Legfontosabb / Felépülés

Honma Tokyo Hair Botox - Igazi japán minőség

Felépülés

A szépségszalonokban a sérült haj helyreállításához a fodrászok a Botma nevű eljárást javasolják a Honma Tokyo haj számára. A gyógyszer gyártója tartós gyógyító hatást ígér, a stylistok pedig dicsérik az eredményeket. Lenyűgöző hatása lehet a japán haj botoxnak? A szalonban meglehetősen drága az eljárás, és nem mindenki meri kipróbálni. Az, hogy otthon hogyan kell elvégezni egy ilyen manipulációt, mindenki számára hasznos, mert ez kiváló módszer arra, hogy kevesebb pénzért eredményt érjünk el..

A Honma Tokióról

Tokió Honma szülőföldje Japán, de a vállalat termelését Brazíliában alapítják. A fogyasztók félnek hamisítványt vásárolni, ezért az ilyen területi zavar gyakran zavaró.

A japánok az egész világon ismertek fejlett fejlesztéseikről és új technológiájukról. Ez alól a kozmetikai ipar sem kivétel. Ennek az országnak a lakói óriási sikereket értek el innovatív eszközök létrehozásában, a meglévő technológiák tökéletesítésében.

A professzionális körökben a botox for hair honma tokyo a legjobb gyógymód az analógok között. A fodrászok szívesen használják munkájuk során, nem fáradnak el az eredmények dicséretétől. Még a világhírű stylistok is pozitív visszajelzéseket adnak ezekről a termékekről, ami tanúsítja a professzionális termékvonal minőségét.

Kinek lesz

A Honma tokyo haj botox a szerkezet mélyén lévő fürtökön működik. Az eljárás után a haj rendkívüli simaságot, selymességet, szinte tükörfényt kap. A hajmérleg zárva van, így a haj elveszíti gondatlan bolyhosságát. A gyógyszer segít lezárni a töredezett hajvégeket, ami azt jelenti, hogy a Botox utáni frizura szép megjelenést kölcsönöz..

A Botox helyreállítási eljárás nagyon sérült hajra ajánlott. Ez a haj, amely kémiai támadáson ment keresztül (hajsütés, festés, elszíneződés), állandóan intenzív hőkezelésnek, mechanikai igénybevételnek van kitéve (összetett frizurák), a tartós hajformázó termékek túlzott használatának.

Botox hajhoz h ecset botox capilar azoknak alkalmas, akik nem akarnak elválni a göndör hajtól, de károk után helyre akarják állítani. Emellett a sorozat ideális a szőkék számára, mivel megszünteti a sárgaságot. Ezenkívül a készítmény olyan részecskéket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a természetes fakulást, a termék fenntartja az árnyék intenzitását.

Néhány szalon kínál ilyen eljárást az alopeciában szenvedők számára, de nem lehet megbízhatóan jelezni annak hatékonyságát ebben az irányban. A Botox erős összetételű, amely jótékony hatással lehet a szár, a tüszők szerkezetére, de közvetlenül nem stimulálja a növekedést. Készítettünk nektek egy válogatást a haj növekedésének és erősítésének legjobb termékeiről.

A vékony, természetesen gyenge fürtöknek is periodikus feltöltést igényelnek. A botoxot a megjelenés egyetlen javulásáért "a kiutazásnál" vagy megelőző kezelésként gyakran nem éri meg.

Szakértők megjegyezték, hogy rendszeres használat esetén következmények lehetségesek. A szőrszálak túlságosan megnehezülnek, összetapadnak, a gyökerek zsírosodnak, függőséget okoznak.

Fontos! Az eljárás terhes nők, szoptató nők, gyermekek és idősek számára nem ajánlott. Allergiás reakciók lehetségesek a készítmény összetevőire, ezért azokra kell figyelni, akik hajlamosak az allergiás reakciókra. Lehetetlen használni a gyógyszert, ha károsodik a fej bőrén..

Fogalmazás

A vállalat több olyan termékcsaládot állít elő, amelyek különböző szerkezetű, fokú károsodású fürtökhöz alkalmasak. Botox for hair h ecset A botox capilar univerzális összetételű, különböző típusú, intenzív helyreállítást igénylő szálak tulajdonosai használhatják.

A terméket literes tartályokban állítják elő, így az összetétel sokáig kitart. Azok számára, akik csak megismerkednek a gyógyszerrel, sok online áruház 100-200 ml-es kézi csomagolást kínál.

A Botox számos, a haj számára hasznos anyagot tartalmaz. Itt található a legfontosabbak leírása:

 • Molecule Intra-Silane - a fő innovatív komponens hozzájárul a rúd feltöltéséhez egy "csontvázzal", amely támogatja a szerkezetet.
 • Hidrolizált keratin. Ez egy speciálisan feldolgozott fehérje, hasonló a haj természetes építőköveihez. A keratin behatol a magba, kitölti az üregeket és a mikrorepedéseket a felszínen.
 • Aminosavak. Az acetil-cisztein a csoport fő aktív savja. Elősegíti a vízcsere normalizálódását, megakadályozza a kutikula pikkelyeinek lebomlását, erősíti a magot, megakadályozza a törékenységet, kondicionáló hatású.
 • A Luna Matrix speciális rendszer kisimítja a kutikulát, beépített UV-szűrővel rendelkezik, semlegesíti a fehérített fürtök meleg árnyalatait. Az általa képzett legvékonyabb film a haj felületén véd a mechanikai stressztől.
 • Az Aloe Vera kivonat fenntartja a vízmérleget, antiszeptikus hatású, gazdag különféle vitaminokban, ásványi anyagokban.
 • A zöld tea levél kivonata tonizálja, erősíti, serkenti a növekedést. A gazdag vitamin- és antioxidáns-komplex ebben a növényben természetes védekező mechanizmust vált ki.
 • A Prakaxi olaj csodálatos hidratáló hatású, összetételében nagy mennyiségű hasznos sav stimulálja a haj természetes belső folyamatait.

Az "erőteljes" kompozíció elősegíti az intenzív telítettséget és helyreállítást. A káros anyagok hiánya a Botoxot teljesen biztonságossá teszi.

Fotók előtt és után

Utasítások az eljáráshoz

A honma tokiói hajra vonatkozó botox több szakaszban zajlik. Az eljárást nem nehéz végrehajtani, még egy kezdő is képes kezelni a műveleteket. A következő manipulációkat hajtják végre:

 1. Öblítse le samponnal, amely a komplexum része. Az eszköz tökéletesen eltávolítja a mindenféle szennyeződést, előkészíti a hajat a fő összetétel hatásaira.
 2. A tiszta fürtöket törölközővel töröljük, alkalmazzuk a fő készítményt. Minden szálat teljes hosszában feldolgozunk, a fejbőrt és a gyökereket ez nem érinti.
 3. 30 perc elteltével fésülje meg a hajat finom fésűvel, hogy eltávolítsa a felesleges forrásokat. A szálakat mérsékelt levegő hőmérsékletű hajszárítóval szárítják. Nem kell ecsetet használni. A fürtöknek végül teljesen száraznak kell lenniük..
 4. Egyengető segítségével ki kell húznia az egyes szálakat (mindegyikhez 2-7 menet).
 5. Miután a haj teljesen kihűlt, le kell öblíteni vízzel. Ezután szárítsa meg, halmozza tetszés szerint.

