Legfontosabb / Felépülés

A hajvágás és a hajfestés holdnaptárja 2020 áprilisára

Felépülés

Tanulmányoztuk a hajvágás és hajfestés holdnaptárát 2020 áprilisára, és készen állunk arra, hogy megmondjuk, melyik kedvező napokra kell megterveznie a hajkezeléseket.

Az új évad új megjelenés. Megmondjuk, mikor érdemes feliratkozni egy hajmesterhez, hogy később egy stílusos frizurát vagy divatos hajszínt mutathasson be.

Mi a holdnaptár?

A holdnaptár feltárja bolygónk és fő és egyetlen műholdja - a Hold - kapcsolatát. Van egy elmélet, amely szerint a Hold és a Föld elhelyezkedése befolyásolhatja az élőlények állapotát, beleértve az emberek jólétét is..

Hogyan határozza meg a holdnaptár a hajvágás és a hajfestés kedvező napjait 2020 áprilisára?

A naptár rögzíti az összes fő tényezőt - a hold fázisait, a holdnapok hatását, sőt a Föld műholdjának mozgását az állatöv körforgásában. A szépnapi eljárás helyes dátumát megtalálja a holdnaptárban. Az is fontos, hogy hallgasson a testére, és a belső állapotot egy kedvező nappal kombinálja a maximális eredmény elérése érdekében..

Hajszínező holdnaptár 2020 áprilisára

Iratkozzon fel csoportjainkra:

A nő szépségének és jólétének egyik fontos eleme a haj állapota. Annak érdekében, hogy ne károsítsa a frizura szépségét, és kedvező napokat válasszon a színezéshez, bízzon a 2020. áprilisi holdnaptárban.

Az emberek régóta észrevették, hogy a holdfázisok milyen erősen befolyásolják az emberi élet minden területét. Ez akkor történik, ha a sors, az egészség és a mentális jólét az égitestek közvetlen befolyása alatt áll.

A hajszínezésre a legerősebb hatással a Hold horoszkópban van. Pozitív hatások láthatók a Bakból, a Bikából, az Oroszlánból és a Szűzből, valamint a Nyilasból. Kedvezőtlen jelek: Vízöntő, Kos, Rák, Halak.

Minden hónapban egy égitest a növekedés és a hanyatlás fázisain megy keresztül. Ezen változások alapján összeállítják a holdállapotok részletes naptárát, amely tanácsokat ad az általános irányokról. A növekedési fázisban a festés sikeres, csökken - éppen ellenkezőleg, sikertelen. Az új és telihold külön figyelmet érdemel.

A ciklusnapok számozása és a konkrét dátumok is fontosak. Lásd ebben a holdnaptárban, hogy a hónap melyik napján jobb festeni a hajad.

Színezés holdnaptár április, válasszon kedvező napokat

Kedvező napok a hajfestéshez 2020 áprilisában nőknek és férfiaknak

A naptárban azokat a napokat, amikor a legjobb a hajszín megváltoztatása vagy frissítése 2020 áprilisában, zöld színnel és piros színnel jelölik, amikor a színváltoztatás nem ajánlott.

Milyen áprilisi napokon vághatja és festheti a haját: holdnaptár 2020 áprilisára részletes ajánlásokkal

Eljött a tavasz, itt az ideje elbúcsúzni a kalapoktól. Ezért mielőbb meglátogatjuk a fodrászat, hogy rendet tegyünk..

A haj megjelenése javítható, ha a holdnaptárnak megfelelő kedvező napot választunk a vágáshoz vagy színezéshez. És nem csak! A haj manipulálásának megfelelő napja pozitívan módosíthatja a személyes és a munkahelyi kapcsolatokat, javíthatja anyagi helyzetét, szerencsét vonzhat!

Bemutatjuk Önnek a napi fodrászati ​​naptárat 2020 áprilisára, derítsük ki, hogy e hónap mely napjaiban a legjobb a hajvágás és festés!

A növekvő holdfázis napjai 2020 április első felében

Az az időszak, amikor a hold növekvő holdfázisban van, kedvező a hajvágás szempontjából. Ez a megújulás és a növekedés ideje. Hajvágás után a haj növekedése felgyorsul, megjelenésük javul.

9 holdnap

Szép nap egy fodrászhoz. Védő talizmán lesz belőle a betegségek és problémák ellen. Ha azonban nehézségei vannak a szeretteivel való kommunikációval, akkor a frizura súlyosbíthatja őket. Vágás után a haj rakoncátlanná válik és nehezen formázható. A hajfestés segít elhárítani a negatív érzelmeket. Ma jó alkalom a gyengéd vagy száraz haj wellnesskezelésére. A frizurát magasra kell tenni, de próbáld meg inkább szerénynek kinézni..

10 holdnap

Kerülje a hajvágást, mert ez sok problémát okozhat a közérzetében vagy a családi kapcsolatokban. A haj a hajvágásra is rosszul reagál. Ezt követően keményen kell dolgoznia, hogy a hajának megkapja a kívánt formát. A hajfestés jótékony hatással lesz a főnökkel való kapcsolatára. Mindenképpen alkalmazzon ma tápláló maszkot a sérült hajra. Nem kell bajlódnia a frizurával - próbálja meg minél gyakrabban fésülni a szálakat. Javítani fogja az űrhöz való kapcsolatot..

11 holdnap

A fodrász segít megszabadulni a kudarctól és vonzza a pozitív energiát. Egészségesen megőrzi. A hajfestés pozitív hatással lesz a munka és az üzleti kérdések megoldására. Ma a haj göndör lesz, így permet csinálhat - eredménye sokáig kitart. A frizurát ki kell dolgozni - gondosan át kell gondolni és meg kell stílusozni. Ez elősegíti a térrel való kapcsolat megerősítését..

12 holdnap

A hajvágás és színezés javítja anyagi jólétét. Ezek az eljárások jótékony hatással lesznek a haj állapotára - csökken a hasított végek száma. Festhet szürke hajra vagy tonizálhat. Ha ma permetet készít, akkor az sokáig fog tartani. A frizurának szokatlannak és fényesnek kell lennie. Ez lehetővé teszi, hogy növelje népszerűségét az ellenkező neműek körében..

13 holdnap

A fodrász jótékony hatással lesz az egészségére. Ezenkívül növeli az intuíciót, és ez segít számos pénzügyi kérdés sikeres megoldásában. Vágás után a haj jól megőrzi formáját. Ma lehet alakformálni, göndöríteni. A tápláló és helyreállító eljárások jó eredményt adnak. A haj egészségesnek tűnik, a hajhullás csökken. A színezés nem kívánatos. Magának kell megcsinálnia a haját, mert ezen a napon egy új energia hatása alatt áll, és az idegenek hajának megérintése megzavarhatja az energiamérlegét..

14 holdnap

A hajvágás rossz lesz a lelkiállapotának. Depresszió támadásai fordulhatnak elő. A haj állapota is kissé romlik. Kezdenek göndörödni, engedetlenné válni. Festheti a haját, de tartózkodnia kell a szálak drasztikus megváltoztatásától. Számos előnye lesz a természetes maszkoknak vagy a gyógynövényes főzeteknek. A frizurának a lehető legtermészetesebbnek kell lennie. Végezzen stílusot elválással - ez vonzza a felépülés és az újjászületés energiáját.

15 holdnap

A fodrász negatívan befolyásolja az egészségét. Különösen nem ajánlott rövid hajvágást végezni - az eredmény nagyban fel tudja háborítani. A haj vágás után rakoncátlanná válik. Ezen a napon sötét színűre festheti a haját (ha azonban szőke vagy, akkor a hajszín radikális megváltoztatása ellenjavallt). Próbáljon meglátogatni egy szakembert, aki ma haj-wellness kezeléseket végez. A frizura kiválasztásakor előnyben részesítse a kiegyenesített hajat. Segít vonzani a pozitív és meleg energiát..

A fogyó holdfázis napjai 2020 április első felében

16 holdnap

Nem jó nap a fodrászhoz. Ez negatívan befolyásolhatja a keringési és endokrin rendszert. Ez az eljárás hatással lesz az ellenkező nemmel való kapcsolatára is, azonban lehetetlen pontosan megjósolni, hogy ez milyen hatással lesz a személyes életére. Vágás után a haj vastagabbá és keményebbé válik. Ezért a gyenge és vékony haj tulajdonosai számára a fodrász segít javítani állapotán. Mindenkinek javasoljuk, hogy halassza el a fodrász látogatását. Emellett át kell adnia egy másik napra azokat a manipulációkat, amelyek erős kémiai hatást gyakorolnak a szálakra. A frizurát magas zsemlében kell elkészíteni. Vonzani fogja a természet energiáját.

