Legfontosabb / Vaj

Fodrász holdnaptár napok szerint 2020 áprilisára

Vaj

Áprilisban a tavasz lendületet vesz, a képváltás és az új frizura jól jön! Mivel a Vénusz szinte az egész hónapban követni fogja az Ikrek jegyét, lehetősége van olyan frizurát választani, amely fiatalabbá teszi..

Ha hosszabb ideig formában akarja tartani a haját, akkor inkább a fodrászhoz menjen a fogyó hold napjain (2020. április 8. és 22. között), a rossz napokat leszámítva..

További információ a bolygók hatásairól ebben a hónapban a cikkben: Általános asztrológiai előrejelzés az állatöv minden jelére 2020 áprilisára

Ebben a hónapban a hajnövekedést serkentő fodrászok legsikeresebb napjai a következők lesznek: 2020. április 3-6., 24. és 30.. Ezekben a napokban a Hold növekszik és követi a legsikeresebb fodrászjeleket - az Oroszlán, a Szűz, a Bika jeleit.... Azok számára, akik szeretnék, ha frizurájuk a lehető legtovább megtartaná formáját, azt tanácsoljuk, hogy 2020. április 13-án vagy 14-én menjen fodrászhoz.

Az összes fő eljárás és a számukra legmegfelelőbb nap 2020 áprilisában a cikk végén található táblázatban található..

Egyéb hasznos cikkek a 2020. áprilisi holdnaptár címszó alatt:

A hajvágás és színezés holdnaptárja

13:21 -TŐL HASZNÁLHATÓ HÓ

♋ ÁPRILIS 1., szerda. 8., 9. holdnap 09: 54-től. RÁK

I. negyedév, a Hold második fázisa 13: 21-től

Hajvágás: kedvezőtlen nap, jobb elhalasztani a fodrászhoz vezető utat.

Egyéb kezelések: a holdjel miatt a hajápolás szempontjából kedvezőtlen nap, jobb, ha egyáltalán nem érinti a haját. A nem kívánt szőr eltávolítására szolgáló eljárások elfogadhatóak, de jobb, ha nem folyamodunk komplex eljárásokhoz.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj gyengébbé és törékenyebbé válik, korpásodás és egyéb problémák jelentkezhetnek.

Legjobb idő: nincs.

♋♌ ÁPRILIS 2., csütörtök. 9., 10. holdnap 10: 56-tól. RÁK, LEO 21: 26-tól

Hold pálya nélkül 19: 49-től 21: 26-ig

Hajvágás: kedvezőtlen nap, jobb elhalasztani az utazást a fodrászhoz. Jobb, ha legalább 21: 30-ig nem vágja le a haját; 21:30 után hajvágás megengedett.

Egyéb eljárások: a Hold egész nap a Rák jeleit fogja követni, ami nem különösebben kedvez a hajjal való munkának, nem is szabad hajat mosni. 21:30 után a Hold áttér az Oroszlán jegyére, ami jó a különféle eljárásokhoz. Éjszaka hajerősítő maszkokat készíthet, vagy elhalaszthatja a hajápolási eljárásokat a következő napokra, amikor a hajjal való munkavégzés legsikeresebb periódusai lesznek megfigyelhetők. Ma megengedett a nem kívánt szőr eltávolítása a nap folyamán is, de az meglehetősen gyorsan meg fog nőni, mivel ez a növekvő hold ideje.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; 19:50 előtt - a haj gyengébbé és törékenyebbé válik, korpásodás és egyéb problémák jelentkezhetnek; 21:30 után - a haj erősítése, megjelenésének javítása, az egészséges fényesség megjelenése.

Legjobb idő: 21:30 után.

♌ ÁPRILIS 3., péntek. 10., 11. holdnap 15: 12-től. EGY OROSZLÁN

Hold pálya nélkül 22: 29-től

Hajvágás: Jó nap a fodrászhoz; levághatja a haj végét, hogy felgyorsítsa a növekedésüket (azok számára, akik tovább akarnak nőni); jobb, ha nem végez termikus hajvágást.

Egyéb eljárások: nem jó nap a bonyolult eljárásokhoz, mivel a Vénusz, a szépség bolygója meglehetősen gyenge lesz, és csak 20:10 után kapcsol át az Ikrek jegyére. Este jó alkalom a kozmetikai kezelésekre: a maszkok a hangerő növelésére, az egészséges ragyogásra és a haj erősítésére szolgáló maszkok nagyon hatékonyak lesznek.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, megjelenésének javítása, az egészséges ragyogás megjelenése.

Legjobb idő: 20:10 és 22:30 között.

♌ APRIL 4. szombat. 11., 12. holdnap 13: 37-től. EGY OROSZLÁN

Hold egész nap a pályától

Hajvágás: jó nap a fodrászhoz, de jobb, ha nem kísérletezel, hanem a szokásos frizurát csinálod; jól vágja le a haj végét a növekedés felgyorsítása érdekében; jobb, ha nem végez termikus hajvágást.

Egyéb kezelések: Ne tervezzen ma semmilyen bonyolult eljárás megkezdését, jobb folytatni azt, amit már korábban is tett. Jó bármilyen maszkot készíteni a haj megerősítésére, a hangerő növelésére. Hagyjon bonyolult eljárásokat holnapra. Ne tegye ki a hajat magas hőmérsékletnek (kerülje a forró hajszárító vagy hajsütővas használatát).

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a hold "tétlen" futása miatt nincs különösebb befolyás.

Legjobb idő: egész nap.

♌♍ ÁPRILIS 5., vasárnap. 12., 13. holdnap 15: 08-tól. LEO, SZŰZ 00: 19-től

Hold pálya nélkül 00: 18-ig

Hajvágás: nagyon jó nap a fodrászhoz; jól vágja le a haj végét, és végezzen termikus vágásokat.

Egyéb kezelések: Különböző kezelések megengedettek a haj megerősítésére és megjelenésének javítására, elkezdheti kezelni a haját, vagy használhat természetes alapú házi maszkokat. Az olajos maszkok jó hatással lehetnek, de okosan használja őket: nem minden olaj felelhet meg a haj típusának.!

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj jobban fog nőni, erősebb lesz, a végei érintetlenek maradnak, és nem hasadnak gyorsan; egy fodrász segíthet elkerülni a sok hajproblémát.

Legjobb idő: egész nap.

Hajvágás a holdnaptár szerint

♍ ÁPRILIS 6., hétfő. 13., 14. holdnap 16: 41-től. SZŰZ

Hold pálya nélkül 16: 29-től

Hajvágás: nagyon jó nap a fodrászhoz; jól vágja le a haj végét, és végezzen termikus vágásokat.

Egyéb kezelések: jó nap a hajjal való munkavégzéshez: göndöríthet, kiegyenesíthet, kiterjesztheti a hajat és a szempillákat, afrikai fonatokat szőhet és bármilyen frizurát forró készülékekkel végezhet. Ne hagyja ki ezt a napot, az egész hónap egyik legjobb napját, amikor jelentősen javíthatja a haj megjelenését. Jó bármilyen komplex hajkezelést 16:30 előtt elkezdeni (pl. Kezelési programok).

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj jobban fog nőni, erősebb lesz, a végei érintetlenek maradnak, és nem hasadnak gyorsan; egy fodrász segíthet elkerülni sok hajproblémát; 16:30 után - nincs különösebb befolyás.

Legjobb idő: 16:30 előtt.

♍♎ ÁPRILIS 7., kedd. 14., 15. holdnap 18: 15-től. SZŰZ, MÉRLEK 00: 16-tól

Hold pálya nélkül 00: 15-ig

Hajvágás: Megengedett, de ha nincsenek különösebb hajproblémái; végezhet férfi hajvágást vagy frufru vágást; jobb visszautasítani a termikus hajvágást.

Egyéb kezelések: ne tegye ki ma a hőt forró hőmérsékletnek; a legjobb, ha elutasítunk minden bonyolult eljárást. Jó, ha maszkot készítenek a haj mennyiségének növelése érdekében otthon.

