Legfontosabb / Eljárások

A legjobb hajolajok és szérumok az Avontól

Eljárások

A hajolajok és a szérumok nélkülözhetetlen segítőkké váltak a hajápolásban. Az alkalmazás azonnali hatása, a haj szerkezetére gyakorolt ​​jótékony hatás és a környezettől való védelem az olaj nyilvánvaló előnyei a haj számára. Javítsa meg és védje meg a súlyosan sérült hajat is - az Avon olajok, folyadékok és szérumok közvetlen használata.

Sok hölgy már értékelte a hajvégeket és szérumokat. Állandó festés, hajszárító és vasalók használata, környezeti expozíció - mindezek a tényezők negatívan befolyásolják a haj állapotát, szárazsághoz, ridegséghez és a széthasadt hajvégek megjelenéséhez vezetnek. Az Avon hajolajok és szérumok célja a fenti problémák megelőzése és kiküszöbölése..

A legnépszerűbb olajok és szérumok az Avon-tól

Advance Techniques hajápoló sorozat. Számos szérumot és hajolajat tartalmaz. A sorozat aktív komponensei között szerepel a keratin, a hialuron, az értékes és ritka növényi olajok: mandula, makadámia, argán magok, abesszin olaj, marula, szőlőmag.

Ellenjavallatok

Ha bármilyen kozmetikai termékre allergiás reakciót tapasztal, abba kell hagynia a használatát. A termék összetevőinek egyéni intoleranciája.

Advance Techniques Átfogó ápolás Tápláló hajszérum

Komplex hatással van a hajra - megszünteti a szárazságot, megakadályozza a hajhullást és helyreállítja a haj fényét és selymességét. Azonnal táplálja, védi a sérülésektől és kisimítja a hajat.

A szérum összetétele értékes komponensekkel - argánolaj, B5 provitamin, E-vitamin - gazdagodik. Ezek az értékes összetevők behatolnak a haj szerkezetébe és jótékony hatást fejtenek ki..

Alkalmazás módja: vigye fel a terméket tiszta, nedves vagy száraz hajra a hosszúság közepétől. Óvatosan terítse szét a hajvégeken. Nem kell lemosni.

Advance Techniques értékes olajok hajszérum

Célja minden típusú haj helyreállítása és védelme. Segít elkerülni a télen való kiszáradást, véd a hirtelen hőmérséklet-változásoktól és a fűtőberendezések miatti száraz levegőtől. Hidratálja a hajat a ragyogás és a táplálás érdekében.

A szérum négy olaj komplexet tartalmaz - makadámia, marula, kamélia, mandula.

Samponozás és kondicionáló használata után kenje be az olajszérumot. Szükség van a termék elosztására a haj közepétől a legvégéig, elkerülve a gyökérzónát.

Advance Techniques Silk Smoothness száraz haj szérum

Hatékonyan megbirkózik olyan problémákkal, mint a rugalmasság és a fényesség elvesztése, helyreállítja a haj simaságát és természetes fényét.

A tejsavó selyemolajokat és fehérjéket tartalmaz.

A szérumot mosás után, hajszárítóval vagy egyenesítő használatával kell felvinni. A terméket a haj hossza mentén kell elosztania, kezdve a közepétől és a végéig. Nem igényel öblítést.

Advance Techniques Hyaluronic Magic szérum finom vagy normál hajra

Intenzív fényt, puhaságot és simaságot biztosít a hajnak. Táplálja a hajat belülről anélkül, hogy lemérné.

A termék értékes anyagokat tartalmaz: tápláló olajok és hialuron komplexet. A hialuron behatolva a hialuron beágyazódik szerkezetébe, és nedvességgel tölti fel, ezáltal rugalmasságot biztosítva.

A balzsam használata után hetente egyszer kell mosni a hajra. Hagyja a hajon egy percig, majd alaposan öblítse le vízzel.

Advance Techniques értékes olajok kétfázisú spray szérum minden hajtípusra

Átfogó gondozást nyújt a haj és a fejbőr számára. Hidratálja, táplálja, védi a hajat és egészséges ragyogást és fényt kölcsönöz nekik.

A szérum spray összetétele értékes marula, makadámia, kamélia, mandula és szőlő olajokkal van feltöltve.

Vigye fel a szérumot tiszta, nedves vagy száraz hajra, elosztva a haj teljes hosszában. Könnyű masszírozó mozdulatokkal is alkalmazható a gyökérzónára.

Advance Techniques Azonnali javítás 7 hajszérum

A szérum azonnal hat és helyreállítja a hajat minden fronton: megakadályozza a törést, táplálást biztosít, megtartja a nedvességet, ragyogást, puhaságot és rugalmasságot ad vissza a hajnak, véd a szélsőséges hőmérsékletektől.

Vigye fel nedves vagy száraz hajra a hosszúság közepétől a végéig, különös figyelmet fordítva rájuk. Nem mossa le.

Advance Techniques napról napra ragyogó szérum száraz hajra

Célja a ragyogás és a ragyogás helyreállítása, megakadályozza a töredezést és a könnyű fésülést.

A multishine technológia, valamint az olajok és vitaminok tükörszerű fényt adnak a hajnak, simaságát és selymességét.

A termék könnyen alkalmazható és elosztható a hajon keresztül. Mosás után érvényes, nem igényel öblítést.

Advance Techniques Instant Repair 7 spray szérum sérült hajra

Helyreállítja és hidratálja a töredezett hajvégeket, így a haj teljes hosszában puha, selymes és sima marad. Azonnal javítja a haj megjelenését és állapotát anélkül, hogy lemérné a hajat.

Száraz és nedves hajra egyaránt alkalmazza, és nem igényel öblítést.

Advance Techniques Hyaluronic Magic hajfeltöltő szérum

Jól megbirkózik a vékony és rakoncátlan hajjal, amely elvesztette fényét, rugalmasságát és volumenét. Ez az új termék sűríti és újjáépíti a hajat tápláló összetevőkkel. Ennek eredményeként - sűrű, rugalmas, terjedelmes és puha fürtök tükrös ragyogással.

A hatóanyag a hialuron, amely a hialuronsavból származik. Képes mélyen behatolni a haj szerkezetébe, és biztosítja a víz és a tápanyagok szállítását.

A szérum használható a fejbőr és az egész haj masszírozására. Vigye fel a tiszta, nedves hajra a termék leöblítése nélkül.

Az Avon által bemutatott számos termék között - a szérumok és olajok különleges helyet foglalnak el - azonnal hatnak, nem nehezítik le a hajat. A jól ápolt, vastag és selymes fürtök minden nő vitathatatlan méltósága. Most már könnyebbé és megfizethetőbbé tenni ezt a hatást a rugalmas árpolitikának és az Avon hatékony termékeinek köszönhetően.

Az Avon Dry Ends szérum - teljes termékleírás

Hajának egészséges, ápolt megjelenés biztosítása nehéz feladat. A természetes egyensúlyt megzavaró rendszeres expozíció mindenütt jelen van. A termikus, mechanikus stílus alkalmazása, a külső környezet negatív megnyilvánulásainak hatása - minden tükröződik. Az olyan ápolószerek, amelyek gátat szabnak a negatív tényezőknek, segítenek a fürtök megbízható védelmében. Ilyen termék az Avon hajszérum.

