Legfontosabb / Kiegészítők

Melegítők viaszhoz és paraffinhoz (viaszolvasztók)

Kiegészítők

A nem kívánt testszőr eltávolítása népszerű és igényelt kozmetikai eljárás. Leggyakrabban a kozmetikusok viaszt használnak ezekre a célokra. A forró viaszdal történő kiváló minőségű szőrtelenítéshez speciális felszerelésre van szükség - viaszolvasztókra. A ForSalon online áruház híres márkák nagy- és kiskereskedelmi professzionális eszközeinek megvásárlását kínálja. Ezen eszközök használatával az eljárás minimális időt vesz igénybe, és a lehető leghatékonyabb lesz..

Választékunk

A parafin és viasz összes népszerű fűtőtípusa megtalálható katalógusunkban. Itt talál egy megfelelő lehetőséget, függetlenül attól, hogy a mester megszokta-e a patronok használatát, vagy inkább a bankokban használja a terméket.

Konzervekhez. A katalógus 400 és 800 ml-es tartályokhoz szükséges eszközöket tartalmaz. Az első lehetőséget gyakran otthoni használatra választják. A modell tartalmazhat olyan termosztátot is, amely a beállított hőmérsékletet a szükséges ideig fenntartja.

Patronokhoz. A katalógus olyan eszközöket tartalmaz, amelyek egy és több patron befogadására is alkalmasak. Az első lehetőség jól alkalmazható otthoni szőrtelenítésre: az ilyen modelleknek általában alacsony az ára, és ritka használat mellett is jól teljesítenek. A második lehetőség ideális választás a napi szőrtelenítéshez nagyszámú ügyfél számára..

Szintén a katalógusban talál univerzális eszközöket, amelyeket patronokhoz és dobozokhoz egyaránt terveztek. Ennek a változatosságnak köszönhetően könnyen vásárolhat viaszmelegítőt a kívánt költség és funkcionalitás szőrtelenítéséhez. A viaszolvadék szállítása Moszkvában és Oroszország más városaiban lehetséges.

Voskoplavs, viaszmelegítők

DEPILFLAX 100

Kompakt viaszmelegítő patronokban lévő viaszhoz. A test kis területein végzett szőrtelenítési eljárásokhoz tervezték, ahol kis mennyiségű viaszra van szükség. A viaszt gyorsan felmelegíti a kívánt hőmérsékletre. Könnyű, szállítás közben kevés helyet foglal el. Ajánlott.

GEZATONE

A Gezatone gyantázó szett lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megszabaduljon a nem kívánt szőrtől az arcán és a testén. Ezt a készletet szakemberek egyaránt használhatják egy szépségszalonban és otthon. A fűtőtestet az Orosz Föderáció nagy részének felmelegedésére tervezték.

ARAVIA

500 ml viaszmelegítő termosztáttal Az ARAVIA Professional professzionális melegítő, kiváló minőségű és sokoldalú eszköz. A fűtőberendezés használata kezdő kézművesek számára is egyszerű és egyszerű. A termosztáttal ellátott termosztát lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet beállítását és fenntartását.

RUNAIL

Melegebb viasz - meleg és film viaszok olvasztására, valamint forró viasz kannákban történő melegítésére szolgál. A tartály nagy térfogata - 400 ml és a szükséges viaszhőmérséklet fenntartására szolgáló szabályozó lehetővé teszi a mester számára, hogy időt takarítson meg a szőrtelenítés során. Optimális idő.

GEZATONE

Nagyon sok módszer létezik a nem kívánt szőr eltávolítására, de kétségtelenül az egyik legnépszerűbb a viaszos szőrtelenítés, vagy ahogy nevezik, a bioepiláció is. A viaszos szőrtelenítés évezredek óta ismert, és tagadhatatlan előnyei vannak másokkal szemben..

RUNAIL

Melegebb viasz - úgy tervezték, hogy felmelegítse és fenntartsa a viasz szükséges hőmérsékletét a szőrtelenítés során. Hőmérséklet-beállítási tartomány: MED mód + 45-50 ° С, HI mód + 118 ° С (+/- 10 ° С).

RUNAIL

3 az 1-ben viaszmelegítő - a viasz felmelegítésére szolgál a szőrtelenítés során. A készlet tartalmaz: melegítőt 800 ml-re és két melegítőt 100 ml-es patronokhoz. Hőmérséklet-beállítási tartomány: MED mód + 45-50 ° С, HI mód + 118 ° С (+/- 10 ° С). Hőmérsékleti tartomány: patron.

RUNAIL

A papírvédő gyűrűk arra szolgálnak, hogy megvédjék a konzerv viaszolvasztót és a melegítőt a viasz szennyeződésétől a szőrtelenítés során. Megakadályozza a viasz szivárgását a fűtőelem és az üveg között.

IRISK SZAKMAI

Szakmai használatra! A munka megkezdése előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat. A Voskoplav a szőrtelenítési eljárásokhoz használt kozmetikai viasz felmelegedésére és későbbi karbantartására szolgál. Kényelmes, kompakt eszköz.

ARAVIA

Viaszfűtés termosztáttal az ARAVIA Professional patronokhoz - a professzionális fűtőtest termosztáttal ellátott termosztáttal van ellátva. Most nem nehéz a pasztát vagy viaszt a kívánt hőmérsékletre felmelegíteni és egész nap fenntartani. Ez jelentősen leegyszerűsíti és felgyorsítja a varázsló munkáját..

RUNAIL

Patronmelegítő - úgy tervezték, hogy viaszt melegítsen 100 grammos patronokban, és fenntartsa a szükséges viaszhőmérsékletet a szőrtelenítés során. Műszaki adatok: fűtőelem teljesítmény - 40 W; feszültség - 220 V; frekvencia - 50-60 Hz.

IRISK SZAKMAI

A mini viaszolvasztót úgy tervezték, hogy minden viaszt megolvasztjon. Gyorsított viaszolvadást és alacsony termékfogyasztást biztosít. Kényelmesen használható, ergonomikus, kompakt. A mellékelt fedél megakadályozza a hőveszteséget és lerövidíti az anyag olvadási idejét. Ban való használatra ajánlott.

RUNAIL

Fűtőberendezés két patronhoz - úgy tervezték, hogy a viaszt 100 grammos patronokban melegítse fel, és fenntartsa a szükséges viasz hőmérsékletet a szőrtelenítés során. Hőmérsékleti tartomány: + 70-95 ° С (+/- 10 ° С).

RUNAIL

Patronmelegítő - úgy tervezték, hogy a viaszt 100 grammos patronokban melegítse fel, és fenntartsa a szükséges viaszhőmérsékletet a szőrtelenítés során.

IRISK SZAKMAI

A mini viaszolvasztót úgy tervezték, hogy minden viaszt megolvasztjon. Gyorsított viaszolvadást és alacsony termékfogyasztást biztosít. Kényelmesen használható, ergonomikus, kompakt. A mellékelt fedél megakadályozza a hőveszteséget és lerövidíti az anyag olvadási idejét. Ban való használatra ajánlott.

