Legfontosabb / Vaj

Az elektromos borotva kiválasztása: segítünk meghatározni a kritériumokat

Vaj

A női elektromos borotva a legjobb alternatíva nemcsak a szokásos borotválkozógéppel, hanem a szalonkezelések egész sorával, a szemöldökformázástól az intim hajvágásig. Ha még mindig gondolkodik ezen eszköz megvásárlásán, tanulmányozza át annak összes funkcióját és válasszon.

Manapság sok nő kezdett elektromos borotvát használni a szokásos borotva helyett, több okból is:

1. Gyakorlatilag még a legkényesebb bőrt sem irritálják.

2. Ha a készüléket jól választja ki saját igényeinek megfelelően, akkor az egész eljárás nem fog sok időt igénybe venni, és a hatás tovább tart.

3. A nők számára készült elektromos borotva levágja a hajat, lekerekíti, így lágyságot kölcsönöz, és nem szúrja vissza.

4. Elektromos borotvával vágni magad szinte lehetetlen.

Elektromos borotva típus

A nők számára készült elektromos borotva általában nem különbözik túlságosan a férfiakétól, ezért érdemes felidézni, milyen csaták vannak és miben különböznek egymástól..

A női borotválkozási eszközök két típusra oszthatók: közvetlen elektromos borotva és trimmer.

• Villanyborotva

Ez az eszköz egy kényelmes fogantyúból áll, amelybe csúszka van felszerelve, amely vezérli a pengéket és természetesen magukat a pengéket is..

Tartózkodjunk a penge rendszerén.

Az összes elektromos borotválkozó készülék forgó és hálóra van osztva. A forgóborotva nevét a kések körmozgásából kapta. A kés itt egy acéllemez vágókkal, amelyek körben helyezkednek el, és a fogantyúba szerelt villanymotorral forognak.

A forgó borotva fogaskerekei nagy sebességgel, egy irányban forognak a tiszta és biztonságos borotválás érdekében. Az ilyen borotvák általában önélező pengékkel rendelkeznek, ami nagyban megnöveli maga a készülék élettartamát. Lehet, hogy több borotválkozási szakasz van, de a női eszközökben általában csak egy. A férfi elektromos borotvákat merev tarlóhoz tervezték, míg a női borotváknak gyengédeknek kell lenniük, nem károsíthatják az intim területek finom bőrét, és a nők haja sokkal puhább.

A rotációs borotvák hosszú élettartammal rendelkeznek, ellenállnak a jó terheléseknek.

Az elektromos fóliaborotvák több részből állnak:

• mozgatható borotválkozó egység;

• újratölthető akkumulátor vagy akkumulátorok a készülék áramellátásához.

Ez az eszköz biztosítja a borotválkozás minőségét a mozgatható tömbök és a rögzített rács mozgásának köszönhetően. A kés levágja a háló alá fogott szőrszálakat. Maguk a borotválkozó egységek állandó amplitúdóban rezegnek, ami lehetővé teszi a sörték megfogását és jobb vágását. Minél több fóliatömb, annál hatékonyabb lesz a borotválkozása. De a női elektromos borotvákban leggyakrabban 1-2 darabot használnak. Az egyik pengés egység tökéletes a finom női hajhoz. Többek között a borotválkozó egységek nagy száma jelentősen megnöveli a készülék költségeit, ami abszolút haszontalan..

Nagyon hasznos, ha a női elektromos borotva lebegő fejjel van felszerelve. Kényelmes egy ilyen eszközzel borotválkozni a hónalj és a bikini területén, mivel a bőr kontúrja nélkül követi a test körvonalát.

• Vágó

Az ilyen eszköz működési elve hasonló a nyírógéphez, nem borotvához. Ezt a pillanatot jól meg kell érteni az eszköz megvásárlásakor. A trimmerrel ellátott haj nem húzódik ki, nincs teljesen simára vágva, kivéve, ha természetesen a készlet tartalmaz egy speciális rögzítést az eljáráshoz, de erről később.

Tehát nem fog tökéletes simaságot elérni, de mit érhet el trimmerrel, nem pedig elektromos borotvával? Először is - az irritáció hiánya.

A készüléket lágy haj vágására tervezték, legalább 0,2 - 1 mm vagy annál kisebb maradékkal. Igen, többet tehet, ha meghitt frizurát szeretne. Ebben az esetben speciális fúvókát használnak..

A vágót három fő célra tervezték: vágás, stílus és borotválkozás..

És ez így történik. A rögzítés a megfelelő fésűkkel a borotva fő fejére kerül. Különböző méretűek lehetnek, és ez attól függ, hogy a haj mennyi ideig marad, például 2,5, 3 vagy 5 mm.

A trimmer felszerelhető lebegő fejjel és borotválkozó szakaszokkal is. A stylistok éppen ilyen univerzális írógép vásárlását javasolják. Arra használják, hogy a kontúr "nulla" legyen.

Borotválkozási módszerek

Néhány hölgy nem akar elektromos borotvát használni, motiválva konzervativizmusukat a nedves borotválkozás iránti elkötelezettség mellett. De a fejlődés nem áll meg, és ma vannak olyan eszközök, amelyek nem félnek a víztől.

