Legfontosabb / Felépülés

"Keto Plus" sampon

Felépülés

A szépségszalonban sok sampon található, amelyek szerint segítenek megszabadulni a korpától. De sajnos nem mindegyik bizonyul igazán hatékony gyógymódnak. A Glenmark Pharmaceuticals LTD indiai vállalat által gyártott "Keto Plus" sampon azonban garancia arra, hogy valóban megszabaduljon a korpától..

Ez a termék gyógyszer és antimikotikus tulajdonságokkal rendelkezik, ami a korpásodás elleni küzdelem fő tényezője..

A Keto Plus samponról - a következő videóban.

Okoz

A korpásodás észlelése a fejbőrön külső bizonyíték arra, hogy van olyan betegség, mint egy gomba, vagy egy személynek anyagcserezavarai vannak. A korpásodás az elhalt hámsejtek pikkelyes törmeléke.

Általános szabály, hogy a korpásodás jelenlétével járó gombás betegség nem veszélyes betegség, de a haj vonzerejéről ebben az esetben sem lehet szó. Ha a korpásodás elkezdett megjelenni a fejbőr felszínén, ez csak egy dolgot jelenthet - a faggyúmirigyek működésében meghibásodás történt. Száraz seborrhea esetén működésük elnyomott, olajos seborrhea esetén - túl aktív.

Ennek eredményeként a pórusok eltömődnek, gyulladásos folyamat következik be, a hajhagymák megsemmisülnek, és az ember hajhullásba kezd. A korpásodás mindkét típusa kötelező viszketés és irritáció érzés a fejbőrön..

Ez a probléma természetesen mindig is fennállt, mert a betegségek, beleértve a bőrbetegségeket, ma nem jelentek meg. Néhány embert népi gyógymódok segítenek a korpásodás leküzdésében, a gyógyszertárban nagy választékban talál samponokat, amelyek képesek megbirkózni egy olyan betegséggel, mint például a seborrhea, de vannak olyan esetek, amikor nem lehet megtenni szakértői tanácsadás és különösen hatékony intézkedések nélkül. És akkor marad az utolsó lehetőség - kapcsolatba lépni egy trichológussal, aki kiválasztja a leghatékonyabb gyógymódot, amely még mindig képes megbirkózni megoldhatatlan problémájával.

Mindkét esetben lerövidül a szokásos hámlasztási ciklus - egy hónap helyett most már csak egy hétig tart. Ilyen rövid idő alatt a dehidrációs folyamatnak nincs ideje befejeződni a bőrrészecskékben, és így hatalmas mennyiségű pikkely gyűlik össze a fejbőrön.

Hogy a betegség hogyan fog kialakulni ebben vagy abban az esetben, attól függ, mennyire aktív a gombás hatás. Normális állapota a tétlenség. De amint az ember valamiféle súlyos - akár szellemi, akár fizikai - terhelést szenved, a gomba azonnal bekapcsolódik a munkába és elvégzi romboló munkáját.

A metabolikus folyamatok megsértése a szervezetben és az immunrendszer meghibásodása ugyanahhoz a kimenetelhez vezet, sőt vannak olyan esetek is, amikor ilyen kellemetlenség történt az étrend - egy adott étrend - éles megváltoztatása miatt..

Még többet a korpásodás okairól - lásd a következő videót.

Mindezekben az esetekben egy ilyen csodálatos gyógyító, mint a Keto Plus antimikotikus sampon segíthet..

Jellemzők:

Ez a termék egy piros-rózsaszín szuszpenzió, amely virágcsokor illatú. A gyógyszer kombinált gombaellenes hatással rendelkezik. Fontos, hogy ennek nemcsak gombaölő hatása legyen, vagyis a gomba közvetlen elpusztításának folyamata, hanem gyulladáscsökkentő hatása is legyen - a bőr kevésbé irritálódik, a viszketés alábbhagy, és a pustulák meggyógyulnak..

A Keto Plus sampon csodálatos választás gyógyításra és romboló hatásra bizonyos típusú gombákra, és ennek megerősítése a vásárlók számos véleménye, akik megtapasztalták magának a gyógyszer gyógyhatását.

Bármilyen eredetű korpásodás, még akkor is, ha a test munkájában bekövetkezett belső változások és ennek eredményeként a faggyúmirigyek működésének meghibásodása miatt jelent meg, ez a sampon 100% -kal megszűnik.

A korpásodás lényegében ennek a betegségnek a tágabb értelemben vett jelentése seborrheás dermatitis. A seborrhea olajos - sűrű és folyékony állagú, amelyet a faggyú túlzott szekréciója okoz, antiszeptikus tulajdonságok elvesztésével, amely pustulák kialakulását eredményezi.

Száraz seborrhea is van - a Malassezia Furfur vagy a Pityrosporum Ovale gomba aktivitásának növekedése okozza, amely segít felgyorsítani az epidermális sejtek növekedését és halálát.

Vannak olyan esetek, amikor a fehér pelyhekkel való hatás kiküszöbölésére nem lehet nélkülözni az integrált megközelítést - ez a módszer a samponok mellett magában foglalja a belsőleg alkalmazott gyógyszerkészítmények helyi alkalmazását is, bár gyakran vannak olyan helyzetek, amikor a korpától való megszabadulás érdekében elegendő egy egyszerű helyreállítás a test vízháztartása.

Meglehetősen gyakori előfordulás a korpásodás terhes nőknél, de az ok nyilvánvaló - a hormonális háttér meghibásodása. És pontosan ez az eset, amikor a seborrhea megnyilvánulásainak kezeléséről egyeztetni kell orvosával, mert ebben az esetben a meg nem született gyermek egészsége áll mindennek az élén..

A Keto Plus sampon elnyomja a gomba aktivitását, fokozatosan elpusztítja azt. Ugyanakkor a sampon gyulladásos komponenseinek megvan a maguk feladata - antiszeptikus funkciók ellátása, ezáltal a bőr fertőtlenítése..

A korpásodás másik okozója a pityriasis versicolor - "napgomba" formájában - egy élesztőszerű gomba, amely állandó "tartózkodási engedéllyel" rendelkezik az emberi bőrön, de különleges körülmények között aktívvá válik - például, ha túl sok időt tölt el a napon vagy kortikoszteroidokkal kezelik.

Ebben az esetben a Keto Plus sampon szintén nem éri el a szennyeződés "arcát", és sikeresen legyőzi a kórokozót.

Nem voltak ellenjavallatok a gyógyszerrel kapcsolatban, de ne feledkezzen meg a komponensek esetleges személyes intoleranciájáról, és még mindig ellenőrizze a bőrt. Az ilyen esetekben szokásos módon, ha allergiás reakciót észlelnek, a gyógyszer alkalmazását el kell hagyni.

Fogalmazás

Ennek a gyógyszernek összetétele miatt ilyen gyógyító tulajdonságai vannak.

A fő hatóanyag, amely szinte minden gombás fertőzéssel képes megbirkózni, a ketokonazol. A fennmaradó komponensek feladata gyulladáscsökkentő hatás, valamint hagyományos mosószer biztosítása. A Keto Plus korpásodás elleni gyógyszer tökéletesen megbirkózik a haj gondozásával, köszönhetően pontosan a ketokonazolnak - egy szintetikus gyógyszernek, amely az imidazol egyik származéka.

