Legfontosabb / Vitaminok

Balzsam hajápolás: a legjobb termékek áttekintése

Vitaminok

Elmúltak azok az idők, amikor a hajápolás csak sampont tartalmazott. Ma nem lehet gondozó balzsam nélkül. Ez a balzsam valószínűleg már régóta a fürdőszobában van a polcon, de helyesen alkalmazza-e a maximális hatás érdekében? Vagy talán már régóta tervezi egy újdonság kipróbálását a balzsamok világából? Megmondjuk, hogyan kell helyesen használni a hajbalzsamot, és hogyan lehet kiválasztani a legjobb terméket.

A balzsam megszeretése sok okból megéri. Például sokoldalú és könnyen használható. Jól megbirkózik a szemtelen göndör végekkel és táplálja a töredezett végeket is. A helyesen kiválasztott ápoló balzsam kisimítja, hidratálja és lágyítja a fürtöket. Hogyan kell használni és hogyan nem szabad eltévedni a különböző típusú balzsamokban - olvassa el anyagunkban.

Hajápoló balzsam: mi ez és hogyan kell használni

Mi a hajbalzsam

A hajápoló balzsam kozmetikai termék, amely nemcsak védi a hajat, hanem táplálja is. Mélyen behatol a hajszálba, és nedvességgel telíti azt.

A balzsamápolás fő célja a haj regenerálása és a normál nedvességszint helyreállítása. És természetesen a balzsam állagában különbözik a maszkotól - kevésbé vastag.

Hogyan kell helyesen használni

A balzsamot nem csak a tiszta, nedves hajra kell alkalmazni, hanem a fejbőrre is. Kivétel zsíros hajra - kizárólag a hajra használja a balzsamot, elosztva azt a teljes hosszúságon. Az alkalmazás technikája egyszerű - 5 percig könnyű masszázsmozgásokkal dörzsölje be a balzsamápolót. Ezután mossa le hideg vízzel.

Minden balzsamozás után ajánlatos felhordani a balzsamot. Ha nem gyakran mos (vagy még jobb) hajat, használhatja a balzsamot a száraz végek napi ápolásaként. Csak nedvesítse meg őket, és vigyen fel kis mennyiségű ápolószert. Öt perc múlva öblítse le a haját. Beszéltünk egy univerzális alkalmazási módszerről, de mindig meg kell értened, milyen állapotban van a hajad, és milyen igények állnak előbb számukra..

Hajformázó balzsam

Online áruházunk a szokásos módon - 24/7.

Az üzemeltetők készek válaszolni a kérdéseire 9:00 és 19:00 óra között moszkvai idő szerint.

Érintés nélküli kézbesítés futárral

Moszkva és Szentpétervár lakói számára elérhető

 • 1) Válassza ki a szállítás típusát "Érintés nélküli futárszállítás"
 • 2) Fizessen a megrendelésért online
 • 3) A futár meghozza a megrendelést, hívás után az ajtóban hagyja.

  Online áruházunk a szokásos módon - 24/7.

  Az üzemeltetők készek válaszolni a kérdéseire 9:00 és 19:00 óra között moszkvai idő szerint.

  Érintés nélküli kézbesítés futárral

  Moszkva és Szentpétervár lakói számára elérhető

 • 1) Válassza ki a szállítás típusát "Érintés nélküli futárszállítás"
 • 2) Fizessen a megrendelésért online
 • 3) A futár meghozza a megrendelést, hívás után az ajtóban hagyja.

  22 legjobb gyógymód a göndör hajra

  Könnyű kondicionáló spray a könnyű fésülés érdekében, egy maszk, amely kezelhetővé és simavá teszi a haját, és egy hajformázó krém: ezek és más, a göndör haj tulajdonosainak elengedhetetlen termékei már szerepelnek új választékunkban..

  Spray Stylesign Creative Texture Texturizer texturáló ásványi spray, Goldwell

  Rendkívül tartós termékként állítják - igen, tökéletesen megtartja a haj formáját, megakadályozza a fodrozódást, ugyanakkor a fésülést követően könnyen fésülhető és nem gubancolja a szálakat. Használja még göndöröknél is - ettől nem válnak "bárány" fürtökké, hanem éppen ellenkezőleg, kompetensen hangsúlyozzák az egyes fürtöket. Mosás után permetezze a törölközővel szárított hajra.

  Ár: 1 210 dörzsölje.

  Spray tengeri só Spray, Toni & Guy

  Utána az ügyfelek nem egyszer beismerték: "A haj olyan, mintha csak a tengerben fürdött volna." Permetezze törölközővel szárított szálakra a tengerparti hullámok érdekében. Textúrák és rögzíti a fürtöket - tökéletes a mindennapi stílushoz.

  Ár: 654 dörzsölje.

  Tisztító balzsam hullámos és göndör hajra Bed Head Calma Sutra, TIGI

  A hajam göndör és göndör, ezért mindig kihúzom. Találtam egy kényelmes terméket a TIGI-nél - egy az egyben tisztító balzsamot, amelyet sampon és balzsam helyett használok. Hogy szeretem őt? Mivel nem hordok fürtöket, ez a balzsam segít megvastagítani a hajam. Még ha nem is igazítom ki őket, hanem otthagyom a természetes textúrát, a fürtök nem bolyhosak, de gyönyörűen megtervezettek lesznek.

  Ár: 1 272 dörzsölje.

  Hajolaj Symbio Sun, Phytodess

  A tamanu dióolaj a kompozíció főszereplője, védi és táplálja a száraz hajat. A Symbio Sun vonalat színes és kiemelt hajra hozták létre, de ha természetes törékeny vagy túl bolyhos hajad van - az pótolhatatlan. Használata nagyon kényelmes: száraz és nedves haj teljes hosszában vékony réteggel permetezem a terméket. Használat után a fürtök sokáig megőrzik vonzó megjelenésüket - fényesek és selymesek maradnak.

  Ár: 2 090 dörzsölje.

  Stíluskrém kakaóvajjal a göndör szabályozásához Curl Defining Styling Butter, Biolage

  Olyan napokon használom ezt a gyógymódot, amikor nem akarom formázni a hajam, de a természetes fürtjeimre szükségem van, hogy jól kinézzenek. Nem ragasztja össze a hajat, elősegítve a fürtök formájának megőrzését. Miután samponnal és balzsammal mosta a hajat, a haj teljes hosszában könnyű textúrájú krémet kentem, néhány centiméterrel hátrébb lépve a gyökerektől. Fújja le a haját lehajtott fejjel, hogy a hajának volumene legyen. Az eredmény nagyon szép, természetes hullámok voltak, amelyek a nap végéig tartottak (még lakkal sem rögzítettem őket).

  Ár: 1 417 dörzsölje.

  Sampon Kerasilk Control, Goldwell

  Ez az eszköz pedig üdvösséget jelent azok számára, akiknek a haja szőrös. Sokan felhívják az ellátást - a keratin egyengetésének analógja. Tökéletesen tisztít, kisimít és nyugtat - utána könnyen kiegyenesedik a göndör haj.

