Legfontosabb / Felépülés

Ossza meg ezt

Felépülés

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

A Brelil Numero krém olyan hajkezelő szer, amely garantálja a terjedelmes és fényes haj megjelenését. A termékben található zabkivonat lehetővé teszi a mély táplálkozás megszervezését. Ezenkívül segít a haj szerkezetének teljes helyreállításában. A termék használata feszesebbé, fényesebbé és rugalmasabbá teszi a haját. Ezenkívül a krém képes további hangerőt, valamint egészséges és ápolt megjelenést biztosítani számukra. A termék használatának minden tulajdonságát és biztonságosságát kozmetikai és bőrgyógyászati ​​teszteken igazolták. Használat: Vigye fel nedves hajra, a haj teljes hosszában eloszlatva. Néhány perc múlva mossa le a maszkot meleg vízzel. Térfogat: 1000 ml.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Mi újság? Találkozz Brelil Numero-val és még sok mással

Helló mindenkinek, hölgyeim. Az új verseny nekem éppen megfelel! A mai bejegyzést nemcsak az új termékek áttekintésére, hanem a hírekre is fordítom.

Új hajvágással kezdem! Igen - igen, újra levágtam a hajam. Kevesebb, mint 2 hónap telt el, de visszahúztam a szalonba.
Szeretném még kiegészíteni a fodrászok véleményét a hajvágásról, mert a lányok körében gyakran hallható a "Milyen gyakran kell levágni a hajat" téma..
Tehát amit mondtak nekem: „Nem kell havonta levágnod a hajad, de évente egyszer sem vághatod le a hajad. A haj levágása szükség szerint szükséges, különben nem hajat növeszt, hanem ördögöket. Vagyis ha 2-3 hónap elteltével úgy érzi, hogy a haja megromlott, kissé száraz vagy töredezett, akkor érdemes egy kicsit levágni

Nem vágtam le a hosszát. Egy kaszkád mellett döntöttem. Nagyon könnyű kaszkád. Elegem van a félkörömből. Ez a legjobb. Először kaptam egy hajvágást, aminek örültem. Ami azt illeti, itt van a fotó.

1. fotó. Ahogy "előtte" volt. Félkörben vágjuk. Nagyon sokáig éppen ilyen vágással jártam.


2. fotó. Utána. Hajvágás könnyű kaszkádja.


Miért döntöttem úgy, hogy újra szalonba megyek? Minden nagyon hétköznapi. Megjelennek a hosszában hasított végek. Kezdetben nem a frizurámat akartam megváltoztatni, hanem csak megtisztítani a hajam hajvágás flagellával. De a mesterem ajánlott egy jobb ötletet, amiért hálás vagyok neki, mivel nagyon tetszett az új kép, nos, és nagy bónusz az, hogy amikor kaszkádot készítenek, a hasított végeket hosszúra vágják.

Most - a legfontosabb
Végül megvettem a jól ismert Brelil Numero-t. Köszönjük ezt rendszergazdáinknak és a weboldalunknak..
A versenyen elnyert pénz mellett úgy döntöttem, hogy megveszem Brelil Numero hajregeneráló sampont 1 l zab, és Brelil Numero regeneráló hajkrém maszkot zabkal - 300 ml.
Minden alapot 5 pontos skálán fogok értékelni.

Költség: 1000 rubel - sampon 1 l és maszk 300 ml.

Brelil Numero Restrukturáló sampon zabbal

Amit a gyártó megígér nekünk

A Brelil's Numer Oat sampon, zab alapú revitalizáló sampon intenzíven táplálja a kimerült hajat. A sampon értékes tápanyagokat tartalmaz, amelyek mélyen behatolnak a haj szerkezetébe, helyreállítják és átalakítják azokat. A Repair sampon rendszeres használatával a hajad hamar kezelhetőbbé, rugalmasabbá, fényesebbé és ápoltabbá válik. Ezt a sampont klinikailag tesztelték és hagyták jóvá bőrgyógyászok és kozmetikusok.

Agua (víz), nátrium-laureth-szulfár, lauramidopropil-betanin, kokamid Dea, Avena Sativa (zab) magkivonat, sztirol / akrilátok kopolimer, imidazolidinil-karbamid, metil-klór-izotiazolinon, metil-izotiazolinon, részleges fúzió, sav, nátriumfirancia 14720, C.I. 47005 (sárga 10).

