Legfontosabb / Kiegészítők

Színezett balzsam Belita Color Lux ápoló maszk tulajdonságokkal

Kiegészítők

Ez a balzsam nem fogja foltozni az akrilfürdőt. És csak erre már 5.
Szép illata van, a haja életben van. Erősen foltozza a bőrt, de nincsenek kesztyűk a készletben. Külön kell raktározni.
03-as szín - mahagóni. Ennek eredményeként valamilyen oknál fogva kijött a mahagóni. Nem sejtettem a színét. De ami a legfontosabb: a hajat festik.
Alkalmazva az eredeti természetes 7. Tartsa körülbelül egy órán át.
Körülbelül a hosszának felét akartam festeni, de az egész csövet kinyomtam, így szinte mindent lefestettem. Gazdaságos festék.
Összességében tetszett. A következő teszt tejcsokoládé színű lesz. Már megvett ;)
Tetszett, meglátom, hogyan bírja, és mindenképpen többet vásárolok. Pirosat akarok.

Kiváló tonik, nem szárítja a hajat

28 hangot rendeltem a gyökerek színezésére, amíg el nem érem a mestert, és piros-piros (((
Nem számítottam ilyen eredményre, örülök, hogy fennáll annak a lehetősége, hogy ez a szín egyszerűen elmúlik egy hajmosással.
Maga a balzsam jó pigmentált, könnyen felhordható, nem folyik

Bíborvörös vagyok több mint öt sziklával, sőt elégedett vagyok, szeretem a sivint, a garniy hajamat viglyad, a tiszta hajra és a vitrimre két évig kenem (lehet több is), csak egy mínusz folyik a nedves haj festékével, lehetetlen belemenni) medence nadyagaty kalap háromszoros, mahagóni szám 14,1, pidbarbovy, ha a gyökér itt nő háromszor

Nos, ez nem rossz, de)) a színem világosbarna, aranyszínű világosbarnát vettem, hogy kissé megvilágítsam. Nem olyan egyenes, hogy felderült, de megadta a színt, ellenállt a mi 30-nak az utasításoknak megfelelően, legközelebb hosszabb ideig fogom csinálni)))

A gyönyör nem okozott. "Platinát" vettem, nem távolítottam el sárgulást, nem láttam nagy fényt. Talán a színeseknek van valamilyen hatása

Teljesen félelmetes eszköz, ami egy fillérbe kerül. A hajat a mestertől festem, az ipari gyökerek karanténjához nem akartam festékkel festeni, hogy ne változtassam meg az alaphangot. Rendeltem ezt a terméket, és nagyon örültem! Szép illat, csodálatos állagú, túlélt 4 hajmosást, nem fest ruhákat és párnahuzatot. Megvettem a 06.1 színt. A haj ragyog és nagyon jól mutat. Röviden: a hajat legalább hetente lehet festeni. Nagyon boldog!

Jó balzsam!
A fekete szín elhagyása után a professzionális festékeket azonnal lemosták, a háztartási festékek pedig minden helyzetben fekete színűek voltak. Ugyanakkor a haj sokat szenved + örök vörös sodrás!
Az általam kipróbáltak közül, Ott. 23,25,19, váltogatom, keverem. Az eredmény jó, természetes barna színű, egyáltalán nem árt a hajamnak. Kéthetente maszkot készítek, körülbelül egy órán át tartom, savanyított vízzel öblítem. A tartósság szerint, mint az ammóniamentes festék.

Hűvös festék. Színem természetes barna - nemes vöröshajúvá vált. A használat után a haj sűrűbbé és selymesebbé vált. Fahéjhangot kapott

Egyáltalán nem fest szürke hajat ((((

 • összes válasz (2) ⌄
 • elrejteni ⌄

Natalia, a toniknak más feladata van. Nem minden ammóniát tartalmazó festék fest tökéletesen az ősz hajra. Ez az eszköz csak egy kicsit feleleveníti a színt, miközben nincs módja elérni a mesterét

Natalya, azt hiszem, csak leteszem a hajam. Bennem zafarbuvav a kékszem kétségtelen. A mamiban a szürke 90% -a hihetetlen eredmény, azonban az ősz hajat az eredeti sötét farbuvannya fényből állítják elő.

Hogyan lehet játszani, lehet, de folyamatosan az idegeim valószínűleg nem fognak állni.
Nehéz elosztani a hajon keresztül, majd betenni egy kalapba. És ami a legfontosabb: NAGYON HOSSZAN lemossák. Számomra ez a fő hátrány!
A sötét szőke hajam "sötét csokoládé" színe jól kijött.
A szag sok kívánnivalót hagy maga után. Büdös a régi nagyi smink.
Vásárolok még egyszer?
Nem tudom, talán ha a nyomornegyedek unatkoznak

Heti 1: 1-re pazaroltam az 1. és a 9. ajánlást
Ideális sötét Riga

A 13. sz. Étcsokoládé a benőtt gyökereket élénkpirosra színezte. Nem tudom, mit tegyek most, és a szalonok zárva vannak. és ez annak ellenére, hogy a többi hosszú - sötét, mint a képen

Akik használták, írják meg, mennyi lesz a hajadon ?

 • összes válasz (5) ⌄
 • elrejteni ⌄

Darina, meg kell ismételnem minden 3 mosást (szürke szőrszálak jelentek meg, ezért most egy balzsam segítségével oldom meg ezt a kérdést).

Julia, jó napot! Kérem, mondja meg, milyen hajon viseli? Nedvesen, miután mossa a hajat ?? Az utasításokban szárítottra van írva, nem teljesen világos)) vastag állagú balzsam, hogyan kell felhordani.

Ekaterina, mossa meg a fejét samponnal, szárítsa meg egy törülközővel, és igyon balzsamot és sapkát 30 percig a zuhany alatt)

Maryana, dyakuyu, hogy látod !! Rushnik, zzumila!)

Darina, a színem 2 hónapig tartott. Természetesen kissé lemosódott, de egyáltalán nem keltette fel a figyelmemet

Ez a balzsam csak üdvösség az ősz hajam számára. Hosszú évek óta használom, a hajam szép és ápolt, bár a hatás 7-10 napra elegendő, de elégedett vagyok, és a hajamnak nincs semmi baja, csak egy plusz a hajamnak..

Jó balzsam! Ne szárítsa meg a haját, habolja a jakját folyékony balzsammal, jó színnel. Ale, hogy gyorsan befejezze zmivayetsya, jak és minden süllyed. Ez a minőség jó.

Közepes méretű vidtinokot vettem arany oroszul. Három kis lépés volt a colir lehűtésére. Feküdj egyenletesen. Hajpép és utolérni. Kipróbálom a legfrissebb híreket.

Virishila nő a hajszínén. És akkor a jak vin viglyadaє-t már 10 évig pontozták. Ale nem csodálkozhatott azon, hogy kevés hajjal nézte a hajam (van egy gerinc, van egy zsák, az alja barna)), és én meg akartam csinálni, ale shkodi nélkül a hajért. Dovgo suttogta tonik csi balzsamot. A Schob farbuvati szőrös, amennyiben nem növekszik a színe. Miután elolvasta az útmutatókat, úgy döntött, hogy megveszi ugyanazt a Balm Vitek-et. Helyesen döntöttem. A következő haj megelevenedett. Igen, shovkovist, hogy blische. A kolіr pedig egyszerűen neymovirny viyshov, jakcsokoládé. vásárolt vidtinok 11 (gesztenye). Most megveszem, és anyámnak ajánlottam. Pershe fotó Do, Pislya barátja.

