Legfontosabb / Kiemelés

Fodrásznaptár 2020 márciusára

Kiemelés

A 2020. márciusi részletes fodrásznaptár a holdnaptár-algoritmuson alapul, figyelembe véve a Hold hajnövekedésre gyakorolt ​​hatásának sajátosságait. A holdnapok kedvező és kedvezőtlenek a hajápolásra. A 2020. márciusi holdfrizura naptár lehetőséget ad arra, hogy kiválassza a szép időt a szépségszalon látogatásához. A holdnaptárban jelzett idő Moszkva idő (+3 GMT). Vegye figyelembe az időzónáját, ha más területen él.

Hajvágás holdnaptárja 2020 márciusára

Holdnaptár: a növekvő hold

Holdnaptár: telihold

Holdnaptár: fogyó hold

Holdnaptár: újhold

Holdnaptár: a növekvő hold

A hajvágás és a hajfestés naptárának kedvező napjai 2020 márciusában

A frizurák holdnaptára 2020 márciusára a legjobb a fodrászlátogatás megtervezéséhez, mert mindenki tudja, hogy a növekvő és fogyó Hold befolyásolja hajunk növekedését.

2020 márciusában az újhold 24-re, a telihold pedig 9-re esik, így a haj a legerőteljesebben a hónap második évtizedében fog növekedni. A fodrász időzítése 1, 10, 11, 18, 26, 28, 31-re ütemezhető.

A hajfestés szempontjából kedvező napok március 1., 18., 28.. Válassza a növekvő hold napjait, ha azt szeretné, hogy a haj festéke hosszabb ideig tartson. Az irizáló hajszín hatásának elérése érdekében a legjobb, ha természetes árnyalatú festéket használ, ez csak jobban hangsúlyozza egyéniségét..

A hajgöndörítés mindig divat marad. Még hajhosszabbításokat is göndöríthet, ha ez természetes. A curling segít kiemelni egyéni arcvonásait és fiatalosabbá válni. A permet március 10-én és 18-án kedvező lesz.

A hajvágás és a hajfestés naptárának kedvezőtlen napjai 2020 márciusában

Ha azokról a napokról beszélünk, amelyeken nem szabad meglátogatni a fodrászat, akkor ezek tartalmazzák a telihold és az újhold dátumát - március 9. és 24.. A negyedízületek - március 2. és 16. - szintén nem alkalmasak egy szépségszalon látogatására. A legjobb, ha tápláló hajmaszkokat készítünk, és időt fordítunk az öngondoskodásra népi gyógymódokkal..

A haj gondozása sok időt és erőfeszítést igényel, valamint a fodrászhoz látogató napok gondos megtervezése. Legyen következetes, és a 2020. márciusi holdfrizura naptár mindenképpen segít Önnek.

Hajvágás holdnaptára napról napra 2020 márciusára

Mikor kell levágni a hajat: a növekvő holdon, esetleg amikor a hold fogy? Vagy talán a legjobb nap telihold lenne? Kiderült, hogy minden a céljaidon múlik! Vannak napok, amikor a fodrász felgyorsítja a haj növekedését: ezek általában a növekvő hold napjai - 1-től 8-ig és 2020. március 25-től 31-ig..

A fogyó holdon és a teliholdon a legjobb, ha azoknak frizurát készítenek, akiknek nincs kedvük hosszú hajat növeszteni, és akik hosszabb ideig szeretnék tartani a frizurájukat. Ebben az esetben inkább hajrá váljon 2020. március 10. és 23. között.

További információ a bolygók hatásairól ebben a hónapban a cikkben: Általános asztrológiai előrejelzés az állatöv összes jeleire vonatkozóan 2020 márciusára

Milyen napokon nem szabad levágni és egyáltalán megcsinálni a haját? Félretettünk néhány napot, amikor a hold nem lesz az állatöv legsikeresebb jeleiben egy fodrászhoz. Ezeken a napokon: 2020. március 4, 5, 22 és 23.

Ne menjen fodrászhoz olyan napokon, amikor a Vénusz feszült szempontokból áll. 2020. március 31-én is felkerül ezekre a napokra.

A cikk végén talál egy táblázatot, amely bemutatja a különböző fodrászati ​​munkák legjobb napjait 2020 márciusában.

Egyéb hasznos cikkek a 2020. márciusi holdnaptár címszóból:

A hajvágás legjobb ideje 2020 márciusában

♉♊ MÁRCIUS 1., vasárnap. 7., 8. holdnap 09: 45-től. Bika, Ikrek 22: 21-től

Hold pálya nélkül 18: 52-től 22: 20-ig

Hajvágás: Jó nap a fodrászhoz, az egyik legsikeresebb ebben a hónapban, különösen, ha fel akarja gyorsítani a haj növekedését; termikus hajvágás megengedett; hosszú hajvégek levághatók.

Egyéb kezelések: Ez a nap nagyon sikeres a legyengült haj kezelésére és helyreállítására irányuló különböző kezeléseknél. Ha a hajad környezeti hatások vagy stressz miatt nagyon kimerült, akkor a szalonokban a modern helyreállítási módszerekkel a helyzet korrigálható. De kezdheti egyszerűbb otthoni eljárásokkal. A haj színezése elfogadható.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, minőségének és egészségének javítása; a haj kevesebbre esik és hasad.

Legjobb idő: 18:52 előtt.

22: 56-tól HÓNAPJÁN

♊ MÁRCIUS 2., hétfő. 8., 9. holdnap 10: 06-tól. IKREK

I. negyedév, a Hold második fázisa 22: 56-tól

Hajvágás: Megengedett, ha szükséges, de nem jó nap. Ne vágja le a haját, ha bármilyen problémája van az egészségével és a megjelenésével.

