Legfontosabb / Felépülés

BaByliss PRO BAB2310EPCE gyökérfogatú hullámos fogó EP Technology 5.0 bevonattal 15 mm

Felépülés

Root Volume Corrugator EP technológiával 5,0 15 mm A BAB2310EPCE nagyszerű eszköz a gyökérzet térfogatának létrehozásához! Még a vékony haj is hihetetlenül vastagnak tűnik! A hajsütővas felhasználható a haj teljes hosszának krimpeléséhez a mennyiség növelése érdekében, vagy a divatos textúra érdekében a kiválasztott szálakon dolgozhat. A tökéletes volumetrikus stílus most finom fogakkal lehetséges!

BaByliss PRO BAB2310EPCE gyökérfogatú hullámos fogó EP Technology 5.0 bevonattal 15 mm

A professzionális stylistok tudják, milyen nehéz lehet a haj, különösen a vékony és hosszú haj mennyiségének növelése. A fésülés és más technikák néha nem adják meg a kívánt eredményt, vagy rövid életűek. Ebben a helyzetben a legegyszerűbb módja speciális hullámos fogók használata és a szükséges gyökértérfogat megadása további formázó termékek használata nélkül..

A BaByliss a BaByliss PRO BAB2310EPCE hullámos fogójának legkíméletesebb bevonatát alkalmazta.

A lemezek méretei 15 * 90 mm - a miniatűr hajformázót kifejezetten a gyökér térfogatának pontos és pontos létrehozására, valamint az egyes szálak kialakítására tervezték a frizurában.

Az EP Technology 5.0 bevonat a gyártó büszkesége - ez egy galvanizált technológiával felvitt mikrometálos cinkpermetezés. Tökéletesen sima, erős és tartós, hosszabb élettartammal.

A lemezek profilja sekély és legoptimálisabb hosszúságú, lehetővé téve a széles hajszálak megfogását, ezáltal csökkentve a formázási időt.

A termosztát lehetővé teszi a 3 hőmérsékleti mód közül a legoptimálisabb kiválasztását - 140 ° C, 170 ° C és 200 ° C -, amelyek mindegyike a legkíméletesebb és leghosszabb ideig tartó frizurát nyújt minden típusú haj számára.

A beépített Advanced Heat Management System segítségével a fűtés másodpercek alatt megtörténik, és a kiválasztott hőmérséklet stabilan fennmarad a készülék teljes működési ideje alatt. A lemezek kerámia alapja egyenletesen osztja el a hőt az egész felületen.

A fényjelzők tájékoztatják a készülék üzemkész állapotáról vagy leállításáról. A biztosított biztonsági rendszer 72 perc folyamatos működés után automatikusan kikapcsolja a készüléket a túlmelegedés és a tűz elleni védelem érdekében.

A fogó energiafogyasztása 25 W. A készülék 100 és 240 Volt közötti 50/60 Hz feszültségű hálózatról működik, ezért a világ bármely országában használható.

A teljes készlet egy speciális hővédő szőnyeg jelenlétét is biztosítja a könnyű használat érdekében.

A fogó klasszikus sötétszürke színben van kialakítva, a markolatán fekete betétekkel.

A professzionális, 2,7 méteres zsinór a fogantyú tövénél forog, így az idő múlásával nem csavarodik és nem gubancolódik.

Babyliss PRO BabyCrimp BAB2151E mini hullámos fogó - áttekintés

Pótolhatatlan baba! Gyorsan és egyszerűen hozzáadjuk a hosszú haj gyökereinél a sűrűséget és a sűrűséget, valamint megszabadulunk a napi fejmosástól.) Mondom, hogyan választottam a fogókat és miért (minden előny és hátrány). Sok fotó!

Nem is olyan régen felfedeztem a legkényelmesebb és viszonylag biztonságos módszert, amellyel gyönyörű mennyiséget adhatunk a hajgyökereknek. Ki gondolta volna, de a fodrász képzés során kimaradt ez a pillanat, és már 7 év után megtudtam! És mindezt köszönöm Tik Toknak)) Igen, igen, láttam egy lányt, aki miniatűr csipesz segítségével mutatta be az "életcsattanóját". És ugyanabban a pillanatban rájöttem - KELL SZÜKSÉGEM!

