Legfontosabb / Vitaminok

Andrea olaj a haj növekedéséhez - természetes gyógymód Kínából gyógynövényekből

Vitaminok

Ahhoz, hogy a hajad egészséges, vonzó és életerős legyen, nem elég csak a hajat megmosni. Különböző helyreállító maszkokhoz, balzsamokhoz, spray-khez, olajokhoz, szérumokhoz kell folyamodnunk. A választék óriási, azonban előnyben részesítik azokat a termékeket, amelyek természetes összetételűek. Az ápolás nemcsak élvezetessé, de biztonságossá is teszik. Ma a szenzációs kínai Andrea termékről fogunk beszélni, amely hatalmas népszerűségre tett szert, megcsodálta a fogyasztói véleményeket.

Működési elve

Az Andrea hajkezelés olajos textúrájú, a gyógynövényekből származó természetes összetevők miatt. Olyan anyagokat is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a fej felmelegedését, ami miatt megnő a véráramlás, a fürtök kevésbé hullanak ki, eltörnek.

A kínai olaj Andrea komplex hatással van a hajra és a fejbőrre. A termék alkalmazása a következőkre irányul:

 • oxigén, tápanyagok bőrébe való behatolásának szabályozása;
 • a szőrtüsző pórusainak mélytisztítása;
 • gyengéd súroló hatás biztosítása;
 • a bőr felső rétegének hidratálása;
 • a szálak újranövekedésének felgyorsulása;
 • a fésülési folyamat megkönnyítése, a kusza fürtök csökkentése;
 • ragyogni a hajat.

A termék gyártója azt állítja, hogy a szérum használata elősegíti a haj egészségének helyreállítását, lassítja az öregedést, megszabadul a törékeny, gyenge, töredezett haj problémájától és fokozza a haj növekedését..

Összetétel előnyei

Az olaj 100% -ban természetes összetétele lehetővé teszi, hogy a termék használatának biztonságáról, az ellenjavallatok hiányáról beszéljünk. Az egyetlen korlátozás a termék alkotórészeinek egyéni intoleranciája lehet.

Vizsgáljuk meg közelebbről az olaj összetevőit:

 1. A gyömbérgyökér kivonat, melegedve a bőrben, fokozza a nyirok áramlását, elősegíti az oxigén és a tápanyagok jobb behatolását a pórusokba. A gyömbér króm-, szilícium-, kalcium-, foszfor-, magnézium-, nikotinsav-, káliumtartalma csökkenti a hajhullást. Ezenkívül azt javasoljuk, hogy tudjon meg többet a gyömbér előnyeiről a haj növekedésében a weboldalunkon..
 2. A ginzeng gyökér kivonat, a hasznos gyanták, vitaminok jelenlétének köszönhetően táplálja, hidratálja a hajat.
 3. A Coreopsis, más néven kamikaze növény, erősíti a hajhagymát, csökkenti a hajhullást. Ezenkívül a növény antibakteriális hatású, növelheti a haj immunitását, segíthet helyreállítani az izzókat.
 4. A szőlőmagolaj segít helyreállítani a hajszál szerkezetét, fényt ad a hajnak.

Fontos! Az olajat kis fiolákban (egyenként 20 ml) állítják elő. Az adagoló jelenléte megkönnyíti a szükséges cseppszám megszámlálását. Meg kell jegyezni, hogy az "olaj" és a "szérum" elnevezés ebben az esetben ugyanazt a terméket jelenti, és nem annak fajtáit.

Felhasználási indikációk

A gyártó utasításai szerint az Andrea hajolajat akkor kell használni, ha a következő hajproblémái vannak:

 • fokozott hajhullás, alopecia;
 • száraz szálak, bőr;
 • fürtök törékenysége;
 • más jellegű fej viszketése;
 • korpásodás jelenléte;
 • alacsony hajnövekedési sebesség.

A gyógyszert közvetlenül a fürtökön, a fejbőrön használják, nem vihet be.

A költség

Minden csodaelixírrel ellátott palackot speciális matricával látnak el, amely egyedi gyártói kódot tartalmaz, ezért a választáskor ügyeljen erre, ne tévesszen meg az alacsony költség - ez hamisítvány. Eredeti olajat 600-900 rubelért vásárolhat.

A terméket megvásárolhatja az online áruházban, a gyógyszertárban.

Alkalmazási módszerek

Az Andrea szérum háromféle módon használható:

 1. Hígítsa az olajat a szokásos samponjával a következő arányban: 250-300 ml sampont 10 ml olajig. Alaposan keverje össze az összetevőket simára. Mossa meg a haját ezzel a dúsított samponnal a szokásos módon..
 2. Mossa meg a haját, szárítsa meg a haját, de ne teljesen. Nedves fürtökön alkalmazzon néhány csepp Andrea-t a fül közepétől a végéig. Ezután leteheti a szálakat, nem kell lemosnia a terméket.
 3. A harmadik alkalmazási módszer az, hogy a szérum a szálak teljes hosszában eloszlik, gondosan bedörzsölve a fejbőrbe. A fejbőr megmasszírozása után a termék 15 perc és fél óra között marad a hajon. Ezután a szálakat tiszta vízzel mossuk sampon nélkül, utána vele.

A hatás fokozása érdekében az olajjal végzett eljárás után a hasznos összetevők legjobb behatolása maszkot, balzsamot vagy balzsamot használjon.

A kezelés folyamata minden ember számára egyedi, de egy üveg nem fog. Általában legalább 10-12 hétig ajánlott használni Andrea-t. Egy ismételt tanfolyam három hónap alatt elvégezhető..

Tanács. A gyógyszer alkalmazásának leghatékonyabb rendszere a következő lesz: heti 2 alkalommal maszkként használni, a fennmaradó időben - hajat mosni samponnal Andrea olajjal.

Fotók előtt és után

A felhasználás hatékonysága

Számos pozitív fogyasztói válasz jelzi az Andrea kínai természetes olaj magas teljesítményét. Szinte minden vásárló megjegyzi, hogy használat után az ilyen eredmények észrevehetővé váltak:

 • a haj általános állapotának, megjelenésének javítása;
 • a hegyek megszűnnek megszáradni, töredezett végűek;
 • a szálak fényesek, tapintásra puhák, engedelmesek lesznek;
 • a fürtök törékenysége eltűnik;
 • javul a fejbőr állapota;
 • eltűnik a haj gyakori mosásának szükségessége;
 • csökken a szálak vesztesége.

Összefoglalva az elmondottakat, magabiztosan megjegyezhetjük, hogy Andrea hajolaja (szérum) nagyon hatékonyan küzd a különféle hajproblémák ellen..

Az olajok hajnövekedést serkentő előnyeiről a következő cikkekben tájékozódhat:

Hasznos videók

Andrea olaj a hajnövekedés felülvizsgálatához.

Újabb áttekintés az eszközről és az otthoni használatra vonatkozó ajánlások.

Andrea a haj növekedésére: áttekintések, alkalmazási módszer, használati utasítás, összetétel, javallatok és ellenjavallatok

A piacon manapság számos készítmény található a fejbőr kezelésére és a haj növekedésének stimulálására ezen a területen. Az egyik népszerű gyógymód Andrea a haj növekedésére. A vélemények, az alkalmazás módja és az összetétel meggyőzik a nőket a szérum vásárlása mellett. A cikkben megvizsgáljuk, hogy mely növényi kivonatok szerepelnek az összetételben, hogyan kell használni a terméket és mit mondanak róla a vásárlók.

Leírás

Az Andrea szérumot kínai kozmetikusok hozták létre. 4 növény gyógyászati ​​tulajdonságai alapján fejlesztették ki. Az olajszerkezet eszköze, hatása a fejbőr felmelegedésén alapul, biztosítva a vér és a nyirok áramlását, ami hozzájárul a sejtek fokozott táplálkozásához.

A szérumnak gyakorlatilag nincs ellenjavallata, és bármilyen típusú hajú nők használhatják. Gyógyászati ​​és profilaktikus célokra egyaránt használják. Használata más kozmetikai termékekkel együtt lehetséges.

A fogyasztóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy olajos szerkezete miatt a termék nyomokat hagyhat a ruházaton, ezért a palack kinyitásakor és a használat idején ügyelni kell..

Az egyik szérumanalóg a Snazii hajra. A tonik véleménye szintén pozitív. Nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz a bőrtüszők stimulálására. A felhasználásra utaló jelek hasonlóak Andrea-hoz.

Fogalmazás

Amikor a fogyasztók természetes fejbőrkezelést keresnek, Andrea hajnövekedési szérumát vizsgálják. Alkalmazásának módja nem okoz allergiás reakciókat. Kivételt képeznek az összetevők egyéni intoleranciájának esetei..

A kompozíció növényi kivonatokat tartalmaz:

 • gyömbérgyökér - a szövetekben a nyirok és a vér áramlásának fokozására szolgál;
 • flinkenflugel gyökér - segít megerősíteni a hajhagymát, ami megakadályozza a hajhullást;
 • ginzeng gyökér - bevezetve a bőr táplálkozásának és hidratálásának fokozására;
 • szőlőmagolaj - segít helyreállítani a haj szerkezetét, fényt és erőt ad.

A keleti orvosok férfiak már régóta használják az ilyen növényeket az egészséges bőr és haj fenntartása érdekében..

Javallatok és ellenjavallatok

Andrea hajnövekedési módszere a szérum felvitele a fejbőrre, amikor bizonyos problémák felmerülnek..

Andrea a következő esetekben hasznos:

 • korpásodás, tartósan száraz fejbőr;
 • tartós hajhullás, beleértve az alopeciát is;
 • különféle tényezők által okozott bőrviszketés;
 • alacsony hajnövekedési sebesség;
 • töredezett végű;
 • fokozott haj törékenység.

A terméket a hajra és a fejbőrre kenjük.

Az ellenjavallatok a következők:

 • terhesség és szoptatás;
 • hajlam az allergiás reakciókra - ebben az esetben allergiás tesztet kell végezni;
 • vannak bőrelváltozások, sebek, gyulladt területek.

Alkalmazási mód

Az Andrea hajnövekedési módszeréről szóló vélemények azt mondják, hogy a termék használata nagyon kényelmes.

Az utasítások a szérum felhasználásának 3 módját mutatják be.

 1. A terméket a mindennapi samponhoz 10 ml szérum / 100 ml sampon adagolásával adják. Keverje össze alaposan a masszát. A legjobb, ha ehhez műanyag kanalat, üveg kanalat vagy spatulát használ, mivel a fém eszközök oxidálódhatnak. Mossa meg a hajat keverékkel az ember szokásos sémája szerint. A következő használat előtt alaposan rázza fel. Ez a módszer a fejbőr és a haj teljes hosszában történő kezelésére és táplálására alkalmas..
 2. Mossa meg a haját a szokásos módon, használhat balzsamot vagy hajmaszkot. Szárítson egy kicsit hajszárítóval. Tegyen néhány csepp olajat a tenyerére, és dörzsölje mindkét kezével. Vigye fel a hajra a fül szintjétől kezdve a vége felé haladva. Ne öblítse le a terméket. Folytathatja a haj formázását. Ez a módszer alkalmas a hasított végek kezelésére..
 3. Mossa meg a haját maszkok és balzsam használata nélkül. Vigye fel cseppenként a szérumot a fejbőrre, masszírozó mozdulatokkal alaposan dörzsölje be. Terítsen egy kis terméket a haj teljes hosszában. Hagyja az olajat 15-30 percig hatni, ne tekerje be. Az idő letelte után öblítse le a hajat meleg vízzel, először sampon nélkül, majd vele.

Az olajat maszkkal vagy hajbalzsammal együtt szabad használni. A terméket kizárólag külső használatra szánják, a szérum bevitele nem megengedett.

A kezelési időszak személyenként egyedi, és a hajkárosodás mértékétől függ. Az utasítások szerint a szérum használatának minimális időtartama 10 hét. Három hónapos szünet után újra áteshet a kezelésen vagy a megelőzésen.

Előnyök és hátrányok

Az Andrea hajnövekedés során való népszerűségének oka a termék számos előnye..

 • természetes összetétel;
 • adagoló a palackon - kényelmes számolni a cseppeket;
 • hatékony többszöri használat után;
 • megfizethető költség;
 • nincs kényelmetlenség a használat során;
 • jó illat.

A hátrányok a következők:

 • olajos összetétel, amely foltos lehet, ha ruhával érintkezik;
 • kis palack térfogata - 20 ml;
 • a terméket csak Kínában rendelik közvetítőn keresztül - hamisítványt kaphat a csomagban;
 • vannak ellenjavallatok.

Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisat az eredetitől

Az Andrea hajnövekedésről szóló véleménye szerint a termék iránti megnövekedett kereslet miatt a gátlástalan eladók hamisítványokat adnak el a vásárlóknak. Előfordul, hogy a fogyasztó csak a csomag felbontása után észlel hamisítványt..

Mi a különbség az eredeti és a hamis között:

 1. Általános szabály, hogy a hamisítvány eltarthatósági ideje hosszabb - 3 év, az eredeti esetében - 2 év.
 2. A termékek konzisztenciájukban is különböznek. Az eredeti szérum olajos, sűrű szerkezetű, nem terjed és zsíros nyomot hagy a papíron és a ruhán. A hamis termékek folyékony, vizes állagúak, amelyek nedves nyomot hagynak és teljesen megszáradhatnak.
 3. A folyadékok illata is különbözik. Az eredetinek édes citrus illata van, a hamisnak virágillata van, amely homályosan hasonlít a férfiak illataira..
 4. Termék vásárlásakor figyelnie kell a vonalkódra. Az eredeti termékekhez a legfrissebb 0078 szám tartozik, és a hamisítványok különféle kombinációkat tartalmazhatnak.

Az eredeti termék minden egyes palackja a vonalkód mellett tartalmaz egy tételszámot és egy személyi számot, amelyet a palackozás után a gyárban alkalmaznak. A szám 16 számjegyből áll, amelyeket be lehet írni a gyártó hivatalos weboldalára, és ellenőrizni lehet a termék hitelességét. A termék költsége 100 rubelen belül változik. Néha vannak promóciós ajánlatok.

Pozitív vélemények

A legtöbb vásárló pozitív véleménnyel van a hajnövekedés aktivátor használatáról..

Vélemények Andrea-ról a haj növekedésére:

 • az alkalmazás módja meglehetősen egyszerű, bármelyik elérhető samponból vagy hajbalzsamból elkészítheti a kompozíciót;
 • alkalmas minden haj- és bőrtípusra;
 • megfizethető költség;
 • segít a szezonális hajhullás megelőzésében;
 • alkalmazható független gyógymódként vagy a test belső patológiáinak kezelésével kombinálva;
 • segít a korpásodás kezelésében;
 • hatékony többszöri használat után;
 • a tanfolyam befejezése után a hatás megmarad.

Negatív vélemények

Andrea-ról is vannak negatív vélemények a haj növekedésére. Az alkalmazás módja minden vevőt kielégít. Panaszok merülnek fel a gyógyszer összetételével és hatékonyságával kapcsolatban. Rendszerint a hamisítványt vásárlók negatív véleményt képviselnek..

A negatív vélemények között vannak:

 • csak Kínában kell megrendelni, amely nem garantálja az eredeti termék kiszállítását;
 • hosszú szállítási idő;
 • olajos szerkezet, foltokat hagyhat és hosszú ideig kimosódik a hajból;
 • finom hajon használva nehezebbé válnak, ami a térfogat csökkenéséhez és a vonzó megjelenés elvesztéséhez vezet;
 • hatástalan a hajhullás genetikai hajlamára egy bizonyos életkorban.

Az eszköz hatékonyan hat a fejbőrre és fokozza az izzók aktiválódását, mondják az Andrea-ról szóló vélemények a haj növekedését illetően. Az alkalmazás módja egyszerű, így mindenki használhatja a szérumot otthon.

