Legfontosabb / Vaj

Ossza meg ezt

Vaj

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Ön 94 ₽-t takarít meg

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

Az aktivátort az ESTEL PRINCESS ESSEX 8-10 árnyalatszintjeivel használják a fehérített haj pasztell tonizálásához. Csökkenti az ammónia tartalmat, ha tejszínnel keverjük. Krémes állagot képez, amely könnyen alkalmazható. Gyengéden hat a hajra.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Keresés ezzel a termékkel

 • hajfesték
 • estel profi
 • estel sampon
 • aktivátor 1.5
 • fehérítő por
 • csapkod
 • 5.1
 • hajformázás
 • hajszínezés
 • estel aktivátor

ESTEL PROFESSIONAL / Activator PRINCESS ESSEX 1,5% pasztell tonizáláshoz 1000 ml

Helló. Semleges nulla festékkel szeretnék festeni, jobb, ha ezt az aktivátort vagy a klasszikusat használom?

Jó napot! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! A 0 / 00N korrektort az árnyalatok intenzitásának hígítására tervezték. Önmagában használva nem ad sűrűséget. A haj maszk működött a legjobban ezzel a feladattal. A pasztell aktivátort csak forró szőkére használják, 8-10 tónusú árnyalatokkal. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

Jó napot. Az 1,5% aktivátor a haj világosítására használható?

Helló. Nem. A pontosítás érdekében használhatja a klasszikus 1.5-öt

Helló, miután könnyített a hajam, szeretném színezni a hajam "Krém-gél hajfesték SZÍNET VÁLASZTAM, skandináv szőke tónus, ESTEL". Ez a festék már 9% aktivátort tartalmaz a készletben. 1,5% aktivátort kell vennem, vagy használhatom a készletben találhatót?

Helló. Ez az aktivátor Essex hercegnő festékéhez használható. A készlet saját, használja, és kövesse a festék utasításait.

Helló! Jól értem? A gyökerek festéséhez festéket használok + 6%, majd nedves hajon ezt az aktivátort teljes hosszában festett gyökerekkel

Helló. A pasztell aktivátort csak frissen fehérített hajra alkalmazzák. Az Ön esetében jobb, ha klasszikus 1.5 aktivátort használunk.

Helló. Mondd el. Szeretnék kiszabadulni egy festett sötétbarna színből, jobb-e 3,6,9% -os oxidálószert vagy aktivátort használni? És milyen arányban jobbak? És mi lesz az eredménye szerinted? Hány hang fog világítani?

Helló. A magas oxigéntartalmú festék sem halványítja a korábban színezett hajat. Vagy fehérítenie kell a haját, vagy le kell mosnia a színt egy Color Off savas mosással.

6% oxid, amikor megjelenik?

Helló. A jelenlegi helyzet miatt a logisztika terhelése sokszorosára nőtt. A megrendelés elkészült, a szállítás a közeljövőben várható. Bocsánatot kérünk.

Jó napot! Kérem, mondja meg, mi az alapvető különbség az oxidáns és a deluxe között? Milyen kockázatokkal jár, ha egy hercegnő oxidálószert vesz fel a deluxe festékhez??

Helló. Minden festéknek megvan a maga oxigenátja és aktivátora. Kölcsönhatásba lépnek a festék összetételével. Az Essex rendelkezik Essex oxigénnel és aktivátorokkal; a De Luxe festék saját De Luxe oxigénnel és aktivátorokkal rendelkezik. Alapvetően eltérő festékösszetétel! Ezért ajánlott natív oxigenátokkal és aktivátorokkal dolgozni! A vállalat nem vállal felelősséget a független kísérletekért. Előfordulhat, hogy a kívánt szín nem működik! Allergiás reakciók lehetségesek. A festék és az oxigén összetétele egyszerűen összeférhetetlen lehet. Ezért jobb, ha helyesen dolgozunk egyformán! Üdvözlettel: ESTEL Professional.

hogyan lehet megrendelni a 3. oxidot? a keresésben nem találja (((

Helló. A jelenlegi helyzet miatt a logisztika terhelése sokszorosára nőtt. A megrendelés elkészült, a szállítás a közeljövőben várható. Bocsánatot kérünk.

Mikor kerül eladásra 3%?

Helló. A jelenlegi helyzet miatt a logisztika terhelése sokszorosára nőtt. A megrendelés elkészült, a szállítás a közeljövőben várható. Bocsánatot kérünk.

Helló. mi a különbség az ágyfesték és a klasszikus között?

Helló. A pasztell alakformálás az, amikor frissen fehérített hajon dolgozunk. Ezen oxigén segítségével csökkentjük az ammónia mennyiségét a festékben, és a festék színezetessé válik. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

Helló! Meg tudná mondani, hogy ez az aktivátor használható-e a 10.16-os sorozatú DE LUX festékkel?

Helló! Javasoljuk egy kifejezetten ehhez a színezőanyaghoz tervezett oxidáló emulzió használatát. Csak ebben az esetben, minden festési technológia mellett, garantált eredményt kap. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

alkalmas szürke haj festésére?

Helló. Nem, ősz haj esetén jobb használni a 6 Üdvözletet, az ESTEL Professional készüléket.

Helló! Mikor lesz az oxidálószer 6%.

Helló. A jelenlegi helyzet miatt a logisztika terhelése sokszorosára nőtt. A megrendelés elkészült, a szállítás a közeljövőben várható. Bocsánatot kérünk.

szia, szerettem volna venni egy 10/16-os festéket és használni ezt az aktivátort. Már 3 éve szőkítem a hajamat. Kaphatok-e eredményt? vagy jobb, ha a szokásos 1,5% -os oxigént kapsz 10/16 festékkel?

Jó napot! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Ha a haj teljes hosszában folyamatosan fehérít, akkor vegyen pasztell aktivátort, ha csak a gyökereit, és ne érjen hozzá a hosszúsághoz, akkor a szokásos klasszikushoz. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

Helló, szeretnék marni 9/16-os és 9/65-ös festékkel, egyenként 15 ml-t elkeverek és hozzáadok 3% oxidot 30 ml, mennyi aktivátort kell hozzáadni 1,5%

Helló! Keverjük össze a festéket oxigénnel 3 (1: 1) vagy 1,5 aktivátorral (1: 2). Nem kell mindent összekeverni. Minden attól függ, hogy most mi a hajszíned. Ha sötét vagy, akkor a kiemelés nem válik kontrasztossá, a maximumod egy tónussal emelkedik, és csak akkor, ha természetes hajad van. Ha szőke vagy, és hozzá akarsz adni egy színjátékot, akkor gyönyörű a színed. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

Helló! 3,23 tónusban festette a haját, majd vékony kiemeléssel világosította meg a színét. Most 8.0 + 8.1 árnyalattal szeretnék festeni, alkalmas ez az aktivátor? Vagy használjon 3-at vagy 9-et, mert ősz haja van?

Helló! Használhat klasszikus aktivátort, de ez az aktivátor pasztell színű, és csak frissen fehérített hajon működik. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

Jó napot! Ezt a pasztell aktivátort szeretném használni Essex Princess 10.66 színezéséhez. a gyökerek elszíneződnek, és a hossza már korábban elszíneződött. Alkalmas ez az aktivátor, vagy klasszikusra van szüksége??

