Legfontosabb / Eljárások

Világos hajszín a barna szem számára: melyik árnyalat megfelelő, a színek áttekintése

Eljárások

A barna szem a világos hajszínnel kombinálva nagyon szokatlan és gyönyörű. Egy ilyen megjelenésű nő mindig hihetetlenül fényes és érdekes, azonban egy feltétellel - a fürtök árnyalatának helyes megválasztásával. Ehhez pedig tudnia kell, hogy milyen hajszínek alkalmasak a barna szemre..

A fotón a legharmonikusabb és legsikeresebb képek láthatók az ilyen megjelenésű lányokról. Bizonyára nem fog vitatkozni azzal a ténnyel, hogy egy ilyen kombináció nagyon lenyűgözőnek és szokatlanul vonzónak tűnik..

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajszínt

Ma minden nő szinte bármilyen árnyalatú hajat felvehet, és néhány órával a tulajdonosává válhat. De a megfelelő szín kiválasztása nem mindig egyszerű. A barna szemű lányok, akik a szőke haj tulajdonosává akarnak válni, ezt első kézből tudják. És mindez azért, mert ebben az esetben rendkívül nehéz igazán megfelelő árnyalatot találni..

A barna szemű nők, akik megkönnyítik a szálukat, gyakran csalódással és csalódással néznek szembe. Végül is a fürtök és a szemek színének összhangban kell lenniük egymással, és hangsúlyozniuk kell tulajdonosuk méltóságát. De a helytelenül kiválasztott árnyalat nagyon elrontja a megjelenést, fájdalmat és abszurditást adva neki. Tehát találjuk ki, hogyan válasszunk világos barna színt a barna szem számára, hogy az így kapott kép fiatal, harmonikus és vonzó legyen..

Sötét szemek és karamell fürtök

A karamellás hajszín több évszakon keresztül nagyon népszerű a természetességre törekvő stylistok és divatosok körében. Ez az árnyalat valóban nagyon világos, gazdag és elegáns. A karamellás hajszín segítségével valóban emlékezetes képet készíthet, amely sok modern nőtől hiányzik. Ez az árnyalat jól passzol mind a világosbarna, mind a sötét szemekhez..

A divatos karamell szín különböző gyártók palettáján érhető el.

 • Az Estelle termékcsalád 8,0 karamellás tejeskávét tartalmaz.
 • A "Garnier" paletta karamellás árnyalattal is rendelkezik, amelyet a 6,34-es jelöléssel jelölnek..
 • A karamellás hajszínt kereső szépségek felhalmozhatják a Syoss festéket, a "Caramel Syrup 6.67" nevet..
 • A Kapus márka gondoskodott a divatemberekről is, és felajánlotta nekik, hogy használják a Caramello 7.8 festéket.
 • A "Palette" palettán található egy "Glossy Caramel" nevű árnyalat.

De bármilyen festéket is választ, ne feledje: használat előtt feltétlenül meg kell világosítania a szálakat, hogy az árnyalat egyenletes legyen. Csak azok a lányok utasíthatják el az elszíneződést, akiknek természetes fürtje természetes..

Melyik szőke illik a barna szemhez

A közhiedelemmel ellentétben a szőke fürtök tökéletesen keverednek a dús, kávé színű szemekkel. Egy ilyen kép mindig nagyon fényes és emlékezetes. Ma a stylistok azt tanácsolják, hogy ne foglalkozzanak a hagyományos megoldásokkal, és figyeljenek az eredeti színekre. Tehát, a barna szemű lányok nagyon elégedettek a hamvas szőkével, amely most a népszerűség csúcsán áll. Ez az árnyalat különösen jól mutat a világos bőr tulajdonosainál. Ha élénk hajszínt keres a barna szem számára, akkor a hamu szőke az Ön számára. Csak ne feledje, hogy nagyon jól néz ki a hibátlanul sima, hibátlan bőr tulajdonosainak. De a bézs és a meleg szőke szervesen illeszkedik a sötét bőrű barna szemű szépségek képébe.

Az "Ash Blond" nevű festékek minden vezető gyártótól beszerezhetők, beleértve:

 • "Palet" 10.2.
 • Estelle 10,66.
 • "Loreal" 11.11 és 6.1.
 • "Garnier" 113.
 • "Matrix" 7M.

Közvetlenül a színezés előtt ne feledkezzen meg a gyönyörű, egyenletes árnyalat megszerzésének fő feltételéről - a világosításról. Enélkül aligha lehet jó eredményt elérni..

Búza hajszín a barna szem számára

A fotón ennek a kombinációnak több lehetőségét láthatja. Észrevette, mennyire harmonikus és szokatlan egy ilyen megoldás? Valójában a búzaszőke hajszínek tökéletesek a barna szemek számára. Ez a színek egyedülálló természetes kombinációja, amely hangsúlyozhatja tulajdonosának természetes szépségét, és bájos és felejthetetlen képet ad neki.

A búza hajszín a legjobban világos bőrrel és világosbarna szemekkel kombinálható. Egy ilyen megjelenésű lány fiatalnak és gyengédnek tűnik. Ezenkívül a búza árnyalata egyedülálló arany árnyalattal rendelkezik, amely ma divatos..

A színezéshez kiválaszthatja a legnépszerűbb gyártók egyikét:

 • Redken 9N.
 • 7N mátrix.
 • Loreal 8.13.
 • "Garnier" 110.
 • Vella 9.03.

Sötét szem és bézs haj

Ez a szokatlanul meleg és kellemes árnyalat sok modern nőt megnyert. Ha világos hajszínt választ a barna szemnek, akkor lehetséges, hogy a bézs tónusra van szüksége. Valójában egy ilyen árnyalat segítségével valóban kifinomult, nőies és fiatalos képet hozhat létre. És a bézs fürtök barna szemű kombinációja csak tökéletesen néz ki. Ráadásul ez az árnyalat egyáltalán nem szeszélyes, és mind a szép bőrű, mind a sötét bőrű szépségű lányok számára kiváló..

Hogyan lehet a bézs haj tulajdonosa? Világosítsa meg a haját, válasszon megfelelő festéket, és vigye fel a szálakra.

Gyönyörű bézs árnyalat érhető el a legtöbb márka palettáján:

 • Estelle 9,7, 9,73, 10,73.
 • Loreal 1013, 05, 9.13, 10.13.
 • Garnier 9.13.
 • "Palet" 254.
 • Vella 9.1.

Sötét szemek és világos szőke fürtök

Alig néhány szezonnal ezelőtt ezt az árnyalatot "száműzték" a divatos színpalettáról. De ma a helyzet drámai módon megváltozott, és a természetes világos szőke árnyalat visszatér a trendhez. Igaz, az ezüstös fényű hangnem nem igazán felel meg a barna szemű lányoknak, és gyakran szervetlennek tűnik. De a barna szem aranyszínű, világos hajszíne tökéletes. Ez az árnyalat különösen releváns a világosbarna szemek tulajdonosai számára..

Haját ebben a színben festheti a javasolt festékek egyikével:

 • Garnier 7.13, 8.13, 7.0, 8.0.
 • "Loreal" 832, 810, 931, 8031, 8,1, 1010.
 • Estelle 8,0, 8,65, 8,75.

Sötét szemek és világos barna fürtök

Ez az árnyalat a barna szemű szépségek haján a lehető legharmonikusabbnak tűnik. Még nehéz elképzelni egy nyerőbb kombinációt. A világosbarna fürtök ugyanolyan jól mutatnak, ha dióbarna és sötét szemekkel párosulnak. Ennek a színnek arany jegyekkel vagy nemes barna árnyalattal kell rendelkeznie. Ezután az árnyék tökéletesen kombinálódik mind a sötét, mind a világos bőrrel..

