Legfontosabb / Kiegészítők

A legjobb ammóniamentes hajfestékek

Kiegészítők

Az ammónia olyan vegyszer, amely káros füstöket bocsát ki és égési sérüléseket okozhat (ha a bőr érzékeny). Az ammóniamentes hajfesték biztonságos és kíméletes színezést biztosít. Az ammónia szintén olcsó derítő, mivel hidrogén-peroxidot tartalmaz..

Lehetséges festeni a hajat ammóniamentes festékkel?

Az ammóniamentes festéknek vannak előnyei és hátrányai. Az ilyen alapok nem alkalmasak minden nő számára, mivel rosszul festik át az ősz hajat és az újranőtt gyökereket. Az ammóniamentes festék használata miatt a hajat egyenetlenül lehet festeni, különösen akkor, ha korábban már ammónia termékkel festették.

Az ammóniamentes festékek előnyei:

 • éles, kellemetlen szag hiánya;
 • gyengéd festés, amely nem sérti meg a fürtöket vagy a fejbőrt;
 • nagy színpaletta (az ammóniatermékek ebben a tekintetben még mindig az élen járnak);
 • nincs ellenjavallat.

Az ammónia nélküli professzionális festék nem olcsó. Nem számít, milyen jó minőségű egy ilyen eszköz, még mindig nem ad hosszú távú eredményt. Az ammóniamentes termékkel készült festés legfeljebb 2-3 hétig tart. Az ammóniamentes termékek szintén nem teszik lehetővé a haj egyszerre több tónusának világosítását..

Káros az ammóniamentes hajfesték?

Minden festék használata előtt allergiás reakciót kell végezni. Ehhez először a terméket a bőr bármely területére, majd egy vékony hajszálra kell felhordani. Ez az eljárás segít elkerülni a kellemetlen eseményeket a jövőben..

Az ammóniát nem tartalmazó professzionális termékek nem károsak a hajra. Terhes és szoptató nők használhatják őket. A termék automatikusan ártalmassá válik, ha mérgező összetevőket tartalmaz (Syoss Oleo Intense).

Hogyan színezhet festékkel ammónia nélkül?

Az ammóniamentes festék világos árnyalatait nem sötét fürtökhöz tervezték. Ha egy barna nő egy szőkévé akar válni, akkor először meg kell fehérítenie a haját. De a halványítási eljárás észrevehetően rontja a fürtök állapotát, így az ammóniamentes festék pozitív hatása nem lesz észrevehető. Ilyen esetekben ammónia nélküli festékre van szükség annak érdekében, hogy ne sértse meg még jobban a hajat..

Az ammónia megnyitja a haj pórusait, így a fürtök szemtelenek és bolyhosak lesznek. Ammóniamentes termékek használata után a haj szerkezete nem változik.

A gyengéd termékkel történő helyes festést a következő séma szerint kell elvégezni:

 1. Festéket alkalmaznak a mosatlan hajra. Ugyanakkor a fürtökön nem lehet más eszköz (gélek, lakkok, habok). Először a terméket el kell osztani a gyökereken, és 10-15 perc elteltével a haj teljes hosszában fel kell kenni..
 2. A terméket nem szabad 30-40 percig lemosni. A pontos idő a kívánt árnyalattól függ: ha egy nő élénk, intenzív színt akar kapni, akkor hosszabb ideig kell tartania a terméket.
 3. Összegzésképpen tápláló balzsamot kell felvinni a fürtökre. Erősen ajánlott hagyni, hogy a hajad természetes módon megszáradjon, hogy fényes legyen és ne legyen fodros..

A festék gyorsabban fog működni, ha törülközőbe tekeri a fejét (egy speciális műanyag sapka felhúzása után).

Milyen gyorsan lemossák az ammóniamentes festéket?

Az ammóniamentes festékeket gyorsan, legfeljebb egy hónap alatt lemossák. Egyes termékek, például a Garnier, egyáltalán nem tapadnak a hajhoz. Az ammónia nélküli kiváló minőségű és professzionális termék valamivel kevesebb ideig tart, mint az ammóniafesték. Haját tartósan szelíd termékkel festheti, mivel nem árt.

Ha egyfajta minősítést készítünk az alapokról, akkor a vezető pozíciót a Kapous, a Matrix, az Estel termékei veszik át. Perzisztensek és használatuk nem korlátozódik az egyszerű festésre. Ezekkel a festékekkel gyönyörűen színezheti a haját anélkül, hogy drasztikusan megváltoztatná az árnyékot. Itt tekintheti meg, hogy a Matrix milyen árnyalatokat készített a szőkék, barna hajú nők és barnák számára.

A legjobb gyártók festékeinek áttekintése

Hol tudnék vásárolni? Az alábbiakban felsoroljuk a tisztességes nemek körében népszerű ammóniamentes festékeket. A vásárláshoz keresse fel a gyártó hivatalos webhelyét. Professzionális termékek (Kapous, Matrix) megtalálhatók a professzionális kozmetikai üzletekben is. Hogy néznek ki, a fotón látható..

Syoss Oleo Intense

A gyártó állítása szerint a Cjos Oleo Intense különféle vitaminokat és olajokat tartalmaz. A készítmény valóban tartalmaz hasznos anyagokat, köztük argonolajat, amely táplálja a hajat. De az eszköznek egyetlen jelentős hátránya van: a mérgező komponensek jelenléte. A termék szulfátokat (SLS), linalolt (dermatitist okozhat), aminofenolt tartalmaz. Az ammóniafesték sokkal biztonságosabb lehet, mint a Syoss Oleo Intense.

A termék nem ajánlott olyan nőknek, akiknek túlérzékenysége van a bőrön, valamint azoknak, akiknek a haja rossz állapotban van. A vásárlói vélemények izzadsága alapján megállapíthatjuk, hogy a festék nem ellenálló, gyengén fest az ősz hajra, és kiszáríthatja a fürtöket. Ára 286 és 409 rubel között változik.

Estel Sense De Luxe

Az Estelle kiváló minőségű és népszerű márka a szépségiparban. Az e cég által gyártott termékeket szinte az összes fodrászszalonban használják. Az Estel Sense De Luxe-t szintén kellemes minőség és nagy tartósság jellemzi. A fényes pigmentet 3-4 hét alatt kimossák, de az árnyék legfeljebb 2 hónapig tart. A termék használatával teljes színezést és tonizálást is végezhet.

12 legjobb ammóniamentes hajszín

* A legjobbak áttekintése az expertology.ru szerkesztősége szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultálnia kell szakemberrel.

Nem titok, hogy a tartós hajszínezés súlyosan károsítja a fürtök szerkezetét. Ezért a modern fiatal hölgyek arra törekszenek, hogy a legkíméletesebb termékeket válasszák, amelyek egészségesek a szálak. Annak kiderítéséhez, hogy mely ammónia nélküli festékek különösen népszerűek, besorolásunk segít, figyelembe veszi a termékek összes előnyét és hátrányát.

