Legfontosabb / Kiemelés

Színező balzsam "Belita": színpaletta, összetétel, gyengéd hatás a hajra, használati utasítás és vásárlói vélemények

Kiemelés

A trichológusok szerint az egyik legjobb kozmetikai termék, amely felfrissítheti a haj színét, a Fehéroroszországban gyártott Belita árnyalatú balzsam. Nemcsak a kívánt színt adja a hajnak, hanem egyenesítő és helyreállító hatást is gyakorol rájuk, ezért sok nő, miután egyszer kipróbálta a balzsamot, aztán újra és újra megveszi..

Márka leírása

A "Color Lux" árnyalati balzsamot a belorusz Bielita cég fejlesztette ki és adta ki, amely csak a közelmúltban vált ismertté, amely nem akadályozta meg márkáit abban, hogy azonnal nagyon népszerűvé váljanak. Termékei a kozmetikai termékek piacán 100% -ban természetesek és teljesen ártalmatlanok. A Bielita hatalmas termékválasztékot gyárt - maszkok és krémek a bőr és a haj ápolásához, samponok, spray-k, gélek és még sok más. De az összes terméken kívül vannak olyan színező balzsamok, amelyeket 100 ml-es palackokban állítanak elő, amelyek élénk fényt kölcsönöznek a hajnak, felfrissítik, helyreállítják és pontosan olyan árnyékot kölcsönöznek neki, amelyet a vevő látni szeretne. A termékcsalád nagyon kiterjedt árnyalat- és színpalettát tartalmaz. Ugyanakkor a balzsam kellemes aromájú, nem károsítja a fejbőrt és a hajat, és ami a legfontosabb, csak egy színezésben hat..

Fogalmazás

A gyártók szerint a Color Lux színező balzsam egy teljesen és teljesen ártalmatlan természetes gyógymód, amely nem tartalmaz hidrogén-peroxidot és ammóniát, amelyek annyira károsak a haj egészségére. Cserébe ez a kozmetikai termék számos gyógyító komponenst tartalmaz, amelyek csak a hajnak és a fejbőrnek kedveznek, ezek a következők:

 • víz;
 • nitrofenol - festék, amely a hajnak a kívánt árnyalatot adja;
 • Shea vaj a shea fától, amely puhítja és táplálja a hajat;
 • propilén-glikol és cetrimonium-klorid, ezek adják a haj fényét és térfogatát;
 • olívaolaj, amely megkönnyíti a haj fésülését és selymes tapintásúvá teszi;
 • citromsav, amely segít megerősíteni a hajat.

"Belita Color Lux" színbalzsam paletta

Amikor a hajfestéshez kozmetikai terméket választanak, a legtöbb nő számos cégen és márkán megy keresztül, mert nem találja meg a kívánt színt. Itt azonban ilyen probléma nem merül fel, mert a "Belita" színpalettája nagyon nagy léptékű és huszonnégy különböző árnyalatot tartalmaz..

 1. Bármely haj természetes színének tonizálásához 14 szín látható, neves névvel: világosbarna, dohány, homok, karamell, fahéj, konyak, tejcsokoládé, étcsokoládé, érett cseresznye, mahagóni, aranybarna, bordóbarna, gesztenye és rézbarna.
 2. A világosító stádiumon túli hajokhoz a klasszikus platina árnyalatú "Belita" árnyalatú balzsamok, valamint pezsgő és gyöngy rózsaszín színű.
 3. Az ősz haj színezése érdekében a szépneműek választhatnak ezüstöt, ibolya lilát és bézs színt..

Előnyök

Rendkívül sokféle tonizáló sampon és különböző márkájú balzsam van, különböző áron, de a Color Lux hajbalzsamnak számos előnye van az analógokhoz képest.

 1. Nincs éles kellemetlen szag, amely helyett egy finom aroma marad, amely a festés után még egy ideig a hajon marad.
 2. Nem okoz allergiás reakciókat, viszketést vagy fejbőr égést.
 3. A kívánt eredmény eléréséhez egy eljárás elegendő, bár a tartós hatáshoz 5-7 foltra van szükség.
 4. A leginkább pozitív hatással van a hajra, egészségessé téve azt.
 5. Biztosítja a haj szükséges ápolását, így a balzsam használatával nem kell más hajápolási termékeket vásárolnia.
 6. A balzsam krémes állagban kapható, ami megkönnyíti a hajra történő felvitelét és nem terjed.
 7. Ideális a minőség és az ár aránya.

hátrányai

Annak ellenére, hogy a Belita árnyalatú hajbalzsam számos pozitív pontot tartalmaz, van néhány hátránya is.

 1. Annak ellenére, hogy a balzsam alkotói megpróbálták kellemesé tenni az illatát, egyes hölgyeknek nem biztos, hogy tetszik az illata..
 2. Az érzékeny bőrű nők égő érzést éreznek az eljárás során, bőrük vöröses lesz.
 3. Ha 5-6 alkalommal mossa meg a haját, az árnyék teljesen lemosódik, és újra kell használnia a balzsamot.
 4. A szettben nincsenek kesztyűk, amelyek némi kellemetlenséget okoznak a szép nem számára, mert külön kell megvásárolniuk őket.

Előnyös tulajdonságok

A gyártók és a Color Lux színbalzsam klinikai vizsgálatát végző szakértők véleménye szerint a haj ideális tonizálása mellett rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy elérje ezt:

 • a fürtöket egyengették és kiegyenesítették;
 • a hajat nagyon könnyű volt fésülni;
 • a haj tükrös ragyogást nyert, ami egyszerűen ellenállhatatlanná teszi;
 • a töredezett végek feledésbe merültek;
 • a hajhagymák megkapták a szükséges táplálékot, ami javítja a haj egészségét;
 • minden haj szerkezete megerősödött, ami megakadályozza azok elvesztését;
 • a haj puha, kezelhető és selymes lett.

Ellenjavallatok

Annak ellenére, hogy a Belita árnyalatbalzsam nagyon sok hasznos tulajdonsággal és előnnyel jár, használatának vannak ellenjavallatai is, amelyeket meg kell ismerni az eljárás előtt. Mindenekelőtt a balzsam összetevőinek egyéni intoleranciájához kapcsolódnak, amely bármely nőnél előfordulhat. Ezért, mielőtt elkezdené formázni a haját, kis mennyiségű kozmetikai terméket kell felvinnie a bőrre, majd egy nappal később meg kell keresnie a reakciót. Ha a bőre vörös és hólyagok vagy foltok vannak, érdemes megfontolni egy másik színű termék használatát. Ha nincs reakció, akkor biztonságosan folytathatja az eljárást.

Ezenkívül fontos szerepet játszik a balzsam színezésében az, hogy festett-e, mielőtt úgy döntött, hogy használja ezt az eszközt. Tehát, ha könnyebbé teszi a haját, legalább két hétnek el kell telnie a termék használata előtt. Ha a fürtjeit természetes festékekkel, például basmával vagy hennával festette, a tonizálást legkorábban másfél hónap múlva kell elvégezni..

Használati útmutató

Annak érdekében, hogy a "Color Lux" színbalzsam palettájáról kiválasztott szín az eljárás után megfeleljen a hajszínnek, pontosan be kell tartania a használatára vonatkozó utasításokat. Nincs benne semmi bonyolult.

Az eljárás előtt meg kell vásárolnia magának egy ecsetet, amelyet festésre használnak, valamint kesztyűt, amely megvédi a kezek bőrét a festéktől. És akkor minden egészen egyszerű lesz. Először fel kell készítenie a haját az eljáráshoz: alaposan mossa meg samponnal és törölközővel szárítsa meg. Ezután kis mennyiségű balzsamot kell egy tálba nyomnia, és onnan ecsettel vagy fésűvel vegye be, és kenje fel a hajára. Minden, utána már csak a fésülés marad, 40 perc múlva folyó víz alatt mossa meg a haját, és a tükörbe nézve egyszerűen lenyűgöző hatást láthat, amely minden nőt örömmel tölt el..

