Legfontosabb / Vaj

Braun hajszárító - eszköz kiválasztása a stílushoz

Vaj

Ha gyönyörű természetes fürtöket szeretne létrehozni magának, akkor valószínűleg hallott már a hajszárítókról. Ez a kényelmes eszköz lehetővé teszi, hogy otthon formázzon, hasonlóan a szalonhoz. A Braun kefék ma a legnépszerűbbek. Vegye figyelembe a funkcióikat, valamint a haj hajszárítóval történő formázásának módszereit.

Mi az a hajszárító

A hajszárító csodálatos találmány az otthoni stílus kedvelői számára. Két eszközt ötvöz egyszerre - egy hajszárítót a szárításhoz és egy kerek ecsetet a szálak tekercseléséhez.

Számomra egy ilyen eszköz igazi üdvösséget jelentett. Megjelenése előtt megpróbáltam szép fürtöket formázni egy közönséges hajszárítóval és egy külön kerek ecsettel - ez nem működött, hiányzott az ügyesség és az ügyesség. Hajsütőt kellett használnom, de sok időbe került, és az eredmény nem volt annyira természetes és tartós. A kíváncsiságból megvásárolt hajszárító azonnal büszke lett a hajápolási készülékeim között. Kétszer-háromszorosára csökkentette a napi stílusomra fordított időt, és az eredmény folyamatosan kiváló volt. Ha Ön, mint én, nem kezel egy közönséges hajszárítót és fésűt, akkor egy ilyen eszköznek meg kell jelennie az arzenáljában..

Ha megszokta a szokásos hajszárító használatát, akkor az ecset először szokatlan és kényelmetlen lehet. Ennek az eszköznek a teste hosszabb és általában nehezebb. Két vagy három stílus után azonban megszokja, és megtanulja ügyesen kezelni egy ilyen eszközt..

Rögzített kefe

Ennek a hajszárítónak a feje egy kerek kefe, amely szilárdan rögzül az alapon. A felhasználónak egyedül kell tekerni a szálakat. Ez a kialakítás tartós és ellenáll a sérüléseknek. Azonban, ha nincs tapasztalata a haj körkefével történő formázásában, akkor jobb, ha odafigyel a forgó fúvókával ellátott modellekre..

Forgó kefével

Az ilyen eszköz fúvókája az óramutató járásával ellentétes és az óramutató járásával megegyező irányban foroghat. A forgásirányt a felhasználó a két gomb egyikének megnyomásával választhatja ki. A forgó kefe nagyon kényelmes, és lehetővé teszi, hogy szinte professzionális frizurákat hajtson végre otthon. Egy ilyen eszköz csökkenti a kézmozdulatok számát, megkönnyíti a formázási folyamatot, és kiváló a kezdők számára. Ennek a kialakításnak egyetlen hátránya a törés nagyobb kockázata..

Ha azonban vásárlás előtt elolvassa a vásárlói véleményeket, kiválaszthatja a legmegbízhatóbb és legstabilabb modellt..

A gyártók a forgási mechanizmust különböző módon valósítják meg:

 • egyetlen gombnyomás a legkényelmesebb;
 • a gomb megnyomása és tartása nem túl kényelmes, az ujj elfáradhat;
 • egy speciális gyűrű forgatása és rögzítése - általában nem túl kényelmes, az ujjak is elfáradnak.

A Braun nem gyárt forgó hajszárítót. A cég kínálata csak rögzített kefével ellátott modelleket tartalmaz.

Hogyan válasszunk egy jó hajszárítót

Ahhoz, hogy megtaláljon egy olyan eszközt, amely tökéletes a hajad számára, tudnia kell, hogy milyen paraméterekre kell figyelnie..

Erő

A hajszárító teljesítménye határozza meg a fúvóka levegő áramlási sebességét. A hajszárító-kefék általában nem rendelkeznek túl nagy indikátorral - legfeljebb 1000 wattig. Például a Braun legerősebb modellje, az AS 530 1000 wattos, míg a népszerűbb AS 720 700 wattos..

Minél vastagabb és hosszabb a haja, annál erősebbnek kell választania a hajszárítót. A rövid hajvágás tulajdonosai nem fognak észrevenni nagy különbséget a szárítási sebességben 600 és 900 W-on. De a hosszú haj tulajdonosainak nem lesz elegendő 600 W a kényelmes és gyors stílushoz.

Fúvókák

Az ilyen típusú hajszárító fő rögzítése természetesen egy kerek kefe. Különböznek egymástól:

  átmérő szerint. A legtöbb modellhez legalább két (nagy és kisebb) rögzítés tartozik különféle fürtökhöz. Leggyakrabban vannak 30 és 50 mm átmérőjű kefék;

A kerek kefék mellett megtalálhatók az alábbi mellékletek:

  rendes ecset. Jó a térfogat hozzáadásához a gyökereknél;

Működési módok

A hajszárító-kefék, ellentétben a hagyományosakkal, nincsenek független hőmérséklet- és teljesítményszabályozással. A Braun modelleknek általában két vagy három működési módjuk van. Az üzemmódváltás megváltoztatja mind a levegő hőmérsékletét, mind annak sebességét. Néhány hajszárítónak van "hideg levegő" üzemmódja is, amelyet a gomb megnyomásával lehet aktiválni. Ez lehetővé teszi a stílus rögzítését. Általában a szárítás legvégén kapcsolják be..

Braunnál a beállítást általában a fúvóka alján lévő gyűrű elforgatásával végezzük..

Egyszerű használat

Hajszárítóval is a stílus öt-húsz percet vehet igénybe egymás után, ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni a tervezés kényelmét. A hajszárító nem lehet túl terjedelmes, a lehető legkönnyebb és kényelmesen kezelhető.

A Braun hajszárítók fúvókával általában 500 g-ot nyomnak. Ez a legjobb mutató, amely lehetővé teszi, hogy még a vékony kezek tulajdonosait is kényelmesen formázza. Pedig vásárlás előtt érdemes "kipróbálni" egy hajszárítót - gyere el az üzletbe, és tartsd a kezedben. Ellenőrizze, hogy az üzemmódkapcsolók mennyire kényelmesek a tenyeréhez.

A hajszárító kiválasztásakor ügyelni kell a vezeték hosszára. Elégnek kell lennie ahhoz, hogy kényelmesen leülhessen a tükör elé, és végezze el a stílust. Az optimális kábelhossz kiszámításához csak mérje meg a kimenet és az öltözőasztal távolságát (vagy bárhol is legyen a stílus), és adjon hozzá 50 cm-t. A Braun hajszárítók kábelhossza legalább 2 m. Ez a legtöbb helyzetben elegendő..