A fodrász hatása a hajra: átlagos magasság; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 09:40 előtt.

♎ ♏ ÁPRILIS 8., szerda. 15., 16. holdnap 19: 56-tól. MÉRLEG, Skorpió 23: 17-től

Hold pálya nélkül 15: 50-től 23: 17-ig

Hajvágás: oké, de ha nincsenek különösebb hajproblémái; végezhet férfi hajvágást vagy frufru vágást; a termikus hajvágás elfogadható. Ezt a napot csak végső megoldásként válassza.

Egyéb kezelések: A Hold ezen a napon nem lesz különösebben harmonikus, ezért jobb, ha nem alkalmazunk bonyolult hajkezeléseket. Stylist hajcsavarókkal, hajszárítóval, serpenyőkkel vagy vasalókkal végezhet. Bár ezen a napon a forró hőmérséklet nem különösebben veszélyes a hajra, mégis azt tanácsoljuk, hogy ne használjon forró készülékeket anélkül, hogy hőkezeléssel előkezelné a haját.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb időzítés: nincs tökéletes időzítés.

♏ ÁPRILIS 9., 16., csütörtök, 17. holdnap 21: 22-től. SKORPIÓ

Vágás: Megengedett, különösen, ha korpásodási problémái vannak; termikus hajvágás 10:30 után megengedett; levághatja a frufruját (meglehetősen lassan fog növekedni); bármilyen férfi hajvágás megengedett.

Egyéb eljárások: reggel jobb, ha nem veszik igénybe a bonyolult eljárásokat, kerüljék a forró készülékekkel való érintkezést; a legjobb, ha ezen a napon különböző módon küzdenek a korpásodás ellen. Különösen nehéz esetekben szakember segítségét kell kérnie, mivel a korpásodás súlyos belső rendellenességekre utalhat.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; megszabadulni a korpától.

Legjobb idő: 10:30 után.

♏ ♐ ÁPRILIS 10., 17., 18., pénteki holdnap 22: 54-től. SKORPIÓ, NYILVÁN 23: 35-től

Hold pálya nélkül 22:35 és 23:35 között

Vágás: Megengedett, különösen, ha korpásodási problémái vannak; a termikus hajvágás elfogadható; levághatja a frufruját (meglehetősen lassan fog növekedni); bármilyen férfi hajvágás megengedett.

Egyéb kezelések: még mindig jó alkalom a korpásodás megszabadulására. Ma is kipróbálhat különféle új hajápolási termékeket, beleértve az importáltakat is. Jó, ha maszkokat készít a haj tisztítására, valamint fejbőr masszázs és só vagy cukor alapú fejradír. Jobb, ha a fején nem használnak súrolókat vízben oldhatatlan súroló részecskék alapján, mert ezeket nehéz kimosni a fejből..

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; megszabadulni a korpától.

Legjobb idő: egész nap.

♐ ÁPRILIS 11., 18. holdnap, szombat. NYILAS

Hajvágás: elfogadható, de jobb, jobb időben; frizurát kaphat azok számára, akiknek nincsenek különösebb problémái a hajjal; jobb, ha nem végez termikus hajvágást; jól vágja a frufruokat, vagy végezzen bármilyen férfi frizurát.

Egyéb kezelések: jó alkalom hajkezelésre szépségszalonokban vagy otthon. De minden eljárást 11:15 után kezdjen el, akkor nagyobb az esély arra, hogy elégedett lesz az eredményekkel. Az a tény, hogy a Hold és a Vénusz feszült aspektusa 11: 15-ig aktív lesz, ami figyelmeztet néhány csalódásra. Ma is próbáljon meg semmilyen vegyszert nem használni, jobb, ha nem permetez..

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 11:15 után.

♐ ÁPRILIS 12., 18., vasárnap, 19. holdnap 00: 20-tól. NYILAS

Hold pálya nélkül 14: 46-tól

Hajvágás: elfogadható; frizurát kaphat azok számára, akiknek nincsenek különösebb problémái a hajjal; jobb, ha nem végez termikus hajvágást; jól vágja a frufruokat, vagy végezzen bármilyen férfi frizurát.

Egyéb kezelések: Ma is jó alkalom a hajkezelésekre. Növényi olaj maszkokat alkalmazhat a hajára. Ma már rengeteg ilyen van a piacon, de nehéz megmondani, melyik felel meg a haj típusának, meg kell próbálni. A hajolajokról itt írtunk többet: Növényi olajok a hajápoláshoz: előnyök, károk, tippek, maszkok. Ebben a cikkben különféle recepteket is talál a nagyon hasznos hajmaszkokhoz..

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 09:30 és 14:45 között.

Hajvágás holdnaptár 2020

♐ ♑ ÁPRILIS 13., 19. hétfő. 20. holdnap 01: 37-től. NYILAS, MEZŐ 03: 06-tól

Hold pálya nélkül 03: 05-ig

Hajvágás: Megengedett, a hónap egyik legsikeresebb napja; végezhet termikus hajvágást, férfi hajvágást vagy frufru vágást.

Egyéb kezelések: Jó nap a sérült haj megerősítését, tisztítását és gyógyítását célzó különféle kezelésekhez. A haj károsodhat a környezet negatív hatása, valamint a festékek és a nem megfelelő ápolás miatt. Ha a haj egészségproblémák miatt sérült vagy súlyosan hull, először forduljon szakemberhez, és csak ezután kezdje meg kezelésüket.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; erősíti a hajat (a haj kevésbé esik ki), javítja annak megjelenését és szerkezetét.

Legjobb idő: 10:15 után.

♑ ÁPRILIS 14., 20., 21. holdnap 02: 39-től. BAK

Hajvágás: Megengedett, a hónap egyik legsikeresebb napja; végezhet termikus hajvágást, férfi hajvágást vagy frufru vágást.

Egyéb kezelések: ma az is jó, ha különféle eszközökkel kezelik a hajat és helyreállítják annak szerkezetét. Samponozás után jó hideg vízbe mártani a haját, hogy a mérleg összegyűljön, és a haj simábbá váljon. Az olajokon alapuló maszkok használata után ne használjon sampont SLS-sel, hanem szelídebb, természetes alapú termékeket vegyen be. Ellenkező esetben a maszk előnyei minimálisra csökkennek. Nem szabad összetett eljárásokat terveznie erre a napra..

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; erősíti a hajat (a haj kevésbé esik ki), javítja annak megjelenését és szerkezetét.

Legjobb idő: egész nap.

RÉGI HÓ 01: 56-tól

♑♒ ÁPRILIS 15., 21., szerda, 22. holdnap 03: 25-től. MEZŐ, VÍZÖNTŐ 10: 37-től

III. Negyed, a Hold negyedik fázisa 01: 56-tól

Hold pálya nélkül 02:47 és 10:36 között

Hajvágás: elfogadható, ha nincsenek különösebb hajproblémái; vághat frufruot vagy végezhet férfi hajvágást; a termikus hajvágás elfogadható.

Egyéb kezelések: Ma nem szabad bonyolult kezeléseket végezni, de ez a nap jó a maszkok számára, amelyek segítenek megtisztítani a hajat és a fejbőrt, és mennyiséget adnak a finom és vékony hajnak. 10:35 után választhat frizurát programok és alkalmazások segítségével.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: nincs.

♒ ÁPRILIS 16., 22., csütörtök, 23. holdnap 03: 58-tól, VÍZÖNTŐ

Hajvágás: elfogadható, ha nincsenek különösebb hajproblémái; vághat frufruot vagy végezhet férfi hajvágást; 10:00 után termikus hajvágás megengedett.

Egyéb kezelések: Ma jó alkalom a stílusra, de jobb, ha forró készülékeket használunk 10:00 után, amikor a hold eltávolodott a feszült szempontoktól. Jó hajcsavarókkal göndöríteni a haját.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 10:00 után.