17 holdnap

A fodrász segít eldönteni az életed drámai változásait. Tehát, ha még nem áll készen a nagyobb változásokra, hagyjon fel ezzel az eljárással. Ezenkívül el kell halasztania a permet, ami a hajszín kardinális változása. Ha ez megfelel az Ön típusának, festse vörösre vagy világosra a szálakat. Ellenkező esetben egyszerűen díszítheti a frizuráját egy élénk sárga-piros szalaggal. Ez vonzza a nap energiáját. A wellness-eljárások ma nagyon hasznosak.

18 holdnap

Ha fodrászhoz megy, akkor próbáljon meg eljutni egy fiatal és energikus fodrászhoz. A fodrász fokozza karizmáját, növeli vonzerejét, erőt és egészséget ad. Maguk a szálak szemtelenek lesznek, és nagyon nehéz fenntartani a frizura alakját. A haj festésének vagy ápolásának eredménye nem fog sokáig tartani. Ma megpróbálhatja vonzani a szerencse energiáját. Ehhez olyan színűre kell festenie, mint életének legsikeresebb időszakában. A frizurában a frufrura kell összpontosítania.

19 holdnap

Negatív nap bármilyen haj manipuláció esetén. Még a hajat sem kell elvégeznie - ajánlott a haját lazán hagyni, és gyakran fésülni egész nap.

20 holdnap

A fodrász javítja a hangulatot és pozitív hátteret teremt. A haj állapota jelentősen javulni fog. A haj megerősödik, a hajhullás csökken, a töredezett haj eltűnik. Jó eredményt ad az ősz haj, perm, festés festése. A hajfestés tönkreteheti pozitív hozzáállását. Legyen egyszerű a hajad.

21 holdnap

Nagyon szép nap a fodrász látogatásához. Bármely eljárás jó eredményt ad, és pozitív hatással lesz egészségére, hangulatára és energiájára. Díszítse a haját fémes ékszerekkel.

Holdnap

Ma mindent megengedhet magának, amiről régóta álmodott, de nem tudott dönteni. Ezen a napon bármilyen kísérlet megengedett: a fodrász alakjával, a haj színével, a frizura modelljével. Az eredmények örömet szereznek. A haj állapotát ez nem befolyásolja. Egy új fodrász növeli profilját másokkal. Egy új hajszín javítja a közérzetet.

23 holdnap

A kedvező időszak folytatódik a hajával végzett kísérletekhez. Maga a hajvágás azonban ajánlott egy másik napra átütemezni. Ellenkező esetben bajok és gondok merülhetnek fel. Győződjön meg róla, hogy frizurája göndör, hogy segítsen fenntartani a pozitív hozzáállást. Próbáljon hozzá némi héjat a frizurához.

24 holdnap

Az új hajvágás sok energiát és vágyat ad a tervek valóra váltására. A haj sötétre festése segíthet abban, hogy munkát találjon, vagy javuljon kapcsolata jelenlegi főnökével. A velük való manipulációtól származó haj minősége nem változik. A frizurának szokatlannak kell lennie, különben a haj elkezd hullani. Javasoljuk, hogy a formázást terjedelmes fürtökből végezze.

25 holdnap

Manapság a legyengült és törékeny hajra csak egészségügyi és helyreállító eljárások engedélyezettek. A haj bármely más hatása ellenjavallt. Ajánlatos az egész napot fejdísz viselésével tölteni.

26 holdnap

Újabb negatív nap a fodrász látogatásához. A frizurának természetesnek, de magasnak kell lennie.

Holdnap

A hajvágás növeli varázsát és karizmáját. Ez növeli népszerűségét a környezetében élők körében. De a haj vágása utáni állapota romlik. Kezdhetnek kiesni, töredezett végek jelennek meg. A színezés és a tonizálás nagyon sikeres lesz. A hajszín radikális változása vonzza az egészség energiáját és a pénzügyi stabilitást. Fejmasszázs ajánlott. Ez növeli a véráramlást és táplálja a hajgyökereket. A frizurának szépnek és szépnek kell lennie. Pozitív energiát vonz..

28 holdnap

Erősen nem ajánlott hajvágást végezni - ez negatívan befolyásolja a fizikai aktivitás vagy akár az élet időtartamát. A tonizálás vagy színezés jól fog működni, ami enyhe változást eredményez a haj színében. A frizurának egyszerűnek és természetesnek kell lennie. Készítésénél célszerű viaszt vagy kollagént tartalmazó termékeket használni..

Holdnap 29

A hajvágás növeli belső önbizalmát. Minél rövidebbre vágja a haját, annál drámaibb változásokat hajthat végre az életében. De a hajvágástól a haj állapota szenvedni fog - veszteségük nő, a fürtök törékennyé válnak. A festés nem kívánatos - vonzza a pénzzel kapcsolatos problémákat vagy a kommunikáció nehézségeit. Fel kell vennie a helyreállító eljárásokat. A frizurának játékosnak kell lennie.

A növekvő holdfázis napjai 2020 áprilisának második felében

1 holdnap

2 holdnap

A fodrász nagyon jó hatással lesz egészségére, lendületet ad minden szerv megújulásának. Ezenkívül egy fodrász csodálatos hatással lesz a haj állapotára. Megjelenésük drámaian javulni fog. Az ősz haj festése, árnyékolása sikeres lesz. Lehúzhatja a szemöldökét. Próbáljon időt szakítani a házi maszk elkészítésére. Kísérletezzen frizurájával - ez erőt és inspirációt ad Önnek.

3 holdnap

Az egyik legjobb nap fodrász látogatásához. Bármilyen manipuláció jó és fenntartható eredményt ad, valamint pozitív hatással lesz anyagi jólétére, üzleti vagy munkájára.

4 holdnap

A fodrász zavarhatja tervei megvalósítását. A haj a hajvágás után rakoncátlan és göndör lesz. A festés elősegíti a munka és a pénzügyi stabilitás fenntartását. Ma ajánlott tonizálni vagy permetezni. A frizurának egyszerűnek és kényelmesnek kell lennie. Ne menjen túlzásba a díszekkel.

5 holdnap

A hajvágás ezen a napon ideális lehetőség a kreatív energia és az inspiráció megszerzéséhez. A fodrász nem befolyásolja a haj állapotát. Ma a haj hajlékonyabbá és göndörebbé válik, így perm. A festés jó eredményt ad. A világos színű haj segít vonzani az üzleti kapcsolatokat. A bolyhos, terjedelmes frizura pozitív energia beáramlását biztosítja. Csak le kell mondania a nagy díszdíszekről..

6 holdnap

A fodrász megvédi Önt a betegségektől és javítja pénzügyeit. A haj megjelenése nem változik. Ha tegnap nem volt ideje göndörödni, akkor ma is jó nap ennek az eljárásnak. A hajfestés viszont problémákat okozhat a családban vagy a kollégákkal való kapcsolatokban. Az energia felhalmozásához rövid klasszikus frizurát kell készítenie.

7 holdnap

A fodrász nagyszerű módja az intuíció növelésének, hogy megtalálja a kiutat egy nehéz helyzetből. Ezenkívül egy fodrász lehetővé teszi, hogy megszabaduljon valaki túlzott gondozásától szeretteitől. A haj sok gondot okoz. Ma és a következő két napban nagyon szemtelenek lesznek, ezért nehézségeket okoznak a telepítésük. A haj színezése nagymértékben növeli a szexualitásodat, a játékos göndör frizura pedig tovább fokozza azt..

8 holdnap

A fodrászhoz való utazást egy másik napra kell átütemezni, mivel a hajjal végzett bármilyen eljárás ma ellenjavallt. Jobb otthon maradni, és alkalmazzon tápláló hajmaszkot. Ez különösen segít a száraz és sérült haj tulajdonosainak..

9 holdnap

Április 30. (09.52) - másnapig

Próbálja meg betartani a fodrásznaptár 2020 áprilisi ajánlásait, hogy ne csak ártson magának, hanem sikereket érjen el a szerelemben, a pénzügyekben és a karrierben!

Vélemények

Elena, 32 éves, Irkutszk

- A második terhesség után a hajam nagyon elkezdett omladozni, szinte a farokban sem volt mit gyűjteni, nekem teljesen rövidre kellett vágnom, szinte négyzet alakúnak. Nagyon ideges voltam emiatt, mivel az iskolából csak hosszú hajjal mentem. Természetesen szerettem volna újra és gyorsabban növekedni, de a haj mintha egy helyen megfagyott volna. Panaszkodtam erről egy kollégámnak, ő pedig azt tanácsolta, hogy a holdnaptár szerint vágjam le a hajamat, a "növekvő holdra". Máskor valószínűleg nem hittem volna, de nem volt vesztenivalóm. Egy kolléga kedvező napot nézett rám, én pedig elmentem a hajam. Nem tudom, hogy véletlen-e, vagy valóban működik, de a haj végre növekedni kezdett. ".