Fontos megjegyezni

A festési eljárás megindításakor a Color Lux árnyalatos balzsammal nagyon fontos, hogy ne feledkezzünk meg egyes pontokról, amelyeken a színezés minősége gyakran függ..

 1. Egy palack 100 ml balzsamot tartalmaz, ami körülbelül négy alakformáláshoz elegendő a közepes és hosszú hajú hajhoz, míg a rövid hajat körülbelül hatszor lehet festeni. Ezért nem szabad azonnal az egész tubust egy tálba szorítani, jobb, ha később balzsamot adunk hozzá, ha hirtelen a leszorított mennyiség nem elegendő.
 2. Az eljárás előtt nem szükséges samponnal mosni a hajat, használhat egy szokásos balzsamot is.
 3. A balzsam felhordása előtt szárítsa meg a haját, csak törölközővel, nem hajszárítóval, ami károsíthatja a haját.
 4. Ha sötét színűre fested a hajad, és nem akarod, hogy a bőr színezzen, akkor tíz perccel a haj festése után vegyél egy szokásos tápláló balzsamot, és dörzsöld be a fürtök gyökereibe, majd az eljárás után a bőr természetes árnyalatot kap.
 5. Ha nem találta a tökéletes színt az akcióban, de talált egy olyan hangot, amely hozzávetőlegesen megfelel vágyainak, használhatja azt a haj expozíciós idejének megváltoztatásával, attól függően, hogy a haj színe világosabb vagy sötétebb lesz, mint a balzsam címkéjén.
 6. Miután az eljárás után meleg vízzel mosta a haját, a hajat szintén nem lehet szárítani hajszárítóval. Ehhez egy régi törülközővel kell rendelkeznie, amellyel megtörli a haját. Végül is, ha új törülközőt használ, akkor festékfolt maradhat rajta, amelyet már nem lehet eltávolítani..

Mielőtt a Color Lux hajbalzsam megvásárlása mellett döntene, sok nő összehasonlítani kezdi annak árát az analógok költségével, és azt is keresi, hol lehet olcsóbb árukat vásárolni. Valójában rendkívül kellemes helyzet figyelhető meg itt, mivel a termék költsége mindenki és mindenki számára elérhető, és az értékesítési ponttól függően 120-150 rubel között változik. Balzsamot vásárolhat bármely szépségápolási üzletben, amely a városban van. Igaz, ez a nagyvárosokra vonatkozik, mivel a balzsamot legtöbbször nem szállítják kicsi, városi típusú településekre vagy falvakra. De ez nem jelent problémát, mert ebben az esetben a kozmetikai terméket az interneten keresztül lehet megrendelni, majd egy hét múlva közvetlenül postán kézbesítik. Ezen felül az ár valószínűleg alacsonyabb lesz.

Trichológusok véleményei

Ha még nem biztos benne, hogy érdemes-e megvásárolni a Belita Color Lux árnyalatú balzsamot, nézzük meg, milyen véleményeket hagynak a hajápolási szakemberek. Valójában a legtöbben azt állítják, hogy ez a termék feltűnően különbözik a többi színezőtől. Az a tény, hogy ezen kozmetikumok többsége ammóniát és hidrogén-peroxidot tartalmaz, amelyek negatívan befolyásolják a haj szerkezetét, nagyban gyengítve azt, ami miatt a színező termék használata után a haj elkezd hullani, merevvé válik, nehezen fésülhető és élettelennek tűnik..

Természetesen, ha ritkán fest ilyen eszközökkel, akkor a haj helyreállítható a hagyományos helyreállító maszkok segítségével, de leggyakrabban egy egész terápiát kell előírniuk. Tehát az ilyen eszközökkel ellentétben a "Belita" tonizáló balzsam nem csak nem károsítja a hajat, hanem éppen ellenkezőleg, minden lehetséges módon meggyógyítja őket, erősíti, helyreállítja a normál struktúrát. Ezért a termék használata után a leggyengébb haj is sokkal erősebbé és ápoltabbá válhat. Igaz, ehhez rendszeresen használnia kell a balzsamot, mivel egyszeri használata nem ad semmit.

Vásárlói vélemények a "Belita" színező balzsamról

És végül derítsük ki, mit gondolnak a balzsamról azok a szépnemű képviselők, akik már maguk is kipróbálták. Valójában a róla szóló vélemények szinte egyöntetűek. Fiatalabb lányok, akik szeretnek kísérletezni a hajukkal, megcsodálják a balzsam árnyalatainak sokféleségét, mivel ez lehetővé teszi számukra, hogy minden alkalommal másképp nézzen ki. Az idősebb hölgyek, akik értékelik a termék minőségét, örülnek annak, hogy a Belita Color árnyalatú hajbalzsam nemcsak jól festi a hajat, gazdag árnyalatot kölcsönöz neki, hanem átfogó gondozást is nyújt számukra. Neki köszönhetően a fürtök élénkebbnek, egészségesebbnek és ragyogóbbnak tűnnek. Nos, azok a nők, akiknek a haját már érinti az ősz haj, azt állítják, hogy a balzsam segítségével teljesen meg tudtak szabadulni tőle. Igaz, arra is panaszkodnak, hogy túl gyakran kell tonizálniuk, különben a szín teljesen kimosódik, és a haj ismét őszül..

Színező balzsam Color Lux a Bielitától

Színárnyalatos balzsam A Color Lux gyengéd és hatékony hajszín. Összetételében szereplő festő pigmentek nem károsítják a haj szerkezetét, a természetes olajok pedig kiegyenlítik a hajat. Az olívaolaj helyreállítja és kisimítja a hajhagymát, míg a shea vaj védi és fényessé teszi a haj színét. A haj a termék első alkalmazása után megkapja a szükséges árnyalatot. A balzsam nem irritálja a fejbőrt, és lehetővé teszi az árnyalatok kísérletezését. A színt 4-6 alkalom után egyenletesen mossuk le a hajról. A Color Lux árnyalat balzsam kisimítja a vonalat a visszanőtt gyökerek és a színes haj között. Használatához nincs szükség további hajbalzsamra.

Alkalmazási mód

Először vegyen fel kesztyűt, és tegyen egy törülközőt a vállára. Finoman vigye fel a balzsamot a tiszta, száraz hajra, és fésűvel egyenletesen ossza el a teljes hosszúságon. Próbálja meg, hogy a balzsam ne kerüljön a nyak és az arc bőrére. Áztassa a hajon 30 percig, majd öblítse le meleg vízzel.

Fotó: szakértői tanács a termék használatához.

Color Lux színpaletta

A paletta 20 árnyalatot tartalmaz: 14 árnyalat a természetes hajhoz:

 • 01 Fahéj
 • 02 konyak
 • 03 Mahagóni
 • 04 Homok
 • 05 Karamell
 • 06 Szőke
 • 07 Dohány
 • 08 Tejcsokoládé
 • 09 Aranybarna
 • 10 Réz szőke
 • 11 Gesztenye
 • 12 Barna bordó
 • 13 étcsokoládé
 • 14 Érett cseresznye

3 árnyalat fehérített hajra:

 • 15 Platina
 • 16 Gyöngy rózsaszín
 • 17 Pezsgő

3 árnyalat ősz hajra:

 • 18 Ezüst ibolya
 • 19 Ezüst
 • 20 Bézs

Fotó: Beoita-Vitex balzsam színpaletta.