♒♓ ÁPRILIS 17, 23., péntek, 24. holdnap 04: 22-től. VÍZÖNTŐ, HAL 21: 30-tól

Hold pálya nélkül 17: 34-től 21: 29-ig

Hajvágás: elfogadható, ha nincsenek különösebb hajproblémái; vághat frufruot vagy végezhet férfi hajvágást; a termikus hajvágás elfogadható.

Egyéb kezelések: Ma remek nap van a samponozásra és a tisztító maszkok és a volumenmaszkok alkalmazására. Fejbőr masszázs végezhető a vérkeringés javítása és a haj erősítése érdekében.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 17: 35-ig.

♓ ÁPRILIS 18., 24., szombat, 25. holdnap 04: 41-től. HALAK

Hajvágás: kedvezőtlen nap, jobb elhalasztani a fodrászhoz vezető utat.

Egyéb kezelések: Rossz nap a hajjal való munkavégzéshez a Halak jelét követő Hold miatt. Jobb, ha ekkor egyáltalán nem érinti a haját, hogy ne ártson neki, ha lehetséges, nem is szabad hajat mosnia. Elkezdheti a nem kívánt szőr eltávolítását, de nem javasoljuk, hogy különösebben összetett eljárásokat alkalmazzon. A Hold ezen a napon a Vénuszhoz közelíti meg a feszült szempontot, így bármilyen komplex szépségápolási eljárás nem biztos, hogy jó eredményeket hoz..

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; a haj gyengébbé, törékenyebbé válik, korpásodás jelenhet meg.

Legjobb idő: nincs.

♓ április 19., 25., vasárnap, 26. holdnap 04: 55-től. HALAK

Hajvágás: kedvezőtlen nap, jobb elhalasztani a fodrászhoz vezető utat.

Egyéb kezelések: Ez a nap sikeresebb a különféle komplex szőrtelenítő kezeléseknél, de a legjobb, ha nem veszünk igénybe olyan kezeléseket, amelyek súlyos mellékhatásokat okozhatnak. Jó eltávolítani a szőrt a hónalj vagy az arc területén. Jobb, ha nem folyamodik semmilyen hajápolási eljáráshoz, különösen összetetthez. Nagyon rossz nap a perm számára. Jobb egyáltalán nem használni vegyszereket, mivel megnő a mérgezés és az allergia kockázata!

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; a haj gyengébbé, törékenyebbé válik, korpásodás jelenhet meg.

Legjobb idő: nincs.

♓♈ ÁPRILIS 20., 26., hétfő, 27. holdnap 05: 08-tól. HAL, Kos 10:00 órától

Hold pálya nélkül 02:31 és 09:59 között

Hajvágás: jobb, ha 10:00 óráig nem fodrászol, mivel a Hold továbbra is a Halakban lesz; 10:00 után hajvágás elfogadható, de ha nincsenek különösebb hajproblémái; jobb, ha nem végez termikus hajvágást. Férfi hajvágás és frufru megengedett.

Egyéb kezelések: A hajszálakkal való munkavégzés jobb ideje 10:00 után, amikor a Hold a Kos jegyébe lép. Különösen nehéz eljárások nem ajánlottak erre a napra, de haját otthon végezheti. Hatékony fejbőr masszázs, használhat sós vagy cukor alapú fejbőrradírt is. Jó idő a hajkezelések tisztítására.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 10:00 után.

♈ ÁPRILIS 21, 27., kedd, 28. holdnap 05:19 órától. KOS

Hajvágás: megengedett, de jobb, ha nem végez termikus hajvágást; férfi hajvágást vagy frufru vágást végezhet.

Egyéb kezelések: Ma jó alkalom van a hajápolásra, minden tisztító kezelés és fejmasszázs különösen hatékony lesz. Kérhet segítséget szakemberektől, de a különböző otthoni eljárások, az olajokon alapuló maszkok is jók.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 14:20 előtt.

♈♉ április 22., 28., szerda, 29. holdnap 05:31 órától. Kos, BIKA 22: 36-tól

Hold pálya nélkül 15: 32-től 22: 35-ig

Hajvágás: megengedett, de jobb, ha nem végez termikus hajvágást; férfi hajvágást vagy frufru vágást végezhet.

Egyéb kezelések: Ez a nap nem alkalmas komplex kezelésekre, mivel közeledik az újhold. Engedje meg a szokásos otthoni hajápolást.

A hajvágás hatása a hajra: nincs különösebb hatás.

Legjobb idő: 15:30 előtt.

Fodrásznapok a holdnaptár szerint

♉ ÁPRILIS 23., 29. csütörtök, 1. holdnap 05:26-tól, 2. holdnap 05:43-tól. BORJÚ

Hajvágás: Megengedett, a növekedés felgyorsítása érdekében levághatja a haj végét; jobb, ha nem végez termikus hajvágást, és ne végezzen kísérleteket.

Egyéb eljárások: ma, ha lehetséges, ne használjon forró formázó eszközöket, jobb, ha természetes módon vagy gyenge hajszárítón szárítja a haját. Ez egy jó alkalom a hajápolásra, de ezen a napon bonyolult eljárások nélkül. Bármilyen maszkot megtehet, amely helyreállítja és megerősíti a haját. Jó nap a célok megtervezéséhez és kitűzéséhez, beleértve a haj szépségét is.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, szerkezetének és megjelenésének javítása.

Legjobb idő: egész nap.

♉ APRIL 24., péntek, 2., 3. holdnap 05:27-től. BORJÚ

Hajvágás: Megengedett, a növekedés felgyorsítása érdekében levághatja a haj végét; termikus hajat 09:00 után végezhet.

Egyéb kezelések: Jó nap különféle kezelésekhez és a haj helyreállításához. A Bika energiája ma jótékony hatással lesz az eredményekre, de jobb, ha az eljárásokat 09:00 után kezdjük, amikor a Hold elhagyja a feszült szempontot. Reggelente ne használjon forró formázó készülékeket. Az otthoni hajápolás ma is elfogadható. Öblítheti a haját gyógynövényes infúzióval.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, szerkezetének és megjelenésének javítása.

Legjobb idő: 09:00 után.

♉♊ APRIL 25., szombat, 3., 4. holdnap 06: 14-től. Bika, Ikrek 10: 20-tól

Hold pálya nélkül 03:43 és 10:19 között

Hajvágás: Megengedett, de ha nincsenek különösebb hajproblémái; termikus vágásokat végezhet, és levághatja a haj végét, hogy felgyorsítsa növekedésüket.

Egyéb eljárások: ma és a következő napokban, miközben a Hold az Ikrek jeleit követi, jó különféle eljárásokat és maszkokat végezni a haj mennyiségének növelése érdekében. Hajszárítók és hajsütők használatakor ügyeljen arra, hogy megvédje haját a forró hőmérséklettől. Jó hővédő termékeket használni (spray-k, balzsamok vagy speciális hajolajok).

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: egész nap.

♊ APRIL 26., vasárnap, 4., 5. holdnap 06: 37-től. IKREK

Hajvágás: Megengedett, de ha nincsenek különösebb hajproblémái; termikus vágásokat végezhet, és levághatja a haj végét, hogy felgyorsítsa növekedésüket.

Egyéb kezelések: Jó masszírozni a fejet, hogy javuljon a vérkeringés a haj növekedési területén. Ez segít megerősíteni a hajat és serkenti annak növekedését. A haj mennyiségének növelésére szolgáló bármilyen maszk hatékony. Festheti a haját, kiemelheti vagy színezheti..

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 21:30 előtt.

Kedvező fodrásznapok a holdnaptár szerint

♊♋ APRIL 27., hétfő, 5., 6. holdnap 07: 07-től. Ikrek, Rák 20: 28-tól

Hold pálya nélkül 20: 00-20: 27

Hajvágás: Megengedett, de ha nincsenek különösebb hajproblémái; termikus vágásokat végezhet, és levághatja a haj végét, hogy felgyorsítsa növekedésüket.