Régóta használom ezt az eszközt, nagyon tetszik, a gyökerekre és a teljes hosszára fest. Havonta egyszer festek festékkel és havonta egyszer ezzel az árnyalattal, váltogatom őket. Vettem vöröset és csokoládét, időtartamát tekintve ez az árnyalat lemosódott, mint ammóniamentes festék..

Színezte a benőtt ombre-t. Az eredmény remek! A színéről az átvilágítottra való átmenet lágy lett, maga a szőke gyönyörűen színezett, a színe kellemes és telített. Az utána lévő haj fényes, ápolt, klasszikus! Az egyetlen dolog, hogy nem számítottam rá, hogy az egész cső elmúlik. a hajam természetesen vastag, egészen a lapockáig, és mégis. Lássuk, hogyan viselkedik az idő múlásával.

Kiváló balzsamok, több mint 10 éve használom rendszeresen, kísérletezek színekkel, nem károsítja a hajam, ajánlom

Tónus: 01 - fahéj.
Talp: A gyökérnél világosbarna természetes haj, vörös henna hosszúságú.
Hossz: a lapockáig, közepes sűrűségű.
Eredmény: tetszett. Arra számítottam, hogy az átmenet látható lesz, de nem, nagyszerű volt. A haj nehezebbnek, tápláltabbnak tűnik. Természetesen lemosva, de a harmadik mosás után a hang még mindig tisztességesnek tűnik, és a gyökerek festettek
A cső vastag réteggel a teljes hosszúságig tartott.
Az öblítés után gyakorlatilag nem marad a fejbőrön, ami szintén nagyszerű +.
1. fotó: napfestés utáni nap.
2. fotó: a harmadik nap nélküli mosás után, napfényben.

 • összes válasz (2) ⌄
 • elrejteni ⌄

3. kép. 6 mosás után. Nagyon tisztességes

A 16 hang még árnyékot sem adott. Pénz a csatornába

Nagyszerű dolog! Nemrég úgy döntöttem, hogy megváltoztatom a képemet, és világosbarna vörösről festettem a hajam. Most meg kell tartanom a színét, mert nem akarok minden alkalommal festékkel festeni, a színező balzsam ideális számomra. És ez a balzsam teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak és a jó kritikáimnak. a megmosott hajon, utána - Feltettem egy kalapot, és poloncba tekertem, és így sétáltam 30 percig. Mosás után nem tettem hozzá maszkot vagy balzsamot. Ennek eredményeként fényes haj, gazdag szín és még eltávolított pihe is)
Általában mindenkinek tanácsot adok)

Már egy éve szedem ezt a balzsamot. Sötét hajamat színezem, általában csokoládébarnát, néha gyöngybarnát veszek. Nagyon szeretem ezt a festéket. Jól foltos, de egy mélyebb színért legalább egy órán át tartom. Azok számára, akik azt írják, hogy gyorsan lemossák, elmondom az egyszerű módszeremet. Festés után, az utolsó öblítéskor adj hozzá egy kis ecetet a vízhez. Csak ne vigyük túlzásba)) eléggé, hogy a víz enyhén savanyú legyen. Ez a módszer tökéletesen rögzíti a festéket, a haj nem hullik törölközőre vagy párnára, és a színt lassabban mossa ki, 6-8 samponban..
A balzsam textúrájának köszönhetően nagyon kényelmes felhordani. Az illata kellemes, nem kémiai. Még a nem jelentős ősz haj is tökéletesen festett. A használat után a haj fényes, élénk, nagyon puha és kezelhető. Tökéletes stílushoz. Ez a márka és ez a tonizáló balzsam következetesen a legjobb számomra. Előtte sok mással is kipróbáltam. Rossz hatás. Kiváló alternatíva azok számára, akik nem akarják kitenni hajukat a hagyományos agresszív festék oxidálóinak. Nagyon ajánlom!
Nagyon köszönöm az üzletnek a kiváló termékeket és a leggazdagabb választékot!

20. sz. Bézs 50/50 arányban hígítottam egy légkondicionálóval, túl mérges voltam egy csőben lévő barna színű balzsamra. Trimala egy évben. Lógó hajamon levette az érc színét. A haj kicsi lett, az ale sétált, és én nem használtam ércet, éreztem, hogy intenzív bagatoraz fej ráncosodik. A Pislya 5 győzelem szebb lett. Remélem, hogy holnap megmentem a matricát a „szépség” fejlesztéséhez. Kijelentem, hogy az lesz, jambik nem hígítottam a balzsamot légkondicionálóval. "Sárgarépához" mentem.

Bielita Vitex COLOR LUX ÁTTEKINTÉS / Árnyalat balzsam hajra

Leírás:

"COLOR LUX" árnyalatú balzsam - gyengéd és hatékony eszköz a divatos hajszín elérésére: a színező pigmentek nem károsítják a haj szerkezetét, jól megtartják a haj felszíni rétegének kutikula pikkelyei; a természetes olajok kiegyenlítik a haj szerkezetét. Olívaolaj - táplálja, helyreállítja és kisimítja a haj kutikuláját. Shea vaj - védi a haj színét és fokozza annak fényét, meghosszabbítja a színtelítettséget.

A hajszín ragyogásának fényessége - egyetlen hajfestési eljárás után érhető el A haj szerkezetének javítása - az olívaolajoknak és a balzsamnak köszönhetően A hajbalzsamot 4-6 alkalommal egyenletesen mossa le, anélkül, hogy éles határt hagyna a színezett és a festetlen haj között, a "visszanőtt gyökerek" kifejezett hatása nélkül. benőtt hajrészek, helyreállítva a szín fényerejét. Valós költségmegtakarítás - a hajápolás befejezéséhez nem kell extra kondicionálót vagy hajbalzsamot vásárolnia.

Alkalmazási mód:

tegye kesztyűt, takarja le a vállát egy törülközővel. Óvatosan, próbálja meg, hogy ne kerüljön az arc és a nyak bőrére, vigye fel a balzsamot az előzőleg megmosott és szárított hajra, ossza szét a teljes hosszon. Fésülje össze a haját, hogy egyenletes színt érjen el. Áztassa 30 percig. Alaposan öblítse le a hajat vízzel, amíg a víz tiszta nem lesz

Fogalmazás:

víz, cetearil-alkohol, etoxidiglikol, cetrimonium-klorid, propilén-glikol, sheavaj, olívaolaj, dimetikon, hidroxi-cellulóz, citromsav, parfümkészítmény (hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid), metil-parabén-3-ciklohexén-HCl, HC, sárga HC kék 2, 4-hidroxi-propil-amino-3-nitro-fenol, N, N-bisz (2-hidroxi-etil) -2-nitro-p-fenilén-diamin, 1. diszperz lila, diszperz fekete 9

Térfogat: 100ml

Gyártó: Bielita (Fehéroroszország)

A hajam leírása:
természeténél fogva szőke vagyok, de a perzselő nyári nap miatt a gyönyörű hamu színem sárgássá válik, ezért a recenzió megírásakor már több éve sminkeltem. először kiemelés következett, majd áttértem nem ammónia festékekre (egyszínűt akartam). A fejbőr érzékeny, így csak amia mentes! ha valami elromlik, akkor a haj rendellenesen hullik. De 2012 júliusában. Úgy döntöttem, hogy elegendő pénzt pazarolni a festésre, ami maximum 2-3 hétre elegendő, és a haj minősége évekig tartó zaklatás után romlott! Probléma merült fel azzal a döntéssel, hogy saját színt termesztünk - mi van a színnel? Felhívtam a figyelmet a Belita-Viteks Color Lux árnyalatú hajbalzsamra. elfogadható ár, jó mennyiség, a gyártó csábító szavai és természetesen más lányok véleményei, akik többsége nagyon elégedett volt az eredménnyel.