A szérumok alkotóeleme

A termék pozitív tulajdonságai a jól megválasztott összetételnek köszönhetők. A kompozíció természetes olajokon alapul, amelyek értékes tulajdonságait többször megerősítették. Közöttük:

 • szőlő - erős antioxidáns, véd a különféle külső megnyilvánulások ellen;
 • mandula - erősíti, helyreállítja a szerkezetet;
 • argán - lassítja az öregedést, lipidmembránt hoz létre;
 • makadámia - fokozott táplálkozás, lágyítás, rugalmasság fenntartása;
 • kukorica - segíti a helyreállítási folyamatokat, táplálja, hidratálja;
 • kamélia - serkenti a fényt, a simaságot, eltávolítja a zavartságot;
 • Abesszin - védő funkciókat vált ki, lágyít;
 • marula - erőteljes hidratálás, sima, ragyogó.

Az alkatrészek ezen kombinációja a tulajdonságok ideális egyensúlyát biztosítja. Ennek eredményeként megszűnik a törékenység, a szárazság, megerősödik, és az ellátás nagyban megkönnyíti. Maximális hatékonyság figyelhető meg a hasított végekkel szemben: a zárt károsodások megállítják a pusztulási folyamatot.

a hatás

A hajszérum olyan termék, amely a problémás haj hatékony helyreállítását biztosítja. Az Avon a terméket innovatívnak tartja, amely megbízható gondozást nyújt a fürtök számára. Az egyedi összetétel jótékony hatások széles skáláját garantálja.

A hajszálba behatoló szer serkenti a sejtek anyagcseréjét. Az erősített belső folyamatok a fürtök természetes megerősödését váltják ki. A komplex jótékony hatásnak köszönhetően a haj növekedése felgyorsul.

Bármely szérum beborítja a szőrszálakat, megvédve őket a különféle negatív hatásoktól. A haj gátat kap, amely megakadályozza a mechanikai és termikus pusztulást. Világosabban a jótékony hatás észrevehető a töredezett végeken. A hasítás összetart, megakadályozva a pusztító folyamat súlyosbodását. Mondhatjuk, hogy a sérült területet azonnal helyreállítják..

A készítmény összetett összetétele miatt a haj megkapja a szükséges hidratálást és táplálékot. A rudak telítettek, ami jótékony hatással van a fürtök megjelenésére. Ragyogás, simaság, rugalmasság jelenik meg. A haj jól ápoltnak tűnik súlyozás és tapadás nélkül.

Általában a következő pozitív változásokat észlelik a hajban:

 • a fürtök megjelenése átalakul;
 • engedelmesség, simaság, ragyogás jelenik meg;
 • a fejbőr megpuhul, feszessége, szárazsága eltűnik, korpásodás eltűnik;
 • megnövekedett vér mikrohullám, amely befolyásolja a haj növekedését, megjelenését;
 • a rendszeres használat fokozza az egyéb gondozási lehetőségek (sampon, balzsam, maszk) pozitív hatását.

Fontos pont! A szérum használatának eredményeként megszerzett előnyös tulajdonságok komplexuma a termék használatának gyakoriságától, a használati szabályok betartásától függ..

A száraz, közepesen sérült szálak tulajdonosai észlelik a legnagyobb hatást. Az eszköz nélkülözhetetlen a rendszeres hőhatásoknak kitett fürtökhöz. A pihe-hajlam, a végek rétegződése esetén a gyógyszer is hasznos lesz. A szérum hatékony, teljes körű ellátást nyújt a problémás haj számára.

Fotók előtt és után

Használati útmutató

Az AVON szérumok nem öblíthetők le. Könnyen kezelhető: az alkalmazás gyors, nincs időpazarlás az expozíciós időszakra várva. A termék tiszta, száraz vagy nedves fürtökön oszlik el. A palack adagolóval van felszerelve, amely kényelmesen méri a termék mennyiségét. A használatához szüksége lesz:

 1. Nyomja be a szükséges mennyiségű terméket a tenyerébe (általában 1-3 csap elég).
 2. Enyhén dörzsölje a szérumot a kezébe.
 3. A terméket egyenletesen ossza szét a szálak között, és húzza kezét a hossz közepétől a végéig.
 4. Fordítson maximális figyelmet a problémás területekre (enyhén masszírozza, dörzsölje a kompozíciót).
 5. Készítsen frizurát, ha akarja.

A szérum hővédő tulajdonságokkal rendelkezik. A szőrszálak puha bevonása miatt nem hevülnek túl. Hajszárító vagy hajvasaló használata nem károsítja a sérült fürtöket.

Figyelem! A haj tisztítása után hetente legalább egyszer ajánlott használni az eszközt. Ha gyakrabban mossa a haját, tanácsos minden vízkezelés után szérumot használni..

átlagköltség

Minden AVON szérum kicsiben (30 ml) kapható. A különböző sorozatú termékek összetétele és hatása különbözik egymástól. Az azonos térfogatú gyógyszerek ára kissé eltér. Általában a szám 150-200 rubel tartományban ingadozik 1 üvegre.

A költség a termék megvásárlásának helyétől és idejétől függ. A cég különböző képviselői kismértékben eltérnek az áraktól. Különféle promóciókat tartanak rendszeresen.

A minimális ár meg van jelölve a "Ragyogó nap mint nap" opcióra - 150 rubel. Az Advance Techniques, az "Instant Recovery 7" a középső árkategóriában található - 170-180 rubel. A legdrágább: "Átfogó gondozás", "Selyem simasága" - egyenként 200 rubel.

Érvek és ellenérvek

Az AVON szérumainak a következő előnyei vannak a haj számára:

 • élénk, egészséges megjelenést kölcsönöz;
 • ragyogást nyújt zsíros érzés nélkül;
 • megkönnyíti a fésülést;
 • maszkolja a túlzott fluffitást
 • védje a száraz, töredezett végeket a pusztulástól;
 • ne mérje le a rudakat;
 • ne ragassza a hajhálót.

Csábító aroma, kellemes konzisztencia, a palack és a csomagolás lakonikus, de elegáns megjelenése, a kényelmes adagoló jelentős bónuszok, amelyek vonzzák a vásárlókat. Az ergonómiai tartalom garantálja a gazdaságos termékfogyasztást.

Az elvárásokat a gyártó által bejelentett hatásokkal összehasonlítva az Avon szérumok nem képesek megbirkózni a haj problémás területeinek valódi kezelésével. Ennek eredményeként a szakasz méretaránya nem csökken, és a sérült végeket nem állítják helyre. Ez a termék jelentős hátránya. Emellett a vásárlók panaszkodnak a szérumok szerény mennyiségére. Bár a fogyasztás gazdaságos, de napi használat mellett az üveg sokáig nem elegendő.