• Nedves borotválkozás

Még egy véletlenszerű zuhanás is a fürdőkádba, nemhogy zuhanyzó, nem zavarja a jól védett borotvákat. Testüket védik a belső behatolás ellen.

De légy óvatos. Néhányat nem fürdésre terveztek, hanem csak a borotválkozó munkalapjának folyó víz alatti mosására. Ha egy ilyen eszközt teljesen bemerít, letiltja..

A nedves borotválkozásban az a jó, hogy csökkenti az irritációt és csökkenti a benőtt sörték számát - ami fontos a bikini területén. A legjobb, ha a folyamat során speciális hidratáló krémeket vagy krémeket használ..

• Száraz borotválás

A száraz borotválást szintén nem érdemes félresöpörni. Elég nehéz beállítani a szemöldökét vagy egyenes vonalat kialakítani a bikini területén, ha a bőr el van rejtve a borotválkozó gél alatt. És sok nő, akinek a bőre nem annyira érzékeny, általában inkább szárazon borotválja. Egy ilyen borotva örömet okoz olyan kirándulásokon, ahol nincs lehetőség teljes körű vízi eljárások megszervezésére.

Vannak olyan eszközök, amelyek a száraz és a nedves bőrt egyaránt jól borotválják.

Egyéb jellemzők

• Fúvókák

Itt magabiztosan mondhatjuk - soha nincs túl sok kötődés. Valójában 1-4 lehet belőlük. De mégsem mindenkinek, és nem is mindig van szüksége valamire.

Például a készlet tartalmazhat egy eszközt a szemöldök korrigálására, de Ön nem ezt az eljárást hajtja végre, és nem is szándékozik. Vagy a borotvának van egy 20 mm-es rögzítése a biztonságos és pontos szőrtelenítéshez, de nincs rá szüksége, valamint egy fésűtartóval a haj azonos hosszúságúra történő vágásához, mert hozzászokott ahhoz, hogy a haj teljesen sima állapotba kerüljön. De a kétoldalas fúvóka a szőrszőr eltávolításához hasznos lehet az egyes szőrszálak eltávolítása esetén.

A készlet tartalmazhat egy fésűs rögzítést két hosszúságú beállítással, de ez azoknak a fiatal hölgyeknek szól, akik inkább divatos kontúrokat készítenek a bikini területén. Nagyon kényelmes a készülék használata - a szőrszálak hossza a kar egyetlen megnyomásával könnyen szabályozható.

Érdekes eszköz a kefe rögzítése. Finoman masszírozza a bőrt, ugyanakkor finoman megtisztítja a szennyeződésektől és a legkisebb szőrszálaktól. Nem szabad összetéveszteni a borotvák minden borotválkozási rendszerével kapott kefével, amely száraz tisztításhoz biztosítja a pengéket.

• Elem élettartam

A mutató különösen azok számára fontos, akik a készüléket magukkal viszik az úton. Megmutatja, hogy az eszköz mennyire képes újratöltés nélkül. Az akkumulátor élettartama a különböző elektromos borotvákban 30 és 120 perc között változik. Fontos megérteni, hogyan kell itt etetni a borotvát vagy a trimmert. Általában minden női eszköz esetében autonóm, vagyis nem működik folyamatosan a hálózatról. Az újratölthető készülékek felszerelhetők hálózati adapterrel vagy USB-kábellel.

A női borotválkozási eszközök töltési ideje eltér, de általában meglehetősen hosszú és eléri a 6-8 órát.

A borotvák lehetnek helyhez kötött töltőállvánnyal, ami szintén kényelmes.

Vannak gyakori típusok, amelyek AA elemekkel működnek.

Szakáll és bajusz olló

A professzionális szakáll- és bajuszvágók a fodrászatban a legkívánatosabb eszközzé váltak.

A divat az arcápolás új trendjeit diktálja. És egyetlen ember sem idegenkedik attól, hogy jó, jó minőségű hangszert szerezzen. Megszelídíti és formálja a szakállat - egy professzionális eszköz segít.

A modern trendek figyelembevételével jönnek létre, a minőségi ellátás híveinek preferenciái alapján gyűjtöttek.

Mi a különbség a trimmer és a gép között

Mindenféle eszköz közül a gép sokoldalúságával tűnik ki. A trimmer nagyon hasonlít a hajnyíróval való munka elvéhez. De a trimmernek kényesebb feladatai vannak: eltávolítja a rövid hajszálakat az arcról, és ha szükséges, a test más részeiről, korrigálja a vágás hosszát, modellezi a bajuszt és a szakállat is.

A nyírógépnek nagy a hézagja a fogak között, és a vágógépnek sokkal kisebb a távolsága a pengék között. Ez az előny csökkenti a bőr sérülésének kockázatát a nyírás során. A hajvágás minimális hossza trimmerrel 0,5 ml., A gép nem ad ilyen eredményt.

Ha nem nő vastag szakáll, nincs szőr az arcán, a haj vékony és ritka,
-Van olyan gyógymód, amely 2 hétig működik! Ez egy egyedülálló termék, amely kizárólag természetes összetevőkből áll. Az eredmény egy vastag és gyönyörű szakáll!