Tanács. Szükség esetén azonnal mossa meg a haját, de jobb, ha nem korábban, mint minden másnap. Ebben az esetben használjon enyhe szulfátmentes samponokat. Mosás után a hajat hajszárítóval szárítják. A Botox után célszerű támogató eljárásokat (maszkokat) végrehajtani. Óvja a fürtöket a szélsőséges hőmérsékletektől.

Jellemzők:

A Honma Tokyo Botox rendkívül népszerű a fodrászok és a fogyasztók körében. Az eljárás egyszerű, ezért sokan egyedül használják az eszközt. Ez rengeteg pénzt takarít meg, mivel a szalon teljesítménye keményen meg fogja ütni a zsebét.

A 2 termékből álló komplex (sampon, redukálószer) csaknem 12 ezer rubelbe kerül, de ezek 1 literes tartályok. A gyógyszert gazdaságosan fogyasztják. Az eljárás eredménye körülbelül 2 hónapig tart. Nem érdemes megismételni a manipulációt ennek az időszaknak a lejárta előtt, mivel fennáll a fürtök túltelítettségének veszélye, és ezek elkezdenek nehezedni, letörni.

A kábítószert használók véleménye leggyakrabban pozitív. Sok botox megtakarít egy perm, agresszív elszíneződés után. A festett szőkék kettős előnyhöz jutnak: a szerkezet helyreállításához, a sárgaság megszüntetéséhez. A semleges, negatív értékelések gyakran társulnak az eljárás során fellépő szabálytalanságokkal.

A sérült hajnak jobban szüksége van táplálékra, nedvességre. A haj botox segíthet a problémás szálak helyreállításában. Leggyakrabban ezt a módszert részesítik előnyben a keratin visszanyerése vagy a laminálás helyett..

Egyéb népszerű Botox márkák hajhoz részletes használati utasítással:

Hasznos videó

A Botox alkalmazása a hajra H-Brush Botox Capilar.

Botox "Honma Tokyo" - a haj helyreállításának rendszere

Az egészséges, ápolt haj minden nő büszkesége. Gyakran a szépségre törekedve komoly kárt okozunk nekik. Gyakori mosás és ecsetelés, hajszárítás, hajformázó vegyszerek használata, színezés - mindez az idő múlásával kimeríti a hajat, unalmassá, hajlamossá válik ridegre és mattra. Szeretnék mesélni az új HONMA TOKYO H-BRUSH Botox Capilar komplexről, amelyet kifejezetten e problémák megoldására fejlesztettek ki.

Mi a Botox hajra

A "Honma Tokyo" botox a haj termikus rekonstrukciójára szolgáló rendszer, amelyet a haj kezelésére és a szerkezet helyreállítására terveztek. Kiegyenesíti a teljes hosszat, kitölti az üregeket, helyreállítja a rugalmasságot, a simaságot és az egészséges fényt.

Ki illik

Bármely nő, aki javítani akar a hajának megjelenésén, kihasználhatja a HONMA TOKYO H-BRUSH Botox Capilar program előnyeit. Számos esetben ajánlom e komplexum használatát ügyfeleim számára:

 • festés után;
 • ha a haj száraz vagy sérült;
 • ridegséggel és töredezett végekkel;
 • a hangerő növelése;
 • ha a haja rakoncátlan és nehezen formázható.

A rendszer egyfajta fényes felületet hoz létre, lezárja a hajszálat, lezárja a hasított végeket.

Fogalmazás

A név ellenére a Honma Tokyo rendszer kozmetikuma egyetlen csepp botulinum-toxint sem tartalmaz. És természetesen nem javasoljuk a szubkután injekció beadását. A Tokyo Honma Botox revitalizáló program a következő összetevőket tartalmazza:

 1. Intra-Silane anyag - behatol a haj mély rétegeibe, ellátja a keret funkcióját.
 2. A LunaMatrix komplex rekonstrukciója - kisimítja a mérleget, véd a káros hatások ellen, kiegyenlíti a tónust.
 3. Keratin - a haj megerősítésére, az üregek kitöltésére szolgál, elősegíti a nedvesség felhalmozódását.
 4. A cisztein egy aminosav, amely fontos szerepet játszik a szövetek helyreállításában.
 5. Aloe, zöld tea, Pracaxi olaj kivonatai - táplálják a hajat, telítik vitaminokkal és antioxidánsokkal.

Jellemzők:

A Honma Tokyo komplex minden hajtípusra alkalmas, de a hatás leginkább vékony, száraz és hiányos volumen esetén érhető el. A legutóbbi festés nem akadálya az eljárásnak. Bizonyos esetekben a Botox képes korrigálni néhány tónustalanságot - például megszünteti a fehérített haj csúnya sárgaságát.

De a platina szőkéknek le kell mondaniuk róla, mert a keratin összetétele kék árnyalatot kölcsönözhet a hajuknak..

profik

Mindig megkérdezem ügyfeleimet, hogy tetszett nekik ez vagy az eljárás, és milyen pillanatok hoznak kellemetlenséget. A Honma Tokyo Botoxról írt véleményeiben hangsúlyozzák, hogy a következő szempontokat tartják pozitívnak:

 • természetes összetevőket tartalmaz és nem káros;
 • minimum ellenjavallatokkal rendelkezik;
 • ötvözi az ellátást és a kezelést;
 • a haj nem villamosodik fel és hullámosodik;
 • véd a külső behatásoktól;
 • nem változtatja meg a haj természetes szerkezetét (nem egyengeti a fürtöket);
 • intenzív gyógyulás, nagyszerű megjelenés;
 • nincsenek súlyozó és ragasztó hatások;
 • a haj kezelhetővé és könnyen formálhatóvá válik;
 • a hangerő növekszik;
 • az eredmény 3 hónapig tart.

Mínuszok

A megkérdezett hölgyek negatív szempontokra utaltak:

 • a haj zsírossá válik;
 • lehetséges bőrirritáció és allergiás reakciók;
 • hosszú időtartam - a "Honmo Tokyo" Botox foglalkozás 2-3 órát vesz igénybe;
 • magas ár, és hosszú hajjal nő a termék fogyasztása.

