Legfontosabb / Felépülés

Hajmaszk Amla Lady Henna (Lady Henna), 100 g. Vélemények

Felépülés

Aki azt írja, hogy a maszk megszárította a hajat, a vége olyan lett, mint a szalma. csak ne tedd rendbe ezt a maszkot. Nem szükséges a teljes hajhosszon alkalmazni !! Ezt a maszkot a gyökérzónára alkalmazzák. Hígítsuk fel forrásban lévő vízzel, adhatunk hozzá néhány csepp olajat (például rozmaring, olíva), így könnyebb lesz felvinni. És mindig ecsettel kenek maszkot.

Mondja meg, lehet-e szájon át bevenni?

A vélemények elolvasása után kesztyűs maszkot alkalmaztam. A kesztyű nem foltos. DE a kád foltos lemosásakor. Igaz, gyorsan megmostam, de mégis. Világosbarna hajam nem sötétedett, vagy talán nem vettem észre enyhe árnyalatot. A haj terjedelmesebb, igen, de nekem úgy tűnt, hogy a fésüléskor a végek szárazabbak és összegabalyodtak, bár ez korábban nem volt így. De ők is kevesebbet estek ki. Ezért továbbra is használom a maszkot, csak további hidratálom és táplálom a tippeket.

Sampon helyett amlát használok, összekeverem shikakaya porral. A haj fényes és puha. Kevesebbet kezdtek kidőlni. Kissé foltos kezet, de gyorsan lemosódik.

A maszk nagyon jó, több éve használom. Nagyon forró vízzel hígítom, és hozzáadok 2 teáskanál Amla olajat. Hosszú ideig, néha akár 2 órán át is a fejemen tartom, majd samponnal lemosom. Az olajos maszk nem szárítja a hajat, fényes, élénk és terjedelmes... És a kezek színesek, igen.

Vélemény írása előtt többször teszteltem a maszkot. Összességében tetszett. Haj, miután vastagabbnak érzi magát. A festéssel kapcsolatban egyetértek azzal, hogy a haj árnyalatot kap, mint a barna henna után, de mivel sötét hajszínem van, nekem csak egy plusz. Nem tetszett, hogy nagyon foltos a kezem, többször megtisztítottam citromsavval, és nem túl kényelmes kesztyűvel felvinni, de még mindig meg kell szokni.

Van egy kérdésem, miért színezi a maszk a hajat? A készítmény Amla port tartalmaz, nem szabad hajat festenie. A hajam sötétbarna színű, a vége pedig általában fekete. A maszk felvitele előtt a haj vörös volt (hennával festek). 4-szer mostam hajat samponnal, a sötét szín még nincs lemosva. Olyan furcsa. Mi van a maszk összetételében. Vagy kaptam egy ilyen adagot (vettem 4 csomagot). Ne feledje tehát, lányok, ez a maszk sötétebbé teheti a haját..

Második esélyt akartam adni ennek a maszknak. Mert először nem nagyon tetszett. Ezúttal a hatás ugyanaz. Puha, finom hajam szalmává vált. A kezek elmosódtak a lemosáskor (felhordáskor kesztyűt használtam, de lemosáskor nem), a fürdőt is sötét foltok borítják. Még a henna sem festi annyira a fürdőt, mint ez a maszk. meg vagyok döbbenve.

Nagyon tetszett a maszk, a haj kemény lesz, de erős, terjedelmes, a ragyogás egyszerűen elképesztő, az alkalmazás kényelme érdekében tojással, kézzel, bőrrel tenyésztek, a fürdők nem foltosak, 40-60 percig tartom. Mindig megrendelem, köszönöm

Nagyon tetszett a maszk)) Elképesztő hatás az első alkalmazás után)) Most folyamatosan megrendelem tőled.

Nem tetszett a maszk. Haj, miután durva lett. A kezek és a fürdőm megbarnult, ezt a szennyeződést 2 napig kellett mosnom.

Szeretem a maszkot, de utána balzsamot, egyébként durva hajat alkalmazok. Körmöket fest, ha sokáig kavarsz, ha azonnal lemosod, akkor nincs semmi

A maszk előnyei között: a haj hosszabb ideig tiszta marad, hátrányai: szárítja a hajat, keményebbé teszi - az ilyen érzések kellemetlenek számomra, szeretem, ha a hajam puha és fényes.

Tízpontos skálán száz ponttal értékeltem ezt a maszkot. Csak megdöbbentem, amikor a maszk után kiszáradt a hajam, nem számítottam ilyen fényre és nem éreztem ilyen puhaságot a hajamon! Ez nem asuka, hanem csodálatos csoda, csodálatos csoda, 10 csomagot rendeltem! Köszönöm AASHA.

A maszk csak szép. Igaz, vannak nehézségek az alkalmazás során, de az eredmény megéri a fáradságot. Annak érdekében, hogy a maszk jobban alkalmazható legyen és ne omoljon össze, olajokkal keverem össze, homogén masszát kapunk, könnyen felviszik és lemosják. Az eredmény csodálatos, a fényesség tükörszerű, a haj gyorsabban növekszik. Festi a kéz és a köröm bőrét..

Tetszett a maszk, felvitele után a haj sima, puha és fényes lesz. Az egyetlen hátrány az, hogy a maszk megfesti a kezeket és a körmök alatt marad.

Festettem a hajam, és szőke helyett sötétvörös lettem. Mondja meg, hogy a festék tulajdonság hány öblítést igényel?

Tetszett a maszk, de! Figyeljen - festi a kezét.Kezei olyanok lettek, mintha gyomláltam volna az ágyakat. Ez március hónap)). Egyébként minden csak remek. Természetesen nem vastagítja a haját, ez hülyeség. De valahogy csodálatos módon burkolja őket, kicsit keményebbé és egészségesebbé téve őket, vagy ilyesmi. Mosás után minden ragyog és tüskés. És elfelejtettem tisztázni: sötét hajú, szinte fekete vagyok, és egyértelmű, hogy a maszk színező tulajdonságai semmilyen módon nem befolyásolták a hajam. Jelenlegi fény és egészséges megjelenés.

Feljött hozzám, és nem festett semmit, a legfontosabb az, hogy mosatlanul vigye fel a száraz hajra, majd öblítse le szappannal a szempillákért!

Kérem, mondja meg, milyen színűre festik a hajat a maszk alkalmazása után? Az üzlet azt mondta nekem, hogy nem foltos! Soha nem festettem, fekete hajam van, ajánlásra vettem, borzasztóan kihull a hajam!

Kiváló maszk! A haj többször is vastagabb már két alkalmazás után! Igaz, a hajfestékek, de nem zavar)

Ez a maszk hajat fest, szőkéknek nem megfelelő!