A trimmer súlya lényegesen kisebb. Az újratölthető akkumulátoroknak köszönhetően a trimmerek újratöltés nélkül is működhetnek.

Hogyan válasszunk

Sok autó van, vannak bizonyos értékelések, az interneten rengeteg vélemény gyűlik össze.

Hogyan válasszunk szakáll borotválkozó gépet? Egy eszköz megvásárlása előtt meg kell válaszolnia néhány kérdést magának: milyen célokra van rá szükség? Milyen egyéni igényeket kell kielégítenie?

 1. Könnyűség és tömörség. Ha a borotva nehéz, és nem fér bele a kezébe, a borotválkozási folyamat állandó figyelemelterelésre és kényelmetlenségre van ítélve..
 2. Pénz és értékes idő megtakarítása érdekében válassza ki az önélező pengékkel ellátott modellt.
 3. Ügyeljen az önálló módra, válassza az életritmusának megfelelő borotvát.
 4. Hajvágási vonal. A géphez mellékelt készlet tartalmaz mellékleteket.
 5. A további funkciók megkönnyítik az egész fej gondozását. Például vannak olyan lehetőségek, amelyek tökéletesen támogatják a szakáll szépségét, miközben gondoskodhatnak a bajuszról, a fülről, az orrról..

Milyen típusú szakáll és bajusz alkalmas

A gépnek segítenie kell az embert a saját stílusának megalkotásában. Jobb, ha univerzális, így a fodrász nem korlátozódhat bizonyos frizurákra vagy frizurákra, különben teljes eszközarzenállal kell rendelkeznie.

Különböző típusú arcok léteznek, a szakáll hangsúlyozhatja az előnyöket és elrejtheti az arc hiányosságait. Négyzet alakú arc esetén az oldalán rövid sörtés szakáll és az állon vastag haj áll rendelkezésre, miközben tiszta vonalakat kell létrehoznia az arccsontokban..

Bármilyen stílusos megoldás alkalmas ovális arctípusra.

Téglalap alakú arc esetén az oldalain hosszú, alul rövid hajú szakáll alkalmas.

Kerek arctípushoz megfelelő stílusú megoldások borotvált ferde vonalakkal az arccsonton, vagy koncentrált sűrűséggel az áll területén.

A legjobb hajvágó 2017-2018-as minősítése

A 2017-es év legjobb modelljeinek ranglistája:

Philips QC5115

A Philips QC5115 csendes, kiváló minőségű, könnyű, könnyen kezelhető. A modell lehetőségei: ollók 0 és 21 mm között. A terméket megkülönböztetik a jó árak, a gép és funkcióinak leírása.

Moser 1591-0052 ChroMini

Moser 1591-0052 ChroMini - megfelel a professzionális használat követelményeinek, levehető késekkel rendelkezik a szegélyek számára és egy olyan rögzítéssel, amely mintákat hoz létre. Ez az egyik legjobb modell.

Polaris PHC 2501

Polaris PHC 2501 - csendes, könnyen használható, kényelmes, vonzó áron - 1200 rubel. A vágási szint megfelel a szalonnak.

2018 legjobb szakállvágógépe

Moser 1230-0051 Primat

A Moser 1230-0051 Primat 0,1 - 12 mm hosszúságra tervezték. Különböző a zajtalanság, a kiváló minőségű pengék, a megbízható motor, amelyet a szakemberek széles körben használnak.

Braun HC 5050

A Braun HC 5050 ergonomikus, széles pengék, 3-35 mm vágási hosszúságú. Jó a szakáll napi ápolásához.

Rowenta TN-5100

Rowenta TN-5100 - univerzális trimmer, kiváló minőségű pengékkel, 3 és 29 mm közötti beállítással, tökéletesen vágja a különböző vastagságú hajat, kényelmesen elfér a kézben.

Braun BT 3020

A Braun BT 3020 egy modern lehetőség, amely segít a vágásban, borotválkozásban és kontúrban. Rendkívül éles pengékkel rendelkezik, amelyek bármilyen vastagságú hajat vágnak, kényelmetlenség nélkül. A trimmer 40 percig működik, az akkumulátor töltése 10 órán keresztül.

A készlet a következőket tartalmazza:

 1. trimmer;
 2. Töltő;
 3. kefe tisztításhoz;
 4. 1 rögzítő fésű;

kis szakáll esetén: 1 - 10 mm;

Jó arra:

 • könnyű sörték;
 • rövid vagy közepes hosszúságú szakáll;
 1. könnyű és kompakt;
 2. egyszerű hosszbeállítás;
 3. megfizethető áron.
 1. megbízhatatlan töltésjelző;
 2. rövid munkaidő;
 3. akkumulátor.

Oroszország átlagára 1598 rubel. 2588 r-ig.

A Braun BT 3020 jó választás azoknak a férfiaknak, akik még csak most kezdenek szakállnövekedni, ezzel a trimmerrel megkezdheti személyes kísérleteit a szegélyezés, majd a közepes hosszúságú modellezés terén.

Philips OneBlade QP2530

A Philips OneBlade QP2530 az all-in-one ápolás társa. A készülék sokoldalúsága számos funkció elvégzéséhez vezet: borotválkozás, vágás, kontúrok. A OneBlade használható száraz borotválkozáshoz vagy habborotválkozáshoz. Vízálló, borotválkozás után jól kimossa a hajat. 60 percig működik, 4 órán keresztül tölt.