IRISK SZAKMAI

A mini viaszolvasztót úgy tervezték, hogy minden viaszt megolvasztjon. Gyorsított viaszolvadást és alacsony termékfogyasztást biztosít. Kényelmesen használható, ergonomikus, kompakt. A mellékelt fedél megakadályozza a hőveszteséget és lerövidíti az anyag olvadási idejét. Ban való használatra ajánlott.

Hogyan válasszunk viaszfűtőt?

A Voskoplav egy elektromos eszköz viasz szőrtelenítésre való előkészítéséhez: a kívánt hőmérsékletre és állagra való felmelegedés, valamint az eljárás végéig az optimális hőmérséklet és állag fenntartása..

A készülék kialakítása egyszerű: a viaszötvözet fűtőelemből, viasztartályból, vezérlőgombból, fűtésjelzőből és tápkábelből áll. A modern eszközöket termosztátokkal látják el, amelyek segítségével az optimális hőmérsékletet állítják be. Ennek köszönhetően a viasz nem melegszik túl, és az égés kizárt. Ez a viaszolvasztók jelentős előnye a vízfürdővel szemben, ahol a hőmérsékletet szemmel határozzák meg.
Voskoplav megkönnyíti és felgyorsítja a szőrtelenítési folyamatot, kiküszöböli a viasz ismételt felmelegítésének szükségességét, ezáltal az eljárás sokkal kényelmesebbé válik.

Szőrtelenítésre szolgáló viaszolvasztók típusai

Kompakt és kényelmes háztartási használatra. A patron viaszolvasztók, amelyek alapja egyszerre több patron, alkalmasak a nagy vevõszámú mesterek számára. olyan eset, amikor a patront behelyezték. A legtöbb modern kazetta viaszolvasztó univerzális: a szokásos 100 ml-es patronok használatához vannak adaptálva.

Úgy tervezték, hogy nagy mennyiségű viaszt melegítsen fel, ezért alkalmasabb szalon depilációra. A készülék lehetővé teszi a forró viasz használatát is, amelyet a durva szőr eltávolítására használnak, és egy spatulával alkalmazzák. Az ilyen eszközöket max. 800 ml űrtartalmú kannák melegítésére tervezték..

Számos okból alkalmasak szalonkezelésekre: nagyobbak, viasz nagy mennyiségben történő melegítésére tervezték, és dobozokkal és patronokkal vannak ellátva. Hátránya, hogy sokkal drágábbak, mint az előző két kategória. Plusz - egyszerre készíthet viaszt a különböző szőrtelenítési zónákhoz.

Tippek a választáshoz

Az otthoni szőrtelenítéshez kényelmes a patron viaszmelegítők használata. Kompaktak és rendkívül egyszerűen használhatók. Vannak olyan modellek, amelyek közvetlenül a hálózaton és az alapon keresztül működnek. Ez utóbbiak kényelmesek, mivel nincs szükségük minden alkalommal arra, hogy eltávolítsák az eszközt a konnektorból..
Azok számára, akik szakszerűen foglalkoznak szőrtelenítéssel, jobb, ha viaszfűtőt vásárolnak a kannákhoz vagy egy kombinált modellt. Ebben a kérdésben minden a munka mennyiségétől függ. Néha elegendő egy 400 ml-es dobozos tartályt és két patront tartalmazó eszköz, más esetekben 800 ml-es viaszolvasztó készülékre és külön kazettás eszközre lehet szükség 2-3 patronhoz.
Annak ellenére, hogy a szőrtelenítésre szolgáló viaszmelegítő kiválasztása személyes preferencia kérdése, az egyik szabály változatlan marad - érdemes egy megbízható gyártó termékénél maradni. A Kozmetikai Galériában kiválaszthat egy megfelelő viaszmelegítőt a világ egyik leghíresebb gyártójától, és ingyenes szállítással az ország bármely régiójába eljuthat..

Szőrtelenítő viaszmelegítő: fajták és tippek a választáshoz

Az epiláláshoz szükséges viasz bemelegítésére szolgáló eszköz rendkívül szükséges az Ön számára, ha már megszokta a viasz szépségápolási eljárásokat otthon, mester segítsége nélkül. Bármelyik szaküzletben megtalálhatja őket, széles választékban. De melyiket válasszuk: kazettát vagy kannát?

Ha még nem döntött, rövid áttekintést kínálunk a szőrtelenítésre szolgáló viaszmelegítőkről, és válogatunk egy kozmetikus tippet az eszköz kiválasztásához.

Mi a viaszolvasztó (viaszmelegítő)?

A viasz felmelegedését egy serpenyőben történő epiláláshoz ma a primitív módszerekkel egyenértékűnek tekintjük. Miért kell elviselni a kényelmetlenséget, ha van egy speciális gépesített eszköz. Ezenkívül a viasz nagyon gyorsan lehűl, és az összes szükséges terület feldolgozásához többször fel kell melegíteni. Egyszerre nem is használható, hogy később ne lehűljön, ha eltávolítjuk.

A gyantázás hatása legfeljebb 6 hétig tart.

A viaszolvasztóval nincsenek ilyen problémák. A készülék nemcsak megolvasztja a viaszt, hanem egy meghatározott ideig fenntartja a szükséges hőmérsékletet, ezáltal lehetővé téve, hogy gyorsan és fájdalommentesen befejezze az eljárást.

A viaszolvasztók fajtái

A modern divatipar többféle viaszolvasztót kínál:

 • kazetta (patron);
 • konzervált;
 • kombinált.

A patronviasz melegítő egy speciális viaszos kazettával és egy henger applikátorral van felszerelve. Amikor az anyagot felmelegítik, a henger vékony rétegben viszi a testre. A készülék kényelmes, mivel a viasz nem terjed, egyenletes vékony csíkokkal kerül a kívánt helyre, és addig tartja a hőmérsékletet, amíg teljesen ki nem jön a kazettából. Ezenkívül szinte lehetetlen, hogy megégjenek. Ideális a karok és lábak meleg gyantázására (könnyen hozzáférhető helyeken, ahol a haj egy irányban nő).

A patronviasz melegítők az áramellátási mechanizmusokban különböznek. Bizonyos modelleket úgy terveztek, hogy vezetékkel csatlakoztathatók a hálózathoz, másokat egy speciális alapon keresztül táplálnak, például elektromos vízforralóval. Ez utóbbi eszközökre nagy a kereslet, mivel sokkal kényelmesebb dolgozni velük. Két és három patron tápegységével rendelkeznek, amelyek szokásos térfogata 100 ml.

Az ilyen viaszszőrtelenítő eszközök pozitív minősége miatt a kozmetikusok a viasz függőleges elrendezését hívják, amely nem engedi, hogy folyékony állapotban kifolyjon.

A fogyasztott termék mennyisége egy speciális átlátszó ablakon keresztül szabályozható. A depiláláshoz használt viaszmelegítő hátránya, hogy nincs hőmérséklet-időzítő a fogyasztók számára. A viaszt szokásos módon 45-50 fokig melegítik.