Olga, 28 éves, Moszkva

„Több éve vágom és festem a hajamat, a holdnaptárra összpontosítva. A fodrászom mesélt róla. És valóban, a gyakori festés ellenére jól mutatnak rajtam: ridegség és veszteség nélkül a tippek nem szárazak. Sőt, van otthon egy naptáram, amely kedvező időpontokkal rendelkezik a hajvágáshoz és a festéshez, és csak erre alkalmas időpontokban egyeztetek a gazdámmal. ".

Anna, 38 éves, Novoszibirszk

„Hallgatóként komolyan szerettem a keleti, a keleti filozófiát és a buddhizmust. Tehát egyik kínai utazásom során úgy döntöttem, hogy levágom a hajam, és megkértem kínai barátomat, hogy vágja le nekem. De azt mondta, hogy ezen a napon nem fogja megtenni, mivel a nap nem kedvező, azt mondta, jobb lenne 4 nap múlva megtenni. Természetesen megkérdeztem tőle, hogy mire való, miért és miért. Elmondta nekem, hogy úgy gondolják, hogy a megfelelő napon végzett fodrász elősegítheti a testi egészséget, a vonzerőt, sőt javíthatja az anyagi feltételeket és növelheti a vagyont. Ennek kedvezőtlen napokon történő hajvágása hozzájárulhat az ellenkezőjéhez. Sok év telt el azóta, de továbbra is betartom ezt a szabályt - csak megfelelő napokon látogassam meg a fodrászat ".

Evgenia, 33 éves, Cseljabinszk

„Néhány évvel ezelőtt azt vettem észre, hogy néha levágod a hajad, aztán„ mintha a helyükön állnának ”, alig nőnek. Vagy fested a hajad, és 2-3 hét után úgy tűnik, hogy nem festenek. Néhány napon pedig éppen ellenkezőleg, a haj ugrásszerűen növekszik, a festék sokáig kitart, a haj ragyog. Néha összekapcsoltam ezt azzal, hogy a mesternek „nehéz keze” van, de aztán ugyanahhoz a mesterhez kezdtem járni, de egyszer sem lehetett keze könnyű és nehéz a másik keze. Aztán arra gondoltam, hogy a ciklus napjainak van ilyen hatása, de idővel rájöttem, hogy ez nem így van. Ekkor olvastam a holdnaptárról, és rájöttem, hogy éppen az ő befolyása volt. Most megpróbálok mindig ragaszkodni a holdnaptárhoz, amikor csak lehetséges, amikor meglátogatom a fodrászat. ".

Inna, 24 éves, Habarovszk

- Gyermekkorom óta hosszú hajam volt, de az intézetben rövidre vágtam, úgy tűnt számomra, hogy elegem van a hosszú hajból, és bármelyik pillanatban vissza fogom nőni. De kiderült, hogy nem olyan könnyű. Lehetett nőni a hajat közvetlenül a váll alatt, aztán nem nőttek, bárhogy is próbáltam. Mindent kipróbáltam: samponokat, maszkokat, injekciókat. A hosszú haj növesztése lett a "fix ötletem", ismét az interneten böngészve találkoztam egy cikkel a Hold hajnövekedésre gyakorolt ​​hatásáról. Aztán megtudtam, hogy kiderült, van még egy speciális holdnaptár is. És miután felvettem a napot a naptár szerint, elmentem a hajamat vágni, és 2 hónap múlva észrevettem, hogy a hajam átlépte azt a „kritikus pontot”, amely alatt nem nőtt vissza. Lehet, hogy az összes többi bőrápolási eljárásom végül eredményt adott, talán a "növekvő hold" valóban segített, vagy talán mind együtt ".

Hozzászólni válasz visszavonása

Ez a webhely az Akismetet használja a spam leküzdésére. Tudja meg, hogyan dolgozzák fel a megjegyzésadatait.

Witch.net

 • Horoszkóp a mai napra
 • Heti horoszkóp
 • Horoszkóp 2021-re
 • Havi horoszkóp
 • Kompatibilitási horoszkóp
 • Keleti horoszkóp 2020-ra
 • Horoszkóp 2020-ra
 • Hit és vallás
 • Gyakorlat
 • Tarot kártyák
 • A világ titkai
 • Nevek és névnapok
 • varázslat
 • Az extraszenzorok harca
 • Összeesküvések
 • Pénz összeesküvések
 • A szibériai gyógyító cselekményei
 • Gonosz szem és károsodás
 • Pénznaptár
 • Mágneses viharnaptár
 • Naptár 2020
 • szépség
 • Egészség
 • Kapcsolatok
 • Kert és házikó
 • Gyerekeink
 • Ugrás a tartalomra
 • Kedvező napok a hajvágáshoz 2020 áprilisában: 4, 6, 9–12, 16, 18–21, 23, 24, 26, 28 és prely.
 • Kedvező napok a hajfestéshez 2020 áprilisában: 1., 2., 4., 5., 7., 8., 10., 11–13., 15., 18–21., 23., 24., 29. április.
 • Kedvező napok a manikűrhöz, a pedikűrhöz 2020 áprilisában: április 1., 4., 5., 9–12., 14., 16., 17., 19., 22., 28. április.

Olvassa el még:

A hajvágás, hajfestés, manikűr, pedikűr holdnaptárja 2020 áprilisára

2020. április 1., 8–9 holdnap, a növekvő hold a rákban.

 • Hajvágás - ma jobb, ha nem vágunk hajat azok számára, akik depressziósak vagy hajlamosak a melankóliára, mivel a negatív gondolatok határozottan a fejükbe süllyednek.
 • Hajfestés - biztonságosan kísérletezhet a frizurával.
 • Manikűr, pedikűr - manikűr vagy pedikűr manapság segít a kapcsolatok javításában, a régi barátok megbékélésében, vagy csak a végsőkig kideríti az összes problémát.
 • Arcápolás - óvakodjon az allergiától a kozmetikumok használatakor.
 • Testápolás - szőrtelenítés nem ajánlott.

2020. április 2., 9-10 holdnap, a növekvő hold a rákban.

 • Hajvágás - ha ezen a napon fodrászol, akkor az nem hoz szerencsét.
 • Hajfestés - immunitásának erősítése érdekében ma festse haját természetes festékekkel.
 • Manikűr, pedikűr - a körömvágás ma tönkreteheti a hangulatát és depresszióba sodorhatja.
 • Arckezelések - ma különböző maszkokat és könnyű arcradírokat végezhet.
 • Testápolás - ne hagyjon ki edzést ezen a napon.

2020. április 3., 10–11 holdnap, a növekvő hold Oroszlánban.

 • Hajvágás - ne kísérletezzen ma, inkább egy bevált stílust válasszon.
 • Hajfestés - festheti a hajat, de radikálisan nem változtathatja meg a színét.
 • Manikűr, pedikűr - ma pihenjen ki, és hagyja pihenni a körmét. A manikűr és a pedikűr átütemezése egy másik napra.
 • Arcápolás - tisztítsa meg az arcát.
 • Testápolás - előnyös ellátogatni egy fürdőbe vagy szaunába.

2020. április 4., 11–12 holdnap, a növekvő hold Oroszlánban.

 • Hajvágás - a hajvágás látható.
 • Hajfestés - ma bármilyen színnel festheted a hajad.
 • Manikűr, pedikűr - vágja le a körmét, ha meg akar szabadulni a magánytól, vonzza az ellenkező nem figyelmét, szeressen és kapcsolatot kezdjen.
 • Arcápolás - a tápláló maszkok hasznosak, a peeling elvégezhető. A gyógynövényes kivonatokkal ellátott krémek hatékonyak.
 • Testápolás - kipróbálhatja magát a harcművészetekben és kényeztetheti a hátát egy masszázzsal.

2020. április 5., 12–13 holdnap, a Szűz növekvő holdja.

 • Hajvágás - ezen a napon a hajvágás szigorúan tilos, mivel ez további hátrányosan befolyásolhatja sorsát.
 • Hajfestés - ha ma természetes festékekkel fested a hajad, akkor sikeres leszel.
 • Manikűr, pedikűr - vágja le manapság a körmöket, hogy új emberekkel ismerkedjen meg.
 • Arcápolás - ma inkább a hidratáló krémeket részesítse előnyben.
 • Testápolás - töltsön minél több időt a szabadban, a légzőgyakorlatok előnyösek.

2020. április 6., 13–14 holdnap, a Szűz növekvő holdja.

