Legfontosabb / Kiemelés

Brasil cacau szakmai kézikönyv

Kiemelés

A Brasil Cacau egy professzionális hajkiegyenesítő és helyreállító termékcsalád, amelyet a Cadiveu Professional mutat be.

A Cadiveu Brazil Keratin Reconstruction kizárólagos eljárását 2006 óta hajtják végre, és ma már a világ több mint 45 országában sikeres. Cadiveut a világ legjobb stylistjai és hírességei választják. A Cadiveu Professional termékeket olyan legrangosabb divat- és szépségkiállításokon mutatják be, mint a Cosmoprof (Las Vegas, USA), a Cosmoprof (Bologna, Olaszország), a Beauty World (Dubai, Egyesült Arab Emírségek) és a Hair Brasil (Sao Paula, Brazília).

Ez a hajegyenesítő rendszer valóban nagyon népszerű. Beyonce, Nicole Richie, Gisele Bundchen és számtalan más híresség és modell használja. És a Brazil termikus rekonstrukció a leggyakrabban használt haj helyreállító termék az Egyesült Államok egész területén található csúcskategóriás szalonokban..

Ma ez a leghatékonyabb és legelőnyösebb hajegyenesítő termék.

A Cadiveu Brasil Cacau a molekuláris keratint használó csúcstechnológia progresszív fejlesztése. A technológia azon alapul, hogy a keratin részecskék mélyen behatolnak a haj szerkezetébe, amelyek teljesen kitöltik a sérült haj porózus terét.

A kompozíció helyreállítja és megerősíti a hajat azáltal, hogy növeli annak erejét és rugalmasságát. Intenzíven befolyásolja a haj szerkezetét, telíti azt keratinnal, és védő fehérjeréteggel borítja. Egy további védőréteg eltávolítja a statikus elektromosságot és kisimítja a hajhagymákat. A kakaóolaj minden esszenciális zsírsavat tartalmaz, tápláló, hidratáló és antioxidáns tulajdonságokkal.

A végeredmény sima, egészséges haj, statikus elektromosság nélkül és vakító fényű.!

A Cadiveu brazil keratin rekonstrukció előnyei:
- KIVÁLÓ EGYENÍTÉS, GYÓGYÍTÁS és VÉDELEM A HAJNAK!
- Sima és egészséges haj 3 hónaptól!
- NE VÁRJ 72 ÓRÁT, AZ ÖSSZETÉTEL AZONNAL LEMOSD, AZ ELJÁRÁS LÉPÉSE VÉGRE!
- Bármely hajtípusra alkalmas!
- AZ ELJÁRÁS AZONNAL KÉMIAI KEZELÉS UTÁN ELHETŐ!
- AZ EREDMÉNY SZÁMOLÓ JELLEMZŐ, AZ ELJÁRÁS MEGismételése megnöveli az eredmény időtartamát!
- NEM TART VESZÉLYES FORMALDEHIDET!
- GYORS ALKALMAZÁSI TECHNIKA!
- EREDMÉNYES ELJÁRÁSOK: ALACSONY KÖLTSÉGEK ÉS MAGAS NYERESÉG!

ALBUM ITT MEGRENDELHETŐ:

Gyakran feltett kérdések és válaszok rájuk:

- Milyen típusú hajra alkalmas ez az eljárás??
- Az eljárás minden hajtípusra alkalmas.

- Milyen idő elteltével, az eljárás után moshatja és formázhatja a haját?
- Mossa meg a haját, formázza a haját, használjon hajtűket, húzza a haját lófarokba stb. közvetlenül a hajegyenesítő eljárás után végezhető el a Cadiveu Cacau Brazil Keratin-tól.

- Milyen gyakran tudja elvégezni a brazil hajkiegyenesítő eljárást?
- Az eljárás korlátlan számú alkalommal, legalább egy hónapos szünettel végezhető.

- Ha több Cadiveu brazil termikus rekonstrukciót alkalmaz vékony szálakra, javul az eljárás hatékonysága.?
- Nem. A legjobb eredmény érdekében egyenletesen kell kijuttatnia a szükséges összeget a nagy szektorokra, gyorsabb és kényelmesebb mind a fő, mind az ügyfél számára.

- Alkalmazható-e a Cadiveu Brazil Thermal Reconstruction egyszerre az összes hajra, majd szárítsa meg??
- Nem. Kísérleteink kimutatták, hogy a szárítást szakaszosan kell végrehajtani. Szárítson meg 2 hajszakaszt, majd folytassa a következő szakaszokkal. Ez megakadályozza a gőz képződését és képződését..

- Milyen hőmérsékletű hajszárítót kell használni a haj szárítására a termék felhordása után?
- Jobb, ha hűvös levegővel szárítjuk - ez minimalizálja a gőz képződését a levegőben. Próbálja meg a hajszárítóból származó levegő áramlását az ügyfél arcával ellentétes irányba irányítani. Tartsa a hajszárítót 6-7 cm-re a hajtól.

- Az egyengető szerszám milyen hőmérsékletét kell beállítani?
- Könnyű / sérült haj esetén a hőmérséklet 210 ° C, normál hajnál 220 ° C, összetett durva haj esetében a hőmérséklet 230 ° C

- Van-e valamilyen fontos információ, amelyet a Cadiveu Brazil Thermal Reconstruction használatakor érdemes tudni?
- Igen. Amikor felhordja a terméket, szárítja és kiegyenesíti a frontális szektor haját, óvatosan kell dolgoznia, és ne érjen hozzá a kliens arcához; A terméket egyenletesen ossza el, kerülje a túltelítettséget; Használjon gyakori fésűt a haja borítására. Ha a fésűn fehér felesleges termék van, akkor túl sokat használ fel belőle..

- Festhetem a hajam a Cadiveu Brazil Keratin Reconstruction eljárás előtt vagy után? A szín nem változik (lemosódik)?
- Javasoljuk, hogy az eljárás után 7-14 nappal festse haját festékkel vagy színezett samponnal. A hajnak meg kell szoknia a keratint.

- Fontos, hogy kerüljük a Cadiveu Brazil termikus rekonstrukciót a fejbőrön??
- Igen, fontos. Annak elkerülése érdekében, hogy a termék a fejbőrre kerüljön, vigye fel a terméket a szektor teljes szélességében, kissé hátrálva a haj gyökereitől.

- Mi történik, ha a Cadiveu Brazil Thermal Reconstruction a fejbőrre kerül?
- Ha az ügyfélnek érzékeny a bőre, bőrpír, irritáció vagy egyéb allergiás reakciók léphetnek fel a kontakt pontokon. Az irritáció első jeleire azonnal le kell mosnia a terméket a fejéről..

- Lehetséges-e a Cadiveu brazil keratin rekonstrukciós eljárás végrehajtása terhes nők számára?
- Ez az eljárás terhes nők és 16 év alatti gyermekek számára nem ajánlott..

- Kompatibilis-e a Cadiveu brazil keratin rekonstrukciós eljárás más eljárásokkal??
- Igen, kompatibilis az összes többi kozmetikai kezeléssel.

- A haj mosása után azonnal egyenes lesz-e??
- A haj 5-7 percig tartó normál hajszárítás után tökéletesen egyenes és sima lesz..

- Melyek a Cadiveu Brazil termikus rekonstrukció fő összetevői?
- Keratin, panthenol, metilénglikol és kakaó.

- Ha megismétli az eljárást, el kell végeznie az eljárás minden szakaszát? Lehetséges külön kiegyenesíteni a hajvégeket??
- Az eljárás utasításait mindig teljes mértékben betartják. Ha valamilyen okból kifolyólag a haj egy részét (például a végét) nem igazítja ki megfelelően a mester, akkor ajánlott megismételni az eljárást minden hajon, és az első eljárás után 4 hét elteltével.

Ismerje meg a Cadiveu Brasil Cacau brazil keratin hajegyenesítést!

