Legfontosabb / Vitaminok

Avon sampon értékes olajok

Vitaminok

Az új vonal termékei stílusos kialakításukkal azonnal felhívják a figyelmet. Az AVON-nak sikerült valami esztétikailag vonzó képet előállítania a hétköznapi samponpalackokból - ultrafekete, kellemes tapintású, fél matt csomagolás kedvezően kontrasztos az arany betűvel. Rendhagyó termék az Avon számára - csak 50 ml térfogatú hajszérum ékszerként, kartondobozba zárva

Kétfázisú szérum spray 100 ml.
Megadom az összetételét-

Ő maga is átlátszó - ez ugyanaz a "mézes" átlátszóság =), ami annyira elbűvölt, és.. aroma! csodálatos! csodálatos!

Összegzés-
először a hajam elégedett volt az AVON távozásával.

Nincs hozzászólás:

Megjegyzés benyújtása

Összes oldalmegtekintés

3% kedvezményt kap a megrendeléséhez! :) Promóciós kód 6841cdc7

AKCIÓ SZEMÉLYES GYŰJTŐ PARFÜM AKCIÓ

Kiterjedt parfüm kollekcióm egy részének eladása. Nagyon-nagyon sok példány egyszerűen tétlen a polcokon, nincsenek szeretetlenek - én nem.

Az Avon nemesolajok sora. Visszacsatolás

Pár hónappal ezelőtt az Avon elindította a "Precious Oils" hajápolás új vonalát, amely tartalmazta: sampont, balzsamot, szérumot az intenzív ragyogáshoz és kétfázisú spray szérumot. Minden típusú hajra tervezték, de ma megpróbálom elmondani, hogy mely kombinációkat kell használni, mert véleményem szerint az egyik kombinációban a márka termékei alkalmasak a vékony haj tulajdonosaira, a másik pedig - sűrű és durva.

Mint láthatja, mindent fekete színben, ugyanabban a stílusban terveztek. Az aromája szintén nagyon kellemes, a karamell és a sült dió keverékére emlékeztet. A sampont és a balzsamot egyformán 250 ml vastag műanyag csövekbe csomagolják. A sampon nagyon vastag, áttetsző, karamellás árnyalatú.

Nagyon jól mossa a haját, kellemes használni. Utána kondicionáló balzsamot kenünk a hajra, fehér, világos, az aromája megegyezik a samponéval. Egy ideig hagyjuk (nincs ráírva a palackra, ezért a saját szempontjainkból indulunk ki ebben a tekintetben), majd lemossuk, a haj nedvesen is puhábbá és kellemesebbé válik, de ez még nem a vége, mert várunk egy másik termékre - egy szérumra az intenzív ragyogás érdekében.

Folyékony, fehér, könnyen kenhető. A balzsam leöblítése után legalább egy percig vigye fel nedves hajra. Az összes termék közül a szérum tetszett a legjobban, nagyon jól puhítja a hajat. Kár, hogy a térfogata csak 50 ml., Fogyasztása nagyobb, mint a balzsamé, és 250 ml..

Ebben a kombinációban a termékek ideálisak a nehéz és sűrű hajhoz. Három jogorvoslat után lágyakká és nagyon engedékessé válnak. Az erős bolyhosságot, ha a hajmosás után megvan, 80% -kal eltávolíthatja, számomra ez majdnem a maximális, de annyira hozzászoktam a hajolajhoz, hogy mosás és távozás után mégis használok valamilyen cseppet. Végül tökéletesnek bizonyul, de itt a negyedik lépés vár ránk, így egyelőre vajjal tartjuk magunkat.

Itt egy kétfázisú permet működik végső gyógymódként. Itt gondom volt vele. A gyártó logikája szerint a teljes vonal maximális hatását mind a négy termék használata után érik el. De nem részletezték, hogy egy ilyen séma ideális a finom és világos hajhoz..

Számomra úgy tűnik, hogy a sűrű és vastag haj maximális hatása akkor érhető el, ha az első három terméket használjuk, ezután a haj valóban nagyon puha és kellemes tapintásúvá válik, könnyen fésülhető és hosszú ideig tiszta marad. A legérdekesebb - a karamell aromája egy napnál tovább marad a hajon.!

Mi a helyzet a spray-vel? Vele minden meglehetősen egyszerű - rázza meg a tartalmát, és szárítás előtt könnyű felhővel vigye fel a hajra. A termék térfogata 100 ml, úgy tűnik, hogy sok, de ez nem így van, pár alkalmazásban elfogyott az üveg negyede (a haj hosszú, talán ezért).