 • Hajvágás - a hajvágás ma szerencsét és jólétet jelent.
 • Hajfestés - ma már semmivel sem lehet festeni a hajat, még tonikkal sem.
 • Manikűr, pedikűr - ha azt akarja, hogy kételyek és szorongások távozzanak az életéből, jobb, ha reggel (10 óra előtt) manikűröt vagy pedikűröt készít, este pedig fennáll annak a veszélye, hogy károsítja a körmét és törékeny lesz.
 • Arckezelés - nagyon kíméletes bőrtisztítás ajánlott.
 • Testápolás - Tartózkodjon a túlevéstől, különösen a zsíros, húsos és nehéz ételektől. A böjt nap hasznos, terápiás böjt, ne feledkezzünk meg a vitaminokról.

2020. április 7., 14–15 holdnap, a növekvő hold a Mérlegben.

 • Hajvágás - ma nem tanácsos levágni a haját, hogy ne legyenek egészségügyi problémái.
 • Hajfestés - aranyos vagy rézes árnyalatokat festhet a haján - ez lehetővé teszi a jövőbeni profit vonzását.
 • Manikűr, pedikűr - itt az ideje, hogy vigyázzon a kezek bőrére, de jobb, ha nem manikűr és pedikűr.
 • Arcápolás - vigyázzon a bőrére, látogasson el egy szépségszalonba, használjon tápláló maszkokat és gyógyító krémeket.
 • Testápolás - egészséges étrend gyümölcsökkel és zöldségekkel, vitaminkomplexekkel és magas káliumtartalommal.

2020. április 8., holdnap 15-16, telihold a Mérlegben.

 • Hajvágás - az egészségügyi problémák elkerülése érdekében ma ne vágja le a haját.
 • Hajfestés - bármely színtől szebb és vonzóbb lesz.
 • Manikűr, pedikűr - ne vágd le ma a karmaidat, mivel a körmöd elvágásával veszekedéseket és veszekedéseket vonzasz az életedbe.
 • Arcápolás - ma pihenjen meg az arcán, és mondjon le minden kozmetikumról.
 • Testápolás - jobb tartózkodni a masszázstól, a szaunától, a szoláriumtól.

2020. április 9., holdnap 16-17, fogyó hold a Skorpióban.

 • A fodrász nagyon kedvező nap a fodrász számára. Ez egészséget hoz Önnek és a hajának, és fokozza vizuális vonzerejét..
 • Hajfestés - a hajat csak sötét színnel és csak természetes festékekkel festheti.
 • Manikűr, pedikűr - manikűr, pedikűr és hosszabbítás ma egész nap elvégezhető. Ez nem befolyásolja a sorsodat.
 • Arc - ideje megszabadulni az öregségi foltoktól és a szeplőktől.
 • Testápolás - adja fel ezt az ötletet.

2020. április 10, 17-18 holdnap, fogyó hold a Skorpióban.

 • Hajvágás - Ez egy nagyon jó nap a hajvágáshoz. Ez egészséget hoz Önnek és a hajának.
 • Hajfestés - ma bármilyen színnel festheted a hajad.
 • Manikűr, pedikűr - vágd le még ma a körmöd, és a felső vezetés észrevesz, és talán meg is ígéri, hogy feljebb lépsz a karrierlétra.
 • Arcápolás - a tápláló maszkok hasznosak, a peeling elvégezhető. A gyógynövényes kivonatokkal ellátott krémek hatékonyak
 • A testápolás kedvezőtlen nap a hasi és a mellkas területén végzett műtéti beavatkozásokhoz, lehetőség van az arc és a láb műveleteire.

2020. április 11. 18 holdnap, a Nyilas csökkenő holdja.

 • Hajvágás - az ezen a napon végrehajtott fodrász talizmán lesz az üzleti közösségben való megvalósításod és elismerésed számára.
 • Hajfestés - ma drasztikusan megváltoztathatja a hajszínét, sőt, még színesebb is lesz egy új színnel.
 • A manikűr, a pedikűr nagyon jó nap manikűrhöz, pedikűrhöz, körömhosszabbításhoz, valamint arc- és testbőrápoláshoz. Vágja le a körmét ma, ez önbizalmat ad, segít megalapozni magát a társadalomban.
 • Arcápolás - tisztítsa meg az arcát.
 • Testápolás - előnyös ellátogatni egy fürdőbe vagy szaunába.

2020. április 12. 18-19 holdnap, fogyó hold a Nyilasban.

 • A fodrász kiváló alkalom a fodrász kivágására, amely elősegíti a karrier és a kollégákkal való kapcsolatok előnyös változásait
 • A hajfestés jó nap a hajfestéshez - egészsége javul, és élete sokkal fényesebbé válik.
 • Manikűr, pedikűr - a személyes gondoskodás, a manikűr, a pedikűr, a köröm meghosszabbításának legjobb napja. Vágja le a körmét ma este, ez megerősíti nőiességét, vonzerejét a férfi nem iránt, energiát ad.
 • Arcápolás - ma a szem körüli bőrápolás kedvező.
 • Testápolás - minden ma elvégzett eljárás jó hatással lesz a megjelenésére.

2020. április 13., 19–20 holdnap, a fogyó hold a Bakban.

 • Hajvágás - növeli a hajhullás és a kopaszodás valószínűségét.
 • Hajfestés - ma a legjobb, ha a haját világos árnyalatokkal festjük, ez segít elkerülni a legtöbb kudarcot.
 • Manikűr, pedikűr - a körmök levágása egy ilyen napon depresszióhoz, rossz hangulathoz vezet.
 • Arckezelések - pihenjen ma az arcának.
 • Testápolás - mikor epilálja a hajat? Természetesen ma!

2020. április 14., 20-21 holdnap, a fogyó hold a Bakban.

 • Hajvágás - A hajvágás korpásodáshoz vezet, amelyet nem lesz könnyű megszüntetni.
 • Hajfestés - nem ajánlott szintetikus festékeket használni.
 • Manikűr, pedikűr - a körömápolás manapság a vér- és fejbetegségek megelőzésére szolgál.
 • Arcápolás - gőzmaszk és tápláló maszk.
 • Testápolás - relaxáló kezelések.

2020. április 15, holdnap 21-22, a Vízöntő fogyó holdja.

 • Hajvágás - ha fodrászol, akkor a hajad hosszú ideig vissza fog nőni.
 • Hajfestés - a természetes színezékekkel való színezés vonzza a pénzt.
 • Manikűr, pedikűr - a manikűr után elkezd hibát találni az emberekben, veszekedni a családdal és a barátokkal.
 • Arcápolás - az öregedésgátló maszkok segítenek elveszíteni néhány évet.
 • Testápolás - szőrtelenítés nem ajánlott.

2020. április 16., holdnap 22–23, fogyó hold a Vízöntőben.

 • Hajvágás - ezen a napon vágja le a haját, hogy fényesebbé és érdekesebbé tegye az életét.
 • Hajfestés - használjon színező habokat és habokat.
 • Manikűr, pedikűr - ha valamilyen kérdés vagy probléma gyötörte, amelynek megoldása nem rajtad múlik, nyírd le ma a körmöd. Ez segít a probléma kellemes megoldásában, vagy választ kap a kérdésére..
 • Arcápolás - óvakodjon az allergiától a kozmetikumok használatakor.
 • Testápolás - bármilyen típusú műtét ellenjavallt.

2020. április 17, holdnap 23-24, a Vízöntő fogyó holdja.

 • Hajvágás - ezt a napot hátrányosnak tartják a fodrász számára, mivel egészségügyi problémák merülhetnek fel.
 • Hajfestés - ma nem ajánlott a hajfestés.
 • Manikűr, pedikűr - a manikűr manapság segít megszabadulni a magánytól..
 • Arcápolás - kedvezőtlen nap.
 • Testápolás - a meglehetősen változatos menü hasznos (kivéve a zsírosakat), de mértékkel.

2020. április 18., 24-25 holdnap, fogyó hold a Halakban.

 • Hajvágás - vágja le még ma a haját, ha jobbra akarja változtatni az életét.
 • Hajfestés - a nehézségek elhárítása érdekében világos színekkel festünk.
 • A manikűr, a pedikűr semleges nap. Egy ilyen napon végzett manikűr semmilyen módon nem befolyásolja a sorsodat..
 • Arcápolás - öregedésgátló maszkok mézzel, kamilla kivonattal
 • Testápolás - általános erősítő masszázs.

2020. április 19., holdnap 25–26, fogyó hold a Halakban.