Ez a csodálatos sampon áthidalhatatlan akadályt jelent az ergoszterin szintézisében, ami azt jelenti, hogy a gomba sejtmembránja elpusztul és elkerülhetetlenül elpusztul. Amint a fertőzés megsemmisül, az epidermisz felszínén hervadás megújulásának folyamatai önmagukban visszatérnek a normális működéshez.

Amint azt az orvos szakorvosok kimutatták, a ketokonazol a vérkeringési rendszerbe való bejutása nélkül látja el funkcióit, ezért a Keto Plus sampont terhes nők, szoptató anyák és még kisgyermekek is szabadon használhatják, ha korpásodási problémáik vannak.

 • A cink-pirition bevitele a gyógyszer összetételében összefügg a hámra gyakorolt ​​gyulladáscsökkentő hatással. Ez az anyag tehát befolyásolja a bőr sejtjeit, ami lelassítja a bennük való osztódási folyamatot, és ez a viszketés és a gyulladás csökkenését okozza. Ezenkívül a gyógyszer aktív a Pityrosporum orbiculare, valamint a Pityrosporum ovale ellen, lelassítva a hámlasztási folyamatot.
 • A nátrium-lauril-szulfát feladata habosítani és megtisztítani a hajat a szennyeződéstől.
 • Mint minden sampon esetében, ez a termék is univerzális oldószert tartalmaz tisztított víz formájában..
 • A szilícium-dioxid és a magnézium-szilikát emulgeálószerként és stabilizátorként működik..
 • A gyógyszer összetételében lévő kókuszolaj lágyító hatását okozza, és a haj körül hidrolipid burkot is létrehoz..
 • A ketokonazolban és a cink-piritionban, függetlenül attól, hogy az egyes komponensek milyen hatással vannak a gombára, a gyógyszer aktivitásának domináns helyzete van. Emiatt, ha ezt a gyógymódot színes hajjal alkalmazzák, a szín kissé megváltoztathatja tónusát. Gyenge, kihulló szálakkal a sampon használatának kezdetén a helyzet csak rosszabb lesz, de ez csak az elején.

Az a tény, hogy a Keto Plus sampon használatának köszönhetően megkezdődik az új, egészséges haj növekedésének aktív folyamata, és ez az oka annak, hogy ezt a gyógymódot ajánlják a kopaszodás kezdeti szakaszában.

A gyógyszerre vonatkozó utasítások azt mutatják, hogy a sampon nem kozmetikai termék, hanem gyógyhatású, ezért gombás fertőzés esetén csak az orvos utasítása szerint szabad használni. De ezt az eszközt megelőző intézkedésként használhatja..

Bármely gyógyszertárban megvásárolhatja a Keto Plus sampont, és ehhez nincs szüksége vényre.

Hogyan kell helyesen használni

Minden meglehetősen hagyományos: a szuszpenziót, csakúgy, mint bármely más sampont, nedves hajra és fejbőrre kenjük, alaposan habzunk, és néhány perc múlva elegendő mennyiségű vízzel lemossuk. Nincs sok hab, de ez a gyógyszer esetében normális..

Az egyes betegségtípusok esetében eltérő kezelési mód van:

 • ha a pityriasis versicolor-t diagnosztizálják, a samponozás folyamatának napi egy hétig kell lennie;
 • ha zuzmó profilaxis mellett dönt, elég lesz ezt a kompozíciót 3-5 napig alkalmazni;
 • a szeborreás dermatitis hosszabb kezelést igényel, amely egy teljes hónapot vesz igénybe, és ebben az időszakban ezt a sampont 3-4 naponta kell használni;
 • a seborrhea megelőzése biztosítja a fej Keto Plus samponnal történő mosását egy teljes hónapig, de hetente egyszer.

Ebben az esetben nem beszélhetünk túladagolásról, mert ez a szer csak felszínes és nem jut be a keringési rendszerbe..

Előfordult a gyógyszer véletlen lenyelése az emésztőrendszerben, de ez a tény nem vezetett komoly következményekkel. Ilyen esetekben a gyomormosás vagy a gegreflex kiváltása kizárt..

A költségekről

Ezt a korpásodás elleni gyógyszert 60 és 150 ml-es tartályokban értékesítik. A költségek rendre 485-660 rubeltől 697-920 rubelig terjednek palackonként.

Analógok

A korpásodás elleni sampon fő összetevője a ketokonazol nemcsak a Keto Plus számára. Nem kevésbé ismert egy másik hasonló hatású gyógyszer - a Nizoral. Ennek a gyógyszernek antimikotikus hatása is van, ugyanazon a ketokonazolon alapulva.

Elvileg ezeknek a gyógyszereknek az árai nem sokban különböznek egymástól - egy 60 ml-es üveg Nizoral 555-670 rubelbe kerül. De még mindig vannak különbségek, ezért a Nizoral nem használható terhes nők vagy szoptató anyák számára..

Megfizethetőbb Mycozoral gyógyszer, egy kis palackért csak 364, maximum 412 rubelt kell fizetnie, és a hatás ugyanaz lesz, mert a hatóanyag ugyanaz a ketokonazol.

De vannak még érdekesebb javaslatok a korpásodás elleni samponokkal kapcsolatban. Például egy csodálatos gyógymód, az úgynevezett Sebozol - és itt van ugyanaz az aktív bázis: a ketokonazol. És sokkal olcsóbb - egy 100 grammos palack 290-335 rubelért, egy 200 grammos palack pedig 437-558 rubelért vásárolható meg..

A legalacsonyabb költségű nyertes a tallinni gyógyszerészek által kifejlesztett Mikanisal. Egy 60 ml űrtartalmú palackért csak 99, maximum 128 rubelt ad, de összetételében nincs cink-pirition.

Bármi legyen is az, de a Keto Plus samponról határozottan kijelenthetjük, hogy ez az egyik leghatékonyabb és megfizethető eszköz, amely képes gyógyítani a korpásodást és a fejbőr gombás fertőzését.

Nagyon egyszerű ezt a gyógyszert használni, problémamentesen megvásárolhatja a város bármely gyógyszertárában, ellenjavallatok nem voltak a használatára, valamint mellékhatásokra.

Keto Plus korpásodás - vélemények, ár, analógok

A korpásodás kezelésének kötelezőnek kell lennie. A bőr enyhe hámlása, időszerűtlen megszüntetésével súlyos következményekkel jár a bőr számára, a betegség súlyosbodásához és a fejbőr állapotának romlásához.

A legtöbb esetben, ha nem kezelik, a korpásodás a bőséges hajhullás oka, amely komolyabb megközelítést igényel a terápiában..

Keto Plus. A gyógyszer leírása

Keto Plus a korpásodásért - innovatív fejlesztés a gyógyszerek területén - az egyik legjobb gyógyszeres korpásodás elleni sampon, amelynek azonnal kettős hatása van.

A külső használatra szánt egyéb gyógyszerekkel ellentétben, ahol leggyakrabban egy aktív komponens van jelen (például ketokonazol vagy cink-pirition), a Keto Plus ketokonazolt és cink-piritionot egyaránt tartalmaz, ami komplex hatással rövid idő után kézzelfogható pozitív eredményt ér el a kezelésből. idő.

