Legfontosabb / Kiegészítők

Braun Iontec Satin Hair 7 fésű

Kiegészítők

Ma szeretnék mesélni a Braun Iontec Satin Hair 7 hajkeféről. A Runet-ben természetesen elképesztő tulajdonságokat tulajdonítanak ennek a fésűnek: simítás, megafényesítés és megapuhaság, győzelem a villamos haj felett, szétválasztás, sőt a fejfájás kezelése... Általában a Brown hirdetői nem eszik semmiért a kenyerüket... És bár az igazság kedvéért tetszett a Braun Satin Hair 7 Iontec fésű, de természetesen ez nem valamiféle hajszemcsé váltja fel az ápolást, hanem egy jó téli antisztatikus szer, amely segíthet a haj "kupakos" villamosításában..

A fésűről

Szóval, ismerkedjünk meg, a Braun Iontec Satin Hair 7 hajkefe (valamilyen oknál fogva nevetséges módon Braun Iontech Satin-Hair 7 hajkefének hívják a tudományos fantasztikus irodalomban) egy ionizációs technológiával készült fésű, amely millió millió iont bocsát ki. Ugyanezeknek az ionoknak nedvességet kell juttatniuk a hajba, kisimítják a hajat, javítják a fényt és eltávolítják a statikát. Ha valakit érdekel, itt van egy Brown promóció az ionok és az ionizációval végzett fésűk munkájáról:

Specifikációk

Ha magáról a Braun Iontec Satin Hair 7 ionizációs fésűről beszélünk, akkor nagyon alaposan és átgondoltan készült:

 • A fésű elég könnyű (150 g), emiatt kényelmes a kézben tartani (a kéz nem fárad el, mint ez gyakran előfordul a különféle terjedelmes készülékeknél);
 • A fésű nem törik vagy húzza ki a hajat, műanyag egyenletes fogai vannak, lekerekített végekkel (nem kemények);
 • A Braun Iontec Satin Hair 7 fésű az akkumulátorokon működik, vagyis kényelmes magával vinni (az akkumulátorok nagyon sokáig lemerülnek, több hónapig bírják);
 • A fésű nagyon könnyen tisztítható (a tetején van egy gomb, amelynek megnyomásával sörtével eltávolíthatja az aljzatot).

A használat jellemzői

Ezenkívül a Braun Iontec Satin Hair 7 ionos fésűnek van néhány használati jellemzője, amelyek nem túl kritikusak, de mégis:

 • A fésűt csak száraz hajra szabad használni (a nedves hajra nem lesz hatással);
 • Ezt a fésűt nem hajszárításra tervezték;
 • Nem szükséges túl hosszú ideig fésülni a haját ionizációs funkcióval rendelkező fésűvel (erősen "megöli" a hangerőt), a fésű a használat megkezdése után 5 perccel automatikusan kikapcsol.

A hatásról

A Brown ionizációjú fésű áttekintésének utolsó részében azt javasolják, hogy az egyes megszólaltatott "effektusokat" pontonként bontsák szét:

 • Statika. Az egyetlen 100% -os hatás, amelyet ez a fésű ad, pontosan a statikus győzelem. Itt minden nagyon jó, és a hatás pár óráig tart;
 • Ragyog. Itt van egy nagyon furcsa tárgy, úgy tűnik, hogy ott van, de úgy tűnik, nem. Az extra fényesség érdekében igen, a Brown fésű némi fényt ad a hajnak. De nem úgy, hogy valahogy szuperkritikus legyen (ráadásul, ha kezdetben nincs fény, akkor nem lesz hatás, mert a fésű inkább emlékeztetőként hat);
 • A haj szétválasztása. Itt nyilvánvalóan nem, a fésű egyáltalán nem ezt teszi a szóból, ha összehasonlítja a műveletet a szokásos Tangle Teezerrel... Itt jobb, ha egyáltalán nem hasonlítjuk össze;
 • Hajsimítás. Igen, a Braun Iontec Satin Hair 7 hajkefe kisimítja a hajat, de legalábbis vizuálisan nem az, hogy "ja és ó";
 • De csak érintésre, igen, a haj puhábbá és simábbá válik. Bár talán itt érhető el a hatás az ismételt fésülés miatt, mert a szokásos, ionizáció nélküli stb. Fésűkkel általában nem fésülöm ilyen sokáig (és néha a Brown fésűvel szeretek játszani).