Úgy döntött, hogy világos gesztenyét fest a hajára? Ezután válasszon festéket:

 • "Loreal" 600, 700, 10.
 • "Garnier" 4.15, 4.0, 5.0.
 • Kapous 35.
 • Igora 05, 01.
 • Syoss 24, 8,0, 1,0.
 • "Palet" 600, 800, 750, 568, 700.

Jó árnyékot választani

Porcelán, vékony bőrű lányok számára a szőke hajszín tökéletes. A barna szem és a világos bőr tökéletes alapot ad a lágy szőke árnyalatokhoz, arany és réz árnyalatokkal. Ezek a jegyzetek természetesnek és hihetetlenül vonzónak tűnnek..

A stylistek azt javasolják, hogy a barna szem és a világos bőr tulajdonosai olyan színeket válasszanak, amelyek egyensúlyban vannak a világos és a telített árnyalatok között. Az ilyen típusú megjelenés híres tulajdonosai között van Sandra Bullock, Emma Watson és Keira Knightley. A fotón a legsikeresebb kombinációkat láthatja..

Milyen hajszín alkalmas barna szem és sötét bőr számára? Az ilyen lányoknak figyelniük kell az árnyalatokra, amelyek vonzóvá teszik a megjelenést. Például a stylistok az egyik legsikeresebb megoldást tartják a karamell színének használatához, amely a lehető legharmonikusabbnak tűnik sötét bőrrel és sötét szemekkel kombinálva. By the way, ez az árnyalat nemcsak felfrissíti a képet, hanem hangerőt is ad a frizurának..

A barna szem vörös hajszínei akkor megfelelőek, ha az íriszen narancssárga színárnyalat figyelhető meg. Az ilyen megjelenés tulajdonosai nagyon alkalmasak vörös, réz jegyekre a fürtök apályában. Általában ez a kép nagyon titokzatosnak, érdekesnek és vonzónak tűnik. Eva Longoria, Jennifer Lopez és Mila Kunis ezzel a döntéssel állt meg..

A csábító olíva bőr és a barna szemek tulajdonosai számára tökéletes egy sötét szőke, arany fényű és egy intenzív szőke, réz jegyekkel. Kiváló megoldás az ombre technika használata.

Kiválasztási szabályok

Mielőtt végre döntene a színről, érdemes figyelembe venni olyan tényezőket, mint a haj hossza, az arc kontúrjai és a megjelenés típusa. Ebből a szempontból a stylistok sok hasznos ajánlást tartogatnak, amelyek talán hozzájárulnak az Ön választásához..

 • A szakértők azt tanácsolják, hogy a duci szépségek figyeljenek a búza-gesztenye paletta árnyalataira.
 • A háromszög alakú arccal rendelkező nőknek réz, világosbarna és világos gesztenye árnyalatok közül kell választaniuk..
 • A gyémánt alakú és szögletes ovális tulajdonosok számára a legjobb, ha az arc közelében kontrasztos sötét szálakat használnak. Az ilyen lányok számára a réz-búza tónusai és a tiszta szőke..
 • Rövid hajú nőknek tanácsos megállniuk a többszintű színezésnél világosbarna, dió, kőris, világos gesztenye és karamell árnyalatokkal.
 • A közepes hosszúságú haj tulajdonosainak választaniuk kell a természetes szőkét, a karamell és a cappuccino árnyalatait, valamint a természetes színekhez közel álló egyéb hangokat..
 • A göndör fürtök tökéletesen néznek ki, ha rézre, élénk színekre festik őket.
 • Ha a hosszú haj boldog tulajdonosa, akkor a búza és a bézs árnyalatok ideálisak lehetnek az Ön számára..

Pontos találat: milyen hajszín alkalmas a barna szemre

Hogyan ne tévedjünk el és válasszuk ki a barna szemnek megfelelő új hajszínt? Keresse meg a választ a cikkben.

Megmondjuk, milyen hajszín van ideje festeni a barna szem tulajdonosait.

Hogyan válasszuk ki a barna szem hajszínét

A szőke vagy a sötét haj jobb a barna szem számára? Ne feledje, hogy a szem árnyalata, a bőr tónusa és az írisz színe mélysége alapján választjuk ki a megfelelő árnyalatot..

Meg kell találnia egy árnyalatot, amely egyidejűleg illeszkedik a bőr tónusához és a szem színéhez. Hogyan válasszuk ki a megfelelő színt? Először fontolja meg, hogy melyik szemhéjfesték van. Ezután váltson a bőrszínére. Hárman vannak - semleges, hideg és meleg. A helyes tónus meghatározásához vizsgálja meg a karjaiban lévő vénákat. Az erek kissé zöldesek, meleg tónusú. A vénák kékesek, ezért hideg az alaphangja.

Van egy másik módszer a bőr tónusának meghatározására. Vegyen fel egy fehér pólót és álljon a tükör elé. Ezután nézze meg alaposan az arcát:

Mi a megfelelő hajszín a barna szem számára: sikeres kombinációk fényképekkel

A barna szemek a legrejtélyesebbek és rejtélyesek. Annak ellenére, hogy a pupilla színét és fényességét a pigmentek jelenléte és egy örökletes tényező határozza meg, a barna szemek mindig miszticizmust hordoznak. Az ilyen szemek szokatlanul kifejezők és vonzóak. Az irodalomban néha csokoládé vagy kávé színű szemnek nevezik őket. Leggyakrabban a keleti megjelenésű lányoknak barna a szemük. Az európaiak és a modern szlávok is találkoznak ezzel a színnel..

Barna szemek változatossága

A barna szemek között sokféle árnyalat van. A természetben vannak még a világosabb pigmentek furcsa kombinációi, amelyek barna árnyalattal rendelkeznek. A barna szem világosbarna, mogyoró, méz, sötétbarna, fekete. Ezek a fő árnyalatok. Ez a szemszín annyira egyedi, hogy nagyszámú felhanggal rendelkezik, és különböző színekben önthető. Mindegyiket a paletta változatossága ellenére barnának hívják. Nem olyan nehéz kiválasztani a barna szem hajszínét, mert az árnyalatok sokféle változata alkalmas erre a típusra. Ideális esetben, ha a lány, ha új hajszínről dönt, betart néhány tippet.

Színtípus

Sok divatos nő többször megváltoztatta hajszínét, időnként újrafestette a fürtöket különböző árnyalatokban. Az eredmény nem mindig felelt meg a tulajdonosnak. A leggyakoribb ok az, hogy az új szín nem egyezik a megjelenéssel, vagy kellemetlenné teszi az arcszínt, durva és hanyag képet ad a képnek. Újra át kell festenie a fürtjeit, de a gyakori képváltás károsítja a haj állapotát, és az egykor fényűző haj helyén lévő kóc még nem díszített senkit. Ennek megakadályozása érdekében a festés előtt képesnek kell lennie a megfelelő szín kiválasztására. Ezt nem nehéz megtenni, ismerve a színtípust. Összesen négy típus létezik, de csak háromnak van barna szeme..

Az ilyen típusú barna szemek színe általában világos. Az e csoportba tartozó lányoknak hamvas haja van, a világos szőkétől a természetes, nem túl sötétbarnáig. Ezeknek a lányoknak a bőr színe, akárcsak a szem, világos, a porcelántól az oliváig.

Állítólag e színtípus egy barna hajú nőt tartalmaz, különböző árnyalatú hajjal. Ezeknek a lányoknak a szeme egyaránt aranybarna, mézes, borostyánbarna és barna, zöld árnyalattal. A bőr gyakran enyhén aranyszínű, de lehet teljesen fehér, szinte áttetsző.