Az ammónium-hidroxid elősegíti a szín tartósságát és tompítja a haj természetes pigmentjét. Ez lehetővé teszi, hogy világos tónusokat kapjon a sötét fürtökön, és fordítva. Azonban még a legjobb minőségű ammónia nélküli festék is tartalmaz káros anyagokat. Ezért a minősítésre jelentkezők mérlegelésekor a következő szempontokra összpontosítottunk:

 1. a minőség és az ár megfelelősége;
 2. a vállalat hírneve;
 3. növényi komponensek jelenléte a készítményben;
 4. könnyű alkalmazás;
 5. szilárdság;
 6. szag;
 7. biztonság;
 8. Szín paletta;
 9. egyszerű használat;
 10. ennek eredményeként a haj állapota;
 11. készlet alkatrészei.

Az ügyfelek véleménye fontos szerepet játszott.

A legjobb hajfestékek értékelése ammónia nélkül

Jelölésegy helyTermék neveár
A legjobb hajfestékek értékelése ammónia nélkül1KAPOUS SZAKMAI NEM AMMONIA329 ₽
2ELGON Szerezd meg a színes Dolce-t900 ₽
3Loreal Casting Creme Gloss306 ₽
4Garnier olia235 ₽
ötÁllandó krémfesték ammónia nélkül Faberlic229 ₽
6.Állandó ÉRMESZTÉS Olio Colorante294 ₽
7Nouvelle touch Smart-
8.MATRIX Color Syng603 ₽
kilencEstel Sense De Luxe365 ₽
tízSyoss Oleo Intense295 ₽
tizenegySchwarzkopf tökéletes hab366 ₽
12.CHI lonic Permanent Shine hajszín647 ₽

KAPOUS SZAKMAI NEM AMMONIA

A Kapus festékpaletta sok eredeti színt tartalmaz. Köztük vannak lemosó tonikok. A készítményben nincsenek illatanyagok és káros vegyszerek. A termék nem okoz allergiás reakciót, laktáció és gyermekvállalás alatt használható.

A vásárlók a terméket hosszan tartó, kiszámítható szín és fényesség, a hajra gyakorolt ​​finom hatás és a gondozó tulajdonságok miatt választják. A festék jól fest a szürke szálakra. Kettős minőségellenőrzésen megy keresztül az orosz és az európai előírásoknak megfelelően. A fogyasztók értékelik a tisztességes hatás és az elfogadható ár optimális egyensúlyát. A termék ára 300 rubel.

Előnyök

 • kímélő összetétel;
 • olcsó;
 • szag nélkül;
 • nagy ragyogás;
 • tartós szín;
 • kiszámítható árnyalatok.

hátrányai

 • nincsenek komoly hátrányai.

ELGON Szerezd meg a színes Dolce-t

A festék formula búzaproteint és almakivonatot tartalmaz. A haj védett a szerkezet leromlásától a csökkent lúgtartalom miatt. A paletta csak természetes árnyalatokat tartalmaz. Ezek mind összhangban vannak az eredménnyel. A festék megtartásakor nem tapasztalható kellemetlenség.

A termék minden elvárásnak megfelel. Szinte nincs negatív vélemény erről a termékről az interneten. A fogyasztókat csak az ár zavarja. Az ügyfelek örülnek a termék tartósságának. Sok lány használta ezt a festéket terhesség alatt, és vásárláshoz ajánlja. 815 rubelbe kerül.

Előnyök

 • kiváló tartósság;
 • összehúzott árnyalatok;
 • természetes összetevők a képletben;
 • sok jóváhagyó felülvizsgálat;
 • allergia és égés nélkül;
 • gondoskodó tulajdonságok.

hátrányai

 • viszonylag magas ár.

Loreal Casting Creme Gloss

A minősítés következő résztvevője az egyik leghíresebb hajfesték, amely nem tartalmaz hidrogén-nitridet (ammóniát). Peroxid vagy további kémiai elemek nem találhatók összetételében. De van a méhpempő a képletben, amely hasznos anyagokkal táplálja a fürtöket és puhává teszi őket. A festék jól megbirkózik az ősz hajjal, és főleg természetes árnyalatokban jelenik meg. Ennek eredményeként a haj gyönyörűen ragyog és csillog a napon. Egészségesnek és ápoltnak tűnnek..

A lányok megjegyzik a termék jó tartósságát. Egy hónappal később a haj még mindig világos, selymes és fényes. A készlet balzsamja többször is elegendő. Az állaga szagtalan, a színe pedig meglehetősen telített. Előfordult, hogy nem mindig egyezett a képpel. Ár - körülbelül 400 rubel.

Előnyök

 • jó tartósság;
 • szag nélkül;
 • telített árnyék;
 • sok balzsam;
 • az ár megfelel a minőségnek;
 • ápolt haj ennek eredményeként;
 • méhpempő az összetételben.

hátrányai

 • egyes esetekben előzetes pontosításra van szükség;
 • hang nem egyezik.

Garnier olia

A rangsorban a következő egy állandó krémalapú festék, ammónia nélkül. Több évvel ezelőtt lépett be a népszerű termékek listájába. Vitaminjai és természetes összetevői miatt választják. A festék finoman foltos és minimálisan károsítja a fürtöket. Nagyszerű otthoni használatra, és sokkal olcsóbb, mint a hasonló termékek..

A magas olajtartalom megakadályozza a haj összekuszálódását és sérülését a színezés során. A festék illata egészen kellemes. Az egyetlen dolog, ami a legtöbb vásárlónak nem tetszett, az a balzsam volt, amely nem adja meg a várt hatást. Ár - 250 rubel.

Előnyök

 • kímélő hatás;
 • fényt ad;
 • egyértelmű utasítások;
 • természetes olajok a készítményben;
 • jó illat.

hátrányai

 • rossz minőségű balzsam.

Állandó krémfesték ammónia nélkül Faberlic

A "Faberlik" cég évek óta kiváló minőségű és olcsó hajfestékekkel kedveskedik rajongóinak. A vállalat állandó festéket értékesít ammónium-hidroxid nélkül, ami szinte nem rombolja le a szálak természetes szerkezetét. Teljesen biztonságos és gyengéden befolyásolja a fürtöket..

A festék nem alkalmas ősz haj festésére, a kompozíció nem fog megbirkózni vele. A hamu haj könnyebbnek tűnik, mint a katalógusban. A konzisztencia gyorsan és egyenletesen színezi a szálakat, nem károsítja a hajat. A szín sokáig nem mossa le. Főzve meglehetősen kellemetlen az illata. Ár - körülbelül 250 rubel.

Előnyök

 • egyenletes és világos színű;
 • sokáig nem mossa le;
 • biztonságos;
 • gyönyörű színek a kollekcióban;
 • elfogadható árcédula.

hátrányai

 • kellemetlen szag;
 • nem fest az ősz hajra.