Két aktív komponens szorosan kölcsönhatásba lép egymással, kiegészíti egymás tevékenységét.

A Keto Plus sampon használata kifejezett kettős hatást gyakorol a seborrhea okára - a gombás mikroorganizmusokra, a bőr állapotának egyidejű normalizálásával. Egyetlen alkalmazás után láthatóan javul az epidermisz, csökken a hámlás, és a viszketés szinte teljesen leáll..

A teljesen kiegyensúlyozott összetétel miatt elegendő a sampont hetente kétszer használni a látható kezelési eredmények elérése érdekében.

A termék jellemzője a haj és a gyökérzónák finom ápolása - egyetlen boltban kapható készítmény sem komplex hatással van a hajra és a bőrre.

A Keto Plus korpásodás elleni sampon figyelemre méltóan habzik, folyó vízzel jól ki van mosva a hajból, kellemes aromájú. A hatóanyag káros hatással van a patogén mikroorganizmusokra, teljesen leállítja létfontosságú tevékenységüket.

A Keto Plus adagolása és beadása

A korpásodás elleni Keto Plus-t nedves hajra kell felhordani. A kompozíció kis mennyisége habzik a tenyerében.

Az alkalmazás után célszerű jól megmasszírozni a fejbőrt, egyenletesen elosztva a keletkező habot a bőrön, megragadva a fül mögötti régiót és gondosan kezelve a haj növekedési zónáját. Különös figyelmet kell fordítani a templomokra és a fej hátsó részére - leggyakrabban ezeken a helyeken tapasztalható bőséges korpásodás.

Hagyja a kompozíciót a hajon legalább öt percig, majd öblítse le meleg vízzel.

A samponnal történő kezelés ideje alatt tanácsos megtagadni a hajszárító használatát a haj szárításához, mivel a meleg levegő hozzájárul a fejbőr túlzott szárazságához.

Intenzív Keto Plus sampon korpásodáshoz:

 • gyengéden befolyásolja a fejbőrt, baktericid és gombaellenes hatást biztosítva;
 • elősegíti a sérült bőrfelületek gyors helyreállítását és gyógyulását;
 • felgyorsítja az epidermisz regenerációs folyamatát.

A sampon hatékonysága a korpásodás elleni küzdelemben, valamint a háttérben fellépő hajhullás bizonyított. Egy hét használat után a bőr állapotának látható javulása figyelhető meg, a hajhullás aktív szakasza leáll és törékenységük csökken.

A Keto Plus korpásodás elleni samponnal kapcsolatos vélemények több mint 80% -ban pozitívak, ami bizonyítja ennek a gyógyszerkészítménynek a magas minőségét.

Keto Plus a korpásodás kezelésében

A pelyhes fejbőr sok problémát okoz az ember számára, kényelmetlenséget okoz és jelentősen rontja az életminőséget.

Szinte soha nem jelentkezik tünetmentesen a korpásodás - leginkább a hámlás kellemetlen viszketéssel, égéssel jár, és a viszkető plakkok karcolásakor vérző kéreg képződik a helyükön, amelyek a fertőzés közvetlen útját jelentik a gyulladásos folyamat későbbi aktiválásával..

A korpásodás zsíros szeborreat, hajhullást, súlyos seborrheás dermatitist okozhat, amelynek tünetei az arcra, fülre, mellkasra és hátra is terjednek..

Ezért a bőrgyógyászok javasolják a korpásodás kezelésének mielőbbi megkezdését a kellemetlen következmények elkerülése érdekében..

Terápiára a bolti samponok abszolút nem alkalmasak - csak ideiglenesen szüntetik meg a kóros folyamat tüneteit, de semmiképpen sem hatnak a betegség okára.

Sokan azt mondják, hogy ha abbahagyja a bolti sampont, a korpásodás azonnal visszatér, még nagyobb erővel és súlyosabb következményekkel jár a fejbőrre nézve..

A legjobb, ha előnyben részesítjük a nagyon jó minőségű, gombaellenes összetevőkön alapuló gyógyszereket, amelyeket vezető gyógyszergyártók gyártanak és csak gyógyszertárakban értékesítenek. Pontosan ez a gyógyszer a korpásodás elleni keta sampon.

Mennyibe kerül a Keto Plus? A gyógyszer költségeiről

A Keto Plus korpásodás elleni sampont csak a gyógyszertári hálózatban vásárolhatja meg - a gyógyszerkészítmény költsége az előállított mennyiségtől függ: 60 vagy 150 ml.

Egy kezelési ciklushoz elegendő egy 60 ml-es üveg, ha két családtag számára kezelésre van szükség, vagy ha a korpásodás megelőzését a fő terápiás kezelés után szeretné folytatni, akkor ajánlott nagy mennyiségű, 150 ml-t vásárolni - ez két kezelésre elegendő.

A Keto Plus korpásodás elleni sampon ára összehasonlítható a hagyományos bőrápolási termékek költségével.

Keto Plus. Ellenjavallatok

Figyelembe véve, hogy a sampont a fejbőr kezelésére használják (azaz külső használatra), nincs ellenjavallat a használatára. Javasoljuk, hogy a Keto Plus-ot ne használja gyermekek kezelésében, mivel nem végeztek vizsgálatokat a gyógyszer biztonságosságáról a gyermek testén..

A sampon aktív komponensei nem hatolnak be a bőr mély rétegeibe, azaz. ne kerüljön a szisztémás keringésbe, ezért a gyógyszerkészítmény használata teljesen biztonságos az egészségre, nem okoz függőséget és mellékhatásokat.

A sampon használatának ellenjavallatai:

 • gyermekkor;
 • az aktív vagy további komponensek egyéni intoleranciája;
 • nem észlelt etiológiájú allergiás reakciók.

Ha a Keto Plus kezelés ideje alatt allergiás reakciók lépnek fel, ez a hatóanyagok egyéni intoleranciáját jelezheti. Ezért ajánlott orvoshoz fordulni, vagy önállóan abbahagyni a gyógyszer használatát a korpásodás kezelésében..

A sampon aktív komponensei gyengéden befolyásolják a fejbőrt, elősegítik a regenerációs folyamatok aktiválódását és a hámlás által károsított területek korai helyreállítását.

A Keto Plus sampon ára majdnem megegyezik a tömegesen használt samponokéval, ugyanakkor a gyógyszerben található hatóanyagok normalizálják a fejbőrt, elősegítik gyulladt területeinek gyors helyreállítását és a sejtek megújulását..

A bőr egy hét kezelés után egészségesnek tűnik, és a haj ápolt megjelenést nyer. A bolti samponok nem adják ezt a hatást..

A gyógyszert csak külsőleg használják! A száj és a szem nyálkahártyájával való érintkezése nem megengedett. Érintkezés esetén azonnal mossa le a nyálkahártyákat folyó meleg vízzel. A hatóanyagok növelhetik a könnyezést és a szem vörösségéhez vezethetnek.