"Andrea" szérum a haj növekedéséhez: alkalmazási módszer, a termék jellemzői, használati tapasztalat

Nemrégiben az interneten egyre gyakrabban találhat információkat a hajnövekedés egyedi szérumáról Andrea.

Kínában helyi alapanyagokból állítják elő..

A termék gyártója azt ígéri, hogy a szérum használata gyorsan helyreállítja a haj elveszett egészségét..

De mennyire hatékony ez a kozmetikai termék, megtudhatja a következő információkból..

Az Andrea hajszérum jellemzője

A termék olajos szerkezetű, a gyógynövény kivonatok és kivonatok miatt. A fejbőrt melegítő komponensek jelenléte miatt a termék képes növelni a nyirok és a vér áramlását, ami megakadályozza a hajhullást és jelentősen fokozza azok növekedését.

Andrea hajolajának használata a következő esetekben is ajánlott:

 • törékeny és száraz fürtökkel;
 • pajkos szálakkal;
 • hogy megvédje a hajat az ultraibolya sugárzástól;
 • a fürtök szerkezetének helyreállításához;
 • a fakulás és a merevség kiküszöbölésére.

Az Andrea szérum más kozmetikai termékekkel kombinálva használható a hajápoláshoz.

Fontos! Andrea nyomokat hagy a ruhákon, ezért legyen óvatos, amikor kinyitja és használja őket.

Összetétel és hatóanyagok

Mivel teljesen természetes gyógymód, ez a termék használata teljesen biztonságos, de csak akkor, ha nincs egyéni intoleranciája. A kozmetikai hajolaj összetétele a következő típusú növényeket és azok kivonatait tartalmazza:

 • közönséges gyömbérgyökér, amely fokozza a nyirok és a vér áramlását;
 • ginzeng gyökér, amelyen keresztül táplálkozás és hidratálás történik;
 • a kínai növényi flinkenflugel, amely segíti a hajhagymát és megakadályozza a hajhullást;
 • szőlőmagolaj, amely fényt és erőt ad, és helyreállítja a haj szerkezetét.

Weboldalunkon rengeteg receptet ismerhet meg a házi hajnövesztő maszkokhoz: nikotinsavval, kávézacctól, vodkával vagy konyakkal, mustárral és mézzel, aloe, zselatinnal, gyömbérrel, hennával, kenyérből, kefirrel, fahéjjal, tojással és hagymával.

Andrea a haj növekedéséhez: alkalmazási módszer

Az olaj felhasználásának három módja van:

 1. Öntsön 10 ml szérumot egy 200–300 ml-es üveg samponba, és keverje át alaposan, amíg homogén folyadék keletkezik, majd a kapott terméket a szokásos módon használja a hajmosás során..
 2. Tiszta, nedves hajon kenjen be kis mennyiségű olajat a végére, és kezdje el formázni, ilyenkor nem szükséges a termék leöblítése..
 3. Száraz vagy nedves hajon alkalmazza a szérumot teljes hosszában, alaposan dörzsölje be a gyökerekbe és a fejbőrbe. 15-30 perc múlva, a hajprobléma súlyosságától függően, mossa le az olajat először meleg vízzel sampon nélkül, majd vele..

Használat után feltétlenül alkalmazzon balzsamot vagy balzsamot, hogy fokozza a hatóanyagok hajhagymára gyakorolt ​​hatását, és ezen felül telítse a fejbőrt..

A tartósabb eredmény érdekében az olajat legalább két hónapig kell használni. A terápiás tanfolyamokat három hónappal az utolsó szérumkezelés után megismételheti.

Próbáljon ki egy másik hatékony szérumot "Agafia nagyi".

Hatékonyság

A vevők nemcsak pozitív, hanem negatív visszajelzéseket is hagynak a szérum használata után. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az olaj, mint minden termék, nem lehet univerzális és mindenki számára megfelelő..

Ettől függetlenül minden ügyfél megjegyezte a következő pontokat Andrea hajnövesztő termékének használata után:

 • a haj általános állapota javult;
 • a hegyek szárazsága eltűnt;
 • ragyogás és fürtök puhasága jelent meg;
 • eltűnt a törékenység és javult a fejbőr állapota.

A termék átlagos havi növekedése a termék használatakor 0,5 ml volt, ami nagyon jó eredmény..

Ehhez a termék zárt bőrfelületre történő felvitelének klasszikus technikáját alkalmazzák. Ha két napon belül nincs reakció, biztos lehet a megvásárolt termék biztonságában..

Hasznos anyagok

Olvassa el a haj növekedésével kapcsolatos többi cikkünket:

 • Tippek a fürtök növesztéséhez a bob vagy más rövid fodrász után, a festés után helyreállíthatják a természetes színt, felgyorsíthatják a növekedést kemoterápia után.
 • A hajvágás holdnaptára és a növekedés gyakorisága?
 • A fő okok, amelyek miatt a szálak rosszul nőnek, milyen hormonok felelősek növekedésükért és milyen ételek befolyásolják a jó növekedést?
 • Hogyan lehet gyorsan megnöveszteni a hajat egy év vagy akár egy hónap alatt??
 • A növekedést segítő termékek: hatékony szérum a haj növekedéséhez; Estelle és Aleran termékek; gömbölyű víz és különféle testápolók; lóerő sampon és olaj; valamint egyéb növekedéshez szükséges samponok, különösen a Golden Silk aktivátor sampon.
 • A hagyományos gyógymódok ellenzőinek ajánlhatunk népi gyógymódokat: múmia, különféle gyógynövények, tippek a mustár és az almaecet használatához, valamint receptek a házi sampon elkészítéséhez..
 • A vitaminok nagyon fontosak a haj egészsége szempontjából: olvassa el a legjobb gyógyszertári komplexek áttekintését, különös tekintettel az Aevit és a Pentovit készítményekre. Ismerje meg a B-vitaminok, különösen a B6 és B12 használatának jellemzőit.
 • Ismerje meg az ampullák és tabletták különböző növekedést fokozóit.
 • Tudta, hogy a spray formájú termékek jótékony hatással vannak a fürtök növekedésére? Kínálunk áttekintést a hatékony spray-kről, valamint útmutatásokat az otthoni előkészítéshez.

Hasznos videó

Példa a szérum használatára finom, ritka és természetesen szerény hajon:

Tehát ma megbeszéltük Andrea hajnövekedési szérumát, annak összetételét és hatását, és megismertettük a vásárlók véleményét. És a cikk tartalmazza a termék használatára vonatkozó utasításokat is.

Andrea olaj hajra: alkalmazás és a lányok véleménye

A haj egy nő dísze, kiegészíti a képet, lelkesedést kölcsönöz neki. Fontos figyelemmel kísérni a szálak külső állapotát, miközben az izzókat sejtszinten táplálják, a hasadás, elvékonyodás és hajhullás elkerülése érdekében. Az Andrea olaj segít ebben, és növeli az alvó tüszők növekedését is..

Andrea hajolaj

A termék természetes összetevőket tartalmaz - ginzenget és gyömbérgyökeret. Egy ilyen tandem segít megerősíteni az izzókat, tonizálja a sejteket, serkenti a vérkeringést, táplálja és hidratálja a zárakat belülről..

Egy másik alkotóelem - a szőlőmagolaj - kisimítja a kutikulát, erőt ad a hajszálnak, ennek eredményeként a haj kevesebb nedvességet veszít, erősíti a haj szerkezetét.

Az Andrea olaj szérumot a következő hajproblémákra használják:

 • Száraz haj;
 • Vékonyodó szálak;
 • Hajhullás;
 • Töredezett végű;
 • Törékeny és unalmas fürtök;
 • Korpásodás és viszketés a fejbőrön.

A terméket külsõ használatra szánják, folyadék nem kerül be. A szert a fürtökre, a fejbőrre viszik fel, a kompozíciót masszírozó mozdulatokkal dörzsölik be.