  Ár: 2 080 dörzsölje.

  Sampon rozmaring menta, Aveda

  A sampon után a haj nem villamosodik fel és terjedelmesebbé válik - formázáskor csak hajszárítóval és hővédelemmel végezhető. A kompozícióban lévő borsmenta és rozmaring tökéletesen táplálja és hidratálja - a színésznő ezeknek a tulajdonságoknak és a növényi illatnak köszönhető, hogy továbbra is újra és újra megveszi ezt a gyógymódot. Ha göndör haja van, mint Angelina, a sampon segíthet megszelídíteni..

  Ár: 1 600 dörzsölje.

  Modellező spray Frizz Ease 3 napos egyenes spray, John Frieda

  Ez a spray igazi üdvösség a göndör haj számára. Miután elkészítettünk egy anyagot a híres fodrász-stylist Roman Moiseenkóval, és ő ajánlotta ezt az eszközt. A terméket nedves hajra permetezem, megfésülöm és mindegyik részt hajszárítóval megszárítom. Tetszik, hogy vele még szárítás közben sem szükséges fésűvel átdolgozni az egyes szálakat. Ráadásul nincs szükség további termékekre a hővédelem érdekében - a spray megbirkózik ezzel a funkcióval. És a kijáratnál - sima haj, amely még az esőtől sem fél.

  Ár: 878 dörzsölje.

  Simító krém Az ágy feje kiegyenesedik, TIGI

  A legnagyobb bűn a jövőbeli stílusom szempontjából az, hogy nedves fejjel fekszem le, és ne fésüljem a hajam. Igen, ez garantálja a gyönyörű gondatlan hullámokat (amiket egyébként sokan jobban szeretnek rajtam, mint amikor egyenes hajú vagyok), de reggel ugyanakkor a fésülés kérdése gyötör. A kiegyenesítés gondolatai pedig általában eltűnnek. A hajszárítóban történő formázás során megismerkedtem ezzel az eszközzel. Ez az eszköz egyszerre csillapította gondatlan hullámaimat, és lehetővé tette, hogy gyorsan átalakuljak egyenes, sima szálakká. A hajformázás három napig tartott - a haj megmosásáig. Gyakran kérdezték tőlem, hogy keratin-egyengetést hajtottam-e végre.

  Ár: 1 087 dörzsölje.

  Egyenesítő tej Outshine, Redken

  Amikor elmész valahonnan, megpróbálsz minél kevesebb pénzt elvinni. Ezt a tejet gyakran a hajam formázására szedem. Vele nincs szükségem hővédelemre, fixáló lakkra, simító krémre vagy akár fényesítő spray-re: minden munkát magára vesz. Kíméletesen fogyasztják - a hosszú hajhoz pár cseppre van szükség. A teljes hosszában felhordom, majd egy nagy kerek ecset és hajszárító elkezd működni. A haj már nem fél a nedvességtől, és vízzel érintkezve nem göndörödik, mint a pitypang szár.

  Ár: 1 350 dörzsölje.

  Styling gel Liss és Pump Up, L'Oreal Professionnel

  Vonzott a forma: belül van krém és gél, amelyek összenyomódva keverednek. A krém a simaságért felel a fésülés során, a gél pedig a hővédelemért és a rögzítésért. A szárított hajra egész hosszában felviszem, és kerek ecsettel és hajszárítóval folytatom a kiegyenesítést. Tetszik az a tény, hogy ez a gyógymód után a haj nem villamosodik fel.

  Ár: 1 299 dörzsölje.

  A haj megvastagodására szolgáló eszközök Tonic Cream, Kemon

  Ez a termék kellemesen meglepett. Régóta keresek ilyesmit. A hajam természeténél fogva nem egészen egyenes - általában egy könnyű hullámban rejlik. Olyan eszközt szerettem volna találni, amely lapos vászonná változtathatja őket, de nem teheti nehezebbé. A Tonic Cream felvitele után a haj természetes úton száradt. Az eredmény elképesztő volt. A hullám maradt, de ugyanakkor egyetlen kiálló szőr sem volt rajta - csodák! Olyan érzés volt, hogy éppen a szalonba mentem stílusért. Esetemben az újdonság 5-ből 10-en megbirkózott a feladatával. A vékony hajú tulajdonosoknak elég sok pénzt kell venniük - fanatizmus nélkül. Ha a szálak kemények, akkor jobb, ha nem használunk Tonic Cream-et - ez "horgászzsinórá" változtatja őket.

  Hajsampon Volume Beach, Redken

  Citrusillatú texturáló sampon, amely tökéletesen habzik. A legjobb barát lettem abban a pillanatban, amikor úrrá lett rajtam a lustaság, hogy mosás után szárítsam meg (és néha még fésüljem is!) A hajam - nedvesen feküdtem le. Reggel nemcsak hanyag hullámokkal ébredtem, hanem a gyökereknél is volumennel, mintha stílusoznék. Nem kusza össze a hajat - éppen ellenkezőleg, utána könnyen fésülhetők és nagyon vastagak.

  Ár: 1 750 dörzsölje.

  Lakk extra erős tartású EIMI Super Set, Wella Professionals

  Nyugodtan megbízhatok vele egy fontos küldetést - ne hagyjam, hogy az eső vagy a hóvihar rontsa a stílust. Természetesen göndör hajam van, ezért amint kiegyenesítem, mindig figyelnie kell, és kéznél van egy jó felszerelés. Ez a lakk 2-3 napig képes ilyen formában vasalattal kiegyenesíteni a hajamat, különösebb nehézség nélkül. Ugyanakkor nem ragasztja a szálakat. Nagyon finom porszerű virágillata van - így működnek a magnólia és a mediterrán citrus jegyei.

  Ár: 1 210 dörzsölje.

  Spray fürtökhöz Discipline Fluidissime Spray, Kérastase

  Ha a göndör haj formázásával küzd, és kitalálja, hogy göndör vagy egyenes-e, ne aggódjon, nem vagy egyedül. Szerencsére most már tudom, hogyan kell megszelídíteni a tomboló fürtöket a Kérastase Discipline Spray-vel. Elmondom, hogyan működik!

  Csökkenti a haj közötti súrlódást, megvédi a forró szerszámokat és ragyogást kölcsönöz - és a Sue Curls-nek is tetszeni fog antisztatikus tulajdonságai (a hajmosással már nem kell pitypangné változni). Az édes virágillat nem tart sokáig - utat enged a parfümnek, de a simaság és a selymesség több napig sem hagyja el. Meglepődtem, amikor a következő samponozás során észrevettem, hogy a haj nedvesen sem gubancolódik össze - csodák!

  Ár: 2 790 dörzsölje.