Vélemények a balzsamról Belita-Vitex

Veronica áttekintése: Egyszer kipróbáltam ezt a balzsamot. Nagyon megkedveltem. Nemrég rendelt 7 különböző árnyalatot. Most gyakran megváltoztathatom a hajam árnyalatát. Karamellás, hamvas tudok lenni... A balzsam tökéletesen illeszkedik a hajra, a második samponozás után leöblít. Egyébként a használat után a haj fényessé válik..

Zoe beszámolója: festett szőke vagyok. Festés után a patina árnyalatú balzsamot a 15. sz. Eltávolítja a sárgaságot a hajból, és fényessé és gyönyörűvé teszi a hajat. Egész évben használtam. Nagyon szeretem. Azt tanácsolom, próbálja ki.

Erzsébet véleménye: Helló lányok! Szeretnék mesélni a Belita-Vitex Color Lux árnyalatú balzsamról. Sötét hajam van, ezért a # 13-as árnyalatot - étcsokoládét használom. A csomag tartalmaz egy 100 ml-es csövet. Kétszer is elegendő a hajam a lapockáig. A balzsam minden színárnyalat szaga. Speciális ecsettel kenem a hajamra. Nagyon nehéz lemosni a bőrt, ezért vigyázzon a felvitel során. A haj színe megfelelt a csomagoláson feltüntetettnek. A haj gyönyörű és fényes. A gyártó azt ígéri, hogy a szín 4-6 mosást tart, de hosszabb ideig tart, ami kétségtelenül kellemes. Javaslom kipróbálni.

Sonya áttekintése: Nagyon szeretem ezt a balzsamot. A sötét csokoládé vagy a barna bordó színt veszem fel. Mindkét árnyalat bordót vet a napra. Nemrég úgy döntött, hogy kipróbálja a mahagóni árnyékot. A csomagolás 3-4 alkalommal elég nekem. Azt akarom mondani, hogy a csomagolásban nincsenek kesztyűk, ezért szerezzék be őket előre. A balzsam használata után a haj sima, puha, fényes és ápolt lesz. A szín sokáig kitart (10 mosás a hajamra). A balzsam illata kellemes. Azt tanácsolom, próbálja ki.

Fotó: előtte és utána

Árnyalat 10 Rézszőke, példa a hajfestésre.

Fotók a Barna Burgundy 12. árnyalat felvitele előtt és után.

Az előtte és utána lévő fotón a lány a 09 aranybarna palettáról árnyalatot használt.

Színező balzsam Color Lux a Bielitától

Színárnyalatos balzsam A Color Lux gyengéd és hatékony hajszín. Összetételében szereplő festő pigmentek nem károsítják a haj szerkezetét, a természetes olajok pedig kiegyenlítik a hajat. Az olívaolaj helyreállítja és kisimítja a hajhagymát, míg a shea vaj védi és fényessé teszi a haj színét. A haj a termék első alkalmazása után megkapja a szükséges árnyalatot. A balzsam nem irritálja a fejbőrt, és lehetővé teszi az árnyalatok kísérletezését. A színt 4-6 alkalom után egyenletesen mossuk le a hajról. A Color Lux árnyalat balzsam kisimítja a vonalat a visszanőtt gyökerek és a színes haj között. Használatához nincs szükség további hajbalzsamra.

Alkalmazási mód

Először vegyen fel kesztyűt, és tegyen egy törülközőt a vállára. Finoman vigye fel a balzsamot a tiszta, száraz hajra, és fésűvel egyenletesen ossza el a teljes hosszúságon. Próbálja meg, hogy a balzsam ne kerüljön a nyak és az arc bőrére. Áztassa a hajon 30 percig, majd öblítse le meleg vízzel.

Fotó: szakértői tanács a termék használatához.

Color Lux színpaletta

A paletta 20 árnyalatot tartalmaz: 14 árnyalat a természetes hajhoz:

 • 01 Fahéj
 • 02 konyak
 • 03 Mahagóni
 • 04 Homok
 • 05 Karamell
 • 06 Szőke
 • 07 Dohány
 • 08 Tejcsokoládé
 • 09 Aranybarna
 • 10 Réz szőke
 • 11 Gesztenye
 • 12 Barna bordó
 • 13 étcsokoládé
 • 14 Érett cseresznye

3 árnyalat fehérített hajra:

 • 15 Platina
 • 16 Gyöngy rózsaszín
 • 17 Pezsgő

3 árnyalat ősz hajra:

 • 18 Ezüst ibolya
 • 19 Ezüst
 • 20 Bézs

Fotó: Beoita-Vitex balzsam színpaletta.

Vélemények a balzsamról Belita-Vitex

Veronica áttekintése: Egyszer kipróbáltam ezt a balzsamot. Nagyon megkedveltem. Nemrég rendelt 7 különböző árnyalatot. Most gyakran megváltoztathatom a hajam árnyalatát. Karamellás, hamvas tudok lenni... A balzsam tökéletesen illeszkedik a hajra, a második samponozás után leöblít. Egyébként a használat után a haj fényessé válik..

Zoe beszámolója: festett szőke vagyok. Festés után a patina árnyalatú balzsamot a 15. sz. Eltávolítja a sárgaságot a hajból, és fényessé és gyönyörűvé teszi a hajat. Egész évben használtam. Nagyon szeretem. Azt tanácsolom, próbálja ki.

Erzsébet véleménye: Helló lányok! Szeretnék mesélni a Belita-Vitex Color Lux árnyalatú balzsamról. Sötét hajam van, ezért a # 13-as árnyalatot - étcsokoládét használom. A csomag tartalmaz egy 100 ml-es csövet. Kétszer is elegendő a hajam a lapockáig. A balzsam minden színárnyalat szaga. Speciális ecsettel kenem a hajamra. Nagyon nehéz lemosni a bőrt, ezért vigyázzon a felvitel során. A haj színe megfelelt a csomagoláson feltüntetettnek. A haj gyönyörű és fényes. A gyártó azt ígéri, hogy a szín 4-6 mosást tart, de hosszabb ideig tart, ami kétségtelenül kellemes. Javaslom kipróbálni.

Sonya áttekintése: Nagyon szeretem ezt a balzsamot. A sötét csokoládé vagy a barna bordó színt veszem fel. Mindkét árnyalat bordót vet a napra. Nemrég úgy döntött, hogy kipróbálja a mahagóni árnyékot. A csomagolás 3-4 alkalommal elég nekem. Azt akarom mondani, hogy a csomagolásban nincsenek kesztyűk, ezért szerezzék be őket előre. A balzsam használata után a haj sima, puha, fényes és ápolt lesz. A szín sokáig kitart (10 mosás a hajamra). A balzsam illata kellemes. Azt tanácsolom, próbálja ki.

Fotó: előtte és utána

Árnyalat 10 Rézszőke, példa a hajfestésre.

Fotók a Barna Burgundy 12. árnyalat felvitele előtt és után.

Az előtte és utána lévő fotón a lány a 09 aranybarna palettáról árnyalatot használt.

"Color Lux" kollekció a Belita gyártótól

A Color Lux vonal hatékony és kíméletes alakformálást biztosít a divatos hajszín elérése érdekében.

A haj színezése balzsamokkal "Color Lux" varázslatot és kifinomultságot kölcsönöz képének, javítja hangulatát.
Adjon csak 30 percet a színezés befejezéséhez, és a haja kifinomult árnyalatban gazdag ragyogással lesz tele..
A csodálatos eredményt kétségtelenül mindenki észreveszi a környéken!