Hol lehet megvásárolni a terméket?

Az Andrea olaj megvásárolható a gyógyszertárban, az online áruházban. Költsége 600 rubel. Az elixír vásárlásakor fontos figyelni arra, hogy a csomagoláson speciális matrica található, amely egyedi gyártói kódot tartalmaz.

Andrea olaj felvitele

A kínai gyártmányú olajszérum allergiás reakciókat okozhat, ezért a készítmény használata előtt teszteljen kis mennyiségű terméket a könyökhajlaton, 10-15 perc múlva ellenőrizze a bőr állapotát. Ha nem jelentkezik irritáció, folytassa az olaj használatát.

Hogyan kell használni a hajszérumot:

 • Tegyen 10 ml olajat egy edénybe a szokásos samponnal, keverje össze az összetevőket simára, és használja a készítményt minden alkalommal, amikor mossa a haját. Masszázs mozdulatokkal vigye fel a terméket a hajra, néhány perc múlva öblítse le meleg vízzel. Az eljárás végén kenjen be hidratáló balzsamot a szálakra öblítés nélkül.
 • Hajmosás után vigye fel a terméket nedves fürtökre öblítés nélkül, folytassa a frizurát. Óvatosan ossza el a terméket a hajon, anélkül, hogy befolyásolná a haj gyökereit.
 • Maszk Andrea olajjal - masszázs mozdulatokkal masszírozza az emulziót a fejbőrbe, masszírozza néhány percig. Ezt követően hozzon létre egy hőhatást a haján - tegyen rá egy műanyag kupakot, és tekerje be a haját egy törülközővel. 15 perc elteltével öblítse le a szálakat tiszta vízzel sampon használata nélkül.
 • Öblítőszer - készítsen gyógynövényes főzetet (200 ml forrásban lévő víz - egy kanál kamilla), szűrd le, hűtsd le, adj hozzá 5 csepp Andrea olajat és permetezzünk a szálakra egy spray palackot. A haj fényes és selymes lesz.

Az Andrea olajat többféle formában ajánlott használni - maszk formájában naponta 2-3 alkalommal, mossa meg a haját egy termékkel, rendszeresen dörzsölje a kompozíciót a hajgyökerekbe.

A haj javításának folyamata minden ember számára egyedi, de 3 terápiás kezelés után az első eredmény észrevehető lesz - a haj erősebbé, erősebbé, terjedelmesebbé válik, egészséges ragyogás és selymesség jelenik meg, a szálveszteség csökken, a fejbőr állapota pedig javulni fog.

Az Andrea Oil bármilyen szépségmaszkhoz adható, hogy táplálja és gyógyítsa a fürtöket.

Hatékony maszkok:

 1. Egy kanál olívaolaj, egy kanál mustárpor, 5 csepp bejolaj és 10 csepp Andrea szérum.
 2. 2 kanál ricinusolaj, 2 gombóc mandulaolaj, 5 csepp E-vitamin, 3 csepp rozmaringolaj és 10 csepp Andrea olaj.
 3. 2 evőkanál piros paprika tinktúrát, 2 evőkanál olívaolajat, 5 csepp E-vitamint és ilang-ilang olajat adunk hozzá szérumot.

A hajvégek állapotának javítása érdekében bőséges réteget vigyen fel a termékre a problémás területre, majd 40 perc múlva öblítse le meleg vízzel. Az eljárás után használjon tápláló balzsamot.

Tapasztalt tanácsok

A szérumolaj használata túlzottan zsíros szálak jelenlétében nem ajánlott, hetente legfeljebb 1 alkalommal. A haj gyógyításának maximális ideje 4 hónap. Miután egy év szünetet tartott.

A termék használata során fontos figyelembe venni az emulzió alkotóelemeinek egyéni intoleranciáját a mellékhatások - hányinger, szédülés, álmosság, étvágytalanság - elkerülése érdekében..

A rendelkezésre álló cseppentőnek köszönhetően a szérum kényelmesen adagolható. Kompozíció viszkózus állagú, kellemes, könnyű, nem feltűnő citrus ízű. Fontos kerülni a hamisítást, amely nagyságrenddel olcsóbb lesz, mint az eredeti..

A termék eltarthatósága 2 év. Az üveg felbontása után - 4 hónap. Ez a kötet elegendő a fürtök gyógyítására, a szálak elvesztésének tényezőjének kiküszöbölésére és a haj megjelenésének javítására. Mit mondanak a felhasználói vélemények?

Vélemények a lányokról

Az Andrea olaj rajongói azt állítják, hogy a haj növekedni kezdett, mintha ugrásszerűen, megnövekedett sűrűséggel, volumenrel, csökkent hajhullással járna. De a gyógyszer ellenzői rámutatnak a hátrányokra - a szálak zsírosak, leálltak, a kompozíció használata után kellemetlen szag jelent meg a hajon.

A hajszínezés számos módszerét kipróbáltam, amelyek után a haj elvesztette élénk fényét, a tincsek vékonyak, törékenyek és hámlani kezdtek. Andrea olajának felvitele után a haj leállt, és három hónap múlva a sűrűség megduplázódott. Elégedett vagyok az eredménnyel.

Vera, 20 éves, Omszk

Gyakran használok különféle gyógymódokat a fürtök gyógyítására. Hat hónappal ezelőtt kipróbáltam Andrea olajának hatását magamra. Eleinte nem vettem észre a kívánt hatást, kiderül, hogy a termék alkotó komponensei felhalmozódnak a szövetekben, és csak 2-3 hónap elteltével jelenik meg az első eredmény. Az eszköz valóban működik. A fürtök egészségesek, erősek lettek, a haj hossza megnőtt. Tanácsot adok a rokonoknak és a barátoknak. Fontos kerülni a csaló termékeket, mert csak az eredeti adja a kívánt eredményt.

Katerina Viktorovna, 45 éves, Volgograd.

Andrea olajszérumának vannak csodálói és ellenzői, de eredmény hiányában sem árt a testnek. Vigyázzon a szálaira és legyen egészséges!

Will Andrea hajat nő

Az Andrea hajnövekedési szérum ma nagyon népszerű a kozmetikai piacon a haj növekedésének és erősítésének, vagyis a hajhullás és az elakadt növekedés problémájának megoldására szolgál. Ez nagyon fontos a modern lányok számára, akik sok idő és erőfeszítés nélkül meg tudják erősíteni a hajukat, és felgyorsíthatják a növekedést is. Ma úgy döntöttünk, hogy szétszedjük Andrea gyógyszerét minden ponton, és megtudjuk, van-e értelme megvásárolni ezt a gyógymódot.

Andrea hajnövekedési szérum

A gyártó szerint Andrea szinte minden hajproblémát segít megoldani. Andrea hajszéruma lassú hajnövekedés esetén ajánlott, vagy ha fel akarja gyorsítani a haj normális növekedését, kopaszodással (abban az esetben, ha az izzók alvási állapotban vannak, és nem jelenik meg új haj), finom és rakoncátlan hajú, hosszú hajú emberek kerülje a kusza és törékeny hajat.

Andrea tökéletesen táplálja és mélyen hidratálja a hajat, valamint felélénkíti annak végét. Az Andrea szérum rendszeres használatával (1 hónaptól) a haj növekedése kétszer-háromszor felgyorsul, megkönnyíti a fésülést és a frizurát. A haj egészséges megjelenést és fényt kap, sokkal vastagabbá válik.

A szérum fokozza a vérkeringést, hozzájárul a haj jobb táplálásához, javítja a hajhagymák oxigénellátását, serkenti a haj növekedését és hidratáló szerként működik. Eredmény: a haj több tápanyaghoz jut és gyorsabban növekszik.

A gyártó ígéri: a haj növekedésének 2-3-szoros gyorsulása, a haj simasága, balzsam. Kézzelfogható eredmények 2 hónap alatt.

Felhasználhatósági időtartam: 2 év, felbontás után 4 hónapon belül felhasználható. A termék illata könnyű, citrusos, a termék állaga könnyű és olajos.

