Legfontosabb / Felépülés

Wella ammóniamentes festékek

Felépülés

Manapság sok márka hirdeti az „ammóniamentes” hajfestékeket. Ilyen intenzív reklámozás után az összes médiában a vásárlók úgy vélik, hogy ezeket a festékeket hírességek használják, és biztonságosnak tartják őket. Úgy vélik továbbá, hogy az ammónia nélküli festékek sokkal jobbak, mint mások, mivel az ammóniát a hajjal kapcsolatban "gazembernek" vagy "ellenségnek" tartják.

Valójában ennek az ellenkezője igaz!!

Mivel az ammóniamentes termékek manapság nagyon népszerűek, a Wella fontosnak tartotta a nőket oktatni e színezékek használatának következményeiről..

A Wella és a Bollywood Diva tanácsadója, Shradda Kapoor forradalmasította a hajfestés divatvilágát azáltal, hogy szétzúzta a hajfestést ammóniamentes termékekkel körülvevő hagyományos mítoszt, és úgy döntött, hogy igazat mond a színezésről..

"Az az igazság, hogy az ammónia nélküli festék valójában jobban károsíthatja a haját, mint ugyanaz az ammóniával készült festék. Az ammónia nélküli festéknek nincs szaga, mivel az ammóniát egy másik hasonló hatóanyaggal helyettesítették, amely szagtalan, de sokkal több van benne pusztítóbb, mint az ammónia. "

Shraddha Kapoor hozzátette: „A hajszín nagyon fontos része a megjelenésemnek, és mindig attól féltem, hogy az ammónia a legkárosabb összetevő, amely károsíthatja a hajat, de a Wella új Igazság a hajszínről kampánya miatt megértette, hogy az ammónia hogyan működik a festékekben, és miért nem ez a fő hibás a haj károsodásában. Valójában a Wella festékek kiváló hajvédelmet nyújtanak a festés után. Biztosíthatom ezt, és most a laboratóriumi vizsgálatok bizonyíthatják. "

Miért van szükség ammóniára a festékben??

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik az ammónia a festékben, ismernie kell az összetevőket:

 • Festék (az Ön által választott árnyalat)
 • Ammónia vagy MEA (a modern színezékek ammóniájának helyettesítője), amely hidrogén-peroxidot tartalmaz.

Az ammónia feladata a szőrtüsző megduzzasztása, hogy a festék pigment mélyebben be tudjon hatolni és ott rögzüljön. Ez a reakció a PH normál értékről 10-re emelésével megy végbe. Ez garantálja a tartós színt. Tehát ahhoz, hogy a festék ammóniával működjön, azt hidrogén-peroxiddal kell kombinálni. És a hidrogén-peroxid koncentrációjának helytelen alkalmazása ammóniával károsítja a hajat.

Csalás illattal - a festék hajra gyakorolt ​​hatása alatt az ammónia elpárolog, ezért érezünk ilyen kellemetlen és csípős szagot. Az ammóniamentes festékben lévő MEA mindaddig a haján marad, amíg ki nem öblíti a haját, nem illékony, ezért nem érezheti annak szagát. Az MEA nagyobb koncentrációban történő használata (ez a festék tartósságának megteremtése érdekében) megnehezíti a haj kimosását.

Az ammónia több mint 50 éve a festékek aktív összetevője. Az ammóniapótló MEA korántsem új komponens, bármennyire is mondják nekünk a reklámban, több mint 20 éve használják félig állandó festékek gyártásában. De egy ilyen festéknél a MEA-t sokkal magasabb koncentrációban használják, mint a hagyományos festékekben az ammóniát. És ennek megfelelően sokkal károsabb lehet a hajában..

Minden alkalommal, amikor ammóniamentes festéket használ, a haja nem kevesebb, ha nem nagyobb kárt okoz, mint ha ammóniával ellátott terméket használ.

Wella ammóniamentes festékek

A Wella rendelkezik saját ammóniamentes termékkel - a Color Touch félig állandó festékkel, amelyet szakembernek kell használnia, aki helyesen tudja kiválasztani a szükséges hidrogén-peroxid-koncentrációjú (1,9% vagy 4%) derítőt. Csak ebben az esetben élvezni fogja a festési hatást, és nem károsítja a hajat..

További újdonság a demi-permanent Color Sharm festék, amely tonizálja a hajat, frissíti a természetes színt és elfedi az első ősz hajat. Annak érdekében, hogy ne okozzon kárt, csak a Color Sharm sorozat aktivátorát használja.

A Wella Professionals 133 éve vezető szerepet játszik a hajszínben. Ez a márka hisz a haj és a szín megbízható védelmében, ezért a színezés során okozott kár nagyon fontos szempont, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Kiterjedt kutatások és elemzések után a Wella úgy döntött, hogy nem megy az „ammóniamentes” színes termékek útjára..

Wella Color Touch festék ammónia nélkül 60 ml

Ammóniamentes hajfesték. Oldható oxiddal. Ápoláshoz Sampont és maszkot használjon színes hajra.