 • Hajvágás - ha ezen a napon frizurát csinál magának, akkor nem lesz vége a rajongóinak.
 • Hajfestés - a nap alkalmas a haj színének radikális megváltoztatására, sokkal szexibbnek fog kinézni.
 • Manikűr, pedikűr - a bizalom hiánya? Készítsen manikűröt vagy pedikűröt még ma - ez önbizalmat ad és növeli hitelességét.
 • Arcápolás - növekszik az igény a tonikus alkohol tartalmú termékek, krémek és maszkok használatára.
 • Testápolás - kevesebb édesség, igyon több tiszta vizet.

2020. április 20., holdnap 26–27, fogyó hold a Kosban.

 • Hajvágás - ebben az időszakban a vágás során a haj jól növekszik, erősebbé válik és ellenáll a külső behatásoknak, kevésbé hasad.
 • Hajfestés - a réz vagy arany hajszín gyors hasznot hoz.
 • Manikűr, pedikűr - vágd le a körmödet naplemente után ma, és vonzóbb leszel a férfiak számára.
 • Arcápolás - hagyja a bőrét ma pihenni.
 • Testápolás - ma remek nap a rossz szokások feladására.

2020. április 21., holdnap 27–28, fogyó hold a Kosban.

 • A hajvágás kedvező alkalom a hajvágásra.
 • Hajfestés - a kudarcok nagy részének elkerülése érdekében ajánlott a haját világos árnyalatra festeni.
 • Manikűr, pedikűr - jó nap egy masszázshoz.
 • Arcápolás - a plasztikai műtét nem biztos, hogy meghozza a kívánt hatást. Elvégezheti az arcbőr mélytisztítását
 • Testápolás - Légzési gyakorlatokat végezzen, sétáljon a friss levegőn.

2020. április 22., holdnap 28–29, fogyó hold a Kosban.

 • Hajvágás - még egy apró változás is negatívan érintheti Önt.
 • Hajfestés - jobb tartózkodni a hajfestéstől.
 • Manikűr, pedikűr - a körömápolás hozzájárul az egészségükhöz.
 • Arcápolás - Hatékony pattanáskezelés.
 • Testápolás - pihenjen, a hold nem kedvez a fizikai aktivitásnak.

2020. április 23., 29., 1-2 holdnap, újhold a Bika.

 • A fodrász mindenképpen fodrász, az új fodrász új életet jelent.
 • Hajfestés - a színezés stabilitást fog életre kelteni.
 • Manikűr, pedikűr - jó nap a lábad csomagolásához.
 • Arcápolás - jó nap a szempilla meghosszabbítására.
 • Testápolás - utasítsa el a műtétet, súlyos vérveszteség lehetséges.

2020. április 24., 2-3 holdnap, a Bika növekvő holdja.

 • Hajvágás - a hajvágás hangsúlyozni fogja a megjelenését.
 • A hajfestés jó alkalom természetes árnyalatok festésére.
 • Manikűr, pedikűr - jó nap a kutikula ápolásához.
 • Arcápolás - Az illóolajok jóak a bőr táplálásához.
 • Testápolás - jobb, ha kreatív.

2020. április 25., 3–4 holdnap, a növekvő hold az Ikrekben.

 • Hajvágás - ha ma vágja le a haját, egész nap alaptalan félelmeket fog érezni.
 • Hajfestés - a hajszín radikális megváltoztatása érdekében javasoljuk, hogy válasszon egy másik napot.
 • Manikűr, pedikűr - ma ne vágja körmeit, mert a levágott körmökkel együtt elveszíti a bizalmát.
 • Arcápolás - Ne mossa meg az arcát hideg vízzel. Használjon gyakrabban hidratáló krémeket.
 • Testápolás - ma ajánlott egy jó pihenés és alvás.

2020. április 26., 4–5 holdnap, a növekvő hold az Ikrekben.

 • Hajvágás - a hajvágás ma sikeres lesz és javítja egészségét.
 • Hajfestés - add fel ezt az ötletet.
 • Manikűr, pedikűr - jobb, ha másik napot választ az ilyen eljárásokhoz.
 • Arcápolás - hasznosak az A, C, E vitamint tartalmazó kozmetikumok, stresszoldó és nyugtató maszkok, valamint gyógynövényes tonikok.
 • Testápolás - káliumban és foszforban, tenger gyümölcseiben, gyógyteákban és zöldségekben gazdag egészséges étrend.

2020. április 27., 5–6 holdnap, a növekvő hold az Ikrekben.

 • Hajvágás - tanácsos megtagadni a hajvágást.
 • Hajfestés - csak világos árnyalatokban festhet, és csak a szalonban.
 • Manikűr, pedikűr - a körömvágás ma kudarc mindenben.
 • Arcápolás - ma jobb lemondani az összetett eljárásokról az arc területén.
 • Testápolás - vigyázzon magára, áztassa a lábát és a könyökét, tornázzon, látogasson el a szaunába vagy a szoláriumba.

2020. április 28., 6-7 holdnap, a növekvő hold a rákban.

 • Hajvágás - A hajvágás nem árt a hajának és az egészségének.
 • Hajfestés - megbetegedhet, jobb, ha tartózkodik a színezéstől.
 • Manikűr, pedikűr - ma este levágva a körmöket növeli nőiességét és varázsát. Továbbá, ha ma elkezdi kezelni a lábakon és a karokon fellépő repedéseket és gyulladásokat, azok gyorsabban meggyógyulnak..
 • Arcápolás - tápláló maszkok.
 • Testápolás - relaxáló kezelések.

2020. április 29., 7-8 holdnap, a növekvő hold a rákban.

 • Hajvágás - jobb elhalasztani a hajvágást.
 • Hajfestés - ha arany vagy réz árnyalatban fested a hajad, hamarosan profitot fogsz hozni.
 • Manikűr, pedikűr - ma nem éri meg, nemcsak a körmödet csináld, de a masszázst is jobb elhalasztani egy másik napra.
 • Arckezelések - mindenképpen vigyázzon a bőrére ma, és ha lehetséges, kövesse a megfelelő étrendet.
 • Testápolás - pihenjen testének.

2020. április 30., 8–9 holdnap, a növekvő hold Oroszlánban.

 • Hajvágás - hajvágás egy ilyen napon a kudarcokhoz és a családdal és a barátokkal való problémákhoz.
 • Hajfestés - a hajat csak sötét színnel és csak természetes festékekkel festheti.
 • Manikűr, pedikűr - ma ne vágja le a körmét, mint tegnap tette, fennáll a hangulatromlás vagy akár a depresszió kialakulásának veszélye.
 • Arcápolás - a keményítőben gazdag friss gyümölcsökön és zöldségeken alapuló maszkok nagyon hatékonyak lesznek.
 • Testápolás - a bőr ma elveszíti sebezhetőségét, ezért ezen a napon különféle bőrkezelési eljárások indulhatnak el.

© A hajvágás és szépség holdnaptárát 2020 áprilisára Marina Alexandrova asztrológus állította össze, különös tekintettel a The Witch oldalra.

A hajvágás és a hajfestés holdnaptárja 2020 áprilisára

A hajvágás és a hajfestés holdnaptárja 2020 áprilisára, feltüntetve az újhold, a telihold, a hold negyedei napjait, a hold helyét az állatöv jeleiben, valamint a hajvágáshoz és -festéshez kedvező és kedvezőtlen holdnapokat. A fodrász holdnaptár lehetővé teszi, hogy szinte mindig tisztában legyen azzal, mikor vághatja le a haját, és mikor jobb tartózkodni a fodrászhoz járástól. A 2020. áprilisi fodrász holdnaptár segítséget nyújthat Önnek a fodrász látogatásának megtervezésében, és segít meghatározni a hónap vágásának és festésének kedvező és kedvezőtlen napjait..

A hajvágás holdnaptárja 2020 áprilisára

A 2020. áprilisi Hold-fodrásznaptárban a különféle események bizonyos hatással vannak az ember fodrászára. Ha kiválasztja a fodrász számára legkedvezőbb napot, megőrzi pozitív erőit és megszabadul minden negatív dologtól, megtalálja a harmóniát önmagával és a külvilággal. A minoxil javíthatja a haj állapotát.