Állandó ÉRMESZTÉS Olio Colorante

A minősítés következő helye egy olasz gyártó professzionális festéke, amelyet aktivátorolajjal egészítenek ki. A kompozíció argán és makadámia, avokádó és jojoba kivonatokat tartalmaz. Mindezek az összetevők mélyen rögzítik a pigmentet, és simítják a kutikuláris lemezeket. Ennek köszönhetően elképesztő ragyogás érhető el a hajban.

A termék híres tápláló és hidratáló tulajdonságairól, valamint elképesztő színeredményéről. A vonal 59 intenzív árnyalatot tartalmaz, amelyek minden divatigényt kielégítenek. Ezenkívül könnyen kombinálhatók egymással, és egyedi árnyalatot kapnak. Ár - körülbelül 300 rubel.

Előnyök

 • árnyalatok széles választéka;
 • a színek keverésének képessége;
 • fényes fürtök;
 • sok tápanyag az összetételben;
 • elfogadható költség;
 • jó illat;
 • teljesen fest az ősz hajra;
 • nem szárítja a hajat.

hátrányai

 • rosszul lemosott a homlokról (legfeljebb 3 napig);
 • viszkető bőr az alkalmazás során.

Nouvelle touch Smart

Ez a vonal gazdag színpalettával rendelkezik. A katalógus körülbelül 40 színt tartalmaz, amelyek között vannak extrém és természetes lehetőségek. Az ammóniamentes állandó festéket aktivátorral együtt alkalmazzák, és ragyogással tölti el a hajat. Az árnyalatok sokáig kitartanak. 3 hétig a szín nem változik. Természetes hajon még hosszabb ideig viselik.

A festéket biztonsága és gyönyörű színe miatt választják. Ez nem a legolcsóbb termék, amelyet nem lehet megvásárolni egy szokásos szupermarketben. Ideális vékony és törékeny szálak, túl érzékeny bőr számára. Ár - 850 rubel.

Előnyök

 • magas fokú biztonság;
 • tartós eredmény;
 • nem ég;
 • nem okoz viszketést;
 • sok szép árnyalat;
 • ragyogás és selymesség.

hátrányai

 • nem mindenki engedheti meg magának;
 • nem mindenhol lehet vásárolni.

MATRIX Color Syng

A "Matrix" festék alkalmas természetes és korábban színezett hajra. Gyakran használják szépségszalonokban, mert a professzionális kozmetikumokhoz tartozik. A készítmény olajokkal dúsított és nem tartalmaz kémiai elemeket. Ezért a termék alkalmas a rendszeres színezésre..

A festék sokáig nem mossa le, és fényessé teszi a hajat. A katalógusban sok szép árnyalat található. Az állagnak kellemes illata van. Nem folyik és nem ég. A fürtök kissé kiszáradnak, ezért érdemes gondoskodni a további táplálkozásról. Ár - 400 rubeltől.

Előnyök

 • olajok a készítményben;
 • sok szép árnyalat;
 • jó illat;
 • kényelmes alkalmazás;
 • nem okoz irritációt.

hátrányai

 • szárítja a fürtöket.

Estel Sense De Luxe

A minősítés néhány résztvevőjétől eltérően az Estelle festék ideális az ősz haj festésére. A formula olíva kivonatot és avokádó olajat tartalmaz. A szerszámot teljes értékű színezésre és a végek tonizálására egyaránt használják. A festéket viszonylag ártalmatlannak tartják, és minden hajtípusra alkalmas..

Az olajos textúra könnyen alkalmazható és jól eloszlik a fürtökön. A törékeny és sérült szálak tulajdonosainak tetszeni fog, mert a festék úgy működik a felületen, hogy nem hatol be magába a szerkezetbe. Ez a megközelítés azonban nem garantálja a hosszú távú tartósságot. A vásárlói vélemények bizonyítják, hogy a szín gyorsan lemosódik. Ár - 265 rubel.

Előnyök

 • jól fest szürke szálakat;
 • olcsó;
 • ne rontsa el a haját;
 • természetes olajokat tartalmaz;
 • könnyen alkalmazható.

hátrányai

 • instabil;
 • Erős szag.

Syoss Oleo Intense

A híres "Cies" márka festékében aktivátorolaj található, és ártalmatlan hatásáról híres. A fogyasztók a könnyű használat és a haj fénye miatt választják a terméket. A haj színe körülbelül 2-3 hétig tart. A szálak lágyakká és selymessé válnak. A kompozíció könnyen lemosható, de a bőr és a törülköző erősen foltos. A szín kiszámítható. A hölgyek különösen kedvelik az étcsokoládét és a vörös árnyalatokat. Pontosan úgy jelennek meg, mint a képen. Ebből a vonalból a fényesítő festékek nem olyan sikeresek. Sárgaságot árasztanak a hajon. A termék ára alacsonyabb, mint a legtöbb analógé, de a festék minősége nem sokkal rosszabb. Költség - körülbelül 250 rubel.

Előnyök

 • ártalmatlan összetétel;
 • a fényes és puha haj egyszerű használata a teljes összegért;
 • gazdag sötét színek;
 • olaj a képletben;
 • megfizethető áron.

hátrányai

 • a szőke rosszul mutatja magát;
 • közepes tartósság;
 • marad a bőrön, törölköző.

Schwarzkopf tökéletes hab

A "Schwarzkopf" luxusmárka kiváló minőségű habfestéket gyárt ammónia nélkül. Kényelmes alkalmazási forma és megfelelő ár különbözteti meg. Az ügyfelek azt állítják, hogy a haj az eljárás után fényes és puha. Az egész folyamat egyszerű és egyértelmű. A termék illata nem kemény, de kellemes.

A festék közepesen tartós, és a szett kiváló balzsamot tartalmaz, amely után a fürtök selymessé és hajlékonysá válnak. A kompozíció nem fest túl jól az ősz hajra, és az árnyalat jelentéktelen mértékben különbözik a dobozon feltüntetettől. Ár - 350 rubel.

Előnyök

 • pompás balzsam festés után;
 • fényes és puha haj;
 • az alkalmazás kényelme;
 • jó illat.

hátrányai

 • nem birkózik meg az ősz hajjal;
 • az árnyék nem mindig felel meg a deklaráltnak.

CHI lonic Permanent Shine hajszín

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Chi márka festékét, amely kizárólag gyógyászati ​​termékeket tartalmaz - vitaminokat, viaszt, selyemfehérjéket, keramidokat, aminosavakat. A gyártó azt állítja, hogy a készítmény nem károsítja a bőrt és a hajat. Teljesen biztonságos az egészségre és kellemes illatot biztosít a színezés során.

A festék pigmentjei rögzülnek a hajszerkezetben, amelynek eredményeként stabil, kiváló minőségű eredményt kapunk. A vásárlók szeretik az árnyalatok telítettségét és fényességét, a szálak kellemes fényét és rugalmasságát. A kiterjedt paletta segít elérni a kívánt színt. Vannak azonban olyan esetek, amikor nincs összhangban a bejelentett árnyalattal. Érdemes megfontolni, hogy a festéket sokáig és kitartóan mossák. A termék ára körülbelül 650 rubel.