Keto Plus - gyógyszer vélemények

Ekaterina Shaban:

A Keto Plus számomra igazi lelet lett a korpásodás és a seborrheás dermatitis elleni küzdelemben. A súlyosbodás általában az őszi-téli időszakban van, ezért meglehetősen komoly intézkedéseket kell tenni a kóros folyamat kezelésében. Mivel ha későn kezeli a korpásodás kezelését, a probléma csak súlyosbodik.

Az arcomat, a szemöldökömet, a fülemet és a mellkasomat foltok és hámló plakkok borítják. Ezért azonnal megveszem a Keta Plus sampont a gyógyszertárban, és elkezdem a kezelést.

Két hetes alkalmazás általában elegendő a probléma teljes megszabadulásához, a korpásodás gyógyításához és a fejbőr gyógyításához. Örülök, hogy ennek a samponnak a használatakor a hajhullás teljesen leáll..

Maria Savkina:

Nagyon jó, kiváló minőségű terápiás gombaellenes Keto Plus sampon, amelyet magamnak fedeztem fel, amikor seborrhea lett. Először nem figyeltem a korpásodásra, majd amikor már a szemöldökömön, a fül mögött, a lapockák közötti területen kezdett megjelenni, alaposan aggódtam, és bőrgyógyászhoz fordultam segítségért.

A szakember javasolta, hogy figyeljek a Keto Plus-ra, amely ketokonazolt és cink-piritionot tartalmaz - olyan komponenseket, amelyek meglehetősen jó hatással vannak a fejbőrre, amit a második alkalmazás után azonnal szó szerint észrevettem. A sampont csak gyógyszertárban lehet megvásárolni, ezért nem kell aggódnia, hogy hamis lesz..

Natalia Kosztyukovich:

Nagyon jó sampon, olcsó és hatékony. Régóta nem használok hétköznapi bolti termékeket, mivel csak kémia van, és semmi haszna.

A Keto Plus jól bírja a viszketést és a hámlást, gyengéden tisztítja a bőrt, nem irritálja, nem okoz allergiát.

Minden héten sampont használok, és szerintem ez nagyon jó megelőző intézkedés. Több mint másfél éve nem emlékszem a korpásodásra..

Utasítások a Keto Plus sampon és olcsó analógok használatához

A korpásodás és a fejbőr gombás fertőzésének kezelésére a bőrgyógyászok a Keto Plus sampon használatát javasolják. A gyógyászati ​​sampon ketokonazolt tartalmaz, amely gombaellenes szer, amely káros hatással van a gombák patogén aktivitására. A gyógyszer jó véleményekkel rendelkezik - a betegek nagyobb százaléka megjegyzi, hogy az eszköz valóban segít megszabadulni a korpától és a seborrhea-tól. Néha sampont használnak hajhullás esetén. De segít, ha ennek oka éppen a gombák, és nem a szervezet belső működési hibája. Vegye figyelembe a Keta plus összetételét, leírását és analógjait.

 • Fogalmazás
 • Keto plus hajhullás ellen
 • Ár és analógok
 • Adagolás és mellékhatások

Fogalmazás

A sampon csak egy formában kapható - sampon külső használatra. Megjelenésében viszkózus állagú rózsaszínű szuszpenzió, az illata meglehetősen kellemes. Gyógyszertárban értékesítve egy üveg 150 vagy 60 ml szuszpenziót tartalmaz.

A gyógyszer hatóanyaga a ketokonazol. Az anyag gombaellenes hatású. A többi összetevő gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. A korpásodás és a seborrhea elleni gyógyszer hatékonyan ápolja a hajat, hozzájárul a haj szerkezetének teljes helyreállításához.

Megéri tudni! A ketokonazol megzavarja az ergoszterin termelését, amely hozzájárul a gombák sejtmembránjának elpusztításához és azok későbbi halálához. Tehát lehetséges elpusztítani egy gombás fertőzést, felgyorsítani a hámréteg megújulásának folyamatait - a bőr megtisztul, a haj megerősödik.

A gyógysampon a következő összetevőket tartalmazza:

 • A cink-pirition gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. Ez az összetevő a bőr sejtjeire hat, segít lassítani az osztódási folyamatokat, ami a viszketés csökkenéséhez, a gyulladásos folyamatok megkönnyebbüléséhez vezet. Ezenkívül az anyag lelassítja a hámlasztási folyamatokat;
 • A nátrium-lauril-szulfát biztosítja a habképződést, eltávolítja a szennyeződéseket a hajból;
 • Az oldószer steril folyadék formájában van. Ez a komponens komponensként szükséges, de nem biztosít biológiai aktivitást;
 • A szilícium-dioxid és a magnézium-szilikát emulgeálószerek és stabilizátorok;
 • A kókuszolaj hatékonyan hidratálja, létrehozza a legvékonyabb védőfóliát, amely megvédi a hajat.

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Keta Plus sampon fő hatóanyaga minden funkcióját ellátja, miközben az emberi bőrön keresztül nem hatol be a keringési rendszerbe. Tehát a gyógymódot terhes nők használhatják szoptatás alatt, sőt korpásodástól szenvedő kisgyermekek számára is.

Keto plus hajhullás ellen

A Keto sampon és a használati utasítás azt írja, hogy a kívánt eredmény elérése érdekében a terméket bizonyos gyakorisággal kell használni. A sampon használatának köszönhetően a betegek elkezdik aktívan növeszteni a hajat, és ez az oka annak, hogy a gyógyszert a hajhullás korai szakaszában alkalmazzák..

Fontos! A ketokonazolon alapuló Keto Plus sampon a hajhullás szempontjából nem csodaszer, és lehetetlen garantálni a 100% -os eredményt. A haj különféle okokból esik ki, és nem mindig a gombás aktivitás a hibás. Amikor az alopecia etiológiája a testben rejlik, a külső hatás gyenge terápiás hatást eredményez..

A sampon használata: nedves hajra kenjen 10-15 ml gyógyszert, habosítson. Hagyja hatni 5 percig. Öblítse le a zuhany alatt. Semmi más eszköz használata nem ajánlott. A betegek véleménye szerint jobb, ha a sampont 10-15 percig hagyja a hajon, ez lehetővé teszi a jobb eredmények elérését.

A pityriasis zuzmó sampont minden nap alkalmazzák. A tanfolyam időtartama egy hét. Seborrheás dermatitis esetén 7 naponta 2-szer alkalmazzák, a terápia folyamata 4-5 hét. Profilaktikus szerként megengedett.

Ár és analógok

A gyógyszeres sampon a gyógyszertárban kapható, receptre nincs szükség. Ideális esetben jobb, ha egy bőrgyógyásszal konzultál a használat megfelelőségével kapcsolatban. Gyakran előfordul, hogy egy külső hatás nem elegendő, szisztémás hatást biztosító gyógyszerek további alkalmazása szükséges. A 60 ml-es palack ára körülbelül 10-11 dollár, a 150 ml-es költség pedig 15-16 dollár.