Kapcsolódó termékek

Wella Сolor Touch színpaletta + Instamatic 800 ml

Az Instamatic széles szín- és árnyalatpalettája újdonságokkal tetszik minden ügyfélnek, mindenki megtalálja a maga árnyalatát.

Wella Color Touch Oxide 1,9% és 4% 1000 ml

Az egyenletes, pontos és hatékony festési folyamat biztosítása érdekében.

Hajfesték Wella Koleston perfect 60 ml

Ha Vella Coleston festékkel festi a haját, akkor a lehető legnagyobb gondot fordítja a hajára. Oldható oxiddal. Ápoláshoz Sampont és maszkot használjon színes hajra.

Leírás

Ez a gyengéd, természetes hajfesték, amely folyékony kreatint és természetes viaszt tartalmaz, remek fényt és ragyogó, tartós színt kölcsönöz a hajnak. A haj természetes színét és selymességét a folyékony kreatinnak köszönheti.

A festék kinyomásához használja a Key Squeezert

A wella színes érintőfestéket csak 1,9% vagy 4% Wella Color Touch Oxiddal keverje szigorúan, 1: 2 arányban.

Képes minden hajban megtartani a nedvességet, ezáltal növeli a haj mennyiségét és csökkenti a hajhullást. A természetes viasz burkoló tulajdonságokkal rendelkezik, és garantálja a tartós, tartós színt.

Adja meg a kívánt színt a megrendeléshez fűzött megjegyzésekben!

Új árnyalatok Vella color Touch 2017

Új Smokyblonde kollekció a Wella Color Touch-tól

7/86 szőke gyöngy lila
9/86 nagyon világos szőke gyöngy lila
9/96 nagyon világos szőke sandre lila


Wella Professional Color Touch színpaletta:

10/73 szantálfa

10 \ 81 szelíd angyal
2 0 fekete
2/8 kék éjszaka
3 0 sötétbarna
3 66 padlizsán
3/68 lila eső
4 0 közepesen barna
4/6 beaujolais
4 71
4 77 forró csokoládé
5 0 világosbarna
5 \ 37 amazonok hercegnője
5 66 bordeaux 5 71
5 75
6 0 sötét szőke
6 \ 37 indiai bronz
6/4-es mák
6/7 csokoládé
6 71
6 75 közepes poliszander
6 \ 77 kávé tejszínnel
7 0 közepes szőke
7/3 mogyoró
7 \ 43 vörös titán
7 7 őz
7 71
7 \ 75 világos rózsafa
7 89 szürke gyöngy
8 0 világos szőke
8/3 konyak
8 71
8 \ 81 ezüst
9 01 fényes kőris szőke
03. 03. reggeli harmat
9 16 strassz
9 36
9 73 nagyon világos szőke (barna-arany)

Relights:
/ 00 átlátszó fagy
/ 03 francia vanília
/ 06 málna limonádé
/ 18 jégszőke
/ 34 csiszolt réz
/ 43 vörös üstökös
/ 56 mély bíborvörös
/ 74 esti hajnal
/ 86 jeges pezsgő

Napfények:
/ 0 természetes
/ 04 természetes réz
/ 18 kőrisgyöngy
/ 36 arany folette
/ 7 barna
/ 8 gyöngy

PLUSZ:
33/06 fukszia
44/05 jácint
44/06 orchidea
44/07 sakura
55/03 sáfrány
55/04 pálinka
55/05 turmalin
55/06 bazsarózsa
55/07 cédrus
66/03 fahéj
66/04 konyak
66/07 ciprus
77/03 curry
77/07 olajbogyó
88/03 gyömbér
88/07 platánfa

INSTAMATIKUS:
Füstös ametiszt
Csillagpor
Smaragd-patak
Lila hajnal
Óceáni vihar
Rózsaszín álom

Javított festési eredmény:
- akár 57% -kal sokoldalúbb szín.
- fokozott fényesség: akár 63% -kal világosabb.
- új továbbfejlesztett formula. (Átfogó bemutatótermi teszteléssel bizonyított)
- Javított festési eredmény: akár 57% -kal sokoldalúbb szín.
- Nagyobb színegyenlet a hosszában és a végein.
- Javított színtartóság.
- Kiváló íz.
Az új Color Touch a legújabb fejlesztések eredménye.
Csak a Wella Color Touch Oxide 1,9% vagy 4% használatával használható.

Mik ezek, mennyire hatékonyak és ártalmatlanok - ezek a kérdések érdeklik a mai nőket, akik intenzíven használnak hajfestéket..

Ammóniát adnak a hajfestékekhez a tartós, intenzív szín érdekében. Az a tulajdonsága, hogy hasítja a haj szerkezetét, és megkönnyíti a színező pigmentek behatolását a hajba. De ugyanakkor összeomlik, és az ammóniával történő festékek gyakori használata után a nők hosszú ideig hajrestaurálással foglalkoznak..