A Numero sampont egyenletesen alkalmazzák a hajon (nedvesen). Ezután masszírozzon könnyű mozdulatokkal, és hagyja két-három percig. Az idő lejárta után mossuk le vízzel. Szükség szerint megismételhető.

1.Csomagolás
Most sok kritika lesz :)
Tetszik a dizájn, de az adagoló nem túl jó. Miért?
Ha a gyártó nagy mennyiségű sampont készít, akkor a kényelem érdekében valami jobbat tudnának előállítani, mint egy szokásos adagoló.
Kiderült, hogy folyamatosan egy hatalmas üveget kell venni, megfordulni ebben a pillanatban a vonzás ereje hat és öntsük ki a sampont. Személy szerint kényelmetlen egy nagy mennyiségű ilyen hordozás, jobb, ha csak sampont szerez egyetlen kéz érintésével, mint állandóan attól félni, hogy egy nagy üveg kicsúszik a kezéből, vagy túlzni fogja a sampont, amikor a kezébe önt. Ezért öntöm a sampont egy külön kis tartályba..

2. Szag
Valamiért mindenki dicséri a Brelil vonalak illatait talán amatőrnek. Személy szerint nem szeretem sem a sampon, sem a maszk illatát! Túl kemény és "vegyi" illatú számomra. De kibírod.

3. Következetesség
Nem túl folyékony, de sűrű sampon sem. Ennek az állagnak az az előnye, hogy nagyon könnyen elosztható a hajon keresztül! Boldoggá tesz.

4. a hatás
Csak nemrég tudtam meg, hogy a samponról eltérőek a vélemények. Sokak számára ez a sampon nem illett borzasztóan. Személy szerint tetszett ez a sampon. Boldog vagyok. 4-szer használtam. A haj, a Londa samponnal ellentétben, nem nehezedik le. Finoman tisztít, nem szárad.

Brelil Numero Átalakítás zabdal

Amit a gyártó megígér nekünk

A sérült haj helyreállításához az olasz Brelil Professional márka létrehozott egy egyedi hajmaszkot, a Numero Cream-et. A maszk zabkivonatot tartalmaz, amely behatol a haj szerkezetébe, táplálja és helyreállítja őket belülről. A maszk rendszeres használatával a hajad nagyon hamar rugalmas, selymes, kezelhetővé válik, megszerzi a szükséges mennyiséget és egészséges, természetes fényt. A maszk kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, amelyek megbízható és biztonságos ellátást nyújtanak. Bőrgyógyászatilag jóváhagyott hajmaszk.

Agua (víz), Merisril-alkohol, Cetrimonium-klorid, Amodimetikon, Trideceth 10, Avena sativa (Zab) magkivonat, Imidazolidinil-karbamid, Metilparaben, Propilparaben, Etilparaben, Butilparaben, Izobutilpararagben, Fenoxietanol, 14720, C.I. 47005 (sárga 10).

Vigye fel nedves hajra, terítse szét a haj teljes hosszában. Néhány perc múlva mossa le a maszkot meleg vízzel

1. Csomagolás
Itt nem sokat festek, a csomagolás kényelmes és szép. Nincs rá panasz.

2. Szag
A sampon hasonló illatú. Az egyetlen különbség az élesség. A krémes illat élesebb, mint a sampon. Nem mondanám, hogy zabszagú. Részben zab, a többi kémiai szagú.

3. Következetesség
A sűrű krém tetszik a gazdaságosságának. Könnyen elosztható a hajon keresztül.

4. a hatás
Ez a krém az én gondozásom másik kedvencévé vált. A haj utána gyönyörű. Puha, sima és engedelmes minden, amire annyira vágyom. És ez a krém és sampont életmentővé vált számomra!

Általános vélemény a sorozatról
A hátrányok ellenére az első alkalmazásból beleszerettem ebbe a sorozatba! A haj utána olyan, mint a kasmír. Végleg megszabadultam a rakoncátlan hajtól, érdességtől és szárazságtól.

Úgy gondolom, hogy az "Előtte" és "Utána" haj állapotáról készült fényképek mindent elmondanak helyettem

Alkalmazás előtt. A haj hullámos, enyhén merev.


Az alapok alkalmazása után. Sima, fényes és puha. Elnézést a fotó minőségéért, de sajnos nincs mód még jobb képet készíteni.


Összérték: 4,5 pont. Miért nem 5 vagy miért nem 4? A sampontartály kellemetlenségei és az éles szag miatt nem tudok 5 pontot adni! Számomra az 5 pont tökéletes.