A készlet a következőket tartalmazza:

 1. borotvafejek QP210 / 50, QP220 / 50;
 2. OneBlade fogantyú;
 3. védősapka;
 4. 4 fésű;
 5. Töltő.

Fúvókák: 4 tartományban: 1mm, 2mm, 3mm, 5mm.

Ez a modell kiválóan alkalmas bármilyen hosszú tarló ápolására.

 1. kényelmes borotválkozás, nincs irritáció;
 2. könnyen kezelhető;
 3. megbízható akkumulátor;
 4. vízálló.
 1. nulla esetén nincs borotválkozási funkció;
 2. a pengéket 4 hónap után ki kell cserélni;
 3. magas alkatrész-ár.

Az átlagos árak Oroszországban 2280 rubel között mozognak. 3290 r-ig.

A Philips OneBlade QP2530 egy minőségi eszköz, amely olyan férfiaknak felel meg, akik inkább a könnyű, borostás hatást kedvelik.

A Philips legjobb 3 szakállborotvája: Philips RQ 1175, Philips AT 750, Philips AT 890.

Panasonic ER-GB40

A Panasonic ER-GB40 sokoldalú eszköz két vágási funkcióval: száraz, nedves. A pengék tartós acélból készülnek, a penge szélessége 27 mm. A készülék 1-10 mm hosszúságú tárcsával rendelkezik. Vágás után a hajat folyó vízzel jól lemossák. Működik - 50 perc, 8 óra.

A készlet a következőket tartalmazza:

 • trimmer;
 • 1 fúvóka;
 • cserélhető penge WER9606P;
 • állvány;
 • ecset, olaj.

Fúvókák: egy, 20 hosszbeállítással.

 • Borotválkozás közben nem húz szőrt;
 • kényelmes töltés - üveg;
 • vízálló.
 • kis hosszúság-beállítási tartomány.
 • működés közben nem tölt.

Az átlagos árak Oroszországban 2048 rubel között mozognak. 4600 r-ig.

A vásárlói vélemények szerint a Panasonic ER-GB40 nagyon jó lehetőség, több erős esés után is tovább működik, az akkumulátor elsőként kopik, ez körülbelül 3 év után következik be, de ezt meg lehet oldani egy új cseréjével. Ezzel a készülékkel együtt beszereznek egy Panasonic ergn30-at - egy kiváló trimmert a nehezen hozzáférhető helyeken (fül, orr) történő vágáshoz..

Remington BHT2000

Remington BHT2000 - rozsdamentes acélból készült pengékkel rendelkezik. A pengék önélezők, titán porlasztásúak. Működik - 40 perc, a készüléket 14 órán keresztül töltik. A legnagyobb hosszúság, amelyet a készülék képes leküzdeni, 12 mm, a minimum 3 mm, további beállítások a hajvágás hosszához: 5,7,8 mm.

A készlet a következőket tartalmazza:

 • borotvafej 2 hálóval;
 • kések;
 • kerék a hajhossz beállításához 5 helyzetben;
 • hosszjelző;
 • töltésjelző;
 • töltő adapter;
 • fésű rögzítése;
 • kapcsoló.

Mellékletek: fésű 3-12 mm-rel, 1 borotválkozási tartozék.

 • kopásálló pengék;
 • a borotválkozás képessége a zuhany alatt.
 • kis akkumulátor-üzemidő;
 • sokáig tart a töltés.

Az átlagos árak Oroszországban 1999 r-tól változnak. 3900 r-ig.

A Remington BHT2000 egy megfelelő modell otthoni használatra, kiváló tartós pengékkel.

BaByliss E875E

BaByliss E875E - 45 perc újratöltés, töltés - 90 perc nélkül működik. A készülék önállóan és a hálózatról működik, enyhe rezgéssel rendelkezik. Csak egy fúvókája van, beosztási tartományával. A modell egyik jellemzője a forgó fej és a 3 percre tervezett rendszer a gyors feltöltésre.

A készlet a következőket tartalmazza:

 • gép;
 • kefe tisztításhoz;
 • vaj;
 • ügy.

Fúvókák: 1, hosszbeállítás - 15, hatótávolság 0,4 - 5 mm.

Ez a modell tökéletes a közeli borotválkozáshoz, bajusz, tarló, akár 5 mm-es szakáll ápolásához.

 • gyors töltőrendszer;
 • az eszköz rövid töltési ideje;
 • nem lehet nedves és vízzel mossa;
 • nincs szolgáltatás.

Az átlagos árak Oroszországban 2000 rubel tartományban vannak. 2890 r-ig.

Az ügyfelek véleménye szerint a BaByliss E875E nagyon rövid élettartammal rendelkezik, 1 év után elromlik.

Gillette fusion proglide styler

A Gillette Fusion ProGlide Styler Braun trimmerből és Fusion ProGlide pengékből áll. A borotva kontúrja, simán borotválkozik, és nem hagy szőrt az arcán.

Vízálló, lehetővé teszi a vízi eljárások során történő használatát, akkumulátorral működik. Megfelelő késápolást igényel.