Tény, hogy viszonylag hosszú és vastag, festetlen hajam van. Súlyuk alatt, formázó termékek használata nélkül, aktívan engednek a vonzás erejének, és esélyt sem hagynak egy csepp térfogatra. Innentől gyors faggyúszennyezés jön ki, estére a gyökerek zsírosak és mosást igényelnek.

Maga a csipesz megvásárlása nem volt spontán számomra, sokáig töltöttem azt, hogy hatalmas márkák és modellek közül választottam, amire szükségem volt. Fő kritériumok: minőség, ár, hullámméret.

Ha szinte semmi kétségem sem volt a márkával kapcsolatban, mivel a Babyliss minden hajtechnikájával rendelkezem, akkor nehéz volt modellt választanom. Vegyük a szokásos hullámosítást vagy gyökeret, mély vagy kicsi fogakat, hogy túlfizetjünk-e különféle zsemlékért (például a hőmérséklet-szabályozóért és a fogók támasztékáért). Ennek eredményeként egy csomó videó áttekintést módosítottak, és végül úgy döntöttem, hogy a BaByliss PRO BabyCrimp BAB2151E mini hullámos fogóját választottam..

Vásárlás helye:

Az üzlet választását is komolyan megközelítettem. Nem akartam sokat költeni és a lehető leggyorsabban megkapni a csomagot. A választásom a Stylist-Prof fodrászok üzletébe esett (aktív link a fogókhoz).

A "Yandex.Market" -nek, valamint a közeli csipesz kellemes költségeinek köszönhetően láttam. Éppen a vásárlás idején a Babyliss PRO márkájú termékek hihetetlen kedvezmények voltak.

A vásárláskor a fogók 2286 rubelbe kerültek, és kedvezményesen 1600 rubelért hagytak engem.

Elvileg az ár a különböző üzletekben + ugyanaz, de sikeresen eljutottam egy nagyvonalú promócióhoz).

Leírás:

A klasszikus hullámos fogó miniatűr változata, amelyet kifejezetten professzionális stylistok számára szalon használatra terveztek.

Ez a modell különösen alkalmas a gyökérkötet könnyű létrehozására. A túl vastag, vagy éppen ellenkezőleg, vékony és gyenge haj nem tudja megtartani a gyökereknél a szükséges mennyiséget. A fejkoronával végzett bármilyen manipuláció nem vezet a kívánt eredményhez, vagy túlságosan ideiglenes hatást fejt ki. A göndörfogók könnyedén megoldják ezt a problémát, és hosszú ideig gyönyörű természetes volumenet adnak a hajnak..

A következők rövid leírása

A kompakt modell csak 15 cm hosszú, beleértve a 15 * 60 mm-es lemezeket, amelyek a gyökereknél történő használat megkönnyítésére szűkültek.

Az eszköz bármilyen, 120 és 240 volt közötti feszültségű hálózatról működhet a világ bármely országában. Az energiafogyasztás csak 20 W, ami elég a gyors melegítéshez, és a lehető legbiztonságosabb a haj számára..

A gyártó büszkesége a Nanoceramic kerámiaalap, tökéletesen sima és tartós titán bevonattal. Az ellenálló és tartós bevonat kíméli a hajat, eltávolítja a statikus hatást és extra fényt és puhaságot kölcsönöz a hajnak.

A készülék üzemi hőmérséklete - másodpercek alatt eléri a 200 ° C-ot, a beépített vezérlőrendszer stabilan tartja az egész stílus alatt. A készülék működésének ellenőrzésére fényjelző található.

A modell kialakítása a fehér és a fekete klasszikus kombinációja. A vezeték hossza 1,8 méter.

Csomagolás:

Megjelenés, műszaki jellemzők:

Talán elég ahhoz, hogy a csomagolásról beszéljünk, már nem lesz rá szükség, és elvileg mindent el lehet dobni. A fogók dobozban tartása, legalábbis számomra, nem túl kényelmes.

Ház:

A fogó fekete-fehér. A készülék egyik része fehér, fém fényű, a második része mély fekete. A felülete sima, de ha jól megnézi, enyhén érdes textúrát láthat.

Tányér:

Amikor a lemezek elmozdulnak, a test kissé elmozdul, a menet nem mindig zárja be az ízületet az ízülethez. Ez kissé bosszantó, ha figyelembe vesszük, hogy a fogók profinak számítanak. Még azt is gondoltam, hogy a fogó tövénél "szorosabban" rögzítem a kupak eltávolításával, de nem találtam csavart. Csak lapított fém van.