Érdemes megvizsgálni a vezeték csatlakozását is. Erősnek, szorosnak kell lennie a készülék testével és forgathatónak kell lennie. Hurokkal kell rendelkeznie a könnyű tárolás érdekében. A Braun hajszárítók megfelelnek ezeknek a követelményeknek..

Ionizálás

Az ionizációs funkció javítja a frizura megjelenését és megvédi a hajat a kiszáradástól. A működés elve a következő: a hajszárító negatív ionokat termel, amelyek képesek a nedvességet apró részecskékre bontani. Ebben a formában a víz képes mélyebben behatolni a haj szerkezetébe, táplálja és hidratálja azt. Tehát a hajszárító megvédi a hajat a szárazságtól és a töréstől. Ezenkívül az ionizáció csökkenti a statikus feszültséget. Ez azt jelenti, hogy a göndör fürtök nem pelyhesednek, és a stílus tökéletes lesz..

A Braun jelenlegi modelljeinek többsége fel van szerelve ezzel a funkcióval..

Gőzellátás

A frizura felfrissítéséhez nem kell hajat mosni, vagy spray-palackkal permetezni a hajat. A modern hajszárítók csodálatos gőzfunkcióval rendelkeznek. Minden Braun Satin Hair modell rendelkezik vele. A meleg levegővel együtt a készülék gőzáramot termel, amely megnedvesíti a szálakat, majd megszárítja és beállítja őket. Nagyon kényelmes, különösen, ha szereted természetes módon szárítani a hajad.

túlmelegedés elleni védelem

Amíg a hajszárító működik, a motor felmelegedhet - ez normális. Az automatikus kikapcsolási funkció lehetővé teszi az egység leállítását, ha a motor túlmelegedhet. Tehát a készülék védve van a töréstől és a motor meghibásodásától. Ha a hajszárító hirtelen kikapcsol szárítás közben, ne aggódjon - pár perc múlva újra bekapcsolható, ha a készülék kissé lehűl.

Minden Braun modell fel van szerelve ezzel a funkcióval..

Szolgáltatás karbantartás

A Braun minden termékét olyan szervizkönyvekkel látja el, amelyek kétéves garanciális szolgáltatásra jogosítanak fel. Ha a készülék meghibásodik, elviheti a legközelebbi hivatalos központba. A garancia nem vonatkozik a külső sérüléssel járó berendezésekre (például forgácsokra, karcolásokra, repedésekre), valamint a törött tápkábellel ellátott hajszárítóra..

Hogyan formázza a haját

Most nézzük meg a legegyszerűbb és leghatékonyabb formázást hajszárító segítségével.

Hosszú fürtök

A hajszárító tökéletes a hosszú haj formázásához. Számukra bármilyen átmérőjű kefefej alkalmas. Válassza ki a legjobban tetszőt, és kezdje el a stílust:

 1. Mossa és törölje le a haját. A telepítés kezdetén nedveseknek kell lenniük, de nem nedveseknek..
 2. Kívánt esetben alkalmazzon formázó habot. A frizurát ellenállóbbá teszi, és a fürtök - "ruganyosak".
 3. Ossza szét a haját két részre - korona és alsó. Rögzítse a "felső" hajat úgy, hogy az ne zavarjon benneteket.
 4. Kezdjük azzal, hogy szárítjuk és megformázzuk a haj alsó rétegét. Válassza szét a szálat (minél nagyobb az ecset átmérője, annál vastagabbnak kell lennie a göndörnek), futtassa rajta az ecsetet egy kis fésű érdekében, és csavarja rá a fúvókára. A kanyargós "hollywoodi fürtök" arcáról. Ha természetes fürtöket szeretne elérni, akkor váltogassa az irányt - egy szál az arctól, egy szál az arcig.

Átlagos hajhossz

Közepes hajon kis fürtöket készíthet a legkisebb rögzítés és a hosszú hajra vonatkozó fenti algoritmus használatával. De leggyakrabban az ilyen hajvágásokon, hajszárítóval, a végein hangerőt és lekerekítést végeznek, ami az egész frizurának szép megjelenést kölcsönöz. Használja a durva vagy közepes rögzítést:

 1. Mossa le és törölközővel szárítsa meg a haját.
 2. Ha szükséges, kenjen be habot vagy más formázó terméket. Fontos, hogy ne legyen nehéz, különben a formázás után fél órán belül elveszítjük a teljes feltekerhető mennyiséget..
 3. Kezdje el szárítani a haját a feje hátuljától. Vigye az ecsetet a gyökereknél a szálak alá, emelje meg a hangerő létrehozásához, és lassan söpörje végig a készüléket. Ebben az időben kényelmes a másik kezén segíteni magának, a hajat a keféhez nyomja, hogy az begöndörödjön. Fordítson különös figyelmet a szálak végeinek feldolgozására - óvatosan nyomja a fúvókához.
 4. Miután ily módon megszárította a fej hátsó részét, lépjen az időbeli részre, először az egyik, majd a másik oldalról, ugyanazokat a mozdulatokat hajtva végre.

Ennek eredményeként gyönyörűen kinyújtott, a végein görbült haj és stabil gyökérmennyiség lesz..

Rövid hajvágás

A hajszárító rövid haj formázásakor is hasznos lehet. Lenyűgöző hangerőt képes létrehozni, és a hajnak tisztaságot kölcsönöz. Vegyen egy közepes vagy nagy (újranőtt hajvágáshoz) mellékletet:

 1. Mossa meg a hajat és a törölközőt. A rövid haj nedves maradhat, mint a közepes vagy hosszú haj. A stílus speciális termékek nélkül is elvégezhető.
 2. A haj tetejét rögzítse a koronához, hogy távol tartsa.
 3. A fej hátsó részétől kezdve szárítsa meg a szálakat - tekerje a kefét a haj alá, emelje fel a gyökereknél, és szabad kezével nyomja a fúvókához.

Videó: rövid haj formázása hajszárítóval

Vélemények a népszerű Braun modellekről

Lássuk, mit kínálnak a legelismertebb Braun hajszárítók.

Braun Satin Hair 5 AS530

A Satin Hair 5 hajszárító a ma kapható legolcsóbb modell. Hosszú és vastag haj formázására tervezték, de közepes és rövid hajvágás tulajdonosai számára is nagyon alkalmas..

A készülék nagy teljesítményű, 1000 watt. A hajszárítóval három tartozékot szállítanak:

 • kerek kefe 29 mm átmérővel kis fürtökhöz;
 • kerek kefe 39 cm átmérővel nagy fürtökhöz;
 • kötet ecset.