A TOP 10 gyengéd professzionális hajszín ammónia nélkül

A hajfesték kozmetikai termék, amely a hajat a kívánt pigmenttel telíti, emellett a szálak egészséges fényt, feszességet és rugalmasságot kapnak.

Hiszed vagy sem, azonban egyes festékek bizonyos termékei azt jelzik, hogy ez a termék nem tartalmaz ammóniát? Mit jelenthet?

Ammóniamentes készítmények

Az ammónia lúg, és állandó hajfestékekben használják. A kompozíció képes megnyitni a hám pikkelyes rétegét és behatolni oda, hozzájárulva a színezéshez.

A készítmény súlyos irritációt okozhat a légzőrendszerben, látás- és koordinációs zavarokat okozva. A pikkelyes réteg megnyitásakor az ammónia behatol a bőr pórusaiba, tovább nyitva a testre káros anyagok tömegének bejáratát.

Ez a lúg nem biztonságos, és allergiát okozhat egy személynél - kiütés az egész testen, bőrpír, egészen a gége duzzadásáig. Óvatosan kezelje az ammóniafestéket, nehogy később súlyos sérüléseket szenvedjen égési sérülések formájában.

Jelenleg ammóniamentes festékekre van szükség, amelyek biztonságos és kíméletes festést biztosítanak a szálak számára. A professzionális ammóniamentes készítmények drágák, de az eredmény tart, mint abban az esetben, ha a költségvetési lehetőséget legfeljebb 2-3 hétig használják.

Ammóniamentes készítmények előnyei:

 • Minimális mennyiségű vegyszert tartalmaz;
 • Kiderül a fürtök kezelésének hatása;
 • A fürtök védettek a környezeti tényezők negatív hatásaitól;
 • A fejbőr agresszív festékekkel szembeni érzékenységére használják;
 • Kiderült egy világos árnyalat, amelyet a különböző hangok kombinálásával lehet módosítani.

Ami a hátrányokat illeti, ez egy gyors lemosás, képtelenség fenntartani a fürtök tükör fényét a haj következő festéséig. Az ammónia nélküli festékeket nehéz az ősz hajra festeni. Gyakrabban frissítenie kell az árnyékot, ami kihat a felhasználó pénzügyi oldalára.

TOP 10 gyengéd professzionális ammóniamentes festék

A vezető pozíciókat a Kapous, a Matrix, az Estel termékei foglalják el. Ezeknek a festékkompozícióknak a segítségével gyönyörűen színezheti a haját, miközben drámai módon nem változtatja meg az árnyékot.

A gyártók legjobb ammóniamentes készítményei

1. Festék L'oreal (L'oreal Casting Creme Gloss)

Népszerű a kozmetikumok körében. A színek széles skálája létezik, körülbelül 30 eredeti árnyalat. A festék összetétele ápoló és gyógyító hatású. Ár - 250 rubeltől.

2. Syoss Oleo Intense

A termék vitaminokat, szerves olajokat tartalmaz a fürtök táplálásához és gyógyításához. Ugyanakkor a készítmény telített szulfátokkal (SLS), linaloolval (dermatitist kiváltó anyag), aminofenollal. A festék nem alkalmas érzékeny fejbőrre. Ár 280 rubeltől.

3. MatrixColorSynk

Innovatív hatást fejt ki - a haj üvegezése. A szálak simává válnak, a mérleg lezárult, az új árnyalat 6 hétig tart, élettel teli és fényesebbé teszi a fürtöket.

4. Festék Schwarzkopf (Schwarzkopf Professional Igora Vibrance)

A termék erőteljes gondozó tulajdonságokkal rendelkezik. Ugyanakkor a fürtök szerkezete helyreáll, a haj gazdag színt nyer. Ár 360 rubeltől.

5. Barex Italiana Permesse szőke garanciák 1: 2

Krémszínű hajfesték shea vajjal. A festék elősegíti a szálak 5 tónusú megvilágítását. A hatóanyagok serkentik a haj hidratáltságát, táplálkozását és védelmét. A krémfesték hibátlan egységességet biztosít, hosszú ideig megtartja a kapott árnyalatot. Ár 600 rubeltől.

6. GKhair olaj hajszín

Olajos hajfesték keratinnal, kiváló fedést biztosít az ősz haj számára. A kompozíció keratin komplexet, jojobaolajat, argánt tartalmaz, amelyek megvédik a szálakat a károsodásoktól és helyreállítják a haj szerkezetét. Ár 560 RUR-tól.

7. Estelle festék (Estel Sense De Luxe)

A szalon hajszínezésének népszerű gyógymódja, a formula hasznos olajokkal, kivonatokkal, panthenollal és keramidokkal gazdagodik, és tartós gyógyító hatású. Ár 550 rubeltől.

8. Chi festék (CHI Infra No Lift)

Festés után a szálak biolaminálásának hatása érhető el. A színpalettát 9 skála képviseli, a színező kompozíció egyenletes árnyalatot ad a szálak teljes hosszában, a sérült pikkelyeket lezárják. Ár 1100 rubeltől.

9. Matrix Socolor Beauty

Gazdag árnyalat paletta. A terméket szalonokban használják, tökéletesen fest az ősz hajra. Keramidokat, bojtorján, olívaolajokat tartalmaz, amelyek megvédik a fejbőrt, és erősekké és rugalmassá teszik a hajat Ár 350 rubeltől.

10. Garnier Color & Shine

Az olajos összetétel óvatosan megfesti az ősz hajat, fényes pigmentet ad a hajnak, táplálja a fürtöket. A szín körülbelül 2 hétig tart. A kompozíció természetes és ártalmatlan. Ár 200 rubeltől.

Az ammóniamentes készítmények alkalmasak szalon- és otthoni színezésre. A szálak kiváló minőségű festéséhez fontos, hogy kövesse az utasításokat a haj egyenletes festése érdekében.

Néhány tipp a színezéshez

Ha ősz haja van, választhatja a tonizálást vagy az ammóniamentes készítmények használatát. Fontos kerülni a telített élénk színeket a színező pigment egyenletes eloszlása ​​érdekében..

Festés előtt ne mossa meg a fejét, csak akkor, ha hajformázó termékek vannak a szálakon. Vigyen fel festéket száraz vagy enyhén nedves fürtökre, masszázsmozdulatokkal ossza el a kompozíciót.

A gyökerek festésekor először 15 percig vigye fel a kompozíciót a gyökerekre, majd a kompozíció többi részét ossza szét a szálak teljes hosszában. 20 perc múlva mossa le. Ha a tippek szárazak, kenjen rájuk bármilyen alapolajat..

Sérült fürtök festésekor a felére csökkentse a hajjal való érintkezés idejét. A fürtök egészségének megőrzése érdekében ajánlott házi tápláló maszkokat használni, amelyek alapja: alapolaj, esszenciális kivonatok, tojássárgája, erjesztett tejtermékek..

Az ammóniamentes festék biztonságos a haj egészségére??