2020. április 1.: 8.9 - holdnapok, kedvező nap a szépségszalonba járáshoz.
8 - holdnap. Jó nap mindenféle kísérlethez. Szeretne minél többet kifejezni magának a társadalomban: tartson előadást a nyilvánosság előtt, vagy csak tartson beszédet a hallgatóság előtt. De kontrollálnod kell magad! Mérsékelje lelkesedését, különben megkockáztatja az "induló" hírnevének megszerzését. Csak kedves és közeli emberekkel vegye körül magát. A hajvágás ezen a napon elősegíti az egészséget, a boldogságot és a hosszú élettartamot. Az eljárás nem ajánlott, mivel nehézségek lehetnek a csapatban. Készítsen frizurát, amely szokatlan az Ön számára. Például szokatlan elválás lehet, amit mindig a másik oldalon tettél. Vagy ha korábban egyáltalán nem váltatok el, akkor ma megtehetitek.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 2.: 9.10 - holdnapok, semleges nap a szépségszalonba járáshoz.
9 - holdnap. A 9. holdnapon a kozmosz energiája hat, ami nagyon kaotikus, rendezetlen és negatív. Ez a negatív érzelmek és gondolatok napja, elkezd emlékezni a régi sérelmekre, nem lesz könnyű elrejteni irritációját. Sok kísértés és provokáció lesz másoktól. Ezért legyél rendkívül óvatos: könnyedén belekeveredhetsz egy felesleges konfliktusba vagy veszekedésbe! Jobb, ha a szépeket részesítjük előnyben, mivel ez a nap jót tesz a kreativitásnak! Kerülje el a hajvágást ezen a napon, ez egészségügyi problémákat válthat ki vagy új betegségeket okozhat. Használjon természetes színezékeket. A legjobb, ha a hajszínét úgy változtatja meg, hogy kissé világosabbá teszi a szokásosnál. Elkerülheti a nyomorúságot és a problémákat. Ezen a napon a fő feltétel az, hogy a hajat minél többet gyűjtsék össze. Kísérletezzen bármilyen frizurával.

2020. április 3.: 10.11 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
10 - holdnap. 10 holdnap segít az intuíció élesítésében. Segítségével könnyű megtalálni a választ régóta felmerülő kérdésekre. Ezt az időt a jógának, a filozófiának, a karmikus gyakorlatoknak szentelheti, válaszokat keresve olyan világnézeti kérdésekre, amelyek régóta kísértenek. Ezen a napon adja fel a hajvágást, ez provokálhatja az új betegségek megjelenését. Jobb, ha hennával vagy basmával festjük a hajunkat - ez kedvezően befolyásolja a vezetőséggel való kapcsolatát. Bármilyen frizurája lehet. Próbáljon minél gyakrabban ecsetelni. Ez növeli a kozmikus energiák beáramlását és javítja jólétét..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 4.: 11.12 - holdnapok, kedvező nap a szépségszalonba járáshoz.
11 - holdnap. Ezen a napon nagyon erősen kisugárzod az energiát, megpróbálsz tudatos lenni és nem végezsz felesleges mozdulatokat. Minden új információt könnyedén észlelünk, ezért próbáljon minél többet megszerezni belőle. Indítson el új, régóta tervezett tevékenységeket. Elősegíti az egészséget, élesebben és intuitívabban fogja érezni a körülötted lévő világot. A hajfestés jótékony hatással lesz a munkafolyamatok javítására, megoldhat összetett problémákat, és megértést találhat a kollégák részéről. A frizurának ezen a napon a lehető legtisztábbnak kell lennie, a tökéletes frizurát kell elkészítenie.

2020. április 5.: 12.13 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
12 - holdnap. Adjon fel gondolatokat az anyagi értékekről, és annak ellenére, hogy ezen a napon könnyű vonzani a cash flow-kat, gondoljon rájuk a lehető legkevesebbet. Magas, néha filozófiai gondolatok fogják meglátogatni a lét értelmét. A legjobb, ha a lelkiségre koncentrálunk. A szokatlan szőrrel végzett manipulációk segítenek a normális energiaáramlás újrakonfigurálásában, ami javítja a belső világot. Ezen a napon hagyja ki a frizurát, ez vonzhatja a boldogtalanságot és a problémákat. Ha megfested a hajad a 12 holdnapon, javíthatsz anyagi helyzeteden, vonzhatod a pénzforgalmat. Frizura Nyugodtan kísérletezhet a hajjal. Találhat valami szokatlant és kreatívat, ez hozzájárul a problémák megoldásához és az anyagi állapot javításához.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 6.: 13.14 - holdnapok, kedvező nap a szépségszalonba járáshoz.
13 - holdnap. Jó nap a szeretteivel való eltöltésre, fontos, hogy minél nagyobb figyelmet fordítsunk rájuk, felhívhatjuk azokat a barátokat, akikkel régóta nem kommunikáltok. Fektessen be egy kapcsolatba, és ez váratlan módon visszatér Önhöz. A hajvágás ezen a napon valószínűleg hozzájárul az egészségéhez. A hajszín bármilyen változása új problémákat okozhat, és ronthatja egészségét. Tilos bármilyen festéket használni, még a természeteseket is. Csináld magad ma. Ez a finom energiák napja, ezért ne engedje, hogy bárki manipulálja őket. Legyen rendkívül óvatos és körültekintő, gondosan figyelje belső állapotát és annak változását. Kövesse a vágyakat, ezt ne tagadja meg magának.

2020. április 7.: 14.15 - holdnapok, a szépségszalonba járás kedvező napja.
14 - holdnap. Ezen a napon nem kell sajnálnia magát és lusta lenni valamit! Próbáljon a legtöbbet kihozni belőle, a lehető legaktívabbnak kell lennie, és ma befektetnie kell a közvetlen jövőjébe. A fodrász javíthatja anyagi helyzetét és vonzza a pénzt, de erkölcsileg is depressziós lehet. A hajszín éles változása ronthatja vállalkozását, törekedjen arra, hogy közelebb kerüljön természetes árnyékához. Ha még soha nem vált el, mindenképpen tegye meg! Képes lesz új energiákat magához vonzani, lesz ereje új, régóta tervezett ügyek megkezdéséhez..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 8.: 15.16 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
15 - holdnap. Ma a kozmikus erők segítenek minden ügyedben. Ez a legjobb és legpozitívabb nap minden új kezdet számára. Legyen a lehető legaktívabb, de óvatos: bármelyik pozitív vagy negatív tulajdonsága ma a lehető legerőteljesebben megnyilvánul! Nem jó nap a hajvágáshoz ezen a napon a lehetséges egészségügyi problémák miatt, amelyekhez hozzájárulhat. A legjobb, ha a haját néhány árnyalattal sötétebbre festjük, így megmenthetjük magunkat az esetleges bajoktól. Teliholdkor add fel a fürtöket és fürtöket, tedd a hajad a lehető legegyenletesebbé és simábbá, a frizurád pedig ügyes és ügyes legyen.

2020. április 9.: 16.17 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
16 - holdnap. Energetikailag ez a nap nagyon nyugodt lesz, próbáljon meg egy kis szünetet tartani, és ne üldözni sehol, hagyja abba a nap merev ütemtervét, csak lazítson és érezze a belső békét. Enyhe depressziót tapasztalhat, ha előző nap nem sikerült néhány fontos feladatot elvégeznie. Ez normális. Csak ne hagyd, hogy ez az érzés teljesen eluralkodjon rajtad! Ezen a napon hajvágás nem ajánlott, az egészség romolhat, szívproblémák jelennek meg. Célszerű természetes festékekkel festeni, lehetőleg sötét árnyalatokkal. Ez hozzájárul a nyugalmához. Tartózkodjon a kreatív frizuráktól, jobb, ha szokásos lófarokot készít.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 10.: 17,18 - holdnapok, kedvező nap szépségszalonba járáshoz.
17 - holdnap. Ez a nap elősegíti az új információk felfogását, hasznos elkezdeni tanulni valamit vagy új készségeket elsajátítani. Mindent könnyedén megtehet. A telihold hajvágása mindig kedvező, kivéve azokat a helyzeteket, amikor nagy változásokat terveznek az életében. Kísérletezzen a festéssel. Könnyítheti a haját, vagy szokatlan színnel, például vörös színnel festheti. Erre jobb hennát használni. Így javíthatja kapcsolatait a körülötted lévő emberekkel. Ajánlatos fonni a haját. A frizurában élénk, napos színeket használhat. Pozitív energiát vonz magához és javítja a hangulatát..