Az ilyen lányok többnyire a keleti vér képviselői. Barna-fekete szemszínük van. A hajnak sötét telített árnyalatai is vannak. Az ilyen lányok gyakran sötét bőrűek, de a fehér bőrű szépségeket is erre a színtípusra utalják..

A megfelelő színtípus meghatározásának képessége nagyban leegyszerűsíti a haj árnyalatának megválasztását. A barna szem alatti helyesen kiválasztott hajszín sok kellemetlen következménytől és rossz hangulattól ment meg.

Hajszín a mocskos lányok számára

A sötét bőrű és barna szemű lányoknak általában sötét, dús árnyalatú hajuk van. Ez a tökéletes kombináció, amely nagyon harmonikusnak tűnik. De ha frissíteni akarta a képet, akkor nem szabad kardinális változásokat keresnie. Sötét bőr esetén kerülje a hideg, hamvas, platina és szürke árnyalatokat. Az ilyen haj hátterében az arcszín földivé válik, és fájdalmasnak tűnik. A fürtök árnyékának át kell fednie a szem íriszét. A barna szem alatti túl világos haj és az aranybarna nem fog működni. Jobb ragaszkodni a lágy tejszerű és mézes tónusokhoz. Az égett karamell színű végek hatása harmonikusan fog kinézni, ez frissíti a képet. És a tej színű kávé szálai kedvezően kombinálódnak a bőr színével. Sötétbarna árnyalatú, vörös árnyalatú festék segít a kép hígításában. A csokoládé hajszín szinte minden sötét bőrű lánynak megfelel, és ez a legnépszerűbb szín a barnák között is. Az ilyen haj tökéletesen illeszkedik a képbe, és nagyon harmonikusan fog kinézni. Ez a megjelenés alkalmas azok számára, akik természetesnek akarnak kinézni..

Fekete hajú, barna szemű szépségek

A keleti szépségekben mindig erős sötét pigment volt. Ezeknek a lányoknak a képe titokzatos, ugyanakkor fényűzően ragyog. Sötét bőr, fekete haj, fekete szem - ez a megjelenés tipikus kombinációja. Nehéz, fényes, ápolt fekete fürtök - ez kétségtelenül tulajdonosuk gazdagsága.

A fekete szemekkel kombinálva a megjelenés titokzatos és fényűző. De a sötétbarna és a barna szem világosabb árnyalatai is alkalmasak az ilyen hajra, feltéve, hogy a bőr sötét. Olíva színű bőrrel kombinálva a barna szem és a fekete haj nem mindig harmonizál, csak fehér porcelán arccal ez a kombináció elegánsnak és stílusosnak tűnik. Az ilyen megjelenésű lányok a téli színtípusba tartoznak. A fehér és fekete kontraszt elegánsnak tűnik, és mindig divatban marad.

Hajszín a világos bőrű

A világos olíva tónusú bőr tulajdonosainak gyakran vannak mézes és diós árnyalataik, néha aranyba öntve. Számukra a legnehezebb a színválasztásról dönteni. Mivel a haj nem minden árnyalata kombinálódik világosbarna szemekkel, és a hölgyek szeszélyesek az árnyalat kiválasztásában, ebben az esetben jobb szakemberhez fordulni. Természetesen kereshet példákat az interneten, de a fotón gyakrabban a világosbarna szemek más árnyalattal rendelkeznek, mint a valóságban. Ezért a festés előtt jobb, ha ellátogat egy szalonba, és frizurát választ egy mesterrel. Azok számára, akik nem különösebben válogatósak, a barna és a szem alatti világos és sötét hajszínt egyaránt tanácsolhatja. Jobb ragaszkodni a puha homokos vagy világos szőke árnyalatokhoz. A barna szeműek legsikeresebb hajszíne, amely mind a világos, mind a sötét szemnek megfelel, a búza. Ez a kombináció gyengéd és természetes megjelenést mutat..

De a sötét fürtöket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Világosbarna szemek esetén különféle árnyalatok alkalmasak, kivéve a feketét. A tejcsokoládé minden világosbarna szemnek megfelel.

Nagyon érdekes lehetőség lenne a kiemelés, amely kedvezően hangsúlyozza az írisz árnyékát, és kifejezőbbé és fényesebbé teszi a képet. Ha a bőr tónusa egyenetlen, bőrpír vagy érrendszeri háló jelenik meg, akkor tartózkodnia kell a vörös és a réz árnyalataitól. Ezek a színek hangsúlyozzák a hiányosságokat, és vonzóvá teszik a megjelenést..

Barna szemű szőkék

A szőkék különös figyelmet érdemelnek. Ezek a lányok szokatlanul néznek ki, és sok figyelmet vonzanak. Az interneten sok olyan fotó található, amely világos barna hajfestéket tartalmaz a barna szem számára. Rájuk nézve arra a következtetésre juthatunk, hogy teljesen más tónusok alkalmasak a barna szemre. Bár a legsikeresebb kombináció meleg árnyalatokkal történik.

A karamellás hajszín különböző telítettségű barna szemek számára alkalmas. Az arany és homokos szőkék alkalmasak a dió és a méz árnyalatainak szemére. A sötétbarna szem és a hamu szőke haj is harmonikusnak tűnhet..

Kivételt a platina árnyalat jelent. A fehér haj jobban megfelel a könnyed, hideg íriszű szemeknek. Ha mégis platinaszőkét szeretne barna szemek alatt, akkor az árnyékot aranyba kell önteni - így a haj harmonikusabban fog kinézni az egész kép hátterében..

Barna hajú, barna szemű nők

A vörös fürtök minden árnyalata tökéletesen hangsúlyozza és kifejezőbbé teszi a barna szemet. Ilyen megjelenéshez fehér porcelánbőr vagy enyhén aranybarna lenne az ideális. A barna szem színe teljesen bármilyen lehet, a sötéttől a világosig. Ha egy lánynak világosbarna, mogyoró-, méz- vagy borostyánszeme van, akkor a csillapított réz haj, a világos és a sötét között, leginkább ezekhez kapcsolódik. Használhat akár bordó hangokat is, a lényeg, hogy a haj ne legyen túl fényes és tüzes. Ez a kombináció azért előnyös, mert a kép teljes akcentusa a szemekre koncentrálódik. Ha a szín túl világos és nukleáris, a szemek elveszítik kifejezőkészségüket és versenyezni fognak a hajjal. A sötét, telített barna szemű lányok éppen ellenkezőleg, nem lesznek feleslegesek a képen. Tűzvörös árnyalatokkal biztonságosan kísérletezhet. Ennek a képnek egyetlen feltétele a világos árnyalatok bőre rosacea és bőrpír nélkül. Ellenkező esetben a haj csak a hiányosságokat hangsúlyozza. Sötét bőr esetén egy ilyen kép túl furcsa és nevetséges lenne. A barnulás és a barna szemek hátterében felvehet néhány piros zárat, ha valóban réz árnyalatokat szeretne.

Hírességek barna szemmel

Sok színésznőnek, énekesnek és más közéleti személynek barna a szeme. Stylistáik ügyesen kombinálják a haj és a szem színét. Például Gwen Stefani elegáns, sötétbarna szemekkel és platinaszőkével. Shakira feltűnést keltett, ha arany fürtökkel ellátott hastáncot adott elő. A törékeny és impozáns Keira Knightley többször is kipróbálta sötét árnyalatú szemeinek különböző árnyalatait. Melisa Asli Pamuk török ​​színésznő rejtélyével vonzza a fekete szemeket és a fekete hajat. Különböző publikációk újságírói vitatkoznak Monica Bellucci szemének színéről. Valaki barnának hívja őket, valaki diósnak. De kétségtelenül gyönyörű csokoládé haja kifejezőbbé teszi a szemét..