A volumen és az ár összehasonlításakor sokan a túlértékelésre utalnak. Hasonló gyógyszerek, amelyekben nagy mennyiségű anyag van egy tartályban, olcsóbban vásárolhatók meg.

Az Avon szérumok részletes tanulmányozása után kiderül, miért választják őket kiegészítő ápolószerként. A termékek kiváló minőségű összetételűek, nagy hatékonyságúak és könnyen kezelhetők..

Hasznos videók

Avon argánolaj hajszérum.

Visszajelzés az "Avon nemesolajak" sorról.

Az Avon hajolajok áttekintése. Összetétel, a használat hatása, ellenjavallatok

A hajunk folyamatosan szenved: formázás, hajszárítás, negatív külső tényezők. Ezért szeretnék nekik valamiben segíteni, helyreállítani őket. Sajnos sok igazán aktív termék nagyon drága, és nem minden lány engedheti meg magának, hogy megvegye őket..

De hosszú ideig az Avon olajainak sorát mutatták be a hajkozmetikumok piacán. Ez a sorozat nem annyira drága, mert a termelés Lengyelországban és Oroszországban koncentrálódik, de ugyanolyan hatékony.

A vonal előnyei és hátrányai

Az Avon hajtermékek óriási népszerűségéről ítélve azt mondhatjuk, hogy a kozmetikában egyértelműen több előnye van, mint hátránya. Beszéljünk róluk részletesebben.

Előnyök:

 • alacsony költségű;
 • kellemes aroma, amely hosszú ideig megmarad a fürtökön;
 • az élettelen haj egészséges lesz. engedelmessé, simává válnak;
 • a művelet ugyanaz, mint a drága termékek esetében;
 • a fejbőr nedvesedik, megszűnik a feszesség érzése;
 • a vérkeringés felgyorsulása miatt nő a haj növekedésének üteme;
 • küzd a fejbőr viszketésével és korpásodásával;
 • az összes szérum és olaj palackokban kapható, mindegyikben van egy adagoló a gazdaságosabb fogyasztáshoz.

Hátrányok:

 • az eredmény gyakran csak külső: a haj élénkebb és ápoltabbnak tűnik, de belülről nem áll helyre;
 • az alapok összetétele természetellenes elemeket tartalmaz;
 • a haj szárazabbá válhat;
 • anélkül, hogy egyszerre kiszámolná az olaj mennyiségét, megkapja a piszkos haj hatását.

Az alapok részletes leírása

Az Avon Advance Techniques száraz végű szérum

Az Avon számos készítményt fejlesztett ki a száraz és a töredezett végek kezelésére. És az egyik első szérumunk. Kérdezd meg, mit csinálnak a szérumok a hajápoló olajok listáján? Ez a termék csak olajos összetételű, köszönhetően az összetételében található természetes olajoknak..

De a fő hatóanyagok a keratin és a B5 provitamin. Mindenki tudja, hogy száraz, élettelen végű szép frizurát lehetetlen elérni. Ez a szérum segít megbirkózni ezzel a problémával. Alkalmas minden hajtípusra és rendszeres használatra, de még gyakori használat esetén is a szérum sokáig kitart.

30 ml-ben kapható.

Átfogó ellátás Tápláló szérum

Ez a csodaszer segíti a lányokat a hosszú haj növekedésében, köszönhetően annak, hogy tökéletesen gyógyítja a legyengült végeket, amelyeket állandóan le kellett vágni.

A termék fő alkotóeleme a fejlesztők szerint az argánolaj. De érdemes megjegyezni, hogy az összetételben nemcsak argánolaj, hanem kukoricaolaj és katranmag is szerepel. A szérum állaga nagyon hasonlít a leggyakoribb olívaolajhoz..

Az Avon All-In-One tápláló hajszéruma segít a lányoknak kisimítani a fürtöket, megerősíteni a hajhagymákat és vastagabbá tenni az egyes hajokat, aminek következtében a haj terjedelmes lesz. Ez az olaj szintén nem mosható, minden hajra alkalmas. Az alkalmazás módja hasonló az előzőhöz. De a térfogat választható: akár 30 ml, akár 60 ml.

Nézze meg az AVON átfogó ápolású hajszérum videó áttekintését:

"Azonnali helyreállítás 7"

Ezt a terméket az Avon szakemberei a fejlesztések csúcsának tekintik, még a legigényesebb lányok összes követelményének is megfelel, és a legtöbb dicséretes értékeléssel rendelkezik. Egyébként ennek az olajnak az ára még alacsonyabb, mint a többi Avon terméké..

A gyógyszer enyhe eper aromával rendelkezik, amely hosszú ideig tart a szálakon. (egyeseknél ez a tulajdonság negatívnak számít).

A lányok az Instant Recovery 7 szérum használatának következő előnyeit emelik ki:

 1. a legnedvesebb fürtök;
 2. a haj nemcsak külsőleg, hanem belülről is visszatér az egészségre;
 3. a szálak egyenletesek lesznek, és a statikus hatás eltűnik.

Advance Techniques Azonnali javítás 7 Rapid Rescue hajszérum

Ezt a terméket kifejezetten a sérült fürtök helyreállítására tervezték. Összetétele gazdag különféle olajokban, például szőlő-, mandula-, abesszin-, valamint makadámia- és kaméliaolajokban..

Mindez a varázslatos kompozíció nem tudja megnyugtatni a kedves hölgyeket, hogy a hajuk káprázatos, egészséges megjelenést nyer, nem villog, hanem könnyen rögzíthető és formázható lesz. És mindezeket a reményeket az Avon cég igazolta.

A sorozat összes olajának és szérumának alkalmazási módja ugyanaz: száraz vagy nedves, tiszta hajra kell felhordani, miután a terméket tenyerébe dörzsölte, ne öblítse le. Használhatja minden hajmosás után, vagy pedig a frizura formázása előtt. Célszerű, hogy ne vigyen fel sok olajat a gyökérzónába..

"Értékes" sorozat

A hajápolási termékek egész sora megjelent „Precious Oils” néven. E kozmetikumok összetétele egyszerre öt olajat tartalmaz: makadámia, szőlő, kamélia, mandula, marula. A sorozat tartalmaz egy szérumot is, amely helyreállítja a haj szerkezetét.

Összetételében és alkalmazási módjában különbözik az egyéb Avon hajolajoktól: sűrűségét tekintve egy spray, és az üvegen lévő spray segítségével közvetlenül a hajba kerül, amely lehetővé teszi az összes szál takarását.

A fenti termékek egyike sem nehezíti a hajat, de egy feltétellel: az olajmennyiségnek pontosan annyinak kell lennie, amennyi az utasításokban szerepel. Ellenkező esetben folyamatosan piszkos szálakkal jár..

Nézze meg az AVON Precious Oils sorozat videofilmet:

Az alkalmazás hatása

Az Avon bármelyik olajának első alkalmazása után a haj jobbá válik, de eddig csak megjelenésében. De a gondozó és helyreállító szerek hosszú távú (kb. Egy hónapos) rendszeres használatával a fürtjei nemcsak külsőleg, hanem belülről is jobbak lesznek. Ebben az időszakban a hajszálak szerkezete megerősödik, erősebbé, sűrűbbé válik, a hajhagymák javítják egészségüket. A termékek képesek a töredezett részek lezárására is.