A mellékletek műanyag sima sörtékkel vannak ellátva. A gyártó biztosítékai szerint vastagságukat és merevségüket úgy választják meg, hogy ne károsítsák a hajat, de a fésülés során jó megfésülni őket..

A hajszárító három teljesítménybeállítással és hideg légárammal rendelkezik. A felhasználó a fúvóka alján lévő gyűrű görgetésével válthat az üzemmódok között.

Ezenkívül a modell egy további funkcióval is rendelkezik a gőzzel történő párásítással, amely lehetővé teszi, hogy új formázást hajtson végre a már megszáradt hajon. A gőzfejlesztő működéséhez egy kis tartályt meg kell tölteni tiszta vízzel.

A készülék súlya 410 g. Ez egy meglehetősen kényelmes mutató, de kompaktabb és könnyebb hajszárítókat is találhat..

2013 óta használom a Braun Satin-Hair 5 AS 530 hajszárító kefét, amely máig hűen szolgál és működik. Kiválóan működik megszakítás nélkül. A haj nagyon jól érzi magát a formázás után, mint egy szalon után. A haj sima, puha és könnyű. Nagyon fontos szempont számomra, hogy a haj a hajformázás után nem elektrolizálódik.

katia123485

https://otzovik.com/review_4740759.html

Hozták nekem, és csak akkor csalódtam, hogy a kötést nem sikerült teljesen eltávolítani. Vagyis a tömörítési funkció teljesen elvész (ha valahová magával viszi).

koala2014

https://otzovik.com/review_1444706.html

Az üzemeltetési útmutató online formátumban elérhető PDF formátumban.

Videó: Braun AS530 áttekintés

Braun Satin Hair 7 IONTEC AS720

A Satin Hair 7 IONTEC AS720 ionizációs funkcióval rendelkezik, ezt egyértelműen maga a modell neve is jelzi. A készülékhez két tartozék tartozik - egy kerek kefe és egy fésűtartó a hangerő érdekében. Az előző modellnél alacsonyabb teljesítmény (700 W) ellenére a Satin Hair 7 jó munkát végez a vastag és hosszú haj szárításában és formázásában. Az eszköz azonban a legalkalmasabb a közepes hosszúságú hajvágások tulajdonosai számára. A hajszárítónak két teljesítménymódja és hideg légáramlása van, amely a fogantyún lévő szabályozóval változtatható. A készülék bekapcsolásakor a légáram ionizálása automatikusan aktiválódik, ami megakadályozza a túlszáradást és a fodrosodást.

Tömeg szerint a készülék szinte megegyezik az előző Satin Hair 5 - 400 g modellel.

Még nem kóstoltam az ionizációt, erről nem tudok mit mondani. A mellékletek pontosan ugyanazok, mint amire szükségem volt, pontosan azok voltak, amiket kerestem és szerettem volna - nem volt szükségem semmi többre, sem kevesebbre. A kiegyenesítéshez természetesen a fésű kényelmesebb, de egy kerek fúvóka ad hangerőt, és intelligens kiegyenesítéssel azt hiszem, az egyenes haj kiderülhet, de volumenével (az enyém göndör, vékony, törékeny, bolyhos, a legkisebb nedvességtartalmú - és azonnal göndörödik, tekintet nélkül a mennyiségre) hajvasalók). Örülök a vásárlásnak, számomra ez csak egy megalelet, mert egyenes hajat akarok, de nem akarok vasat használni.

Névtelen

https://market.yandex.ru/product–fen-shchetka-braun-as-720/7085579/reviews?track=tabs

1,5 hónapos használat után a kerek fúvóka rögzítőelemei eltörtek, új fúvókát kellett vennem 400 rubelért

Valentina Marinina

https://market.yandex.ru/product–fen-shchetka-braun-as-720/7085579/reviews?track=tabs

A kezelési útmutató a gyártó weboldalán érhető el.

Videó: Hosszú haj formázása az AS720 készülékkel

Braun Satin Hair 3 AS330

Ez a modell a legrégebben felülvizsgált. Nem szabad azonban azonnal elhagyni - olyan mellékletei vannak, amelyek a Satin Hair sorozat modernebb eszközeiben nem állnak rendelkezésre. Az első dolog, ami magára vonja a figyelmét, a szokatlan kötődések. Az extra nagy (36 mm) és a nagyon kicsi (18 mm) kefék érdekes és összetett göndör kombinációkat tesznek lehetővé. Az ilyen kombinált stílus különösen lenyűgözően néz ki a hosszú hajon, létrával díszítve. A lenyűgöző méretű terjedelmes kötés pedig minden hajvágás tulajdonosának megfelelő. A mellékletek kerámia bevonattal rendelkeznek, amely megvédi a hajat a sérülésektől. A kerámia felülete sima és egyenletesen melegszik fel, így a szálak nem száradnak ki, és nem tapadnak az érdességhez. A készüléknek két energiamódja van. Hideg légáram nem biztosított.

A készülék fő hátránya az alacsony teljesítmény (csak 400 W). Az ilyen eszközzel ellátott vastag hajat nagyon sokáig kell frizurázni. A legjobb, ha hajmosás után törölközővel alaposan megszárítja őket, majd várjon még 10-15 percet. Ellenkező esetben a stílus akár fél órát is igénybe vehet. Egy másik hátrány a nagy súly. A szerkezet és a fésűtartó súlya körülbelül 600 g.

Könnyen kezelhető. Az ilyen modell ára elfogadható. Pluszként kiemelheti azt is, hogy a haj nem kuszálódik bele a kefébe (ez más modelleken is velem történt). Tökéletes kezelhetetlen hajhoz.

Antonina Tokunova

https://market.yandex.ru/product–fen-shchetka-braun-as-330/6929082/reviews?track=tabs

A kis fúvóka forogva forog. A terjedelmes kötődés teljesen haszontalannak bizonyult. Nem használható egyszerűen haj szárítására hajformázás nélkül.

Jekatyerina Vvedenszkaja

https://market.yandex.ru/product–fen-shchetka-braun-as-330/6929082/reviews?track=tabs

A kezelési útmutató megtalálható a gyártó honlapján.

Táblázat: a figyelembe vett modellek összehasonlítása

ModellÁrErőFúvókákMódokA súlytTovábbá
Braun Satin Hair 5 AS5302 700 rubeltől1000 wattKét kerek kefe (29 és 39 mm), térfogatú kefe3 üzemmód és hideg légáramlás410 gGőznedvesítés
Braun Satin Hair 7 IONTEC AS7203 200 rubeltől700 wattEgy kerek ecset és egy fésű a gyökérmennyiség létrehozásához2 üzemmód és hideg légáramlás400 gIonizálás
Braun Satin Hair 3 AS3302 800 rubeltől400 wattKét kerek kefe (18 és 36 mm), térfogatú kefe2 mód610 gKerámia bevonatú hegyek

A hajszárító kiváló vásárlás lesz azok számára, akik egyszerűen és gyorsan szeretnének otthon szép stílusokat készíteni. A széles Braun modell közül megtalálhatja az Ön számára megfelelő eszközt.