A botox Honma Tokyo használati útmutatója

A HONMA TOKYO H-BRUSH Botox Capilar eljárás könnyen használható és nem igényel különösebb képzést. Így hajtom végre:

 1. Óvatosan mossa meg ügyfelem fejét, hogy eltávolítsa a felületi szennyeződéseket, a faggyút. Ehhez a készlet tartalmaz egy speciális Prepair sampont, amely nem tartalmaz nátrium-laureth-szulfátot. Nem csak tisztít, hanem megnyitja a haj kutikuláját is.
 2. A szárított szálakon az Intensive Reconstructor alkalmazást végzem a teljes hosszában, 2-3 cm-re visszahúzódva a gyökerektől. A tarkóból indulok, fokozatosan haladok előre.
 3. A keratin maszkot 40 percig tartom, majd hajszárítóval szárítom.
 4. Fésülöm a hajam gyakori finom fésűvel, eltávolítva a felesleges terméket.
 5. Minden szálat egy speciális vasalattal 5-7-szer megegyenesítek 210-230 ˚С hőmérsékleten. Hagyja lehűlni a hajat, és sampon nélkül öblítse le meleg vízzel. Tanácsosnak tartom hidratáló maszk alkalmazását.

Ezután a kliens kérésére elvégzem a stílust. Ugyanezen a napon már nem szabad hajat mosni..

A "Honma Tokyo" botox eljárás után a hajat csak szulfátmentes samponnal szabad lemosni - ez elősegíti a termék lassabb kimosását és ennek eredményeként növeli annak időtartamát.

Azt is ajánlom, hogy rendszeresen táplálja a haját maszkokkal, balzsamokkal és hidratáló olajokkal..

Otthon

Természetesen az eljárásban nincs semmi bonyolult; az utasítások részletes leírást adnak a kozmetikumok helyes alkalmazásáról. De maga a Botox "Honma Tokyo" elvégzése unalmas és kényelmetlen feladat. És véleményem szerint nehéz lesz ellenőrizni az elvégzett műveletek minőségét: a termék alkalmazásának alaposságát, a behúzás betartását a gyökerektől.

A hajvasalás folyamata szintén nagy figyelmet igényel - a hibák sikertelen eredményhez vezetnek. Ezért jobb megbízni egy szakemberben.

Ellenjavallatok

A HONMA TOKYO H-BRUSH Botox Capilar program vonzó, mert szinte nincs ellenjavallata. Ezek mellett:

 • allergia alkatrészekre: először tesztet kell végeznie a könyök hajlításán vagy a csuklón;
 • betegségek és sebek a bőrön;
 • terhesség, szoptatás és menstruáció;
 • perm - a gyógyszer nem fog működni;
 • öregség - az eredmény kiszámíthatatlan.

Az ügyfelek gyakran kérdezik tőlem, hogy évente hányszor alkalmazhatja a Botoxot a hajára. Válaszolom: a következő eljárást ajánlott legkorábban 3 hónapon belül elvégezni. Ideális esetben meg kell várni, amíg a termék teljesen kimosódik, majd meg kell újítani..

Mellékhatások

A gyógyszer minden alkotóeleme gondosan kiegyensúlyozott, az eljárás technológiájának megsértése nem kívánt mellékhatásokat okozhat:

 • az expozíciós idő be nem tartása vagy a keratinszer túlzott alkalmazása;
 • helytelen hőmérsékleti körülmények vasaláskor;
 • gyakori eljárások;
 • lejárt kozmetikumok használata.

Nem szabad az interneten megrendelni a Honma Tokyo komplexumot - nagy a veszélye annak, hogy hamis vagy lejárt terméket kap. Vásárolja meg a terméket szaküzletekben vagy bemutatóteremben.

Összefoglaljuk

A HONMA TOKYO H-BRUSH Botox Capilar egy csodálatos hajjavító komplex. Ez nemcsak egészséges, sima és ragyogó megjelenésűvé teszi őket, hanem belülről is gyógyít, megtöltve a hiányzó elemekkel. Az eljárás felülvizsgálata mindig pozitív. Ügyfeleim, miután egyszer kipróbálták, később meg akarják ismételni a sikert.

Ha érdekli ez a cikk, vagy bármilyen kérdése van, írjon nekünk, mi mindenképpen válaszolunk.

HONMA TOKYO H-KEFE UTASÍTÁSOK

A japán kutatás és fejlesztés évei lehetővé tették a Honma Tokyo Professional számára az ápoló komponensek egyedi kombinációjának létrehozását, amely a szemünk előtt gyógyítja a sérült területeket, helyreállítja a sejtek közötti membránokat, kitölti az üregeket és hosszú ideig kezelhetővé teszi a hajat..

A H-Brush White Botox a progresszív ápolás innovatív vonala még a legsérültebb (pigment nélküli) haj esetében is

H-BRUSH Botox Capilar - pigmentált

Öblítse le a hajat mélytisztító sampon 2-3 alkalommal. Fújd szárazra a hajad 100%.

* Ha szükséges, végezze el a festést az eljárás előtt:

1) Végezzen festést;

2) Alaposan mossa le a színezéket bő vízzel;

3) Hagyja ki az 1. lépést, folytassa az eljárást.

Osszuk a hajat 4 zónára. Alkalmaz fogalmazás, az occipitalis zónától indulva, 1 cm-re a fejbőrtől.Fésülje át a hajat finomfogú fésűvel, eltávolítva a felesleges összetételt. A többi zónát is dolgozza ki. Ellenálljon a kompozíciónak 30 percig.

* Ügyeljen arra, hogy a teljes eljárást KESZTYŰBEN hajtsa végre.

* Alkalmazás előtt alaposan rázza fel.

Fújjon száraz hajat 100% -ban hideg levegő alkalmazásával.

Osszuk a hajat 4 zónára. A fej hátsó részéből kiindulva kezdje meg az egyenesítést egy vasalóval. Egyenesítse meg a hajat vékony szálakban, egyenként 5-7 alkalommal. Vas hőmérséklet 190C (sérült), 210C (egészséges) haj. A többi zónát is dolgozza ki.

Hagyja 15-20 percig hűlni a hajat. Ezután öblítse le a haját meleg vízzel, sampon használata nélkül. Bármilyen módon készítsen frizurát.

*** Az eljárást tanúsított kézművesek ajánlják.

KEZELÉS AZ ELJÁRÁS UTÁN:

Használjon szulfátmentes samponokat vagy hidrolizált keratin samponokat a hajmosáshoz. A jobb eredmények és a keratinegyengető hatás hosszabb fenntartása érdekében használja d hazai vonal Honma Tokió. Hajszárítással is ajánlott.

Botox hajra Honma Tokyo. Vélemények, használati utasítás, ki alkalmas, javallatok és ellenjavallatok, következmények, ár

Kevés lánynak van természetesen vastag és kezelhető haja. Hajformázó termékek, vasaló és hajszárító használata, hajfestés - ezek a tényezők fokozatosan gyengítik a hajat, vékonyakká és élettelenebbé teszik.

A törékeny, legyengült haj tulajdonosai sokféle kozmetikai terméket és szalonkezelést alkalmaznak, hogy vizuálisan jobban ápolt és egészséges hajnak tűnjenek. A kívánt hatást azonban nem mindig érik el..

