Legfontosabb / Felépülés

Ossza meg ezt

Felépülés

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

148 ₽ összeget spórol

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

A brokkolaj megkönnyíti a nedves haj fésülését, csökkenti az elektrosztatikus stresszt, puhábbá és selymesebbé teszi a hajat. Ezen értékes tulajdonságai miatt a brokkoliolajat néha növényi szilikonnak nevezik. A brokkoliolajjal készített hajkészítmények egy kis tanulmányából kiderült, hogy tulajdonságaikban nem alacsonyabbak, mint a szilikonos készítmények. Ennek eredményeként a haj fényt, simaságot és puhaságot kap szilikon használata nélkül. A hidratáló komplex rugalmasságot kölcsönöz a hajnak. rugalmasság és egészséges megjelenés. Alkalmazás módja: nedves hajra vigyen fel kis mennyiséget, a haj gyökereitől 5-10 cm-re hátrébb lépve, 2-5 percig. Mossa le vízzel. Színes és száraz haj esetén enyhén meggördült hajra ajánlott alkalmazni.

Kondicionáló balzsam brokkoli olajjal

Finoman gondozza a haj szerkezetét a teljes hossza mentén, anélkül, hogy lemérné, simává, fényesebbé, puhává teszi és megkönnyíti a fésülést. A balzsam összetevői nedvességgel telítik a hajat, helyreállítják természetes védelmi funkcióit és kisimítják a pikkelyeket. Ennek eredményeként a haj egészségesebbé, kezelhetőbbé és fényesebbé válik..

Cél: megkönnyíti a haj fésülését, csökkenti az elektrosztatikus stresszt, puhábbá és selymesebbé teszi a hajat.

A balzsam hatékonyságát a készítmény hatóanyagai biztosítják:
- A brokkolaj megkönnyíti a nedves haj fésülését, csökkenti az elektrosztatikus stresszt, puhábbá és selymesebbé teszi a hajat. Ezen értékes tulajdonságai miatt a brokkoliolajat néha növényi szilikonnak nevezik. A brokkoliolajjal készített hajkészítmények egy kis tanulmányából kiderült, hogy tulajdonságaikban nem alacsonyabbak, mint a szilikonos készítmények. Ennek eredményeként a haj fényt, simaságot és puhaságot kap szilikon használata nélkül.
- A shea vaj értékes kozmetikai olaj, erős védő, lágyító, hidratáló és regeneráló tulajdonságokkal. Védi a hajat a káros környezeti tényezőktől, könnyű fésülést és a töredezett haj helyreállítását biztosítja. Hatékonyan táplálja a hajat, megszabadítva a szárazságtól és a töréstől.
- Illóolaj édes narancsból - nemcsak kellemes illattal rendelkezik, hanem segít erősíteni a haj szerkezetét és helyreállítani a száraz hajat, megszünteti a korpásodást, ragyogást és rugalmasságot kölcsönöz a hajnak.
- Extra illóolaj ylang-ilang - táplálja és hidratálja a hajat, megszünteti a szárazságot, gyógyítja a töredezett hajokat, erősíti a hajszál általános szerkezetét.
- A tejsav és a delta-glükonolakton növeli a haj fényét és puhaságát. Hidratálja őket teljes hosszukban.
- Az észter quat (biológiailag lebontható, növényi eredetű észter) kiváló kondicionáló tulajdonságokkal rendelkezik, enyhíti a statikus állapotot nedves és száraz hajon, megkönnyíti a fésülést, védő fóliát hoz létre.

Alkalmazás módja: nedves hajra vigyen fel kis mennyiséget, a haj gyökereitől 5-10 cm-re hátrébb lépve, 2-5 percig. Mossa le vízzel. Színes és száraz haj esetén enyhén meggördült hajra ajánlott alkalmazni.

Lejárati idő: a gyártástól számított 12 hónap.

Tárolási körülmények: tartsa távol a napfénytől és a hőtől.

Ellenjavallatok: az összetevők egyéni intoleranciája.

Összetevők: ioncserélt víz, sztearinsav és cetearil-alkohol alapú quát-észter *, növényi glicerin, delta-glükonolakton, tejsav, sztearamidopropil-dimetil-amin, fenetil-alkohol, gliceril-sztearát *, brokkoli magolaj *, shea vaj, illó narancsolaj, ylang-ylang extra illóolaj, tokoferol keverék *, béta-szitosztirol *, szkvalén (növényi) *.

* feltüntetik azokat az összetevőket, amelyek megerősítették a COSMOS / ECOCERT / ORGANIC szabványokat.

Új felállás a partitól 19.03.03-tól

Összetevők: tisztított víz, cetearil-alkohol *, glicerin (növényi), disteroiletil-dimónium-klorid *, delta-glükonolakton, sztearamidopropil-dimetil-amin, benzil-alkohol *, brokkolaj, shea vaj, gliceril-sztearát SE *, guargumi *, cékla keverék * szitoszterin *, szkvalén * (növényi), citromsav, narancs illóolaj, ilang-ilang illóolaj, gliceril-laurát *.

* a COSMOS és / vagy az ECOCERT szabvány által tanúsított alkatrész.

Helló, használhatok balzsamot szürke, színes hajra minden hónapban?

Igen tudsz. + figyeljen a bőrfeszesítő krémre, amely MÁS.

Kérem, mondja meg, mi a balzsam ph-ja?

kondicionáló pH 3,7-3,8

És nagyobb lesz a termelés volumene ?

Helló. kérem, mondja meg, üvegbe van-e csomagolva ?

Nem, a csomagolás műanyag.

Érdekes tény erről a ma felfedezett balzsamról. Tonizálás, miután nem megy lefeküdni, a fehérített hajon szinte nincs pigment. A laminálás után hasonló dolog történik, látszólag olyan jól táplálja a hajat) És természetesen ő mentette meg a hajam a világítás után. Lenyűgözött. Az egyetlen dolog egy kis mennyiségű termék. A hosszú hajam elég 5 mosásra.

