Legfontosabb / Eljárások

38mama.ru - Irkutszk szüleinek, szeretettel!

Eljárások

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Ön 210 ₽-t takarít meg

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

A Keratin és ProspinTM alapú regeneráló hajtermék kinyitja a mérleget és behatol a haj szerkezetébe, kitölti a sérült területeket, ezáltal belülről kiegyenesíti és helyreállítja a hajat. Felkészíti a hajat a második fázisra. Alkalmazási mód. 1. Mossa meg a haját élő haj samponnal. 2. Alkalmazza a HOT STEP 1-et ecsettel a száraz, száraz haj tisztításához. 3. Fedje le 15-20 percig, a hajkárosodás mértékétől függően. 4. Öblítse le vízzel. 5.A COLD 2. LÉPÉST ecsettel vigye fel a haj szárítására, és hagyja 10-15 percig ülni. 6. Öblítse le vízzel. 7. A nedves hajra színezés után vigye fel a hidratáló hajkrémet. Távolítsa el a felesleges krémet egy eldobható törülközővel. Kezdje el a stílusot.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Hajrétegző termékek a Concept-től. Leírás, hatás és utasítások

A laminálás az egyik népszerű kozmetikai eljárás, amely lehetővé teszi a legyengült és sérült fürtök rövid időn belüli átalakítását..

A szálak laminálásához sokféle termék létezik, amelyek közül meglehetősen nehéz kiválasztani a leghatékonyabb gyógymódot..

Az orosz Concept márka vonzereje rengeteg kritikát tartalmaz. Milyen előnyei és hátrányai vannak a cég maszkjainak? Használati útmutató és az ezzel kapcsolatos esetleges ellenjavallatok a cikkünkben.

A Concept termékek leírása

A Concept hajlaminációs vonal innovatív termékeket tartalmaz:

 • komplex biolamináláshoz Concept profy touch aktív rekonstruktor keratin komplextel;
 • Koncepció intelligens laminálás.

A készletek tartalmaznak hideg és meleg fázist. A koncepció laminálása eltér a klasszikusól. A haj felszínén nem poliamid, hanem membránfilm képződik.

Ennek köszönhetően nemcsak a fürtök védelme alakul ki a külső környezet negatív hatásaitól, hanem a sejtek légzése és a víz egyensúlya is megmarad..

Az eljárás két irányt ötvöz:

 1. A fürtök szerkezetébe behatolva a termékek belülről táplálják és helyreállítják a hajat.
 2. A fényűzően áramló szálak vizuális hatása létrejön.

Előnyök

 • Komplex hatása van.
 • Biztonság: a készítmény nem tartalmaz formaldehideket és egyéb káros kémiai összetevőket.
 • Nincsenek mellékhatásai.
 • Az aktív fűtés alatti forró fázis nem okoz allergiás reakciókat, bőrpírt, viszketést, nem irritálja a fejbőrt.
 • Alkalmas minden hajtípusra, különösen sérült és legyengült szálakra.
 • Használható a szalonban és otthon is.
 • Az eljárás kis időt vesz igénybe.
 • Egy készlet elegendő több felhasználáshoz.

hátrányai

 • A túl gyakori eljárásokkal a haj állapota romolhat.
 • Van egy kicsi, de még mindig fennálló allergiás reakció kockázata, amely az összetevők egyéni intoleranciájához kapcsolódik.

Mi van a készletben?

A Concept készlet három gyógyszert tartalmaz:

 1. 1. lépés Forró. Koncentrált regenerálószer a forró fázishoz. Hatással van a fürtök belső szerkezetére - finoman megemeli a kutikula pikkelyeit, hozzájárulva a tápanyagok gyorsabb és könnyebb átjutásához. Gyógyhatású. Telítődik a haj hasznos összetevőkkel.
 2. 2. lépés Hideg. Koncentrált regenerálószer a hideg fázishoz. Kisimítja a haj felületét, és bevonja egy filmmel.
 3. Concept mousse-elixir a sérült hajra 3. lépés. Mousse-elixir a sérült és legyengült hajra. Kondicionáló és lágyító hatása van.

Hogyan működik?

A termék két komplex - KERATEN és PROSPIN ™ - kombinációján alapul.

A KERATEN a következőket tartalmazza:

 1. Antioxidáns vitaminok. Óvja a fürtöket az oxidációs folyamatok negatív hatásaitól. Gátolják a szabad gyökök képződését, ezáltal megakadályozzák a sejtek károsodását. Növeli a színes szálak színtartósságát.
 2. Hidrolizált keratin. Ez egy erős fehérje, amely nélkülözhetetlen a bőr és a haj felépítéséhez. Meghatározza a fürtök vastagságát és sűrűségét. Legfeljebb 15 aminosavat tartalmaz, beleértve a ciszteint is, amely lehetővé teszi a keratin mély behatolását a haj szerkezetébe. Az aminosavakat peptidekkel és polipeptidekkel egészítik ki, amelyek filmképződést biztosítanak a fürtök felületén.

A hidrolizált keratin gyorsan behatol a haj mélyére, beágyazódik fehérje szerkezetébe és építőanyagként játszik szerepet.

 • Kitölti a sérült és porózus területeket, aktívan javítja azokat.
 • Elősegíti a mérleg szoros tapadását, megakadályozza a nedvességvesztést.
 • Sima és egészséges fényt kölcsönöz a szálaknak.
 • Véd a kémiai és hőhatások ellen, kiváló antisztatikus szer.
 • Megkönnyíti a fésülést.

A PROSPIN ™ komplex aktív komponense az aminosavak peptidvegyülete. Ezek az összetevők hidratálják és sűrítik a hajat, korai helyreállítást biztosítanak, erősítik a szerkezetet, ragyogást adnak, felgyorsítják az anyagcsere folyamatokat, antioxidáns hatással bírnak.

Használati útmutató

 1. Mossa meg a haját samponnal.
 2. Szárítsa meg törölközővel.
 3. Vigye fel az 1. lépést ecsettel, szétszerelve szálakban és egy-két centiméterrel hátrébb lépve a fejbőrtől.
 4. Hagyja hatni 10-20 percig. Az expozíciós idő a haj állapotától függ: minél sérültebbek a fürtök, annál tovább kell tartani a terméket.
 5. Ezenkívül használhat külső hőforrást: hajszárítót, műanyag kupakot vagy climazont.
 6. Alaposan öblítse le meleg vízzel sampon használata nélkül.
 7. Ecsettel vigye fel a hideg fázisú terméket nedves fürtökre, egy-két centiméterrel hátrébb lépve a fejbőrtől. Nem kell lemosni.
 8. Tartson 10 percet. Az idő letelte után öblítse le a felesleges vizet, ha az a hajon marad.
 9. Szárítsa meg a szálakat egy törülközővel.
 10. Közvetlenül a második fázis után alkalmazzon mousse-elixírt a fürtök tisztítására.
 11. Hagyja hatni 5-10 percig.
 12. Távolítsa el a felesleget egy törülközővel.