A tudomány nem áll meg, az orvosok és a tudósok folyamatosan új technológiákat és eszközöket fejlesztenek, amelyek segítenek a haj helyreállításában. Ezek az innovatív termékek közé tartozik a Honma Tokyo Professional márka hajbotja, amely rövid idő alatt vezető pozícióba léphetett..

Mi a Botox hajra?

A Hair Botox egy haj helyreállító eljárás, amely olyan gyógyászati ​​készítmény alkalmazásán alapul, amely behatol a haj szerkezetébe, kitölti az üregeket, bezárja a pikkelyeket és nedvességgel tölt fel..

Az eljárás hosszan tartó hatást fejt ki: a felesleges bolyhosság megszűnik, a végek metszése leáll, a haj a tápanyag-összetétel hatására puha lesz, a hidratáló összetevők kisimítják a pikkelyeket, így a haj fényes és sima lesz.

A Honma Tokióról

A Honma Tokyo hajrobotot Brazíliában állítják elő. A márka története Japánig nyúlik vissza, ahol a Honma család sok évet szentelt a gyógynövények tanulmányozásának. Gondosan tanulmányozták a kivonatok és kivonatok hatásait, egyedi kombinációkat hoztak létre, hogy magas eredményeket érjenek el a sérült haj kezelésében. 2008-ban a család céget nyitott és Brazíliába költözött.

Itt ötvözhették a gyógynövények területén felhalmozott tapasztalatokat és az innovatív technológiákat. Ennek eredményeként megjelent egy olyan termék a piacon, amelyet sok fodrász és haj helyreállító szakember nagyra értékel..

Honma Tokyo Botox hajösszetétel

A Honma Tokyo hajbotoxot elsősorban természetes összetételének köszönhetően értékelik.

Az összetevőket úgy választják meg, hogy a termék univerzálissá váljon minden hajtípusra:

 • A készítmény egy jól megválasztott B, A, C és D csoport vitaminkomplexumot tartalmaz.
 • A zöld tea kivonat természetes védelmi funkciókat ébreszt. Az antioxidánsok tökéletesen tonizálják a fejbőrt és stimulálják a hajhagymákat.
 • Az aloe kivonat erőteljes hidratáló hatású, segít normalizálni a bőr vérkeringését.
 • Az aminosavak erősítő hatásúak. Megtöltik a szerkezetet, így a haj szilárd és rugalmas lesz.
 • Innovatív fejlesztések: az Intra-Silane molekula és a Luna Matrix rendszer. Ezek az összetevők helyreállítják a haj szerkezetét, és védő UV-védelmet nyújtanak.
 • A hidrolizált keratin az emberi hajsejtekhez hasonló szerkezetű anyag. Ennek az összetevőnek a feladata a keletkező üregek kitöltése. Pontosabban, ez az összetevő enyhíti a töredezett haj problémáját..
 • A Pracaxi olajos magvak jótékony hatással vannak a fejbőrre, megújítják a sejteket és beindítják az anyagcsere folyamatokat. Ez az olaj magas hidratáló hatása miatt is elismert..

Kinek lesz

A haj helyreállítása ezzel a módszerrel mindenki számára alkalmas, akinek a következő problémái vannak:

 • A hajszerkezet károsodása a mechanikai igénybevétel miatt (hajszárító, hajsütővas, vas, festés);
 • A természetesen göndör haj hajlamos kiszáradni és porózus szerkezettel rendelkezik, amely fodrozódást okoz;
 • Töredezett végű;

A haj botox egy eljárás során erősíti a töredezett hajvégeket

 • Szárítva
 • szőrszálak a tengervíz és a tűző nap hatására;
 • Élettelen haj, amelyből hiányzik a táplálkozás és az ápolás.
 • A botox előnyei és hátrányai

  Az eljárás alkalmazásának előnyeiAz eljárás hátrányai
  Hosszan tartó hat hónapig tartó hatásHa a hajat gyakran festik, akkor a készítmény irritálhatja a fejbőrt.
  Színkorrekció - A Luna Matrix rendszer segít eltávolítani a sárga pigmentetA hajat csak az eljárás idején táplálják, a jövőben más kozmetikumokat kell használnia
  Megőrzi a göndör természetes formáját, nem igazítja ki a göndör hajatÜgyeljen arra, hogy tartson egy kis szünetet, különben a kémiai összetevők káros hatással lesznek
  Terápiás hatása van az alkotó vitaminok és olajok miattTilos használni a kompozíciót, ha nyílt sebek vannak a bőrön
  Az eljárás otthon végezhetőTilos az eljárást terhesség és szoptatás alatt végezni

  Eljárás

  Fő lépések:

  1. Hajmosás szulfátmentes samponnal, amely megnyitja a mérleget és teljesen eltávolítja az összes szennyeződést: por, faggyú, hajformázó termékek.
  2. A haj szárítása hideg levegővel.
  3. Redukáló vegyület alkalmazása. A terméket nem szükséges a gyökerekre felhordani, ezért 3 cm-re visszahúzódik a bőrtől. Az expozíció időtartama 40 perc.
  4. Hajszárítás. Nagyon óvatosan kell szárítania, nem lehet nedves terület.
  5. A felesleges termék eltávolítása fésűvel.
  6. A szálak felmelegítése vasalóval. A vasat 200 ° C hőmérsékletre kell felmelegíteni. A hajat gondosan fel kell osztani vékony szálakra, mindegyik szálat 7-szer kell vasalni. Az eljárás végén a hajat le kell hűteni..
  7. 90 perc múlva a vas használata után folyó vízzel mosás sampon nélkül.
  8. Hidratáló maszk alkalmazása a hatás megszilárdítása érdekében.

  Az eljárás jellemzői otthon

  Az eljárás otthoni elvégzése nem különbözik a szalon eljárásától, de többször olcsóbb lesz. Az egyetlen figyelmeztetés, hogy az otthoni eljárás előtt allergiás reakciót kell elvégezni. Ez abból áll, hogy a kompozíció egy cseppjét felviszik a csuklóra.

  Ha 10 perc elteltével nem jelenik meg bőrpír, akkor a készítmény használható. A Botox otthoni alkalmazásakor nem kell külön fodrászeszközökre pénzt költeni. Speciális kalapok helyett szokásos műanyag zacskót és frottírtörülközőt vehet fel.

  Hajápolás az eljárás után

  • Az eljárás után 3 napig nem ajánlott mosni a fejét..
  • A hatás meghosszabbítása érdekében meg kell mosni a hajat szulfátmentes samponnal..
  • Samponozás után mindig ajánlott hajszárítót használni..
  • Kerülni kell a magas páratartalmat, ez lerövidíti a készítmény időtartamát.
  • Ki kell zárni a hajformázó termékek és eszközök használatát, mivel ezek elpusztítják a Botox hatását és elrontják a hajat.
  • Javasoljuk, hogy hetente egyszer kenjen olajat a hajra, és használjon hidratáló maszkokat.