Pompás balzsam! Minden ígéretet teljesít, a haj puha, selymes, könnyen fésülhető. Most csak azt veszem. Ez még nagyobb volumen lenne

Helló! Mondja meg, hogy ezt a balzsamot használhatja-e egy 5 éves gyermek?

Elégedett vagyok a termékkel, a haj, miután puha. A takarékosság rovására nem mondok semmit, a haj hossza derék alatt van, és valószínűleg bármely termék gyorsan elfogyasztásra kerül.

Jó napot, mondd, hogy használhatsz balzsamot sampon után, aztán maszkot, vagy jobbat?

A balzsam napi használatra alkalmas, a maszkot hetente 1-2 alkalommal kell felhordani.

A sampon felvitele után csak egy terméket használnak: balzsamot vagy maszkot.

Tetszett a balzsam, nem nehezíti le a hajat, jól teszi a dolgát. A haj sima, könnyen fésülhető!

Kétlem, hogy melyik gyógymódot válasszam: ezt a balzsamot vagy Amla maszkot. A haj nagyon száraz, durva és rakoncátlan, a fej mosásának területe a "pitypang". Ki akarok egyenesíteni és megnehezíteni.

Az Amla maszk jobban megfelel az Ön számára.

Mondja meg, milyen tárolási feltételek vannak ennek a balzsamnak? Volt egy pár dobozom, amelyet elrontottam, szobahőmérsékleten egy szekrényben tartottam körülbelül pár hónapig.

A szeretetet, a tárolási feltételeket a bank jelzi. Hűvös, száraz helyen (nem hűtőszekrényben, de a helyiségnek jól szellőzőnek és száraznak kell lennie).

A balzsam egyszerűen pompás. Köszönet a gyártónak egy ilyen minőségi, csodálatos termékért. Egyáltalán nem tudom fésülni a hajam, egy gubanc gyűlik össze mögötte, és ez a balzsam csodákra képes: a hajat gond nélkül fésülték meg, kellemes tapintású, természetes, puha, és nem érezhető film. Nagyon köszönöm az ilyen terméket.!

A Probe-ot használtam, és örültem az eredménynek. A haj puha, selymes volt, könnyen fésülhető és stílusos! DE miután megvettem ezt a balzsamot egy üvegben, nagyon csalódtam. A haj durva, keményen fésült és nem illik hozzá! (Csalódott! (

Nem tetszett. az ingatlan nem különbözik a tömegpiaci balzsamoktól. A hajam nehéz, vastag és nehezen fésülhető. A balzsam nem felelt meg nekem. Nem tetszett a szaga.

Elnézést kérek, rájöttem egy kicsit, és látom értelmét, hogy balzsammal egészítsem ki a hasított hajszálak súlyosbodásával kapcsolatos véleményemet, nehogy magát a terméket "megfeketítsék". Korábban tettem párszor maszkkal a haj végére neraf-tal. Shea, és annak ellenére, hogy később sampont és balzsamot használtak, a hatás olyan volt, hogy a tippek kissé keményebbek és jobban hasadtak, könnyebben gubancosodtak, el sem hittem valahogy, más okokat elismertem, aztán csak elfelejtettem. Más olajokból nem volt semmi, bár a vajokat már nem próbáltam ki. És itt a balzsam volt a végső ápolószer, időben jobban megtartotta, mint egy maszkot, és Shea vajjal volt a kompozícióban. Kiderült, hogy a hajam egyszerűen nem barátkozik ezzel az olajjal, majd legalább egy lányt találtam az interneten ugyanazzal a problémával, és nem tudom megfelelően értékelni magát a terméket.

A balzsam nagymértékben rontotta a festetlen, hasított hajam állapotát, bár a haj nagyon kezelhető és puha volt, amikor a zuhany alatt lemosták. de a természetes száradás után nagy csalódás érte.

Jó napot mindenkinek! A balzsamról - mintaként jöttem, az első alkalmazás után érezhetően megnehezült a haj, de ez olyan jó egészséges testsúly. Igen, sima és selymes, ezért megrendelem a teljes verziót. És egy kérdés: mondja meg, hogy milyen ápolószerek lesznek optimálisak, ha a haj színezett, a fejbőr zsírosodik és a hajvégek szárazak??

Elena, a fejbőr mosására, Rosemary, a haj gyógyítására a Monoi és Aloe maszk hosszában.

Rendeltem a balzsamot hajviaszjal, brokkoliolajjal együtt. Ez a komplex csak egy csoda a hajnak! Engedtem Irene Vlady blogger szavainak. Nagyon finom volt, amikor erről a balzsamról beszélt. A vakáció után a hajamat nagyon megrongálta a nap és a sós víz. És örömöm elmúlt, amikor a hajam az első alkalmazás óta reagálni kezdett ezekre az ápolószerekre. Bár a hajam hosszú és egyenes (sajnos vékony és száraz a végein), a haj szerkezetét kisimító balzsam nem nyalogatja a hajat, hanem mintha természetes módon formázna. Most már biztosan eldobom a hajszárítót! Köszönjük az ilyen szépséget megfizethető áron.

Jó napot) szeretnék feltenni egy kérdést a balzsam lejárati idejével kapcsolatban. Adták nekem, és egy ideig a hűtőszekrényben lezártam, de a közelmúltban rájöttem, hogy a lejárati ideje egy hónap múlva lejár. Nagyon tetszik, mint sok vásárlójának, de használhatom-e a lejárati időn túl is, feltéve, hogy hűtőszekrényben tartják? Nagyon nem akarom sehova tenni, de nagyon gazdaságos, és 5 naponta megmosom a fejem, és sokáig kell tartania, kérem, remélje, hogy használhatja :) köszi!)

Szia Victoria. A kondicionálót a lejárati idő után további 2 hónapig használhatja.