 • 20 kellemes árnyalat: 14 árnyalat a természetes hajhoz
 • 3 árnyalat fehérített hajhoz
 • 3 árnyalat az ősz hajhoz

A "COLOR LUX" árnyalatú balzsamok gyengéd és hatékony eszközök a divatos hajszín elérésére:

 • A színező pigmentek nem károsítják a haj szerkezetét, a természetes olajok pedig kiegyenlítik a haj szerkezetét
 • A hajszín ragyogásának fényessége - egyetlen hajfestési eljárás után érhető el
 • A haj szerkezetének javítása - az olívaolajoknak és a balzsamok shea-jának köszönhetően
 • A színezés során nem irritálja a fejbőrt - ammónia és hidrogén-peroxid hiánya miatt
 • Lehetővé teszi az árnyalatok kísérletezését és a haj színének megváltoztatását, amilyen gyakran csak akarja, anélkül, hogy károsítaná a haját

A színező balzsamot 4-6 alkalom után egyenletesen lemossák, anélkül, hogy éles határt hagyna a színezett és festetlen haj között, a "visszanőtt gyökerek" kifejezett hatása nélkül..
Lehetővé teszi a tartós festékekkel történő festés közötti idő növelését - a festett és az újranőtt hajrészek közötti határ simításával, a szín fényerejének helyreállításával.

A "Color Lux" vonal feltöltése - színezett balzsam-maszkok hajhoz, modern árnyalatokkal, argánolajjal és fitokeratinnal.

Az argánolaj az egyik legritkább és legértékesebb olaj a világon..
Ennek az olajnak az értéke egyedülálló összetételben rejlik, gazdag A-, E-, F-vitaminokban, telítetlen zsírsavakban, antioxidánsokban, amelyeknek köszönhetően az argánolaj helyreállítja az erősen sérült hajat is, kezelhetővé téve azt.
Aktívan táplálja, intenzíven hidratálja, védi a hajat az UV-sugarak (fotózás) és egyéb káros környezeti tényezők negatív hatásaitól.
Az argánolaj használata után a haj erősebbé, egészségesebbé, puhábbá, rugalmasabbá válik.

A fitokeratin - növényi forrásból izolált keratin (a búza, a szója és a kukorica fehérje és aminosavai) - mélyen behatol a hajba és helyreállítja a belső keratin réteget, táplálja és nedvesíti a hajat belülről, egészségessé és kezelhetővé teszi a hajat, segít visszaállítani erejét és ragyogását.

A "Color Lux" árnyalatú balzsamok-maszkok a hajadnak nemcsak a szín fényességét adják, hanem kiváló ápolást is nyújtanak!

Kapcsolatok:

+7 926 279 99 31

Webhelykeresés:

Szeretne szép lenni és trenddiktálóvá válni a barátai között?

A "COLOR LUX" árnyalatú balzsamokkal történő hajformázás varázslatot és kifinomultságot kölcsönöz képének, javítja a hangulatot.

Adjon csak 30 percet a színezés befejezéséhez, és a haja kifinomult árnyalatban gazdag ragyogással lesz tele..

A csodálatos eredményt kétségtelenül mindenki észreveszi a környéken!

Gyűjteményben

20 kellemes árnyalat: 14 árnyalat a természetes hajhoz

3 árnyalat fehérített hajhoz

3 árnyalat az ősz hajhoz

A "COLOR LUX" árnyalatú balzsamok gyengéd és hatékony eszközök a divatos hajszín elérésére: a színező pigmentek nem károsítják a haj szerkezetét, jól megtartják a haj felszíni rétegének kutikula pikkelyei; a természetes olajok kiegyenlítik a haj szerkezetét.

A hajszín ragyogásának fényessége - egyetlen hajfestési eljárás után érhető el

A haj szerkezetének javítása - az olívaolajoknak és a balzsamok shea-jának köszönhetően

A színezés során nem irritálja a fejbőrt - ammónia és hidrogén-peroxid hiánya miatt

Lehetővé teszi az árnyalatok kísérletezését és a haj színének megváltoztatását, amilyen gyakran csak akarja, anélkül, hogy károsítaná a haját

A színező balzsamot 4-6 alkalom után egyenletesen lemossák, anélkül, hogy éles határt hagyna a színezett és festetlen haj között, a "visszanőtt gyökerek" kifejezett hatása nélkül.

Lehetővé teszi a tartós festékekkel történő festés közötti idő növelését - a festett és az újranőtt hajrészek közötti határ simításával, a szín fényerejének helyreállításával.

Valós költségmegtakarítás - a hajápolás befejezéséhez nem kell extra kondicionálót vagy hajbalzsamot vásárolnia.

Balzsam "Belita" - ápolás és alakformálás egy üvegben

Ha kedveli a hajkísérleteket, vagy csak fel akarja frissíteni a színt radikális intézkedések nélkül, akkor minden bizonnyal a „Belita-Vitex” „Color Lux” árnyalatos balzsamja érdekli. A cikkből megtudhatja, hogy ez az eszköz hogyan lehet hasznos, mi az árnyalatainak palettája, és van-e ellenjavallat a használatára.

Nem véletlen, hogy az árnyalatú balzsamok népszerűek a szépneműek körében: gyors módja annak, hogy radikális intézkedések nélkül felfrissítse a haj színét vagy változtasson a megjelenésén. Cikkünkben megvizsgáljuk az egyik ilyen terméket - a „Belita-Vitex” fehérorosz árnyalatú balzsamot „Color Lux” néven..

Termékek összetétele

Valóban megfigyelhető az ápoló hatás: a hajat könnyű fésülni, ragyogni, életszerűnek és tapinthatónak látszani - még selymes is.

Jellemzők:

A gyártó ígéretei nagyon csábítóak. Az első dolog, amit a "Belita-Vitex" ígér a termék felhasználóinak, kettős előny: mind fényes árnyalatokban, mind pedig erős és ápolt hajban festve.

Összetételéből kiindulva ez a tonizálószer valóban meglehetősen bőkezű: sem ammóniát, sem hidrogén-peroxidot nem tartalmaz (agresszív tulajdonságairól ismert), de vannak hasznos olajok - shea olajfa, vagy ahogyan más néven shea.

Szín paletta

Összesen 24 szín jelenik meg a "Color Lux" vonalon. A paletta legnagyobb színszáma (nevezetesen 14) a természetes hajszín tonizálására szolgál. Azt:

 • konyak;
 • mahagóni szín;
 • fahéj;
 • homok;
 • karamella;
 • világos barna;
 • egy árnyalatú tejcsokoládé;
 • dohánynak nevezett nagyon érdekes szín;
 • aranybarna;
 • rézbarna;
 • gesztenye;
 • bordóbarna;
 • étcsokoládé;
 • érett cseresznye.

Kevés árnyalat van a fehérített fürtök számára, de nagyon szépek, ezek a következők: pezsgő, divatos gyöngyház rózsaszín és klasszikus platina.

Végül további három árnyalatot terveztek kifejezetten a szürke haj tonizálására, nevezetesen: nagyon finom ezüst ibolya, bézs és ezüst.

Mint látható, a paletta meglehetősen gazdag, rengeteg klasszikus és divatos szín létezik, amelyek közül ha kívánja, könnyen választhat magának árnyalatot..

Alkalmazási mód

Használatakor a szóban forgó színező balzsam nagyon kényelmes és egyszerű: csak frissen mosott és kissé törölközővel szárított hajra kell felhordani, és nagyon 30 percig kell tartania, majd sampon nélkül kell öblítenie..

A kívánt színező hatás változtatható a balzsam expozíciós idejének csökkentésével vagy növelésével, természetesen ésszerű határok között..

Ellenjavallatok

Ami a színezékeket illeti, az egyéni intolerancia sem kizárt, ezért a Color Lux balzsam használata előtt jobb, ha először tesztelünk egy kis bőrfelületet, és egy napon belül megnézzük a reakciót..

Ezenkívül nem ajánlott ezt a balzsamot a korábban héttel korábban fehérített hajra használni..

A "Belita-Vitex" gyártónak van még egy jó gyógymódja, ez a balzsammaszk a színes hajra "Color Care". A legjobb átfogó megoldás az lenne, ha ezt a balzsam-maszkot használnánk az árnyalat használata közben..

