Legfontosabb / Kiemelés

Estel gyógyító ampullák - álmaid haja

Kiemelés

A szép, ápolt haj kellemes látvány. A haj azonban nem mindig hasonlít képre. Számos belső és külső tényező következtében a haj gyakran elveszíti fényét, szárazra, törékennyé és fénytelenné válik. Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében gondoskodnia kell a hajáról. A maszkok és a megfelelő samponok használata nem elegendő. Sok múlik az életmódon, a napi étrenden és a természetes hajlamon.

Fontos esemény vagy találkozó előtt megpróbáljuk gyorsan javítani a haj megjelenését és állapotát. Ebben az esetben az intenzíven gyógyító ampullák jó megoldás..

Az aktív ampullák egész folyamata hasznos lehet a sérült haj helyreállításához, de még egy ampulla is jó az azonnali eredményhez, például az első randevú előtt. A gyógyító összetevők a legsérülékenyebb és legszárazabb hajat is simává, puhává és könnyen formálhatóvá teszik.Az ampullákkal történő hajregenerálás nagyszerű olyan helyzetekben, amikor nincs idő a hosszú távú kezelésre, de izgalmas hatást remél..

Mikor kell ampullákat használni?

Ha a haj valóban súlyos állapotban van, akkor az ampulla a legjobb módszer a kezelésükre. Nagy hatékonyságuk a hatóanyagok legnagyobb koncentrációján alapul. A hajat érintő problémától függően az üveget a hajhullás erősítésére, regenerálására vagy megelőzésére használhatja. De emlékezzen egy dologra. Lehetetlen egy nap alatt teljesen javítani állapotukon, egy évtizeden belül elpusztulnak. Csak a megfelelő táplálkozással és néha a szokások megváltoztatásával kombinált rendszeres kezelés hozza meg a kívánt eredményt..

A megfelelő táplálkozás kulcsfontosságú

A hajproblémákat gyakran a helytelen táplálkozás okozza. A túl kevés vitamin és tápanyag töréshez és hajhulláshoz vezethet. Az olyan ételek, mint a hús, marhahús, tojás vagy hal, segítenek biztosítani a megfelelő aminosavszintet. A hajat pozitívan befolyásolja a vörös húsban és marhahúsban található vas, a sárga sajtban lévő cink vagy a zabpehelyben található szilícium is. Feltétlenül fogyasszon A- és E-vitaminban gazdag ételeket, hogy a fürtök selymesek és fényesek legyenek..

Használati feltételek

Vásároljon haj helyreállító ampullákat a professzionális fodrászati ​​kozmetikai üzletekből (vagy rendeljen online), így biztos lehet a leghatékonyabb és legintenzívebb eredményben..

Mosás után vigye fel az ampulla tartalmát nedves, törölközővel szárított hajra. Az alkalmazás könnyebb és pontosabb lesz, ha van egy speciális spray palackja (ampullákkal megvásárolható).

1 ampulla tartalma általában elegendő egy kezelési eljáráshoz (hosszú haj esetén), a maximum pedig kétszer elegendő. A folyadékot szálanként kell felvinni, ujjaival dörzsölve a gyökerétől a hegyéig (a mozdulatoknak hasonlítaniuk kell a hajvasalással való vasalásra). Ez a módszer előkészíti a hajat, és szerkezetének legmélységéig felszívja a tápanyagokat..

A kezelés hatásának fokozása érdekében melegítse a hajat egy hajszárító meleg levegőjével (a mérleg kinyitásának köszönhetően a tápanyagok eljutnak a haj mélyére), és fedje le a fejét polietilén kupakkal.

Az ampulla rendszerint azonnal, mindössze 10-15 perc alatt megmutatja gyógyhatását. Ezután meleg, majd hideg folyó vízzel öblítse le a haját, hogy lezárja a hajmérleget.

Ezt az eljárást követően alkalmazhat néhány öblítés nélküli kondicionálót úgy, hogy összekeveri egy csepp selyemmel (nagyon sérült, rakoncátlan hajra ajánlott), és elkezdheti a frizurát..