Egyéb eljárások: a holdfázis változása, valamint a Vénusz és a Szaturnusz közeledő feszült aspektusa miatt nem javasoljuk ennek a napnak a használatát semmilyen komplex és felelősségteljes hajápolási tevékenységre. Valljuk be a szokásos távozást, kísérletezés nélkül. Volumizáló maszkok készíthetők finom és vékony hajra.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; nincs különösebb hatás.

Legjobb idő: főleg nincs jó idő.

♊ MÁRCIUS 3., kedd. 9., 10. holdnap 10: 35-től. IKREK

Hajvágás: Megengedett, ha szükséges, de nem jó nap. Ne vágja le a haját, ha bármilyen problémája van az egészségével és a megjelenésével.

Egyéb eljárások: a bolygók ezen a napon történő elhelyezkedése nem tanácsolja a komplex hajápolási eljárások igénybevételét, különösen új, nem tesztelt termékek vagy bármilyen vegyszer használatával: nagy a kockázata az allergiás reakciók kialakulásának, mivel az előző napon haját otthon is végezheti. A hajformázókkal is jó hajformázni..

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; nincs különösebb hatás.

Legjobb idő: főleg nincs jó idő.

♊♋ MÁRCIUS 4., szerda. 10., 11. holdnap 11: 14-től. Ikrek, Rák 07: 25-től

Hold pálya nélkül 05:20 és 07:24 között

Hajvágás: Rossz hajvágás napja, jobb elhalasztani.

Egyéb eljárások: A hold átkerül a Rák jegyébe, és ez nem a legsikeresebb helyzete a különféle hajkezeléseknél, legyengült és problémás hajjal végzett munkáknál. De ezen a napon megengedett a nem kívánt szőr eltávolítása, de jobb 08:30 után (előtte a Vénusz feszült aspektusának negatív hatása továbbra is fennmarad).

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; 07:24 előtt - nincs különösebb hatás; 07:24 után - a haj törékennyé, gyengévé és fénytelenné válik, elveszíti vonzó megjelenését, korpásodás jelenhet meg.

Legjobb idő: nincs.

♋ MÁRCIUS 5., csütörtök. 11., 12. holdnap 12: 08-tól. RÁK

Hajvágás: Rossz hajvágás napja, jobb elhalasztani.

Egyéb eljárások: erre a napra nem szabad különösebben bonyolult eljárásokat tervezni, még a nem kívánt szőr eltávolítására sem.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj törékenyebbé, gyengébbé és unalmasabbá válik, elveszíti vonzó megjelenését, korpásodás jelenhet meg.

Legjobb idő: nincs.

Milyen napon vágja le a haját márciusban?

♋♌ MÁRCIUS 6., péntek. 12., 13. holdnap 13: 18-tól. RÁK, LEO 12: 28-tól

Hold pálya nélkül 10: 11-12: 27-ig

Hajvágás: a hajvágás jobb ideje 16:00 óra után, amikor a Hold már követni fogja az Oroszlán jegyét, és a Vénusszal is eltávolodik a feszült aspektustól. Bármilyen férfi hajvágást végezhet, valamint vágott frufruokat is végezhet. Jobb, ha nem választja a termikus hajvágást.

Egyéb eljárások: jó idő a komplex hajmanipulációkra 16:00 óra után kezdődik: elvégezhet eljárásokat a haj kezelésére és megerősítésére, finom permetezésre, hajmaszkokra, beleértve a tisztításra vagy a mennyiség növelésére szolgáló maszkokat is. Most nem szabad festenie a haját (erre jobb idő csak 2020 március végén érkezik).

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; 10:11 előtt - a haj törékennyé, gyengévé és fénytelenné válik, elveszíti vonzó megjelenését, korpásodás jelenhet meg; a Hold nélkül, természetesen nincs különösebb hatás; 12: 27-től - erősíti a hajat, megjelenik az egészséges fény, a haj ápoltabbá válik.

Legjobb idő: 16:00 után.

♌ MÁRCIUS 7., szombat. 13., 14. holdnap 14: 42-től. EGY OROSZLÁN

Hajvágás: Jó nap a fodrászhoz (beleértve a frizurát férfiaknak és gyermekeknek); jól vágott frufru.

Egyéb kezelések: jó nap a hajjal való munkavégzéshez, a színezés kivételével. Csinálhat finom permeteket is. Nem szabad túlzottan használni a forró stíluseszközöket, de jobb, ha ezen a napon teljesen megtagadja őket. Ha nem lehet hajszárító nélkül, akkor mindenképpen használjon hővédő termékeket..

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, az egészséges ragyogás megjelenése, a haj ápoltabbá válik.

Legjobb idő: egész nap.

♌♍ MÁRCIUS 8., vasárnap. 14., 15. holdnap 16: 13-tól. LEO, SZŰZ 13: 48-tól

Hold pálya nélkül 11: 12-től 13: 47-ig

Hajvágás: bár a frizurák napja sikeres, ma veszélyes kísérletezni: csak egy megbízható mesterrel vegye fel a kapcsolatot, akiben megbízhat; vághat frufruot vagy végezhet férfi hajvágást; a termikus hajvágás elfogadható.

Egyéb eljárások: jobb, ha erre a napra nem tervezünk bonyolult eljárásokat. A Vénusz feszült aspektusa miatt fennáll annak a veszélye, hogy a kívánt eredményt ellenkezőleg érjük el. Mondjuk otthoni hajápolás. Nem szabad festenie a haját, mert a kapott árnyalat kellemetlenül meglepheti..