Tehát a Belita-Vitex árnyalatos balzsam váratlanul jó termék a tömegmodell kategóriában. Figyelembe véve az árát (az online áruházakban 120 rubeltől), a gazdag színpalettát és a távozó hatást, ugyanolyan gyártó balzsammaszkjához hasonlóan biztonságosan ajánlható minden lánynak, középkorú nőnek és még nagymamának is.

Színezett balzsam Belita Color Lux ápoló maszk tulajdonságokkal

A "COLOR LUX" árnyalatú balzsamok gyengéd és hatékony eszközök a divatos hajszín elérésére: a színező pigmentek nem károsítják a haj szerkezetét, jól megtartják a haj felszíni rétegének kutikula pikkelyei; a természetes olajok kiegyenlítik a haj szerkezetét.
A hajszín ragyogásának fényessége - egyetlen hajfestési eljárás után érhető el
A haj szerkezetének javítása - az olívaolajoknak és a balzsamok shea-jának köszönhetően
A színezés során nem irritálja a fejbőrt - ammónia és hidrogén-peroxid hiánya miatt
Lehetővé teszi az árnyalatok kísérletezését és a haj színének megváltoztatását, amilyen gyakran csak akarja, anélkül, hogy károsítaná a haját
A színező balzsamot 4-6 alkalom után egyenletesen lemossák, anélkül, hogy éles határt hagyna a festett és festetlen haj között, a "visszanőtt gyökerek" kifejezett hatása nélkül.
Lehetővé teszi a tartós festékekkel történő festés közötti idő növelését - a festett és az újranőtt hajrészek közötti határ simításával, a szín fényerejének helyreállításával.

Tegnap vettem még egy csomagot! Ez volt a legsötétebb árnyalat az összes bemutatott közül:

Gesztenye. Nos, lássuk, mi lesz ebből, mert nyáron előzetes világosítás nélkül a mahagóni árnyalat vett rám, de aztán a haj kiégett.

Nem emlékszem ennek a balzsamnak a vásárlási történetére. Csak kipróbáltam a különböző márkájú balzsamokat, és a legjobbat választottam. Költsége 120-150 rubel.
Lányok, csak imádom ezt a színező balzsamot! Tonerként és arcmaszkként egyaránt működik.
Haj egy mosás után:

A képeken a kedvenc árnyalatom látható - barna bordó, érdekes és sokrétű) Egyébként a következő mosásig tartó illat tolakodó, a férjem szerint festékillatú. Soha nem festettem a hajam festékkel, főleg otthon..
Vastag konzisztencia:

Elmondom, hogyan próbáltam jelentkezni. Tiszta, szárítatlan hajon próbáltam ki közvetlenül mosás után, és nem nagyon működött. Legjobb a teljesen száraz és tiszta hajra. A gyártó azt írja, hogy a balzsam után nem szükséges samponnal mosni a hajat, de én megmosom. megnehezíti a gyökereket, de egyenesen a gyökerekből festünk! Ugyanakkor igyekszem nem kerülni a fejbőrre. ott szilikon és parabének.

Összetevők: víz, cetearil-alkohol, etoxidiglikol, cetrimonium-klorid, propilén-glikol, shea vaj, olívaolaj, dimetikon, hidroxi-cellulóz, citromsav, parfümkészítmény (hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid), metil-parabén sárga 3, HC kék 2, 4-hidroxi-propil-amino-3-nitro-fenol, N, N-bisz (2-hidroxi-etil) -2-nitro-p-fenilén-diamin, 1. diszperz lila, diszperz fekete 9.

Színező balzsam Belita, paletta

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a fehérorosz hajfestékkel - a Belita árnyalati balzsammal, amelynek palettáját frissítették és új árnyalatokkal egészítették ki.

A Belita színbalzsam ma már szinte minden kozmetikai üzletben kapható Oroszországban, nagyon kellemes áron (kb. 80-90 rubel / 100 ml cső).

Miért olyan népszerűek az árnyalatú termékek? A válasz egyszerű - ez a legegyszerűbb és legfőképpen hajbiztonságos módja annak, hogy fényesebb árnyalatot adjon a hajának, és egyenletessé tegye a haj felületét, így simábbá és ennek megfelelően fényesebbé válik..

Más népszerű színező balzsamokkal ellentétben ez a gyógymód a színezés után körülbelül egy hónappal valóban teljesen eltávolul a hajból. Ezenkívül még a sérült végek sem száradnak ki a termékben található természetes olajoknak köszönhetően..

Talán az egyetlen hátrány, amelyet a lányok észrevettek, akik többször használják ezt a gyógymódot, a fejbőr festése, a cikk végén elmondjuk, hogyan lehet ezt elkerülni.

Színező balzsam Belita - paletta:

A fő palettán a Belita balzsamot eredetileg 20 árnyalatban mutatták be (14 természetes haj, 3 fehérített, 3 szürke). A mai napig a paletta a következő új árnyalatokkal bővült:

Balsam Belita Color LUX - 14,1 mahagóni
Balsam Belita Color LUX - 01.1 Sárgabarack
Balsam Belita Color LUX - 06.1 Diószőke
Balsam Belita Color LUX - 08.1 Meleg gesztenye

A balzsam árnyalatai a természetes hajhoz

Balzsam Belita Color LUX - 01 fahéj
Balzsam Belita Color LUX - 03 mahagóni
Balsam Belita Color LUX - 04 Sand
Balzsam Belita Color LUX - 05 karamell
Balsam Belita Color LUX - 08 Tejcsokoládé
Balzsam Belita Color LUX - 09 Aranybarna
Balzsam Belita Color LUX - 02 konyak
Balzsam Belita Color LUX - 07 dohány
Balzsam Belita Color LUX - 06 Világosbarna
Balsam Belita Color LUX - 10 Rézszőke
Balsam Belita Color LUX - 11 gesztenye
Balsam Belita Color LUX - 12 barna bordó
Balzsam Belita Color LUX - 13 étcsokoládé
Balzsam Belita Color LUX - 14 érett cseresznye

Balzsam árnyalatok fehérített hajhoz

Balzsam Belita Color LUX - 15 Platinum
Balzsam Belita Color LUX - 16 Gyöngy rózsaszín
Balsam Belita Color LUX - 17 pezsgő

Balzsam árnyalatai az ősz hajhoz

Balzsam Belita Color LUX - 18 ezüst-ibolya
Balzsam Belita Color LUX - 19 ezüst
Balzsam Belita Color LUX - 20 bézs

Tippek a Belita-Vitex "COLOR LUX" balzsam használatához:

Ha közepes hosszúságú hajad van, akkor 100 ml balzsam elég 3-4 festéshez. A gyártó nem tett védőkesztyűt a balzsam dobozába, ezért erről gondoskodnia kell. Készítsen elő egy tálat a festékhez és egy ecsetet a felviteléhez..

Mossa meg a haját samponnal, nem lesz felesleges a szokásos balzsamjára kenni, majd öblítse le. Szárítsa meg a haját egy törülközővel. Nyomjon egy kis balzsamot egy tálba, ha ez a mennyiség nem elegendő az Ön számára, akkor mindig többet tud kinyomni. Fésűvel vagy ujjakkal terítse ki a balzsamot, osztva a hajat kis sorokra. Ezután széles fogú fésűvel fésülje át a haját. Pigment expozíciós idő - 30-40 perc.

Most egy tipp azoknak, akik sötét árnyalatú balzsammal színeznek, és küzdenek a fejbőr foltozásáért. 10 perccel a színező balzsam felvitele után vigyen fel egy szokásos balzsamot, enyhén dörzsölje be a fejbőrbe, és fésülje át újra a hajat.

Az idő letelte után öblítse le a haját sok folyó, ne forró víz alatt. A nedvesítéshez és a haj szárításához vegyen egy sötét vagy régi törülközőt, sajnos a haj, mint sok árnyalatú termék után, színezni fogja.