Átlagosan a kazettás készülékek költségei 400 rubel, dobozok - 600 rubel és kombinált - 3000 rubel között mozognak.

A gyantázáshoz használt konzervberendezés tartályt és termosztátot tartalmaz, amely 50-60 fokosra melegíti a keveréket. Inkább a nehezen elérhető, különböző irányba növő hajú gyantázásra (bikini terület, térd, ágyék).

Ezek az eszközök kereskedelmi forgalomban kaphatók konzervdobozok, pelletek vagy korongok formájában. A fűtött viaszt fapálcával viszik fel a testre, vastag réteggel terítve. Ebben az esetben nincs szükség papír vagy szövetcsíkok ragasztására a tetejére - amikor megszárad, mindent eltávolít magától. De minden rossz lépés égési sérülésekkel jár.

Az ilyen viaszológépekben a hőmérséklet beállítható. A gyártók előre látták ezt az árnyalatot, figyelembe véve az őket alkotó különféle viaszok sajátosságait..

A hölgyek tudomásul veszik ezen eszközök tartályainak multifunkcionalitását, paraffinterápiára, shugarozásra használják őket. Egy ilyen edényben feloldhat 400 ml munkaanyagot..

Azokban az esetekben, amikor meleg és meleg szőrtelenítéshez kell folyamodnia, az otthoni használatra szánt kombinált viaszfűtés nélkülözhetetlen. Ebben az eszközben a fejlesztőknek sikerült összekapcsolniuk a fent felsorolt ​​típusok legjobb tulajdonságait. A munka során egyszerre és felváltva használhatja a kazettákat és a bankot. Természetesen hőmérsékletüket külön szabályozzák. Ezen kívül nincsenek függő vezetékek, amelyek zavarják a munkát.

Azoknál a nőknél, akiknek duzzanata van a lábakon, jobb megtagadni a forró gyantázást, inkább a meleget.

Hogyan válasszuk ki a kazetta fűtését? - néhány fontos tipp

Kitaláljuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő viaszolvasztót sok más közül. Annak érdekében, hogy ne sajnálja az elpazarolt pénzt és időt, a kozmetikusok azt tanácsolják, amikor odafigyelnek:

 1. Tartályok száma fűtött patronokhoz (1-3-ig terjedhet).
 2. Minden kazettához külön kapcsolók vannak. Lehetővé teszik a patronok tartalmának és a szőrtelenítő viasz felszerelésének tárolását.
 3. Patronok és eszközök gyártója. Ugyanazon cégnek kell kiadnia őket. Működés közben a henger megfordul, és egy lazán összezsugorodott kazetta viaszt önt, ami tönkreteszi a munkaterületet.
 4. Hálózati kapcsolat módja.

Melegítő kiválasztása konzerv viaszhoz: ajánlások

A gyantázáshoz használt konzervgépeket magánmesterek gyakran használják. Ha Ön is közéjük tartozik, és vásárláskor éppen ilyen eszközt szeretne beszerezni, kérdezze meg:

 1. A doboz térfogata (néha 400-800 ml).
 2. A beállított hőmérséklet fenntartásának funkciója.
 3. A kivehető edény alkatrészállványának jelenléte.
 4. A forró anyag szállítására szolgáló fogantyú jelenléte.

Felhívjuk figyelmét, hogy otthon a viaszt nem ajánlott 50 fok fölé melegíteni, ezért patronos eszközöket ajánlott használni. Mielőtt a viaszmelegítőt választaná, mérlegelje a sajátosságok összes előnyét és hátrányát: egy kazettás eszköz segítségével szépen elvégezheti a szépségápolási eljárást, a konzerv pedig több viaszt olvaszt fel.

Ne felejtse el megvizsgálni a felhasználói véleményeket és a gyártó hírnevét vásárlás előtt. Használat előtt figyelmesen olvassa el a viaszmelegítő otthoni szőrtelenítésre vonatkozó ajánlásait, hogy ne ártson magának.

Viaszmelegítők

 • 1
 • 2
 • >
 • > |

A nem kívánt szőr eltávolítása a testen és az arcon a legkeresettebb kozmetikai eljárás minden szépségszalonban. A szőrtelenítéshez a meleg és a meleg viasz szolgál a legjobban. De ahhoz, hogy optimális munkakonzisztenciát kapjon, meg kell olvasztani egy speciális dobozban vagy kazetta viaszolvasztóban. A Torgsalon áruház katalógusa széles körű felszerelést tartalmaz az epilációs mesterek számára, nagykereskedelmi áron. Eszközeink mind professzionális, mind otthoni használatra alkalmasak:

Elektromos viaszmelegítő patronban. Egy standard kazettát (100-110 g) melegít egyenletesen meleg viasz vagy cukormaszta segítségével. Ezek az eszközök lehetővé teszik a szőrtelenítő termék vékony rétegben történő felhordását, anélkül, hogy megégne és felesleges anyagfogyasztást jelentene. Az üzlet választékában különféle modellek találhatók - ablakkal (a konzisztencia szabályozásához), talppal (a stabil üzemi hőmérséklet fenntartása érdekében) és anélkül, termosztáttal, tapadókorongokon. Otthoni használatra a viaszolvasztó a legalkalmasabb egy patronhoz, a szépségszalonhoz pedig 2 vagy 3 patronhoz..

Konzerv viaszolvasztó. Minden típusú forró viasz megolvasztására szolgál (brikettben, csempében, granulátumban, valamint cukrozásban és paraffinviaszban. Minden termék termosztáttal és tartályral van ellátva az epiláló termékek fűtésére. Ez a fajta eszköz könnyen használható, és a szépségszalonok mesterei egyaránt kezelhetik. és otthon. A 38-45 Celsius fokig melegített viasz megkeményedve a legjobb a kemény, sötét, hajlamos a benőtt szőrszálak eltávolítására.

Ebben a részben a nem kívánt szőr eltávolítására szolgáló eszközöket talál a gyártóüzemek árán. Üzletünkben viaszolvasztókat vásárolhat nagy- és kiskereskedelemben egyaránt. Minden termék tanúsított. A moszkvai és moszkvai régióban történő szállítás egy napon belül történik.

Sima bőr borotválkozás nélkül - válasszon viaszolvasztót

A nem kívánt haj problémája mindig aggasztotta a nőket, még Kleopatra is speciálisan elkészített paszta segítségével küzdött a bőr simaságáért. Azóta megváltoztak a szőrtelenítés eszközei és módszerei, az elektromos készülékek megváltoztatták a borotvát, a szalonok és a klinikák lézeres és fényképes epilálást kínálnak, ígérve, hogy örökre megszabadulnak a felesleges szőrtől. De továbbra is népszerű a felhevített viaszos szőrtelenítés, amely otthon is elvégezhető..

Mi a viaszolvasztás

A gyantázási eljárás saját maga elvégzéséhez nem elegendő viaszt vásárolni. Bemelegíteni kell, ehhez pedig speciális eszközre, viaszolvasztóra van szükség.