Íme néhány javaslat a bevált terápiás ampullákra.

1. A Biolage Matrix - hidraterápia - segít a száraz és érzékeny haj alapos hidratálásában.

2. Kerastase - Aqua Oleum - táplálja és kisimítja a száraz és durva hajat.

3. A Kerastase - Vita Ciment - intenzíven helyreállítja a legsérültebb hajat is, kitölti az üregeket és védőbevonatot hoz létre a haj felületén.

4. Ampullák hajhoz Estel HEC - szuper fényt és selymességet kölcsönöznek a hajnak, a laminálás hatását. Óriási plusz a kicsi ár, a kapszula körülbelül 1 dollárba kerül. Az ampullákat színezéskor bármilyen hajmaszkhoz vagy festékhez hozzá lehet adni.

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

Emulzió a haj védelmére színezés és fehérítés során, fényt és selymességet kölcsönöz. A gondozás és védelem összetevőinek egyedülálló kombinációját tartalmazza, amelyek az alkalmazás első percétől kezdve erőteljesen pozitív hatással vannak a hajra. Állandó és félig állandó festékekkel, fehérítőporral használják. Nem változtatja meg a színárnyalatot. A festék / fehérítő keverékhez közvetlenül az alkalmazás előtt adják. Nem igényli az oxigén vagy az aktivátor mennyiségének növelését.

Estel Chromoenergetic Complex ampulla 5 ml.

 • RaktáronY
  AlapegységPC
  Vonalkód2000017130026
  GyártóEstel Professional
 • Megrendeléskor "Átvétel"

  Miután leadott egy megrendelést a helyszínen, várja meg a vezető hívását vagy SMS-üzenetét a megrendelés leadásakor megadott telefonszámra. Ez biztosítja a megrendelés teljes összeszerelését, teljesítését (az összes kedvezmény egy diszkontkártyán és / vagy marketing programban van), a programban végrehajtja, és a bolt pénztárában várja Önt..

  Megrendelések kiállítása - "Minden a hajért" kiskereskedelem (Moszkva, Skhodnenskaya st., 36/11 tel. +7 499 493-90-69)

  A bolt nyitvatartási ideje. Naponta 10-00 és 21-00 között

  Fizetéskor készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

  A teljes megrendelés eltarthatósága egy hét. Ezután a megrendelést törlik.

  További részletek a moszkvai futárral történő kézbesítésről és az Oroszország régióiba történő kézbesítésről a "kézbesítés" oldalon

  Kromenergetikus komplex (emulzió a haj védelmére színezés és fehérítés során), 10 ampulla, egyenként 5 ml

  HEC (Chromoenergetic Complex) - emulzió a haj védelmére színezés és fehérítés során, fényt és selymességet kölcsönöz. A gondozás és védelem összetevőinek egyedülálló kombinációját tartalmazza, amelyek az alkalmazás első percétől kezdve erőteljesen pozitív hatással vannak a hajra. Állandó és félig állandó festékekkel, fehérítőporral használják. Nem változtatja meg a színárnyalatot.

  • Leírás
  • Részletek
  • Vélemények (0)

  Leírás

  A HEC (Chromoenergetic Complex) egy emulzió a haj védelmére színezés és fehérítés során, fényt és selymességet kölcsönöz. A gondozás és védelem összetevőinek egyedülálló kombinációját tartalmazza, amelyek kiegészítik egymást és erőteljes pozitív hatással vannak a hajra az alkalmazás első percétől fogva.

  • Fényt, puhaságot és selymességet kölcsönöz

  • Védi a hajat festés vagy fehérítés során

  • Elősegíti a haj szerkezetének simítását

  • Kitozánt, gesztenye kivonatot és gazdag vitaminkomplexet tartalmaz

  • Javítja a festék / fehérítő keverék kondicionáló tulajdonságait

  A Chromo Energy Complex minden hajtípusra ajánlott. Az ideális hatás elérése érdekében közvetlenül a felvitel előtt HEC ampullákat kell adni a festék / fehérítő keverékhez. Ragyogás, lágyság és selymesség, a haj egészséges, ápolt megjelenése a festék leöblítése után - ezt érzi majd az ügyfél a festési vagy fehérítési eljárás után.