A mínuszok közül kiemelném a "volumenölést". Ha elragadsz, akkor például a vékony hajam nagyon gyorsan feleslegesen (még én is mondhatnám, hogy elcsúszott) válik. Ezért általában nem játszom pár percnél tovább a Brown fésűjével és ionjaival.

Következtetés

Ez az egész áttekintésem a Braun Iontec Satin Hair 7 ionizációs fésűről. Véleményem szerint ez a fésű csak a száraz, felvillanyozó haj tulajdonosainak lesz hasznos. Más esetekben ez csak egy szép játék lesz. Mert biztosan nem érdemes abban reménykedni, hogy az ionizáció azonnal a hajat egészségesé és fényessé teszi. Inkább egyfajta emlékeztetőnek kell tekinteni, amely vizuálisan kissé javíthatja a helyzetet..

Értékelésem: 3/5

HOL VÁSÁROLHATÓ Braun Iontec Satin Hair 7 hajkefe

Szatén hajfésű

Braun Satin Hair 7 fésű

Hajkefe A Brown Satin Hair 7 nem sok helyet foglal el a pénztárcájában, és bármikor segít kijavítani a stílusát. Segítségével a legháboríthatatlanabb haj is azonnal abbahagyja a felvillanást, kellemes megjelenést, fényt és simaságot kap. Ehhez csak nyomjon meg egy gombot a kefén, és fésülje meg vele a haját (tisztának és száraznak kell lennie). Azonnal érezni fogja a különbséget - a fésű eltávolítja a statikus elektromosságot, a haj pedig kezelhetővé és fényessé válik..

A Braun Satin Hair 7 fésű működési elve az ionizációs funkción alapul - az aktív ionok áramának kibocsátása, amelyek belülről hidratálják a szőrszálakat, és jelentősen javítják azok szerkezetét. A hajszálak külső részén kialakított védőfólia megbízható akadályt képez a környező térben a szennyezés és a káros anyagok útjában.

A Braun Satin Hair elektromos egyenesítő nem varázslat, hanem tudományos újítás. De használatának eredményei valóban csodálatosak - csupán egyetlen gombnyomás, néhány érintés a hajhoz, és úgy tűnik, hogy életre kel, feltöltődik energiával, meglepően sima és fényes lesz. Próbálja ki - tetszeni fog!

Az ionizációs funkcióval rendelkező fésű hasznos lesz a rakoncátlan, göndör vagy összekuszált hajú lányok számára. Különösen egy ilyen ápolószer nélkülözhetetlen télen, a csuklyák, kalapok és egyéb kalapok évszakában..

Braun Satin Hair 7 Ion Brush ára és előnyei

A Braun Satin Hair 7 ionizációs fésű ára Moszkvában és más városokban körülbelül 3 ezer rubel. Egy ilyen eszköz megvásárlása bölcs befektetés lesz, segít minden nap örömet szerezni a körülötted élőknek és sok pénzt takaríthat meg a fodrász látogatásakor..

A hajkefe fő előnyei:

 • több millió aktív ion felszabadulása egyetlen gombnyomással;
 • a statikus elektromosság egyszerű megszüntetése;
 • a kusza haj azonnali rendbetétele;
 • sima, varrat nélküli, lekerekített élű fogak - a kíméletes fésülés érdekében;
 • a menetlemez rögzítőjének jelenléte - a készülék szállítás közbeni automatikus kikapcsolásához;
 • széles körű alkalmazások - otthon, munkahelyen, úton, partiban, bárhol;
 • az a képesség, hogy hosszú évekig hatékonyan tudja ellátni funkcióit, megőrizve eredeti megjelenését;
 • az összecsukható kialakítás miatt könnyű tisztítani;
 • hordozhatóság - a készülék akkumulátorral működik.

Ragyogó felfedezésem: Braun Satin Hair 7

Ma a Braun kedvenc hajkefémről szeretnék beszélni.

