Legfontosabb / Kiegészítők

Hajvágás holdnaptár

Kiegészítők

A holdfrizura naptár segít kiválasztani a kedvező napot a fodrászhoz. A Holdról ismert, hogy befolyásolja a haj növekedési sebességét és egészségét. Ismerve a holdnap értékeinek jellemzőit, a Hold fázisát és elhelyezkedését az állatöv jegyeiben, valamint figyelembe véve a hét napját, elkészítettük számodra a hajvágás és hajszínezés naptárát az elkövetkező hónapokra és évekre.

Hogy választják a kedvező napokat?

Annak megítéléséhez, hogy a mai nap kedvező vagy kedvezőtlen nap a fodrászhoz járás holdnaptárának megfelelően, a következő adatokat veszik figyelembe:

 • Holdnap
 • Holdfázis
 • A Hold megtalálása az állatövben
 • A hét napja

Holdnap: ezek 1-től 30-ig terjedő számok, amelyek némelyikének pozitív, más részének pedig negatív hatása van. Például a 2, 5 és 27 holdnap a legjobb a fodrászhoz, az 1, 4 és 28 pedig kedvezőtlen.

Fázisok: van fogyó és fogyó hold, valamint újhold és telihold. Úgy gondolják, hogy ha a fogyó hold idején levágja a haját, a haj lassabban fog növekedni, ha a fázis növekszik, akkor a haj gyorsabban nő vissza..

Horoszkóp: A holdnapokhoz hasonlóan vannak kedvező és kedvezőtlen zodiákus jelei is. Például, ha a Hold Kosban vagy Nyilasban van, akkor jobb, ha ilyenkor nem jelentkezik be egy szépségszalonba, ha a Szűz vagy a Vízöntőnél, akkor a fodrász kellemes és hasznos lesz.

A hét napjai: A fő szabály az, hogy vasárnap ne hajrázzon. Péntek - körültekintéssel.

Női és férfi fodrásznaptárunk ezeket az adatokat egy komplexumban veszi figyelembe, és a hónap minden napjára a legjobb, semleges és legrosszabb dátumokat mutatja..

A hajvágás holdnaptára (június 17.)

2020. június 17, 12:00 - 26 holdnap.

A 26. holdnap sátáni nap, amelynek szimbóluma a Varangy. Ez egy nehéz időszak, amikor jobb, ha nem csinálunk semmi komolyat és fontosat, mivel nagy a valószínűsége az energia, az idő és a pénz pazarlásának. A mai nap legjobb tevékenysége az olyan aktuális ügyek rutinszerű végrehajtása lesz, amelyek nem igényelnek sok fizikai és szellemi tevékenységet..

Hold láthatósága: 14%

Csökkenő hold (4. fázis)

A fogyó hold negyedik fázisa az energia minimális értékre való csökkenésének ideje. Jelenleg leginkább a negatív hatásoknak vagyunk kitéve és hajlamosak vagyunk az instabil pszichés állapotokra..

Hajvágást kell végezni ebben az időszakban, ha vágy van a haj növekedésének sebességének csökkentésére. Ekkor növekedésük nagyon lassú, így levághatja a frufru.

A frizura megváltoztatása nem tilos - még mindig nem fog sokáig tartani, a perme gyorsan fejlődik, a formázási forma még speciális rögzítőszerek használata esetén is szétesik.

Nem ajánlott a holdciklus és a színezés utolsó napjaiban. Bármilyen szín- vagy árnyalatváltozás instabil eredményt ad, amely gyorsan lemosódik. Ez az idő csak új tónusokkal végzett kísérletek vagy szokatlan típusú festések kipróbálásának vágya esetén állhat elő.

A fogyó holdon lévő haj kevésbé érzékeny a rájuk gyakorolt ​​hatásokra, ezért kevés értelme van a maszkoknak és pakolásoknak, a laminálási és keratinizációs eljárásoknak. A készítmények nem szívódnak fel a fürtökbe, és a lelassult anyagcsere most nem teszi lehetővé a kapott komponensek teljes hatását.

A hajvágás és a kép megváltozása a fogyó hold utolsó napjaiban negatívan befolyásolhatja az általános állapotot és a hangulatot. Ebben az időben az ember nagyon meggyengült, ezért a hajra gyakorolt ​​hatások csökkentik a szervezet védekező képességeit mind a betegségek, mind mások negatív hatásai ellen, vonzva a bajokat és depressziós állapotot okozva.

A fogyó hold negyedik fázisának pozitív hatása:

 • most levághatja a frufruokat és elvégezheti a szokásos frizurákat, amelyeket hosszú ideig meg akar tartani;
 • a holdciklus utolsó napjain kísérleteket tervezhet a képpel - az eredmény továbbra sem fog sokáig tartani.

A fogyó hold negyedik szakaszának negatív hatása:

 • a negyedik szakaszban levágott haj nagyon lassan nő vissza;
 • egy új, fodrozott vagy speciális eszközök segítségével frizura gyorsan lemosódik és elveszíti alakját;
 • a festés ebben az időszakban csak a kísérlet kedvéért lehetséges, mivel az eredmény nem fog sokáig tartani;
 • nincs megfelelő alkalom a hajápolásra - most már túl gyengék;
 • fodrász látogatása a fogyó holdon negatívan befolyásolhatja az egészséget és az üzleti életet.

Hold a Bikában

A Bika az egyik földi jel, amelyet makacsság és földhözragadt gondolkodás jellemez. A holdnak az állatöv e jegyében való áthaladása során sokakat ébreszt szokatlan makacsságuk és józanságuk.

A fodrászhoz való kirándulás a Bika hatása alatt napokon nemcsak sikeres lesz - frizurája vagy frizurája csobbanást fog okozni a barátok között. A haj szép, ápolt megjelenése egészséges, ápolt tincsekkel egészül ki. Nem szükséges teljes frizurát készíteni, még a töredezett haj vagy a frufru levágása sem, jelentősen befolyásolja az egész megjelenését.

A kozmetikai eljárások ebben az időszakban minden eddiginél hasznosabbak lesznek, még a színezés és a göndörítés sem váltja ki a szokásos negatív hatást. A haj szerkezete ebben az időben csak jobbá válik, és a haj minimális erőfeszítéssel is egészséges fényt és ápolt megjelenést nyer.

A hajvágás azokon a napokon, amikor a Hold a Bikában van, a gyönyörű megjelenés mellett békét és érzelmi egyensúlyt hoz a lelkiállapotba.

A holdnap hatása

A mai nap nem könnyű, amelynek során nem érdemes új üzletet kezdeni és nagy változásokat végrehajtani. A műveletek kimerítik, de nem vezetnek a kívánt eredményhez. Ezért jobb visszautasítani a frizurát és a frizura radikális megváltoztatását, mivel a haj egészségi állapota nagymértékben befolyásolható. Ezenkívül ez jelentősen rontja megjelenésüket, és ápolatlan és egészségtelen megjelenést kölcsönöz a képnek..

Új stílus ebben az időszakban szintén nem ajánlott, mivel a kép éles megváltoztatása befolyásolja az általános közérzetet, csökkenti a test védekezőképességét mind szellemi, mind fizikai szinten..

A festéssel végzett munka és a speciális vegyületek használatával kapcsolatos egyéb műveletek nem ellenjavalltak a jelenlegi holdnapon. Ma a hatás jobban örömére szolgál, ha organikus és természetes eredetű lehetőségeket használ. Megvédik a hajat, a kívánt megjelenést és szerkezetet biztosítva.

A 26. holdnapon a test túl gyenge, ezért nagyon átgondolt bármilyen változtatást végrehajtani, mert egy fodrász vagy frizura vonzza a betegségeket, ronthatja a hangulatot és hajproblémákat okozhat..

A nap pozitív hatása:

 • ma a természeteshez közeli színekkel lehet színezni. A természetes összetételű színezékek ezen a napon hatnak a legjobban;
 • egészségjavító és egyéb, a hajszerkezet javítását célzó eljárásokat hajthat végre.

A nap negatív hatása:

 • a 26. holdnapon a fodrász nem ajánlott, végrehajtása ronthatja az általános egészségi állapotot;
 • ma nem érdemes változtatni, és a stílusválasztás vagy a frizura, a fáradság és a ráfordított pénz nem fogja elérni a kívánt hatást.

A hét napja befolyásolja

A munkahét közepén egy nap telik el a Merkúr bolygó jele alatt. Az ezen a napon születetteknek szerencséjük lesz olyan tevékenységekben, amelyek aktivitást és kommunikációt igényelnek..