A fodrász hatása a hajra: átlagos magasság; 11:12 előtt - erősíti a hajat, megjelenik az egészséges fény, a haj ápoltabbá válik; pályával nem rendelkező Holddal nincs különösebb hatás; 13: 47-től - nagyon pozitív hatással van a problémás hajra, erősíti a hajat, javítja annak szerkezetét, a haj kevésbé esik ki és töredezik.

Legjobb idő: egész nap (kivéve a hold nélküli időszakot tanfolyam nélkül).

♍ MÁRCIUS 9., 15., hétfő, 16. holdnap 17: 46-tól. SZŰZ

Hajvágás: A hajvágásnak nem rossz napja, főleg, ha problémás hajad van, és nem akarod különösebben felgyorsítani a növekedését (a frufru levágására is jó: nem fog gyorsan nőni); férfi és gyermek hajvágást végezhet, a termikus hajvágás elfogadható.

Egyéb eljárások: jobb, ha nem tervezünk erre a napra különösen összetett eljárásokat, mivel ez a gyenge hold ideje, de a haj otthoni kezelésére és helyreállítására különféle eljárások engedélyezettek.

A fodrász hatása a hajra: átlagos magasság; a haj erősítése, minőségének és egészségének javítása; a haj kevesebbre esik és hasad.

Legjobb idő: egész nap.

♍♎ MÁRCIUS 10., 16., kedd, 17. holdnap 19: 20-tól. SZŰZ, MÉRLEG 13: 03-tól

Hold pálya nélkül 11:32 és 13:02 között

Hajvágás: a hajvágás legjobb ideje a nap első fele, mielőtt a hold tétlenkedne; vághat frufruot, végezhet férfi vagy gyermek hajvágást, valamint termikus hajvágást.

Egyéb kezelések: Jó nap egy göndör vagy hajvasaló ütemezéséhez. Általánosságban elmondható, hogy a nap sikeres a különféle hajkezeléseknél, de jobb, ha az összes eljárás kezdetét a nap első felében tervezzük meg. Haját otthon is megteheti.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; 11:30 előtt - a haj erősítése, minőségének és egészségének javítása; a haj kevésbé esik ki és hasad; 11:30 után - nincs befolyás.

Legjobb idő: 11:30 előtt.

♎ MÁRCIUS 11., 17., szerda, 18. holdnap 20: 53-tól. MÉRLEG

Hajvágás: megengedett, de ha nincs különösebb problémája a hajával, és nem akarja felgyorsítani a növekedését; vághat frufruot vagy végezhet férfi hajvágást; termikus hajvágás csak 15:45 után engedélyezett.

Egyéb kezelések: semleges nap a hajjal való munkavégzéshez, de ha lehetséges a nap folyamán, ne tegyen nagy terhet a hajra forró hajformázó eszközök (hajszárító, vasaló, hajsütő csapok stb.) Formájában. Használhat hajcsavarókat. Jó ezen a napon bármilyen maszkot készíteni a haj tisztítására, valamint a hangerő növelésére.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 15:45 után.

♎ ♏ MÁRCIUS 12., 18., csütörtök, 19. holdnap 22: 24-től. MÉRLEG, SKORPIO 12: 28-tól

Hold pálya nélkül 11:12 és 12:27 között

Hajvágás: rendben, ha korpásod van, akkor jó hajvágást végezz 12:30 után, amikor a hold a Skorpió jelét követi.

Egyéb kezelések: Délután célszerű bármilyen olyan eljárást elvégezni, amelynek célja a korpásodás megszabadulása, mivel a Skorpióban a Hold napjaiban a legsikeresebb a probléma megoldása. Különösen nehéz esetekben javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez, mert a korpásodás gyakran a súlyosabb betegségek tünete lehet.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; 12:27 előtt - nincs különösebb hatás; 12:27 után - egy hajvágás segít megszabadulni a korpától.

Legjobb idő: 12:30 után.

A legjobb holdnapok a hajvágáshoz

♏ MÁRCIUS 13., 19., 20., pénteki holdnap 23: 54-től. SKORPIÓ

Hajvágás: Rendben, ha korpásodik, akkor hajvághatsz férfiakat, vághatsz frufruot vagy regisztrálhatsz termikus vágásra.

Egyéb kezelések: Újabb jó nap a korpásodás elleni küzdelemben. Ezenkívül ma bármilyen tisztító eljárást elvégezhet a haján, például sóalapú bozótokat készíthet a fejbőr számára. Ez az eljárás nemcsak az elhalt sejtek felső rétegeinek eltávolítását segíti elő, hanem növeli a szőrtüszők vérellátását, serkenti azok növekedését..

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; egy fodrász segít megszabadulni a korpától.

Legjobb idő: egész nap.

♏ ♐ MÁRCIUS 14., szombat, 20. holdnap 00:00 órától. SKORPIÓ, NYILVÁN 14: 10-től

Hold pálya nélkül 13: 06-tól 14: 09-ig

Hajvágás: ha korpásodik, vagy termikus vágást szeretne, akkor a legjobb, ha 13:00 előtt levágja a haját; délután - semleges idő a hajvágáshoz. A férfiak hajvágása és frufruja elfogadható.

Egyéb kezelések: semleges nap a haj kezelésére. Kezelheti a hajat, elvégezhet különféle tisztító eljárásokat, fejbőrradírokat és maszkokat, hogy megszabaduljon a korpától.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; 13:06 előtt - egy fodrász segít megszabadulni a korpától; 14:06 után - nincs különösebb hatás.

Legjobb idő: 14:09 után.