Az egész eljárás körülbelül 50-60 percet vesz igénybe. Laminálás után két napig nem ajánlott hajat mosni. Megengedett a hajszárító, a vasaló és a hajsütővas használata, de az üzemmódnak gyengédnek kell lennie, és nem haladhatja meg a 120 fokot. A jövőben jobb, ha a szálakat egy speciális samponnal hajra mossuk, amelyen átesett a laminálási eljárás.

Hozzávetőleges fogyasztás

 • rövid haj (7-10 cm): 20-30 ml;
 • közepes hosszúságú (15-30 cm) fürtök: 30-40 ml;
 • hosszú szálak (30 cm felett): 40-60 ml.
 • rövid fürtök: 5-10 ml;
 • átlagos hosszúsággal: 10-15 ml;
 • hosszú haj: 15-20ml.

Effektus használata

Az eljárás lehetővé teszi kiváló eredmények elérését:

 1. A szálakat belülről erősítik.
 2. A szerkezeti károsodások megszűnnek.
 3. A leválasztott mérlegeket és a hasított végeket összeragasztják.
 4. A fürtök rugalmasságot, rugalmasságot és selymes fényt kölcsönöznek.
 5. A haj optikai térfogata nő.
 6. A haj könnyebben kezelhetővé válik. A fogmosás és a stílus megkönnyíti.

A hatás két hónapig vagy tovább tart. Különös gondosság ajánlott az eredmény fenntartása érdekében. Jobb olyan természetes samponokat használni, amelyek nem tartalmaznak káros összetevőket, például szulfátokat, parabéneket, szilikonokat. A laminálási eljárást kéthetente meg kell ismételni. Hosszú haj esetén a szett öt foglalkozásra elegendő.

Ellenjavallatok és lehetséges negatív következmények

A laminálási eljárás nem ajánlott a következő esetekben:

 • a kompozíciót alkotó komponensek egyéni intoleranciája;
 • a fejbőr károsodása és betegségei;
 • terhesség;
 • laktációs időszak.

Lehetséges negatív következmények:

 1. Ha gyakran tenné ki a fürtöket a kompozíciónak, fokozott törékenység és veszteség jelenhet meg.
 2. Fennáll annak a veszélye, hogy az egyéni test reakcióba lép a gyógyszer összetevőivel, ami allergia formájában nyilvánul meg.

A haj laminálásának koncepció termékei a keratin páratlan tulajdonságain alapulnak. A komplex lehetővé teszi az erősen sérült szálak gyors és hatékony helyreállítását. Jobb, ha szakemberre bízza az eljárást, de ilyen lehetőség hiányában teljesen lehetséges, hogy otthon végezze el a laminálást. A legfontosabb az utasítások szigorú betartása.

Haj laminálása - akik kipróbálták, az Ön véleménye

Lányok, szia mindenkinek! Régóta szeretném kipróbálni ezt a csodálatos eljárást, mivel körülbelül hat éve emelek ki és a hajam folyamatos ápolásra szorul. Nemrégiben egy internetes áruházban, ahol folyamatosan ápolószereket vásárolok, találtam egy ilyen készletet, szeretném otthon kipróbálni, de először szeretném elolvasni az Ön véleményét - ki próbálta a laminálást? hogy áll az eljárás általában? mi történik a hajjal? milyen hatás és mennyi elég?

LAMINÁLÁSI KÉSZLET FOGALMA

1. LÉPÉS: A hajat mélytisztító samponnal, vagy a szokásos samponnal (olvassa el a csomagoláson, a sampont parabénmentesen kell mosni) többször meg kell mosni, és törölközővel meg kell szárítani. Alkalmazza az 1. lépést - forró fázis és hagyja hatni 10-20 percig. Az időtartamot a hajkárosodás mértékének megfelelően kell megválasztani. Minél rosszabb az állapot, annál hosszabb ideig tart a termék megtartása, de legfeljebb 20 perc. Öblítse le meleg, de nem forró vízzel. Folytathatja a második fázist.

2. LÉPÉS: A Concept által alkalmazott lamináláshoz hideg fázist alkalmazunk az első forró fázis után. Vigye fel a terméket a hajra a gyökereitől a végéig. Várj 5 percet. Mossa le meleg vízzel. Ezt követően ajánlott a harmadik, utolsó fázis - Mousse elixír használata sérült hajra vagy stressz alatt álló hajra.

3. LÉPÉS: Alkalmazza 3-ból 3-ból fázisként, vagy önálló gyógymódként. Ha a 3-ból 3 lépésben alkalmazza - a második lépés után a teljes hosszúságra vigye fel a hajat, és hagyja 5-10 percig az expozícióhoz, majd fésülje meg a hajat a fogmosáshoz (Speciális fésű. Ez a laminálás kötelező eljárása, és tömítésnek nevezik). Nem célszerű vasat használni erre a célra). Nem igényel öblítést. Az alkalmazás után ne mossa a haját (ha lehetséges) 2-3 napig. Szárítás hajszárítóval nem szükséges, ha önálló termékként használják.

Laminálás laminálás nélkül Concept Keratin Laminage segítségével

Ezúttal a Concept vonalról mesélek, hogy fenntartsák a Top Secret Keratin Laminage laminálási hatást.

A termékek gyengéd ápolást, simítást, helyreállítást ígérnek, és az egyik még hidratálást is ígér, valamint a legfontosabb dolog - a haj laminálásának fenntartása és meghosszabbítása.
A hajam nem volt laminálás után, és nem csináltam más eljárásokat, de tetszett a vonal egésze.
Érdekes volt kipróbálni, mert vannak jó ígéretek, vannak kellemes összetevők és egy kis ijesztő pontosítás a kondicionáló alkalmazásának módjában (ez is érdeklődést vált ki, ezzel találkoztam először).

A hajam hosszú, egyenes, nem festett, világosbarna, porózus, hajlamos a szárazságra, leginkább a hidratálást kedvelik, általában nem veszek észre nagy hatást a helyreállító szerek hatására.

Concept, Keratin Laminage sampon, 250 ml

A samponon sok apró betű található, de a kontrasztnak köszönhetően minden olvasható.

Összetétel és aroma
A sampon átlátszó gélű, nem túl folyékony állagú, kellemes szalonaroma.

Gyártó ígéretek
A keratinnal dúsított sampon fenntartja a hatást a biokeratin laminálás után. Tökéletesen ápolja az unalmas törékeny hajat, volumenet ad, simavá és fényessé teszi a hajat. A sampon enyhe felületaktív anyagai gyengéden tisztítják a hajat anélkül, hogy károsítanák a biopolimer védőfóliát. A tejsav stimulálja a regenerációs folyamatokat és normalizálja a fejbőrt. Parabénmetes.