2020. április 11.: 18 - holdnap, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
18 - holdnap. A 18. holdnapon a tér nagyon érzékeny minden energiaüzenetre. Legyen a lehető legóvatosabb a gondolataival és a tetteivel. Jobb a nap folyamán valami jóra és pozitívra gondolni, nehogy negatív energiát merítsen feléd. A hajhossz bármilyen változása ma egészségügyi problémákat okozhat, fennáll annak a veszélye, hogy elveszíti az anyagi előnyöket. Ez a hold fogyásának és a haj növekedésének lelassulásának napja. A színekkel és árnyalatokkal való kísérletezés napja, a természettől a kardinálisig és a kihívásokig. Nagyon kedvező nap a hajszín megváltoztatására, ez növelheti az energiapotenciálját. Ma jobb fonni egy takaros copfot. Ez a nap energetikailag kétértelmű, ezért nem ajánlott valamit radikálisan megváltoztatni.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 12.: 18.19 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
18 - holdnap. A 18. holdnapon a tér nagyon érzékeny minden energiaüzenetre. Legyen a lehető legóvatosabb a gondolataival és a tetteivel. Jobb a nap folyamán valami jóra és pozitívra gondolni, nehogy negatív energiát merítsen feléd. A hajhossz bármilyen változása ma egészségügyi problémákat okozhat, fennáll annak a veszélye, hogy elveszíti az anyagi előnyöket. Ez a hold fogyásának és a haj növekedésének lelassulásának napja. A színekkel és árnyalatokkal való kísérletezés napja, a természettől a kardinálisig és a kihívásokig. Nagyon kedvező nap a hajszín megváltoztatására, ez növelheti az energiapotenciálját. Ma jobb fonni egy takaros copfot. Ez a nap energetikailag kétértelmű, ezért nem ajánlott valamit radikálisan megváltoztatni.

2020. április 13.: 19.20 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
19 - holdnap. Ez a nap sok konfliktust válthat ki, ezért próbáljon minél toleránsabb lenni másokkal szemben, próbáljon engedményeket tenni számukra, ne érveljen. Nehéz helyzetekben jobb várni és meglátni a hozzáállást. Jobb tartózkodni a fodrászhoz járástól, az egészségre rosszabbul változhatnak. A festéshez válassza a természetes színezékeket és a természetes színeket, ez javíthatja vállalkozását és új hasznos kapcsolatokat hozhat létre. Adjon le minden frizurát, hagyja ma laza. Sokat fésüljön, ez egyszerűsíti energiáját, rendbe hozza gondolatait és érzelmeit, és lehetővé teszi, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott maradjon a nap folyamán..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 14.: 20.21 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
20 - holdnap. Ezt a napot csak magának szentelheti. Próbáljon többet gondolkodni és terveket készíteni a jövőre nézve. Természeted csodálatos oldalai megnyílnak előtted, a lényeg az, hogy gondosan figyelj a vágyaidra. Jó nap új kapcsolatok kialakításához, a régi kapcsolatok megerősítéséhez. Hívjon olyan barátokat, akikkel régóta nem beszélt, menjen távoli rokonokhoz - mindez jó befektetés lesz az Ön számára. Elutasítja a frizurát, pszicho-érzelmi állapota hirtelen romolhat. Ma nem ajánlott festeni a haját. Ez komolyan tönkreteheti vállalkozását. Előnyben részesítse a szokásos frizuráját, mivel ezen a napon a tér nagyon érzékeny a belső energiaváltozásokra..

2020. április 15.: 21.22 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
21 - holdnap. Ma nyugodtan rövidítse le a haját. Ez jótékony hatással lehet az egészség és az anyagi jólét javítására. Ne változtassa meg drasztikusan a színét, csak világosítsa meg a haját néhány tónussal. Ez lehetővé teszi, hogy pozitív és „fényes” embereket vonzzon magához. Próbáljon a lehető legtöbbet kihozni a mai mindenféle kiegészítőből - hajtűkből, gumiszalagokból, kapcsokból. Bármely kreatív törekvés csak plusz lesz az Ön számára, új üzleti tevékenységet is indíthat. Nyugodtan induljon bármelyik projektbe, ragadja meg magát a legőrültebb ötletnél, ne halasszon el semmit későbbre, ami ma eszébe jut, hiszen ezen a napon a tér maximalizálja a segítséget minden kérdésben. Pozitív energia vesz körül, amely a legjobban befolyásolja eredményeit. Szeretne alkotni és szeretni - ne tagadja meg magától ezt a vágyat!

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 16.: 22.23 - holdnapok, semleges nap a szépségszalonba járáshoz.
22 - holdnap. Teljesen filozófiai elmélkedéseknek szentelje magát, gondoljon az élet értelmére vagy globális céljaira. Meg fog lepődni azon a válaszokon, amelyeket tudata mélyéről kaphat. Próbálja megkezdeni a nyaralás megtervezését. Ez kiváló motivátor lesz számodra, és új eredményekre ösztönöz, erőt ad és új dolgokra ösztönöz. Az egészség javulhat, de fennáll a túlsúly veszélye. Javasoljuk, hogy csak természetes színezékeket használjon, csak természetes színekben fest! Tehát vonzza a cash flow-kat és javítja pénzügyi helyzetét. Nem jó nap a haj kísérletezésére! Készítsd el a számodra legismertebb és legkényelmesebb frizurát, jobb, ha ez csak egy szokásos lófarok vagy copf.

2020. április 17.: 23.24 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
23 - holdnap. Kísérletezzen és fejezze ki magát! Meglepő lehet számodra, ha hirtelen megérted, mi az igazi elhívásod. El akarja hagyni régi munkahelyét, és új kalandos projektekbe kezd. Alkoholfogyasztás ezen a napon nem ajánlott. Elutasítsa a hajvágást, mivel utána sok kellemetlen helyzetbe kerülhet, megváltozik az egészségi állapota, és romlik a kapcsolata a szeretteivel. Nagyszerű nap a hajfestéshez. De jobb, ha te magad csinálod, vagy nagyon közeli emberekből kérsz valakit, hogy segítsen. Képzelje el, készítse el, minél szokatlanabb a frizurája, annál jobb az Ön számára! Göndörítse vagy formázza a haját úgy, ahogy nem ismeri..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 18.: 24.25 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
24 - holdnap. Ez a nap befolyásolni fogja a hangulatát, melankolikusabb és filozófikusabb lesz. Korlátozni kell az emberekkel való kapcsolatot, egyedül maradni önmagával. De ne félj a szomorú gondolatoktól, elmúlnak. Legyen figyelmes érzelmi impulzusaira és vágyaira. Nehéz lesz összpontosítania komplex projektekre és feladatokra, ezért szánjon magának egy nap kikapcsolódást és békét. A fodrász megtagadása, az egészség jelentősen romolhat. Használjon sötétebb árnyalatokat a hajához, ne kísérletezzen világosabb árnyalatokkal, ez negatívan befolyásolhatja kollégáival való kapcsolatait. Nem szabad semmit drasztikusan megváltoztatni, megcsinálni a szokásos, természetes frizurát.

2020. április 19.: 25.26 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
25 - holdnap. Töltse ezt a napot egyedül önmagával és gondolataival, hallgassa meg érzéseit és érzéseit. Szeresd magad, sugározz pozitívat! Végül is minden, amit ma adsz a világnak, megduplázott mennyiségben tér vissza hozzád! A fodrász látogatása nem ajánlott, mivel az egészség romlása lehetséges. Ezenkívül a hajjal együtt elveszítheti vitalitását és energiáját. Kerülje a hajszín megváltoztatását és bármilyen színezék használatát, ez negatívan befolyásolhatja az emberekkel való kapcsolatokat. Ma jobb, ha a fejdíszt részesítjük előnyben, mivel a tér energiái ezen a napon negatívak lehetnek..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 20.: 26.27 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
26 - holdnap. A nap érzelmileg nem túl stabil. Lehet, hogy ok nélkül elkezd nevetni, ami hirtelen szomorúsággá válhat, erőszakos érzelmi megnyilvánulásai is lehetnek, vagy akár bezáródhat is magában. Ne aggódjon, ezek az állapotok rövid életűek és gyorsan elmúlnak. A legfontosabb, hogy ne essen pánikba, és tartózkodjon minden olyan hülyeségtől, amelyet aznap el akar tenni! Nem hajlandó fodrászhoz menni, esetleg rontva az egészségen, megsérülve vagy elhúzódó depresszióval. Természetes festékeket kell használnia, próbáljon meg nem változtatni drasztikusan a hajszínén. Önbizalmat szerez és javítja kapcsolatait másokkal. Jó, ha a hajadnak maximális volumenet adsz, meg tudod hajtogatni, vagy néhány nagy fürtöt megcsinálni. Ez megerősíti az űrhöz való kapcsolatot..

2020. április 21.: 27.28 - holdnapok, a szépségszalonba járás kedvező napja.
27 - holdnap. Nyugodtan kísérletezhet ma, és töltsön el szépséget. Így vonzódnak a kozmosz pozitív energiái, amelyek lehetőséget és erőt adnak a leghihetetlenebb és legösszetettebb projektek megvalósításához! Abbahagyja az ásást, energiák kezdenek felszívódni bennetek, amelyek segítenek a legösszetettebb és legérdekesebb ötletek megvalósításában! A haj rövidítése ezen a napon jótékony hatással lesz karizmájára, vonzza a boldogságot és a jólétet az életébe. Gyökeres változás, ez javítja pénzügyi helyzetét és jólétét. Jobb, ha valami kifinomultat és szépet csinálsz a hajaddal. Legyen a lehető legelegánsabb és rendkívülibb!

