Legfontosabb / Vitaminok

A TOP 5 hab a haj festésére, a hab előnyei a festékkel szemben

Vitaminok

A haj egészsége és a maximális szín a fő szempont a fürtök hangjának korrigálására szolgáló termékek létrehozásakor. A hajfestő hab ebbe a termékkategóriába tartozik. Nem tartalmaz ammóniát és garantálja az enyhe hatást, azonban ez befolyásolja az eredmény tartósságát. Ha nehezen választja meg a festék árnyalatát, féljen a kísérletektől és a haj színének radikális változásától - kezdje a habokkal.

Ami

A hajszínező hab egyszerű módja annak, hogy a fürtjeinek hangját korrigálja anélkül, hogy megzavarná azok szerkezetét. Az innováció összetétele mentes ammóniától és hasonló agresszív komponensektől, és a finom habos konzisztencia egyenletesen és finoman oszlik el a szálak teljes hosszában.

A megjelenés felfrissítéséhez nem kell kozmetikai szalonba indulnia, vagy szakmai fodrász készségekkel kell rendelkeznie. A habfestés mindenki számára elérhető, csak 25-30 percet vesz igénybe, és egy kis saját erőfeszítést igényel.

Figyelem! Mousse - a biztonságos tonizáló termékekre vonatkozik. Gyakran használhatja őket, és a haj állapotának romlásának kockázata minimális..

Érvek és ellenérvek

A habszínezéshez való hozzáállás meglehetősen ellentmondásos. Egyrészt a termék garantálja a könnyű, biztonságos és gyors átalakulást, másrészt az eredmény nem annyira ragaszkodik a fürtökhöz, mint szeretnénk. Vizsgáljuk meg közelebbről az alapok előnyeit és hátrányait.

A mousse színezésének előnyei a következők:

 • biztonság, enyhe hatás, ammónia és hidrogén-peroxid hiánya miatt;
 • megfelelő összetételű táplálkozási, gondoskodó komponensek;
 • egyszerű használat;
 • könnyen felvihető, habos állaga nem terjed;
 • a termék nem okoz égést, kényelmetlenséget;
 • nincs kellemetlen szag;
 • a színkorrekció meglehetősen gyakran elvégezhető, megfelelő gondossággal ez nem vezet a hajszál szerkezetének romlásához;
 • a mousse lehetővé teszi a színnel való kísérletezést, a túlcsordulásokra való összpontosítást;
 • a festést önállóan, különösebb készségek és kívülállók segítsége nélkül végzik;
 • tetszik a felhasználóknak és az átalakulás sebességének. Fél óra alatt új árnyalatot kap;
 • mousse alkalmas az első ősz haj festésére.

A színhabos hab előnyeinek kézzelfogható felsorolásával ellentétben érdemes figyelni a folyamat negatív aspektusaira:

 • nagyon instabil eredmény, fontos, hogy időben frissítsük az árnyékot, különben egy hónapig nyoma sincs;
 • a termék nem képes radikális változásokra, legfeljebb 2-3 hang;
 • gyenge színpaletta, nincsenek fényes, különc árnyalatok.

A mousse-val történő festés egyszerűsége és biztonsága ennek az újdonságnak a legfőbb "lova", ugyanakkor ne feledje, hogy a hatás átmeneti és rendszeres korrekcióra szorul..

Kinek lesz

A habhab sokoldalú kozmetikai termék. Bármely hajon használható a következő célokra:

 • a fürtök természetes színének korrigálása, a kép lelkesedésének és egyéniségének megadása;
 • a napon kiégett fürtök színtelítettségének helyreállítása;
 • tonikként a tisztázás radikális változása után;
 • új kép kiválasztásához. Használjon különféle árnyalatokat, hogy megtalálja azt, amelyik a legjobban megfelel. Ha az új tónus diszharmonikusnak tűnik, egyáltalán nem felel meg Önnek, nem lesz nehéz megszabadulni tőle, csak gyakrabban mossa meg a haját;
 • az első ősz hajra festeni.

Fontos! A speciális habosítással történő sikeres festés fő feltétele a megfelelő hangnem. Az eredeti és a kiválasztott szín között több mint 2 szintkülönbség érvénytelen.

A népszerű márkák áttekintése

Az ammóniafestékekkel történő rendszeres festés a hajat szalmaszálkává változtatja, szárazra és törékennyé teszi. Miután tanulmányozták, mit akarnak a nők a festéstől, a kozmetikai cégek egyre inkább nem agresszív festékeket állítanak elő, beleértve a habokat is..

A legnépszerűbb színező habok olyan márkák termékeit tartalmazzák, mint a Schwarzkopf, a Loreal Paris, a Wella, a Palette. A híres habok kis áttekintése segít könnyedén eldönteni a választást.

Schwarzkopf tökéletes hab

A Schwarzkopf Perfect Mousse népszerű habfesték. A márka szakértői egyenletes és gazdag színt, könnyű kezelhetőséget és gyors eredményeket ígérnek az ügyfeleknek. A termék csúcspontja a színes szálak vakító fénye.

Az applikátorral ellátott kompakt csomagolás lehetővé teszi a termék pontos és egyenletes alkalmazását. A mousse gondoskodó maszkot tartalmaz. Feltétlenül használja a festési eredmény megszilárdításához..

Általánosságban elmondható, hogy a festési eljárás nem fog sok időt igénybe venni, javasoljuk, hogy a színező összetételt 25-30 percig tartsa a fürtökön.

A habot száraz és nem mosott hajra alkalmazzák. És az eljárás után használjon kozmetikumokat a színes fürtökhöz..

A Schwarzkopf Perfect Mousse költsége 370-400 rubel között változik.

A Schwarzkopf Perfect Mousse palettája 22 változatban érhető el, köztük 6 gyönyörű szőke.

Fontos! A világos színek szálai szenvednek a legjobban a külső behatásoktól, ezért nagyobb figyelmet és gondosságot igényelnek. A szakértők határozottan javasolják, hogy a szőkék, különösen a forró évszakban, gyakrabban használják tápláló maszkokat. Ez megerősíti a hajszál szerkezetét és növeli a védelmet a tűző napsugarakkal szemben..

Loreal paris fenséges hab

A Loreal Paris Sublime Mousse egy híres márka innovatív formulájú habfestéke. A könnyű habszerkezet garantálja a fürtök egyenletes és kényelmes alkalmazását. A kompozíció kis mennyiségű ammóniát tartalmaz, amely több mint egy hónapig biztosítja a gyógyszer stabilitását.

A Loreal mousse festék megvásárlása körülbelül 300 rubelbe kerül. A szett tartalmaz egy speciális balzsamot is, rögzíti a hatást, fokozza a szálak színét, fényét és selymességét.

A Sublim Mousse paletta a fürtök 20 természetes árnyalata a gyönyörű világos szőkétől az érzéki feketéig.

Ha örül a haj új árnyalatának, a cég az állandó Loreal színek széles választékát kínálja, palettáikat megtalálhatja weboldalunkon.