Egyéb kezelések: Ez a nap finom haj kezelésére is alkalmas. Használhat forró formázó eszközöket vagy hajcsavarókat. 20:30 után jobb, ha nem foglalkozol hajjal, nem is szabad hajat mosni.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; 20:30 előtt - nincs más különleges hatás; 20:30 után - a hajvágás negatívan befolyásolja a haj állapotát, a haj gyengébbé és törékenyebbé válik.

Legjobb idő: 20:00 előtt.

♋ APRIL 28., kedd, 6., 7. holdnap 07: 48-tól. RÁK

Hajvágás: kedvezőtlen nap, jobb elhalasztani a fodrászhoz vezető utat.

Egyéb kezelések: ma jobb, ha nem foglalkozunk a hajjal. Eltávolíthatja a nem kívánt szőrzetet, de amikor a hold növekszik, meglehetősen gyorsan vissza fog nőni.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj gyengébbé és törékenyebbé válik, korpásodás és egyéb problémák jelentkezhetnek.

Legjobb idő: nincs.

♋ ÁPRILIS 29., 7., 8. szerda, holdnap 08: 44-től. RÁK

Hold pálya nélkül 22: 29-től

Hajvágás: kedvezőtlen nap, jobb elhalasztani a fodrászhoz vezető utat.

Egyéb kezelések: ma jobb, ha nem foglalkozunk a hajjal. Eltávolíthatja a nem kívánt szőrzetet, de amikor a hold növekszik, meglehetősen gyorsan vissza fog nőni.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj gyengébbé és törékenyebbé válik, korpásodás és egyéb problémák jelentkezhetnek.

Legjobb idő: nincs.

23: 38-tól HÓNAP

♋♌ APRIL 30., csütörtök, 8., 9. holdnap 09: 53-tól. RÁK, LEO 04: 06-tól

Hold pálya nélkül 04: 06-ig

I. negyedév, a Hold második fázisa 23: 28-tól

Hajvágás: megengedett, de jobb, ha nem végez termikus hajvágást; levághatja a haj végét, hogy felgyorsítsa a növekedésüket.

Egyéb eljárások: ma a hold megváltoztatja fázisát, ezért összetett eljárások esetén ne ezt a napot válassza, ha lehetséges. A hajfestés elfogadható, különösen élénkebb színekben. Bármilyen ápolási eljárás megengedett a haj megjelenésének javítása és otthon történő megerősítése érdekében.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, megjelenésének javítása, az egészséges ragyogás megjelenése.

A hajvágás és a hajfestés holdnaptárja 2020 áprilisára

Tanulmányoztuk a hajvágás és hajfestés holdnaptárát 2020 áprilisára, és készen állunk arra, hogy megmondjuk, melyik kedvező napokra kell megterveznie a hajkezeléseket.

Az új évad új megjelenés. Megmondjuk, mikor érdemes feliratkozni egy hajmesterhez, hogy később egy stílusos frizurát vagy divatos hajszínt mutathasson be.

Mi a holdnaptár?

A holdnaptár feltárja bolygónk és fő és egyetlen műholdja - a Hold - kapcsolatát. Van egy elmélet, amely szerint a Hold és a Föld elhelyezkedése befolyásolhatja az élőlények állapotát, beleértve az emberek jólétét is..

Hogyan határozza meg a holdnaptár a hajvágás és a hajfestés kedvező napjait 2020 áprilisára?

A naptár rögzíti az összes fő tényezőt - a hold fázisait, a holdnapok hatását, sőt a Föld műholdjának mozgását az állatöv körforgásában. A szépnapi eljárás helyes dátumát megtalálja a holdnaptárban. Az is fontos, hogy hallgasson a testére, és a belső állapotot egy kedvező nappal kombinálja a maximális eredmény elérése érdekében..

A Hold fodrásznaptára 2020 áprilisára - kedvező és kedvezőtlen napok

A 2020-as holdfodrász naptár nemcsak a hold ciklikus változásáról fog mesélni, hanem ajánlásokat ad a hajvágásról és a haj színezéséről is. A meleg áprilisi napok beköszöntével bárkinek szüksége van egy ellenállhatatlan hajra. De a gyakori tavaszi vitaminhiány, amely hatással van a hajunkra, megakadályozza, hogy egészséges és fényes fürtjei legyenek..

 1. Holdfrizura naptár 2020 áprilisára - a legkedvezőbb napok
 2. Kedvezőtlen napok a hajvágáshoz 2020 áprilisában
 3. Mikor van a legjobb idő a hajvágásra 2020 áprilisában - a holdfázis hatása
 4. Hold a rákban - április 1-2
 5. Hold Oroszlánban - április 3-4
 6. Hold a Szűzben - április 5-6
 7. Hold a Mérlegben - április 7-8
 8. Hold a Skorpióban - április 9-10
 9. Hold a Nyilasban - április 11-12
 10. Hold a Bakban - április 13-14
 11. Hold a Vízöntőben - április 15-17
 12. Hold a Halakban - április 18-19
 13. Hold a Kosban - április 20–22
 14. Hold a Bikában - április 23–24
 15. Hold az Ikrekben - április 25-27
 16. Hold a rákban április 28–29
 17. Hold Oroszlánban - április 30

Holdfrizura naptár 2020 áprilisára - a legkedvezőbb napok

Kedvező számok - 4, 6, 7, 14, 15.

Jó napok a fodrászhoz - 3, 5, 10, 13, 24, 25, 26.

Semleges számok az áprilisi szalonlátogatásokhoz - 8, 11, 12, 13, 23.

Kedvezőtlen napok a hajvágáshoz 2020 áprilisában

Alkalmatlan időpontok a fodrászhoz - 18, 22, 23, 29, 30.

Nem a legjobb szám a hajkezeléseknél - 1, 2, 9, 16, 17, 19, 20, 21, 27, 28.

A hajvágás egy kedvező holdnapon egészséges és erős fürtöket garantál.

Mikor van a legjobb idő a hajvágásra 2020 áprilisában - a holdfázis hatása

Hold a rákban - április 1-2

Kedvezőtlen napok vannak a hajhoz kapcsolódó eljárások számára, mivel a kép kialakításának folyamata nehézségeket okoz. A professzionális termékek használata esetén is a haj nem enged a stílusnak, és bozontos lesz. Manapság a hajvágás növeli a súlyos betegségek kialakulásának esélyét..

Ez az időszak alkalmasabb hajerősítő eljárásokra. A kardinális kísérletek tilosak a színváltozásoknál. Az ajánlott időpont a fodrászhoz a növekvő hold, amely megerősíti a hajhagymákat és felgyorsítja azok növekedését.

Április 1. - a hajvágás kedvezőtlen.

Április 2. - a fodrász nem kívánatos.

Hold Oroszlánban - április 3-4

Ezek a napok kedvezőek a változásokra, április 3-án estétől kezdve és az azt követő egész napig. Vágás után a haj ápolt és szép megjelenést kap, valamint csodálatosabbá válik. A fodrászhoz járás előnyös lesz.

Ha változtatni kell az életmódon, akkor a Hold ezen pozíciója tökéletes a szalonba járáshoz. Színezd a hajad bevált színekkel, hogy ezzel szilárdabbá és egészségesebbé válj Az ilyen eljárások után növekedésük felgyorsul, és az új szín sokáig megőrzi fényességét..

Ezek a számok hasznosak lesznek a haj gyógyító helyreállításában is. A tápláló maszkok legjobb napja.

Április 3 - semleges nap a hajvágáshoz.

Április 4. - kedvező nap.

Hold a Szűzben - április 5-6

Ezek a legoptimálisabb időszak a kép és a frizura megváltoztatására. Az új megjelenés újjáéleszt, és a haj egy fodrász után ápolt lesz, és megőrzi formáját.

Alkalmas időszak minden wellness kezelésre. Ide tartoznak bármilyen színezés és perm. A szálak ilyenkor történő színezése hosszú ideig megőrzi az új színt, és laposan fog feküdni. Annak érdekében, hogy fürtjei erősek és egészségesek legyenek, azonnal menjen a fodrászhoz.