A készlet a következőket tartalmazza:

 • borotva-styler;
 • 1 kazetta;
 • 3 fúvóka;
 • akkumulátor.

Mellékletek: 3 fésű 2,4,6 mm., 4 szint vágási hossz.

Közeli borotválkozáshoz, kontúrozáshoz, közepes tarló és szakáll ápolásához, bajusz stílusához.

 • borotvaállvány jelenléte;
 • építési tervezés;
 • megfizethető áron.
 • a hajvágó törékeny kialakítása;
 • a hálózat hiánya;
 • élettartam.

Az átlagos árak Oroszországban 1460 rubel tartományban vannak. 1890-ig r.

A Gillette Fusion ProGlide Styler a vásárlói vélemények alapján jó modell, amely akár fél évig is fennáll problémamentesen. A felhasználók megjegyzik a sima borotválás kiváló minőségét, a termék viszonylag alacsony árát, a hajvágás sok kívánnivalót hagy maga után.

Moser 1040-0460 Classic A

A Moser 1040-0460 Classic A egy erőteljes forgógép, amely minőségi acél késkockákkal, teljesen fém pengékkel és gyémánt bevonattal van felszerelve.

A rozsdamentes pengék szélessége 30 mm. Van egy speciális fúvóka, hosszúság-integrációs funkcióval, amely állítható a hosszúság-állítóval. A készülék akár 80 percig is fenntartja a munkaritmust, 2 órán keresztül tölt, csendes üzemmóddal rendelkezik.

A készlet a következőket tartalmazza:

 • trimmer;
 • mozgatható fúvóka;
 • kefe;
 • vaj;
 • töltés.

Fúvókák: egy, integrált, hossza: 0,40, 2, 4, 7, 10, 13, 17, 21 mm.

Alkalmas bajusz, különböző hosszúságú szakáll ápolására, nem alkalmas szoros borotválkozásra.

 • kiváló minőségű, márkás áruk;
 • hosszú töltés.
 • rövid tápkábel;
 • műanyag kés tartó;
 • ár.

Az átlagos árak Oroszországban 3388 rubel között mozognak. 7421 r-ig.

A Moser 1040-0460 Classic A egy jól bevált márka minőségi eszköze. A vásárlói vélemények alapján megállapítható, hogy ennek a készüléknek a fájó foltja a műanyag késtartó, ügyetlen kezeléssel használhatatlanná válik.

Oster 59-84

Az Oster 59-84 egy gép, amelyet szegélymunkákra terveztek, elsősorban szakemberek. Összekötve, ötvözött acélból készült késsel, Vágási hossz: 1,5 - 3 mm. Némán működik.

A készlet a következőket tartalmazza:

 • gép;
 • 2 fúvóka;
 • vaj;
 • kefe.

Fúvókák: kettő - 1,5 mm, 3 mm.

Alkalmas a fülek, a nyak, a szakáll, a bajusz körüli szegélyekre.

 • néma munka.
 • nincs lehetőség nedves tisztításra;
 • nincs fodrász funkció
 • ár.

Átlagos árak Oroszországban 5578 rubeltől. 7421 r-ig.

Az Oster 59-84-et aktívan használják fodrászatban, fodrászatban, de otthoni használatra is megvásárolható, például gyermekhajvágáshoz, vagy gomba, bajusz, szakáll szegélyének modellezéséhez. A készülék használatának elégedettsége garantált.

BaByliss E835E

A BaByliss E835E egy többfunkciós eszköz a haj vágására és borotválására. Ez a modell hálózatról és akkumulátorról működik. A pengék elektrokémiailag élesek. A készüléket zuhany alatt használhatja, mivel a modell vízálló. Működik - 40 perc, töltés - 16 óra.

A készlet a következőket tartalmazza:

 • borotva rögzítése;
 • 2 fúvókafésű;
 • kiegészítő trimmer (fül, orr);
 • keskeny trimmer;
 • borotvaecset;
 • Töltő;
 • töltőállvány.
 • 7 mm;
 • 18 mm;
 • nehezen elérhető helyekhez (orr, fül);
 • 2-14mm, 3-15mm haj és szakáll vágásához;
 • 0,5-3mm a sörték ápolásához.

Alkalmas különböző hosszúságú szakáll ápolására, gyomorégések formázására, bajusz nyírására, hajvágásra az orrban, fülben, fejben.

 • sok melléklet, funkció;
 • vízálló.
 • nincs készlet a készletben;

Az átlagos árak Oroszországban 2490 rubel tartományban vannak. 4790 r-ig.

A BaByliss E835E az ügyfelek véleménye szerint hosszú ideig szolgál, a készülék problémája a magasság megbízhatatlan rögzítése, néha a fúvókák fogai eltörnek. Helyes használat esetén az eszköz sokáig fog élni.

Kelli KL-7000

Kelli KL-7000 - hajvágásra, szőrtelenítésre készült nehezen elérhető helyekről. 45 percig működik, nedves tisztítás biztosított. Elért hossz 3 -12 mm.

A készlet a következőket tartalmazza:

 • borotvavágó;
 • fúvókák;
 • állvány;
 • fésű;
 • kefe;
 • vaj;
 • adapter.
 • szakállra és bajuszra (4 pozíció);
 • hajvágáshoz;
 • trimmer (orr, fül, szemöldök);
 • egyetemes;
 • teljes méretű;
 • borotvához.