A szerdai fodrászlátogatás remek megoldás, ha növelni akarja barátságosságát és aktivitását a másokkal való kommunikáció során. A hajvágás ezen a napon kényelmet nyújt, segít kapcsolatokat kialakítani új és régi ismerősökkel, az sem rossz, ha felveszi a kapcsolatot a fodrászral azok számára, akik képzésen vesznek részt - egy látogatás hozzájárul a tanulás növekedéséhez és segít jobban elsajátítani a tudás menetét.

A hajkezelések nem hoznak különösebb hatást, de nem is okoznak kárt. A frizura sikeres lesz, és javítja a megjelenést, de hamarosan elveszíti formáját, és ismételten a mesterhez kell fordulni.

Ha csütörtökön született, vagy egyszerűen nem akar túl aktív lenni a barátaival, unja az utazást és egyedül szeretne nyugodt légkörben pihenni, akkor a helyes döntés az lenne, ha egy nappal későbbre halasztaná a szalon látogatását.

Hajvágás naptár: jó napok a fodrászhoz

A fodrász kiválasztása felelősségteljes vállalkozás. Néha a haj színének vagy hosszának megváltoztatása igazi csalódássá válik - az eredmény korántsem ideális, a hangulat tönkremegy. Annak érdekében, hogy a fodrászhoz járás ne zavarjon, jobb megnézni a fodrásznaptárat, és válasszon egy jól ismert szalonot és egy jó mestert is.

 1. Varázs funkció
 2. A mester választása
 3. A hét napja befolyásolja
 4. Horoszkóp-függőség
 5. Hold és fodrász
 6. Rempel naptár

Varázs funkció

A haj tartalmazza az ember testi és lelki erejét. Ez a meggyőződés az ókortól származó mítoszokkal és eposzokkal jött össze. Például az ószövetségi hős Sámsont ellenségei legyőzték, miután Delilah felesége levágta zsinórját. A hősöt elfogták, megkínozták, börtönbe dobták. De a haj újra kinőtt, az erő visszatért hozzá. Sámson lehozta a ház tetejét és meghalt kínzóival együtt.

Még az ókori törzsek is kísértek hasonló legendákat. A barbár vezetők soha nem vágják le a hajukat, hogy ne veszítsék el erejüket és erejüket. Csak a rabszolgákat vágták rövidre. A kereszténység megjelenésével a levágott haj azt jelentette, hogy egy személy önként Isten szolgája lett. Most a szent parancsok elfogadását a szálak levágása kíséri, és tonzúrának hívják.

A női fürtök is mágikus jelentéssel voltak felruházva. Lehetetlen volt levágni vagy megmutatni másoknak. A laza fürtök boszorkányokkal, jóslással jártak. A modern orákulumok azt is állítják, hogy a haj nagy varázslatos erőt hordoz. Jeleket kapnak az Univerzumtól, gondolatokat, érzéseket, érzelmeket halmoznak fel. Minél hosszabb a hossz, annál jelentősebb az erő.

A tárolt információk kedvezőek és negatívak lehetnek, ezért egy zuhany után gyakran könnyedséget és megújulást érez. Néha a hajmosás nem segít megszabadulni a felesleges felhalmozott energiától, akkor le kell vágnia. Elég, ha egy kicsit levágja a hajat, hogy elbúcsúzzon a kedvezőtlen hatástól. A festésnek hasonló hatása van. A hajszín megváltozása lefedi az összes felhalmozott negatív energiát.

Pozitív események híján szépségszalonba kell menni. Elég, ha pár centivel lerövidíti a haját, hogy javítsa az állapotát. A fürtöknek is haszna lesz ebből. Menni szakemberhez sikeres volt, meg kell találnia egy fodrászat "az Ön ízlése szerint", meg kell határoznia egy jó napot a fodrászhoz, figyelembe kell vennie a Hold helyzetét az égen.

A mester választása

Ne bízza a fejét egy ismeretlen fodrászra. Óvatosan kell választania a mestert, mivel egy fodrász során az emberi biotérre hat. A jóindulatú optimista pozitív energiával tölti majd fel az ügyfelet, és jobbá változtatja jövőjét. Egy tapasztalt és idősebb fodrásznak erősebb hatása lesz. Jobb választani egy társat, ha nincs cél az életedért való felelősség valakire való „áthárítása”.

Elhúzódó életproblémák esetén megpróbálhat kapcsolatba lépni egy jó hírű fodrászral. Biztosan idősebb. A frizura frissítése után azonnal jó híreket kaphat, a közeljövőben a bajok megszűnnek. Jobb megtalálni a nemének mestert. Egy férfi negatívumot hoz a személyes és családi kapcsolatokba, ha tetszik neki a vágó lány.

A hét napja befolyásolja

A hét kiválasztott napja befolyásolja a haj állapotát és a sorsot. A holdfrizura naptár elárulja, mit jelent minden nap, lehet-e ma levágni a haját:

 1. Hétfő. Remek nap a szalon meglátogatásához. A hajvágás vagy színezés tetszeni fog. Ennek eredményeként lehetségessé válik a felhalmozott negatív, üres házimunkák visszahúzódása.
 2. Kedd. Akinek fontos döntést kell hoznia, vagy komplex vállalkozást kell indítania, fodrászhoz kell mennie. Ennek eredményeként a helyes döntés önmagában fog meghozni. A haj manipulációi ezen a napon segítenek abban, hogy eltávolodjon a rutintól, és új fényes érzelmeket élhessen meg a közeljövőben.
 3. Szerda. Érdemes ellátogatni egy szépségszalonba társasági és kalandvágyó emberek, vagy azok számára, akik arról álmodoznak, hogy változatosabbá tegyék az életet. A romantikus randevú és egy érdekes utazás nem fogja sokáig várni.
 4. Csütörtök. A holdi fodrásznaptár azt tanácsolja, hogy hajviseljen félénk és visszahúzódó személyeket. Könnyű kiépíteni a kapcsolatokat másokkal. Talán eljön a hírnév.
 5. Péntek. Elősegíti a teljes átalakulást, a képváltást. Jobb, ha nem kísérletezel fodrászattal, ha nem akarsz semmit megváltoztatni. Ha a megjelenés szempontjából jobb változásra van szükség, akkor alkalmas a péntek, valamint a Hold periódusai a Bika és a Bak között.
 6. Szombat. Egy új fodrász örömet okoz, a haj megerősödik. Jó nap a kísérletezéshez. A vágott szálak elveszik az ősök bűneit és karmai adósságait.
 7. Vasárnap. Annak érdekében, hogy a szerencse ne forduljon el, jobb, ha nem látogat el fodrászokat. A hajad levágásával hiányozhat a vagyon. Ha nincs szerencséd, vasárnap kipróbálhatsz egy fodrászatot. Egy gyönyörű frizura vonzza a pozitív változásokat.

Horoszkóp-függőség

Annak megértéséhez, hogy ma lehetséges-e levágni a haját, egy fodrász, melyik napon erősíti meg, figyelmet kell fordítania a Hold helyzetére az állatöv csillagképében. A kedvező és alkalmatlan időt az a tábla jelzi, amelyben az éjszakai csillag található:

 1. Kos. A szőrrel végzett manipulációk semmilyen módon nem befolyásolják állapotukat, de a test megbukik: a krónikus betegségek súlyosbodnak, az immunitás csökken.
 2. Bika, Szűz, Bak. A legjobb alkalom fodrász látogatására. A haj megerősödik, a növekedés fokozódik, a hajhullás csökken. A fodrász alakja tökéletes lesz, a fürtöket könnyen lehet formázni.
 3. Ikrek, Mérleg. A Hold elhelyezkedése ezekben a légjelekben jótékony hatással van a haj növekedésére. A könnyű és terjedelmes hajvágás, a stílus jól fog működni.
 4. Rák, Halak. A hajvágás ilyenkor hosszú ideig megőrzi formáját, a haj megerősödik, táplálékuk növekszik.
 5. Egy oroszlán. Nem szabad fodrászhoz látogatnia, ha semmit sem kell változtatnia az életben, minden megfelel Önnek. De ilyen napokon megváltoztathatja a frizuráját, ha problémák és gondok kísérnek. Az esélyek jó idők.
 6. Skorpió. A jel befolyásolja a személyes kapcsolatokat. Jobb megtagadni a haj manipulálását. A lélektárssal való kapcsolatok javulhatnak, vagy éppen ellenkezőleg, komolyan rosszul alakulhatnak..
 7. Nyilas. Amikor meg kell erősítenie tekintélyét a kollégák körében, bíznia kell ennek a jelnek a pártfogásában. A fodrász ebben az időszakban hozzájárul a karrier fejlődéséhez, előléptetéséhez.
 8. Vízöntő. Nem ajánlott szépségszalonokat felkeresni. A haj állapota romolhat, a vágás és a színezés sikertelen lesz.