Elárulom az Angel Professional ginzeng kondicionáló balzsam ginzenggel ellátott új hajbalzsamját is (hajhullás ellen)

A hajhullás elleni kondicionáló egy célzott kezelés, amely megakadályozza a hajhullást. A természetes ginzeng és gyömbér magas koncentrációja miatt a hajhullás folyamata leáll, serkenti az új haj növekedését és erősíti a kutikulát. Segít helyreállítani a haj szerkezetét azáltal, hogy egészséges hajnövekedést biztosít a tüszőknek, miközben a gyökereket nélkülözhetetlen tápanyagokkal gazdagítja, táplálja a hajsejteket. Az UVA és UVB sugárzás elleni védelem egészséges környezetet biztosít a haj növekedéséhez.

A nedves hajon egyenletesen eloszlatva. A legjobb eredmény elérése érdekében hagyja hatni 3-10 percig, majd öblítse le.

Költség: 641,91 rubel (250 UAH) 300 ml kondishenért.

1. Csomagolás
Tetszik a design. Szeretem ezeket a formákat és árnyalatokat. Komolyan, itt szeretném dicsérni a gyártót az adagolóért. Pontosan ilyen adagolót szeretne látni a Brelil Numero samponon. De most nem erről.
Ennek az adagolónak a pluszja hatalmas. Az a tény, hogy maga a balzsam nagyon vastag, olyan vastag, hogy maga nem fogja kiönteni a balzsamot az üvegből, és ha nem lenne ilyen adagoló, akkor sokáig szenvedtem volna a szorítással!

2. Szag
Az illata kissé kemény de nem tartom mínusznak, de aranyos. Kedves, mert olyan illatú vagyok, mintha gyógynövényeket szednék, és amikor balzsammal a haján ülsz, olyan kellemes érzésed lesz, hogy valahol a természetben pihensz :)

3. Következetesség
Itt is sok kritika lesz.
Először is, a balzsam túl vastag! Nekem nem gazdaságos. 3-4 kattintást kell tennem, hogy a balzsamot a gyökerekre és a haj hosszára kenjem vastag a hajam.
Másodszor, annak ellenére, hogy vastag és jól el kell oszlania a hajon, ezt nem teszi meg. Vagyis 1 sajtó nem elég neked, ha a sűrű haj tulajdonosa vagy. Attól tartok, hogy egy ilyen balzsam elég lesz nekem. egy hónapig, ha folyamatosan használom.

4. a hatás
Hátrányai ellenére tökéletesen gondoskodik a hosszúságról! Utána a haj puha, nem olyan puha, mint a Brelil maszk után, de a hossza után néz. Bár fő célja a hajgyökerek megerősítése! A hajhullással kapcsolatban - még nem vettem észre az eredményt, így az valahogy befolyásolta a hajhullásomat. Bár nem mondhatom, hogy súlyos prolapsusban szenvedek. A napi hajszálam kiesik, mint minden lány, így ez a kérdés engem nem érint. Igen, valójában nem azért vettem, mert gondjaim vannak a hullással, hanem azért, mert jól gondoskodik a hosszáról.

A jegyem: 4 pont.

Nos, és az utolsó dolog, amit nagyon szeretnék megosztani veletek, az Aromatika fahéj illóolaj!

Nem sokat festek róla. Csak a fejbőrre gyakorolt ​​hatást írom.

1.Szag
Ó ez a szag! Csodálatos illata van - fahéj. A friss fahéjas tekercs illatára is emlékeztet

2. Hatás a bőrön
Ezt az étert a haj növekedésére vásároltam. Túl korai bizonyítani, hogy segít-e vagy sem, mivel csak 2 hete használom. De mondhatom, hogy dolgozik!
Először fahéjat kentem a bőrömre, féltem. Mivel az egész arcom vörös lett, a fejbőr először bizsergett, majd felmelegedett, majd kissé forró volt, majd viszketett. És mindez az allergiás tünetek "csokora" fél órán át tartott. Aztán kiderült, hogy ez nem allergia, de a fahéj így hat rám. Eddig elégedett vagyok ezzel az olajjal, mert tudom, hogy ha melegíti a fejbőrt, serkenti a haj növekedését. mint egy mustármaszk. Túl korai becslést tenni.

Ennyit szerettem volna megosztani veletek. Köszönöm, hogy végigolvastad. Egészséges haj, lányok!