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

Természetes gyógymód amla porból (indiai egres) a haj és a fejbőr megerősítésére és hidratálására. Táplálja a legyengült hajat, mélyen hidratál és véd a kiszáradástól. Helyreállítja a természetes hajszínt, megakadályozza az idő előtti őszülést. Minden hajtípusra, de különösen száraz és gyenge hajra.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Keresés ezzel a termékkel

 • Haj maszk
 • hidratáló hajmaszk
 • amla
 • maszk
 • áruk Indiából
 • shikakai hajpor
 • gyógynövények a hajhoz
 • mustár hajmaszk
 • hajmaszk mustár
 • hajmaszk természetes

Lady Henna / Amla hajmaszk

Hűvös por, gyógynövényillatú, valószínűleg tízszer elegendő, mivel csak a gyökerekre alkalmazom. Már kipróbáltam, vízzel keverve folyékony állapotig és a cég dns olajjaival a gyökerekbe és a fejbőrbe dörzsölve. És mivel a vizet kikapcsoltam, hidegen mostam le a zuhany alól, reggel pedig samponnal mosom meg. Polietilén zacskó alatt egy vagy másfél órán át a hajamon tartottam. Holnap adok hozzá véleményt és csatolok egy fényképet.

2-szer vettem, és még sokszor fogom vásárolni, a haj sűrű, fényes, rendszeres használat mellett növekedés és volumen.

Köszönöm, nem illett hozzám, de a lányomnak tetszett

Elégedett vagyok a vásárlással. Nagyon tetszett a maszk.

A maszk nagyon jó, a haj lágyabbá vált, mivel a maszknak természetes növényi illata van, köszönhetően a Wildberry-nek

Egy csodálatos maszk! Hosszú évek óta használom! Nagyon boldog!

Jött az egész, minden rendben van az időzítéssel, megpróbáljuk

Nagyszerű maszk, nagyszerű hajápolás

A csomagolás sértetlen. Megpróbálom - írjon véleményt

Szeretem ennek a társaságnak a barna hennáját. Ezért elvette tőlük az amlát és a shikakait. A shikakai-ra nincs panasz, de az amla rossz. Érthetetlen homokszemek találkoznak. Ez nem ad egészséget a hajnak. Az őrlésnek finomnak kell lennie, a pornak érthetetlen zárványoktól mentesnek kell lennie. Egyébként rossz minőségű termék. Tehát ez az amla rossz minőségű. Nem tanácsolom

Jó napot. Sajnáljuk, hogy ez a termék nem felelt meg Önnek. Véletlen házasságot kötöttél, mert amla porunk, mint a henna, nagyon finomra van őrölve szennyeződések nélkül.

Elhagyom a hennát, és amla segítségével kioltom a vöröses árnyalatú hajat, 2-3 teáskanálnyit adok a maszkhoz. instant kávé. Természetes színem hamvas, világosbarna 8 tónusú, amla-t használok tonizáláshoz, hogy ne legyen egyértelmű határ a henna és a növekvő haj között. A szegély sima, szinte észrevehetetlen, a haj meglehetősen szép barna-vörös színű (piros nélkül sajnos nincs). Ami a tartósságot illeti - citromléből és meleg olívaolajból készült maszkok használatakor gyorsan kimossák, valószínűleg egy hónapig samponnal kell lemosnia, ha nem tovább. A haj kiszárad. Nyolc alkalmazás után még nem figyeltem meg az új haj növekedését és erősödését. (ha valakit érdekel, megpróbáltam 6% -os oxidos porral enyhíteni a zárat, 40 perc alatt 10 tónusig amlával marattam a hajrészét, a hennával ellátott szakasz fél tónussal könnyebb lett, mint volt))

Az elmúlt hónapokban a stressz miatt a hajam nagyon elkezdett esni.Elolvastam a pozitív véleményeket erről a maszkról, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. A megrendelés hibák nélkül jött, minden rendben van! Csak a gyökerekre alkalmazom, kicsit többet tartok, mint az utasításokban. 2 alkalommal már használt. De ettől a cégtől más maszkokat is rendeltem. Hetente egyszer használom. Úgy tűnik, hogy a haj kevésbé kezdett hullani, az eredmény a haj jobb megjelenése, ragyogása. Boldog vagyok, rendelek még.

Szeretem a maszkot. A haj jobb. A kívánt hatás elérése érdekében szerintem 6-8-szor kell használni, így többet rendelek.

Amla olaj és por hajra

Először a hajamról. Jelenleg a hajam növekszik. Ha nem csinálok további eljárásokat és maszkokat, akkor kezdenek kiesni. Ezenkívül vékonyak, bolyhosak és folyamatosan olajokkal kell etetni. Ezért mindig keresek néhány új eszközt a haj megerősítésére és növesztésére.

Először kipróbáltam az olajat.
Madia Impex AMLA hajolaj
Az ayurvédikus hajolaj klasszikus összetétele hatalmas vitamin- és ásványi anyag komplexet tartalmaz. Táplálja és erősíti a hajat, kiváló antioxidáns. Erősíti a hajgyökereket és javítja azok szerkezetét. Csak természetes összetevőket tartalmaz.
Összetevők: Eclipta prostrate, Emblica officinalis, Seamum indicum, Tehéntej, Glycyrrhiza glabra.
Véleményem: Az olaj zöldes színű, nagyon jellegzetes szagú, tudom, hogy sokaknak ez nem tetszik, de már megszoktam, sőt szeretem is. Meleg formában a hajra legalább 1 órán át (néha egész éjszakára) csak a gyökerekre kenem, a hosszúságig kókuszolajat. A hajam imádja ezt az olajat, táplálja és simává teszi őket. Könnyen lemosható samponnal.
Gyártó: madia impex pvt.ltd.1818, új ház fedélzeti telep, panipat-132103, india.
5. pont (még többet veszek igénybe)
Ár 380 rubel indiai boltban.

Lady Henna Amla hajmaszk

Miután láttam az olaj hatását, vásároltam egy hajmaszkot, amely csak Amla port tartalmaz.
Indiai egres gyümölcsből nyert természetes gyógynövénypor.
• A gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmaznak C-vitamint.
• Természetes antioxidáns.
• Erősíti a hajgyökereket, megakadályozva ezzel a hajhullást.
• Megszünteti az ősz hajat, helyreállítva a természetes hajszínt.
• Megakadályozza a korpásodást.
• Szőke hajra nem ajánlott
Véleményem: még jobban tetszett, már használok 2 csomagot. Nagyon látom a hatást, 2-3 maszk után jelentősen csökken a veszteség. A haj sűrűsödni látszik. Kb. 4-5 evőkanál port összekeverek egy tasak színtelen hennával, és csalánlevessel vagy csak forró vízzel töltem meg. A tiszta, nedves hajra csak a gyökerekre kenem fel, jól masszírozom, és minden megvásárolt maszk hosszát, és legalább 40 percig tartom. Magam találtam ki ezt a receptet, a csomagoláson az áll, hogy a szükséges pormennyiséget vízzel kell hígítani, és tiszta hajra kell felhordani 15-20 percig a hajon.
Összetevő: Amla por (Emblica officinalis-indiai egres)
Gyártó: Lady Henna (Lady Henna, India)
Pontszám 5 ++++++ (folyamatosan fogom venni)
100 gr 190 rubel ára egy indiai üzletben.

A tesztidőszak mindkét alap esetében 6 hónap.
Összefoglalva szeretném elmondani, hogy ezek az alapok segítenek leküzdeni a nagy problémámat - a hajhullást. Ilyen hatást más eszközökből nem látok. Nemrégiben fogyott az Amla por, és körülbelül egy hónapig nem csináltam maszkot, így a megnövekedett veszteség azonnal megkezdődött..
Őszintén ajánlom ezeket a termékeket azoknak a lányoknak, akik megnövelik a hajukat, és meg akarják erősíteni. Ezenkívül ezek az alapok meglehetősen költségvetési jellegűek..
És végül egy fotó a hajamról, itt természetes módon mossák és szárítják.