Az üveg nagyon jó spray-vel rendelkezik, és a szérum tartalma szó szerint fátyol a hajon. De ami szomorú - nehéz hajon a szérum nem a legjobb hatást nyújtja, szívóssá, sűrűvé válik, bár nem tapadnak össze és fekszenek jól, de nagyon nem szeretem a haj merevségét és sűrűségét, amely közvetlenül a szérum használata után jelentkezik. Próbáltam kevésbé alkalmazni, de a hatás továbbra is fennáll. Ami a legmeglepőbb, az a lágyság és engedelmesség, amely pár perccel ezelőtt volt, minden varázslat azonnal eltűnik.

Számomra úgy tűnt, hogy az a probléma, hogy a vastag és sűrű hajnak egyszerűen nincs szüksége a szérum által biztosított extra sűrűségre. Ez jó lesz vékony és gyenge hajra, ahol csak meg kell tartani a hangerőt, és el kell érnie ezt a sűrűséget és térfogatot, hogy ne távozzon. A sűrűség szempontjából az első három alap kombinációja optimálisnak tűnt számomra, nagyon tetszett.

Elég vicces a kompozíciókkal - a sampon és a balzsam palackjain nincs feltüntetve. A tejsavó összetétele a következő:

Mint látható, a szérum alapja szilikon, de a hatóanyagok közül a kaméliamagolajok, a makadámiadió, a szőlőmag, az édes mandula, a marula és a panthenol deklarált kombinációja van..

A kellemes spray ugyanolyan összetevőket tartalmaz olajokból, valamint hidrolizált búzaproteinekből, magnézium-szulfátból és hidrolizált búzakeményítőből. Itt jön létre a sűrűség és a morzsolódás hatása, ahogy nekem az alkoholnak tűnt, a haj ilyen reakciója van vele..

Általában véve számomra sikeresnek tűnt a vonal, különösen az első három termék kombinációja óta tökéletesen illenek hozzám. Természetesen megteheti samponnal és balzsambalzsammal is, de utána szüksége van egy hajformázó termékre vagy olajra, mert a balzsam csak a fésülést könnyíti meg, de a szérum eltávolítja a felesleges mennyiséget és simaságot ad.

A sampon és a balzsam ára körülbelül 120 rubel, a szérum és a spray - körülbelül 180 rubel.
Megvásárolhatja őket a márka weboldalán, vagy megrendelheti képviselőjétől.

Visszajelzés az Avon Precious Oils sorozatáról

Luxus ápolás a "Precious Oils" prémium kollekcióval, amely öt luxusolajat ötvöz.

Tudtam, észrevettem egy sajátosságot - amikor a hajam jól néz ki, dús, fényes, csillog a fényben, mint a gyémánt, akkor nyilvánvalóan több évvel fiatalabbnak nézek ki, és szeretem magam. De amikor problémák vannak - a fürtök mosás után is olyanok lesznek, mintha szürkék, tompák, élettelenül lógnának, akkor az életkor érzésének belső skálája folyamatosan növekszik, és csökken az önértékelés! Milyen hangulat van itt! Csak fel akarok venni egy kalapot, még akkor is, ha kint meleg van. Te is? Megértettem, hogy ideje vitaminokat inni és megváltoztatni az ellátást.

Ma elmondok neked az Avon Precious Oils sorozatról. Egy ilyen nehéz pillanatban botlottam rá, és remélem, tapasztalatom, más lányok tapasztalata, valamint az AVON szakértői ajánlásai segítenek megtalálni a tökéletes gondozási rendszert magának. Ezzel párhuzamosan mesélek a "finomságokról", amelyek lehetővé teszik, hogy sokat spóroljon a katalógusból történő vásárláskor.

Hogyan találtam meg a Drága Olajokat?

Az Avon képviselője vagyok, és rendszeresen kapok olyan anyagokat, amelyek nem állnak rendelkezésre a cég nem regisztrált ügyfelei számára. Kaptam egy videót az AVON szakértőjétől - Roman Moiseenko stylisttól egy mesterórával egy új, értékes olajokat tartalmazó sorozat használatáról. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és azonnal megvásároltam a teljes vonalat, ahogy gondolom, és a szakemberek megerősítik ezt a véleményt, hogy csak a szisztémás, megfelelő hajápolás ad jó eredményt. Ezenkívül „ömlesztve olcsóbb” - ha a teljes ápoló készletet megvásárolja, akár 40% -ot is megtakaríthat.

Az AVON ezt a terméket prémium kategóriába sorolja. Azt hiszem, ez igaz, mivel a készítmény több terméket tartalmaz, köztük egy spray szérumot. Nekem személy szerint ez a magas szintű kozmetikumok mutatója..

Azt is szeretném megjegyezni, hogy az Avon „Precious Oils” kétfázisú szérum spray, sampon és balzsam „Millions Desire of Millions” megtisztelő címet viseli..