Az ág haja összekuszálódni kezdett, fésülése egyszerűen elviselhetetlenné vált.
Mindebből az üdvösség ez a fésű volt. Érdekes? Kérem, a vágás alatt.

Sok szöveg és fotó lesz, kellemes olvasást kívánok!

Hogyan vettem:

Sokáig olvastam véleményeket erről a fésűről, még mindig nem mertem, amíg a hajam teljesen nem dühített le. Mindenre készen álltam, hogy ne pelyhesedjenek, mint egy pitypang, mindenhez ragaszkodva. Valahogy még kibogoztam is őket, kihúzva a hajcsomókat, ez volt valami, egyre több gondolat jelent meg egy hajvágásról, nos, miért ilyen hosszú haj, mikor ilyen problémák a fésüléssel. Ráadásul még mindig áramütést szenvedtem, szerintem egyáltalán nem hasznos.
Szóval megvettem ezt a fésűt. Mindent rendben elmondok.

Amit a gyártó ígér:

A Braun Satin Hair 7 reaktív ionkefe egy forradalmi újítás a hajápolás világában, amelyet kifejezetten a nők mindenkori nagyszerű megjelenésének elősegítésére fejlesztettek ki. Azonnali fény és simaság az ecset első érintésével, bármikor, bárhol - csak egy gombnyomással. A Braun Satin Hair 7 fésű könnyen használható, 100% -ban hordozható, leküzdi a szőrös hajat és eltávolítja a statikus elektromosságot. Azonnal láthatja és érzi a különbséget - a haja fényesebb és simább lesz. Meg fog lepődni az eredményeken, és látja, hogy a Braun Satin Hair 7 kefe hihetetlenül fényessé teszi a haját. Az aktív ionok áramlása millió aktív iont szabadít fel, mintha egy "glóriát" hozna létre a hajad körül.

Én, mint sokan, nem hiszek a reklámban, mindig olvasok véleményeket. Olvastam, gondoltam, miért ne, meg kell vásárolnom, nincs vesztenivalóm, vagy elvágom, vagy találok egy csodát, amely segít nekem. Valóban, időnként voltak ilyen gondolatok. A fésű nem bukott meg, helyreállítottam a hajam, most már határozottan megfeledkezhetek a szakadt hajcsomókról és a fésüléssel kapcsolatos problémákról. A hajam egészségesnek mondható, mivel a fésülés kivételével nincs különösebb problémám vele, mert a haja hosszú, és nem mindenkinek lehet türelme megnövekedni. A probléma éppen a haj villamosításában volt, mert sokkal gyorsabban összekuszálódtak, és ez valahogy nem adott hozzá esztétikát.

Most nézzük meg közelebbről a fésűt:

Így néz ki a fésűm, majdnem hat hónappal a vásárlás után. Mondhatom, hogy a karosszéria kiváló minőségű műanyagból készült. Kényelmes a kezében tartani, nem csúszik ki, soha nem esett le. Van egy hátránya és egy gyártói hibája: az elemtartó rekesz párszor kinyílt, amikor fésültem, de talán túl erősen nyomtam meg a fogantyút.
A fésű két AAA elemmel működik, 1,5 V-os, a standard készlet tartalmazta a Duracelleket, nekem 3 hónapig elegendőek voltak, ugyanolyan újakat vettem. Ezt a fésűt minden nap használom, másikkal szárítom, mert ez csak száraz hajra hatásos.
A fésű ki van kapcsolva. Be / ki kapcsoló. (az alábbi képen)
Az IONTEC funkció megvilágítása. A készülék bekapcsolásakor a zöld háttérvilágítás kigyullad, ionok szabadulnak fel az ionforrásból, sajátos szagot és sziszegést érezhet. 5 perc elteltével az ionizációs funkció automatikusan kikapcsol, néha elfelejtem kikapcsolni, mert gyakran sietek.
Ennek a gombnak a megnyomásával leválaszthatja a betétet és leöblítheti. Samponnal mosok, a fésű nagyon jól tisztít. Csak akkor helyezheti vissza a párnát, ha teljesen megszáradt..
A fésű a varrat nélküli fogak technológiájával rendelkezik, a gyártó ígéri ezt az egészséges fésülést, a kutikula védelmét, megakadályozva a haj károsodását. Amikor eltávolítom a hajat a fésűről, a haj még mindig elakad a fogak és a párna között, de mondhatom, hogy határozottan kevesebb hajam van a fésűn. Fésű súlya körülbelül 200 gramm, a kéz nem fárad el.