Hold és fodrász

Az éjszakai csillag fázisai sok mindent befolyásolnak: a zöld növényzet növekedését, az apályt, az áramlást, az emberek és az állatok viselkedését. Az ember észrevette ezt, és 26 ezer évvel ezelőtt elkészítette az első holdnaptárat. Most megtervezheti az ültetést, a fontos dolgok kezdetét és még a jógaórákat is. Ezeket a rekordokat megnézve megtudhatja, hogy holnap levágja-e a haját vagy sem..

Vágja le a hajat a növekvő holddal - gyorsítsa fel a haj növekedését. A csökkenő világítótest lassítja, míg a frizura tiszta kontúrjai sokáig megmaradnak. A fodrász manapság megerősíti a hajat, megállítja a hajhullást, vastagabbá teszi. A telihold nem jó alkalom stylist meglátogatására. Elveszítheti vitalitását, megbetegedhet. A nap- és holdfogyatkozás szintén kedvezőtlen a hajhossz beállításához..

Minden holdnap más és más hatással van az emberre és a szálak állapotára. Megfelelő és kedvezőtlen holdnapok hajvágásra:

 1. 1. nap Ha fodrászatba megy, lerövidül a várható élettartama.
 2. 2. nap konfliktusokat válthat ki a családdal és a barátokkal.
 3. 3. nap A haj manipulálása indokolatlan kiadásokhoz, rossz egészségi állapothoz vezet.
 4. 4. nap fennáll az ENT-szervek megbetegedéseinek veszélye. A fokozott szorongás lehetséges megnyilvánulásai.
 5. 5. nap Lehetséges pénzbevételek, ingatlanvásárlás.
 6. 8. nap A külső átalakulás, az egészség javítása, mások tisztelete garantált.
 7. 9., 10. nap provokálhatja az egészség súlyos romlását.
 8. 11. nap megnyílhat a tisztánlátás ajándéka, javul az agytevékenység, élesebbé válik az intuíció.
 9. 13. nap. A frizura szépülni fog, a dolgok sikeresen haladnak.
 10. 14. nap Az anyagi helyzet javul, a főnök javasolja a növekedést.
 11. 15. nap hajvágás után fejfájás, az érzelmi állapot romlása lehetséges.
 12. 16. nap A fürtök levágása az önkontroll elvesztéséhez vezet, idegesítő baklövésekhez.
 13. 17. nap elősegíti a veszekedéseket, mentális problémákat, a betegség súlyosbodhat.
 14. 18. nap A hajvágás ezen a napon rossz hatással lesz az egészségre, a másokkal való kapcsolatokra és a pénzügyi szférára.
 15. 19. nap A hajvágás meghosszabbítja a várható élettartamot.
 16. 20. nap A hajvágás elkeseredéshez, mentális viszályhoz vezet.
 17. 21. nap Szerencsés a személyes életedhez. A frizura is örömet okoz.
 18. 22. nap Jólét és pénzbeli nyereség várja azokat, akik ellátogatnak a szépségszalonba.
 19. 23. nap önbizalmat ad, boldogság érzéssel tölt el. A tükör tükrözésének is tetszeni fog.
 20. 24. nap betegséghez vezethet.
 21. 25. nap Nagy a szembetegség esélye.
 22. 26. nap. A frissített fodrász jó érzelmeket hoz. A dolgok felfelé haladnak.
 23. 28. nap jó minden frissítéshez. A kép megváltoztatása örömet okoz másoknak.
 24. 29. nap Az energia, az agyi aktivitás csökkenhet.
 25. 30. nap. A hajvágás kudarcot, ellenséges cselszövéseket vált ki.

A frizura megújításának rossz ideje gondokhoz, egészségvesztéshez vezet. A kedvező napok segítenek a haj megerősítésében, a közérzet növelésében. Csak a fodrásznaptárban kell helyesen navigálni az AstroSphere webhely vagy más források használatával.

Rempel naptár

A. I. Rempel híres pszichológus, asztrológus, a "Gentry" újság szerkesztője 1992 óta. A kiadvány holdnaptárat tesz közzé a Rempel szerint, amely kedvező napokat jelöl a fodrászhoz járáshoz. Az asztropszichológus úgy véli, hogy különleges időpontokban meg kell látogatnia a stylistokat, és be kell tartania a szabályokat:

 1. Soha ne vágd magad. Így nehéz szép frizurát elérni, vagy lerövidítheti az életét..
 2. A pozitív energiának a mestertől kell származnia. Könnyen meghatározható - az ilyen ember mosolygós, nyitott, lélekkel dolgozik, könnyen és örömmel..
 3. A fodrászhoz társ. Fontos, hogy a stylist egyidős legyen az ügyféllel.
 4. A nyírt fürtöket papírba kell csomagolni, és egy gyümölcsfa alá kell temetni.

A hajvágás ütemezésénél és a mester kiválasztásánál hallgatnia kell megérzéseire. Ennek köszönhetően szerencsét vonzhat és megszerezheti álmai haját..

Hajvágás holdnaptár 2020 - kedvező és kedvezőtlen napok a hajvágáshoz

Az ókortól kezdve ismert, hogy az ember életerőjének egy fontos része a hajban összpontosul: a frizurát szinte minden kultúrában mágikus cselekedettel egyenértékűvé tették, végrehajtását pedig különféle rituálékkal társították. A levágott hajat megfelelően meg kellett semmisíteni annak érdekében, hogy a gonosz varázslók ne kapjanak lehetőséget a sérülésre vagy bármilyen más negatív cselekvésre. Különböző hiedelmek és előjelek merültek fel, mert a haj egy biológiai antenna, amely életerőt fogad és elvezeti a testhez. A helyesen és időben történő hajvágás segít megszabadulni a negativitástól és jobbá változtatja az életet..

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fodrászat?

Tudva a haj különleges erejéről, nem fordulhat az első fodrászhoz, akivel találkozik - természetes biotere legalább egy ideig tőle függ. Annak érdekében, hogy a hajvágás a jövőben öröm és jó hangulat forrása legyen, meg kell találni egy szakembert, aki pozitívan tekint a világra és szereti a munkáját. Segíteni fog egy olyan pozitív energia létrehozásában, amely jótékony hatással lesz az életére..

Megfelelő mester kiválasztásakor néhány tippre összpontosíthat:

 • Válasszon magánál fiatalabb fodrászat, ha nincs szüksége más beavatkozására az életbe, és általában minden problémát maga old meg.
 • Érdemes egy idősebb szakemberhez fordulni, ha jobbá akarja változtatni az életét és megszabadulni a folyamatosan kísértő bajoktól..
 • Minden helyzetben nem szabad megpróbálnia önmagát megvágni. Ez komoly beavatkozáshoz vezet a biomező felépítésében, és a legerősebb személyiségek sem képesek önállóan kijavítani a felgyülemlett problémákat..

Ahhoz, hogy egy fodrász ne csak a megjelenését változtassa meg, hanem a közeljövőben pozitív változások forrásává váljon, a holdnaptárra kell összpontosítania. A múlt számos asztrológusa és matematikusa összekapcsolta a Hold fázisait az élő organizmusok növekedési aktivitásával a természetes biomező változásai miatt.

Hogyan állítják össze a hajvágás holdnaptárát?

A holdnaptár évente összeáll: kedvező és kedvezőtlen napokat rögzít bizonyos műveletek végrehajtásához, ebben az esetben egy fodrászhoz. Számításuk több tényező alapján történik:

 • Holdfázisok. Köztudott, hogy pozitív vagy negatív hatással lehetnek az élő szervezetek növekedésére. A megfelelő nap segít megerősíteni a haját vágás után, és egészségesebb megjelenést kölcsönöz neki..
 • Horoszkóp. A hold, mint más égi tárgyak, az év során az állatöv 12 jelén halad át, ez minden ember életét befolyásolja. Minden jelhez elkészítenek egy személyes horoszkópot, amelyben a hold helyétől függően kedvező és kedvezőtlen napokat határoznak meg a szükséges műveletek elvégzéséhez..
 • A hét napja. A helyes választás segít elkerülni a negativitás vonzását az életébe, és a jövőbeni változásokat a lehető legkedvezőbbé tenni..

Az egész év folyamán a holdnaptárra koncentrálhat: minden fodrászhoz vezető út a lehető leghatékonyabbá tehető, hogy pozitív változásokat vonzzon az életébe.

