Legfontosabb / Vaj

Rinfoltil Silex ampullák

Vaj

"Rinfoltil Silex" testápoló férfiaknak szilíciummal.

A Rinfoltil Silex sorozat a következő típusú termékekből áll:
1. Az ampullák és injekciós üvegek
2. Samponok

A Rinfoltil egy új, innovatív, szerves szilíciummal ellátott Silex komplexumot mutat be, amely elősegíti az élet lélegzetét és helyreállítja a szépség haját. Ez az egyedülálló formula 10 éves kutatás eredménye. Ez képezte az alapját a hajhullás és a hajápolás új háromkomponensű rendszerének, a Rinfoltil Silex-nek, amely ma a legfejlettebb tudományos eredményeket testesíti meg a trichológia területén *.

A hajhullás ellen

A Rinfoltil Silex termékek Serenoa Repens törpepálma kivonatot tartalmaznak, amely természetes 5-alfa reduktáz inhibitorokban gazdag. Ezek a hatóanyagok megvédik hajunkat a "mérgező" hormontól. A haj újra életre kel, erősséget és színt nyer, helyreáll az élettani növekedésük, serkentik az új haj növekedését, amely korábban "alvó" inaktív fázisban volt.

A szerves szilícium a gyönyörű haj alapja

A szilícium a legfontosabb komponens, amely szükséges a keratin teljes képződéséhez, amely a haj 90% -a. A hosszú szilíciummolekulák rugalmas csontvázként működnek, amely keratint tart. A szilícium kiváló nedvességmegtartó képességgel rendelkezik, amely a haj vastagságát és természetes fényét adja. Hiánya miatt a haj vékony, száraz és törékeny lesz, és hámlani kezd. A Silex Complex szerves szilíciummal professzionálisan foglalkozik a száraz, finom és törékeny haj problémájával.

A szilícium mélyen behatol a hajba, helyreállítja a keratin alapot, erőt és térfogatot ad. Száraz és fénytelen haj esetén a Rinfoltil Silex a keratin helyreállítási eljárás eredményeihez hasonló gyors hatást nyújt, korai őszülés esetén helyreállítja a színt. A Silex Complex egyedisége gazdag összetett összetételében rejlik. Ez egy többféle természetes szilícium "koktélja", amelyek eltérő hatást gyakorolnak a hajra - a tisztán kozmetikai és a mély élettani viszonyok között, helyreállítva a hajhagymák zavart létfontosságú folyamatait. A Silex Complex szilícium növényi forrásai: zsurló, köles és fehér lupin. Mindannyian nagyon gazdagok ebben az ásványban, de különböző családokhoz tartoznak és különböző körülmények között nőnek, ez magyarázza a szilícium különbségeit ezekben a növényekben. Ez a komplex az, amely felülmúlhatatlan hajmineralizációt biztosít a hatékonyság és mélység szempontjából, ami minden bizonnyal hatással lesz a szépségükre és serkenti a növekedést.

Miből áll a Rinfoltil Silex?

A Serenoa Repens (vagy Saw Palmetto) törpepálma bogyók természetes antiandrogéneket tartalmaznak, amelyek blokkolják az 5-alfa-reduktáz enzim működését, és megakadályozzák a tesztoszteron hajmérgező dihidrotesztoszteronná való átalakulását. Az indiai törzsek ezt a növényt számos betegség orvoslására használták. A trichológiában ezt a növényt az androgén alopecia mechanizmusainak ismertetése után kezdték használni. A köles kivonat szerves szilíciumban gazdag forrás. Helyreállítja a lipid gátat és az ásványi anyag egyensúlyt, segíti a hajat a nedvesség megtartásában, ami rugalmassá és dússá teszi. Pozitív hatással van a szőrtüszők aktivitására, felgyorsítja a sejtek megújulását és serkenti a növekedést. A köles kivonatot olyan készítményekben használják, amelyek elősegítik a haj helyreállítását kemoterápiában részesülő betegeknél. A mezei zsurló népszerű szer a haj erősítésére. Nagyon gazdag kovasavakban, erősíti a hajat és elősegíti a keratin megfelelő képződését. Sebgyógyító és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, ami nélkülözhetetlenné teszi a fejbőr problémáit. Normalizálja a vérkeringést a fejbőr szöveteiben. Csökkenti a faggyúkiválasztást, normalizálja a zsíros hajat. A fehér lupin a Silex Complex formula harmadik összetevője. Szerves szilíciumban is gazdag. Jótékonyan befolyásolja a haj életciklusát, segít felébreszteni a szunnyadó szőrtüszőket. Lassítja a hajhagymák öregedési folyamatát és sorvadását. Szinte minden típusú alopecia esetén alkalmazzák.

Rinfoltil Silex program

A Rinfoltil Silex program három komponensből áll. A Rinfoltil biológiai kiegészítő táplálja a hajhagymákat ásványi anyagokkal, és belülről küzd a hajhullás ellen. A hatóanyagok belülről behatolnak a bőrbe, és olyan mély rétegekre hatnak, amelyekhez a testápoló krémek és a külsőleg használt egyéb termékek nem férnek hozzá. A speciális sampon ideálisan előkészíti a hajat és a fejbőrt a későbbi krémkezeléshez. A sampon használata lehetővé teszi a Rinfoltil Silex krém használatának maximális hatását. A sampon enyhe pH-semleges bázissal rendelkezik, és mindennapi használatra alkalmas.

Krémek "Rinfoltil Silex"

A Rinfoltil Sileks krém komplex hatású. A Silex Complex szerves szilíciummal mineralizálja a hajat, helyreállítja a rugalmasságot és a természetes fényt. A törpepálma kivonat védi a hajat a DHT hormon romboló hatásától, megállítja a hajhullást és helyreállítja a növekedést. A krém kétféle formában kapható: palackban és injekciós üvegben (ampulla).