Ellenjavallatok és lehetséges negatív következmények

Az ellenjavallatok csak a gyógyszer összetevőinek egyéni intoleranciáját tartalmazzák. Ezért az egészségügyi problémák elkerülése érdekében alaposan tanulmányozza át az összetételt a vásárlás előtt.

Következtetés

Manapság szép és ápolt lehetsz, anélkül, hogy erre sok pénzt költenél. Az Avon cég ezt bizonyítja nekünk egy sor hajápolási termék kiadásával. Az olaj vagy a tejsavó átlagos ára csak 180-200 rubel, ami jóval kevesebb, mint sok más jól ismert márka termékeinek ára. A szépséghez csak a vágyad és egy kis idő kell. Ragyogjon és hódítson meg mindenkit vonzerejével!

Avon hajvégek olaj

A könnyű szérum kisimítja a hajat, helyreállítja a töredezett hajokat. Azonnal táplálja, selymes és fényes. A haj erős, egészséges és tartós lesz.

Térfogat: 30 ml
Gyártó: Oroszország / Lengyelország, Avon

Vélemények (16)

7 hozzászólás

Szeretne visszajelzést küldeni? Elég regisztrálni.

  Zavitushki
   2019. augusztus 30., 09:17

  Kommentár: Haszontalan gyógymód.

  A szérumot a tudatos ápolás megkezdése előtt használtam, amikor a hajat háztartási festékkel festették, majd kifehérítették. Vettem egy szérumot, miután megláttam a "helyreállítja a töredezett végeket" varázsmondatot. Valójában a szérum csak kissé könnyítette meg a végek fogmosását. Itt érnek véget érdemei.

  A szérum vastag, nehezen és egyenetlenül oszlik el a hajon, ezért túlzásba vinni és jégcsapokat szerezni az alkalmazás módjától függetlenül (nedves hajon, formázás előtt vagy után) olyan egyszerű volt, mint a körtét. A szó törékenységének és szakaszának egyáltalán nem volt álcája. Nincs hegyvédelem, nincs lágyság, nincs fény vagy táplálás. Ezért a gyökereknél nőtt hosszúságot a hegyeken kellett levágni.

  Nem ajánlom a vásárlást, ugyanazon az áron egy csomó működő mosás van a tömegpiaci szegmensből.

  Avon Advance Techniques Daily Shine Dry Ends szérum tápláló és hidratáló krém és hajlakk - vélemények

  A szérum állaga olaj. Szép illata és nem feltűnő. Csak a (száraz vagy nedves) hajvégekre alkalmazza, amelyek azonnal zsírosodnak. De 5 perc elteltével az olaj felszívódik, és a hajvégek egészségesebbnek és hidratáltabbnak tűnnek..
  30 ml-es üvegpalack kényelmes adagolóval. 1 alkalommal annyit kinyomnak, amennyire szükséges. Az eszköz meglehetősen gazdaságos, egy havi használatra minden második nap (a hajmosás után) kb. 1/5 részt használtam.
  Az egyetlen negatívum az adagolót lezáró műanyag kupak, amelyet kaptam már repedezetten. De semmilyen funkciót nem hordoz, csak nem viszi magával a terméket a táskájában, de nincs is rá szüksége)
  Általában tetszett a termék, még akkor is, ha kizárólag kozmetikai hatást kölcsönöz. Fogadok 5-re.
  Swatch: Valószínűleg nem túl informatív, abszolút nem látom a vizuális különbséget a fotó előtt és után, de az érzés nyilvánvaló.
  Adagoló

  Olyan sok pénz szorul ki egyszerre és annak szerkezete

  5 perc múlva (kifelé ugyanaz, éreznie kell a hajat), de mint láthatja, az olaj maradék nélkül felszívódott

  Összetevők: ciklopentasziloxán, alkohol-denát, dimetikon, fenoxietanol, etil-hexil-metoxi-szinnamát, izopropil-alkohol, parfüm, benzofenon-2, panthenol, fitantriol, amil-cinnamal, kumarin, geraniol, butil-fenil-metil-propionális, citinamilon.

  Ár: körülbelül 150 rubel
  Vizsgálati időszak: 1 hónap

  Napról napra ragyogó szérum száraz hajvégekhez, 30 ml

  Termék kód (cikk): 96029

  Napról napra ragyogó szérum száraz hajvégekhez, 30 ml

  A termék jelenleg nem eladó

  Legutóbb ez a termék volt az Avon 02 2020 katalógusban a 101. oldalon, és 220 rubelbe került. Megtekintés a katalógusban

  De sok termék visszakerül a katalógusba, és rendelhetővé válnak.

  Hagyja el az e-mailt, és ne hagyja ki, amikor a Shine Day by Day szérum száraz haj végére 30 ml ismét megjelenik a katalógusban

  Nagyon széles választék áll rendelkezésünkre, és biztosan képes lesz arra, hogy hasonló termékeket válasszon magának katalógusokban, kategóriák szerinti termékekben vagy termékek keresésével.

  Az ár személyes kedvezmény nélkül van feltüntetve! Szeretne kedvezményeket kapni az Avon termékekre akár 30% -ig és ajándékot? Ingyenes, könnyű és rövid életű!

  Leírás

  A száraz hajra különös gondozásra van szükség, ezért a Radiance Day by Day hajszérum segít helyreállítani egészségét és hibátlan megjelenését.

  Az eszköz első használatától kezdve észrevehetők a fejlesztések. A haj simábbá válik, a végek fokozatosan leállnak a hasadással, és a sérült haj szerkezete normalizálódik.

  A termék hajlékonyabbá teszi a fésülést, és természetes fénye többször megnő. A szérum hatékonyságának növelése érdekében ajánlott a "Shine Day by Day" hajszálakat használni..

  Alkalmazás: A szérumot egyenletesen permetezzük a száraz vagy nedves hajvégekre, ne öblítsük le.

  A hajszérum azonnal ragyogó fényt ad, és ötször erősebbé teszi a hajat, helyreállítja a töredezett hajokat és a sérült hajszerkezetet.

  A MULTISHINE technológia ragyogást kölcsönöz a hajnak: a hatóanyagok hatnak a hajra, ennek köszönhetően jobban visszatükrözi a fényt teljes hosszában. A B5-vitamin néven ismert panthenol védi és simává teszi a hajat.

  Lengyelországban készült.

  Használat: A szérumot egyenletesen vigye fel a száraz vagy nedves hajra a haj végére. Ne mossa le.

  Avon hajolajok - észrevehető eredmények az első alkalmazás után!

  Bármely nő nagyon érzékeny a képére és a megjelenésére. Természetesen a frizura fontos szerepet játszik a képünkben..

  A jól ápolt és egészséges fürtök minden lány díszítése és büszkesége. Ahhoz, hogy a hajad szép és egészséges legyen, érdemes természetes ápolószereket használni.