Április 5. és 6. jó napok a fodrászhoz.

Hold a Mérlegben - április 7-8

A frizura változása ezeken az időpontokon semleges eredményt ad. Munka előtt a szalonba járás elősegítheti a vezetés megnyerését. A növekvő holdon a haj intenzíven növekedni kezd egy fodrász után.

Vigyázzon a festéssel ezeken az időpontokon, mivel az új árnyalat sokáig fog maradni. Ezekben a számokban az optimális eljárás erősítése, külső hajuk javítása lesz. Válasszon sötétebb árnyalatokat a festéshez.

Április 7. - kedvező nap.

Április 8. - semleges időszak a hajvágáshoz.

Hold a Skorpióban - április 9-10

Ebben az időben a fodrász látogatása után elveszítheti az ellenőrzést a rossz szokások felett. Fennáll annak a kockázata, hogy kudarcot vall, és rengeteg hibát követ el. Fokozódhat a pszichére gyakorolt ​​negatív hatás és magas a sérülés veszélye. A 10.-ig azonban a helyzet normalizálódik, és sikeres lesz a frizurák megváltoztatásához..

De ez az időszak sikeres a színváltozással kapcsolatos kísérleteknél, mivel a festék sokáig nem marad a szálakon..

Április 9. - kedvezőtlen nap.

Április 10. - kedvező nap.

Hold a Nyilasban - április 11-12

Ez az időszak drámai változásokat hozhat az életben jobbá. Az ennek a jelnek a frizurája pozitív hatással lesz a személyes és szakmai növekedésre. De ez a fogyó hold ideje, amely a haj növekedésének lassulásához, de a hajhagymák megerősödéséhez vezethet.

Ezek a dátumok semlegesek minden fodrász esetében..

Ez az idő tökéletes a szálak festésének különféle tesztjeihez. Bármilyen tónusban biztonságosan festheti őket, még akkor is, ha a választott szín nem tetszik. A festék nem fog sokáig tartani.

Április 11. és 12. - semleges időszak a hajvágáshoz.

Hold a Bakban - április 13-14

A legjobb idő a legmerészebb és legőrültebb változásokra. A fogyó holdon végzett fodrász segít erősíteni a haját és csökkenteni a hajhullást, ugyanakkor negatívan befolyásolja a haj növekedését. A haj festésekor kísérletezzen rendkívüli árnyalatokkal.

Ha problémás hajad van, akkor ezek a számok kényelmes alkalom lesz a szalon meglátogatására..

Kényelmes lesz a mesterlátogatás, amely után a haj abbahagyja és széttöri. Ha nem rajong a gyakori fodrászlátogatásokért, akkor fogyó hold idején vágja le a haját.

Április 13. és 14. remek nap a fodrászhoz.

Hold a Vízöntőben - április 15-17

Április 15-e nagyszerű alkalom fodrász vagy stylist meglátogatására. Ám április 16–17-e kedvezőtlen a fodrászhoz járáshoz, mivel a fodrász károsíthatja megjelenését és különféle betegségeket okozhat. Ez később hajhulláshoz vezethet. Ebben az időszakban a mesterhez tett kirándulás megmozgatja az ingatlanüzletágat.

A hajvágási eljárásokra, amikor a hold fogyni kezdett, szükség van azok számára, akiket nem érdekel a gyors növekedés. Ha a fürtjei megsérültek, akkor a fodrász nem befolyásolja gyógyulásukat. Hajvágás elvégezhető, ha meg kell erősíteni a gyökereket.

Április 15 - kedvező nap.

Április 16. és 17. - rossz napok a fodrászhoz.

Hold a Halakban - április 18-19

Hajvágás nem javasolt e jel alatt. A szalon látogatása segít megszabadulni a korpásodás megjelenésétől, de negatív hatással van az egészségre. Ebben a jelben a fogyó hold ideje jó a festéshez, mivel sokáig nem marad meg.

A végek enyhe levágása megőrzi a hajad egészségét, de befolyásolja annak növekedési sebességét. A hanyatló hold hajának rövidítésére szolgáló eljárás segít megerősíteni a gyökereket, ami megállítja a hajhullást..

Április 18. és 19. - kedvezőtlen időszak a hajvágáshoz.

Hold a Kosban - április 20–22

Nem a legjobb szám a hajvágáshoz. Bár az egészségre nem lesz hatással, általános állapota gyengülni fog. Ez a betegség kockázatához és az immunrendszer gyengüléséhez vezethet. Egy utazás a fogyó hold fodrászához lelassítja a hajvonal növekedését, de jelentősen megerősödik.

A fodrász nem befolyásolja a haj állapotát. A színezés éppen ellenkezőleg, kiemeli varázsát. A fogyó holdon nyugodtan kísérletezzen a hajaddal, még akkor is, ha nem szeretsz semmilyen árnyékot. A festék sokáig nem marad a hajon.

Április 20., 21. és 22. - kedvezőtlen napok a hajvágáshoz.

Hold a Bikában - április 23–24

Ezek a számok kedvezőbbek a hajvágás szempontjából, bár ez inkább a 24.-hez kapcsolódik, amikor a Bika jele erősödik. Ez különösen azok számára megfelelő, akiknek a hajuk kezelést és megerősítést igényel. De ne vigyük túlzásba vegyszerekkel, használjunk természetes termékeket. Ez az időszak negatívan befolyásolhatja a testet is, mivel ezek az újhold dátumai. Ez provokátorként szolgálhat a pénzköltségek és az egészségkárosodás szempontjából..

Vigyázzon a festéssel. Érdemes előnyben részesíteni a már bevált és megszokott árnyalatokat. Ami magát a hangot illeti, hosszú ideig fog hazudni..

Április 23. - semleges nap a hajvágáshoz.

Április 24. - kedvező nap.

Hold az Ikrekben - április 25-27

A Gemini hajvágás felgyorsítja a növekedést anélkül, hogy befolyásolná a szerkezetüket. A frizura terjedelmesebbnek tűnik. A hold növekvő fázisának ideje, amely jótékony hatással lesz a hajra, gyógyító eljárásokat hozva létre.

Ha álmod egészséges és erős szál, akkor nyugodtan menj a mesterhez. A fodrász semmilyen módon nem befolyásolja a haj állapotát, de jó hatással lesz az új kép növekedésére és létrehozására..

Ebben az időszakban egy szépségszalon látogatása a pénzügyek növekedéséhez vezet, és új ingatlanok megszerzése lehetséges. Festés is ajánlott, a festék egyenletesen tapad.

Április 25-e jó nap fodrászhoz és egyéb törekvésekhez.

Április 26. - semleges nap.

Április 27. inkább kedvezőtlen nap.

Hold a rákban április 28–29

Nem szabad meglátogatni a szalonot. A frizura alakítása nehéz lesz. A hajmosás nem lesz sikeres, és a frizura létrehozása fájdalmas folyamattá válik a bármilyen típusú hajú lányok számára. Ezen a napon is konfliktusokat lehet kiváltani a munkahelyen, miután meglátogatta a mestert. Lehetséges egészségi állapotromlás.

De a hold növekedési ideje erőt ad a gyökereknek. Kedvező alkalom a göndörápolási eljárásokra is. Színezés is ajánlott, a festék gyorsan lemosódik.

Április 28. - semleges nap a hajvágáshoz.

Április 29. - kedvezőtlen nap.

Hold Oroszlánban - április 30

A hajvágás nem ajánlott, mivel gyengítheti az immunrendszert és rosszabbul érezheti magát. De másrészt a növekvő holdfázisban a haj növekedése javulni fog. Itt az ideje a színezéssel kapcsolatos globális kísérleteknek, az új szín sokáig elidőzik a hajon. Jó időpont a hajvonal megerősítésére.

Április 30. - kedvezőtlen nap.