Rinfoltil Silex sampon

A Rinfoltil Silex sampon törpepálma kivonatot tartalmaz, amely megállítja a hajhullást, és a Silex Complexet szilíciummal mineralizálja. Ideálisan tisztítja és előkészíti a hajat és a fejbőrt a Rinfoltil Lotion alkalmazásához. Alkalmas mindennapi használatra.

Alkalmazási mód
Vigyen fel kis mennyiségű sampont a nedves hajra, gyengéden masszírozva. Hagyja a habot néhány percig, majd bő vízzel mossa le. A sampont legalább 4 hónapig kell használni.
A Rinfoltil Silex sampon és a Rinfoltil Silex krém együttes használata ajánlott.
Naponta használják.

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

Az új, szerves szilíciummal ellátott Silex Complex segít életet lehelni és visszaállítani a szépségét az elhalványuló hajnak. Ez az egyedülálló formula 10 éves kutatás eredménye. Gyakran a látható hajhullást nem csak a hajhullás okozza. A gyenge, törékeny haj fésüléskor és fésüléskor az alján vagy annak teljes hosszában eltörhet, veszteséget okozva. Az ilyen haj radikális erősítést igényel, amelyet a Rinfoltil Silex termékek sorozata segít. A szilícium elengedhetetlen összetevő a keratin teljes képződéséhez, amelyből a haj 90% -a áll. A hosszú szilíciummolekulák rugalmas csontvázként működnek, amely keratint tart. A szilícium kiváló nedvességmegtartó képességgel rendelkezik, amely a haj vastagságát és természetes fényét adja. Hiánya miatt a haj vékony, száraz és törékeny lesz, és hámlani kezd. A Silex Complex szerves szilíciummal professzionálisan foglalkozik a száraz, finom és törékeny haj problémájával.

Rinfoltil Silex Silicon ampullák megerősített hajhullás elleni formula nőknek Rinfoltil

Rinfoltil Silex Silicon ampullák megerősített hajhullás elleni formula nőknek Rinfoltil

Ár: 1 350 dörzsölje.

Szám:

Szilícium ampullák "Rinfoltil Silex", fokozott hatású formulával a nők alopeciájának leküzdésére Rinfoltil

Az ampullákban található Rinfoltil Silex a legújabb szilícium termék, amelynek fő feladata a problémás fürtök gondozása és a hajhullás elleni küzdelem. Nagyszerűek különböző korú lányok és nők számára..

A Rinfoltil Silex ampullák összetétele hatóanyagokat tartalmaz, amelyek együttesen kiválóan hatnak a fürtökre, vitalitást, szépséget és könnyedséget biztosítva számukra..

Hozzávalók:

 • a törpapálma esszencia természetes 5-alfa-reduktáz gátlót tartalmaz, amely megvédi a hajat az agresszív környezeti hatásoktól;
 • A szilícium a természetes hajkeratin képződésének fő eleme (tökéletesen fenntartja a fürtök szükséges nedvességszintjét, ami segít vastagabbá és selymesebbé válni; a szilícium bejut a haj mélyére, ezáltal megújítja a természetes keratint, ad hangot a fürtöknek; a haj jól ápolt, egészséges, könnyen fésülhető és nem kusza);
 • a törpepálma bogyók természetes antiandrogének, amelyek blokkolják az elemek funkcionalitását és megakadályozzák a tesztoszteron képződését a dihidrotesztoszteronban;
 • a köles felelős a lipid- és ásványi gát helyreállításáért, ami a haj nedvességmegtartásához vezet, erősebbé és terjedelmesebbé teszi (gyakran kemoterápiás eljárások után hajproblémák esetén használják);
 • zsurló - népi eredetű alkotóelem a szálak megerősítésére;
 • a kovasavak gyulladáscsökkentő funkcióval rendelkeznek, csökkentik a fejbőr és a haj zsírosságát;
 • a fehér csillagfürt aktívan befolyásolja a tüsző életét, ezáltal lelassítja az izzók öregedését.

A megoldás rendszeres használata segít a hajnak visszanyerni az erőt, unalmas unalmasságot, helyreállítani a természetes hajnövekedést és elkerülni a hajhullás problémáit. A keratinszálak dúsulása ápoltabbnak és egészségesebbnek tűnik, mivel hiánya olyan hajat takar, mint:

 • szárazság;
 • törékenység;
 • delaminálás;
 • a végek tompasága és keresztmetszete.

Az ampullák rendszeres használata hozzájárul a következő eredmények eléréséhez:

 • az alopecia teljes megszabadulása 4 hónap alatt;
 • a szálak új növekedésének aktiválása;
 • megszabadulni az unalomtól és természetes fényt ad a fürtöknek;
 • kötet adása;
 • komplex hajterápia teljes hosszában.

A Rinfoltil Silex teljes vonala egy teljes komplex hatást képvisel, amelynek a következő hatása van:

 • haj mineralizációja;
 • a rugalmasság helyreállítása;
 • természetes fény;
 • védelem a DHT hormon negatív hatásaitól;
 • megszabadulni a hajhullás problémájától;
 • új fürtök megújult növekedése.

A Rinfoltil Silex szilíciummal önálló készítményként és integrált megközelítésként egyaránt használható samponnal és más készítményekkel együtt.

RINFOLTIL SILEX ampullák szilíciumdúsított formulával a nők hajhullása ellen 10ml N10

denaturált alkohol, víz, anagelin (fehér édes csillagfürt kivonat), Serenoa repens törpepálma gyümölcs kivonat, köles glikolos kivonat, mezei zsurló glikol kivonat, clary zsálya kivonat, parfüm illat.

Jelentkezés hetente 3 alkalommal. Nyissa ki a fiolát úgy, hogy letörte a tetejét a fehér vonal mentén. Helyezze az adagolót az edényre. Az injekciós üveg tartalmát vigye fel a fejbőr tisztítására. Masszírozza finoman, amíg az oldat felszívódik a bőrben. Az oldat szárítás után nem hagy nyomot a hajon, könnyű, növényi szaga van. Ne öblítse le a készítményt, és az alkalmazás után 5-6 órán keresztül ne nedvesítse a hajat. A tanfolyam időtartama 3-4 hónap folyamatosan. Minden használat után mindenképpen mosson kezet.