Kedvező napok a hajvágáshoz 2020-ban

A közelgő 2020 minden hónapjára kiszámították a legmegfelelőbb napokat - tervezzen látogatást a fodrászban és különféle eljárásokat, hogy haja erős és egészséges legyen. A 2020-as holdnaptár legfontosabb kedvező napjai:

 • Január. A divatos hajvágáshoz a legalkalmasabb az 1, 3, 6-8, 11-16, valamint a 18-21, 27, 28, 30, 31 lesz. A haj bármilyen módon történő színezése a legjobb 1-3, 6-8, 13-16, 19-22, 27 vagy 31 nap alatt. A többi nap hátrányosnak tekinthető, jobb elkerülni a fodrász látogatását.
 • Február. A legjobb, ha frizurát február 2-án, 6-án, 10-14-én, 18-án, 21-én, 25-28-án vágunk, a festésre legalkalmasabb pedig 2, 10-18, 22, 26-28 lesz..
 • Március. A tavasz eleje remek alkalom a megjelenés frissítésére és egy divatos fodrász létrehozására, amely hangsúlyozza az arcod szépségét. A fodrászat látogatásához a legjobb az 1, 10-13, 15, 18-21, 26, színezéshez választani - 1, 6, 7, 10, 12, 13, 15, 17-19.
 • Április. A sikeres fodrászhoz a legjobb, ha 4, 6, 9-12, 16, 18-21, 23, 24, 26, 28 napot választasz. 7, 8, 10, 11-13, 15, 18-21, 23 nap alkalmas a sikeres festésre.
 • Lehet. Bár a májust rossz időnek tekintik fontos döntések meghozatalában, ez nem indokolja, hogy megtagadja magától egy új stílusos frizurát. Látogasson el egy fodrászba 3., 4., 7., 10., 20., 21., 23., 24. vagy 26. napon, és az új megjelenés szerencsét vonz. Hajfestéshez 10, 11, 12, 15, 18, 19, 21 szám a legalkalmasabb.
 • Június. Az első nyári hónapban a legalkalmasabb a fodrászra az 1., 3., 9., 12., 14., 19., 23., 25. lesz, bármilyen módon festheti a haját..
 • Július. Júliusban a hónap első felében a legjobb a hajvágás, a fodrász látogatásának legkedvezőbb időpontjai 1, 8, 9, 11, 12, 16, 17, 19 nap. De a haj festésére jobb július második felét választani - a 21-től 23-ig, 26-ig, 27-ig, 29-ig és 30-ig megfelelő számok.
 • Augusztus. Különböző kozmetikai eljárások számára a legkedvezőbb: augusztus 1-én, 4-én, 6-án, 9-én, 11-én, 13-án, 14-én, 17-én, 20-án, 21-én, 25-én, 26-án, 28-án, 30-án és 31-én biztonságosan levághatja a haját. A festésre alkalmas idő a 2., 3., 6., 9., 13., 14., 17., 20., 21., 26., 28..
 • Szeptember. Ősz elején sokan igyekeznek frissíteni a képet, vagy teljesen megváltoztatni a képet. Erre a legalkalmasabb napok 1, 2, 6-10, 14, 17, 20, 21-24, 26, 28. A legjobb a hajszín megváltoztatása 2, 6-9, 14, 18, 21, 23-25.
 • Október. A haj kiegyenesítésére vagy új hajvágásra a legjobb idő a 4, 6-9, 12, 17, 19, 21-24, 27, és egy új extravagáns szín létrehozására - 5-8, 18, 19, 21-23, 25.
 • November. A hajvágáshoz 4, 5, 8, 9, 14, 16, 17, 18, 20-22, 24, 26, 27, 29, valamint színező eljárásokhoz - 3-5, 8, 9, 14, 16 -18, 20–22, 24, 26, 27, 29 a hónapban.
 • December. Az év utolsó hónapja kiváló alkalom arra, hogy megszabaduljon a felhalmozódott negativitástól, nem véletlen, hogy sokan közvetlenül az újévi ünnepek előtt döntenek arculatuk megváltoztatása mellett. A fodrász meglátogatásához a legjobb napok a 2., 3., 6., 8., 11., 13., 15., 19., 20., 23., 26., 28., 30., 31. és 2., 6., 9. alkalmasak a hajszín megváltoztatására. 10, 12, 13, 15, 16, 18–21, 23, 25, 26 nap.

A hold fázisának megválasztása a hajvágáshoz

A helyesen megválasztott holdfázis pozitívan befolyásolja a haj állapotát a vágás után - ez alkalom arra, hogy fokozza növekedésüket, vastagabbá és erősebbé tegye őket. A haj erősítésének legjobb módja a növekvő holdfázis kiválasztása a fodrász látogatásához. A gyenge hold pillanataiban a hajvágás is kedvező, mivel segít a hajgyökerek megerősítésében - kevésbé hullanak ki, a haj vastagabbá és hullámosabbá válik.

A hold egyes fázisai azonban teljesen alkalmatlanok a fodrász látogatására:

 • Az újhold a legkevésbé negatív idő minden hajkezelésre. Az asztrológusok úgy vélik, hogy egy ilyen eljárás negatív hatással van az egészségre, sőt "lerövidítheti az életet", mivel különféle betegségeket vonz majd magába. Ez egyben a legalkalmatlanabb alkalom a gyermekek hajvágására. Az asztrológusok úgy vélik, hogy a jövőben az újholdon az első gyermek hajvágás akár hajhullást is okozhat..
 • A fogyó hold megfelelő idő minden típusú epilálási eljáráshoz. Úgy gondolják, hogy ez a szakasz negatívan befolyásolja a haj növekedését, ezért az eljárás eredménye tovább fog tartani..
 • A napfogyatkozás bármely periódusát szintén alkalmatlannak tekintik - ez az az idő, amikor jobb tartózkodni a haj bármilyen műveletétől, hogy ne legyen gyenge, vékony és törékeny..
 • A hajváltáshoz nem ajánlott a holdciklus 9. és 29. napját választani. Ez negatív változásokat vonzhat az életbe, és különféle gondokat válthat ki..
 • Nem szabad levágni a haját, amikor a hold a Halak vagy a Rák jele alá kerül. Ezt az időszakot az emberi egészség szempontjából kedvezőtlennek tartják, ezért jobb, ha a megjelenés változásával várunk..

Még akkor is, ha nem követi a horoszkópokat, és nem hallgat a csillagok tanácsaira, jobb, ha nem kockáztatja egészségét. Elég egy kedvezőbb időszakot várni arra, hogy egy új hajvágás a szépség, az egészség és a pozitív változások forrásává váljon..

A fodrászat felkeresésének legjobb választása a telihold napja. Ebben az időben biztonságosan végezhet bármilyen műveletet hajjal. Még a végek egyszerű vágása is pozitív hatással lesz, és hozzájárul a növekedés további fokozásához. Telihold idején különféle módon színezhet, vagy erősítheti a wellness kezeléseket - ezek lesznek a leghatékonyabbak.

A hét melyik napján jobb fodrászhoz menni?

A szépségszalon látogatásának legmegfelelőbb időpontjának kiválasztásakor arra is figyelnie kell, hogy a hét megfelelő napját válassza. Mindegyiknek megvan a saját jellemzője, így kiszámíthatja az optimális időt a kívánt eredménytől függően:

 • A hétfő tökéletes bármilyen megjelenésével kapcsolatos kísérlethez. Ez egy nagyszerű alkalom a hajvágásra, a haj festésére, a megjelenés kiigazítására vagy a megjelenés teljes megújítására. A megjelenés változásai a hét elején pozitív hozzáállást adnak és segítenek megszabadulni a felhalmozódott negatív energiától.
 • A keddi alkalom a felelős döntések meghozatalára. A fodrászhoz új frizurát keresni azoknak szól, akik belefáradtak az élet egyhangúságába, és kellemes változatot szeretnének adni hozzá.
 • A szerda jó választás szokatlan extravagáns hajvágáshoz. Ha sokáig szeretne kipróbálni valami újat, de nem tud dönteni a változásról, akkor ez lesz a hét legmegfelelőbb napja..
 • A csütörtöki hajvágás pozitív döntés lesz azok számára, akik szerencsét akarnak kelteni az életben, és pénzügyi jólétüket jobbá akarják változtatni. Az ezen a napon megjelenésében bekövetkezett változások hozzájárulnak a barátokkal és a családdal való kapcsolatok kialakításához is..
 • A pénteket nem tartják a legkedvezőbb napnak, ilyenkor jobb tartózkodni a felelősségteljes súlyos döntésektől. Ha pénteken szeretne fodrászni, jobb, ha először ellenőrzi a holdnaptár ajánlásait..
 • A szombati hajvágás lehetővé teszi a biomező "újraélesztését", a normális érzelmi háttér helyreállítását. Régóta szokás ezen a napon kozmetikai és öregedésgátló eljárásokat végezni, valamint ellátogatni a fürdőbe..
 • Jobb tartózkodni attól, hogy vasárnap fodrászhoz menjen. Ez a pihenés és kikapcsolódás napja, amelyen jobb, ha nem hozunk komoly felelős döntéseket. A keresztény hagyomány szerint a csütörtöki hajvágást bűnösnek tekintik..