Nem találtam az interneten a kompozíciót, de nagyon sokáig tart újranyomni a csomagolásból, és tévedhetek valamilyen összetevő helyesírásával. Ezért megnézzük a fenti fotót, valami látszik rajta, és röviden elmondom a kompozíció feltűnő fontos árnyalatait.
A kompozícióban összetévesztenek a szulfátok azzal összefüggésben, hogy a sampont kijelentik, hogy megőrzi a biokeratin laminálás hatását. És azt is megzavarja a szilikon, feleslegesnek tartom őket a fejbőrre szánt termékekben.
Örül a panthenol, a hidrolizált keratin, a tejsav jelenlétének.

Alkalmazási mód
Óvatosan habosítson és oszlassa el a nedves haj teljes hosszában. Óvatosan öblítse le a hajat, ügyelve arra, hogy ne deformálja a haj alakját és szerkezetét. Alaposan öblítse le.

Az alkalmazás benyomásai
A sampon könnyen felvihető, jól habzik. A haj nem szárad ki, sőt kisimul, ha a fejbőrről öblít. Amikor mosás közben megérintem a hajam, érzem, hogy milyen sima és folyékony.
Továbbá minden csodálatos a hajjal, még a samponban lévő szilikonok jelenléte és annak ilyen puhasága miatt sem kezdenek gyorsabban koszolni. De semmi csodálatos a fejbőrrel... Nem szereti. Az első alkalmazás után korpásodás jelent meg (számomra ritka eset). Örülök, hogy nem sok, sőt mondhatjuk toleráns. A későbbi pályázatokkal a helyzet nem sokat változott.
A sampont csak a Keratin Laminage rendszer termékeivel próbáltam ki. Olajmaszkok hajról való lemosásához vagy a hajformázással túlterhelt haj öblítéséhez határozottan nem ajánlom..

A jó habzás és a nem túl folyékony állag miatt gazdaságos fogyasztás.

Úgy gondolom, hogy a sampon, puhasága ellenére, bármilyen típusú fejnek megfelel. A korpásodás reakciója pedig egyéniség, lehet, hogy valakinek nem lesz.

305 rubel ár.

Az értékelésem 3. Annak ellenére, hogy a haj ennyire sima a folyamat során, és a haj kutikulája nem nagyon nyílik ki, úgy gondolom, hogy jobb lenne, ha nem lennének szulfátok a készítményben, és szilikon helyett például olaj lenne. Nem vagyok vegyész, de találkoztam ilyen szelíd vegyületekkel. Ezenkívül nagyon nem szeretem a fejbőr termékek szilikonjait..
Ezenkívül korpásodás miatt leminősítettem az osztályzatomat, ami megakadályozza, hogy örömmel használjam a terméket. Még egyszer megismétlem, hogy ez a személyes reakcióm, lehet, hogy nem Ön rendelkezik ezzel.

Concept, Keratin Laminage Conditioner, 250 ml

Csomagolás
Matt fekete műanyag flakon, hasonlóan a samponhoz.


Összetétel és aroma
Az állaga kellemes krémes, vastagabb, mint a légkondicionálóknál szokásos, a szalon aromája kellemes, a színe fehér, nem átlátszó.

Gyártó ígéretek
Az egyedülálló biopolimerekkel és keratinnal dúsított kondicionáló a biokeratin laminálás után is fenntartja a hatást. Tökéletesen ápolja a fénytelen törékeny hajat, növeli a volumenét, rugalmassá és kezelhetővé teszi a hajat. Kisimítja és meghosszabbítja a fényes árnyékoló hatást. Véd az UV sugárzástól. Parabénmetes.

Alkalmazási mód
Alkalmazza a korábban mosott hajra. Megpróbálva nem deformálni a haj alakját és szerkezetét, ossza szét a teljes hosszon. Hagyja 5-7 percig, öblítse le vízzel.

Az alkalmazás benyomásai
A balzsam használata nagyon egyszerű, a kondicionáló számára elég vastag, ezért felvitelkor nem csöpög le a hajból. Tiszta, törülközővel szárított hajra kenem, előbb Keratin Laminage samponnal mosott. Az alkalmazás módja kissé megzavart, aggódtam, hogy valami nem túl jó dolog történhet a hajjal, ha nem maradnak abban a lógó egyenes helyzetben, amelyben a kondicionálót alkalmazom. És rendkívül kényelmetlen így állni, annál is inkább 5-7 percet vesz igénybe, hogy a termék a hajon maradjon, mint egy maszk. Kockáztam hát, és a fejem tetején szépen körbe gördítettem a hajam. A szükséges idő elteltével ugyanabban a helyzetben mostam le a hajat, amelyben a kondicionálót (fejjel lefelé) alkalmaztam. A haj sima és kellemes volt, mint a sampon után.
Ezután keratin spray volt az én gondomban. Cserélni vagy egyáltalán nélküle nem próbáltam befejezni az ellátást.

Nem mondhatom, hogy a kondicionáló gazdaságos, mert szeretek nagylelkűen kenni a hajamra. De ez az, aki szeret.

Mindenkinek tanácsot tudok adni, aki nem kerüli a szilikonokat, a Keratin Laminage kondicionáló jó, fő feladataival tökéletesen megbirkózik, összetétele elfogadható, ha nem a fejbőrre kenjük. A balzsamokat pedig nem alkalmazzák a fejbőrre.

Ár 360 rubel.

5. fokozat. Jó kondicionáló hajhosszra.

Concept, Keratin Laminage Spray, 200 ml

Csomagolás
A palack fekete, de ezúttal fényes, matt, beillesztett címkével, amelynek sablonja hasonló a samponhoz és a balzsamhoz. A porlasztó kiváló, apró részecskékkel jól permetez. Van egy átlátszó fedél.


Összetétel és aroma
A termék jó illatú, mint a termékcsalád többi terméke. Nem zsíros, ragadós vagy csúszós tapintású, szinte olyan, mint a víz. Színtelen és átlátszó.

Gyártó ígéretek
A belépő spray-t a gyenge, sérült haj helyreállítására, megerősítésére és a laminálási hatás fenntartására tervezték. Az eszköz megvédi a fürtöket a magas hőmérséklet hatásaitól a stílus során, a napfénytől fakó színtől, vastagságot és térfogatot ad nekik, lágyítja a végeket. A készítményben található D-panthenol és selyemfehérjék mély hidratáló hatásúak, helyreállítják a szálak rugalmasságát, fényét és simaságát.

Aqua, propilén-glikol, szilikon-kvaternium-16 / glicidoxi-dimetikon keresztpolimer, Undeceth-11, Undeceth-5, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, glicerin, hidrolizált keratin, parfum, fenoxietanol, Cetrimonium-guinopropil-klorid-pant, Dinátrium-EDTA, hidroxi-etil-cellulóz, hidrolizált selyem, etil-hexil-glicerin, nátrium-acetát, izopropil-alkohol, cellulóz, pantolakton, benzofenon-4, benzil-benzoát, hexil-cinnamal, hidroxi-izohexil-3-ciklohedexén-karboxi.