  Eredmény

  Az eljárás eredménye azonnal látható és több hónapig tart:

  1. A haj ragyogni kezd. A fürtök rugalmasságot és szilárdságot szereznek, nem nyújtanak.
  2. A frizura mindig jól ápoltnak és szépnek tűnik, mivel az egész fejben eltűnik a töredezett haj és a bolyhok problémája.
  3. A védőfólia UV-gátat képez, így a haj nem sérül.
  4. A haj tapintása puha, könnyen fésülhető és nem kusza össze.

  Az eljárás következményei

  Minden pozitív szempont ellenére negatív következmények is lehetségesek az eljárás után. Leggyakrabban a hajhullás növekedése. Ez a hatás akkor jelentkezhet, amikor az eljárást együtt hajtották végre, vagy közvetlenül egy perm után..

  A Botox újbóli alkalmazása közötti kötelező szünet szabályának elhanyagolása a haj megjelenésének romlásához vezet. A rekonstruktor nagyon gazdag összetételű, a komponensekkel való túltelítettség ahhoz vezet, hogy a haj térfogatát elveszíti, mivel nehézzé válik, és zsírosnak is tűnik.

  A negatív következmények közé tartozik a kék árnyalat megjelenése a platina szőkék haján. Ez a hatás a sárgaságot semlegesítő komponensek működéséhez kapcsolódik. Mindig fennáll az egyéni intolerancia kockázata is, de ezt az eljárás megkezdése előtt lehetetlen azonosítani..

  Más esetekben, a technológiától függően, az eljárás rendkívül pozitív hatást fejt ki..

  Használat ellenjavallatok

  A Honma Tokyo Hair Botox biztonságos termék, amely számos tanulmányon esett át.

  A gyógyszer alkalmazásának ellenjavallatai:

  • Allergia az alkotóelemekre;
  • Terhesség és szoptatás ideje;
  • Onkológiai betegségek;
  • Fejbőr sebei.

  Hol lehet megvásárolni a terméket

  A Honma Tokyo hajrobot a hivatalos honlapon vásárolható meg. A gyártó számos készlet közül választhat, beleértve a sampont és a rekonstrukciós összetételt.

  A készleteket pigmentek hozzáadásával különböztetjük meg:

  1. A klasszikus H-BRUSH CAPILLARY RECONSTRUCTION szett minden hajtípusra alkalmas.

  Különböző mennyiségben kapható:

  2 x 1000 ml500 ml és 1000 ml2 x 500 ml2 x 250 ml2 x 200 ml2 x 150 ml2 x 100 ml
  120001100069004100360032002000

  2. A H-BRUSH WHITE CARE szettet szőkéknek tervezték, és lila pigmentet tartalmaz, amely semlegesíti a sárgaságot..

  Kiadási forma és készletenkénti ár:

  2 x 1000 ml500 ml és 1000 ml2 x 500 ml2 x 250 ml2 x 200 ml2 x 100 ml
  12000110006900410036002000

  3. A H-BRUSH B.TOX PINK szett a márka divatos újdonsága. A gyártó rózsaszínű pigmentet adott a termékhez, így az eljárás után a haj rózsaszínűvé válik. A készlet csak literes kiszerelésben kapható és 12 000-be kerül.

  A helyszínen külön vásárolhat sampont (1800 liter / liter) vagy rekonstruktort (literenként 10800, de kisebb mennyiségben is gyártják). A hivatalos weboldal mellett a szépségszalonokban is megvásárolhatók termékek, amelyek ezzel a márkával működnek..

  Vélemények a botoxról

  A Honma Tokyo hair botox magas értékelést kapott a felhasználóktól a népszerű áttekintő oldalakon. A lányok megjegyzik, hogy az eljárást otthon nagyon könnyű elvégezni. A fehérített haj tulajdonosai egyöntetűen azt állítják, hogy a haj állapota javult, a szín telítettebbé vált, a kellemetlen sárgaság eltűnt.

  A felülvizsgálatok külön kategóriáját szentelik a regeneráló tulajdonságok leírásának, a lányok megjegyzik, hogy a haj könnyebben kezelhetővé és puhává vált, és a hatás több hónapig tartott. A felhasználók megjegyzik, hogy a Honma Tokióból származó termékek magas árát teljes mértékben igazolja a termékek minősége és a kiváló eredmények..

  A felhasználók nem hagytak negatív megjegyzéseket, néhány lány panaszkodott a magas árra. Néhány felhasználó megjegyzi, hogy az eljárás nem hozta meg számukra a várt hatást, és a haj gyorsabban kezd piszkos lenni. Ugyanakkor más lányok azt állítják, hogy a hajuk rendezettebb, könnyen fésülhető és stílusos..

  Botox vagy keratin kiegyenesítés?

  Az eljárások végrehajtásának technológiái azonosak, és azon alapulnak, hogy a speciális vegyületeket a hajon melegítik. Az alkalmazott készítmények nagyon különböznek egymástól, mivel a keratin kiegyenesítéséhez formaldehidet használnak.

  Otthon nem használható, az eljárást csak szakember végezheti, mivel az arányok és az adagok megsértése negatívan befolyásolhatja a haj állapotát.

  A keratin kiegyenesítésének csak kozmetikai hatása van, a formaldehid hatására a haj kiegyenesedik, a keletkező üregeket szilikonokkal töltik meg. A haj Botox gyógyhatású, olajok és vitaminok segítségével befolyásolja a haj szerkezetét.

  A keratin-egyengetés tökéletesen egyenesíti a hajat, megváltoztatja a frizura eredeti alakját és felépítését. A Botox megőrzi a természetes adatokat, és csak belülről kifelé működik. A Botox alkalmazásának külső megnyilvánulásai: a haj fénye, a nem kívánt sárgaság eltűnése, a töredezett haj lezárása.

  A keratin kiegyenesítése alkalmas vastag hajra, és a botox minden hajtípuson egyformán működik.

  A keratin kiegyenesítés hatása legfeljebb 3 hónapig tart, és a botox hat hónapig marad hatékony.

  Az eljárás megválasztása a feladatoktól függ. Ha egy lányt csak egy kozmetikai hatás érdekel, amelyben a haja tökéletesen sima és egyenes lesz, akkor a keratin kiegyenesítése megtörténik. Ha táplálnia és hidratálnia kell a haját, helyre kell állítania a szerkezetét, ápolt megjelenést kölcsönöz, akkor kétségtelenül érdemes a botoxot választani a hajra.

  A haj botox divatos kezelés. A Honma Tokyo márkanév a világpiacon honosodott meg, termékeik számos vezető szalonban vezető helyet foglalnak el. A haj vonzó megjelenése és a gyógyhatás a fő előnye, amiért ezt a márkát értékelik és szeretik..

  Cikkterv: Mila Fridan

  A hatékony botox Honma Tokyo áttekintése

  A kozmetikai ipar a Honma Tokyo botoxot kínálja a haj helyreállításához, amelyet egy japán származású vállalkozó gyárt. A márka készítője hosszú évek óta tanulmányozta a gyógynövénykivonatokat és azok előnyeit. Miután Japánban felhalmozta az ismereteket, Brazíliába költözött, ahol céget nyitott, amely termékeket készít a szálak megerősítésére és gyógyítására..