♐ MÁRCIUS 15, 20., 21. vasárnap, holdnap 01: 20-tól. NYILAS

Hajvágás: semleges nap, de jobb, ha nem végez termikus hajvágást. Lehet vágni frufru vagy férfi hajvágás. Jobb hajvágás, ha nincs hajprobléma.

Egyéb kezelések: válassza ki azokat a kezeléseket, amelyekben bízik ma! Haját bevált termékekkel kezelheti. Öblítse le gyógynövényes infúzióval. Ezen a napon is jó bármilyen maszkot készíteni, főleg tisztítót. A legjobb, ha nem használunk nagyon forró hajformázó készülékeket. Ne permetezze és ne festse a haját, különösen maró festékekkel. Allergiás reakciók veszélye áll fenn.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs különösebb hatás.

Legjobb idő: egész nap.

Kedvező napok a Holdon a hajvágáshoz

RÉGI HÓ 12: 34-től

♐ ♑ MÁRCIUS 16., 21., 22. hétfő holdnap 02: 40-től. NYILAS, MEZŐ 19: 26-tól

III. Negyed, a Hold negyedik fázisa 12: 34-től

Hold pálya nélkül 12:34 és 19:25 között

Hajvágás: szükség esetén megengedett; jobb, ha nem végez termikus hajvágást; ha problémás hajad van, akkor 19: 25 után jelentkezhetsz fodrászra, amikor a Hold a Bak jegyében van. A férfiak hajvágása és frufruja elfogadható.

Egyéb kezelések: Különböző kezelések megengedettek a haj otthoni erősítésére és tisztítására. Jobb, ha nem folyamodunk bonyolult eljárásokhoz, legalább 19: 25-ig, míg a Hold a Nyilas jelét követi.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; 19:25 előtt - nincs befolyás; 19:25 után - a haj megerősítése, minőségük és egészségük javítása; a haj kevesebbre esik és hasad.

Legjobb idő: 19:25 után.

♑ MÁRCIUS 17, 22., 23. kedd holdnap 03: 47-től. BAK

Hajvágás: Jó nap a fodrászhoz, a hónap egyik legsikeresebb napja, de ha nem az a célja, hogy felgyorsítsa a haj növekedését. Jól vágja a frufruokat, végezzen férfi hajvágást vagy termikus hajvágást.

Egyéb kezelések: Jó napot a legkülönfélébb hajkezelésekhez, különösen, ha problémás haja van, amelyre különös gondozás és figyelem szükséges. Ezen a napon jó szalonokban vagy otthon hajkezelni. Afrikai zsinórokat lehet szőni. A Hold és a Vénusz harmonikus aspektusának megközelítése lehetővé teszi számodra az elvárt eredmény elérését. De érdemes komolyan venni a mester választását! Még ne fesd a hajad.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; a haj erősítése, minőségének és egészségének javítása; a haj kevesebbre esik és hasad.

Legjobb idő: állandóan.

♑ MÁRCIUS 18., 23., szerda, 24. holdnap 04: 42-től. BAK

Hajvágás: Ez a nap a frizurának is jó lesz, főleg, ha problémás hajad van; termikus hajvágás 13:00 után megengedett; férfi hajvágást vagy frufru vágást végezhet.

Egyéb kezelések: Ez a nap kevésbé szerencsés, mint az előző, a hold megerőltető tényezői miatt, ezért lehetőség szerint kerülje a különösen nehéz kezelések tervezését, és délután használjon forró stílusú eszközöket. Haját otthon végezheti, különösen hasznosak lesznek a maszkok a haj tisztítására, valamint a fejbőr sóalapú bozótjai.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; a haj erősítése, minőségének és egészségének javítása; a haj kevesebbre esik és hasad.

Legjobb idő: 13:00 után.

♑♒ MÁRCIUS 19., 24., 25., csütörtök holdnap 05:22 órától. TAK, AKVARIUS 04: 16-tól

Hold pálya nélkül 03: 48-tól 04: 15-ig

Hajvágás: semleges nap a fodrászhoz, de jobb választani, ha nincsenek különösebb hajproblémái; végezhet termikus vagy férfi hajvágást, vághat frufruot.

Egyéb eljárások: Jobb, ha ma nem kísérletezünk, főleg új érthetetlen színekkel. Megpróbálhatja a haj festését is zsírkrétákkal, más megjelenés érdekében. A hajmaszkoknak megengedett a volumen növelése vagy a haj tisztítása. Jobb, ha nem tervezünk bonyolult eljárásokat erre a napra.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs különösebb hatás.

Legjobb idő: 14:00 után.

♒ MÁRCIUS 20., 25., péntek, 26. holdnap 05: 52-től. VÍZÖNTŐ

Hold pálya nélkül 12: 00-tól

Hajvágás: nem a legjobb nap, ha lehetséges, hagyja ki, mert az eredmény csalódást okozhat.

Egyéb kezelések: A Hold és a Vénusz feszült aspektusa miatt nem javasoljuk, hogy ezt a napot válasszák komplex kezelésekhez. Megteheti a szokásos hajápolást. Bármely kísérlet kudarcot vallhat. Ne festse ma a haját: a festék gyorsan lemosódik és elveszíti eredeti árnyalatát.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs különösebb hatás.

Legjobb idő: nincs.

♒♓ MÁRCIUS 21., 26., szombat, 27. holdnap 06: 14-től. VÍZÖNTŐ, HALAK 15: 34-től

Hold pálya nélkül 15: 33-ig

Hajvágás: nem a legjobb nap, ha lehetséges, hagyja ki, mert az eredmény csalódást okozhat.