Azt hiszem, sokan készek odákat énekelni ennek a balzsamnak, de nem hiába, nagyon klassz. A hajam egyetlen hátránya, hogy a fejem gyorsabban koszosodik, de kész vagyok ezt megbocsátani neki, mert az utána lévő haj sima és táplált.

Sokkban vagyok, a haj világosodik + szerves. ez lehet a sikeres létezés. Kiderül, talán, és hogyan. Semmi professzionális kozmetikum nem adott nekem ilyen nagy hatást, és nem volt annyira gazdaságos. Most ÖSSZES szerves ápolásom van, és továbbra is halványítom a hajamat. Megelevenednek, abbahagyták a törést és növekedni kezdtek. Brokkoli balzsam az emelvényemen.

Jó napot! Meg tudná mondani, hogy ez a kondicionáló használható-e a "Mona és Aloe Vera" maszkkal együtt? És ha igen, mit kell először alkalmaznunk, és milyenet? (a maszk felvitele előtt használom a szilárd "Amla" sampont). Előre is nagyon köszönöm a választ!

Elena, megteheted, de sorra használják őket. Például egy balzsam minden mosás után, és hetente egyszer maszk az intenzív hatásért és a haj szerkezetének erősítéséért. A maszk után a balzsamot már nem kell felhordani.

Hosszú hajam van (derékig), mennyire gazdaságos ez a maszk? 2 naponta mosok hajat, balzsam használata kötelező.

A sűrű állagú, brokkoliolajjal ellátott balzsam balzsam jól alkalmazható, és kis adagot igényel a hajon keresztül. Az Ön esetében a haj derékig érő hossza és a fej mosása 2 naponta egyszer körülbelül egy hónapig tart.

Nagyon tetszett a termék.A haj hidratált, puha.

Nagyon tetszett! Tökéletesen ápolja a hajat.. a haj puha, fényes, nem esik szét! Szóval gazdaságos, több mint egy hónapig tartott! A szaga elképesztő; Egyre többet rendelek)

Kiváló balzsam, nagyon könnyű és gazdaságos, gyakorlatilag szagtalan. A haj megpuhul és kisimul anélkül, hogy nehéz és zsíros lenne. Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm, Olesya!

Helló, mondja el, használhatja ezt a balzsamot egy 11 éves lány számára? A haj hosszú és nagyon villamos.

Igen, a balzsam-kondicionálót kb. 5 éves gyermekek számára használhatja, amikor a haj hosszú, és az új termékek allergiás reakciójának kora elmúlt. A balzsam után a haj tökéletesen fésült, a statikus csökken.

Jó vélemények elolvasása után vettem ezt a balzsamot. Majdnem 4 hónapja használom. Nagyon szeretem a balzsamot. Az állaga könnyű, az illata nagyon finom, teljesen ellentétben a masmarket kémiai illatával. A hajam vékony, törékeny, festetlen, esős időben hullámos és hullámos, a fűtési szezonban erősen villamos. A balzsam valóban eltávolítja a haj villamosodását, de 4 hónap elteltével a haj még mindig villamosodni és hullámosodni kezdett. Talán azért, mert a termék már kicsi a tégelyben, és sokat spórolok rajta. Az elején, a fürdés után félelmetes szagot éreztem a hajamon, de most már nem - vagy megszoktam és nem veszem észre, vagy pénzt takarítok meg. A haj az első alkalmazás után sokkal puhább. Ez különösen a tömegpiaci eszközökhöz képest volt érzékelhető. Úgy tűnik, hogy az ár magasabb, mint a masmarket szokásos, de a termék valóban minden fillért megér! Folytatom a vásárlást. A balzsam gazdaságossága nagyon meglepett, gondoltam, csak pár hónapig fog tartani! :)

Köszönet a szerzőnek. Azonnal 5+ a találmányhoz! Ezt a balzsamot egy barátom tanácsolta nekem. Tulajdonképpen nekem adta! Személy szerint csak pozitív benyomásaim vannak! Már nem használok semmilyen drága maszkot, olajat és balzsamot! A haj az első alkalmazás óta lágyabb, kb. 1 havonta festem, ezért féltem, hogy egy hónap múlva felépülnek tőlem, és a következő festés után ismét mosogatórongy lesz. De nem! Miközben lemosta a festéket a hajról, minden bizonnyal volt egy ilyen érzés, de! A csodabalzsam azonnal elvégezte a dolgát. A haj festése után pedig puhák maradtak. Óriási korsót akarok!

Nem mondom, hogy őrülten örülök ennek a balzsamnak, de. ennek ellenére nekem megfelel. Hajszerkezetem porózus, természetes szárítással úgy végzek, mint egy pitypang. Ennek a terméknek a használatakor a haj szőrös, de nem annyira, mint korábban, lágyabbá, finomabbá vált, vagy ilyesmi. Nos, ráadásul a fésülés kissé könnyebbé vált. Természetesen keresni fogok valamit, aminek teljesen örülni fogok, de jelen pillanatban ez a legjobb. Mindenesetre ez természetes termék, nem bolti vegyszer.

Imádom ezt a balzsamot - balzsamot, nem az első tégely fogy el (egy másik weboldalon rendeltem), még a 3 éves kislányomra is felviszem a hajam második részére. A haj puhává, kezelhetővé, könnyen fésülhetővé válik. Nemrégiben született egy másik lánya, hamarosan háromszor nagyobb szükségünk lesz rá)))

Hihetetlenül kellemes aroma. Jó balzsam, biztonságos összetételű. De az edény térfogata még mindig túl kicsi, tekintve, hogy mennyi szükséges a felhasználáshoz. A haj simítása, hidratálása sem volt elég + -10 perc után sem (vékony, egyenes, világosbarna hajam van, nem festett).

Köszönöm egy ilyen csodálatos terméket! Beleszeretett ebbe a balzsamba, miután a haj nagyon puha és engedelmes, jól eltávolítja a statikát.