Ammóniamentes festékeket fejlesztettek ki, hogy a haj fényes és egészséges legyen. Ezek az alapok, mivel teljesen biztonságosak, nem nyújtottak színtartóságot, inkább gyógyító és tonizáló szerek voltak. A körülbelül hat hétig tartós színt garantáló hajfestékek kevesebb fehérítéshez használt hidrogén-peroxidot tartalmaznak, az ammóniát összetételükben más, a hajra kevésbé káros anyagok váltják fel, amelyek szabadalmaztatott formulákkal rendelkeznek. A burkoló tulajdonságaiknak köszönhetően megőrzik a színező pigmentet és fényessé teszik a hajat. Ezenkívül az ilyen festékekhez speciális táplálékkiegészítő balzsamot kínálnak, amely csökkenti a festék hajra gyakorolt ​​negatív hatását, táplálja, hidratálja és ragyogásra készteti a hajat..

A krémfesték számos tápanyagot tartalmaz, amelyek normalizálják az anyagcsere folyamatait a kódban, és fokozzák a haj növekedését, miközben erősítik azokat..

A Wella Color Touch ammóniamentes krémfesték háztartási előnyei a következők:

- a kellemetlen szag hiánya;

- használat biztonságossága hajfestéskor terhes és szoptató nők számára;

- hatékony az ősz haj festésére.

A hajfestés folyamata a Wella Color Touch ammóniamentes krémfestékkel rendkívül egyszerű. Miután a krémet és a festéket 1: 2 arányban összekevertük az emulzióval, a keveréket egy speciális ecsettel kell felvinni a haj teljes hosszában, a gyökerek és a végek irányába. A hajat először törölközővel meg kell mosni és kissé meg kell szárítani.

Ha szükséges a hajgyökerek festése, a keveréket a benőtt területekre kell felhordani, majd a teljes hajhosszon tonizálni kell a keverék fennmaradó mennyiségével öt percig..

A krémfesték teljes expozíciós idejét egyedileg kell megválasztani, a haj típusától és állapotától függően. A maximális festési idő nem haladhatja meg a 20 percet. A krémfestéket meleg vízzel mossuk le professzionális samponnal, színes hajra.

A Bestkosmetika üzlet széles választékban kínálja a Wella termékeket. Miután úgy döntött, hogy a Wella Color Touch krémfestéket ammónia nélkül használja a haj festésére, hetven árnyalatának bármelyikét nálunk vásárolhatja meg. Nem csak széles választékkal, hanem megfizethető áron is kellemesen örömmel töltjük el ügyfeleinket..

Wella Color Touch - teljes színpaletta

 • Színes érintés
 • Göndördítsd, legyints rá Permet
 • ILLUMINA
 • Insta Recharge haj korrektor
 • Stílus
 • Wella ellátás
 • Wella Care INVIGO
 • Tartozékok és mini formátum
 • Új Koleston Perfect ME+
 • Oxidok, szőke készítmények
 • Ollin festés
 • Premier for Men - férfi férfiaknak szánt termékcsalád
 • Szemöldök és szempilla árnyalat
 • Styling Ollin stílus
 • Ollin gondoskodás
 • Londa göndör és forma
 • Londa stílus
 • Londacare
 • Londacolor
 • kiegészítők
 • Név szerint
 • Ár szerint
 • Népszerűség szerint

A Vella Color Touch egy ammóniamentes színezőanyag, amely lágy árnyalatátmeneteket hozhat létre a hajon. A Vella Color Touch professzionális formulája lehetővé teszi, hogy fényes és tartós hatást érjen el. A termék keratint és természetes viaszt tartalmaz, ezek az anyagok táplálják és hidratálják a hajat, erősítő hatást nyújtva. A színezés során a haj belső szerkezete kiegyenlítődik, egészséges ragyogásnak indulnak, és ápolt megjelenést kapnak.

A "Milena" online áruházban a Vella Color Touch teljes palettája bemutatásra kerül, amely lehetővé teszi, hogy korlátozás nélkül kísérletezzen a képpel, világos, intenzív árnyalatokat vagy természetes színhez közeli hangokat választva.

Wella színes érintésű napfények

A Wella Color Touch napfények hat meleg és hűvös szőke árnyalat, amelyek felderítik vagy megváltoztatják a természetes színt. Ezzel az árnyalattal a hajad összhangban lesz a legújabb divatirányzatokkal..

Wella color touch plus trispectra

A Wella Color Touch Plus Trispectra mély mély árnyalatai azok választása, akik szeretik a merész kísérleteket. A Trispectra egyedülálló formulája sokoldalú irizáló fényhatást biztosít, és egy 16 színű paletta lehetővé teszi, hogy minden ízléshez opciót válasszon.

Ez a színezőanyag tökéletesen fest az ősz hajra, és a színhatás akár 24 sampont is kitart. A festék gyengéd hatásának köszönhetően kipróbálhatja a vonal összes hangszínét anélkül, hogy aggódna a haja állapota miatt.

Válassza a Wella színes érintőképernyőket

A Wella Color Touch Relights Select kiemelt hajra készült. A Relights Select képletnek köszönhetően a festék természetes és kiemelt szálakon egyaránt működik, megadva nekik a kívánt színt és biztosítva annak állandó rögzítését. Ez a termék rendkívül élénk megjelenést és luxus fényt kölcsönöz a hajának..