A fekete nanokerámia bevonatú kerámialemezek rendesnek tűnnek. A kerámia önmagában a hajformázás technikájában viszonylag drága, de olcsóbb, mint a turmalin. És nyilvánvalóan a fogók minősége általában a gyártók "olcsóbbá vált", ezáltal lehetővé téve olyan kiváló minőségű lemezek behelyezését, amelyek nem okoznak nagy kárt a hajban.

A hullámosság mérete ideális lett számomra. Az első előny, hogy a stílusban minden a lehető legtermészetesebbnek tűnik. A haj mintája természetesen látható, ha megnézzük, de általában természetes volumenű képet gyűjtünk össze.

Kölcsönhatás:

A fogókon nincs hőmérsékletszabályozó, csak egy be / ki csúszka (első és nulla fázis).

Vezeték / dugó:

A vezeték hossza kissé elszomorít. Természetesen, ha az asztalnál ülsz, és a kimenet a lehető legközelebb van a lábadhoz, akkor kényelmes lesz. Szeretek azonban mozogni / csavarodni, és az 1,8 m hosszúság korlátoz. Ha a szalonban lennék, akkor az ügyfelet általában háttal kell fordítani a tükör felé (általában az aljzatok vannak), és közben a tengelye köré kell csavarni.

Előkészítő szakasz:

Először is szeretnék beszélni a haj előkészítéséről az eljáráshoz..

Használja a fogókat tiszta, frissen mosott és jól szárított hajra.

A haj tövének hőkárosodásának elkerülése érdekében ragaszkodom a hővédelem használatához. Minden ízléshez, színhez és más árkategóriában veheti fel.

A legfontosabb az, hogy a hajad SZÁRAZ maradjon!

Alkalmazás:

Eredmény:

 • Csak gyökérkötet:
 • Hullámzás a haj teljes hosszában:
 • Hullámosított hullámos haj:
 • Kerámia tányér
 • Finom hullámosítás
 • Gyors fűtés és hűtés
 • Jól tapad a gyökéralaphoz, és nem hagy gyűrődést
 • Miniatűr és meglehetősen mobil eszköz
 • Érdekes design
 • Kedvező áron jött ki
 • Remek kötetet készíthet
 • És ritkábban hajmosás)))

Mínuszok:

 • Szeretnék egy hosszabb zsinórt
 • Nem kényelmes fogás, a cérna dörzsöli az ujjait
 • Kissé "remegő" séták
 • A tok felmelegszik
 • Nem alkalmas professzionális használatra, a gyártók szerint
 • Nincs lábtartó

Megvenném teljes áron? Valószínűleg nem, mert ennél az összegnél legalább két analógot vehet fel, amelyek minősége nem rosszabb.

De egyetlen hátrány sem akadályoz meg abban, hogy ezt az eszközt örömmel használjam, és kiváló eredményeket érjek el a hajamon..

Nem sajnálom a vásárlást, és vásárláshoz ajánlom)

Köszönöm, hogy elolvasta a véleményemet, szeretettel Sherlook.

Hullámos fogók a BaByliss PRO gyökérfogatához Moszkvában

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

15 mm-es Babyliss Pro hullámos fogó BAB2310EPCE

Garanciális információk

Garancia és visszaküldési feltételek

Azt akarjuk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a megvásárolt termékekkel, és ne féljenek magától a vásárlási és szállítási folyamattól. Garantáljuk, hogy minden termék eredeti, közvetlenül a gyártóktól vagy kizárólagos forgalmazóktól vásárolt.

A nyugalma és a magabiztos vásárlások érdekében emellett kiterjesztett garanciát kínálunk - megfelelő minőségű árukat 15 napon belül visszaválthat vagy kicserélhet.

Ha megrendel tőlünk, akkor nincs semmi vesztenivalója. Nem tetszett a termék, nem illett hozzá - csak ossza meg velünk és szerezze vissza a pénzét. Tiszteletben tartjuk a választását, és félúton találkozunk.

Ez az ajánlat csak jó minőségű árukra érvényes, a kiszerelés, a fogyasztói tulajdonságok és a vásárlás tényét igazoló dokumentum megőrzésével. Az áruk visszaküldése a vevő költségére történik

A megrendelést (részben vagy egészben) a kézhezvételtől számított 15 napon belül visszaküldheti.