Mi a Nutri5 Complex

A Precious Oils sorozat chipje a Nutri5 komplexben található természetes növényi olajokban kapható:

 • Édes mandula - erősíti, javítja a szerkezetet
 • Makadámiadió - jól véd a külső környezettől
 • Szőlő - táplálja, puhábbá, engedelmesebbé teszi
 • A dél-afrikai gyümölcs - marula (sclerocaria) - kisimítja, nem teszi lehetővé az összegubancolódást
 • Camellia (kínai teafa) - ragyogást és fényt ad

A Nutri5 Complex egy intenzív rehabilitációs terápia. Ez átalakítja fürtjeit fényűzővé, ápoltá, mintha csak elhagyta volna a szalonot.

A sorozatba tartozó termékek és használatuk

Az Avon Precious Oils sampont két térfogatban, 250/400 ml-ben adják el. Átlátszó, kellemes édeskés illatú, tökéletesen habzik, és lehetővé teszi a minimális alap felhasználását. Kétszer használom a sampont - először körülbelül egy evőkanál, másodszor egy teáskanál. Elég, hogy rendesen megmossam a fejem.

A palack térfogata 250 ml. Samponozás után vigye fel nedves hajra. Körülbelül egy evőkanálot alkalmazok, eloszlatom a hajon, várok 1 percet és alaposan leöblítem. Ez elég ahhoz, hogy a fürtök buja legyenek, de a táplálkozás és a helyreállítás érdekében jobb, ha szérummal egészítik ki az ellátást..

 • Intenzív fénylő szérum

A cső térfogata 150 ml. Öblítést igényel, és ez már fürdőkezelésnek is nevezhető. Körülbelül egy evőkanál szérumot veszünk fel, minden hajra kenjük, a tetejét fóliával és meleg törülközővel letakarjuk. Tartsa 15-20 percig, majd alaposan öblítse le.

 • Kétfázisú szérum spray

A buborék térfogata 100 ml. Átlátszó edény spray-palackkal és két réteg folyadékkal - alul nehéz olajos, felül könnyebb. Alkalmazás előtt meg kell ráznia az üveget, óvatosan zsugorodjon 15-20 cm távolságból száraz vagy nedves hajra. Próbálja meg ezt a fürdőkád fölött tenni, mivel a készítmény olajat tartalmaz, és zsírnyomok maradhatnak, ha a közeli tárgyakra kerül. Az üveg szerint az Avon hajolaj jól táplál, hajszárítóval történő szárítás előtt kentem be - tetszett a könnyű fésülés. A jelenlegi katalógusban mindig kedvezményesen vásárolhat.

A sorozat összes termékének hasonló illata van - édeskés, karamellás-diós. Elég sokáig tart, helyettesíti a parfümöt.

Az Avon szakértői ajánlásai

A fodrász-stylistok és az AVON szakértői, Jevgenyij Zsuk és Roman Moiseenko a következőket mondják a Precious Oils sorozatról:

 • Mindenki tudja, hogy az olajok nagyon hasznosak, és mindegyiknek megvan a saját cselekvési elve. A Camellia, a marula a haj felszínén marad, megvédi a kiszáradástól és a külső hatásoktól, fényt ad. A mandula, a makadámia éppen ellenkezőleg, táplálja a hajat belülről, feltöltve az esszenciális lipidek és aminosavak mennyiségét.
 • Az Avon Precious Oils termékcsalád lehetővé teszi, hogy bármilyen stílust készítsen, miközben törődik a szerkezettel. Ajánlom azoknak, akik élénkíteni akarják a száraz, unalmas, töredezett végeket..

Tapasztalatom a Precious Oils palettáról

A váll alatt meglehetősen hosszú, sötét hajam van, a gyökereknél normális, száraz, mindig hasított végekkel. 3 hetes alkalmazás után az állapotuk kiegyenlítődött, a tippek nedvesebbek lettek, mivel az Avon Precious Oils spray-t csak rájuk kentem, és elkerültem a gyökereket. Olyan érzés volt, hogy a szálak kisimultak, vizuálisan sűrűbbek, nehezebbek és selymesebbek lettek. Ha valaki megkérdezi tőlem: "Hogyan adjunk fényt a hajnak?" - Ajánlom ezeket az értékes termékeket.

Összehasonlítanám a „Precious Oils” használatának hatását azzal a hatással, amelyet a keleti szépségekben tapasztalunk. Igaz, kicsit gyakrabban kezdtem mosni a hajam, de szerintem megéri.

Más ügyfelek véleménye (az internetről származik)

Maria M. 44 éves:

- Először egy partin kipróbáltam az Avon samponját, balzsamját és hajápoló sprayjét ebből a drága kollekcióból, mivel egyszerűen nem volt más lehetőség. A háziasszony nekem ajánlotta őket, azt mondta, hogy ez tökéletes neki, bár a fejbőre hajlamos a zsírosodásra - csak a végére használ sampont és olajat. A hajam kissé túlszáradt, így kellemesen meglepett a hatás. A haj sima, ápolt lett, mint a szalonban végzett eljárások után. Megvettem magamnak az egész sorozatot. Most minden hajam mosása rituálévá válik - kellemes, hasznos és ami a legfontosabb, az eredmény tetszik.