RINFOLTIL SILEX LOTION A NŐI HAJHALADÁS ELLEN - Enyhén sárgás oldat, jellegzetes szag Anti hajhullás; Hajerősítésre; Fejbőr kezelése; Minden hajtípushoz. Az új, szerves szilíciummal ellátott Silex Complex segít életet lehelni és visszaállítani a szépségét az elhalványuló hajnak. Ez az egyedülálló formula 10 éves kutatás eredménye. Gyakran a látható hajhullást nem csak a hajhullás okozza. A gyenge, törékeny haj fésüléskor és fésüléskor az alján vagy annak teljes hosszában eltörhet, veszteséget okozva. Az ilyen haj radikális erősítést igényel, amelyet a Rinfoltil Silex termékek sorozata segít. A szilícium a legfontosabb komponens, amely szükséges a keratin teljes képződéséhez, amely a haj 90% -a. A hosszú szilíciummolekulák rugalmas csontvázként működnek, amely keratint tart. A szilícium kiváló nedvességmegtartó képességgel rendelkezik, amely a haj vastagságát és természetes fényét adja. Hiánya miatt a haj vékony, száraz és törékeny lesz, és hámlani kezd. A Silex Complex szerves szilíciummal professzionális megoldás a száraz, finom és törékeny haj problémájára. A krém kétféle formában kapható: palackban és injekciós üvegben (ampulla). Eredmény: - megállítja a hajhullást; - helyreállítja a haj rugalmasságát és fényét; -visszaadja a haj színét; - mineralizálja a hajat.

Ampullák hajhullás Rinfoltil: összetétele, utasítások és vélemények a gyógyszerről

A Rinfoltil hajtermékeknek sok véleménye van, nem minden vélemény pozitív, de ennek ellenére ezeket az alapokat az egyik legjobbnak tekintik a hajhullás komplex kezelésében.

A Rinfoltil az olasz Pharmalife Italia Research márkanév, amelynek alapjai a hajhullás kezelésére és élettani növekedésük aktiválására irányulnak. A Rinfoltil a készítmények teljes sora, amely sampont, testápolót, ampullákat és tablettákat (étrend-kiegészítőket) tartalmaz, és természetesen a legjobb eredményt akkor érik el, ha mindent egy komplexben használ.

A Rinfoltil ampullák típusai nőknek

Az összes Rinfoltil termék fő összetevője a Serenoa Repens törpepálma bogyó kivonat, amely a fito-5-alfa-reduktáz inhibitorok legkiemelkedőbb képviselője. A törpepálma gyümölcsök természetes antiandrogéneket tartalmaznak, amelyek blokkolják az 5-alfa-reduktáz enzim működését és megakadályozzák a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná történő átalakulását - ez a nők hajhullásának és a férfiak kopaszodásának leggyakoribb oka..

A Rinfoltil ampullák használatának fő indikációja az androgén típusú alopecia.

Rinfoltil Silex szilíciummal a hajhullás ellen

A Rinfoltil egy új, innovatív, szerves szilíciummal ellátott Silex komplexumot mutat be, amely segít helyreállítani az életet és a szépséget a kifakuló hajban. Ez az egyedülálló formula 10 éves kutatás eredménye. Ez képezte az alapját a hajhullás és hajápolás új háromkomponensű rendszerének, a Rinfoltil Silex-nek, amely ma a legfejlettebb tudományos eredményeket testesíti meg a trichológia területén..

A szilícium a legfontosabb komponens, amely szükséges a keratin teljes képződéséhez, amely a haj 90% -a. A hosszú szilíciummolekulák rugalmas csontvázként működnek, amely keratint tart. A szilícium kiváló nedvességmegtartó képességgel rendelkezik, amely a haj vastagságát és természetes fényét adja. Hiánya miatt a haj vékony, száraz és törékeny lesz, és hámlani kezd. A Silex Complex szerves szilíciummal professzionálisan foglalkozik a száraz, finom és törékeny haj problémájával.

A szilícium mélyen behatol a hajba, helyreállítja a keratin alapot, erőt és térfogatot ad. Száraz és fénytelen haj esetén a Rinfoltil Silex a keratin helyreállítási eljárás eredményeihez hasonló gyors hatást nyújt, korai őszülés esetén helyreállítja a színt. A Silex Complex egyedisége gazdag komplex összetételében rejlik, ez többféle természetes szilícium koktélja, amelyek különféle hatással vannak a hajra - a tisztán kozmetikai formától a mély élettaniig, helyreállítva a hajhagymák zavart létfontosságú folyamatait. A Silex Complex szilícium növényi forrásai: zsurló, köles és fehér lupin. Mindannyian nagyon gazdagok ebben az ásványban, de különböző családokhoz tartoznak és különböző körülmények között nőnek, ez magyarázza a szilícium különbségeit ezekben a növényekben. Ez a komplex az, amely felülmúlhatatlan hajmineralizációt biztosít a hatékonyság és mélység szempontjából, ami minden bizonnyal hatással lesz a szépségükre és serkenti a növekedést.

Rinfoltil erősített hajhullás formula

A Rinfoltil Fortified tápszert túlzott hajhullás esetén alkalmazzák, kifejezetten alopeciás emberek számára.

A Rinfoltil ampullák nagy dózisú 5-alfa-reduktáz fito-inhibitorokat tartalmaznak, amelyek lokálisan hatnak és megakadályozzák a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná történő átalakulását, amely mérgező az izzókra. Csökkentik a hajhagymák hajlamát a toxikus hatásokra is. Ennek eredményeként a hajhullás leáll, és természetes növekedése helyreáll. Oldat ampullákban A Rinfoltil szárítás után nem hagy nyomot a hajon; enyhe növényi szaga van.