Egyéb eljárások: ez a nap alkalmasabb a nem kívánt szőrzet megszabadítására, különösen délután, 15:33 után, amikor a Hold a Halak jegyében áll. Iratkozzon fel az első epilálási eljárásra, vagy távolítsa el a szőrt otthon.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; 15:33 előtt - nincs befolyás; 15:33 után - a haj gyengébbé és törékenyebbé válik, inkább kidőlhet és széthasad.

Legjobb idő: nincs.

♓ MÁRCIUS 22., 27., vasárnap, 28. holdnap 06: 32-től. HALAK

Hajvágás: Rossz hajvágás napja, jobb elhalasztani.

Egyéb kezelések: Még egy jó nap a nem kívánt szőr eltávolítására bármilyen eszközzel - szalonokban vagy otthon. Ma nagyon nemkívánatos a fodrászszalonok felkeresése: különösen ne permetezze és ne festesse a haját!

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; a haj megjelenésének és egészségi állapotának romlása; a haj gyengébbé és törékenyebbé válik, kidőlhet és jobban hasadhat.

Legjobb idő: nincs.

♓ MÁRCIUS 23., 28., hétfő, 29. holdnap 06: 46-tól. HALAK

Hold pálya nélkül 17: 51-től

Hajvágás: Rossz hajvágás napja, jobb elhalasztani.

Egyéb kezelések: Rossz nap több asztrofil hajkezeléshez. Először is, a Hal a Holdban azt tanácsolja, hogy egyáltalán ne foglalkozzanak a hajjal. Nem is kell hajat mosni. Másodszor, ez a nap meglehetősen megterhelő a közeledő újhold miatt, ezért semmilyen bonyolult eljárást nem szabad ma előírni.

A fodrász hatása a hajra: átlagos magasság; a haj megjelenésének és egészségi állapotának romlása; a haj gyengébbé és törékenyebbé válik, kidőlhet és jobban hasadhat.

Legjobb idő: nincs.

Ma a holdnaptár szerint vághatja le a haját?

♓♈ MÁRCIUS 24., 29., kedd, 30. holdnap 06: 59-től; 1. holdnap 12: 28-tól. HALAK, KOS 03: 58-tól

Hold pálya nélkül 03: 57-ig

Hajvágás: oké, de hacsak nincs különösebb hajprobléma.

Egyéb eljárások: ha lehetséges, ne tervezzen bonyolult eljárásokat erre a napra, mivel újhold napja van. Ma 12:30 után jó idő terveket készíteni és új ötleteket találni a képéhez. Tegyük fel, hogy például otthoni hajápolásból növényi olajok alapján készíthet maszkokat, amelyek megfelelnek a haj típusának. Ne feledje az olajok használatának szabályait. Erről itt olvashat bővebben: Növényi olajok a hajápoláshoz

A fodrász hatása a hajra: átlagos magasság; nincs különösebb hatás.

Legjobb idő: 14:00 után.

♈ MÁRCIUS 25, 1., 2. szerda, holdnap 07: 10-től. KOS

Hajvágás: semleges nap, kiválaszthatja, ha nincsenek különösebb hajproblémái; jobb, ha nem végez termikus hajvágást; jól vágja le a haj végét, hogy felgyorsítsa a növekedésüket.

Egyéb eljárások: ezen a napon nem kívánatos különösen összetett eljárásokat végezni, de az otthoni hajápolás meglehetősen elfogadható. Hajmaszkokat készíthet természetes alapanyagokból, valamint növényi olajokból. De ügyeljen arra, hogy a termékek megfeleljenek az Ön céljainak és a haj típusának! Jobb, ha ma nem használunk forró formázó készülékeket..

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; nincs különösebb hatás.

Legjobb idő: egész nap.

♈♉ MÁRCIUS 26., csütörtök, 2., 3. holdnap 07: 22-től. Kos, BIKA 16: 37-től

Hold pálya nélkül 10: 16-16: 36 között

Hajvágás: Nem rossz nap a fodrászhoz, különösen akkor, ha a Hold a Bikában van. termikus hajvágás 17:00 után megengedett. levághatja a végét, hogy felgyorsítsa a haj növekedését.

Egyéb eljárások: A haj megjelenésének helyreállítására és javítására irányuló összes eljárás legjobb ideje 18:40 után alakul ki. Ebben az időben különböző hajerősítő maszkokat készíthet. Regisztrálhat különböző típusú hajfestésre.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; 16:40 előtt - nincs befolyás; 16:40 után - a haj megerősítése, minőségük és egészségük javítása; a haj kevesebbre esik és hasad.

Legjobb idő: 18:40 után.

♉ MÁRCIUS 27., péntek, 3., 4. holdnap 07: 35-től. BORJÚ

Hajvágás: nagyon szerencsés nap, a hónap egyik legjobb napja! Jó frizurára jelentkezni, főleg ha hajproblémái vannak. A növekedés felgyorsítása érdekében levághatja a haj végét, a termikus vágások is elfogadhatók.

Egyéb kezelések: Jó nap minden olyan kezelésre, amelynek célja a haj növekedésének helyreállítása, kezelése és serkentése. Ez a hónap egyik legsikeresebb napja minden szépségápolási kezelés esetében, beleértve a hajsütést, egyengetést, hajhosszabbítást, színezést, színezést, fonást stb..

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, minőségének és egészségének javítása; a haj kevesebbre esik és hasad.

Legjobb idő: egész nap.

♉ MÁRCIUS 28., 4., 5. szombat holdnap 07: 50-től. BORJÚ

Hajvágás: nagyon szerencsés nap, a hónap egyik legjobb napja! Jó frizurára jelentkezni, főleg ha hajproblémái vannak. A növekedés felgyorsítása érdekében levághatja a haj végét, a termikus vágások is elfogadhatók.