Hidrolizált keratint, panthenolt, hidrolizált selymet (szeretem a selymet a hajtermékekben), szilikonokat, mindenféle simító és hidratáló anyagokat tartalmaz.
A spray-kben a szilikonokat normálisan kezelem, a lényeg az, hogy a spray teljesítse ígéreteit és ne terhelje túl a hajat.

Alkalmazási mód
Permetezze be egyenletesen a hajat a hajba, különös tekintettel a sérült területekre, öblítés nélkül folytassa a frizurát.

Az alkalmazás benyomásai
Az előző lépések után nedves, törülközővel szárított hajra permeteztem a spray-t, majd természetesen megszárítottam a hajam és egyszer hajszárítóval kipróbáltam. A spray nem mosta le, és nem alkalmazott mást.
Kombináció más eszközökkel
A spray-t nemcsak a vonal termékeivel, hanem a szokásos (ismertebb) ápolásom után is kipróbáltam. Szulfátmentes sampon + szilikonmentes kondicionáló (vagy szilikonmentes maszk) + Keratin Laminage Spray = kellemesen sima és könnyen fésülhető haj. A gondozást mindig valamilyen letörölhetetlen szerrel fejezem be: permet vagy olaj kitörölhetetlen, néha mindkettő kombinációjával. Ezúttal csak egy hónapos permetezésem volt a távozás utolsó lépésével. És az eredmény boldoggá tett.

Az eszköz gazdaságos. Nem látok okot a túl sok permetezésre, ennek hatása nem jobb, sőt egy kicsit rosszabb - az alkalmazás után az első pár órában, amíg teljesen megszárad, a haj kissé tapadósnak tűnik. Ez a hatás kissé észrevehető a fotóimban és videóimban, mert ezen a napon a kísérlethez nagylelkűen permeteztem nedves hajat..

Mindenkinek tudom ajánlani a Keratin Laminage Keratin Spray-t, hidratál, kisimít, nem nehezedik le.
Ár 390 rubel.

Értékelés 5. A száraz beltéri levegő ellenére a haj kevésbé villamosodott fel, a vége kellemes megjelenésű és kellemes tapintású.


A Concept Top Secret Keratin Laminage vonallal a hajam gyönyörködtet, sima, fényes, kellemes, puha és selymes, mintha laminálás után (nem én csináltam volna). A sampont lecserélném ugyanarra az enyhe, de kissé eltérő összetevőkre, teljesen elégedett vagyok a másik két termékkel. Leginkább örültem a spray-nek, nem számítottam rá, hogy hidratál.

Örülnék, ha kérdéseim és észrevételeim lennének.
Minden gyönyörű haj és új hozzászólásokig

Komplex helyreállítás a sérült hajra CONCEPT Biolaminálás mély helyreállítása keratin komplexummal Concept profy touch aktív rekonstruktor keratin komplextel

A Concept aktív rekonstruktor keratin komplex biolaminálási eljárással, amely két lépésből áll, segít a haj helyreállításában és védelmében.
A Copcept biolaminálási eljárás célja és eredménye

Az eljárás eredményeként a haj térfogatot, feszességet, rugalmasságot, természetes fényt és egészséges, ápolt megjelenést nyer. Az eljárás eltávolítja a látható szerkezeti sérüléseket és eltávolítja a statikus elektromosságot. Növeli a haj állóképességét és törési erejét.

Fő hatóanyagok

Aminosavak, természetes keratin komplexek és fehérítők.
Az aminosavak beborítják az egyes hajat, helyreállítják és megvédik a sérült hajrészeket.
Arginin és glicin - erősíti a haj szerkezetét.
A glicerin és a szorbit hidratál.
A barackolaj ragyogó és kondicionáló hatású, amely a szerkezet hidratálásáért és simításáért is felelős.
A keratin komplex felismeri a szerkezeti károsodásokat és újraéleszti azokat. A mentolt az első lépés felmelegedése után hűsítő, frissítő és nyugtató összetevőként használják.
törvény

A hajba behatolva a gyógyszer beágyazódik fehérje szerkezetébe. Helyreállítja a nedvesség egyensúlyát, és védő kozmetikai filmszerkezetet hoz létre a hajszál mentén, hogy megakadályozza a fehérje veszteséget. A filmszerkezet a haj körül rögzül az 1. és 2. lépés komponenseinek kölcsönhatása miatt.

Vélemények a botox Concept laminálási hatásáról

Ma a média tele van pozitív véleményekkel a Concept Botox laminálásról, a haj helyreállításáról. Ez nem meglepő, mert az orosz cég termékei lehetővé teszik, hogy a lehető legrövidebb időn belül visszatérjen a fürtök mennyiségéhez, egészséges fényéhez és szépségéhez. A Botox laminálási eljárás utáni szálak selymessé és könnyebben kezelhetővé válnak. A termék táplálja a hajgyökereket, vitaminokkal és tápanyagokkal telíti őket, ami segít helyreállítani a sérült hajszerkezetet. A laminálás lehetővé teszi, hogy megvédje a fürtöket a külső tényezők negatív hatásaitól.

Mi a Botox laminálás

A haj laminálása a szálak gyógyulása, amely a speciálisan keratinból, vitaminokból és tápanyagokból álló készítmények fürtjeire gyakorolt ​​hatás eredményeként következik be. Az eljárás magában foglalja a vitaminkészítmények alkalmazását a haj teljes hosszában.

A botox laminálás a szálakat a következőképpen érinti:

 • táplálja a haj gyökereit;
 • védi a fürtöket a külső tényezők káros hatásaitól.

A gyökerek táplálása a Botox segítségével lehetővé teszi a szálak szerkezetének helyreállítását, térfogatának, fényének és selymességének helyreállítását. A gyökérzet tápanyagokkal való telítettsége segít kiküszöbölni a keresztmetszetet és a túlzott törékenységet.

Fontos: a laminálás nemcsak a szálak helyreállítását teszi lehetővé, hanem a kiszáradástól és a színvesztéstől is. Az eljárás során minden hajon vékony védőfólia képződik. Ez a védelem megakadályozza az öregedést és jelentősen javítja a haj általános állapotát..

Concept termékek

A Concept egy teljes szál-helyreállítási programot kínál a fogyasztóknak. A Botox hatású haj laminálása a Concept termékekkel több szakaszból áll:

 1. Az első lépés a forró fázis. Ebben a szakaszban kinyílnak a hajmérlegek, amelyek lehetővé teszik, hogy a szer behatoljon a hajszerkezetbe, kitöltse és helyreállítsa a sérült területeket;
 2. A második lépés a hideg fázis. Célja a megtöltött és megjavított mérlegek lezárása. A második fázis utáni haj simábbá válik;
 3. Az utolsó szakasz egy speciális krém felvitele. Használata segít a szálak nedvesítésében. A krém nemcsak felgyorsítja a fürtök helyreállításának folyamatát, hanem megkönnyíti a haj formázását is.