Az exkluzív Cadiveu Brasil Cacau kompozíció alkalmazásának egyszerű eljárásának köszönhetően a legrakoncátlanabb, bolyhosabb és felvillanyozóbb haj is szép és vonzó megjelenést kölcsönöz.

Az eszköz annyira népszerűvé vált, hogy felmerül a kérdés a helyes használatról és az alkalmazásról..

A végrehajtás megkezdésekor meg kell ismerkednie a legfontosabb jellemzőkkel és árnyalatokkal, amelyekkel szembe kell néznie alkalmazásakor.

Mi az a Cadiveu Brasil Cacau?

A Cadiveu Brasil Cacau egy innovatív eljárás a keratin hajegyenesítéshez, amelyet három szakaszban hajtanak végre, és úgy tervezték, hogy a hajnak esztétikus megjelenést, rugalmasságot és erőt adjon.

A Kadevue keratin hajegyenesítés fő lényege, hogy mindegyik hajat összehangolja úgy, hogy szerkezetét keratinnal tölti fel, amely a hajszál fő építőanyagaként működik. Borítékolja a hajat, ez az anyag teljesen kitölti a mikrorepedéseket, a pórusokat és egyéb károsodásokat, és bezárja a hajhagymákat is, ennek köszönhetően a fürtök rugalmasságot és fényt kölcsönöznek..

A brazil keratin curl kiegyenesítés előnyei nyilvánvalóak. Már a Cadiveu Brasil Cacau termékek használatával végzett első eljárás után nagyban megkönnyíti a hajformázást, mivel a haj már nem kusza vagy villamos. A szálak tökéletesen simaak és egyenletesek maradnak olyan kedvezőtlen időjárási körülmények között is, mint a köd, az eső és a hó.

Ennek a technikának nincs hátránya, csakhogy nincs terápiás, hanem kizárólag esztétikai hatása..

Az emberiség gyönyörű felének képviselői kétféle kiváló minőségű Cadiveu Brasil Cacau terméket kínálnak a fürtök kiegyenesítésére:

 1. Brasil Cacau Professional szett;
 2. Brazil EcoKeratin szett.

Van egy speciális szett is, amely hajkiegyenesítési eljáráson átesett termékeket tartalmaz - a Brasil Cacau Daily Care szett. Mindegyik készlet három egyedi terméket tartalmaz.

A Cadiveu Brasil Cacau Professional szett tartalma:

 • Előkészítő sampon, amely hatékonyan tisztítja a szálakat a természetes szennyeződéstől és az ápolószerek maradványaitól. Speciális összetevőinek köszönhetően kinyitja a hajmérleget, és jobban behatolja a keratint.
 • Keratin, amely gondosan borít minden hajszálat és tökéletes, ápolt megjelenést kölcsönöz a hajnak.
 • Tápláló maszk, amely biztonságosan rögzíti az eredményt, stabilizálja a keratint és selymessé és puhává teszi a fürtöket.

A szett minden terméke olyan összetevőket tartalmaz, amelyek tökéletesen befolyásolják a haj állapotát:

 1. kakaóvaj, gazdag nyomelemekben;
 2. aminosavak - metionin és glicin;
 3. hidrolizált keratin - az integumentáris és a kötőszövet egyik legfontosabb fehérje, amelynek célja a haj szerkezetének javítása;
 4. panthenol - lágyító, tápláló és simító anyag, valamint védelmet nyújt a káros ultraibolya hatások ellen.

Utasítások a Cadevue használatához

A Cadiveu Brasil Cacau brazil keratin hajegyenesítés módszere egyaránt alkalmas szalonban és otthoni használatra, teljesen azonos.

Az eljárás fő szakaszai a következők:

 1. Göndörök előkészítése - alapos tisztítás a készletben található hatékony samponnal, finoman fésülje át a szálakat ritka fogú fésűvel, valamint hajszárítóval könnyű szárítás.
 2. Keratinkészítmény alkalmazása - viszont minden szálat megbízhatóan le kell fedni a termék megfelelő rétegével.
 3. A kompozíciót fél órán át fürtökön kell tartani, majd hideg levegőáram beállítása után hajszárítóval szárítani.
 4. A szárított hajat egyenletes szálakra kell osztani, és vasalással kell feldolgozni. A készülék lemezeinek optimális hőmérséklete 230⁰С.
 5. 10-20 percen belül a hajnak nyugodtnak és teljesen száraznak kell lennie..
 6. Ezután a szálakat alaposan meg kell mosni folyó víz alatt, sampon használata nélkül..
 7. A következő fontos lépés a Cadiveu Brasil Cacau sorozat maszkjának alkalmazása, amelynek hatása 20 percig tart.
 8. Az eljárás végén a hajformázást hajszárítóval végzik..

Hajápolás a brazil keratin egyengetés után

A brazil kiegyenesítési eljárás utáni hajápoláshoz ajánlott professzionális Cadiveu Brasil Cacau termékeket használni. A speciális készlet neve Brasil Cacau Daily Care Set, amely egyenesítő sampont, egyenesítő kondicionálót és alapozót tartalmaz.

A napi ellátás a következő lépéseket tartalmazza:

 1. gyengéd mosás samponnal;
 2. kondicionáló alkalmazása;
 3. hajszárítás és alapozóval történő kezelés - ezt a terméket a kézre kenjük, tenyérrel dörzsöljük és egyenletesen elosztjuk a szálak teljes hosszában.

A szokásos módon a haját a kiegyenesítés után másnap moshatja. De a festés és a curling használatával legalább két hetet kell várni.

Meddig tart az eredmény?

Megfelelő gondozás mellett ennek az eljárásnak a hatása 5-6 hónapig fog tartani. Évente 2-3 alkalommal végezhető el..

Ellenjavallatok

Ez az eljárás ellenjavallt terhesség és szoptatás alatt. Gyulladás és a fejbőr károsodása esetén tartózkodnia kell tőle is..

Következtetés

A keratin haj kiegyenesítésére szolgáló eljárás a professzionális Cadiveu Brasil Cacau termékek felhasználásával az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb. Az utasításokat követve akár otthon is megteheti. Az eredmény sima és ragyogó haj, amely minden körülmények között megőrzi vonzerejét.!

Keratin Brazil Cacau utasítás

Keratin Brazil Cacau utasítás

Ha a kliensnek egészséges és egyenes hajra van szüksége, ez az eljárás lehetővé teszi, hogy csak egy használat után érje el a hatást. A szalonokban a legnépszerűbb eljárás.

Minden felhasznált termék természetes összetevőkön alapul, amelyek a haj teljes helyreállítását és rekonstrukcióját eredményezik. Az eljárás után a hatás az ellátástól függően 3-6 hónapig marad.

 • Puha és bolyhos hajhoz;
 • Durva haj;
 • Festés vagy kémiai expozíció utáni gyógyításra;
 • Hajra, amely elvesztette rugalmasságát és fényét;
 • Sok pórusú haj;
 • Sérült haj.
 1. A mélytisztító sampont habosítsa habosra, és öblítse le kétszer a haját. Először az alkalmazás után a hajat azonnal mossák, a második alkalommal - a készítményt elosztják és kis mennyiségű vízzel mossák. A samponnak 5 percig kell maradnia a hajában. A hajat nem szabad összekuszálni, elérve az egyenesebb szálakat. Ha ősz hajra használják, hagyja a kompozíciót mindkét alkalommal 5 percig a hajon.

Fontos: A mélytisztító hatású Anti Residue sampon magas lúgszinttel rendelkezik, amely megfelelő környezetet teremt a fején. Ez megnyitja a kutikulát és eltávolítja a hajformázó termékeket, a zsírokat és egyéb lerakódásokat..