Egyéb kezelések: ez a nap is nagyon sikeres a különböző kezelésekhez, az előzőhöz hasonlóan, ne hagyja ki! Komoly problémák esetén jó felkeresni egy trichológust.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, minőségének és egészségének javítása; a haj kevesebbre esik és hasad.

Legjobb idő: 18:45 előtt.

♉♊ MÁRCIUS 29., 5., 6., vasárnapi holdnap 08: 09-től. Bika, Ikrek 04: 38-tól

Hold pálya nélkül 02:05 és 04:37 között

Hajvágás: semleges nap a hajvágáshoz; jó a termésvágás vagy a végek levágása a haj növekedésének felgyorsítása érdekében. De jobb, ha ezen a napon frizurázik azoknak, akiknek nincsenek hajproblémáik..

Egyéb kezelések: A nap számos kezelésre jó, amelynek célja a mennyiség növelése. Például megteheti a gyökérpermetezést, ami segít a haj egy kicsit megemelni a gyökereknél. A frizura dúsabbnak tűnik, és vizuálisan a haj nagyobbnak tűnik. Az otthoni hangerő növelésére szolgáló bármilyen maszk szintén megengedett. Jó hajcsavarókkal göndöríteni a haját.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; nincs különösebb hatás.

Legjobb idő: egész nap.

♊ MÁRCIUS 30., hétfő, 6., 7. holdnap 08: 34-től. IKREK

Hold pálya nélkül 18: 10-től

Hajvágás: semleges nap a hajvágáshoz; jó a termésvágás vagy a végek levágása a haj növekedésének felgyorsítása érdekében. De jobb, ha ezen a napon frizurázik azoknak, akiknek nincsenek hajproblémáik..

Egyéb kezelések: Ez a nap nem különösebben alkalmas komplex kezelésekre, különösen akkor, ha erős vegyszerek használatával járnak. A legjobb, ha nem festik a hajat, nem göndörítik és nem igazítják ki a hajat. Bármilyen maszkot készíthet a vékony és vékony hajra a hangerő növelése érdekében, valamint hajcsavarókkal is formázhat..

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; nincs különösebb hatás.

Legjobb idő: 18:10 előtt.

♊♋ MÁRCIUS 31., 7., 8. kedd, holdnap 09: 08-tól. Ikrek, Rák 14: 43-tól

Hold pálya nélkül 14: 42-ig

Hajvágás: Rossz hajvágás napja, jobb elhalasztani.

Egyéb eljárások: ma jobb, ha nem foglalkozunk a hajjal.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; 14:42 előtt - nincs befolyás; 14:42 után - a haj törékennyé, gyengévé és fénytelenné válik, elveszíti vonzó megjelenését, korpásodás jelenhet meg.

Mikor kell levágni a haját 2020 márciusában

Valószínűleg minden nő "százszázalékosan" akar kinézni annak érdekében, hogy sikeres és csábító legyen, vonzza az ellenkező nem pillantásait, hogy a férfiak az Ön irányába nézzenek. De mikor a legjobb alkalom, hogy új frizurát, göndörítést vagy kiemelést, bronzosítást vagy biolaminálást vagy bármilyen más eljárást szerezz magadnak? A holdnaptárunk segít megérteni ezt a kérdést. A legkedvezőbb, semleges és legkedvezőtlenebb napokat jelölik benne..

Felhívjuk figyelmét, hogy ebben a hónapban vannak a legkedvezőtlenebb napok, ezért válasszon előre egy Önnek megfelelő napot, és egyeztessen egy stylisttal. Akkor a legbelső álmaid valóra válnak! Tudjuk meg részletesebben, hogy mikor kell hajvágni 2020 márciusában a holdnaptár szerint. Ha növekvő holddal vágod le a hajad, akkor növekedésük felgyorsul, és fordítva, fogyó hold esetén a növekedés lelassul.

Ezért előre döntse el, mit szeretne - hogy gyakrabban változtathasson a képén, és kísérletezhessen új frizurákkal, vagy továbbra is sokáig viselje ugyanazt a frizurát.

Holdfázisok:

  • Első negyedév - 2020. március 2
  • Telihold - 2020. március 9
  • Harmadik negyedév - 2020. március 16
  • Újhold - 2020. március 24

Hajvágás holdnaptárja 2020 márciusára

  • A hajvágás holdnaptára az egész évre.
  • A hajvágás holdnaptárja 2020 áprilisára, itt olvasható.

Figyelem! A kedvező napokat zöld, a kedvezőtleneket piros, a többi semleges. A kedvezőséget három tényező értékeli: holdnap, csillagjegy és növekvő / fogyó hold. Ha több plusz van, a nap kedvező, egyébként kedvezőtlen, egyformán - semleges.

Március 1 - 7., 8. holdnap
Kedvezőtlen idő a hajvágásra. Semleges nap a fürtök vágásához.

Hold a Bikában
Az új frizura megfelel az arcodnak. A haj a vágás után egészségesebbnek tűnik, a hajgyökerek pedig erősebbé válnak..

Növekvő holdsarló
Az ebben az időszakban levágott fürtök gyorsabban nőnek vissza, mint a fogyó holdon.

Március 2. - 8., 9. holdnap
Semleges nap a fürtök vágásához.

Hold az Ikrekben
Ezen a napon festheti és levághatja a haját. Hajvágás után hangerőt kapnak. Új frizurával több évvel fiatalabbnak fog kinézni.

Első negyedévben
Jó idő a fürtök levágására.

Március 3 - 9, 10 holdnap
Ezen a napon nem ajánlott levágni a haját..

Hold az Ikrekben
Festse és vágja nyugodtan a haját. A frizura terjedelmes lesz, és vizuálisan több évvel fiatalabbá teszi.