A tudósok már régóta bebizonyították, hogy a holdnaptár szerinti hajvágás erőssé, egészségessé és erőssé teszi a fürtöket. Ezért a hivatásos asztrológusok speciálisan összeállítottak egy fodrászhoroszkópot, amely segít kiválasztani a megfelelő napot és a megfelelő frizurát. A végeredmény örömet okoz a szemednek és fokozza a hangulatot. Hagyja, hogy a csillagok önbizalmat szerezzenek, és garantálják a lenyűgöző hatást.

Egyre növekszik azok száma, akik saját tapasztalataik alapján elhitték és kipróbálták a hajvágás hajra gyakorolt ​​jótékony hatását, tekintettel a holdnaptár jellemzőire..

Hajvágás holdnaptárja 2020 áprilisára

Iratkozzon fel csoportjainkra:

A hajvágás holdnaptárának használatának megkönnyítése érdekében legalább általános értelemben meg kell értenie, hogy milyen tényezők befolyásolják a haj egészségét és növekedését. A 2020. áprilisi Hold-fodrásznaptárunk főleg három összetevőn alapul:

 1. A Hold helyzete az állatöv különböző jeleiben eltérő hatással van a haj állapotára. Azokat a napokat tartják a fodrász látogatásának legkedvezőbb napjainak, amikor a hold áthalad a Bak, a Bika, az Oroszlán és a Szűz jegyein. De ha a Hold a Vízöntőben vagy a Kosban van, akkor jobb elhalasztani a hajvágást.
 2. A különféle holdnapok pozitív és negatív hatásokkal járhatnak nemcsak a haj növekedésére, hanem általában az egészségre is..
 3. A holdfázisok a haj növekedését is befolyásolják. Ha a növekvő holdon levágja a haját, sokkal gyorsabban nő vissza, mint a fogyó.

Meg kell jegyezni, hogy a hajvágás holdnaptárának ezen elemei gyakran ütköznek egymással. A kozmetika látogatásának legkedvezőbb időpontja azok a napok, amikor mindhárom tényező jótékony hatással lesz a haj állapotára..

Holdfrizura naptár áprilisra, válasszon kedvező napokat

Kedvező napok a hajvágáshoz 2020 áprilisában nőknek és férfiaknak

A naptárban azokat a napokat, amikor a legjobb a hajvágás 2020 áprilisában, zöld színnel és piros színnel jelölik, amikor a hajvágás nem ajánlott.

Hajvágás holdnaptárja 2020 áprilisára

A hajvágás holdnaptára 2020 áprilisára, feltüntetve az újhold napjait, a teliholdat, a hold negyedeit, a hold elhelyezkedését az állatöv jeleiben, valamint a hajvágás kedvező és kedvezőtlen holdnapjait. A hajvágás holdnaptára lehetővé teszi, hogy szinte mindig tisztában legyen azzal, mikor vághatja le a haját Oraklu szerint. A 2020. áprilisi fodrász holdnaptár segítséget nyújthat a fodrászlátogatás megtervezésében, és segíthet meghatározni a hajvágás kedvező és kedvezőtlen napjait a hónapban.

Hajvágás holdnaptárja 2020 áprilisára

A 2020. áprilisi Hold-fodrásznaptárban a különféle események bizonyos hatással vannak az ember fodrászára. Ha kiválasztja a fodrász számára legkedvezőbb napot, megőrzi pozitív erőit és megszabadul minden negatívtól, megtalálja a harmóniát önmagával és a külvilággal.

Hely kiválasztása a naptár kiszámításához

Hajvágás naptár

A 2020. áprilisi holdfrizura naptárában az első oszlop a hónap és a hét napját jelöli. A második oszlop a holdnapot és a hold fázisát tartalmazza. A harmadikban - a Hold az állatövben. A negyedikben - a hold emelkedése és lenyugvása. Az ötödik oszlop a hajvágás kedvező időszakának értékelését mutatja, amely 4 jelből áll, amelyek a következő értékeket vehetik fel: [+] kedvező időszak a hajvágáshoz, [-] nem kedvező, [±] semleges. Ha többet szeretne tudni a hajvágásról egy bizonyos napon és a vágás kedvező időszakáról, akkor megtekintheti az utolsó oszlop linkjére kattintva.

Ne feledje, hogy az állatöv jel a legfontosabb annak meghatározásában, hogy mikor kell ellátogatni a fodrászhoz, majd a holdnapra, és csak ezután a holdfázisra és a hét napjára. Ne felejtsük el, hogy a holdnaptár tanácsadó jellegű. A fontos döntések meghozatalakor inkább támaszkodjon szakemberekre és önmagára. Ha úgy gondolja, hogy a holdnaptárunk helytelenül végzi a számításokat, olvassa el a kérdéseket és a válaszokat.

Kedvező napok a hajvágáshoz

Megmondtuk, hogyan kell használni a holdfrizura naptárat. Tudnia kell, hogy a haj az erőnk forrása, ami azt jelenti, hogy minden, ami vele történik, megváltoztatja a bioenergetikánkat. Ezért a hajra gyakorolt ​​bármilyen hatás megváltozhat egyik vagy másik irányban nemcsak a megjelenésünk, hanem az egész életünk..

Annak érdekében, hogy a hajvágás vagy a színezés során ne okozzon kárt magának, hogy ne veszítse el az erejét és az Őrangyalt, be kell tartania bizonyos biztonsági intézkedéseket, tudnia kell, mikor vannak kedvező fodrásznapok, és mikor kell tartózkodnia a fodrász látogatásától. Az alábbiakban bemutatjuk a hajvágás legkedvezőbb napjait 2020 áprilisában a Space World elektronikus magazin szerint.

Mikor kell levágni a haját?

A holdnaptár már régóta meghatározza azokat a napokat, amelyeken előnyösebb a haj vágása, göndörítése vagy festése. Természetesen a hajad egészsége a megfelelő táplálkozástól és gondozástól függ..

A vitaminok hajnövekedésre, a maszkok erősítésére és a speciális ápolószerekre történő felhasználása nem helyettesíthető hajvágással. Ahhoz, hogy megtudja, mikor vághatja le a haját az Oracle szerint, a 2020. áprilisi holdfrizura naptárának kell irányadónak lennie. Az egyszerű ajánlások betartásával növelheti a megfelelő hajápolás hatását, és fokozni tudja a hajápolási eljárások pozitív eredményeit..

A holdfázis hatása a hajvágásra

A holdfázis 2020 áprilisában elsősorban a haj növekedését érinti. A hajvágás egy bizonyos holdnapon felgyorsíthatja vagy lelassíthatja a haj növekedését. Egyes napokon tartózkodnia kell a fodrászhoz fordulástól az egészséges haj fenntartása érdekében: a hajhullásra való hajlam fokozódhat, vagy például korpásodás léphet fel. Ez nemcsak a hajvágást érinti, hanem más eljárásokat is: hajfestés, perm, stb..

Ha elég gyakran függ a frizuraváltástól, akkor nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy 2020 áprilisában gyorsan növekedjen a hajad. Ebben az esetben a hajvágás érdekében jobb megállítani a választást azon a napon, amikor a növekvő hold az első vagy a második negyedévben található..

Ha éppen ellenkezőleg, inkább ritkán látogat el fodrászatba, akkor válasszon kedvező napot, amikor a hold fogyó szakaszban van. A fogyó holdon végzett fodrász megerősíti a haj gyökereit és megakadályozza a hajhullást, de ezek meglehetősen lassan nőnek vissza. Újholdkor le kell mondania a hajvágásról, mert manapság a hajvágás lerövidíti az ember életét.