Helló! Jobb a klasszikus aktivátor 1.5 használata. A pasztell aktivátor csak forró szőkén (frissen fehérített hajon) működik, így a gyökere tónusú lesz, de a hossza egyenetlen lehet. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

Helló! Mondja meg, hogyan kell helyesen működni az aktivátorokkal. Ha csak porral fehérítettem a gyökereket, akkor a tonizáláshoz aktivátort használok az ágynemzéshez a hajamra 20 percig. De színeznem kell a néhány hónappal ezelőtt fehérített hajhosszat is. mit kell tenni ebben az esetben, mit kell használni és meddig kell kibírni?

Jó napot! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Használhatja a klasszikus 1.5 aktivátort. Alkalmas mind frissen fehérített hajra, mind pedig régen fehérített hajra. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

Jó nap! Természetes színem 6-7 szinten van 0 aláfestéssel, 8-9 szinten 44 aláfestéssel festek, de a mélyvörös szín hajlamos gyorsan kimosni a megvilágított 8-9 hajtól. Kérem, mondja meg, hogy a már színezett haj tonizálása 0 / 00N és 0/44 korrektorokkal azonos arányban, 1,5% pasztell tonizáló aktivátorral kíméletesebb, mint a színmegújítás 9/34 festékkel és 1,5% aktivátor az intenzív tonizáláshoz? A kérdésben említett festékek és aktivátorok az Essex Princess sorozatból.

Jó napot! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Jobb színezni a haját a klasszikusokban! Paint plus aktivátor 1.5. Ez a lehetőség nem egy technológia ezen termékek használatához. A pasztell aktivátort csak forró szőkére használják. Ha a színét gyorsan lemossa, használja a színes haj otthoni gondozását a szín megőrzéséhez! Csak a technikai sorozattal, samponnal és színstabilizáló balzsammal öblítse le a festéket a hajról! Plusz használhatja Newton maszkjait a haja színének és tónusának fenntartásához. Színek 7/44; 7/34 és 10/45 (keverhető egymással) Ezek réz irányú árnyalatok. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

Mi az aktivátor a pasztell tonizáláshoz?

Akik megnézik a videóimat, valószínűleg már megjegyezték azt a tényt, hogy amikor szőkével dolgozom, nagyon gyakran használom az Activatorot pasztell tonizáláshoz..

És ma elmondom, miért áll meg nálam a választásom..

A pasztell tonizáló aktivátor egy oxigénellátó szer, amelynek ammónia-koncentrációja 1,5%, amelyet kifejezetten a haj kíméletes tonizálására fejlesztettek ki.

Finom krémes állagú, könnyen keveredik a festék alapjával, így egy kényelmes keveréket képez, amely egyenletesen oszlik el a hajon, nem folyik ki vagy szárad ki a teljes festési folyamat során.

Egy speciális továbbfejlesztett formulának köszönhetően az aktivátor finoman hat a szálakra, nem szárítja és nem irritálja a fejbőrt, segít abban, hogy a festési eljárás gyakorlatilag nem traumatikus legyen.

Az aktivátort 8-10 tónusú krémszínnel használják a fehérített haj pasztell tonizálásához.

Csökkenti az ammónia tartalmat krémfestékkel keverve, az árnyalatot 0,5 tónussal sötétíti.

Forró, szőke hajformázásra használják (legfeljebb 3 órával a pácolás után).

Szintén a videóban elmondom, hogyan kell megfelelően lemosni a fehérítő keveréket, hogyan kell lemosni a festéket, és milyen gondozásra van szükség közvetlenül a festés után..

Estelle aktivátor az intenzív tonizáláshoz Estel De Luxe 1000 ml.

Az aktivátort az Estel DE LUXE krémszínekkel együtt használják az intenzív tonizálás érdekében.

Krémes állagot képez, amely könnyen alkalmazható és gyengéden hat a hajra.

Gazdaságosan használható.

Az aktivátor puha, stabil formulája lehetővé teszi a kiváló színminőség és a hatékony hajápolás kombinálását.

a hajfestékhez mellékelt utasítások szerint.

 • Leírás
 • Specifikációk
 • Vélemények
 • Tegyen fel egy kérdést
 • Továbbá
 • Az aktivátort az Estel DE LUXE krémszínekkel együtt használják az intenzív tonizálás érdekében.

  Krémes állagot képez, amely könnyen alkalmazható és gyengéden hat a hajra.

  Gazdaságosan használható.

  Az aktivátor puha, stabil formulája lehetővé teszi a kiváló színminőség és a hatékony hajápolás kombinálását.

  a hajfestékhez mellékelt utasítások szerint.

 • Egy típusAktivátor
 • Bármely kérdést feltehet, amely érdekli a terméket vagy az üzlet munkáját.

  Képzett szakembereink mindenképpen segítenek Önnek.

  Egy további fül az üzletre, a szállításra vagy bármely más fontos tartalomra vonatkozó információk közzétételéhez. Ez segít megválaszolni a vevő kérdéseit, és eloszlatja a vásárlással kapcsolatos kételyeit. Használja tetszés szerint.

  Eltávolíthatja vagy visszaküldheti, ha módosít egy jelölőnégyzetet az alkatrészbeállításokban. Nagyon kényelmesen.

  Aktivátor pasztell tonizáláshoz Deluxe Estel - áttekintés

  Aktivátor pasztell tonizáláshoz: miért van rá szükség, hol lehet Ukrajnában vásárolni, miben különbözik az oxidálószertől, az ár

  Pontozzuk azonnal az i-t. A szép és titokzatos "aktivátor" szó ugyanaz az oxigénszer. Csak annyit, hogy az Estelle cég a legkisebb "teljesítményű" oxigént 1,5% -ban aktivátornak nevezi.

  Mi a különbség a szokásos Estel 1,5% aktivátor és a pasztell tonizáláshoz szükséges aktivátor között

  Gyakorlatilag semmi. A pasztell tonizálás a legkíméletesebb hatás. Az árnyalatok pedig nem világosak, nem szakadt szeműek, hanem nyugodtak, pasztellek.

  Csak egy könnyű pasztell alakformálásra van szükségem. Mert a hosszam 9-10 szint. A gyökereket pedig erre a szintre könnyítem.

  Hajfestésem:

  1. A gyökereket porral könnyítem meg. 5-6 szintes natív színem van, csak 6 vagy 4,5% por szükséges. Különben undorító sárga-piros lesz.

  2. A gyökereket fehéres-sárgára színezem, az aktivátor festékével lemosom a hosszát 1,5%.

  Egy üveg aktivátor ára már 136 UAH ((utoljára néhány hónappal ezelőtt vettem 120-ért).

  Térfogat 900 ml.

  Megvásárolható a sminken, az perfumery.yua oldalon, a profi autón, az Estelle hivatalos képén és sok más helyen. Az ár mindenhol ugyanaz.

  Estel Deluxe aktivátor pasztell tonizáláshoz: a használat módja, előnyei és hátrányai

  Általában 2 tubus Estelle festéket keverek össze. Aktivátorra van szükségem 1: 2 arány alapján (az arányt általában a festék használati utasításai írják). Vagyis 120 gramm festékhez kb. 200-240 ml aktivátort szedek. Vagyis ez az üveg nekem 4-szer elegendő.

  Összesen minden festés nekem kerül:

  Estelle Essex festék = 2 cső = 2x58 UAH = 116 UAH

  Negyed üveg aktivátor = 29 UAH

  Ez együttesen 116 + 29 = 145 UAH

  És ez csak alakformálás, ne feledje! És a por és a 6% oxigén költsége a gyökerek könnyítéséért is felmerül.!