COLOR TOUCH - intenzív alakformálás (ammónia nélkül) - WELLA PROFESSIONALS

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula elősegíti a haj szerkezetének simulását, a színező pigmentek gyors és ugyanakkor hihetetlenül tartós rögzítését, és elképesztően élénk, élénk színeket kölcsönöz a hajának, fantasztikus ragyogással ragyogva. A keratin, amely a festék része, tökéletesen megtartja a nedvességet minden haj belsejében. A természetes viasz mély ápolást nyújt, és tartósan élénk színt kölcsönöz a hajának. A festék könnyű krémes állaga hozzájárul a gyors és egyenletes felviteléhez.

Kedves vásárlók! Felhívjuk figyelmét, hogy a webhelyen megtekintett termék színe kissé eltérhet az eredetitől, és csak a kiválasztott szám helyességének ellenőrzésére szolgál. Az árnyalat eltérését befolyásolhatják: a monitor kontrasztja, a vaku hatása, a díszítő elemek stb. Az árnyék és az elvárt eltérés nem indokolja az áruk visszaszolgáltatását és cseréjét.

 • AGE - öregedésgátló vonal (1)
 • MÉRLEG - megoldás a haj és a fejbőr problémáira (7)
 • BLONDE RECHARGE - a szőke árnyalatok szépsége (3)
 • BLONDOR - hajvilágítás (7)
 • COLOR BRILLIANCE - a színes haj fényereje (13)
 • SZÍNES FRISS - használatra kész színezékfesték (13)
 • SZÍNES FRISS CREATE - árnyalatú festék élénk ékezetekhez (8)
 • COLOR MOTION + - A színes haj ápolása (8)
 • SZÍNTÖLTÉS - mélységet ad a színnek (2)
 • COLOR RENEW - a színintenzitás csökkentésére szolgáló eszközök (2)
 • COLOR TOUCH - intenzív tonizálás (ammónia nélkül) (48)
 • COLOR TOUCH INSTAMATIC - színezett krémfesték (5)
 • COLOR TOUCH NATURALS - intenzív alakformálás (2)
 • COLOR TOUCH PLUS - természetes árnyalatok fényereje (ammónia nélkül) (13)
 • COLOR TOUCH RELIGHTS - a kiemelt szálak intenzív tonizálása (7)
 • SZÍNOS ÉRINTŐS NAPFÉNYEK - élénkítő tonizálás (4)
 • EIMI RÖGZÍTÉS - rögzítéshez (fektetéshez) (7)
 • EIMI NUTRICURLS - göndör és göndör hajformázás (3)
 • EIMI SHINE - ragyogáshoz (stílus) (3)
 • EIMI SMOOTH - a simaságért (stílus) (3)
 • EIMI TEXTURE - textúrához (stílushoz) (5)
 • EIMI VOLUME - hangerő (stílus) (14)
 • ELEMEK - vitalitás (8)
 • FUSION - intenzív helyreállítás (8)
 • ILLUMINA COLOR - tiszta és ragyogó szín (47)
 • INSTA RECHARGE - Haj korrektorok (2)
 • INVIGO SZOLGÁLTATÁSI VONAL - szolgáltatási vonal (4)
 • INVIGO SUN - Napápoló hajápolás (3)
 • KOLESTON PERFECT ME + - krémszínű hajszín (123)
 • MAGMA - színes kiemelések (2)
 • NUTRI-ENRICH - Azonnali teljesítmény (12)
 • NUTRICURLS - göndör és göndör haj táplálkozása és gondozása (9)
 • OLAJTÜKÖDÉSEK - ragyogás (11)
 • SP LUXE OIL - a keratin helyreállítása és védelme (1)
 • VOLUME BOOST - súlytalan ellátás (6)
 • WELLAPLEX - hajszerkezet helyreállítása (1)
 • Kiegészítők (1)
 • Oxidánsok (14)
 • Textúrázás Wella Prof. (öt)
 • WELLA SZAKMAI
WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

Árnyék: Sivatagi szél. A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

WELLA SZAKMAI

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula segít a haj szerkezetének simításában, gyorsan és egyben.

A Wella színfesték Color Touch vonalat a legjobb német laboratóriumokban fejlesztették ki, hogy a haja elképesztően élénk, tartós színt és csodálatos fényt adjon. A festék alapjául szolgáló professzionális formula elősegíti a haj szerkezetének simulását, a színező pigmentek gyors és ugyanakkor hihetetlenül tartós rögzítését, és elképesztően élénk, élénk színeket kölcsönöz a hajának, fantasztikus ragyogással ragyogva. A keratin, amely a festék része, tökéletesen megtartja a nedvességet minden haj belsejében. A természetes viasz mély ápolást nyújt, és tartósan élénk színt kölcsönöz a hajának. A festék könnyű krémes állaga hozzájárul a gyors és egyenletes felviteléhez.