  Állandó és félig állandó festékekkel, fehérítő porral használják

  Nem igényli az oxigén vagy az aktivátor mennyiségének növelését

  Nem változtatja meg a színárnyalatot

  adjuk hozzá a festék / fehérítő keverékhez, közvetlenül 1-5 ml komplex felvitele előtt (kb. 5 ml komplex per 60 ml festék / 30 g por). Az oxigén vagy az aktivátor mennyiségének növelése nem szükséges.

  AMPULA Chromoenergetic Complex Estel minden hajtípusra 1 db * 5 ml

  Kromenergetikus komplex, amely a gondozó és védő összetevők egyedülálló kombinációja, amelyek kiegészítik egymást, és egyértelműen pozitív hatást gyakorolnak a hajra a festék felvitelének első perceitől kezdve..
  A komplexet minden hajtípusra ajánlják, de különösen sérült, száraz és porózus hajra.

  Az ideális hatás elérése érdekében a festékkeverékhez közvetlenül az alkalmazás előtt HEC-vel ellátott ampullákat kell hozzáadni..

  Ragyogás, lágyság és selymesség, egészséges, ápolt haj megjelenés a festék lemosása után az, amit az ügyfél a festési eljárás után érez.
  A semleges korrektor színtelen krém, amely nem tartalmaz ammóniát, helyreállítja a hajat, kitölti az elpusztult struktúrát, és a HEC (kromoenergetikus komplex) alapjául szolgál..

  Kromoenergetikus komplex:

  • Fényt, puhaságot és selymességet kölcsönöz
  • Védi a hajat festés / fehérítés során
  • Segíti a sima hajszerkezetet
  • Kitozánt, gesztenyekivonatot és gazdag vitaminkomplexet tartalmaz
  • Fokozza a festék vagy fehérítő keverék kondicionáló tulajdonságait
  • Állandó és félig állandó színezékekkel együtt használják, fehérítő porral
  • Nem igényli az oxigén vagy az aktivátor mennyiségének növelését
  • Nem változtatja meg a színárnyalatot
  Minden hajtípusra ajánlott

  Hatóanyagok: Kitozán, gesztenye kivonat, vitamin komplex.

  Alkalmazás:

  1. Adja hozzá a festék / fehérítő keverékhez, közvetlenül 1-5 ml komplex alkalmazása előtt (1 ampulla 60 ml festékhez vagy 30 g porhoz).
  2. Az oxigén vagy az aktivátor mennyiségének növelése nem szükséges.

  Estel Chromoenergy Complex

  Rendelésenként akár + 15 bónusz.

  1169 cikk

  Az ESTEL Professional professzionális kézműveseknek és ügyfeleiknek egy Chromoenergetic komplexumot kínál, amely egyedülálló kombinációja a gondoskodó és védő összetevőknek, amelyek kiegészítik egymást és egyértelműen pozitív hatást gyakorolnak a hajra a festék felhordásának első percétől kezdve.

  A Chromoenergy komplexet minden hajtípusra ajánlják, különösen a sérült, száraz és porózus hajra - az ideális hatás elérése érdekében közvetlenül a felvitel előtt HEC-vel ellátott ampullákat kell adni a festékkeverékhez..
  Ragyogás, lágyság és selymesség, egészséges, ápolt haj megjelenés a festék lemosása után az, amit az ügyfél a festési eljárás után érez.

  - Fényt, puhaságot és selymességet kölcsönöz
  - Védi a hajat festés / fehérítés során
  - Segíti a sima hajszerkezetet
  - Kitozánt, gesztenyekivonatot és gazdag vitaminkomplexet tartalmaz
  - Fokozza a festék vagy fehérítő keverék kondicionáló tulajdonságait
  - Állandó és félig állandó színezékekkel együtt használják, fehérítő porral
  - Nem igényli az oxigén vagy az aktivátor mennyiségének növelését
  - Nem változtatja meg a színárnyalatot
  - Minden hajtípusra ajánlott

  Alkalmazási mód:
  Adja hozzá a festék / fehérítő keverékhez, közvetlenül 1-5 ml komplex alkalmazása előtt (1 ampulla 60 ml festékhez vagy 30 g porhoz).