A látszólag biztonságos, ammóniamentes festékekben ammóniaszármazékot használnak - etanol-amint. A termék kevésbé káros, mint az ammónia. Ezt a gyógyszert a festékhez nagyobb arányban adják, mint az ammónia.

Ennek az új anyagnak köszönhetően a színező összetétel megszünteti a fejbőr égését, és a szag nem irritálja az orrát. De a szervezetre ártalmas anyagok még mindig benne maradnak, elvégre rövid időre, bár valahogy meg kell erősítenie a pigmentet a hajon.

Óvatosan kell eljárnia más anyagokkal szemben is. Ezek metil-toluol, parabének. Sokféle színben találhatók. Kiprovokálhatják a fejbőr hidrobalanciájának megsértését. Segít csökkenteni a haj regenerálódását.

Az ilyen komponensek égési sérüléseket, száraz bőrt okozhatnak, és a szeborreás zuzmó forrásává válhatnak. Óvatosnak és körültekintőnek kell lennie az ammóniamentes kompozíció kiválasztásakor és megvásárlásakor, feltétlenül konzultáljon szakértőkkel, és ne támaszkodjon a "barátok" tudására és tapasztalatára..

A hajfesték kiválasztásakor meg kell vizsgálni a csomagolást, még akkor is, ha idegen nyelven van írva (online lefordíthatja az internet segítségével). A csomagoláson fel kell tüntetni egy adott anyag százalékos arányát.

Csak megfelelő színező termék megválasztásával lehet megmenteni és megóvni a hajat a káros komponensek nemkívánatos hatásaitól. És még akkor is, ha a csomagoláson az áll, hogy a festék ammóniamentes, nem szabad 100% -osan támaszkodnia arra, hogy biztonságos a test és a haj egészségére..

A legjobb professzionális hajszín ammónia nélkül

Az elmúlt néhány évben egyre népszerűbbek azok a professzionális hajfestékek, amelyek összetételében nincs ammónia..

A L'oreal Professional hihetetlenül népszerű INOA hajszínvonalával indította el ezt a tendenciát. Más márkák a L'oreal nyomdokaiba léptek saját ammóniamentes termékcsaládjukkal. De ezek közül a professzionális festékvonalak közül melyik a legjobb, és melyikért hajlandó fizetni egy nem túl alacsony árat? Az alábbiakban megtalálja az összes választ, amelyet keres, ha professzionális ammóniamentes hajszínt keres.

L'oreal INOA ammóniamentes festék

Mint fentebb említettük, a L'oreal volt az első nagy cég, amely ammóniamentes hajszínező terméket dobott piacra, ezért lenne értelme nekik ebben a besorolásban egy skálán magas helyezést elérni. Az ammónia nélküli L'Oreal Inoa festék jó fedést ígér, miközben megőrzi a haj legmagasabb szintű integritását. A kutikula hidratált és védett marad az élénk, gazdag, egészséges hajszín érdekében.

Állandó ammóniamentes festék CHI Ionic

A CHI mindig kiváló minőségű termékeket szállít, és hajszínük határozottan megfelel egy ilyen magas besorolásnak. A Chi Ionic Amia Free festék ion technológiája rögzíti a színt a hajszál mélyén, hosszan tartó és teljes fedést ígérve. A CHI Color Lock Complex ígérete szerint akár 30% -kal is tartósabb lesz, mint más professzionális ammóniamentes hajfesték-vonalak, és selymes krémalapjának köszönhetően UV-védelmet is nyújt, és hidratálja. Az Aloe védelmet nyújt az érzékeny száraz fejbőr számára, és gyógyítja, hidratálja és ragyogja a hajat.

Ennek a terméknek a tartós, hihetetlen fényességű színekhez való kifejlesztése során a CHI a veszélyes ammóniát lágy, de rendkívül hatékony lúgos keverékre cserélte, amelyet MEA-nak (monoetanol-amin) neveznek. Ha az ammóniát peroxiddal keverjük, instabil gázok keletkeznek, amelyek instabil pH-szinthez vezetnek. Ha az MEA-t peroxiddal keverjük, nem keletkezik gáz, és a festék állandó pH-értéket tart fenn.

Matrix COLORINSIDER festék ammónia nélkül

A Matrix új professzionális hajszínvonala az ősz haj 100% -os tartós fedését ígéri, természetes árnyalatokkal, ami ammóniamentes, szagtalan és minimális feszültséget okoz a haj kutikulájában. Jól hangzik!

Ennek az izgalmas új hajszínnek a titka az Olajszállító Rendszer (ODS2). A COLORINSIDER ™ sokéves fejlesztés és fejlesztés eredménye. Hagyományosan az ammónia megduzzad a hajban, és megemeli a kutikularéteget, lehetővé téve a színmolekula behatolását a hajba. A COLORINSIDER ™ színinjekciós rendszer más - olajat használ, nem pedig ammóniát, mivel a motor fizikailag közvetlenül a haj magjába injektálja a színt. Ez a hatékony és erőteljes folyamat maximalizálja a szín expozícióját, miközben minimalizálja a kutikula felületén a stresszt. Az eredmény természetes, gazdag és tartós eredmény..

Ammóniamentes festék Organic Color Systems

Ha nemcsak ammónia mentes, hanem valóban organikus lehetőséget keres a haj festésére, akkor a professzionális Organic Colour System vonalra vágyott..

Az Organic Color Systems egy állandó, ammóniamentes hajszín, kizárólag szalonban történő használatra, amely parabének, formaldehid, rezorcin, tiohicholátok, szulfátok vagy műanyag mentesek. Tanúsított szerves összetevőket tartalmaz és 100% -ban vegán (nincs állati összetevő, és állatokon sem tesztelték). PETA tanúsítás (emberek az állatok etikus bánásmódáért).

Ez a vegyszermentes hajszínvonal 100% -ban ősz hajat és gyönyörű, gazdag hajszínt kölcsönöz.

Ammóniamentes hajfesték: válassza ki a legjobbat

Sok lány szereti a kísérletezést, de attól tart, hogy gyakori festéssel tönkreteszi a haját. Nem is olyan ijesztő, mert a készítményben ammónia nélküli gyengéd festékek vannak, amelyekre bízhatja fürtjeit!

Sokan átestek a pokol minden körében, és megpróbálták a megfelelő színt elérni, de azért, hogy ne rontsák el túlságosan a hajukat. Sajnos még a professzionális ammóniafestékek is szó szerint aláássák a haj természetes szerkezetét a festési folyamat során. És ez annak a ténynek köszönhető, hogy a színező pigmentnek be kell jutnia a hajba, miközben elpusztítja a felső pikkelyeket és a legfontosabb keratin réteget. Ezért - szárazság, törékeny végek, ápolatlan haj és még korpásodás is. Az ammóniamentes hajfesték vagy krémfesték másképp működik. Szóval, találjuk ki, mi van.