- Mindig a Schwarzkopf-i Glisskur-t használtam, de itt egy barátom - az Avon képviselője a Precious Oils sorozatát ajánlotta nekem. Mindkettőnek van balzsamja, samponja és kétfázisú szérum. Az Avonnak van egy köztes öblítő fényes széruma is. Olajos fejbőröm van, de száraz a végem, és minden "tüsszentéstől" a fejem pitypangossá válik. Nagyon tetszett az Avon sorozat, főleg a szérumok, a haj állandóan sima és selymes volt, eltűnt a "pihe", és furcsa módon 2 naponta meg is mostam a fejem. Tanácsol!

- A sorozat egyáltalán nem illett hozzám a rengeteg zsíros termék miatt, amelyeknek a terv szerint táplálkozniuk, hidratálniuk és simítaniuk kell. Ebből a sorozatból a fejem jégcsapokká változott, így meg kellett mosnom. De a barátom nagyon alkalmas volt, ezért meg kell próbálnia.

- Most már gond nélkül megfésülhetem a hosszú hajamat, és ez a Precious Oils sorozat legnagyobb pluszja. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki karcolódástól szenved.

Hogyan spórolhat meg háromszor a Precious Oils sorozat megvásárlásakor

Számoljunk. Ha az összes pénzt külön megvásárolja kedvezmény nélkül, akkor a pénztárca 1240 rubelrel "lefogy". Drága? Igen! Spóroljunk. Háromszor.

1 alkalommal - külön vásárolunk kedvezményesen, például a jelenlegi katalógusban ez a lehetőség 820 rubelbe kerül. Már érdekesebb!

2 alkalommal - az egész készletet egyszerre vásároljuk meg, így további 10-15% -kal olcsóbb lesz.

3 alkalommal - képviselõként vagy közvetlen vevõként regisztrálunk, és további 30% kedvezményt és ajándékot kapunk az elsõ megrendeléshez

Sampon minden típusú hajhoz "Értékes olajok", 250 ml

Az Avon jelenlegi katalógusában további 51 sampon található

Termék kód (cikk): 60368

Sampon minden típusú hajhoz "Értékes olajok", 250 ml

Keresse meg a terméket a katalógusokban

Ár: 139 rubel

Az ár személyes kedvezmény nélkül van feltüntetve! Szeretne kedvezményeket kapni az Avon termékekre akár 30% -ig és ajándékot? Ingyenes, könnyű és rövid életű!

Leírás

• A sampon gyengéden tisztítja a hajat. • A készítmény olyan luxusolajokkal van tele, amelyek intenzíven táplálják a száraz hajat, simábbá és erősebbé téve azokat.

A Complex NUTRI 5 egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak, öt értékes olajnak köszönhetően: • Macadamia - táplálja és rugalmasságot ad

ALKALMAZÁS: Vigyen fel sampont nedves hajra, és masszírozza be habosra. Alaposan öblítse le vízzel. A legjobb tisztítás érdekében kétszer alkalmazzon sampont. Ha szembe kerül, alaposan öblítse le vízzel.

Avon sampon értékes olajok

A "Precious Oils" sorozat szalon hajápolásként kerül forgalomba, e sorozat termékei tartalmazzák a legújabb tápanyagokat a "Nutri 5" komplexummal, amelynek célja a haj intenzív táplálása minden szinten. A Nutri 5 komplex ötféle olajat tartalmaz: kaméliaolaj, makadámiaolaj, szőlőmagolaj, édes mandulaolaj és marulaolaj. A könnyű és nehéz olajok kombinációjának teljesebbé kell tennie a hajápolást, mivel egyes olajok a felszínen maradnak és fényt adnak a hajnak, míg mások belülről táplálják (a gyártó szerint).

1. Sampon Avon "Drága olajok" Advance Technigues

A tápláléknak nyilvánított és minden hajtípusra alkalmas sampon fekete műanyag palackban, arany betűkkel díszítve. Állaga meglehetősen vastag, könnyen habzik, ami gazdaságossá teszi. Nagyon kellemes keleti illata van, amely nem tart sokáig a hajon..

Mint már írtam, a sampon jól habzik és nagyon könnyen átterjed a hajon, jól ki is öblít - néha nekem egyszer elég volt, de hogy biztonságban lehessek, kétszer is mostam. Egyáltalán nem keveri össze a hajat, éppen ellenkezőleg, ennek a samponnak a használata után nagyon puhák és selymesek. Néha egyedül alkalmaztam, és csak azután tettem letörölhetetlen balzsamot a kiszáradt hajra, és egyáltalán nem kuszáltak össze. A sampon nem vált ki zsírt a fejbe, csakúgy, mint a hajhullás, korpásodás vagy viszketés. Haj, miután könnyen formázható.

Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem reménykedtem ebben a samponban, sőt elfogult voltam az Avon samponjai felé, de sikerült belém szeretni és a lelkembe süllyedni. Még meg is akartam ismételni, de sajnos nem volt a katalógusban, ezért egy másik sorozatból vettem egy tápláló sampont, amelyet már elkezdtem használni :) Nos, ha röviden összeszeded az összes előnyét, akkor ez: gazdaságos, jól mossa, miközben csinálta a haj puhább és kezelhetőbb, nem okoz kellemetlenséget.

2. Intenzív fényű szérum Avon "Precious oils" Advance Technigues

Kicsit zavarba jött a szérum: azt hittem, minden utasítás nélkül képes vagyok megbirkózni egy ilyen termékkel, mint a tejsavó, és csak letörölhetetlen ápolásként használtam. Mi volt a meglepetésem, amikor véletlenül rápillantottam a szérum dobozra, amelyen fel volt tüntetve. hogy a szérumot le kell mosni! De beszéljünk mindenről rendben..

A szérum egy kis csőben van, csuklós fedéllel, és a csomagolás kialakítása pontosan megegyezik a samponnal. A szérum krémes állagú: nem vastag és nem folyékony, olyan jó illatú, mint a sampon. Egy percig kell felhordani a hajra, majd lemosni..

Hogy őszinte legyek, nem tapasztaltam semmilyen hatást ennek a szérumnak, sem jobbra, sem rosszra. Nos, maximum a haj puhább lett, de az intenzív ragyogásról nincs szó. Engem is meglepett egy ilyen kis mennyiség az öblítéshez, mert a termék nem annyira koncentrált, hogy kis mennyiségben is felhasználható legyen..

Ez a szérum számomra haszontalannak bizonyult. Véleményem szerint jobb, ha azonnal használok balzsamot vagy maszkot, és nem pazarolunk extra időt erre a gyógymódra, mert nincs látható eredmény.

3. Kerek ecset természetes sörtékkel a hajformázáshoz Avon "Precious oils" Advance Technigues

Nem kellett természetes sörtés keféket használnom, de az üzletekben nem egyszer volt kedvem megvásárolni őket. Ez az ecset matt műanyagból készült: jó a fogantyúnak, mert nem csúszik és nem repül ki, de a műanyag munkafelület meglehetősen gyengének bizonyult a hajam formázásához (ne felejtsük el, hogy a fejemen lévő haj a helytől függően egy könnyű hullámtól a kis göndörökig változik, vagyis a felső része hullámos, az alsó és mindig a kerámia bevonatú keféket részesítettem előnyben). Ezért úgy gondolom, hogy ez az ecset alkalmasabb egyenes haj vagy könnyű hullámú haj formázására..

Általánosságban elmondható, hogy a tesztelt termékek közül csak a sampont jegyzem meg magamnak, mindenképpen többet rendelek, és talán veszek tesztelésre kondicionálót és spray szérumot ugyanabból a sorozatból :)

Termékek megrendeléséhez látogasson el az Avon weboldalára vagy vegye fel a kapcsolatot.

Sampon minden típusú hajhoz "Értékes olajok", 250 ml

 • Arckozmetika
 • Testkozmetikumok
 • Hajkozmetikumok
  • Válassza kategóriánként
  • Sorozatválasztás
 • Illatszerek
 • Áruk férfiaknak
 • Smink termékek
 • Gyermeksorozat
 • Divat és stílus

Az Avon weboldalán megvásárolható Precious Oils sampon az Advance Techniques Professional sorozatból.

Hozzáférés az Avon személyes fiókjához. Maximális juttatás 31% -ig. Ajándék megrendeléskor

Termékleírás (60368. cikk)

Az Avon Beauty Products Company LLC megrendelésére gyártják
Készült Oroszországban / Lengyelországban

Kiszerelés: térfogat 250 ml.
Lejárati idő: 18 hónap a csomagoláson feltüntetett gyártási dátumtól.

Avon sampon értékes olajok

Álom az otthoni szalonápolás? Valóság: Az AVON értékes olajok hajápolási sorozatát mutatja be Nutri-5 formulával.

Minden termék olajkomplexummal van gazdagítva, amelyek mindegyikének megvan a maga hatása, és helyesen a teljes ellátás átfogó.

Minden típusú haj sorozat a következőket tartalmazza:

 • AVON sampon
 • Balzsam balzsam
 • Szérumok: a haj fényének intenzitása érdekében
 • Kétfázisú szérum spray

Az Avon Precious Oils samponok tulajdonságai és előnyei

A marula és a kamélia kivonatai visszajuttatják a haj fényét. Megvédik a fürtöket és segítenek fenntartani a szál rugalmasságát..