Navigálás a holdfodrász naptárban

Egyéb holdnaptárak 2020 áprilisára

 • A 2020. áprilisi részletes holdnaptár megtekinthető a 2020. április havi naptár oldalán
 • A kertész és kertész holdnaptárja 2020 áprilisára az oldalon láthatja a kertész és kertész holdnaptárát 2020 áprilisára
 • A 2020. áprilisi holdnaptár megtekinthető a 2020. áprilisi holdnaptár oldalán
 • Lunar esküvői naptár 2020 áprilisára, amelyet megtekinthet a Hold esküvői naptár 2020 áprilisára

A hajvágások holdnaptára a jelenlegi, 2020-as évre

 • A holdfázisok, a hold és az aktuális hónap hajvágásának kedvező napjai segítenek megismerni a hajvágás holdnaptárát 2020 júniusára
 • A tárgyéves holdfrizura naptárainak teljes áttekintése a 2020-as holdfrizura naptár oldalán található

A holdnaptár és a Hold életünkre gyakorolt ​​hatásának kiindulópontja a "Holdnaptár" oldalon található..

Mikor kell levágni a haját 2020 áprilisában

A haj a fején nemcsak a szépség kedvéért adható, hanem kapcsolat az ember és a tér között. Ezért a hajra gyakorolt ​​legkisebb hatás nemcsak a megjelenést, hanem az életet is megváltoztatja. Annak érdekében, hogy idő előtt ne veszítsen hajat, tudnia kell, mikor a legjobb, ha levágja a haját.

A hajvágás holdnaptárja 2020 áprilisára segít kitalálni, mikor van a legjobb idő a haj levágására. A holdfrizura segít abban, hogy a hajad erősebbé és szebbé váljon, és lelassíthatja vagy felgyorsíthatja a haj növekedését is. A férfiaknak hajvágást kell végezniük, amikor a hold fogy, ez lelassítja a haj növekedését és hosszabb ideig megőrzi a frizurát..

A hajvágás legkedvezőbb napjai 2020-ban azok, amikor a hold tűz vagy föld jeleiben van. Ha a hold fogy, és a vízjelben van, akkor jobb, ha nem csinálsz hajvágást. A növekvő holdon hajfestést és orvosi eljárásokat kell végrehajtani.

Ahhoz, hogy szép és egészséges hajad legyen, nem szabad senkire bíznod. A fodrász befolyásolja a biomezőt, ezért válasszon egy vidám és energikus fodrászat, akkor az élete jobbá válhat. Minél idősebb a mester, annál inkább befolyásolja az életedet..

Ne vágd le magad a hajad. A tény az, hogy nem tudja kijavítani a biomezőjét, és jobbá változtatni az életét. A másik ember sokkal jobban fogja csinálni. Próbáljon azonos nemű mestert választani. A nyírás során a mező meggyengül és jól alkalmazkodik mások befolyásához. Ha ebben a pillanatban egy másik nemű mester tetszik neked, akkor ez nagy valószínűséggel gondokat okoz az életben..

Semmi esetre sem szabad hajvágást végezni a hold- és napfogyatkozás napjain. Ezek után megbetegedhet. A hajvágás kedvező napja hétfő. Ezen a napon lehetősége van arra, hogy eltávolítsa magából a negatív energiát és a negatív érzelmeket. Ha nincs ereje néhány fontos probléma megoldására, menjen kedden a fodrászhoz. Szeretne csevegni a barátaival, és szerezzen híreket a haját.

Növelheti szerencséjét és kapcsolatokat építhet ki a körülötted lévő emberekkel, ha csütörtökön levágja a haját. Az ókortól kezdve a pénteket a női szépség napjának tekintik. Ha ezen a napon levágja a haját, akkor nemcsak a frizuráját, hanem a megjelenését is megváltoztatja. Ha tetszik a kinézete, akkor jobb, ha ezen a napon nem változtatja meg a frizuráját..

A szombatot jó napnak tekintik a haj levágására. Ezen a napon karmai adósságainak egy részét eltávolítják rólad, és a hajad egészségesebb lesz. Vasárnap egyáltalán nem érdemes fodrászni, hiszen teljesen tönkreteheti a sorsát..

A hajvágás holdnaptára az ókortól kezdve létezik. A holdnaptár segítségével gyógyíthatja meg a haját és javíthatja személyes életét..

Holdfázisok

 • Újhold - 2020. április 5
 • Első negyedév - 2020. április 12
 • Telihold - 2020. április 19
 • Harmadik negyedév - 2020. április 27

Mikor kell levágni a haját 2020 áprilisában

 • A hajvágás holdnaptára az egész évre.
 • Hajvágás holdnaptárja 2020 májusára.

Mikor kell levágni a haját 2020 áprilisában a holdnaptár szerint, az alábbi táblázatban láthatja. A holdnaptárunk segít meghatározni ezeket a napokat, figyelmesen olvasunk és kiválasztjuk a hónap legjobb napjait.

Figyelem! A kedvező napokat zöld, a kedvezőtleneket piros, a többi semleges. A kedvezőséget három tényező értékeli: holdnap, csillagjegy és növekvő / fogyó hold. Ha több plusz van, a nap kedvező, egyébként kedvezőtlen, egyformán - semleges.

Április 1. - 25., 26. holdnap
Kedvezőtlen idő a hajvágásra.

Hold a Vízöntőben
Az új frizura megfelel az arcodnak. Ebben az időben kísérletezhet a haj színével. Nem érdemes elvégezni a szokásos frizurát, mert gyorsan unatkozni fog.

Fogyó Hold
A mester által levágott haj lassan vissza fog nőni.

Április 2. - 26., 27. holdnap
Nagyszerű alkalom a hajad levágására.

Hold a Halakban
A fodrász szép lesz, de utána a haj állapota romolhat, sőt korpásodás is megjelenhet.

Fogyó Hold
A haj lassabban fog visszanőni, mint egy növekvő holdon.

Április 3 - 27, 28 holdnap
Nyugodtan menjen fodrászhoz és vágja le a haját.

Hold a Halakban
A fodrász szép lesz, de utána a haj állapota romolhat, sőt korpásodás is megjelenhet.

Fogyó Hold
A mester által levágott haj lassan vissza fog nőni.

Április 4. - 28., 29. holdnap
Ezen a napon nem ajánlott levágni a haját..

Hold Kosban
Kedvezőtlen idő a hajvágásra. Ezen eljárás után a fürtök elveszítik megjelenésüket..

Fogyó Hold
Ekkor a haj erősebbé válik, növekedésük lelassul..

Április 5 - 29, 30, 1 holdnap
Jobb elhalasztani a frizurát egy másik napra.

Hold Kosban
Nem jó alkalom a hajad levágására. Utána a haj állapota romolhat: megjelenik a töredezett haj, a gyökér gyengül, a korpásodás megjelenhet.

Újhold
A nyírt fürtök lassan nőnek vissza, de feszesebbé válnak.

Április 6. - 1., 2. holdnap
Szép nap a frizura megváltoztatására.

Hold Kosban
A vágás hozzájárulhat a korpásodáshoz és a töredezéshez.

Növekvő holdsarló
Az ebben az időszakban levágott fürtök gyorsabban nőnek vissza, mint a fogyó holdon.

Április 7. - 2., 3. holdnap
Kedvezőtlen idő a fürtök vágására.

Hold a Bikában
Az új frizura megfelel az arcodnak. A haj a vágás után egészségesebbnek tűnik, a hajgyökerek pedig erősebbé válnak..

Növekvő holdsarló
Az ebben az időszakban levágott fürtök gyorsabban nőnek vissza, mint a fogyó holdon.

Április 8. - 3., 4. holdnap
Semleges nap egy szépségszalon meglátogatásához.

Hold a Bikában
A frizura gyönyörű lesz, a haj pedig erős és egészséges lesz..

Növekvő holdsarló
Az ebben az időszakban levágott fürtök gyorsabban nőnek vissza, mint a fogyó holdon.

Április 9. - 4., 5. holdnap
Ezen a napon nem ajánlott levágni a haját..

Hold az Ikrekben
Ezen a napon festheti és levághatja a haját. A haj vágás után térfogatot kap. Új frizurával több évvel fiatalabbnak fog kinézni.

Növekvő holdsarló
A nyírt fürtök gyorsan vissza fognak nőni.

Április 10 - 5, 6 holdnap
Remek nap egy fodrászhoz.

