalmazás előtt és után:

  Általában tetszett a festés eredménye, így legközelebb veszek még 2 csomagot ebből az árnyalatból, hogy az minden hajamra elég legyen, és ismét megpróbálok szőkévé válni :)

  Köszönöm a figyelmet!

  14.01.01. Mint fent említettem, 2 csomag "Szőke" -t rendeltem Avonban. De mi volt a meglepetésem, amikor megtudtam, hogy küldtek nekem 2 csomag "... Rézzel telített" csomagot.

  Az első vágy az volt, hogy egy kedvesen csendes szóval emlékezzek az Avon szolgáltatásra, hogy adjak ki egy visszajelzést erről a festékről, mivel valahogy nem fogtam pirosra festeni, és egyáltalán nem képzeltem magam ebben a színben.

  De aztán, miután megvizsgáltam a kép árnyékát, úgy döntöttem, hogy megkockáztatom. Így néz ki a lehetséges festési eredmény a csomagoláson:

  Jobbra a hajam festés után:

  Az árnyalat majdnem megegyezett a képen láthatóval - valóban réz, telített; nem nagyon sötét a hajamon:

  Általában elégedett vagyok az eredménnyel, bár a férjem még mindig nem tudja megszokni a vörös hajam :)

  Ha a festéket nem keverték volna össze az Avon raktárában, valószínűleg soha nem mertem volna vörösre festeni magam. Szóval, kedves lányok, ne féljetek kísérletezni a megjelenésetekkel! Sok szerencsét!

  Jó tisztességes festék! (Rengeteg fotó)

  Értékelés: 5 (5-ből)

  Nos, természetesen nem tudtam ellenállni, és új terméket rendeltem az Avon katalógusba)
  Mindig a tökéletes hamufestéket keresem.
  8,1-es árnyalatú világosbarna hamu rendeltem.
  És minden rendben van:
  PROS
  1. Gondozás festés előtt. Nem tudom, mennyit véd, de remélem)
  2. Mi meglepő az ammóniával festett festéknél, de még kellemes illata is van)
  3. Nem folyik, normális állagú.
  4. Minden hajat jól fest.
  5. A fény megfelel a katalógusnak.
  6. ELLENÁLLÓ. Ez hatalmas plusz számomra. Általában 2-3 (és ha ammónia nélküli festék, akkor 1) sampon után a színt lemossák. És itt már legalább 8-szor megmostam a hajam, és a színe is ugyanaz!
  7. Jó balzsam festés után. Nekem 3 használatra elég volt.

  MINUSZOK
  1. A haj erősebben mászik, mint ammónia nélküli festés után.
  2. Festés után a kemény haj vége. El kellett mennem a fodrászhoz, hogy eltávolítsak 1 cm-t)

  Avon hajfesték, árnyalat CARAMEL-OROSZ 7.73 UPDATE TINT GOLDEN-OROSZ 7.3

  Értékelés: 4 (5-ből)

  Ma szeretnék egy véleményt írni az Avon Advance Techniques professzionális hajszínéről árnyékban CARAMEL-OROSZ 7.73.

  A festék megrendelésekor, miután elolvastam a véleményeket, tudtam, hogy a katalógusban feltüntetettnél kissé más dobozban lesz. Ezen nem volt felháborodásom. Valójában ez az, amit a festék deklarál a katalógusban, és melyik jött -

  Most lényegében elemezzük az előnyöket és hátrányokat.

  Tehát a profik:

  - Gyönyörű szín, amely megfelelt a kijelöltnek.

  - Nem szárítja a hajat és a fejbőrt.

  - További gondozás a festés előtt.

  - Jó, egyenletesen foltos

  - Kényelmes a használata.

  - Ragyogást kölcsönöz a hajnak a színezés után.

  Nos, most térjünk át a hátrányokra:

  - Egy hónap múlva a szín lemosódik, elhalványul és Rigába megy.

  - Bizsergés festés közben.

  Nos, valójában ennyi.

  Általában tetszett a festék, ezért tanácsot adok

  Ár: 42 UAH.

  Köszönöm a figyelmet!

  Megszereztem a 7.3 árnyalatot (aranyszőke), ami tönkretette az Avon festék minden jó benyomását.

  A szín egyszerűen undorítónak bizonyult -

  Nem csak vörös, hanem sárga alaphangú is.

  Ez a csoda legfeljebb három hétig tartott. Ezután a festéket teljesen lemosták.

  Általában csalódott vagyok az árnyékban. Nem ajánlom senkinek.