Kedves vásárlók! Felhívjuk figyelmét, hogy a webhelyen megtekintett termék színe kissé eltérhet az eredetitől, és csak a kiválasztott szám helyességének ellenőrzésére szolgál. Az árnyalat eltérését befolyásolhatják: a monitor kontrasztja, a vaku hatása, a díszítő elemek stb. Az árnyék és az elvárt eltérés nem indokolja az áruk visszaszolgáltatását és cseréjét.

Vállalat
 • Rólunk
 • Magazin
 • Akciók
 • Beszállítók
 • Partnerprogram
 • Bérbeadóknak
Segítség
 • Ingyenes szállítás
 • Fizetés
 • Fórum
 • Tanácsadó
 • Gondozási programok
 • Hozzávalók
Termékek
 • Haj
 • Arc
 • Test
 • Fegyver
 • Lábak
 • Manikűr
 • Smink
 • Technika
 • Egészség
 • kiegészítők
 • Keresés márka szerint
Közösségi háló:
Feliratkozás hírlevelekre:

hírek, akciók, különleges ajánlatok

"Galéria kozmetikumok" © kozmetikai szalonok és professzionális kozmetikai üzletek hálózata, 2007 óta dolgozunk.

Moszkva, Kitay-gorod metró, Lubyansky proezd, 25

Paletta Wella Professional Color Touch

Color Touch - Természetes árnyalatok

Color Touch - Barna árnyalatok

Color Touch Instamatic - lágy árnyalatok patina hatással

Színes érintés - VALLÁSOK

Vella Color Touch paletta

Az 1880-ban alapított Wella vállalat elismert vezető szerepet töltött be a kiváló minőségű kozmetikumok terén. A logó alatt többször jelentek meg forradalmi hajápolási megoldások. És itt van egy új felfedezés: a Vella Color Touch színpaletta tonizáló hatása, amely változatos árnyalatokkal rendelkezik. A jól ismert német gyártótól származó, a Color Touch ammóniamentes márkájú festék meglehetősen gyengéd módszerekkel változtatja meg a fürtök megjelenését, minimális hatással a haj szerkezetére.

A krémfesték legfontosabb tulajdonságai

A professzionális festék, a Wella Color Touch színpaletta szabadalmaztatott formulája az Extra Shine komplexummal rendelkezik, amely lehetővé teszi a szálak színezését és a feldolgozatlan haj akár 50% -os ragyogását. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek kedvezően befolyásolják a hajrostot:

 • Természetes méhviasz - hidratáló hatást biztosít és táplálja a fürtöket, lágyságot és rugalmasságot biztosítva számukra, valamint enyhén rögzíti a haj alakját.
 • Folyékony keratin - aktiválja az anyagcsere folyamatokat a hajban és a bőrben. Nem csak jelentősen csökkenti, hanem megakadályozza a túlzott hajhullást is.

A Wella ammóniamentes festékpaletta festéskor nem károsítja és nem szárítja a hajat. Akár azt is mondhatja, hogy ezek az összetevők gyengéd gondozást nyújtanak és gyógyítják a fürtöket, hihetetlenül fényesek, selymesek és egészséges megjelenésűek. A kifejlesztett formulának és az innovatív technológiák alkalmazásának köszönhetően a Wella termékek 100% -ban lehetővé teszik a kívánt eredmény elérését.

Vella color touch haj paletta: professzionális eszközök sora

Miután úgy döntött, hogy drasztikusan megváltoztatja a képét, könnyedén kipróbálhat egy új lehetőséget, például a tincseket több tónussal megvilágíthatja a szőkék Vella színű érintőpalettájával. Ez semmilyen módon nem befolyásolja a haj belső szerkezetét.A színes pigmentek nem hagynak csíkokat, a színes és a természetes haj között nincs határ, ami megkönnyíti az árnyalatok megváltoztatását és a kép radikális átalakulását. Ez csak a professzionális Wella Color Touch kozmetikumokkal lehetséges.

A Kolortach sokoldalú hajfesték körülbelül 70 népszerű árnyalatot tartalmaz. Minden évadban átnevezhetők, módosíthatók, de a színpaletta fő alapja változatlan marad. Több sorozatra oszlik, amelyek a Relights Select, a PlusTrispectra, valamint a Sunlights és az Instamatic képleteket tartalmazzák:

 • Color Touch Relights Select - kiemelt hajra készült, 5 árnyalatot tartalmaz, gyengéden gondoskodik a fürtökről, egészséges megjelenést és rendkívül fényűző fényt kölcsönöz nekik. A színes pigmentek gyorsan és határozottan kötődnek, és a festék gélszerkezete megkönnyíti a teljes felhordást. A szabadalmaztatott Select formula (pH 6,5) és ammónia mentes, lehetővé teszi a festést közvetlenül az állandó festés után. A Relights vonal ötvözi a természetes és kifejezőbb színeket. Ez megadja a véleménynyilvánítás szabadságát, és lehetővé teszi az egyéniség bemutatását. Ennek a vonalnak a Vella színes érintésének minden árnyalata keverhető egymással, további hangot adva.
 • A Color Touch Plus Tri spektrumok - segítenek az első ősz haj elfedésében. A különleges innovatív formula, a Tri Spectra, a pigmentek speciális kombinációjával és sokoldalú 3D-hatással, mély, gazdag színt biztosít. A paletta 16 élénk árnyalatot tartalmaz. Az ebben a sorozatban használt színpigmentek kombinációja, amely akár 70% -ig is képes festeni az ősz hajat, lehetővé teszi a természetes hajszín helyreállítását.
 • A Color Touch Sunlights a leggazdagabb paletta 11 meleg és 11 hűvös szőke árnyalattal. Természetes összetevőket tartalmaz, tökéletesen ápolja a fürtöket, finom arany, homokos és gyöngyszínekkel színezve őket. A haj lenyűgöző fényt nyer, a napfény hatására. Egy vékony film borítja be a szőrszálakat, megvédve őket a negatív környezeti tényezőktől és az UV-sugaraktól.
 • A Color Touch Instamatic - a sorozat 6 puha, elnémított árnyalatból (lila és rózsaszín, azúrkék és gyémánt) terjed, platina hatással és egyedi fényességgel - a legdivatosabb trendek létrehozása érdekében. A Wella Color Touch festékpaletta külön-külön tartalmazza a mixtonokat (SpecialMix) - 2 különböző tónus keverésével nyert festékeket. Ez a vonal egy festékgyűjteményt képvisel, amely vagy az árnyék határában, vagy pedig a fényes extrém keverékeket (sárga, lila, piros, zöld).

A HairBAR online áruházunk a Vella Color Touch festékek széles választékát kínálja, amelyek fényképei felkerülnek a weboldal katalógusába, és segítenek pontosabban figyelembe venni az egyes árnyalatok árnyalatait.

Használati útmutató

A Color Touch vonal színező színezékeihez elsősorban 4% -os oxidáló emulziót használnak. A ReLights és az Instamatic programhoz azonban 1,9% -os fejlesztő szükséges.

A Vella színérintési paletta arányainak keverése: az összes kompozíciósorozatot 1: 2 arányban kombináljuk (például 30 g Touch + 60 ml emulzió), és csak az Instamatic-ot keverjük oxidálószerrel 1: 1 arányban (30 g festék + 30 ml emulzió)..

A keveréket a gyökerétől a hegyéig egyenletesen alkalmazza ecsettel a törölközővel megmosott és szárított hajra. Festési idő:

 • melegítés nélkül - 20 perc (vagy 15 perc permetezés vagy egyengetés után);
 • hővel (például Klimazon) - 15 perc. (10 perc, ill.).

A feldolgozási idő szükség esetén 5 perccel meghosszabbítható. Ezt követően enyhén emulgeálja a festéket és alaposan öblítse le tiszta vízzel. Az eredmény megszilárdításához javasoljuk a Wella Professional színstabilizátor használatát..

Nézze meg a Vella color touch professzionális fotópaletta széles skáláját, válassza ki a tökéletes árnyalatot a megjelenés kiemeléséhez vagy radikális megváltoztatásához, és rendeljen online. A kérelem kitöltése után Oroszország bármely sarkába szállítjuk az árut.

Wella Color Touch - intenzív alakformálás

Wella színes érintésfestési útmutató

Wella Color Touch paletta

Wella Color Touch - Árnyalatfesték

Az új Color Touch a legújabb fejlesztések eredménye. Az egyedülálló tulajdonságoknak és az eredeti GLESK2CVET komplexumnak köszönhetően a krém új lehetőségeket nyit meg a színezésben.

Ez egy sor speciális színű hajfesték, amelyet azért hoztak létre, hogy a haj élénk, tartós színt és természetes fényt kölcsönözzen. A Color Touch termékek kreatinon, természetes viaszon és a speciális Select formulán alapulnak. A természetes viasz tökéletesen hidratálja és táplálja a hajat, ragyogó fényt, finoman gazdag színt és könnyű tartást biztosít. Keratint adnak a haj és a fejbőr anyagcsere-folyamatainak stimulálásához, a haj selymessé, fényessé tételéhez és volumenének növeléséhez. Mindig keverje a Wella Color Touch-ot a Color Touch 1,9% és a Color Touch 4% oxidálószerekkel

ÚJ, JAVÍTOTT SZÍNFÜGGŐ SZÍNFORMA
Átfogó bemutatótermi tesztekkel bizonyított

 • Javított festési eredmény: akár 57% -kal sokoldalúbb szín
 • Továbbfejlesztett fényesség: akár 63% * fényesebb *
 • Nagyobb színegyenlet a hosszában és a végein
 • Javított színtartóság
 • Kiváló íz

A színfesték színe jól érint

Az eszköz jellemzői

A legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb festékek a professzionális termékek. Ide tartozik a Color touch wella. A terméket Németországban tervezték és gyártották, ami önmagában is a minőségről szól. Az európai gyártók már régóta vesznek egy utat az egészségre biztonságos termékek gyártása felé..