A modern üzletember nehéz ütemtervét az ajánlásokhoz igazítani, de jobb, ha figyelembe veszi azokat a tanácsokat, amelyek hatékonyságát évszázadok óta tesztelik. A megfelelő időpont segít a legsikeresebb fodrász elkészítésében, amely sokáig örömet okoz, és nem hoz negatív életet életre.

Mikor van a legjobb idő a haj levágására?

A fodrász nemcsak kozmetikai eljárás, amely segít frissíteni és javítani a megjelenését. Az ókortól kezdve a belső állapot megújításának, a belső változások pozitív feltételeinek megteremtésének módjaként tekintenek rá. Javasoljuk, hogy betegség alatt nyírja le a haj végét - ez az egyik bevált módszer a negatív energia eltávolítására az életből és a gyorsabb gyógyulás feltételeinek megteremtésére..

Akkor is érdemes hajvágni, ha pozitív változásokat akar életre kelteni és megszabadulni az unalmas rutintól. Egy új kép a tükörben erőt ad olyan fontos döntések meghozatalához, amelyek tovább befolyásolják az egész életedet. A hajvágás holdnaptárja 2020-ra segít eldönteni, hogy melyik nap alkalmas a szépségszalon látogatására.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez

A hajvágás és hajfestés holdnaptárja személyes tanácsadója és hű asszisztense a szépség és a vonzerő kérdésében. A szépneműek hosszú ideje nagyon figyelnek a hold helyzetére, mert tudják, hogy ez közvetlen hatással van a haj növekedésére és állapotára. A holdnaptár felemeli a leplet a Föld és titokzatos műholdja közötti kapcsolat rejtélyéről, segítve bolygónk nőit abban, hogy kiderüljön, melyik nap a legkedvezőbb egy fodrászhoz vagy színezéshez, és melyik napon érdemes elvetni a hajszálakkal kapcsolatos eljárásokat. A holdnaptárnak megfelelően megváltoztatott frizura sokkal több örömet és örömet okoz tulajdonosának, és lehetővé teszi, hogy újra és újra beleszeressen a hajába.!

 • kedvező nap a frizuraváltáshoz
 • kedvezőtlen nap a frizuraváltáshoz

Holdnaptár 2020 májusára

Május 26

A negyedik holdnap (kb. 06: 35-ig). A hajvágás ezen a napon hátrányosan befolyásolhatja a nyugalmat és felboríthatja terveit. A hajfestés csak természetes árnyalatokban megengedett, általában nem ajánlott a színezés és a frizura megváltoztatása.

Az ötödik holdnap (kb. 06:35). A nap kedvező a hajvágáshoz, ma a haj hosszának megváltoztatása növelheti a tulajdonságokat és kreatív energiát adhat. A nap a színezés számára is kedvező, ami bájt ad és növeli a vonzerőt. A terjedelmes frizura megtelik energiával.

Hold a rák jegyében. A rák ellentmondásos hatással van a hajra. A fodrász ebben az időszakban egyrészt a hajat kezelhetetlenné, semmilyen stílusnak nem teszi lehetővé, másrészt a haj egészségének és erejének szempontjából előnyös lesz. A hajfestés terén előnyben részesítik a sötét tónusokat..

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Május 27

Ötödik holdnap (kb. 07:40). A nap kedvező a hajvágáshoz, ma a haj hosszának megváltoztatása növelheti a tulajdonságokat és kreatív energiát adhat. A nap a színezés számára is kedvező, ami bájt ad és növeli a vonzerőt. A terjedelmes frizura megtelik energiával.

A hatodik holdnap (kb. 07:40). Ma érdemes különös figyelmet fordítani a haj hosszának megváltoztatására vonatkozó döntés meghozatalára - egyrészt a hajvágás pozitív hatással lehet az egészségre, másrészt ronthatja a megjelenést. Meg kell hallgatnia a testét, meg kell értenie az egészségét. A nap nem kedvez a foltosodásnak, lehetőség van konfliktus kiváltására.

Hold az Oroszlán jegyében. Ez az időszak nagyon kedvező a haj bármilyen hatása szempontjából: hajvágás, színezés és különböző stílus. Leo hatásának köszönhetően a haj vastagabbá és simábbá válik. És ha javítani akar a helyzeten, ideje ellátogatni egy fodrászba vagy szalonba..

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Május 28

A hatodik holdnap (kb. 09:00 óráig). Ma érdemes különös figyelmet fordítani a haj hosszának megváltoztatására vonatkozó döntés meghozatalára - egyrészt a hajvágás pozitív hatással lehet az egészségre, másrészt ronthatja a megjelenést. Meg kell hallgatnia a testét, meg kell értenie az egészségét. A nap nem kedvez a foltosodásnak, lehetőség van konfliktus kiváltására.

Hetedik holdnap (kb. 09:00 órától). A mai hajvágás viszályokhoz és veszekedésekhez vezethet. A hajfestés szintén nem ajánlott, éppen ellenkezőleg, a nap kedvezőbb a tisztító eljárások számára.

Hold az Oroszlán jegyében. Ez az időszak nagyon kedvező a haj bármilyen hatása szempontjából: hajvágás, színezés és különböző stílus. Leo hatásának köszönhetően a haj vastagabbá és simábbá válik. És ha javítani akar a helyzeten, ideje ellátogatni egy fodrászba vagy szalonba..

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Május 29

Hetedik holdnap (kb. 10: 20-ig). A mai hajvágás viszályokhoz és veszekedésekhez vezethet. A hajfestés szintén nem ajánlott, éppen ellenkezőleg, a nap kedvezőbb a tisztító eljárások számára.

Nyolcadik holdnap (kb. 10:20). A nap nagyon kedvező a hajhossz megváltoztatásához. A hajvágás ezen a napon vonzza az egészséget, a hosszú élettartamot és hozzájárul a jó fizikai állapot eléréséhez. A hajfestés csak természetes festékekkel ajánlott, különben fennáll a veszélye, hogy kellemetlen helyzetbe kerül.

Hold az Oroszlán jegyében. Ez az időszak nagyon kedvező a haj bármilyen hatása szempontjából: hajvágás, színezés és különböző stílus. Leo hatásának köszönhetően a haj vastagabbá és simábbá válik. És ha javítani akar a helyzeten, ideje ellátogatni egy fodrászba vagy szalonba..

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Május 30

Nyolcadik holdnap (kb. 11:50 óráig). A nap nagyon kedvező a hajhossz megváltoztatásához. A hajvágás ezen a napon vonzza az egészséget, a hosszú élettartamot és hozzájárul a jó fizikai állapot eléréséhez. A hajfestés csak természetes festékekkel ajánlott, különben fennáll a veszélye, hogy kellemetlen helyzetbe kerül.

A kilencedik holdnap (kb. 11:50). A nap kedvezőtlen a hajhossz megváltoztatásához, ami betegségeket okozhat. De a színezés - éppen ellenkezőleg, erőt ad és elutasítja a negatív érzelmeket.

Hold a Szűz jegyében. Ebben az időszakban lesz sikeres a szépséggel és az egészséggel kapcsolatos összes eljárás, amelynek eredményei sokáig kitartanak. Ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre - ezek egészséget és vonzót fognak hozni..

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Május 31

A kilencedik holdnap (kb. 13:15 óráig). A nap kedvezőtlen a hajhossz megváltoztatásához, ami betegségeket okozhat. De a színezés - éppen ellenkezőleg, erőt ad és elutasítja a negatív érzelmeket.

A tizedik holdnap (kb. 13:15 órától). Ma ajánlott felhagyni a hajvágással az egészség és a fizikai állapot esetleges romlása miatt. A mai színezés pozitív hatással lesz az emberekkel való kapcsolatokra.

Hold a Szűz jegyében. Ebben az időszakban lesz sikeres a szépséggel és az egészséggel kapcsolatos összes eljárás, amelynek eredményei sokáig kitartanak. Ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre - ezek egészséget és vonzót fognak hozni..

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 1

A tizedik holdnap (kb. 14:45 óráig). Ma ajánlott felhagyni a hajvágással az egészség és a fizikai állapot esetleges romlása miatt. A mai színezés pozitív hatással lesz az emberekkel való kapcsolatokra.

Tizenegyedik holdnap (kb. 14:45 órától). Jó nap a fodrászhoz: Élesíti az intuíciód és a belátásod. A hajfestés előnyösebb a természetes festékekkel, bármilyen más nem kívánatos.

Hold a Mérleg jegyében. A Mérlegben lévő Hold felgyorsítja a haj növekedését, de ebben az időszakban végzett fodrász után a haj szemtelenné válhat és elkezd göndörödni. Ne végezzen drasztikus változtatásokat a frizurán (a haj hossza és színe), mert az eredmény csalódást okozhat.