Növekvő holdsarló
A növekvő holdon a nyírt fürtök gyorsan növekednek.

Március 4 - 10, 11 holdnap
Kedvezőtlen idő a fürtök vágására.

Hold a rákban
Az ezen a napon készült hajvágás gyorsan elveszítheti alakját, de a haj erős lesz.

Növekvő holdsarló
Az ebben az időszakban levágott fürtök gyorsabban nőnek vissza, mint a fogyó holdon.

Március 5 - 11, 12 holdnap
Szép nap egy szépségszalon meglátogatására.

Hold a rákban
Az új frizura gyorsan elveszíti az alakját, de a gyökerek erősek lesznek.

Növekvő holdsarló
A növekvő holdon a nyírt fürtök gyorsan növekednek.

Március 6. - 12., 13. holdnap
Semleges nap a hajvágáshoz.

Hold a rákban
Vágás után a haj erőssé válik, és maga a fodrász is gyorsan elveszíti formáját.

Növekvő holdsarló
A nyírt haj gyorsan vissza fog nőni.

Március 7 - 13, 14 holdnap
Nagyszerű alkalom a hajad levágására.

Hold Oroszlánban
A haj a vágás után selymes és kezelhető lesz. Ezen a napon ajánlott hajvágás azok számára, akiknek a vállalkozása nem megy jól. Hajvágás után minden jobbra változhat..

Növekvő holdsarló
Az ebben az időszakban levágott fürtök gyorsabban nőnek vissza, mint a fogyó holdon.

Március 8 - 14, 15 holdnap
Semleges idő a fürtök nyírásához.

Hold Oroszlánban
A frizura megváltoztatása után a haj selymesen sima lesz. Az asztrológusok frizurát javasolnak azok számára, akiknek nem jár jól. Talán a hajvágás után minden jobbra változik..

Növekvő holdsarló
A nyírt fürtök gyorsan vissza fognak nőni.

Március 9 - 15, 16 holdnap
Ezen a napon nem ajánlott levágni a haját..

Hold a Szűzben
Ezen a napon bármilyen kozmetikai eljárást megtehet, amelynek célja a szépség javítása.

Telihold
Ezen a napon jobb visszautasítani a hajvágást..

Március 10 - 16, 17 holdnap
Kedvezőtlen nap a fürtök vágásához.

Hold a Szűzben
Minden ezen a napon végzett kozmetikai eljárás előnyös lesz.

Fogyó Hold
A nyírt fürtök lassan nőnek vissza.

Március 11 - 17, 18 holdnap
Rossz idő a fodrászhoz.

Hold a Mérlegben
Az ezen a napon vágott haj dús, terjedelmes lesz, és maga a frizura is nagyon szép lesz.

Fogyó Hold
Ekkor a haj erősebbé válik, növekedésük lelassul..

Március 12 - 18, 19 holdnap
Semleges nap a hajvágáshoz.

Hold a Mérlegben
Vágás után a haj megnövekszik és engedelmes lesz..

Fogyó Hold
Az ezen a napon vágott fürtök nagyon lassan növekednek.

Március 13. - 19., 20. holdnap
Ebben nem ajánlott hajat vágni.

Hold a Skorpióban
A frizurától erős és szép lesz a hajad, de nehéz lesz a frizurát formázni. A haj manipulálása után a személyes élet javulhat, vagy éppen ellenkezőleg, rosszabbá válhat. Ezért jobb egy másik napot választani, amikor a hajvágás 2020 márciusában egészségesebb lesz a hajad számára..

Fogyó Hold
Az ezen a napon vágott fürtök nagyon lassan növekednek.

Március 14 - 20 holdnap
Semleges idő a hajvágáshoz.

Hold a Skorpióban
Az ezen a napon levágott fürtök hozzájárulhatnak mind a személyes élet javulásához, mind romlásához. Ha valamit meg akar változtatni, akkor kockáztathat.

Fogyó Hold
A haj lassabban fog visszanőni, mint egy növekvő holdon.

Március 15 - 20, 21 holdnap
Szép nap egy szépségszalon meglátogatására.

Hold a Nyilasban
Hajvágás után javulhatnak a kapcsolatok az alkalmazottakkal és a főnökökkel. A munkahelyi előléptetés lehetséges.

Fogyó Hold
A mester által levágott haj lassan vissza fog nőni.

Március 16 - 21, 22 holdnap
Semleges nap a fürtök vágásához.

Hold a Nyilasban
Egy új frizura jobb kapcsolatokhoz vezet a munkahelyen. Még fizetésemelés is lehetséges.

Harmadik negyed
A nyírt fürtök lassan nőnek vissza.

Március 17 - 22, 23 holdnap
Rossz idő a fodrászhoz.

Hold a Bakban
A fodrász után vonzónak fog tűnni, a hajad a kívánt formát és térfogatot kapja.

Fogyó Hold
Ekkor a haj erősebbé válik, növekedésük lelassul..

Március 18 - 23, 24 holdnap
Semleges idő a fürtök nyírásához.

Hold a Bakban
Tökéletes idő a fodrászhoz. Utána a hajad térfogatra és formára tesz szert, és több évvel fiatalabbnak fog kinézni..

Fogyó Hold
A mester által levágott haj lassan vissza fog nőni.

Március 19. - 24., 25. holdnap
Kedvezőtlen nap a fodrászhoz.

Hold a Vízöntőben
Ezen a napon kísérletezhet a hajszínnel. Nem érdemes elvégezni a szokásos frizurát, mert gyorsan unatkozni fog.

Fogyó Hold
A nyírt fürtök feszesebbek és lassan növekednek.