  • 1. sz. Felülvizsgálat
  • 2. sz. Felülvizsgálat
  • 3. sz. Felülvizsgálat
  • 4. felülvizsgálat
  • 5. sz. Felülvizsgálat
  • 6. sz. Felülvizsgálat
  • 7. sz. Felülvizsgálat

  De mit csinál ez az AVON, a "must must" kiadása a "must must" -hoz, ez valóban a legjobb festési eredmény az elmúlt években. Képek árnyék előtt és után 8.1

  Értékelés: 5 (5-ből)

  Helló kedves olvasóim.

  Nos, végre eljött az idő, amikor megoszthatom az AVON hajfestékkel kapcsolatos benyomásomat, sőt, akár örömöm. Szándékosan nem írtam véleményt közvetlenül a festés után, sőt egy hét után is, hogy teljes mértékben megtapasztaljam ennek a festéknek minden tartós tulajdonságát. Most kész vagyok teljes jelentést készíteni erről, nem félek ettől a szótól, a legjobb hajfestéktől, amelyet az elmúlt években használtam..

  Bizonyos évek óta szőkét festek, egyszer csak vöröshajúvá akartam válni (ó, ez a fiatalság), de rájöttem, hogy szőke fürtökkel sokkal kényelmesebbnek érzem magam. A természetes árnyalat (amennyire emlékszem) világosbarna vagy sötétszőke, kb. 7-6 szint, a haj minősége nem rossz, így eddig sikerült fenntartani a volumenet és a szőke árnyalatot. Inkább hideg árnyalatokkal festek, mert nekem jobban mennek, és a gyűlöletes sárgaság elmúlik, de az utóbbi időben nagyon problematikus az árnyalat kiválasztása, és gyakran a festék nem képes 100% -ban kielégíteni. Folyamatosan keresgélek, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálom az AVON-ot a 8.1-es "hamuszőke" árnyékban. Korábban Estel porral könnyítettem meg a gyökereket, és nemcsak a haj színezésére, hanem a sárgaság eltávolítására is szükség volt..

  A festék karton csomagolásban van, azonnal egyértelmű, hogy sok minden van. A csomagolás feltünteti a kapott színt és a festés eredményét, az eredeti árnyalattól függően. Van egy "hamvas szőke" árnyalatom, de az angol változatban ezt "közepes hamú szőkének" hívják, ami azt jelenti: "közepes hamu szőke".

  Csomagolás összetétele:

  Cső festék 48 ml

  Fejlesztő emulzió 70 ml

  Balzsam színezése előtt 15ml

  Balzsam 15 ml festés után

  Utasítás (hatalmas)

  Kesztyű (nagyon jó, a későbbi festéshez maradt)

  Advance technikák professzionális hajszín avon

  Utasítások a "Salon Care" krém-haj szín használatához. Fogalmazás.

  AVON Advance Techniques. Professzionális hajszín

  A hajszín megváltoztatásáról álmodik?

  Vagy csak át akarja festeni az ősz hajat, és visszatér a természetes árnyékához?

  Az Avon Advance Techniques színező rendszer 3 egyszerű lépésben irizáló, természetes árnyalatokat biztosít a hajának. Tehát otthon magabiztosan festheti a haját.

  TUDOD, AZT:

  - A nők 80% -a festi a haját

  - A haját festők 80% -a otthon csinálja

  - 80% -uk rendszeresen havonta

  - A hajfestékek a leggyorsabban növekvő szegmensek a hajtermék kategóriában

  KRÉMSZÍN SZALONÁPOLÁST kínál otthonában

  - Védő tasak

  - Fejlesztői krém palack

  - Cső krémfesték

  - Tasak ápoló balzsammal

  A festés előkészítése.

  - Festés előtt ne mosson hajat legalább 24 órán át.

  - Ha hosszú haja van, akkor 2 csomag krémszínre lehet szüksége.

  - Ne festse a haját, ha korábban 7-14-ig ápolt vagy könnyített a haján..

  - Készítsen elő egy fésűt, törölközőt és nézzen.

  - Olvassa el és kövesse az utasításokat.

  - Vegye figyelembe a megadott időintervallumokat.

  Hajvédelem.

  - Masszírozza a védőanyag teljes mennyiségét a haj teljes hosszában. A hajnak száraznak kell lennie.

  - VIGYÁZAT: ne alkalmazza a terméket a hajgyökerekre.

  - Ne öblítsd. Készítse elő a krém színét, és vigye fel a hajára.