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 2

Tizenegyedik holdnap (kb. 16:15 óráig). Jó nap a fodrászhoz: Élesíti az intuíciód és a belátásod. A hajfestés előnyösebb a természetes festékekkel, bármilyen más nem kívánatos.

A tizenkettedik holdnap (kb. 16:15 órától). A hajvágás ezen a napon veszélyes, mivel szerencsétlenséget, életet vagy egészséget fenyeget. Színezés lehetséges, de ajánlott növényi festékeket használni.

Hold a Mérleg jegyében. A Mérlegben lévő Hold felgyorsítja a haj növekedését, de ebben az időszakban végzett fodrász után a haj szemtelenné válhat és elkezd göndörödni. Ne végezzen drasztikus változtatásokat a frizurán (a haj hossza és színe), mert az eredmény csalódást okozhat.

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 3

A tizenkettedik holdnap (kb. 17:45 óráig). A hajvágás ezen a napon veszélyes, mivel szerencsétlenséget, életet vagy egészséget fenyeget. Színezés lehetséges, de ajánlott növényi festékeket használni.

Tizenharmadik holdnap (kb. 17:45). Ma egy fodrász nemcsak a frizurák váltásának kiváló eredményét hozza, hanem sok szerencsét és boldogságot is jelent a személyes életében. A nap kedvező a hajfestéshez, de mégis jobb természetes festékeket használni.

Hold a Skorpió jegyében. Nagyon instabil jel a haj állapotát illetően: a fodrász ebben az időszakban pozitív és negatív hatással is lehet az ellenkező nemmel fennálló kapcsolatokra. A legjobb megoldás a wellness-kezelések elvégzése lenne a hajad számára. A festés csak növényi festékekkel megengedett.

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 4

Tizenharmadik holdnap (kb. 19:15 óráig). Ma egy fodrász nemcsak a frizurák váltásának kiváló eredményét hozza, hanem sok szerencsét és boldogságot is jelent a személyes életében. A nap kedvező a hajfestéshez, de mégis jobb természetes festékeket használni.

A tizennegyedik holdnap (kb. 19: 15-től). A mai hajvágás hozzájárul a szakmai előmenetelhez, javítja a szakmai ügyeket és az anyagi helyzetet. A színezés elfogadható, de ajánlott ezen a napon előnyben részesíteni a sötét tónusokat.

Hold a Skorpió jegyében. Nagyon instabil jel a haj állapotát illetően: a fodrász ebben az időszakban pozitív és negatív hatással is lehet az ellenkező nemmel fennálló kapcsolatokra. A legjobb megoldás a wellness-kezelések elvégzése lenne a hajad számára. A festés csak növényi festékekkel megengedett.

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 5

Tizennegyedik holdnap (kb. 20:45 óráig). A mai hajvágás hozzájárul a szakmai előmenetelhez, javítja a szakmai ügyeket és az anyagi helyzetet. A színezés elfogadható, de ajánlott ezen a napon előnyben részesíteni a sötét tónusokat.

Tizenötödik holdnap (kb. 20:45). Nem a fodrász számára a legkedvezőbb nap, mert ma káros hatással lehet a pszichológiai állapotra, szorongást és egészségi problémát okozhat. A nap alkalmas haj világos színű festésére.

Hold a Nyilas jegyében. Ha ebben az időszakban vágja le a haját, a haj gyorsabban nő vissza, de rakoncátlanná válhat. Ezenkívül a hajvágás elősegítheti az előmenetelt. A hajfestés eredménye nem biztos, hogy megfelel az elvárásoknak, érdemes ezt a folyamatot a lehető legenergikusabban megközelíteni.

Telihold. A telihold idején a haj hosszának és színének megváltoztatása drámai változásokhoz vezethet az életben..

Június 6

Tizenötödik holdnap (kb. 22:05-ig). Nem a fodrász számára a legkedvezőbb nap, mert ma káros hatással lehet a pszichológiai állapotra, szorongást és egészségi problémát okozhat. A nap alkalmas haj világos színű festésére.

A tizenhatodik holdnap (kb. 22: 05-től). A fodrász számára kedvezőtlen nap súlyos egészségügyi problémákat okozhat, és boldogtalanságot okozhat. A színezés ma zajlik, azonban alaposan meg kell fontolnia egy új szín vagy hajszín kiválasztását.

Hold a Nyilas jegyében. Ha ebben az időszakban vágja le a haját, a haj gyorsabban nő vissza, de rakoncátlanná válhat. Ezenkívül a hajvágás elősegítheti az előmenetelt. A hajfestés eredménye nem biztos, hogy megfelel az elvárásoknak, érdemes ezt a folyamatot a lehető legenergikusabban megközelíteni.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 7

A tizenhatodik holdnap (kb. 23: 10-ig). A fodrász számára kedvezőtlen nap súlyos egészségügyi problémákat okozhat, és boldogtalanságot okozhat. A színezés ma zajlik, azonban alaposan meg kell fontolnia egy új szín vagy hajszín kiválasztását.

Tizenhetedik holdnap (kb. 23: 10-től). Ez a nap kudarcot okozhat minden vállalkozásban. A hajvágás ma vonzhatja a gonoszt. A haj világos és vörös tónusú, természetes festékekkel történő színezése javíthatja a másokkal való kapcsolatot.

Hold a Bak jegyében. A haj nyírása pozitív hatással lesz a haj egészségére, erőt ad és csökkenti a hajhullást. A színezés sikeres lesz, és kevesebb kárt okoz a hajában. Jó alkalom a színkísérletezésre.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 8

Tizenhetedik holdnap (kb. 23: 55-ig). Ez a nap kudarcot okozhat minden vállalkozásban. A hajvágás ma vonzhatja a gonoszt. A haj világos és vörös tónusú, természetes festékekkel történő színezése javíthatja a másokkal való kapcsolatot.

A tizennyolcadik holdnap (kb. 23:55). A hajvágás ma vagyoni veszteséghez vezethet. A színezést is jobb megtagadni..

Hold a Bak jegyében. A haj nyírása pozitív hatással lesz a haj egészségére, erőt ad és csökkenti a hajhullást. A színezés sikeres lesz, és kevesebb kárt okoz a hajában. Jó alkalom a színkísérletezésre.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

június 9-én

Tizennyolcadik holdnap. A hajvágás ma vagyoni veszteséghez vezethet. A színezést is jobb megtagadni..

Hold a Vízöntő jegyében. Jó alkalom a frizura változtatásaira és kísérleteire, ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre. A Vízöntő gyakorlatilag nincs hatással a haj egészségére, de vonzza az élet változásait.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 10.

Tizennyolcadik holdnap (kb. 00: 30-ig). A hajvágás ma vagyoni veszteséghez vezethet. A színezést is jobb megtagadni..

A tizenkilencedik holdnap (kb. 00: 30-tól). A nap kedvezőtlen a hajvágás szempontjából, negatív érzelmeket és egészségügyi problémákat okozhat. A természetes színezékekkel történő festés új üzleti kapcsolatokat vonz.

Hold a Vízöntő jegyében. Jó alkalom a frizura változtatásaira és kísérleteire, ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre. A Vízöntő gyakorlatilag nincs hatással a haj egészségére, de vonzza az élet változásait.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 11

A tizenkilencedik holdnap (kb. 00: 55-ig). A nap kedvezőtlen a hajvágás szempontjából, negatív érzelmeket és egészségügyi problémákat okozhat. A természetes színezékekkel történő festés új üzleti kapcsolatokat vonz.

A huszadik holdnap (kb. 00: 55-től). A hajvágás rossz napja, a hajhossz megváltoztatása depressziót és csüggedést okozhat.

Hold a Vízöntő jegyében. Jó alkalom a frizura változtatásaira és kísérleteire, ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre. A Vízöntő gyakorlatilag nincs hatással a haj egészségére, de vonzza az élet változásait.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 12

A huszadik holdnap (kb. 01: 10-ig). A hajvágás rossz napja, a hajhossz megváltoztatása depressziót és csüggedést okozhat. Ma ajánlott a hajat természetes árnyalatokban festeni..

A huszonegyedik holdnap (kb. 01: 10-től). A nap kedvező a hajhossz megváltoztatásához, mivel vonzhatja a közérzetet és önbizalmat adhat az embernek. A haj világos színű festése pedig érdekes embereket vonz..

Hold a Halak jegyében. A hajra és a fejbőrre gyakorolt ​​bármilyen hatás (fodrász, színezés vagy mosás) kiválthatja a korpásodást. Ebben az időszakban kíméletes tisztító eljárások ajánlottak. Hasznos lesz hallgatni önmagára és a testére.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 13

Huszonegyedik holdnap (kb. 01:25-ig). A nap kedvező a hajhossz megváltoztatásához, mivel vonzhatja a közérzetet és bizalmat kelthet. A haj világos színű festése pedig érdekes embereket vonz..