Alkalmas szakáll és szőr levágására, a fül, az orr szőrének eltávolítására.

 • vonzó ár;
 • hosszú töltés;

Az átlagos árak Oroszországban 881 rubel között mozognak. 1760 r-ig.

A Kelli KL-7000 megfizethető áron és jó minőségben tetszik a fogyasztóknak, a készülék könnyen kezelhető és nagyon praktikus.

Következtetés

Az írógép fontos eszköz a fodrászatban, fodrászatban és akár otthon is, ha elegáns hajad van és égető vágyad van, hogy magad vigyázz rá.

Az eszköz megválasztását felelősen kell megközelíteni, nehogy megbánja az elpazarolt pénzt. Mielőtt elkezdené használni az eszközt, alaposan át kell tanulmányoznia az utasításokat, mivel a helytelen használat gyakran meghibásodásokhoz és elégedetlenséghez vezet a.

Töltsön több időt információszerzéssel, és akkor biztosan megkapja a kívánt eszközt.

Ha nem nő vastag szakáll, nincs szőr az arcán, a haj vékony és ritka,
-Van olyan gyógymód, amely 2 hétig működik! Ez egy egyedülálló termék, amely kizárólag természetes összetevőkből áll. Az eredmény egy vastag és gyönyörű szakáll!

Borotvák

A WB Kids ajánlja

Elektromos borotvák: megbízható és biztonságos felszerelés

Az elektromos borotvák olyan felszerelések, amelyek sok modern ember arzenáljában megtalálhatók. Az ilyen technika használatára való áttérés a helyes döntés, azonban a kívánt modell kiválasztását különös figyelemmel kell megközelíteni..

Sok múlik azon a rendszeren, amelyen a borotválkozó berendezés működik. Lehet háló vagy forgó. Alapvetően különböző borotválkozási típusokról beszélünk, amelyek megválasztását az arcbőr típusa, jellemzői, problémái határozzák meg. A hálós modellek optimálisak azoknak a férfiaknak a napi borotválkozására, akik gyakran bőrirritációt tapasztalnak. Egy ilyen borotva kialakításakor a pengéket egy speciális hálóval borítják. Ez megakadályozza az éles pengék és az érzékeny bőr érintkezését..

Ami a rotációs rendszert illeti, az arc szőrét kis, kompakt pengékkel vágják le. Az ilyen pengék a készülék speciális szerkezeti elemeiben helyezkednek el. A villanyborotva a legjobb megoldás a normál bőrű férfiak számára, akik gyakran borotválkoznak. Az ilyen felszerelésekhez gyakran különféle borotválkozási tartozékok, gépek tartoznak.

Sok függ a borotválkozás típusától - lehet nedves vagy száraz. A férfiak, akik gyakran utaznak, tanácsot kaphatnak a száraz borotválkozáshoz - hab, víz, ebben az esetben nem szükséges. A leggyakoribb nedves borotválkozási mechanizmus alkalmas a mindennapi ápolásra.

Sok márkájú háztartási készülék rendelkezik beépített trimmerrel ellátott berendezéssel, amely kényelmes vágáshoz, szakáll, bajusz, tarló vágásához. Az ilyen eszközök szépen, fájdalommentesen levágják a felesleges hajat.

A Wildberries online áruház kiváló minőségű, modern, megbízható, kényelmes borotválkozási felszerelések vásárlását kínálja. A modellválaszték változatos: száraz, nedves borotválkozáshoz, rotációs, hálós és egyéb lehetőségekhez. A vezető háztartási készülékgyártók márkájú elektromos borotvái olcsón megvásárolhatók.

Elektromos borotvagépek: hogyan válasszuk ki és a fő gyártókat

A háztartási készülékeket árusító üzletekben (M. Video, Eldorado, DNS) a férfi elektromos borotvákat népszerű termékek közé sorolják. Néha nehéz megérteni a modellek sokféleségét, és megtalálni azt, amelyik tökéletes egy férfinak.

Hogyan válasszunk elektromos borotvát

Elektromos borotvagépet választva tanulmányozzák a mechanizmusok típusait és megkülönböztető jellemzőit, a férfi igényeire összpontosítva.

Géptípus

Az elektromos ollóval a borotválkozási rendszer különbözik egymástól, amely kétféle lehet.

 1. Háló: a gép működése során a pengék az oszcillációs elvnek megfelelően mozognak: jobb - bal. A kések felett vékony háló van letakarva. A szőrszálak belépnek a háló lyukain és levágódnak. Az eszközök szinte nem irritálják az arc bőrét, és könnyen eltávolítják a hosszú tarlót.
 2. Forgó. A pengék a forgó fejekhez vannak rögzítve. A fejek szorosan illeszkednek az archoz, és a gyökérnél levágják a szőrszálakat. Bőrirritáló hatású. Kezeli a durva tarlót. Közeli borotválkozáshoz alkalmas. Gyakran csatolmányokkal érkeznek.

Nem lehet megmondani, hogy melyik gép borotválkozik jobban. De ha úgy dönt, hogy leborotválja a fejét vagy leborotválja a szakállát, akkor figyeljen a hálós modellre.