  Kihagyható spray-kondicionáló a Run Throudh Primer, Oribe szétszerelésének megkönnyítése érdekében

  Természetem szerint szemtelen, kissé göndör hajam van, ezért a spray jól jött, különösen a nyári szezonban, amikor nem akarom sminkkel terhelni az arcomat, a hajam pedig - hajformázó termékekkel és hajformázással. A spray súlytalan textúrájú, amely kondicionáló kivonatokat tartalmaz - csak néhány "puffadás", és a haj simábbá válik.

  Bónusz: a termék tökéletes a sérült hajra - formulája úgy tűnik, hogy "lezárja" a sérüléseket, és formázásakor kevésbé sérülnek meg. Sokkal könnyebb fésülni őket - a fürtök nem keverednek össze és nem illenek jól (nem alkalmaztam további forrásokat). Megmostam a hajam samponnal, és a spray-t a kissé törölközőtől szárított hajamra kentem. Aztán hajszárítóval szárította meg a fejét, kissé megcsavarva a fürtöket az ecseten. Az eredmény meglepő volt - a haj sima és engedelmes lett, és a fürtök a nap végéig kitartottak.

  Ár: 2 590 dörzsölje.

  Só spray modellezése Hair Mania tengeri só, Kemon

  Az olasz Kemon márka több mint 50 éves, és ez idő alatt számos pótolhatatlan terméket bocsátott ki - a színes hajú "gyémánt" samponoktól a szakállolajig. A spray mentálisan szállítja a tengert - és nem csak a "tengerparti" fürtök hatása miatt: még az üveg színe és a sós víz aromája is kellemes emlékeket idéz fel. A terméket nedves hajra kell felhordani - masszázs mozdulatokkal hajtom a fürtökbe, és hagyom, hogy természetesen megszáradjon. Természetes hullámok keletkeznek, és ha maximális volumenre vágyik, formázza haját diffúzorral.

  Ár kérésre

  Sampon és balzsam Hidratáló sampon // Balzsam, Sachajuan

  A svéd márka, amelynek neve az alapítók (Sasha és Juan) nevéből áll, egyszerű és aranyos termékeket készít - mindez tengeri moszaton alapul. A márka kicsi vonallal rendelkezik a test számára, de Sachajuan erős vonása a haj: ápolás és formázás. A legváltozatosabb - hidratáló - vonalat választottuk: a sampon és a balzsam argánolajat, retinoidokat és antioxidánsokat tartalmaz, mindenki számára megfelelő, vegyi expozíció és a nap után megtartja a göndör hajgöndöröket és rendet tesz a hajban..

  Ár: körülbelül 2000 rubel. eszközenként

  Maszk göndör hajra Twisted Elastic Treatment, Sebastian

  Ár: 2 150 dörzsölje.

  Spray a fixáláshoz Awapuhi WIld Ginger Finishing Spray, Paul Mitchell

  A csomagolás esztétikai öröm. Fekete matt felületű és fehér miniatűr jácint. A Wild Ginger ("vad gyömbér") név - akárcsak a Robin Hoodról szóló mesékből.

  Szombat este előtt tesztelték. Szeretem a természetes hajszerkezetemet, de esős napokon ezek a szellős fürtök kiegyenesednek, és a koronán elmosódott glória marad. Megpróbáltam rögzíteni a természetes mennyiségemet: két adag spray-t permeteztem a hajgyökerekbe (a tubust az utasításoknak megfelelően 20-30 centiméter távolságban tartottam). Az illat a fűszeres gyömbér és az esős erdő illata (friss, gyógynövényes, pihentető) keveréke. Meg akartam érni a hajam, hogy elmondjam a lakk bevonatát, de nem éreztem változásokat - a haj puhábbnak tűnt, mint volt, nem maradt „lakk kéreg”.

  Kíváncsi voltam, mi okozta ilyen enyhe hatást - tanulmányoztam a címkét. Az Awapuhi WIld gyömbéres befejező spray Awapuya hidratáló növényi kivonatot tartalmaz. Gondoskodik a hajadról, amíg a stílusod tart. Egyébként maga Sir Paul Mitchell fedezte fel ennek a hawaii virágnak a hajra gyakorolt ​​előnyeit!

  A lakk megbirkózott feladatával - megőrizte a hajam szerkezetét, még akkor is, ha végigjártam a hidat a szitáló esőben.

  Ár: körülbelül 1000 rubel.

  Wave Runner texturáló spray Got2b, Schwarzkopf

  Az egyik legsikeresebb tengeri sós spray, amelyet kipróbáltam. Nem igényel lakkkal történő rögzítést, erősen és érezhetően hozzáadja a haj mennyiségét, állagát és hullámosságát. És vele a kocsi fél nap után nem válik tökvé, mint néha előfordul! És természetesen nagyon jó, hogy az eszköz megfizethető..

  Ár: körülbelül 500 rubel.

  Sampon baobab levél kivonattal, Yves Rocher

  Történt, hogy alig sikerül olyan magas színvonalú költségvetési forrásokat találnom, amelyek a göndör hajra hatnának. De másodszor az Yves Rocher alapjai adnak prémium esélyeket. Az első termék a Volume sorozat mályvás kondicionálója. A második pedig egy sampon baobab kivonattal a göndör haj számára. Nem nehezedik le, de vizuálisan a szálak sűrűbbnek tűnnek. Nem mondhatom, hogy tökéletes természetes fürtökké válnak (erre csak a stílus képes), de a frizura nagyon szép. A készítményben található baobab-kivonat felelős a ragyogásért és a táplálkozásért. Az Yves Rocher termékeinek egész sora van ezzel az összetevővel..

  Hajformázó balzsamok

  Kapus Professional erősítő egyenes és göndör hajra Amplifie.

  A kettős hatású „erősítőt” az egyenes vagy göndör hajra úgy tervezték, hogy fokozza az egyenes haj vagy a pattogó hajsütés hatását. A termék minden típusra alkalmas..

  Londa hajvasaló, 750ml (Londa Professional.

  A Londa Professional Sleek Smooth Straightening Treatment lehetővé teszi, hogy könnyedén simítsa a rakoncátlan fürtöket, és helyreállítsa a száraz haj fényét és erejét. R technológia..

  Loreal Professional Protective Serum Steampod simításhoz.

  Steam Pod a Loreal-tól - egy sor olyan hajformázó termék, amely magas kerámia, keramid és kationos anyagokat tartalmaz, amelyek helyreállítják a haj szerkezetét és maximális nedvességet biztosítanak..

  Revlon Professional simító balzsam gyenge rögzítéssel és.

  A kezelhetetlen haj formázása mindig problémát jelent, de a Revlon Smooth Iron Guard balzsammal megoldhatja ezt a problémát. A termék növeli a haj kezelhetőségét, simavá teszi, és..

  Mad Ebout Weews texturáló balzsam 150 ml (Schwarzk.

  A Mad About Waves szeles textúrájú balzsam egy speciális hidratáló komplexumon, az Aquarine-on alapul, igazi lelet azok számára, akik hullámosak, hajlamosak a rendkívül dúsra..

  Schwarzkopf feszesítő balzsam Fiber Force 150 ml (Schwarzkopf Pro.