Nem tudok balzsam nélkül élni, ezért amikor megrendeltem Rosemary sampont, egyszer felvettem egy párat neki - Brokkoli balzsam. Maszkként használta. Csak egy hajlásra tekertem a hajamat, és zuhanyozás közben a hajamban tartottam. Gyorsabban lemossák, mint a bolti balzsamok, állaga zsíros és tápláló, de nem nehezíti le a hajat. A hajam mosás után nagyon göndör, de ennél a balzsamnál a frizura kevésbé. Nem tudom, mi van a hasított végek megelőzésével... tapasztalatból azt mondhatom, hogy itt csak az olló segít. 2-3 havonta egyszer levágom a saját hajam. Derékig haj, 3 éve festek hennával, a fejbőr normális. A balzsam után a haj táplálkozik, tiszta, nem villamosodik fel, nem hullámosodik, könnyen fésülhető. Hosszú haj tulajdonosainak ajánlom ezt a terméket!

Miután elolvastam a nagyszerű véleményeket, úgy döntöttem, hogy megrendelem ezt a balzsamot is. Az öröm nem vált valóra. A hajam hosszú, göndör, porózus és vastag szőr. A balzsam használata után még bolyhosabbak, szívósabbak és szemtelenebbek lettek. Számomra csalódás, nagy reményeket fűzött ehhez a balzsamhoz. Még a szokásos Elsev balzsam is jobban hat...

kiváló illatú, táplálja, hidratálja, a haj egészségesnek tűnik!

Mivel hosszú a hajam, mindig is kihívást jelentett számomra, hogy jó balzsamot találjak. Súlycsökkenés és térfogatcsökkenés, nehézségek az alapok eltávolításával a hajból. Mindezek a bajok a múltban vannak. Olesya Mustaeva elhagyása! Most minden barátomnak tanácsolom ezeket a termékeket!

Sajnos ez a termék nem tetszett (((nagyon szeretem a tonikokat és az OM maszkokat, de ez a balzsam egyáltalán nem adott hatást ((((nem a gyökerekre kentem, de a zsíros haj hatása mégis megjelent. A haj nem lett lágyabb, hanem fodros is)).... Két hétbe telt, és csak kidobtam az üveget... (

Valószínűleg én vagyok az egyetlen, aki nem illett a balzsamhoz. A vélemények elolvasása után úgy döntöttem, hogy vásárolok. Remek, finom citrus illata van. A fogyasztás is gazdaságos. De nem éreztem a remek hatást. Igen, a hajat könnyű fésülni. Igen, megteszi, de nem többet. Előtte holt-tengeri kozmetikumokat használtam, a hatás sokkal jobb volt. De zavart néhány adalék. Folytatjuk a "tökéletes balzsam" keresését)))

Tetszett a balzsam, felhordás után a haj sima és könnyen fésülhető. Gazdaságos fogyasztás.

Ha lehetett csillagokat adni, akkor hozzá is tettem, megnyugtattam porózus és göndör hajam, bármi is legyen az, amit egyszerűen nem használtam, minden hiábavaló volt, kétségbe estem, amíg meg nem néztem Irene Vlady blogját a YouTube-on, és úgy döntöttem, hogy újra feltöröm, nem voltam éhes :-) :-): -)

A piacon sok hajbalzsam található, beleértve az organikusakat is. De a kéz mindig érte nyúl! Remek eszköz, működik. nem nehezíti le a hajat, maszkként használható. Nem az első korsóm. Köszönet Irene Vladinak, hogy megnyitotta számomra az "Olesya Mustaeva Workshopot" !

Lányok, úgy döntöttem, hogy véleményt hagyok abban az esetben, ha az első alkalmazás után találok eredményt. És van is eredmény! Én, mint sokan, olvastam véleményeket és videókat. Irene Vlady áttekintette és úgy döntött, hogy ez a gyógymód megment. A haj a második terhesség után kiszáradt, "bozontos és hámló volt")), általában kapettek. Nos, ráadásul 1-nként festek, 5 hónap belőlük. Lányok, nem tudom, miért nem merik sokan beledobni a luxust és más szilikon vegyszeres balzsamokat, remélem, hogy mindenki áttér ilyen eszközökre, és minden gyártó már elkezdheti természetes összetételű termékek gyártását! Ez a balzsam pontosan azt teszi, amit a gyártó állít, ráadásul kiváló hidratáltsággal! Bízzon és vásároljon! Lehet, hogy a csomagolás nem fog meg senkit, megszokjuk, és gyakran esünk egy gyönyörű csomagért, de ez az a termék, amelyről határozottan kijelenthetjük: „Nem az a lényeg, ami kívül van, hanem az, ami belül van”! (ha akarja, teheti egy gyönyörű üvegbe, például egy speciális evezővel.)

Kiváló balzsam! Nagyon örülök, hogy ilyen csodálatos hajgyógyszert találtam! Hosszú hullámos hajam van, ráadásul most szőkére festek, ez az eszköz csak megmentő! A balzsamnak köszönhetően megnőtt a hajam, és 7 hónapja nem vágtam le a végét, ugyanakkor a haj nagyon puha és jól ápolt. És egy kis személyes tanács: a balzsam hozzáadása viaszként szolgál a hajvégeken! Tandemben ez csak egy bomba, lányok, akiket mindenkinek tanácsolok! Szeresd magad a lábujjadtól a haj végéig. Köszönetet mondok Olesyának egy ilyen csodaszerért.