 1. Távolítsa el a felesleges nedvességet száraz törülközővel.
 2. Szárítsa meg a haját 4/5-ig egy hajszárító meleg áramlásával, fésű nélkül. Szárítsuk a kutikulák irányába.
 3. Ossza fel a haját hat részre, és rögzítse az egyes szakaszokat.
 4. Készítsen elő egy reenaktort. Válassza ki a tarkó kívánt területét és alkalmazza. A gyökérből 1-2 centiméteres behúzást kell készíteni. A kompozíciót egyetlen gyors mozdulattal alkalmazzák, a haj vége felé haladva maximálisan. Érdemes minden oldalról végigjárni az ágazatot.
 5. Meg kell fésülnie a haját. A jóllakottság elkerülése végett csak a fésű maradványait szabad a végére felhordani. Ezeket a pontokat megismételjük a szomszédos, tükör, helyszínen. Meg kell jegyezni, hogy a fő komponens az ecetsav - fenntartja a szükséges savasságot 3 egység.
 6. Szárítsa meg a haját hajszárítóval. FONTOS - csak hideg patakkal kell száradni, különben minden szagos lesz.
 7. Ismételje meg a lépéseket a nyakszirt tetején és a koronán. A hajat le kell szárítani az arcról.
 8. Ossza meg ismét az összes hajat a kívánt részekre.
 9. Válassza ki a vasalás szükséges melegítését - 230 fok az egészséges hajért, a sérült hajért - akár 200 ° C. Minél jobban sérült a haj, annál alacsonyabb hőmérsékletet kell végrehajtani, alacsonyabb 200 fokos küszöbértékkel.
 10. Válasszon 1 cm vastag és 4 cm széles szálakat a tarkó aljától kezdve. Gyorsan sétáljon rajtuk vasalóval - 10-szer a gyökerek mentén, a vasat egyenletes szögben tartva a fej felé, középen 6-szor, fésülje lefelé, a végeit, csavarja vagy egyenesen hagyja, 3-4-szer.
 11. Fordítson különös figyelmet a növekedési vonal végére - ott a hajat egyenes helyzetben kell lezárnia, vagy fel kell görbítenie. Vasalja meg őket tízszer gyors mozdulatokkal.
 12. Hagyja 5 percig pihenni a haját.
 13. Öblítse le a hajat bőséges mennyiségű vízzel termékek használata nélkül. A hajat 5 percig kell öblíteni.
 14. Nyomja ki őket a kezével, és vigye fel a mély kondicionáló maszk teljes tömegére, amely befejezi a helyreállítási folyamatot. A fej felületét meg kell kerülni. Az expozícióhoz 10-20 perc elegendő. Ez a maszk regenerálja a haj gyökerét, és ez az utolsó a keratin hajegyenesítéshez.
 15. A megmaradt maszkot meleg vízzel mossa le.
 16. Nyomja ki a nedvességet egy törülközővel.
 17. Alkalmazza a Brasil Cacau Primer-t.
 18. Szárítsa meg a fejét egy hajszárító meleg levegőjével. Száradás nélkül hullámok vagy hullámok jelenhetnek meg.
 19. Ha szükséges, bármilyen megfelelő módon formázzon - hajcsavarók, zsinórok, lófarok, vagy hozzon létre fürtöket vasalóval. A stílus nem rombolja a helyreállított hajat.

Tatiana Elkina szépségstúdiója. Minden termék tanúsított! Kedvezmények a rendszeres vásárlók számára! A hírnév nekem működik! Minden titok világossá válik. Tudom, hogy van választása. Köszönjük, hogy engem választott.

Szentpétervár

 • itthon
 • Internetes áruház
 • Engedmények%
 • Kolorisztika
 • CADIVEU Professional
 • OXXI profi
 • Hasznos cikkek.
 • Szállítás
 • Vélemények
 • GOLDWELL
 • MORAN (MORAN) Dél-Korea
 • ESTEL alacsony áron - minőségbiztosítás!
 • Bőrtermékek

Brasil Cacau Professzionális egyengetés formaldehid nélkül. Cadiveu A KERATIN SAMPON

 • Otthoni ápolás.Cadiveu Brasil Cacau otthoni ápolás - otthoni ápolószerek.

CADIVEU Professional

 • Brasil Cacau Professzionális egyengetés formaldehid nélkül. Cadiveu A KERATIN SAMPON
 • Cadiveu Plastica dos Fios Professional
 • CADIVEU Brasil Cacau Extreme Repair Extreme haj helyreállítás.
 • Cadiveu Glamour Plus Rekonstruktor - Hajtisztító
 • Platinum CADIVEU tartály világos hajszínhez
 • Acai Oil CADIVEU kollagén kezelésre
 • A CADIVEU HAIR JOGORVOSLAT A HAIR NANO-rekonstrukciója
 • Detox Cadiveu BŐRPILLAMOSZTÁS ÉS HAJRAKTÁLÓ DETOX
 • Cadiveu Plastica de Argila Hair Botox helyreállítás + fejbőr kezelés Növekedés serkentése
 • Cadiveu Bossa Nova Boccoli- göndöríti a hajat SZULFÁT MENTES SOROZAT
 • Világító Buriti Meşhas Blendoran, oxigenizálja a CADIVEU-t
 • CADIVEU Sol do Rio
 • Hajfesték Idea Color Cadiveu Professional

Különböző márkájú KERATINOK a haj kiegyenesítésére.

 • CADIVEU Professional
 • KERATINOKRA VONATKOZÓ UTASÍTÁSOK
 • BB Gloss (Brazília) FORMALDEHYDE nélkül lenyűgöző a ragyogás! A helyreállítástól az összes haj kiegyenesítéséig
 • NUTRIMAX EXTREME SOLUTION PREMIUM - a feszes fürtök kiegyenesítése, erőteljes táplálkozás.
 • KERATIN Brazil Brazil Blowout PREMIUM márka globális névvel
 • Agi One S'ollér Brasil One Stage Keratin
 • Munkához
 • Agi Max Bottox haj Botox
 • Botox hajra. ESTEL HAUTE COUTURE BEAUTEX.
 • Keratin BeUnique
 • Keratin TISZTA SILK
 • Az Agi Max Keratins DNS terhes lehet
 • NUTREE Amazon Liss
 • Termokeratin Estel Termokeratin
 • Kollagén ARGANUT Sollers
 • MAX Blowout. FIGYELEM. SZALONOK AKCIÓS ÁRAI.
 • Légkondícionálók
 • Ragyog és VIGYÁZZ
 • Samponok, balzsamok a keratinokhoz
 • Salon Royal Hair

Internetes áruház

 • Árak. Választék cikkekkel.
 • GOLDWELL
 • MORAN (MORAN) Dél-Korea
 • ESTEL alacsony áron - minőségbiztosítás!
 • IBCO-cosmetics Olaszország.
 • Különböző márkájú KERATINOK a haj kiegyenesítésére.
 • UNICO Keratin hajmegújítás UNICO segítségével
 • VEROCLARA SINABRO Lifting arckozmetikum
 • TRICOGEN korpásodás elleni, fejbőr- és hajápolás
 • OLEA Olaszország. Dott.solari
 • Rigena koncentrált hajkezelés. Formaldehid mentes.
 • ECOLAB "Ecolab" Természetes kozmetikumok hajra és testre
 • ESTELARE [ESTELARE] Koreában készült prémium osztályú ampulla kozmetikumok. Arc- és testápolás.
 • ARCRA ÉS TESTRE
 • Bielita Vitex belorusz professzionális kozmetikumok
 • KÖRÖKRE. Manikűr. Pedikűr. Gélek. Szerencsés
 • KAARAL (Olaszország) KOZMETIKA hajra
 • Hajra Különböző "trükkök"
 • Batel. Természetes kozmetikumok Kínából és Altájból
 • Az ARDELL Manikűr, Szőrtelenítés, Visage (az USA-ban készült) egy amerikai kozmetikai vállalat, amely létezik
 • OXXI profi
 • VÁSÁROLJON A SZALONUNKBAN
 • Fodrász kellékek, táskák, szerszámok, fólia, peignoirs
 • ELADÁS.
 • Szállítás

itthon

 • ESTEL vásárlása
 • Internetes áruház
 • Vélemények
 • Kérdések és válaszok az oldalra.
 • KEDVEZMÉNYEK, TERMÉKEK AKCIÓS SZERINT
 • Szolgáltatások listája
 • Névjegyek
 • Szolgáltatási árak
 • Művek - fotó
 • Hasznos cikkek.
 • helyszín térképe
 • VIDEO Mesterkurzusok.
 • Bőrtermékek

Új az oldalon

Webhely egy pillanat alatt

Közösségi hálózatok

Tetszik nekünk az oldalunk?