Köszönöm, hogy betértél.
A nevem Gulnara))

Hajmaszk "Amla"

Hozzáadás a kedvencekhez Törlés a kedvencek közül

Csodálatos gyógymód az intenzív haj helyreállításához.
Száraz és vékony hajam van, élesen hiányzik a nedvesség, miközben mindig fennáll annak a veszélye, hogy az ilyen termékek meg fogják nehezíteni őket, ha túl messzire megy egy adaggal. Ennek eredményeként a szálak nagyon siralmas megjelenést kapnak, és jégcsapokként lógnak..
Az "Amla" krémmaszkkal egyáltalán nincs ilyen.

Szeretem, hogy maszkként és balzsamként egyaránt használható. Az első esetben a mélyebb hatás érdekében 5-10 percig kell a hajon tartani. Egy expressz eljáráshoz mindössze 3-5 perc elegendő.

Sűrű, világos kék színű maszk, meglehetősen gazdag amla aromával, tökéletesen elosztva a szálakon, gond nélkül lemosva meleg vízzel.

A maszk rendszeres használata után a hajam érezhetően megváltozott: feszesebbé és simábbá vált, kevésbé kusza.

Heti 2 alkalommal használom, a teljes hosszában alkalmazom, kb. 10 cm-re visszahúzódva a gyökerektől.
Súly-120 gr, ára 450 rubel.

Nagyon rakoncátlan hajam van, amelyet egyetlen maszk sem képes megszelídíteni. Sokáig a szilikonápoláson ültem, mivel féltem kipróbálni a természeteset. De mint minden gondozásnál, meg kell választania az eszközeit is. Körülbelül egy évig dobálóztam különféle természetes maszkok között, és sírni akartam. De véletlenül rábukkantam az IOM "Amla" maszkjára egy öko-dobozban. Akkor már ismertem a márkát, de nem tőlük próbáltam ki ezt a maszkot..
A maszk először tetszett, túrókrém konzisztenciájú, jól felszívódik a hajban. A haj sima az öblítés után. Általában természetesen szárítom, a haj puha és engedelmes az érintésre. Általában természetes hajápolással meg kell várni, amíg a haj megszokja, de itt nem. A maszk hatása azonnal észrevehető!
Egy maszkot elköltenek, mint minden másnál, nekem személy szerint 2-3 hónapig tart. Az aromája kifejezett és kemény, nyilvánvalóan így illatozik az amla. De öblítéskor nincs szaga a hajnak.

Az Amla krémmaszk 120 ml-es fekete üvegben van, csavaros kupakkal. A felbontás utáni eltarthatósági idő 6 hónapra csökken. Az illat olyan, mint az Amla Baraka olaj. A krém-maszk megkönnyíti a haj fésülését, ragyogást ad, eltávolítja a statikát. Használható expressz gyógymódként (3-5 perc) vagy hosszabb ideig maszkként (5-10 perc). A fotón haj az expressz alkalmazás után.

Hajmaszk "Amla"

Cél: legyengült, színezett és száraz hajra, sűrű és vastag szerkezetű.

Az Amla olaj nagyszerű módja annak, hogy színt tartson és ragyogó szépséget adjon a hajának. Az ókortól kezdve az indiai nők erős fényt és selymességet adnak a hajnak. Természetes természetes kondicionáló.

A panthenol helyreállítja a sérült hajszerkezetet, egyenletessé és simavá teszi a hajszálak felületét, védelmet nyújt a külső tényezők káros hatásaitól és egészséges fényt ad a hajnak.

Kivonatok (homoktövis (gyümölcs), csalán (fű), kakukkfű (fű), málna (bogyó)) komplexe segít javítani és helyreállítani a haj szerkezetét, fokozni a fényt.

A tejsav és a delta-glükonolakton növeli a haj fényét és puhaságát. Hidratálja őket teljes hosszukban.

Az észter quat (biológiailag lebontható, növényi eredetű észter) kiváló kondicionáló tulajdonságokkal rendelkezik, enyhíti a statikus állapotot nedves és száraz hajon, megkönnyíti a fésülést, védő fóliát hoz létre.

Használat: vigyen fel egy kis mennyiséget a tiszta, nedves hajra, 5-10 cm-rel hátrébb lépve a haj gyökereitől. Egy expressz eljáráshoz 3-5 perc elegendő. mély ütés esetén 5-10 perc. Alaposan öblítse le vízzel. Színes és száraz haj esetén enyhén meggördült hajra ajánlott alkalmazni.

Száraz végű, hosszú haj esetén viaszral kombinálva ajánlott használni a haj végét.

Lejárati idő: a gyártástól számított 12 hónap.


Tárolási körülmények: tartsa távol a napfénytől és a hőtől.

Ellenjavallatok: az összetevők egyéni intoleranciája.

Összetevők: ioncserélt víz, sztearinsav és cetearil-alkohol alapú quat-észter *, növényi glicerin, D-panthenol, amlaolaj, delta-glükonolakton, tejsav,
sztearamidopropil-dimetil-amin, F-vitamin *, gliceril-sztearát *, fenetil-alkohol, etil-hexil-glicerin, homoktövis kivonat (bogyók), csalán kivonat, kakukkfű kivonat, málna kivonat (gyümölcs), fenyőtű kivonat, tokoferol keverék *, növény *, béta * sótartalom.
* feltüntetik azokat az összetevőket, amelyek megerősítették a COSMOS / ECOCERT / ORGANIC szabványokat.

Helló. kérem, mondja meg, üvegbe van-e csomagolva ?

Nem, a csomagolás műanyag.

Nagyon tetszett a maszk! nem feltűnő aroma, krémes állagú. Helyes használat esetén (nem a gyökerekre alkalmazva) a haj kellemes) Sima, fényes, könnyen fésülhető, ne puffadjon, ne zsírosodjon.

Megint nem az enyém) a haj gyorsabban zsírosodik, bár nem a gyökerekre, hanem a hosszúságra alkalmazom. Nyilatkozott hatásokat nem találtak. Nem szeretem a szagot.

A maszkját felviheti a hajgyökerekre, és 1-2 órán keresztül kókuszolajat adhat hozzá a teljes hosszában??

Elena, a gyökereknél nem, ez maga a haj maszkja. A hajgyökerekhez van szérumunk. Javítja a fejkód mikrokeringését, táplálja az izzót, erősíti és ennek eredményeként csökkenti a hajhullást.

Használható-e ez a maszk balzsamként - naponta?

Tud. Vigye fel a haj hosszúságára, NEM a gyökereire.

A maszk csak gyönyörű

a maszkokat általában hetente 1,2 alkalommal használják, de hetente hányszor lehet ezt a maszkot használni? köszönöm a választ.

Oksana, megelőzésre hetente egyszer, intenzív hajerősítésre és kezelésre - 2-3 alkalommal.

köszönöm a minőségi természetes terméket! örül a haj! és én is.!

a maszk imádnivaló. mit mondhat még..

Tetszett a maszk, kicsit hosszabb ideig tartom a hajamon, mint amennyi a csomagoláson szerepel. Az eredmény nagyon kellemes: sima, sűrű és egyben világos haj!