Brelil Numero - sorozat zabkivonattal. Sampon, maszk, mosható olaj

Régóta nézem ezt a Breil-sorozatot. A Rúna szabad területein csak forró víz tengerek (vagy akár óceánok) ömlenek az örömtől, különösen a maszk felett...
Tavaly ősszel végre összejöttem és vásároltam, most kész vagyok megosztani a benyomásokat...

Egyébként valamiért ennek a híres sorozatnak az irodájában vagyok. Nem találtam a márkát a weboldalon. Vagy kimaradt a termelésből, vagy pedig valamiféle speciális vonal az országok számára harmadik világ a posztszovjet tér típusa. Legalábbis a márka megemlítése az orosz és ukrán oldalakon a legtöbb, ami ilyen gondolatokhoz vezet.

De ez így van, egy lírai kitérő. Megyek közvetlenül a termékekhez...

1. Zabkivonattal regeneráló sampon Numero Zab sampon - Brelil Professional

Csomagolás
Műanyag puha, átlátszó cső, rápattintható fedéllel. A samponban a „viszlát, körmök” sorozat borítása nagyon szoros, konkrét erőfeszítéssel nyílik és záródik. Dühít.
Ezen túlmenően, amikor a sampon a fürdőszoba oldalán van, fedéllel lefelé, és a zuhanyból víz kerül rá, akkor a fedél és a buborék közötti térben összegyűlik. És amikor a sampont a kezébe veszi, és a fedelet felfelé fordítja, hirtelen egy rész jeges víz ömlik ki alóla. Nem ismerem ezeket a csöveket. Egyébként ez az ilyen kialakítású, "fedélen álló" termékeknél gyakori probléma, de nem minden, egyeseknél a műanyag szorosan tapad a csőhöz, és semmi sem önt bele...
A fedél furata közepes méretű, de a sampon folyékony, és főleg eleinte, miközben az üveg tele van, saját súlya alatt semmiért nem folyik ki, csak ki kell nyitni a kupakot és meg kell fordítani az üveget.
Térfogat - 300 ml.

Következetesség:
Mint már írtam, a sampon elég folyékony és folyékony.
Az egész sorozatnak ugyanaz az illata - valami cukros-édes. Paradox, de nagyon szeretem a maszk és az olaj ilyen illatát, de a sampon ugyanazzal a parfümmel mosogatószer illatú számomra, még akkor is, ha megreped.

Benyomás:
A sampon nem habzik jól, és nem is bőséges. Utálom kétszer öblíteni a hajam, számomra a legjobb samponok azok, amelyek először bőségesen és jól habzanak (például a Lush alátétek hibátlanok ebben a tekintetben). Bár kész vagyok megbocsátani néhányszor, különösen az összes enyhe felületaktív anyagot tartalmazó öko-bio sampont, amellyel szeretek kísérletezni. De itt van a leggyakoribb sampon, a leggyakoribb SLS-sel, és az a tény, hogy szinte ki kell mosni, mint az "öko-bio-lágy", engem felzaklat.
Nem annyira, mint egy kemény nyikorgást, de úgy érzi, mintha a hajat megtisztítanák.
Ha nem használ semmilyen ápolás után - a haj a reggel lesz a leg hétköznapibb, ugyanaz, mint néhány közepes sampon után. További ragyogás - nem látom, nehéz fésülni (azt fogja mondani, hogy ez normális, mivel sampont kivéve nem használtam semmit, de nem értek egyet. Különböző samponok után a haj másképp viselkedik, van, amely után a haj nagyon összekuszálódik Kevésbé).

2. Krém-maszk a haj regenerálására zabkivonattal Numero Oat Mask - Brelil Professional

Csomagolás:
A cső pontosan megegyezik a samponnal, csak átlátszatlan, ami kissé kényelmetlen - nem láthatja, mennyi termék maradt. A borítónak, bár ugyanolyan kialakítású, a maszknak nincs panasza - finoman és könnyedén kinyílik és bezárul. Ugyanaz a térfogat, 300 ml.

Következetesség:
A maszk olyan, mint egy puding, egy kis zselé, nagyon kellemes állagú.
Cukros-édes illata van, és a samponnal ellentétben nem okoz szükségtelen asszociációkat.