A Keto Plus olcsó analógjait nehéz kiemelni, mivel az összes gombaellenes sampon nem olcsó. Tekintsük a Keto Plus leghatékonyabb analógjait, amelyek sok pozitív véleményt tartalmaznak:

 1. A dermazol hasonló hatású gyógyszer. Sokan sampont használnak hajhullás ellen. De meg kell jegyezni, hogy a gyógymód éppen ellenkezőleg, fokozott hajhulláshoz vezethet. Ezt a gyógyszer egyik mellékhatásának tekintik. Lehetetlen megjósolni, hogy segít-e vagy sem..
 2. Mycozoral. A sampon gombaellenes gyógyszer. Korpásodás, pityriasis versicolor, hajmikózis, szeborreás dermatitis kezelésére írják fel. Nem ajánlott a máj és a vese károsodott működésének hátterében, a készítmény szerves intoleranciájával szemben.
 3. A Nizoral egy népszerű sampon, amely segít elpusztítani a gombás fertőzéseket. A kúra 2-6 hétig tart. Hatékonyan tisztítja a bőrt a korpától, megszünteti a gombás fertőzéseket, javítja a hajvonal állapotát.

A Keto Plus legolcsóbb analógja a Mycozoral sampon. Gyógyszertárban értékesítve 60 ml ára 6,5 ​​USD. De ez meglehetősen kis mennyiség, ezért a kezeléshez gyakran két vagy több fiola használata szükséges.

Adagolás és mellékhatások

Hajhullás esetén a Keto Plus adagja egy kezelési eljáráshoz 10 ml. Ez a mennyiség elegendő nedves hajra és habzásra. Ha a haj hosszú, akkor 15 ml termékre van szükség. Pénztakarékosság céljából sokan javasolják, hogy az anyagot ossza szét a tenyéren, és azonnal dörzsölje közvetlenül a gyökerekbe..

A Keto Plus alkalmazásának mellékhatásai rendkívül ritkák. Ezek csak a test túlérzékenységgel járó helyi reakciói lehetnek. Ezek közé tartozik a bőr viszketése és égése, fokozott hámlás, a haj elszíneződése.

A Keto Plus sampont legfeljebb 25 fokos hőmérsékleten tárolják. A termék eltarthatósága két év. A glükokortikoszteroidokkal történő kombináció rendkívül körültekintően ajánlott. Ha sampon kerül a szemébe, öblítse le bő folyó vízzel. Ellenjavallat - túlérzékenység ketokonazollal, cink-piritionnal vagy más segédkomponensekkel szemben.

Keto plusz analógok

Ez az oldal felsorolja a Keto plus összes analógját az összetétel és a felhasználási indikációk tekintetében. Olcsó analógok listája, és összehasonlíthatja a gyógyszertárak árait is.

 • A Keto plus legolcsóbb analógja: Clotrimazole-Akrikhin
 • A Keto plus legnépszerűbb analógja: Nizoral
 • ATC besorolás: Imidazol-származékok
 • Hatóanyagok / összetétel: ketokonazol, cink-pirition

#NévÁr OroszországbanÁr Ukrajnában
1Clotrimazole-Akrikhin clotrimazole
Összetételében és indikációjában analóg
RUB 31--
2Candide klotrimazol
Összetételében és indikációjában analóg
32 rblUAH 17
3Mycoson omokonazol-nitrát
Összetételében és indikációjában analóg
104 rbl180 UAH
4Ekodax econazole
Összetételében és indikációjában analóg
125 rblUAH 18
ötFojtott ketokonazol
Összetételében és indikációjában analóg
178 rbl300 UAH

A Keto plus olcsó analógjainak költségének kiszámításakor figyelembe vették a minimális árat, amely megtalálható a gyógyszertárak által megadott árlistákban

#NévÁr OroszországbanÁr Ukrajnában
1Nizoral ketokonazol
Összetételében és indikációjában analóg
360 rblUAH 37
2Candide klotrimazol
Összetételében és indikációjában analóg
32 rblUAH 17
3Zalain-szertakonazol
Összetételében és indikációjában analóg
323 rblUAH 36
4Fojtott ketokonazol
Összetételében és indikációjában analóg
178 rbl300 UAH
ötDermazol-ketokonazol
Összetételében és indikációjában analóg
--8 UAH

Ez a gyógyszer analógok listája a legkeresettebb gyógyszerek statisztikáin alapul.

A Keto plus összes analógja

Összetétel analógjai és felhasználási indikációk

NévÁr OroszországbanÁr Ukrajnában
Clotrex gentamicin, Calendula officinalis, klotrimazol, Cickafarkfű--43 UAH
Kandibene--UAH 21
Candide klotrimazol32 rblUAH 17
Imazol-klotrimazol2346 rblUAH 31
Candisan klotrimazol----
Clotrimazole-Fitofarm klotrimazol--UAH 7
Clotrimazole-Akrikhin clotrimazoleRUB 31--
Micogél mikonazol--UAH 14
Mikonazol--UAH 19
Mikonazol-Darnitsa mikonazol--UAH 20
Daktarin-mikonazol-nitrát1950 rbl450 UAH
Ekodax econazole125 rblUAH 18
Econazole econazole--UAH 17
Travogen izokonazol558 rbl85 UAH
Trozid tiokonazol----
Dermazol-ketokonazol--8 UAH
Ketodin-ketokonazol--UAH 20
Mycozoral Ketoconazole200 rbl--
Nizoral ketokonazol360 rblUAH 37
Fojtott ketokonazol178 rbl300 UAH
Ketoconazole-Phytopharm ketokonazol--UAH 19
Ebercept ketokonazol--154 UAH
Nezo-Pharm----
Nezopharm ketokonazol----
Mycospore Bifonazole457 rbl--
Bifon--116 UAH
Bifon Skin bifonazol--116 UAH
Bifonal-Health bifonazol--UAH 18
Kanespor bifonazol--75 UAH
Kanespor készlet bifonazol, karbamid--75 UAH
Bifozin-bifonazol----
Mifungar oxikonazol5500 rbl46 UAH
Mikogal omokonazole--25 UAH
Mycoson omokonazol-nitrát104 rbl180 UAH
Zalain-szertakonazol323 rblUAH 36
Onbet szertakonazol--42 UAH
Sertamicol-szertakonazol303 rbl--
Candide B beklometazon, klotrimazol403 rblUAH 51
Clotrisal clotrimazole, szalicilsav--13 UAH
Travocort diflukortolon-valerát, izokonazol616 rbl83 hry
Mycospore készlet Bifonazole, karbamid1021 rbl--

A fenti kábítószer-analógok felsorolása, amely a Keto plusz helyettesítőket jelöli, a legmegfelelőbb, mivel azonos hatóanyag-összetételűek, és a felhasználási indikációkban egybeesnek.