A kezelési eljárások szigorú betartásának eredménye szép és egészséges fürtök lesznek. A laminálás hatása 1,5-2 hónapon belül megfigyelhető. Ezután szükség esetén megismételhető az eljárás. A Concept termékek rendszeres használat mellett segítenek teljesen visszaállítani a szálak sérült szerkezetét..

A készlet összetétele a Concept-től

A Botox hatással a haj Conceptre történő lamináláshoz használt standard készlet 3 terméket tartalmaz. Mindegyik vegyületet az eljárás megfelelő fázisában alkalmazzuk.

A lamináló készlet a következő termékekből áll:

 • 1. lépés Forró. Ezt a kompozíciót használják a forró fázishoz. A termék keratint, vitaminokat és tápanyagokat tartalmaz. Egy ilyen összetétel lehetővé teszi a termék számára, hogy ne csak feltárja a hajmérleget, hanem helyreállítsa a hajszerkezetet is;
 • 2. lépés Hideg. A második szert a hideg fázishoz használják. Ez a kompozíció képez védőfóliát a hajszálakon. Ennek a védelemnek köszönhetően a haj nem szenved további károkat, sima és selymes lesz;
 • Hidratáló koncepció. Az eszközt a laminálás utolsó szakaszában használják. A krém táplálja és hidratálja a fürtöket, ami elősegíti azok puhítását és simítását.

A készítmények helyes használata hosszú ideig segít megőrizni hajának szépségét és egészségét..

Fontos: a kívánt eredmény elérése érdekében a fenti eszközöket együttesen kell használni. A termékek külön-külön történő használata nem hozza meg a kívánt hatást.

Felhasználási javallatok

A Botox haj laminálása sokféle göndörprobléma megoldásában segíthet. Az eljárást a következő esetekben mutatjuk be:

 • a szálak károsodása esetén, amelyet gyakori festés és permet okoz;
 • töredezett végek jelenlétében;
 • túlzott szárazsággal és törékeny hajjal;
 • bőséges hajhullással;
 • amikor a szálak egészséges fénye elvész.

A Botox hatású laminálás megszünteti a fenti problémákat és javítja a haj általános állapotát. Az eljárás rendszeres végrehajtása segít megelőzni a metszést és a hajhullást.

A fenti jelzések mellett a túl vékony hajúak számára is ajánlott a laminálás. A Concept vegyületek használata növeli a térfogatot az egyes hajok szerkezetének helyreállításával. A gyógymódok külön előnye, hogy minden hajtípusra alkalmasak, és még az érzékeny bőrűeknél sem okoznak irritációt..

Alkalmazási mód

A kívánt eredmény elérése érdekében szigorúan be kell tartani a Botox hatású lamináló termékek használatára vonatkozó utasításokat. Az eljárást a következő sorrendben hajtják végre:

 1. A fürtöket alaposan mossák samponnal. Mélytisztító szer használata ajánlott;
 2. A megmosott szálakat hajszárítóval szárítják;
 3. 1. lépés Melegen alkalmazzák a szárított, tiszta fürtöket. A termék kefével egyenletesen oszlik el a haj teljes hosszában, a gyökerektől 1,5 cm-rel visszahúzódva;
 4. A kompozíciót legalább 20 percig a fején tartják. A nagyobb hatékonyság érdekében ajánlott kalapot felvenni és hajszárítóval 5 percig hatni a kezelt szálakra;
 5. Miután az 1. lépést 20 percig forrón tartotta, a hajat alaposan mossa le tiszta vízzel sampon nélkül, és törölközővel szárítsa meg;
 6. 2. lépés A szárított szálakat hidegen alkalmazzák. A terméket ecsettel egyenletesen kell elosztani a fürtök teljes hosszában is;
 7. 15 perc elteltével a szálakat folyó vízzel mossuk sampon használata nélkül. Ezután a hajat törölközővel szárítják;
 8. Vigye fel a Concept Moisturizer-t nedves fürtökre. A fennmaradó felesleget papírtörlővel eltávolítjuk;
 9. Az utolsó lépés a hajszárítás és a hajformázás.

Szigorú sorrendben kell követni az eljárást - csak a Concept eszköz helyes használata teszi lehetővé a kívánt hatás elérését.

Eredmények az eljárás után

A Concept Repairing Products rendszeres használata elősegíti a szálak általános állapotának javítását. A Botox hatású laminálás a következő eredményhez vezet:

 • a sérült hajszálak szerkezetének helyreállítása;
 • a hasított végek megszüntetése;
 • a szálak térfogatának visszatérése;
 • a haj hidratálása és a törés megakadályozása;
 • a gyökerek megerősítése és a veszteség megelőzése;
 • egészséges fény és selymesség visszatérése.

A laminálás jótékony hatással van nemcsak a szálakra, hanem a fejbőrre is, megfiatalítja és megvédi az irritációtól. Az eljárás során nyert hasznos anyagok és vitaminok samponozás után is táplálják a hajat. A fürtök lágyabbá és kezelhetőbbé válnak, könnyen fésülhetők és nem keverednek össze.

Fontos: a laminálás lehetővé teszi a haj rövid időn belüli rehabilitációját, de az eredmény viszonylag rövid életű. Ha a szálak túlságosan sérültek és kimerültek, akkor 1,5-2 hónap elteltével meg kell ismételni a kezelési eljárást.

Laminálás után gondozás

A helyreállítási eljárás pozitív hatásának meghosszabbítása érdekében fontos, hogy a haját megfelelően elvégezze, miután elvégezte. A Botox hatással történő laminálás után be kell tartania a következő szabályokat:

 • Ne mossa a haját 2 napig;
 • Vasaló, hajsütővas vagy hajszárító használatakor a hőmérsékleti beállítást nem szabad 120 foknál magasabbra állítani;
 • Megtagadja a durva, kávé és só alapú tisztítószerek használatát;
 • A további ápoláshoz hajtermékeket csak természetes alapon használjon. Ki kell zárni a vegyszereket, nátrium-szulfátot és szilikont tartalmazó samponok, maszkok és balzsamok használatát.

A fenti ajánlások betartása több mint 2 hónapig meghosszabbítja a laminálás hatását. Az elért eredmény fenntartásához pedig nem szükséges különösebb gondosság a szálakkal kapcsolatban..

Előnyök és hátrányok

Mielőtt a Concept termékekkel haj helyreállításához folyamodna, meg kell ismerkednie az eljárás előnyeivel és hátrányaival. A botox laminálásnak a következő előnyei vannak:

 • a felhasznált eszközök biztonsága, a káros vegyi anyagok hiánya a készítményekben;
 • a mellékhatások minimális kockázata;
 • a hajkezelést nemcsak kívülről, hanem belülről is elvégzik;
 • bármilyen típusú bőr használatának képessége;
 • az eljárás védelmet nyújt a hajnak az időjárási viszonyok negatív hatásai, a hajszárító hőhatásai, a hajsütővas és a vasalás ellen;
 • a forró fázis alatt a készítmény nem irritálja a bőrt, nem vált ki allergiás reakciót kiütés, viszketés és gyulladás formájában.