  Az oxigén vagy az aktivátor mennyiségének növelése nem szükséges.

  Revitalizáló eljárás HEC + 0 / 00N.
  Jól működik a szőke hajhoz.
  A haj fénye körülbelül 3 hétig megmarad az eljárás után.

  Használat: 2-3 ampulla HEC csövenként 0 / 00N keverék.
  Vigye fel a tiszta, előmosott Deep cleaning sampon hajra 35 percig..
  Lemosni. Legfeljebb havonta kétszer használja.
  A semleges korrektor színtelen krém, amely nem tartalmaz ammóniát, helyreállítja a hajat, kitölti az elpusztult struktúrát, és a HEC (kromoenergetikus komplex) alapjául szolgál..

  Ragyogás, puhaság és selymesség, egészséges, ápolt haj megjelenés a termék leöblítése után - ezt érzi majd az ügyfél a beavatkozás után..

  Eredmény:
  - Fényt, puhaságot és selymességet kölcsönöz
  - Segíti a sima hajszerkezetet
  - Kitozánt, gesztenyekivonatot és gazdag vitaminkomplexet tartalmaz.

  Estel Chromoenergetic Complex 50 ml

  Új design és továbbfejlesztett formula. Kombinálja a hajápolás és -védelem összetevőit. 10 ampulla 5 ml-t

  Kapcsolódó termékek

  Estel Color Off hajöblítő 360 ml

  Ammónia mentes, megőrzi a haj természetes pigmentjét.

  Chromoenergetic Complex Estel 1db 5 ml

  A maximális hatás elérése érdekében az Estelle króm-energia komplexet tartalmazó ampullákat közvetlenül a festés előtt adják a keverékhez. krémes festékekkel kombinálva

  Estel Lotion festék eltávolítására a bőrről Bőrszín eltávolító 200 ml

  Lehetővé teszi a festék gyors eltávolítását a bőrről.

  Estel bőrirritáció enyhítő folyadék Soft Touch 60 ml

  Oxid festékhez Elite Supreme 3,6,9,12% Constant Delight 1000 ml

  Leírás

  A 10db * 5ml minden típusú hajápolásra szolgál. Különleges hatást érünk el, ha sérült, száraz és porózus hajnak vannak kitéve. A maximális hatás elérése érdekében az Estelle króm-energia komplexet tartalmazó ampullákat közvetlenül a festés előtt adják a keverékhez. Egymást kiegészítve rendkívül hatékony jótékony hatást gyakorolnak a hajra az alkalmazás utáni első percektől kezdve..

  A HEC használata garantálja az ügyfél számára, hogy színezés után fényes, puha, selymes, egészséges hajhoz jusson..

  - lágyságot, selymességet és fényes megjelenést biztosít;

  - segít megvédeni a hajat a festés / fehérítés során;

  - kiegyenlíti a haj szerkezetét;

  - az ellátás a kitozánnak, a gesztenyekivonatnak és a készítményben található gazdag vitamin-komplexnek köszönhető;

  - a színezés vagy az elszíneződés keveréke fokozott kondicionáló tulajdonságokat nyer;

  - állandó vagy félig állandó festékkel és fehérítő porral kombinálva alkalmazható;

  - nincs szükség további aktivátor vagy oxidálószer hozzáadására

  - nem vezet a színárnyalat megváltozásához;

  - Ajánlott: minden hajtípushoz.

  Alkalmazás módja: közvetlenül az eljárás előtt 1-5 ml HEC-t adunk a keverékhez festés vagy elszíneződés céljából (1 ampulla - 60 ml festék / 30 g por sebességével). Nincs szükség további mennyiségű Oxidáns hozzáadására.

  Helyreállítási eljárás HEC + 0 / 00N.

  Kiváló eredményeket mutat a szőke hajon. Az eljárás után három hétig ragyog a haj.