Wella wellaton

A Wella Wellaton Permanent Mousse Paint olyan nők számára készült ajándék, akik készek kísérletezni, meglepni és javítani imázsukat. A készítmény innovatív formulája garantálja a festék mély behatolását a hajba.

A gyógyszer tanúsított. Maga a színezési folyamat tetszik a felhasználóknak: a festékhab nem terjed, egyenletesen és finoman oszlik el a teljes hosszában.

A gyártó 2 tasakot tartalmazott szérummal az intenzív fény érdekében, egy pár kesztyűt és használati utasítást a festék és az oxidálószer készletében. Egy ilyen készlet akár 600 rubelbe is kerül az ügyfélnek.

Fontos! A színező hab használata előtt feltétlenül hajtson végre érzékenységi tesztet, mert a készítmény olyan összetevőket tartalmaz, amelyek irritációt, ritkán pedig a kliens egészségének romlását okozhatják..

A Wella Wellaton mousse paletta 20 természetes árnyalattal rendelkezik.

Igora

A ragyogó új árnyék mellett az Igora márka professzionális gondozási élményt nyújt az ügyfeleknek. Igora Expert Mousse mestere a felhasználó kreatív ötleteinek lefordításában anélkül, hogy károsítaná a fürtök egészségét..

A gyűjtemény eszközeinek sajátossága, hogy keverhetők egymással, exkluzív „színes koktélt” létrehozva. Az eredmény elég tartós, 8 sampon után kezd kimosódni.

Figyelem! Az Expert Mousse segítségével mindössze 5 perc alatt megújíthatja a fürtök korábbi árnyalatát. Ha először festenek, akkor növelje az expozíciós időt 20 percre..

Az Igora színezéséhez szükséges hatékony hab 650-700 rubelbe kerül.

Az Igora Expert Mousse kollekció 16 természetes színválasztékban jelenik meg.

SYOSS alakformáló hab

A SYOSS márka a Color Activator színező habok gyűjteményével kedveskedik csodálóinak. Az egyedülálló ammóniamentes formula gazdag tónust és káprázatos fényt kölcsönöz a hajnak. A gyógyszert festékekkel foltok között lehet használni, ártalmatlan festékként, a benőtt gyökerek és az ősz haj elfedésére.

Figyelem! A hab sajátossága az azonnali cselekvés. A szín frissítése mindössze 5 percet vesz igénybe..

A SYOSS Toning Mousse Color Activator használata nagyon gazdaságos. Egy csomag 3–6 eljáráshoz elegendő, a haj hosszától függően. A költség körülbelül 200 rubel.

A festés során nem szükséges kesztyűt használni. Ez ismét bizonyítja cselekedetének szelídségét..

A kényelem érdekében a Color Activator paletta 5 irányra oszlik: szőkéknek, vörös hajú lányoknak, hideg gesztenyevirágok tulajdonosainak, csokoládénak és sötét fürtöknek.

A használat szabályai és jellemzői

Vannak árnyalatok az árnyalatú habok használatában. Fontolja meg őket, hogy csodálatos hatást érjenek el, és ne háborodjanak fel a végeredmény..

Az eljárás jellemzői:

 1. Nedvesítse meg kissé a szálakat festés előtt, de ne mossa le. Általános szabály, hogy a termék könnyebben terjed a nedves hajon, és az árnyék végül világosabb lesz..
 2. Ne felejtse el tesztelni a test érzékenységét a festékkel szemben.
 3. Annak érdekében, hogy a kiválasztott szőke tökéletesen nézzen ki, előfordulhat, hogy fehérítenie kell a természetes pigmentet, vagy meg kell mosnia a színes hajat..
 4. Próbálja meg a terméket a lehető legegyenletesebben elosztani..
 5. Festés után egészítse ki a gondozást tápláló, ápoló szerekkel (balzsamok, maszkok).
 6. Tartsa fenn a szálak összetételét, amíg a gyártó javasolja. Ha korábban lemossa, akkor nem éri el a kívánt eredményt. A gyógyszer túlexponálása azonban szintén elfogadhatatlan..
 7. Az eljárás után speciális kozmetikumokat használjon színes fürtökhöz (sampon, balzsamok, balzsamok).
 8. A fel nem használt hab nem tárolható.
 9. Gyorsan leöblít, ezért néhány hét múlva készen áll az árnyékmegújításra.

Vegye figyelembe, hogy minél hosszabb a haj, annál több gyógyszerre lesz szükség. A pénzmegtakarítás ebben az esetben befolyásolja az eredményt. Ezért töltsön fel egy üveg habot, ha a fodrász rövid, és a váll alatti hosszúsághoz 2 vagy több csomagra van szükség.

Hogyan lehet festeni a hajat hab

A haj színének megváltoztatása egy speciális habhab segítségével talán a legkönnyebb és legbiztonságosabb. Segítség és szakmai készségek nélkül végezhető el..

A műveletek algoritmusa a következő:

 1. Gondosan olvassa el a gyártó utasításait.
 2. Viseljen kesztyűt, ha a habhoz tartozik.
 3. Keverje össze a fejlesztőt a festékkel, ha szükséges, rázza meg az üveget. Néhány vállalat kész kompozíciót biztosít, csak 1-3-szor kell rázni.
 4. Az applikátor segítségével vigye fel a kompozíciót a szálakra. A hab egy részét kinyomhatja a tenyérre, és masszírozó mozdulatokkal felviheti a hajra..
 5. Masszírozza egy ideig a haját, mivel a hajmosáskor a fürtöket egy fésűvel fésülheti meg.
 6. 10-40 perc múlva mossa le a terméket a hajról. Elég meleg vizet használni.
 7. A legtöbb márka ápoló maszkkal rendelkezik. Alkalmazza az eljárás eredményének megszilárdításához.
 8. Stílusolja a fürtjeit a szokásos módon.

A hajszínező hab a legjobb megoldás a hajszín gyors és biztonságos megváltoztatására. Ez az újítás lehetővé teszi, hogy gond nélkül felfrissítse a színt, átfesse az ősz haját, vagy gyakorolja a kép változását. Legyen mindig imádnivaló, és a L'Oreal, a Wella és a Schwarzkopf szakmai csapatai segítenek Önnek.!

Tudjon meg többet a szőke haj árnyalatairól, ki áll majd hozzá:

Tökéletes hab

INTENZÍV, fényes fényt adjon a hajnak

100% -os tartósság, 0% ammónia és 30% -kal több fényesség *

Szeretné könnyedén festeni a haját?

Próbálja ki a legegyszerűbb módot! Válasszon a Perfect Mousse árnyalatai közül, és élvezze az egyszerű és egyenletes alkalmazást a mousse gazdag textúrájának köszönhetően.

A Perfect Mousse lenyűgöző színeredményeket és 30% -kal intenzívebb, tartósabb fényt nyújt. *

A Perfect Mousse hihetetlenül egyszerűvé teszi a tökéletes szín elérését!