Szatén hajfésű

Braun Satin Hair 7 fésű

Hajkefe A Brown Satin Hair 7 nem sok helyet foglal el a pénztárcájában, és bármikor segít kijavítani a stílusát. Segítségével a legháboríthatatlanabb haj is azonnal abbahagyja a felvillanást, kellemes megjelenést, fényt és simaságot kap. Ehhez csak nyomjon meg egy gombot a kefén, és fésülje meg vele a haját (tisztának és száraznak kell lennie). Azonnal érezni fogja a különbséget - a fésű eltávolítja a statikus elektromosságot, a haj pedig kezelhetővé és fényessé válik..

A Braun Satin Hair 7 fésű működési elve az ionizációs funkción alapul - az aktív ionok áramának kibocsátása, amelyek belülről hidratálják a szőrszálakat, és jelentősen javítják azok szerkezetét. A hajszálak külső részén kialakított védőfólia megbízható akadályt képez a környező térben a szennyezés és a káros anyagok útjában.

A Braun Satin Hair elektromos egyenesítő nem varázslat, hanem tudományos újítás. De használatának eredményei valóban csodálatosak - csupán egyetlen gombnyomás, néhány érintés a hajhoz, és úgy tűnik, hogy életre kel, feltöltődik energiával, meglepően sima és fényes lesz. Próbálja ki - tetszeni fog!

Az ionizációs funkcióval rendelkező fésű hasznos lesz a rakoncátlan, göndör vagy összekuszált hajú lányok számára. Különösen egy ilyen ápolószer nélkülözhetetlen télen, a csuklyák, kalapok és egyéb kalapok évszakában..

Braun Satin Hair 7 Ion Brush ára és előnyei

A Braun Satin Hair 7 ionizációs fésű ára Moszkvában és más városokban körülbelül 3 ezer rubel. Egy ilyen eszköz megvásárlása bölcs befektetés lesz, segít minden nap örömet szerezni a körülötted élőknek és sok pénzt takaríthat meg a fodrász látogatásakor..

A hajkefe fő előnyei:

 • több millió aktív ion felszabadulása egyetlen gombnyomással;
 • a statikus elektromosság egyszerű megszüntetése;
 • a kusza haj azonnali rendbetétele;
 • sima, varrat nélküli, lekerekített élű fogak - a kíméletes fésülés érdekében;
 • a menetlemez rögzítőjének jelenléte - a készülék szállítás közbeni automatikus kikapcsolásához;
 • széles körű alkalmazások - otthon, munkahelyen, úton, partiban, bárhol;
 • az a képesség, hogy hosszú évekig hatékonyan tudja ellátni funkcióit, megőrizve eredeti megjelenését;
 • az összecsukható kialakítás miatt könnyű tisztítani;
 • hordozhatóság - a készülék akkumulátorral működik.

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

189 ₽ összeget spórol

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Braun Iontec Satin Hair 7 fésű

Ma szeretnék mesélni a Braun Iontec Satin Hair 7 hajkeféről. A Runet-ben természetesen elképesztő tulajdonságokat tulajdonítanak ennek a fésűnek: simítás, megafényesítés és megapuhaság, győzelem a villamos haj felett, szétválasztás, sőt a fejfájás kezelése... Általában a Brown hirdetői nem eszik semmiért a kenyerüket... És bár az igazság kedvéért tetszett a Braun Satin Hair 7 Iontec fésű, de természetesen ez nem valamiféle hajszemcsé váltja fel az ápolást, hanem egy jó téli antisztatikus szer, amely segíthet a haj "kupakos" villamosításában..

A fésűről

Szóval, ismerkedjünk meg, a Braun Iontec Satin Hair 7 hajkefe (valamilyen oknál fogva nevetséges módon Braun Iontech Satin-Hair 7 hajkefének hívják a tudományos fantasztikus irodalomban) egy ionizációs technológiával készült fésű, amely millió millió iont bocsát ki. Ugyanezeknek az ionoknak nedvességet kell juttatniuk a hajba, kisimítják a hajat, javítják a fényt és eltávolítják a statikát. Ha valakit érdekel, itt van egy Brown promóció az ionok és az ionizációval végzett fésűk munkájáról:

Specifikációk

Ha magáról a Braun Iontec Satin Hair 7 ionizációs fésűről beszélünk, akkor nagyon alaposan és átgondoltan készült:

 • A fésű elég könnyű (150 g), emiatt kényelmes a kézben tartani (a kéz nem fárad el, mint ez gyakran előfordul a különféle terjedelmes készülékeknél);
 • A fésű nem törik vagy húzza ki a hajat, műanyag egyenletes fogai vannak, lekerekített végekkel (nem kemények);
 • A Braun Iontec Satin Hair 7 fésű az akkumulátorokon működik, vagyis kényelmes magával vinni (az akkumulátorok nagyon sokáig lemerülnek, több hónapig bírják);
 • A fésű nagyon könnyen tisztítható (a tetején van egy gomb, amelynek megnyomásával sörtével eltávolíthatja az aljzatot).

A használat jellemzői

Ezenkívül a Braun Iontec Satin Hair 7 ionos fésűnek van néhány használati jellemzője, amelyek nem túl kritikusak, de mégis:

 • A fésűt csak száraz hajra szabad használni (a nedves hajra nem lesz hatással);
 • Ezt a fésűt nem hajszárításra tervezték;
 • Nem szükséges túl hosszú ideig fésülni a haját ionizációs funkcióval rendelkező fésűvel (erősen "megöli" a hangerőt), a fésű a használat megkezdése után 5 perccel automatikusan kikapcsol.