Rinfoltil ampullák megerősített Espresso Formula

Az új Rinfoltil Espresso ampullák továbbra is tartalmazzák a bevált törpepálma kivonatot. De most a koffein is benne van. A koffein adagja új ampullákban képes visszatérni az aktív növekedéshez, még a haj esetében is, a természet úgy programozza, hogy meghaljon..

Ez a két fő összetevő a hajhullás elleni küzdelemre irányul, de teljesen más a hatásmechanizmusuk. Ez az új Rinfoltil Espresso páratlan hatékonyságot biztosít. Ezenkívül a koffein jelenléte kibővíti az új Rinfoltil alkalmazási területét - most akkor is hatékony lesz, ha a hajhullás nem jár androgén alopeciával. És még akkor is, ha a hajad teljesen egészséges, a Rinfoltil Espresso még erősebbé teszi. Oldat ampullákban A Rinfoltil szárítás után nem hagy nyomot a hajon. Enyhe növényi szaga van.

A Rinfoltil ampullák összetétele

A hajhullás elleni összes ampulla Rinfoltil hatóanyagai:

Serenoa Repens (vagy Saw Palmetto) törpepálma bogyói. Természetes antiandrogéneket tartalmaznak, amelyek blokkolják az 5-alfa-reduktáz enzim működését és megakadályozzák a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná történő átalakulását - ez a nők hajhullásának és a férfiak kopaszodásának leggyakoribb oka. Az indián törzsek ezt a növényt hagyományosan számos betegség orvoslására használták, különösen a prosztatával és az urogenitális rendszerrel kapcsolatos betegségekben. A trichológiában ezt a természetes antiandrogént a hajhullás orvoslására kezdték használni, miután felfedezték az androgén alopecia előfordulási mechanizmusait. A törpe pálmabogyó kivonatot ugyanabban az adagban tartalmazza a klasszikus Rinfoltil sorozat és a Rinfoltil Espresso termékek.

Koffein. Ez egy erős hajnövekedés serkentő. A koffein ezen tulajdonságát nemrégiben (2007) fedezték fel német tudósok. A törpe tenyérrel ellentétben a koffein hatása a haj növekedésére a hajhullásra vagy a kopaszodásra való hajlamtól függetlenül nyilvánul meg. Azok. a koffein akkor is működik, ha a hajproblémák nem társulnak androgén alopeciával. Figyelemre méltó, hogy a koffein csak helyileg alkalmazva érinti a hajat, és belsőleg bevéve nem mutat semmilyen aktivitást. A koffein a Rinfoltil Espresso sorozat "hívókártyája", és csak ezekben a termékekben található meg.

A komplex hatás elérése és a haj helyreállítása érdekében a Rinfoltil termékek összetétele olyan növényi összetevőket is tartalmaz, amelyek stimulálják a fejbőr anyagcsere-folyamatait, erősítik és táplálják a hajat:

Ginkgo Biloba és a ginzeng. Serkentik a mikrocirkulációt, amely jelentősen javítja az anyagcsere folyamatokat a hajhagymákban a haj kialakulásához és növekedéséhez szükséges oxigén, vitaminok, ásványi anyagok és egyéb tápanyagok további áramlása miatt..

Borsmenta. Megszünteti a fejbőr viszketését, amely gyakran kíséri a hajhullás problémáját. Az értágító és antiszeptikus hatás mellett érzéstelenítő hatása is van, megnyugtatja a gyulladt bőrt. A borsmenta irritálja az idegvégződéseket, hidegség és bizsergés érzetét kelti, véráramlást okoz a hajhagymákban és serkenti a haj növekedését. Lágyítja a hajat, megakadályozza a korpásodást, javítja a haj tónusát és rögzíti a frizurát.

A nasturtium nagy. Gazdag kénkomponensekben, amelyek sebgyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek, ásványi sókban, niacint, nagy mennyiségű aszkorbinsavat, karotint, rutint, B-vitaminokat tartalmaznak. Ezek a hajnövekedéshez szükséges összetevők ásványi anyagokkal és vitaminokkal táplálják a hajhagymákat..

Camellia kínai. A növény leveleiből származó kivonat antimikrobiális, gyulladáscsökkentő hatású, és a fejbőr krónikus gyulladásos folyamataiban alkalmazzák. A polifenolok, a levelekben található kémiai vegyületek leküzdik a sejtek oxidatív stresszét.

A csomag tíz ampullát tartalmaz, egyenként 10 ml-t. Az ampulla összetételét a száraz hajra mosás után alkalmazzák, könnyű masszázst végeznek néhány percig, felesleges lemosni a terméket. A kúra körülbelül három vagy négy hónapig tart (heti két-három alkalmazást feltételezve).

Használati útmutató

A Rinfoltil utasításaiban ajánlott ezt a gyógyszert használni:

 • terhesség, hosszan tartó szoptatás, stressz, káros környezeti hatások stb. okozta hajhullás;
 • androgén alopecia (hormonok okozta) nőknél és férfiaknál.

A Rinfoltilra vonatkozó utasítások azt mutatják, hogy a gyógyszer több formájának komplex használata hatékonyabb hatású, mint csak egy gyógyszer alkalmazása. A haj egészségének helyreállítása után megelőző tanfolyamokat kell végrehajtani a Rinfoltil alkalmazásával az elért hatás fenntartása érdekében, mivel ez a gyógyszer célja a kopaszság elnyomása, de nem szünteti meg az alopecia okait..

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a gyógyszer hatástalan a szőrtüszők teljes sorvadásával. A hajhullás első jeleinek megjelenése után azonnal el kell kezdeni a Rinfoltil-kezelést..