Festékhab Schwarzkopf - paletta, utasítások

Festékhab Schwarzkopf - paletta, utasítások

A házi készítésű hajfesték hab formájában a Schwarzkopf márkától sokáig nem jelent újdonságot a tömegpiaci festékek között. Ez a termék már régóta megtalálható szinte minden kozmetikai részlegen, és ára alacsonyabb, mint egy Loreal versenytársaé. De ezeknek a versengő haboknak különbsége van a színtartóságukban, és a Schwarkopf habnak előnye van, mivel formulája ammóniát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a festéknek nagy a színtartása..

Az ammónia jelenléte a festékekben manapság sok vitát vált ki, és már most biztosan állíthatjuk, hogy az úgynevezett "ammóniamentes" festékek nem kevésbé károsítják a hajat, mint az ammóniás termékek. Az ammónia fontosságáról a hajfestékekben a Wella ammóniamentes festékekről szóló cikkünkben tájékozódhat.

Az önfestő haj formájú termékek hab formájában sok rajongót találtak, és nyilvánvalóan ez a formátum sokáig megmarad a kozmetikai piacon. Ez történik ma a PERFECT MOUSSE festékkel, továbbra is keresett, és a gyártó időről időre megváltoztatja a paletta árnyalatait, eltávolítva a népszerűtlen, rosszul eladott színeket, és divatos ténylegeseket ad hozzá.

A Schwarzopf mousse paletta legújabb frissítése a barnáknak szánt "Caramel" kollekció két árnyalatú - 757-es "mézeskalács" és 850-es "krémes keksz". Festéskor mindkét árnyalat enyhén megvilágítja az eredeti alapot 1,5-2 tónussal.

Ami a PERFECT MOUSSE paletta többi részét illeti, tartalmaz egy szuper világító terméket (1200-as szám), 4 opciót a szőkék számára (900-as, 910-es, 940-es, 950-es és 1000-es számok), a többi árnyalat világosbarnától sötétbarnáig terjedő hajra vonatkozik. A mai árnyalatok gyűjteményében nincsenek olyan festékek, amelyek messze lennének a természetes hajszíntől, amelyek korábban népszerűek voltak, például bordó vagy vörös. A vörös már kapható a 388-as árnyalatban gesztenyevörösben.

Schwarzkopf festékhab - árnyalatok palettája:

Schwarzkopf 850 festékhab, "Krémes keksz" színű

Schwarzkopf 800 festékhab, közepes szőke

Schwarzkopf 757 festékhab, "Mézeskalács" színű

Festékhab Schwarzkopf 750, színes "mandula"

Schwarzkopf 700 festékhab, "sötét szőke" színű

Schwarzkopf 668 festékhab, "mogyoró" színű

Festékhab Schwarzkopf 616, "Ice Cappuccino" színű

Schwarzkopf 600 festékhab, "világos gesztenye" ​​színű

Schwarzkopf 536 festékhab, "Frosty mokka" színű

Festékhab Schwarzkopf 500, színes "közepes gesztenye"

Festékhab Schwarzkopf 400, színes "Cold Espresso"

Schwarzkopf 465 festékhab, "Csokoládé gesztenye" ​​színű

Schwarzkopf 388 festékhab, vörös gesztenye színű

Festékhab Schwarzkopf 365, színes "sötét csokoládé"

Schwarzkopf 300 festékhab, "fekete gesztenye" ​​színű

Schwarzkopf 200 festékhab, "fekete" szín

Schwarzkopf 1200 festékhab, "Ultra Blond" színű

Schwarzkopf 1000 festékhab, "Pearl Blond" színű

Schwarzkopf 950 festékhab, "Aranyszőke" színű

Schwarzkopf 940 festékhab, "Homokszőke" színű

Schwarzkopf 910 festékhab, "Ash Blonde" színű

Festékhab Schwarzkopf 900, színes "Sunny Blonde"

Hajfesték hab - 4 legjobb márka és utasítás a festéshez

A modern színező termékek minimális mennyiségű káros anyagot tartalmaznak, és egyeseket teljesen innovatív technológiák alapján fejlesztettek ki ammónia felhasználása nélkül.

 • A legjobbak áttekintése ↓
 • WELLATON "Szahara" (Wella) ↓
 • L'Oreal Paris "Sublime Mousse", tiszta sötét gesztenye (Loreal) ↓
 • Fekete TÖKÉLETES MOSE (Schwarzkopf) ↓
 • Palette Mousse Color (Schwarzkopf & Henkel, Németország) ↓
 • Előnyök és hátrányok ↓
 • Hogyan kell használni a ↓

A hab habszerű szerkezet pigmenttel. Festéket és fejlesztőt tartalmazó palackban gyártják. Használat előtt elegendő megrázni a tartályt, amelynek eredményeként színező hab képződik. Kényelmes samponszerű masszázsmozgásokkal felvinni a hajra. Csak arra van szükség, hogy egyenletesen elosztja a fürtök teljes hosszát, és időt hagyjon a pigmentációra..

A hab speciális adalékot tartalmaz, amely gazdag színhatást eredményez. Ez lehetővé teszi a haj helyreállítását leégés vagy tompulás után télen. Ezenkívül a hab hasznos mikroelemekkel táplálja a szerkezetet, védelmet nyújt az agresszív környezet hatásaival szemben..

A választékvonalat változatos paletta képviseli, amelynek megkülönböztető jellemzője a természetes árnyalatok maximális közelítése. A hozzáférhető felhasználási feltételek lehetővé teszik a festést otthon.

A Mousse-nak nincs ellenjavallata, ezért a különböző korú és hajú nők festékkel vonzó megjelenést vagy üzleti képet alkothatnak..

A legjobbak áttekintése

WELLATON "Szahara" (Wella)

A mousse a kiválasztott összetevőknek köszönhetően tartós hatást nyújt. A színes haj sokáig megőrzi színét és fényét. Magát a folyamatot a hatóanyagok finom és kíméletes hatása különbözteti meg. A táplálkozást és a védelmet a B5 provitaminnal telített ápoló szérum biztosítja.

A Szahara festék csodálatos színt ad, ötvözve az arany és a homokos árnyalatokat.

A csomagolás költsége 464 rubel.

L'Oreal Paris "Sublime Mousse", tiszta sötét gesztenye (Loreal)

A természetes gazdag gesztenyeszín egyenletesen fekteti le a fürtök teljes hosszát. Az innovatív technológia alkalmazása a termék gyártásában biztonságossá tette működését a szerkezet és a tüszők szempontjából..

A festés után a haj sűrűvé és kezelhetővé válik, a természetes fény pedig kiváló fényt kölcsönöz. Az ősz haj teljesen be van festve. A készítményben található tápanyagok mélyen behatolnak a szerkezetbe, védőréteget hozva létre.

A csomagolás költsége 430 rubel.

Fekete PERFECT MOUSSE (Schwarzkopf)

A Schwarzkopf mousse-val történő festés gyors alkalmazás és tökéletes eredmény. Egyenletesen elosztva elegáns fekete csillogó hangot kap, amely a világítás típusától függően több árnyalatot ad.