Azt akarjuk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a megvásárolt termékekkel, és ne féljenek magától a vásárlási és szállítási folyamattól. Garantáljuk, hogy minden termék eredeti, közvetlenül a gyártóktól vagy kizárólagos forgalmazóktól vásárolt.

A nyugalma és a magabiztos vásárlások érdekében emellett kiterjesztett garanciát kínálunk - megfelelő minőségű árukat 15 napon belül visszaválthat vagy kicserélhet.

Ha megrendel tőlünk, akkor nincs semmi vesztenivalója. Nem tetszett a termék, nem illett hozzá - csak ossza meg velünk és szerezze vissza a pénzét. Tiszteletben tartjuk a választását, és félúton találkozunk.

Ez az ajánlat csak jó minőségű árukra érvényes, a kiszerelés, a fogyasztói tulajdonságok és a vásárlás tényét igazoló dokumentum megőrzésével. Az áruk visszaküldése a vevő költségére történik

A megrendelést (részben vagy egészben) a kézhezvételtől számított 15 napon belül visszaküldheti.

BaByliss PRO BAB2310EPCE gyökérfogatok

Leírás

Root Volume Corrugator EP technológiával 5,0 15 mm A BAB2310EPCE nagyszerű eszköz a gyökérzet térfogatának létrehozásához! Még a vékony haj is hihetetlenül vastagnak tűnik! A hajsütővas felhasználható a haj teljes hosszának krimpeléséhez a mennyiség növelése érdekében, vagy a divatos textúra érdekében a kiválasztott szálakon dolgozhat. A tökéletes volumetrikus stílus most finom fogakkal lehetséges!

A fogók 140 ° C és 200 ° C közötti fűtési hőmérséklet-szabályozóval vannak ellátva, ez lehetővé teszi a fogók működését különböző típusú hajokon. A digitális kijelző mutatja a kiválasztott hőmérsékleti módot. Az automatikus kikapcsolás 72 perc inaktivitás után következik be. Ez a funkció meghosszabbíthatja a készülék élettartamát és nagyobb biztonságot nyújthat. A mellékelt védőszőnyeg növeli a fogók használatának biztonságát.

BaByliss Pro EP Technology BAB2310EPCE hullámos fogók

 • A termékről
 • Specifikációk
 • Vélemények 3

BaByliss Pro BAB2310EPCE hullámos fogó - az egyik legjobb professzionális hajformázó a gyökérmennyiség létrehozásához.

A lemezek hosszúak és keskenyek (15x90 mm). A bevonat a BaByliss, a mikrometál cink büszkesége, amelyet az EP 5.0 technológia alkalmazásával hoztak létre. Egy ilyen felület minimalizálja a haj károsodását a fésülés során, a munkaruhák tartóssága pedig meghosszabbítja maga a készülék élettartamát, mert egy ilyen bevonat háromszor hosszabb ideig tart, mint a többi, a mai napig ismert..

A hőmérséklet-beállítás lehetővé teszi a háromféle mód - 140, 170 és 200 ° C - közötti választást, amely lehetővé teszi a hajsütővas beállítását úgy, hogy laza, kemény és rakoncátlan hajjal is működjön..

A gyors fűtési funkció lehetővé teszi, hogy egy percen belül elkezdje a frizurát, és a testen található LED-jelző értesíti Önt, amikor a készülék használatra kész.

Az automatikus kikapcsolás 72 perc folyamatos működés után történik, amely megvédi a készüléket a túlmelegedéstől, rövidzárlattól vagy tűztől, ha véletlenül bekapcsol.

A csipesz ergonómiája a legapróbb részletekig átgondolt, kényelmesen illeszkedik a kézbe, a tápkábel 2,7 méter hosszú és 360 ° -kal forog tengelye körül. A könnyű tárolás és szállítás érdekében a fogó hajtogatott lemezzárral van felszerelve.

A készlethez többrétegű hővédő szőnyeg tartozik.

Több - nem kevesebb, az én verzióm a finom hajra való kötet létrehozásáról

A vékony, vékony haj boldog tulajdonosa vagyok. Fenntartom a természetes egyensúlyt, mert egy luxus hajú lányhoz legalább négy ilyen kupacra van szükséged, mint az enyémnek. De nem esek kétségbe, hanem bátran növekszem, erősödöm, sűrítem,a hajátültetésen gondolkodni általában a modern haj szépségipar összes előnyét kihasználom.