A Concept termékek alkalmazása után a szálak rugalmasabbá és rugalmasabbá válnak, térfogatuk növekszik, a töredezett végek eltűnnek, és egészséges ragyogás jelenik meg..

A Botox-hatással történő laminálás hátrányai közül hangsúlyozni kell néhány ellenjavallat jelenlétét. Hátránya továbbá az alapok rendszeres felhasználásának lehetőségének hiánya, mivel azok zavarják a szőrszálak megfelelő légzését, ami törékenységükhöz és veszteségükhöz vezethet.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Fontos tudni, hogy mint minden haj helyreállító eljárás, a Botox hatású laminálásnak is vannak bizonyos ellenjavallatai. A következő esetekben erősen ajánlott tartózkodni a terápiától:

 • terhesség és szoptatás alatt;
 • az alkalmazott készítmények összetevőivel szembeni allergiával;
 • ha a fejbőr károsodik;
 • a bőr allergiás reakciókra való hajlamával.

Így nincs annyi ellenjavallat a szál laminálására, és többségük átmeneti..

Fontos: megfelelő használat esetén a Concept termékek nem okoznak mellékhatásokat, de ha túl gyakran használják őket, előfordulhatnak. A laminálással való visszaélés a haj általános állapotának, törékenységének és veszteségének romlásával jár. Az ilyen negatív következmények elkerülése érdekében a Concept termékek használata előtt alaposan tanulmányoznia kell a gyártó használati utasítását, és szigorúan be kell tartania annak rendelkezéseit..

Vélemények a botox laminálás koncepciójáról

A Concept Botox hatással történő laminálás valódi eredményei az alábbi vélemények elolvasásával érhetők el:

„Hajvégeim sokáig hasadtak. Sokféle sampont és balzsamot kipróbáltam, de hiába. Láttam az interneten egy hirdetést a Concept helyreállító termékekről. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom. A Botox-effektussal történő laminálás után az eredmény meghökkent - a töredezett hajok érezhetően csökkentek, a haj simábbá és fényesebbé vált. Egy hónap telt el az eljárás óta, és a szálak még mindig szépségükkel örvendeztetnek meg ".

„Többször megváltoztattam a hajam színét, és ez meg is adta az eredményét. A haj nagyon törékeny lett, sok szőr hullott ki minden nap. Ugyanakkor nem tudtam teljesen elhagyni a festést, mivel szürke haj jelent meg. Más kiutat kellett keresnem. Egy barátom azt tanácsolta, hogy Botox hatással laminálják. Nem tartott sokáig a rábeszélés - 2 nap után a szalonban voltam. Az eljárást egy mester hajtotta végre Concept termékek felhasználásával. Több mint elégedett vagyok az eredménnyel - a szálak erősödtek, a szakaszok sokkal kisebbek lettek. Az egyetlen hátrány, hogy az eljárást meg kell ismételni. 2,5 hónappal a laminálás után a hajhullás ismét fokozódott ".

Videó: Concept Botox laminálás

Kimenet

Így a Concept Botox laminálás messze az egyik legbiztonságosabb, leghatékonyabb és megfizethető módszer a fürtök helyreállítására. A kívánt eredmény elérése érdekében fontos betartani a gyártó használati utasítását, és az eljárást szigorúan a megadott sorrendben kell végrehajtani. Nagyon ajánlott, hogy az első laminálást szakképzett szakember végezze. Mielőtt kapcsolatba lépne a kiválasztott mesterrel, tanulmányoznia kell az ügyfelek véleményét a munkájáról. Az első eljárás tapasztalt szakemberrel történő elvégzése lehetővé teszi, hogy megértse, hogyan kell helyesen elvégezni a laminálást a Botox hatással. A Concept termékek használatának eredménye szép és erős haj lesz..

Hihetetlen! Tudja meg, ki a legszebb nő a bolygón 2020-ban!

Botox hatású haj laminálása: energiával és erővel töltjük fel a fürtöket

A bőr botox injekciói hosszú ideje senkit sem lepnek meg, ez az eljárás általánossá vált. A fodrászok a közelmúltban kezdték nyújtani Botox hatású hajrétegző szolgáltatást. Mi az? Hogyan történik az eljárás, milyen hatása van a hajra. Találjuk ki.

Mi a Botox laminálás

A szakértők azt ígérik, hogy ez egy teljesen egyedi módja annak, hogy ne csak a megjelenést, hanem a hajvonal szerkezetét is helyreállítsák. Az eljárás után a fürtök helyreállnak, fiatalodnak, kisimulnak a keratin + Prospin vitamin komplexnek köszönhetően.

Mint látható, a készítményben nincs szokásos botox, de egy speciálisan kifejlesztett vitaminok, mikroelemek, keratin komplex hatása hasonló a bőr szépséginjekcióihoz. A haj botox kezelési eljárásáról további információkat talál weboldalunkon..

Ez a kompozíció benne van a hajszálban, megvastagítja, erős védőgátat hoz létre, erősíti a hajat, széppé és egészségessé teszi. Így a fürtök sokkal több tápanyagot felszívnak, visszatartanak. A hatás sokáig fennmarad, még számos sampon után is.

Ne feledje, hogy a Prospin komplex peptidhez kötött molekulákkal rendelkező aminosavakat tartalmaz. Ez a komplex segít a fürtök fiatalításában, az öregedési folyamat felfüggesztésében, a rossz szálak kiegyenesítésében, széppé, fényessé tételében.

A költség

Ez a fajta hajápolás nemrég jelent meg, de máris sikerült megszeretnie a szép nemet. A szalonban az eljárás költsége a fürtök hosszától függ. Átlagosan 1000-1500 rubel rövid haj esetén, 1600-2500 rubel közepes hosszúságú fürtök esetében, 2600-3500 rubel hosszú szálak esetén.

A haj laminálási komplexumát Botox hatással otthon gond nélkül használhatja. Ehhez három terméket kell vásárolnia: egy terméket a forró fázishoz, a hideg fázishoz és egy hidratáló krémet a laminálás után. A teljes készletre átlagosan 800-1000 rubelt ad.

Ellenjavallatok

Mint sok hölgy által igénybe vett szolgáltatás, a Botox laminálásnak is számos korlátja van..

Nem hajthatja végre az eljárást, ha:

 • problémák vannak a fejbőrrel;
 • hajlamos a különféle gyógyszerek allergiás reakcióira;
 • vár vagy szoptat.

Koncepció rendszer

Ez a helyreállítási program, a szálak kiegyenesítése három szakaszból áll: meleg és hideg fázisból, ápoló krémből az eljárás után. Termékek 1. lépés Forró, 2. megállás Hideg hatással van a haj szerkezetére, mélyen behatolva, vitalitást kölcsönöz a szálaknak.

A gyártók megnedvesített, ragyogó hajat, megnövekedett hajmennyiséget, egészséges, nem összekapcsolódó végeket ígérnek. A vitamin, aminosav komplexum buja, hajlékony, rugalmas lesz, a haj sérült területei kitöltődnek és helyreállnak. Az eljárás eredménye egy hónapig tart, a termékek kumulatív hatást fejtenek ki, az állandó használat a szerkezet helyreállításához vezet.