A videóban egy tapasztalt felhasználó összehasonlítja a hálós és a rotációs modelleket:

Mobilitás és a fejek száma

A férfiak elektromos borotválkozógépeinek eltérő számú feje van: forgatható - 2 - 5, háló - 1 - 4 (minél több, annál gyorsabban borotválkozik a gép). Az úszó fejű gépek jók. Szabadon mozogva követik az arc körvonalait, szorosan érintik a bőrt és tisztán borotválkoznak.

Borotválkozási módszer

Az elektromos borotvák 2 változatát használják - száraz és nedves borotválkozáshoz, bár a legtöbb modellt univerzális típusnak nevezik. A nedves borotválkozás érzékeny bőrű férfiak számára alkalmas. A habot a siklás javítására és az irritáció csökkentésére használják. Annak megakadályozása érdekében, hogy a mikrobák nedves pengéken növekedjenek, a készüléket használat után fertőtlenítik.

Mutatók

A férfi elektromos borotvák olyan indikátorokkal vannak felszerelve, amelyek tükrözik a berendezés működését és az áramellátás állapotát..

Fúvókák

Hasznos mellékletek:

 • trimmer - egy további visszahúzható vagy kivehető penge, amelynek segítségével a bajusz, szakáll, nyak kontúrjai meg vannak formálva; rövidítse meg a hosszú szőrszálakat;
 • tömb borotvált haj gyűjtésére;
 • szakállfésű rögzítése; segít fenntartani a kések és a bőr közötti azonos távolságot;
 • kefe a fejek por és megrekedt haj tisztítására.

A mellékletek jelenléte hatékonyabbá teszi a munkát.

Tápegység

A tápegység típusa befolyásolja az akkumulátor élettartamát. Az olcsó eszközök nikkel-kadmium vagy nikkel-fém-hidrid elemekkel vannak felszerelve. Magasabb áron vásárolhat lítium akkumulátorral működő modelleket, amelyek nem rendelkeznek "memóriahatással" és gyorsan töltődnek.

Az aktív életmódú férfiak inkább a gyors töltéssel rendelkező modelleket részesítik előnyben. 5 perc múlva a készüléket egy munkamenethez elegendő ideig töltik fel. Azok, akik sok időt töltenek az úton, imádni fogják a beépített akkumulátorral ellátott gépeket. A modern elektromos borotvák a hálózatról, az akkumulátorról vagy a hálózatról és az akkumulátorról működnek.

Funkcionalitás

Az eszközök funkcionalitásukban különböznek:

 • útzár - véd az úton történő véletlen bekapcsolás ellen;
 • az automatikus tisztítás automatikusan megtisztítja a borotvafejeket;
 • folyóvízzel történő tisztítás lehetősége;
 • csúszásmentes betét a markolaton olyan anyagokból, amelyek javítják a gép ergonómiáját - szénszál, gumi;
 • állórészek - külső kések, amelyek működés közben mozdulatlanok maradnak (minél több állórész, annál jobban borotválják a sörtéket);
 • a dupla penge javítja a borotválkozás minőségét azáltal, hogy még a durva szőrszálakat is megemeli.

Az elektronikusan vezérelt eszközök kijelzővel vannak ellátva, amely információkat mutat az akkumulátor töltöttségi állapotáról; a munka sebessége; ki kell cserélni a késeket.

Borotválkozási eszközök fő gyártói

A borotvákat különböző vállalatok gyártják. Jól ismert gyártók modelljei keresettek: Philips, Braun, Panasonic, Remington.

A készülék fő jellemzőinek ismeretében nem tévedhet a választás során.

A videó bemutatja, hogyan kell kiválasztani az erőművet:

Férfi borotválkozó gépek modelljei

Ebben a részben a modelleket borotválkozási rendszer szerint osztályozzák. Megjelennek az eszközök tervezési jellemzői és jellemzői. Külön csoportba tartoznak a borotvák, amelyeket költségvetési áron adnak el. Az összehasonlítás alapján megértheti, melyik eszközt válassza.

Rotációs borotvák férfiaknak

A Philips forgó borotvák gyártására specializálódott.

Philips SW7700 / 67 - 72

Philips SW7700 / 67 - 72 éles pengék elfordulnak, hogy megragadják és eltávolítsák a bármilyen merevségű szőrszálakat. A fejek 5 irányban mozognak. A levehető trimmer tiszta szakállal viszi a whiskyt.

 • minden borotválkozási típushoz;
 • hatékonyan nyírja a sörtéket;
 • simán borotválkozik;
 • a töltés egy órára elegendő;
 • borotválkozhat a zuhany alatt;
 • a kések és az akkumulátor töltésének cseréje;
 • kényelmesen tartható a gumírozott bevonat miatt.

Nem található hátrány.

A videó áttekintést nyújt és teszteli a Philips SW7700 / 67 borotvát:

Philips AT 620 Aqua Touch

NiMH akkumulátorral működik. A töltés 0,5 órán keresztül elegendő. 100 - 240 V feszültségű hálózatról tölti fel (a feszültséget automatikusan kiválasztják). Férfi borotva a Philips-től M. A videó és a DNS vezető szerepet játszik a bajusz- és szakállborotvák értékesítésében.