Kiváló gyógymód a fáradt és gyenge hajra. Miért nem élte túl a hajam... és mosás és marás, ombre, mosás újra... és már arra gondoltam, hogy ideje elbúcsúzni a hosszú zsinórtól, amikor felfedeztem ezt a kozmetikumot! Ezt a balzsamot Amla olajjal kombinálják, és mosás után még mindig erősítek kókuszolajjal... úgy tűnhet, hogy mindez egy kicsit túl sok... :-) de tényleg megéri! Általában a hosszúságot hagytam, a haj ragyog, nagyon egészségesnek és nagyon terjedelmesnek tűnik, ami nagyon fontos számomra, mert a gyökerek önmagukban a második napon rendetlenül nézett ki... nagyon tanácsolom a "kísérletek" minden rajongójának! Szeressétek magatokat, és vigyázzatok szépségére;)

Hajbalzsam brokkolival az én leletem. A hajam göndör, meglehetősen porózus és kemény, közepes sűrűségű. A balzsam tökéletesen puhítja a hajat, megkönnyíti a fésülést, eltávolítja a kis fodrozódást és kiváló fényt kölcsönöz. És ami a legfontosabb: a termék bio. Sőt, a hatás kumulatív, minden hajmosás után egyre szebb. Különösen ajánlom a göndör, göndör, durva haj tulajdonosainak.

Nemrégiben megvettem az első balzsam balzsamot brokkoli olajjal. Az első alkalmazás után tetszett. A problémám az, hogy a hajam felvillanyozó és hullámos. A balzsam után a haj sokkal kevésbé göndör és villamos. Sokkal simább, lágyabb és fényesebb. Az illata számomra kellemes.

Jó napot mindenkinek! Szeretnék véleményt hagyni egy csodálatos hajtermékről! Ez a legjobb balzsam, amit valaha kipróbáltam! A haj utána selyem, puha, omlós! Csak gyönyörű. Maga a balzsam kellemes, narancsos ízű! És ami a legfontosabb: természetes! Mindenkinek tanácsot adok! Köszönet Olesyának egy ilyen csodálatos gyógymódért!

Félelmetes balzsam! A hatás szuper, a haj puha, szellős, könnyen fésülhető. A balzsam a kedvenc édes narancs illóolajom illatával köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok

Szuper balzsam! Még soha nem láttam ilyen hatást a hajra! És ragyogás, könnyedség és könnyű fésülés! Kicsit költök, egy hónapig egy kicsit több tégelyet használtam a haj alatt a váll alatt, nem túl vastag. Külön köszönet a szagért)

Ezt az üveget először kinyitva számítottam arra, hogy semleges illatot érzek, de a balzsam a legkellemesebb kompozícióval lepett meg - finom, édes narancsillattal, ilang-ilang jegyekkel. Természetesen ez az aroma feldobja azt az időt, amikor a balzsamot a hajon kell tartani. A hajam normál kategóriába sorolható, gondok és gondok nélkül, de a téli hidegben minden eddiginél jobban szükségük van támaszra és segítségre. Általában el kell ismernem, hogy nem támogatom az elhúzódó és sovány öngondoskodást. De ez a balzsam szó szerint 5 perc alatt csodákra képes, és a hajat terjedelmesé, fényessé, törékenyé varázsolja!

Egy csodálatos eszköz! Még anyukám is szerette! Elvileg nem szereti a balzsamokat. Most megjegyezte, hogy a haj finom illatú és nagyon finom. Nincs zsír és szárazság. Köszönöm!

Köszönöm egy ilyen csodálatos terméket! Régóta felírták. Az illat csoda. Véleményem szerint ez nem rosszabbul működik, mint sok szakmai eszköz, és még jobb.

Ez csak egy luxus termék! A balzsam szó szerint beleolvad a hajba, és kellemes friss illata van! A száraz sampon mellett vettem, és nem bántam meg. A haj azonnal felszívja a terméket, és mosás után sokáig tiszta marad, nincs zsírérzet. Mindenkinek ajánlom! ))

Ez a csodabalzsam minden várakozásomat felülmúlta! Nagyon könnyű, jó illatú. A haj valóban selymes. Befejeztem az üveget, csak megrendeltem a következőt. Mindenkinek tanácsot adok. Szilárd ötös

Először is.... ez a balzsam NAGYON ízletes) friss, frissen kellemesen meglepődtem. Nagyon gazdaságos, könnyen terjed a hajon. Nagyon fontos tényező számomra, hogy csak 3-5 percig kell tartani, és azoknak, akik reggel mossák a hajukat, ez az üdvösség)) Én brokkoli magolajjal kombinálva használom (éjszaka kenem olajat, visszahúzódva 5-10 cm-re a gyökerektől)... a hatás látható, miután a 3. alkalmazás meglehetősen észrevehető. A haj könnyen fésülhető és természetes fényű.

Maria és kedves ügyfeleink! A hajmaszkok és balzsamok nem igazán vonatkoznak a gyökerekre. Általános szabály, hogy a gyökerektől 5-10 cm-re hátrébb lépve kell alkalmazni (a haj hosszától függően). Ennek oka a filmképző olajok, fehérjék és egyéb adalékanyagok jelenléte a hajszálakban. Tökéletesen végzik munkájukat a hajszálon, de a gyökereknél nincs szükség rájuk. A hajgyökerekhez és a fejbőrhöz különálló "Firming Serum" készítmény van. Egészség és szépség neked!

Kaptam egy kondicionáló balzsamot mintaként. Mindenképpen megrendelem a teljes verziót. Kedves lányok, örülök! :) 1. Az eszköz gazdaságilag nagyon elfogyasztott (még nem fogyott ki egy kis szonda, de már többször használtam, elmagyarázom, hogy derékig van a hajam). Van egy olyan érzés, hogy a haj csak azonnal megeszi a balzsamot, és a sima haj érzése a felszínen marad)) 2.Már az első alkalmazás után a haj nagyon puha! 3. Könnyű fésülés. Valószínűleg hosszantartó használat mellett más pozitív hatások is lesznek, de a már elért eredmények elegendőek a következő vásárláshoz)) Az egyetlen dolog az, hogy nem alkalmazom a balzsamot a gyökerekre, mert. a gyökerek gyorsan zsírossá válnak, szerintem ez a fejbőr egyéni állapotától függ) Köszönöm!