A barna szem és a hajszín tökéletes kombinációja

Lehetetlen egyetlen olyan képletet levezetni a szem alatti hajszín összehangolásához, amely mindenkinek megfelelne. De ha meghatározza a bőr és az írisz színét, akkor a fenti tippeket követve kiválaszthatja a haj színét. Bizonyára vannak kivételek. Az arcvonások jelentős szerepet játszanak a kép létrehozásában. Ami egyesek számára nem egyeztethető össze, mások számára elég harmonikusnak és stílusosnak tűnik. A bőr színe kritikus. Az arany és gyönyörű barnulás tönkreteheti és földbe ejtheti a rossz hajszínt. A dermatitiszben és más hiányosságokban szenvedő lányoknak pedig kerülniük kell a vöröses és tüzes fénypontokat és árnyalatokat..

És nem számít, milyen színűek a fürtjeid, a lényeg az, hogy a haj mindig egészséges és ápolt legyen, mert minden nő igazi vagyona a fényes, erős haj.

Hajszín barna szemnek. Fotó a haj és a smink árnyalatai

A barna szemeket hagyományosan sötét fürtökkel társítják: csokoládé, fekete, sötét szőke. A sikeres kombinációk azonban nem korlátozódnak erre, és a barna szemek tulajdonosai könnyen kísérletezhetnek a hajszínnel. Milyen szín illik hozzájuk a legjobban, és hogyan lehet kiemelni a jó kombinációt sminkkel?

 1. Hajszín barna szemnek. Fotó a haj és a smink árnyalatai
 2. Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajszínt?
 3. Divatos színezési lehetőségek a barna szeműek számára
 4. Hajfesték barna szem és sötét bőr számára
 5. Megfelelő hajszín barna szemek és világos bőr számára
 6. A haj kreatív árnyalatai a barna szeműeknek
 7. Hogyan lehet összehangolni a haj színét a barna szemekkel?
 8. A szőke megfelel-e a barna szem színének?
 9. Hogyan lehet összehangolni a haj színét a barna szemekkel?
 10. Szükséged lesz

Hajszín barna szemnek. Fotó a haj és a smink árnyalatai

A statisztikák szerint leginkább a barna szemű emberek vannak a világon, de vajon mindannyian arra hivatottak, hogy egész életükben egy hajszínt viseljenek? Sminkesek, stylistok, fotósok és más szépségápolási szakemberek biztosítják: a barna szemek kombinációja szinte univerzális, és ezt a showbiznisz világa is megerősíti..

Például a pop-hercegnő Britney Spears, aki a 2000-es években emelkedett a talapzaton, borostyánszínű szemekkel és szőke fürtökkel rendelkezik, ugyanakkor százszázalékosan kinéz.

A Mylene Farmer több mint egy évtizede bebizonyította az egész világ számára, hogy a barna szem jól illik a tűzpiros hajhoz..

Nos, a forró barnák, magával ragadó barna szemekkel, egy tucatnyit tesznek ki Hollywoodban és Oroszországban. Az egyik legvonzóbb és legkívánatosabb híresség - Nicole Scherzinger.

Általában a környező emberek ezrei bizonyítják rendszeresen, hogy a fürtök szinte bármilyen árnyalata bármilyen szemszínre alkalmas, különösen, ha szakemberek választják ki.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajszínt?

A hajszín kiválasztásakor elsősorban a szem árnyékára és telítettségére kell összpontosítania. A barna a szem színének kollektív jellemzője, amely magában foglalja a borostyán, a réz, a sötétbarna, a barna zöld, a világosbarna színt. Ezenkívül a természetben több ezerféle színkombináció létezik, hihetetlen írisz-szín és még heterokrómia is - ez az egyedülálló jellemző, amelyben az egyik szemnek az elsőtől eltérő színe van.

REFERENCIA! A fodrászok azt javasolják, hogy fordítsanak figyelmet a szem formájára és az arc formájára, a bőr tónusára, az arcszínére, a természetes hajszínre és még az arcvonásokra is..

Borostyánsárga szemekkel, amelyek a napot megszemélyesítik, valami világos, világos és lédús narancssárga, világos árnyalat kombinálódik: szőke, világos szőke, gesztenye, piros. A túl sötét fekete vagy csokoládé haj hátterében a szemek egyszerűen elvesznek, és nem fognak olyan fényesek és kifejezőek lenni.

A szemfényes példa arra, hogy a szemek "elvesznek" a sötét haj hátterében, ugyanaz a Britney Spears.

A borostyánszínű szemeket meleg árnyalatokkal kombinálják, például karamellás vagy barna, vörös aláfestéssel, mézzel, aranybarnával.

A sötétbarna szem jól passzol a sötét hajszínhez: fekete, barna, csokoládé.

FONTOS! A haj színének meg kell egyeznie a szemöldök árnyalatával, vagy annak közel kell lennie.

A barna-zöld szemeknek különös varázsuk és rejtélyük van, okkal kaméleonnak hívják őket. Változó smink és ruházat, tulajdonosuk egyaránt hangsúlyozhatja a szem "barnaságát", és emlékeztetheti, hogy zöld foltjaik vannak.

Ilyen szemmel a csokoládé, a bor, a barna-vörös és a hozzájuk közeli árnyalatok tűnnek a legjobban..

Divatos színezési lehetőségek a barna szeműek számára

A klasszikusok kedvelői és a sötétbarna szemek tulajdonosai számára megállhat egy egyszerű, csokoládé vagy fekete színezés. A szépség és az egyszerűség kombinációját Mila Kunis színésznő mutatja be.

A borostyán és a világosbarna szem tökéletes összhangban van a karamellfényekkel vagy a levegő érintésével. Általában a sima átmenetek minden lehetősége alkalmas a barna szemű lányok számára, különösen akkor, ha meleg árnyalatokról van szó.

REFERENCIA! Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő színtónust, meleg vagy hideg, egyenként kell felvinni az arc bőrére, először valami ezüstösre (például egy darab fólia), majd - aranyszínűre. Ha ezüst árnyalat megfelelőbb, akkor hideg színt kell választania a festéshez, arany - meleg.

Egy másik nagyszerű lehetőség a színezés, amely hasonlít a színátmenetre vagy az ombre-ra. Az ilyen típusú festésnél több hasonló tónusú festéket használnak, és ezeket csak a haj alsó részére vagy az egész vásznra alkalmazzák..

Az ilyen festés előnye, hogy a színt csak 3-4 havonta lehet megújítani, és a visszanőtt gyökereknek nincs hatása. Ezenkívül ez egy kíméletes színező lehetőség, amelyben a hajhagymák és a fejbőr nem szenvednek a vegyszerek hatásától..

Az eredeti színtől függően a színezéshez csokoládé, réz, arany, karamell árnyalatokat választanak.

Egy másik modern lehetőség csak a frufru színezése. Az árnyalat kiválasztásakor a bőr tónusára, az arc formájára és a frizurára kell összpontosítania. Nyárra sok lány élénk színeket választ, hogy hangsúlyozza egyediségét és eredetiségüket..

A divatos színválaszték a balayage. Ez a technika egyesíti a kiemelés, az ombre és a színezés összes előnyét, a lehető legtermészetesebben néz ki, és nem igényel rendszeres színmegújítást. A világos bőrű lányok számára hideg és meleg színek egyaránt alkalmasak, sötét bőrre - melegek.