A könnyű mandula és a makadámia belülről kifelé táplálja a fürtöket, pótolva a hiányzó mikroelemeket.

A száraz szálak szerkezete sérült, táplálékra van szükségük.

Az erősen koncentrált olajok esetében gondosan kell eljárni. De felesleges, ha az ápolószerek összetételében olajok szerepelnek. Ezért az ilyen fürtök komplexuma igazi üdvösség..

Avon Precious Oils sampon 250 ml mind megjelenésében, mind állagában hasonlít az átlátszó mézre. A kissé édes aroma nem feltűnő, de gyönyörűen habzik.

Tökéletesen tisztítja a hajat, anélkül, hogy lemérné. A hajat könnyű fésülni, a száraz végeket megnedvesítik, úgy néz ki, mintha egy szakember éppen dolgozott volna rajtuk.

Hasonló hatással van egy 400 ml térfogatú termék. Tökéletesen helyreállítja a fürtöket a fürtök és a vasak után. Tökéletesen tisztítja a hajat, sűrűvé és illatossá teszi a fürtöket.

A balzsam öblítése után a fürtök selymessé válnak. A krémes, arany színű termék vastagabb, mint a sampon, és fűszeres aromával rendelkezik.

Ha egy percig tartja, öblítőszerként működik, három percig maszkként működik. Fényes fény, olajos fény nélkül - az abesszin katran mag kivonat érdeme.

A panthenol megakadályozza a hajhullást, a korpásodást és a száraz bőrt. Gyógyulás és gyulladáscsökkentő hatás - ez a réti hab. Feltámasztja a legyengült, elvékonyodó hajat.

Az öblítés tökéletesen leöblít, használat után a haj vastagabbá és erősebbé válik.

Az Avon Intense Shine Serum aromája hasonlít a samponra, de folyékonyabb. Nagyon takarékosan használják, és ennek eredményeként engedelmes, puha, természetes fényű fürtök jönnek létre.

A kétfázisú szérum után a haj ragyog és könnyen illeszkedik a hajba. Belülről a szálak intenzív táplálékot kapnak, anélkül, hogy nehezebbé válnának. De fontos, hogy ne vigyük túlzásba a mennyiséggel..

A sorozat remek ajándéktervben készült, drágának és stílusosnak tűnik.

Nem veszek többet. Avon Advance Techniques kétfázisú spray szérum minden hajtípusú értékes olajokhoz

Helló!
Mindannyiunknak vannak jó és rossz vásárlásai is! Nem vagyok kivétel, ezért ma szeretnék mesélni nektek e sikertelen vásárlások egyikéről.

Avon Advance Techniques kétfázisú spray szérum minden hajtípusú értékes olajokhoz.

Leírás:

A haj a nő fő természetes dísze, ezért az ókortól kezdve különös figyelmet fordítanak a gondozására. A legkiválóbb szépség rituálék a keleti országokból származtak, ahol a hercegnők számára ritka és drága hajápoló olajok álltak rendelkezésre..
A luxusápolás most az új prémium „Precious Oils” kollekcióval áll rendelkezésére, amely egyesíti a marulaolaj és 4 luxusolaj - macadamia, kamélia, mandula és szőlő - legjobb tulajdonságait. A termékek hidratálják a fejbőrt, táplálják és védik a hajat, visszaadva annak egészséges fényét. Az áramló, fényes fürtök olyan szépek!
A Precious Oils Conditioner hidratálja, táplálja és puhává, selymessé és fényessé teszi a hajat.

A permetező megfelelően működik. Sapka is kapható.

Szag: édes, pézsma. Sokáig tart, ütközhet a parfümökkel. Számomra túlságosan csaló és idegesítő. Használatakor elkezd "fojtani".

nnm.me
Összhang: folyékony. Kétfázisú permet: az alsó fele gyönyörű arany-olajos színű, a felső fele sáros-homokos.

Rázás után a rétegeket összekeverjük. Érdekesen néz ki.

Fogyasztás: Közepes, az adagoló szép széles felhőt szór.
Térfogat: 100 ml
Fogalmazás:

Ár: Jelenleg az akció 235 rubel, a kezdeti ár 415 rubel, novemberben vettem valahol 300 rubel körül.
Alkalmazási mód:

Rázza meg kétszer, hogy a két réteg összekeveredjen. Vigye fel nedves vagy száraz hajra, és dolgozza át a haj teljes hosszában és végén. Végezze el a szokásos stílusot.

Próbáltam ezt-azt. Nincs sok különbség, de az aroma nedveseken megmarad a következő mosásig..
Felhasználási idő: 2 hét.
Előnyök: fényt ad, megkönnyíti a fésülést.
Hátrányok: bosszantó fullasztó aroma, napi használatával kezd kiszáradni a haj.