Brokkoli hajbalzsam

Szembesül a hajmosás problémájával minden mosás után? Sok erőfeszítéssel kell fésülködnie? Próbálja ki a balzsambalzsamot brokkoli olajjal, amelyet Olesya Mustaeva műhelyében készítenek.

Workshop of Olesya Mustaeva Hajbalzsam brokkoli olajjal - a hajad könnyen fésülhetővé válik, a természetes fény és puhaság visszatér hozzájuk, és felépítésük a folyó selyemre emlékeztet..

A balzsam elkészítéséhez használt komponensek természetes gyógyító tulajdonságai nemcsak a haj egészségét segítik fenntartani, hanem javítják a fejbőr állapotát is.

Ügyfeleink (bloggerek) a balzsambalzsamról a hajra brokkoliolajjal Olesya Mustaeva műhely

A brokkoli olaj védőréteget hoz létre minden hajhoz. Ez a természetes gát megakadályozza a statikus elektromosság felhalmozódását a hajában, és helyreállítja annak szerkezetét. A haj kezelhetőbbé válik, könnyű lesz fésülni és formázni.

A glükonolakton nem csak a bőr mély hidratálását tartalmazza a balzsamban. Ez az anyag elősegíti a nehézfémek, méreganyagok, toxinok és szabad gyökök eltávolítását.

A shea vaj megnyugtatja az irritált bőrt, enyhíti a gyulladást és viszketést, serkenti a vérkeringést, erősíti a hajhagymákat és csökkenti a hajhullást. Ennek a komponensnek kifejezett rekonstrukciós tulajdonságai vannak. A shea vaj segít helyreállítani a hajrost integritását, simítja a pikkelyeit egymás között, erősebbé teszi, nem teszi lehetővé a hasadást.

A japán lonc-kivonat jótékony hatással lesz a fejbőr ereire, növeli azok erejét, emellett oxigénnel telíti a bőrszöveteket, serkenti az anyagcsere és a regenerációs folyamatokat.

A természet minden ereje, egy brokkolajjal ellátott balzsambalzsamban összegyűjtve segít helyreállítani és megvédeni a haját!

Használati utasítás: Vigye fel nedves hajra 2-5 percig, majd öblítse le vízzel. Hűvös helyen tárolandó.

Összetevők: ioncserélt víz, sztearinsav és cetearil-alkohol alapú quat-észter, növényi glicerin, delta-glükonolakton, tejsav, sztearimidopropil-dimetil-amin, fenetil-alkohol, gliceril-sztearát, brokkoli magolaj, shea vaj, édes narancs illóolaj, éterikus ylang-ylang extra, tokoferolok, béta-szitosztirol, szkvalén keveréke.

 • Készpénz a futárnak
 • Visa / MasterCard
 • Yandex Money / Webmoney
 • Készpénzfizetés az átvételi ponton
 • Utánvéttel az orosz postahivatalokban
 • Sberbank Online / Alfa-Click

Bármilyen kérdést feltesz, vagy megrendelést tehet a 8-800-222-85-79 telefonszámon

 • Futár Moszkvában és Szentpéterváron (2900 rubeltől ingyen) (költség: +250 rubel)
 • Átvétel Moszkvában (2900 rubeltől. Ingyenes) (költség: +150 rubel)
 • Átvétel Szentpéterváron (2900 rubeltől. Ingyenes) (költség: +170 rubel)
 • Futárral a Moszkva és a körút előtt (3500 rubeltől ingyenes) (költség: +350 rubel)
 • Saját felvétel a moszkvai régióban (2900 rubeltől ingyen) (költség: +210 rubel)
 • Futárral Rostov-on-Don, Bataysk, Aksai, Azov (2100 rubeltől ingyen) (költség: +160 rubel)
 • A CDEK oroszországi közlekedési vállalat, 1200 kibocsátási pont (költség: 210-350 rubel) (3900 rubel ingyenes)
 • Orosz Posta (költség: 200 rubeltől)

Kondicionáló balzsam brokkolival OM Műhely

Hozzáadás a kedvencekhez Törlés a kedvencek közül

A balzsam műanyag edényben van, elfordítható fedéllel.

A készítmény tartalmaz egy nem jóváhagyott komponenst - sztearamidopropil-dimetil-amint, amely szintén helyettesíti a szilikonokat. Nem jelent veszélyt a lemosandó termékre, de szennyezi a környezetet.

A légkondicionáló eltarthatósága a gyártástól számítva 12 hónap.
Térfogat - 120 gr.

Az állaga sűrű, narancshéjszagú. Az illat nem késik a hajon.

A balzsam után a haj sima és selymes, de nem mindig. De vékony hajon a gyógymód rosszul működik a gubancokkal, ezért a fésülés nem könnyíti meg.
De csökkenti az elektrosztatikus stresszt, puhábbá és selymesebbé teszi a hajat.

Mi a célja?

Régóta szerettem volna kipróbálni a kondicionáló balzsamot brokkoliolajjal, sok pozitív véleményt az Ecoholic-ról és a "növényi szilikon" -t - ahogyan a brokkoliolajat a készítményben nevezik - nagyon csábító volt. Most a gyártó megváltoztatta a csomagolást, és a balzsamot tubusban állítják elő, ami természetesen kényelmesebb, mivel nem kell kozmetikai spatulát használni, vagy régimódi módon bejutni az üvegbe az ujjaival).

A balzsamot úgy tervezték, hogy megkönnyítse a haj szétválását, csökkentse az elektrosztatikus stresszt, puhává és selymessé tegye a hajat.

Sűrű állagú, kellemes könnyű illatú.
Jól elterjed a szálakon, könnyen lemosható vízzel, nem nehezíti le a hajat. Mosás után ápoltnak tűnnek, gyönyörű fényt és selymességet nyernek.
Az egyetlen dolog, hogy a száraz hajban nem volt elegendő nedvesség, nem tapasztaltam megkönnyebbülést a haj fésülése során. Ezért a balzsam használata után a "She is different" krémet kell használnom. Száraz és finom hajam számára az "Amla" maszk továbbra is a kedvenc.