Professzionális hajfesték ammónia nélkül: hogyan működik, szakértői vélemények

Először is, az ammóniamentes krémfesték nem roncsolja a haj külső rétegét, hanem burkolóan hat. Nem változtatja meg az egész haj szerkezetét, és nem rontja el a magját.

Az ammóniamentes festék kumulatív tulajdonsággal rendelkezik: az azonos tónusú krémfesték rendszeres használatával könnyen elérheti a tartósabb és tartósabb festési eredményt.

Szakértők szerint a legjobb, ha krémfestékkel a színtípusának határain belül dolgozunk, anélkül, hogy túl messzire tévednénk a természetes árnyalattól. Ugyanakkor a különböző márkák krémfestékének általában széles a színpalettája. Segítségével diszkréten elrejtheti a benőtt gyökereket, egyenletes színátmeneti hatással.

A krémfesték természetes olajokat tartalmaz, amelyek jól ápolják a hajat a festés alatt és után. Az argánolaj vagy a jojobaolaj simává és fényesebbé varázsolja a hajat, a jázmin, a csipkebogyó, a shea, a mandula, a dió puhaságot és engedelmességet kölcsönöz. És a bojtorjánolaj a kompozícióban segít a hosszú és vastag haj növekedésében..

Krémfesték ammónia nélkül a hennával rendelkező haj számára nem csak vörös hajúak számára alkalmas: a színtelen henna ártalmatlanul festheti a bármilyen színű szálakat.

Kíméletes professzionális hajszín ammónia nélkül: hogyan kell használni

Az ammóniamentes festéket elég könnyű felvinni a hajra, íme néhány javaslat az otthoni használatra.

Kezdje el színezni a fej hátsó részétől, menjen fel a homlokáig és a halántékáig.
A tiszta és száraz hajat lakk / spray vagy egyéb rögzítő vagy ápoló eszköz nélkül vigye fel krémszínűre.
Időben mossa le a krémfestéket, szigorúan betartva a csomagoláson található utasításokat.

Estel hajfesték: a legjobb ammóniamentes festékek besorolásában

A híres Estel márka Estel-mentes hajfestékének nagy palettája 98 árnyalatú, könnyen felvihető a hajra és fenntartja az egészséges hajat. Az Estelle festék minőségi módon festi a természetes hajat és az ősz hajat a speciális VIVANT SYSTEM komplexusnak köszönhetően. Tartalmaz egy nagy adag keratint, méhviaszt a haj és a fejbőr táplálásához, a guarana mag kivonatot a rugalmasság és a ragyogás érdekében.

Estel ammóniamentes krémfesték paletta

Az Estelle krémfesték széles palettája több színsorra oszlik:

 • Essex Extra Red - a vörös színspektrum gazdag árnyalatai. A Red5 molekulának köszönhetően a szín 25% -kal hosszabb ideig tart, és sokáig nem veszíti el a fényerőt.
 • Essex Fashion - sokkoló színek 4 tónusban: rózsaszín, ibolya, lila és lila azoknak, akik szeretik a kísérleteket.
 • Essex Lumen - elővilágító szálak nélküli kiemelésre alkalmas.
 • Essex Correct - kész paletta alapján korrigálja a meglévő árnyalatokat.
 • Essex S-OS - meleg és hideg szőke árnyalatai.
 • Essex Professional - állandó színezés és alakformálás, ideális az ősz hajhoz.

Hajszín krém "L'Oreal Paris Casting Creme Gloss"

Ezt a krémfestéket otthoni használatra szánják. A "L'Oreal" nem tartalmaz ammóniát, és az egyik legjobb színkrém a piacon. Először is, még a terhes nők számára is ártalmatlan a természetes összetevőkből álló szelíd összetétele miatt, másrészt az e festék foltjai könnyen eltávolíthatók mind a bőrről, mind a ruhákról! Ideális festék az ősz hajra és a kumulatív hatásrendszer szerint működik: a L'Oreal Paris Casting Creme Gloss rendszeres használatával a haj gyorsan festeni kezd, és a kapott árnyékot hosszabb ideig tartja, még gyakori mosás esetén is..

12 legjobb hajfesték

Frissítve 2020-ban

A nők nagyon kedvelik a képek megváltoztatását, és ebben a tekintetben a hajszín alapvető fontosságú. A sok márka közül érdemes olyan bevált termékeket választani, amelyek a kívánt eredményt adják, és ugyanakkor nem károsítják a fürtöket. Végül is a gyönyörű haj a női képviselők büszkesége..

Egy helyKépNévFunkcióÁr
A legjobb hajfestékek otthoni használatra (készletek)
1Loreal Casting Creme GlossPontos egyezés palettával300
2Schwarzkopf tökéletes habA legkényelmesebb konzisztencia320
3ESTEL Love és Estel INGYENES SZERETETTA legolcsóbb120
A legjobb gyengéd ammóniamentes hajszínek
1Kydra természetA legjobb természetes professzionális festék800
2Igora Schwarzkopf RoyalGazdag árnyalat paletta275
3Dikson AfreaAz egyik legtermészetesebb készítmény595
4MATRIX Color SyncHelyreállítja a porózus szerkezetet480
ötOrofluido Color ElixirA színt mélyebbé és telítettebbé teszi650
6.Kapous mágikus keratinSzürke hajat fest200
A legjobb professzionális hajszínek
1L'oreal Professionnel MajirelLegnépszerűbb festék600
2Estel profi De LuxeA legmaradandóbb árnyalatok310
3

Wella színes érintésA legjobb Demi állandó festék500

Hogyan válasszuk ki a hajfestéket

A hajfestés igényes feladat, amelyet komolyan kell venni. Minden mester 1-3 márkát választ magának, inkább kizárólag a termékeikkel dolgozik. A hivatásos fodrászok különböző technikákat tanulnak meg, és figyelembe veszik a gyakorlati eredményeket. De mi a helyzet a hétköznapi nőkkel, akik kísérletezni akarnak a külsejükkel, de félnek rossz minőségű terméket választani? Javasoljuk, hogy vegyen figyelembe több tényezőt, akkor a festék teljes mértékben megfelel az elvárásoknak..

 • Terméktípus. A festékek lehetnek állandóak vagy színezettek. Az első esetben állandó színezékekről beszélünk, amelyek lehetővé teszik az árnyék radikális megváltoztatását. De az ilyen termékeknek van egy jelentős hátránya - az ammónia a kompozícióban, amely megszárítja a szálakat. Az árnyalatú termékek nem tartalmazzák, de nem képesek hosszú távú eredményt adni, mivel idővel kimossák őket.
 • Struktúra. A festék lehet krémes, kapható gél vagy hab formájában. Ez utóbbi lehetőség a színezékfestékekre jellemző. Könnyebb krémfestékekkel dolgozni, mivel azok nem folynak sem a felhordás során, sem a fürtök öregedési ideje alatt.
 • A haj állapota. Ha törékeny és száraz haja van, kerülje a durva termékeket. A szín 2 árnyalatúvá változtatásához elegendő ammóniamentes festéket választani. A természetes fürtök tulajdonosai választhatnak természetes festékeket, amelyek emellett erősítik a hajat és fényt adnak.
 • Színez. Ha szürke haj van, akkor a festést professzionális, keskeny hatású eszközökkel kell elvégezni. Egy jó és olcsó ammónia nélküli festék lehetővé teszi, hogy több színre változtassa a színét. De csak egy agresszív festék képes 4 vagy több tónussal megvilágítani a szálakat..
 • Költség. Az olcsó termék nem lehet kiváló minőségű, ezért előnyben részesítse azokat a termékeket, amelyek ára 300-900 rubel között változik.