Színező balzsam Bielita-Vitex

A modern világban való megjelenés jellemzi az embert. Jelenleg gondosan figyelnie kell önmagára, és nemcsak a ruhákra, hanem a hajára is figyelnie kell. Ezért sok nő minden lehetséges módon kísérletezik a hajával. Borotválkozva, göndörítve, festve törekednek a legjobb eredmény elérésére. Kiváló minőségű kozmetikai termékek után a szépségpiacra fordulnak, ahol a belorusz kozmetikumok hosszú ideig elfoglalták az egyik vezető vonalat. Nemcsak demokratikus áráról, hanem kiváló minőségéről és hatékonyságáról is híres..

A belorusz kozmetikumok jellemzői

A belorusz TM Belita Vitex cég kozmetikumok széles skálájára specializálódott. A legnépszerűbbek a hajápolási termékek. Közöttük samponokat, maszkokat és színező balzsamokat találhat..

A termék minden eleme egy ellenőrzött innovatív formula alapján készül, amely szinte kizárólag természetes összetevőkből áll. Közülük a természetes kecsketej. A készítmény tartalmaz aloe, kamilla, hárs kivonatot, méhviaszt is. Ezekhez a növényi összetevőkhöz gyakran illóolajokat adnak, amelyek nemcsak aromatizáló, hanem gyógyászati ​​funkciókat is ellátnak. Sőt, az olajok és az esszenciális elemek kombinációja táplálja a fejbőrt és erősíti a haj szerkezetét (a mikrorepedések gyógyulása miatt).

Hasonló tulajdonságok jellemzőek a vállalat legtöbb termékére, ideértve a színező balzsamokat is. Ennek megfelelően a haját elég fényesen festheti anélkül, hogy károsítaná. Mondhatjuk, hogy ezeknek a termékeknek a fő előnye a biztonság, valamint a fej hajára és hámjára gyakorolt ​​gyógyító hatás..

A balzsam használata után a hajlemezek simábbá és egyenletesebbé válnak, a fürtök egészséges fényt nyernek. A kecsketej termékek aktívan serkentik a haj vízháztartását, ami megakadályozza a szárazságot, a ridegséget és a töredezettséget. A kéreg és a medula fokozott táplálkozásának köszönhetően a haj megerősödik, ami a haj térfogatának növekedéséhez vezet. Ezt megkönnyíti a fokozott gyökértáplálás is, amelynek másik feladata a haj gyors növekedésének serkentése..

Meg kell jegyezni a csomagolást, amelyre a gyártó is odafigyelt. Annak ellenére, hogy nincs ilyen nagy mennyiségű termék (100 milliliter) benne, ez mégis a balzsam meglehetősen ésszerű és gazdaságos felhasználását vonja maga után, mert gazdag pigmentje van, amely lehetővé teszi az árnyék nyolcadik öblítésig való kitartását. Maga a cső, amint azt a gyártó biztosítja, négy közepes hosszúságú hajfoltra lesz elegendő. A termék finom, nem feltűnő szagú, kellemes zselés állagú, amely egyszerűen és egyenletesen oszlik el a hajon, és nem folyik, éppen ellenkezőleg - mérsékelten vastag

A termék könnyen lemosható, nem hagy foltot a fejbőrön vagy magán a hajon (a pigment sűrű állaga és kifejező képessége ellenére). Ennek kellemes kiegészítője a balzsam megfizethető költsége, amely a termék kifejező hatásával és számos előnyével együtt senkit sem hagy közömbösnek..

Számos előnye van, ezért nem meglepő, hogy ez a termék népszerűségre tett szert a FÁK-ban élő számos nő körében..

Széles termékválasztékkal a vállalat mindegyikük fejlesztésére törekszik. Minden opciónak megvan a maga funkciója. Egyes szériatermékeket a beteg és sérült haj helyreállítására terveztek, mások célja a korpásodás megszüntetése, mások pedig a haj kíméletes színezésére szolgálnak. A legújabb termékeket a "Color Lux" elnevezésű színező termékek sorában mutatjuk be. Ennek a csoportnak a színező géljei átalakítják Önt, és kifinomultabbá teszik a haj természetes árnyalatát. A termék egyenletes áttérést biztosít egyik színről a másikra. Kijavíthatja a regrown gyökereket.

Szín paletta

A "Color Lux" balzsamok sora nagyon kiterjedt színpalettát tartalmaz. Hagyományosan a következő csoportokra vannak felosztva:

 • Árnyalatok a haj természetes színéhez, 14 darab mennyiségben. Vannak lehetőségek szőkékre, szép hajú lányokra, barna hajú nőkre és barnákra. Ezek között a balzsamok minden lány számára könnyen megtalálhatja a megfelelő palettát. Az árnyalatokat a klasszikus gesztenye, a karamell és a fahéj képviseli, de van egy teljes tartomány is, gradiens sorrendben - a finom baracktól a gesztenyéig.
 • Három árnyalat a fehérített hajra, nevezetesen: platina, amely gyöngyházfényű, pezsgő és gyöngy rózsaszín küszöbén áll, finom lilával határos.
 • Három szín az ősz haj korrigálására. A kollekció legkeresettebb árnyalata hamvas, mert nem hirtelen átfedi a szürkét, hanem természetes és lágy (de ugyanakkor telített) tónust hoz létre.

A közeljövőben a Belita azt ígéri, hogy kibővíti kínálatát a vonal színének növelésével. A céget a vevők kereslete irányítja termékei iránt.

Használati útmutató

Nem mindenki tudja, hogyan kell használni a színező balzsamokat. A tökéletes eredmény elérése érdekében el kell olvasnia a csomagon található utasításokat. Ha tonert fog használni, meg kell mosnia a haját és meg kell szárítania a hajat, de nem teljesen - hagynia kell egy kis nedvességet. Ha a haj nedves, akkor a balzsam a vízzel együtt lefolyik, és a festés eredménye szomorú lesz.

Ezután ecsettel vigye fel a gélt és gondosan ossza szét, hogy egyenletes és jó minőségű festést kapjon. Miután festette a haja minden területét, tegye fel a készlethez kapott műanyag kupakot. A legcélravezetőbb lépés a fej törülközőbe csomagolása. Ez lehetővé teszi, hogy a színező pigment ne erodálódjon, hanem "belépjen" a haj szerkezetébe.

Fontos tudni, hogy a gyártó nem javasolja a tonizáló balzsamok túlzott használatát. Az optimális időszak három hetente egyszer.

Minél ritkábban, annál jobb, mert a készítmény valahogy olyan kémiai elemeket tartalmaz (akár kis mennyiségben is), amelyek allergiás reakciókhoz vezethetnek.

Hogyan kell alkalmazni?

A hatékony festés kulcsa a gél helyes felvitele.

Először mossa meg a haját samponnal, és enyhén szárítsa meg a haját törölközővel vagy hajszárítóval. Keresse meg a kiegészítő készlethez mellékelt kesztyűt. Lehetővé teszik, hogy ne festse a kezét.

Ahogy a gyártó tanácsolja, a nedves hajra egyenletes, gyengéd mozdulatokkal, részben masszírozva kell felvinni a balzsamot. Ez nemcsak a felső réteget fogja festeni. Minden hajat be fog takarni, ennek köszönhetően a fürtök nem fognak nevetségesnek és ápolatlannak tűnni.

Fontos, hogy először ecsettel kenje be a gélt a gyökerekre, külön-külön festve az egyes szálakat. Csak ezután léphet tovább a masszírozó mozgásokra. A vastag állag nem terjed a fej fölött, rontja és bonyolítja az eljárást. A kompozíciót fésű segítségével ossza el a teljes hosszon.