  Magára az aktivátorra nincs panaszom, minden rendben van:

  • közepesen sűrű állagú, nem kell erővel rázni az üvegből, de vizet sem önt;
  • nagyon, nagyon enyhe szag, nem erőteljes;
  • jól hígítja a festéket, nincs probléma - nem csomókban veszi, a sűrűség normális;
  • Festés után nem veszem észre a száraz hajat.

  Aktivátor intenzív tonizáláshoz 1,5% / De Luxe 60 ml

  Márka: ESTEL PROFESSIONAL (Oroszország)

  Vonal: DE LUXE - oxigenizátorok és aktivátorok
  > 10 db.Novoslobodskaya üzlet

  - Ajánlom az üzletet, sok hamisítással találkoztam, de ez kiváló! Igen, és még szállítás előtt csomagolja be, megkínozzák, hogy kinyissa)))))))))) Ezért, nagyon köszönöm! Biztos vagyok benne, hogy útközben semmi nem fog kiömleni a palackokból, és az üzlet nem mondja ki a "tól"

  Termékleírás:

  Az 1,5% aktivátort az ESTEL DE LUXE krémszínekkel együtt használják az intenzív tonizálás érdekében. Krémes állagot képez, amely könnyen felvihető és gyengéden hat a hajra. Gazdaságosan használható. Az aktivátor puha, stabil formulája lehetővé teszi a kiváló színminőség és a hatékony hajápolás kombinálását. Alkalmazás módja: keverék hajfestékkel.

  Az 1,5% aktivátort az ESTEL DE LUXE krémszínekkel együtt használják az intenzív tonizálás érdekében. Krémes állagot képez, amely könnyen felvihető és gyengéden hat a hajra. Gazdaságosan használható. Az aktivátor puha, stabil formulája lehetővé teszi a kiváló színminőség és a hatékony hajápolás kombinálását.

  Alkalmazás módja: 1: 2 arányban keveredik a DE LUXE hajfestékkel.

  Gyakran vásárolnak együtt

  Ár mindenkinek: 165 c

  Ár mindenkinek: 165 c

  Ár mindenkinek: 165 c

  Leírás

  Az 1,5% aktivátort az ESTEL DE LUXE krémszínekkel együtt használják az intenzív tonizálás érdekében. Krémes állagot képez, amely könnyen felvihető és gyengéden hat a hajra. Gazdaságosan használható. Az aktivátor puha, stabil formulája lehetővé teszi a kiváló színminőség és a hatékony hajápolás kombinálását.

  Alkalmazás módja: 1: 2 arányban keveredik a DE LUXE hajfestékkel.

  Tétel vonalkód: 4606453017662

  Márkanév: DE LUXE - oxigenizátorok és aktivátorok

  Más márkájú hajoxidánsok

  Egyéb márkakategóriák ESTEL PROFESSIONAL

  Kérdések és válaszok

  - Használhatom otthon?

  - Meddig tart a hatás?

  - Kombinálhatom ezt a terméket másokkal?

  Legfrissebb értékelések

  A terméket a Kozmetikai Galériából vásárolták

  „Nagyszerű termék kényelmes formátumban. Kromoenergetikus komplexummal kombinálva használom, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, a haj puha "

  A terméket a Kozmetikai Galériából vásárolták

  „Kiváló aktivátor a színezéshez. Mindig vegye ebből az üzletből, kiváló minőségű. Ajánlom"

  A terméket a Kozmetikai Galériából vásárolták

  - Ajánlom az üzletet, sok hamisítással találkoztam, de ez kiváló! Igen, és még szállítás előtt csomagolja be, megkínozzák, hogy kinyissa)))))))))) Ezért, nagyon köszönöm! Biztos vagyok benne, hogy útközben semmi nem fog kiömleni a palackokból, és az üzlet nem mondja ki, hogy "bocs, ez nem a mi problémánk, vegye fel a kapcsolatot a közlekedési céggel, mi elküldtük az egészet". Amennyire ismerem az üzletet, a vásárlókhoz való hozzáállás mindig is kiváló volt! Ezzel a termékkel kapcsolatban nagyon tetszett, nem szúrja és nem irritálja a bőrt, Estelle króm ampullákat adtak hozzá. az eredmény nagyon elégedett volt, megkaptuk a várt színt) "

  A terméket a Kozmetikai Galériából vásárolták

  "30 év. Rendes, rövid haj. Az 1,5% -os aktivátor-oxid mind pasztell tonizáláshoz alkalmas volt, mind a szőke hajfestéshez, valamint a haj sötét színű festéséhez. Az Estel De Luxe sorozat bármely festékével ellátott csomagolásban (amellyel azt állítólag használni kell) egy egyszerű és kényelmes utasítás található "minden alkalomra". Az egyszerű színezés / színezés érdekében az aktivátort általában festékkel keverjük 1: 2 arányú kombinációban. Hozzáadhat egy ampullát az Estel Professional kromenergiakomplexumból. Ilyen ampullák készlete szintén elérhető a helyszínen. Meg tudom osztani az 1,5% -os aktivátor használatának benyomásait a 10.0, 10.01, 10.16, 10.116 (szőke tonizálás) és 1.0, 3.0 (sötét színű színezés) festékekkel. Véleményem szerint minden esetben az eredmény stabil, tisztességes, kellemes a szemnek. Természetesen, ha mindent az utasításoknak megfelelően csinál, gondosan és körültekintően. Az aktivátor megkíméli a bőrt, nem csíp. Ez pedig akkor fontos, ha a tonizálást halványítás előzte meg. Az üvegek szorosak, a Kozmetikai Galéria a szállítás előtt nagyon biztonságosan csomagolja a megrendeléseket. Ajánlom!"

  Mi a különbség az aktivátor és az oxigénszer között? Estel festékben.

  És mi a jobb, ha aktivátort vagy oxigént adunk be, ha 1 tónussal, világosbarna színnel kell sötétíteni a hajat, és normális lesz-e 1,5%?
  Azt hallottam, hogy minél több% oxigén, annál jobban felderül, de éppen ellenkezőleg, sötétebbé kell tennem. Tanácsol

  Ha egy vagy két hangon kell sötétedni, akkor az Estel technológia szerint ehhez aktivátort használnak. 1. keverék: 1. És kívánatos, hogy egy vagy két sötétebb árnyalatot vegyen, mint az eredeti. A jó sötétedés ammóniamentes a Sense De Luxe-t.

  Szóval, uram... Megpróbálom elmagyarázni! Az Estelle, mint minden professzionális márka, tartós színezékekkel rendelkezik és ammóniamentes. Az állandóak 1,5%, 3%, 6%, 9%, 12% oxidálószerekkel hatnak, és az ammóniamentes sorozatokat általában tonizálásra használják, ehhez külön oxidáló aktivátor van (pasztell 1,5%). akár mélyebbre is színezhet egy merítést anélkül, hogy elmélyülne

  Oxidánsok - színaktivátorok a tartós hajfestéshez

  A kívánt szín elérése érdekében a tartós hajfestést kémiai festékekkel hajtják végre, amelyek 2 komponensből állnak: oxidálószer és festékkészítmény.

  A hajfesték oxidálószer aktivátorként és katalizátorként működik, segítve a színező pigment behatolását a hajszálba. Az oxidok nélkül használt színezékek felületesen hatnak a hajszálra, rövid ideig tonizálják őket.