  Krém hajfesték készítése.

  - Vegye fel a mellékelt kesztyűt. Dobjon egy törülközőt a vállára.

  - Nyissa ki a krémes festékcsövet a kupak éles végével.

  - Távolítsa el az applikátort az aktivátor palackból, és adja hozzá a cső összes festéktartalmát.

  - Zárja le az üveget, és tartsa a fedelet, rázza addig, amíg a tartalma teljesen összekeveredik. Tartsa távol az üveget az arcától.

  - Csavarja le az applikátor kupakjának tetejét, finoman nyomja le az applikátort, és vigye fel a színt a hajára. (az alkalmazás módja - lásd a 3. lépést)

  3. lépés: Krémfesték felvitele.

  Természetes hajfestés (hajfestés először)

  - könnyű masszázsmozdulatokkal krémfestéket vigyen fel a színezésre előkészített hajra, apró, körülbelül 5 mm széles szálakra osztva.

  - Vigyen fel színt a teljes hajra, finoman masszírozva a jobb felszívódás érdekében.

  - Ne tárolja az ételmaradékokat. A festék nem újrahasznosítható.

  - Várjon 30 percet. A festék sötétebb árnyalatai sötétebbek lehetnek a festéskor - ez normális, és része a folyamatnak. Ha nehezen színezhető vagy durva haja van, hagyja hatni még 5 percig.

  - A megadott idő leteltével adjon egy kis mennyiségű meleg vizet a hajának, és masszírozza a festéket könnyű habzá. Alaposan öblítse le a hajat, amíg a víz tiszta nem lesz.

  Korábban színezett haj festése és hajgyökerek festése.

  - Az applikátor segítségével vigye fel a krémszínt a száraz és nem mosott haj gyökereire, korábban rájuk alkalmazott védőszerrel, a hajat apró, körülbelül 5 mm széles szálakra osztva. A festéket egyenletesen kenje el a visszanőtt hajgyökereken.

  - Hagyja hatni 20 percig.

  - Ezután a gyökerektől egészen a végéig kenje be a krémszínt, finoman masszírozza a jobb felszívódás érdekében.

  - Hagyja még 10 percig hatni.

  - A megadott idő leteltével adjon egy kis mennyiségű meleg vizet a hajának, és masszírozza a festéket könnyű habzá. Alaposan öblítse le a hajat, amíg a víz tiszta nem lesz.

  4. lépés: Gondoskodó balzsam felvitele festés után.

  - Vigye fel a balzsam teljes mennyiségét a hajára, és hagyja hatni 2 percig. alaposan öblítse le meleg vízzel.

  - Stílusolja haját a szokásos módon.

  A hajszínek allergiás reakciókat okozhatnak. KÉRJÜK, OLVASSA EL, ÉS KÖVETJE KÖVETŐEN AZ ÚTMUTATÓT.

  A terméket nem 16 éven aluliak számára szánják.

  A "fekete hennát" használó ideiglenes tetoválás növelheti az allergiás reakció kockázatát.

  Ne festse a haját, ha:

  - allergiás az arcbőrére, érzékeny, irritált vagy sérült fejbőrre;

  - korábban allergiás reakciója volt a hajfestés ellen; - allergiás reakciója volt, amikor ideiglenes tetoválást készített a "Fekete Henna" használatával;

  - hajvasalókat, hennát, egyéb tartós festékeket vagy fémfestékeket használt.

  MINDIG VIZSGÁLJA MEG A SZERZŐDÉST A TERMÉK ÖSSZETEVŐI SZÁMÁRA, HOGY MINDEN HATÁRRA SZÍNEZNI KELL MINDEN 48 ÓRÁT ELŐTT, MEGKEZDÉSÉNEK ELŐTT, SOSEM, HOGY SOHA NINCS ALGERIKAI REAKTÍV TERMÉK. A FESTÉKEKRE VALÓ ÉRZÉKENYSÉG bármikor felmerülhet. Soha ne tárolja a maradék festéket az alkalmazás után, ez okozhatja a palack fújását és felrobbantását.

  FIGYELMEZTETÉSEK:

  - Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést;

  - A termék hidrogén-peroxidot tartalmaz, amely súlyos szemirritációt és. esetleg károsíthatja őket. Ha szembe kerül, azonnal öblítse le meleg vízzel és forduljon orvoshoz;

  - A termék fenilén-diamint (toluol-diamin) tartalmaz.