Szuper maszk! A haj selymes, könnyen fésülhető, ragyog! És ami télen fontos... nincs statikus. Nagyon szépen köszönöm!

Remek krémmaszk) Nem számítottam ilyen hatásra - felvitel után a haj egyenes, még hajszárítóval sem kell kiegyenesíteni, nemhogy vasalóval. Selymes, fényes. A maszk felvitele előtt bolyhosodás volt, de most nem az;)) Köszönöm egy ilyen csodálatos eszközt.

gyönyörű maszk! puhítja, szétválasztja és hidratálja a hajat, miközben van bennük némi könnyedség, nincs torlódás. ez az első organikus maszk, ami nekem megfelel. ajánlom!

Amla hajra: a fürtök csodálatos átalakulásának titkai

Tudja meg, mi az amla a haj számára, és hogyan használhatja fel a haj növekedésének felgyorsítására, a gyökerek megerősítésére és a tengelyek vastagabbá tételére. Az amlaolaj rendszeres használata selymessé és fényessé teszi a haját. Harcol a ridegség ellen, megakadályozza a korpásodást, lassítja az őszülést.

Nem mindenki tudja, mi a phyllanthus emblica, bár ennek a bizonyos fa olajának napjainkban egyre nagyobb lendülete van az ájurvédikus orvoslásban, és sok nő szeretetét elnyerte kiváló gyógyító tulajdonságai miatt..

Ez egy indiai egres - természetes C-vitamin forrás, amely olaj tökéletesen gondoskodik bármilyen típusú fürtökről, és tökéletesen megbirkózik a fejbőr különféle betegségeivel.

Manapság a haj amláját mind a szépségszalonokban használják a professzionális fodrászok, mind otthon számos szépség, akik törődnek értékes fürtjeik egészségével. Miért győzte le amla a nőket??

Az amla hatékonysága a haj számára

Az indiai egres magas aszkorbinsavtartalmú, amely természetes antioxidáns, amely meghosszabbítja a haj fiatalosságát. Sok más vitamin és nyomelem, amelyek a csodálatos gyümölcsöt alkotják, segítenek neki a fürtök gondozásában. Ennek eredményeként az amla hajra gyakorolt ​​varázslatos hatását számos pozitív vélemény megerősíti, akik már kipróbálták az indiai csodát szálaikon:

 • a haj nem marad kötegben párnán, fésűn, fürdőn, foteleken stb.: megáll a hajhullás, megerősödnek a gyökerek;
 • szürke haj már nem jelenik meg;
 • a szálak sokkal gyorsabban kezdenek növekedni, mint korábban;
 • a száraz fürtök megkapják a szükséges nedvességet, megállítják a hasadást és a törést;
 • az amla hatása alatt olajos fürtök nem piszkosulnak olyan gyakran, mert a mirigyek által termelt zsír mennyisége kevesebb;
 • haj, amely korábban vitaminhiányban szenvedett (ez különösen az utószezonban kifejezett), az amla rendszeres használatával megkapja a szükséges táplálékot, és erősebbé, erősebbé és szebbé válik;
 • a fürtök megjelenése szó szerint átalakul a szemünk előtt: fényesek, selymesek, ragyogni kezdenek, további hangerőt szereznek;
 • a korpásodás kevésbé lesz;
 • a fejbőrön lévő pustulák és irritációk eltűnnek;
 • sokkal kevesebb a töredezett vég.

A termék tökéletesen tonizálja és táplálja a fejbőrt, stimulálja a tüszőket a teljes növekedés és fejlődés érdekében.

Ennek eredményeként minden haj kap egy tónust, a szükséges táplálékot, gyorsabban kezd növekedni, vastagabbá válik. Az amlaolaj rendszeres használata a hajban meglehetősen rövid idő alatt elősegíti a kívánt volumen és földöntúli szépség elérését. Hogyan lehet azonban nem tévedni a csodaszer vásárlásakor?

Hogyan lehet vásárolni amlaolajat a hajhoz?

Annak érdekében, hogy a gyógymód hatékony legyen, és ne okozzon csalódást otthon használva (a hálózatban negatív vélemények is vannak róla), felelősségteljesen kell viszonyulnia az amla olaj vásárlásához. Minősége közvetlenül befolyásolja az otthoni és rendszeres használatával elért eredményeket..

 • Hol lehet vásárolni Amla olajat hajra?

Az amlaolajat hajhoz indiai árukra szakosodott kis butikokban, szépségszalonokban, gyógyszertárban, az interneten vásárolhatja..

 • Kiadási forma

Nem csak egy üveg olajat, hanem egy üveg amla port is talál - mindkettő egyformán jó lesz a hajának. Azonban előnyösebb az olaj, mivel sokkal kényelmesebb a haj kezelésére használni: a port megfelelő arányban kell hígítani, hogy a kívánt hatással legyen a hajra.

A por ára körülbelül 200 rubel / 100 g, olaj - körülbelül 300 rubel / 200 ml.

Az Amla haj számára bogyók tinktúrája különféle növényi olajokban. A koncentrátum felhasználása gazdaságilag nem kifizetődő, mert körülbelül 10 tonna indiai egreset kell feldolgozni 1 ml olajkivonat elkészítéséhez. Ezért megtanultunk infúziót készíteni különféle növényi olajok felhasználásával: pálma, kókuszdió. Ezért ne csodálkozzon, ha az indiai gyógymód üvegén feltüntetett összetételben találja őket. Ez nem hamisítvány vagy csalás: ez egy természetes, igazi, nagyon értékes haj amlaolaj.

 • Gyártók

A modern piacon az amlaolaj eladásai között két, időről időre tesztelt gyártó különösen népszerű: a Baraka (egy Srí Lanka-i vállalat) és a Dabur (India vagy az Egyesült Arab Emírségek). Mindegyiküknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A Baraka Amla hajolaja szezám növényi olajon alapul. Sőt, a gyártók mindenféle ásványi adalék nélkül nélkülözik, rengeteg irodalmat írtak arról, hogy melyeknek milyen káros hatása van a hajra.

Ami a daburi terméket illeti, különféle összetevőket tartalmaz, amelyek célja a haj helyreállítása - és ez nemcsak pálmaolaj, hanem mindenféle ásványi adalékanyag, amelyek nem teszik ezt az amlaolaj kitüntetést, ha kozmetikai célokra használják hajápolásra..

A Daburnak azonban egy előnye van, amelyet a Baraka nem: többféle amlaolajat állít elő különféle természetes adalékokkal, amelyek lehetővé teszik a termék célzott használatát különböző hajtípusokhoz..

Megtalálható amlaolaj hennával, citrommal, jázminnal, rozmaringgal, mandulával, mentollal stb. A Baraka olaj ideális az érzékeny fejbőrű nők számára, mivel nem tartalmaz ásványi paraffinokat.

Az amla Dabur-tól való megvásárlásának nehézsége az, hogy jobb, ha indiai üzletekben keresi, vagy közvetlenül Indiából rendeli, hogy minden értékes tulajdonsága és szükséges aránya megmaradjon..

Nem ajánlott megvásárolni az első kapható amlaolajat a hajhoz anélkül, hogy előbb tanulmányoznánk annak összetételét, átnéznénk az adott termék gyártóit és véleményeit.