A gél többi részével ismételje meg a gyökerek festésének lépéseit, simán haladva a haj végéig. Az utolsó lépések egyike a gyártó által megadott idő megvárása. A hajat megfelelően kell festeni. Az összes termék átlagos tartási ideje nem haladja meg a 30 percet, azonban pontosabb árnyalatokat megtudhat, ha megnézi egy adott termék csomagolását. Gyakran a gazdagabb és mélyebb szín elérése érdekében a lányok akár 50 percig is tartják a gélt.

Fontos tudni, hogy ezt a gyártó nem javasolja, és csak azok számára alkalmas, akiknek sötét árnyalatú hajuk van. Ebben az időszakban tegye fel a készlethez kapott műanyag zacskót. Az idő múlásával le kell mosnia a kompozíciót. Ezt meleg vízzel, sampon használata nélkül kell elvégezni. Fontos, hogy a lehető legalaposabban öblítse le, hogy eltávolítsa a festékmaradványokat a fejbőrről. Bár Belita nem festi a haját, a ruháit és a törölközőit, jobb figyelmeztetni magát a váratlan meglepetésekre azáltal, hogy nagy figyelmet fordít a tonik lemosására..

Észreveheti, hogy a használat után azonnal finom illat marad a hajon. Lágyak, engedelmesek és fényesek lettek.

Színes hajápolás

A haj tonizálására (és még inkább festésére) irányuló eljárások között nemcsak pihenésre van szükség, hanem minden lehetséges módon gondoskodni kell róluk, és gyógyszereket kell alkalmazni - lehetőleg ugyanazon gyártótól, mint a tonik. Ezért mondhatjuk, hogy az átfogó ellátás elősegíti a haj természetes növekedését és megerősödését..

Ha a Belita termékekről beszélünk, akkor érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen kombináció nagyon hatékony lesz, mivel ennek a cégnek a legtöbb kozmetikuma a kecsketej hatására épül. Ez nem csak tápanyag. Az összetevők hatásának köszönhetően a haj rugalmasabbá és rugalmasabbá válik. Ennek oka egy olyan anyag tartalma, mint a Q10 koenzim. Ha más termékeket használ, amelyeket a vállalat gyárt, és amelyek tartalmazzák a fenti elemet, akkor a szín kimosása sokkal lassabb..

Fontos megjegyezni, hogy az ilyen egészségügyi termékeket (maszkok, balzsamok) csak tiszta és kissé nedves hajra szabad használni..

Hogyan lehet lemosni?

A tonizáló gél lemosása szintén fontos lépés, és nem mindenki csinálja helyesen. Öblítse le a kompozíciót meleg, de nem forró vízzel - amíg a víz átlátszóvá nem válik. Ugyanakkor ne használjon sampont vagy bármilyen más eszközt, hogy a szín ne halványuljon azonnal..

Abban az esetben, ha hirtelen festéknyomok vannak a bőrön (különösen a sötét árnyalatoknál fontosak), ajánlott az egyik balzsam segítségét igénybe venni. Dörzsölni kell azokat a bőrterületeket, amelyek véletlenül foltosak voltak. Körülbelül öt perc várakozás után öblítse le a terméket az utasításoknak megfelelően..

Ha arról beszélünk, hogy a tonik meddig fog tartani, ez egyedi. Minden a haj szerkezetétől és típusától függ, de átlagosan a festék négy-nyolc samponos eljárásig fog tartani..

Minden alkalommal, amikor a szín simán elhalványul, ezért célszerűbb sötét, és nem a legújabb törölközőket használni. A termék teljes eltávolítása a felhasználást követő 30 napon belül megtörténik.

Vélemények

Általában a TM Belita Vitexről szóló vélemények a legpozitívabbak. A vásárlók megjegyzik, hogy ez az árnyalatú gél az egyik legjobb színezőanyag, ha a biztonság kritériuma és az allergiát okozó káros anyagok hiánya alapján ítéljük meg. Ennek megfelelően a „Color Lux” tonizáló balzsam még azok szívét is megnyerte, akik inkább a gyógynövényes szereket részesítik előnyben..

A lányok azt mondják, hogy a toniknak nemcsak színező, hanem gyógyító hatása is van. Védi a hajat az agresszív környezeti hatásoktól. A hölgyek azt állítják, hogy a haj vastagabb lett. Az ilyen termékek használata után az árnyék fényerejének és intenzitásának velejárója lett. A közösségi hálózatokon található számos fénykép megerősítheti ezt, mert ezek az úgynevezett "előtte" - "utána" fényképeket képviselik. A balzsam használatakor a hatás észrevehetővé válik, amelynek köszönhetően a lányoknak minden előfeltétele van a luxus kép létrehozásához.

Egyes fogyasztók azt állítják, hogy a színező gél használata után nemcsak a hajhullás állt le, hanem fokozott növekedésük is. A lányok, folyamatosan a Belita Vitex termékeit használva, megnövesztették álmaik fürtjeit! Ezt elősegítette az ammónia hiánya a vállalat termékeinek összetételében. Ennek köszönhetően aktívan stimulálják az új szőrtüszők megjelenését..

A kisebb hibák közül az emberek a fejbőr festését említik. Bár a festék könnyen eltávolítható, mégis okoz némi kellemetlenséget a lányok számára, akik úgy döntenek, hogy tonizálják a hajukat. A termék élettartama rendkívül alacsony - a balzsamban jelentős mennyiségű tiszta és természetes anyag tartalma miatt. Ezt azonban könnyen ellensúlyozza a legpozitívabb pillanat - az az ár, amely a kozmetikai tömegpiac abszolút minden felhasználója számára elérhető. Ez az egyik legmeggyőzőbb ok, amiért a Belita Vitexnek sikerült gyorsan helyet foglalnia a piaci fülkében és megszerezni közönségét..

Ezek a tulajdonságok segítették a gyártókat abban, hogy számos terméküket a legbiztonságosabb (és általában vezető) hajápolási termékek kategóriájába sorolják. A FÁK területén a fehérorosz kozmetikumok iránt nagy a kereslet a termékek széles választéka, számos kozmetikai vonal és természetes összetétel miatt. Az optimális ár-minőség arány segítette a vállalatot abban, hogy a kozmetikai termékek gyártói rangsorában az egyik vezető helyet foglalja el. Termékei nagyon népszerűek - nagyszerű eredmények elérését segítik elő.

A Bielita-Vitex balzsammal történő hajfestéshez lásd a következő videót.

Hogyan kell használni a Belita hajbalzsamot?

A belorusz cég több mint húsz éve híres kozmetikai termékeiről. Ez egy nagy teljesítményű test- és hajápoló termék, amely rendkívül megfizethető a fogyasztó számára..

A TM Belita Vitex termékek minden egysége egy hitelesített formula, amely természetes összetevőkön alapul - méhviasz és kecsketej, növényi összetevők, beleértve a gyógyszertári kamillát, az aloe verát, a hárs színét. A haj- és testtápláló termékek számos formulája illóolajokon alapul - homoktövis, bojtorján, jojoba, narancs, grapefruit vagy szőlőmag.

Tonik - a TM Belita Vitex árnyalatos balzsamainak sora

A Color Lux balzsamok sorozatát, amelynek palettája a szőkék, a barna hajú nők és a világos hajú szépségek minden változatának leggazdagabb számát tartalmazza, a Sheaite és az Oliva alapolajok kölcsönhatása alapján hozták létre..

Az alapkomponensek kétalapú olajkombinációja kölcsönös stimulációhoz vezet, ahol az egyik egy másik olaj katalizátora, és fordítva, fokozva azokat a tulajdonságokat, amelyek táplálják a kutikulát, és kisimítják a hajszálak pikkelyeit, ami mindenképpen a haj szerkezetének megerősödéséhez vezet.