A gyógyszer alkalmazásának ellenjavallata csak az összetevők egyéni intoleranciája. Ezeknek a gyógyszereknek a alkalmazása terhesség és szoptatás alatt sem ajánlott, mivel nincsenek adatok arról, hogy a gyógyszerkomponensek milyen hatással vannak egy nőre és a fejlődő magzatra terhesség alatt, illetve egy csecsemőre a szoptatás alatt..

A Rinfoltil sorozat termékeinek használata

A Rinfoltil sorozatú gyógyszerekkel végzett kezelés időtartama.
A hajhullás kezdeti szakasza
Rinfoltil krém + sampon. A testápoló palackot 50 napos használatra tervezték. A sampont tartalmazó palackot 90-100 napos használatra tervezték. A kúra 3-4 hónap folyamatosan.
Az alopecia kifejezett formája
Rinfoltil ampullák + sampon. Az ampullákkal történő csomagolást 25-50 napos használatra tervezték. A sampont tartalmazó palackot 90-100 napos használatra tervezték. A kúra 3-4 hónap folyamatosan.

Rinfoltil Silex

Rinfoltil Silex krém nőknek szilíciummal 10ml 10 db.

Pharmalife Research (Olaszország) gyógyszer: Rinfoltil Silex

Rinfoltil Silex krém nőknek szilíciummal 100ml

Pharmalife Research (Olaszország) gyógyszer: Rinfoltil Silex

Rinfoltil Silex sampon szilíciummal hajhullás ellen 200ml pharmalife researci

Pharmalife Research (Olaszország) gyógyszer: Rinfoltil Silex

Rinfoltil Silex hajhullás elleni krém szilíciummal férfiaknak 100ml pharmalife researci

Pharmalife Research (Olaszország) gyógyszer: Rinfoltil Silex

Rinfoltil Silex testápoló szilíciummal férfiaknak 10 db. ampullák pharmalife researci

Pharmalife Research (Olaszország) gyógyszer: Rinfoltil Silex

Analógok a hajápolók kategóriából

Esvicin kozmetikai hajhullás elleni 250ml

Vio-Pharm LLC (Oroszország) készítmény: Esvicin

Kéreg testápoló lassítja a haj növekedését 100ml

Cora (Oroszország) Felkészülés: Cora

Rinfoltil lotion hajhullás elleni formula nőknek 10 db. ampullák pharmalife researci

Pharmalife Research (Olaszország) Készítés: Rinfoltil

Rinfoltil eszpresszó krém nőknek koffeinnel 10ml 10 db.

Pharmalife Research (Olaszország) Készítés: Rinfoltil eszpresszó

Hayer vital hajerősítő és növekedő krém 50ml

Premier termék (Olaszország) Előkészítés: Hayer vital

Analógok a hajápoló kozmetikumok kategóriából

Nizoral 2% 60ml sampon

Johnson & Johnson (Belgium) Kábítószer: Nizoral

Sulsen atka korpásodás elleni sampon 1% 150ml

Friderm tar 150ml sampon

Bayer Pharma AG (Franciaország) Előkészítés: Friderm tar

Friderm pH-balance sampon 150ml

Bayer Pharma AG (Franciaország) Előkészítés: Friderm pH-egyensúly

Friederm cink 150ml sampon

Bayer Pharma AG (Franciaország) Elkészítés: Friederm cink

A Rinfoltil Silex használati útmutatója

Összetétel és a felszabadulás formája

Víz, kókuszolaj-zsírsavak, kvaternerizált szójafehérjék, köles glikol-kivonat, solquat, zsurló-glikol-kivonat, panthenol, citromsav, anagelin (fehér édes csillagfürt-kivonat), polipirox, argánolaj, parfümillat, fél törpe pálma kivonat.

A Rinfoltil Silex sampon a Rinfoltil Silex krémek mellett kapható.

A puha, pH-semleges alap lehetővé teszi a sampon napi használatát.

A sampon előkészíti a fejbőrt a krém felvitelére.

Nem tartalmaz agresszív kozmetikai adalékokat, amelyek negatívan befolyásolják a gyenge hajat, gyengéden tisztítják a fejbőrt és biztosítják a hatóanyagok maximális behatolását.

A Rinfoltil Silex sampon a Silex Complexet tartalmazza: szerves szilíciumban gazdag növények kivonatainak komplexe.

A szilícium létfontosságú a keratin teljes képződéséhez, amely a haj 90% -a. Hiánya miatt a haj törékennyé és törékenyé, fénytelenné és gyengévé válik, hámlani kezd, elveszíti természetes szépségét. Ezért a sampon használata nemcsak segít megakadályozni a hajhullást, aktiválja növekedésüket, hanem mineralizálja a hajat, helyreállítja a haj természetes szerkezetét és rugalmasságát, csökkenti a haj törékenységét, visszaadja a fényt és a szépséget.

Vigyen fel kis mennyiségű sampont a nedves hajra, gyengéden masszírozva. Hagyja a habot néhány percig, majd bő vízzel mossa le.

A sampont legalább 4 hónapig kell használni.

A Rinfoltil Silex sampon és a Rinfoltil Silex krém együttes használata ajánlott.

Ellenjavallatok a Rinfoltil Silex alkalmazásához

Az egyes komponensek egyéni intoleranciája.

Csak külsőleg. Kerülje a szembe és a nyálkahártyára jutást.

 1. Állami gyógyszernyilvántartás;
 2. Anatómiai terápiás kémiai osztályozás (ATX);
 3. Nosológiai osztályozás (ICD-10);
 4. A gyártó hivatalos utasításai.

A Rinfoltil Silex árai a moszkvai gyógyszertárakban

Kiadási forma: Rinfoltil Silex testápoló nőknek szilíciummal 10ml 10 db.