A huszonkettedik holdnap (kb. 01:25). A hajvágás ezen a napon hozzájárul bármely akvizícióhoz, ez vonatkozik az anyagi javakra és az üzleti sikerre, sőt a túlsúlyra is. Ha ma természetes árnyalatot ad a hajnak, javíthatja a közérzetet.

Hold a Halak jegyében. A hajra és a fejbőrre gyakorolt ​​bármilyen hatás (fodrász, színezés vagy mosás) kiválthatja a korpásodást. Ebben az időszakban kíméletes tisztító eljárások ajánlottak. Hasznos lesz hallgatni önmagára és a testére.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 14

A huszonkettedik holdnap (kb. 01:35-ig). A hajvágás ezen a napon hozzájárul bármely akvizícióhoz, ez vonatkozik az anyagi javakra és az üzleti sikerre, sőt a túlsúlyra is. Ha ma természetes árnyalatot ad a hajnak, javíthatja a közérzetet.

A huszonharmadik holdnap (kb. 01:35). Általában a nap kedvező egy fodrászhoz, amely javítja a megjelenést, frissességet kölcsönöz neki, és lehetőséget kínál az anyagi helyzet javítására. Bizonyos helyzetekben azonban a haj hosszának megváltoztatása problémákat okozhat. Ma óvatosabbnak kell lennie a színezéssel - bízza megbízható emberre, komolyan álljon hozzá a színválasztáshoz, és ha kétségei vannak, jobb elhalasztani ezt a folyamatot egy másik napra.

Hold a Kos jegyben. A hajvágás ebben az időszakban hátrányosan befolyásolhatja mind a haj egészségét, mind pedig az egészségi állapotot. A megjelenés romlása szintén ennek a folyamatnak van alávetve. A színezés javíthatja az általános állapotot, ha a haj általános erősítő eljárása, fejmasszázs kíséri.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 15-én

Huszonharmadik holdnap (kb. 01:50 óráig). Általában a nap kedvező egy fodrászhoz, amely javítja a megjelenést, frissességet kölcsönöz neki, és lehetőséget kínál az anyagi helyzet javítására. Bizonyos helyzetekben azonban a haj hosszának megváltoztatása problémákat okozhat. Ma óvatosabbnak kell lennie a színezéssel - bízza megbízható emberre, komolyan álljon hozzá a színválasztáshoz, és ha kétségei vannak, jobb elhalasztani ezt a folyamatot egy másik napra.

A huszonnegyedik holdnap (kb. 01:50). A nap kedvezőtlen a fodrász számára, ma provokálhatja a közérzet romlását és betegséghez vezethet. A hajfestés napjainkban növelheti a kommunikációs készségeket, elősegítheti a kapcsolat kialakítását a "hasznos" emberekkel.

Hold a Kos jegyben. A hajvágás ebben az időszakban hátrányosan befolyásolhatja mind a haj egészségét, mind pedig az egészségi állapotot. A megjelenés romlása szintén ennek a folyamatnak van alávetve. A színezés javíthatja az általános állapotot, ha a haj általános erősítő eljárása, fejmasszázs kíséri.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 16

A huszonnegyedik holdnap (kb. 02:00 óráig). A nap kedvezőtlen a fodrász számára, ma provokálhatja a közérzet romlását és betegséghez vezethet. A hajfestés napjainkban növelheti a kommunikációs készségeket, elősegítheti a kapcsolat kialakítását a "hasznos" emberekkel.

A huszonötödik holdnap (kb. 02:00 órától). A hajvágás ma káros hatással lehet az egészségre: a látás romlásához vezethet. A hajfestés szintén nem ajánlott, negatívan befolyásolhatja az ember társadalmi helyzetét..

Hold a Kos jegyben. A hajvágás ebben az időszakban hátrányosan befolyásolhatja mind a haj egészségét, mind pedig az egészségi állapotot. A megjelenés romlása szintén ennek a folyamatnak van alávetve. A színezés javíthatja az általános állapotot, ha a haj általános erősítő eljárása, fejmasszázs kíséri.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 17

A huszonötödik holdnap (kb. 02: 10-ig). A hajvágás ma káros hatással lehet az egészségre: a látás romlásához vezethet. A hajfestés szintén nem ajánlott, negatívan befolyásolhatja az ember társadalmi helyzetét..

A huszonhatodik holdnap (kb. 02: 10-től). A hajvágás kedvező napja, jó eséllyel vonzza a szerencsét és javíthatja a hangulatát. A színezés ma nem ajánlott, csak természetes árnyalatú hajfestés megengedett.

Hold a Bika jegyében. A Bika nagyon jó hatással van a fodrászra: javul a haj állapota, egészséges, erős és hihetetlenül vonzó lesz. A festés is sikeres lesz. Általánosságban elmondható, hogy a hajszálakkal végzett bármilyen eljárás csak pozitív hatással van a haj állapotára, valamint az általános állapotra és vonzerőre..

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 18

Huszonhatodik holdnap (kb. 02:25-ig). A hajvágás kedvező napja, jó eséllyel vonzza a szerencsét és javíthatja a hangulatát. A színezés ma nem ajánlott, csak természetes árnyalatú hajfestés megengedett.

A huszonhetedik holdnap (kb. 02:25). A hajvágás ezen a napon örömet és jó hangulatot hoz, valamint fokozza a varázst és a vonzerőt. A hajfestés energiával tölti el az embert.

Hold a Bika jegyében. A Bika nagyon jó hatással van a fodrászra: javul a haj állapota, egészséges, erős és hihetetlenül vonzó lesz. A festés is sikeres lesz. Általánosságban elmondható, hogy a hajszálakkal végzett bármilyen eljárás csak pozitív hatással van a haj állapotára, valamint az általános állapotra és vonzerőre..

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 19

A huszonhetedik holdnap (kb. 02:45 óráig). A hajvágás ezen a napon örömet és jó hangulatot hoz, valamint fokozza a varázst és a vonzerőt. A hajfestés energiát ad.

A huszonnyolcadik holdnap (kb. 02:45 órától). A fodrász nagyon jótékony hatással lesz az ember varázsára és varázsára, érdekesvé téve mások számára. A hajfestés stabilitást kölcsönöz az ember társadalmi helyzetének.

Hold az Ikrek jegyében. A fodrász számára kedvező időszak megkönnyíti a hajat, fiatalabbá teszi. A periódus alkalmas a haj festésére és göndörítésére is.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 20

A huszonnyolcadik holdnap (kb. 03: 10-ig). A fodrász nagyon jótékony hatással lesz az ember varázsára és varázsára, érdekesvé téve mások számára. A hajfestés stabilitást kölcsönöz az ember társadalmi helyzetének.

A huszonkilencedik holdnap (kb. 03: 10-től). A haj levágása ezen a napon életváltozásokat von maga után, amelyek lehetnek pozitívak és negatívak is. A hajszín megváltoztatása ma pénzügyi nehézségeket okozhat.

Hold az Ikrek jegyében. A fodrász számára kedvező időszak megkönnyíti a hajat, fiatalabbá teszi. A periódus alkalmas a haj festésére és göndörítésére is.

Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

Június 21

A huszonkilencedik holdnap (kb. 03: 40-ig). A haj levágása ezen a napon életváltozásokat von maga után, amelyek lehetnek pozitívak és negatívak is. A hajszín mai változása pénzügyi nehézségeket okozhat.

A harmincadik holdnap (kb. 03:40 - 21:40). A legjobb, ha a tisztító eljárásokra fordítunk időt, ez a hajra és az egész testre egyaránt vonatkozik.

Az első holdnap (kb. 21:40). A hajvágás ezen a napon lerövidítheti az ember életét. A színezés megtörténik, de jobb természetes természetes festékeket használni.

Hold a rák jegyében. A rák ellentmondásos hatással van a hajra. A fodrász ebben az időszakban egyrészt a hajat kezelhetetlenné, semmilyen stílusnak nem teszi lehetővé, másrészt a haj egészségének és erejének szempontjából előnyös lesz. A hajfestés terén előnyben részesítik a sötét tónusokat..

Újhold. Újhold születése során nem ajánlott megváltoztatni a haj hosszát, jobb, ha időt szakít rájuk: hidratáló és tápláló.

Június 22

Első holdnap (kb. 04: 30-ig). A hajvágás ezen a napon lerövidítheti az ember életét. A színezés megtörténik, de jobb természetes természetes festékeket használni.

A második holdnap (kb. 04: 30-tól). Ma egy hajvágás viszályt és bajt hozhat az ember életébe. A növényi festékekkel készült hajfestés pedig energiával tölt el, érdekes eseményeket vonz.