A hatóanyagok gyengéden hatnak, anélkül, hogy károsítanák a haj szerkezetét, míg a tápanyagok és a hasznos ásványi anyagok telítik és helyreállítják. A festék rendkívül ellenálló, ami hosszú ideig lehetővé teszi, hogy ne folyamodjon újrafestéshez.

A csomagolás költsége 420 rubel.

Palette Mousse Color (Schwarzkopf & Henkel, Németország)

A hab használata kellemes és egyszerűvé teszi a festést. A kevert komponenseket samponként alkalmazzák a hajszálon, és 30 percig maradnak a pigmentáció érdekében. A festék hatásával párhuzamosan a haj szerkezetét hidratálja és táplálja. A kitartó kompozíció egyenletesen fest az ősz hajra. Ennek eredményeként a hajszál egészséges ragyogással és gazdag árnyalattal ragyog..

A csomagolás költsége 440 rubel.

Érvek és ellenérvek

Előnyök:

 1. A színező készítményt nem szükséges külön tartályban elkészíteni.
 2. A hab könnyen használható, nem igényel speciális képességeket.
 3. A festési eljárás nem igényel kupakot és hőhatásokat, és maga az eljárás is kevesebb időt vesz igénybe.
 4. Az állag jól tapad a hajhoz.
 5. Hidratáló hatása van, amely megakadályozza a törést és kiszáradást.
 6. Nem okoz allergiát.
 7. Szürke hajjal küzd.
 8. A színpaletta természetes tónusokban és árnyalatokban jelenik meg.

Hátrányok:

 1. A gyengéd összetétel miatt a pigment kevesebb ideig tart, mint a szokásos festék (kb. 30 nap).
 2. A fényerő és a színek szélsőségességének elérése nem fog működni, az előállított paletta a természetes hangokra korlátozódik.
 3. Magas ár.

Hogyan kell használni

Az egyenletes színű szálak és a stabil szín eléréséhez el kell végeznie az eljárást, betartva néhány szabályt:

 1. A habot a mosatlan hajra alkalmazzák. A meglévő zsírréteg véd a vegyi anyagok hatásaitól.
 2. Fedje le a test nyitott területeit törölközővel, és mindenképpen viseljen kesztyűt a kezén, hogy megakadályozza a készítmény közvetlen érintkezését a bőrrel.
 3. A festék felhordása előtt meg kell nedvesítenie a haját, és törölközővel törölni kell róla.
 4. A komponensek összekeverése közvetlenül a festési eljárás előtt történik. Ehhez a színező gélt hozzáadják a fejlesztőt tartalmazó applikátor palackhoz. Elég csak egyszer megrázni a tartályt. A hatóanyagok levegő hiányában gyorsan összeállnak. Ez a technika ad tartósan telített árnyékot..
 5. Vegyen fel kesztyűt, és nyomja össze a habot a tenyerébe. Mindkét kéz ujjaival ossza el a festéket a hajszálon a feldolgozási sorrenddel: elülső, időbeli területek, korona, tarkó, a szálak teljes hosszában. Hagyja a habot a fején 30 percig.
 6. Meleg vízzel alaposan távolítsa el a festéket a hajból.
 7. Vigye fel a habhoz tartozó javítószert (balzsam, maszk vagy balzsam).
 8. Néhány perc múlva öblítse le a fejét meleg vízzel.
 9. Törölje le a szálakat törölközővel, és természetes úton vagy hajszárítóval szárítsa meg kíméletes üzemmódban.

Festék Schwarzkopf Perfect Mousse

Fotó: csomagolás megjelenése.

Gyakran fest? Akkor feltétlenül próbálja ki a tartós, ammóniamentes festékhabot a Schwarzkopf & Henkel-től. Habszerű textúrájú, így könnyen felvihető a hajra és az ősz hajra festhet. És a gyönyörű szín sokáig megmarad. Festés után a fürtök egészségesnek tűnnek, és gyönyörűen ragyognak.

Festési folyamat

A haj festése a Schwarzkopf & Henkel termékével egyáltalán nem nehéz. Először el kell készíteni a keveréket. Ezután tegyen kesztyűt, vigye fel a keveréket a kezére, és ossza szét a fürtjein. Habszerű textúrájának köszönhetően a festéket úgy alkalmazzák és elosztják a hajon, mint egy szokásos sampont. Ezt követően áztassa megfelelő időben a haján, és öblítse le meleg vízzel. Ezután kényeztesse a haját tápanyagokat, fehérjéket és orchidea kivonatot tartalmazó kondicionálóval. Amint a haj száraz, egyenletes és mély színt fog látni..

A készlet a következőkből áll:

 • 1 palack applikátor 35 ml fejlődő emulzióval.
 • 1 db 35 ml-es cső színes géllel.
 • Klímaberendezés 22 ml.
 • Habszivattyú.
 • Kesztyű.
 • Utasítás.

Ajánlások a festék használatára

Hogyan válasszunk egy árnyalatot. A természetes szín eléréséhez olyan festéket kell választania, amely 1 vagy 2 tónussal különbözik a természetes hajszíntől. Ha nem tud dönteni, akkor jobb, ha a világosabb tónust részesíti előnyben. Általánosságban a csomagoláson elérhető természetes árnyalatok választékát kell vezérelnie..

Használat előtt. Készítsen elő tisztító törlőkendőket a festéknyomok eltüntetésére a fülén és az arcán. Készítsen elő egy órát, amelyen meg fogja jegyezni a festék hajra gyakorolt ​​hatásának idejét. Annak érdekében, hogy ne tönkretegye a ruháit, viseljen valami régit és feleslegeset, vagy takarja le a vállát egy törülközővel. Távolítson el minden ékszert magáról. Vigye fel a festéket száraz fürtökre. Annak érdekében, hogy ne foltozza túlságosan az arcát, kenje meg krémmel.

A festés folyamatában. Ne tartsa a festéket a haján rövidebb ideig vagy hosszabb ideig, mint a gyártó által megadott idő. Időt csak azután kell eltölteni, hogy a keveréket az egész fejre felhordják..

Festés után. Mossa le a festéket a hajáról úgy, hogy a fejét a mosogatóra vagy a fürdőkádra billenti. Az elkészített festék nem tárolható. Nem keverhet különféle árnyalatokat sem..

Fotó: festékkészlet.

Palette Schwarzkopf Perfect Mousse

A Perfect Mousse 20 árnyalatban kapható:

 • 950 Aranyszőke
 • 800 közepes szőke
 • 750 mandula
 • 700 Világos szőke
 • 668 Mogyoró
 • 665 Arany gesztenye
 • 600 könnyű gesztenye
 • 586 mahagóni
 • 500 közepes gesztenye
 • 465 Csokoládé gesztenye
 • 419 Fekete ribizli
 • 388 Vörös gesztenye
 • 300 fekete gesztenye
 • 200 fekete

Hűvös gesztenye árnyalatok:

 • 400 - Hideg eszpresszó
 • 536 - Fagyos mokka
 • 616 - Jeges cappuccino
 • 1000 - Enyhe derítő
 • 1100 - közepes derítő
 • 1200 - intenzív derítő

Fotó: a márka színpalettája.