Hold az Ikrekben
Ezen a napon festheti és levághatja a haját. A haj vágás után térfogatot kap. Új frizurával több évvel fiatalabbnak fog kinézni.

Növekvő holdsarló
A vágott haj gyorsan vissza fog nőni.

Április 11 - 6, 7 holdnap
Szép nap egy szépségszalon meglátogatásához.

Hold a rákban
A hajvágás ezen a napon ellentmondásos. Egyrészt a haj erős és egészséges lesz, másrészt a frizura gyorsan elveszíti formáját.

Növekvő holdsarló
A növekvő holdon a nyírt fürtök gyorsan növekednek.

Április 12 - 7, 8 holdnap
Semleges nap a fürtök vágásához.

Hold a rákban
Az ezen a napon készült hajvágás gyorsan elveszítheti alakját, de a haj erős lesz.

Első negyedévben
Jó idő a fürtök levágására.

Április 13. - 8., 9. holdnap
Kedvezőtlen idő a fürtök vágására.

Hold Oroszlánban
A haj a vágás után selymes és kezelhető lesz. Ezen a napon ajánlott hajvágás azok számára, akiknek a vállalkozása nem megy jól. Hajvágás után minden jobbra változhat..

Növekvő holdsarló
A nyírt fürtök gyorsan vissza fognak nőni.

Április 14 - 9, 10 holdnap
Nem jó nap a fürtök levágására.

Hold Oroszlánban
A frizura megváltoztatása után a haj selymesen sima lesz. Az asztrológusok frizurát javasolnak azok számára, akiknek nem jár jól. Talán a hajvágás után minden jobbra változik..

Növekvő holdsarló
A növekvő holdon a nyírt fürtök gyorsan növekednek.

Április 15 - 10, 11 holdnap
Kedvező nap a fürtök levágásához.

Hold Oroszlánban
A fodrász gyönyörű lesz. A személyes élet pedig jó irányba változhat..

Növekvő holdsarló
A vágott haj gyorsan nő vissza.

Április 16 - 11, 12 holdnap
Jó napot a hajvágáshoz.

Hold a Szűzben
Ezen a napon bármilyen kozmetikai eljárást megtehet, amelynek célja a szépség javítása. Felhívjuk figyelmét, hogy még van néhány nap, amikor 2020 áprilisában a hajvágás rendben van egy frizura számára.

Növekvő holdsarló
Az ebben az időszakban levágott fürtök gyorsabban nőnek vissza, mint a fogyó holdon.

Április 17 - 12, 13 holdnap
Kedvezőtlen nap a fürtök vágásához.

Hold a Szűzben
Minden ezen a napon végzett kozmetikai eljárás előnyös lesz.

Növekvő holdsarló
A növekvő holdon a nyírt fürtök gyorsan növekednek.

Április 18 - 13, 14 holdnap
Remek nap egy fodrászhoz.

Hold a Mérlegben
Az ezen a napon vágott haj dús, terjedelmes lesz, és maga a frizura is nagyon szép lesz.

Növekvő holdsarló
A nyírt fürtök gyorsan vissza fognak nőni.

Április 19 - 14, 15 holdnap
Szép nap a fürtök levágására.

Hold a Mérlegben
Az ezen a napon vágott haj dús, terjedelmes lesz, és maga a frizura is nagyon szép lesz.

Telihold
Ezen a napon jobb visszautasítani a hajvágást..

Április 20 - 15, 16 holdnap
Kedvezőtlen nap a fürtök vágásához.

Hold a Skorpióban
Egy fodrász ilyenkor erős és szép lesz a hajad. A haj manipulálása után a személyes élet javulhat, vagy éppen ellenkezőleg, rosszabbá válhat..

Fogyó Hold
A nyírt fürtök feszesebbek és lassan növekednek.

Április 21 - 16, 17 holdnap
Semleges nap a hajvágáshoz.

Hold a Skorpióban
Az ezen a napon levágott fürtök hozzájárulhatnak mind a személyes élet javulásához, mind romlásához. Ha valamit meg akar változtatni, akkor kockáztathat.

Fogyó Hold
Ekkor a haj erősebbé válik, növekedésük lelassul..

Április 22 - 17, 18 holdnap
Nagyszerű alkalom a hajad levágására.

Hold a Nyilasban
A frizura megváltoztatása elősegíti a főnökökkel és alkalmazottakkal való kapcsolatok javulását, a karrier növekedése lehetséges.

Fogyó Hold
A nyírt fürtök feszesebbek és lassan növekednek.

Április 23 - 18 holdnap
Jobb, ha a frizurát más napra helyezi át..

Hold a Nyilasban
Hajvágás után javulhatnak a kapcsolatok az alkalmazottakkal és a főnökökkel. A munkahelyi előléptetés lehetséges.

Fogyó Hold
Ekkor a haj erősebbé válik, növekedésük lelassul..

Április 24 - 18, 19 holdnap
Kedvezőtlen nap a hajvágáshoz.

Hold a Bakban
A frizura gyönyörű lesz, és megfelel az arcodnak.

Fogyó Hold
A mester által levágott haj lassan vissza fog nőni.

Április 25 - 19, 20 holdnap
Semleges nap a fürtök vágásához.

Hold a Bakban
A fodrász elbűvölővé teszi, a fürtök pedig buja és selymesek lesznek..

Fogyó Hold
Ekkor a haj erősebbé válik, növekedésük lelassul..

Április 26 - 20, 21 holdnap
Remek nap a fürtök nyírásához.

Hold a Bakban
A frizura gyönyörű lesz, és megfelel az arcodnak.

Fogyó Hold
A mester által levágott haj lassan vissza fog nőni.

Április 27 - 21, 22 holdnap
Nagyszerű alkalom a fürtök levágására.

Hold a Vízöntőben
Az új frizura megfelel az arcodnak. Ebben az időben kísérletezhet a haj színével. Nem érdemes elvégezni a szokásos frizurát, mert gyorsan unatkozni fog.

Harmadik negyed
A nyírt fürtök lassan nőnek vissza.

Április 28 - 22, 23 holdnap
Kedvezőtlen nap a hajvágáshoz.

Hold a Vízöntőben
Az új frizura megfelel az arcodnak. Ebben az időben kísérletezhet a haj színével. Nem érdemes elvégezni a szokásos frizurát, mert gyorsan unatkozni fog.

Fogyó Hold
A nyírt fürtök lassan nőnek vissza.

Április 29 - 23, 24 holdnap
Semleges idő a fürtök nyírásához.

Hold a Halakban
A fodrász szép lesz, de utána a haj állapota romolhat, sőt korpásodás is megjelenhet.

Fogyó Hold
A haj lassabban fog visszanőni, mint egy növekvő holdon.

Április 30. - 24., 25. holdnap Semleges idő a fürtök levágására.

Hold a Halakban
A fodrász szép lesz, de utána a haj állapota romolhat, sőt korpásodás is megjelenhet.

Fogyó Hold
A mester által levágott haj lassan vissza fog nőni.

 • A 2020 májusi naptár itt található.

Tehát a hajvágás legkedvezőbb napja 2020 áprilisában a hónap 2., 3., 9., 10., 11., 16., 23. és 23. napja, mi választjuk ki magunknak a legmegfelelőbbet. A többi semleges.

A szépségszalonok szolgáltatásainak árai

Az alábbiakban bemutatjuk a fodrászszolgáltatások árát a nagyvárosok - Moszkva, Szentpétervár, Jekatyerinburg, Nyizsnyij Novgorod, Novoszibirszk, Krasznodar és mások - szalonjaiban és szépségstúdióiban. Az árak kissé eltérhetnek a pillanatnyiaktól.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába 15 save-t spórolKösz!Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hogyan készítsünk fürtöket éjszaka: módok és eszközök

A napi hajformázás sok időt vesz igénybe a nők számára, miközben reggel nem mindenkinek van lehetősége gyönyörű és friss frizurát készíteni, vagy szép fürtöket felhúzni.