Az Andrea termék összetétele és tulajdonságai

A termékről minden információ kínai nyelven található, ezért Andrea tulajdonságainak és összetételének tanulmányozása nem olyan egyszerű. Andrea gyógymódjának hatóanyagai:

Gyömbérgyökér - aktívan befolyásolja a haj szerkezetét, erősíti a gyökereket, elősegíti a haj növekedését, javítja a vérkeringést és a haj táplálékát jótékony anyagokkal.

A ginzeng gyökere - jó erősítő tulajdonságokkal rendelkezik, jótékony hatással van a haj szerkezetére, simaságot és fényt ad, ugyanakkor intenzíven helyreállítja a struktúrát, gyógyítja és erősíti az egész.

Szőlőmagolaj - segít enyhíteni a hajat a károsodásoktól, véd a negatív környezeti hatások ellen, normalizálja a faggyútermelést és jelentősen felgyorsítja a növekedést. Az olaj hatóanyagai táplálják a hajat és javítják annak szerkezetét.

A gyapjúvirág gyökere (japán Toccobana virág) a szérum fő összetevője, amely maximális eredményt ér el. A virág jótékony hatással van mind a fejbőrre, mind a haj hosszára.

Az Andrea szérum fő tulajdonságai

 • A haj kétszer olyan gyorsan nő, mint máskor.
 • Nagyon sok új haj jelenik meg.
 • A szőrtüsző erősítése.
 • A fej kevésbé zsíros.
 • A haj vastagabbá válik.
 • A haj szerkezetének javítása.
 • Megszünteti a hajbalzsam szükségességét.
 • Tökéletesen táplálja és mélyen hidratálja a hajat, valamint felélénkíti a végét.
 • Könnyű fésülködés.
 • Az eszköz nagyon gazdaságos.
 • A haj egészséges megjelenést és fényt kap, sokkal vastagabbá válik.

Indikációk és ellenjavallatok az Andrea használatához

Az Andrea szérum a következő hajproblémákra alkalmazható:

 • lassú hajnövekedés;
 • ha a "fiatal" haj teljesen leállt a növekedéssel;
 • fokozott hajhullás;
 • száraz és törékeny haj;
 • ha a hajvégek hajlamosak a metszésre;
 • élettelen és fénytelen haj;
 • száraz fejbőr, korpásodás és viszketés.

Ami a gyógyszer ellenjavallatait illeti, ez magában foglalja az Andrea szérum részét képező bármely komponens egyéni intoleranciáját. A gyártók azt javasolják, hogy közvetlenül a termék használata előtt először vizsgálják meg allergiás reakció lehetséges előfordulását. Ehhez néhány csepp szérumot kell bevinnie a könyökhajlásra belülről, és tíz percig hagyni kell, ha a bőr nem tűnik kipirosodottnak és nem érez viszketést, akkor a termék megfelelő az Ön számára, és használhatja.

Hogyan kell használni Andrea-t

Hogyan kell használni: adjon 3 (3-6) ml Andrea szérumot 100 ml samponhoz és alaposan keverje össze, vagy adjon 3-6 cseppet a samponhoz minden mosáskor

Egyszer mossa meg a haját samponnal, a második alkalommal pedig írja be a sampont a kezébe, adjon néhány csepp szérumot a tenyeréhez. Vigye fel a fejére és masszírozza 3-5 percig. Ezután öblítse le a haját vízzel.

Az Andrea önálló termékként tápláló maszkként is használható. Az Andrea szérum bármilyen maszkhoz adható, amelyet a fejbőrére ken. Például:

1. számú recept

 • 1 evőkanál mustárolaj
 • 1 evőkanál olívaolaj
 • 5-8 csepp bey illóolaj;
 • 10 csepp Andrea szérum.

Keverje össze az olívaolajat és a mustárolajat egy üvegtartályban, és melegítse vízfürdőben, adja hozzá Andrea illóolaját és szérumát a felmelegített keverékhez. Hajmosás előtt vigye fel a fejbőrre. A maszkot le kell szigetelni és legalább egy órán át kell tartani, ha időd van rá, hosszabb is lehet. A maszkot két mosás samponnal mossuk le.

2. számú recept

 • 2 evőkanál ricinusolaj
 • 1 teáskanál őrölt gyömbér (vehet nyersen, reszelhet és kinyomhatja a levét, de a száraz gyömbér jobban felmelegszik);
 • 1 teáskanál aloe juice;
 • 10 csepp Andrea szérum.

A maszkot hajmosás előtt készítik el. Keverje össze az összes hozzávalót, és vigye fel a fejbőrre 30 perc és 1 óra között. A maszkot szigetelni kell: csomagolja műanyag csomagolással, és gyapjú sapkával vagy meleg törülközővel szigetelje. Ezután mossa meg a haját a szokásos módon.

3. számú recept

 • 2 evőkanál pirospaprika tinktúra;
 • 2 evőkanál olívaolaj
 • 5 csepp A- és E-vitamin olajban;
 • 3-5 csepp öböl- vagy rozmaring illóolaj;
 • 10 csepp Andrea szérum.

Az összes hozzávalót üvegedénybe keverjük. Vigye fel a maszkot a válaszfalak mentén a fejbőrre, a végére kenheti kedvenc alapolaját. Zuhanyzósapkával vagy celofán burkolattal melegítjük, meleg törülközővel beburkoljuk, meleg gyapjú sapkát viselhet. Valahol 40 perc és 1 óra között tartjuk (kicsit fel kell melegednie és meg kell csípnie). Ezután mossa le samponnal, lehetőleg kétszer. Ez a maszk hetente 1-2 alkalommal használható, legfeljebb két hónapig, és tartson egy kis szünetet.

Száraz és normál haj esetén a szérum használható minden samponhoz, zsíros csíkokhoz - hetente egyszer.

Vélemények Andrea: hajnövesztő termék

Az Andrea gyógymódjával kapcsolatos vélemények ellentmondásosak, egyesek egyszerűen örülnek neki, míg mások nem észleltek semmilyen hatást. Ezt akkor mondom, ha a hajhullás hormonokkal vagy a pajzsmirigyhez kapcsolódik, akkor a hajhullás ellen semmilyen gyógyszer nem segít, ha nem gyógyítja meg a pajzsmirigyet, vagy ha a hormonokat normalizálja. És ha a hajhullás a stressz, a nem megfelelő gondozás, a hajszárító gyakori használata, a vasalás miatt következik be, akkor a gyógymód segít helyreállítani az egykori hajfejet. Ami pedig a haj növekedését illeti, a termék rendszeres használat mellett valóban felgyorsítja a növekedést..

És még egy dolog, rengeteg hamisítvány van ebből a termékből, ezért rendeljen megbízható online áruházakban!

Andrea szérumát használók ajánlásai:

Hogy őszinte legyek, nem számítottam semmilyen hatásra, de ismételt alkalmazás után az eredmény minden várakozásomat felülmúlta, a hajat az egész fürdőszobában meg kellett keresni, darabonként kiesett... se szál, se apró... általában mosakodva rohantam dicséretet énekelni keskeny szemű elvtársaknak..

Andrea hajolaját mindenkinek ajánlják, akinek hajproblémái vannak. Ez az olcsó gyógyszer jótékony hatással van a hajra és megállítja a hajhullást. Ennél a költségnél az egész család felhasználhatja. Ez az eszköz ráadásul nem okoz kellemetlenségeket.

A hajam gyakorlatilag leállt a hullással! Más hajápolót azonban nem használtam. Természetesen nem nőttek olyan gyorsan, mint a gyártó írja, de talán előrehaladott stádiumom volt.

Mit mondjak, egyáltalán nem vettem észre az intenzív hajnövekedést, ugyanakkor a nem intenzív haj növekedett és nő - lassan!

Nincs hatással a hajamra, mivel a hajam havi 1 cm-re nőtt, és nő, a szérum semmilyen módon nem gyorsította fel a haj növekedését, bár több mint két hónapja használom.