Fotók festés előtt és után

Sanrisa szerint a lány az 500-as árnyalatot választotta - közepes gesztenye:

A Fistashka 007 szerint a lány a 400-as számot választotta - Hideg eszpresszó:

A Ting szerzője, a lány úgy döntött, hogy festeni fogja a haját 500 árnyalattal - közepes gesztenye, képek előtt és után:

Schwarzkopf Perfect Mousse festék vélemények

Natalia áttekintése:
Iskola óta használok habokat. Fényt adnak a hajnak és fokozzák a színt. Egészen a közelmúltig Pallete Color Mouse mousse festéket vásároltam. És most eljött a festés ideje. Sok boltban rohangáltam, de nem találtam meg, amit kerestem. Az eladónő a Schwarzkopf Perfect Mousse-t ajánlotta. Otthon mindent összekevertem, a hajamra kentem. A festék nem futott, nem csípte be a bőrt, és nem büdös. A fürtök színe ugyanolyan lett, mint a képen, és a haj fényes és puha lett.

Julia értékelése:
Még nincs ősz hajam, de a napsugárzás miatt a fürtök színe más: hol világosabb, hol sötétebb. Emiatt a Schwarzkopf Perfect habot használom. Kiválasztom a természetes árnyalatát. Az eredmény mindig nagyszerű. Azt tanácsolom, próbálja ki.

Margot áttekintése:
Soha nem festettem. De élénkebbé és élénkebbé akartam tenni a hajam. Ehhez vettem egy festéket, Schwarzkopf Perfect Mousse 1000 Pearl Blond árnyalatot. A dobozban találtam festéket, kesztyűt, emulziót, használati utasítást, pumpát és kondicionálót. Magam kentem fel a festéket, mivel nagyon egyszerű. 20 percig ellenállt a hajnak, és lemosta. Utána balzsamot kentem fel. Lányok, ő nagyon klassz! Ezt követően a haj puha lett és jól fésült. A szín úgy alakult, ahogy szerettem volna. Örömmel fogom használni ezt a festéket.

Elena áttekintése:
A választásom sötét gesztenyeszínre esett. A legjobb barátnőm segített a színezésben. Mindent az utasításoknak megfelelően tettünk. Ennek eredményeként a haj vörösesítés nélkül gazdag árnyalatot nyert, puha és fényes lett. Az eredmény csak szuper!

Perfect Mousse - hajfesték a Schwarzkopf (Schwarzkopf) cégtől - vélemények

A Schwarzkopf Perfect Mousse az egyik legnépszerűbb otthoni hajfesték. Nagyra értékelik az árnyalatok széles skálája és a rendkívül egyszerű használat miatt, amely lehetővé teszi, hogy az első használatkor is jó hatást érjen el a hajon. Annak érdekében, hogy a közeljövőben értékelhesse a Schwarzkopf Perfect Mousse színezésének minden előnyét, derítsük ki, mi a jellemzője ennek a festéknek, a színpalettának, hogyan kell helyesen használni, és hogyan kell gondoskodni a hajáról használat után.

A Schwarzkopf Perfect Mousse (Schwarzkopf Perfect Mousse) festék jellemzői

A Schwarzkopf Perfect Mousse tartós otthoni festék, amely a legjobb professzionális hajfestékek közé tartozik. Keverés közben alkotóelemei habot képeznek, amelyet samponként visznek fel a hajra, ami jelentősen leegyszerűsíti a színezést. A festék alkalmas festetlen hajra, valamint fehérített vagy korábban mesterséges festékekkel festett fürtökre.

Mi van a dobozban

A Schwarzkopf Perfect Mousse festék csomagolása mindent tartalmaz, ami a teljes hajfestéshez szükséges. Azt:

 • színező gél;
 • egy üveg fejlesztővel;
 • speciális szivattyú, amely habot generál;
 • maszk színes hajhoz;
 • festék kesztyű;
 • utasítás.

Mindezeket az alkatrészeket egyszeri használatra szánják. Használat után dobja el őket. A gyártó nem javasolja, hogy bármit is alkalmazzanak a Perfect Mousse festékkészletből.

Működési elve

A Schwarzkopf Perfect Mousse modern, ammóniamentes festék. Ennek a terméknek, amely a színező gél része, fő hatóanyaga az etanolamin (az állandó festékek egyik alkotóeleme, amely helyettesíti az ammóniát). Ez az anyag behatol a mérleg alá a hajszálba, és színes filmet hoz létre a fürtök teljes hosszában. Ugyanakkor az ammóniával ellentétben ez az anyag gyakorlatilag nem károsítja annyira a keratin sejteket, aminek következtében az ilyen színezés következtében a haj fényesebb és élénkebb marad. Ez a komponens nem szárítja annyira a fejbőrt, mint az ammónia, és nincs csípős szaga..

Azt is javasoljuk, hogy olvassa el a keratin hajegyenesítésről ebben az anyagban.

Ugyanakkor az etanol-amin kevesebb színállóságot biztosít, mint az ammónia. Emiatt azoknak a nőknek, akik az alapján választanak termékeket, 4 hetente meg kell ismételniük a festést..

Gyártó

A Schwarzkopf márka több mint 100 éves múltra tekint vissza. Jelenleg ez a szervezet a Henkel konglomerátum része, és a világ egyik legnagyobb hajtermék-gyártója. Ennek a márkának professzionális vonalai vannak a festéshez és a hajápoláshoz, valamint otthoni használatra ajánlott termékek sora. Ezenkívül a szervezetnek szalonok egész hálózata van szerte a világon. Jelenleg ez a német márka nagyon népszerű a fodrászok és a stylistok körében a magas minőségi színvonala, az egyszerű alkalmazása és az összes termék meglehetősen megfizethető ára miatt..

Paletta

A Perfect Mousse palettán több fő sor található. Közöttük:

 • TÖKÉLETES MOSE. Ez az alapvető természetes árnyalatok sora a közepes szőkétől a feketeig. E vonal palettája hideg és meleg árnyalatokat egyaránt tartalmaz..
 • Karamella. Ez egy meleg színvonal, csak két árnyalattal: krémes keksz és mézeskalács. Ezek az árnyalatok azoknak a sötét hajú lányoknak alkalmasak, akik világosabbá akarnak válni..
 • Világos árnyalatok. Ez a vonal 8 világos színt tartalmaz, köztük a divatos gyöngyszőkét, valamint a homokos és a hamu szőkét.

Nézze meg a linken található Matrix ammóniamentes hajfesték palettát is.

Azoknak a nőknek, akik sötét hajukhoz világos színárnyalatokat választanak, szintén gondoskodniuk kell egy világítóról. Ez a gyártó 1100-as számmal rendelkezik. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy akár 4 tónust is megvilágítson, majd bármelyik Perfect Mousse árnyalatot kiválaszthatja..