Március 20 - 25, 26 holdnap
Kedvezőtlen nap a hajvágáshoz.

Hold a Vízöntőben
Készítsen új hajvágást még ma, más színűre festse a haját. Minden, amit csinálsz, megfelel majd neked. Ne félj, kísérletezz.

Fogyó Hold
Ekkor a haj erősebbé válik, növekedésük lelassul..

Március 21. - 26., 27. holdnap
Remek nap egy fodrászhoz.

Hold a Vízöntőben
Remek idő a teljes átalakuláshoz. Nyugodtan végezzen új frizurát, más színűre festse a haját. Minden, amit csinálsz, megfelel majd neked. Ne félj, kísérletezz.

Fogyó Hold
Ekkor a haj erősebbé válik, növekedésük lelassul..

Március 22 - 27, 28 holdnap
Ezen a napon nem szabad levágni a hajat.

Hold a Halakban
A fodrász szép lesz, de utána a haj állapota romolhat, sőt korpásodás is megjelenhet.

Fogyó Hold
A mester által levágott haj lassan vissza fog nőni.

Március 23. - 28., 29. holdnap
Semleges idő a hajvágáshoz.

Hold a Halakban
A fodrász nagyszerű lesz, de utána a haj állapota romolhat, korpásodás jelenhet meg.

Fogyó Hold
A haj vágás után lassan nő vissza.

Március 24 - 29, 30, 1 holdnap
Semleges nap a hajvágáshoz.

Hold Kosban
Kedvezőtlen idő a hajvágásra. Ezen eljárás után a fürtök elveszítik megjelenésüket..

Újhold
A nyírt fürtök lassan nőnek vissza, de feszesebbé válnak.

Március 25. - 1., 2. holdnap
Remek nap egy fodrászhoz.

Hold a Halakban
A mester által készített fodrász szép lesz. De egy ilyen manipuláció után a haj állapota rosszabbá válik, mint volt. A törékenység, a töredezett haj és a korpásodás is megég.

Növekvő holdsarló
Az ebben az időszakban levágott fürtök gyorsabban nőnek vissza, mint a fogyó holdon.

Március 26 - 3, 4 holdnap
Kedvezőtlen nap a fodrászhoz.

Hold a Bikában
A frizura gyönyörű lesz, a haj pedig erős és egészséges lesz..

Növekvő holdsarló
A nyírt fürtök gyorsan vissza fognak nőni.

Március 27. - 3., 4. holdnap
Kedvezőtlen nap a hajvágáshoz.

Hold a Bikában
A fodrász nagyszerű lesz. A haj jól megőrzi formáját.

Növekvő holdsarló
A nyírt fürtök gyorsan vissza fognak nőni.

Március 28 - 4, 5 holdnap
Nagyszerű nap a frizura megváltoztatására.

Hold a Bikában
Vágás után a haj könnyen formázható, jól megőrzi formáját, és ami a legfontosabb, hogy a hajvágás megfelel Önnek.

Növekvő holdsarló
A haj növekvő holdon gyorsabban nő, mint fogyó holdon.

Március 29. - 5., 6. holdnap
Semleges idő a hajvágáshoz.

Hold az Ikrekben
Festse és vágja nyugodtan a haját. A frizura terjedelmes lesz, és vizuálisan több évvel fiatalabbá teszi.

Növekvő holdsarló
A növekvő holdon a nyírt fürtök gyorsan növekednek.

Március 30. - 6., 7. holdnap
Remek nap egy fodrászhoz.

Hold az Ikrekben
Ezen a napon festheti és levághatja a haját. Hajvágás után hangerőt kapnak. Új frizurával több évvel fiatalabbnak fog kinézni.

Növekvő holdsarló
A nyírt fürtök gyorsan vissza fognak nőni.

Március 31. - 7., 8. holdnap
Kedvezőtlen nap a fodrászhoz.

Hold az Ikrekben
Nagyszerű nap a teljes átalakuláshoz. Bátran vágja le és festesse a haját.

Növekvő holdsarló
A mester által levágott haj gyorsan vissza fog nőni.

Ha bármikor megnézi ezt a táblázatot, megtudhatja, mikor kell vágnia a haját 2020 márciusában a holdnaptár szerint. Rossz napokon próbálja meg elkerülni stylistját, amennyire csak akarja. Nem akarja elveszíteni energiáját vagy tönkretenni a sikertelen frizura megjelenését.?

A szépségszalonok szolgáltatásainak árai

Az alábbi táblázat az ország legnagyobb városaiban - Moszkva, Szentpétervár, Jekatyerinburg, Krasznodar, Nyizsnyij Novgorod, Novoszibirszk és mások - a fodrászszolgáltatások árait mutatja néhány kiválasztott szépségszalonban és stúdióban. Megtudhatja a hozzávetőleges árat, lehet, hogy nem releváns:

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Az ELFA PHARM REAL BURNEY OLAJ A Hajhullás ellen 100ml

Paraffinum Liquidum, Arctium Lappa gyökérkivonat, trilaureth-4-foszfát, etilhexil-kokoát, linolsav, linolénsav, retinil-palmitát, Helianthus Annus magolaj, béta-karotin, Thymus Vulgaris olaj, Vetiveria Zizanoxthylthylparahyl, metanol, Propilparabén, butilparabén.

Élesztőmaszkok a jó növekedésért és a sűrű hajért

Az unalmas, legyengült (akár festett) fürtök helyreállításának jó módja az élesztőmaszk készítése. Könnyű otthon elkészíteni. Számos lehetőség kínálkozik, és a legjobb hatás elérése érdekében a legjobb, ha olyat használ, amely nem károsítja a haját.