Figyelembe véve a nők visszajelzéseit, a vezető szakértők véleményét, áttekintettük 2020 legjobb festékeit. Ez a TOP-12 segít kiemelni a kép megváltoztatásához szükséges konkrét termékeket..

GYIK

Félnie kell az ammóniától?

Mindenképpen 2020-ban az ammónia visszautasítása a tendencia, és a tartós professzionális termékekben is megpróbálják minimális értékre csökkenteni annak mennyiségét.

Az ammónia hiánya azonban nem mindig jelzi a festék biztonságosságát, mivel tartalmazhat diaminobenzolt, metil-toluolt, rezorcinot és más sokkal károsabb parabéneket. A természetes összetételt csak nemzetközi biotanúsítványok garantálhatják, de az ilyen festékeknek más problémáik vannak, elsősorban a tartóssággal és a színegyeztetéssel.

Ha otthon rendszeresen festeni fogja a haját, akkor ammónia nélküli kompozíciót kell választania. Az ilyen festékeknek általában nincs erős kellemetlen szaga, és nem okoznak égő fejbőrt..

Ha profi vagy, akkor minden attól függ, hogy milyen hatást akarsz elérni, de érdemes emlékezni arra, hogy ha naponta rendszeresen használsz festékeket ammóniával, ammónia-mérgezést kaphat.

Kell-e további gondoskodás a festék összetételében??

Ha a hajának további táplálékra van szüksége, válasszon vitaminokat, keratint, illóolajokat tartalmazó termékeket, ennek kicsi, de pozitív hatása lesz..

Az ilyen gondozás gyakran marketing fogás, és nem szabad számítani a haj minőségének komoly javulására, ezért jobb, ha speciális ápolószert vásárol.

Meddig fog tartani a szín?

Minél gyakrabban mossa a haját, annál gyorsabban mossa ki a festéket. Átlagosan az árnyék 3 hét után kezd változni. A professzionális termékek akár 4-6 hétig is eltarthatnak. Ha hosszabb ideig megtartja az árnyékot a haján, ne használjon olajos maszkot, és használjon speciális sampont, a színezett hajra pedig hajbalzsamot alkalmazzon. Az ammóniával ellátott professzionális kozmetikumok hosszan tartó hatást nyújtanak.

Hol lehet termékeket vásárolni?

Próbáljon hivatalos online áruházakat, nagy piacokat (Ozone, Beru) vagy speciális értékesítési pontokat választani, ahol a festékek minősége mindig a legjobb. Nem kell pénzt megtakarítani, amikor a kozmetikumokat választja a piacokon.

Milyen színt válasszon?

Felhívjuk figyelmét, hogy színtípusa alapvető fontosságú. Az árnyéknak ideálisan illene megfelelnie a nőnek, ezért kerülje a túl hirtelen átalakulásokat, különösen azért, mert ezek mindig a haj károsodásával járnak. Ha csak 1-2 tónust kell világítania a hajának, akkor elegendő használni a természetes halványítási lehetőségek egyikét citrommal vagy kamillával.

Mennyit használhat „bolti” festés után bolti termékek?

A "népi" gyógymód használata után 2-3 hónapig nem használhat bolti festékeket.

Népszerű márkák értékelése

A festékgyártók között egyértelmű vezetők jelentek meg, akiknek termékei mindig kiváló minőségűek. A kiváló minőségű organikus festékek különösen népszerűek 2020-ban

 • 1 Schwarzkopf - a német márka termékei sokfélék. A festékek használata után a szín egyenletes és gyönyörű. Az ammóniamentes termékek teljesen lemosódnak a hajról, helyreállítva a természetes árnyékot.
 • 2 C: Az EHKO egy másik német márka, amely olyan festékeket állít elő, amelyek nem ártanak a hajnak, gazdag tónust adva. Sok étel emellett fehérjékkel és keratinokkal van tele. A hatóanyagok segítenek a szálak simításában.
 • 3 A L'Oreal egy francia vállalat, amely minőségi festékeket gyárt különböző összetételű anyagokkal. Különleges helyet foglalnak el közöttük a szelíd termékek, segítségükkel frissítheti az árnyékot, fényt adhat a fürtöknek és javíthatja megjelenésüket..
 • 4 A MATRIX egy amerikai márka, amely professzionális festéshez gyárt termékeket. Aktívan fejleszti a szalon üzletágat, kiváló minőségű festékek széles választékának értékesítésével.
 • 5 A Dikson egy olasz márka, amelynek köszönhetően a legjobb festékek jelentek meg a piacon, amelyek argánolajat, gyógynövényeket, panthenolt és más hasznos anyagokat tartalmaznak. Ez azt jelenti, hogy nem csak színezi a haját, hanem megfelelő gondossággal is ellátja..

Az ESTEL, a Kaaral, a Londa, a Kapous és a Revlon termékei szintén jó véleményekkel bírnak. Fontos megérteni, hogy minden márkának többféle festékvonala van, megvannak a maguk jellemzői, egyedi palettája, ezért a választás nehezebb..

A legjobb hajfestékek otthoni használatra (készletek)

3. ESTEL Love és Estel LOVE Intense

 • A legolcsóbb
 • Ország Oroszország
 • Ár: 120 RUB
 • Értékelés (2019): 8.5

Költségvetéses tartós krémfesték egy orosz gyártótól. Az ESTEL Love több száz pozitív értékelést kapott azoktól az ügyfelektől, akik először dicsérik nagyon alacsony ár, jó tartósság és könnyű foltozás miatt. Ylang Ylang olajat és méhviaszt tartalmaz a kíméletesebb hatás érdekében a haj szerkezetén.

2. Schwarzkopf Perfect Mousse

 • A legkényelmesebb konzisztencia
 • Ország: Németország
 • Ár: 320 RUB
 • Értékelés (2019): 8.7

A festék nem tartalmaz ammóniát, és habjának állaga van, aminek köszönhetően egyáltalán nem folyik, sokkal könnyebb a hajra fektetni és vízzel könnyen lemosható. Igaz, ezen állag miatt nehezebb lesz csak a gyökereket színezni. Bár a gyártók a Perfect Mousse-t tartósnak nyilvánítják, tartóssága átlagos, a hatása pedig 1-2 hónapig elegendő.