  Az oxidálószer működési elve a hajfestésben

  A hajfestéshez és -fehérítéshez használt összes oxidálószer (oxidok, oxigenánsok, fejlődő emulziók, aktivátorok) hatóanyaga a hidrogén-peroxid (H2O2). A H2O2 százalékos aránya a tartályon van feltüntetve oxiddal, és nem haladja meg a 12% -ot.

  Az oxidálószer működésének elve a színezés során a következő:

  1. A corneum rétegre hat, megnyitja pikkelyeit, ezáltal elősegítve a festékösszetétel behatolását a hajszálba.
  2. A haj belsejében a hidrogén-peroxid természetes pigmentjével reagálva oxidálja azt. Ennek eredményeként a pigment részben megsemmisül, megszerzi a haj kimosásának képességét.

  Az oxid által végzett előzetes munka után a színező kompozíció működésbe lép, amely behatol a már részben üres hajba, és eldugítja azt egy színező mesterséges pigmenttel, tartós színezést biztosítva..

  Hány százalékos oxidot válasszon festéskor?

  Az otthoni használatra szánt hajfesték-termékekben az oxigént egy tubus festékkel látják el. Általános szabály, hogy ez oxidálószer, 9% vagy 12% H2O2 koncentrációval..

  A szalonokban történő professzionális színezéshez a mester bizonyos kritériumok szerint maga választja ki a kívánt H2O2 koncentrációjú oxigénszert

  Minél nagyobb az oxid százalékos aránya, annál nagyobb kárt okoz a hajban. Ezért a szalon színezése kíméletesebb..

  A megfelelő oxid kiválasztása fontos, ha a haj világosodik. A meglévő hajszínnél sötétebb árnyalatokkal történő festéskor alacsony, 1,5% vagy 3% koncentrációjú oxidálószert alkalmazunk. Az asztal vezetheti.

  % oxidTermészetes hajFestett
  Festék ammónia nélkülTartós festék ammóniávalFesték ammónia nélkülTartós festék ammóniával
  1,5% - 1,9%SötétítésigTónusú hang, áramszünetSötétítésigTónusú hang, áramszünet
  2,7%; 3%A hangnem azVilágítás 1 hanggalHang a hangon
  6%Nem használtVilágítás akár 2 hangNem használt
  kilenc%Világítás akár 3 hang
  12%Világítás akár 4 hang

  A korábban színezett haj világosítása kémiai festékekkel lehetetlen. Ebben az esetben előzetes fehérítési vagy pácolási eljárás szükséges..

  Áttekintés a hajkozmetikumok különböző gyártói által gyártott oxidánsokról

  Minden oxidnak, a gyártótól függetlenül, egy hatóanyaga van - hidrogén-peroxid. A további komponensek összetétele változhat. Néhány gyártó emellett gondoskodó komponenseket is tartalmaz a fejlesztő emulzióba..

  Oxigenát névFogalmazásJellemzők:
  Estel De Luxe ProfessionalVíz, hidrogén-peroxid, sűrítő, emulgeálószer, habosítószerNormál termék további ápoló komponensek nélkül
  Kapous Professional ActioxVíz, H2O2, emulgeálószerek, stabilizátorok, felületaktív anyagok, sűrítők, ginzeng kivonat, hidrolizált rizsfehérjeA ginzeng kivonat és a rizsfehérje további beépítése védi a hajat belülről a festés során, megakadályozva a haj károsodását
  Londa profiVíz, Н2О2, sűrítők, emulgeálószerek, savak: szalicilsav, foszforsav, etidron, habosítószerÖsszetételének köszönhetően az oxidálószer lágy krémes összetételű, amely jól keveredik a festékkel, egyenletes színt biztosítva
  A Loreal preambulumbekezdése otthoni használatraVíz, H2O2, sűrítők, stabilizátorok, habosító szerek, emulgeálószerek, glicerinAz oxid konzisztenciája puha emulzió, amely a festékkel kombinálva jól alkalmazható a hajon, kényelmes az önfestéshez. A glicerin simábbá és könnyebben kezelhetővé teszi a hajat.

  Hogyan alkalmazzuk az oxigént?

  Az otthoni használatra szánt hajfesték-termékekben az oxigénhez festékkészítmény tartozik..

  Ha professzionális eszközökkel festenek hajat, a festéket és az oxidálószert egyenlő arányban keverik össze. Ugyanazon gyártótól kell választania egy festéket és oxidot, hogy elérje a festék összetételének megfelelő konzisztenciáját, amely kényelmes alkalmazást és egyenletes színezést biztosít..

  Activator estel mire való

  Akik megnézik a videóimat, valószínűleg már megjegyezték azt a tényt, hogy amikor szőkével dolgozom, nagyon gyakran használom az Activatorot pasztell tonizáláshoz..

  És ma elmondom, miért áll meg nálam a választásom..

  A pasztell tonizáló aktivátor egy oxigénellátó szer, amelynek ammónia-koncentrációja 1,5%, amelyet kifejezetten a haj kíméletes tonizálására fejlesztettek ki.

  Finom krémes állagú, könnyen keveredik a festék alapjával, így egy kényelmes keveréket képez, amely egyenletesen oszlik el a hajon, nem folyik ki vagy szárad ki a teljes festési folyamat során.

  Egy speciális továbbfejlesztett formulának köszönhetően az aktivátor finoman hat a szálakra, nem szárítja és nem irritálja a fejbőrt, segít abban, hogy a festési eljárás gyakorlatilag nem traumatikus legyen.

  Az aktivátort 8-10 tónusú krémszínnel használják a fehérített haj pasztell tonizálásához.

  Csökkenti az ammónia tartalmat krémfestékkel keverve, az árnyalatot 0,5 tónussal sötétíti.

  Forró, szőke hajformázásra használják (legfeljebb 3 órával a pácolás után).

  Szintén a videóban elmondom, hogyan kell megfelelően lemosni a fehérítő keveréket, hogyan kell lemosni a festéket, és milyen gondozásra van szükség közvetlenül a festés után..

  Márka: ESTEL PROFESSIONAL (Oroszország)

  Vonal: DE LUXE - oxigenizátorok és aktivátorok
  10 darab.Bauman bolt> 10 db.Novoslobodskaya üzlet

  - Ajánlom az üzletet, sok hamisítással találkoztam, de ez kiváló! Igen, és még szállítás előtt csomagolja be, megkínozzák, hogy kinyissa)))))))))) Ezért, nagyon köszönöm! Biztos vagyok benne, hogy útközben semmi nem fog kiömleni a palackokból, és az üzlet nem mondja ki a "tól"

  Termékleírás:

  Az 1,5% aktivátort az ESTEL DE LUXE krémszínekkel együtt használják az intenzív tonizálás érdekében. Krémes állagot képez, amely könnyen felvihető és gyengéden hat a hajra. Gazdaságosan használható. Az aktivátor puha, stabil formulája lehetővé teszi a kiváló színminőség és a hatékony hajápolás kombinálását. Alkalmazás módja: keverék hajfestékkel.

  Az 1,5% aktivátort az ESTEL DE LUXE krémszínekkel együtt használják az intenzív tonizálás érdekében. Krémes állagot képez, amely könnyen felvihető és gyengéden hat a hajra. Gazdaságosan használható. Az aktivátor puha, stabil formulája lehetővé teszi a kiváló színminőség és a hatékony hajápolás kombinálását.

  Alkalmazás módja: 1: 2 arányban keveredik a DE LUXE hajfestékkel.