Kezdetben a 15 Platinum hangot, egy hét múlva pedig a 20 Bézs színt is megvettem.

Fogkrémszerű vascső, közönséges kupak.

A konzisztencia ideális - nem folyik, könnyen felvihető, gyorsan lemosódik a hajról. Kellemes aroma.

Egy tonizálás fél csövet (50 ml) igényel.

A gyártó azt javasolja, hogy a balzsamot legfeljebb 30 percig vigye fel a mosott, törölközővel szárított hajra. Csak ezt tettem: festékkefével nedves hajra kentem a balzsamot, tetejére kalapot tettem és háztartási munkákat végeztem. 30 perc múlva mossuk le. Így történt a végén:

fotó 12.12.12-én.

Akkor kísérletezni akartam)).
Lehetetlen egyenletesen felhordani a balzsamot nedves hajra, ezért úgy döntöttem, hogy 30 percig alkalmazom mosás előtt - a hajat is jól protonálták.
Itt történt. vegye figyelembe a zöld-kékes farkat:

fotó 12.12g-ból.

Már nem kísérleteztem így, és nem ajánlom neked..

Ami a tonizálás utáni hatást illeti - amikor lemossa a balzsamot a hajáról, úgy érzi, mintha folyékony selymet tartana! de miután a haj száraz, a varázslat eltűnik!

Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy NEM AJÁNLOM EZT A BALZSMIT A KÜLÖN SZÍNŰ SZŐKÉNEK, mert az eltérő területek károsodásának és az egyes területeken előforduló különböző színeknek köszönhetően az alakformálás heterogénnek bizonyul, a végek (a haj legkönnyebb része) foltosodnak a legjobban, emellett pedig az átnövekedett hajról a színű és észrevehető marad, nincs elsimítva.

Általánosságban nem mondhatom, hogy a színező balzsam rossz, kissé elfojtja a sárgaságot, de nem csodaszer az "ellenség" elleni harcban. Saját magam számára felfedeztem egy csodálatos költségvetési lila sampont, a Kallos-t, amelyet már jó ideje megtakarítottam, de a hajjal végzett egyéb kísérleteket abbahagytam..

Soha nem mertem minden hajamra alkalmazni a "bézs" tónust, csak a frufruimat színeztem - nem tetszett a hatás!

Ha mégis úgy dönt, hogy vásárol, akkor nem fog sokat veszíteni, az ár elfogadható (jelenleg kb. 55 UAH).

Színező balzsam hajra Belita-Viteks Color Lux - vélemények

 • 1. sz. Felülvizsgálat
 • 2. sz. Felülvizsgálat
 • 3. sz. Felülvizsgálat
 • 4. felülvizsgálat
 • 5. sz. Felülvizsgálat
 • 6. sz. Felülvizsgálat
 • 7. sz. Felülvizsgálat
 • 8. sz. Felülvizsgálat

Gyönyörű, sokoldalú szín a haj károsítása nélkül! + három árnyalat elemzése: No. 01- "fahéj", No. 11- "gesztenye", No. 02- "konyak" + vizuális fotók az összes árnyalatról a hajon, részletes használati utasítások és tippek

Értékelés: 5 (5-ből)

Üdvözlet, hölgyeim :) Ugyanaz vagyok, aki életemben csak egyszer festette a hajamat (régen volt - már százszor megnőtt), vagyis most már teljesen megvan, mintha természetes termék lenne :) De ugyanakkor különleges minőséggel és egészséggel ezek, sajnos, nem különböznek egymástól. De a nyugtalan lélek kísérleteket kér! Kívánatosan reverzibilis, ezért csak színezõszerek peroxid nélkül.

Bevezetésem: göndör, finom haj közvetlenül a lapockák alatt. Nagyon száraz, természetes színe sötét szőke.

Balzsam a 06-os árnyékban. Az első kísérlethez a lehető legtöbbet választottam a saját színemhez hasonlóan. Élénkítse a színét, és egyúttal próbálja ki, hogy milyen gyümölcs van ilyen színezve)

A dobozban csak egy cső van a balzsammal. Térfogat 100 ml. A kesztyű hiánya számomra nem jelentett problémát, új háztartási cikkeket vásároltam mosogatáshoz.

Elnézést a használt cső nem esztétikus fotója miatt (elfelejtettem egy teljes fényképet készíteni). Egyébként az egész a hajamon maradt. A készítményben nincs hidrogén-peroxid, ezért színezhető.

Festve a következő sorrendben:

 • samponnal mosta meg a haját
 • enyhén szárított egy törülközővel
 • kesztyűt vegyen fel
 • kenegette a balzsamot a gyökerekre, szálanként ecsettel (nagyon megpróbáltam, de kényelmetlen volt a fejtámlán végezni) - a balzsam állaga vastag, sehol sem folyik
 • hosszában alkalmazva
 • fésűvel osztják szét
 • A balzsam többi részét a kezemmel szétosztottam, csak a hajamat dörzsöltem
 • tegyen a fejére egy eldobható műanyag bevásárló táskát)
 • a zuhanysapka tetején, és egy törülközőbe tekerte
 • 45-50 percig a hajon tartották
 • elmosta

Nagyon igyekeztem nem foltozni a homlokomat és a fülemet, de nekem úgy tűnik, hogy ez lehetetlen. Úgy értem, ne koszolódj el. Az öblítés után azonban minden tiszta volt, csak a haja volt színes. By the way, a balzsamot a víz átlátszóságára mossák nem olyan sokáig, mint amire számítottam a vélemények elolvasása után. Gyorsan lemosódott, és még az a letépett törülköző sem volt piszkos, amit a hajam szárítására tároltam.

Hajgyökerek fotó:

Az árnyék illesztése a csomagoláson - mindkét színű haj:

A haj hossza fotó:

Mivel a természetes haj a gyökereknél sötétebb és a végeinél világosabb (kiégett) (ha a fejemre teszem a végeimet, akkor ez két teljesen különböző árnyalatú), akkor az eredmény a következő volt, mint látjuk - a gyökereknél a haj világosodott, sötétedett... Úgy tűnik, hogy a szín kiegyenlített. Nos, feltámadt - amit én akartam.

Az illatról: nem túl erős, meglehetősen kellemes, de idegesítő a hajon. Az első mosásig tart.

Ami nem tetszett, hogy a termék szárítja a hajat. Lehet, hogy normál hajon nem annyira feltűnő, de a száraz hajamnál nagyon észrevehető. Külsőleg nem tűntek rosszabbul, de mégis tapintójuk volt. Az első mosás és kenőcs után azonban a haj normalizálódott.

Lényeg: a hajamon az árnyék körülbelül öt mosásig tartott. Legközelebb megpróbálom egy órán át tartani. A szín egyenletesen halványul, fokozatosan elveszíti az intenzitást.