FIGYELEM! A Balayage technika bármilyen hajhosszra alkalmas.

Festéskor a mester meglehetősen gondatlan és széles mozdulatokat végez, ennek köszönhetően könnyedség, természetesség és nőiesség adható a frizurának. A kompozíciót főleg a haj végére és közepére alkalmazzák, a gyökerek sértetlenek maradnak.

Hajfesték barna szem és sötét bőr számára

Sötét hajú és sötét bőrű lányok számára nagyon alkalmasak az étcsokoládé árnyalatai: mokka, cappuccino, eszpresszó. Nem kell csak a sötét színekre korlátozódnia, és kísérletezhet a karamellával és más világos árnyalatokkal, ahogy az énekesnő, Beyoncé is teszi..

Sötétbarna szemű, nagyon sötét bőrű lányok, sötét hideg árnyalatok, gazdag barna színek, gesztenye, padlizsán, sötét szilva és fekete alkalmas.

Az őszi színtípus, amelyet világos borostyán vagy konyak színű szemek és kissé cserzett bőr jellemez, meleg, tompított tónusokat igényel, például sötét szőke és mélybarna hajú.

Megfelelő hajszín barna szemek és világos bőr számára

Az ilyen lányok számára nem túl fülbemászó hajszínek alkalmasak, általában világosak: búza, méz, tejcsokoládé, gesztenye, borostyán, hideg szőke.

REFERENCIA! A fodrászok azt javasolják, hogy olyan hajszínt válasszanak, amely a természetesnél világosabb, legfeljebb 3 tónusú lesz.

A haj kreatív árnyalatai a barna szeműeknek

A merész, fényes és szeretetteljes kreatív színezékek alkalmasak. De ebben az esetben is figyelni kell a bőr tónusára. Tehát a világos bőrű lányok számára az élénkvörös, a bordó és a mahagóni a legalkalmasabb. Ez lehet egyszínű, kiemelő, ombre, balayage.

REFERENCIA! Annak megállapításához, hogy ez a színezés valóban sikeres-e, először kipróbálhat egy új külsőt egy színezett sampon használatával. Ha az árnyék megfelelő, nyugodtan festheti haját tartós vegyületekkel.

A sötét bőrű hölgyeknek bordó árnyalataik is lesznek, de elnémítva, közelebb a kávéhoz vagy a konyakhoz.

Sötét szemű, sötét bőrű lányok kockáztathatják a szilva vagy lila árnyalatú kiemelést, színezést vagy teli színezést.

A borostyán és a világosbarna szem tökéletesen harmonizál a tüzes hajjal, különösen, ha a lány természetesen nagyon világos bőrű.

Hogyan lehet összehangolni a haj színét a barna szemekkel?

A jövő hajszínének kiválasztásakor jobb a szakemberek véleményére támaszkodni, hogy a kép érdekes, harmonikus és szexi legyen. Figyelnie kell a következőkre:

 • a bőr színe;
 • írisz árnyék;
 • arc ovális;
 • a fürtök eredeti árnyalata, hossza és szerkezete.

REFERENCIA! A haj és a szemöldök színe közötti különbség nem lehet több, mint 1-2 tónus.

Ha az arc megfelelő kerek vagy ovális alakú, akkor kísérletezhet rövid hajvágásokkal, a tincseket különböző tónusokkal színezheti..

A természetes árnyalatok hosszú haja alkalmasabb hosszúkás arcformára. Továbbá a nagy fürtök és hullámok nagyon alkalmasak az ilyen lányok számára..

Természetesen a sötét árnyalatok jobban megfelelnek a barna szemű lányoknak, de nincs értelme megtagadni magadtól a szőke élet boldogságát, ha a megfelelő hangnemet választja.

A szőke megfelel-e a barna szem színének?

A téli színtípus, amelyet nagyon sötét szemek és nagyon világos bőr jellemez, ritka, de ezek a szerencsések a szőke hűvös árnyalatait viselhetik. Természetesen nem kell teljesen szőkére festenie: általában az ilyen lányoknak természetesen sötét haja van, ezért nehéz lesz elérni a szükséges árnyalatot, és gyakrabban kell frissíteni..

De a kiemelés, a shatush, az ombre és a balayazh is lehet.

A meleg szőke sötétebb bőrű lányokhoz és sötét bőrű nőkhöz illik. A búza, a méz, a könnyű karamell árnyalataiban tartózkodhat. A teljes festés, a modern technikákhoz hasonlóan, korlátozások nélkül megengedett.

FIGYELEM! Világos árnyalatokban történő festéskor emlékeznie kell a szabályra: minél sötétebb az eredeti hajszín, annál gyakrabban kell frissítenie a frizurát, átfesteni a gyökereket és színezni a vásznat.

Hogyan lehet összehangolni a haj színét a barna szemekkel?

A szakértők azt javasolják, hogy szánjanak rá időt a festéssel, és először vegyék fel a kapcsolatot egy szépségszalonnal, hogy meghallgassák a szakemberek véleményét. A barna szemű lányok számára a legveszélyesebb a szőkévé válás.

Az arany, a réz és a karamell árnyalatok nem alkalmasak a téli típusra. Ha szőke akarsz lenni, jobb, ha gyöngy- és platinaárnyalatokkal kísérletezel..

REFERENCIA! A világos bőrű lányoknak nagyon szépnek, vöröses árnyalatokkal kell rendelkezniük..

A hamu és a szén-sötét árnyalat kombinációja elképesztően jól néz ki, de ezt az eredményt nem tudja azonnal elérni: a sötét fürtök hamvas színű adása nem olyan egyszerű, ezért többször meg kell látogatnia a fodrászatba.

De a sötét bőrű lányoknak minden lehetséges módon kerülniük kell a hideg árnyalatokat, de mustárral és arany árnyalatokkal lehet játszani.

Szükséged lesz

Mielőtt megváltoztatná a képet, türelmesnek kell lennie és rá kell hangolódnia arra, hogy a festési folyamat hosszú lehet, különösen, ha az eredeti hajszín nagyon sötét. Készen kell állnia a lépésenkénti folyamatra is: ha világos szálakat szeretne szerezni, vagy reinkarnálódni szőkévé, akkor lehet, hogy először el kell színeznie a haját, majd többször színeznie kell.

FONTOS! A két folt közötti szünetnek legalább két hétnek kell lennie.

Arra is fel kell készülnie, hogy a kívánt árnyalat, mint az interneten található fényképen, nem biztos, hogy működik. Ne feledkezzen meg a haj pigmentációjának sajátosságairól, a fényképek feldolgozásakor használt szűrőkről és a festékek eltérő minőségéről.

Számos szabályt is be kell tartania:

 • Forduljon egy jó hírű fodrászhoz vagy kozmetikához a kép megváltoztatása érdekében, hogy a fürtök ne romoljanak el. Jobb, ha a mesterhez megy, akivel már volt tapasztalata: jobban ismeri a hajjal végzett korábbi manipulációkat, és könnyebben meg fogja érteni, hogyan lehet a haj színét gyorsabban és biztonságosan megváltoztatni.
 • Vigyázzon a hajápolásra: festés után jobb speciális ápolószereket használni, beleértve samponokat, balzsamokat és maszkokat.
 • Nem szabad kockáztatnia és dönteni a radikális átalakulásokról, különösen, ha szőke vagy fekete fürtöket szeretne kapni. A radikális változások megnövelhetik az életkort, kihangsúlyozhatják a bőr minden hibáját, vagy barna szemekkel veszteségesnek tűnhetnek. Jobb, ha fokozatosan jut el a kívánt színhez, hogy időben megálljon.
 • A szín rendszeres frissítése elengedhetetlen, hogy a fürtök ne tűnjenek "piszkosnak" és olcsónak. Ez vonatkozik mind a világos, mind a sötét árnyalatokra..