Benyomás:
Fülről és alul alkalmazom, visszahúzódom a haj gyökereitől. Egy felhasználásra diónak veszem az összeget, adok vagy veszek. A hajam kb. Középhátú. 5-7 percig nedves hajon tartom.
Könnyen terjed a hajon. Lemosva "csúszós" és sokáig kimosódik.
Nos, a fésülési helyzet jobb, ha maszkot használ. Van csillogás, de ez messze nem tükörszövet és selyem... Általában nem "wow" hatást látok, de egy átlagos átlagos hajmaszk hatását látom. Nem értettem a maszk iránti lelkesedést...

Ráadásul néhány sampon-maszk használatakor a hajam kissé zsírosabb lett, és a korpásodás időnként megjelent (nem kritikus és nem nagyon, de tény).

3. Revitalizáló hajolaj zabkivonattal Olio Ristrutturante all Avena - Brelil Professional

Valójában nem ezt az olajat vettem, hanem egy letörölhetetlen kétfázisú terméket ebből a sorozatból. De - az én hibám - valami elromlott, és most a nem mosás helyett mostam

Csomagolás
Elég nagy üveg 200 ml-es. spray-vel. Volt egy műanyag védősapka, de elvesztettem.


Valamiért a palack tetején található fekete "gomb" szabadon forog és lóg. Ez rendkívül kényelmetlen, mert a használat kényelmes helyzetében ezt a fekete részt fogja az üveget, és nedves kezeiben lóg...


Az adagolóból történő permetezés a legkisebb, "felhős".

Fogalmazás
Propilén-glikol, alkohol-denát, mirisztil-alkohol, Aqua, Cetrimonium-klorid, Avena Sativa magkivonat, parfüm, geraniol, CI 15510, CI 47005, CI 16255

Következetesség:
Ez egy ilyen "száraz olaj". Az illata pontosan megegyezik a maszkéval, édes-gazdag, kellemes. A kézre kenve folyékony, zsíros, de nagyon gyorsan teljesen elpárolog a bőrből, matt és szilikon tapintású marad.

Benyomás:
Az utasítások szerint az olajat a megmosott és törölközővel szárított hajra kenik, majd alaposan leöblítik. Miután ezt elolvastam a palackon, annyira lehangolt voltam, mert az, hogy 5 percig tartom a maszkot, már vérzéses. Aztán megmostam a fejem, törölközővel megszárítottam a hajam, olajjal kentem, vártam, újra megnedvesítettem a hajamat... Általában párszor áztattam és pontoztam, és mosott és csak kicsavart (de nem szárított) hajra használtam.
Már írtam, hogy ezt az olajat finom szétszórt felhőbe permetezik, és itt óvatosnak kell lennie - szúrja a szemet és irritálja a légzőrendszert. Természetesen nem keményre, de ha pszichikázol az arc mellett lévő hajon, és belélegzed ezt a gyógymódot, akkor az érzések kellemetlenek lesznek. Azt hiszem, ez annak köszönhető, hogy a készítményben nagy mennyiségű denaturált alkohol található. Ezért jobb, ha valahogyan mesterkedik, hogy mindent ezzel az eszközzel végezzen a háta mögött. Ha véletlenül közvetlenül az arcába fröccsen, nagyon, nagyon, nagyon kellemetlen lesz..
Az olajat ugyanúgy hagyom, mint a maszkot, 5-7 percig, majd leöblítem. Zsírosnak érzi magát a hajon, leöblíti ugyanúgy, mint a maszkot.

Az olaj hatása pontosan megegyezik a maszkéval - nos, egy kicsit több ragyogás, nos, egy kicsit kevesebb haj kuszálódik össze...
Nem vettem észre a különbségeket a "csak sampon + maszk" vagy "csak sampon + olaj" vagy "sampon + maszk + olaj" használatakor..
Ha mindhárom terméket, vagy sampont a maradék bármelyikével kombinálva használja, a hajat is elég erősen villamosítják. Vagyis a haj különösen száraz ezek után a termékek után.

Fogyasztás mindhárom alap esetében:
A sampon sokkal több, mint a maszk, valószínűleg 4-szer. Beleértve annak a ténynek köszönhető, hogy nem nagyon habzik, és gyakran véletlenül túl sokat folyik ki.
A maszk átlagos fogyasztása van, amint azt már írtam, időnként diótól a vastag, hosszú hajig kell.
Az olaj végtelen, a fogyasztás rendkívül kicsi, nagyon finomra permetezik, 6 puffadás elég 1 időre és már úgy tűnik, hogy az összes haj be van fedve. A bejegyzéshez készült fotón - ennek a csudás Yudo-gyógymódnak körülbelül 10 felhasználása van, és ez eléggé eltűnt.