Következtetés: könnyen használható termék, amely nem okoz jelentős károkat a hajban, így teret enged a kísérletezésnek. A kíváncsiaknak ajánlom!) Kipróbálok más árnyalatokat (később frissítem az áttekintést).

Kibocsátási ár: 60 rubel. egy belorusz kozmetikai üzletben.

Köszönöm, hogy elolvastad, maradj szép!

Nem árt a hajnak! A haj csak ragyog! Shade sötét csokoládé

Értékelés: 5 (5-ből)

Újabb áttekintéssel vagyok a hajszínező balzsamról. Ma a költségvetési forrásokon a sor Belitától. Mivel nem találtam eladó olasz kedvenc árnyalatomat.

A meglehetősen sötét hajamhoz a Dark Chocolate árnyalatot választottam, a 13. sz.

A csomag 100 ml-es tubust tartalmaz. Ez elég a vállpengék alatti hajra, mint az enyém.

Hogy őszinte legyek, a balzsam elég vastag, és hígíthatja, és kétszer kinyújthatja a csomagot, de úgy döntöttem, hogy nem spórolok, főleg, hogy az ára csak 15 ezer, ami 1,5 dollár..

Ennyi a balzsam.

A balzsam illata, közönséges, mint minden árnyalatú termék.

A balzsamot ecsettel kenem fel, ugyanúgy, mint a hajamat. Pontosan elválás és szálak szerint.

A gyártó azt tanácsolja, hogy a maximális hatás érdekében viseljen műanyag kupakot, de ezt nem tanácsolom. Ezután elmondom, miért!

Ebben az esetben körülbelül egy órát mentem a balzsammal. Én szokásomból vagyok, hogy jobban felszívódjon és gazdagabb legyen a színe. De kiderült, hogy túlzásba vittem. Azt mondom, hogy lemosni elég nehéz, főleg a fejbőrtől. Csak hihetetlen erőfeszítéssel dörzsöltem le, hogy lemoshassam. De hatalmas plusz. Amit durranással lemosnak a fürdőről! És vegyszer nélkül is. alapok., ami nem mondható el a bőrről)))

Nos, ezzel kötöttem ki!

Véleményem szerint teljes egyezés a csomag színével.

Mosott hajgyökerek))))))

Szeretném megjegyezni a haj pompás állapotát színezés után és az őrült fényt! A haj vastagabbá válik, annyira csúszik és tapintásra hidratálódik.

De most elmagyarázom, miért nem szabad túlexponálni és hőszigetelni!

Ezt az eredményt kaptam a hajamon, a növekedési vonal mentén. Mindig vékonyak és könnyűek. Mint egy gyermek pihe))) Az árnyék túl világos.

Lehet, hogy ez csak az én egyéni tulajdonságom, de ahogy mondják, az én dolgom figyelmeztetni)))

A balzsam kitartása, 4-6 mosásig ígérjük. De itt Belita hazudott. A szín sokkal tovább tart. Balzsamom túlélte, az olajokkal ellátott maszk és a színe a helyén maradt.

Összességében 5-öt adok+!

Ó, elfelejtettem mondani a legfontosabbat. Abszolút nem árt a hajnak)))))

És elválási ígéretek a gyártótól.

A "többszínű" szőkék, akik megpróbálják színüket növelni, nem javasolják a Belita-val való tonizálást. tónusú Platinum + fotó a hajról, összetétel, állag

Értékelés: 4 (5-ből)

Több mint három hónap telt el az utolsó tonizálás óta ezzel a balzsammal, és folyamatosan késleltettem az igazság pillanatát vagyis recenzió írása.

A hajam leírása:
természeténél fogva szőke vagyok, de a perzselő nyári nap miatt gyönyörű hamvas színem sárgássá változik, ezért évek óta festek... először kiemelés következett, majd áttértem nem ammónia festékekre (egyszínűt akartam). A fejbőr érzékeny, így csak amia mentes! ha valami elromlik, akkor a haj rendellenesnek esik. De 2012 júliusában. Úgy döntöttem, hogy elegendő pénzt pazarolni a festésre, ami maximum 2-3 hétig elegendő, és a haj minősége romlott évekig tartó zaklatás után!

Probléma merült fel azzal a döntéssel, hogy saját színt termesztünk - mi van a színnel? mert szép akarsz lenni és nem sárga most, nem 3 év múlva.

Felhívtam a figyelmet a Belita-Viteks Color Lux árnyalatú hajbalzsamra. elfogadható ár - körülbelül 3 USD…. jó mennyiség - 100ml… a gyártó csábító szavai és természetesen a minősítés - értékelés 4.6 (68 szavazat).

Kezdetben a 15 Platinum hangot, egy hét múlva pedig a 20 Bézs színt is megvettem.

A vascső úgy néz ki, mint egy fogkrém, egy közönséges sapka....

A konzisztencia ideális - nem folyik, könnyen felvihető, gyorsan lemosódik a hajról. Kellemes aroma.

Egy tonizálás fél csövet (50 ml) igényel.

Gyártó:

Gyártói ígéretek:

A gyártó azt javasolja, hogy a balzsamot legfeljebb 30 percig vigye fel a mosott, törölközővel szárított hajra. Csak ezt tettem: festékkefével nedves hajra kentem a balzsamot, tetejére kalapot tettem és háztartási munkákat végeztem. 30 perc múlva mossuk le. Így történt a végén:

Aztán kísérletezni akartam.
A balzsamot nedves hajra nem lehet egyenletesen felhordani, ezért úgy döntöttem, hogy mosás előtt 30 percig alkalmazom - a hajat jól, még túlságosan is protonálták. ))))
Itt történt, mi történt… vegye figyelembe a zöld-kékes farkat:

Már nem kísérleteztem így, és nem ajánlom neked..

Ami a tonizálás utáni hatást illeti - amikor lemossa a balzsamot a hajáról, úgy érzi, mintha folyékony selymet tartana! de miután a haj száraz, a varázslat eltűnik!

Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy NEM AJÁNLOM EZT A BALZSMIT A KÜLÖN SZÍNŰ SZŐKÉNEK, mert az eltérő területek károsodásának és az egyes területeken előforduló különböző színeknek köszönhetően az alakformálás heterogénnek bizonyul, a végek (a haj legkönnyebb része) foltosodnak a legjobban, emellett pedig az átnövekedett hajról a színű és észrevehető marad, nincs elsimítva.

o. Soha nem mertem minden hajamra alkalmazni a „bézs” tónust, csak a frufruimat színeztem - nem tetszett a hatás!
Ha mégis úgy dönt, hogy vásárol, akkor nem sokat veszít, az ár több mint elfogadható.

Kit érdekel - megtaláltam az ideális orvosságomat a sárgaság leküzdésére. szóval jöjjön pár hét múlva látogatásra - azt hiszem, kész lesz a felülvizsgálat!

Köszönjük az értékeléseket és az odafigyelést.!

Szépséget és jó hangulatot kívánok!

A kísérletezés legjobb módja, nem árt a hajának! Fotóárnyék mahagóni és barna burgundi

Értékelés: 5 (5-ből)

Imádom ezt a balzsamot! Sokáig festettem a hajamat "Brown burgundy", "Dark chocolate" színnel. Az egyik és a másik egy kicsit bordót vetett a napra. Nagyon tetszett ez a szín. Nyáron kísérletezni akartam, a sötét árnyalatok kissé megunták, és megvettem a "mahagóni".