Brasil Cacau Professzionális egyengetés formaldehid nélkül. Cadiveu A KERATIN SAMPON

Vásárlás (Cadiveu Brasil Cocoa, Keratin Sampon Cadevue) Cadiveu Brasil Cacau Professional. Vásárolja meg a Keratin sampont (keratin egyengető termék). Tömeges árak. Formaldehidmentes keratin egyengető 100% -ban eredeti. Minden tanúsítvány rendelkezésre áll. Kedvezmények *! Cadiveu Brasil Cacau Professional VONAL A KERATIN HAJSZIGTELÉSÉHEZ 100% -os hajkiegyenesítést biztosít. A Keratin sampon (keratin egyengető termék). Itt csak eredeti termékek találhatók. A vonalkód segítségével ellenőrizhető az üzem tétele és előállítása Óvakodj a hamisítványoktól! A termékcsalád természetes összetevőkön alapul: kakaóvaj, aminosavak, panthenol. Készlet. 100% -os előtörlesztési kedvezménnyel!

A Brasil Cacau Keratin hővisszanyerő folyamat, amely bármilyen típusú hajra alkalmazható, hogy fényes simaságot kapjon, megvédje a porozitástól és megakadályozza a hullámos haj kialakulását. Az új generáció összetétele nem igényel kitartást. Közvetlenül az eljárás után hajszárítóval lemoshatja és megszáríthatja a haját, meglátogathatja a szaunákat és az úszómedencéket, ugyanakkor fürtjei simaak és hihetetlenül fényesek maradnak. A Brasil Cacau hajvasalók természetes összetevőkből állnak. Nekik köszönhetően a Brasil Cacau termékcsalád mély helyreállítást biztosít, hatékony eredményt hozva létre - sima és ápolt fürtök, amelyek csodálatosan néznek ki! Kakaóvaj-Elősegíti a haj egészségét. Aminosavak - Javítja a keratinos integumentum állapotát. A D-panthenol helyreállítja és gyógyítja a hajat. Hajegyenesítés eredménye - Hajegyenesítés és helyreállítás. - Fényes simaságot ad a hajnak
- Hajvédelem a porozitás ellen. - A haj hullámzásának megelőzése. Alkalmas minden hajtípusra. A cselekvés időtartama Legfeljebb 6 hónap

Otthoni vonal

Brasil Cacau Professional kézikönyv

Brasil Cacau Professional

Ha ügyfele egyenes, kezelhető, fényes és helyreállított hajat szeretne egy eljárás során!

Ez az egyik legnépszerűbb eljárás, amelyet a szalonban végeznek!

Természetes összetevőkön alapul, amelyek a haj teljes helyreállítását és rekonstrukcióját biztosítják, így a haj egészséges, hibátlanul egyenes, sima és hihetetlenül fényes marad 3–6 hónapig.

Javallatok:

- a hullámok puhák, bolyhosak

- nagyon göndör, kemény

- számos folt és vegyszer után. perms

- olyan hajra, amely elvesztette természetes rugalmasságát és fényét.

A háromlépcsős eljárás lehetővé teszi a haj szerkezetének helyreállítását, a kutikula réteg feltöltését a hatóanyagok segítségével, a haj tökéletes egyenes, sima, fényes állapotát.

Formaldehid és parabénmentes termék.

A világ több mint 50 országában alkalmazzák.

Professzionális készlet:

 1. 1. Anti Residue sampon 980 ml (Tisztító sampon) - mélyen tisztítja és kinyitja a haj kutikuláját, ami elősegíti a hatóanyagok behatolását. Erősen lúgos - 9,0.

Figyelem! Műszaki sampon. Nem alkalmas mindennapi használatra, és csak a Brasil Cacau keratinegyengető eljáráshoz szánt.

 1. 2. Brazil termikus rekonstrukció 1000 ml (hőrekonstruktor) - létrehozza a természetes simítás hatását, egészségessé, egyenesé és fényesebbé teszi a hajat.
 2. 3. Deep Conditioning Mask 980 ml (feszesítő maszk) - súly nélkül táplálja és hidratálja a hajat.

Alkatrészek:

 1. 1. Aminosavak - metionin (fontos a keratin szintéziséhez), glicin (aktívan részt vesz az oxigénellátásban és az új sejtek képződésében), és azokhoz az építőanyagokhoz is tartoznak, amelyekből fehérjeszerkezetek állnak.
 2. 2. Kakaóvaj (koffeint, szacharidokat, ásványi anyagokat, szerves savakat, cellulózot, fehérjéket, zsírsavakat tartalmaz - hatalmas mennyiségű elem van a haj egészsége szempontjából). Helyreállítja a törékeny, száraz hajat, erősíti a szerkezetet. Visszaállítja az erőt és fényt, megnehezíti a hajat. Aktívan táplálja a töredezett hajvégeket. Az egyik legerősebb antioxidáns elősegíti a sejtek regenerálódását.
 3. 3. Panthenol - táplálja, puhítja, simává teszi a hajat, fegyelmezi. A haj vastagsága megnő, kitölti a meglévő károkat, repedéseket, kisimítja a hajat és hidratálja. Véd az UV sugaraktól. A haj rugalmasabbá és kezelhetőbbé válik.
 4. 4. A hidrolizált keratin egy fehérje, amely az integumentáris és a kötőszövetek egyik fő összetevője, felelős a haj szerkezetéért.

Diagnosztika:

 1. 1. Kérdezze meg az ügyfelet, hogy milyen gyakran egyengeti a haját elektromos fogóval, vagy húzza-e a fogmosáshoz, ha nagyon gyakran, akkor a keratin-egyengető eljárásra van szükség - a hajformázás sokkal gyorsabb és nem traumatikusabb a haj számára (a keratin helyreállítja a haj kutikularétegét, amely volt különféle kémiai, termikus és mechanikus kezelések során megsérült, a Brasil Cacau részét képező kakaóvaj, panthenol és aminosavak helyreállítják és megerősítik a haj szerkezetét).
 2. 2. Értékelje a haj szerkezetét és porozitását (ha a haj porózus, hullámos és bolyhos, és gondot okoz az ügyfelének, akkor a keratin-egyengető eljárás megoldja ezt a problémát - a haj sima lesz, kiegyenesedik, és a táplálkozás, a súlyozás és a hőkezelés miatt a bolyhosodás megszűnik).
 3. 3. Vizsgálja meg a haj ridegségét és szárazságát (a keratin-egyengető komplexum Panthenolt és B5-vitamint tartalmaz, amelyek táplálják, lágyítják, simává teszik a hajat, növelik a sűrűséget, sima és hidratálják a hajat. Rugalmasabbá és kezelhetőbbé válnak).
 4. 4. Ügyeljen a haj fényére és erősségére, különösen, ha ügyfele gyakran fest vagy más eljárást végez kémiai reakciók alapján (a Brasil Cacau keratin kiegyenesítő eljárás helyreállítja a haj fényét, erejét és rugalmasságát).
 5. 5. Értékelje a haj sűrűségét és sűrűségét (a haj kiegyenesítése után a haj sűrűbbé, nehezebbé és egyenesebbé válik).
 6. 6. FONTOS. Ha a kliens színez - amikor a színezést elvégezték (a keratin egyengetési eljárás során, a hőkezelés során, a mesterséges pigment lúgos és savas környezettel reagál, és megváltoztathatja a színét (világosabbá válhat), ezért javasoljuk, hogy a festés elvégzését egyengetés után végezzük (5 után 7 nap), és a fehérítéssel végzett, fehérítő por használatával végzett eljárásokat hajtsa végre a keratin kiegyenesítése előtt (mivel a por lúgos környezete elpusztítja a keratint a hajhagymában), így az ügyfél haja egészséges, fényes és helyreállított lesz. ne változz.