Semmilyen esetben sem érdemes egyedül kísérletezni otthon, és a festék olcsóságához vezetni. Az eredmény kiszámíthatatlan lehet, és egy bájos szőke helyett piszkos piros vagy akár zöld árnyalatot kap. A rossz minőségű festés következményeinek kiküszöbölése sokkal bonyolultabb, mint azonnal kapcsolatba lépni a fodrászral és szép árnyalatot kapni.

Természetesen nem kell félni a kísérletektől és a több tonnás festéstől, a kreatív szálaktól és a szokatlan hajvágástól. Ha a léleknek radikális változásokra van szüksége, színt, fényességet, ragyogást és egész szivárványt rendezhet a fején..

A fürtök árnyalatának kiválasztásakor figyelembe kell venni a megjelenés minden árnyalatát, elképzelni kell, hogy ez vagy az a hajfej hogyan lesz összhangban a sötét, világos, kaméleonszemmel, feltétlenül látogasson el egy szemöldökorvoshoz, és festse a szemöldökét a hajhoz közeli hangnemben.

Ne kísérletezzen túl gyakran, ha a fürtök egészsége sok kívánnivalót hagy maga után: a tompa, törékeny, sérült szálak rendszeres festéssel még kevésbé vonzóak lesznek, ezért először meg kell gyógyítani őket.

A gyönyörű barna szemek kedvezően hangsúlyozhatók a megfelelő színezéssel, de kevésbé vonzóvá és kifejezőbbé is teheti őket, ha rosszul választasz. A legjobb, ha a frizurát a szépség területén dolgozó szakemberekre bízza: ekkor harmonikus, stílusos és divatos képet érhet el.

Hirdető. Professzionális hajformázó termékek.

Hogyan kell kombinálni a haj színét a szem színével, hogy egy új kép megfeleljen nekünk, és ne ártson

Srácok, szívünket és lelkünket a Bright Side-ba tesszük. Köszönöm ezt,
hogy felfedezed ezt a szépséget. Köszönöm az ihletet és a libabőrt.
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a VKontakte-on

A legjobb Los Angeles-i színészek szerint a legelőnyösebb az ember számára a természetes paletta. Ezért, mielőtt bármit megváltoztatna a képen, alaposabban meg kell vizsgálnia a szem színét és meg kell határoznia a bőr tónusát. A természetes adatok segítenek kiválasztani egy hajszínt, amely különösen megfelel az arcának. És ha fiatalabbnak akarsz kinézni, használd Lorri Goddard-Clark leletét, és térj vissza természetes árnyékodhoz, amely 4-5 éves korodban volt, amikor a hajad világosabb volt.

Ebben a cikkben a Bright Side a szakemberek véleményére hivatkozva megmondja, hogy mely hajszínek harmonikusan illeszkednek a szemed színéhez, és melyek a megjelenést unalmassá és érdektelenné teszik..

Kék szemek

A kék szemek kifejezőbbé válnak a szőke hideg árnyalatokkal, például pezsgővel, elefántcsonttal, rózsaszín-bézs szőkével kombinálva - állítja a híres színész, Beth Minardi. A cseresznye és a bordó egyenletes bőrű fiatal nők számára alkalmas, szem alatti táskák nélkül..

A kék szem hűvös árnyalata érdekében Lorrie Goddard-Clarke vörösgesztenye és étcsokoládéval egészíti ki a sikeres kombinációk listáját. Szavainak legjobb bizonyítéka pedig Zooey Deschanel és Eva Green fotói..

De jobb, ha nem használunk meleg árnyalatokat a szőke, piros, arany tónusokról: a kép egyszerűsítésén dolgoznak. És ezáltal egy világi szépséget vidéki lánygá változtatnak, mint például Sienna Miller esetében.

Jennifer Lawrence mindig gyönyörű, de a szőke hideg árnyalatai miatt egyszerűen lenyűgöző.

Hogyan lehet meghatározni a színtípust 2 perc alatt

Világos utasítások azok számára, akiknek nehéz ruhákat és kozmetikumokat választani.

Mindenki tudja, hogy a vörös hajú átkozott ír zöld ruhák mennek, és a kékes-fekete fürtök és a porcelán bőr tulajdonosai - skarlát rúzs. Ugyanez a zöld ruha egy szürke hajú, szép hajú lányt szürke referencia egérré változtathat. A finom kék szemű szőke valószínűleg elveszik az élénkpiros szájfény háttérében is..

Miért van az, hogy? Van egy vélemény, hogy az ügy a színtípusban van. Megjegyzés: ez a koncepció nagyon feltételes és sok szempontból tökéletlen. A modern profi stylistok nem használják, mert mélyebbre ásnak.

És mégis érdemes képet kapnia a színtípusáról. Legalább ez segít megérteni, miért nem felel meg barátja sálja, megkönnyíti a szekrény kiválasztását és megmenti az őszintén megbukott vásárlástól.

Mi a színtípus

Ez a külső színre jellemző szín. A haj, a bőr, a szem árnyalatától függ. Együtt létrehoznak egy közös hátteret, amely beolvadhat más környező színekbe. Vagy éppen ellenkezőleg, ellentétek.

A színtípusok több osztályozást tartalmaznak. Közülük leggyakoribb az évszakok szerint: tél, tavasz, nyár és ősz..

Hogyan lehet meghatározni a megjelenés színtípusát

Csak három lépés elég.

1. Tudja meg, hogy hideg vagy meleg típusú-e

Ennek három módja van. Válassza ki a kényelmesebbet, vagy használjon mindent egyszerre - a megbízhatóság érdekében. Mindenesetre másodpercekbe telik..

1. módszer. Az ereken keresztül

Séta egy napsütéses napon az ablakhoz, és vessen egy pillantást a csuklóján található koszorúkra. Ha egyértelműen kékek, akkor a típusod hideg. Ha legalább egy zöldes árnyalatot kitalál egy színben, akkor a típus meleg.

2. módszer. Fehér szalvétán

Álljon a tükör elé egy jól napsütötte helyiségben, és tegyen egy fehér szövetet az arcára. Nézze meg közelebbről, hogy a bőre milyen árnyékot kap a háttérben. Kissé rózsaszínű - a típusod hideg. Sárgás - meleg.

3. módszer Aranyhoz és ezüsthöz

Szüksége lesz két darab papírra, ruhára vagy fóliára - egy aranyra és egy ezüstre. Alkalmazza őket egyenként a csukló körüli bőrre. Színed hátterében a bőr még egészséges tónusú lesz. A második hátterében szürkének, kifakultnak, foltosnak tűnik.

Ha ezüst illik hozzád, akkor a típusod hideg. Arany - meleg.

Egyébként az arany karkötők, nyakláncok, fülbevalók jól mutatnak a meleg típusú embereknél. A hideg típusú emberek az ezüstöt részesítik előnyben.

2. Határozza meg a kontrasztot

Nagyon egyszerű. Vessen egy pillantást az arcára természetes fényben.

Ha a szemed, a hajod vagy a bőröd színe erősen kiemelkedik a többi közül, akkor kontrasztos típus vagy. Kiváló példa erre a típusra a klasszikus Disney Hófehérke, fekete hajjal, sötét szemekkel és porcelánbőrrel..

Kissé kevésbé fényes, de mégis árulkodó - Hamupipőke fehér bőrével, szúró kék szemével és ragyogó, világos hajával.

Ha a szem, a haj és a bőr színe átfedik egymást, akkor elnémított típus vagy. Disney példák: Rapunzel és a Tinkerbell tündér.