Következetesség: nagyon vastag, "olajos".

Ár: 14 600 BYN dörzsölés. (kb. 1,52 USD)

Belül van egy 100 ml-es cső. Nekem a fotón szereplő hossz 3-4 alkalomra elég volt, most már hosszabb a haj, 2-re elég.

A készletben nincs kesztyű, ezért vegye meg előre.) Mossa le ezt a balzsamot a bőréről, ó, milyen nehéz.......

Általában nagyon szeretem ezeket a balzsamokat, minőségi maszkként hatnak a hajra! A haj fényes, puha, sima, ápolt, fényes. A haj hidratált, mintha még helyreállna is. Ez pedig mosás után nem múlik el, a hatás nagyon sokáig kitart. Kb. Egy hónapig van nálam. Minden második nap mosok hajat, így kb. 15 mosáshoz elegendő.

Nagyon kedves is szag. Nem lehet összehasonlítani a festékkel...) A haj is nagyon büdös az első héten.

Nagy árnyalatválaszték. De, mint már írtam, a "barna burgundi" és a "sötét csokoládé" pirosat áraszt. Bordó - még egy kicsit lila, bordó.

Itt van egy fotó a "barna bordóról":

"Mahagóni" különféle megvilágítási körülmények között:

Ebben a színben festve:

1) A fejem, mindenképpen balzsamot használok, hogy ne szárítsam meg a hajam.

2) Alkalmazza a megmosott, szárított hajra. Sokat, vastagon alkalmazom. Ritka fogú fésűvel osztom szét.

3) Zsemlebe tekerem a hajam, 1 órán át zuhanyzósapka és törölköző alatt.

A csomagolás szerint 30 percig kell tartani, de én szeretem, ha a szín gazdagabb és sötétebb, ezért hosszabb ideig, egy órán át tartom. Ezért hosszabb, mint a hajmosás 4-6-szoros mosása, a csomagoláson feltüntetett módon.

4) Ezután szinte átlátszó vízig, teljesen átlátszóvá mosom a hajamat, nem tudom

Felesleges törülközővel betakarom a hajam, mert nagyon piszkos és nehezen mosható.

Régóta használom a balzsamot, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Ajánlom!)

Nagyon tetszett, csak amit szerettem volna. Tone 03 mahagóni - FOTÓ

Értékelés: 5 (5-ből)

Ismét Lángot akartam csinálni a világosbarna hajamból. Ezt az árnyékot az orosz Estel cégtől vettem. De bejártam az összes közeli és nem túl üzletet, és képzeljétek el - egyetlen példát sem találtam.

És láttam ezt a belorusz balzsamot az interneten, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Az alkalmazás eredményei alapján örülök.

További részletek...

Hosszú hajam van, szinte az aljáig. A csövek egyenként 100 ml-esek, kettőt vettem minden esetre, mint később kiderült, nem volt hiábavaló.

Alumínium csövek, mint a festők festékei)) még egy kicsit szórakoztatott is. Elvileg kényelmes, szinte mindent az utolsó cseppig kinyomhat.

Maga a festék elég vastag.

A festéket tiszta, nedves hajra kentem, mert ha ezután samponnal kezdeném lemosni, akkor nem lett volna ilyen fényes.

Gyakorlatilag nincs tapasztalatom a hajfestés terén, ezért nem nagyon sikerült)) Először kapzsi voltam, és úgy döntöttem, hogy csak egy tubust használok, úgy tűnt, hogy az összes hajam eléggé megfestem. De kiderült, hogy tévedett. Ez csak akkor vált láthatóvá, amikor lemostam a balzsamot és megszárítottam a hajam. A fej teteje tökéletesen festett volt, de hátul kopasz foltok voltak..

Vissza kellett mennem a fürdőbe, és teljesen fel kellett használni a második csövet. Tehát hosszú hajú azt javaslom, hogy ne spóroljon és vásároljon legalább 2 csomagot egyszerre.

A balzsamot elég jól és gyorsan lemossák. Körülbelül 15 perc alatt a víz már kezdett többé-kevésbé átlátszóvá válni. Egyes helyeken, a bőrön, ahová a festék került - nem volt azonnal lehetséges lemosni, néhány helyet szorgalommal szappannal kellett dörzsölnöm, de végül lemostam)) később olvastam, hogy akár olajjal, akár krémmel is meg lehetett kenni.

A haj természetes módon szárított. Nagyon aggódtam, hogy ez a festék tönkreteszi a hajam. Már szárazak nálam...... De miután a haj kiszáradt - meglepetésemnek nem volt határa. A haj olyan selymes, puha, sima volt! Fényesek voltak és könnyen fésülhetők! Hihetetlen, nem minden hétköznapi hajbalzsam után válnak ilyenekké, majd egy színező balzsam után! Csak örülj!

Magáról a színről nem is beszélve, beleszerettem, valóban 100% -os sláger, pontosan az, amit szerettem volna megszerezni. A haj egyenletesen festett, bár természetes színem olyan, mint a kiemelés - vagy szőke göndör, vagy éppen világosbarna. A fejtető kissé sötétebbnek bizonyult, de ez annak köszönhető, hogy kétszer színeztem (ha még nem felejtetted el).

Most arról, hogyan mossák le a színt - kiváló is volt, egyenletesen és fokozatosan eltűnt. Az első 2-3 alkalommal a szín megmaradt, majd természetesen elkezdett kimosni. Természetesnek tűnt, és éppen ellenkezőleg, érdekes árnyalatot adott a hajam színének (mások megjegyezték). Majdnem teljesen kimosódott egy hónap alatt. Ennek ellenére a kettős festés miatt egy kicsit tovább maradt a koronán.

Tehát… Ajánlom ezt a színező balzsamot a kísérletek szerelmeseinek, megerősítem, hogy nem árt a hajnak és tökéletesen színezi!

Ha nem lennék mohó, de egyszerre használnám mindkét csövet, akkor a végén és a koronán a szín ugyanaz lett volna =)

Kísérletezés a hajjal. Felülvizsgálat árnyalatos balzsamról a hajra Belita-Viteks Color Lux.

Helló!
Tegnapelőtt festettem a hajamat egy színezett hajbalzsammal Belita-Viteks Color Lux, 08-as tónusú csokoládéval.
Azt tanácsolták, hogy figyeljek erre a termékre ott, a CM nyílt területein, volt egy sor bejegyzésem egy sikertelen fodrászról (https://www.stranamam.ru/post/8495884/))))) Már megnyugodtam egy frizurával, de ennek ellenére Újra megnövesztem a hajam))) Az utolsó kiigazítás után két hónap telt el, a hossza eddig úgy döntött, hogy nem nyúl hozzá, de ideje levágni a frufru. De sikertelen kísérletek után késleltetem ezt a kérdést, mert ismét félek elrontani))))

Színező balzsam, nagyon jó, sok vélemény van erről a sorozatról harmadik fél webhelyein, esetemben teljesen megerősítést nyertek. A hajat - ahogy a gyártó ígéri - tónusra színezzük, ápoló hatása is van, és a balzsamot négyszer-ötször teljesen lemossák. Ha valakit érdekelnek egy adott árnyalat véleményei, akkor könnyedén megtalálja őket a Yandexen keresztül (otzovik, airekomends). A vélemények alapján megértettem, hogy óvatosnak kell lenni a sötét árnyalatokkal, mert előfordulhat, hogy sokáig nem mossák ki őket.