Brasil Cacau Professional Keratin egyengető eszközök kiválasztása:

 1. 1. Az összes működő szerszámnak műanyagnak és SZÁRAZNAK (!) Kell lennie (egy tál, egy kis fogú fésű, műanyag klipsz, egy kemény sörtés kefe az ágazatban történő egyszerű alkalmazás érdekében) - mert a hőrekonstruktorban (2. kompozíció) savas a keratint lezáró közeg ecetsavat tartalmaz. Fémtárgyakkal való kölcsönhatás során az oxidációs folyamat zajlik le, így az eljárás előtt eltávolítjuk az ékszereket és ékszereket - fülbevalókat és láncokat az ügyféltől, gyűrűket és karkötőket.
 2. 2. Az ügyfelet fodrász peignoirral fedjük le, feltétlenül vegye fel a gallért és fedje le eldobható törülközővel.
 3. 3. Nitril, vinil vagy szilikon kesztyűt választunk, mert a latex kesztyűtől eltérően nem húznak hajat, ami a hőrekonstruktorban lesz.
 4. 4. Feltétlenül adjon orvosi maszkot az ügyfélnek és a mesternek, hogy a hőkezelés során keletkező füst ne kerüljön a nyálkahártyára, és ne okozzon irritációt vagy allergiás reakciót..
 5. 5. Professzionális hajszárító (hideg, meleg levegő)
 6. 6. Professzionális vas titánszövetekkel és hőmérséklet-szabályozóval (230 C-ig).

Lépésről lépésre :

 1. 1. Mossa meg a haját mélytisztító samponnal 2-szer, habosra verve (ne masszírozza a fejbőrt, a habot a gyökereken terítse a hajra). Hagyja 5 percig..

Megjegyzés: Hagyj # 1 anti-maradék sampont, amelyben a magas Ph 9.0 szint lúgos egyensúlyt hoz létre a hajon, megnyitva a kutikulát és megtisztítva a hajmaradványokat, a lipid- és polimer filmeket.

 1. 2. Törölje le a nedvességet egy törülközővel.
 2. 3. Szárítsa meg a haját 80% -ban egy hajszárító MELEG levegőjével, fésű nélkül!.
 3. 4. Ossza szét a haját 6 egyforma részre, és rögzítse mindegyiket egy klipsszel.
 4. 5. Öntsön 20–40 ml hőrekonstruktort egy tálba, és vegyen fel védőkesztyűt és maszkot magára és az ügyfélre.
 5. 6. Vegyük az egyik szekciót az alsó nyakszirt területére. Vigye fel a hőrekonstruktort (1-1,5 cm-re a haj gyökereitől, ecsettel egy mozdulattal). Ismételje meg a szektor mind a négy oldalán. Ossza szét az ágazatot, és vigye fel a terméket mindkét felére. Fésülje át a hajat az összetétellel (használjon finom fogú fésűt a termék elosztásához). Vigye fel a haj hosszára és végére. Fésülje át a haj teljes hosszát. Kerülje a túltelítettséget. A hajat gyökerétől a végéig könnyen fésülni kell. Vigye fel a maradék terméket a fésűre a végére. Ismételje meg az alsó nyakszirt zóna második negyedén.

Megjegyzés: A 2. számú Bra z il ian termikus rekonstrukciónak köszönhetően ecetsavval savmérleget hozhat létre a hajon..

 1. 7. Szárítsa meg kesztyűs kezét egy törülközőn.
 2. 8. Hajszárítóval szárítsa meg teljesen (100%) HIDEG levegővel a két szektort. Csak hideg levegővel szárítsa meg, hogy megakadályozza a hatóanyagok elpárolgását a lezárás előtt.

Megjegyzés: A brazil termikus rekonstrukció # 2 tartalmaz: hidrolizált keratint, kiváló minőségű szilikonokat, panthenolt, kakaóvajat, aminosavakat, amelyek telítik és helyreállítják a kutikularéteget. Az ecetsav segítségével savas környezet jön létre. A kémiai folyamat csak a kutikula mély rétegeiben megy végbe, a kéreg befolyásolása nélkül.

 1. 9. Ismételje meg az 5-8. Lépést a felső occipitalis zóna két szektorához.
 2. 10. Ismételje meg az 5-8. Lépést a parietális zóna két szektorában. Fújjon száraz hajat az ügyfél arcától.
 3. 11. Bontsa bilincsek segítségével a hajat ugyanarra a 6 szakaszra (mint az eljárás elején).
 4. 12. Válassza ki a fogó hőmérsékletének megfelelő beállítását:

- Normál, egészséges haj 230C;

- Sérült, elszíneződött, érzékeny, vegyszer után. perms 190-210С.

 1. 13. Különös figyelmet fordítson a rövid hajra a hajvonal közelében. Nagyon gyorsan lezárjuk őket vasalóval a gyökértől a hegyéig 10-szer..
 2. 14. Válassza szét a szálakat az 1 cm vastag, 4 cm széles alsó nyakszirt zónától kezdve. Fésülje át a szálat és a vaspecsétet nagyon gyorsan:

- Gyökerek - 10-szer (90 fokos merőleges a fejre)

- Hossz: 6-8-szor (a szál fésülése az esés mentén)

- Vége - 3-5 alkalommal (csavarás vagy tömítés egyenes helyzetben)

 1. 15. Különös figyelmet fordítson a rövid hajra, az arc peremvonala közelében, a haj göndörítésével, amikor egyenes helyzetben lezárja vagy lezárja (tízszer lezárja).
 2. 16. Az összes szál lezárása után a hajnak 5 percig hűlnie kell.
 3. 17. Öblítse le a hajat meleg vízzel sampon nélkül, körülbelül 5 percig. Ezután egy törülközővel kinyújtott hajon vigye fel a 3. sz. Maszkot a haj teljes hosszára, visszahúzódva a fejbőrtől 1,5 cm-re, és hagyja 20 percig hatni..

Megjegyzés: A 3. kompozíció mély kondicionáló maszkja regeneráló hatással van a hajra, és befejezi a keratin kiegyenesítési eljárását.

 1. 18. Alaposan mossa le a maszkot meleg vízzel.
 2. 19. Távolítsa el a nedvességet egy törülközővel.
 3. 20. Javasolt a Primer Primer felvitele.
 4. 21. Fújja szárazra a kliens haját meleg levegővel (ha kliense hajszárító használata nélkül megszárítja a hajat, az természetes hullámot vagy hullámot hoz vissza).
 5. 22. Közvetlenül az eljárás után megformázhatja a fürtöket elektromos fogóval, hajcsavarókkal, zsinórfonatokkal, farokkal. Az egyenesítés, a telítettség és a rekonstrukció hatása nem változik.

A hajápolás ajánlott módszerei az eljárás után:

 1. 1. Sampon Anti Frizz sampon, 290 ml

Összetevők: nátrium-laureth-szulfát, hidrolizált keratin, panthenol, kakaó kivonat, citromsav.

Hosszabbítja az egyengető hatást, emellett telíti a hajat keratinnal, zsírsavakkal és panthenollal. Ideális a hatás lehető legtovább tartásához. A sampon segít helyreállítani, hidratálni, kisimítani a hajat, fényt ad.

Javasolt felhasználás: vigyen fel egy kis mennyiségű terméket a hajgyökerekre, habozzon, hagyja néhány percig hatni, öblítse le. Ha szükséges, ismételje meg.

 1. 2. Anti Frizz kondicionáló, 290 ml

Összetevők: hidrolizált keratin, kakaóvaj, panthenol, arginin.

Használja a Brasil Cacau kondicionálót a mindennapi ápoláshoz. Ez a termék növeli a haj szilárdságát és rugalmasságát, segít fenntartani a mély helyreállítási hatást..