  Beszéljünk az Avon márka termékeiről.

  • Fogalmazás
  • "Advance Techniques" szérum sorozat
  • "Ragyogj napról napra"
  • "Átfogó ellátás"
  • "Selyem simasága"
  • "Azonnali helyreállítás 7"
  • "Nemesolajok"
  • Érvek és ellenérvek
  • A felhasználás módja
  • Vásárlói vélemények
  • Hol és milyen áron vásárolható meg
  • Elővigyázatossági intézkedések
  • A pénzeszközök eredményessége, a tanfolyam időtartama

  Az Avon cég több éve teljes sorozatokat gyárt intenzív haj helyreállításra. Ennek a cégnek az olajait kicsi, átlátszó palackokban állítják elő adagolóval, ami kényelmes a pénz takarékos felhasználásához..

  Nedves szálakra alkalmazzák őket, így a tápanyagok hatása nagyobb lesz.

  Fogalmazás

  Jó ápolási eredményeket érnek el a következő szérumolaj-kivonatokkal:

  • mandula - erősíti a hajat, erősebbé, erősebbé teszi;
  • makadámia - jól táplál, lágyít;
  • argán magvak - védőréteget képez, fényt ad;
  • kukorica - táplálja, helyreállítja;
  • Abesszin - neki köszönhetően a fürtök lágyakká, engedelmessé válnak;
  • marula - tökéletesen hidratál, kisimít, fényt ad;
  • szőlő - fokozza a védelmi funkciókat, véd a környezeti tényezők káros hatásaitól.

  Akkor érdemes használni az Avon olajat, ha a haj gyakran hőhatásoknak van kitéve, szárazságtól és ridegségtől szenved, vagy egyszerűen csak a hajhasadás megelőzése, az egészséges megjelenés érdekében.

  "Advance Techniques" szérum sorozat

  "Ragyogj napról napra"

  A természetes összetevőkön alapuló termék segít megszabadulni a fodrozódástól, ápolja a sérült végeket.

  Kellemes virágillatú, nem hagy olajos fényt, kisimítja, megkönnyíti a fésülést.

  "Átfogó ellátás"

  Természetes olajokkal telítve, még az erősen sérült fürtöket is újraélesztve élénk és fényes. Jól hidratálja a hajat anélkül, hogy olajos fényt hagyna.

  "Selyem simasága"

  Ez az Avon hajolaj ideális száraz hajra. Selyemfehérjéket tartalmaz, kellemes illata van, a felhordás után a haj selyemmé válik.

  A szérumban található olajok jól védenek a hajszárító és az egyenesítő negatív hatásaitól.

  "Azonnali helyreállítás 7"

  Jól hidratál, anélkül, hogy lemérné vagy zsírossá tenné a hajat. Jól kiegyenesedik, fényessé és engedelmessé téve a szálakat.

  "Nemesolajok"

  A sorozat széruma minden típusú hajra alkalmas, különösen hasznos télen használni, amikor fagyos levegő hat a hajra, és a szobák nagyon szárazak a fűtéstől és a fűtéstől.

  Természetes olajok (makadámia, marula, kamélia, mandula) komplexet tartalmaz. Fényt ad, véd a környezeti tényezők káros hatásaitól, megőrzi a hajszerkezet nedvességét.

  Érvek és ellenérvek

  A különféle kozmetikai vállalatok által gyártott egyéb termékektől eltérően az Avon termékek elérhetőek, bár sok közülük ugyanolyan minőségű, mint a drágább márkák..

  De a vállalat olajainak általános benyomása nem rossz, az "ár-minőség" kombinációja miatt, ezért sok lány inkább az "Avon" termékeit preferálja.

  A felhasználás módja

  A terméket az alapellátás után azonnal alkalmazzák.

  Ahhoz, hogy a haj samponnal való mosása után ne száradjon túl, szulfátmentes sampont választunk, mivel a választás már elegendő.

  Nem hat olyan agresszíven a hajra, természetesebb és puhább összetételű.

  A kedvenc balzsamot fel kell tennie a fürtökre, néhány percig tartania, meleg vízzel leöblíteni, törölközővel szárítani.

  Az olajat enyhén nedves szálakra kenjük. A hossztól függően állítsa be az adagolóval a szükséges mennyiséget. Közepes hosszúságú hajhoz két-három kattintás elég.

  Ha szárítás után a szálak olajosnak és nehéznek tűnnek, akkor a következő alkalommal kevesebb terméket kell használnia.

  Vásárlói vélemények

  A vásárlói vélemények szerint az Avon olaj hatása az első alkalmazás után látható..

  A haj azonnal fényes, puha, ápolt, könnyebben fésülhetõ, és sokan kedvelik a kellemes illatot is.

  Sok vásárló fixálószerként használja az olajat: nedves hajra történő felvitele után jobban felhúzza puha hajcsavarókkal.

  Hol és milyen áron vásárolható meg

  Az Avon termékeit megvásárolhatja a vállalat hivatalos képviselőitől a katalógusból vagy online a vállalat hivatalos honlapján.

  Megbízhatóbb lesz, és megvédi magát a hamisítvány megvásárlásától..

  Természetesen sok kozmetikai üzlet árulja ezeket a termékeket, de itt senki sem korlátozza őket a margón. Fennáll annak a veszélye, hogy hamisítványt vásárol, vagy többször fizet egy termékért, mint a hivatalos weboldalon, vagy ha értékesítési képviselőtől vásárol.

  By the way, az olaj árai ebből a cégből nagyon demokratikusak: egy üveg mennyisége 200-300 rubel.

  Elővigyázatossági intézkedések

  Az olajok használata előtt alaposan tanulmányozza át a termék összetételét. Ha allergiás bármely összetevőre, akkor jobb, ha tartózkodik ennek a gyógymódnak a használatától..

  Ha ez idő után a bőr kipirosodik vagy viszketés kezdődik, veszélyes ezt az eszközt használni. Ne vegye könnyedén az egészségét!

  A pénzeszközök eredményessége, a tanfolyam időtartama

  A termék hatása azonnal látható az első alkalmazás után.

  A súlyosan sérült haj helyreállításához öt naponta ajánlott egy hónapig olajokat használni. Szükség esetén a tanfolyam megismételhető.

  Az olajok nincsenek negatív hatással a hajra, így folyamatos használat mellett sem ártanak a hajnak.

  Éppen ellenkezőleg, azok, akik folyamatosan használják ezeket a hajtermékeket, megjegyzik, hogy a töredezett haj problémái megszűntek, a haj egészségesebbnek tűnik, maga a frizura pedig ápolt és gyönyörű..

  Bármely nő örömmel tudja, hogy tökéletesen néz ki. Amikor rajongó pillantásokat fog magára, az jobban működik, mint bármely antidepresszáns, növeli az önbizalmat, jó hangulatot és erőt ad az új eredményekhez..

  Ezért feladatunk, sőt, létfontosságú szükséglet, hogy egészségünket és megjelenésünket kiváló állapotban tartsuk..