A forró fázis regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, segít megnyitni a hajmérleget, behatol a haj szerkezetébe, kitölti a sérült területeket. A fürtök simaak, szépek, táplálkoznak.

A hideg fázis összehúzódó, helyreállító tulajdonságú, nyitott, megtelt pelyheket zár le. A végén regeneráló krémet alkalmaznak, amely befejezi a helyreállítási folyamatot, előkészíti a szálakat a későbbi formázáshoz.

Fotók előtt és után

Szakaszos megvalósítás

A Botox kiegyenesítési eljárást három szakaszban hajtják végre:

 1. Először a hajat alaposan mossuk samponnal a haj és a fejbőr mély tisztításához..
 2. Kicsit szárítsa meg a szálakat, ecsettel vigye fel a Step Hot 1. A kompozíciót 15–20 percig a fürtökön kell tartani. Ezt követően alaposan öblítse le a hajat vízzel..
 3. Kefével is alkalmazza a 2. lépést: A készítményt szintén kb. 20 percig keményítik, majd folyó víz alatt leöblítik.
 4. Az eljárás végén kenjen be hidratáló védő krémet, ha van benne felesleg, törölközővel távolítsa el.
 5. Az összes manipuláció után elkezdheti a stílust.

Készítettünk Önnek néhány egyszerű, de hatékony módszert a haj laminálásának otthonra zselatinnal. Erről honlapunkon olvashat.

Gondozás után

A fürtök nem igényelnek különösebb gondozást, elegendő betartani a haj kiegyenesítéséhez ajánlott alapvető utasításokat:

 • Az eljárás után 48 órán keresztül nem ajánlott hajat mosni.
 • Ha haját hajszárítóval, hajsütővasal vagy vasalóval fekteti, állítsa a hőmérsékleti rendszert legfeljebb 120 fokra.
 • Ne használjon durva sóradírt, kávét.

Figyelem! Az ápoláshoz használjon természetes samponokat, balzsamokat, maszkokat, amelyek nem tartalmaznak parabéneket, szilikont, SLS-t.

A haj gondozása a Botox hatással történő kiegyenesítés után nem olyan nehéz, csak szeretnie kell a haját, gondosan vigyázni rá.

Érvek és ellenérvek

Ennek az eljárásnak számos előnye van:

 • a haj fényt, rugalmasságot, egészséget kap;
 • a laminálás még az erősen sérült fürtöket is kisimítja;
 • a töredezett hajvégek eltűnnek, a haj leáll, hajlékonyabbá, rugalmasabbá válik;
 • az alkalmazott kompozíció nemcsak a felszínen működik, hanem mélyen behatol, belülről meggyógyítja a szálakat;
 • növeli a haj mennyiségét;
 • védi a fürtöket a környezet káros hatásaitól, a hajszárító, a hajsütővas és a vasalás hőhatásaitól;
 • természetes összetétele formaldehid nélkül.

Mivel a Botox hatással történő laminálás a haj kezelésére, helyreállítására irányul, gyakorlatilag nincsenek hátrányai. Csak azt mondhatjuk, hogy vannak bizonyos korlátozások, nem minden nő teheti meg ezt az eljárást magának. Azonban szinte minden ellenjavallat átmeneti..

Népszerű haj botox termékek, amelyekben szakemberek bíznak:

Hasznos videók

Mesterkurzus a Concept eszközök használatáról.

A haj biolaminálása otthon - lépésről lépésre

A festékekkel és a hajformázó eszközökkel megégett fürtök különös gondot igényelnek. A haj biolaminálása vagy megvilágítása nemcsak megjelenésük javítását, hanem a festés utáni szerkezet helyreállítását is lehetővé teszi.

Lépésről lépésre haj biolaminálás otthon

A laminálás vagy a megvilágítás egy hajápolási eljárás, amelynek eredményeként a szálak erősebbé és rugalmasabbá válnak. Az eljárás egy meghatározott összetétel alkalmazása a hajon, amely vékony filmmel borítja be. Fényvisszaverő és hozzájárul a külső káros tényezők elleni védelemhez.

Ragyogjon az eljárás után

A biolaminálás során természetes és mesterséges összetevők keverékét használják gondozó összetételként. Az egyetlen különbség a haj laminálása és biolaminálása között a várt hatás. Az első esetben a haj egyszerűen szebb lesz külsőleg, a másodikban - belülről "tele vannak" a vitaminok és más természetes anyagok erejével.

A mérlegek ragasztásának hatása

A haj biolaminálását otthon egyszerű elvégezni egyszerű zselatinnal. Ez a legegyszerűbb és leggyakoribb módja annak, hogy a fürtök ragyogjanak és szépek legyenek. Szüksége lesz megfelelő balzsamra (javasoljuk az Estelle - Estel vagy Garnier - Garnier terméket), egy zacskó zselatint, forralt vagy ásványvizet, valamint egy nem fém tálat.

Ajánlott lamináló balzsam

Lépésenkénti utasítások a keverék előkészítéséhez a biolamináláshoz otthon:

 1. Egy evőkanál zselatint fel kell oldani három evőkanál forró vízben. Ne felejtse el, hogy a zselatint nem öntheti forrásban lévő vízzel - különben nem oldódik fel, hanem csomókká válik. Ha a zselatin nem oldódik fel teljesen, akkor próbálja meg melegíteni mikrohullámú sütőben vagy vízfürdőben;

Felkészülés otthoni laminálási foglalkozásra

2. Adjon öt csepp bármilyen hajolajat a kocsonyás masszához. Lehet kókusz, vörös narancs vagy bármi más. A masszát 30 percig hagyni kell, hogy megduzzadjon;

Narancsolaj hajra

3. Vegyünk egy evőkanál hajbalzsamot, és keverjük össze a zselatinnal. Ez egy nagyon fontos pont - ha nem alkalmazza a balzsamot, akkor a termék egyszerűen nem mossa le a fejét. A klasszikus recept tartalmaz sampont is, de tapasztalat alapján egyértelművé vált, hogy ez a lehetőség túlságosan megszárítja a szálakat.

A termék lemosása a hajról

Használat előtt fontos a fürtök megmosása és kissé szárítása: nedveseknek kell lenniük, de nem túl nedveseknek. Speciális ecsettel vagy fogkefével a zselatinos massza eloszlik a szálakon. Nagyon óvatosan kell alkalmaznia, enyhén dörzsölje a keveréket a fürtökbe.

A keverék eloszlása ​​a hajon keresztül

A gyökerek megérintése nélkül a zselatint a szálak teljes hosszában alkalmazzák. Ezt követően a hajat műanyagba és törülközőbe csomagolják. Tehát 40 percről 1 órára kell mennie. Mossa le a terméket sampon nélkül, hűvös víz alatt. Fontos, hogy alaposan törölje le a fürtöket, hogy ne maradjon rajtuk zselatin..