Nemrégiben a kötet érdekelt, úgymond semmi tennivalóm miatt. Soha nem gondoltam volna, hogy kompatibilisek vagyunk vele, tk. a kötethez szüksége van a bouffantra, és nem bírom a kibogozatlan gubancokat. Csak utálom. Életemben kétszer is megcsináltam, de ez csak sok ok volt, bűn volt nem kipróbálni: diploma és esküvő.

Így hát én - a misztika géniusza, az északi erdőből származó varázslónő - találtam egy elfogadható módot arra, hogy elhitessem az emberekkel, hogy valamivel több hajam van, mint amilyen valójában. Vettem egy varázspálcát és varázsport.

Rögtön elmondom, hogy nincs szükségem szuper volumenre, egy kicsit csodálatosabbá akarom tenni a hajam.

BaByliss Pro BAB2151E BaByCrimp - hullámos csipeszek a gyökérkötet létrehozásához.

Ez a morzsa elfér a tenyerén, és belefér a leginkább kitömött bőröndbe. Meglepően működőképes azonban. 1,5 * 6 cm-es munkafelülete szabványos az ilyen célú csipeszeknél, ugyanakkor a fogantyú (nevezzük így is) a lehető legkisebbre csökken. A készülék csak 15 cm hosszú. Aki látta, ugyanazt a kérdést tette fel nekem: "Miért olyan kicsi?" Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy a férfiak, és a kérdés pontosan tőlük származik, fogalmuk sincs arról, hogy mi a gyökérkötet. Különösek, igaz? Ebben az esetben a kevesebb több. A fogak általában 1 mm-esek, ilyen csekély hasúak.


A legfontosabb előny a manőverezhetőség, a gyökér térfogatához meg kell hozni az eszközt a fej közelében, a készülék kis mérete pedig lehetővé teszi ennek a folyamatnak a jobb irányítását és elkerüli az égési sérüléseket.

A gyártó azt ígéri, hogy még csomagolásán is nanokerámia lemezekkel védi a hajunkat. Remélem a nanót, de ne hibázzon maga - tegye fel a hővédelmet.

A fogóknak nincs hőmérsékletszabályozójuk, nem hagy választási lehetőséget számunkra, és 200 * -al azonnal megsüt, de a szálat csak 5-8 másodpercig kell tartania. Gyorsan felmelegszik, 40 másodperc (higgyük el, hogy a gyártó nem érzékeli)

A készülék nagyon hű a hálózat feszültségéhez, 120 V-on és 230 V-on is működik.

A hagyományosan hosszú 1,8 m-es zsinór összehasonlíthatatlanul érzi a mozgás szabadságát.

Most azt javaslom, hogy lássuk működésben.

Frissen mosott szárított hajam. Természetes, finom.

A szétválás oldalán levő szálakat eltávolítom, elrejtik a hullámot a kíváncsi tekintetek elől. És akkor mindenki, aki látja ezt a csodát, azonnal meg akarja csinálni. Igyekszünk a sorokat egyenletesen tartani, így kényelmesebb hullámosítani. Vékony szálat különítünk el, a vékonyabb, annál fényesebb a hullám, megtartjuk a fejre merőleges szálat, hullámosítjuk. 2 csíkom van. Nem hullámoljuk az arcot, ez észrevehető, ha a haj mozog.


A folyamat nem fáradságos, az időt a hajszálak száma határozza meg, ha nincs elég (haj) belőlük - tartsa magát szerencsésnek, gyorsan a Happy End szakaszában találja magát. 20 perc múlva végzek, de sajnos nincs egészséges perfekcionizmusom, nem mindig választok el mindent egyenletesen és világosan.

Olyan komolyan gondolom az összes fotót, mintha nem kötetet fotóznék, hanem valamit fejlesztenék a "nano" előtaggal

Észrevetted a fotón az "Utána" enyhe félmosolyt? Itt van egy marketing trükk.

A legérdekesebb az, hogy a tükörben lévő hangerő számomra még hatásosabbnak tűnik. Valamiféle vizuális illúzió.

A hullámozás belsejében így néz ki. Ha végighúzza a kezét a haján, akkor olyan aranyos fogakat fog érezni a fején, de nincsenek gubancok és összegabalyodott haj, nyugodtan fésülheti meg.
A második napon a tegnapi kötet fele marad, ami szintén nem rossz.