A vaj valóban egy próbabábu. Miért beszélek magabiztosan? Meglátogattam egy trichológust, és megkérdeztem tőle, megmutatva ezt az olajat. Az esetek 99,9% -ában ez az olaj úgy működik, mint egy placebo. Ez nem gyógyszer, nem étrend-kiegészítő, így nem tudja megállítani a hajhullást. Ha alopeciáról beszélünk, akkor ez általában pénzt dob ​​a kukába.

Hogyan lehet megkülönböztetni egy eredeti Andrea-t a hamisítványtól

Az Andrea hajnövekedés minden egyes palackjának egyedi számot rendelnek a gyártás helyén, minden palackhoz biztonsági jel és ellenőrző kód tartozik. A pénztári dobozon meg kell törölni a bélyegző alsó részét egy érmével, és ott megjelennek a számok, egy 16 jegyű ellenőrző kód.

Ezután meg kell látogatnia a webhelyet a kód ellenőrzéséhez: www.and-rea.cn. Két mezővel rendelkező oldal nyílik meg előtted:

 1. Mező egy 16 jegyű kód megadásához az eszköz mezőjéből.
 2. Mező, hogy ellenőrizze, hogy Ön nem robot. Három szám lesz, amelyet be kell írnia.

E mezők alatt két gomb lesz kínai nyelven, az első mezőre kattintva (ami érvényesítést jelent), miután kitöltötte az összes mezőt. Ha pedig eredeti a termék, akkor sárga színű, szalaggal ellátott minőségbiztosítási jelnek kell megjelennie.

Egyéb különbségek az eredeti Andrea terméke és egy hamisítvány között:

Állag: eredeti - olajos, hamis - vizes.

Nyom papíron: az eredetinek olajos foltja van, a hamisnak vízfoltja van.

Szag: az eredetinek könnyű citrus illata van, a hamisnak gazdagabb a virágillata, még férfi parfüm illatával is.

Vonalkód: az eredeti számokkal végződik - 0078.

A csomagoláson feltüntetett lejárati idő: eredeti - 2 év, hamis - 3 év.

Ne feledje, hogy Kína (Andrea termékének származási országa) a másolatok és hamisítványok országa, ezért nem lesz felesleges ellenőrizni a termék eredetiségét!

Andrea széruma a haj növekedéséhez: áttekintések, hasznos tulajdonságok és alkalmazási szabályok a haj szépségéhez

Az Andrea hajnövekedési kezelése minőségi termék a hajproblémák leküzdésére. A szérum csak természetes összetevőket tartalmaz, gyógyítja a fejbőrt, felgyorsítja a fürtök növekedését.

A hatóanyagok pozitív hatással vannak a szőrtüszőkre és a tengelyekre. A szérum varázslatos hatását több ezer férfi és nő figyeli fel. Hogyan működik egy egyedi termék? Találjuk ki.

Összetétel és hasznos tulajdonságok

Andrea terméke Kínában készül. Vannak, akik tévesen úgy vélik, hogy az innovatív szérum az egyik népszerű japán kozmetikum. Az új kínai hajnövesztő termék kiváló minőségű. A termék hatékonyságát mindkét nem pozitív véleménye megerősíti..

A szérum aktív hatású természetes összetevőket tartalmaz:

 • ginzeng gyökér;
 • a Közép-Királyság ökológiailag tiszta régióiban növő virágok;
 • szőlőmag olaj;
 • gyömbér gyökér;
 • gyapjú virággyökér.

A keleti gyógyítók évezredek óta értékes gyökereket, olajokat, egyedülálló összetételű virágokat használnak a test gyógyítására. A fényes, hosszú haj titka, hogy a természet ajándékait rendszeresen használja a hajápoláshoz.

Az Andrea szérum hasznos tulajdonságai:

 • aktiválódik a vérkeringés az epidermisz felső rétegeiben;
 • javítja a szőrtüszők, tápanyagok, oxigén tengelyeinek ellátását;
 • a viszketés fokozatosan megszűnik, az epidermisz aktívan megtisztul az elhalt pikkelyek felhalmozódásától;
 • a haj növekedése felgyorsul;
 • a fejbőr megpuhul, a korpásodás eltűnik;
 • az izzók, a hajszálak megerősödnek;
 • a fürtök egészséges, ragyogó megjelenést szereznek;
 • a hajhullás fokozatosan csökken;
 • a haj minősége javul, a haj sűrűbbé, rugalmasabbá válik;
 • vágott végek.

Tudja meg a legjobb házi hajmaszk recepteket.

Ebben a cikkben olvassa el a Volvit-vitamin haj használatának eredményéről szóló értékeléseket.

Az Andrea gyógyszer szőrtüszőkre és tengelyekre gyakorolt ​​aktív hatásának okai:

 • a gyömbérgyökér, a ginzeng, a gyapjúvirág kivonatai serkentik a vérkeringést, a táplálkozást, az aknák aktív hidratálását, erősítik a hajhagymákat;
 • a szőlőmagolaj kisimítja a kutikula pikkelyeit: a rudak több nedvességet visszatartanak, sima, kellemes fényűnek tűnnek.

Felhasználási javallatok

Kínai növényi terméket használjon a következő fejbőrproblémákra:

 • élettelen szálak tompa színe;
 • túlzott szárazság, korpásodás, irritáció, viszketés;
 • a rudak elvékonyodása, szárazsága, törékenysége;
 • a haj minőségének romlása rendszeres hőformázás, gyakori festés, hajlakk, permet után;
 • Pitypanghatás (szőrös haj), kusza szálak;
 • gyenge szálnövekedés, észrevehető hajhullás;
 • tipp szakasz.

Kellemes illatú, finom olajos folyadék alkalmas a bőr- és hajbetegségek megelőzésére. A vastag, egészséges fürtök tulajdonosai észrevehetően felgyorsítják a szőrszálak növekedését, emellett hasznos anyagokkal telítik az izzókat és rudakat.

Ellenjavallatok

A gyógyító szérum számos összetevője aktív biostimuláns. A tanfolyam megkezdése előtt ellenőrizze, hogy vannak-e korlátozások az Ön esetére.

A természetes összetétel okozza a mellékhatások hiányát. Figyelembe véve az ellenjavallatokat, a gyógynövényes összetevőket tartalmazó gyógyító termék jótékony hatással van a bőrre és a fürtökre.

Ne használjon növényi gyógymódot a következő állapotokra és betegségekre:

 • terhesség, szoptatási időszak;
 • bizonyos összetevők iránti túlérzékenység;
 • allergiás reakciók;
 • a bőr károsodása, nyitott sebek, kéregek, fekélyek, rengeteg tályog a fején.

Használati útmutató

Gondosan olvassa el az ajánlásokat, derítse ki a kurzus optimális időtartamát. Az unalmas, sérült szálak tulajdonosainak tanácsos felkeresni egy trichológust.

Ügyeljen arra, hogy végezzen egyszerű allergiás tesztet:

 • vigyen fel néhány csepp olajos folyadékot a fül mögötti területre, várjon fél órát;
 • figyelje, hogyan reagál a bőr. Pirosság hiánya, kényelmetlenség, bőrviszketés - "zöld fény" a növényi szérum használatához.

A kínai gyógyszerkészítmény eltarthatósága 2 év. Felnyitás után az üveg tartalmát 4 hónapon belül fel kell használni.

Az Andrea természetes terméknek két ismert felhasználása van. Enyhe vagy közepesen súlyos hajproblémák esetén az 1. módszert használja, az aktívabb expozícióhoz válassza a 2. számú módszert és a dúsított sampont.

A kész kompozíciók gazdagítása

Adjon hozzá 3 ml gyógyszert a használt 100 ml samponhoz. Ha a fürtök a lapockáktól és az alól vannak, változtassa meg az arányt: vegyen be 5 ml szérumot 100 ml tisztítószerhez.