Ez lehetővé teszi, hogy ne hibázzon olyan minőségi termék kiválasztásakor és vásárlásakor, amely teljes mértékben gondoskodik bármilyen típusú hajról. Az amlaolaj egyszerű használata a haj otthonában megkönnyíti és megkívánja ezt az eljárást..

Tippek az amlaolaj haj használatához

Jobb, ha egy kész olajat vásárol amla hajjal, hogy a fürtök gyógyításának eljárása a lehető leghatékonyabb és kellemesebb legyen. Bár sok nő inkább önmagában készíti az infúziót amla porból, ez nem mindenkinek való. A termék használatának sémája nem különbözik más kozmetikai olajok otthoni használatától a hajápoláshoz..

 1. Az amla kozmetikai termékként történő alkalmazásának ellenjavallatai vannak: ez egy egyéni intolerancia, amely különböző mellékhatásokat eredményezhet allergiás reakciók formájában. Ennek megakadályozása érdekében kenje meg csuklóját hígított porral vagy amlaolajjal, és fél óra vagy egy óra múlva értékelje az eredményt. Ha a bőr semmilyen módon nem reagál az ilyen alkalmazásra, a termék alkalmas közvetlen kozmetikai alkalmazásra..
 2. Az Amla port először forró vízzel hígítják hozzávetőlegesen egyenlő arányban, és a hajra kényelmesen felhordható krém állagúra gyúrják..
 3. Ügyeljen az amlaolaj színére. Ha élénkzöld árnyalatot választ a Daburból hennával, fennáll annak a veszélye, hogy szőke fürtöket fest. Ezért ajánlott minden szőke számára, hogy ezt az eszközt külön szálon tesztelje előre a kívánt hatás elérése érdekében. A szőke szépségek jobban választják a Dabur Amla olajat a jázminnal.
 4. Aki úgy döntött, hogy indiai egresekkel kezeli a hajat, tudnia kell, hogy egyesek nem tolerálják ennek az olajnak az illatát. Ha Ön sem szereti, ne rohanjon lemondani egy ilyen értékes folyadékról. Próbáljon hozzáadni 10 cseppet az egyik éterből - levendula, rozmaring, narancs - 200 ml olajba.
 5. Kezdetben az amlaolajat vízfürdőben melegítik, így a hő felgyorsítja a tápanyagok felszívódását a fejbőrbe. 35-40 ° C lesz elegendő.
 6. Először a fejbőrt amlaolajjal kezeljük. 3-5 percig alaposan be kell dörzsölni az ujjaival a hajgyökerekbe.
 7. Ezután az infúzióba mártott tenyérrel maguk a szálak felülről lefelé vasalódnak.
 8. A hajvégeket olajba mártják utoljára.
 9. Ezt követően a fej gondosan szigetelt. Viselhet egy szokásos polietilén zuhanysapkát. Cserélheti egy műanyag zacskóra, amelyet a varrásnál elvágnak és sálként kötnek. Fentről a fejet meleg frottír törülközőbe csomagolják. Mindez annak érdekében történik, hogy fokozza az olaj fejbőrre és magukra a szálakra gyakorolt ​​hatását..
 10. Az amlaolajból készült klasszikus hajtömörítés optimális működési ideje 7-8 óra, vagyis egyik napról a másikra. Ha ez az idő nem áll rendelkezésre, 1,5-2 óra múlva az indiai egres hatása a hajra mindenképpen hasznos és hatékony lesz.
 11. Ennek az egész eljárásnak a legnehezebb része a maszk leöblítése, mert az amlaolaj meglehetősen olajos és nem akarja elhagyni a hajat. Ahhoz, hogy gyorsan és különösebb szóváltás nélkül megbirkózzon ebben a szakaszban, ajánlott sampont alkalmazni a hajra, amelyet még nem nedvesítettek meg vízzel. A samponmolekulák szilárdan tapadni kezdenek az olajmolekulákhoz. Habosítsa meg a haját nedves kézzel, és csak ezután öblítse le alaposan folyó meleg víz alatt..
 12. Az utolsó öblítés gyógynövényekkel vagy citromvízzel engedélyezett (egy pohár citromlé liter vízben).
 13. Zsíros haj esetén az eljárás itt ér véget. Szárazra használhat ilyen maszk után, balzsam balzsamot.

Az amla hajápoláshoz való hozzáértése rendet tesz a fürtökön, enyhíti a fejbőr különféle problémáit.

Negatív vélemények a gyógyszerről lehetségesek az összetevők egyéni intoleranciája vagy helytelen használata miatt. Az amla port és olajat aktívan használják különféle komplex hajmaszkokban.

Hajmaszk amlával

Ha még többet szeretne kihozni az amlaolajból vagy porból, adjon hozzájuk egyéb összetevőket - kozmetikai és illóolajokat, ételeket, gyógynövényeket és egyéb hajápolási termékeket. Kísérletezzen a kívánt eredmény elérése érdekében.

 • Klasszikus borogatás amlaolajból

Vízfürdőben melegített amlaolajat kenje el a fejbőrön és a szálakon. Tartsa melegen 1,5–8 órán át.

 • Klasszikus Amla pormaszk

Az amla port egyenlő arányban hígítsuk fel forró vízzel, alaposan gyúrjuk krémesre. Akcióidő - legfeljebb 1 óra.

 • Adalékok a kész kozmetikumokhoz

Hozzáadhat egy evőkanál amlaolajat a rendszeresen használt samponhoz vagy balzsamhoz 250 ml-re. Ez fokozza mindkét termék hajra gyakorolt ​​hatását..

 • Hidratáló maszk sárgájával

Keverjen össze 2 evőkanál vajat vagy hígított port 2 tojássárgájával.

 • Tápláló maszk mézzel

Keverjen össze 2 evőkanál amlát ugyanannyi természetes mézzel, egy edényben, melegítse vízfürdőben melegre.

 • Hajnövesztő maszk kefirrel

A kefirt, az amla olajat különböző vízfürdőkben melegítik fel, de ugyanolyan arányban (egyenként 2 evőkanál). A maszkot egy éjszakán át lehet hagyni.

 • Házi amlaolaj

Keverjen össze 100 ml őszibarack- vagy mandulaolajat 1 teáskanál amlaporral, alaposan gyúrja össze, tegye hűvös, sötét helyre pár hétre. Használható, mint a szokásos, bolti olaj.

Megszabadulni a hajhullástól, megbirkózni a zsírral, a korpával, a töredezett hajjal, a hosszú hajat egészen a derekáig megnöveszteni - az amlaolaj számára semmi sem lehetetlen. Az indiai egres rendszeres használata a fürtöket fényessé, hosszúvá, vastagsá teszi, serkenti növekedésüket és megakadályozza az ősz hajszálakat. Az Amla olaj egy viszonylag olcsó, hatékony termék a fejbőr kezelésére és a hajápolásra.

Lady Henna. Amla hajmaszk, 10 g

Art: 89040035 00906

Rendelhető: több mint 10 darab.

* Garantáljuk, hogy minden árengedmény nélküli áru eltarthatósága elegendő a kényelmes használathoz. Garantáljuk a fizetés visszatérítését, ha a megrendelésben nem megfelelő termék található..

