Legfontosabb / Kiemelés

Ossza meg ezt

Kiemelés

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

A szabadalmaztatott kettős hatású hajhullás elleni rendszer lehetővé teszi a szövetek számára, hogy jobban megtartsák a szőrtüszőt a tüszőben. A görgős applikátor hatékonyan szabályozza a termék áramlását és hozzájárul annak egyenletes eloszlásához a fejbőrön. A görgős gömb hűsíti a bőrt, fokozza a mikrokeringést és lehetővé teszi a formula hatékonyabb működését.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Keresés ezzel a termékkel

 • hajhullástól
 • l'oreal aminexil
 • l'oreal profi
 • a haj növekedéséhez
 • l'oreal
 • ampullák a hajhullás ellen
 • l'oreal sorozatszakértõ
 • kerastase
 • alphaparf
 • hajhullás ellen

L'Oreal Professionnel / Expert AMINEXIL ADVANCED ampullák hajhullás ellen 10 * 6 ml

Az ampullák alkalmasak női AHA-ra? Melyik tanfolyamokat érdemes jobban használni?

Jó napot! Inkább forduljon orvosához ezzel a kérdéssel. Nem tudunk tanácsot adni az illatszer- és kozmetikai termékek használatáról az AGA kezelés keretében - ez meghaladja a kozmetikai termékek körét

Zsírozza a termék a hajat?

Jó napot! Tk a terméket a fejbőrre kenik, és testápolási textúrájú, nincsenek torlódási hatások a hajon.

Használhatok napi fél ampullát? Ha a fele elég az egész fejnek? A trichológus napi 3 ml-t írt fel

Jó napot! Loreal Professionnal ajánlás: 1 ampulla alkalmazásonként. Intenzív ápolás: Samponozás után napi 1 ampulla felvitele. A tanfolyam 6 hét. Támogató ellátás: 1 ampullát kell alkalmazni legalább heti 3 alkalommal. Tanfolyam 8 hét. Samponozás után ampullákat kell felvinni, elválasztva a hajat. Alkalmazható száraz vagy jól kidudorodott hajra. Alkalmazás után masszírozza a fejet 1-2 percig.

Használhatom terhesség alatt?

Jó napot! A döntést orvossal folytatott konzultáció után kell meghozni.

Használhatom terhesség alatt??

Jó napot! Forduljon orvoshoz.

Teljes kompozíció lehetséges?

Jó napot. A JSC Loreal által gyártott összes termék megfelel a "Parfüm- és kozmetikai termékek biztonságáról szóló" vámunió műszaki szabályainak (TR CU 009 2011) követelményeinek, és kizárólag az Orosz Föderáció, a Vámunió területén megállapított jogi követelményeknek megfelelően készül, és megfelel az Európai Unió követelményeinek is. A termékeket és az összetevőket nagyon szigorúan értékelik a műszaki követelményeknek való megfelelés szempontjából. TR CU 009 2011 előírások, amelyek magas szintű biztonságot garantálnak a fogyasztók számára. A fellebbezés közzététele előtt az L Oreal csoport klinikai vizsgálatokat és önértékelési teszteket végez, amelyek megerősítik a fogyasztó deklarált hatékonyságát. Minden terméknek megvan az összes szükséges vizsgálati jegyzőkönyve az Orosz Föderáció akkreditált laboratóriumában, és alaposan megvizsgálják a termékek minőségi és mennyiségi összetételének összetételét a TR CU 009 2011 követelményeinek való megfelelés érdekében, amit megerősítenek a megfelelőségi nyilatkozatok vagy az állami nyilvántartásba vételi tanúsítványok, amelyek AO L Oreal megkapja, többek között az Orosz Föderáció területén akkreditált kutató laboratóriumokban elvégzett vizsgálati jelentések alapján. Ami az egyes termékeket alkotó összetevőket illeti, a 009 2011. évi TR CU 5. cikk 9.2. és 9.3. bekezdésével összhangban a termék összetételét feltüntetik a csomagoláson.... Így minden érdeklődő megismerheti a termék összetételét, és következtetéseket vonhat le a készítmény bármely összetevőjének jelenlétéről vagy hiányáról..

mi a kezelés menete? havonta két ampulla hetente?