A gyógyszertárak listájaA címNyitvatartási időÁr
Avicenna PharmaPetrovsko-Razumovsky proezd, 24, 2. épületÉjjel-nappal1129.00 dörzsölje.
Avicenna PharmaKrasznobogatyrszkaja utca, 79Éjjel-nappal1329.00 dörzsölje.
ASNAAz Oktyabrskaya Railway st., 2., 2. épület vonalaiH-V: 09: 00-21: 001322,97 rubel.
ASNAKirovogradskaya utca 9., 2. épületH-P: 08: 00-22: 00
Szo-V: 09: 00-22: 00
1322,97 rubel.
Avicenna PharmaIzmailovskoe cipő, 13Éjjel-nappal1399,00 dörzsölje.
20 cseppLugovoy proezd, 11, 1. épületH-V: 09: 00-21: 001252,00 dörzsölje.
Avicenna PharmaPervomaiskaya Lower utca 46Éjjel-nappal1507,00 dörzsölje.
ASNADmitrovskoe sh, 30, 1. épületH-P: 08: 00-22: 00
Szo-V: 09: 00-21: 00
1323,00 dörzsölje.
LCBalaklava prospektus, 8strAH-V: 09: 00-21: 001695.00 dörzsölje.
KardamomKotelnicheskaya nab, 1/15. AH-P: 11: 00-21: 00
Szo-V: 10: 00-20: 00
1668,82 rubel.
Az összes gyógyszertár megtekintése

Kiadási forma: Rinfoltil Silex testápoló nőknek szilíciummal 100ml

A gyógyszertárak listájaA címNyitvatartási időÁr
LCBalaklava prospektus, 8strAH-V: 09: 00-21: 001260,00 dörzsölje.
KardamomKotelnicheskaya nab, 1/15. AH-P: 11: 00-21: 00
Szo-V: 10: 00-20: 00
1187,76 dörzsölje.
Az összes gyógyszertár megtekintése

Kiadási forma: Rinfoltil Silex sampon szilíciummal hajhullás ellen 200ml pharmalife researci

A gyógyszertárak listájaA címNyitvatartási időÁr
Avicenna PharmaPetrovsko-Razumovsky proezd, 24, 2. épületÉjjel-nappal519,00 dörzsölje.
ASNAKirovogradskaya utca 9., 2. épületH-P: 08: 00-22: 00
Szo-V: 09: 00-22: 00
501,00 dörzsölje.
ASNANovokosinskaya u. 12., 2. épületH-V: 09: 00-21: 00464,00 dörzsölje.
SZÁZAD ÉLŐVasúti mikrorajon, st. Kolkhoznaya, 7H-Szo: 09: 00-21: 00
V-V: 10: 00-20: 00
479,00 RUB.
Avicenna PharmaVuchetich St., 22Éjjel-nappal489,00 dörzsölje.
ASNAEntuziastov sh, 31, 38. épületH-V: 10: 00-20: 00520,00 dörzsölje.
ASNAUralszkaja utca 1H-V: 09: 00-21: 00556,00 dörzsölje.
Avicenna PharmaSzovhoznaja utca 20. szÉjjel-nappal557,00 dörzsölje.
Avicenna PharmaKhalturinskaya St., 18Éjjel-nappal559,00 dörzsölje.
GyógyszerészPlanernaya utca, 3. szám, 1. épületH-P: 08: 00-22: 00
Szo-V: 09: 00-21: 00
565,00 dörzsölje.
Az összes gyógyszertár megtekintése

Kiadási forma: Rinfoltil Silex hajhullás elleni krém szilíciummal férfiaknak 100ml pharmalife researci

A gyógyszertárak listájaA címNyitvatartási időÁr
Avicenna PharmaPetrovsko-Razumovsky proezd, 24, 2. épületÉjjel-nappal959,00 dörzsölje.
LCBalaklava prospektus, 8strAH-V: 09: 00-21: 001329.00 dörzsölje.
GyógyszerészPlanernaya utca, 3. szám, 1. épületH-P: 08: 00-22: 00
Szo-V: 09: 00-21: 00
1095,00 dörzsölje.
Az összes gyógyszertár megtekintése

Kiadási forma: Rinfoltil Silex testápoló szilíciummal férfiaknak 10 db. ampullák pharmalife researci

A Rinfoltil Silex testápoló alkalmazása szerves szilíciummal - a nők hajhullásának rendkívül hatékony gyógymódja

Amikor a hajhullás első jelei megjelennek, minden nő olyan terméket szeretne találni, amely teljesen biztonságos és ugyanakkor magas hatékonyságot mutat..

Az egyik ilyen termék a Rinfoltil Silex krém, szerves szilíciummal dúsítva - a híres olasz gyógyszergyár, a Pharmalife Research egyedülálló fejlesztése.

Tapasztalt gyógyszerészek és fitoterapeuták tíz éven át szorosan együttműködtek a vezető olasz kutatóintézetekkel, hogy elkészítsenek egy képletet ehhez a hajhullás elleni küzdelemre szánt megbízható termékhez, teljes ellátást biztosítva számukra..

Az ápolószer mellett a Rinfoltil sorozat tablettákat és sampont is tartalmaz. Ezeknek a termékeknek a komplex használata telíti a fürtöket alapvető ásványi anyagokkal, visszaadja természetes fényüket és rugalmasságukat, valamint erősíti a haj gyökereit és kedvező környezetet teremt a növekedésükhöz.

Rinfoltil Sileks - szilikonos testápoló nők hajhullása ellen

Az innovatív termék, a Rinfoltil Silex, testápolóval töltött, kényelmes palackokban kapható, így használata nagyon kényelmes. Kis mennyiségű terméket kell felhordani a tiszta, nedves hajra, és három percig könnyű masszírozó mozdulatokkal dörzsölni a fejbőrbe..

Ez a krém a lehető legrövidebb idő alatt képes kiküszöbölni a női kopaszodás jeleit, megbízhatóan erősíti a hajgyökereket és fokozza azok növekedését..

A kényelmes felszabadulási forma és a biztonságos növényi összetétel miatt ennek a terméknek nincs hátránya, és nincs negatív hatása az emberi testre. Rendkívül ritka esetekben allergiás reakciók lehetségesek enyhe duzzanat, dermatitis és urticaria formájában..