Lényeg: talán beletörődtem volna a számomra nem kellemes szagba, ha láttam, hogy az eszköz valóban működik. Itt nincs szó semmilyen táplálkozásról..

Ma, hogy megújítsam a benyomást, a hajam egyik felét avon spray-vel, a másikat gliss cur spray-vel fésültem, amelyet alternatívaként szeretnék felajánlani. Vizuálisan nem látok különbségeket, jobban szeretem, ha tapinthatóbbak a gliss cur után.

Megkönnyítik a fésülést ugyanazon a szinten, mindkettő fényt ad a hajnak, de a gliss cur-nek véleményem szerint kellemesebb az aromája.

Bár ősszel nem kedveltem, nem bírt jól a napszáradt hajjal. Most minden nekem megfelel, még újat is szeretnék vásárolni cserére, de más sorozatból. Ez azt jelenti, hogy néha a pénzeszközöknek második esélyt kell adni..
Az Avon Advance Techniques-nek ma volt ilyen esélye. A kísérlet kudarcot vallott, mégis az aroma néha sokat számít. Még egyszer nem fogok túltenni rajta.

A Gliss Kur spray-k ára kb. 300 rubel, némelyik olcsóbb, némelyik drágább és mindenhol értékesítik, és van választás.


Köszönöm a figyelmet! Boldog vásárlás!

Avon samponok: kik alkalmasak és hogyan válasszák

Az Avon samponok teljes áttekintése

A férfi hajtermékek sokoldalúak. Gyakran kettő egyben vagy három egyben: sampon, öblítés és gél. A férfiak samponjainak friss, menta illata van, és egyszerre több problémát is megoldanak: harcolnak a korpásodás ellen és szabályozzák a faggyú szekrécióját.

A termék jellemzői

Ennek ellenére a termékeket laboratóriumi vizsgálatoknak vetik alá, és formuláikat javítják. A gyártók biztonságos hajtermékeket kínálnak. A samponok mellett a kollekciók balzsamokat, maszkokat, szérumokat és egyéb ápolásra és helyreállításra szolgáló termékeket tartalmaznak..

A gyártók a termékek széles választékát kínálják, különböző akciókkal. Itt mindig talál egy sampont, amely megoldja a haj problémáját..

A sampon előnyei és hátrányai

A termékek hipoallergének és mindennapi használatra alkalmasak. Ezek a samponok jól habzanak, finom aromával és vastag állaggal rendelkeznek. További plusz - gazdaságilag fogyasztják őket, és sokáig tartanak.

A termékek hipoallergének, de használatuk előtt gondosan olvassa el a címkéket. A készítményben lehetnek olyan összetevők, amelyek allergiát okoznak Önnek. Szervetlen összetevők jelenléte - az Avon samponok hiánya.

A termék összetétele

Hajápolási sorozat

A Naturals hajápoló kollekció tisztított vízzel, illatanyagok és egyéb vegyszerek minimális felhasználásával készül. Ezek a termékek tartalmazzák a gyógynövényes infúziókat és természetes kivonatokat, vitaminkomplexeket és ásványi anyagokat. A pénzeszközök nagy plusza - a termékek nem okoznak allergiát.

"Advance Techniques"

A termékcsalád az "Avon" "Shine day by day" samponját tartalmazza, amely B5-vitamint tartalmaz. A hajszerkezetbe behatolva visszaveri a fényt, amelynek fényében a fürtök ragyogóvá válnak. Ha a hajának további volumenre van szüksége, próbálja ki a Hyaluron Magic sampont. Az aktív részecskék behatolnak az izzókba, és gyökértől hegyig hidratálják a elvékonyodott hajat. Egyre sűrűbbek.

Az "Avon" sampon keratinnal és argininnel "Strengthening and Protection" kisimítja a fürtöket, engedelmessé és puhává válnak.

"Naturals hajápolás"

Shea vajat és sárgabarackot tartalmazó Absolute Strength erősíti a fürtöket és megakadályozza a hajhullást.

A természetes összetevők jól tisztítanak, megnyugtatják a bőrt és enyhítik a viszketést. A Naturals hajápoló kollekció összes termékének vastag állaga van, könnyen eloszlik a fürtökön és hosszú fogyasztást igényel.

A sampon választásának jellemzői

A baba samponoknak a lehető legbiztonságosabbaknak kell lenniük, és nem tartalmazhatnak káros anyagokat, amelyek allergiát okoznak.

Gyerekeknek

Normál hajra

Száraz hajra

Száraz haj esetén keressen olyan termékeket, amelyek olajokat és kollagént tartalmaznak, de cink, magnézium és egyéb ásványi anyagok hiányoznak. Ez utóbbi kiszárítja a bőrt, amely nem alkalmas száraz, elvékonyodott fürtökre.