* A kiskereskedelmi ár eltérhet a weboldal árától

- Ellenőrző kupon
Hagyjon véleményt, szerezzen kupont. Részletek alább, a "Vendégek és regisztrált vásárlók véleménye" részben.

- Szuper bónuszok a teljes megrendelésekért
Bizonyos számú szuper bónusz kerül jóváírásra minden egyes terméknél, amikor legközelebb megrendeli őket, akkor kedvezményekké alakíthatja őket.

- 5% kedvezmény, ha ugyanabból a termékből 2 darabot vásárol
A kedvezményt akkor veszik figyelembe, ha elegendő mennyiségű áru van, és ha más kedvezmény nincs rá.

- Ajándékok a kosárban (néha)
Amikor elér egy bizonyos összeget, egy ajándék kerül a kosárba. Az ajándékokkal kapcsolatos információk a kosár oldalán jelennek meg.

Amla megakadályozza az ősz hajat, javítja a vérkeringést és serkenti a haj növekedését, táplálja a gyökereket. Erős antiszeptikus, és ebben a szerepében kiváló munkát végez a bőrirritáció kiküszöbölésében. Az ilyen változások valójában másképp mutatják a hajat..

Különleges szerepet játszik a Lady Henna "Amla" maszk összetételében az amla por - indiai egres. Ami nem véletlen. Ez a két növény régóta ismert az ajurvédában, mint méltó hajápolási termék..

Amla (emblica officinalis). Hatásának spektruma nagyon széles. Ha aggódsz a hajad állapota miatt, vagy ha azt gondolod, hogy törékeny, ritka és elszíneződött, kezdj el maszkot alkalmazni amlaporral. Amla megakadályozza az ősz hajat, javítja a vérkeringést és serkenti a haj növekedését, táplálja a gyökereket. Erős antiszeptikus, és ebben a szerepében kiváló munkát végez a bőrirritáció kiküszöbölésében. Ezek a változások valójában a hajat másképp mutatják. Most fényes és pattogó, selymes és puha, természetes fényű.

A maszk összetétele nem agresszív, minden nap és minden típusú hajra használható. A maszk magabiztosan megbirkózik a törékeny és száraz haj problémájával. Ha haja hosszú ideig ki van téve a rossz ökológia, a helytelen festés súlyos hatásainak, ha bármilyen betegség következményeit tapasztalja, akkor a Lady Henna maszk jól jön. Zsíros haj esetén a maszk segít a faggyúmirigyek szekréciójának szabályozásában.

A maszk alkalmazásának szokásos módja:

Hígítsuk fel a port vízzel és alaposan keverjük simára. Ezt követően a kapott paszta nedves hajra kenhető. Negyed óra elteltével alaposan öblítse le vízzel. Ha túl elfoglalt életmódot folytat, és kifut az idő, mint mindig, hajmosás után kezdje el a maszkot kondicionálóként alkalmazni..

Összetevők: Amla por (indiai egres)

 • Specifikációk
 • Származási ország India
 • Visszajelzés a vendégektől és a regisztrált ügyfelektől (hogyan lehet kupont szerezni 85 rubelért)

85 rubel szelvény megszerzésének feltételei:

1. Írjon véleményt a megvásárolt termékről, legalább 200 karakter hosszú (a karakterek számát a beviteli űrlap alatt jelöli).
2. Be kell jelentkeznie a webhelyre, és legalább 1 megrendeléssel kell rendelkeznie a „leszállított” állapotban.
3. Csak a regisztrált felhasználók visszajelzései számítanak az űrlapon keresztül. A "Vkontakte" űrlapon keresztüli visszajelzéseket nem számoljuk.
4. A kupon a felülvizsgálat moderálása után azonnal aktiválódik.
5. A kupon a webhelyen történő megrendeléskor érvényes, és nem kompatibilis más kuponokkal. A kupon érvényességi ideje 1 hónap.

Az Ön véleménye lesz az első. Írj valami jót inkább)

Vélemények az Amla hajmaszkról (por)

50

4 - 0

harminc

20

tíz

Az Amla egy indiai egres nevű fa gyümölcse. Egész verseket írnak róla, egész szerenádokat énekelnek kiváló tulajdonságainak megfelelően. Véleményem szerint a legbeszédesebb a "fiatalság elixírje" kifejezés.
Az ayurvédikus tanításokban az amlát mint ifjúsági forrást tisztelik, és javasoljuk, hogy minden lehetséges formában használják: infúziók (tonik), lekvár, szárítva és szárítva, és általában bármilyen formában.
Ennek a gyümölcsnek a hatása elsősorban a magas C-vitamin-tartalomnak köszönhető, amely a testre gyakorolt ​​tonikus hatásáról ismert..
Ráadásul rostot, tanninokat, enzimeket és sok más elemet tartalmaz..
Az ájurvédában az amlát széles körben használják a hajtermékekben. Olajokhoz, samponokhoz, balzsamokhoz, maszkokhoz adják. Úgy gondolják, hogy Amla képes megakadályozni az ősz hajat, megállítani a hajhullást, serkenti a haj növekedését és javítja a haj szerkezetét.
Kétféle amlát használtam életem során: porként és olajként.

Mivel a bogyó önmagában nem képes olajat előállítani, más olajokkal keverik össze, ezért gyakran megtalálható a különféle hajolajokban..
Most mesélek az Amla porról. Egy indiai kozmetikai üzletben vettem, megtalálhatja az interneten is.
Vásárláskor ajánlom, hogy fordítson figyelmet az összetételre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy természetes-e, és a gyártás címére.

A dobozomon van ez az információ: Indiában gyártva, 100% Amla.
Tehát, egy fóliával lezárt táska. Minden információ a csomagoláson.
Belül egy amlaporral ellátott műanyag zacskó úgy néz ki, mint egy közönséges henna. Egyébként illatok is.

Keverés közben pépes paszta képződik, hasonlóan a hígított hennához. Nehéz felhordani, ezért azt ajánlom, hogy hígítsuk, és adjunk hozzá olajat.
A csomag azt mondja, hogy a maszk kondicionálóként használható - de a maszk kiszárítja a hajam. Úgy gondolom, hogy a maszk ideális lesz a zsíros haj tulajdonosainak, a száraz haj tulajdonosainak mindenképpen további olajhasználatra lesz szükségük.
Általában van egy hatás - a haj vastagabbá és egészségesebbé vált. Igaz, nem birkóztak meg az ősz hajjal, de nem számítottam rá.
Teljes mértékben tudom ajánlani. Ez a csomag körülbelül 150 rubelbe került, meglehetősen megfizethető.

Amla olaj hajra: hogyan kell használni

Az Amla, más néven indiai egres, általános hajápolási termék Ázsiában. Az indiai szépségek az amlának köszönhetik fürtjeik szépségét. Selymessé teszi a szálakat, bezárja a mérleget, fényt ad. Idővel a hajszálak még vastagabbá válhatnak, a haj pedig teltebbé és vastagabbá válik..

Ez a növény a Phyllanthus nemzetséghez tartozik, és számos neve van: szürke myrobalan, emblic, emblica phyllanthus, Emblica officinalis. Az Amla szent növénynek számít Indiában..