Az összetevők összetétele és hatása

A Rinfoltil Silex krém szerves szilíciumon alapul - egy fontos ásványi anyag, amely felelős a haj szépségéért és egészségéért.

Ő aktiválja a természetes keratin helyes képződését, amely a haj egyik legfontosabb eleme. A mély szőrrétegekbe behatolva a szerves szilícium helyreállítja azok szerkezetét, volumenet és vitalitást ad.

Ezen összetevők mindegyike jótékony hatással van a fürtök állapotára:

 • kovasavakkal dúsított zsurló segít erősíteni a hajgyökereket, normalizálja a vérkeringési folyamatot, csökkenti a természetes zsírszekréció mennyiségét, és kifejezett gyulladáscsökkentő hatása van a fejbőrön;
 • a köles kivonat szerves szilíciumot tartalmaz, amely az ásványi anyag egyensúlyának és a lipid gát helyreállításához szükséges. Ez a komponens aktiválja a szőrtüszők aktivitását, megújítja sejtjeiket és felgyorsítja a növekedést. Ennek eredményeként a fürtök erőre, térfogatra és rugalmasságra tesznek szert;
 • a fehér csillagfürt egy másik fontos szerves szilíciummal dúsított komponens. Ennek a növénynek a kivonatának köszönhetően a "szunnyadó" tüszők újjáélednek, a haj életciklusa teljesen optimalizálódik és öregedése lelassul.

Mikor ajánlott használni?

A Lin Rilfortil Silex szerves szilíciummal nőknek írják fel a hajhullás megelőzésére és kezelésére. Különösen ajánlott használni:

 • vitaminhiánnyal;
 • szezonális hajhullás során;
 • súlyos stresszes helyzetek után.

Az alkalmazás jellemzői

A Rinfoltil Silex krém hozzáértő alkalmazása gyors és megbízható hatást garantál a nők hajhullásának kezelésében. Ez a termék nagyon gyengéd és gyengéd formulával rendelkezik, amelyet kifejezetten napi használatra terveztek..

Kis mennyiségű krémet egyenletesen kell felhordani a fejbőrre, és elosztani a haj hosszában. Néhány percig, amíg a termék teljesen felszívódik, könnyű masszázst kell végrehajtania.

Nem szükséges lemosni - teljesen láthatatlan a hajon, a krém jótékony hatással bír egész nap, a következő eljárásig.

A kezelés folyamata gyógymóddal

A krém használatának első pozitív eredményei egy hónap múlva jelennek meg. Az általános kúrát három-négy hónapig tartó folyamatos használatra tervezték.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A Rinfoltil Silex krém ellenjavallt az összetevők egyéni intoleranciája, valamint terhesség és szoptatás alatt..

Bizonyos esetekben a termék használatakor allergiás reakciók léphetnek fel, de ezek rendkívül ritkák..

Érvek és ellenérvek

A Rinfoltil Silex növényi alapú krém megállítja a fürtök veszteségét, elősegíti azok fokozott növekedését, valamint egészséges fényt, simaságot és rugalmasságot biztosít.

Ennek a gyógymódnak az egyetlen hátránya, hogy hatástalan az alopecia súlyos szakaszaiban, amikor a szőrtüszők teljesen deformálódnak..

A kezdeti szakaszban, valamint megelőző célokra a krém ideális esetben megbirkózik minden feladattal..

Biztonságos és könnyen használható, segít gyors eredményeket elérni azáltal, hogy fürtjeit természetes erővel, energiával és egészséggel tölti fel.

Foglalási kosár: M. Timiryazevskaya

Foglalási rendelése üres.

Foglalás: Timiryazevskaya metró


 • Vissza a kosárba

Írja be a telefonszámát:

példa: 9151234567

A megrendelés visszaigazolása:SMS-benÜzemeltető hívása
 1. Foglalási időszak - a foglalás dátumától számított másnap végéig.
 2. Az áruk árai - kedvezménnyel, az oldalon történő foglalás függvényében. Ha a foglalás a help desken keresztül történik, akkor a kedvezményhez be kell mutatnia hűségkártyáját.
 3. Az áruk csak megerősítés után minősülnek lefoglaltnak. A megerősítést SMS-ben vagy az üzemeltető hívásával hajtják végre.
 4. A gyógyszertár csak a megrendelés összeállítása után garantálja az áruk elérhetőségét. Áruk hiányában az üzemeltető felveszi Önnel a kapcsolatot.
 5. Telefonszám megadása kötelező. Áruk hiányában az üzemeltető felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon.
 6. A megrendeléseket a helyszínen éjjel-nappal elfogadják, de foglalás csak munkaidőben (hétköznap és hétvégén 7: 00-23: 00 között) történik..
 7. A weboldalon keresztül történő megrendelések (elektronikus sorral felszerelt gyógyszertárakban) kiemelt fontosságúak a beérkezésnél. Ehhez írja be az internetes rendelési számot az elektronikus sorterminálba. Kihasználhatja az elsőbbségi nyugtát, ha nem tervezi megváltoztatni a lefoglalt megrendelés összetételét. Az elsőbbségi átvétel legkorábban 15 perccel érhető el, miután elküldte megrendelését a weboldalon.
 8. A gyógyszertár személyzetének nagy terhelése esetén előfordulhat, hogy a rendelést nem állítják össze előre, és a gyógyszertárba tett látogatásakor gyűjtjük össze..
 9. Ha le szeretné mondani a foglalást, akkor fel kell hívnia a ügyfélszolgálatot a weboldalon feltüntetett telefonszámon.
 10. A megrendelés tartalmának módosítása nem megengedett, ha a megrendelést a prioritási soron keresztül kapjuk meg. Ha módosítani szeretné a megrendelés tartalmát, használja az általános várólistát.
 • Teljes önfelvétel

Várjon néhány másodpercet, és számot kap.