Javasolt felhasználás: Ne alkalmazza a gyökereket és a fejbőrt. Hagyja hatni 2 percig, öblítse le bő vízzel.

 1. 3. Maszk hidratáló hajkomplexum, 140 g

Összetevők: hidrolizált keratin, kakaóvaj, panthenol, arginin, citromsav.

A hidratáló komplexum további védőréteget hoz létre a hajad számára, megőrizve az eljárás eredményét.

Javasolt felhasználás: Ne alkalmazza a gyökereket és a fejbőrt. Hagyja hatni 5 percig, öblítse le bő vízzel.

 1. 4. Alapozó alapozó, 110 ml

Összetevők: hidrolizált keratin, panthenol, citromsav.

Öblítés nélküli ápolás - 5 az 1-ben!

- hozzájárul a szerkezet megőrzéséhez

- zsugorítja a kutikulát, védőfóliát képez.

Védi a hajad a termikus hajformázó eszközök káros hatásaitól, segít megőrizni az egyenes struktúrát és fenntartja a frizura alakját magas páratartalom mellett.

Javasolt felhasználás: mosás után csavarja ki a hajat törölközővel, alapozót kenjen a kezeire (1-2 prés), alaposan dörzsölje meg a kezét, vigye fel a haj végére és nyújtsa ki hosszában. Ne alkalmazza a gyökereket és a fejbőrt. Az expozíciós idő 10-15 perc. Ne öblítsd. Kezdje el szárítani a haját. Ezek a termékek meghosszabbítják a keratin egyengető eljárás hatását.

Brasil Cacau CADIVEU Erős kiegyenesítés formaldehid és parabének nélkül.

Vásárlás (Cadivu BRAZIL COCOA) Brasil Cacau CADIVEU Professional. Formaldehidmentes keratin egyengető 100% -ban eredeti. Nem talál jobb kedvezményeket! Az új generáció összetétele nem igényel kitartást. Közvetlenül az eljárás után hajszárítóval lemoshatja és megszáríthatja a haját, meglátogathatja a szaunákat és az úszómedencéket, ugyanakkor fürtjei simaak és hihetetlenül fényesek maradnak. Formaldehid és parabénmentes termék. Szigorúan eredeti termékek hivatalos képviselőtől. A legjobb árak! Minden tanúsítvány rendelkezésre áll. A keratin kiegyenesítése bármilyen típusú haj számára a haj teljes helyreállítását és rekonstrukcióját teszi lehetővé, egészségesé, hibátlanul egyenesé, simavá és hihetetlenül fénylővé 4-6 hónapig. Kedvezmények mindenkinek! * Küldjön linket az aktuális árra, mi a legjobb ajánlatot fogjuk tenni!

100% -os előtörlesztés esetén 5% kedvezmény a már kedvezményes áruk kivételével. További kedvezmények vehetők figyelembe a törzsvásárlók számára (tájékoztassa az akcióról a megrendelésben).

A Brasil Cacau Keratin hővisszanyerő folyamat, amely bármilyen típusú hajra alkalmazható, hogy fényes simaságot kapjon, megvédje a porozitástól és megakadályozza a hullámos haj kialakulását. A Brasil Cacau hajvasalók természetes összetevőkből állnak. Nekik köszönhetően a Brasil Cacau termékcsalád mély helyreállítást biztosít, hatékony eredményt hozva létre - sima és ápolt fürtök, amelyek csodálatosan néznek ki.!

Kakaóvaj-Elősegíti a haj egészségét. Aminosavak - Javítja a keratinos integumentum állapotát. A D-panthenol helyreállítja és gyógyítja a hajat. Hajegyenesítés eredménye - Hajegyenesítés és helyreállítás.
- Fényes simaságot ad a hajnak, - A haj védelme a porozitástól, - A haj hullámzásának megakadályozása. Alkalmas minden hajtípusra. A cselekvés időtartama Legfeljebb 6 hónap

Cadiveu brasil cacau - egy teljes hajegyenesítő felülvizsgálat

A tompa és élettelen tincsek korántsem ritkák. Különböző tényezők vezethetnek ilyen következményekhez, de a fő ok a keratin hiánya. A keratin egy olyan fehérje, amely sok aminosavat tartalmaz. Ez az alkotóelem az egyik legfontosabb az emberi test megfelelő fejlődésében. Ha valakinek hiányzik ez az anyag, és csúnya, hasított fürtök beszélnek erről, akkor azt keratin kiegyenesítés és helyreállítás segítségével kell pótolni.

A Keratin Cadiveu Brasil Cacau (cadevue keratin) megoldás a hajproblémákra. A brazil módszer biztosítja az eljárás szakszerű végrehajtását, hosszú távú hatását és mindegyikük szerkezetének javítását.

Sorozat áttekintés

Ennek a vonalnak számos tagadhatatlan előnye van:

 • Széles választék különféle típusokhoz (törékeny, színes, töredezett végű stb.).
 • Brazil termelés. Származási ország Brazíliát a világ legjobb keratingyártójának tartják.
 • Egyedülálló kompozíció. A kompozíció kétféle keratint tartalmaz, amelyek hasonlóak a haj szerkezetéhez.

A szálak professzionális kiegyenesítése több szakaszban történik, ehhez számos speciális eszközre van szükség. A brazil Cadiveu keratinegyengető sorozat tartalmazza a szükséges előkészületeket:

 • mélytisztító samponok;
 • mély kondicionáló maszkok;
 • keratin.

Az alapok megvásárolhatók egyenként vagy készletenként.

Működési elve

A keratinnal történő egyengetés hatásának elve a következő: egy 90% fehérjéből álló speciális kompozíciót visznek fel a fürtökre. A készítmény fennmaradó 10% -a tápanyagokat tartalmaz. A keverék összetétele a lehető legjobban hasonlít az emberi haj szerkezetére.

A keratin molekulák kicsiek, ami lehetővé teszi számukra, hogy kitöltsék a mérleg közötti helyet. Ez a folyamat javítja a megjelenést és az állapotot. Ezenkívül az eljárás megvédi a fürtöket a külső tényezők negatív hatásaitól..

A keverék felvitele után a hajat hajszárítóval sorban szárítják, majd vasalattal kiegyenesítik, amelynek hőmérséklete legalább 230 fok legyen. Ily módon forrasztják a hajmolekulákat. Az eljárás után a szálak simaak, selymesek és fényesek lesznek.

Keratin keverék Kadevyu biztonságos, mivel csak természetes összetevőket tartalmaz.

Fontos! Bármely keratin keverék formaldehidet tartalmaz, amely melegítéskor hajlamos elpárologni, ezért a biztonsági intézkedések magukban foglalják a maszkot mind az ügyfél, mind a fodrász számára az eljárás során..

Fotók előtt és után

Használati útmutató

Az eljárás megkezdése előtt a mester megvizsgálja a hajat, és meghatározza annak típusát és állapotát, majd kiválasztja a megfelelő összetételt. Ezután lépésről lépésre kezdődik a munka, amely a következőket tartalmazza:

 1. Tisztítás. A keratinegyengető eljárás elvégzése előtt mélytisztítást kell végezni. Ehhez egy speciális sampont használnak a Cadiveu sorozatból. A sampon hatása az, hogy összetétele mélyen behatol az egyes hajokba, és megtisztítja a kutikulát, ami ezt követően a lehető legnagyobb mértékben hozzájárul fehérjékkel való telítődéséhez..
 2. Szárítás. A keratint száraz hajra kell felhordani, ezért a fő eljárás megkezdése előtt a mesternek alaposan meg kell szárítania őket.
 3. Alkalmazás. A keratin készítményt a haj teljes hosszában alkalmazzák, csak 1 cm-re húzódik vissza a gyökerektől. Ezután hajszárítóval újra megszárítják..
 4. Igazítás. Ebben az utolsó szakaszban vasat használnak, amelyet 230 C hőmérsékletre melegítenek. A fodrász szálanként alaposan kiegyenesíti a hajszálat.