Jó napot! Intenzív ápolás: Samponozás után napi 1 ampulla felvitele. A tanfolyam 6 hét. Támogató ellátás: 1 ampullát kell alkalmazni legalább heti 3 alkalommal. Tanfolyam 8 hét. Samponozás után ampullákat kell felvinni, elválasztva a hajat. Alkalmazható száraz vagy jól kidudorodott hajra. Alkalmazás után masszírozza a fejet 1-2 percig.

L'Oreal Professionnel Density Advanced - ampullák hajhullás ellen, Aminexil

Ampullák a hajhullás ellen Az Aminexil Edvanst hatékony gyógyszer, amely táplálja és hidratálja a hajat. Az Aminexil Advanced használatával megfeledkezik a hajhullás problémájáról. A haj erősebb, puhább és fényesebb lesz. Az eszköz megkönnyíti a ra folyamatát

Intenzív ápoláshoz használjon 1 Aminexil Edvanst ampullát minden nap 6 hétig, karbantartáshoz pedig legalább heti 3 ampullát 8 hétig. Töltse ki az ellátási programot évente 2 alkalommal - nyár végén és tél végén.

A tapasztalatok szerint az Aminexil segítségével a veszteség folyamata jelentősen lecsökken és eléri a normális tartományt. Ez az egyedülálló Omega-6 komponensnek és a Nutri-komplexnek köszönhető, amelyek az Aminexil L'Oreal ampullák részét képezik..

Ampullák a haj helyreállításához Loreal Professional

Ár:Rendelni

A koncentrátum közepesen káros hajra szolgál.

Ár:Rendelni

Koncentráljon kissé sérült hajra a haj kutikulájának szintjén.

Ár:Rendelni

Koncentrátum nagyon sérült hajra.

Ár:Rendelni

Ampullák a hatás meghosszabbítására szalonos eljárás után az otthoni szerkezet helyreállításához.

Ár:Rendelni
Ár:Rendelni

Absolute Lipidium Powers a sérült haj rekonstrukciójához

Ár:Rendelni
Ár:Rendelni

A hosszan tartó hajszövet regeneráló koncentrátum azonnal helyreállítja a hajszövetet, eljut a kéregig, és kisimítja a felületet

Ár:Rendelni
Ár:Rendelni

Sampon javítása sérült hajra arany quinoa kivonattal és búzaproteinnel.

Szakértőink

A magazin azért jött létre, hogy segítsen Önnek olyan nehéz időkben, amikor Ön vagy szerettei valamilyen egészségügyi problémával szembesülnek!
Az Allegology.ru fő asszisztensévé válhat az egészség és a jó hangulat felé vezető úton! Hasznos cikkek segítenek megoldani a bőrproblémákat, a túlsúlyt, a megfázást, megmondják, mit kell tenni az ízületek, a vénák és a látás problémáival. A cikkekben megtalálja a szépség és a fiatalság megőrzésének titkait bármilyen életkorban! De a férfiak sem maradtak észrevétlenek! Van egy egész rész számukra, ahol számos hasznos ajánlást és tanácsot találhatnak a férfi részről, és nemcsak!
Az oldalon található minden információ releváns és a nap 24 órájában rendelkezésre áll. A cikkeket az orvosi szakterület szakértői folyamatosan frissítik és felülvizsgálják. De mindenesetre mindig ne feledje, soha nem szabad öngyógyítani, jobb, ha felveszi a kapcsolatot orvosával!

Loreal ampullák hajhullás ellen

A hajhullás elleni L'Oreal Professionnel aminexil fejlett ampullák egyedülálló termékek, amelyeket párizsi szépségguruk készítettek. Ezek az ampullák nem orvosolhatók, ha a szervezetben súlyos működési zavarok lépnek fel, amelyek hátterében hajhullás lép fel, az ampullák tehetetlenek lesznek.
Az Aminexil advanced alkalmas azoknak az embereknek, akiknek a hajhullása szezonális, vagy stressz, éghajlatváltozás, rossz étrend okozza..