3. Hasonlítsa össze az eredményeket

A szezonális színtípust a hőmérséklet és a kontraszt alapján határozzák meg.

 • Hideg és kontrasztos - tél.
 • Hideg és néma - nyár.
 • Meleg és kontrasztos - ősz.
 • Meleg és elnémított - tavasz.

Mi van, ha a színtípusa téli

Az ilyen színű embereket sötét haj különbözteti meg - a gesztenyétől a kék-fekete, világos sötétbarna, zöld vagy kék szemig, a fehér bőrig.

Elkerül

A meleg alaphangú telítetlen színek nem alkalmasak a téli emberek számára - bézs, narancs, meleg rózsaszín és kék.

Viselet

Ide tartoznak a hideg árnyalatú gazdag árnyalatok - ezüst, smaragd, mélyszürke, élénkkék és cián, piros, lila, bor, fekete.

Elég, ha a képet az egyik megfelelő szín uralja. A többi bármi lehet. A lényeg az, hogy kombinálódjanak.

megvesz

 • Rövid kabát smaragd színű műszőrméből a Forever New-től, 6 490 rubel →
 • Burgundi garbó gombokkal a mandzsettán Dorothy Perkins-től, 1 299 rubel →
 • Világoskék pulóver hasított oldalakkal a PrettyLittleThing cégtől, 1290 rubel →
 • Savage fekete ruha-ing, 2 630 rubel →

Mi van, ha a színtípus tavaszi

A tavaszi embereket vékony, átlátszó, világos bőr jellemzi. Hajuk meleg tónusú - a szőkétől a világos szőkéig (búza, méz, arany). A szem kék, barna, szürke, zöld, de mindig világos. Gyakran vannak finom rózsaszín ajkak és enyhe pirulás.

Elkerül

A sötét kontrasztú, hideg árnyalatú színek nem alkalmasak a tavaszra - fekete, élénkkék (elektromos kék), mélylila, skarlátvörös, lila stb..

Viselet

Világos pasztell színek - krémes, őszibarack, meleg bézs, tejcsokoládé, lazac, sárgabarack, világoskék, világosszürke, világos narancssárga, valamint a kék és a rózsaszín világos, finom árnyalatai.

megvesz

 • Barack színű jumper magas gallérral a PrettyLittleThing-től, 1700 rubel →
 • Világoskék ruha vékony övvel az Ummamitól, 3 820 rubel →
 • Világosszürke öltöny szoknyával és pulóverrel az AliExpress-től, 1690 rubel →
 • Világos rózsaszín rúzs Soft Matte ajakrém a NYX-től, 650 rubel →

Mi van, ha a szín típusa nyár

Az ilyen színű embereket hideg hamvas árnyalatú haj különbözteti meg - a világos szőkétől a sötétig. A bőr hideg tónusú - a világos rózsaszíntől a szürkés oliváig, de könnyen barnul, aranyszínű árnyalatot kap. A szemek világosak, acélszínűek és vakító fehér fehérek - ennek köszönhetően nagyon fényesek.

Elkerül

Viselet

Hűvös pasztell színek - kék, világoskék, fehér, gyöngy, poros rózsaszínű árnyalatok, bogyó, bor, lila, citromsárga.

megvesz

 • Lila kordbársony munkaruha a Reclaimed Vintage-tól, 3 890 rubel →
 • Sárga kardigán, fényes betétekkel az ujjakon az AliExpress-től, 853 rubel →
 • Sötétkék, kissé túlméretes ruha a Selától, 2 240 rubel →
 • Fehér sapka, fekete pöttyökkel az Asos Design cégtől, 890 rubel →

Mi van, ha a színtípusod ősz

Az ilyen emberek aranyszínű bőrűek. Ugyanazon tónusú haj - az aranyszőkétől a rézig, vörös, vörös. Különböző meleg színű szemek - árnyalatú édes tea, mogyoró, borostyán.

Elkerül

Tiszta világos színek hideg alaphanggal - élénkkék, citromsárga, hidegzöld és rózsaszín, lila, lila.

Viselet

Intenzív természetes, természetes színek - smaragd, csokoládé, melegbarna, paradicsomvörös, tök narancssárga, meleg olíva és szürke, sült tejszín, kármin (puha sötétvörös), bordó.

Hajszín barna szemnek: jó kombinációt keres

Ahhoz, hogy a megjelenés harmonikusnak tűnjön, fontos, hogy a benne lévő mindent sikeresen kombinálják.

Például szüksége van a választott hajszínre, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a lány szemszínéhez, akkor biztosan nagyon szép lesz.

Itt arról fogunk beszélni, hogy milyen barna színű hajszín a legsikeresebb..

Hajszín barna szemnek

A statisztikák szerint sokkal több barna szemű hölgy van, mint mindenki más, ezért valószínűleg érdekelni fogja őket, hogy megtudják, milyen barna hajú hajszín látszik rajtuk a legjobban, mert sok nő egész életében sikeres kombinációt keres magának.

A barna szemek nagyon szépek, szó szerint melegséget és még valamiféle szeretetet is lehelnek. Ez a szín gazdag és mély. Annak érdekében, hogy az összes pozitív tulajdonság sikeresen megnyilvánuljon a képen, a hajszínnek több kritériumnak is meg kell felelnie, amelyeket később tárgyalunk..

Szőke haj

Korábban a barna szemű szőkéket durván szólva a természet félreértésének tekintették, mert a lány ebből való megjelenése nagyon váratlan és szokatlan volt. Azonban éppen szokatlansága miatt vált vonzóvá. Bár érdemes megjegyezni, hogy nem minden barna szemű hölgy úgy dönt, hogy ilyen radikálisan megváltoztatja a megjelenését, mert ez meglehetősen kockázatos lépés.

A legtöbb barna szemű fiatal hölgynek sötét szemöldöke is van, és a világos árnyalatú fürtökkel kombinálva nem mindig fognak harmonikusan kinézni, és ami még rosszabb, túl durvává tehetik az arcot. Ezenkívül a gyökerek túl gyorsan nőnek vissza, ami nyilvánvalóan elrontja a szőke megjelenését. Ezért, ha világos hajszínt szeretne készíteni a barna szem számára, akkor nem ajánlott hamu szőke árnyalatokat választani. A szőke felé vezető út legsikeresebb kezdete a világos szőke árnyalatok lesznek, amelyekkel szükség esetén a szemöldök színét úgy kell beállítani, hogy a kontraszt ne legyen annyira nyilvánvaló.

Sötét haj

A barnáknál a dolgok könnyebbek, a sötét szemek abszolút megfelelnek nekik, ezzel még felesleges vitatkozni. Neki köszönhetően még fényesebbnek, titokzatosabbnak, érdekesebbnek tűnnek. Ez a kombináció természetes és természetesnek tűnik, a természet találta ki, ezért ez a lehetőség ideális a szín kiválasztásakor.

A barna szem hajszíne ebben az esetben sok sötét árnyalatot tartalmaz. Érdemes abból kiindulni, hogy a saját szemed és szemöldököd mennyire sötét színű. Minél gazdagabb és mélyebb, annál gazdagabban választhatja ki a haja színét.

A barna szemű lányok látványos csokoládé árnyalata összehasonlíthatatlanul néz ki, és a legelőnyösebben a sötét szemek rejtélyét hangsúlyozza.

vörös haj

A vörös hajú és a barna szemű hölgyeknek szokatlan és rendkívül stílusos megjelenésük van. Az ilyen típusú barna szemű hatalmas plusz csak a választás, a réz és a vörös minden árnyalata tökéletes számukra. Igaz, mielőtt végleg eldöntené, hogy hasonló színűre fest-e, meg kell győződnie arról, hogy nincsenek-e különféle hibák a bőrön, mert a vöröshajúakkal ezek még hangsúlyosabbá válnak.