De ez lesz az eredmény, ha kúpos hajsütőt csatlakoztat. Mindig elszomorított, hogy amikor kúpos hajsütővasat raktam, a gyökereknél nem volt térfogat. Ez a probléma mára megoldódott.

__________________________________________________________________________

Kimenet:
Nagyon elégedett vagyok a fogóval. Kompaktságuk és funkcionalitásuk garantálja, hogy nagyon gyakran fogom használni őket, és kirándulásokra is elviszem őket..
Úgy gondolom, hogy a hangerő létrehozásának ez a módja kíméletesebb az idegekre és a hajra, mint a halom. Lehet, hogy különleges alkalmakra nem lesz elég, de a való élethez igen.

Schwarzkopf Professional Mattifying OSIS + Mattifying Powder - mattító modellező por a hajhoz.

Varázsfehér virágpor. Súlytalan, amikor a korsót a kezébe veszi, úgy tűnik, hogy üres.
Szagtalan termék. Rendkívül könnyen használható. Alkalmazza és dörzsölje be a gyökereket, kissé megemelve őket.
Kétféleképpen lehet pályázni:
1. Por közvetlenül agy fej.
2. Vigye át a terméket úgy, hogy először az ujjaira fekteti, megdörzsöli, élvezi, hogy milyen száraz és nyikorgó lesz, és csak ezután vigye fel a hajgyökerekre.

Inkább porolom az agyam. A lényeg az, hogy egyenletesen porítsuk be, hogy utána ne legyenek gödrök és mélyedések.

Alkalmazásakor érzem, ahogy a haj a gyökereknél emelkedik attól, hogy nem értem, mi történik, egyszerre lesz szárazabb és keményebb. A por pépes pasztává alakul, ezt a textúrát nehéz leírni, a hajat fent tartja, ugyanakkor a gyökereknél kissé összekuszálja a hajat.

Az OSIS-nek is van hasonlója, de matt hatás nélkül ezüst csomagolásban van. Itt meg kell választania az ízét, mert ugyanolyan fehér színűek. A mattítás megfoszthatja a hajat a természetes fényétől, sokan azt gondolják, hogy a haj zsíros lesz és mintha piszkos lenne (igen, olvastam az értékeléseket). Nem mondhatom, hogy a hajam egyenes és piszkos lenne, de van egy bizonyos tompa. Nem kritikusan és észrevehetetlenül, hacsak nem terrorizálsz másokat a következő kérdéssel: "Nos, hogy tetszik neked a gyökereim, nem tűnnek piszkosnak?"

Lássuk, hogyan működik a por. Előre shirált gyökerekre alkalmaztam, hogy megpróbáljam elérni a WOW hatást.

alkalmazom.
Dörzsölte. A térfogat növekszik, de a haj textúrája változik, kevésbé törékeny, szárazabb, durvább lesz. Javítanom kell, ki kell egyenlítenem a kapott hangerőt, elérve az egységességet.
Mint látható, a gyökereknél a haj ragyog, a por nem mattul szorosan. A hangerőt lakkokkal is rögzítheted, de nekem ez már túl sok, nem próbáltam meg.

__________________________________________________________________________

Kimenet:
A termék remek, de nem mindennapi, személy szerint nekem. Jól megemeli a hajat, az esti folyamán jól tartja a térfogatot (ellenőrzött), ha kissé leülepedik, akkor a gyökereknél emelő mozdulatokkal újra megdörzsölheti, és az előbbi térfogat visszatér. Bonacure mélytisztító samponnal lemosom. Azt írom, hogy a termék nem mindennapi, mert úgy gondolom, hogy használatakor a fejet minden este meg kell mosni, napközben ellenőrizni kell, a gyökereken érződik és teljes hajformázást igényel, azaz. csak alkalmazza a gyökereket, és ne tegyen semmit a hosszával - nem tetszik ez a lehetőség, a hossza mozgékony, a gyökerei pedig vasbetonok, annyira kényelmetlen vagyok. Ezek a tulajdonságok teszik „alkalom”, ünnep, buli termékké. A termék kiválóan alkalmas ilyen rendezvényekre.