A Voskoplav egy elektromos eszköz viasz folyékony állapotba olvasztására és a szőrtelenítéshez szükséges hőmérsékletre történő melegítésére. Azt is biztosítja, hogy az eljárás során a megfelelő hőmérsékletet tartsák fenn..

A modern viaszmelegítők termosztáttal vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet beállítását és minimalizálja a forrázás kockázatát a szőrtelenítés során. Ez jelentős előnye a viasz vízfürdőben történő melegítéséhez képest, amikor a hőmérsékletet próbával és hibával állapítják meg, a viasz gyorsan lehűl, és sokszor fel kell melegíteni..

Annak érdekében, hogy ne keveredjen össze a fogalmakban, egy kis oktatási program:

 1. Az epilálás a nem kívánt szőr mesterséges eltávolítása, amelynek során a szőrtüszőket eltávolítják vagy megsemmisítik. Az eljárás után az eltávolított szőr nem nő vissza. A szőrtelenítésnek számos módja van: lézer, fotoepiláció, elektrolízis és mások. Röviden: a szőrtelenítés állandó szőrtelenítés.
 2. Szőrtelenítés - szőrtelenítés a szőrtüsző megsemmisítése nélkül. Ez a módszer nem befolyásolja a haj növekedését, rövid idő múlva visszanőnek. Mondhatjuk, hogy a szőrtelenítés ideiglenes szőrtelenítés. Ez a módszer magában foglalja a borotválkozást, csipesszel való eltávolítást, cérnát, borotválkozást, gyantázást. Nyilvánvaló, hogy a viaszos szőrtelenítést helyesen szőrtelenítésnek nevezik..

A viaszolvasztó kiválasztásakor nem szabad megfeledkezni arról, hogy különböző típusú viaszolvasztókat használnak a viaszok különböző csomagolású és eltérő jellemzőkkel történő melegítésére..

A viasz típusai megolvadnak

A mindennapi életben a viaszokat gyakran használják alacsony olvadáspontú patronokban, az úgynevezett meleg viaszokban. Nem mindenki tudja, hogy vannak "forró" viaszok is a kényes területek szőrtelenítésére. Olvadáspontjuk magasabb, papírcsíkok használata nélkül eltávolíthatók, fűtéshez pedig más kialakítású viaszolvadék szükséges, mint a patronoknál.

Találjuk ki sorrendben. A Voskoplavok kétféle típusúak: kazettásak és konzervek. Néha mindkét típus egy eszközben van kombinálva.

Kazetta

A készüléket viasz melegítésére használják kazettákban vagy patronokban - téglalap alakú műanyag tartályokban, amelyek fedéllel vannak ellátva, görgős applikátorral. A henger lehetővé teszi, hogy egy vékony réteg fűtött viaszt vigyen fel a bőrre anélkül, hogy piszkos lenne.

A patront egy fűtőelemmel ellátott fűtőberendezésbe helyezik, majd a készüléket egy konnektorba dugják. Az eljárás során a patron a készülékben marad, amely fenntartja a viasz hőmérsékletét, ami egyszerűsíti a működést.

Az eszköz általában termosztáttal van felszerelve, amely lehetővé teszi a viasz kívánt hőmérsékletre történő felmelegítését és adott szinten tartását. A készülék felszerelhető egy, két vagy három viaszolvasztó aljzattal, amely lehetővé teszi, hogy ne függjen a tápkábel hosszától, és további kényelmet biztosít a működés során.

 • egyszerű használat - csak helyezze be a kazettát, kapcsolja be a készüléket, és a melegítés végén viaszt vigyen fel a bőrre, és csíkokkal távolítsa el;
 • egyszerű használat - a készülék könnyen illeszkedik a kézbe, működés közben nem szükséges eltávolítani a patront;

 • kis mennyiségű fűtött viasz;
 • képtelen használni a "forró" viaszt;
 • kevésbé költséghatékony - a viasz egy része a patronban marad.

Konzervált

A konzerv viaszolvasztó lehetőségei szélesebbek, mint a kazettaé. Lehetővé teszi a viasz melegítését üvegekben és speciális üvegben is, a szükséges viaszmennyiség betöltésével. A készüléket minden típusú viasz melegítésére használják.

A készülék leegyszerűsítve villanytűzhelyként vagy fazékként írható le. Működési elve megegyezik a multicookeréval: egy doboz viasz kerül a tartályba, a hőmérséklet-szabályozó segítségével beállítják a kívánt értéket, a "fazekat" fedővel fedik le, majd a folyamat automatikusan folytatódik. A beállított hőmérséklet elérésekor a készülék kikapcsol, amikor a tömeg lehűl, újra bekapcsol.

 • a keverék nagy térfogatának melegítésének lehetősége;
 • sokoldalúság - különböző típusú viaszt használhat;
 • a fűtési hőmérséklet szabályozása;
 • a hőmérséklet adott szinten tartása.
 • a különböző típusú viasz egyidejű melegítésének lehetetlensége;
 • kevesebb kényelem a munkában - az alkalmazást spatulával végzik;
 • terjedelem - több helyre lesz szükség az eszköz tárolásához;
 • magasabb ár a kazettához képest.

Kombinált

A kombinált kombinálja a kannákat és a kazettás melegítőket egy eszközben, és lehetővé teszi, hogy egyszerre dolgozzon különböző viaszokkal, különböző csomagolásban és különböző jellemzőkkel. Egy eszközben több különböző típusú fűtőberendezés lehet, egytől háromig. Általában ilyen eszközt használnak szakmai tevékenységekben..

 • lehetővé teszi a viasz egyidejű melegítését különböző csomagokban;
 • nagy mennyiségű különféle viaszt melegít fel;
 • kényelem a szakmai munkában;
 • magas ár;
 • terjedelmesség.

A viasz fajtái

A szőrtelenítő viaszok több szempontból is különböznek egymástól. A fő az olvadáspont.

Olvadási hőmérséklet

Ez fontos jellemző. Ez a viasz hatókörétől és a szőrtelenítés fájdalmának mértékétől függ. E kritérium szerint a viaszokat három típusra osztják:

 • hideg;
 • meleg;
 • forró.

A hideg viasz nem igényli a viaszolvasztást, a tenyérben melegszik fel. Csövekben kapható vagy papírcsíkokra már felvitt. Kényelmes használni útközben és vészhelyzetekben, amikor nincs idő felmelegedni. Az eljárás fájdalmas.

A meleg viasz kazettákban kapható applikátorral vagy dobozokban, használat előtt fel kell melegíteni. Alacsony olvadáspontú - 37–40 ° С. Rosszul távolítja el a rövid szőrszálakat, ami kényelmetlen a nehezen elérhető területeken történő munkavégzéshez. Az eljárás kevésbé fájdalmas, mint a hideg viasz használata.