  Csak válasszon egy terméket a haj típusához, alkalmazza rendszeresen és az utasításoknak megfelelően.

  Az Avon hajolaj alkalmazásának tulajdonságai és finomságai

  Avon szérumok

  Az Avon hajolajat kifejezetten a sérült fürtök helyreállítására tervezték. Az esszenciális komponensekkel dúsított szérumokat nedves és száraz hajra egyaránt felviszik. De az első lehetőség még mindig előnyösebb.

  A szakértők megjegyzik, hogy az ilyen termékek nem pótolhatják teljesen más helyreállító termékeket (maszk, balzsam). Ezért be kell vonni őket a komplex terápiába..

  Minden Avon szérum elvégzi a saját funkcióját. Ezek a termékek "felébresztik" a szőrtüszőket, pozitív hatással vannak a sejtek anyagcseréjére.

  Tulajdonságok

  A szérum segít a belső folyamatok megerősítésében. Ez a termék a szőrzetet is bevonja, védelmet nyújtva a negatív külső behatások ellen. Ez lehetővé teszi, hogy megbirkózzon egy ilyen problémával, mint a töredezett haj, táplálja és hidratálja a fürtöket.

  Az "Avon" szérumok a következő hatásokat nyújtják:

  1. A fürtök megjelenése nagymértékben javul. Ez jól látható az ilyen termékeket használó nők fényképein..
  2. A vérkeringés fokozott. Ennek eredményeként a szőrszálak gyorsabban növekednek..
  3. A fejbőr már nem száraz, feszes. Jelentősen megpuhul.
  4. A korpásodás eltűnik.
  5. A fürtök engedelmessé és simává válnak.

  Fogalmazás

  Az "Avon" szérumok lehetővé teszik, hogy figyelemre méltó eredményeket érjen el az ilyen termékekben jól megválasztott komponensek jelenléte miatt. Különböző természetes olajokból állnak:

  • Marula - hidratál, fényessé, simavá teszi a tincseket.
  • Macadamia - rugalmasságot ad a fürtöknek, lágyítja, táplálja.
  • Szőlő - védi a hajat a negatív külső behatásoktól, erős antioxidáns.
  • Argán - Lipideket hoz létre a ragyogó fürtök számára.
  • Abesszin - védi a hajat, puhábbá teszi őket.
  • Mandula - helyreállítja a szerkezetet, erősíti.
  • Camellia - eltávolítja a zavartságot, simaságot és fényt kölcsönöz a hajnak.
  • Kukorica - hidratálja, táplálja, helyreállítja a fürtöket.

  "Nemesolajok" sorozat

  A sorozat eszközeinek köszönhetően teljes értékű hajápolást nyújthat otthon. Sok nő véleményeiben megjegyzi, hogy e termékek használatának eredményeként a szálak pontosan ugyanúgy néznek ki, mint a szalonos eljárások után.

  A sorozat tartalmaz sampont, balzsamot, két szérumot (az egyik spray formájában van). Ezek a termékek minden hajtípusra alkalmasak. Nagy mennyiség használata azonban nem ajánlott. Ellenkező esetben a szálak nehezebbé válnak és gyorsabban koszolódnak el..

  E sorozat termékeinek összetétele a következő alapvető összetevőket tartalmazza: marula, kamélia, makadámia, mandula, szőlő. Mindegyiknek komplex gondoskodó hatása van..

  Advance Techniques kétfázisú tejsavó

  Ez a termék rugalmasabbá teszi a legyengült hajat, táplálja, kisimítja és hidratálja a szálakat. Jól megjavítja a hasított végeket.

  Ezt a spray-t nagyon könnyű felhordani. Használata után kellemes aroma több órán keresztül megmarad. A nők megjegyzik, hogy ez a termék könnyebben kezelhetővé teszi a fürtöket, sokkal könnyebbé válik a stílusuk..

  Sokan azt tanácsolják, hogy ezt a szérumot inkább nedves, mint száraz szálakra használják. Ha az ellenkezőjét cselekszed, akkor a hajad gyorsabban koszolódik el..

  "Átfogó ellátás"

  Ez a szérum nagyon jól képes helyreállítani az erősen sérült szőrszálakat is. A szálak gyorsan átalakulnak, egészségessé, puhává válnak, gyönyörű fényt nyernek.

  A termék minden szőrt beborít. Ezenkívül bent van, és biztosítja a helyreállításhoz szükséges elemeket. Az átfogó ápoló szérum használata után nincs olajos fény. A haj sűrűbbé válik, könnyebben fésülhető.

  A palack adagolóval van ellátva. Nagyon hatásosnak tűnik.

  "Ragyogj napról napra"

  Ez az eszköz hatékonyan javítja a sérült végeket. Használata után a szálak sokkal kevésbé zsugorodnak.

  Az ügyfelek figyelembe veszik a termék következő tulajdonságait:

  1. A haj ápoltabb, jól hidratált.
  2. A szálak közepesen simítottak, selyemszerűvé válnak, könnyebben illeszkednek.
  3. A szérum használata után a fürtökön nincs olajos fény.
  4. A hasított végek nagyon jól helyre vannak állítva.
  5. Kellemes édeskés virágillatban különbözik.

  "Azonnali helyreállítás 7"

  Sok hölgy szerint ez a szérum az egyik legjobb az Avon analógjai között. Egy ilyen termék használata után nagyon kellemes eper aroma marad a hajon..

  Ezek a termékek nem nehezítik a szálakat, de fényessé, hidratálttá és kezelhetővé teszik őket. A haj simább, egészségesebb.

  Ezenkívül sok nőnek tetszik, hogy az azonnali helyreállítás 7 megfizethető áron vásárolható meg. Sőt, több hónapig is elegendő..

  A felhasználás módja

  Vannak, akik úgy gondolják, hogy a legfontosabb az, hogy a termékek kiváló minőségűek és hatékonyak legyenek. Azt is meg kell találnia, hogy hogyan kell helyesen használni az Avon hajolajat..

  A legjobb eredmény elérése érdekében azonnal alkalmazza az alapellátást. A szérum olajokkal való használata előtt szulfátmentes sampont kell használni. Ellenkező esetben a szálak kiszáradhatnak..

  Utána néhány percig balzsamot kell kennie a hajára. Nem kell sokáig hagyni egy ilyen gyógymódot - általában elég gyorsan működik. Ezután öblítse le vízzel, és törölje le a fürtöket.

  Vigye fel az olajat enyhén nedves hajra. A termék mennyisége az adagoló segítségével beállítható. Ha a haj közepes, csak nyomja meg 2-3-szor. Be kell szorítania a terméket a tenyerébe, és el kell osztania a szálakon.

  Várjon körülbelül 15 percet, és távolítsa el az olajat meleg vízzel. Ha a kiszáradt szálak nehéznek és zsírosnak érzik magukat, a következő alkalommal kevesebb terméket nyomja össze.