  Alkalmazás módja: a komplex 2-3 ampulláját 0 / 00N csővel keverjük össze. A keveréket olyan hajra viszik fel, amelyet előzőleg a Deep tisztító samponnal mostak. 35 percig bírja, majd lemossa. Legfeljebb kétszer kell alkalmazni egy hónap alatt.

  A HEC (kromoenergetikus komplex) alapja egy semleges korrektor színtelen, ammónia nélküli krém formájában. Hatásának alapja a megsemmisült szerkezet feltöltése, ezáltal hozzájárulva a haj helyreállításához.

  Az eljárás után a haj fényt és puhaságot kap, selymessé válik, és egészséges és ápolt megjelenést kap:

  - a haj puhává, selymessé válik;

  - a haj szerkezete kiegyenlített;

  - kitozánt tartalmaz gesztenye kivonattal, valamint gazdag vitamin komplexet tartalmaz.

  Krómenergetikus komplex Estelle - hogyan kell használni, utasítások

  A haj védelme a színezés vagy a halványítás során Estel azt javasolja, hogy a színezékhez vegyen fel egy kromenergetikus komplexet..

  Az Estel (hack) kromoenergetikus komplex kiegészítő termék a hajápoláshoz, ha perzisztens és félig állandó festékeket használnak. Hacket adnak a festékkeverékhez, hogy védelmet nyújtson a festés vagy a fehérítés során. Ez a termék nem befolyásolja a szín és az árnyék megtartását.

  A védelem mellett a hacknek még egy feladata van - a sérült és száraz haj helyreállítása. A haj simasága és rugalmassága, valamint a villamosításuk megszabadulása joggal tekinthető e komplex használatának pozitív hatásainak..

  Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik ez a komplex a hajon, és amelynek köszönhetően a sima és fényes haj hatását kapjuk, részletesen szét kell szednie a termék összetételét.

  Króm-energetikai komplex Estel - összetétel:

  Vegyük az összetevők leírását a doboz fényképéről.

  Víz, panthenol, kvaternium-16 szilikon, andecet-11, butil-oktanol, Andecet-5, PEG-35, ricinusolaj, poliszorbát 20, vadgesztenye, retinol-palmitát, tokoferol, inozit, kalcium-pantotenát, linolsav, biotininek, kitozán-szukcinát, metil-klór-izotiazolinon, metil-izotiazolinon, alfa-izometil-ionon, butil-fenil-metil-propionális, citronellol, limonén, linalool, parfüm.

  Tudjuk, hogy az egyes komponensek mennyisége függ a listában elfoglalt helyétől, az elején lévő alkatrészek tartalma a legnagyobb, a lista végén - a legkisebb.

  A panthenol egy B-vitamin, amely növeli a haj kollagénrostjainak erejét és normalizálja a bőrt. Védő fóliát hoz létre a felületen, növeli a térfogatot anélkül, hogy lemérné a hajat.

  A Quaternium-16 szilikon egy szilikon polimer, amely antisztatikus szerként és balzsamként működik, puhítja és simává teszi a hajat. Elég biztonságos alkatrész, amelyet gyakran használnak légkondicionálókban. Olyan biztonságosnak tekintik, hogy még a lemaradó hajápolási termékekhez is hozzáadják. Nem ad zsírosságot a hajnak, és tökéletesen védi őket, ha magas hőmérsékleten formázza. A hatás azonban csak addig tart, amíg az összetevőt le nem mossák a hajról, és ehhez elég néhányszor lemosni a hajat.

  Az Andecet-11 egy másik komponens a haj kondicionálására és lágyítására, durva hajra való alkalmazása nagyon észrevehető.

  Butiloktanol, Andecet-5 - kondicionáló komponensek.

  A PEG-35 polietilénglikollal módosított ricinusolaj.

  Polysorbate 20 - felületaktív anyag, amelyet a haj lágyítására használnak, javítja a csúszást a felületen.

  Tokoferol - E-vitamin, retinol-palmitát - A-vitamin.