  A dúsított ápoló formula helyreállítja a sima és egyenletes felületet a hajon, megvédve a termikus eszközök hatásaitól. Pajzsot hoz létre a hajszál körül, táplálja és megvédi a hőtől..

  Schwarzkopf Miracle15 univerzális balzsam 50 ml (Schwarzkopf Profe.

  Szuper sokoldalú, 15 előnyös balzsam, selyemkivonattal dúsítva, felkészíti a hajat a frizurára, szétválasztja, védi és fokozza a fényt. A könnyű gondozási formula biztosítja..

  Botavikos hidratáló balzsam, mini formátum, 50 ml.

  Az utószezonban a sok formázás és festés után a haj kimerül, törékennyé és élettelenné válik. Száraz, fénytelen, göndör hajhoz, sérült hegű hajhoz..

  Hajformázó balzsamok

  Az üzletünkről

  Online áruház A Mefora.ru egy új formátumú online áruház. Nem csak szépségápolási és egészségügyi termékeket kínálunk, hanem szépségápolási megoldások rendszerét is. Megoldásaink segítenek abban, hogy mindig formában legyél. Integrált megközelítést kínálunk: nemcsak dekoratív és ápoló kozmetikumok, hanem egészségre, fiatalításra stb. egészség és virágzó megjelenés kezdődik. Szeretjük ügyfeleinket, és a nap 24 órájában, a hét minden napján dolgozunk Önnek.

  Balzsamok és testápolók

  Hajformázó krémek, balzsamok kedvezménnyel a Bellestar.ru kozmetikai üzletben

  A frizura biztonságos rögzítéséhez hajformázó krémeket, balzsamokat használnak, amelyek megvásárolhatók a Bellestar.ru professzionális kozmetikai üzletben. Ezek a termékek vastag textúrájúak és nedves szálakra vannak felhordva. Ezt követően hajformázó vasalóval, hajszárítóval vagy vasalóval hajformázhat.

  Üzletünkben vásárolhat egy hajformázó balzsamot, testápolót, amelyek alkalmasak vastag, vékony, nehezen fésülhető és fodros hajformázásra. Nálunk vásárolni nyereséges és kényelmes:

  • a katalógus megfizethető áron széles választékot tartalmaz hajápolási termékekből, különféle gyártóktól;
  • szakembereink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb terméket, megválaszolni az ügyfél minden kérdését;
  • a vevő mindig igénybe veheti a kézbesítési szolgáltatásokat;
  • különféle fizetési lehetőségeket kínálunk.

  Tőlünk lehet minőségi kozmetikumokat vásárolni a legjobb áron.

  A hajformázás legjobb kozmetikumainak értékelése

  Ma a formázási eljáráshoz különféle speciális eszközökre van szükség:

  • hab,
  • gél,
  • hab és mások.

  Magas hőmérsékletnek kitett terméktípusok

  Ha haját hajszárítóval, vasalóval vagy hajsütővasal formázza, akkor szüksége lesz:

  • hajformázó hab;
  • hab;
  • paszta;
  • testápoló;
  • olajok;
  • testápoló.

  Most nézzük meg közelebbről a felsorolt ​​lehetőségeket, és próbáljuk kiválasztani közülük a legjobbat...

  Hajformázó hab

  A hab elegáns formát adhat hozzáadott textúrával és tartással.

  Vékony fürtök készítésére használják. Ugyanakkor természetesnek tűnhet, vagy matt felületű formában eshet a hajra..

  Alkalmazási módszer: A habot egyenletesen alkalmazzák a nedves haj teljes hosszában. A térfogat létrehozásához a hajszárító légáramlását a tippektől a gyökerekig kell irányítania..

  A hosszú hajat legjobban egy közepes méretű kefével, a rövid hajat közepes átmérőjű fésűvel lehet kialakítani. A frizura hangerejének növeléséhez rögzítse a gyökereinél. Ez elképesztő hatást eredményez, még akkor is, ha a haj vékony..

  A vezető márkák, a Schwarzkopf és a Wella termékei megérdemlik, hogy vezető pozíciót töltsenek be az élen. A Vella Shape Control hab a haj fényét és könnyedségét adja.

  Ezenkívül tartalmazza a szükséges B5 provitamint is. A Schwarzkopf "Taft Volume" habhabja jól tartja a térfogatot, és a haj életben marad.

  Hajmodellező hab

  Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a göndör zárakat megvastagítsa. Ugyanakkor a haj nem nehezedik meg, hanem világos marad. A stílushab kevésbé vastag szálakat tesz lehetővé.

  Használat: Vigye fel a habot a szükséges mennyiségben nedves hajra teljes hosszában, a gyökerektől kezdve. Szárítsa meg a fejét hajszárítóval. Remek eszköz göndör fürtök létrehozásához, valamint a fürtök támogatásához és térfogatához..

  Az egyik legjobbnak a Wella Design hajformázó habot tartják, amelynek extra erős tartása van. Hosszú ideig megőrzi a kívánt hangerőt.

  A haj nem tapad össze, és megbízhatóan védett az ultraibolya sugárzástól. A hab könnyen eltávolítható ecsettel. A Nivea márka habja bármilyen stílusra alkalmas. Hosszú ideig tartja a kívánt hangerőt.

  Frizurák készítése olajjal

  Ehhez az eszközhöz nincsenek elsöprő feladatok. Hatékonyan foglalkozik bármelyikkel, beleértve:

  • felépülés;
  • hidratáló;
  • étel és mások.

  Az olajat minden hajtípusra ajánljuk.

  Célja a nedvesség megtartása. Ezáltal a haj egészségesebb, simább és rugalmasabb lesz..

  A termék formulája sok hasznos összetevőt tartalmaz: természetes lenolaj, avokádó, kukorica, szőlőmag, bojtorján stb..

  Hogyan kell használni: Hosszú, töredezett vagy túl vékony haj esetén csak 3 csepp szükséges. Más esetekben egy vagy kettő elegendő..

  Az olajat először tenyérrel dörzsöljük, majd a haj hosszában elosztjuk. Ehhez meg kell simítani a fürtöket. Vannak olajok, amelyek mélyen tisztítják a hajat.

  A legjobb, ha samponozás előtt alkalmazza őket. Ezeket a termékeket nedves fejbőrbe masszírozzuk. Ezután le kell öblíteni a hajat és fel kell használni a sampont.

  Ezenkívül az olaj alkalmazható mind a formázás előtt, mind utána. Hatása alatt a nedves fürtök kisimulnak és hajlékonyabbá válnak..

  Vannak olyan olajok is, amelyek jót tesznek a hajnak és a testnek is. Mosás után felviszik a bőrre, majd törölközővel egyszerűen letörölhetik őket.

  Stílusolajokat kell használni minden alkalommal, amikor mossa a haját. Akkor a hajad nem fél a hajszárítástól. A L'Oreal Professional mitikus olaja kitűnő gyógymódnak számít a hajnak, amely nem engedelmeskedik..