Különböző összetételűek, egybeeshetnek az indikációban és az alkalmazás módjában

NévÁr OroszországbanÁr Ukrajnában
Nystatin kenőcs nystatin62 rblUAH 10
Pimafucin natamicin195 rblUAH 14
Primafungin natamicin154 rbl79 UAH
Kálium-teobon-ditiomicid-n- (1, 1-dioxotiolán-3-il) -ditiokarbamát--UAH 51
Fungoterbin Neo nerbinafin-hidroklorid, karbamid267 rbl550 UAH
Nitrofungin Neo undecilénsav--35 UAH
Szalicilsav szalicilsav6. RUBUAH 3
Szalicilsavoldat alkoholos Szalicilsav23 rbl--
Sulsena41 rbl4 UAH
Batrafen ciclopirox260 rbl600 UAH
Exifine terbinafin138 rbl73 UAH
Lamisil dermgel terbinafin443 rbl85 UAH
Lamisil Uno terbinafin390 rbl130 UAH
Lamifen terbinafin--32 UAH
Mikofin terbinafin--UAH 61
Terbizil terbinafin200 rbl45 UAH
Thermicon terbinafin-hidroklorid99 rbl300 UAH
Fungoterbin terbinafin200 rbl467 UAH
Terbinorm terbinafin--105 UAH
Lamifast terbinafin----
Atifin terbinafin-hidroklorid197 rbl200 UAH
Terbix terbinafin73 rbl--
Lamiderm terbinafin--68 UAH
Terbinafin-MFF Terbinafin49 rbl--
Loceril-amorolfin-hidroklorid689 rbl400 UAH
Mikolak amorolfin--324 UAH
Oflomil amorolfin443 rbl700 UAH
Onihelp amorolfin-hidroklorid525 rbl850 UAH
Exorolfinlac Amorolfin656 rbl--
Nitrofungin-klór-nitrofenol273 rblUAH 26
Exoderil naftifin397 rblUAH 63
Exo-Derm naftifine--53 UAH
Mikroderil naftifin281 rbl450 UAH
Estesifin--86 UAH
Exofin naftifin-hidroklorid----
Mizol Evalar Naftifin220 rbl--
Mizol Naftifin190 rbl--
Mikoseptin-undecilénsav, cink-undecilenát305 rbl35 UAH

Hogyan lehet megtalálni a drága gyógyszer olcsó analógját ?

A gyógyszerek olcsó analógjának, általános vagy szinonimájának megtalálásához először is javasoljuk, hogy fordítson figyelmet az összetételre, nevezetesen ugyanazokra a hatóanyagokra és a felhasználásra utaló jelzésekre. A gyógyszer azonos hatóanyagai jelzik, hogy a gyógyszer szinonimája a gyógyszernek, gyógyszerészetileg egyenértékű vagy gyógyszerészeti alternatíva. Ne felejtsük el azonban a hasonló gyógyszerek inaktív összetevőit, amelyek befolyásolhatják a biztonságot és a hatékonyságot. Ne feledkezzen meg az orvosok tanácsáról, az öngyógyítás károsíthatja egészségét, ezért bármilyen gyógyszer alkalmazása előtt mindig konzultáljon orvosával.

Keto plusz ár

Az alábbi webhelyeken megtalálja a Keto Plus árait, és érdeklődhet a rendelkezésre álló helyekről a közeli gyógyszertárban

 • Keto plusz ár Oroszországban
 • Keto plusz ár Ukrajnában
 • Keto plusz ár Kazahsztánban
Minden információ csak tájékoztatási célokat szolgál, és nem indokolja az önrendelkezést vagy a gyógyszerpótlást

Sampon korpásodáshoz Mirroll Ketoconazole 2% - áttekintés

✯ Lassú és kíméletes hatás a seborrheás dermatitis és a korpásodás ellen. A Keto Plus olcsó analógja, amely nem éri el az öt csillagot. Fotó után.✯

Évente többször, és leggyakrabban tavasszal és ősszel, korpásodás, és valószínűleg seborrheás dermatitis rohamaim vannak. Nagyon kellemetlen viszketés, hámlás, vörös vagy rózsaszín foltok a fején, sőt a szemöldökén is. Bármilyen sampont / kenőcsöt / pasztát is használtam, semmi sem segített, kivéve a Keto-plus sampont. A legkisebb üveg körülbelül 500 rubelbe kerül, megéri, de egy kicsit drága, és úgy döntöttem, hogy olcsóbb analógokat keresek. Sulsena, Sebozol és mások nem segítettek nekem, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Ketoconazole sampont, mert nagy mennyiségű ugyanaz a hatóanyag van, mint a Keto-plus-ban, ez ketokonazol.

A sampon ára hazánkban 150 és 180 rubel között mozog 150 ml-es palackonként, gyógyszertárakban és a „Seven + Ya” üzletekben található meg. Dobozban árulják, amit nem őriztem meg..

Nem elemeztem a kompozíciót, mert Nem zavarok ezzel:

Aqua, nátrium-laureth-szulfát, dinátrium-lauril-szulfoszukcinát, kokamidopropil-betain, kókusz-glükozid, gliceril-oleát, kokamid MEA, polikvaternium-7, laureth-3, PEG-5 sztearil-ammónium-laktát, szelén-gulfid, Ketokononry- 7 12 dimetikon, glikol-disztearát és Laureth-szulfát, karbomer, trietanol-amin, Arctium Lappa gyökérkivonat, EDTA, nátrium-klorid, citromsav, metil-klór-izotiazolinon, metil-izotiazolinon, parfüm

Az állaga átlagos, kissé sűrű, samponhoz ideálisnak mondanám. Színe narancssárga-tégla, egyes gyógynövények és gyógyszerek illata tökéletesen habzik.

Vigyen sampont nedves hajra és habozzon. Enyhén masszírozza be a sampont a fejbőrbe a hajgyökerek közelében, és hagyja 2-3 percig, majd alaposan öblítse le meleg vízzel.

Egyébként, amikor sampont vittem a fejbőrre, az összes érintett terület (a homlokom tövénél lévő gyökerek közelében) nagyon piros volt és kissé megégett.

Sampont is felvittem a szemöldökömre, és megtartottam, kissé rózsaszínűvé váltak, de az első alkalmazás után eltűntek.

Mi történt:

Szörnyű viszketés, amelyet nem lehet elviselni, különösen, ha a haj nedves vagy nedves a mosás után, szó szerint vérig téptem a bőrt, sok seb volt, vörös foltok voltak a gyökereknél, a bőr száraz rétegekről hámozott le, a szemöldököm enyhe hámlás és bőrpír volt..

Nem készítettem "ELŐTT" képeket, mert borzalom volt.

Az alábbiakban látható a fotó a 3. alkalmazás után (szakaszosan):

A benyomásaim.

A sampon nem enyhíti olyan gyorsan a tüneteket, mint a Keto-plus, a korpásodás az első használat után sehol nem tűnik el, de érezhetően csökken. A viszketés megmarad, de már sokkal elviselhetőbb és gyengébb.

Minden tünet teljesen eltűnik 5-7 mosás után. 2-3 naponta megmosom a fejem, és 3-4 mosás után "egyszer" használom ezt a sampont, hogy meggyógyítsam és rögzítsem az eredményt.

Kiemeltem és száraz vagyok a haj, sampon után nehéz fésülni, ezért jobb balzsamot vagy balzsamot használni.

Alaposan öblítse le a sampont, különben a gyökerek gyorsan zsírossá válnak.

Kimenet.

Ha választok a Keto-plus (amikor vásárolok, írok róla véleményt) és ez a sampon, akkor természetesen a Keto-plus-t választom, ez a legjobb, amit kipróbáltam a magamfajta.

A ketokonazol sampon szintén nagyon jó eredményeket mutat, de nem olyan gyors hatású, mint szeretnénk. De ha nem kezdi el a korpásodást vagy a seborrheás dermatitist, akkor használja a legkisebb tüneteknél vagy megelőzés céljából, egyszerűen ideális, mind működésében, mind árában.