  A Botox hajhatásának és hatékonyságának elve Honma Tokyo

  Botox hajhoz A Honma Tokyo egy innovatív fejlesztés. Lényege a regeneráló tulajdonságú gyógyászati ​​készítmény alkalmazásában rejlik. A hatóanyagok azonnal behatolnak a fürtök szerkezetébe, a sima töredezett hajvégek, hidratálnak és táplálnak.

  Az eljárás hosszú távú hatást garantál, átfogó hatást biztosítva. Alkalmazása:

  • gyógyítja a kárt;
  • hidratálja a fürtöket;
  • eltávolítja a szakaszt;
  • megkönnyíti a fésülést;
  • lágyságot, fényt ad;
  • engedelmessé és egészségessé teszi a szálakat;
  • ápolt megjelenést biztosít.

  Fontos. A japán botox haj természetes összetevőket tartalmaz, amelyek a fürtöket teljes hosszában beburkolják. Minden hajon természetes keret képződik. Hála neki, erősnek tűnnek, gyönyörűek, a rendezetlen bolyhosság eltűnik..

  A Honma Tokyo haj botox tulajdonságainak részletes leírása könnyen olvasható a termék minden palackjára írt feliratban..

  A revitalizáló eljárás egy szépségszalonban végezhető el, ha megbízik egy profi mesterben. A foglalkozás 6 szakaszban zajlik. Kozmetikus:

  • megmossa az ügyfél haját;
  • alaposan megszárítja a szálakat hajszárítóval;
  • regenerálószert alkalmaz, visszahúzódik a gyökerektől 3 cm-re, és egészen a csúcsáig terjed;
  • 40 percig hagyja hatni;
  • forró levegőt fúj a hajra, és forró vasalóval kezeli;
  • egy órával a szárítás után öblítse le a fejét meleg vízzel, rögzítő maszkot alkalmaz.

  Apropó. A Botox Honma Tokyo otthoni használata megengedett. Lenyűgöző eredmények elérése érdekében szigorúan tartsa be a használati utasítást.

  Ki használja

  A Honma Tokyo Botox alkotó anyagai rendkívül biztonságosak. Olyan férfiak és nők használhatják, akik nem elégedettek hajuk állapotával.

  A kozmetológusok javasolják az eljárás lefolytatását ilyen esetekben:

  • sikertelen festés;
  • töredezett végű;
  • a szálak törékenysége;
  • nehéz fésülködés.

  Intenzív javítás szükséges a sérült és száraz szálakhoz, amelyekből hiányzik a tápanyag és a gondos gondoskodás. A Honma Tokyo hajbotox megbízható védelmet nyújt az ultraibolya sugárzás, a sós víz, a szél, a fagy ellen, ezért a foglalkozásokra az év bármely szakában szükség van..

  Ellenjavallatok az eljáráshoz

  Az újdonság nem nehezíti meg a frizurát, nem igazítja ki a göndör fürtöket, és alkalmas egyenes és göndör hajra.

  A használatra nincsenek szigorú ellenjavallatok. A fő tiltás az egyéni intolerancia, amely természetes összetevőkben nyilvánul meg. Ennek kiküszöbölésére alkalmazzon néhány csepp készítményt a csukló bőrére. Ha 15 perc elteltével nem jelentkezik bőrpír, használjon hajápolási terméket.

  A gyártó nem javasolja a Honma Tokyo Botox használatát:

  • terhesség alatt;
  • szoptatáskor;
  • ha a fejbőrön meg nem gyógyult sebek vannak.

  A gyógyszer nem gyermekek számára készült. Tizennyolc éves kortól megengedett a jelentkezés.

  És amit Honma tartalmaz

  A Honma Tokyo Botox hajnak jó illata van, és gazdaságos a fogyasztása. A készlet 2 db 1000 ml térfogatú műanyag palackot tartalmaz, amelyek elegendőek hosszú vastag szálak többszöri feldolgozásához. Egyszeri felhasználásra jobb, ha két cső próbaverzióját vásárolja meg 50 és 100 ml űrtartalommal.

  A revitalizáló kozmetikai termékek minden típusú haj számára hasznosak. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek újjáélesztik a fürtöket, egészséges ragyogást és fényt kölcsönözve nekik. A képlet fő összetevője az Intra-Silane. A laboratóriumban létrehozott innovatív molekula erősíti a rudat és támogatja annak szerkezetét. A segédanyagok a következők:

  • keratin. Erősíti és javítja a fürtök alakját. Fényesnek, engedelmesnek és gyönyörűnek tűnnek;
  • kivonat zöld tea. Védelmet nyújt a szmog ellen a nagyvárosokban, véd a szél és a fagy negatív hatásaival szemben;
  • aloe vera kivonat. Hidratálja, táplálja, eltávolítja a szárazságot, a ridegséget, puhítja és megkönnyíti a fésülést;
  • antioxidánsok és aminosavak. Védje a kiszáradástól a forró levegőn történő szárítás során, akadályozza meg a keresztmetszetet;
  • prakaxi olaj. Elindítja a gyógyulást sejtszinten, helyreállítja a helyi immunitást, megtartja a nedvességet, erősebbé és erősebbé teszi a fürtöket.

  A maximális védelem érdekében a gyártó egy speciális Luna Matrix komplexet épített be a Honma Tokyo Botoxba. Ragasztja a sérült végeket, eltávolítja a megvilágosodott szálak sárga árnyalatát, és átlátszó, lélegző filmet hoz létre minden hajon. A bevonat gyöngyház fényt kölcsönöz és megvédi a mechanikai sérülésektől.

  Hogyan hajtsa végre az eljárást otthon

  A gyógyszert részletes utasításokkal látják el, így kívánt esetben az eljárást könnyen elvégezheti önállóan. Ez nem igényel speciális képességeket és eszközöket..

  1. A Honma Tokyo Botox haj otthoni készítéséhez mossa meg a haját a maximális tisztításra tervezett samponnal. Ez elősegíti a legkisebb zsírrészecskék lemosását és felkészülést az összetevők hatására..
  2. Szárítsa meg haját hajszárítóval és fésülje át. Vágja szét a haját vékony szálakra. Egyenként vigye fel rájuk a Botoxot, kissé hátrébb húzódva a gyökerektől. Oszd meg a hajad hosszában. Fél óra múlva fésülje át egy finom fogú fésűvel, hogy eltávolítsa a felesleges anyagot.
  3. Várjon még 10 percet, és alaposan szárítsa meg a fejét. Amikor teljesen megszáradt, vegyen egy vasat és igazítsa ki a haját.
  4. Minden szálat 7 alkalommal kezeljen forró készülékkel. Vékony fürtöknél állítsa be a szelíd módot - 160 fokot. Egyenesítse ki a vastag szálakat 200-210 fokos hőmérsékleten.