Forró dobozokban, brikettekben, tablettákban, tányérokban, granulátumban kapható. Fűtést igényel, üzemi hőmérséklet 55–60 ° С. Spatulával vagy spatulával viszik fel, csíkok segítsége nélkül távolítják el. Különleges készségeket igényel a munkában és óvatosságot igényel a használat során - nagy az égési sérülések veszélye. A legkevésbé fájdalmas eljárás a többi viaszhoz képest. Eltávolítja a vellus haj maximális mennyiségét.

A forró viasz egyik fajtája a filmviasz. Ez egy köztes lehetőség a meleg és a meleg között. Rugalmasabb, mint a klasszikus forró viasz, ezért vékonyabb rétegben alkalmazzák. Olvadáspontja szintén alacsonyabb, körülbelül 40-45 ° С, jelentősen csökken az égési kockázat.

Időpont egyeztetés

Minden szőrtelenítési zónához speciális viasz szükséges. Itt több típus is kiemelkedik:

 • univerzális - viasz, amelyet minden területen használnak: bikini, hónalj, arc, kar és láb. A filmviasz a legalkalmasabb erre a szerepre;
 • a test nagy területein: karok, lábak, hát, mellkas. Ezekre a célokra meleg viaszt használnak, otthon filmviaszt használhat, de az eljárás hosszabb ideig tart;
 • forró viasz ajánlott az arcra. Bár erre a célra meleg, speciális keskeny hengerrel készülnek, használata fájdalmas és bőrsérülésekkel jár;

Fogalmazás

A fa és a szintetikus gyanták, a paraffinok és a méhviasz mellett különféle adalékokat visznek be a keverékbe, amelyek bizonyos tulajdonságokkal rendelkeznek:

 • a talkum fokozza a hajhoz tapadást;
 • a titán-dioxid plaszticitást kölcsönöz a viasznak, megvédi a bőrt a bőrpírtól;
 • olajok ápolják a bőrt;
 • az azulén megnyugtatja a bőrt, enyhíti a gyulladást és a bőrpírt;
 • a klorofill enyhíti az irritációt, elősegíti a gyógyulást;
 • a teafa jó fertőtlenítő.

Néhány adalék a viasznak kellemes színt és aromát ad. Az átlátszó viaszokat a könnyű, finom szőr eltávolítására tervezték. A talkum hozzáadásával a viasz unalmas és átlátszatlan lesz. Ezek a keverékek alkalmasabbak vastag, durva hajra..

Óvintézkedések és ellenjavallatok

Egy ilyen látszólag bonyolult eljárás bizonyos ismeretek nélkül árthat önmagának. Ennek elkerülése érdekében a készülék használata során kövesse a biztonsági előírásokat:

 1. Tartsa be a biztonsági szabályokat, mint minden elektromos készüléknél.
  • csak száraz helyiségben kapcsolja be a viaszmelegítőt, ne használja a készüléket a fürdőszobában;
  • használjon földelt elektromos aljzatokat;
  • használat előtt helyezze a készüléket egy sima felületre, amely nem esik le vagy borul fel;
  • ne kapcsolja be a készüléket sérült vezetékkel;
  • használat után válassza le a készüléket az áramforrásról, és húzza ki a csatlakozót az aljzatból.
 2. A viaszmelegítőt csak rendeltetésszerűen használja, ne működtesse a készüléket viasz nélkül.
 3. Ne tegyen idegen tárgyakat belsejébe.
 4. Az égési sérülések elkerülése érdekében ne érintse meg a fűtött készülék fém alkatrészeit.
 5. Tilos a fűtött viaszos konzerv viaszfűtő helyről a másikra mozogni..
 6. A folytatás előtt ellenőrizze a viasz hőmérsékletét..

Magának a szőrtelenítésnek vannak ellenjavallatai és korlátozásai. A bajok elkerülése érdekében ismernie kell őket is..

Ellenjavallatok a gyantázáshoz:

 • sebek, pustulák, bőrfekélyek;
 • a bőr bármilyen károsodása vagy irritációja;
 • friss barnulás;
 • kevesebb mint két nappal a hámozási eljárás után;
 • magas hőmérsékletű;
 • phlebeurysm;
 • terhesség az első trimeszterben;
 • allergia a viaszkeverék összetevőire;
 • anyajegyek, szemölcsök, papillómák.

Viaszszőrtelenítés (gyantázás)

Az egyes viaszfajták szőrtelenítésének sajátosságai vannak.

Meleg viasz

 • viasz patron;
 • papír vagy nem szőtt viaszcsíkok;
 • zsírtalanító krém vagy gél;
 • talkum vagy baba por;
 • pamutpárnák;
 • papírszalvéták;
 • olaj vagy nyugtató hatású szőrtelenítés után.

Helyezze a kazettát a fűtőberendezésbe, és dugja be a készüléket a konnektorba. Körülbelül 20 perc áll rendelkezésére az eljárás előkészítésére.

 1. Készítse elő a bőrt az eljáráshoz, tisztának és száraznak kell lennie.
 2. Törölje le bőrét krémmel, géllel vagy más zsírtalanítóval. Ez lehetővé teszi, hogy a viasz jobban megfogja a szőrszálakat..

Tanács! Vigye fel a csíkot úgy, hogy az éle tiszta maradjon a viasz vonal mögött. Ez segít tisztán maradni a csík eltávolításakor..

Forró viasz

A forró viaszt sokkal nehezebb dolgozni, mint a meleg viaszt. Ha nincs tapasztalata az ilyen eljárásokról, akkor fokozott óvatossággal járjon el, nehogy égési sérüléseket okozzon vagy zúzódásokat hagyjon a bőrön. Vagy forduljon szépségszalonhoz szakemberhez.

 • konzerv viaszolvasztó;
 • viasz;
 • spatula vagy spatula;
 • talkum vagy baba por;
 • zsírtalanító krém;
 • pamutpárnák;
 • papírszalvéták.

Miután előkészített mindent, amire szüksége van, folytassa az eljárást.

 1. Helyezzen egy doboz viaszt vagy egy speciális tartályt a szükséges mennyiségű viaszsal a fűtőberendezésbe.
 2. Kapcsolja be a viaszfűtőt, és állítsa be a kívánt fűtési hőmérsékletet;
 3. Kezelje a bőrt zsírtalanító szerrel, szárítsa meg papírtörlővel.
 4. Bőségesen porozzuk meg talkummal vagy porral.
 5. A melegítési idő végén ellenőrizze a viasz hőmérsékletét. Ehhez kenjen egy kis mennyiséget a csuklójára egy spatulával. A viasznak forrónak kell lennie, de nem forrázónak.

Fontos! Ne használjon forró viaszt újra a szőrtelenített területre. Ha szőrszálak maradtak, akkor jobb, ha csipesszel távolítják el őket..

Filmviasz

A filmviaszos szőrtelenítés nem különbözik a forró viaszos szőrtelenítéstől. Az egyetlen különbség az, hogy a viaszt vékonyabb, 1,5–2 mm-es rétegben viszik fel. Az égési sérülések kockázata csökken a viasz alacsony olvadáspontja miatt.