Ajánlja meg a vásárláshoz!

Lövöm a csillagot a "nyugodt" hatás miatt.

"Keto Plus" sampon: összetétel és analógok

Az egyik leggyakoribb haj- és fejbőrprobléma, amelyet a legtöbb ember tapasztal, a korpásodás. A faggyúmirigyek, a gomba működésének megzavarása provokálja a betegség kialakulását. Ezért sok kozmetikai vállalat különféle termékeket gyárt a korpásodás és a bőrirritáció leküzdésére..

De nem mindegyikük büszkélkedhet hatékony hatással. Ezért a megfelelő gyógymód megválasztását teljes felelősséggel kell megközelíteni, mert különben csak súlyosbíthatja a helyzetet..

A kozmetikai piacon azonban történt egy "utánpótlás" - a "Keto Plus" gyógyszer megjelent az üzletek polcain. A gyártó garantálja a viszketés, a korpásodás teljes megszüntetését. Számos pozitív értékelés megerősíti a gyógyszer hatékonyságát.

Vizsgáljuk meg közelebbről a csodaszert és derítsük ki, vannak-e analógjai.

A Keto Plus sampon jellemzői és összetétele

A fejbőr betegségeinek kezelésében és megelőzésében a sampon fontos szerepet játszik. A helyesen kiválasztott gyógymód enyhítheti az irritációt, viszketést.

Az egyik ilyen gyógyszer az indiai "Keto Plus" márka samponja. Terápiás hatása van a fejbőrre, harcol a gomba ellen - a kórokozó ellen. A sampon használatának indikációi a következők:

 • különféle típusú korpásodás - seborrhea;
 • pikkelysmr a fejbrn;
 • pityriasis versicolor.

Számos klinikai tanulmány, valamint a fogyasztói vélemények megerősítik a következőket:

 • a szer hatékony terápiás hatást fejt ki a seborrhea kezelésében;
 • a kúra után az elengedési szakasz sokkal tovább tart, mint más, a seborrheás dermatitis kezelésére szolgáló samponokkal.

A "Keto Plus" ilyen hatékony hatását az összetételében szereplő következő anyagok határozzák meg:

 1. Ketokonazol. Ez a sampon fő hatóanyaga. Értékes, mert lenyűgöző hatást fejt ki a gombabetegségek elleni küzdelemben. A ketokonazol leállítja az ergoszterin termelését, ami a gomba héjának integritásának megsértéséhez vezet, amelynek következtében a kórokozók elpusztulnak. Ugyanakkor az anyag jótékony hatással van a bőrre, erősíti a haj szerkezetét és hozzájárul egészségi állapotukhoz. A gomba halála után helyreáll a normális elhullás és az epidermisz helyreállítása.
 2. Cink-pirition. A cinket aktívan használják a bőr különféle betegségeinek kezelésében. Megállítja a dermatitist okozó patogén baktériumok fejlődését. Ezenkívül a cink jótékony hatással van a szerkezetre, a hajgyökerekre, gyógyítja őket, serkenti a szőrtüszők munkáját. Ezért az alopecia kezdeti szakaszában gyakran írnak fel cink-piritionos készítményeket..

A legpozitívabb hatás elérése érdekében a gyógyszert helyesen kell használni. Tehát a "Keto Plus" -ot nedves fejbőrre kell felvinni könnyű, masszírozó mozdulatokkal. Az alkalmazást követően a terméket körülbelül öt percig kell hagyni. Ezután alaposan le kell mosni meleg folyó vízzel. Az alkalmazás gyakorisága a diagnózistól függ:

 1. Pityriasis versicolor. A gyógyszert 7 naponta kell használni.
 2. Korpa. Legalább hetente kétszer. A kúra egy hónap.
 3. Zuzmó profilaxis. Minden nap öt napig.
 4. Korpásodás megelőzése. Legalább hetente egyszer, egy hónapig.

Mint minden gyógymód, a Keto Plus is számos mellékhatással rendelkezik:

 • irritáció, bőrpír;
 • a hám fokozott zsírtartalma vagy szárazsága;
 • ritka esetekben az eredeti hajszín megváltozhat.

Referencia. A készítmény kókusz kivonatot tartalmaz. Ez az anyag beborítja az egyes hajokat, puhává, selymessé és engedelmessé teszi őket.

"Keto Plus" analógok

Az üzletek és gyógyszertárak széles választéka különféle gyógymódokat mutat be, amelyek leküzdik a seborrheás dermatitist, irritációt, viszketést. Nem kevésbé hatékonyak, és a fogyasztók körében is nagy a kereslet..

Nizoral

A sampon fő hatóanyaga szintén a ketokonazol. Ezért tökéletesen megnyilvánul a seborrheás dermatitis elleni küzdelemben. Ezenkívül a termék ára szinte megegyezik a Keto Plus költségével. Csak azzal veszít, hogy terhes és szoptató korban nem használható.

"Mycozoral"

Ketokonazolt is tartalmaz. Ezért hatékony a korpásodás kezelésében és megelőzésében. A termék előnye a költsége - olcsóbb, mint a "Keto Plus" ára.

"Sebozol"

Egy másik népszerű és hatékony gyógyszer, amelynek hatóanyaga a ketokonazol. A "Sebozol" ára tetszik, mert lényegesen alacsonyabb, mint a "Keto Plus" ára.

Mikanisal

A legolcsóbb gyógyszer a ketokonazollal. A gyógyszer ára nem haladja meg a 150 rubelt. Ennek ellenére a sampon nagyon jól küzd a seborrhea ellen. A hátrányok közé tartozik az a tény, hogy a készítményben nincs cink-pirition.

Számos teszt, valamint az elégedett vásárlók véleménye megerősíti, hogy a Keto Plus jól megbirkózik a gombás betegségekkel és hosszú távú terápiás hatást fejt ki. Az egyik fő előnye a teljes használat biztonsága. A sampon összetevői nem szívódnak fel, ezért nem jutnak be a véráramba. Ennek köszönhetően terhes és szoptató anyák is használhatják..

A sampon Keto Plus hatékony gyógyszer a fejbőr betegségei ellen

Keto plus sampon korpásodás és viszketés ellen

A bőrgyógyászat egyik sürgető problémája a korpásodás és a viszkető fejbőr megjelenése. Leggyakrabban idős betegek és a szervezet bármilyen szisztémás betegségével küzdő emberek fordulnak ilyen panaszokkal az orvosokhoz. A korpásodás és viszketés megjelenésének fő oka a fejbőr savas egyensúlyának változása (növekedése).

 • Először a szomorúról
 • Keto plus sampon
 • Használati ajánlások
 • Ár
 • Vélemények
 • Analógok
 • Felvétel terhesség alatt

Az ilyen kellemetlen jelenségek oka lehet a következő is:

 • fejbőr patológia,
 • bizonyos gyógyszerek szedése.

Minden embernek hatalmas számú mikroorganizmus van a fejbőrön. De ártalmatlanok csak egy bizonyos pontig: ha bármilyen provokáció történik a test oldaláról, ezek a mikroorganizmusok aktívan kezdenek működni, ami bőrbetegségek kialakulását okozza.