  A metil-klór-izotiazolinon és a metil-izotiazolinon tartósítószerek, és a komplex talán legveszélyesebb összetevői. Veszélyük azonban a mennyiséggel függ össze. Mivel az összetevők az összetevők listájának végén találhatók, mennyiségük nem lehet veszélyes..

  Alfa-izometil-ionon, butil-fenil-metil-propionális, citronellol, limonén, linalool, parfüm - a liliomhoz, az ibolyához és a citrushoz hasonló szintetikus illatanyagok.

  Milyen következtetést lehet levonni a hack összetételét tekintve? Az összetételben nagyon bőséges panthenol- és szilikon kondicionáló adalékok kiváló sima és fényes megjelenést kölcsönöznek a hajnak. Ezen összetevők eléggé lágyítják a durva és száraz hajat is. De ezek a komponensek csak külső látható hatást hoznak létre, sőt, meglehetősen rövid távú.

  A következők a gondoskodó természetes összetevők, amelyek pozitív hatással lehetnek a hajra. Az A-vitamin, amely felgyorsítja a haj növekedését; E-vitamin - javítja a bőr vérkeringését; a B8-vitamin segít elkerülni az ősz hajat; vadgesztenye, amely fényt ad a hajnak; ricinusolaj - segít megerősíteni a hajat, ami elkerüli a hajhullást.

  Az Estelle hack összetevőinek felsorolása a tartósítószerek és a különféle ízesítők, a legbiztonságosabb összetevők csoportja, de mennyiségük nagyon kicsi.

  Egy ilyen hack kompozíció használata kissé megnehezíti a fürtöket, és az eredmény jól látható, miután a komplexet száraz és törékeny hajra használta. Egészséges, sima és természetes fényű hajon a komplex hatása nem lesz észrevehető, de ez egy termék, és nem szükséges rájuk használni.

  Ezenkívül nem lehet helyreállító hatása a hajnak, sem egyetlen eljárás után, sem több ampulla kúrája után..

  Estel króm-energia komplex - hogyan kell használni:

  Az Estel stylistjai ezt a típusú terméket állandó félig állandó színezékekkel együtt javasolják, valamint egy villámporhoz adják. Ez biztosítja a biztonságos színezést minimális hajkárosodás nélkül..

  A színező komplex használatával történő festést több szakaszban kell elvégezni:

  1. Tisztító fejbőr és fürtök mélytisztító samponnal.
  2. A színezőanyag elkészítése (közepes hajhosszúsághoz egy ampulla hacket kell hozzáadni egy festékcsomaghoz).
  3. Vigye fel a kapott kompozíciót a hajra, és hagyja a festék csomagolásán feltüntetett ideig.
  4. Bő vízzel mossa le az alkalmazott terméket.

  Az ampullából folyadék hozzáadásakor láthatjuk, hogy folyékony szilikonnak tűnik. A színkeverék fényesebbé válik. A festékkeverék ugyanúgy néz ki, fényes ragyogással, ha hajra kenjük. Tőkehal hozzáadása nélkül a keverék nem ragyog annyira, ez a szilikon hozzáadásának a hatása.

  Az ESTEL hack otthoni használata:

  Miután részletesen elemezte az összetételt, nyugodtan kijelenthető, hogy ez az eszköz hozzáadható más hajápolási termékekhez a haj lágyításához és a sima felülethez..

  Az Estelle kromenergetikus komplexumát általában ápoló és védő hajtermékekkel, például balzsamokkal, maszkokkal vagy szérumokkal együtt használják. Az otthoni felhasználás nagyon egyszerű - kinyitja az ampullát, hozzáad egy kis mennyiségű hajterméket, összekeveri, felviszi a hajra és tartja a beállított időt.