Az aminexil túlsúlyban van az ampulla összetételében, segít rögzíteni a szőrtüszőt a pórusokban és a kollagén szintézise, ​​az omega-6 táplálja és hidratálja a fejbőrt.

A fogyasztók megjegyzik, hogy az Aminexil Edvanst hatása az alkalmazás első 2 hetében jelentkezik. Könnyű pihe jelenik meg, felgyorsítja a meglévő haj növekedését, javítja a haj szerkezetét, a fejbőr rugalmassá és hidratálttá válik.

Az ampullák előnye a hajhullás megállítására irányuló munkában az, hogy közvetlenül hatnak a hajhagymára és ellátják a maximális tápanyagkészlettel. Egy ilyen pontos találat miatt a Loreal hajhullás elleni ampullák garantálják a stabil hajnövekedés helyreállítását.

A túladagolás lehetősége szintén kizárt, ami allergiákat vagy negatív hatást nyújthat, mivel a kiválasztott adag optimális egy ampulla számára. Ez az ampullaápolás használatát nagyon nyereségessé és kényelmessé teszi, mivel nem kell kimérnie a szükséges mennyiségű terméket, nehéz lesz túlzásba vinni, mert mindezt a gyártó tette a fogyasztó érdekében.

Az ampullák másik fontos előnye az összetételük, amely tele van széles profilú tápanyagokkal, vagyis ezzel párhuzamosan az ember képes megoldani a haj állapotával kapcsolatos számos problémát: törékenység, magas zsírtartalom, korpásodás és mások..

Az egyetlen hátrány az alkohol tartalma az Aminexil fejlett ampullákban, amely kizárja a hosszú távú alkalmazás lehetőségét a száraz fejbőr valószínűsége miatt. Az ampulla többi összetevője ideális a haj növekedésének aktiválására.

Ellenjavallatok az ampullák használatához

Az ampullák kinyitása és használata előtt el kell olvasni az utasításokat, egyes ampullák saját ellenjavallatokkal és hajlítással rendelkeznek. Az alábbiakban felsoroljuk a gyakori ellenjavallatokat.

 • Allergiás reakciókra való hajlam
 • Az összetevők egyéni intoleranciája.
 • Bőrkárosodás.
 • Terhes és szoptató nőknél nem kívánatos használni.

Az ampullák használatának szabályai

 1. Az ampullákat csak nedves hajra alkalmazzák mosás után. Jobb, ha a hajat szálakra osztja, és önmasszázs segítségével dörzsöli a kompozíciót a gyökerekbe.
 2. Az ampullában a teljes folyadékmennyiséget egyszerre kell felhasználnia, mivel ez a kozmetikai termék nem tolerálja a levegővel való reakciót.
 3. Az utasításokban adja meg az ampulla alkalmazási területét. Néhány nem alkalmazható a teljes hajhosszon.
 4. Az ampulla tartalmát nem szükséges öblíteni, hacsak a gyártó másképp nem rendelkezik.
 5. Száraz haj természetesen.
 6. Ne mossa meg a haját a gyógyszer alkalmazását követő 24 órán belül.

Alkalmazási gyakoriság

Mérsékelt hajhullással (150-től 500-ig) heti 1-3 alkalommal, napi több mint 500-nál többször, napi használatban. Időtartam 1,5-3 hónap, szünet után 2-3 hónap.

A hajhullás elleni Loreal ampullák évente kétszer (tavasz-ősz) megelőző használatra alkalmasak, minimális kúrával: heti 3 ampulla, 2 hónapig.

A megelőzés során az ampullák olyan problémákat is megoldhatnak, mint pl

 • A hajszál vastagságának és elvékonyodásának csökkentése
 • A természetes fényesség hiánya
 • Pigment kimosódás vagy korán ősz haj
 • Lassítsa a faggyúmirigyek munkáját.