Most megmutatom a fésűt működés közben:

Itt láthatja a haj hihetetlen fényét. A fésű kisimítja a hajat, a haj kiegyenesedik, még a vas használatát is abbahagytam.
Nem tépi a haját. A gyártó nem javasolja a szatén haj fésű használatát a hajszárításhoz.
De mi történt a fésülés után. Aztán változtattam a fotón, a szükségesnél szélesebb lett :)
A haj egészségesnek, fényesnek tűnik, tapintása nagyon sima, semmi sehol sem göndörödik, nem csökkenti a hajam volumenét. De hajszárítóval történő szárítás után, amikor a frizura terjedelmes, jobb, ha nem fésüljük azonnal ezzel a fésűvel, mert a hangerő azonnal csökken. Ezért határozottan nem a haj mennyiségére vonatkozik..
Most a fésülés sokkal könnyebb nekem!
Találtam egy fotót, amelyet az utcán készítettem, itt a hajat különböző irányokba fújják a széltől, de az állapotukat maga is meg tudja ítélni.
De hány szőr maradt a fésűn a fésülés után, nekem ez nem elég, mert egy haj több mint 50 cm hosszú, úgy tűnik, hogy nagyon sok van belőlük.
Lányok, a hajam egészséges volt, mielőtt megvásároltam ezt a fésűt, ahogy fentebb írtam, ne várjatok tőle csodákat!
Megszünteti a statikát, ez a fő plusz.

Azt akarom mondani, hogy nagyon elégedett vagyok a vásárlással, végül a hajam fésülése örömömre szolgált!

Felhasználási idő: 5 hónap
Ár: 1200 rubel
Értékelés: 5

Braun szatén haj 7 fésű ionizációval

Származási ország az utolsó előtti kézbesítéskor: Kína

Garancia: hivatalos tisztviselő a Braun-tól a garanciakártya alatt

Helló! Kérem, mondja el, miért vannak alacsonyabbak az árai az áruházában, mint másokban, és néha még sokkal alacsonyabbak is?

Válasz a fórumról: Helló! Üzletünk törzsvásárlónak dolgozik, és nem olyan rendszeren, amelyben minden eladásnál 50% -ot keresnénk, hanem havonta egyszer. Nagyon köszönöm, hogy írt nekünk! Gyere el hozzánk vásárolni, örömmel látjuk Önt üzletünkben!

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

189 ₽ összeget spórol

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Fésűk ionizációval Braun Satin Hair 7 Moszkvában

Funkciók: ionizáció Jellemzők: Antisztatikus, kivehető sörtékkel Test / fogantyú anyaga: műanyag Sörték / fogak anyaga: természetes sörték

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun Ionic Satin Hair 7 BR750

Funkciók: Ionizációs jellemzők: Antisztatikus, kivehető sörtékkel. Test / fogantyú anyaga: műanyag Sörték / fogak anyaga: műanyag

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun Satin Hair 7 BR730 ionos fésű kozmetikumokkal.

teljesítmény 2200 W, hideg levegő ellátás, ionizáció, koncentrátor fúvóka

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun Satin Hair 7HD770

hajszárító, hajszárító teljesítménye 700 W, ionizáció, hideg levegő ellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun AS 720 airstyler

A Braun Satin Hair 7 kifejezetten a kis divatemberek számára készült. A hajszárítónak reális funkciói vannak: a hajszárító hangja és bekapcsolásakor könnyű légáramlat fúj. A Braun Satin Hair 7 egy igazi hajszárító pontos mása. Műszaki adatok:…

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Játékszett hajszárító Braun Satin Hair 7 fésűvel - 0586.