Bőrápolás szőrtelenítés után

A szőrtelenítés traumatikus eljárás, ezért a bőr ápolásra szorul.

 1. Az eljárás után 24 órán keresztül nem szabad zuhanyozni vagy fürdeni. A szőrtüszők gyulladása előfordulhat.
 2. Ugyanezen okból nem látogathatja meg a fürdőt vagy a szaunát 48 órán belül.
 3. A pigmentáció megjelenésének elkerülése érdekében ne napozzon 48 órán keresztül szoláriumban vagy a napon.
 4. A hónalj szőrtelenítése után 24 órán belül nem ajánlott dezodorot használni.
 5. A szőrtelenítést követő két napon belül zárja ki a masszázs- és SPA-eljárásokat.
 6. A ruhák legyenek tiszta, laza fazonúak, lehetőleg természetes szövetből készüljenek. Ez megakadályozza a bőr gyulladását és irritációját..
 7. Ha irritáció vagy gyulladás jelei jelentkeznek, törölje le a bőrt klórhexidinnel, használjon Bepanten krémet.
 8. A benőtt szőrszálak elkerülése érdekében a szőrtelenítés után három nappal és az első szőrszálak megjelenése előtt naponta egyszer dörzsölje a kényes területeket száraz gofri törülközővel, a lábakat és a karokat pedig egy kemény mosogatórongygal..

Javaslatok a viaszmelegítő kiválasztásához

Vásárlás előtt döntse el, hogy milyen gyakran és mely területekre van szüksége viaszmelegítőre. A fűtőtípus kiválasztása ettől függ..

 1. A karok vagy lábak 3-4 hetente történő szőrtelenítéséhez elegendő egy kazetta viasz egység patrononként. Ha a készüléket hetente többször és minden zónában használni kívánja, akkor előnyben részesítse a kombinált modellt.
 2. Felhívjuk figyelmét, hogy a kazetta melegítőjének melyik kazetta térfogatát szánják. A 100 ml-es kazetta nem fog megfelelni más méretű patronoknak.
 3. Fontos a hálózathoz való csatlakozás módja. Kényelmesebb a Voskoplav használatát talppal, nem függ a vezeték hosszától és a kimenet helyétől.
 4. A Voskoplavot fel kell szerelni egy fényjelzővel, amelyet akkor állapítanak meg, amikor a viasz készen áll a használatra..
 5. További kényelem - egy átlátszó ablak, amelyen keresztül láthatja a patronban maradt viasz szintjét.
 6. Ha utazás közben a viaszmelegítő használatát tervezi, vegye fontolóra egy hordozható eszközt.
 7. A konzerv viaszolvasztókat két térfogatban gyártják standard viaszos dobozokhoz - 400 és 800 ml. Házi használatra 400 ml elegendő, 800 ml alkalmasabb professzionális használatra.
 8. Ügyeljen a termosztát jelenlétére, ez segít beállítani a kívánt fűtési hőmérsékletet és fenntartani azt működés közben.
 9. Válasszon készüléket a minőség, nem pedig a megjelenés érdekében. Érdemes előnyben részesíteni a szépségszalonok professzionális felszerelését gyártó gyártó márkáját.

A viaszolvasztók legnépszerűbb modelljei

Otthoni használatra a kazetta viaszmelegítő alkalmasabb, a szakemberek inkább a konzerv vagy kombinált modelleket kedvelik. Az ügyfelek véleménye alapján ezekbe a kategóriákba soroltuk a legjobb modelleket 2018-ra.

Kazetta

IRISK - 4.9. Két kínai gyártmányú kazettával ellátott Voskoplav elismerten a szőrtelenítés legjobbja a szalonban és otthon.

SZÉPSÉG - 4.7. Voskoplav egy alap nélküli patronhoz. Gyártó - Kína. A legjobb ár, tömörség, jelzőfény és ablak a viaszszint szabályozásához.

TNL - 4,5. Két patron egy talppal. Dél-Koreában készült. Kompakt és hosszú távú hőmérséklet-fenntartás a hálózattól való leválasztás után.

A kazetta viaszolvasztók összehasonlító jellemzőinek táblázata

MárkaTeljesítmény, W)Garancia (hónap)Kapacitás (kazetták)Bázis elérhetőségKiegészítő szolgáltatások
IRISK806.2Igenoldalsó ablakok, bekapcsológomb minden kazettához
IGROBEAUTY4012.1nemablak, jelző
TNLtizenhárom32Igenablakok

Konzerválás

WHITE LINE PRO WAX 100 - 4.9. Kínában készült, 400 ml űrtartalmú eszköz. Gyors viasz melegítési sebesség.

RUNAIL CARDI - 4.8. Voskoplav 400 ml hazai termeléshez. Nagy teljesítmény, a paraffin felmelegedésének képessége.

Bolygóköröm MINI viasz - 4.7. Kínában gyártott, csak 100 ml térfogatú mini eszköz otthoni használatra. Az ár és a minőség optimális aránya.

A konzerv viaszolvasztók összehasonlító jellemzőinek táblázata

MárkaTeljesítmény, W)Térfogat (ml)Hőmérséklet-szabályozás, jelzőfényBemelegedési idő (perc)Garancia (hónap)
WHITE LINE PRO WAX 10080400Igen15–2012.
RUNAIL CARDI100400Igenharminc6.
Bolygóköröm MINI viasznem meghatározott100Igen-6.

Videó: a WHITE LINE PRO WAX 100 konzerv viaszmelegítő áttekintése

A viaszok melegítői nagyban megkönnyítik a nem kívánt szőrtől való megszabadulási eljárást, és lehetővé teszik azt akár otthon is. De ne felejtsd el, hogy a viaszmelegítő csak olyan eszköz, amely felmelegíti a viaszt, és a szőrtelenítés minősége a készségedtől függ.

Szőrtelenítő berendezések

Itt találhatók a szőrtelenítéshez és az epiláláshoz szükséges eszközök és kiegészítők: viaszmelegítők, fotoepilátorok, paraffinos fürdők, manikűr- és pedikűrkészletek, bőr- és hajápoló eszközök, elektrolízis tűk stb..

A viaszok és paraffinok különféle formákban kaphatók, és minden terméktípushoz speciális fűtőtípusra van szükség. Fűtőelemek viaszhoz dobozokban, alapok viasz melegítéséhez patronokban, melegítők forró viaszhoz. Itt találhat melegítőket nagy mennyiségű viaszhoz vagy melegítő viaszt vásárlónként. Ezekkel az eszközökkel gyorsan felmelegítheti a szükséges viaszmennyiséget a kívánt hőmérsékletre.

Gyantázó gépek

A gyantázás hatékony módszer a felesleges testszőrzet viaszos eltávolítására. A gyantázás bármilyen keménységű hajra jól használható. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a leghosszabb időt élvezze nem kívánt növényzet nélkül. Az eljárás során a tüszőket eltávolítják - ez garantálja, hogy a szőrszálak legalább három hétig ne jelennek meg. Ezenkívül a technikának megelőző hatása van - a hajhagymák csökkentik az aktivitást, sőt néha teljesen leállnak a növekedéssel. Az új szőrök vékonyabbá és puhábbá válnak, ami megkönnyíti azok eltávolítását.