L'Oreal Professionnel Serie Expert Density Advanced hajhullásgátló hajprogram - ampulla a haj erősítésére 10x6 ml

Kérjük, adja meg nevét és telefonszámát, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező termékeket vásárolhat:

Ampullák a francia L'Oreal Professionnel márka hajának megerősítésére. Hajhullásra hajlamos hajra tervezték. Természetesen a haj erősebbé és érezhetően vastagabbá válik. Az ampullák aminexilt (erősítik és visszatartják a szőrtüszőket) és az omega 6-ot (serkentik a növekedést, helyreállítják a hajat).

Alkalmazás: A Serie Expert Density Advanced ampulla tartalmát egyenletesen alkalmazzák a hajnövekedés gyökérzónájában, további öblítés nélkül. A maximális hajerősítés érdekében ajánlott még a Serie Expert sampont használni omega 6-mal a fejbőr mély tisztítására használat előtt..

 • Moszkva és Moszkva régió
 • Szentpétervár és a régió
 • Nyizsnyij Novgorod
 • Az Orosz Föderáció régiói

Hogyan lehet szavakkal megtalálni
Gordeevskaya 7, irodaközpont, 1. emelet, 103-as iroda A "Bútor Bazár" bal oldalán

Regisztráljon, hagyjon véleményt a termékekről, keressen bónuszokat!

Az Ön véleménye: Figyelem: A HTML nem támogatott! Használjon egyszerű szöveget.

Értékelés: Rossz Jó

Írja be a képen látható kódot:

L`Oreal Professionnel Aminexil Advanced ampulla hajhullás ellen 10db * 6 ml

A nagyításhoz vigye az egérmutatót a kép fölé

 • Leírás
 • Jellemzők:

Loreal ampullák hajhullás ellen L`Oreal Professionnel Expert Aminexil Advanced Loreal Professional 10db.

A termék küzd a kollagén megkeményedésével, amely felhalmozódik a szőrtüsző körül, és megzavarja a hajgyökér rögzítését a fejbőrben.

Javítja az egyes hajszálak lehorgonyzását a szőrtüszőben, kiegészíti a soványított gyökereket tápanyagokkal.

Intenzív kezelés: 1 ampulla naponta, 6 hétig

Támogató ellátás: legalább 3 ampulla hetente, 8 héten át

Az ellátási programot évente 2 alkalommal kell befejezni: nyár végén és tél végén.

- Használja száraz vagy mosott, kicsavarodott hajra.

- Alkalmazza az adagot részenként közvetlenül a fejbőrre.

- A mikrocirkuláció javítása érdekében dörzsölje be körkörös masszírozó mozdulatokkal 1 percig. Ne mossa le.

- A termék gyorsan szárad a hajon. A haj természetes és puha tapintású.

Technológia

Aminexil molekula

 • Erősíti a haj gyökereit
 • A termék tartalma 4,5%

SampleSociety

 • itthon
 • Blog
 • Ampulla hialuron koncentrátum REVITALIFT FILLER L'Oreal Párizsból

Ampulla hialuron koncentrátum REVITALIFT FILLER a L'Oreal Paris 1-től

Az újdonság azt ígéri, hogy helyreállítja a bőr térfogatát, sima és intenzíven hidratálja a készítményben lévő tiszta hialuronsav miatt. A készítményben található B5-vitamin pedig segíti a bőr puhítását és megújulását.

Idén a L ’OREAL PARIS márka új termékkel - ampulla hialuronsav REVITALIFT FILLER - egészítette ki a fiatalos bőrre visszatérő termékcsaládját REVITALIFT.

Megígéri, hogy helyreállítja a bőr mennyiségét, sima és intenzíven hidratálja a tiszta hialuronsav miatt. A készítményben található B5-vitamin pedig segíti a bőr puhítását és megújulását.

Nos, nos, lássuk együtt, mire képes a koncentrátum.