A balzsamot nedves (enyhén szárított) és tiszta hajra kentem, majd kalapot és törölközőt vettem fel. Nem 30 percig tartotta, az ajánlás szerint, hanem valahol 1:20 körül, utána hajbalzsamot alkalmazott és alaposan leöblítette. De először tesztet hajtottam végre egy hajtincsen, hogy elkerüljem a kiszámíthatatlan színeredményt))))
Világosbarna hajam van, barna és fehér szálakkal tarkítva. A fotón 2-3-4 haj festés után valójában a gesztenyeszálak (a Belitával való tonizálás idején) már nem voltak olyan fényesek.

A fotón -5-6-7 a haj 08-as árnyalatú balzsammal (tejcsokoládé) van színezve, nagyon tetszett. Körülbelül egy cső harmadába került a hosszúságom lefedése, körülbelül száz rubelbe kerül.

Korábban a 06-os számot vettem (világosbarna), a hajam is festett, az árnyalat hasonló a saját hajszínemhez. De, mint a haj natív árnyalatában, én sem igazán kedveltem magam, valahogy unalmas és sápadt. Az így kapott árnyalatok hasonlóak a dobozokon feltüntetett árnyalatokhoz, bár féltem piros színbe kerülni, mert vörös pigment van a hajamban.

Tehát ezt a balzsamot kísérletekhez ajánlom, amit nagyon szeretünk, majd szenvedünk, ha nem teljesülnek az elvárások))) Jelenleg csak pozitív érzelmek vannak bennem.

Színező balzsam a hajra "Color Lux" a Bielita-tól

Visszacsatolás

Nemrég írtam egy bejegyzést a dzsungelláz sikertelen festéséről, egy hónap múlva száraz lett a hajam, sőt a közelmúltban levágott (majdnem 15 cm) végek is koptak és elszáradtak. Az árnyalat vöröses árnyalattal lett kimosva, de utána féltem festékekkel festeni, és úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy színező balzsamot. Előtte kipróbáltam a tonikus "csokoládét", megrémültem, vörös tűzoltó motor lettem, semmi sem volt lemosva, csak elszíneződéssel hozta ki, általában rémálom.

Aztán ráakadt egy színező balzsam "COLOR LUX", elvileg imádom a belorusz kozmetikumokat, úgy döntöttem, hogy megkockáztatom. Rögtön el kell mondanom, hogy sejtettem, hogy ilyen eszköz segítségével nem tudok hideg hajat árnyalni, általában valamennyien vörös vagy vöröses arany árnyalattal vétkeznek. De még őszi napokban is csak aranyat akartam az apályban, barna hajra =) a legfontosabb az, hogy távolítsd el a vörös-száraz borzalmat a fejéről, és ne veszítsen hajat.

A "Világosbarna" árnyalatot vettem, ez a legmegfelelőbb a természetes anyagomhoz, amely valóban elkényeztetett, de a hangnem nem ad ki valamilyen piros vagy narancssárga árnyalatot a dobozon. Természetesen óvatosan kell alkalmazni a festett hajra, kaphat valamit, amit nem várt el, ezért zárolási tesztet kell végeznie. Nem zavartam. =) Vigye fel tiszta, nedves hajra. Ez a balzsam egy gél, amely könnyen felvihető a hajra, jól terjed és nem folyik. Ezután tanácsos egy műanyag kupakot felvenni, és törülközőbe tekerni a fejét. Az alkalmazás során nincs kellemetlenség, csak nagyon kellemes aroma.)
A tartási idő körülbelül 30 perc; hőt lehet használni intenzívebb árnyékoláshoz. Csak törülközővel sikerült, de kb. 40-50 percig tartottam, hogy biztosan megkapjam. :)

Öblítse le meleg vízzel sampon nélkül. A fejbőrt nem festik, csak a hajat mossák jól meg, a ruhákat és a törülközőket sem. A balzsam használata után a haj hihetetlenül puha, sima volt.

Színező balzsam Color Lux a Bielitától

Színárnyalatos balzsam A Color Lux gyengéd és hatékony hajszín. Összetételében szereplő festő pigmentek nem károsítják a haj szerkezetét, a természetes olajok pedig kiegyenlítik a hajat. Az olívaolaj helyreállítja és kisimítja a hajhagymát, míg a shea vaj védi és fényessé teszi a haj színét. A haj a termék első alkalmazása után megkapja a szükséges árnyalatot. A balzsam nem irritálja a fejbőrt, és lehetővé teszi az árnyalatok kísérletezését. A színt 4-6 alkalom után egyenletesen mossuk le a hajról. A Color Lux árnyalat balzsam kisimítja a vonalat a visszanőtt gyökerek és a színes haj között. Használatához nincs szükség további hajbalzsamra.

Alkalmazási mód

Először vegyen fel kesztyűt, és tegyen egy törülközőt a vállára. Finoman vigye fel a balzsamot a tiszta, száraz hajra, és fésűvel egyenletesen ossza el a teljes hosszúságon. Próbálja meg, hogy a balzsam ne kerüljön a nyak és az arc bőrére. Áztassa a hajon 30 percig, majd öblítse le meleg vízzel.

Fotó: szakértői tanács a termék használatához.

Color Lux színpaletta

A paletta 20 árnyalatot tartalmaz: 14 árnyalat a természetes hajhoz:

 • 01 Fahéj
 • 02 konyak
 • 03 Mahagóni
 • 04 Homok
 • 05 Karamell
 • 06 Szőke
 • 07 Dohány
 • 08 Tejcsokoládé
 • 09 Aranybarna
 • 10 Réz szőke
 • 11 Gesztenye
 • 12 Barna bordó
 • 13 étcsokoládé
 • 14 Érett cseresznye

3 árnyalat fehérített hajra:

 • 15 Platina
 • 16 Gyöngy rózsaszín
 • 17 Pezsgő

3 árnyalat ősz hajra:

 • 18 Ezüst ibolya
 • 19 Ezüst
 • 20 Bézs

Fotó: Beoita-Vitex balzsam színpaletta.

Vélemények a balzsamról Belita-Vitex

Veronica áttekintése: Egyszer kipróbáltam ezt a balzsamot. Nagyon megkedveltem. Nemrég rendelt 7 különböző árnyalatot. Most gyakran megváltoztathatom a hajam árnyalatát. Karamellás, hamvas tudok lenni... A balzsam tökéletesen illeszkedik a hajra, a második samponozás után leöblít. Egyébként a használat után a haj fényessé válik..

Zoe beszámolója: festett szőke vagyok. Festés után a patina árnyalatú balzsamot a 15. sz. Eltávolítja a sárgaságot a hajból, és fényessé és gyönyörűvé teszi a hajat. Egész évben használtam. Nagyon szeretem. Azt tanácsolom, próbálja ki.

Erzsébet véleménye: Helló lányok! Szeretnék mesélni a Belita-Vitex Color Lux árnyalatú balzsamról. Sötét hajam van, ezért a # 13-as árnyalatot - étcsokoládét használom. A csomag tartalmaz egy 100 ml-es csövet. Kétszer is elegendő a hajam a lapockáig. A balzsam minden színárnyalat szaga. Speciális ecsettel kenem a hajamra. Nagyon nehéz lemosni a bőrt, ezért vigyázzon a felvitel során. A haj színe megfelelt a csomagoláson feltüntetettnek. A haj gyönyörű és fényes. A gyártó azt ígéri, hogy a szín 4-6 mosást tart, de hosszabb ideig tart, ami kétségtelenül kellemes. Javaslom kipróbálni.