A barna szem világos vörös hajszínének lágyabbnak, világosabbnak kell lennie. A szinte fekete szemeknek alaposan meg kell vizsgálniuk az olyan árnyalatokat, mint a tüzes, a cseresznye, a sötét réz.

Hogyan válasszuk ki a haj színét a barna szem árnyalata szerint??

A szín általános elnevezése ellenére a barna teljesen más lehet, nem hasonlít egymásra. Ezért a haj színének megválasztásakor is érdemes figyelembe venni. Minél alaposabban átgondolják a kombinációt, annál jobban fog kinézni a lány.

Borostyánszem

Elég könnyűek, ezért tulajdonosuknak nem ajánlott túl sötét színűre festeni fürtjeiket. A mély, túl telített szín hátterében a ragyogó napsütéses szemek egyszerűen elvesznek, elsötétednek, egyáltalán nem veszi észre senki a szépségüket.

A barna szem hajszíne borostyán árnyalatú, választhat meleg tónusok, például karamell és a hozzá közel állók között. Vörös hajjal is a borostyánszemek tulajdonosai fognak jól kinézni.

Sötét barna szemek

Egy gyönyörű, nagyon mély szín őrületesen vonzó és teljesen önellátó, így a fürtjeit fekete színűre, gesztenyére és más színre festheti. Ez a lehetőség lesz a lehető legtermészetesebb, harmonikusabb, ugyanakkor nagyon fényes..

A sötétbarna szemek hajszíne a szín típusától függ. Ezért a kékes fekete vagy a csokoládé közötti választás attól függ. De fontos megjegyezni a szemöldök árnyékát és az arc bőrének minőségét..

Kare-zöld szem

A rendkívül titokzatos, sőt varázslatos szín kaméleonnak számít, mivel különböző megvilágítási körülmények között kissé megváltozhat.

Nagyon fontos helyesen hangsúlyozni egy ilyen árnyalat kifejező képességét. Ezért a kaméleonok barna szemének hajszínét óvatosan kell használni csokoládé, sötétvörös, a hozzájuk közeli tónusokkal.

Hogyan válasszuk ki a barna szem hajszínét?

A legjobb hajszín kiválasztásának fenti pontjai nem teljesek, ha figyelmen kívül hagynak más, ugyanolyan fontos jellemzőket. Nehéz teljes egybeesést elérni az összes ajánlással, ezért érdemes a megjelenésükben egybeeső általános jellemzőkből kiindulni.

A bőr színe

Egzotikus sötét bőrszínt lehet kapni napkezelésekkel, vagy születhetsz vele. Azoknak a lányoknak, akiknek olyan szerencséjük van, hogy "természetes barnulással" szülessenek, előnyben kell részesíteniük a feketét vagy a borostyánszínű árnyalatot. A könnyű, szinte láthatatlan fénypontok nem fognak ártani, ami hozzájárul a kép puhaságához.

A sima, tejszerű bőr frissnek és egyenletesnek tűnik a mézes fürtök hátterében. Azok számára, akik sötétebb hajra vágynak, ajánlott a kávé színére tejjel festeni, de nem sötétebbre. A mélyek a helyükön fognak kinézni.

A tűzpiros árnyalatok csak azoknak a lányoknak alkalmasak, akiknek uszkár színű az arcuk. Sőt, ha a világos bőrön lévő kapilláris hálók túlságosan észrevehetők, akkor a vörös hajszínnel kombinálva fájdalmas megjelenést kölcsönöznek a lánynak.

Arc alakja

Nem sokan tudják, de még az arc alakja is befolyásolja, hogy melyik hajszínt válassza magának, ezért ismerkedjen meg a választás alapvető szabályaival.

Az ideális ovális arcforma tulajdonosai sokat tehetnek, mind a hajszín, mind a hajvágás és a stílus tekintetében. Itt nem félhet kísérletezni, kövesse személyes preferenciáit.

Annak érdekében, hogy a négyzet alakú arc vizuálisan keskenyebb legyen, az árnyalatoknak sötéteknek kell lenniük, segítenek abban, hogy az arc alakja vizuálisan közel legyen az ideálishoz..

Az éles, háromszög alakú arcvonások jól mutatnak, ha vörös árnyalatokban keretezik.

Ami a pufók hölgyeket illeti, elvileg tetszés szerinti színt választhatnak. Kivételt képeznek a lekerekített arcok tulajdonosai, kiderül, hogy sötét árnyalatokkal elrejti őket..

Szemöldök színe

A barna szem hajszíne még egy fontos jellemzőtől függ, amelyet a fentiekben már nem egyszer említettünk, nevezetesen a szemöldök árnyékát.

Itt minden meglehetősen egyszerű, kívánatos, hogy a szemöldök színe közel legyen a hajhoz. Például a sötét szálakkal keretezett világos szemöldök elhalványultnak tűnik, tulajdonosuk arca látszólag kitörlődik. Amikor azonban valóban kísérletezni szeretne, mindig a kívánt árnyalatban színezheti a szemöldökét, erre érdemes emlékezni.

Amikor egy természetes barna szőkévé válik, szemöldöke nagyon erősen kiemelkedik a fehér fürtök hátterében. Sokan kedvelik ezt a kontrasztot, de a sminkesek megjegyzik, hogy a legjobb, ha nem végeznek ilyen kísérleteket..

A napsütéses vörös haj tökéletesen kiegészíti a fekete vagy barna szemöldök tulajdonosait, mert a kép minden bizonnyal jól fog kinézni.

Ráadásul manapság a természetesség is divatos, ezért érdemes kisimítani a haj és a szemöldök közötti színkontrasztot, természetesebbé téve azt..

Ha valóban alkalmatlan árnyalatban szeretné festeni a fürtjeit, akkor gondolkodnia kell a szemöldök festésén. A szemöldök sötétebbé tétele érdekében sokan tetováláshoz folyamodnak, de mégis sokáig végzik, ezért ez a módszer túl radikális. A legjobb, ha a szokásos festékkel festjük, vagy biotetoválást készítünk hennával.

Ha arról beszélünk, hogy hogyan lehet könnyíteni a szemöldökön, akkor ilyeneket csak festékkel történő világítással lehet megtenni.

A barna szem hajszínének kiválasztásakor figyelembe kell venni a megjelenésében rejlő összes árnyalatot, mert a végén harmonikus, természetes képet kell kapnia.

Az alábbi videóban nemcsak a gyönyörű hajszínt, hanem a barna szemű lányoknak megfelelő sminket is láthatja. Ne korlátozódjon egy árnyalatra, ha divatos a két vagy több tónusú színezés..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A legjobb hajfesték

Schwarzkopf Tökéletes habLuxus fényesség, kellemes érzések a festés során, a haj szépsége és egészsége, természetes, gazdag árnyalatok - mindez a Schwarzkopf Perfect Mousse. A festékpalettát húsz szín képviseli, amelyek között van gesztenye, világosbarna, fekete és három különböző intenzitású derítő, amelyek lehetővé teszik, hogy egy alkalmazás meglehetősen jelentősen megváltoztassa az eredeti színt (legfeljebb három tónus).

Trichotillomania

A trichotillomania egy pszichológiai rendellenesség, amely közvetlenül befolyásolja a haj egészségét. A trichotillomania esetén ellenállhatatlan vágy van a saját haj kihúzására, ami később kopaszodáshoz és a fejbőr károsodásához vezet.