Zsíros hajra

Alkalmazási mód

A nedves hajra rendszeres samponokat kell alkalmazni. A terméket könnyű masszázsmozgásokkal habosítani kell, és a teljes hosszában el kell terjedni, majd meleg vízzel le kell öblíteni. A szálak jobb öblítéséhez az eljárást meg lehet ismételni. Ezenkívül jobb balzsamot felhordani és öblíteni.

Ellenjavallatok

Hasznos tippek

Feltétlenül használjon balzsamokat és egyéb tápanyagokat. Ez különösen szükséges festés, kiemelés, göndörítés vagy egyéb aktív expozíció után..

Az Avon amerikai márka hajápolási termékei nem mindig gyűjtenek pozitív véleményeket. Nem mindenki számára alkalmasak, és nem mindig oldanak meg konkrét problémákat. De általában ezekre a termékekre kereslet van, mivel olcsók, gazdaságosan fogyasztanak, kellemes illatúak, természetes összetevőket tartalmaznak, és visszaadják az egészséget és a szépséget a legyengült szálaknak. Az Avon kollekciók minden típusú hajra és minden családtagra kiterjedő termékeket tartalmaznak - csak gondosan ki kell választania egy olyan terméket, amely megfelel Önnek és nem okoz allergiás reakciót.

SAMPOO AVON NAGYOLAJOK

Az Avon 2016-ban bemutatta az Advance Techniques hajápolási termékek új sorozatát Precious Oils néven. És az új termékek nagyon gyorsan bekerültek az Avon legkeresettebb tíz termékébe - ők lettek a "Millions vágyának tárgya" (ezen az általános néven mutatják be a vállalat legjobb termékeit az Avon katalógusaiban)! Ez a siker nem véletlen, mert a felajánlott ellátás egyedülálló az összetevőit tekintve, a csodálatos innovatív NUTRI-5 komplex miatt.

 • Az Avon nem rejti el az egyedülálló NUTRI-5 olajkészletet: a makadámiadióolaj egyedülálló palmitinsav-tartalommal rendelkezik, hasonlóan a bőrünk által termelthez, így nagyon könnyen behatol a hajba, táplálva és fenntartva a természetes rugalmasságot;
 • a szőlőolaj E-vitamint, resveratrolt és bioflavonoidokat tartalmaz (tökéletesen véd a szabad gyökök oxidáló hatása ellen, jelentősen javítja a hajhagymák táplálkozását);
 • kaméliamagolaj - meglepő, hogy a vitaminok mellett több mint egy tucat telítetlen zsírsavat tartalmaz, amely lehetővé teszi a töredezett haj és a rakoncátlan haj problémáinak megoldását, egészséges ragyogást adva számukra;
 • a mandulaolaj egész vitaminkomplexumot tartalmaz - F, E, A, B csoport, amelyek segítenek megvédeni a hajat az ultraibolya sugárzás káros hatásaitól és a különféle károsodásoktól, segítenek a száraz korpásodás elleni küzdelemben és normalizálják a faggyúmirigyeket;
 • a marulafa gyümölcséből származó olaj a vitaminok, ásványi anyagok és zsírsavak komplexének köszönhetően megemeli a fejbőr hidratáltságát, kezelhetővé és puhává téve a hajat.

Az Avon katalógusaiban a következő termékeket találja az egyedülálló Precious Oils sorozatból:

Az Avon sampon két térfogatban (250 és 400 ml) kiváló megoldás minden hajtípusra, de különösen ajánljuk, ha fürtjeinek intenzív helyreállításra, védelemre és táplálásra van szüksége;

 • öblítés (250 ml) - fokozza a sampon hatását, szó szerint "revitalizálja" a hajat, az egészséges ragyogás luxusát nyújtva; szérum mosható maszk formájában az intenzív ragyogáshoz (50 ml) - a hajápolást valóban "szalonossá" teszi a NUTRI-5 komplex magas koncentrációja miatt a készítményben;
 • kétfázisú szérum spray (100 ml) - a teljes hosszúságra felviszik, és a következő sampon alkalmazásig nem mossák le.
 • A lehető legnagyobb hatást érheti el az egyedi Avon termékcsalád mind a 4 termékével!

  Fontos Tudni A Maszkok Haj

  A göndörítés legegyszerűbb módja: hogyan készítsünk fürtöket közepes hajra otthon hajsütővas és hajcsavarók nélkül?

  A fürtökkel való tökéletes stílus szinte minden lány álma.Sokan tévesen úgy vélik, hogy ilyen képet csak egy drága szalonban lehet létrehozni..

  A megjelenés oka és hogyan lehet megszabadulni a korpától: hagyományos és népi gyógymódok, eljárások, megelőzés

  A korpásodás számos tényező, többek között a környezet, a higiénia és az egészség hatására bármely életkorban érintett lehet.