Házi festés

Nem nehéz otthon használni a Perfect Mousse festéket. Így kell tennie:

 1. Festés előtt el kell olvasnia a termék használatára vonatkozó utasításokat, és feltétlenül végezzen allergiás tesztet a könyökhajlat festésére. Közvetlenül a festék felhordása előtt kesztyűt kell viselni, és a hajszál mentén zsíros arckrémet is alkalmazni kell a bőrön..
 2. Ezután el kell keverni a színező gélt a fejlődő emulzióval. Erre a célra elegendő a gélt egy applikátor palackba önteni. Ezután fel kell tenned egy habzó szivattyút.
 3. A fejlődő folyadék és a gél keveréséhez az üveget háromszor meg kell fordítani. Felhívjuk figyelmét, hogy közben nem rázhatja meg..
 4. Ezt követően megfelelő mennyiségű festéket kell szorítania a tenyerébe, és száraz hajra kell felvinnie, egyenletesen elosztva a teljes hosszúságon. Ha egyidejűleg bizonyos mennyiségű festék kerül az arcra, akkor jobb, ha azonnal eltávolítja a tonikba mártott szalvétákkal vagy pamutpárnákkal.
 5. Ezután fél órát kell várnia a festék működésére. Ezt követően gondosan le kell mosni folyó vízzel. Nem szükséges sampont használni..
 6. Ezután a termékhez kapott maszkot a gyökerektől a végéig kell felvinni a hajra. Hűvös vízzel le is kell mosni..

Ha a festés során égő érzést érez a fejbőrön, vagy más kellemetlen érzést érez, a festéket azonnal le kell mosni. Normális esetben egy ilyen reakció nem lehet.

Színtippek

A festékgyártók azt javasolják, hogy a legjobb hatás elérése érdekében olyan árnyalatokat vegyenek, amelyek legfeljebb 2 tónustól különböznek a pillanatnyiaktól. Ez a legtermészetesebb eredményt adja. Továbbá, a szín megfelelő megválasztása érdekében figyelnie kell a különböző természetes hajfestékek festésének eredményeire, amelyek a csomagoláson láthatók. Ha a színe nem szerepel közöttük, akkor a tematikus fórumokon meg kell keresnie a véleményeket erről a festékről az interneten. Az ilyen áttekintésekben találhat példákat az egyik vagy másik árnyalatú Perfect Mousse színezésére..

A professzionális Loreal hajfestékről itt is olvashat.

Ha két hasonló árnyalatú festék között habozik, akkor ajánlott világosabbat használni. Ez lehetővé teszi a legjobb festési eredmény elérését..

Színes hajápolás

Annak érdekében, hogy a haj a festés után hosszú ideig megőrizze fényét és szépségét, megfelelő gondozást kell biztosítani számukra. Ez biztosítja:

 1. Professzionális hajkozmetikumok használata, amely speciális gyengéd samponokat, balzsamokat és maszkokat tartalmaz a színes haj számára. Jelenleg az ilyen forrásokat mind szakmai sorokban, mind pedig otthoni felhasználásra szánt költségvetési sorokban mutatják be..
 2. A termikus eszközök körültekintő használata stílushoz: hajszárító, lapos serpenyő, vasaló. Ha lehetséges, teljesen el kell hagyni őket..
 3. A perm, a haj laminálása és más olyan eljárások megtagadása, amelyek során a haj szerkezete károsodik. Ha festés után végzik, akkor erősen megszáríthatja a szálakat, ami további veszteséghez vezet..
 4. Csak kiváló minőségű hajkiegészítőket használjon. El kell hagyni a rákokat és a műanyag vagy fém fogakkal ellátott klipeket, amelyek kihúzzák a szálakat, valamint a túl sűrű rugalmas szalagokat és a fejpántokat. A hajkefe kiválasztásakor is rendkívül óvatosnak kell lennie. A legjobb, ha természetes anyagokból készült masszázsecsetet használ - ez nem károsítja a szálait.
 5. A haj védelme a ragyogó naptól és széltől, különösen nyáron. A festés után azonnal ajánlott kalapot viselni, és a lehető legkevesebbet jelenjen meg a ragyogó napon. Ezen túlmenően ebben az időszakban nem ajánlott úszni klórozott vízzel ellátott medencében. Ha nem utasíthatja el az ilyen sporttevékenységeket, mindenképpen használjon speciális úszósapkákat.

A Kapous hajfestékről itt is olvashat.

Rendkívül fontos az ésszerű intervallumok fenntartása a festékek között az egészséges haj fenntartása érdekében. Még az enyhe Perfect Mousse festékkel sem ajánlott ilyen eljárást havonta többször végrehajtani. Ellenkező esetben reménytelenül tönkreteheti a haját..

Videó

következtetések

Mint láthatja, a Schwarzkopf Perfect Mousse valóban könnyen használható festék otthoni használatra. Segítségével bármely nő, még az is, aki először vállalt otthoni színezést, jó eredményeket érhet el. Ehhez elegendő, ha a megfelelő árnyalatú festéket választja, és alaposan tanulmányozza az eszköz utasításait. Ha megteszi, garantáltan tökéletes új hajszínt kap..

Javasoljuk, hogy ezen a címen ismerkedjen meg a Loreal hajfestékkel.

Nézze meg a legjobb kozmetikai termékek napi választásainkat

Perfect Mousse - hajfesték a Schwarzkopf (Schwarzkopf) cégtől - vélemények

A Schwarzkopf Perfect Mousse az egyik legnépszerűbb otthoni hajfesték. Nagyra értékelik az árnyalatok széles skálája és a rendkívül egyszerű használat miatt, amely lehetővé teszi, hogy az első használatkor is jó hatást érjen el a hajon. Annak érdekében, hogy a közeljövőben értékelhesse a Schwarzkopf Perfect Mousse színezésének minden előnyét, derítsük ki, mi a jellemzője ennek a festéknek, a színpalettának, hogyan kell helyesen használni, és hogyan kell gondoskodni a hajáról használat után.

A Schwarzkopf Perfect Mousse (Schwarzkopf Perfect Mousse) festék jellemzői

A Schwarzkopf Perfect Mousse tartós otthoni festék, amely a legjobb professzionális hajfestékek közé tartozik. Keverés közben alkotóelemei habot képeznek, amelyet samponként visznek fel a hajra, ami jelentősen leegyszerűsíti a színezést. A festék alkalmas festetlen hajra, valamint fehérített vagy korábban mesterséges festékekkel festett fürtökre.

Mi van a dobozban

A Schwarzkopf Perfect Mousse festék csomagolása mindent tartalmaz, ami a teljes hajfestéshez szükséges. Azt:

 • színező gél;
 • egy üveg fejlesztővel;
 • speciális szivattyú, amely habot generál;
 • maszk színes hajhoz;
 • festék kesztyű;
 • utasítás.