Árak: A posta összegében az összes pénz körülbelül 800-900 rubelbe kerül.
Felhasználási időszak: 2017 novemberétől
Értékelések:
Sampon - 3
A maszk valahol 3 és 4 között van.
Olaj - 3. A hatás olyan, mint egy maszk, de sokkal kevésbé kényelmes használni.

Sajnos nem csatlakoztam a Numero sorozat rajongói seregéhez, bár csodát reméltem...
Köszönöm, hogy elolvasta.

Tárgy: Brelil Numero tápláló hajmaszk áttekintés

Feliratkozás a témára?
Téma beállítások
 • nyomtatott verzió
 • Küldés e-mailben
 • Feliratkozás a témára?
 • Hozzáadás a lista mellőzéséhez
 • Keresés témakör szerint

  - jó összetétel;
  - nagy mennyiség;
  - kellemes aroma;
  - gazdaságos fogyasztás;
  - jó állagú;
  - táplálja;
  - erősíti;
  - nem nehezíti;
  - hidratál;
  - ár.

  Miután sokféle tápláló maszkot kipróbáltam, a Brelil Numero maszkokat részesítettem előnyben. Két éve használom ezt a márkát, és a benyomások csak pozitívak. Most a Brelil Numero maszkot használom shea vajjal.

  Az üveg könnyen használható, gazdaságos fogyasztás. Az állaga nagyon sűrű. Könnyen felvihető és elosztható a haj teljes hosszában. Minden alkalommal felveszem a maszkot, amikor hajat mosok. A maszkot elosztom a haj közepén és a végéig. Harminc percig megyek a maszkkal, majd meleg vízzel lemosom. A maszk illata nagyon hűvös, enyhén édes, egyenes vagyok, szavakkal nem tudom átadni, de örülök az illatának. Nagyon örülök a hatásnak.

  A maszk hat hónapig elegendő nekem, mivel a hajam hosszú és vastag. Ismét meggyőződtem arról, hogy a professzionális hajkozmetikumok valóban gondoskodnak a hajról. A haj egy ilyen maszk után sokkal könnyebben fésülhető és egészségesebbnek tűnik. A teljes felhasználási idő alatt a haj puha és selymes lett. Tetszett a Brelil Numero maszk, továbbra is használni fogom a hatás fenntartása érdekében. A Brelil Numero tápláló hajmaszkról írt véleményem pozitív!

  Numero: hajmaszk Brelil, vélemények a Numero Brelilről

  A hajápolás nem könnyű, és néha hónapokba és évekbe telik a megfelelő termék megtalálása. A helyzet az, hogy a piac sokszínűsége nem mindig adja meg a kívánt minőséget.

  Nem könnyű gondoskodó maszkot találni a fürtök számára, amelynek ugyanakkor természetes összetétele lesz. Ennyire jók a Brelil Professional termékek, és mik azok az előnyök?.

  Különleges tulajdonságok

  A Brelil Professional egyik legnépszerűbb termékcsaládja a Numero, amelyben a krémmaszkok különösen népszerűnek bizonyultak. Fő különbségük a piacon lévő bármely más terméktől egy teljesen természetes, teljesen kiegyensúlyozott összetétel..

  A fürtök maszkjai mellett a Numero termékcsalád hajhullás elleni krémet és speciális samponokat is tartalmaz, amelyek ápoló hatásúak..

  Itt megtudhatja, melyik hidratáló krém a legjobb.

  Milyen maszkokat kínál a Brelil a vásárlóknak:

  1. Karite krém. A termék részeként helyet kapott az avokádó kivonat és a shea vaj. A maszk mélyen behatol a hajgyökerekbe, különleges gyógyító hatást biztosítva a száraz és sérült fürtökön. Javasoljuk, hogy a terméket kifejezetten száraz vagy normál szálakhoz használja, de a magas zsírtartalmú fürtök esetében nem fog működni.
  2. Numero Szépségmaszk Macassar olajjal. A keratin és a Macassar olaj kivonatai itt különleges gyógyító hatással bírnak. Ennek a szernek a használata miatt javul a hidrolid egyensúly és a kapillárisok vérellátása. Ennek köszönhetően a haj természetes fényt nyer, selymesebb és puhább lesz..
  3. Numero zabmaszk. A gyártó teljes arzenálja között talán a legnépszerűbb gyógyszer a zab kivonata. Ez az eszköz hatékonyan helyreállítja a sérült fürtöket, táplálja őket belülről, visszaállítva a szálak természetes fényét és hangerejét..