Sonya áttekintése: Nagyon szeretem ezt a balzsamot. A sötét csokoládé vagy a barna bordó színt veszem fel. Mindkét árnyalat bordót vet a napra. Nemrég úgy döntött, hogy kipróbálja a mahagóni árnyékot. A csomagolás 3-4 alkalommal elég nekem. Azt akarom mondani, hogy a csomagolásban nincsenek kesztyűk, ezért szerezzék be őket előre. A balzsam használata után a haj sima, puha, fényes és ápolt lesz. A szín sokáig kitart (10 mosás a hajamra). A balzsam illata kellemes. Azt tanácsolom, próbálja ki.

Fotó: előtte és utána

Árnyalat 10 Rézszőke, példa a hajfestésre.

Fotók a Barna Burgundy 12. árnyalat felvitele előtt és után.

Az előtte és utána lévő fotón a lány a 09 aranybarna palettáról árnyalatot használt.

Színező balzsam "Belita": színpaletta, összetétel, gyengéd hatás a hajra, használati utasítás és vásárlói vélemények

A trichológusok szerint az egyik legjobb kozmetikai termék, amely felfrissítheti a haj színét, a Fehéroroszországban gyártott Belita árnyalatú balzsam. Nemcsak a kívánt színt adja a hajnak, hanem egyenesítő és helyreállító hatást is gyakorol rájuk, ezért sok nő, miután egyszer kipróbálta a balzsamot, aztán újra és újra megveszi..

Márka leírása

A "Color Lux" árnyalati balzsamot a belorusz Bielita cég fejlesztette ki és adta ki, amely csak a közelmúltban vált ismertté, amely nem akadályozta meg márkáit abban, hogy azonnal nagyon népszerűvé váljanak. Termékei a kozmetikai termékek piacán 100% -ban természetesek és teljesen ártalmatlanok. A Bielita hatalmas termékválasztékot gyárt - maszkok és krémek a bőr és a haj ápolásához, samponok, spray-k, gélek és még sok más. De az összes terméken kívül vannak olyan színező balzsamok, amelyeket 100 ml-es palackokban állítanak elő, amelyek élénk fényt kölcsönöznek a hajnak, felfrissítik, helyreállítják és pontosan olyan árnyékot kölcsönöznek neki, amelyet a vevő látni szeretne. A termékcsalád nagyon kiterjedt árnyalat- és színpalettát tartalmaz. Ugyanakkor a balzsam kellemes aromájú, nem károsítja a fejbőrt és a hajat, és ami a legfontosabb, csak egy színezésben hat..

Fogalmazás

A gyártók szerint a Color Lux színező balzsam egy teljesen és teljesen ártalmatlan természetes gyógymód, amely nem tartalmaz hidrogén-peroxidot és ammóniát, amelyek annyira károsak a haj egészségére. Cserébe ez a kozmetikai termék számos gyógyító komponenst tartalmaz, amelyek csak a hajnak és a fejbőrnek kedveznek, ezek a következők:

 • víz;
 • nitrofenol - festék, amely a hajnak a kívánt árnyalatot adja;
 • Shea vaj a shea fától, amely puhítja és táplálja a hajat;
 • propilén-glikol és cetrimonium-klorid, ezek adják a haj fényét és térfogatát;
 • olívaolaj, amely megkönnyíti a haj fésülését és selymes tapintásúvá teszi;
 • citromsav, amely segít megerősíteni a hajat.

"Belita Color Lux" színbalzsam paletta

Amikor a hajfestéshez kozmetikai terméket választanak, a legtöbb nő számos cégen és márkán megy keresztül, mert nem találja meg a kívánt színt. Itt azonban ilyen probléma nem merül fel, mert a "Belita" színpalettája nagyon nagy léptékű és huszonnégy különböző árnyalatot tartalmaz..

 1. Bármely haj természetes színének tonizálásához 14 szín látható, neves névvel: világosbarna, dohány, homok, karamell, fahéj, konyak, tejcsokoládé, étcsokoládé, érett cseresznye, mahagóni, aranybarna, bordóbarna, gesztenye és rézbarna.
 2. A világosító stádiumon túli hajokhoz a klasszikus platina árnyalatú "Belita" árnyalatú balzsamok, valamint pezsgő és gyöngy rózsaszín színű.
 3. Az ősz haj színezése érdekében a szépneműek választhatnak ezüstöt, ibolya lilát és bézs színt..

Előnyök

Rendkívül sokféle tonizáló sampon és különböző márkájú balzsam van, különböző áron, de a Color Lux hajbalzsamnak számos előnye van az analógokhoz képest.

 1. Nincs éles kellemetlen szag, amely helyett egy finom aroma marad, amely a festés után még egy ideig a hajon marad.
 2. Nem okoz allergiás reakciókat, viszketést vagy fejbőr égést.
 3. A kívánt eredmény eléréséhez egy eljárás elegendő, bár a tartós hatáshoz 5-7 foltra van szükség.
 4. A leginkább pozitív hatással van a hajra, egészségessé téve azt.
 5. Biztosítja a haj szükséges ápolását, így a balzsam használatával nem kell más hajápolási termékeket vásárolnia.
 6. A balzsam krémes állagban kapható, ami megkönnyíti a hajra történő felvitelét és nem terjed.
 7. Ideális a minőség és az ár aránya.

hátrányai

Annak ellenére, hogy a Belita árnyalatú hajbalzsam számos pozitív pontot tartalmaz, van néhány hátránya is.

 1. Annak ellenére, hogy a balzsam alkotói megpróbálták kellemesé tenni az illatát, egyes hölgyeknek nem biztos, hogy tetszik az illata..
 2. Az érzékeny bőrű nők égő érzést éreznek az eljárás során, bőrük vöröses lesz.
 3. Ha 5-6 alkalommal mossa meg a haját, az árnyék teljesen lemosódik, és újra kell használnia a balzsamot.
 4. A szettben nincsenek kesztyűk, amelyek némi kellemetlenséget okoznak a szép nem számára, mert külön kell megvásárolniuk őket.

Előnyös tulajdonságok

A gyártók és a Color Lux színbalzsam klinikai vizsgálatát végző szakértők véleménye szerint a haj ideális tonizálása mellett rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy elérje ezt:

 • a fürtöket egyengették és kiegyenesítették;
 • a hajat nagyon könnyű volt fésülni;
 • a haj tükrös ragyogást nyert, ami egyszerűen ellenállhatatlanná teszi;
 • a töredezett végek feledésbe merültek;
 • a hajhagymák megkapták a szükséges táplálékot, ami javítja a haj egészségét;
 • minden haj szerkezete megerősödött, ami megakadályozza azok elvesztését;
 • a haj puha, kezelhető és selymes lett.

Ellenjavallatok

Annak ellenére, hogy a Belita árnyalatbalzsam nagyon sok hasznos tulajdonsággal és előnnyel jár, használatának vannak ellenjavallatai is, amelyeket meg kell ismerni az eljárás előtt. Mindenekelőtt a balzsam összetevőinek egyéni intoleranciájához kapcsolódnak, amely bármely nőnél előfordulhat. Ezért, mielőtt elkezdené formázni a haját, kis mennyiségű kozmetikai terméket kell felvinnie a bőrre, majd egy nappal később meg kell keresnie a reakciót. Ha a bőre vörös és hólyagok vagy foltok vannak, érdemes megfontolni egy másik színű termék használatát. Ha nincs reakció, akkor biztonságosan folytathatja az eljárást.