  Mossa le a kihűlt szőrszálakat meleg vízzel sampon hozzáadása nélkül. Erre azért van szükség, hogy ne ragadjanak össze. Száraz és stílus, ahogy tetszik.

  Az eljárás otthoni végrehajtását részletesen bemutatja a videó:

  Figyelem. A Botox hajra vonatkozó Honma Tokyo használati utasítás azt mondja, hogy ha a maximális hatást szeretné elérni, akkor a kiegyenesítés után hidratáló maszkot kell használnia, és csak ezután mossa meg a haját.

  Hogyan kell ápolni a hajat a kezelések után

  Átlagosan az otthoni helyreállítás körülbelül 2 órát vesz igénybe, de az eljárás megéri az elpazarolt időt. A fürtök azonnal radikálisan átalakulnak. Ezüstös fényt, fényt és letisztult pillantást nyernek.

  A botox Honma Tokyo utáni hajápolás egyszerű.

  1. A kozmetikusok foszfátmentes sampont javasolnak a rendszeres mosáshoz. Gyengéd formula a kíméletes tisztításhoz a védőbevonat sérülése nélkül.
  2. Tápláló és hidratáló maszkokat alkalmazzon hetente egyszer vagy kétszer. Vedd fel őket egy szaküzletbe, a haj típusod alapján, vagy használj bevált népi recepteket.
  3. Mosás után ne hagyja természetes módon megszáradni a haját. Fújjon forró levegővel. Ez segít hosszabb ideig vonzónak tartani a haját..

  A hajra vonatkozó Honma Tokyo Botox eljárás elvégzése után a fürtök lágyakká és gyengédekké válnak..

  Tanács. A tartós eredmények érdekében kerülje a kozmetikai olajok és hajlakkok használatát. Az alapok szerkezete sérti a védőkeret integritását, és hozzájárul a film gyors lemosásához.

  Szakértői ajánlások

  Ha az ülést a szabályoknak megfelelően hajtják végre, annak hatékonysága legalább 8 hétig tart. A szakértők nem javasolják, hogy a Honma Tokyo Botox-ot 3 havonta többször végezzék el. Ellenkező esetben a szálak túltelítettek lehetnek tápanyagokkal, zsírosak, összecsomósodhatnak és unalmassá válhatnak..

  A kozmetológusok megjegyzik, hogy a készítmény összetevői hajlamosak felhalmozódni a haj szerkezetében. Ennek köszönhetően a HonmoTokyo Hair Botox minden új foglalkozással növeli a hatékonyságot..

  Fontos. Ritkán a Honma Tokyo haj előidézheti a hajhullást. Ennek elkerülése érdekében hagyja ki az eljárást a perm után egy hónapon belül, és ne végezzen Botoxot gyakrabban, mint kellene..

  Kimenet

  Ha betartja a használati utasításokat, a Honma Tokyo Hair Botox erőteljes javítást nyújt a sérülések gyógyításával és az üregek feltöltésével a fürtökben. Természetes fény, puhaság és selymesség jelenik meg, amely több hónapig tart.

  Hihetetlen! Tudja meg, ki a legszebb nő a bolygón 2020-ban!

  Honma Tokyo áttekintése - Botox hajra. Lépésről lépésre útmutató az otthoni eljáráshoz

  A hajsütővasak gyakori használata, a vasalás, az állandó hajfestés az oka a töredezésnek. A fodrászszalonok egyre inkább kínálják a haj helyreállítását a Botox Honma segítségével, amely magas hatékonyságot és kiváló hosszú távú eredményeket ígér..

  De sokan nem döntenek egy drága eljárás mellett, mivel keveset tudnak róla, ezért ebben a cikkben elmondjuk, mi ez - a Honma Tokyo eszköze, és hogyan lehet felhasználni őket az eljárás otthoni elvégzéséhez.

  A Honma Tokyo eredete és összetétele

  A Botox Honma Tokyo Japánból származik, de a termékeket Brazílián belül gyártják. A japán termékek minőségéről mindenhol hallunk. Ennek oka a Felkelő Nap országának magas iparága. A kozmetikában a japánok különféle növényi kivonatokat használnak, amelyek hazájukban nőnek, például:

  • kivonatok japán angyalgyökérből;
  • algák;
  • növények;
  • Japán zöld tea.

  A gyógyszer típusai - leírás és fotó

  Háromféle Botox létezik:

  1. H-kefe kapilláris rekonstrukció;
  2. H-Brush White Care;
  3. H-Brush B.tox Pink.

  H-Brush botox kapilláris rekonstrukciós készlet

  Alkalmas minden hajtípusra. Ez a típusú Botox erősíti, eltávolítja a porozitást és a bolyhosságot, helyreállítja és megszünteti a törékeny száraz hajvégeket. A készlet tartalmaz sampont és rekonstruktort. Ez a termék nem tartalmaz kémiai elemeket, de olyan összetevőket tartalmaz, mint:

  • hidrolizált keratin;
  • cisztein;
  • teafa levél kivonatok és aloe vera.

  A készlet költsége a mennyiségtől függ: 1300 és 12 000 rubel között.

  H-Brush White Care vonal

  Kifejezetten a Honma Tokyo tervezte szőkék számára. A fehérített haj nagyon súlyosan romlik, ezért külön gondozást igényel. A H-Brush White nem tartalmaz színező összetevőket, ami lehetővé teszi a szín hosszú ideig történő fenntartását és a sárgaság eltávolítását. A készlet tartalmaz sampont és rekonstruktort. A termék költsége 1300 és 12 000 rubel között változik.

  H-Brush B.tox Pink sorozat

  Különböző speciális összetételben, amely rózsaszín pigmentet tartalmaz. Nemcsak kisimítja és helyreállítja a hajat, hanem rózsaszínű árnyalatot is ad neki, amely eltér a Honma Tokyo korábbi soraitól. Ezt a hatást 2-3 samponos eljárás után mossák le. A készlet mélytisztító samponból és rekonstruktorból áll, amelyek térfogata nem haladja meg az 1 litert.

  A kompozíció olyan összetevőket tartalmaz, mint:

  • elasztin;
  • teafa olaj;
  • szabadalmaztatott LUNA MATRIX rendszer;
  • Prakaxi gyümölcsolaj.

  A H-Brush B.tox Pink-12000 rubel átlagos költsége.

  A Honma Tokyo vonal nem tartalmaz rákkeltő anyagot - formaldehidet, amelynek krónikus toxicitása van, ami biztosítja a biztonságot a mester és az ügyfél számára. De vannak olyan összetevők, mint:

  • kivonat zöld tea levelekből;
  • prakaxi olaj stb..

  Ennek a kompozíciónak köszönhetően ezek a termékek stimulálják, helyreállítják és biztosítják a haj növekedését.

  Alkalmas-e otthoni használatra?