A hatásról

A Brown ionizációjú fésű áttekintésének utolsó részében azt javasolják, hogy az egyes megszólaltatott "effektusokat" pontonként bontsák szét:

 • Statika. Az egyetlen 100% -os hatás, amelyet ez a fésű ad, pontosan a statikus győzelem. Itt minden nagyon jó, és a hatás pár óráig tart;
 • Ragyog. Itt van egy nagyon furcsa tárgy, úgy tűnik, hogy ott van, de úgy tűnik, nem. Az extra fényesség érdekében igen, a Brown fésű némi fényt ad a hajnak. De nem úgy, hogy valahogy szuperkritikus legyen (ráadásul, ha kezdetben nincs fény, akkor nem lesz hatás, mert a fésű inkább emlékeztetőként hat);
 • A haj szétválasztása. Itt nyilvánvalóan nem, a fésű egyáltalán nem ezt teszi a szóból, ha összehasonlítja a műveletet a szokásos Tangle Teezerrel... Itt jobb, ha egyáltalán nem hasonlítjuk össze;
 • Hajsimítás. Igen, a Braun Iontec Satin Hair 7 hajkefe kisimítja a hajat, de legalábbis vizuálisan nem az, hogy "ja és ó";
 • De csak érintésre, igen, a haj puhábbá és simábbá válik. Bár talán itt érhető el a hatás az ismételt fésülés miatt, mert a szokásos, ionizáció nélküli stb. Fésűkkel általában nem fésülöm ilyen sokáig (és néha a Brown fésűvel szeretek játszani).

A mínuszok közül kiemelném a "volumenölést". Ha elragadsz, akkor például a vékony hajam nagyon gyorsan feleslegesen (még én is mondhatnám, hogy elcsúszott) válik. Ezért általában nem játszom pár percnél tovább a Brown fésűjével és ionjaival.

Következtetés

Ez az egész áttekintésem a Braun Iontec Satin Hair 7 ionizációs fésűről. Véleményem szerint ez a fésű csak a száraz, felvillanyozó haj tulajdonosainak lesz hasznos. Más esetekben ez csak egy szép játék lesz. Mert biztosan nem érdemes abban reménykedni, hogy az ionizáció azonnal a hajat egészségesé és fényessé teszi. Inkább egyfajta emlékeztetőnek kell tekinteni, amely vizuálisan kissé javíthatja a helyzetet..

Értékelésem: 3/5

HOL VÁSÁROLHATÓ Braun Iontec Satin Hair 7 hajkefe

Braun hajszárító

Kód: 1082888; ionizáció, szín ?? fehér

Szárító kefék más gyártóktól

 • BBK
 • BEURER
 • GA.MA
 • PANASONIC
 • PHILIPS
 • POLARIS
 • REMINGTON
 • ROWENTA
 • SCARLETT
 • SINBO
 • CSILLAGSZÉL
 • VITEK

A CITILINK online áruház weboldalán nagy választékot és vonzó árakat gyűjtöttünk össze a Braun hajszárítókhoz. A katalógus barna hajszárítókat tartalmaz fényképekkel, leírásokkal, specifikációkkal, vásárlói véleményekkel, valamint a modellek költségenkénti összehasonlításának funkciójával. Szakértőink segítenek Önnek vásárolni egy Braun hajszárítót versenyképes áron. Az árut megrendelheti online, vagy a weboldalon feltüntetett telefonszámon. Vásárlásait Moszkvában, Szentpéterváron, Kazanban, Nyizsnyij Novgorodban, Krasznojarszkban, Permben, Jekatyerinburgban, Ufában, Krasznodarban, Novoszibirszkben, Don-Rosztovban, Cseljabinszkban, Szamarában és Oroszország más városaiban szállítjuk. Átvétel is lehetséges.

Braun hajkefék Moszkvában

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Braun hajszárító

A legkorszerűbb boltok a hajformázó termékek széles választékát kínálják. A polcokon sokféle hajszárító, lapos serpenyő, vasaló, hajformázó és egyéb eszköz van elhelyezve, ezért sok lánynak szó szerint szétszórt a szeme, amikor választanak, mert mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai is. Például, hogy haját hajsütővasal vagy vasalóval formázza, meg kell várnia, amíg kudarc nélkül kiszárad, vagy magának kell szárítania hajszárítóval. Ha a fürtöket hajszárítóval fekteti le, akkor az egyik kezében kell tartania a készüléket, a másikban pedig egy kerek ecsetet, és ezzel egyidejűleg folyamatosan csavarni.

Mindez kényelmetlenséget okozott a sok nemű nem számára, ezért néhány évvel ezelőtt a technológiai cégek úgynevezett hajszárítókat kezdtek gyártani, amelyek egyszerre két terméket kombináltak: hajszárítót és automatikusan forgó fésűt. Ez a készülék sok nő számára vált megváltássá, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének otthon formázni. A forgó fúvókával ellátott modellek azonnal népszerűségre tettek szert, így egyre több márka kezdte gyártani őket..

A Braun már bebizonyította, hogy kiváló minőségű otthoni termékeket gyárt, és sok női termékük sem kivétel. A Braun hajszárítókat hatalmas számú nő vásárolta meg, és mindenki rendkívül örült a vásárlásnak. Vegye figyelembe a márka eszközeinek előnyeit, a legnépszerűbb modelleket, valamint azokat a részleteket, amelyekre figyelnie kell a vásárlás során.

Tulajdonságok és előnyök

A Braun hajszárítók egyik fő előnye az a cég, amely ezeket a termékeket gyártja. A technológusok és a vezetők szorosan figyelemmel kísérik eszközeik fejlesztését, gyártását és kiadását. Ezért minden Braun berendezés nagyon jó minőségű és hosszú ideig szolgálta tulajdonosait..

Maga az eszköz egy automatikusan forgó kefe, amelynek kezelőszervével a fogantyú és a forró vagy hideg levegő áramlik, így egyszerre száríthatja és formázhatja a haját. Mivel két műveletet hajtanak végre egyszerre, arra a következtetésre juthatunk, hogy a hajszárító időt takarít meg, és a fésű automatikus forgatása miatt sokkal kevesebb erőfeszítést fog elkölteni, mert nem kell folyamatosan magára csavarni az ecsetet.

Kívánt esetben nemcsak a betáplált levegő hőmérsékleti beállítását, hanem a fésű forgásának oldalát is beállíthatja. A Braun hajszárító lehetővé teszi, hogy a professzionális fodrász segítsége nélkül kiegyenesítse a haját, begöndörítse a végét vagy kifelé, mennyiséget adjon a gyökereknek, és gyönyörű fürtöket készítsen saját kezével. A haj szép, ápolt és fényes lesz.

A készülékek fogantyúi ergonómikusak, ezért könnyen és kényelmesen tarthatók. A legtöbb modell a szokásos két kerek fúvóka mellett több kiegészítőt is tartalmaz a készletben különféle fésűk és kefék formájában a nem szabványos méretek fogmosásához.

Hogyan válasszunk?