  Kiváló táplálkozási termék avokádó- és makadámiaolajokkal, valamint E-vitaminnal a Wella Professionals olajreflexiói.

  Hajformázó paszta

  A paszta száraz hajformázásra szolgál. Alakot és térfogatot ad a rövid hajnak. A fiatalok bármilyen, a leghihetetlenebb kép elkészítéséhez használják..

  Alkalmazás módja: Vegyünk egy nagy borsó méretű terméket. Kézbe dörzsöli, tiszta és száraz hajba dörzsöli.

  A paszta alkalmazható a gyökerekre vagy csak az egyes szálakra.

  Ennek az eszköznek a használatának köszönhetően a frizura egész nap fennmarad. Sőt, többször is lehet majd átrendezni, megváltoztatva az alakját..

  A legnépszerűbb hajformázó paszták közül meg kell említeni az Osis-t, Keune-t és Alternát. Tökéletesen kiemelik a kívánt szálakat. Náluk a frizura modellezése minden ízléshez elérhető..

  Krém a haj létrehozására és a haj hidratálására

  Ez a termék könnyen hozzáadja a haj mennyiségét. Kiváló hidratáltságot biztosít. Ha álmodozol, könnyen létrehozhatsz bármilyen képet.

  Csökkenti a hajszárító káros hatásait. A testápolóval történő kezelés állandóan kiváló eredményeket nyújt.

  Hogyan kell használni: Amikor a krémet nedves hajra permetezi, összpontosítson a gyökér területére. A stílus hajszárítóval történik. Ugyanakkor formázhatja a haját, ahogy akarja..

  A Wella a tökéletes beállítást, a Perfect Setting-et kínálja, amely csodálatos fényt és szédítő volument kölcsönöz a hajának. A Lotion Taft erős és biztonságos tartást biztosít.

  Hajformázó gél - a termék használata

  A gél egy népszerű kozmetikai termék. Kocsonyaszerű összetétele van. Aeroszolokban is kapható.

  A hajgél lehetővé teszi különféle frizurák készítését. Helyes stílus esetén a nap folyamán nem veszíti el alakját.

  Használati utasítás: A gélt csak tiszta hajra lehet felhordani. Szárítás előtt törölje szárazra a fejét. Ezt követően kis mennyiségű gélt dörzsölnek a gyökerekbe..

  A frizurát a formázás után nem kell lakkal rögzíteni. A gél képes biztonságosan rögzíteni.

  A kellemes tollak segítenek a Thrill OSIS gél-koktél elkészítésében a Schwarzkopf márkától. Nedves megjelenés a Nivea stíluszselével.

  Sokoldalú hajformázó termékek

  Különböző formákban alkalmazzák őket. A frizurák stílusához hajszárító vagy vasaló használható, de nem szükséges.

  A viasz hihetetlen lehetőségekkel rendelkező formázó termék

  Hidratálja a hajat, hozzáadja a térfogatot, az állagot és a ragyogást. Sokoldalú formázó terméknek számít. A viaszszerkezet megakadályozza a haj összetapadását. A nap folyamán a gyönyörű fürtök nem veszítik el rugalmasságukat és rugalmasságukat. Ezenkívül puhák, tapintású selymesek és rugalmasak lesznek.

  Alkalmazás módja: A viaszt száraz és nedves hajra egyaránt felviszik. Először a tenyérre alkalmazzák. A hőmérséklet megolvasztja a viaszt.

  Miután megolvadt, fel kell használni a hajra. Most könnyen megformálható a kívánt forma.

  Kiváló választás a Schwarzkopf Professional Osis + Wax It viasza. Ez a sokoldalú eszköz lehetővé teszi a haj textúrájának teljes ellenőrzését és a szükséges akcentusok elkészítését..

  A Wella viaszok nélkülözhetetlenek az extrém stílushoz. Nyugodtan modellezze a kócos megjelenést.

  Styling krém rakoncátlan hajra

  Segíteni fog a gyönyörűen egyenes fürtök stílusában. A krém fényt ad a hajának.

  Használat: A terméket a tenyerébe szorítják, és egyenletesen elosztják a száraz vagy nedves hajon. Ezt követően megadják a szükséges nyomtatványt.

  A hajat természetesen lehet szárítani, hajcsavarókra tekerve, vagy hajszárítóval.

  A Schwarzkopf Got2B "Light flirt" stíluskrém kisimítja a szemtelen szálakat, tökéletesen megtartja a frizura alakját, kellemes ragyogást kölcsönöz a hajnak.

  A Taft Styling Cream Complete nagyon erős tartás. Semmi időjárás nem teszi tönkre a haját!

  Hajformázó termékek típusai, amelyek nem lehetnek kitéve hőmérsékletnek

  Az agyag és a por ebbe a kategóriába tartozik. Használatukkal nagyon gyorsan létrehozhat egy stílusos frizurát. Ehhez nincs szükség hajszárítóra vagy vasalóra..

  Agyag egy új textúrájú megoldás létrehozásához

  Lehetővé teszi, hogy gyakran változtasson a stílusán. Az agyagot kézzel alkalmazzák a hajra. Használja az ujjait a kívánt stílus létrehozásához. Pár perc alatt bármilyen stílusot megtehet.

  Alkalmazási módszer: Egy kis agyagot dörzsölnek a kezekbe. Miután felmelegedett, vigye fel a hajra, és hozza létre a kívánt frizurát..

  A Wella kiváló Texture Touch átalakító agyagja megvédi a hajat az UV-sugaraktól és fényt kölcsönöz.

  Hajformázó por

  A modellező por olyan termék, amely a közelmúltban jelent meg. A rövid haj és a közepes hosszúságú haj tulajdonosai használják. A por színtelen, halványító és színes lehet. Könnyű vele elkészíteni a szükséges ékezeteket a hajában..

  Alkalmazási módszer: Ennek a terméknek két alkalmazási módja van. 1-én a port egy korsóban tartják az elválás felett. A szálak elválasztása után a terméket felviszik a haj gyökereire.

  A 2-vel a port az ujjaival viszik fel. Miután a terméket felhordta a párnákra, a hajgyökér területére dörzsöli. A frizura terjedelmesebbé válik. Az egyes szálak kiemeléséhez por kerül rájuk.

  Osis - professzionális por sötét hajra.

  A Matrix gyorsan ható fehérítőszer. Hasznos összetevőket tartalmaz a haj számára.

  Ami a személyes választásomat illeti, szívesen használom azokat a termékeket, amelyeket a Schwarzkopf gyárt. Mindig gélt használok.

  Jó illata van. A gélt takarékosan töltik. A haj nem tapad össze. A gél segítségével létrehozott frizura könnyedén kitart a gyártó által ígért 24 órában.

  Hajápolás

  Hajápolási termékeket keres? A "Szakáll bácsi" online áruházban számos férfi fésű található minden típusú hajhoz, mindenféle hajformázó termék, valamint samponok és balzsamok. A legjobb prémium férfikozmetikumok a világ vezetőitől!