  Vélemények

  A katalógus oldalain történő reklámozás nem annyira meggyőző, mint a valós vásárlói vélemény. Azok a nők, akik az Avon olajok bármelyikét használták, nagyon kellemes illatot mutatnak, amely hosszú ideig fennmarad (különösen, ha nedves szálakra kenjük).

  Sokak szerint az ilyen termékek használata után a haj engedelmesebbé válik - sokkal könnyebb fésülni. Az olaj jól helyreállítja a szőrszálak töredezettségét.

  Vannak negatív vélemények is. Néhány nő azt mondja, hogy nem észleltek sok különbséget használat előtt és után.

  Meg kell azonban jegyezni, hogy a kívánt hatás elérése érdekében figyelembe kell venni az utasításokban meghatározott összes ajánlást. Sok múlik azon, hogy helyesen használja-e a terméket..

  És végül

  Az Avon olaj számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. De a legjobb eredmény elérése érdekében más helyreállító termékekkel együtt kell használni..

  Emlékeznie kell a szérum használatára vonatkozó ajánlásokra is. Ellenkező esetben a kiszáradt szálak hamarabb piszkosodhatnak. Ha pontosan követi az utasításokat, az eredmények az első használat után észrevehetőek lesznek. Ezt számos pozitív vásárlói vélemény megerősíti..

  SOS-effektus: hogyan kell kiválasztani a hajszérumot és hogyan kell használni

  A hajszérumra nemcsak a helyreállításhoz, hanem a haj nedvesítéséhez és a káros külső tényezőktől való megvédéséhez is szükség van. Hogyan válasszunk egy hajszérumot és hogyan kell használni.

  A hajszérum leggyakoribb formája egy szilikon alapú ápoló spray. Az eredmény sima, puha és kezelhető fürtök. Vannak azonban más hajszérum-lehetőségek is a piacon..

  Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajszérumot: a szérumtípusok

  Hajnövekedési szérum

  Azok számára, akik könnyen és gyorsan akarnak hajat növeszteni, megfelelő az egészséges olajok komplexumán alapuló hajnövekedési szérum. A jojoba, az argánolaj, a kókuszolaj és a zöld tea kivonat a legsikeresebb készítmények az egyenetlen és sérült haj növekedésének aktiválására..

  Hajjavító szérum

  A krónikusan száraz és sérült hajra a regeneráló hajszérum elengedhetetlen kellék. Ezek különös figyelmet igényelnek, és további hidratálást és táplálkozást igényelnek. Menjen egy krémalapú éjszakai javító szérumra. A könnyű textúra gyorsan megnedvesíti a hajat anélkül, hogy lemérné. Vigye fel az éjszakai szérumot nedves vagy száraz hajra - a hatás ugyanaz lesz.

  Bevezethető szérum a hajvégekhez

  Ha túl sok töredezett vége van, akkor az anti split split szérumnak része kell lennie a napi rutinjában. Egy ilyen letörölhetetlen szérumnak keratint kell tartalmaznia, mivel gyorsan helyreállítja a haj szerkezetét és kitölti a repedéseket. Ellenőrizze azt is, hogy a termék nem tartalmaz-e alkoholt - még jobban kiszárítja a sérült fürtöket..

  Hidratáló szérumolaj hajra

  A szérumnak nemcsak a haját kell ápolnia, hanem meg kell védenie a káros külső tényezőktől is. A nap, a szennyeződés, a por és az autógázok ugyanúgy rombolják a haj szerkezetét, mint egy otthoni hajvasaló. Használjon levendula és jojobaolaj szérumot. A hasznos zsíros összetevők kitöltik a hézagokat, táplálják a hajat és védőgátat hoznak létre a káros hatások ellen.

  A hajszérum használata: alapvető szabályok

  A lényeg, hogy ne vigyük túlzásba a termékkel. Legfeljebb 3 cseppre lesz szüksége. Természetesen minden a haj mennyiségétől függ: minél vastagabbak a fürtök, annál több alapra van szükség..

  Visszajelzés az Avon Precious Oils sorozatáról

  Luxus ápolás a "Precious Oils" prémium kollekcióval, amely öt luxusolajat ötvöz.

  Tudtam, észrevettem egy sajátosságot - amikor a hajam jól néz ki, dús, fényes, csillog a fényben, mint a gyémánt, akkor nyilvánvalóan több évvel fiatalabbnak nézek ki, és szeretem magam. De amikor problémák vannak - a fürtök mosás után is olyanok lesznek, mintha szürkék, tompák, élettelenül lógnának, akkor az életkor érzésének belső skálája folyamatosan növekszik, és csökken az önértékelés! Milyen hangulat van itt! Csak fel akarok venni egy kalapot, még akkor is, ha kint meleg van. Te is? Megértettem, hogy ideje vitaminokat inni és megváltoztatni az ellátást.

  Ma elmondok neked az Avon Precious Oils sorozatról. Egy ilyen nehéz pillanatban botlottam rá, és remélem, tapasztalatom, más lányok tapasztalata, valamint az AVON szakértői ajánlásai segítenek megtalálni a tökéletes gondozási rendszert magának. Ezzel párhuzamosan mesélek a "finomságokról", amelyek lehetővé teszik, hogy sokat spóroljon a katalógusból történő vásárláskor.

  Hogyan találtam meg a Drága Olajokat?

  Az Avon képviselője vagyok, és rendszeresen kapok olyan anyagokat, amelyek nem állnak rendelkezésre a cég nem regisztrált ügyfelei számára. Kaptam egy videót az AVON szakértőjétől - Roman Moiseenko stylisttól egy mesterórával egy új, értékes olajokat tartalmazó sorozat használatáról. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és azonnal megvásároltam a teljes vonalat, ahogy gondolom, és a szakemberek megerősítik ezt a véleményt, hogy csak a szisztémás, megfelelő hajápolás ad jó eredményt. Ezenkívül „ömlesztve olcsóbb” - ha a teljes ápoló készletet megvásárolja, akár 40% -ot is megtakaríthat.

  Az AVON ezt a terméket prémium kategóriába sorolja. Azt hiszem, ez igaz, mivel a készítmény több terméket tartalmaz, köztük egy spray szérumot. Nekem személy szerint ez a magas szintű kozmetikumok mutatója..

  Azt is szeretném megjegyezni, hogy az Avon „Precious Oils” kétfázisú szérum spray, sampon és balzsam „Millions Desire of Millions” megtisztelő címet viseli..

  Mi a Nutri5 Complex

  A Precious Oils sorozat chipje a Nutri5 komplexben található természetes növényi olajokban kapható:

  • Édes mandula - erősíti, javítja a szerkezetet
  • Makadámiadió - jól véd a külső környezettől
  • Szőlő - táplálja, puhábbá, engedelmesebbé teszi
  • A dél-afrikai gyümölcs - marula (sclerocaria) - kisimítja, nem teszi lehetővé az összegubancolódást
  • Camellia (kínai teafa) - ragyogást és fényt ad

  A Nutri5 Complex egy intenzív rehabilitációs terápia. Ez átalakítja fürtjeit fényűzővé, ápoltá, mintha csak elhagyta volna a szalonot.