Mielőtt megvásárolná a Braun hajszárító egyik vagy másik modelljét, figyelmet kell fordítania bizonyos részletekre, amelyek segítenek gyorsabban választani:

 • Először is meg kell tartania a készüléket a kezében, és meg kell határoznia, hogy mennyire kényelmes a tenyerében. Célszerű így állni körülbelül öt percig, hogy megértsük, milyen nehéz és súlya kellemetlenséget okoz-e a stílus során.
 • A következő szempont, amelyre figyelni kell, a készülék teljesítménye, amely 400 és 1200 watt között változik. Fontos figyelembe venni a haj szerkezetét, hosszát és sűrűségét. Ha vékony és rövid szálak vannak, akkor könnyen használhat 400–700 watt teljesítményű eszközöket. Ne felejtse el azt is, hogy nem kívánatos az ilyen hajat nagyobb hajszárítóval formázni, mivel sokkal hamarabb kiszárad, mint amennyi ideje van a frizurára..

Abban az esetben, ha vastag és hosszú fürtök a tulajdonosai, akkor 800 és 1200 watt közötti teljesítményű modelleket kell választania..

 • Ügyeljen arra, hogy megvizsgálja a gyártó által ebben vagy abban a modellben biztosított funkciók számát. Az összes vezérlés a készülék fogantyúján található, ezek általában több gomb, amelyek szabályozzák a betáplált levegő hőmérsékletét, a kefe sebességét és forgásirányát. A szokásos funkciókészlet három hőmérséklet: meleg, hideg és meleg, három sebesség és két irány. Kísérletezve a módokkal, meglehetősen sok formázást hozhat létre egyetlen eszközzel.
 • A megvásárolt eszköz árától függően a Braun minden hajszárítóhoz kiegészítő tartozékokat biztosít. A standard készlet két, különböző méretű kerek mellékletet tartalmaz, de vannak olyan modellek, amelyek három-hat formázó mellékletet tartalmaznak, és minél több, annál változatosabbak lesznek a frizurák. Célszerű az áruházban meggyőződni arról, hogy az egyes mellékletek helyesen és szilárdan vannak-e rögzítve. Ehhez kérje meg az eladót, hogy minden kefét rögzítsen az aljához, és ellenőrizze, hogy mennyire szorosan illenek. Egyes modellekben van egy speciális táska is a készülék tárolásához, ami nagyon kényelmes, különösen utazás közben..
 • Vásárláskor figyelembe kell vennie, hogy készüléke milyen típusú: vezetékes vagy vezeték nélküli. Ha kizárólag otthoni használatra vásárolja meg, választhat egy vezetékes eszközt, amelynek hossza nem lehet kevesebb, mint két méter. Ha gyakran magával viszi a készüléket, vagy az autóban tárolja, akkor a vezeték nélküli, amely cserélhető vagy szennyezett akkumulátorral működik, kiváló megoldás lesz..
 • Számos további funkcióval rendelkezik, amelyek nem minden terméknél vannak. Ezek közül a legfontosabb általában az ionizálás vagy az ionos kondicionálás. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy megvédje a fürtök szerkezetét olyan kibocsátott negatív részecskék segítségével, amelyek a hajra települnek, és így láthatatlan védőréteget hoznak létre. Egy másik kiegészítő funkció a hideg levegő ellátása, amely lehetővé teszi az így kapott stílus rögzítését és hosszabb időtartamot biztosít..

Vannak gőzzel felszerelt modellek is. Ez a funkció további nedvességet ad a szálaknak, és megakadályozza azok kiszáradását..

 • Nézze meg azt az anyagot is, amelyből a fűtőelem készül. A legjobbak a kerámiák és a turmalin, amelyek minimális nyomást gyakorolnak a hajra, sőt gyógyító hatásúak is..

Hogyan kell használni?

Mielőtt forgó kefével hajszárítót használna, először meg kell mosnia és törölközővel kissé meg kell szárítania a haját. A következő lépés a haj alapos fésülése, hogy megszabaduljon a csomóktól és simább legyen. Ahhoz, hogy végre felkészítse a szálait a forró levegő nyomására, sok fodrász javasolja speciális hidratáló spray-k használatát, amelyek extra hajvédelmet nyújtanak..

A fentiek teljesítése után közvetlenül elkezdheti a hajformázást hajszárítóval:

 • Először meg kell osztani a haját több szálra, és a legalsó részéből kiindulva egyenként kell formáznia.
 • Az első lépés a levegő hőmérsékletének, sebességének és forgásirányának beállítása, majd vegyen egy szálat a kezébe, helyezze az ecsetet a gyökerek közelébe, és nyomja meg a bekapcsológombot.
 • Amint a készülék megkezdi munkáját, fokozatosan és nagyon lassan kell lefelé irányítania, finoman a másik kezével a hegyénél fogva. Ezt minden egyes szálon többször meg kell tenni, amíg meg nem szárad, és megfelelően lefekteti..
 • Ha elkészült, hideg fúvóval felviheti az utolsó simításokat, majd lakk vagy nedves hajhab segítségével rögzítheti..

A modell áttekintése

"Szatén haj" 5 AS530 MN

Ez a modell a legjobban eladható a forgó fúvókákkal ellátott hajszárítók egész sora között, és a hajformázó fodrászati ​​technológia professzionális szegmenséhez tartozik. 5 Az AS530 MN-nek hat különféle formázási melléklete van, amelyek segítségével vágyaitól függően nemcsak megigazíthatja a haját, vagy a gyökereknél hozzáadhat mennyiséget, hanem különböző átmérőjű elegáns fürtöket is göndöríthet, hullámos formában formázhatja a szálakat, vagy egyszerűen terjedelmes formázást végezhet. A készüléknek három hőmérsékleti körülménye van, és azonos a fordulatszám. Van egy nagyon kényelmes automatikus kikapcsolási funkció is, amelynek köszönhetően, amikor a készülék túlmelegszik, a védelem működni fog, és magától kikapcsol, ezért ne aggódjon, ha elfelejti kikapcsolni.

Bár továbbra is biztonsági intézkedéseket kell tenni, a telepítés befejezése után húzza ki a csatlakozót az aljzatból. Ez felesleges gondokat fog megtakarítani. A forgó zsinór hossza két méter. A készülék maximális teljesítménye 1000 W, ami elég elegendő a terjedelmes haj formázásához.

A modell véleménye többnyire pozitív. A lányok örömmel vásárolnak professzionális minőségű termékeket meglehetősen demokratikus, 4000 rubel áron. A hideg levegő ellátásának funkciója, valamint az ionizáció további bónuszt jelent a hajszárító számára a vásárlás során. Sokan megjegyzik a készletben található nagyszámú fúvóka és az automatikus kikapcsolási funkció nagy előnyét..

Braun AS 330

Ez a modell inkább közepes hosszúságú hajú lányok számára alkalmas, mivel maximális teljesítménye 800 watt. A készlet három formázó mellékletet tartalmaz, és csak két hőmérséklet- és sebességbeállítást tartalmaz. Ennek a készüléknek a zsinórja eléri a két métert, és kényelmesen forog.