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 22.: 28.29 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
28 - holdnap. Könnyedén megtalálja a választ minden nehéz és megoldhatatlan kérdésre, összhangban lesz önmagával, gondolataival és érzéseivel. Miután meglátta munkájának eredményeit, józanul fel fogja mérni kilátásait és lehetőségeit. A gondolatok ezen a napon a lehető legoptimistábbak és vidámabbak lesznek. Add fel a hajvágást! A hajad rövidítésével együtt az életed is lerövidülhet. Legyen minél óvatosabb! Ne változtasson semmit drasztikusan. A legjobb, ha az egyes szálakat könnyebbé teszik, hogy vonzzák az életenergiák áramlását. Egyszerű és egyszerű frizura ajánlott. Ez a „könnyű” energiák, az érzelmi nyugalom és a béke napja..

2020. április 23.: 29,1,2 - holdnapok, kedvező nap a szépségszalonba járáshoz.
29 - holdnap. Ezen a napon észreveszi, hogy nem fél a rutinszerű ügyektől, nehéz feladatokat szeretne elvégezni, amelyek maximális figyelmet és kitartást igényelnek, sokat akar gyakorolni. A nap nagyon eredményes lesz, mindent meg akar tenni és megtenni. Dolgozzon tovább, de ne vigye túlzásba, nehogy másnap reggel érzelmileg kimerüljön! Szép nap egy fodrászhoz. Elősegíti a boldog életet, az örömöt és a jólétet. Nem jó nap a festéshez! A családdal és a barátokkal való kapcsolatok nagyon megromolhatnak! A mai nap a kísérletezés, a magad megtalálása és a stílusváltás napja. Egy új holdhónap előestéjén minden változás hasznos lesz.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 24.: 2,3 - holdnap, kedvező nap a szépségszalonba járáshoz.
2 - holdnap. Ezen a napon biztonságosan kísérletezhet és új, fényes ötleteket kelthet életre. Erőteljes energiaáramlás, kreativitás és kreativitás lesz. A nap végén üresnek és gyengének érezheti magát, de ne ijedjen meg. Reggelre teljesen visszanyeri erejét. Jobb ezen a napon megtagadni a hajvágást, mivel veszekedés másokkal vagy problémák jelentkezhetnek a csapatban. Előnyösebb természetes színezékeket használni. A természetes összetevőkkel történő színezés ezen a napon hozzájárul az anyagi jóléthez és fokozza a bejövő cash flow-kat. Kísérletezzen, változtassa meg szokásos frizuráját valami szokatlanná.

2020. április 25.: 3,4 - holdnapok, semleges nap a szépségszalon kirándulásához.
3 - holdnap. A tér energiája ezen a napon különösen aktívan befolyásolja az embereket, sok terved és ötleted lesz, és valami szokatlant és kreatívat is szeretnél. Bátran engedhetsz érzéseidnek, van esélyed arra, hogy az, amit ezen a napon elkezdtél, rengeteg előnnyel és osztalékkal jár a jövőben. Nem jó nap a fodrászhoz, fennáll annak a lehetősége, hogy károsíthatja a tested. A legjobb természetes összetevőket használni. A hajszín megváltoztatása ezen a napon drámai módon javíthatja kapcsolatait a munkatársakkal, és növelheti karrierjét is. Könnyedén megtalálja a megoldást a legnehezebb problémára is. Minél egyszerűbb a frizura, annál jobb. Megteheti rendszeres fogmosással..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 26. között: 4,5 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
4 - holdnap. A hold növekszik és segít felgyorsítani a haj növekedését, de jobb, ha ezen a napon megtagadja a frizurát, ez hátrányosan befolyásolhatja a pszichéjét. Torokfájást is érezhet, az ütemezett találkozók és üzleti tervek megszakadhatnak. Ha pénzügyi szerencsét szeretnél vonzani, megerősíted munkahelyi pozíciódat, kivívod a kollégák bizalmát, akkor van értelme ezen a napon megváltoztatni a hajszínét. A természetes árnyalatokhoz közeli természetes színek működnek a legjobban. Ne kísérletezzen frizurával és frizurával. A frizurának ismerősnek kell lennie a lehető legtermészetesebbnek. Akkor több energiát fog magához vonzani, és érezni fogja a kreatív ötletek beáramlását..

2020. április 27.: 5.6 - holdnapok, kedvező nap a szépségszalonba járáshoz.
5 - holdnap. Az 5. holdnap a kreatív, kissé rendetlen gondolatok és ötletek napja. Ne aggódj, a konkrétumok később fognak megjelenni, most emlékezned kell mindarra, amit az elméd ad neked, de még inkább az intuíciódra is. Ezen a napon a hajvágás javítja anyagi és érzelmi jólétét. A hold most segít felgyorsítani a haj növekedését. Miután ezen a napon megfestette a haját, javulnak üzleti kapcsolatai és kapcsolatai, és javulnak a kapcsolatok a csapatban. A kollégák barátságosabbá válnak. A haj formázásakor inkább kócos és rendetlen hajat válasszon. Minél kevésbé sima, annál több pozitív energiát kaphat..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 28.: 6.7 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
6 - holdnap. Maradjon egyedül magával ezen a napon, tegye rendbe gondolatait és érzelmeit. Próbáljon kevesebb kapcsolatot tartani a külvilággal és az emberekkel. Ezen a napon nem ajánlott fodrászni. Egészsége és immunitása hirtelen romolhat. Jobb tartózkodni a hajszín megváltoztatásától. Természetes energiáit megzavarhatja, ami felesleges veszekedésekhez és vitákhoz vezethet a munkahelyen és a szeretteivel. Nagyszerű frizuraválasztás erre a napra a szigorú stílus és a kifogástalan stílus. Energikusnak és érzelmek által elárasztottnak érzed magad, ezért a gondatlan hajkezelés csak fokozhatja azt, ami már felesleges..

2020. április 29.: 7.8 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
7 - holdnap. Az űr energiája ezen a napon hozzájárul a gondolatok és érzések rendezéséhez, minden érzelmi vihar fokozatosan alábbhagy, nyugodtabbá válik, javítja kapcsolatát a körülötted lévő világgal, és megtalálja a megfelelő megoldásokat minden kérdésre, amely kínoz. Ebben az időben a legjobb kompromisszumokat találni, elkerülni a veszekedéseket és ellentmondásokat. A siker kulcsa a világhoz és az emberekhez való jóindulatú hozzáállásod lesz. Kedvezőtlen nap a fodrászhoz. Lehetséges munkahelyi konfliktusok és botrányok szeretteivel, valamint az egészség romlása. A festés segíthet az érzékiség felébresztésében és a belső energiák felszabadításában. Vonzóbb leszel az ellenkező nem számára. Ezen a napon előnyben részesítheti a curlinget. Jobb, ha "klasszikusabb" és rendezettebb. Kerülje a kaotikus fürtöket.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. április - 2020. április 30.: 8.9 - holdnapok, kedvező nap a szépségszalonba járáshoz.
8 - holdnap. Jó nap mindenféle kísérlethez. Szeretne minél többet kifejezni magának a társadalomban: tartson előadást a nyilvánosság előtt, vagy csak tartson beszédet a hallgatóság előtt. De kontrollálnod kell magad! Mérsékelje lelkesedését, különben megkockáztatja az "induló" hírnevének megszerzését. Csak kedves és közeli emberekkel vegye körül magát. A hajvágás ezen a napon elősegíti az egészséget, a boldogságot és a hosszú élettartamot. Az eljárás nem ajánlott, mivel nehézségek lehetnek a csapatban. Készítsen frizurát, amely szokatlan az Ön számára. Például szokatlan elválás lehet, amit mindig a másik oldalon tettél. Vagy ha korábban egyáltalán nem váltatok el, akkor ma megtehetitek.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hogyan különbözik a degradáció az ombre-től

A cikk tartalma Hogyan különbözik a degradáció az ombre-től Hajfestési technikák Hogyan készítsünk ombre hajat Kalifornia kiemeliOmbre és lebomlikAz Ombre a kontrasztos színek egyenletes színátmenet egyik árnyalatból a másikba.

Hogyan válasszunk vasat a keratin hajegyenesítéshez: tippek és a legjobb modellek áttekintése

A keratin hajegyenesítés évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az a képesség, hogy egyenes haj legyen a napi formázás nélkül, sok lány álma, akiket a természet fürtökkel vagy fürtökkel ruház fel..