A csomag heti adagot tartalmaz - 7 ampulla.

A gyártó egy ampulla használatát ajánlja. Minden ampulla 1,3 ml terméket tartalmaz. Időnként rengeteg ilyen mennyiségem volt, így kettéosztottam és reggel és este felhasználtam a koncentrátumot..

Az ampullák maguk műanyagak, ami jó: kényelmes őket magával vinni egy kirándulásra, az összetöréstől való félelem nélkül, és kinyitáskor kizárt a keze sérülésének lehetősége.

A csomagoláson belül vannak használati utasítások.

Általában minden egyszerű és hozzáférhető, de egy kis erőfeszítést kell tenni az ampulla kinyitása érdekében.

Koncentrátum textúra - átlátszó folyékony gél.

Nem nehéz elosztani a bőrön, könnyű csúszó mozdulatokkal teszem a masszázs vonalak mentén. Amíg a koncentrátum felszívódik, enyhe tapadtság érződik a bőrön. Készen álltam az ügyek ilyen fordulatára, mert nem először használok hialuronsavval ellátott termékeket a gondozásomban, és megfigyeléseim szerint mindegyikük rendelkezik ezzel a tulajdonsággal..

Megosztom veletek azt a rituálét, amelyet követek, amikor hialuronsav alapú termékeket veszek be a szépségápolási rutinomba. Először mindig nedves bőrre kenem őket. Másodszor, azonnal lezárom a terméket hialuronsavval, krémmel. Ez az egyszerű módszer segít jobban lezárni a bőr nedvességét..

A koncentrátum használatának 7 napja alatt nem vettem észre semmilyen kifejezett vizuális változást magam számára, de nagyon tetszett a bőr hidratálásának erőteljes töltete. A koncentrátum REVITALIFT FILLER remekül hidratál, és véleményem szerint könnyen a hidratáló szérum teljes helyettesítőjévé válhat.

Az alkoholok és illatanyagok hiánya a kompozícióból ezeket az ampullákat nagyon vonzó termékké teszi az érzékeny bőr tulajdonosai számára.

Annak ellenére, hogy a dobozon "40+" jelölés van, azt javaslom, hogy kortól függetlenül mindenki figyeljen az L 'OREAL PARIS új termékére, mert egy jó hidratáló krém még senkit sem állított meg..

És ha éppen formálja az ünnepi kozmetikai táskáját, akkor az ampullák itt jól jönnek. Nyaralni indulva gyakran megoldunk egy nagyon nehéz problémát: hogyan lehet a lehető legtöbbet spórolni a poggyászunkban, és ne veszítsük el az ellátásban? A válasz egyszerű: vigyél magaddal Revitalift Filler ampullákat - ezek nem sok helyet foglalnak el, és gondoskodnak a bőr hidratálásáról.

L'Oreal Professionnel

L'oreal Professionnel hajápolási termékek

A L'Oreal Professionnel (L'Oreal Professional) professzionális kozmetikuma olyan márka, amely szerelmet és elismerést nyert az egész világon. Ez a kozmetikum törődik a hajad egészségével és szépségével. A termékcsalád színezéshez, formázáshoz, alakformáláshoz és ápoláshoz szükséges termékeket tartalmaz.

Professzionális haj termékek

A professzionális kozmetikumok tulajdonságaik szempontjából hasznosak, nagy mennyiségben tartalmaznak tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat. Azért jött létre, hogy megerősítse, táplálja és gyógyítsa. Megoldja a legyengült, törékeny, színezett haj problémáit.

A színezésre szolgáló színezékek nemcsak megkímélik a haj szerkezetét, hanem tökéletesen színezik is a kívánt tónust. Professzionális hajkozmetikumok az ImperialShop online áruházban - eredeti és tanúsított, amelyeket csak a kozmetikai márkák hivatalos beszállítóitól vásárolunk.

Loreal Gold Lipidium hővédő haj helyreállító krém 125 ml

Kapcsolódó termékek

Loreal Gold Absolut Repair krémmaszk 250 ml

Azok számára készült, akik szeretik a klasszikus textúrát, és szeretnék a haj helyreállításának és ellenőrzésének hatását. Alkalmas közepes hajra.