A Braun AS 330 véleménye szintén pozitív, de sokan nincsenek megelégedve az ionizáció hiányával és a hideg levegő ellátásával. Azonban nem mindenkinek van szüksége ezekre a funkciókra, ezért ez az eszköz lehetővé teszi, hogy ne fizessen túl sokat a felesleges lehetőségekért. Az ár is kellemes - csak 2500 rubel egy kiváló minőségű termékért, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén formázza a haját.

Braun hajformázó kefék Moszkvában

Az Olivia Garden Fingerbrush Combo Medium természetes sörtékkel és ionizált nejlon gömbhegyű sörtékkel a haj fényesebbé, simábbá és selymesebbé válik. Ezenkívül a kefe külső felülete...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Ujjkefe természetes sörtékkel.

Nedves kefe Custom Care vastag haj

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajkefe Wet Brush Custom.

Professzionális, átfújható kefe hosszú hajhoz. Harizma h10648 Eco Brush hajformázó hajszárítóval. A csapok mozgatható lamellákba vannak felszerelve, ami segít a haj kíméletes szétválasztásában. A lamellák közötti nagy tér hozzájárul a...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Kifújható kefe hajformázáshoz hajszárítóval Harizma Eco B.

Típus: Fogók, Fogók Típus: Multistyler, Bevonat: Kerámia, Teljesítmény: 170 W, Maximális fűtési hőmérséklet: 200 ° C, Kijelző, Bekapcsolásjelző, Munkára kész állapotjelző

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun fogók ST 780 szatén haj 7

Braun Satin Hair 5 Styler Sushi, stílus és gőz frissítés. Változtassa meg a frizuráját, ne mossa meg a haját. Nem kell többé mosnia a haját, amikor új stílusra van szükség. A Braun Satin Hair 5 hajformázó erőteljes gőzfunkciója megkönnyíti.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun Satin Hair 5 hajformázó AS530

Fésűfogó Hőálló műanyag (250 ° C-ig) Kifúvó lyukak Műanyag tok A haj simításához hajszárítóval vagy egyengető fogóval végzett munka esetén

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Erika SBR 161 hajformázó és egyengető kefe

- igazi stílus ász! A szép nem modern képviselői gondosan ápolják a hajukat. Ugyanakkor a gyakori hajszárítás negatívan befolyásolhatja állapotukat és megjelenésüket, mert a forró levegővel történő szárítás kiszáradást és ridegséget okoz. De a tündér.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun AS 530 airstyler

Szatén haj 3 stílusú sushi, stílus és védelem 100% kerámia bevonattal. 100% kerámia bevonat simasága. Hagyja, hogy a haja élvezze a puha meleget: A Braun Satin Hair 3 hajformázó henger fedele 100% kerámia. Ez egységesen p.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun Satin Hair 3 AS330 hajformázó

Típus: hajszárító, hajszárító teljesítmény: 1000 W, a fúvóka automatikus forgatása, kefe anyaga: természetes sörték, kiegészítő funkciók: ionizálás, fűtési módok száma: 3

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szárító kefe Philips HP8664 Volumebrush

Típus: hajszárító. Teljesítmény: 1000 W. További módok: hideg levegőellátás, gőznedvesítés. Felépítés: akasztó hurok, a zsinór forgatása a tengelye körül

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajformázó Braun AS 530

Név: Braun hajformázó As-720 Mn (hajszárító) Kategória: Szépség és egészség

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajformázó Braun As-720 Mn (hajszárító)

Típus: hajszárító, hajszárító teljesítmény: 1000 W, fúvóka-koncentrátor, a fogak / sörték eltávolításának képessége, további funkciók: ionizálás, hideg levegőellátás, a légáramlás intenzitásának módjai: 2, fűtési módok száma: 2

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szárító kefe Philips HP8656 ProCare

Típus: Hajszárító; Testszínek: ezüst, fekete; Teljesítmény: 1000; Mellékletek száma: 3; Fűtés nélküli munka: igen; Egyéb jellemzők és tulajdonságok: Hideg levegőellátás, gőznedvesítés, Függesztő hurok, a zsinór forgatása tengelye körül

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító és hajformázó Braun Satin Hair 5 A hajszárító.

Az Olivia Garden Fingerbrush Combo nagyméretű formakefe (BR-FB1PC-CL000 tétel), természetes sörtékkel és ionizált nejlon gömbhegyű sörtékkel a haj fényesebbé, simábbá és még többé...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajformázó kefe Olivia Garden Fingerbrush Combo.

Bízza a haj szépségének és egészségének gondozását a híres Beauty Look márka kiváló masszázsecsetjével. Ez a gyártó már régóta elnyerte az ügyfelek bizalmát és hűségét, köszönhetően minőségének és kényelmének...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajkefe formázásra 14 mm Inter-V.

A Braun Satin Hair 5 hajformázó 3 kiegészítővel rendelkezik a kiváló stílus érdekében: kis fésű (18 mm), nagy fésű (36 mm) és térfogatnövelő rögzítés. Az egyedi kialakítás megakadályozza a túlszáradást, és egyenletesen osztja el a hőt a kiválóan.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun AS 530

Az Olivia Garden Fingerbrush Combo Medium természetes sörtékkel és ionizált nejlon gömbhegyű sörtékkel a haj fényesebbé, simábbá és selymesebbé válik. Ezenkívül a kefe külső felülete...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Olivia Ga természetes sörtés stíluskefe.

hajszárító, hajszárító teljesítmény 400 W, hideg levegőellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Scarlett SC-HAS7399

Olivia Garden pasztellkék PR-FB1PC-CM0BL hajformázó kefe természetes sörtékkel és ionizált nylon sörtékkel, gömbfejekkel a fényesebb, simább és selymesebb hajért. Kívül…

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Olivia Ga természetes sörtés stíluskefe.