Hajbalzsam Brokkoli 250ml

A gyártótól:
Puha és kezelhető haj, antisztatikus hatás, táplálás és az egyes hajok szerkezetének mély helyreállítása, a töredezett haj hiánya, védőfólia létrehozása, kellemes citrus aroma, természetes összetétel szilikonok nélkül - mindez az orosz Spivak márka által kifejlesztett hajbalzsammal válik lehetővé..

A "brokkoli" balzsam formulája a következőket tartalmazza:
- brokkolimagolaj - puhává és selymessé teszi a hajat anélkül, hogy lemérné, gyorsan felszívódik és vitamin komplextel telíti a fürtöket, simító hatású;
- kókuszolaj - felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat a fejbőrben, visszatartja a haj nedvességét, csökkenti a faggyú szekrécióját.
A balzsam visszaadja a haj fényét és egészséges fényét.

Alkalmazási mód:
Vigye fel a balzsamot a megmosott hajra, gondosan ossza el a teljes hosszon, elkerülve a gyökérzónát, 2-3 percig áztassa és öblítse le meleg vízzel.

Fogalmazás:
Hajbalzsam A Broccoli Spivak vizet, kókuszdióolajat, cetearil-alkoholt, inulint, hidrolizált búzafehérjéket, kokoglükozidot, gliceril-oleátot, benzil-alkoholt, brokkoli magolajat, pacsuli illóolajokat, mandarint, mentát, klorofillumot, glicerint, kezdő, szacharóz-laurátot tartalmaz. behenil-alkohol, oleil-erukát, decil-tetradekanol, szalicilsav.

Nagyra értékeljük hírnevünket és 100% -ban eredeti termékeket kínálunk Önnek.

Bármely terméket megvásárolhat online áruházunkban, és biztos lehet benne, hogy minőségi. Csak hivatalos forgalmazókkal és megbízható beszállítókkal dolgozunk.

100% -os megtérülési vagy cseregaranciát vállalunk minden vásárlására, függetlenül attól, hogy miért nem felelt meg neked.

A visszaváltás 14 napon belül lehetséges, ha a terméket nem használták, megmaradtak a fogyasztói tulajdonságok, a kiszerelés, az eredeti gyári csomagolás, a címkék.

Balzsam balzsam brokkoli olajjal Olesya Mustaeva műhelye

tisztított víz, cetearil-alkohol *, glicerin (növényi), disteroiletil-dimónium-klorid *, delta-glükonolakton, sztearamidopropil-dimetil-amin, benzil-alkohol *, brokkoliolaj, shea vaj, gliceril-sztearát SE *, guargumi *, tokoferum-keverék *, szkvalén * (növényi), citromsav, narancs illóolaj, ilang-ilang illóolaj, gliceril-laurát *.

* a COSMOS és / vagy az ECOCERT szabvány által tanúsított alkatrész.

Hajbalzsam brokkoli, 250 ml, Spivak

Cikkszám: 40314 Vonalkód: 4630018363147

Cikkszám: 40314 Vonalkód: 4630018363147

Hajbalzsam A brokkoli kellemes aromájú, citrusos jegyekkel. Brokkoli magolajat tartalmaz, egyedülálló összetevőt, amelyet gyakran a szilikonok növényi helyettesítőjeként emlegetnek. A brokkoliolaj táplálja és puhítja a hajat, simává és fényesebbé teszi, megakadályozza a hasadást és helyreállítja a haj szerkezetét. A balzsam megkönnyíti a fésülést, csökkenti az elektrosztatikus stresszt, puhává és selymessé teszi a hajat.

Kenjen balzsamot a samponos hajra. Hagyja hatni 3-5 percig, majd alaposan öblítse le folyó vízzel. A balzsamot nem ajánlatos a hajgyökerekbe és a fejbőrbe dörzsölni, alkalmazásakor célszerű a gyökerektől 1 cm-re visszahúzódni. Kerülje a szembe jutást. Ha szembe kerül, alaposan öblítse le vízzel. Ne használja, ha allergiás a készítmény összetevőire. Allergia esetén hagyja abba a felhasználást.

víz, kókuszolaj, cetearil-alkohol, inulin, hidrolizált búzafehérjék, kokoglükozid, gliceril-oleát, benzil-alkohol, brokkoli magolaj, pacsuli, mandarin, fodormenta illóolajok, glicerin, szacharóz-laurát, begenthrimónium-klorid, behenil-erukát -tetradekanol, szalicilsav

Lejárati idő - 1 év 6 hónap. 2021-ben lejár.

Az Olesya Mustaeva műhelyből készült balzsam brokkoli olajjal az elmúlt évek egyik legkedveltebb terméke

Termék neve: balzsam-kondicionáló brokkolajjal Olesya Mustaeva műhelyéből

Kiszerelés: sötét műanyag kerek edény, elfordítható fedéllel - 120 g.

Amikor először kinyitottam, a balzsamot így láttam:

Összetevők: tisztított víz, emulziókomplexum, növényi glicerin, tejsav, japán lonc kivonat, brokkoli magolaj, shea vaj, delta-glükonolakton, édes narancs illóolaj, illóolaj-ilang-ilang, tokoferolok, béta-szitosztirol, szkvalén keveréke.

Mint mindig a szinten. Sőt, e márka összes termékét nem tesztelik állatokon.

A termék típusa: fehér krémes balzsam közepes vastagságú, könnyű megjelenésű, nem olyan, mint a maszkok, amelyek nem folynak ki és csillognak, amikor megfordítják.


Szag: savanyúsággal érzem a citrus illatát benne. Ez lehet narancs illóolaj és savanyúság a loncból az összetételben. Amíg a maszk be van kapcsolva, az illata erős, de kellemes. És akkor nem érzem a hajamon. De az illata számomra egyedülálló és csodálatos!