  Ampullák a haj növekedésére estel

  Az Estel Professional egy Chromoenergetic Complex-t kínál, amely a gondozó és védő komponensek egyedülálló kombinációja, amelyek kiegészítik egymást és egyértelműen pozitív hatást gyakorolnak a hajra a festék alkalmazásának első perceitől kezdve. A HEC (Chromoenergetic Complex) Estel Professional emulzió a haj védelmére színezés és fehérítés során, fényt és selymességet kölcsönöz. A gondozó és védő összetevők egyedülálló kombinációját tartalmazza, amelyek kiegészítik egymást, és az alkalmazás első percétől kezdve erőteljesen pozitív hatással vannak a hajra.
  • Fényt, puhaságot és selymességet kölcsönöz;
  • Védi a hajat festés vagy fehérítés során;
  • Elősegíti a haj szerkezetének összehangolását;
  • Kitozánt, gesztenye kivonatot és gazdag vitamin-komplexet tartalmaz;
  • Javítja a festék kondicionáló tulajdonságait (fehérítő keverék).
  A Chromo Energy Complex minden hajtípusra ajánlott. Az ideális hatás elérése érdekében közvetlenül a felvitel előtt HEC ampullákat kell adni a festék / fehérítő keverékhez. Ragyogás, lágyság és selymesség, a haj egészséges, ápolt megjelenése a festék leöblítése után - ezt érzi majd az ügyfél a festési vagy fehérítési eljárás után.
  Állandó és félig állandó festékekkel, fehérítőporral használják. Nem igényli az oxigén vagy az aktivátor mennyiségének növelését. Nem változtatja meg a színárnyalatot.

  Alkalmazás: adjon a festék / fehérítő keverékhez közvetlenül azelőtt, hogy felvenné 1-5 ml komplexet (kb. 5 ml komplex per 60 ml festék / 30 g por). Az oxigén vagy az aktivátor mennyiségének növelése nem szükséges.

  Térfogat: 10 x 5 ml
  Gyártó: Oroszország, Estel Professional

  Vélemények (33)

  28 hozzászólás

  Szeretne visszajelzést küldeni? Elég regisztrálni.

  Estel, Hajvédő emulzió, Chromoenergetic Complex (HEC)

  A haj védelmére szolgáló termék a színezés és a fehérítés során fényt és selymességet kölcsönöz. 10 db 5 ml-es kapszulát tartalmaz.

  • Vélemények 0
  • 7. kérdések
  • Leírás
  • Videó
  • Cikkek
  • Vélemények 0
  • 7. kérdések
  • Leírás
  • Videó
  • Cikkek

  A termékről

  Az Estel Chromoenergetic Complex emulzió a haj védelmére a színezés és a fehérítés során, a fényesség és a selymesség növelése érdekében. A termék a gondozó és védő komponensek egyedülálló kombinációja, amelyek kiegészítik egymást és egyértelműen pozitív hatást gyakorolnak a hajra a festék felvitelének első perceitől kezdve. Fényt, puhaságot és selymességet biztosít, védi a hajat festés vagy fehérítés során, és segít a haj szerkezetének simításában.

  Alkalmazási mód:

  Adjunk hozzá 1-5 ml komplexet a festék / fehérítő keverékhez közvetlenül a felvitel előtt (kb. 5 ml komplex per 60 ml festék / 30 g por). Az oxigén vagy az aktivátor mennyiségének növelése nem szükséges.

  A márkáról

  Több mint egy évtizede az Estel hazai márka, a fodrászok és ügyfeleik kedvenc márkája ad egészséget és vonzerőt a hajnak. A cég kínálata számos különféle hajápolási terméket tartalmaz, köztük több mint 180 árnyalatú hajfestéket, egészségügyi kozmetikumokat, hajformázó termékeket és még sok minden mást. Az Estel márka nemcsak az orosz piacot hódította meg, e márka termékeit a világ több mint 150 országában sikeresen értékesítik..

 • Fontos Tudni A Maszkok Haj

  Milyen egyszerű és egyszerű a frufru levágása

  A fodrász frufru otthon függetlenül elvégezhető. De mielőtt választana egy opciót, meg kell ismerkednie a vágások alakjának és az arc ovális kombinálásának szabályaival.

  Kemény teszt: hatékony maszkok a törékeny hajhoz - receptek és ápolási tippek

  A gyönyörű haj minden nő büszkesége. De a törékeny haj általános problémává válik, ami megnehezíti az egészséges, vastag és fényűző fürtök felnövését.