Hajcsavaró Babyliss Pro BabyCrimp

Hajcsavaró Babyliss Pro BabyCrimp

 • Hajcsavaró Babyliss Pro BabyCrimp 1 799
 • Hajcsavaró Babyliss Pro BabyCrimp 1 799

Továbbá:

Garancia: 12 hónap.

 • Leírás Leírás
 • JellemzőkJellemzők
 • Vélemények 10Vélemények
 • MegjegyzésekKommentárok
 • VéleményekVélemények
 • Kérdések és válaszok Kérdések és válaszok

Leírás Babyliss Pro BabyCrimp hajsütővas

A Babyliss Pro BabyCrimp hajcsavaró lehetővé teszi finom, hullámos hullámok létrehozását az extra gyökértérfogat vagy érdekes stílusrészlet érdekében. Ennek a modellnek 1 üzemmódja van. A készülék mindössze 40 másodperc alatt felmelegszik 200 ° C-ra. A kerámia bevonat kíméletesebbé teszi a formázást és megakadályozza a haj károsodását. A lemezek méretei 13x60 mm.
A Babyliss Pro BabyCrimp hajsütővas teljesítménye 20 W. A modell teste fekete-fehér. A modell fel van szerelve a befogadás és a felhasználásra való készség mutatóival. A csipesz hőszigetelt hegye megakadályozza a véletlen égést. A hálózathoz való csatlakozáshoz 1,8 méteres kábelt használnak.

Fő jellemzők

Általános paraméterek
Fő jellemzők
Tervezési jellemzők

Talált egy hibát a leírásban?

Válassza ki a hibás szöveget, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt, vagy írjon nekünk.

A BaByliss PRO BAB2310EPCE hullámosított hajsütővas a gyökér mennyiségének létrehozásához

A BaByliss PRO BAB2310EPCE hullámosított hajsütővas a világhírű BaByliss márka eladásainak slágere - kifejezetten a haj gyökereinél történő volumen létrehozására tervezték. A csipesz ekkora népszerűségnek örvend a vásárlók körében, elsősorban az optimális lemezmérettel (15x90 mm) kombinált ideális eredmények gyors elérésének köszönhetően. Ez az EP TECHNOLOGY 5.0 rendszernek köszönhetően vált lehetővé, amelyben a legvékonyabb fémréteget egy speciális galvanizálási módszerrel vitték fel a lemezekre. Ennek eredményeként megjelenik a vegyszerekkel szembeni ellenálló képesség, a lemezek maguk is ellenállóvá válnak a karcolásokkal és a sérüléssel szemben, a munkafelület tökéletesen sima lesz, a hő pedig egyenletesen oszlik el rajta, aminek következtében a haj nem melegszik túl, és szerkezete egészséges marad. Ezenkívül a fogók használata nagyon kényelmes: három hőmérséklet-beállítás segít pontosan és gyorsan meghatározni az Ön számára megfelelő hőmérsékletet (a vékony és törékeny haj tulajdonosainak 140 °, a normál vagy hullámos hajnak a 170 °, a vastag, göndör hajnak a 200 ° C ). Ezenkívül a hajsütővas kevesebb, mint egy perc alatt felmelegszik, ami időt takarít meg és meghosszabbítja a készülék élettartamát. Biztonság - mindenekelőtt annak biztosítása érdekében a készülék automatikus kikapcsolási funkcióval van ellátva: akkor is, ha megfeledkezik a kikapcsolásról, a hajsütővas 72 perc alatt gondoskodik róla! És egy blokkoló a lemezek rögzítéséhez és egy könnyű hővédő szőnyeg, amelyre akár forró készüléket is felhelyezhet - a kényelem és a biztonságos használat kombinációja!

Könnyen néz ki a divatos BaByliss PRO BAB2310EPCE hullámosított hajsütővas segítségével!

 • EP TECHNOLOGY 5.0 - speciális horganyzott bevonórendszer - a készülék élettartamának növelése és a haj egészségének megőrzése érdekében!
 • A hőmérséklet három beállítási szintje (140˚, 170˚, 200˚) lehetővé teszi, hogy kiválassza a hajadnak megfelelőt.
 • Rendkívül gyors fűtés lehetővé teszi, hogy a lehető leggyorsabban formázzon.
 • Automatikus leállítás. 72 perc múlva a készülék kikapcsol, ami biztosítja a biztonságos használatot és meghosszabbítja a fogó élettartamát!
 • A 2,70 m hosszú forgózsinór nem kuszálódik össze, és lehetővé teszi, hogy a lehető legtávolabb dolgozzon az aljzattól!
 • A készlet tartalmaz egy zárat a lemezek zárva tartásához és egy hővédő szőnyeget a biztonságos munkavégzés érdekében.