Rinfoltil Silex Lotion szilikonos nőknek hajhullás elleni ampullák ellen 10 db.

A termék megjelenése változhat ?

Szállításra kapható

Lejár: 24/01/2024

Termék kód: 170001164

Az új, szerves szilíciummal ellátott Silex Complex segít életet lehelni és visszaállítani a szépségét az elhalványuló hajnak. Ez az egyedülálló formula 10 éves kutatás eredménye. Gyakran a látható hajhullást nem csak a hajhullás okozza. A gyenge, törékeny haj fésüléskor és fésüléskor az alján vagy annak teljes hosszában eltörhet, veszteséget okozva. Az ilyen haj radikális erősítést igényel, amelyet a Rinfoltil Silex termékek sorozata segít. A szilícium a legfontosabb komponens, amely szükséges a keratin teljes képződéséhez, amely a haj 90% -a. A hosszú szilíciummolekulák rugalmas csontvázként működnek, amely keratint tart. A szilícium kiváló nedvességmegtartó képességgel rendelkezik, amely a haj vastagságát és természetes fényét adja. Hiánya miatt a haj vékony, száraz és törékeny lesz, és hámlani kezd. A Silex Complex szerves szilíciummal professzionális megoldás a száraz, finom és törékeny haj problémájára. A krém kétféle formában kapható: palackban és injekciós üvegben (ampulla).

Fogalmazás

Denaturált alkohol, víz, anagelin (fehér édes csillagfürt kivonat), Serenoa repens törpepálma gyümölcs kivonat, köles glikolos kivonat, mezei zsurló glikol kivonat, klary zsálya kivonat, parfüm illat.

Alkalmazási mód

Jelentkezés hetente 3 alkalommal. Nyissa ki a fiolát úgy, hogy letörte a tetejét a fehér vonal mentén. Helyezze az adagolót az edényre. Az injekciós üveg tartalmát vigye fel a fejbőr tisztítására. Masszírozza finoman, amíg az oldat felszívódik a bőrben. Az oldat szárítás után nem hagy nyomot a hajon, könnyű, növényi szaga van. Ne öblítse le a készítményt, és az alkalmazás után 5-6 órán keresztül ne nedvesítse a hajat. A tanfolyam időtartama 3-4 hónap folyamatosan. Minden használat után mindenképpen mosson kezet.

Rinfoltil Silex, Los. vasúthoz Megerősített. kötetből f-la. ökör. tejszínnel.

Az ampullákban található Rinfoltil Silex egy komplex hatású gyógyszer, amelynek célja a haj javítása, a kopaszodás megelőzése és az alopecia kezelése a kezdeti és a középső szakaszban.

Az utasításoknak megfelelően a krémet a fejbőrre kenjük, és masszázsmozgásokkal néhány percig dörzsöljük, amíg teljesen felszívódik. A termék felvitele után nem kell sampont használni - ez a termék nem hagy nyomot.

A Rinfontil Silex krémet ampullákban állítják elő, 10 db-os kiszerelésben..

A nők hajhullására szolgáló ampullákban lévő Rinfoltil krém egyedülálló formulával rendelkezik, amelynek fő összetevői a következők:

 1. A szerves szilícium kulcsfontosságú komponens, amely felelős a keratin képződéséért, amely a haj fő építőanyaga. A szilíciummolekulák rugalmasságot, szilárdságot, térfogatot és természetes fényt nyújtanak a fürtöknek. Hatékonyan oldják meg a száraz és törékeny szálak problémáját, elvékonyodásukat és a végén leválást..
 2. Törpepálma kivonat - természetes antiandrogének forrása, amely megvédi a hajat a dihidrotesztoszteron káros hatásaitól androgén alopeciában.

A Rinfoltil Silex krém jellemzői a hajhullás ellen

A Rinfoltil Silex krém szilíciummal a hajnövekedés egyedisége sokrétű összetételében rejlik. Többféle természetes szilíciumot tartalmaz, amelyek eltérő hatással vannak a hajra - a pusztán kozmetikai hatástól kezdve a szőrtüszők életében bekövetkező fiziológiai változásokig. Különböző családokból származó növények jelentik a természetes szilícium forrását ebben a termékben. Megerősítik és kiegészítik egymás tevékenységét:

 1. A mezei zsurló - javítja a vér mikrocirkulációját a fejbőrben, erősíti a hajat, gyógyítja a károsodásokat. Biztosítja a keratin helyes létrehozását, enyhíti a gyulladást, normalizálja a haj zsírosodását.
 2. Köles - telíti a hajat ásványi anyagokkal és nedvességgel, rugalmasságot és térfogatot kölcsönöz nekik. Segíti a szőrtüszők sejtjeinek gyorsabb megújulását és növekedését.
 3. Fehér csillagfürt - normalizálja a haj életciklusát, felébreszti az "alvó" tüszőket, lelassítja a természetes öregedési folyamatot.

A Rinfoltil Silex női ára online áruházunkban alacsony - kevesebb, mint 2000 rubel. 10 darab 10 ml-es ampullához, 50 napos terápiás kezelésre tervezve. A gyógyszerről szóló vélemények tükrözik magas hatékonyságát - mind önálló megelőzési célokra, mind az alopecia komplex kezelésével.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Maszk B6 és B12 vitaminnal a haj növekedéséhez

A B-vitaminok nélkülözhetetlenek a hajhoz. Előnyeiket szakértők bizonyították. A fürtöket fényessé, simavá teszik. Ezenkívül a B-vitaminnal ellátott hajmaszk képes helyreállítani a száraz, sérült szálakat és felgyorsítani azok növekedését.

Kinek való a vörös haj?

A vörös hajú lányok olyanok, mint egy külön kaszt, amely vonzza mások figyelmét. Korábban a vörös hajú hölgyeket boszorkányoknak tekintették, most azonban csak fényes, hetyke, érdekes személyiségek.