  Gyakran vásárolnak együtt

  Ár mindenkinek: 165 c

  Ár mindenkinek: 165 c

  Ár mindenkinek: 165 c

  Leírás

  Az 1,5% aktivátort az ESTEL DE LUXE krémszínekkel együtt használják az intenzív tonizálás érdekében. Krémes állagot képez, amely könnyen felvihető és gyengéden hat a hajra. Gazdaságosan használható. Az aktivátor puha, stabil formulája lehetővé teszi a kiváló színminőség és a hatékony hajápolás kombinálását.

  Alkalmazás módja: 1: 2 arányban keveredik a DE LUXE hajfestékkel.

  Tétel vonalkód: 4606453017662

  Márkanév: DE LUXE - oxigenizátorok és aktivátorok

  ESTEL PROFESSIONAL
  ESTEL PROFESSIONAL
  ESTEL PROFESSIONAL
  ESTEL PROFESSIONAL
  ESTEL PROFESSIONAL
  ESTEL PROFESSIONAL
  ESTEL PROFESSIONAL
  ESTEL PROFESSIONAL
  ESTEL PROFESSIONAL
  ESTEL PROFESSIONAL

  Más márkájú hajoxidánsok

  Egyéb márkakategóriák ESTEL PROFESSIONAL

  Kérdések és válaszok

  - Használhatom otthon?

  - Meddig tart a hatás?

  - Kombinálhatom ezt a terméket másokkal?

  Legfrissebb értékelések

  A terméket a Kozmetikai Galériából vásárolták

  „Kiváló aktivátor a színezéshez. Mindig vegye ebből az üzletből, kiváló minőségű. Ajánlom"

  A terméket a Kozmetikai Galériából vásárolták

  - Ajánlom az üzletet, sok hamisítással találkoztam, de ez kiváló! Igen, és még szállítás előtt csomagolja be, megkínozzák, hogy kinyissa)))))))))) Ezért, nagyon köszönöm! Biztos vagyok benne, hogy útközben semmi nem fog kiömleni a palackokból, és az üzlet nem mondja ki, hogy "bocs, ez nem a mi problémánk, vegye fel a kapcsolatot a közlekedési céggel, mi elküldtük az egészet". Amennyire ismerem az üzletet, a vásárlókhoz való hozzáállás mindig is kiváló volt! Ezzel a termékkel kapcsolatban nagyon tetszett, nem szúrja és nem irritálja a bőrt, Estelle króm ampullákat adtak hozzá. az eredmény nagyon elégedett volt, megkaptuk a várt színt) "

  A terméket a Kozmetikai Galériából vásárolták

  "30 év. Rendes, rövid haj. Az 1,5% -os aktivátor-oxid mind pasztell tonizáláshoz alkalmas volt, mind a szőke hajfestéshez, valamint a haj sötét színű festéséhez. Az Estel De Luxe sorozat bármely festékével ellátott csomagolásban (amellyel azt állítólag használni kell) egy egyszerű és kényelmes utasítás található "minden alkalomra". Az egyszerű színezés / színezés érdekében az aktivátort általában festékkel keverjük 1: 2 arányú kombinációban. Hozzáadhat egy ampullát az Estel Professional kromenergiakomplexumból. Ilyen ampullák készlete szintén elérhető a helyszínen. Meg tudom osztani az 1,5% -os aktivátor használatának benyomásait a 10.0, 10.01, 10.16, 10.116 (szőke tonizálás) és 1.0, 3.0 (sötét színű színezés) festékekkel. Véleményem szerint minden esetben az eredmény stabil, tisztességes, kellemes a szemnek. Természetesen, ha mindent az utasításoknak megfelelően csinál, gondosan és körültekintően. Az aktivátor megkíméli a bőrt, nem csíp. Ez pedig akkor fontos, ha a tonizálást halványítás előzte meg. Az üvegek szorosak, a Kozmetikai Galéria a szállítás előtt nagyon biztonságosan csomagolja a megrendeléseket. Ajánlom!"

  Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

  Ön 91 ₽-ot spórol

  Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

  Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

  Hozzáadva a várólistához

  Foglalja le a terméket, és 1 órán belül megkapja a boltban

  Tartalékidő: 4 nap

  Fizetés: az üzletben, készpénzben vagy kártyával

  Az aktivátort az ESTEL PRINCESS ESSEX 8-10 árnyalatszintjeivel használják a fehérített haj pasztell tonizálásához. Csökkenti az ammónia tartalmat, ha tejszínnel keverjük. Krémes állagot képez, amely könnyen alkalmazható. Gyengéden hat a hajra.

  A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

  Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

  Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

  ESTEL PROFESSIONAL / Activator PRINCESS ESSEX 1,5% pasztell tonizáláshoz 1000 ml

  Jó napot! Ezt a pasztell aktivátort szeretném használni Essex Princess 10.66 színezéséhez. a gyökerek elszíneződnek, és a hossza már korábban elszíneződött. Alkalmas ez az aktivátor, vagy klasszikusra van szüksége??

  Helló! Jobb a klasszikus aktivátor 1.5 használata. A pasztell aktivátor csak forró szőkén (frissen fehérített hajon) működik, így a gyökere tónusú lesz, de a hossza egyenetlen lehet. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

  Helló! Mondja meg, hogyan kell helyesen működni az aktivátorokkal. Ha csak porral fehérítettem a gyökereket, akkor a tonizáláshoz aktivátort használok az ágynemzéshez a hajamra 20 percig. De színeznem kell a néhány hónappal ezelőtt fehérített hajhosszat is. mit kell tenni ebben az esetben, mit kell használni és meddig kell kibírni?

  Jó napot! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Használhatja a klasszikus 1.5 aktivátort. Alkalmas mind frissen fehérített hajra, mind pedig régen fehérített hajra. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

  Jó nap! Természetes színem 6-7 szinten van 0 aláfestéssel, 8-9 szinten 44 aláfestéssel festek, de a mélyvörös szín hajlamos gyorsan kimosni a megvilágított 8-9 hajtól. Kérem, mondja meg, hogy a már színezett haj tonizálása 0 / 00N és 0/44 korrektorokkal azonos arányban, 1,5% pasztell tonizáló aktivátorral kíméletesebb, mint a színmegújítás 9/34 festékkel és 1,5% aktivátor az intenzív tonizáláshoz? A kérdésben említett festékek és aktivátorok az Essex Princess sorozatból.

  Jó napot! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Jobb színezni a haját a klasszikusokban! Paint plus aktivátor 1.5. Ez a lehetőség nem egy technológia ezen termékek használatához. A pasztell aktivátort csak forró szőkére használják. Ha a színét gyorsan lemossa, használja a színes haj otthoni gondozását a szín megőrzéséhez! Csak a technikai sorozattal, samponnal és színstabilizáló balzsammal öblítse le a festéket a hajról! Plusz használhatja Newton maszkjait a haja színének és tónusának fenntartásához. Színek 7/44; 7/34 és 10/45 (keverhető egymással) Ezek réz irányú árnyalatok. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

  Jó napot. Frissen fehérített gyökereim vannak és újranőtt hosszúságom van a 9. FO-n. 9.16-kor tervezem tónusba helyezni. Nem tudod kideríteni, melyik aktivátor jobb a 1,5% -os, intenzív vagy pasztell tonizáláshoz? Értésem szerint a tonizálási eljárás 1,5% pasztell aktivátorral csak nedves hajon hajtható végre, az expozíciós idő pedig 20 perc - de ez az opció kíméletesebb, intenzív 1,5% aktivátorral a száraz hajon 30 perc - és ez az opció több kitartó? Hogyan legyen?