 • Választék ↓
 • Paletta ↓
 • Hogyan kell helyesen használni? ↓
 • Óvintézkedések és ár ↓
 • Vélemények ↓

A festék különbözik az analógoktól az ammónia hiányával a készítményben. A felhasznált összetevők között van a viasz és a keratin, amelyek segítenek fenntartani a haj egészségét. A hatóanyagok védelmet nyújtanak minden haj számára, vékony filmmel borítják be őket. Ennek köszönhetően az ultraibolya fény és az időjárási körülmények nem képesek károsítani a haj szerkezetét. A pigment felvitele után a szálak természetes fénye, rugalmassága és selymessége észlelhető.

Előnyök:

 1. Nem tartalmaz agresszív anyagokat.
 2. Biztosítja a szálak egységes színezését.
 3. Enyhén hat a haj szerkezetére.
 4. Fényessé és simavá teszi a hajat.
 5. Nincs erős kellemetlen szag.
 6. Széles paletta.
 7. Kényelmes konzisztencia, a festés során nem terjed.
 8. Stabil eredmény (legfeljebb 2 hónap).

Az előnyös tulajdonságok nagy listája közül a főbbeket meg lehet különböztetni: rezisztencia és káros összetevők hiánya.

Hátrányok:

 1. Magas ár.
 2. A hosszú fürtökhöz 2 csomag szükséges.

Hatótávolság

A Color touch wella választékát 9 sor képviseli, amelyek mindegyikét exkluzív színek különböztetik meg:

 1. Tiszta Naturals. 10 természetes és sugárzó hang;
 2. Rich Naturals. 9 mély és természetes árnyalat;
 3. "Mély színek". Ideális az ősz hajfestékhez, 11 természetes gesztenye árnyalatból áll;
 4. "Napfények". 22 tónus a szőkék számára, tele ragyogással és természetességgel;
 5. "Plusz". 16 árnyalat, amely utánozza a szálak természetes színeit, kiváló munkát végez az ősz hajjal;
 6. "Élénk vörösek". 15 hang, amelyet kreatív és kreatív emberek számára terveztek, akik nem akarnak észrevétlen maradni;
 7. "Relights Blonde". 5 világos árnyalat a kiemelt szálakhoz;
 8. "Relights Red". 5 gazdag vörös és lila tónus, amelyek hatékonyan növelik a szín fényerejét;
 9. "Special Mix". 5 élénk korall és zafír árnyalat a merész és kreatív kialakításhoz.

A színezékek nagy választéka lehetővé teszi a belső tehetségeket feltáró és új eredmények inspiráló lehetőség választását. Egy szokatlan kép létrehozásához, amely hangsúlyozza a karakter egyedi jellemzőit, kapcsolatba kell lépnie szakemberrel. A professzionális eszközök csodákat tehetnek egy igazi mester kezében.

Paletta

Még a legigényesebb divatemberek sem fognak csalódni a kínált Color touch palettán. Minden sor megfelelő hangszínnel rendelkezik, amelyet sikeresen kombinálnak a bőr típusával és a szemével.

A természetes árnyalatok közül:

 • gyöngyszem;
 • élénk szőke;
 • gesztenye;
 • világos barna;
 • csokoládé;
 • fekete és mások.

Az élénk tónusok rendkívüli személyiségeket örvendeztetnek meg:

 • lila;
 • korall;
 • Ibolya;
 • Arany;
 • zöld stb.

Kiemelt és színes szálú nők számára árnyalatokkal ellátott sorozat készült:

 • világos szőke;
 • arany gyöngy;
 • rózsaszínű karamell stb.;

Hogyan kell helyesen használni?

A Color touch festékek használata számos tényezőben különbözik, ezért használat előtt meg kell ismerkednie az összetevők keverésének szabályaival, az alkalmazás módjával és a tartási idővel:

 1. A napfényeket 4% -os lágy tonizáláshoz és világításhoz használják. Nem keverhető más színezékekkel. Vigye fel egyenletesen a szálakra a gyökerétől a hegyéig száraz fürtökön. Az expozíciós idő hőterheléssel 15 perc, természetesen - 20 perc. Ha a terméket szálak és újranőtt haj tonizálására tervezik, akkor először a gyökérzónára kell alkalmazni. A szín frissítéséhez nedves hajra kell emulgeálnia a kompozíciót, majd 5-7 percet kell várni.
 2. A Plus-t szálak festésére és az ősz haj tonizálására használják 4% -os koncentrációban. A krémfestéket összekeverjük a Color touch emulzióval (arányok: 1 rész pigment és 2 rész emulzió). Az árnyalatokat különböző tónusok kombinálásával kaphatja meg, de csak a Color Touch Plus termékekkel. A telítettség növelésére nem használunk speciális keveréket. Vigye fel a terméket a megmosott és kicsavart hajra, egyenletes eloszlással a teljes hosszában. A tartási idő hő hatására 10-15 perc, természetes módon 15-20 perc. A szín frissítéséhez javasoljuk, hogy a terméket a fürtök teljes hosszában 5 percig alkalmazza.
 3. A ReLights-ot 1,9% -os koncentrációjú kiemelt fürtökhöz használják. A festék és az emulzió keverési aránya 1: 2. Csak ennek a vonalnak az alkotóelemei köthetők össze. A színtelítettség és a Special Mix nem biztosított. Vigye fel a festéket nedves, megmosott hajra. A világos tónusok expozíciós ideje 5-10 perc a hőhatással, a piros tónusok - 15-20 perc hő nélkül. A szín frissítéséhez a Koleston Perfect vagy a Magma használata ajánlott..
 4. Az Instamatic vonal lágy árnyalatokban jelenik meg. A terméket 1,9% vagy 4% emulzióval használják. A komponensek keverési aránya 1: 1. Kizárólag e sorozat termékei használhatók. A festék nem igényel további színtelítettséget. A keveréket felveheti a hajára mosás után, törölje le a felesleges nedvességet törölközővel, és száraz szálakon. A hatóanyagok expozíciós ideje 5-20 perc. Az időeloszlást a kívánt árnyékintenzitás határozza meg. A gyökérzónához nem használnak festéket.
 5. A Color Touch egyenletesen festi a szálakat, elrejti az ősz hajat. Az alkalmazott emulziókoncentráció 1,9% vagy 4%. A pigment 1: 2 arányban oldódik az emulzióval. A kívánt árnyalat elérése érdekében megengedett az árnyalat és a Special Mix keverése. A festéket nedves, tiszta hajra alkalmazzák. A hatóanyagok időtartama 20 perc. Hőnek kitéve a festési eljárás időtartama 15 percre csökken. A pigmentet a benőtt gyökerek elfedésére használják. A szín frissítéséhez elegendő a festéket a fürtök teljes hosszában elosztani és 5 percig hagyni..

Óvintézkedések és ár

Az összes kíméletes festési módszer mellett továbbra is be kell tartani néhány olyan szabályt, amely biztosítja a biztonságot:

 1. Az alkatrészeket még az eljárás előtt össze kell kapcsolni. A leülepedett keverék használata hatástalan.
 2. Védőkesztyűs festékkel kell dolgoznia..
 3. Mielőtt elosztaná a kompozíciót a szálakon, meg kell vizsgálni allergia szempontjából. Ehhez csak kis mennyiségű festéket vigyen fel a keze mögé. 5 perc elteltével ellenőrizze a kezelés helyét a bőr állapotának ellenőrzése érdekében.
 4. Korlátozza a gyermekek és állatok hozzáférését a használt alkatrészekhez.
 5. A keverőtálnak kerámiának vagy műanyagnak kell lennie. A fém a tartalom oxidáló tulajdonsága miatt nem alkalmas felhasználásra.
 6. Ha szembe kerül, azonnal öblítse le folyó vízzel.

A professzionális festék megvásárolható a szakosodott kiskereskedelmi üzletekben vagy a hazánk hivatalos képviselőjének honlapján. A pigment átlagos költsége 449 rubel.

Vélemények

Inga, 26 éves

2 hónappal ezelőtt 4 árnyalatból színeztem. A frizura fényességének és frissességének növelése érdekében úgy döntöttem, hogy a Relights Red "Color Touch" vonalat használom. Leginkább attól féltem, hogy az összes szál monokromatikus lesz, de elégedett voltam az eredménnyel. A frizura teljesen más, de nem kevésbé vonzó megjelenést nyert. A festékre nincs panasz. A színezés tiszta öröm.

Valentine, 30 éves

Az első ősz haj megjelenése felidegesített, mert még 40 éves sem. Egy barátom biztosította, hogy a festék gyakori használata ártalmatlan lehet, ha professzionális eszközt választ. Festés után a Color touch kellemesen meglepődött. A hajam ragyogott és árnyalatokkal játszott a napfényben. Az ősz hajszálak egyáltalán nem voltak láthatók. A festési eredmény tartóssága 2,5 hónapon keresztül fennmaradt. Remek termék!

Agnessa, 23 éves

Egy éve használom az ammóniamentes színes érintőfestéket csokoládé színben. Természeténél fogva a tincseim enyhén göndörödnek, és ez mindig zavart, mert mosás után minden egyes alkalommal vagy vasalással kellett kiegyenesedni, vagy fogóval göndöríteni a hajamat. A festék felvitele után a haj egyenletes és sima lett. Nem használok vasat. Nem is tudtam a festék ilyen minőségéről, bár sokat hallottam szakmai jellemzőiről. ajánlom!

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hogyan vágja le maga a hajat? Legjobb hasznos élettartam-feltörések

Bármely szépségszalonban frissítheti a frizuráját.De időbe telik a látogatás, emellett ez az eljárás fizetett. Ha megtanulja, hogyan végezze el saját maga a munkát, hajvágást végezhet otthon.

Hogyan lehet megerősíteni a hajgyökereket és megszabadulni a hajhullástól

Az egészséges, fényes és sűrű hajat mindig is csodálták. De sok nő szembesül a hajhullás problémájával, amely különféle negatív hatások következménye vagy számos összetevő hiánya a szervezetben.