Satin Hair 7 IONTEC Curler Active ionok ellenállhatatlan fényű fürtök létrehozásához. Töltse fel fürtjeit ionokkal a ragyogás és a simább haj érdekében. Az aktív ionok milliói megszüntetik a statikus elektromosságot, amely a hagyományos hajformázóknál előfordulhat.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun Satin Hair 7 EC1 IONTEC hajcsavaró

Könnyű fésülés a legkisebb veszteséggel! A használat előnyei Az eredeti kivitelű fésű könnyedén kezeli a legszorosodott hajat, anélkül, hogy kitépné. A fésű sörtéi egyedi kúpos alakúak, köszönhetően a...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajkefe Esthetic House hajkefe az egyszerű C.

Szatén haj 3 stílusú sushi, stílus és védelem 100% kerámia bevonattal. 100% kerámia bevonat simasága. Hagyja, hogy a haja élvezze a puha meleget: A Braun Satin Hair 3 hajformázó henger fedele 100% kerámia. Ez egységesen p.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun Satin Hair 3 AS330 hajformázó

Braun Satin Hair 7 IONTEC hajvasaló Gondos, fényes és sima hajformázás. Reaktív ionokkal Töltse fel a haját ionokkal, szálanként minden mozdulaton millió aktív ion küzd a keletkező statikus elektromosság ellen.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun Satin Hair 7 IONTEC egyenesítő.

Fésűk ionizációval Braun Satin Hair 7 Moszkvában

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

A 8-800-as ingyenes telefonszám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

Egy kattintással elérhető megrendelés elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

A 8-800-as ingyenes telefonszám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes telefonszám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

A 8-800-as ingyenes telefonszám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes telefonszám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "boltba" gombra

Fésű ionizációval Braun Satin Hair 7. Áttekintés

A tél beköszöntével számos hajprobléma súlyosbodik. Felvillanyozódnak, ragaszkodnak a dolgokhoz, kilógnak és felpuffadnak a kalapjukból. Kis személyes felfedezésem valóban hasznos és nagyon kompakt eszköz volt - egy Braun Satin Hair 7 ionizációs fésű..

Úgy néz ki, mint egy közönséges fésű. Megnézed az árcédulát, és nem érted, mi itt a lényeg? Amíg ki nem pakolja és nem használja először. Aztán azonnal kiderül, hogy milyen fenevadról van szó..

Tehát két verziója van - prémium és normál. A különbség, ahogy megértem, csak annyi, hogy a prémiumban van rá eset is, és valószínűleg jobb, ha ezt vállalja, mert ebben a formában könnyebb lesz magával cipelni.

A fésű úgy néz ki, mint egy szokásos - műanyag, vannak sima műanyag betétek, vannak durvaak is. Átlátszó ablakú kartondobozban fekszik, benne van egy hordozó, két elem és utasítások.

A fésű alakja kerek, a fogak műanyagak, a végén kis gömbök vannak. Ha nem nézi meg alaposan, nem veszi észre, hogy ez egy igazi igazi felnőtt szerkentyű. De valójában az elemeket behelyezik a tollba (rendes, ujjas típusúak, de később könnyebb megvásárolni az elemeket, hogy megszakítás nélkül használhassák őket).

Közvetlenül a fogantyú felett található egy gomb, amelyet az elemek behelyezése után kapcsolunk be. Aranyos - a fésű bekapcsolása után zölden világít (a fehér terület). Nem töltöttem be az ionizációs folyamatot bemutató videót, elég vicces, zöld mikrorészecskék ragadják meg a hajat, egészen fantasztikus thriller. A valóságban természetesen nem észrevehetőek..

Tehát az ionizáció forrása a fésű hátulján található, amikor bekapcsol, kissé elmozdul, és láthatóvá válik. Ne érintse meg és ne takarja le az ujjaival. Amikor az ionizáció működik, enyhe sziszegés jelenik meg, és egy kis ózonszagot kezd érezni, ebben a pillanatban kell hozzáállnia.

A készülék harangjai és sípjai közül érdemes megjegyezni a fésű tisztításának kényelmét - a tetején van egy gomb, megnyomásakor a fogakkal ellátott részt eltávolítják, és kívánt esetben akár lemosható is. Tehát itt mindent átgondoltam) Amikor teljesen kitaláltam a készülékét, nagyon meglepődtem, valóban nagyon jól meg van tervezve.