  Jó napot! Köszönjük, hogy termékeinket választotta! Szakmai használatú termék, konzultálnia kell egy kozmetikussal, vagy meg kell ismerkednie a technológiákkal a gyártó weboldalán. Köszönjük kérdését..

  Helló, fog-e aktivátort használni a sötét, szőke hajra, világos fénnyel (hosszú ideig festett)?

  Helló! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Nem. Csak frissen fehérített hajon. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

  nedves, fehérített haj tonizálásához 1,5% aktivátort használok, 1: 1 vagy 1: 2 arányú keveréket?

  Üdvözlet! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! 1: 1 Üdvözlettel: ESTEL Professional.

  Alkalmas 0 / 00N?

  Helló! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Jobb, ha klasszikus aktivátor. Ez az aktivátor csökkenti az ammónia mennyiségét a festékben, de a semleges korrektorban nincs ammónia. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

  Jó napot, és mi a különbség az aktivátor és a kék üveg aktivátor között?

  Helló! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Minden festéknek megvan a maga oxigenátja és aktivátora. Kölcsönhatásba lépnek a festék összetételével. Az Essex rendelkezik Essex oxigénnel és aktivátorokkal; a De Luxe festék saját De Luxe oxigénnel és aktivátorokkal rendelkezik. Alapvetően eltérő festékösszetétel! Ezért ajánlott natív oxigenátokkal és aktivátorokkal dolgozni! A vállalat nem vállal felelősséget a független kísérletekért. Előfordulhat, hogy a kívánt szín nem működik! Allergiás reakciók lehetségesek. A festék és az oxigén összetétele egyszerűen összeférhetetlen lehet. Ezért jobb, ha helyesen dolgozunk! Üdvözlettel: ESTEL Professional.

  Helló, ha tónusos kiemeléseket akarok, szükségem van 1,5% aktivátorra + Estel festékre? jobb? mi a különbség az oxidálószer és az aktivátor között?

  Helló! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Oxigénes hatással van a természetes hajra, de az aktivátorok nem! Csak a színező pigmenteket aktiválják. Nos, a különbség a hidrogén-peroxid% -ában van. Az aktivátorok esetében ez 1,5%. És 3%, 6%, 9% és 12% oxigént tartalmaz. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

  Helló. Az estel oxigén keverhető-e egymással? Például 20 gramm 6% és 30 gramm 1 5%

  Helló! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Ez az aktivátor nem keveredik semmivel! Általában jobb, ha nem keverjük össze az aktivátorokat és az oxigenátokat.Tisztelettel: az ESTEL Professional.

  10/76-os tonizáláshoz használhatom tisztított alapon?

  Helló! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Frissen fehérített hajon (Hot Blonde). 20 percig csak nedves hajon. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

  mondd meg, hogy csak szőkítettem-e a hajam, melyik festék alkalmas erre az oxidálószerre a sárga pigment tonizálásához

  Helló! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Ez a megvilágítási háttértől függ. Milyen szinten. Ha 8-kor, akkor a színe 8/16, 8/61, 8/76, 8/65 (bárhol van lila szín) Ha a világítás háttere 9. szinten van, akkor minden ugyanaz, csak az első számjegy 9 / XX, ha 10, ugyanaz, de az első számjegy 10 / ХХС Üdvözlet, az ESTEL Professional.

  Helló! használhatom a SENSE DE LUXE krém-színnel a haj színezéséhez 10/16 világos szőke hamu-lila?

  Helló! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Minden festéknek megvan a maga oxigenátja és aktivátora. Kölcsönhatásba lépnek a festék összetételével. Az Essex rendelkezik Essex oxigénnel és aktivátorokkal; a De Luxe festék saját De Luxe oxigénnel és aktivátorokkal rendelkezik. Alapvetően eltérő festékösszetétel! Ezért ajánlott natív oxigenátokkal és aktivátorokkal dolgozni! A vállalat nem vállal felelősséget a független kísérletekért. Előfordulhat, hogy a kívánt szín nem működik! Allergiás reakciók lehetségesek. A festék és az oxigén összetétele egyszerűen összeférhetetlen lehet. Ezért jobb, ha továbbra is helyesen dolgozik! Üdvözlettel: Estel Professional.

  Helló, jól értem, hogy el kell keverni a festéket + az oxigént + az aktivátort?

  Helló! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Princess Essex professzionális festék. Minden oxigénnel és aktivátorral működik (kivéve 12%). Az oxigén megválasztása a hajad természetes színétől függ! Fontos! 3% -os festési hangszín és sötétebb; 6% - 1-2 tónussal könnyebb; 9% - 2-3 tónussal könnyebb; 1,5% aktivátor - korábban színezett és világosított haj tonizálása. A keverési arány mindig 1 rész festék és 1 rész oxigén. Várakozási idő 35 perc Ajánlás: Színkorrekció színjavítóval vagy egyedi koktélra lehet szükség a tökéletes eredmény érdekében. Az eredmény a haj helyes diagnózisától is függ. A kívánt szín elérése érdekében jobb kapcsolatba lépni egy szakemberrel (fodrász, színész).A festék professzionális. Az oxigént nem tartalmazza a csomag! A festéket külön értékesítjük, külön oxigént adunk. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

  Helló. És ha csak porral fehérítettem a gyökereket, és azonnal színezni akarom őket. És a hajhossz már színezett. Szeretnék egy másik árnyalatú festéket kipróbálni a tonizáláshoz, ezért a gyökereket és a hosszúságot is tonizálni fogom. Melyik aktivátort kell használni: rendszeres vagy pasztell tonizáláshoz?

  Helló! Köszönjük, hogy a márkánkat választotta! Akkor jobb a hétköznapi. A pasztell tonizáláshoz az aktivátor sűrűbbé teheti az árnyékot hosszában. Ezért jobb, ha klasszikus aktivátort használunk. Üdvözlettel: ESTEL Professional.

  Aktivátor pasztell színezéshez ESSEX

  Általános tulajdonságok

  8-10 tónusú Estel ESSEX krémszínnel használják a fehérített haj pasztell tonizálásához. Keverési arány 1: 2.

  Fogalmazás

  Stabilizált hidrogén-peroxid, kozmetikai tartósítószerek, ápolószerek, pH-szabályozó, desztillált víz - oldószer.

  Jellemzők:

  Gazdaságosan használható. Könnyen felvihető krémes állagot képez, amely gyengéden hat a hajra és a fejbőrre.

  Csomagolás

  A kényelmes flip-top palack védőmembránt tartalmaz.

  Kiegészítők

  SZÍNFOGALMA "rofes" ion

  Emulzió SZÍNÜGY

  Általános tulajdonságok

  A "színanyagot" 6% oxigénnel (1: 1) összekeverve speciális oxigént kapunk. A kevert oxigént krémfestékekkel használják a világos haj sötét árnyalatú festésére előzetes pigmentáció nélkül. Az oxigénnel kevert szer csökkenti az ammónia tartalmat krémfestékekkel keverve. Nem vonatkozik a természetes hajra.

  Fogalmazás

  Kozmetikai tartósítószerek, gondoskodó összetevők, pH-szabályozó, desztillált víz - oldószer.