Az egyengetési folyamat 4-6 óráig terjed. Az eredmény mentésének időtartama ettől a fázistól függ. Az eljárás után a kliens rendkívül fényesen és selymesen kapja a haját.

Az eljárás utáni ellátás

Ha a keratinegyengetés után gondosan ápolja a haját, a hatás sokáig fennmarad. Ápolási szabályok:

 1. Az eljárás után nem mossa meg a haját, 3 napig összegyűjti egy fonatba, kontyba vagy farokba. Ezenkívül nem használhat hajtűt, viselhet szemüveget, sapkát stb. A hajnak 3 napig szabadnak kell lennie.
 2. A hajat szulfátot nem tartalmazó samponnal kell mosni.
 3. Lefekvés előtt nem szabad hajat mosni, de ha a haját egyik napról a másikra megmosták, alaposan meg kell szárítania hajszárítóval..

Figyelem! A keratin kiegyenesítése megengedett festett vagy fehérített hajon. A legfontosabb megjegyezni, hogy a kiegyenesítés két héttel a festés után elvégezhető. A hajat csak két hét múlva lehet festeni..

Hatás időtartama

A hatás mentése minden egyén számára. Mindez a haj szerkezetétől függ. Lehet, hogy valakinek egy hónap múlva szőrösödik a haja, míg valaki a 3-4. Hónapban korrigál.

Amint a haj sáncolni kezd, vagy az ágak és a haj töve csúnyának tűnik - korrekciót kell végrehajtania.

A szakemberek azt javasolják, hogy ne vegyenek részt a keratin kiegyenesítésében. A legjobb, ha az eljárást 3-4 hónap alatt legfeljebb 1 alkalommal ismételjük meg. Még jobb megoldás, ha egy jó fodrász látja, aki tanácsot ad, mikor kell korrekciót alkalmazni..

Ellenjavallatok

Mint minden eljárás, a keratin kiegyenesítésének is vannak ellenjavallatai, amelyek a következők:

 • szoptatás;
 • terhesség;
 • 14 év alatti gyermekek;
 • egyéni intolerancia.

Az allergiás reakciók elkerülése érdekében az egyenesítés előtt allergiás reakciót kell végezni. A vizsgálatot a bőrön végezzük a könyök belseje segítségével. A készítményt felviszik a bőrre, és 15 percig várják. Ha ez idő alatt a bőrpír nem jelenik meg, folytathatja.

Átlagos költségek Oroszországban

A keratinegyengető szolgáltatások költsége közvetlenül függ a felhasznált összetételtől és a fodrász tapasztalatától. A brazil kiegyenesítési technológia átlagos ára Oroszországban 5-15 ezer. A fajlagos költség függ a haj hosszától, állapotától, valamint az eljáráshoz szükséges összetétel mennyiségétől.

A szálak kiegyenesítésére is van amerikai módszer. Az ilyen eljárás ára 8-18 ezer rubel között mozog. Ezek az árak nem tartalmazzák a sampon és a balzsam használatát, amelyek szintén nem olcsók. Speciális samponokat, balzsamokat és maszkokat kell alkalmazni a kiegyenesítést követő első napokban. Mindegyikük átlagára 1 rubelbe kerül.

A keratin kiegyenesítése nem olcsó öröm. Az eredmény azonban elsöprő. Az elegáns szálak, amilyeneket szoktunk látni a samponhirdetésekben, minden bizonnyal mindenkit megörvendeztetnek, és vonzzák a járókelők pillantását..

Az eljárás előnyei és hátrányai

Pozitív szempontok: lenyűgöző hatást, rendkívüli simaságot és selymességet kap.

Mínuszok nélkül bárhol. A negatív szempontok közé tartozik a formaldehid tartalma. Ez az összetevő súlyos egészségügyi problémákat okozhat. Az eljárás megkezdése előtt el kell döntenie, mi a fontosabb, mint a szépség vagy az egészség.

Mielőtt a szálait a mester kezébe adja, meg kell kérnie, hogy olvassa el a termék összetételét annak érdekében, hogy megismerkedjen a kompozícióval és megbizonyosodjon arról, hogy ez a gyógyszer nem okoz sok kárt..

A formaldehidtartalom első jele csípős szag lesz. Néhány fodrász elmondhatja az ügyfeleknek, hogy ez csak hőkezelés, de ez nem így van..

Hasznos videók

A Cadiveu Brasil Cacau használatának részletes utasításai.

Keratin Brasil Cacau (2. lépés) 300 ml.

Vásárlás 1 kattintással

A Cadiveu Brasil Cacau (brazil termálrekonstrukció) összetételét a Brasil Cacau Professional technológiát alkalmazó keratin hajegyenesítési eljárás fő szereként használják..

 • Alkalmas nagyon göndör, kezelhetetlen haj kiegyenesítésére
 • Alaposan bezárja a kutikulát, egységes védőréteget hozva létre
 • Fényes fényt biztosít
 • Kakaóvajat, D-panthenolt tartalmaz, aminosavakban gazdag
 • Hosszan tartó hatás akár 6 hónapig
 • Gyártó: Cadiveu Professional (Brazília)

Csak professzionális használatra.

A Cadiveu Brasil Cacau (brazil termálrekonstrukció) összetételét a Brasil Cacau Professional technológiát alkalmazó keratin hajegyenesítési eljárás fő szereként használják..

 • Alkalmas nagyon göndör, kezelhetetlen haj kiegyenesítésére
 • Alaposan bezárja a kutikulát, egységes védőréteget hozva létre
 • Fényes fényt biztosít
 • Kakaóvajat, D-panthenolt tartalmaz, aminosavakban gazdag
 • Hosszan tartó hatás akár 6 hónapig
 • Gyártó: Cadiveu Professional (Brazília)

Csak professzionális használatra.

Brasil Cacau Professional 110 ml készlet

1. lépés: mélytisztító sampon 110 ml

2. lépés: keratin egyengető termék 110 ml

3. lépés: mély kondicionáló maszk 110 ml

A Brasil Cacau Keratin hővisszanyerő folyamat, amely bármilyen típusú hajra alkalmazható, hogy fényes simaságot kapjon, megvédje a porozitástól és megakadályozza a hullámos haj kialakulását..

A Brasil Cacau egy új generációs kompozíció, amely nem igényli az öregedést. Az eljárás után azonnal hajszárítóval lemoshatja és megszáríthatja a haját, meglátogathatja a szaunákat és az úszómedencéket, ugyanakkor a fürtjei simaak és hihetetlenül fényesek maradnak.

A Brasil Cacau hajvasalók természetes összetevőkből állnak. Nekik köszönhetően a Brasil Cacau termékcsalád mély helyreállítást biztosít, hatékony eredményt hozva létre - sima és ápolt fürtök, amelyek csodálatosan néznek ki.!

A Brasil Cacau hajvasalók természetes összetevőkből állnak. Nekik köszönhetően a Brasil Cacau termékcsalád mély helyreállítást biztosít, hatékony eredményt hozva létre - sima és ápolt fürtök, amelyek csodálatosan néznek ki.!

Brasil Cacau - professzionális termékek keratin kiegyenesítésére és bármilyen típusú haj helyreállítására.

Hajegyenesítés Cadiveu Brasil Cacau - áttekintés

Részletes történet a keratin otthoni kiegyenesítéséről, Előnyök és hátrányok. Összehasonlítás a szakember munkájával. (+ fotó)

Jó napot mindenkinek. Szeretném megosztani veletek az otthoni keratin hajegyenesítés tapasztalatait. Harcolok, és elmondom a városom egyik szakemberének, aki most részt venne ebben az eljárásban, ezért magam csináltam)))

Előtte háromszor megigazítottam a hajam egy lánynak Voronezh városában. Mindig elégedett voltam az eredménnyel, a haj az eljárás után körülbelül 3-4 hónapig megőrizte a hatást, nem fodrosodott, és ami a legfontosabb, hogy lágyak és rugalmasak voltak - nagyon kényelmes volt hajuk formázása munka előtt (csak 5 perc fésűvel és hajszárítóval). Most a haj kiégett a naptól, és kissé fáradtan úgy döntöttem, hogy formába hozom őket a vakáció előtt.