  A zabkivonat segít megvastagodott film létrehozásában a hajon, amely segít megvédeni a fürtöket a külső hatásoktól, belülről táplálja őket. Ezenkívül csökkenti a statikus elektromosságot, megkönnyítve a szálak fésülését..

  Ha kifejező szem sminket kell készítenie, akkor figyeljen a Max Factor árnyékaira. Az utolsó simítás pedig segít a Maxfactor szempillaspirálnak.

  A hibátlan megjelenés gyors módja - Maxfactor alapozó.

  A termék előnyei és hátrányai

  Mint minden kozmetikai terméknél, ezeknél a maszkoknál is megvannak a hátrányok. A Brelil Professional márka rajongói általában a következő problémákat veszik figyelembe a használat során:

  • az ilyen maszkok károsíthatják a zsíros hajat, ezért nem minden fürtre, hanem a gyökerektől 10-15 centiméter távolságra kell őket alkalmazni; különben a frizura rendezetlennek tűnik;
  • az eszközt legfeljebb három hónapig kell használnia egymás után, mivel nagy a függőség kockázata;
  • egyéni intolerancia is lehetséges, ezért az aktív használat előtt érdemes a maszkot a bőr egy kis területén tesztelni;
  • az előállítási költség messze nem a legkedvezőbb.

  Fontos szabályozni a használat idejét. Zab vagy avokádó kivonattal ellátott maszkot legfeljebb 5 percig kell alkalmazni a fürtökön. Ellenkező esetben a használat hatása éppen az ellenkezője lesz, és a haj rendetlen kócosnak tűnik..

  A kozmetikumok előnyei és hátrányai Kis tündér nézze meg itt.

  A terméknek sokkal kevesebb hátránya van, mint előnye, mert különben a termékek nem szereztek volna ilyen mesés népszerűséget. Leggyakrabban a lányok a maszk képességeire koncentrálnak..

  A Brelil Professional termékek valóban segítenek hatékonyan ápolni haját, átalakítani, erősebbé és szebbé tenni. A terméket nagy, 500 ml-es edényekben értékesítik, így a maszk sokáig kitart.

  A természetes kivonatok használata a lehető legkisebbre csökkenti az allergiás reakció előfordulását.

  Nagyon egyszerű ellenőrizni az esetleges allergia jelenlétét vagy hiányát: kis mennyiségű terméket kell felvinni a keze bőrére, és várni kell. Ha viszketés vagy égés nem jelentkezik, a terméket folyamatosan lehet használni.

  Az egészség és a fürtök fényének egyszerű helyreállítása a fehér agyagból készült hajmaszk. És mennyire hatékony a kék agyagból készült hajmaszk a cikkben.

  A fürtök egészségének helyreállításának gyors módja a tejfölös hajmaszk.

  Termék ára és véleménye

  Természetesen a legtöbb vevőt a költségek kérdése is aggasztja. A Brelil Professional Numero maszkok hozzávetőleges árait az alábbi táblázat tartalmazza.

  NévÁr, dörzsölje.
  Brelil Karite krém1300
  Brelil Numero Szépségmaszk Macassar olajjal1200
  Brelil Numero zabmaszk1150 rubel

  Egy jól ismert olasz gyártó pénzeszközeinek általában terápiás hatása van, ezért nem szabad őket folyamatosan felhasználni. Ha egy személynek vannak jelei, legyen az zsír, száraz vagy törékeny, a gyógymód 2-3 hétig használható, amíg a riasztó tünetek eltűnnek..

  Itt olvashat el mindent a fekete kenyér hajmaszk előnyeiről.