  - a szempilla vagy a szemöldök színezéséhez ne használjon krémfestéket;

  - Ha lehetséges, távolítsa el a kontaktlencséket a hajfesték felvitele előtt. ha a lencsében volt, és festék került a szemébe, vegye le a lencséket, azonnal öblítse le a szemét meleg vízzel, és forduljon orvoshoz;

  - Ne használjon krémet az arcszőrzet színezésére;

  - Ne használjon krémfestéket, ha a haját hennával vagy fémsókat tartalmazó festékkel festették;

  - Ne lélegezzen be és ne egyen. Veszélyesen; - A termék előkészítését és festését jól szellőző helyen végezze. Légszomj esetén friss levegőre kell menni;

  - Tárolja a krémfestéket hűvös helyen, gyermekektől elzárva, hő- és fényforrásoktól távol;

  - Ne keverje ezt a terméket másokkal. Ne tárolja a fel nem használt terméket. A festék nem újrahasznosítható. Ne hagyja a terméket használatra készen zárt tartályban;

  - Vegyen fel kesztyűt, és festés után alaposan öblítse le a hajfestéket.

  AZ ÉRZÉKENYSÉGI VIZSGÁLAT UTASÍTÁSA. A tesztet 48 órával el kell végezni, mielőtt a színezés elkezdődne:

  Szüksége lesz pamut törlőre vagy vattacsomóra, műanyag edényre és műanyag kanálra.

  - Keverjen össze egy műanyag edényben kis mennyiségű egyenlő részből álló krémfestéket és aktiváló krémet (kb. 1 teáskanál termékenként);

  - Az elkészített keveréket vigye fel a könyökízület belső felületére (kb. 1 cm / 2 területen). Hagyja megszáradni. Ne öblítse le a terméket 48 órán belül. Ne nedvesítsen;

  - Figyelje a foltos bőr állapotát a következő 48 órában. A termékre adott bőrreakció hiányában elkezdheti festeni a haját.

  A teszt során bekövetkező reakció hiánya nem garantálja, hogy a festési folyamat során nem lesz allergiás reakció. Ez a teszt azonban fontos óvintézkedés. Ha kétségei vannak, kérem. forduljon orvoshoz.

  MEGJEGYZÉS: HA VÉRTELENYSÉGÉNEK, ÉGETÉSÉNEK, KIHAJTÁSÁNAK VAGY VISSZETÉSÉNEK VÉGZÉSE AZ ÉRZÉKENYSÉGI VIZSGÁLAT ELVÉTELE ELŐTT NE HASZNÁLJA EZT A TERMÉKET..

  HA SZÍNEZÉS FOLYAMATÁBAN MEGFIGYELI:

  - Bizsergés vagy égés - azonnal mossa le a festéket, és hagyja abba a felhasználást. ez komolyabb allergiás reakciót okozhat. Ne festse a haját, mielőtt orvoshoz vagy szakemberhez fordulna;

  - Gyorsan súlyosbodó bőrkiütés, szédülés, hányinger, légszomj és / vagy a szemhéjak / arc duzzanata - azonnal mossa le a festéket és forduljon orvoshoz.

  HA A HAJ SZÁRÍTÁSA UTÁN VAGY A KÖVETKEZŐ NAPOKBAN BŐRZŐDIK, ha kiütést, szem- / arcduzzanatot, égő és / vagy nedves fejbőrt észlel - LÁSD ORVOST.

  HAJSZÍNEZÉSI TECHNIKA.

  VÉDŐSZER: víz, nátrium-hidroxi-etil-akrilát / AKRILOILDIMETILTAURATSOPOLIMER izohexadekán, PROPILÉN-GLIKOL, amodimetikon, poliszorbát 20, aroma, imidazolidinil, cetrimonium-klorid-15-poli (4-pentil) -Petil-karbonil-12-szénetil-P-poliol-12-szénetil-pentil-karbonát-pentil-4-dioxid-pentil-4-dioxid-pentil-karbamid 60-fenil-trimetil-p-oxi-pentoxi-pentoxi-pentil-karbonát-dimetil-észter), metil-parabén, etil-parabén, butilén-glikol, propil-parabén, szimetikon, Helianthus annuus magkivonat, citromkivonat, gotu kola kivonat, kivonat Vitis vinifera, ananász kivonat, passióvirág-gyümölcs kivonat tetraéderes, ALKOHOL denaturáció., LINAOOL, GEKSILILMETILNILA Izometilionon, benzil-szalicilát, hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karbonil-hidil, hidroxi-citronon..