Koncentrátum-emlékeztető haj helyreállítás Loreal Power Mix Absolut Repair Lipidium 150 ml

Loreal Absolut Repair Lipidium sampon 300 ml

A sampon előkészíti a hajat és tisztítja a további lipidek helyreállítását.

Loreal Serum Lipidium Absolut Repair Lipidium 50 ml

Megszünteti a töredezéseket, táplálja a hajat. Kitölti a haj szerkezetét.

Leírás

Professzionális formula arany quinoa kivonattal és búzaproteinnel.
Könnyíti a hajformázást a haj további erősítésével és simításával. A haj puhább és selymesebb lesz.

Vélemények a "Loreal Gold Lipidium hővédő haj helyreállító krémről"

közösségi hálózatokban vagyunk

 • kiegészítők
 • Arcra
 • A szemöldökért
 • AKCIÓ - 30%
 • Tan számára
 • Szőrtelenítés
 • American Crew
 • Batiste (száraz sampon)
 • BBCOS
 • BAREX
 • Biosilk terápia
 • Koreai Kozmetika CP-1
 • CHI
 • CocoChoco
 • Koncepció
 • CUTRIN
 • Állandó öröm
 • Davines
 • DIKSON
 • ESTEL Professional
 • FarmaVita
 • Essem Simple
 • Galacticos Professional
 • Globális keratin (GK)
 • Honma tokyo
 • HAJVÁLLALAT
 • INDOLA
 • Indigó stílus
 • Kapous
 • Kondor
 • Kezy
 • KORA (kéreg)
 • KAARAL
 • Loreal Professional
 • Lakme
 • Lebel Cosmetics
 • LONDA Professional
 • Orvosi kollagén 3D
 • Moroccanoil
 • MÁTRIX
 • NIOXIN
 • NEXXT Professional
 • OLLIN
 • Revlon Professional
 • Szelektív szakember
 • Szexi szemöldök (Henna a szemöldökéhez)
 • 4. rendszer
 • Schwarzkopf Professional
 • TiGi
 • TEFIA
 • Tangle Teezer fésűk
 • WELLA Professional
 • TRIND köröm
 • V-COLOR Professional
 • 3A Professional
 • GEHWOL lábakhoz
 • Körömlakk
 • Elektronika
 • Ajándékkészletek
 • Belorusz kozmetikumok
 • Hajampullák
 • Antiszeptikumok
 • Szemöldök és szempillák számára
 • Arckozmetikumokhoz
 • Férfiaknak
 • Színes hajra
 • Hajfesték
 • Haj laminálása
 • Hajsimítás
 • Névjegyek
 • Szállítás és fizetés
 • Minden a hajápolásról
 • Vélemények
 • hírek
 • Szállítás és fizetés
 • Minden a hajápolásról
 • A személyes adatok szabályozása
 • Kosár
 • Névjegyek
 • helyszín térképe
 • A VKontakte-on vagyunk
 • A Twitteren vagyunk
 • Vélemények

Csatlakozz hozzánk

Moszkva, Sokolniki metró, Sokolnicheskaya tér, 9A,
TC PRESTIGE-M Pav. 236. szám
Munkaidő: H-Szo 10.30-20.00, Vas 11.00-19.00

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A Pantovigar olcsó analógjai

A többkomponensű Pantovigar vitaminkészítményt súlyos hajhullás esetén írják fel. Egyenletes hajritkulás esetén, valamint kémiai tényezők által okozott károsodás vagy külső tényezők káros hatása esetén alkalmazzák.

A TOP-7 legjobb árnyalatú hajbalzsamok: világos, szürke és sötét, vélemények

Minden nő arra törekszik, hogy vonzó és stílusos legyen. A haj a gyönyörű kép egyik kulcsa, hogy a frizura mennyire ápolt lesz, annak színétől és szerkezetétől függ.