Az otthoni eljárás elvégzéséhez hosszú ideig tartott a felállítás, sok helyszínen átmásztam, végül kiválasztottam a számomra legmegfelelőbbet (ahogy nekem úgy tűnt, miután elegendő számú véleményt olvastam). A CADIVEU Brasil Cacau Keratin egy próbakészlet, amely a következőket tartalmazza:

Keratin CADIVEU Brasil Cacau - 50ml.

Tisztító sampon CADIVEU - 50ml.

Feszesítő maszk CADIVEU - 50ml.

FOLYAMAT- ÉS TÁMOGATÁSI ESZKÖZÖK.

Először is mélytisztító samponnal kétszer mostam meg a hajam, a hajam nem túl vastag. Aztán meleg levegővel szárítottam hajszárítóval kb. 70% -ra, utána kezdtem el felvinni magát a keratint. Korábban a keratin kerámia tálba öntöttem a kényelem érdekében, ecsettel felvittem, elég könnyű és kényelmes felhelyezni.

Az utasítások szerint kesztyű, orvosi maszk és szemüveg használata ajánlott (utoljára nem sikerült))). Először örültem a csokoládé-kakaó kellemes illatának, mindig az volt, de 5 perc múlva vizesen csípni kezdte az orrát, a torkát és a szemét. Ki kellett nyitnom az ablakot és be kellett kapcsolnom a ventilátort.

A keratint a gyökerekre, majd a végére kenjük. (50-ből kb. 35-40 grammot használtam fel, szóval ez ismét elég a végére. Még van egy fél üveg sampon és egy maszk.) Aztán kb. Fél órát vártam, majd hideg hajszárítóval szárítottam, majd haját hajsütővasal nyújtotta 200 fokos hőmérsékleten. Sőt, gyakorlatilag nem volt mit lélegezni, többször is az ablakhoz kellett mennem, és friss levegőt kellett lélegeznem. Ennek eredményeként kiderült, hogy kissé nem ugyanaz a hatás, mint máskor. Itt van egy fénykép

Este végeztem el az eljárást, nagyjából ebédidőben lemostam a keratint és egy speciális maszkot vittem a hajamra. Ezt követően megszárítottam a hajam és az eredményt. Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem hatott meg, olyan érzés volt, mintha csak hajszárítóval szárítottam volna meg a hajam, és ennyi. De a haj puhább lett, sokkal könnyebben fésült, a vége kissé "göndör".

És a közvetlen (jól, viszonylag) eredménye pár napos hajmosás után jelent meg szulfátmentes samponnal és az "organikus bolt" sorozat balzsamjával. Egyébként pedig a keratin kiegyenesítése után a haj körülbelül egy tónussal megvilágosodott, egy hét után kellett színeznem, mielőtt lehetetlen lett volna - a hatás romlik.

SZERETETT:

1) A haj kevésbé bolyhos

2) Könnyen formázható és fésülhető, a frizura jól kitart.

3) A szalma fejre gyakorolt ​​hatása megszűnt, amikor minden más irányba mutat

4) A haj vizuálisan egészségesebb.

5) Egy meglehetősen egyszerű eljárás az otthon számára.

Ami nem tetszik:

1) Csak egy szörnyű szag, ettől szédülsz és torokozol

2) Nem egészen a várt hatás - a tökéletesen egyenes és egyenletes haj nem működött.

3) A haj után az eljárás színezésre szorul, világosodik.

4) A haj gyorsabban kezd zsírosodni.

5) A hangerő elvész.

Tehát magamnak 3+ -ra értékeltem, de a CADIVEU Brasil Cacau-t már nem fogom szedni a nukleáris csípős szag miatt, és számomra annyira elégtelen a hatás. Szóval, lányok, vegyék tudomásul, összehasonlításképpen csatolom a Coco Choco kompozícióhoz tartozó fényképeket a korábbi keratinegyengítésről és az otthoni eredményemet. Már írtam róla, elolvashatja a http://irecommend.ru/content/otlichnaya-protsedura-dlya-krasoty-i-zdorovya-volos-foto jó hangulatot és helyes következtetéseket mindenkinek. Pár hónap múlva mindenképpen elmondom neked, hogy áll a hajad..

 • A haj vizuálisan egészségesebb
 • Egyenesíti és kisimítja a hajat
 • Megszünteti a haj hullását
 • Mosott festék
 • Maró összetétel
 • Nincs elég hatás
 • A hangerő csökken

Az a tény, hogy többször megsértette az eljárás technológiáját.
Először is, mester (vagy legalábbis külső segítség) nélkül teljesen lehetetlen elvégezni a haj keratinizálásának eljárását.
Messzebb:
Kétszer mosott haj - kiváló. Szárította. Így kell lennie.
A kompozíciót nem alkalmazzák a gyökérzónára. 2-3 cm-rel hátrébb a fejbőrtől.
zónásan ossza el a teljes hajtömeget és alkalmazza. De nem csak "razvazyukat", és alkalmazza és ideális esetben fésülje meg az egyes zónákat! Annak érdekében, hogy a haj jól telített legyen a kompozícióval, de a hajon ne maradjon felesleg. Fontos.
Ezután mindent ideálisan hajszárítóval kell szárítani, akár hideg levegővel, akár felváltva: meleg-hideg. csak így fogja megérteni, hogy száraz-e a haj. HŰT LEVEGŐ - FONTOS!
Miután megszáradt, a hajat szálakra osztjuk, és (FIGYELEM) nagyon-nagyon óvatosan dolgozzuk fel a hajat vasalóval, 230 ° C hőmérsékleten. NAGYON NAGYON FONTOS!
Minden szál! Egyenletesen nyúlik az egész hajszalagra! Többet sehol maradni! Többször!
És így az összes haj!
De utána lemosni
shamuni nélkül, nagyon óvatosan. 10 perc maszk és voila!)))
Az eredmény szuper lesz!

Következtetés: ne csináld magad-1!
nem kell semmit elviselni sehol-2!
száraz hűvös levegővel -3!
vas hőmérséklete-230 ° -4!
végül pedig CSAK nátrium-laureth-szulfát nélküli shamuni után.
És természetesen figyelembe vesszük azt a tényt is, hogy a helyiségnek jól szellőzőnek kell lennie. Csuklyákkal. Maszkok. És a terhesség, a szoptatás, az allergia ellenjavallat!
Sok szerencsét lányok! Nagyon jó ez a felállás.

gukovchanka, nagyon köszönöm, hogy értékelte véleményemet, mindenképpen figyelembe veszem minden tanácsát és kívánságát, de ezt a szettet soha többé nem veszem meg életemben, inkább egy ismertebb márkát részesítem előnyben. Nem számítottam ideális eredményre - elég okos voltam ahhoz, hogy azt gondoljam, hogy nem fog tökéletesen működni, mint a szalonban, de ami történt, az nem így van))), bár a szag kellemes a szettből. De köszönöm szépen a jó tanácsokat, talán más lányok is hasznosnak találják őket))

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Divatos frizurák fiúknak 2019-2020: a legjobb fotófrizura ötletek egy fiú számára

Érdekes

2019-es nagyszerű horrorfilmek listája a legmerészebb közönség számáraPotap és Nastya összeházasodtak: az első fotók Potap és Nastya Kamensky esküvőjéről10 új trend a virágcsokrokban 2019-2020 fotóhírekIdeje felfrissülni ezen a nyáron!

Hajba engedhető olajok: a fürtök ápolására szolgáló népszerű kozmetikumok áttekintése

A fényes, egészséges haj a lány büszkesége és szépsége. De sajnos nem mindenkinek van elegáns frizurája. A gyakori színezés, hajformázás, rossz ökológia helyrehozhatatlan kárt okoz a hajban.