Típus: hajszárító, hajszárító teljesítmény: 700 W, kiegészítő funkciók: hideg levegő ellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Polaris PHS 0745 (2015)

Típus: egyenirányító, bevonat: kerámia, fűtési módok száma: 9, maximális fűtési hőmérséklet: 200 ° C, kijelző

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun ST 750 fogó

Típus: fogó, fogó típus: multistyler, bevonat: kerámia, teljesítmény: 42 W, fűtési módok száma: 3, maximális fűtési hőmérséklet: 200 ° C, bekapcsolási jelzés

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun ST 550 fogó

Típus: hajszárító. Teljesítmény: 700 W. További módok: hideg levegő ellátás, ionizálás. Felépítés: akasztó hurok, a zsinór forgatása a tengelye körül

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun AS 720 hajformázó

Gőzstílus funkció, többgöndörítő kefék, 36 mm és 18 mm átmérőjű, volumizáló rögzítés, ferde hálószűrő, 3 hőmérséklet- és légáramlás-beállítás, hideg szárítási funkció

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szárító kefe Braun Satin Hair 5 AS 530 MN (81482813)

Típus: hajszárító. Felépítése: függesztő hurok

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun AS 330 hajformázó

hajszárító, hajszárító teljesítmény 700 W, hideg levegőellátás, kerámia bevonat

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító BaByliss AS531E

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Készülékek hajformázáshoz BRAUN AS-530 MN (hajszárító)

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Készülékek hajformázáshoz BRAUN AS-330 (hajszárító)

A Hot Brush egy könnyen használható formakefe, amely egyesíti a műanyag csapokat a Hot Brush-szal, hogy bármilyen hosszúságú hajat gyorsan kiegyenesítsen, és könnyedén hozzon létre nagy fürtöket. A hagyományos...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hot Brush elektromos hajformázó kefe

Típus: hajszárító, hajszárító teljesítmény: 1000 W, kiegészítő funkciók: gőznedvesítés, hideg levegőellátás, a légáramlás intenzitásának módjai: 3, fűtési módok száma: 3

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun AS 530 airstyler

Masszírozó kefe a hajformázáshoz Olivia Garden Finger Brush Combo Medium Pastel Pink PR-FB1PC-CM0PI pasztell rózsaszín, matt felületű közeggel kombinált sörtékkel (100% -ban természetes sörték és...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajformázó ecset Olivia Garden PR-FB1PC-CM0PI

Típus: masszázsecset. Antisztatikus: igen. Ionizálás: igen. Kivehető sörték: igen. Tápellátás: akkumulátorokból. Elem típusa: 2 AAA

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajformázó Braun BR 750

Típus: egyenirányító, bevonat: kerámia, teljesítmény: 170 W, fűtési módok száma: 15, maximális fűtési hőmérséklet: 200 ° C, kijelző

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun ST 730 fogó

A H sorozatú kefék hat méretben kaphatók. Ezeknek a keféknek hosszúkás fogantyújuk van, mahagóniból, ellentétben más kefékkel. Hatékony fogást biztosít, megkönnyítve a kéz amplitúdójának és mozgásának követését. Normál használatra tervezték.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

IBIZA HAIR kerek kefe hajformázáshoz, átmérője 55.

Típus: hajszárító, hajszárító teljesítmény: 800 W, koncentrátor fúvóka, a légáramlás intenzitásának módjai: 2, fűtési módok száma: 2

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szárító kefe Remington AS800

Hajkefe, 9020, sötétkék női Donegal

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Brashing hajkefe, 9020, sötétkék Donegal

Jellemzők: Típus AS 330 szárítógép-kefe teljesítmény, W 400 Sebességek száma 2 Hőmérsékletek száma 2

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun AS 330 hajszárító kefe

Nagyméretű blackwood masszázsecset a híres Dewal márkától. Fekete és bézs színben, kiváló minőségű természetes fából készült. Kényelmes a haj formázásához és fésüléséhez. Kényelmes fogantyúval, ovális alakú...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Dewal Blackwood hajkefe

Női 1/4 nedves kefe Epic Super Smooth

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajkefés fésűs kefe 1/4 nedves kefe Epic Super.

Olivia Garden Combo EcoHair BR-EH1PC-00CO bambusz sörtés kefe a kiváló stílusért és a napi ápolásért. A fogantyú kézzel készített bambuszból készült. A negatív töltésű nylon sörték finoman...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajformázó kefe Olivia Garden Combo EcoHair BR-.

A H sorozatú kefék hat méretben kaphatók. Ezeknek a keféknek hosszúkás fogantyújuk van, mahagóniból, ellentétben más kefékkel. Hatékony fogást biztosít, megkönnyítve a kéz amplitúdójának és mozgásának követését. Normál használatra tervezték.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

IBIZA HAIR 65 mm átmérőjű körkefe hajformázáshoz.

Olivia kerti ujjkefe nagy

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajkefe Olivia Garden Finger Brush Large

Professzionális ecset Soft Touch bevonattal a haj formázásához, szárításához és fésüléséhez. További információ A konkáv kefe a haj fésülésére és formázására szolgál. A szerszám 9 sor műanyag csapszeggel van felszerelve, amelyek...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Dewal, stíluskefe, konkáv, barna

Professzionális, átfújható kefe hosszú hajhoz. Harizma h10648 Eco Brush hajformázó hajszárítóval. A csapok mozgatható lamellákba vannak felszerelve, ami segít a haj kíméletes szétválasztásában. A lamellák közötti nagy tér hozzájárul a...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Fújó ecset ECO kefe hajszárítóval történő formázáshoz

Styling brush, 1272 for women Donegal

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajkefe Hajkefe, 1272 Donegal

Professzionális nagy kefe hosszú hajhoz Harizma h10647 Eco ecset hajszárítóval történő formázáshoz. Az ecset csapjai alatti széles fémfelületet kerámia borítja, ami hozzájárul a haj gyorsabb kiszáradásához és jobb...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajformázó kefe hajszárítóval Harizma Eco Brush h1064.

Típus: hajszárító. Teljesítmény: 1000 W. További módok: hideg levegőellátás, gőznedvesítés. Felépítés: függesztő hurok, zsinór forgása

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajformázó Braun AS 530 MN fekete

Bízza a haj szépségének és egészségének gondozását a híres Beauty Look márka kiváló masszázsecsetjével. Ez a gyártó már régóta elnyerte az ügyfelek bizalmát és hűségét, köszönhetően minőségének és kényelmének...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajkefe formázásra 14 mm Inter-V.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

TOP 10 sampon finom hajra

A selymes, sűrű, formáját és térfogatát jól megtartó haj a legelőnyösebbnek tűnik. Mi nem mondható el a vékony hajról, amely sok gondot okozhat a tulajdonosának. A hangerő hiánya és a stílus nehézsége segít kompenzálni a speciális samponokat.

Hogyan lehet göndöríteni a fürtöket vasalóval - lépésről lépésre video és fotó utasítások

Az egyenes haj tulajdonosai számára mindig probléma, ha hosszú ideig és gyönyörűen göndörítik őket. Ahhoz, hogy hollywoodi fürtök tulajdonosává válhasson, tudnia kell, hogyan lehet gyorsan és biztonságosan göndöríteni a fürtöket egy vasalóval a zárak számára..