  Krém: Víz, cetil-sztearil-alkohol, propilén-glikol, PEG (50) cetil-sztearil-ETHER, ammónium-lauril-szulfát, ammónium-hidroxid, OLAJMAG LIMNANTESA-FEHÉR, oleil-alkohol, parfümök, kokamidopropil-betain, nátrium-szulfit, polikvaternium-22, etilén-diamin-tetraecetsav, izoszorbinsav, para-aminofenol, para-fenilén-diamin, DIMETILPABAMIDOPROPILLLAURDIMONY tosylate, simethicone, hydrolized wheat protein ORDINARY, hidrolizált szójafehérje, hidrolizált kukoricafehérje, PROPYLENE-disztearát, Aloe barbadensis levéllé, DIAMINOFENOKRIDOKTERET-DOLIN-DOHERRODOKROZETTERINOL 2 Izometilionon..

  ÁLTAL SZERINTI AKTIVÁLÁS: Víz, hidrogén-peroxid, cetil-sztearil-alkohol, PEG (20) cetil-sztearil-ETHER, cetrimonium-klorid, parfüm, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, ETOKSIDIETILENGLIKOL, dinátrium-pirofoszfát, METIL-PARABEN, szimetikon, PEG-40 ricinusolaj, hidro..

  Caring balzsam: víz, cetil-alkohol, butilén-glikol, dimetikon, shea vaj, Quaternium-91, cetil-sztearil-alkohol, PERFTORONONILDIMETIKON, etil-hexil-metoxi-cinnamát, cetrimonium metoszulfát, izododekán, kreatin, parfümök, fenoxietanol, TRIIZOSTEARILTRILINOLEAT, BIS-GIDROKSIPROPILDIMETIKON / SMDISOPOLIMER, metil-parabén, DIMETILPABAMIDOPROPILLAURDIMONIYTOZILAT, PROPILENGLTKOLYA STEARÁT, IZOSZTEARIL-ALKOHOL, FOSFORSAV, TRILINSAV, BUTILFENIL-METIL-PROPIONÁL, HEXIL-NINÁL, LEMONEN..

  Tartós szalonápoló krém-hajszín.

  14105 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 4,0 Sötétbarna

  15948 - "Salon Care" állandó hajszínkrém. Shade 5.0 klasszikus barna

  49657 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 9.0 Világos szőke

  49682 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 9.13 Ash Blonde Light

  49684 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 10.0 Szőke klasszikus

  49752 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 10.31 Világos szőke

  49772 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 12.01 Ash Blond Ultra Light

  59815 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 6.0 Világosbarna

  71464 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyék 5.3 Aranybarna

  71540 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 5.4 Rézbarna

  77636 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Az árnyék 5,65 mahagóni, intenzív

  90060 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 6.7 Csokoládé

  90062 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 7.0 Sötét szőke

  90084 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyék 7.3 Aranyszőke

  90534 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 8.0 Világosbarna

  90535 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Shade 8.1 Ash Blonde

  93014 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyék 3,6 Sötét gesztenye

  93015 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyék 4,5 "mahagóni", sötét

  93016 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyék 4.6 Vörös gesztenye

  93790 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyék 6.56 Mahagóni klasszikus

  93791 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 2.1 Kék-fekete

  93793 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyék 7.4 Réz fény

  93865 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyék 7.53 Mahagóni arany

  96216 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Shade 2.0 Fekete telített

  96453 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Shade 3.0 Fekete Barna

  39721 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 4.3 Sötétbarna arany

  39248 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyék 6.3 Világosbarna aranyszínű

  25588 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 6,66 Piros telített

  25589 - Állandó hajszín krém "Salon Care". Árnyalat 8.3 Világos szőke Arany

  Hagyja meg véleményét:

  Hozzáférés a Vevő / Képviselő személyes fiókjához.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Bojtorjánolaj Mirroll hajára pirospaprikával - áttekintés

A vörös paprika bojtorján valóban nő a haj? A Mirroll olaj tesztelése 4 hónapig. Hello lányok! Kik közülünk életünk során legalább egyszer nem tették fel a haj növekedésének felgyorsítását?

Hogyan lehet lemosni a bojtorjánolajat a hajról?

Javasoljuk, hogy olvassa el:A fejbőrt és a hajat tökéletesen megerősítik és helyreállítják a bojtorjánolajjal készített maszkok. Az ilyen eljárások a közelmúltban nagyon népszerűvé váltak, mivel a bojtorjánolaj használata egyszerű, teljesen természetes termék, és meglehetősen megfizethető.