BABYLISS ROOT BOOST MICRO CRIMPER.

-Dús gyökérmennyiség a gyökerektől kezdve.

-Kiváló felső védelem a hőkárosodás ellen.

-Eredeti, 100% -ban hiteles termék.

Teszt pontszám: 10-ből 10.

BABYLISS ROOT BOOST MICRO CRIMPER ™. Gyökérfogat csipeszek.

Lenyűgöző volumenű frizura + mikrovágott haj.
TÖKÉLETESEN FELEMELI A HAJT A LEGNAGYOBB TENGEREKBŐL.
RENDKÍVÜL ÉLES HULLÁMKOMB - MAXIMÁLIS HATÁS.
ANTISZTATIKUS KERAMIKA-TURMALIN BEVONAT.

-gyökérmennyiség megteremtése és pompa adása a hajnak.

• Teljesítmény - 29 watt - rendkívül alacsony energiafogyasztás.

• Karosszéria - hő-ütésálló ABS műanyag.

• AHT ™ fűtőelem (Advance Heat Technology).

• Rendkívül vékony fűtőlemezek - 15 × 90 mm.

-a magas hőmérséklet megbízható védelme.

-a statikus töltés semlegesítése.

• Hőmérséklet-szabályozó 3 fűtési móddal:

-140 fok - legyengült, elvékonyodott hajra.

-170 fok - az egészséges, normál hajért.

-200 fok - sűrű, vastag hajhoz.

• A készülék bemelegedési ideje - csak 20 másodperc.

• Dugóhüvelyes tápkábel.

• 360 fokos forgó kör alakú csatlakozás.

• A tápkábel hossza 2 méter.

• Utazár - rögzítő tárolólemezek.

• Súly - szuper könnyű - csak 290 gramm.

• Automatikus védelem a túlmelegedés ellen.

Szín - matt fekete. A garancia 2 év. Gyártó - ANGLIA.

Modellszám: Babyliss Root Boost Crimper 2123U

Jelenleg a legnépszerűbb Babyliss Root Boost Crimper modell végleg megszűnt, és a közelmúltban egy új módosítással - Scunci Insta Boost Crimper - váltották fel. Az új készülék kialakítása és az összes fő műszaki paraméter ugyanaz maradt, de az új modell mégis kapott néhány fejlesztést és frissítést..

A működő fűtőlemezek bevonata most prémium fekete kerámiából készül. Ez az anyag hihetetlenül tartós a különféle károsodások ellen, kiváló hővezető képességgel és hőátadással rendelkezik, és nulla súrlódási együtthatóval is rendelkezik..

Ezenkívül az új csipesz modell a legújabb UFHR ™ hőmérséklet-stabilizáló rendszert tartalmazza. Az intelligens elektronikus rendszernek köszönhetően a kiválasztott hőmérsékleti rendszert hihetetlen pontossággal - akár fél fokig - fenntartják.

Az új termékben található egy automatikus kikapcsoló rendszer is. Ha elfelejtette kikapcsolni a készüléket, 70 percen belül kikapcsol. Ezenkívül a tápkábelt 2,5 méterre meghosszabbították, a fogókat pedig filc hőszőnyeggel látták el..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

10 módja annak, hogy fényessé tegye a haját

Minden nő fényes, fényűző, egészséges fürtökről álmodik, még akkor is, ha gyönyörű a haja, megpróbálja még jobbá tenni, mindenféle maszkot, olajat, spray-t, vitamint, hagyományos orvoslás receptjeit, szalon-kozmetikai kezeléseket és különféle diétákat használva..

Nizoral sampon - használati utasítás

Regisztrációs szám :Hatóanyag:Dózisforma:Fogalmazás :hatóanyag: 21 mg / g ketokonazol (figyelembe véve az 5% -os felesleget);segédanyagok: makrogol-metildextróz-dioleaát, imidourea, kokoil-dietanolamid, kollagén-hidrolizátum, nátrium-hidroxid, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-lauril-szulfoszukcinát, nátrium-klorid, sósav, aroma, bájos vörös színezék (E 129), víz.