 • beépített trimmer;
 • nedvességálló ház;
 • a késeket vízzel lehet mosni;
 • elegendő töltés 3 borotválkozáshoz.

Mínusz: az akkumulátor töltése sokáig tart.

Philips S 5110/06

A készülék elektronikus vezérlésű, LED kijelzővel, trimmerrel és visszajelzőkkel van felszerelve. A legjobb Philips arc nedves borotválkozó gépek közé tartozik. A pengék mozgathatóak és egymástól függetlenek.

 • gyorsan és csendesen borotválkozik;
 • gumírozott test;
 • ergonómia;
 • védelem a véletlen bekapcsolás ellen;
 • gyors töltés.

Mínusz: semmi eset.

A videó a Philips S 5110/06 borotvát mutatja:

Hálós erőművek férfiaknak

Minőségi fólia borotvák a Panasonic és a Braun részéről.

Braun 5195cc

Elektronikusan vezérelt eszköz. Digitális kijelzővel, az üzemmód jelzőivel és az automatikus tisztítással (3 típus). Úszó fejekkel, trimmerrel rendelkezik. A teljesítmény a sörték vastagságától függően automatikusan kiválasztásra kerül. Az elektromos állomás érzékeny bőrű emberek számára jó.

 • ultrahangos rezgési módban működik;
 • borotválkozhat a zuhany alatt, és vízzel mossa a késeket;
 • van tok és tisztító kefe.

Nem található hátrány.

Panasonic ES-LV6Q-S820

A borotva fel van szerelve egy úszó 5D fejjel, 5 hálóval (1 - trimmer; 2 - borotválkozás befejezéséhez; 2 - a haj felemeléséhez) és szilikon hengerekkel a súrlódás csökkentése érdekében. Akkumulátoros (Li-ion).

 • informatív megjelenítés;
 • teljesen feltöltve 1,5 hétig borotválkozik, anélkül, hogy csatlakozna a hálózathoz;
 • a pengék élesek és tartósak;
 • gyors töltés.

Hátrányok: magas ár.

Panasonic ES-LT 2N háromlapú eszköz videó (érzékelő modell):

Braun 9242 S Wet @ Dry

A Braun 9242 S Wet @ Dry érzékeli a sörték sűrűségét és automatikusan beállítja a teljesítményt. 5 fejjel, 2 trimmerrel ellátva (a sörték felemeléséhez és leborotválásához; a különböző irányban növekvő szőrszálak eltávolításához); 2 borotvaháló.

 • lebegő fej független késekkel;
 • egyértelmű jelzés;
 • vízálló tok;
 • gumírozott test;
 • a véletlen aktiválás blokkolva van.

Hátrányok: drága.

A vásárlói vélemények szerint M. Videó, Braun 9299 S Wet @ Dry.

Elektromos borotvák költségvetési áron

Az online áruházakban a minőségi borotvák ára 1000 rubelnél kezdődik. A gépek működőképesek, bármilyen borotválkozásra alkalmasak.

Remington SF 4880 Sensitive

Fóliaborotva Aloe vera csillapító szalaggal. Trimmerrel, tisztító kefével felszerelve. Akkumulátoros (NiMH).

 • nedvességálló ház;
 • védősapka;
 • a késeket folyó víz alatt lehet mosni.
 • nincs csúszásgátló betét.

A videó bemutatja a modell kibontását:

Berdsk 3114

Rotációs elektromos borotva úszó fejjel és behúzható trimmerrel. Száraz borotválkozáshoz.

 • borotválkozik tisztán;
 • pontosan formálja a bajuszt és az oldalégéseket;
 • a készlet tartalmaz egy kefét, egy védősapkát.
 • csak a hálózatról működik;
 • a késeket nem lehet folyó vízzel lemosni.

A videó bemutatja az eszköz felszerelését és működését:

Wahl 3615 - 0471

Hálós modell egy borotválkozó elemmel. Száraz borotválkozáshoz. A készlet a következőket tartalmazza:

 • kefe;
 • vágótömb;
 • további háló.

Hálózattól és akkumulátortól 45 percig működik. Borotválja a rövid tarlót (0,4 mm).

 • borotválkozik tisztán;
 • alkalmas gyakori borotválkozásra;
 • nem okoz bőrirritációt.

Negatív: Nem alkalmas hosszú tarló borotválására.

Vitek VT-8267 BN

Rotációs száraz borotválkozó gép. Trimmerrel felszerelve. Az ügyfelek véleménye szerint a modell ötvözi a könnyű használatot a funkcionalitással. Akkumulátor és hálózati feszültség.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hogyan kell otthon gondozni a haját: a legjobb élet csapkod

A haj a kép szerves része, ezért fontos, hogy a lányok tudják megőrizni egészségüket és szépségüket.Egy híres dal szavait átfogalmazva a haj más.

Szépség menü: a legjobb termékek hajra, bőrre és körmökre

Diverzifikálja étrendjét olyan ételekkel, amelyek jótékony hatással lesznek a bőr és a haj állapotára, valamint erősítik a körmöket: egészségük szempontjából fontos a szervezetben található vitaminok és mikroelemek egyensúlya.