A fésű használatakor figyelembe kell venni, hogy 5 perc múlva kikapcsol. Szerintem ez elegendő idő a hosszú haj fésülésére és rendbetételére. Másfél perc elég nekem a kicsikkel.

Lenyűgözéseim alapján elmondhatom, hogy a fésűnek nagyon sok előnye van. Először is, fokozza a haj fényét. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy maga a haj az alkalmazás után simábbá válik, a sörték nagyon óvatosan igazítják a hajat, és valahogy kiegyenesítik vagy ilyesmi. Úgy, hogy a hatás egy kicsit közelebb kerüljön a lamináláshoz. Különösen észrevehető a durva, száraz és porózus hajon..

A második nagyon nagy plusz az, hogy teljesen eltávolítja a haj villamosodását. És itt csak jó, ha egy tokban nálunk van egy zacskóban, mert egyébként is legtöbbször fésüljük a hajunkat, ha valahova jövünk. Érdemes párszor végigfuttatni a haján - és szépség, normális ember vagy, és nem olyan lény, akinek szálai vannak az arcodon.

Rövid haj esetén a villamosítás még mindig nem jelent nagy problémát, de nem tudom elképzelni, hogy lehet hosszú hajjal kezelni, valószínűleg ez egy rémálom. Itt remekül megbirkózik, és csak ezért érdemes szeretni.

És még egy dolog, amit azok, akiknek göndör haja van, megértik: a fésű elősegíti a simítást és a tetszés szerinti formázást további források nélkül. És rendben, csak szálak, de frufru, ó, gondoltam, csak egy hajsütővas ment meg! De nem, most egy rendes fésűvel könnyedén el tudom simítani a frufruokat és a hajszálakat..

Sőt, ha korábban ehhez magas hőmérsékletnek kellett kitenni, ami még jobban megszárította a hajat, de most nem, akkor jobban kezdtek kinézni és ragyogni, károsodás vagy melegítés nélkül. Általában a haj puhábbá, kezelhetőbbé válik, jobban megőrzi formáját és szebbnek tűnik, mint korábban..

Számomra úgy tűnik, hogy a fésű hatását értékelni fogják azok, akiknek sűrű vagy szabályos haja van, mind a saját, mind a festett haj, és ugyanakkor még mindig számos problémájuk lehet: túl száraz vagy ellenkezőleg olajos, könnyen törik, fakó, sérült, erősen hasad... Még akkor is, ha nincsenek ilyen problémák, és egyszerűen nehézek, porózusak vagy erősen villamosítottak, nagyon gyorsan észreveszi a hatást..

Az ionizáció fő előnye, hogy segít megőrizni a haj nedvességtartalmát és enyhíti a szárazságot (még a leírás szerint az ionok egyik jellemzője, hogy képesek helyreállítani a haj nedvesség egyensúlyát). Ezért olyan népszerűek az ionizációs funkcióval rendelkező hajszárítók, de még nem használtam őket, így nem tudok mit mondani.

Könnyebben csinálom: hajszárítót egyáltalán nem használok, a hajam magától kiszárad, majd ezzel a fésűvel csak megfésülöm. Nagyon szeretem ezt a sémát, lehetővé teszi, hogy minimalizálja az ártalmat, és megőrizze a haj minőségét túlszárítás nélkül.

Az egyik talán csak annyit mond, hogy nem vagyok biztos abban, hogy a fésű megfelel-e a vékony haj vagy a volumen nélküli haj tulajdonosainak. Csak nem tudom elképzelni, hogy mi lesz a hatás, mert a hajam teljesen más, és nekem csak az a fontos, hogy a fésű elősegítse a haj simítását, a felesleges volumen eltávolítását, puhábbá és simábbá tételét.

Ha nincs nagy különbség az árban, határozottan azt tanácsolom, hogy fedéllel válassza az opciót, mert akkor mégis meg kell vásárolnia, ha fésűt szeretne cipelni a táskájában. Körülbelül ugyanannyi helyet foglal el, mint egy közönséges. Súlya nem sokkal nagyobb, mint általában, a kéz nem fárad el tőle. De most természetesen semmire sem cserélem. Erősen javasoljuk, hogy figyeljen erre a dologra.!