1. Loreal Casting Creme Gloss

 • Pontos egyezés palettával
 • Ország: Franciaország
 • Ár: 300 RUB
 • Értékelés (2019): 9.7

A festék teljesen készen áll a használatra, a fejlődő tej benne van, így nem kell semmit sem vásárolnia. A gesztenye árnyalatai nem adnak erős vörösséget, míg a világos árnyalatok tiszták. A készítmény nem süt és nem irritálja a bőrt, kellemes illata van, nem foltosítja a ruhákat. Használat után a fürtök ragyognak és egészségesnek tűnnek.

A legjobb gyengéd ammóniamentes hajszínek

A minősítés csak a professzionális termékeket tartalmazza, mivel ezek észrevehetően jobbak, mint az otthoni használatra szánt termékek..

Az ammóniamentes festékek kiváló tónusú hangot eredményeznek. Világításra nem alkalmasak, de biztonságuk miatt nagyra értékelik őket. Sok készítmény olyan ápoló komponenssel rendelkezik, amely rugalmassá és rugalmassá teszi a fürtöket. Festés után a haj fokozatosan elveszíti színét, és visszatér az eredeti színéhez, így gyakran megváltoztathatja a képeket.

6. Kapous Magic Keratin

 • Szürke hajat fest
 • Ország Oroszország
 • Ár: 200 RUB
 • Értékelés (2019): 8.7

A festék megfizethető, ami sok nő figyelmét felkelti. Az ammónia helyett etanolamint használnak. Festés után a haj teljes hosszában puha marad. A gazdag szín körülbelül 7 napig tart, majd 3 hét alatt fokozatosan teljesen leöblít. Akik barnára festik a hajukat, emlékezzenek arra, hogy az árnyalatok sötétebbek..

5. Orofluido Color Elixir

 • A színt mélyebbé és telítettebbé teszi
 • Ország: Spanyolország
 • Ár: 650 RUB
 • Értékelés (2019): 9.0

Mint minden ammóniamentes készítmény, ez a festék is jól színezi a hajat, egyenletesebbé és fényesebbé teszi az árnyékot. Idővel a festék lemosódik, de ez fokozatosan történik, a fürtök továbbra is ápoltak és szépek. A nem professzionális festékekhez képest az eredmény kíméletesebb, ami különösen fontos azoknak a nőknek, akik szeretnék egészségesen megőrizni hajukat.

4. MATRIX Color Sync

 • Helyreállítja a porózus szerkezetet
 • Ország: USA
 • Ár: 480 RUB
 • Értékelés (2019): 9.1

Ezen termékek segítségével könnyedén színezheti a haját, de nem fogja könnyíteni, mivel nincs ammónia a készítményben. A vitaminokkal ellátott keramidok segítenek a szálak erősebbé és simábbá válni az eljárás után. Ezek a termékek 50 árnyalatban kaphatók, amelyek könnyen összekeverhetők egymással..

3. Dikson Afrea

 • Az egyik legtermészetesebb készítmény
 • Ország: Olaszország
 • Ár: 595 RUB
 • Értékelés (2019): 9.2

A festék tápanyagokkal, keramidokkal dúsított, amelyek helyreállítják a fürtöket, olajokat, amelyek selymessé teszik a szálakat. A kompozíciót gazdaságosan fogyasztják, egy cső elegendő a lapockákig terjedő hosszúságig. A felhordás után a haj sokáig puha marad, és maga az árnyék fokozatosan kimosódik. A paletta sokszínű, elsősorban természetes tónusokban jelenik meg.

2. Igora Schwarzkopf Royal

 • Gazdag árnyalat paletta
 • Ország: Németország
 • Ár: 275 RUB
 • Értékelés (2019): 9.5

A sorozat palettája a lehető legszélesebb, lehet választani szokatlan és természetes színeket is. A festéket keverni kell egy oxidálószerrel. A krémes állag lehetővé teszi, hogy a kompozíciót könnyedén felvigye a szálakra, félelem nélkül, hogy a kozmetikumok folyni fognak. A festéket egyenletesen lemossák, a szín legfeljebb 1,5 hónapig tart.

1. Kydra természet

 • A legjobb természetes professzionális festék
 • Ország: Franciaország
 • Ár: 800 R
 • Értékelés (2019): 9.6

Ez a festék professzionális, ezért nem lesz házi festékkészlet. Az összetétel nagyon gyengéd és 80% -ban természetes összetevőkből áll, biztosítva a legkíméletesebb színezést, ami különösen fontos a sérült haj számára. Körülbelül 40 árnyalat közül lehet választani, így a megfelelő szín kiválasztása nem nehéz..

A legjobb professzionális hajszínek

3. Wella Color Touch

 • A legjobb Demi állandó festék
 • Ország: Németország
 • Ár: 500 RUB
 • Értékelés (2019): 8.5

A Wella Color Touch a demi-tartós színezékek csoportjába tartozik, amely egyesíti az állandó és az árnyalat csoportok előnyeit. Bár a Color Touch ammóniát tartalmaz, sokkal kisebb, mint az állandó festékekben, ami minimális kárt okoz a hajban, ugyanakkor a szín hosszabb ideig marad a hajon, mint a festékek. Gyakori használat mellett kissé megszáradhat a haj.

2. Estel profi De Luxe

 • A legmaradandóbb árnyalatok
 • Ország Oroszország
 • Ár: 310 RUB
 • Értékelés (2019): 9.3

A kiterjedt palettának köszönhetően a termék használatával bármilyen színű fürtöket festhet, kiemeléseket készíthet, különféle technikákat alkalmazhat. A festék ammóniát tartalmaz, ezért nagyon jól fest az ősz hajra. A konzisztencia lehetővé teszi a csepegések elkerülését és a termék gyors felhordását, elosztva az egész felületen. Az árnyalatok keverésével tökéletes eredményt érhet el.

1. L'oreal Professionnel Majirel

 • Legnépszerűbb festék
 • Ország: Franciaország
 • Ár: 600 RUB
 • Értékelés (2019): 9.5

A vásárlók szerint a vezető a L'oreal összes professzionális modellje között. Majirel kiváló munkát végez az ősz haj festésével, valamint akár három tónusú világítással is. A festés során jól lemosódik a fejbőrről, nem okoz égési és egyéb kellemetlen hatásokat. A hajszínek megfelelnek a kiválasztottnak.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Spray ALERANA® 5% külső használatra

Intenzív hajhullás kezelésére ajánlottGyógyszer.Klinikailag bizonyított: a fokozott hajhullás az esetek 87% -ában 6 hetes kezelés után megáll* Nyílt, nem összehasonlító vizsgálat az ALERANA® (2% és 5% minoxidil oldat) gyógyszer hatékonyságának, biztonságosságának és tolerálhatóságának értékelésére, Katonai Orvostudományi Akadémia S.M.

Rozmaring hajra - olaj, maszkok és főzéses öblítés

Minden szépség álma az egészséges fürtök, amelyek ragyogással és szépséggel vannak tele. Manapság rengeteg hajápolási kozmetikum található a szupermarketek polcain, de a dilemma az, hogy károsak vagy előnyösek lesznek?