Ha gyantázásra szolgáló eszközt rendel, gondoljon az eljárás típusára: meleg, meleg vagy hideg.

Forró viasz szőrtelenítés

A meleg módszer a legjobb megoldás a nem kívánt szőr eltávolítására a karokról, a mellkasról, a lábakról vagy a hátról (férfiak számára). A fűtött viasznak nincsenek ugyanazok a fájdalmas érzései, mint az embernek a hideg viasz használatakor. Ugyanakkor a módszer teljesen biztonságos, de jobb, ha a forróeltávolítást nem otthon, hanem szépségszalonokban végezzük - ha meleg verzióval az anyag 37 fokig melegszik, akkor forrónál magasabb ez a hőmérséklet.

A gyantázás epilálásához szükséges eszköz lehetővé teszi a viaszpatronok vagy kannák szükséges hőmérsékletének elérését. Amíg a melegítés bekövetkezik, a bőrt felkészítik az eljárásra, zsírtalanítják és fertőtlenítik.

A forró viasz rövid, durva szőrszálakon működik, például a hónalj alatt. A készülék 42-60 fokig melegíti az anyagot, ez segít a tüszők teljes kinyitásában, így a bőr tisztítása a hajtól kevésbé fájdalmas és tiszta lesz.

Gyantázógép és epiláló berendezés

Felajánlva az ügyfeleknek az epilálást kozmetológiai eljárásként, egy átgondolt vezető gondoskodik viaszszőrtelenítésre tervezett eszköz megvásárlásáról a mesterek számára. Ennek a technológiának sok rajongója van a következő előnyök miatt:

 • a test minden részén elvégezhető;
 • az eljárás után nincs bőrpír és viszketés;
 • a gyantázás eszközének állandó használatával az új szőrök ritkán nőnek;
 • a hatás legfeljebb másfél hónapig tart.

A haj megszabadulásához fűtött viaszt vesznek. A bőrre felvitt részecskék finoman behatolnak a tüszőbe. Borítékolják a hajat. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a kompozíció lehűlése után a gyökérrel együtt eltávolítható. Ezáltal a bőr puhábbá és simábbá válik, mint a borotva használata után..

Online áruházunk választékából önállóan összeállíthat egy sor mindent, amire szükség van a haj viaszos eltávolításához. Gyantázáshoz vásárolja meg magát az eszközt és a kompozíció melegítésére szolgáló eszközt. Kész készleteket is rendelhet, amelyek leegyszerűsítik a szalonok és stúdiók munkáját. Ide tartoznak a viaszolvasztók, pótpatronok, csíkok és a kezelés utáni bőrtisztítók.

Voskoplav Pro-Wax100 forró viaszhoz - áttekintés

Úgy döntött, hogy önállóan megszabadul a felesleges testszőrtől film vagy viasz segítségével? A Voskoplav Pro-Wax100 segít ebben a nehéz, de szükséges és érdekes üzletben.

A forró viasz szőrtelenítéshez viaszmelegítőre van szükség, és egyáltalán nem volt kedvem drága készüléket vásárolni az eljárás önálló elvégzéséhez, ezért ezt a bizonyos Pro-Wax100 modellt választottam. De a kezdő mesterek számára ez is jó pénzbefektetés lesz a karrier kezdetén..

Amennyire láttam, ilyen viaszolvadékok különböző színekben léteznek, de a feketét szeretem ebben a technikában, mert az olcsó műanyag stílusosabbnak tűnik ebben a színben.

Túl sok ilyen viaszolvasztó van a piacon, és még az Aliexpress-en is sokkal drágábbak vannak, mint azok, amelyeket már nálunk értékesítenek, de hogy van-e minőségi különbség, nem tudni, valószínűleg nem.

Tehát amit tudnia kell:

A szettben viaszolvasztót, kivehető tálat vödör formájában és egyszerű, angol nyelvű utasításokat kapunk.

Alkalmazási mód:

Helyezze a készüléket stabil felületre, és távolítsa el a fedelet. Győződjön meg róla, hogy a kád üres, mielőtt viaszt helyezne bele. Nyissa ki a viaszkazettákat, és tegye a viaszt a kádba. Csak azokat a kazettákat nyissa ki, amelyekhez viaszt fog használni. Csatlakoztassa a készüléket egy legfeljebb 240 V-os aljzathoz, a piros jelzőfény világítani fogja, hogy a készülék csatlakozik a hálózathoz. Forgassa a hőmérséklet-szabályozó gombot a viasz megolvadásához. A paraffin / viasz teljes megolvadása után fordítsa a hőmérséklet-szabályozó gombot ellentétes helyzetbe. Ha a viasz szilárdulni kezd, akkor forgassa el a hőmérséklet-szabályozó gombot jobbra (jobbra) a hőmérséklet növeléséhez.

Mit kell tudni a viaszolvasztásról?

Maga a viaszmelegítő egy aljból, egy kivehető edényből, egy fedélből és egy olvadási hőmérséklet-szabályozóból áll.

A viasz bemelegítésére szolgál dobozokban (400-450 ml.), Tabletták, granulátumok, korongok.

Hőmérséklet-szabályozó

Számos jel van:

 • KI - letiltva
 • BE - engedélyezve
 • MED - 50 ° С
 • MAGAS - 100 ° С
 • minden osztás + 10 ° С

A Voskoplav Pro-Wax100 bármilyen típusú viasz kezelésére alkalmas.

Hogyan kell dolgozni a viaszmelegítővel:

1. Helyezze a készüléket stabil felületre, és távolítsa el a fedelet.
2. Ellenőrizze, hogy a tálca üres-e, mielőtt viaszt helyezne bele..
3. Nyissa ki a viaszkazettákat, és tegye a viaszt a kádba. Csak azokat a kazettákat nyissa ki, amelyekre viaszolni fog.
4. Csatlakoztassa az elektromos készüléket legfeljebb 240 V-os konnektorhoz, a piros jelzőfény világít, amely azt mutatja, hogy az elektromos készülék csatlakozik a hálózathoz.

5. A viasz megolvasztásához fordítsa a hőmérséklet-szabályozó gombot HI állásba. A viasz körülbelül 2 óra alatt megolvad. A piros LED jelzi, hogy a fűtőelem be van kapcsolva. Fedje le a tálcát műanyag fedéllel.
6. A paraffin / viasz teljes megolvadása után fordítsa a hőmérséklet-szabályozó gombot „MED” állásba. Ha a viasz szilárdulni kezd, akkor forgassa el a hőmérséklet-szabályozó gombot jobbra (jobbra) a hőmérséklet növeléséhez.

Így nyerik a viaszt, amikor teljesen készen áll a munkára. Ha nincs elég idő, és fel akarja gyorsítani az olvasztási folyamatot, akkor megkeverheti a viaszt és megfordíthatja, majd a folyamat gyorsabb lesz.