Gyümölcsei, az általunk ismert egreshez hasonlóan:

 • Rekord mennyiségű aszkorbinsav - erős természetes antioxidáns. Ez amla öregedésgátló tulajdonságokat ad..
 • B csoport vitaminjai, egészséges szálak. Az úgynevezett "szépségvitaminok".
 • Karotin - elengedhetetlen a megfelelő hajnövekedéshez, biztosítja védő tulajdonságait, gyógyítja a szerkezetet.
 • Kalcium, vas, foszfor, réz - értékes nyomelemek a hajhagymák táplálásához.
 • Tannin - megakadályozza a hajhullást, fokozott olajos fürtökkel és seborrheaval küzd.

Az amla egyedisége, hogy a gyógyászati ​​tulajdonságok átkerülnek a bogyókra, levelekre, virágokra, valamint a fa gyökereire, kérgére és magjaira. Kozmetikai célokra a szárított gyümölcsöket általában por formájában használják, amiből amlaolajat készítenek..

Az indiai Amla olaj előnyei a haj számára

 1. A fejbőrbe dörzsöléshez. Ezt hajmosás előtt végezzük. Segít megszüntetni a zsírosodást, megnyugtatja a bőrt, táplálja a gyökereket és fokozza a haj növekedését.
 2. Samponhoz adáshoz. Bármely bolti sampon ugyanolyan hasznos lesz, mint professzionális, ha egy teáskanál amlaolajat ad a szokásos adagjához.
 3. A balzsam gazdagítására. Adjon néhány csepp olajat a balzsam szokásos adagjához, de ne vigye túlzásba, különben a haj piszkos lesz.
 4. Dörzsölés végéig. Ha a hajad vége hámlik, száraznak és unalmasnak tűnik, az amlaolaj segít. Szó szerint dörzsölje a tenyerébe a termék egy cseppjét, és mosás után járassa át a nedves hajvégeken. A legvékonyabb olajréteggel borítják, táplálják és hidratálják, ugyanakkor megőrzik tiszta megjelenésüket.
 5. Az otthoni maszkok részeként. A következők bevált receptek, amelyek amlaolajat használnak a hajra.

Hol lehet vásárolni és hogyan kell kiválasztani az amlaolajat

Az Amla por vagy olaj formájában kerül forgalomba. A legegyszerűbben az indiai szaküzletekben található, beleértve az internetet is. Manapság sok üzlet közvetlenül az indiai beszállítókkal dolgozik, így az amla megfizethetővé és elterjedtté vált..

 • Az Amla por a szárított és zúzott indiai egres gyümölcs. A por is hozzáadható maszkokhoz, és felvihető a hajra, de az olajhoz képest kevésbé kényelmes.
 • Az amlaolajat az amla por zsíros (bázis) olajba történő infúziójával nyerik. Ha a termék kiváló minőségű, akkor lehet szezám, kókuszdió, fekete kömény vagy valamilyen más, fürtökhöz hasznos olaj. A gátlástalan gyártók olcsóbb és kevésbé értékes olajokat használnak - napraforgó, pálma. És néha a terméket teljesen ásványi olajjal hígítják, amely idővel a fejbőr és a fürtök állapota romlik.

Tekintsük a legnépszerűbb amlaolajokat:

Dabur amla hajolaj

Talán a leggyakoribb. Viszonylag olcsó, de a készítmény sok kívánnivalót hagy maga után. Az első helyen az ásványi olaj áll. Ez nem növényi termék, hanem folyékony paraffin (vazelin). A listán találhatók még hasznos összetevők, de koncentrációjuk sokkal kisebb. A termékértékelések ellentmondásosak - lelkesek és rendkívül negatívak is.

Baraka

Drágább, de az összetétele teljesen természetes. Csak amlát, hennát és egészséges keleti olajok koktélt tartalmaz - kókusz, fekete kömény, görögszéna. A vélemények szerint még a szőkék is használhatják. Ezt a terméket szinte mindenki dicséri, aki kipróbálta..

Hasmi

A készítmény nem tartalmaz ásványi olajat, ami azt jelenti, hogy a termék biztonságos a haj számára. Az eszköz egészének áttekintése két kategóriába sorolható: nagyon pozitív (azok, akik észrevették a fürtök állapotának javulását) és semlegesek (azok, akik úgy vélik, hogy a kevés nem hozott semmilyen előnyt).

Nem csak ezek az amlaolaj-gyártók. Az amlaolaj vásárlása előtt mindig olvassa el figyelmesen a címkét, hogy csak minőségi terméket vásároljon..

Hajmaszk amlával

Amla olaj sárgájú hajra

A recept ideális száraz hajra. Táplálja őket teljes hosszában, hidratál, rugalmasságot ad, eltávolítja a merevséget és az engedetlenséget. Alkalmazható tanfolyamokon vagy egyszerűen csak szükség szerint.

 • Amla olaj - 20 ml.
 • Sárgája - 2 darab.
 1. Válassza szét a sárgáját, kissé melegítse fel kényelmes hőmérsékletre.
 2. Adjunk hozzá amlaolajat, keverjük össze.
 3. Használja piszkos, száraz fürtökön. Alkalmazza a teljes hosszon, beleértve a gyökereket is. Nagyon jó lesz, ha gyengéd fejbőr masszázst végez..
 4. Csomagolja celofánnal, melegítse át törölközővel - ez szauna hatást biztosít a kompozíció jobb felszívódása és hatása érdekében.
 5. 45-60 perc múlva először vízzel, majd sampon hozzáadásával mossuk le.
 6. Öblítse le vízzel és almaecettel, vagy használjon szokásos balzsamot.

Hidratáló maszk amlával és kefirrel

Hidratálja a hosszakat és a végeket, valamint a fejbőrt. A maszk után a szálak omlósak és ápoltak lesznek. A haj helyreállításához elegendő 15 eljárásból álló kúra, 3-4 naponta 1 maszk.

 • Kefir - 50 ml.
 • Amla olaj - 20 ml.
 • Ylang Ylang illóolaj - 3 csepp.
 1. A kefirt vízfürdőben 40-50 fokosra melegítjük.
 2. Keverjük össze az amlával és az ilang-ilanggal.
 3. Bőkezűen alkalmazza az egész fejet. Rögzítse a szálakat a fej hátsó részén, tekerje a fóliába a fejét, törölközővel melegítse fel.
 4. Fél óra múlva lemoshatja. Egy szappanozás elég.
 5. Ha lehetséges, öblítse le gyógynövényes infúzióval.

Amla olaj és mézes ragyogás maszk

Az eljárás után érezheti a haja hihetetlen puhaságát, és élvezheti tükör fényét. A recept alkalmas egy fontos esemény előtt vagy egyszerűen a szálak túlszáradásának megelőzésére.

 • Amla olaj - 20 ml.
 • Méz - 2 evőkanál.
 • Almaecet - 5 ml.
 1. A mézet megolvasztjuk vízfürdőben, vagy egyszerűen hígítsuk fel egy kanál meleg vízzel, keverjük meg.
 2. Adjon hozzá amlaolajat és természetes almaecetet.
 3. Alkalmazza a kompozíciót száraz fürtökre. A maszk szivárgásának megakadályozása érdekében ruhakötést köthet az arcára. Tekerje be a haját műanyag fóliával, csomagoljon törülközőt.
 4. 1 óra múlva mossa le meleg vízzel, majd habosítsa egyszer samponnal.
 5. Nem lehet öblíteni semmivel, de a kamilla vagy a csalán főzete fokozza a hatást.