Hatása: mossa le a balzsamot, érezze a kezével a simaságot. De magát a hatást fotózással nehéz átadni. A haj nagyon jól fésült. Mivel már régóta nem fésültem. Nagyon puha tapintású. A bolyhosodás nem múlik el, mert megvan a természetemtől és a különböző hosszúságú új haj növekedésétől, de mindezzel együtt a haj nagyon-nagyon fényes.


Hatékonyság: Nemrég vállig érő hajam volt, és szó szerint egy teáskanál elegendő az összes hajamhoz. Ezért, kifejezetten nekem, a balzsam mindenképpen elég sokáig. Akinek hosszabb a haja, valószínűleg több lesz a fogyasztása..

Tetszett ez a balzsam, a gyártó más termékeivel együtt. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetes kozmetikumokat..

Hajbalzsam Spivak "Broccoli", 250 ml

 • 8 (800) 775-XX-XX Mutassa meg a számot

Utánvét Oroszországban az a képesség, hogy fizetni tudjon a megrendelésért annak kézhezvételekor a futár, a posta vagy a szállító társaság részéről. A vásárlásért készpénzben vagy hitelkártyával fizethet. Közvetlenül az áru elküldése előtt fizethet a vásárlásért bankkártyával, vagy befizethet az e-pénztárcákba, míg az Ön számára árengedmény lesz -5%. Azonnal fizetheti a szállítási költséget is.

A vásárlásért készpénzben vagy hitelkártyával fizethet, és 5% kedvezményt kap az árukról. A készpénz nélküli fizetés következő módszereit biztosítjuk: A szervezet folyószámlája. Sberbank kártya 4276 1602 7801 7349 ALPHA BANK kártya 5559 4928 1614 4821 Yandex pénztárca 410018593480792 QIWI pénztárca +79655405527 A szállítási költséget azonnal fizetheti is

 • Futárszállítás egész Oroszországban és a FÁK-ban
 • Postai kézbesítés Oroszország és a FÁK területén
 • Futárszállítás Jekatyerinburgban
 • Szállítási vállalatok szállítása

Ingyenes a megrendeléseknél: 25000
Futárral szállítunk minden városba, ahol CDEK futárszolgálat működik. A városok listájával itt ismerkedhet meg: https://www.cdek.ru/contacts/city-list.html Az oroszországi szállítás költsége 300 rubel, a rakomány súlyától és méreteitől, valamint a régió távoli elhelyezkedésétől függően..

Ingyenes a megrendeléseknél: 25000
Oroszország bármely szegletébe postai úton szállítunk, a legkisebb faluban. A szállítási költség 300 rubeltől függ, az áru súlyától és a bevallott értéktől függően. Ha az árut utánvéttel küldik FONTOS megérteni: A csomag deklarált értékének megadásakor a postai küldemény 4% -os tarifát vesz fel a becsült értékre. A csomag kézhezvételekor utánvéttel is fizetnek utánvéttel történő átutalást, átlagosan a bejelentett érték 7% -át. Ha nem akarja fizetni a postai jutalékot, akkor a megrendelés során azonnal fizethet az árukért és a szállításért. Ha rendelése 25 000 rubel feletti, a szállítás ebben az esetben ingyenes. 100% -os fizetéssel az árukért.

Szállítási költség: ingyenes
Jekatyerinburgban futárral történő szállítás ingyenes a város bármely pontjára. A szállítás a megrendelés napján történik, ha a megrendelést 15:00 előtt adják le, ha nincs időd kétségbe esni, másnap szállítjuk.

Ingyenes a megrendeléseknél: 25000
Bármelyik választott szállító társaság küld. Minden közlekedési céggel együttműködünk. A költség 300 rubel, a rakomány méretétől és a régió távoli elhelyezkedésétől függően. Ha rendelése 25 000 rubel feletti, a szállítás ebben az esetben ingyenes. 100% -os fizetéssel az árukért.

Hajbalzsam brokkoli

 • Információ
 • Fogalmazás
 • Vélemények

Hajbalzsam A brokkoli kellemes aromájú, citrusos jegyekkel. Brokkoli magolajat tartalmaz, egyedülálló összetevőt, amelyet gyakran a szilikonok növényi helyettesítőjeként emlegetnek. A brokkoliolaj táplálja és puhítja a hajat, simává és fényesebbé teszi, megakadályozza a hasadást és helyreállítja a haj szerkezetét. A balzsam megkönnyíti a fésülést, csökkenti az elektrosztatikus stresszt, puhává és selymessé teszi a hajat.

Használat: vigyük fel a balzsamot a samponnal mosott hajra. Hagyja hatni 3-5 percig, majd alaposan öblítse le folyó vízzel. A balzsamot nem ajánlott a hajgyökerekbe és a fejbőrbe dörzsölni, alkalmazásakor célszerű a gyökerektől 1 cm-re hátrébb lépni. Kerülje a szembe jutást. Ha szembe kerül, alaposan öblítse le vízzel. Ne használja, ha allergiás a készítmény összetevőire. Allergia esetén hagyja abba a felhasználást.

A Spivak folyékony samponjaival használható.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A születésnap elegáns ünnep! Frizura lehetőségek az ünneplésre

A mindennapi életben a szokásos stílust alkalmazzák, amely idővel unalmassá válik. A születésnap csak évente egyszer történik meg, és ezen a napon nagyobb a vágy, hogy kifogástalanul erősnek tűnjön.

Balayazh: a technika leírása és ajánlások a festésre

csatlakozzon a vitáhozOszd meg a barátaiddal

  Ami? Mi különbözik a kiemeléstől? Érvek és ellenérvek Ki illik? Fajták Javaslatok az árnyalatok kiválasztásához Technika különböző hajra Hosszú Átlagos Rövid Ápolási tippek Vélemények
Gyönyörű és lakonikus kép létrehozásához ma egy nő nem elegendő ahhoz, hogy helyesen válassza ki a szekrényét.