  Fésűk és hajkefék
  A stílusos fésűk a hajának preppy megjelenést kölcsönöznek. A "Szakáll bácsinál" olyan világmárkák férfi fésűi és ecsetei találhatók, mint a Chicago Comb, a Prospectors, a KENT és még sokan mások. Ezek a férfi hajkefék kellemesek, könnyen és egyszerűen használhatók. A férfi prémium fésűk hibátlan stílust és önbizalmat kölcsönöznek a jövőben.

  Hajformázó termékek
  A "Szakáll bácsi" internetes áruházban zsírokat vagy pasztákat találhat a stílusukhoz, gélt vagy rúzsokat a haj rögzítéséhez. Krémek, por, viasz - bármely férfi hajának referencia megjelenést kölcsönöz. Minden kiváló minőségű férfi kozmetikum, amelyet csak a legjobb és jól bevált gyártók gyártanak: Prospectors, Truefitt & Hill, Clubman és más globális márkák.

  Samponok és balzsamok
  A természetes alapanyagokból készült samponok alaposan és gyengéden eltávolítják a korpát és a faggyút a hajadról. Az olyan samponok, mint a Kedves szakáll, a Lock Stock és a Barrel, a Borodist, erősítik és táplálják a hajat. Az illatos töltőanyagok felejthetetlen aurát teremtenek egy sikeres emberről!

  Balzsam

  Visszaállítja a fehérített, fehérített és kiemelt hajat, rugalmasságot és fényt kölcsönöz a hajnak.

  Visszaállítja a hajat, puhává és selymessé, rugalmassá és sűrűvé, egészséges megjelenésűvé és ragyogóvá.

  Erősíti, táplálja és védi a legyengült hajat, megakadályozza a haj törését és hajhullását.

  Hidratálja, védi és puhítja a porózus, durva hajat. Puhaságot, simaságot és fényt kölcsönöz a hajnak.

  Erősíti a hajat, védi a haj színét, megkönnyíti a fésülést, a haj sima és fényes lesz.

  Táplálja és védi a festett és száraz haj színét, erőt, simaságot és fényt kölcsönöz a hajnak. Megkönnyíti a fésülést.

  Hatékonyan regenerálja és hidratálja a hajat, rugalmasságot és feszességet biztosítva, erősíti a porózus haj szerkezetét.

  Kisimítja a kutikulákat, puhává és fényessé teszi a hajat. Erősíti és védi a hajat a sérülésektől és a töréstől.

  Hidratálja és táplálja az egyes hajokat, megőrzi a festett haj színét, biztosítja a könnyű fésülést és a haj gyors helyreállítását.

  Nem szárítja a hajat, nedvességet ad a hajnak, megtartja színét, növeli a térfogatát és megkönnyíti a fésülést.

  Megőrzi és fenntartja a haj színét

  Puha, sima és fényes hajat hagy

  Megkönnyíti a szétválást, selymessé és rugalmassá teszi a hajat.

  Helyreállítja és táplálja a hajat anélkül, hogy lemérné, helyreállítja annak természetes rugalmasságát.

  Napi használat esetén segít megelőzni a hajkárosodást.

  Egészségét és páratlan védelmét biztosítja a hajának a mindennapi károsodások ellen, miközben fokozza a haj erejét és integritását.

  Erősíti a hajat a szerkezet helyreállításával

  Leválasztja a hajat és kisimítja a kutikulákat

  Elősegíti a haj regenerálódását, megkönnyíti a fésülést és puhává teszi

  Balzsam vastag és törékeny hajhoz a puhaság és ragyogás érdekében

  Erősítő anti-age kondicionáló hosszú hajra

  Erősítő anti-age kondicionáló hosszú hajra

  Azonnal táplálja és hidratálja a száraz, stresszes hajat, vitalitást adva.

  Visszaállítja a hajat minden szinten, tápanyagokkal és nyomelemekkel töltve fel sejtszinten.
  A termék hővédő tulajdonságokkal is rendelkezik..

  Intenzíven hidratál és fényes fényt ad, segít eltávolítani az unalmas és sárga árnyalatokat, helyreállítja az egészséget.

  Klímaberendezés hűvös hamu szőke tónusok megőrzéséhez

  Klímaberendezés a hűvös szőke megőrzéséhez

  Klímaberendezés a hűvös szőke megőrzéséhez

  Balzsam a haj táplálására és puhítására

  Balzsam a haj táplálására és puhítására

  Klímaberendezés hidratáláshoz és térfogathoz

  Balzsam a haj színének és fényének erősítésére és fenntartására

  Tonizáló balzsam a színtelítettség fenntartása érdekében

  Tonizáló balzsam a színtelítettség fenntartása érdekében

  Tonizáló balzsam a színtelítettség fenntartása érdekében

  A Raspberry Ecetar hajbalzsam kezeli a hajat, és varázslatos málnaillatot hagy maga után

  A világos vagy fehérített haj balzsamápolása fenntartja a színt, a helyes tónust, megszünteti a nem kívánt sárga pigmentet

  A feszesítő sampon alaposan megtisztítja a hajat és a fejbőrt, frissesség érzetet ad, alkalmas mind nőknek, mind férfiaknak.

  Az ápoló spray hidratálás és védelem érdekében felkészíti a hajat a frizurára, megakadályozva a fürtök kiszáradását, valamint erejük és fényük elvesztését.

  A termék nem tartalmaz szulfátokat és parabéneket, kiküszöböli a fodrosodást, gondosan ápolja a fürtöket

  A termék nem tartalmaz szulfátokat és parabéneket, kiküszöböli a fodrosodást, gondosan ápolja a fürtöket

  Ötvözi a formázási és ápolási funkciókat: puhaság, simaság, hővédelem, a fodrosodás megszüntetése

  Repair-me. Az öblítő mélyen táplálja a hajat és a fejbőrt, a készítmény gondosan kiválasztott összetevőinek köszönhetően

  Repair-me. Az öblítő mélyen táplálja a hajat és a fejbőrt, a készítmény gondosan kiválasztott összetevőinek köszönhetően

  Kevin Merphy Plumping. Az öblítés gyenge, hajhullásra hajlamos. Vele a fürtök erősebbé, sűrűbbé és terjedelmesebbé válnak.

  Kevin Merphy Plumping. Az öblítés gyenge, hajhullásra hajlamos. Vele a fürtök erősebbé, sűrűbbé és terjedelmesebbé válnak.