  A sorozatba tartozó termékek és használatuk

  Az Avon Precious Oils sampont két térfogatban, 250/400 ml-ben adják el. Átlátszó, kellemes édeskés illatú, tökéletesen habzik, és lehetővé teszi a minimális alap felhasználását. Kétszer használom a sampont - először körülbelül egy evőkanál, másodszor egy teáskanál. Elég, hogy rendesen megmossam a fejem.

  A palack térfogata 250 ml. Samponozás után vigye fel nedves hajra. Körülbelül egy evőkanálot alkalmazok, eloszlatom a hajon, várok 1 percet és alaposan leöblítem. Ez elég ahhoz, hogy a fürtök buja legyenek, de a táplálkozás és a helyreállítás érdekében jobb, ha szérummal egészítik ki az ellátást..

  • Intenzív fénylő szérum

  A cső térfogata 150 ml. Öblítést igényel, és ez már fürdőkezelésnek is nevezhető. Körülbelül egy evőkanál szérumot veszünk fel, minden hajra kenjük, a tetejét fóliával és meleg törülközővel letakarjuk. Tartsa 15-20 percig, majd alaposan öblítse le.

  • Kétfázisú szérum spray

  A buborék térfogata 100 ml. Átlátszó edény spray-palackkal és két réteg folyadékkal - alul nehéz olajos, felül könnyebb. Alkalmazás előtt meg kell ráznia az üveget, óvatosan zsugorodjon 15-20 cm távolságból száraz vagy nedves hajra. Próbálja meg ezt a fürdőkád fölött tenni, mivel a készítmény olajat tartalmaz, és zsírnyomok maradhatnak, ha a közeli tárgyakra kerül. Az üveg szerint az Avon hajolaj jól táplál, hajszárítóval történő szárítás előtt kentem be - tetszett a könnyű fésülés. A jelenlegi katalógusban mindig kedvezményesen vásárolhat.

  A sorozat összes termékének hasonló illata van - édeskés, karamellás-diós. Elég sokáig tart, helyettesíti a parfümöt.

  Az Avon szakértői ajánlásai

  A fodrász-stylistok és az AVON szakértői, Jevgenyij Zsuk és Roman Moiseenko a következőket mondják a Precious Oils sorozatról:

  • Mindenki tudja, hogy az olajok nagyon hasznosak, és mindegyiknek megvan a saját cselekvési elve. A Camellia, a marula a haj felszínén marad, megvédi a kiszáradástól és a külső hatásoktól, fényt ad. A mandula, a makadámia éppen ellenkezőleg, táplálja a hajat belülről, feltöltve az esszenciális lipidek és aminosavak mennyiségét.
  • Az Avon Precious Oils termékcsalád lehetővé teszi, hogy bármilyen stílust készítsen, miközben törődik a szerkezettel. Ajánlom azoknak, akik élénkíteni akarják a száraz, unalmas, töredezett végeket..

  Tapasztalatom a Precious Oils palettáról

  A váll alatt meglehetősen hosszú, sötét hajam van, a gyökereknél normális, száraz, mindig hasított végekkel. 3 hetes alkalmazás után az állapotuk kiegyenlítődött, a tippek nedvesebbek lettek, mivel az Avon Precious Oils spray-t csak rájuk kentem, és elkerültem a gyökereket. Olyan érzés volt, hogy a szálak kisimultak, vizuálisan sűrűbbek, nehezebbek és selymesebbek lettek. Ha valaki megkérdezi tőlem: "Hogyan adjunk fényt a hajnak?" - Ajánlom ezeket az értékes termékeket.

  Összehasonlítanám a „Precious Oils” használatának hatását azzal a hatással, amelyet a keleti szépségekben tapasztalunk. Igaz, kicsit gyakrabban kezdtem mosni a hajam, de szerintem megéri.

  Más ügyfelek véleménye (az internetről származik)

  Maria M. 44 éves:

  - Először egy partin kipróbáltam az Avon samponját, balzsamját és hajápoló sprayjét ebből a drága kollekcióból, mivel egyszerűen nem volt más lehetőség. A háziasszony nekem ajánlotta őket, azt mondta, hogy ez tökéletes neki, bár a fejbőre hajlamos a zsírosodásra - csak a végére használ sampont és olajat. A hajam kissé túlszáradt, így kellemesen meglepett a hatás. A haj sima, ápolt lett, mint a szalonban végzett eljárások után. Megvettem magamnak az egész sorozatot. Most minden hajam mosása rituálévá válik - kellemes, hasznos és ami a legfontosabb, az eredmény tetszik.

  - Mindig a Schwarzkopf-i Glisskur-t használtam, de itt egy barátom - az Avon képviselője a Precious Oils sorozatát ajánlotta nekem. Mindkettőnek van balzsamja, samponja és kétfázisú szérum. Az Avonnak van egy köztes öblítő fényes széruma is. Olajos fejbőröm van, de száraz a végem, és minden "tüsszentéstől" a fejem pitypangossá válik. Nagyon tetszett az Avon sorozat, főleg a szérumok, a haj állandóan sima és selymes volt, eltűnt a "pihe", és furcsa módon 2 naponta meg is mostam a fejem. Tanácsol!

  - A sorozat egyáltalán nem illett hozzám a rengeteg zsíros termék miatt, amelyeknek a terv szerint táplálkozniuk, hidratálniuk és simítaniuk kell. Ebből a sorozatból a fejem jégcsapokká változott, így meg kellett mosnom. De a barátom nagyon alkalmas volt, ezért meg kell próbálnia.

  - Most már gond nélkül megfésülhetem a hosszú hajamat, és ez a Precious Oils sorozat legnagyobb pluszja. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki karcolódástól szenved.

  Hogyan spórolhat meg háromszor a Precious Oils sorozat megvásárlásakor

  Számoljunk. Ha az összes pénzt külön megvásárolja kedvezmény nélkül, akkor a pénztárca 1240 rubelrel "lefogy". Drága? Igen! Spóroljunk. Háromszor.

  1 alkalommal - külön vásárolunk kedvezményesen, például a jelenlegi katalógusban ez a lehetőség 820 rubelbe kerül. Már érdekesebb!

  2 alkalommal - az egész készletet egyszerre vásároljuk meg, így további 10-15% -kal olcsóbb lesz.

  3 alkalommal - képviselõként vagy közvetlen vevõként regisztrálunk, és további 30% kedvezményt és ajándékot kapunk az elsõ megrendeléshez

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hogyan lehet otthon meghosszabbítani a hajat: 3 legjobb módszer

A samponhirdetés hosszú, vastag és fényes hajú szépségei ébren tartják-e? Azt tanácsoljuk, hogy nézze meg közelebbről az épületet. Bizonyos készségekkel és kitartással magad is meg tudod csinálni - elmondjuk, hogyan.

Népi gyógymódok: minden, ami a haj növekedéséhez szükséges

A buja, vastag és hosszú haj sok lány álma. Ennek eléréséhez nemcsak drága vásárolt termékeket használhat, hanem meglehetősen megfizethető, otthon készített készítményeket is.