  Jellemzők:

  Gazdaságosan használható. Könnyen felvihető krémes állagot képez, amely gyengéden hat a hajra és a fejbőrre.

  Csomagolás

  A kényelmes flip-top palack védőmembránt tartalmaz.

  Kiegészítők

  Prohssi be; SZÍNFOGALMA

  szürke haj

  Az ősz hajban a természetes pigment szinte teljesen hiányzik, és sok a légbuborék, ezért nehéz őket festeni, különösen divatos színekben. Ehhez természetes pigmentet tartalmazó festéket kell hozzáadni. Természetes pigmentet tartalmazó festékként az x / 0 vagy az x / 3 sorokat vesszük. Ebben az esetben emlékeztetni kell arra, hogy az x / 0 sorozat hozzáadása hideg tónusokkal, és x / 3 - meleg tónusokkal történik.

  Az ősz haj foltozásának első szabálya A szürke haj tónusú, 1 UGT-vel világosabb és sötétebb. Minden más esetben csak szürke hajat lehet színezni, ennek eredményeként vakítóak lesznek.

  15% -40%40% -60%60% és több
  2: 1 (2 rész divatos + 1 rész természetes)1: 1 (1 rész divatos +1 rész természetes + korrektor)1: 2 (1 rész divatos + 2 rész természetes + korrektor)

  1. példa: a haj nincs festve, UGT 6/0, szürke haj közepes keménységű - 30%. A kliens vágya, hogy az ősz hajra festessen, és 5/5-re piros legyen.

  6/0 -> 5/0 + 5/5 + 6% -> 5/5 1 óra. 2 óra 3 óra.

  2. példa: a haj nincs festve, UGT 5/0, szürke haj közepes keménységű - 80%. Az ügyfél vágya, hogy az ősz hajra festessen, és 6/4-es réz színt kapjon.

  5/0 -> 6/3 + 6/4 + 6% + 0/44 ^ 6/4 2 óra 1 óra 3 óra.

  Nem szabad megfeledkezni arról, hogy az állandó festékeket legfeljebb 7 UGT-nél magasabb szürke haj festésére tervezték. Ezért a fenti táblázat nem alkalmas őszítésre a 8., 9. és 10. szinten. Ezen mélységi szintek árnyalatainak kiválasztásakor fennáll annak a veszélye, hogy nem festjük az ősz hajat. Tehát mit kell tennie? A probléma megoldásához szőke porhoz kell folyamodnia, és elő kell világosítania a hajat, vagy sörtekeveréket kell használnia az ESSEX Professional festék 9% oxigénnel történő összekeverésével..

  Az ősz haj festésének második szabálya

  I] Szürke haj festésekor az idő 10 perccel megnő, vagyis a teljes tartási idő 45 perc lesz.

  Vegyünk egy példát a fehérítő por használatára az ősz haj festésekor: a haj nincs festve, UGT 7/0, a közepesen kemény szürke haj - 50%. A kliens vágya, hogy átfesse az ősz hajat, és természetes színt kapjon 9/0.

  7/0 -> SBP + 3% -> 9/0 + 0/66 + 3% - "f = 35 perc -> 9/0
  1 :: 2 2cm

  Vegyünk egy példát a sörték keverékének használatára az ősz haj festésekor: a haj nincs festve, UGT 8/0, közepes keménységű szürke haj - 50%. A kliens vágya, hogy átfesse az ősz haját és természetes színt kapjon.

  8/0 -> SHS (8/0 + 9%) -> f = 45 perc -> 8/0

  Példa a 2. sz. Sörték keverékének használatára: a haj nincs festve, UGT 9/0, szürke haj közepes keménységű - 40%. A kliens vágya, hogy átfesse az ősz haját, és 9/34-es színt kapjon.

  9/3 + 9/34 + 9% - »f = 45 perc - ^ 9/34 1 óra. 1h 1h.

  SZÍNFOGALMA 'ha! e s s i o l o I

  Az ESSEX Professional termékcsaládban található Estel speciális termékcsaládot állít elő a nehezen festhető ősz hajra / 00. Az ősz haj 70% -ig - 9% oxigént használunk, az ősz haj 70-100% - 6% oxigént.

  ! 1. példa: a haj nincs festve, UGT 6/0, az ősz haj kemény - 60%. A kliens vágya, hogy átfesse az ősz hajat, és természetes színt kapjon 6/00.

  16/06 -> 6/00 + 9% -> 6/00 1 óra. 1h.

  I. 2. példa: a haj nincs festve, UGT 7/0, az ősz haj kemény - 90%. Az ügyfél vágya, hogy az ősz hajra festessen, és természetes színt kapjon 7/00.


  1.3. Lektorok

  Színkorrektorok

  A színjavítókat a nem kívánt színárnyalat és színtelítettség semlegesítésére tervezték. Az Estel Professional más gyártóktól eltérően olyan ammónia-korrektorokat gyárt, amelyek nemcsak keverékhangként használhatók, hanem szükség esetén független festékként is felhasználhatók. Az Estel Professional 7 típusú színjavítót gyárt:

  Mindegyik a helyzettől függően semlegesítőként és telítettség-korrektorként egyaránt használható. De biztosan kijelenthetjük, hogy a 0/11, 0/22 és 0/66 korrektorokat leggyakrabban semlegesítőként használják, és a 0/33, 0/44 és 0/55 korrektorok főleg a telítettség funkciót látják el..

  Proress i o p a

  Semlegesítés

  A semlegesítés során figyelembe kell venni a világító hátteret, amelyben a haj színeződik. A korrektorokat kis mennyiségben, centiméterben mérve adják hozzá. Ha elégedettebb a mérleggel, akkor a számítást 2 cm = 1 g sebességgel kell elvégezni. A korrektor szükséges mennyiségének kiszámításakor az alábbi táblázatot használhatja:

  Mélység hangszínKorrektor mennyiség porózus / üveges
  1-2 cm
  2-3 cm
  3-4 cm
  4-5 cm
  5-6 cm
  6-7 cm
  7-8 cm
  8-9 cm
  9-10 cm

  D

  Emlékeztetni kell arra is, hogy az oxigén mennyiségét nem a korrektor mennyiségére számolják. A táblázatban látható korrektor mennyiségét 30 ml festékre számítjuk.

  Példa: a haj nincs festve, UGT 7/0. A kliens vágya, hogy természetes színt kapjon 9/0.

  7/0 -> 9/0 (0,3) + 0/66 + 6% (hosszában 9%)
  30 g 2 cm 30 g

  Hajoxidáns (oxidálószer, fejlesztő, hajfesték aktivátor)

  Mit tesz az oxidálószer a hajjal? Melyik oxidálószert válasszuk az újrafestéshez? Milyen könnyű mérleg nélkül mérni, hogy ne ássa el a haját?

  Hajfesték és oxidálószer - tandem, amely hajszínezést biztosít. Sőt, egy oxidálószer a perzisztens ammónia és ammóniamentes festékek kötelező szövetségese, vagyis nélküle lehetetlen hajat festeni ezekkel a festékekkel. A festék és az oxidálószer megválasztásáról már írtunk. Ebben a cikkben megpróbáljuk a lehető legjobban feltárni az oxidálószer hajra gyakorolt ​​hatásának lényegét, hogy színezését még hatékonyabbá, biztonságosabbá és könnyebbé tegye..

  Mit tesz az oxidálószer a hajjal festéskor??