  A Kevin Merphy intenzív hidratáló balzsam segít életre kelteni a haját, ragyogást nyújt

  A Kevin Merphy intenzív hidratáló balzsam segít életre kelteni a haját, ragyogást nyújt

  Kevin Merphy Cool. Angyal tonizáló balzsam szőke hajra

  Kevin Merphy Cool. Angyal tonizáló balzsam szőke hajra

  Balzsam szőke hajra

  Balm Blonde.Angel színezett szőke, természetes vagy szürke hajra alkalmas

  Az egyik fő hajápolási termék a hajbalzsam. Ezen kozmetikai termékek számtalan mennyisége lehetőséget kínál boltunk minden látogatójának a megfelelő termék kiválasztására. A hatásspektrumtól és a gyártó szilárdságától függően a hajbalzsamok több típusra oszthatók. Az egyik a színezett haj balzsamja, amelynek fő célja a színező pigmentek tartósságának megőrzése, valamint a sérült haj szépségének és helyreállításának biztosítása. Ezen felül vásárolhat olyan hajbalzsamot, amelyet kifejezetten göndör, olajos, száraz, sérült, töredezett hajra terveztek. Köztük vannak olyan kozmetikai termékek, amelyek egyedülállóak és alkalmasak minden típusú hajra, regeneráló és lágyító hatásúak..

  A Matryoshka online áruház megnyitásával jó lehetőség volt a hajbalzsam vásárlására. A kényelmes katalógus a külföldi gyártók legjobb hajbalzsamjait tartalmazza, amelyek csak a pozitív oldalon bizonyítottak. Ezt ellenőrizheti a többi vásárló által írt vélemények elolvasásával. A Matryoshka katalógusban csak a legjobb árak és minőségi választék találhatók!

  Balzsam a haj mennyiségéhez: melyiket válasszuk?

  A hajbalzsam hatékony termék, amely kiváló minőségű, átfogó hajápolást biztosít. Az eszköz könnyű krémes szerkezetű, számos funkciót végez a fürtjeihez:

  1. A kitöltött hajmérlegen keresztül behatolva kitölti az üregeket.
  2. Táplálja és helyreállítja a fürtöket.
  3. Serkenti a növekedést.
  4. A szőrtüszőn a leghatékonyabb eszközök a következők: zsurló, cink, zsírsavak.
  5. Kiegyenesíti a tincseket a sima és puha haj érdekében.
  6. Megkönnyíti a fésülést és a frizurát.
  7. Felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat a fejbőrben.
  8. Semlegesíti a samponok agresszív hatását.
  9. Láthatatlan vékony réteget hoz létre, amely megvédi a frizurát a külső tényezőktől.
  10. Megtartja a szükséges mennyiségű nedvességet a szálakban.
  11. A jó minőségű termék fitoösztrogéneket tartalmaz: komló, zsálya, szőlőmag kivonat, amelyek megakadályozzák a hajhullást.

  Mi legyen a balzsam

  A balzsam kiválasztásakor figyeljen a termék tulajdonságaira.

  • megelőző hatása van a fürtökre,
  • takarékosan költeni,
  • ne száradjon ki és ne eressze le,
  • semleges szaga van,
  • könnyen alkalmazható nedves fürtökre,
  • természetes összetevőket tartalmaznak.

  A termék nem:

  • legyen nagyon folyékony,
  • irritálja a bőrt,
  • a fürtöket nehezítsék,
  • sampontól függ,
  • kombinálja más eszközök tulajdonságait.

  Kínálunk egy áttekintést a különböző márkák néhány alapjáról. Talán köztük talál valamit, ami méltó a frizurájához..

  A balzsamok áttekintése a fürtök térfogatához

  Balzsam "Sárgabarack" a Baxter finom fürtjeiből (térfogat), 1000 ml.

  • visszaállítja a legyengült szálakat,
  • táplálja a fürtöket a festés és a göndörítés után,
  • kisimítja a szál felületét,
  • fényt ad,
  • antisztatikus hatás,
  • vitaminokat és fehérjét tartalmaz.

  Concept dúsító balzsam zsíros hajra, 300 ml.

  • fokozza a természetes színt,
  • helyreállítja és táplálja,
  • jótékony hatással van a sérült fejbőrre.

  Balzsam "Térfogat száraz és sérült fürtökhöz" a Concept 300 ml-től.

  • serkenti a növekedést,
  • ad hangerőt és fényt,
  • helyreállítja és táplálja.

  VOLUMETRY Thin Hair Volumizing Care by L'Oreal, 150 ml.

  • a vitaminok tartalmának köszönhetően táplálja és hidratálja a fürtöket,
  • mennyiséget ad a finom szálaknak,
  • fényessé teszi a szálakat.

  Amplify Total Results Volumizing Matrix 1000 ml.

  • kisimítja,
  • táplálja,
  • helyreállítja,
  • megkönnyíti a fésülést,
  • tartós használat esetén a haj állapota javul.

  O Way XVolume volumizáló balzsam, 300 ml:

  • búzacsírát, vitaminokat, fehérjéket tartalmaz,
  • fényrögzítő hatás,
  • táplálja,
  • rugalmasságot és fényt ad,
  • engedelmessé teszi a fürtöket.

  T-Lab Volume Booster Volume Booster 1000 ml:

  • a termék beborítja az egyes hajokat, anélkül, hogy lemérné a fürtöket,
  • erősíti és táplálja.

  Volume krém-balzsam finom fürtökhöz limnantes olajjal 1000 ml:

  • rugalmasságot ad,
  • táplálja és helyreállítja.

  Balzsamok áttekintése a "Belita" cégtől

  "Térfogat és energia Q10 koenzimmel" (minden hajtípusra):

  • fiatalos energiával látja el a sejteket,
  • nanoszómák - hasznos hatóanyagok vezetői a bőr rétegeibe,
  • táplálja a fejbőrt, fokozva a sampon hatását,
  • intenzív gyógyulás.

  Balzsam "Push-up hatás és erősítés" (minden hajtípusra):

  • alap - tengeri plazma,
  • erősíti,
  • rugalmasságot ad,
  • megvastagítja a szerkezetet,
  • helyreállítja,
  • védőfóliát hoz létre,
  • kiegyenlíti a göndör felületét,
  • minden hajtípusra alkalmas.

  Balzsam bambusz kivonattal "Hővédelem és térfogat":

  • könnyű szerkezet,
  • tökéletesen kiegészíti a sampon hatását,
  • bambusz kivonatot és polimert tartalmaz,
  • vékony filmet hoz létre,
  • védelmet nyújt a vasalás és a hajszárító hatásaival szemben,
  • megkönnyíti a fésülést és a fésülést,
  • pompát ad.

  Balzsam normál hajra:

  • fényt és hangerőt ad,
  • tölgyfakéreg, húr, útifű kivonatokat tartalmaz,
  • fahéjolaj részeként rozmaring,
  • felébreszti a szunnyadó tüszőket,
  • ragyogással és ragyogással tölti meg a fürtöket,
  • serkenti a haj növekedését.

  Gyökérfogat rizs- és búzaproteinekkel minden hajtípusra:

  • azonnal helyreáll,
  • pompát ad,
  • nem nehezedik le,
  • szálak nem kusza, könnyen fésülhetők,
  • magas hőmérséklet elleni védelem.

  Balzsam a haj térfogatára és vastagságára: "Gesztenye és Ginkgo biloba":

  • gondozza a vékony gyengült fürtöket,
  • ad hangerőt és erőt,
  • helyreállítja a fejbőr működését,
  • táplálja, erősíti.