Hold a rák jegyében. A rák ellentmondásos hatással van a hajra. A fodrász ebben az időszakban egyrészt a hajat kezelhetetlenné, semmilyen stílusnak nem teszi lehetővé, másrészt a haj egészségének és erejének szempontjából előnyös lesz. A hajfestés terén előnyben részesítik a sötét tónusokat..

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 23.

Második holdnap (kb. 05: 30-ig). Ma egy hajvágás viszályt és bajt hozhat az ember életébe. A növényi festékekkel készült hajfestés pedig energiával tölt el, érdekes eseményeket vonz.

A harmadik holdnap (kb. 05: 30-tól). A nap kedvezőtlen a fodrász számára az energiapazarlás szempontjából, de nem az anyag szempontjából - a haj hosszának megváltoztatása ezen a napon javíthatja az anyagi helyzetet. A hajfestés jótékony hatással lesz az egészségre és a karrier növekedésére..

Hold a rák jegyében. A rák ellentmondásos hatással van a hajra. A fodrász ebben az időszakban egyrészt a hajat kezelhetetlenné, semmilyen stílusnak nem teszi lehetővé, másrészt a haj egészségének és erejének szempontjából előnyös lesz. A hajfestés terén előnyben részesítik a sötét tónusokat..

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 24

A harmadik holdnap (kb. 06:45 óráig). A nap kedvezőtlen a fodrász számára az energiapazarlás szempontjából, de nem az anyag szempontjából - a haj hosszának megváltoztatása ezen a napon javíthatja az anyagi helyzetet. A hajfestés jótékony hatással lesz az egészségre és a karrier növekedésére..

A negyedik holdnap (körülbelül 06: 45-től). A hajvágás ezen a napon hátrányosan befolyásolhatja a nyugalmat és felboríthatja terveit. A hajfestés csak természetes árnyalatokban megengedett, általában nem ajánlott a színezés és a frizura megváltoztatása.

Hold az Oroszlán jegyében. Ez az időszak nagyon kedvező a haj bármilyen hatása szempontjából: hajvágás, színezés és különböző stílus. Leo hatásának köszönhetően a haj vastagabbá és simábbá válik. És ha javítani akar a helyzeten, ideje ellátogatni egy fodrászba vagy szalonba..

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 25

A negyedik holdnap (kb. 08: 10-ig). A hajvágás ezen a napon hátrányosan befolyásolhatja a nyugalmat és felboríthatja terveit. A hajfestés csak természetes árnyalatokban megengedett, általában nem ajánlott a színezés és a frizura megváltoztatása.

Az ötödik holdnap (kb. 08: 10-től). A nap kedvező a hajvágáshoz, ma a haj hosszának megváltoztatása növelheti a tulajdonságokat és kreatív energiát adhat. A nap a színezés számára is kedvező, ami bájt ad és növeli a vonzerőt. A terjedelmes frizura megtelik energiával.

Hold az Oroszlán jegyében. Ez az időszak nagyon kedvező a haj bármilyen hatása szempontjából: hajvágás, színezés és különböző stílus. Leo hatásának köszönhetően a haj vastagabbá és simábbá válik. És ha javítani akar a helyzeten, ideje ellátogatni egy fodrászba vagy szalonba..

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 26

Ötödik holdnap (kb. 09:35 óráig). A nap kedvező a hajvágáshoz, ma a haj hosszának megváltoztatása növelheti a tulajdonságokat és kreatív energiát adhat. A nap a színezés számára is kedvező, ami bájt ad és növeli a vonzerőt. A terjedelmes frizura megtelik energiával.

A hatodik holdnap (kb. 09:35). Ma érdemes különös figyelmet fordítani a haj hosszának megváltoztatására vonatkozó döntés meghozatalára - egyrészt a hajvágás pozitív hatással lehet az egészségre, másrészt ronthatja a megjelenést. Meg kell hallgatnia a testét, meg kell értenie az egészségét. A nap nem kedvez a foltosodásnak, lehetőség van konfliktus kiváltására.

Hold a Szűz jegyében. Ebben az időszakban lesz sikeres a szépséggel és az egészséggel kapcsolatos összes eljárás, amelynek eredményei sokáig kitartanak. Ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre - ezek egészséget és vonzót fognak hozni..

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 27.

A hatodik holdnap (kb. 11:00 óráig). Ma érdemes különös figyelmet fordítani a haj hosszának megváltoztatására vonatkozó döntés meghozatalára - egyrészt a hajvágás pozitív hatással lehet az egészségre, másrészt ronthatja a megjelenést. Meg kell hallgatnia a testét, meg kell értenie az egészségét. A nap nem kedvez a foltosodásnak, lehetőség van konfliktus kiváltására.

Hetedik holdnap (kb. 11:00 órától). A mai hajvágás viszályokhoz és veszekedésekhez vezethet. A hajfestés szintén nem ajánlott, éppen ellenkezőleg, a nap kedvezőbb a tisztító eljárások számára.

Hold a Szűz jegyében. Ebben az időszakban lesz sikeres a szépséggel és az egészséggel kapcsolatos összes eljárás, amelynek eredményei sokáig kitartanak. Ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre - ezek egészséget és vonzót fognak hozni..

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 28

Hetedik holdnap (kb. 12: 30-ig). A mai hajvágás viszályokhoz és veszekedésekhez vezethet. A hajfestés szintén nem ajánlott, éppen ellenkezőleg, a nap kedvezőbb a tisztító eljárások számára.

Nyolcadik holdnap (kb. 12: 30-tól). A nap nagyon kedvező a hajhossz megváltoztatásához. A hajvágás ezen a napon vonzza az egészséget, a hosszú élettartamot és hozzájárul a jó fizikai állapot eléréséhez. A hajfestés csak természetes festékekkel ajánlott, különben fennáll a veszélye, hogy kellemetlen helyzetbe kerül.

Hold a Mérleg jegyében. A Mérlegben lévő Hold felgyorsítja a haj növekedését, de ebben az időszakban végzett fodrász után a haj szemtelenné válhat és elkezd göndörödni. Ne végezzen drasztikus változtatásokat a frizurán (a haj hossza és színe), mert az eredmény csalódást okozhat.

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 29

Nyolcadik holdnap (kb. 13: 55-ig). A nap nagyon kedvező a hajhossz megváltoztatásához. A hajvágás ezen a napon vonzza az egészséget, a hosszú élettartamot és hozzájárul a jó fizikai állapot eléréséhez. A hajfestés csak természetes festékekkel ajánlott, különben fennáll a veszélye, hogy kellemetlen helyzetbe kerül.

A kilencedik holdnap (kb. 13: 55-től). A nap kedvezőtlen a hajhossz megváltoztatásához, ami betegségeket okozhat. De a színezés - éppen ellenkezőleg, erőt ad és elutasítja a negatív érzelmeket.

Hold a Mérleg jegyében. A Mérlegben lévő Hold felgyorsítja a haj növekedését, de ebben az időszakban végzett fodrász után a haj szemtelenné válhat és elkezd göndörödni. Ne végezzen drasztikus változtatásokat a frizurán (a haj hossza és színe), mert az eredmény csalódást okozhat.

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Június 30

A kilencedik holdnap (kb. 15: 25-ig). A nap kedvezőtlen a hajhossz megváltoztatásához, ami betegségeket okozhat. De a színezés - éppen ellenkezőleg, erőt ad és elutasítja a negatív érzelmeket.

A tizedik holdnap (kb. 15:25). Ma ajánlott felhagyni a hajvágással az egészség és a fizikai állapot esetleges romlása miatt. A mai színezés pozitív hatással lesz az emberekkel való kapcsolatokra.

Hold a Skorpió jegyében. Nagyon instabil jel a haj állapotát illetően: a fodrász ebben az időszakban pozitív és negatív hatással is lehet az ellenkező nemmel fennálló kapcsolatokra. A legjobb megoldás a wellness-kezelések elvégzése lenne a hajad számára. A festés csak növényi festékekkel megengedett.

Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

Minden, ami a frizurához szükséges a KrasotkaPro-n:

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A TOP-7 legjobb termikus hajvédő: melyiket választhatja, előnyei és hátrányai, vélemények

A modern lány haja maximális gondozást és odafigyelést igényel, mivel a hajszárítók, a hajsütések és a lakkok nyomasztó ütést szenvednek el.

Jelek vagy a hajvágáshoz való modern hozzáállás terhesség alatt: hajvágás vagy sem, a hajvégek lerövidítése és más, már elfelejtett jelek

A várandós nő körül mindig sok hiedelem és babona volt. Egyesek szerint ha hajfestéket használ, megváltoztathatja a baba sorsát, mások szerint a hajvágás lerövidíti a leendő csecsemő életét..