  A professzionális hajfestékek számos gyártója vitaminokat, lipideket és gyógyító növényi kivonatokat tartalmaz oxidálószerekben, de a hidrogén-peroxid (hidrogén-peroxid) változatlan fő aktív komponensük marad. Az oxidálószer százalékos aránya valójában a benne lévő hidrogén-peroxid koncentrációját jelöli. Neki köszönhető, hogy az oxidálószer biztosítja a hajmérleg feltárását és a mesterséges pigment (festék) felszívódását, vagyis oxidálószer nélkül a haj állandó színezése lehetetlen. Minél több az oxidálószer, annál világosabb árnyalattal festheti a haját. Valójában minél magasabb az oxidálószer% -a, annál jobban kinyitja a haj kutikuláját és kiszorítja a natív pigmentet, és annál inkább megüresedik az üres hely a festék mesterséges pigmentjével. De ugyanaz a hidrogén-peroxid károsítja a haj szerkezetét.

  A haj oxidálószerének sok szinonimája van: fejlesztő vagy aktivátor - felfedi színezésének lényegét; oxidálószer (a görög oxidánsból) - oxidálószer - talán a leghelyesebb név, mivel megmagyarázza a haj szerkezetére gyakorolt ​​hatásának lényegét.

  A haj normál pH-ja, amint valószínűleg tudja, 4,0 és 5,5 között mozog..

  Az oxidálószer pH-ja a benne lévő hidrogén-peroxid koncentrációjától függően 9,2 és 10,4 között mozog, minél több hidrogén-peroxid, annál magasabb az oxidálószer% -a, annál magasabb a pH-ja és annál jobban oxidálja a hajat.

  Amint a haj pH-ja 5,5 - 7,0-ra emelkedik, a kutikulák fellazulnak és kinyílnak. Az ilyen haj elveszíti fényét. További gondozásra van szükségük: hetente egyszer maszkok, gyengéd samponok a színes hajra, öblítõ és nem hagyható balzsamok. Csak gyengéd tonizáló festékekkel szabad őket festeni..

  A 7,0 - 8,5 vagy annál magasabb pH-érték provokálja a hajhártya nyílását. Az ilyen szőrszálak megsérültek és intenzív ápolást igényelnek, mivel elveszítik nedvességüket, nagyon törékennyé és mattá válnak, gyakran a gyökereknél letörnek. Mondanom sem kell, hogy nem festhetők, főleg világosíthatók, ha természetesen kedvesek neked.

  Vagyis minél magasabb az oxidálószer% -a, annál jobban károsodik a haj a végén. Ugyanez történik, ha túl sok oxidálószert használ a színezéshez (a színezési technológia szerint nem felel meg a festék mennyiségének).

  A divatos hajszín kedvéért egyesek készen állnak a "legkeményebb" (és kegyetlen) oxidálószerekkel végzett kísérletekre, de a kutikulák állandó nyitódása következtében a haj nemcsak törékennyé, törékenyé, élettelenül fakóvá és borzasztóan összekuszálódik, de a műpigmentet is rosszabbul rögzíti ami felgyorsítja a festék kimosását.

  Ezért fontos a legkíméletesebb oxidálószert választani, és olyan arányban használni a festékkel, amennyit az e festékkel történő festés technológiája megkövetel..

  Melyik oxidálószert válasszuk az újrafestéshez?

  Ugyanazon tónusú perzisztens vagy ammóniamentes festékekkel történő újrafestéskor a szín frissítése érdekében festeni kell a gyökereket festékek összetételével, azonos tónusszámmal, azonos arányban és azonos koncentrációjú oxidálószerrel. A haj hosszát azonos tónusú festékek összetételével kell festeni, azonos arányban, de 1,5-2% oxidálószerrel.

  Az oxidálószer minimális százaléka lehetővé teszi a haj színének frissítését anélkül, hogy felesleges károkat okozna annak szerkezetében.

  Hogyan lehet mérni mérleg nélkül a megfelelő mennyiségű oxidálószert és pénzt megtakarítani??

  Ez orvosi fecskendővel végezhető el, legfeljebb 20 ml-es mérleggel. A fecskendőben lévő térfogat-skálát úgy állítják be, hogy ne vegyék figyelembe a kanülben lévő gyógyszer térfogatát (a fecskendő fúvókája a tű rögzítéséhez), és a dugattyú olyan sűrű gumifúvókával rendelkezik, hogy lehetővé teszi az összes oxidálószer teljes kinyomását belőle, maradék nélkül.

  De a szükséges mennyiségű oxidálószer pontos mérése és a megtakarítás érdekében sokkal könnyebb oxidálószert vásárolni egy kis csomagolásban, amelyet egy festékcsőhöz terveztek.

  Ügyfeleinkről gondoskodva partnerünk, a professzionális kozmetikumok webáruháza, a cosmetic.com.ua palackos oxidálószereket kínál professzionális festékek számára, amelyeket katalógusunk is bemutat..

  Az oxidálószert ömlesztve, élelmiszeripari kémiailag inert műanyagból készült miniatűr edényben értékesítik.

  Egy edény pontosan annyi oxidálószert tartalmaz, amennyire szükség van egy márkájú festékcső festékéhez való keveréshez: 60,75, 90, 100 vagy 120 ml. A termék mini-adagjai eldobható üvegekbe csomagolva, gyűrűvel a nyak körül.

  Mivel az oxidálószer viszkozitása meglehetősen sűrű, az üvegből gyorsan bármely más tartályba öntve az ágens egy része az üveg belső felületén marad. Ezért jobb, ha a nyitott oxidáló edényt közvetlenül a festőtál fölé fordítjuk, és várunk egy kicsit, amíg teljesen ki nem merül, vagy felgyorsítjuk a folyamatot egy szokásos üveg körömreszelővel (az üveg vegyileg inert).

  Azt is szem előtt kell tartani, hogy ha a festéket gondosan kinyomják a csőből, a festék egy része továbbra is a cső falain marad..

  Ezért egy edényben pontosan annyi oxidálószer van, amennyi egy festékcsővel való összekeveréshez szükséges..

  Helyreállítjuk a hajat az oxidálószerrel végzett tartós festés után

  A festékhatásért való felelősséget nemcsak a színész fodrász, hanem Ön is viseli, mivel a festés utáni haj állapota és a festék lemosásának sebessége a további gondozástól függ.

  Mindenesetre az oxidálószer (különösen ammóniafestékekkel kombinálva) valamilyen módon károsítja a haj szerkezetét. Simaság és ragyogó fény, könnyű fésülés csak akkor lehetséges, ha a haj kutikulája sima. Ebben az állapotban tartja a haj a festéket a lehető leghosszabb ideig. Már beszéltünk arról, hogyan kell ápolni a hajat a világosítás után, valamint arról, hogy miért mossák le gyorsan a festéket a hajról, és mit kell tenni ez ellen. Ezek az ajánlások a hajápolás szempontjából is relevánsak, ha 3% -os hidrogén-piroxid-koncentrációjú oxidálószerrel festenek.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Születésnapi frizurák: áttekintés a stílusos frizurákról, technika egy fotóval

Valamivel ezelőtt a legjobb frizura egy születésnapra az volt, hogy hullámos haj hullott a vállára. A divat és az életmód azonban most sokat változott.

"Zoo on the head", vagy hogy néz ki a nits az emberi hajon: leírás és fotó

Gyakran előfordul, hogy egy ember kellemetlen környezettel szembesül mellette: hanyag emberek, piszkos bejáratok, rossz ökológia.