Először a szomorúról

A korpásodás esetén érdemes megfontolni az Ön által használt hajtermékeket, különösen a samponokat. A kutatások azt mutatják, hogy az üzletekben forgalmazott samponok 95% -a káros vegyi anyagokat tartalmaz a haj és a fejbőr számára, például szilikonokat, parabéneket, szulfátokat.

A szulfátok a haj- és fejbőrbetegségek fő okozói, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-laureth-szulfát, kókusz-szulfát címkével. Javasoljuk, hogy gondosan vizsgálja meg az egyes termékek összetételét, és tagadja meg az ezeket az összetevőket tartalmazó samponok használatát. Szerkesztőségünk elemezte a termékeket, és közzétette a természetes samponok minősítését, ahol az első helyet a Mulsa n Cosmetic szerezte meg..

Az egyetlen gyártó, amely teljesen mentes a káros vegyi összetevőktől. Javasoljuk, hogy keresse fel a mulsan.ru hivatalos online áruházat. A minőségi termékeket megkülönböztető egyik fő jellemző az eltarthatóság.

A szervezetre káros tartósítószerek használata miatt a hálózati termékek eltarthatósága 2-3 év, míg a természetes termékeké csak 10 hónap..

Keto plus sampon

A fejbőr betegségei esetén a terápiában a samponnal végzett helyi kezelés játszik a fő szerepet. A Keto Plus sampon az élesztő által okozott betegségek által érintett fejbőr megelőzésére és kezelésére szolgál. Felhasználási javallatok:

 • különböző típusú korpásodás,
 • versicolor (pityriasis),
 • seborrheás dermatitis.

Keto sampon plus a fejbőr megelőzésére és kezelésére

A Keto plus sampon a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • gombaellenes (gombaellenes),
 • keratoreguláló.

A ketokonazol komponens küzd a gomba ellen.

Tanulmányok kimutatták, hogy a keto sampon plusz:

 1. Hatékony kezelést nyújt a szeborreás dermatitis esetén.
 2. A keto sampon plusz terápia után a remisszió sokkal tovább tart, mint más hasonló termékek használata után.

Úgy néz ki, mint a Keto Plus sampon

Az eszköz 2 fő összetevőből áll:

 • cink-pirition,
 • ketokonazol.

A sampon kiváló gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, gyorsan megbirkózik a fejbőr viszketésével és a különféle hámlásokkal. A termék felhasználásának folyamata során a gomba szaporodása leáll, ennek eredményeként a korpásodás mennyisége csökken és a viszketés megszűnik. Ezenkívül a faggyúmirigyek munkája egyre jobb..

Ketokonazol

A ketokonazol a gyógyszer fő összetevője, amely a fejbőrre kifejtett kifejezett gombaellenes hatásáról ismert. Megállítja a gombamembrán kialakulásához szükséges elemek termelését.

Szintézisük megsértése megállítja a gombák fejlődését és növekedését, fokozatosan elpusztítja sejtjeiket. A ketokonazol jótékony hatással van a haj szerkezetére, helyreállítja az alapvető folyamatokat.

Cink-pirition

A cink-pirition gátolja a dermatitis, a pikkelysömör és más gombás fertőzések kialakulását kiváltó baktériumok fejlődését. Az anyag jó hatással van a haj szerkezetének helyreállítására is. Ezért a keto plus-t gyakran a kopaszodás kezdeti szakaszában írják fel..

Használati ajánlások

A Keto plus sampont finoman masszírozva kell felvinni a fejbőrre. Ezután 5 percig kell hagynia a terméket, és öblítse le meleg vízzel. Milyen gyakran kell sampont használni:

 • pityriasis versicolor - 5-7 nap,
 • seborrheás dermatitis esetén - hetente kétszer, egy hónapig,
 • a zuzmó megelőzésére - 3-5 nap egymás után,
 • a seborrheás dermatitis megelőzése - hetente egyszer, havonta.

Módszer és felhasználási ajánlások

Használati utasítás: mellékhatások

A legtöbb esetben a sampont jól tolerálják, de néha a következő mellékhatások jelentkezhetnek:

 • viszkető,
 • helyi fejbőr irritáció,
 • fokozott szárazság (zsíros) haj,
 • a hajszín megváltozása ritkán fordulhat elő.

Használati útmutató

A termék ára 300-400 rubel között változik 60 ml-re. És még akkor is, ha rövid haja van, a kezelés meglehetősen drága lesz. Ezért vásárlás előtt sokan alaposan tanulmányozzák az értékeléseket, hogy ne tévedjenek a választással.

Vélemények

Különböző webhelyeken és fórumokon megtalálhatja a nők és férfiak véleményét a keto plus-ról. A legtöbb felhasználó számára a pozitív hatás már a kezelés 10. napján is látható volt. Ugyanakkor az emberek csak ezt a sampont használták segédanyagok nélkül..

Visszajelzés a felhasználótól:

Beszámoló a "MARIAPRO99" -ről

A seborrhea súlyos formáiban szenvedő embereknél a pozitív hatás később jelentkezett - legalább egy hónapig kellett használni a gyógymódot.

Beszámoló az "ivenera" -ról

A legtöbb értékelés azt jelzi, hogy a haj és a fej zsírosodása normalizálódott..

A seborrhea előrehaladott eseteiben a gyógyszert körülbelül 2,5 hónapig kellett használni a tartós eredmények elérése érdekében..

Beszámoló az "eremeevatoma" -ról

De vannak negatív pontok is: egyesek megszokták a terméket. A kezelés során a korpásodás eltűnt, de a sampon törlését követően ismét megjelent. Néhány ember hajhullásnak indult. Ez rendkívül ritkán fordul elő, de ilyen gondok esetén le kell állítani a termék használatát..

Analógok

A keto plus ára meglehetősen magas, ezért a vásárlók gyakran keresnek analógokat:

 1. Nizorex.
 2. Sebozol.
 3. Mycozoral.
 4. Nizoral.
 5. Friderm.

A Keto plus analógjai: Sebozol, Nizoral, Mycozoral

Az analóg kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a cink-pirition és a ketokonazol szerepeljen a termékben. A legtöbb analógban vannak, de külön-külön. Ezért más samponok nem képesek olyan komplex hatást biztosítani, mint a keto plus. Még akkor is, ha az ára vonzóbb, a mono samponok nem ugyanolyan hatást váltanak ki, mint a keto plus.

Felvétel terhesség alatt

A termék összetevői gyakorlatilag nem szívódnak fel az anyatejbe, és nem jutnak be az anya véráramába, ezért a Keto plus használata terhesség és szoptatás alatt nem tilos.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Nikotinsav és alkohol

A nikotinsav és az alkohol kompatibilitása vérzést, allergiás reakciókat és egyéb mellékhatásokat okozhat. Az emberi test nem fogadja el az etanol és a niacin alapú gyógyszerek kombinációját.

Hogyan lehet egyenesíteni a haját vasaló és hajszárító nélkül otthon: 5 egyszerű módszer

A hőhatás és a kémiai kiegyenesítési módszerek idővel károsíthatják a hajat. Még ha nem is élhet egyenes haj nélkül, nem kell minden alkalommal megcsonkítania a fürtjeit.