A TM Belita Vitex árnyalatú balzsam-tonik használata meglehetősen hatékony módja a hajfestésnek, abszolút károsodás nélkül..

A színező balzsam pozitív tulajdonságai közül a következőket kell megjegyezni:

 1. Élénk színek elérésében biztonságosan használható.
 2. A hajszál felszínének kiegyenlítése.
 3. Fényt ad a hajmérleg simításával.
 4. Hidratálja és eltávolítja a hasított végeket.

Kisebb hátrányai közé tartozik a fejbőr enyhe színezése a balzsam felvitele során, és rövid cselekvési idő. A Color Lux színező balzsam az alkalmazás dátumától számított legfeljebb 30 napig érvényes.

„Véleményem szerint a TM Belita Vitex színező balzsam a színezékek legbiztonságosabb kategóriájába tartozik. Támogatom a növényi készítményeket, például a hennát. De abban az esetben, ha a test a hennát elutasítja, ajánlásaim egyértelműek lesznek - a Belorusz belorusz tonik ”- mondja Nadezhda Sergeevna Goryunova, a Moszkvai Klinika SM-Cosmetology kozmetológusa a 2. Novopodmoskovny Lane-on.

A gyártó nem javasolja, hogy kéthetente gyakrabban használjon színező balzsamot a haj festésére..

A hajszínezés alkalmával ajánlott ugyanazon gyártó ápoló termékeit használni. A kecsketej alapú szerves balzsam nagyon jó hatással van a bőrre és a hajra. Ez egy teljes táplálkozási komplex, amely fehérjéket, zsírokat, kalciumot és foszfort tartalmaz, egy vitamin komplexet. És ami a legfontosabb, hogy a kecsketej balzsam Q10 koenzimet tartalmaz, amely visszaadja a gyenge és színezett haj feszességét és rugalmasságát..

A kecsketejes balzsam sorozat pozitív tulajdonságai a következők:

 • a tüsző táplálékának fokozása;
 • behatolás a hajszál szerkezetébe és megerősítése;
 • a hidrobalancia fenntartása és a száraz fejbőr megakadályozása;
 • a haj növekedésének stimulálása.

A TM Belita Vitex tonizáló balzsam vásárlásának legpozitívabb pillanata annak költsége. A tonizáló balzsam és a nagy színhatás kombinációja két fő jellemző, amelyek a termékeket a vezető hajápolási termékek listájára emelik..

Tónus, hang, félhang, vagy a tonik felvitelének módja

Kezdetben a gyártott TM Belita-Vitex tonik fő palettája csak 20 színárnyalatot tartalmazott:

 • 14 árnyalat a természetes tónusért;
 • 3 árnyalat fehérített;
 • 3 árnyalat az ősz haj tonizálásához.

A színező termékek modern sora lényegesen nagyobb számú tónust és féltónust tartalmaz, a folyamatosan növekvő fogyasztói termékek iránti igény vezérelve.

A csomag meglehetősen nagy mennyiségű balzsamot tartalmaz - 100 ml. Ez az összeg lehetővé teszi akár 4 közepes hosszúságú hajfestés elkészítését.

A színezõ balzsamot a tiszta és nedves hajra kenjük, miután egy speciális ecsettel mossuk. A balzsam hatása nem haladja meg a 30-40 percet, ezért nem kívánatos hosszabb ideig a hajon tartani. Az árnyalat tonikot meleg, de nem forró vízzel mossuk le.

Ha a fejbőrön sötét árnyalatokkal festett nyomok vannak, a gyártó azt javasolja, hogy a tonizálószer lemosása után használja a TM Vitex szokásos balzsamját, és legfeljebb 5 percig dörzsölje be a bőr festett területeire, majd ajánlott lemosni az utasításoknak megfelelően..

A Color Lux tonizáló balzsamot minden mosáskor lemossák, ezért a gyártó sötét törölköző használatát javasolja a haj szárításához.

A terméket az alkalmazás után 30 nappal teljesen eltávolítják.

Egy barátom elmondta nekem, vagy a TM Belita Vitex tonizáló balzsamról

Alisa K. szerint, aki az ország legszélsőségesebb északi pontján, Vlagyivosztokban él, ahol a haj állandóan ki van téve a légköri hatásoknak, a TM Belita árnyalat tonikja csak istenivé vált. Hatékonyságát megerősítik az Instagram előtt közzétett "Előtt" és "Utána" kategóriájú fotók, amelyek a TM Vitex termékét használják. Alice azt állítja, hogy más színező vagy színezősampon nem adott neki vastagabb és telítettebb színt..

„A közösségi hálózatokban gyakran megtalálhatja saját nézőpontjának ilyen kifejeződését, a polémiát elérve, egészen a kemény vitákig. De mindez nagyon egyéni, mivel minden ember teste minden eszközt másképp érzékel, legyen szó gyógyszerekről, kozmetikai vagy kozmetológiai módszerekről ”- mondja NS a konzultáció végén. Goryunova.

Igor S., Pyatigorsk hálózathasználó a festésnek és a hajápolásnak szentelt egyik "női" fórumon feltett egy kérdést a festékek tényleges nők általi bitorlásával kapcsolatban. Az elmúlt 2-3 évben tonikot alkalmazott, és nem tartja méltatlannak az ilyen cselekedeteket a férfiak számára.

Az elmúlt év során, írja Igor, a hajam vastagabb lett, a szín pedig gazdagabb. A haj gyorsan növekszik, ami igazán megörvendeztet a fodrászommal, mivel nagyon gyakran kezdtem a fodrászmesterhez fordulni. A mesterem tanácsolta, hogy színezéshez használjak „női” balzsamot, amiért nagyon hálás vagyok neki - jegyezte meg nézőpontját a felhasználó.

A számos vélemény között hála szavakat gyakran hallanak azok a fodrászok, stylistok, kozmetikusok és barátok, akik egyszerre ajánlották vagy tanácsolták a belorusz kozmetikusok termékeit.

Ulyana I., a viborgi hallgató a női szépségről szóló fórum előfizetőivel megosztva felhívta a felhasználók figyelmét arra, hogy egy színező balzsam segítségével képes volt megnöveszteni a haját, teljesen abbahagyva ammóniát tartalmazó agresszív festékekkel. A Belita cég tápláló termékeivel történő állandó hajfeszítés módszerével az Uljanának nemcsak a szerkezet helyreállítását és a bőséges hajhullás megállítását sikerült elérnie, hanem az új szőrtüszők megjelenése miatt megnövelte a haj mennyiségét..

Karina A., a napfényes Örményországból érkező vásárló megjegyzi a színező balzsam gyors, de egységes kimosódását. Ha az árnyékolás közötti időközönként a hajat ugyanazon cég által gyártott termékekkel mossuk, különösen a kecsketejet tartalmazó termékekkel, az árnyékot lassabban mossuk ki - mondja Karina..

Befejezésként szeretnék még egy vitathatatlan minőséget megjegyezni a TM Belita Vitex balzsamról:

A tonizáló szerek használata még a sérült hajszálak és a kimetszett végek jelenlétében sem szárad ki, mivel minden árnyalatos balzsam természetes illóolajokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a hajszál szerkezetének szárítását..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A haj öblítésének jellemzői almaecettel. Hogyan kell helyesen használni, és ki lehet-e cserélni rendesre??

Sokan hallották, hogy a haj ecettel való öblítése valóban csodálatos eljárás, amely után a fürtök életre kelnek, vastagabbá, fényesebbé válnak, és a hajhullás leáll..

Milyen betegségeket hordoznak a tetvek?

A pedikulózis az ektoparaziták által okozott kellemetlen betegség. Mivel a tetvek vérrel táplálkoznak, és nem tudni, hogy egész életükben milyen helyeken jártak, a fertőzött emberek komoly egészségügyi problémákkal küzdenek.