Ezenkívül fontos szerepet játszik a balzsam színezésében az, hogy festett-e, mielőtt úgy döntött, hogy használja ezt az eszközt. Tehát, ha könnyebbé teszi a haját, legalább két hétnek el kell telnie a termék használata előtt. Ha a fürtjeit természetes festékekkel, például basmával vagy hennával festette, a tonizálást legkorábban másfél hónap múlva kell elvégezni..

Használati útmutató

Annak érdekében, hogy a "Color Lux" színbalzsam palettájáról kiválasztott szín az eljárás után megfeleljen a hajszínnek, pontosan be kell tartania a használatára vonatkozó utasításokat. Nincs benne semmi bonyolult.

Az eljárás előtt meg kell vásárolnia magának egy ecsetet, amelyet festésre használnak, valamint kesztyűt, amely megvédi a kezek bőrét a festéktől. És akkor minden egészen egyszerű lesz. Először fel kell készítenie a haját az eljáráshoz: alaposan mossa meg samponnal és törölközővel szárítsa meg. Ezután kis mennyiségű balzsamot kell egy tálba nyomnia, és onnan ecsettel vagy fésűvel vegye be, és kenje fel a hajára. Minden, utána már csak a fésülés marad, 40 perc múlva folyó víz alatt mossa meg a haját, és a tükörbe nézve egyszerűen lenyűgöző hatást láthat, amely minden nőt örömmel tölt el..

Fontos megjegyezni

A festési eljárás megindításakor a Color Lux árnyalatos balzsammal nagyon fontos, hogy ne feledkezzünk meg egyes pontokról, amelyeken a színezés minősége gyakran függ..

 1. Egy palack 100 ml balzsamot tartalmaz, ami körülbelül négy alakformáláshoz elegendő a közepes és hosszú hajú hajhoz, míg a rövid hajat körülbelül hatszor lehet festeni. Ezért nem szabad azonnal az egész tubust egy tálba szorítani, jobb, ha később balzsamot adunk hozzá, ha hirtelen a leszorított mennyiség nem elegendő.
 2. Az eljárás előtt nem szükséges samponnal mosni a hajat, használhat egy szokásos balzsamot is.
 3. A balzsam felhordása előtt szárítsa meg a haját, csak törölközővel, nem hajszárítóval, ami károsíthatja a haját.
 4. Ha sötét színűre fested a hajad, és nem akarod, hogy a bőr színezzen, akkor tíz perccel a haj festése után vegyél egy szokásos tápláló balzsamot, és dörzsöld be a fürtök gyökereibe, majd az eljárás után a bőr természetes árnyalatot kap.
 5. Ha nem találta a tökéletes színt az akcióban, de talált egy olyan hangot, amely hozzávetőlegesen megfelel vágyainak, használhatja azt a haj expozíciós idejének megváltoztatásával, attól függően, hogy a haj színe világosabb vagy sötétebb lesz, mint a balzsam címkéjén.
 6. Miután az eljárás után meleg vízzel mosta a haját, a hajat szintén nem lehet szárítani hajszárítóval. Ehhez egy régi törülközővel kell rendelkeznie, amellyel megtörli a haját. Végül is, ha új törülközőt használ, akkor festékfolt maradhat rajta, amelyet már nem lehet eltávolítani..

Mielőtt a Color Lux hajbalzsam megvásárlása mellett döntene, sok nő összehasonlítani kezdi annak árát az analógok költségével, és azt is keresi, hol lehet olcsóbb árukat vásárolni. Valójában rendkívül kellemes helyzet figyelhető meg itt, mivel a termék költsége mindenki és mindenki számára elérhető, és az értékesítési ponttól függően 120-150 rubel között változik. Balzsamot vásárolhat bármely szépségápolási üzletben, amely a városban van. Igaz, ez a nagyvárosokra vonatkozik, mivel a balzsamot legtöbbször nem szállítják kicsi, városi típusú településekre vagy falvakra. De ez nem jelent problémát, mert ebben az esetben a kozmetikai terméket az interneten keresztül lehet megrendelni, majd egy hét múlva közvetlenül postán kézbesítik. Ezen felül az ár valószínűleg alacsonyabb lesz.

Trichológusok véleményei

Ha még nem biztos benne, hogy érdemes-e megvásárolni a Belita Color Lux árnyalatú balzsamot, nézzük meg, milyen véleményeket hagynak a hajápolási szakemberek. Valójában a legtöbben azt állítják, hogy ez a termék feltűnően különbözik a többi színezőtől. Az a tény, hogy ezen kozmetikumok többsége ammóniát és hidrogén-peroxidot tartalmaz, amelyek negatívan befolyásolják a haj szerkezetét, nagyban gyengítve azt, ami miatt a színező termék használata után a haj elkezd hullani, merevvé válik, nehezen fésülhető és élettelennek tűnik..

Természetesen, ha ritkán fest ilyen eszközökkel, akkor a haj helyreállítható a hagyományos helyreállító maszkok segítségével, de leggyakrabban egy egész terápiát kell előírniuk. Tehát az ilyen eszközökkel ellentétben a "Belita" tonizáló balzsam nem csak nem károsítja a hajat, hanem éppen ellenkezőleg, minden lehetséges módon meggyógyítja őket, erősíti, helyreállítja a normál struktúrát. Ezért a termék használata után a leggyengébb haj is sokkal erősebbé és ápoltabbá válhat. Igaz, ehhez rendszeresen használnia kell a balzsamot, mivel egyszeri használata nem ad semmit.

Vásárlói vélemények a "Belita" színező balzsamról

És végül derítsük ki, mit gondolnak a balzsamról azok a szépnemű képviselők, akik már maguk is kipróbálták. Valójában a róla szóló vélemények szinte egyöntetűek. Fiatalabb lányok, akik szeretnek kísérletezni a hajukkal, megcsodálják a balzsam árnyalatainak sokféleségét, mivel ez lehetővé teszi számukra, hogy minden alkalommal másképp nézzen ki. Az idősebb hölgyek, akik értékelik a termék minőségét, örülnek annak, hogy a Belita Color árnyalatú hajbalzsam nemcsak jól festi a hajat, gazdag árnyalatot kölcsönöz neki, hanem átfogó gondozást is nyújt számukra. Neki köszönhetően a fürtök élénkebbnek, egészségesebbnek és ragyogóbbnak tűnnek. Nos, azok a nők, akiknek a haját már érinti az ősz haj, azt állítják, hogy a balzsam segítségével teljesen meg tudtak szabadulni tőle. Igaz, arra is panaszkodnak, hogy túl gyakran kell tonizálniuk, különben a szín teljesen kimosódik, és a haj ismét őszül..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Villanyborotva. Típusok és alkalmazás. Hogyan válasszuk és jellemzői

A férfiak sok éve borotválkoznak, és a borotválás az idő múlásával sokkal könnyebbé vált. A borotvák már biztonságban vannak, hogy megakadályozzák a többszörös vágást.

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába Kösz!Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..Üdvözlettel, Wildberries online áruház.Hozzáadva a várólistához