Magamnak az ItalWax Top Formula Crystal Hot Film Wax-ot választottam. Nagyon gyorsan elolvad, legalábbis olyan mennyiségben, amelyet a munkám során felhasználtam.

Használat után csavarja a hőmérséklet-szabályozót KI állásba, fedje le fedővel, és tegye hűvös, sötét helyre a következő használatig..

következtetések

Nem a legkifinomultabb eszköz, tk. nincs hőmérsékleti jelölés, de könnyű kitalálni, a viaszolvadék kissé terjedelmes, a tál és a viaszolvasztó között is van egy rés, és természetesen a pontatlanság miatt mindig ott lesz viasz, ezért nagyon óvatosnak kell lennie, és az eladóban viaszban oldódó olíliát kell keresnie (ezt szőrtelenítő mesterek használják).

De nagyon megfizethető (200 UAH-ért vettem), és önálló használatra van szükség, mert nincs rendszeres terhelés a készüléken, a viasz hatékonyan és gyorsan megolvad, ezért ezekhez az előnyökhöz készen állok lehunyni a szemem a készülék hátrányai előtt. És az edény térfogata csak 400 ml, ami még jobb, ha a készüléket magának használja, vagy egy kis ügyfeláramnak, ha kezdő mester.

Végül is a szőrtelenítéshez szükséges készlet kevesebb mint két szőrtelenítéssel tér meg teljesen.

Mindent arról, hogyan kell önállóan elvégezni a viasz szőrtelenítést, részletesen elmondtam ebben a felülvizsgálatban:

Hűséges segítők a gyönyörű vélemények elkészítésében:

Kicsit többet az élet és az otthon technológiájáról:

Melegítők és viaszolvasztók

Ön is megtekintette:

Függetlenül attól, hogy milyen típusú szőrtelenítő viaszt használ a mester a munkájában, fel kell készíteni az eljárásra - a kívánt hőmérsékletre kell hozni. A kozmetológiai eszközök - viaszolvasztók - lehetővé teszik a gyors felmelegedést és megkönnyítik a szakember munkáját.

A viaszmelegítők különböző verziókban kaphatók, attól függően, hogy forró viasz vagy meleg, konzerv, kazetta vagy kazetta. A szalonokban a Gezatone, a Depilieve és a Cristaline viaszolvasztók nagyon népszerűek a kazetta vagy a konzerv viasz melegítésére..

Konzerv, patron és kombinált viaszolvasztók, valamint a paraffin bemelegítésére szolgáló eszközök megvásárolhatók a weboldalunkon.

Különböző gyártók viaszmelegítőinek jellemzői

 • Depileve Voskoplavs

A stílusos és kompakt Depilivliv melegítők világszerte népszerűek. Gyorsan és egyenletesen melegítenek minden típusú viaszt és paraffint. A kívánt hőmérsékletet az egész eljárás során fenntartják.

 • Gezatone Voskoplavs

Szőrtelenítéshez és paraffinterápiához a Gezatone fűtőberendezések széles választékát gyártja: kannák, patronok, kombinált fűtőberendezések. Minden eszköz kényelmesen használható és hosszú ideig szolgálható, ezért a szakemberek körében nagy a kereslet..

 • Melegítők Cristaline

A Kristalin cég professzionális kozmetikai termékek és szükséges kiegészítők gyártására specializálódott. A modern viasz- és paraffinmelegítők legújabb generációját gyártja.

Minden patronfűtésnek van a test belsejében lévő fűtőlemez, amely a viasz gyors felmelegedését biztosítja a kívánt hőmérsékletre.

A viaszolvasztó műszaki jellemzőitől, a viasz típusától, összetételétől és a csomagolás térfogatától függően a viasz üzemi hőmérsékletének eléréséhez szükséges idő 20 és 40 perc között változhat..

A legtöbb fűtőtestet folyamatos üzemre gyártják, és a viasz túlmelegedésének megakadályozása érdekében termosztátokkal rendelkeznek, amelyek fenntartják a szükséges hőmérsékletet.

Hol lehet kiváló minőségű viaszolvasztókat vásárolni?

A szőrtelenítéshez szükséges termékekről és a márkákról a SMARTBYE cég honlapján tudhat meg többet. Itt rendelhet kozmetikai eszközöket meleg és meleg viasz és paraffinviasz melegítésére. Csak eredeti eszközöket mutattunk be. Minden eszköz tanúsítvánnyal és garanciával rendelkezik..

Voskoplav szőrtelenítésre

A viasz szőrtelenítés továbbra is az egyik legnépszerűbb eljárás a spa szalonokban. Szőrtelenítő viaszmelegítőkkel rövidítik az eljárást. Ezek egy speciális tartályt jelentenek a viasz tömegének a kívánt hőmérsékletre történő melegítésére. A vízfürdővel ellentétben a viaszolvasztóban könnyű szabályozni a fűtés mértékét és egységességét. Megfelelő hőmérsékleten a viasz megszilárdul, amikor a test egyes területeire alkalmazzák, kiküszöbölve az égési sérülések kockázatát.

 • gyors melegítés a kívánt hőmérsékletre;
 • az eljárás nagy sebessége;
 • Könnyű irányítás;
 • tömörség;
 • biztonság;
 • nagy teljesítményű;
 • alacsony energia fogyasztás.

A forró viasz Voskoplavjai kazettásak, dobozosak és kombináltak.

Kazetta. A patronokban lévő szőrtelenítő viasz egyenletesen oszlik el és kényelmes hőmérséklete 60 ° C-ig terjed, ami csökkenti az égési sérülések valószínűségét. Gyakran a bikini terület kezelésére választják.

Konzerv viaszolvasztó. Egy kis tartály, amelyben a viaszt 120 ° C-ra melegítik. Ennek eredményeként erős filmet képez, amely nem szakad el és könnyedén elszakad. Alkalmas hónalj, hím mellkas és has szőrtelenítésre.

Kombinált készülék. A két lehetőség szimbiózisa: hevítheti a viasz tömegét patronokban és dobozokban.

A heti szőrtelenítéshez, az összes zóna kezelésével, több tartályhoz vásárolhat forró viaszmelegítőt. Ebben az esetben az üvegeket különböző hőmérsékletre lehet melegíteni. Online áruházunkban nagy- és kiskereskedelmi eszközöket kínálhat forró viasz melegítésére.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hogyan kell dörzsölni a nikotinsavat a hajba?

Nagyon gyakran a lányok kérdezik, hogyan kell dörzsölni a nikotinsavat a hajukba? Pontosabban: nem a hajba, hanem a fejbőrbe dörzsölik. A niacin hajra történő alkalmazásának számos módja van, amelyekről ma beszélünk..

Válasszon frizurát fotó szerint ingyen

Online szolgáltatások frizurák kiválasztásához

Bemutatjuk a StyleCaster híres online szolgáltatását a frizurák formázásához és illesztéséhez. Hogyan kell használni?