  Planeta Organica

  A társaság természetes biotermékeket állít elő. Kiváló minőségű gondozást nyújt fürtjeinek. A Planeta Organica balzsamok előnyei:

  1. Nincs szintetikus adalékanyag.
  2. Kényelmes csomagolás.
  3. Parabénmetes.
  4. Nem okoz függőséget.
  5. Táplálékot nyújt a fürtöknek és a fejbőrnek egyaránt.

  Balzsamok "Pure Line"

  Ez a márka kiváló ár-minőség aránnyal kedveskedik vásárlóinak. A cég különféle termékeket gyárt a fürtök ápolására. A készítmény olyan növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek kedvezően befolyásolják a haj állapotát.

  Nivea

  Ez a márka csodálatos balzsamot tartalmaz - "Látványos hangerő". Alkalmas élettelen és gyenge hajra, észrevehető mennyiséget kölcsönöz nekik a gyökerektől. A terméket nem kell lemosni, nem nehezíti meg a szálakat, puha és rugalmas tartja őket.

  Styling termékek

  • Minden termék 4845
  • Arc 1862
   • Minden termék 1862
   • Maszkok 949
   • Szemek 51
   • Tisztítás 18
   • Micellás víz 45
   • Öregedésgátló ellátás 83
   • Univerzális ellátás 216
   • Mosás 122
   • Bozótok és hámlások 57
   • Ajkak 187
   • Problémás bőrre 77
   • Tonikok és tej 51
  • Test 1102
   • Minden termék 1102
   • Dezodorok 115
   • Tisztítás 157
   • Táplálkozás és hidratálás 146
   • Testformálás 15
   • Szőrtelenítés 59
   • Kézre és lábra 147
   • Tusfürdők és krémek 113
   • Pamutrügyek és párnák 18
   • Bugyi bélések 39
   • WC-papír 10
   • Tömítések 41
   • Borotválkozás és szőrtelenítés után 3
   • Bozótok és hámlások 46
   • Egyéb 84
   • Szalvéták 48
   • Testpermet 35
   • Tamponok 26
  • Haj 1296
   • Minden termék 1296
   • Samponok 235
   • Festés 475
   • Különleges eszközök 79
   • Stílus 242
   • Balzsamok és balzsamok 171
   • Maszkok 94.
  • A szájüreg gondozása 253
   • Minden termék 253
   • Fogkrémek 155
   • Fogkefék 64
   • Öblítők 34
  • Tan 65
   • Minden termék 65
   • Önbarnító 16
   • Napvédelem 22
   • 12. nap után
   • Barnulás aktiválása 15
  • Gyerekeknek 145
   • Minden termék 145
   • Fogkefék 14
   • Ápoló termékek 101
   • Napvédelem 8
   • Fogkrémek 22
  • Férfiaknak 122
   • Minden termék 122
   • Szerszámgépek és pengék 28
   • Borotválkozás 17
   • Zuhanyzók 25
   • Borotválkozás után 10
   • Dezodorok 42
  • Minden termék 7905
  • Sminkhez 259
   • Minden termék 259
   • Ecsetek 128
   • Szivacsos 63
   • Jelentkezők 8
   • Csipesz 16
   • Egyéb 44
  • Kiegészítők 936
   • Minden termék 936
   • Kozmetikai táskák 298
   • Üzleti kiegészítők 462
   • Egyéb 88
   • Táskák 88
  • Női hajra 4401
   • Minden termék 4401
   • Curler 12
   • Egyéb 292
   • Rákok 442
   • Fejpántok 599
   • Rugalmas szalagok 645
   • Hajfestéshez 17
   • Hajtűk 374
   • Ecsetek 62
   • Készletek 1603
   • Masszázs kefék 67
   • Fésűk 288
  • Baba hajra 1304
   • Minden termék 1304
   • 207. fejpánt
   • Egyéb 169
   • Készletek 534
   • Rákok 46
   • Gumiszalagok 244
   • Hajtűk 104.
  • Harisnyanadrág és zokni 487.
   • Minden termék 487
   • Térdmagasság és zokni 182
   • Harisnyanadrág 287
   • Egyéb 8
   • Harisnya 10
  • Manikűrhöz és pedikűrhöz 121
  • Mobiltelefonokhoz 397
  • Minden termék 532
  • Háztartási vegyszerek 369
   • Minden termék 369.
   • Fürdőszobákhoz és WC-khez 83
   • Légfrissítők 46
   • Mosás 111
   • Rovarriasztó 11
   • Ruházatápoláshoz 10
   • Cipőápoláshoz 23
   • A 21. szoba számára
   • 64-es konyhához
  • Takarítás 49
  • Élelmiszertárolás 114
 • A frizura a rakoncátlan fürtökkel rendelkező nők számára kötelező napi rutin. A göndör és bolyhos haj sok tulajdonosa nem nélkülözheti. Sok embernek szüksége van hajformázó termékekre minden reggel, hogy megkapja a kívánt megjelenést. Néha szükség lehet rájuk a nap folyamán - a frizura kijavításához. Egyesek számára a hajápolási termékek szerves részévé vált a hajformázó termékek használata. A "Podruzhka" online áruház mind drága professzionális, mind költségvetési hajformázó termékeket kínál.

  Gazdag árukínálat

  A "Girlfriend" -ben különféle rögzítési fokú lakkokat, spray-ket, habokat, habokat, géleket és viaszokat találhat: a könnyűtől a szuper erősig. Itt megtalálja pontosan a megfelelő hajformázó terméket, figyelembe véve azok típusát, állapotát és egyéb jellemzőit. A válaszadó tanácsadók pedig örömmel segítenek ebben..

  Hajformázó kozmetikumaink vannak különböző országok gyártói közül: Oroszország, Kína, Magyarország, Ausztria, Olaszország, Németország, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Szlovénia, Szlovákia, Anglia, Svédország, Franciaország.

  A "Podruzhki" választékába olyan márkák tartoznak, mint: Wella, Londa, Schwarzkopf, Syoss, Toni & Guy, Taft, Nivea, Estel, Charles Worthington, Eo Laboratorie, Got2b, Finesse, John Frieda, Hairkov, Kensuko, Mades " Lovely ".

 • Fontos Tudni A Maszkok Haj

  Házi sör hajmaszkok

  Beszéljünk ma a haj söréről. Csak egy lusta lány nem álmodik a gyönyörű hajról. Hiszen éppen ők a nőiesség mércéje, róluk szól sok dal, sok száz verset és legendát találtak fel. Amint azonban a gyakorlat azt mutatja, a szépneműek többsége nem gondozza megfelelően a haját, tévesen azt gondolva, hogy csak drága szalonos eljárások nyújtanak megfelelő gondozást..

  Hajvitaminok ampullákban: gyógyító hatás és alkalmazási módszerek

  Olvasási idő: 8 percAz ampullákban található hajvitaminok kézzelfogható helyreállító hatást fejtenek ki és megakadályozzák a kopaszodást.