Olajok és vitaminok keveréke a gyors növekedés érdekében

A bojtorjánolajjal és a niacinnal (PP-vitamin) erősítse az amlaolaj képességét a haj növekedésének felgyorsítására. Készítsen 10 ilyen maszkot egy hónapon belül, hogy a szálak észrevehetően meghosszabbodjanak..

 • Amla olaj - 20 ml.
 • Bojtorjánolaj - 20 ml.
 • Nikotinsav - 1 ampulla.
 1. A nikotint gyógyszertárakban értékesítik. Növényi eredetű vitamin, hatékony és biztonságos. A maszkhoz 1 ampulla termékre lesz szükség.
 2. Keverje össze az olajokat, adjon hozzá nikotinsavat.
 3. Azonnal simítsa át a hajon. A keveréket mind a gyökerekre, mind a hosszúságra felviszik.
 4. Csomagolja fóliával, hozzon létre melegítő hatást a fejét egy törülközőbe csomagolva.
 5. Fél óra múlva 2-3 habzás után mossa le enyhe samponnal.
 6. Használjon szokásos balzsamot, vagy öblítse le a hajat citromlével.

Henna maszk amla olajjal erősítésre

A színtelen henna Ázsiában nem kevésbé elterjedt, mint az amla. Gyakran használják együtt receptekben egymás táplálkozási előnyeinek kiegészítésére..

 • Amla olaj - 20 ml.
 • Színtelen henna - 25 gramm.
 • Víz - 50 ml.
 • Öntsön forró vizet a hennára, keverje azonnal habverővel, fedje le és hagyja 15 percig.
 • Adjunk hozzá amla olajat.
 • Alkalmazza a rendetlen fürtöket. Tegye ezt a fürdőkád fölött - a maszk csöpöghet és szétmorzsolódhat, mindent elszínezhet körülötte. Ne alkalmazza a legvégéig.
 • Tekerje be a fejét és törölközőt a szokásos módon.
 • 15-20 perc múlva öblítse le meleg vízzel, öblítse le samponnal 1-2 alkalommal.
 • Öblítse le gyógynövényes infúzióval (hibiszkusz, kamilla vagy calamus).

Következtetés

A valódi, nagyon jó minőségű amlaolaj a haj számára csodaszer. Vele lehet hosszú, egészséges fürtöket növeszteni, még akkor is, ha erre korábban nem volt lehetőség. Használja ki a keleti nők titkait, próbálja ki az indiai hajápolást. Az eredmény nem fogja várakozni.

A gyógynövényes hajmaszkok előnyei: amla, rithha, shikakai

Az Amla, Ritha és Shikakai indiai növények, amelyek helyreállítják és erősítik a hajat. Szárítva használják. Oroszországban leggyakrabban porok formájában értékesítik: szárítva és porszerű állagúra őrölve. Tartósítószert nem tartalmaznak, és legfeljebb 3 évig tárolhatók szárazon.

A gyógynövényes hajmaszkok használati útmutatója egy ajánlást tartalmaz: hígítsa a port meleg vagy forró vízzel, vigye fel a hajra, tartsa legalább 10-15 percig és öblítse le. De maszkokat teljesen más módon készíthet..

A porok bármilyen kombinációja keverhető. Az arány 1: 1. És adjon hozzá további összetevőket:

 • joghurt
 • édesem
 • olivaolaj
 • Kókuszolaj

Miért joghurt?

 • Fehérjét és cinket tartalmaz az egészséges haj számára
 • Erősíti a hajat kiszáradás nélkül
 • A joghurtban található tejsav serkenti a vérkeringést
 • Kiváló kondicionáló a sérült hajra
 • Enyhíti a korpásodást és a viszkető fejbőrt
 • Megakadályozza a töredezéseket

Hogyan adjunk hozzá joghurtot?

A vizet ebben az esetben nem használják. Joghurtra sűrűre van szükség. Cserélheti puha túróra. Arány: 25 gramm joghurt minden evőkanál gyógynövényporhoz (100 gramm joghurt 4 evőkanál maszkhoz).

Miért olaj?

Ha száraz haja van, adjon olíva- vagy kókuszolajat az extra nedvesség érdekében. Ráadásul az olíva és a kókuszolaj is sok tápanyagot tartalmaz. Jobb finomítatlanul használni.

Hogyan adjunk olajat?

1. lehetőség: hígítsa a port vízzel (meleg vagy forró) sűrű pasztára (kb. Egy evőkanál víz és egy evőkanál por aránya), majd adjon hozzá 1-2 teáskanál olajat a keverékhez.

2. lehetőség: víz használata nélkül. Melegítsük fel az olajat (nem kell forrni, csak melegítsük fel), és adjuk hozzá a port Arány: egy evőkanál porhoz - egy evőkanál olajhoz.

Miért édes?

 • Puhítja a hajat
 • B-vitamin - serkenti a haj növekedését és erősíti a hajat
 • Vas és jód: megakadályozza a hajhullást
 • Cink: normalizálja a faggyúmirigyeket

Hogyan adjunk hozzá mézet?

A méz hozzáadható egy vízzel ellátott maszkhoz, egy joghurtmaszkhoz és egy olajmaszkhoz - egy teáskanál elég lesz.

A maszkok időtartama 10 perc. Mindegyiket samponnal meleg vízzel kell lemosni!

Figyelem! Ha a shikakai vagy az amla port forró vízzel hígítja, akkor 1-2 árnyalattal sötétebbé teheti a haját. Ezért a gyógynövényes maszkok nem ajánlottak világos vagy fehérített hajra..

SHIKAKAI - szappanbab

Shikakai előnyei

 • A-, C-, D-, E- és K-vitamint tartalmaz: erősvé teszi a hajat a gyökértől a hegyéig
 • Megszünteti a korpásodást és a szárazságot
 • Felgyorsítja a haj növekedését
 • Hidratálja és kondicionálja a hajat
 • Csökkenti a korai ősz haj valószínűségét
 • Harcol a haj törése ellen és gyógyítja a töredezett hajokat

RITHA - szappan dió

A Rithi előnyei

 • Selymessé teszi a hajat
 • Visszaállítja a haj fényét
 • Tisztítja a hajat
 • Harcol a korpásodás és a száraz fejbőr ellen

AMLA - indiai egres

Amla előnyei

 • Korpásodás és viszkető fejbőr ellen
 • Visszaállítja a haj természetes fényét
 • Táplálja a haját a gyökereitől a végéig
 • Erősíti a hajgyökereket, ezáltal csökkentve a hajhullást

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Otthoni hajápolás (HairX sorozat)

A haj nemcsak egy nő dísze, a haj az egészségünk mutatója is. Általában négyféle haj van: normál, száraz, zsíros és kevert.A normál haj rugalmas és egészséges megjelenésű, töredezett haj nélkül, mosás után több napig megőrzi frissességét.

Vitaminok hajhoz ampullákban: gyógyszerészeti készítmények és professzionális termékek

A hajnak, valamint az egész testnek vitaminokra van szüksége. És nemcsak belülről, hanem közvetlenül a fejbőrön keresztül is megszerezhetik őket..