Dúsított sampont használjon hetente 2-3 alkalommal. A készítmény felvitele után várjon 3-4 percet, amíg a hatóanyagok behatolnak az epidermiszbe, izzókba, hajszálakba, masszírozzák a fejet, öblítsék le.

Haj maszk

Kezelje a gyökereket növényi eredetű termékkel, aktívan dörzsölje, tekerje a szálakat egy műanyag zacskóba (tegyen egy zuhanysapkát), frottír törölközővel melegítse fel. Melegítő burkolat alatt a gyógynövényből származó növényi kivonatok, értékes anyagok gyorsabban behatolnak a kutikulába, és aktívabban hatnak.

Tartsa a feszesítő maszkot 20 percig. A megadott idő letelte után bőségesen öblítse le a fürtöket nem forró vízzel.

A minimális ráta egy hónap. Az eredmény megszilárdítása érdekében sok lány legfeljebb három hónapig használja az Andrea növényi terméket. A wellness tanfolyam után egyeztessen időpontot a trichológussal, tanácsolja, mikor kell megismételni a foglalkozásokat.

Általános információ

Rendeljen minőségi terméket az egyik kínai webhelyen. Kérdezze meg barátaitól és ismerőseitől, akik Andrea hajnövesztő termékét használták, melyik webáruház megbízható..

A 20 ml-es palack becsült költsége 250-400 rubel. Egy üveg szérum három-négy hónapig fog tartani, ha gazdagítja a sampont, időnként készítsen feszesítő maszkokat. Az aktív kezeléshez tanfolyamonként 3 üvegre van szükség.

Ez a termék könnyű olajos folyadék. Ha áttetsző víz van az üvegben, akkor hamisítványra bukkant. Rendeljen innovatív szérumot csak megbízható kínai eladók barátai ajánlására.

Az Andrea gyógymódjának áttekintése megerősíti a kínai növényi termék hatékonyságát. Sokan megjegyezték, hogy a haj valóban gyorsabban nő. A csodálatos emulzió kiváló eszköz a hajvonal minőségének helyreállításához.

Ismerje meg a nők hajhullásának hatékony gyógymódjait.

Mi a teendő, ha a haj rosszul eltörik? Válasz ezen az oldalon.

Olvassa el a D3-vitamin előnyeit és felhasználását az egészséges fény érdekében: http://jvolosy.com/uhod/vitaminy/d3.html.

A hatás fokozásához használjon természetes szérumot mezoszkollerrel együtt. A kézi henger felgyorsítja a tápanyagok felszívódását a bőrbe, bizonyos pontokra hat, mint például egy akupunktúrás ülésen. Vékony tűk masszírozzák a fejet, javítják a vérkeringést. Hajélénkítő szérum plusz otthoni mezoterápiás eszköz - hatékony tandem a haj szépségéért folytatott harcban.

A természetes kivonatok, a biológiailag aktív anyagok egyedülálló kombinációja pozitív hatással van a bőrre és a magokra. Még akkor is, ha 3 hónap alatt a haj nem nőtt vissza, mintha egy varázspálca hullámzana, a gyógyító hatás mégis megjelenik.

Hasznos információk Andrea szérumáról a következő videóban:

Utasítások a szérumhoz és az olajhoz Andrea (Andrea) a haj növekedéséhez - a termékek használata, összetétele, ára, hatékonysága, vélemények fotókkal előtte és utána

Szvetlana Taraszova

Fodrász-stylist, több mint 8 éves tapasztalattal, a fodrász, a hajformázás, a hajápolás, a színezés területén jártas szakember.

Annak érdekében, hogy a fürtök egészséggel és vonzerővel ragyogjanak, és életfontosságú energiával töltsék fel, a szokásos samponozás nem elegendő. Különböző regeneráló szerek segítségét kell igénybe vennünk. A választás manapság hihetetlenül óriási, de mégis jobb, ha inkább a természeteset választja. Ma figyelembe vesszük a szenzációs eszközt, Andrea-t, amely sok csodálatos kritikát kap..

Összetétel és hatóanyagok

Andrea összetétele teljesen természetes. Minden szükséges elemet tartalmaz a haj egészségéhez, a haj növekedéséhez és erősítéséhez, a fejbőr hidratálásához. A szérum olyan hasznos komponenseket tartalmaz a haj számára:

 • gyömbérgyökér kivonat;
 • ginzeng;
 • szőlőmag olaj;
 • kivonat a "Toccobana" nevű virágból;
 • víz.

Javallatok és ellenjavallatok

A szérum segít a következő fejbőr- és hajproblémák kiküszöbölésében:

 • lassú növekedés;
 • súlyos veszteség;
 • hasított és száraz végek;
 • viszketés és korpásodás a fejbőrön;
 • perm gyulladása a bőr után;
 • rakoncátlan haj;
 • sérült és színezett haj.

A reakció ellenőrzéséhez használat előtt egy kis olajat kell kennie a könyökhajlatra, és fél órán át hagyni kell. Ha nincs irritáció és bőrpír, akkor az alkalmazás lehetséges. Ellenkező esetben az alapokat el kell dobni..

Milyen hatást gyakorol

Vizsgáljuk meg tehát közelebbről az Andrea összetevőket:

 1. A gyömbér kivonat felmelegíti a bőrt, javítja a nyirok áramlását, elősegíti az oxigén és más összetevők jobb behatolását a pórusokba. A gyömbér szilíciumot, krómot, magnéziumot, foszfort, kalciumot, káliumot, nikotinsavat tartalmaz. Mindez csökkenti a hajhullást.
 2. A ginzeng gyökér kivonata hasznos gyantákat, vitaminokat tartalmaz, segíti a haj táplálását és hidratálását.
 3. A Toccoban virág segít a hajgyökerek megerősítésében, csökkenti a hajhullást. Ezenkívül a növény antibakteriális hatású, növeli a haj immunitását, helyreállítja a gyökereket.
 4. A szőlőmagolaj regenerálja a hajszál szerkezetét, fényt ad.

Előnyök és hátrányok

Pozitív tulajdonságok:

 • tartós és észrevehető hatás;
 • egészségesebb haj teljes hosszában;
 • természetes összetétel;
 • valódi segítség a hajhullás és az elakadt növekedés elleni küzdelemben;
 • könnyű használat, mert van egy adagoló a palackban;
 • jövedelmezőség;
 • férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas;
 • lehetővé teszi, hogy ne használja a balzsamokat és balzsamokat.

A mínuszok közül meg kell jegyezni:

 • magas ár az eredeti;
 • nagy a kockázata annak, hogy hamisítványba ütközik;
 • hosszú szállítás;
 • eredménytelenség a test munkájában bekövetkező súlyos zavarok miatti veszteség elleni küzdelemben.

Mi a különleges az Andrea olajban / szérumban

Azt kell mondani, hogy a "tejsavó" és "olaj" elnevezések e termék vonatkozásában ugyanazt jelentik. Nincsenek Andrea fajták. Olaj és szérum egyaránt.

A jellemzők közül meg kell jegyezni, hogy a termék férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, ami ritkán fordul elő ilyen jellegű kozmetikumok között..

Használati útmutató

Mikor, hogyan és mennyit kell alkalmazni

A gyártó azt tanácsolja, hogy a terméket samponnal való mosás közben használja közvetlenül, a szükséges mennyiségű mosószerhez legfeljebb 3 cseppet adjon. Ha a haj nagyon hosszú, akkor 5 csepp szükséges. A terméket legfeljebb 5 percig alkalmazzák.

Hogyan használjunk olajos szérumot hajra

Miután elkészítette a szükséges mennyiségű sampont egy hajmosáshoz és néhány csepp olajhoz, 5 percig masszírozza a fejbőrre és a hajra. Ezután öblítse le meleg vízzel.

Milyen gyakran lehet jelentkezni

A zsíros haj tulajdonosainak hetente egyszer korlátozniuk kell a termék használatát. Minden más hajtípus tulajdonosai minden alkalommal használhatják Andreát, amikor megmossák a fürtjeiket..