  A Honma Botox otthon használható. A gyógyszert gazdaságosan fogyasztják. De érdemes megfontolni, hogy a gyógyszert abszolút minden fürtön kell alkalmazni, anélkül, hogy egyetlen hiányozna, ezért jobb ezt egy asszisztenssel megtenni. Ezenkívül fennáll annak a veszélye, hogy ártson magának: ne számolja ki a hajhoz való alkalmazáshoz szükséges dózist. Fontos tudni a Botox Honma Tokyo alkalmazásának lépésenkénti utasításait a kellemetlen következmények elkerülése érdekében..

  Javallatok és ellenjavallatok

  Az eljárásra nincsenek utalások. Az ügyfél maga határozza meg, hogy mikor kell elvégeznie egy ilyen eljárást. A leggyakoribb ok a száraz, töredezett haj, gubancos haj, a haj lassú növekedése.

  Ennek az eljárásnak számos ellenjavallata van:

  • terhesség és szoptatás;
  • 16 év alatti életkor;
  • allergiás reakciók;
  • nyílt sebek a fején;
  • bőrbetegségek;
  • az idegrendszer meghibásodása;
  • gyakori festés;
  • hiánya a csomagoláson a dátum, az előállítás helye, jelölés, botox összetétel.

  Hogyan kell csinálni otthon - lépésről lépésre

  Eljárás:

  1. Az eljárás megkezdése előtt elő kell készítenie a haját. Alaposan öblítse le a haját előkészítő samponnal, hogy eltávolítsa az olajat a fejbőrről. Ezután törölje le és fésülje meg egy kicsit.
  2. Az előkészítő szakaszt a Honma Tokyo Botox alkalmazása követi. Az első lépés a haj külön szálakra osztása, amelyek mindegyikét külön-külön dolgozza fel egy Honma Tokyo reenactor.
  3. Finoman alkalmazza a rekonstruktort az egyes szálakra. A fej hátsó részéből kell kiindulnia, elkerülve a gyökerekre kerülést. Hagyja a terméket 30 percig hatni.
  4. Az idő múlása után óvatosan távolítsa el a termék maradványait a hajból egy fésűvel. Száraz haj meleg levegővel.
  5. Ezután vegyen egy vasat, és legfeljebb 7-szer járjon minden szálon. Göndör haj esetén állítsa be a hőmérsékletet 160 Celsius-fokra, egyenes haj esetén pedig 180-210 Celsius-fokra.
  6. Miután száraz a fej, stílusozhat, ahogy tetszik. Legkorábban 1,5-2 órával az eljárás után moshatja meg a haját.

  Az alábbiakban megnézhet egy videót arról, hogyan végezheti el otthon az eljárást a Honma Botox segítségével:

  Az eljárás utáni ellátás

  Az egészséges és dús haj hatásának fenntartása érdekében ezt az eljárást követően be kell tartania a szakemberek tanácsát.

  • Ne használjon nátrium-lauril-szulfátot tartalmazó sampont.
  • Készítsen tápláló maszkokat és samponokat. Rendszeresen alkalmazza őket.
  • Szerezzen be egy hidratáló hajolajat, amely a teljes hosszában alkalmazható.

  Hogyan kell tárolni a gyógyszert?

  A kinyitott termék legfeljebb 6 hónapig tárolható, ezért 1 liternél kisebb mennyiséget kell választania, ha az ipari célú felhasználás célja nem éri meg.

  Az eszköz előnyei

  • A haj az első alkalmazás után átalakul.
  • A Honma Tokyo egészséges megjelenést kölcsönöz nekik, megszünteti a töredezettségeket.
  • A haj vastagabbá válik, a hajhullás csökken.
  • Az eredmény sokáig kitart - jó hajápolás mellett eléri a hat hónapot.
  • A termék fényt ad a hajnak.
  • Ezt az eljárást otthon is elvégezheti, mivel nem igényel speciális szakértőket.
  • A gyógyszer segít eltávolítani a sárga árnyalatot a fehérített hajról, valamint a megfelelő színt.
  • Az eszközt gazdaságosan fogyasztják.

  hátrányai

  • A Honma Tokyo hatóanyaga miatt a fejbőr irritációja jelentkezhet, ha előzetes vizsgálatot még nem végeztek.
  • Gyakran ezt az eljárást nem lehet megtenni, mivel a fürtök túltelítenek és nehezebbé válnak, letörnek, az egyes szálak összetapadnak.
  • A gyógyszer magas költsége.

  Analógok

  L'OREAL PROFESSIONNEL

  Otthon is használható, mivel alkalmazása meglehetősen egyszerű. Vigyen fel vékony, vékony, legyengült, sérült hajra.

  A hatás a Honma Tokióhoz képest nem tart sokáig: 1,5 - 3 hónap. Átlagos költség 2500-3000 rubel.

  INOAR

  Ezt a terméket kifejezetten otthoni használatra tervezték. Segíti az áteresztett, fehérített, kiemelő, színező hajat.

  A hatás időtartama az alkalmazás után 2 hónap. A készlet teljes költsége 4000 rubel.

  Alkalmas minden hajtípusra. Az eljárás segít visszaállítani a legyengült, elvékonyodott és hasított végeket. Az otthoni használat technikája nagyon egyszerű. A hatás szó szerint 2-4 hétig elegendő.

  A költségek 1800-2000 rubel között változnak.

  Mellékhatások

  Mellékhatások csak olyan esetekben fordulhatnak elő, amikor nem olvassa el részletesen az utasításokat a gyógyszer használatára vonatkozó utasításokkal, és nem veszi figyelembe a mindenféle ellenjavallatot. Emellett a menstruáció során a nő teste mindenféle kémiai elemet elutasít, így az eredmény hibás lehet. A mellékhatások felsorolása:

  • Viszketés jelenhet meg az arcon és a fejbőrön.
  • Nagy mennyiségű korpásodás jelenik meg.
  • Megkezdődik a hajhullás.

  A tokmai Honma Tokióból származó Botox hatása semmilyen otthoni ápolást nem helyettesít drága samponokkal. Népszerűsége minden évben növekszik mind a szalonokban, mind az otthoni alkalmazásokban. Ha betartja a Botox alkalmazásának összes szabályát, akkor hamarosan a haj selymessé válik és vakító fényt nyer. Garantálja a haj hosszantartó hatását, ezért a professzionális szalonokban választják..

  Fontos Tudni A Maszkok Haj

  A TOP 20 legjobb borotválkozó gép

  A tiszta, ápolt arc a modern ember tisztaságának és tiszteletének jele. A kényelmes nedves borotválás legnépszerűbb tulajdonsága a kézi borotva. A személyes higiéniai cikkek legjobb képviselőinek meghatározásához a legjobb borotválkozó gépek minősítését hozták létre..

  12 legjobb hajszárító hajra

  Frissítve 2019-benA hajformázás hosszú időt vesz igénybe, ezért a nők általában a lehető legfunkcionálisabb technikát használják ehhez az eljáráshoz. A hajszárító időt takarít meg, és lehetővé teszi a haj formázását, akárcsak a szalonban.