Mindezeket az alkatrészeket egyszeri használatra szánják. Használat után dobja el őket. A gyártó nem javasolja, hogy bármit is alkalmazzanak a Perfect Mousse festékkészletből.

Működési elve

A Schwarzkopf Perfect Mousse modern, ammóniamentes festék. Ennek a terméknek, amely a színező gél része, fő hatóanyaga az etanolamin (az állandó festékek egyik alkotóeleme, amely helyettesíti az ammóniát). Ez az anyag behatol a mérleg alá a hajszálba, és színes filmet hoz létre a fürtök teljes hosszában. Ugyanakkor az ammóniával ellentétben ez az anyag gyakorlatilag nem károsítja annyira a keratin sejteket, aminek következtében az ilyen színezés következtében a haj fényesebb és élénkebb marad. Ez a komponens nem szárítja annyira a fejbőrt, mint az ammónia, és nincs csípős szaga..

Azt is javasoljuk, hogy olvassa el a keratin hajegyenesítésről ebben az anyagban.

Ugyanakkor az etanol-amin kevesebb színállóságot biztosít, mint az ammónia. Emiatt azoknak a nőknek, akik az alapján választanak termékeket, 4 hetente meg kell ismételniük a festést..

Gyártó

A Schwarzkopf márka több mint 100 éves múltra tekint vissza. Jelenleg ez a szervezet a Henkel konglomerátum része, és a világ egyik legnagyobb hajtermék-gyártója. Ennek a márkának professzionális vonalai vannak a festéshez és a hajápoláshoz, valamint otthoni használatra ajánlott termékek sora. Ezenkívül a szervezetnek szalonok egész hálózata van szerte a világon. Jelenleg ez a német márka nagyon népszerű a fodrászok és a stylistok körében a magas minőségi színvonala, az egyszerű alkalmazása és az összes termék meglehetősen megfizethető ára miatt..

Paletta

A Perfect Mousse palettán több fő sor található. Közöttük:

 • TÖKÉLETES MOSE. Ez az alapvető természetes árnyalatok sora a közepes szőkétől a feketeig. E vonal palettája hideg és meleg árnyalatokat egyaránt tartalmaz..
 • Karamella. Ez egy meleg színvonal, csak két árnyalattal: krémes keksz és mézeskalács. Ezek az árnyalatok azoknak a sötét hajú lányoknak alkalmasak, akik világosabbá akarnak válni..
 • Világos árnyalatok. Ez a vonal 8 világos színt tartalmaz, köztük a divatos gyöngyszőkét, valamint a homokos és a hamu szőkét.

Nézze meg a linken található Matrix ammóniamentes hajfesték palettát is.

Azoknak a nőknek, akik sötét hajukhoz világos színárnyalatokat választanak, szintén gondoskodniuk kell egy világítóról. Ez a gyártó 1100-as számmal rendelkezik. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy akár 4 tónust is megvilágítson, majd bármelyik Perfect Mousse árnyalatot kiválaszthatja..

Házi festés

Nem nehéz otthon használni a Perfect Mousse festéket. Így kell tennie:

 1. Festés előtt el kell olvasnia a termék használatára vonatkozó utasításokat, és feltétlenül végezzen allergiás tesztet a könyökhajlat festésére. Közvetlenül a festék felhordása előtt kesztyűt kell viselni, és a hajszál mentén zsíros arckrémet is alkalmazni kell a bőrön..
 2. Ezután el kell keverni a színező gélt a fejlődő emulzióval. Erre a célra elegendő a gélt egy applikátor palackba önteni. Ezután fel kell tenned egy habzó szivattyút.
 3. A fejlődő folyadék és a gél keveréséhez az üveget háromszor meg kell fordítani. Felhívjuk figyelmét, hogy közben nem rázhatja meg..
 4. Ezt követően megfelelő mennyiségű festéket kell szorítania a tenyerébe, és száraz hajra kell felvinnie, egyenletesen elosztva a teljes hosszúságon. Ha egyidejűleg bizonyos mennyiségű festék kerül az arcra, akkor jobb, ha azonnal eltávolítja a tonikba mártott szalvétákkal vagy pamutpárnákkal.
 5. Ezután fél órát kell várnia a festék működésére. Ezt követően gondosan le kell mosni folyó vízzel. Nem szükséges sampont használni..
 6. Ezután a termékhez kapott maszkot a gyökerektől a végéig kell felvinni a hajra. Hűvös vízzel le is kell mosni..

Ha a festés során égő érzést érez a fejbőrön, vagy más kellemetlen érzést érez, a festéket azonnal le kell mosni. Normális esetben egy ilyen reakció nem lehet.

Színtippek

A festékgyártók azt javasolják, hogy a legjobb hatás elérése érdekében olyan árnyalatokat vegyenek, amelyek legfeljebb 2 tónustól különböznek a pillanatnyiaktól. Ez a legtermészetesebb eredményt adja. Továbbá, a szín megfelelő megválasztása érdekében figyelnie kell a különböző természetes hajfestékek festésének eredményeire, amelyek a csomagoláson láthatók. Ha a színe nem szerepel közöttük, akkor a tematikus fórumokon meg kell keresnie a véleményeket erről a festékről az interneten. Az ilyen áttekintésekben találhat példákat az egyik vagy másik árnyalatú Perfect Mousse színezésére..

A professzionális Loreal hajfestékről itt is olvashat.

Ha két hasonló árnyalatú festék között habozik, akkor ajánlott világosabbat használni. Ez lehetővé teszi a legjobb festési eredmény elérését..

Színes hajápolás

Annak érdekében, hogy a haj a festés után hosszú ideig megőrizze fényét és szépségét, megfelelő gondozást kell biztosítani számukra. Ez biztosítja:

 1. Professzionális hajkozmetikumok használata, amely speciális gyengéd samponokat, balzsamokat és maszkokat tartalmaz a színes haj számára. Jelenleg az ilyen forrásokat mind szakmai sorokban, mind pedig otthoni felhasználásra szánt költségvetési sorokban mutatják be..
 2. A termikus eszközök körültekintő használata stílushoz: hajszárító, lapos serpenyő, vasaló. Ha lehetséges, teljesen el kell hagyni őket..
 3. A perm, a haj laminálása és más olyan eljárások megtagadása, amelyek során a haj szerkezete károsodik. Ha festés után végzik, akkor erősen megszáríthatja a szálakat, ami további veszteséghez vezet..
 4. Csak kiváló minőségű hajkiegészítőket használjon. El kell hagyni a rákokat és a műanyag vagy fém fogakkal ellátott klipeket, amelyek kihúzzák a szálakat, valamint a túl sűrű rugalmas szalagokat és a fejpántokat. A hajkefe kiválasztásakor is rendkívül óvatosnak kell lennie. A legjobb, ha természetes anyagokból készült masszázsecsetet használ - ez nem károsítja a szálait.
 5. A haj védelme a ragyogó naptól és széltől, különösen nyáron. A festés után azonnal ajánlott kalapot viselni, és a lehető legkevesebbet jelenjen meg a ragyogó napon. Ezen túlmenően ebben az időszakban nem ajánlott úszni klórozott vízzel ellátott medencében. Ha nem utasíthatja el az ilyen sporttevékenységeket, mindenképpen használjon speciális úszósapkákat.