Egy másik hasonló házi biolaminálási recept a banán-kókusz keverék. Ezt a lehetőséget gyakran használják vastag és nagyon durva hajú lányok. Úgy gondolják, hogy afrikai országokból érkezett hozzánk, és képes a leg engedetlenebb fürtöket is kiegyenlíteni rövid időre..

Banán kókusz laminálás keverék

  Finom reszelőn meg kell reszelnie egy egész érett banánt. Ha ez nem lehetséges, akkor egyszerűen villával pépesítse össze a gyümölcsöt;

Banán laminálás kész keverék

 • Egy evőkanál kókuszolajat és ugyanannyi tápláló balzsamot adunk a banánkrémhez. A keveréket alaposan összekeverjük, hogy ne legyenek csomók;
 • A tömeg egyenletesen oszlik el a teljes hosszon. A felvitel során fontos, hogy 2 centiméterrel visszahúzódjon a gyökerek elől - különben gyorsan elkezdenek hízni. Az egész fej feldolgozása után be kell csomagolni a szálakat műanyagba, és 30 percig hagyni kell;

  Hozzávetőleges behúzás a gyökerekből

  4. Öblítse le a terméket samponnal, de egy kicsit legyen. Ennek eredményeként fényűző illat jön létre a fürtöktől, a lágyságtól, a fénytől és a simító hatástól..

  Banán laminálás hatása

  Videó: mi a haj biolaminálása otthon és hogyan kell ezt az eljárást végrehajtani

  Színes biolaminálás

  Van nemcsak gondoskodó, hanem színes haj bilaminizáció is. Ez egy olyan eljárás, amely egyesíti az ápolást és a színezést. Természetesen teljes értékű festésről nem lehet szó, de jó alakformálás folyik. 2 és legfeljebb 4 tónusú árnyalatváltást érhet el.

  A színezett kiemelések eredménye

  Festékhatású hajüvegezés kizárólag professzionális termékekkel végezhető. Fontos megjegyezni, hogy az eljárás teljesen biztonságos a fehérített és meghosszabbított haj számára. Sőt, ez gyakran az egyetlen módja annak, hogy az árnyékot azonnal megváltoztassa egy sikertelen festés után..

  Sötétedő eredmény

  A hajvédelmet (ez a színes biolaminálás másik neve) 7 szín alapján hajtják végre, ezért ezt hetes állandó technikának hívják. A színművész ezeket az árnyalatokat más sorrendben és mennyiségben ötvözi egymással, ennek köszönhetően természetes és tökéletesen illeszkedő árnyalatot kap..

  Félig állandó Montibello festék rikító színekben

  Maga az eljárás vagy szépségszalonban, vagy otthon történik, de csak speciális kompozíció alkalmazása esetén. Hogyan történik a színes haj laminálása:

   Kis mennyiségű terméket nedves hajra kenünk. A tonizáló és lamináló hatású termékeket színezésre és intenzív ápolásra osztják. Elsőként a színező készítmény kerül alkalmazásra, amely az egyes hajokat ionok segítségével burkolja be. Ezt a fázist forrónak hívják;

  A szín laminálásának elve

  Ezt követően gondoskodó keveréket terítenek a már kezelt haj felületére. Színezett hajon a professzionális termék 30 percig tart. Ha korábban biohullámot, elszíneződést vagy más agresszív műveletet hajtottak végre, akkor a termék tartási ideje 40 percre meghosszabbodik. Ez egy hideg fázis vagy SPA hajpakolás;

  A kétfázisú biolamináló termékek használatára vonatkozó utasítások

 • A színes bilamináló termékek hajhosszabbításokon használhatók. Néhány jól ismert vállalat még speciális vonalakat is gyárt a meghosszabbítás után.
 • A biolamináláshoz szükséges alapok

  Az otthoni professzionális biolamináláshoz speciális eszközöket használnak, amelyek tartós hatást biztosítanak.

  Professzionális laminálási termék Estel Ineo Crystal

  Vegye figyelembe a piac leghíresebb termékeit:

   Állandó gyönyör selyemmel (Állandó gyönyör). Ezt a terméket minden kozmetikai üzletben megvásárolhatja. Az ár jóval alacsonyabb, mint az analógoké, és a minőség a Sebastian és a Loreal jól ismert termékeinek szintjén van;

  Professzionális otthoni laminálási készlet

  A Lebel Cosmetics által készített haj biolaminálására szolgáló japán szett nagyon híres még a Felkelő Nap földjétől is. Az igényektől függően választható színes vagy átlátszó (gondoskodó) árnyékolás. A vállalat termékei egyedülálló növényi összetevőket, ásványi anyagokat és kivonatokat tartalmaznak;

  Japán kozmetikumok Lebel Cosmetics

  A Moltobene Color savat haj manikűrnek is nevezik. Ez a hajlakk tökéletes a fehérítés és az áteresztés után. A keratin hajegyenesítéshez hasonlóan a tejsavval történő biolaminálás is kumulatív hatást fejt ki. Havonta kétszer megismételheti a munkameneteket ezzel a megoldással. Egyébként megnézhet egy videót a haj polírozásáról, és megtanulhatja, hogyan kell ezt saját maga elvégezni;

  Moltobene Színsav

  3 lépéses program CONCEPT profi a sérült haj laminálásához - ideális a regrowth és a göndör szálakhoz. A termék kisimítja a fürtöket, ragyogást és erőt kölcsönöz nekik. A Concept termék selyemrostokat és vitamin-kiegészítőket tartalmaz;

  A teljes CONCEPT profi termékcsalád színezéshez és lamináláshoz

  A vélemények szerint a Paul Mitchell INK Works termékek (Paul Mitchell, "Biolamination" sorozat) kiváló eredményeket nyújtanak. Ez az amerikai kozmetikum a laminálás két fázisából áll: hideg és meleg. Ennek az eljárásnak a hatása a sampon mennyiségétől és a hajformázás módjától függetlenül legfeljebb 2 hónapig tart..

  Paul Mitchell INK Works árnyalat opciók

  Fotók előtt és után

  A hatást nehéz felmérni, ha nem látja a fényképet előtte és utána: a haj biolaminálása képes megoldani a szálak szinte minden problémáját. A termék felhordása után megszűnik a szárazság, a térfogat hiánya, a keménység és az engedetlenség.

  Fontos Tudni A Maszkok Haj

  Professzionális és otthoni gyógymódok a haj laminálásához

  A haj laminálása most divatos. Ez egy gyors és megbízható módszer a haj simításához és gyönyörű, egészséges ragyogáshoz. Csak egy ilyen öröm drága.

  911 hagyma sampon 911 - vélemények

  Hagyma sampon 911Margarita
  Moszkva 911 vöröshagyma sampon 911 2019. november 20Egy bőrgyógyász tanácsolta ezt a sampont. Hat hónapig segített megállítani a fájó problémát - hajhullást és törést.