Körülbelül ugyanannyiba kerül a különböző üzletekben - körülbelül 2-2,5 ezer rubel. Az online áruházakban például az Ozone-on már bestseller lett.

Fésűk ionizációval Braun Satin Hair 7 Moszkvában

 • Hajszárítók és hajformázó eszközök
 • Fésűk és hajkefék
 • Szépségszalonban játszunk

Hajszárító Braun Satin Hair 7 HD 730 Diffusor

Braun Satin Hair 7 hajszárító játékkészlet fésűvel - 05867K

Hajszárító Braun HD 710 szatén haj 7

Klein Braun szatén fodrász szett ionos fésűvel, 5 részes 5868

Braun EC2 szatén hajszín - hajszárító, hajformázó eszköz

Braun Satin Hair 7 BR750 ionkefe

Braun Satin Hair 3 HD 380 hajszárító

Braun Satin Hair 7 BR750

Hajszárító Braun HD 780 szatén haj 7

Hajszárító Braun HD 350 Satin Hair 3

Hajszárító Braun HD 380 szatén haj 3

Szárító kefe BRAUN AS 720 Satin Hair 7

Braun Satin Hair 7 BR750 ionkefe

Braun AS 530 airstyler

Hajszárító és hajformázó eszköz Braun Satin Hair 7 IONTEC Black ST730

Fésű IONIC működik

Braun AS 720 airstyler

Hajszárító Braun HD 750 szatén haj 7

Braun Ionic Satin Hair 7 BR750

Fésű az ionizációval GA.MA IONIC BRUSH 3D

Braun ST 560 Satin-Hair 5 (fekete) - hajszárító, hajformázó eszköz

GA.MA Shine Care 4D Therapy Ionic Hair Comb

Hajszárító Braun Satin Hair 5 AS 530 MN, fekete

Comb-ionizáló Braun Satin Hair 7 BR750

Fésű a Remington DT7432 ionizációval

Hajszárító Braun HD 385 szatén haj 3

Multistylerek BRAUN Satin Hair 7 AS720

Hajszárító Braun HD 380 szatén haj 3

Braun EC2 szatén hajszínfogó

Braun EC1 fogó (710 CU)

Hajszárító Braun HD 730 szatén haj 7

Masszázs vibro fésű ionizációval Xiaomi Yueli Comb HIC-206 (lila matt), elektromos fésű

Braun Satin Hair 7 fésű kozmetikai táskával

A Braun Satin Hair 7 fésű az egyedi Iontec kozmetikai táskával úgy lett kialakítva, hogy minden mozdulatával, bármikor és bármikor azonnal fényt és simaságot adjon a hajának.

A Braun Satin Hair 7 fésű az egyedi Iontec kozmetikai táskával úgy lett kialakítva, hogy minden mozdulattal, bármikor, bárhol, egyetlen gombnyomással azonnal fényt és simaságot adjon a hajának. Az egyedülálló kialakítású, kiváló alakú és simaságú varrat nélküli fogak kivételesen gyengéd fogmosást biztosítanak, anélkül, hogy károsítanák a kutikulát, szemben az ionizálatlan Iontec fésűkkel. Braun Satin Hair 7 könnyen használható 100 hordozható,
Egyik sem
Előzetes megrendelés nélkül megvásárolható.
Átvétel lehetséges.
Szállítás elérhető.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Melyik orvoshoz kell fordulnia hajproblémák esetén

Az öröklődés, a belső szervek betegségei, a stressz és a rossz ökológia a hajhullás leggyakoribb oka. Annak ismerete, hogy melyik orvoshoz kell fordulni, ha a haj erősen kihull, segít időben diagnosztizálni a patológiát, és megtesz minden szükséges intézkedést annak kiküszöbölésére.

Nyírkátrány használata a haj szépségének megőrzése érdekében

Az erős egészséges haj minden nő szépségének kulcsa. Ennek elérése érdekében a legjobb, ha természetes gyógymódokat alkalmaznak az ellátásukhoz.