A Kapous hajfestékről itt is olvashat.

Rendkívül fontos az ésszerű intervallumok fenntartása a festékek között az egészséges haj fenntartása érdekében. Még az enyhe Perfect Mousse festékkel sem ajánlott ilyen eljárást havonta többször végrehajtani. Ellenkező esetben reménytelenül tönkreteheti a haját..

Videó

következtetések

Mint láthatja, a Schwarzkopf Perfect Mousse valóban könnyen használható festék otthoni használatra. Segítségével bármely nő, még az is, aki először vállalt otthoni színezést, jó eredményeket érhet el. Ehhez elegendő, ha a megfelelő árnyalatú festéket választja, és alaposan tanulmányozza az eszköz utasításait. Ha megteszi, garantáltan tökéletes új hajszínt kap..

Javasoljuk, hogy ezen a címen ismerkedjen meg a Loreal hajfestékkel.

Nézze meg a legjobb kozmetikai termékek napi választásainkat

Schwarzkopf festékhab ammónia nélkül Perfect Mousse

A Perfect Mousse Schwarzkopf nemrég jelent meg a kozmetikai piacon, de már elnyerte a nők elismerését az innovatív formulájának köszönhetően, amely a hajnak élénk, intenzív színt ad.

A festék előnyei és hátrányai - Schwarzkopf hab

A mousse festék tulajdonságai miatt kedvezően hasonlít más festékekhez:

- habos állaga miatt kényelmesen használható (főleg otthon). Egy speciális fúvóka a színezőanyagot habgá változtatja, amely könnyen felvihető a hajszálakra, miközben gyorsan behatol a hajszálak közé. A festés során fésű és speciális kefe nem szükséges - az egész eljárás hasonlít a fej samponnal történő mosására;

- A Schwarzkopf hab nem tartalmaz ammóniát. Ez a tulajdonság a festék nagy előnye, teljesen biztonságossá téve azt. Ezenkívül a színes haj egészséges megjelenést és fényt kap, erősebbé válik. Ezt a hatást különösen azok veszik észre, akik a habos festés előtt ammónia jelenlétében festékeket használtak;

- A festékhab kiváló tartóssággal rendelkezik, és az ötödik vagy hatodik mosás után is kitart. És még a lemosás után sem hajlandó a haj, és megőrzi fényét;

- A Schwarzkopf habot a többi festékkel összehasonlítva gazdaságossága különbözteti meg. A hosszú, derékig tartó haj tulajdonosai elég két csomag;

- a mousse kiváló munkát végez az ősz haj festésében, különösen, ha a szokásosnál egy színnel sötétebbet választ a színpalettáról;

- festékhabnak kifejezett gyümölcs- és bogyószaga van, ami kellemesé teszi az eljárást.

A Schwarzkopf habfesték hátránya, hogy csak enyhe szürke tartalmú hajat fest. A szilárd, ősz hajra történő festéshez ammóniát tartalmazó festéket kell választania, különben negatív hatást érhet el az első hajmosás után.

Festékpaletta mousse Schwarzkopf

A Schwarzkopf mousse festékpalettája csak 17 árnyalatot tartalmaz, de annyira gazdagok és gyönyörűek, hogy önkéntelenül is felidézzük a közmondást, hogy a lényeg nem a mennyiség, hanem a minőség. A palettán élénkítők, világosbarna és gesztenye, valamint vörös és fekete árnyalatok találhatók:

- tisztázók. Három árnyalatban kerülnek bemutatásra: a Super Blond (1200), az Ultra Blond (1100) és a Pearl Blond (1000), amelyek akár hat tónust is világítanak, és a természetes összetevők segítenek az egészséges haj fenntartásában;

- világosbarna árnyalatok. Négyféle mousse festék képes a legunalmasabb kifejezéstelen hajból is fényűző, természetes színűvé változtatni: Aranyszőke (950), Közepes szőke (800), Mandula (750), Sötétszőke (700);

- gesztenye árnyalatok. Hat gyönyörű árnyalatban mutatják be, amelyek egyszerre adnak üzleti és nőies megjelenést a háziasszonynak: mogyoró (668), aranykesztenye (665), bronz világos gesztenye (607), világos gesztenye (600), közepes gesztenye (500), csokoládé gesztenye (465) );

- vörös árnyalatok. A paletta csak két árnyalatban jelenik meg: sötét gesztenye (400) és vörös gesztenye (388), de még ezek segítségével is fényes és felejthetetlen képet hozhat létre. Mindez az eredeti színtől függ: a különböző hajszálak ugyanazon tónusának köszönhetően teljesen különböző eredeti árnyalatok nyerhetők;

- fekete árnyalatok. A paletta két árnyalatból áll: a fekete gesztenyéből (300) és a feketéből (200), amelyek rendkívüli fényt kölcsönöznek a hajnak, ennek köszönhetően a haj színe a fénytől függően változik, és szeretőjének titokzatos megjelenést kölcsönöz..

A Schwarzkopf festékhab használata

Amint azt a Schwarzkopf mousse festék előnyeinek felsorolása tartalmazza, nagyon könnyű felhordani. Minden, ami a haj színezéséhez szükséges, benne van a csomagban. A színező gélt hozzá kell adni a palackhoz a fejlődő emulzióval, csavarni kell a kupakot az adagolóval, és 2-szer elforgatni az üveget. Ennyi az előkészület - a festék használatra kész!

A habot a hajra kenjük, és az egész fejre masszírozzuk. A habos szerkezet lehetővé teszi az egyenletes területek, például a halánték és a fejtámla egyenletes festését, segítség nélkül.

A hajon lévő habfestéket 30 percig tartják, majd sampon nélkül meleg vízzel lemossák. Egyébként a hab nagyon könnyen lemosható, ami további jelentős előny a többi hajfestékkel szemben. A vízvezeték festékkel való szennyeződése ugyanolyan könnyen lemosható.

A hajfestő készletben található regeneráló kondicionálót a megmosott hajra alkalmazzák, a terméket a haj teljes hosszában masszírozzák. 2 perc múlva a kondicionálót lemossák. A haj a színezés után selymessé, fényessé válik, kellemes illatot nyer, amely hosszú ideig tart.

Miután a hajat Schwarzkopf mousse-val festette, már nincs vágy egy fáradságosabb eljáráshoz más módszerekkel történő festéshez.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába 231 ₽ összeget spórolKösz!Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Bőségszaru: A legjobb keratin hajmaszkok - szalon és otthon

A közelmúltig csak a fodrászművészettel és a szépségiparral foglalkozó emberek tudtak a keratin előnyeiről és a vele végzett eljárásokról. Ma speciális professzionális "fehérje" maszkokat gyártanak, hidrolizált keratint árulnak a gyógyszertárakban otthoni gyógyító készítmények előállításához.