Egyéb felhasználások

Wellness maszk

Ha megjavítja a haját, és növeli annak engedelmességét a stílus során, használhatja a következő kitörölhetetlen maszk receptet:

 1. Mossa meg a fejét, szárítsa meg a haját, de csak addig, amíg teljesen meg nem szárad.
 2. Vigyen fel néhány csepp terméket a haj teljes hosszára, de ne a gyökerekre. Óvatosan terjessze.
 3. Stílusolja a haját a szokásos módon, öblítés nélkül.

Tápláló haj- és gyökérmaszk

Egy másik alkalmazási módszer abban különbözik, hogy az olajszérumot nemcsak a haj teljes hosszában alkalmazzák, hanem jól bedörzsölik a gyökerekbe és a fejbőrbe.

Miután elvégezték a bőrmasszázst, és hagynia kell a terméket 15-30 percig. Ezután öblítse le a haját tiszta hajjal. Víz után alkalmazzon még sampont és öblítse le újra a hajat.

Gyökér táplálkozási maszk

Andrea csak gyökerek maszkjaként is használható. Ehhez 5-7 csepp terméket kell gondosan elosztani a fejbőrön, anélkül, hogy befolyásolná a haj hosszát. Tekerje be a tetejét fóliával és meleg törülközővel.

Hagyja hatni fél órán át, majd mossa meg a haját a szokásos módon.

Hajmosás samponhoz adott szérummal

Ez a fent leírt klasszikus termékhasználat. De itt meg kell jegyezni, hogy minden alkalommal hozzá kell adnia a terméket, amikor a tenyerében lévő samponba mossa, és nem a palackba. Tárolja és készítse el a "koktélt" előre nem szabad.

A kész kompozíciók gazdagítása

Az eszköz segédeszközként használható más olajmaszkokban (saját készítésű vagy a boltban vásárolt). Ehhez adjon hozzá 10 csepp Andrea-t, és a szokásos módon használja a maszkot..

A fokozott hatás érdekében a hajat műanyagba is csomagolhatja, és törölközővel felmelegítheti. 15-30 perc múlva mossa le.

Andrea hajnövekedési kezelés

A megelőzés vagy a kezelés folyamata legfeljebb 8-12 hét. Az eljárásokat csak 3 hónapos szünet után ismételheti meg..

A termék használatának hatása

Ha betartja az alkalmazási szabályokat, akkor néhány eljárás után pozitív változásokat észlelhet:

 • a haj egészséget és fényt sugároz;
 • selymessé, puhává váljon;
 • a növekedési ráta jelentősen megnő;
 • csökken a veszteség;
 • a fésülés leegyszerűsödik;
 • új szőrszálak jelennek meg;
 • a frizura terjedelmesebbé és vastagabbá válik;
 • a tippek kiszáradnak.

Hány cm cm nő havonta

Egy hónappal később már láthatók az első eredmények, de nehéz megjósolni, hogy hány centiméterrel egészül ki a hossz. Mindez a kezdeti növekedési ütemtől és sok más tényezőtől függ. A gyártó azt ígéri, hogy a haj 2-3-szor gyorsabban fog növekedni, mint a használat előtt.

Vagyis ha előtte 1-2 cm-rel nőttek, akkor átlagosan 2-6 cm-re számíthat.

Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisat az eredetitől

A hamisított termékek vásárlásának elkerülése érdekében a gyártó minden csomagon 16 kódszámú kódot kódol. Látható, ha érmével dörzsölik a biztonsági bélyegzőre. Ellenőrizni kell őket a gyártó weboldalán: www.and-rea.cn.

Az első mezőben meg kell adnia a kódot, a másodikban erősítse meg, hogy Ön nem spamelő. Az alábbiakban két kínai nyelvű gomb található, a kitöltés után meg kell nyomni az első bal oldali gombot.

Ha a termék eredeti, sárga garancia ikon jelenik meg.

Számos mód van az internet nélküli ellenőrzésre:

 • az eredeti olajos állagú, a hamisítványok vizesek;
 • hagyjon olajfoltot az eredetin, és vízfoltot a hamison;
 • az eredeti citrusfélék, a hamis virágoké;
 • az eredeti vonalkóddal rendelkezik: 6921505100078;
 • az eredeti 2 évig érvényes, hamis - 3.

Költség és hol lehet megvásárolni az eredetit

Az eredeti termék átlagosan 500 rubelbe kerül.

Az Aliexpressen vásárolhat. Vásárlás előtt meg kell kérnie az eladót, hogy küldjön titkosító kódot ellenőrzés céljából.

Az interneten számos olyan webhely is található, amely ezt a terméket kínálja..

Pozitív és negatív vélemények Andreáról

Julia ezt írja:

„A termék két hónapos használata után a következő változásokat vettem észre:

 • légkondicionálókra már nincs szükség, mivel a haj nedvesedik;
 • maguk a szőrszálak vastagabbak;
 • a növekedés 3 hét alatt felgyorsult, az időtartam általában 2 hónap volt;
 • sok új szőr jelent meg;
 • egy üveg sokáig, kb. 3 hónapig elegendő. "

Alexandra nem nagyon elégedett a vásárlással:

- Hat hónapig futottam csodaszereket keresve, és a fürtök sűrűségének felét elvesztettem. Egyetlen gyógyszer sem segít, ha 2 hónapon belül súlyos hajhullást tapasztalt. Orvoshoz kell mennie, és nem csodaszert kell keresnie.

Megmutattam ezt a gyógymódot egy trichológusnak, azt mondta, hogy ez egy placebo, nem képes megállítani a veszteséget vagy valami mást. "

Irina megjegyzi:

"Olyan fodrászból, mint egy papagáj, Kesha egy rajzfilmből, 33 cm-re nőtt a hajam. Csak az alsó részét vágtam forró ollóval, hogy kiegyenlítsem a hosszúságot a koronával, és hetente többször felvittem a szérumot, plusz hozzáadtam a samponhoz. 13 hónapig a haj vállig nőtt egy "sündisznótól" (a felső haj legfeljebb 5 cm volt). A haj feje nagyon hosszú lett volna, de egy sikertelen hajvágás miatt először a hosszúságot kellett összehangolni. "

Anasztázia:

„2,5 hónapig teszteltem a terméket. Az aljszőrzet aktívan megjelenik, a sűrűség megnőtt, a veszteségről nem mondok, mert nem volt ilyen probléma. A hajhossz növekedése észrevehetővé vált, mert Nagyon, nagyon lassan nőnek, még havi 1 cm-rel sem, de mostanra körülbelül 1,5-re nőnek. "

Vélemények az oldalról: otzovik.com

Fotók előtt és után

Az Andrea terméke nem gyógyszer vagy étrend-kiegészítő. Ha a hajproblémák genetikai, hormonális vagy belső betegségek miatt jelentkeznek, akkor a szérum nem segít. Erre emlékezni kell. A csalódott fogyasztók csalódást szenvednek, mert az irreálistól várják az olajat. Ezenkívül a negatív vélemények gyakran társulnak a hamisítványok megvásárlásával..

 • A szerzőről
 • VK profil

Szvetlana Taraszova

Fodrász-stylist, több mint 8 éves tapasztalattal, a fodrász, a hajformázás, a hajápolás, a színezés területén jártas szakember.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Miért viszket a fej nagyon

A viszketés okai a nőknélAz ok leggyakrabban a meglehetősen banális gondozásban rejlik - legyen szó hajfestésről vagy új samponról. Egyes viszkető állapotok (például seborrheás dermatitis) leggyakrabban zsíros bőrön fordulnak elő, míg mások, például kontakt dermatitis, érzékeny és száraz bőrön.

Inoar g haj keratin kiegyenesítése

Szállítással bárhová Oroszországba

G. Hajkeratin

A komplexumot a "keratin hajegyenesítés" eljáráshoz tervezték. A G. Hair Keratin hatékonyan kiegyenesíti a kezelhetetlen hajat még feszes fürtök mellett is, és tökéletesen sima marad akár öt hónapig is.