  Talán az olasz márka alapjai sokba kerülnek, de hatékonyan gondoskodnak a fürtökről. Ezt megerősíti a termékekkel kapcsolatos számos pozitív vélemény. Íme néhány ezek közül:

  • Kira, 42, Szocsi: „Természetesen nagyon vékony és száraz hajam van. A gyártó maszkját rendszeresen használom zabkivonattal, főleg télen. A kiegyensúlyozott összetétel miatt a haj megkapja a szükséges vitaminokat, és szó szerint átalakul a szemünk előtt, sokkal erősebbé, ápoltabbá válik ”.
  • Tatyana, 34 éves, murmanszki: „Egyszer egy barátom tanácsára használtam a Numero maszkot avokádó kivonattal. Örültem az eredménynek, mivel a haj ápoltnak tűnik, puha tapintású, a volumen nőtt. Kár, hogy a gyártás sokba kerül ”.
  • Maria, 21 éves, Khimki: „Szeretem a Brelil Professional termékeket! Pár éve használom a zabmaszkot, a magas ár ellenére. Fő előnye a természetes összetétele. A haj annyira puha, selymes lesz, az elektromosság teljesen eltűnik, a volumen nő. Rendszeresen használom a terméket, és soha nem csalódtam benne ”.

  Videó

  Érdekes videó a NUMERO maszk áttekintésével

  A Numero pozitív visszajelzései jellemzik legjobban a márka termékeit. Az ilyen maszkokat valóban a női szépség gondozásával hozzák létre, ezért használatuk folyamatos előnynek bizonyul..

  Hajfesték Colorianne Prestige: tónusok és színek palettája a hajhoz Brelil (Brelil)

  Oil Ultime Schwarzkopf Miracle: vélemények a Schwarzkopf hajolajról

  Hajfesték Olaszország professzionális ammónia nélkül: áttekintés

  Eszközök a hajhosszabbítás eltávolítására a kapszulákon, folyadéklemosó

  Vélemények a hajmaszk javításáról zab kivonattal - brelil numero numero teljes javító maszk

  Körülbelül 3 sziklás maszkot használok. A vékony hajam könnyen felismerhető, amikor mittya beszáll a vicorista balzsam, különleges olajok, speciális spray-k felvételével. A maszk alkalmazásakor egyszerre gyakorolom, csak fésülje meg a hajat, és adjon hozzá pár chilin-t. Ilyen pillantásra a kis szemüveg haja nem szükséges további segítséghez a fejlődés során. 100% -ban elégedett a maszkkal. Pokey nem tudott semmi rövidet.

  A maszk méltó volt hozzám, a ney yak shovk і shche szőrszálai és egy érzékeny aroma, el fogom borítani, pótolom okreme köszönöm, a shvidka szállításért

  Jaj, nem illett hozzám.
  Haj után nagyon száraz és rakoncátlan

  A haj utána gyönyörű

  még mindig szeretem a qiu maszkot.

  Nem tudom, mi a baj ezzel a maszkkal, de egyértelműen a wow-effektus, mint sok évvel ezelőtt, sajnos, nem.

  Inna, a TM Bellmar Professional új maszkja jelent meg az oldalon. Próbálja ki - talán jobban illik hozzád?

  A maszk szuper !! A haj puha, ragyogás jelent meg, életre keltek. Az illata könnyű, kellemes. Könnyű fésülés. Előtte ritkán használtam maszkot, amit nagyon sajnálok. Általában a lányok AJÁNLJÁK!!

  Minden szempontból kiváló termék: mind akció, mind ár szempontjából. Gondoskodik a hajról, és bármilyen állapotban is, jobbá teszi: ápoltabb megjelenés, könnyebb formázás, puhább tapintású. Körülbelül 10 éve ismerem ezt a terméket, és elmondhatom, hogy a minőség folyamatosan jó, és mindig van eredménye az alkalmazásnak. Az illata kissé specifikus, de nem perzisztens és nem zavarja más illatokat. Mérsékelt fogyasztás. ajánlom.

  Nem először vásárolok. Imádom ezt a maszkot. Ajánlja táplálónak

  Tíz éve használom a maszkot, még akkor is, amikor az üveg sárga volt. Újra és újra visszatérek rá. Nagyon szeretem.
  Külön köszönet a Sminknek. Az árak nagyságrenddel alacsonyabbak, mint a boltokban, gyors szállítás és ajándék is került a csomagba. Nagyon szép. Kösz!

  Tetszik az illata, a hajam puha

  Ez már régóta klasszikus velem, régóta használom, és amikor a festett haj csodamaszk volt, és amikor már megnőtt a természete, akkor egy csoda maszk marad.

  Nem itt vettem, ale a maszk nagyon jó! Shiro raju you її. A legjobb illata (citrusfélék), a haj sima és sima. Itt 30 hilint vágok, van egy kicsit ráncosabb hatás.

  A maszk közepére fordultam. Szépen fogadtak! Vikoristovuєmo alulról a dovgom volossi

  nagyszerű maszk. Hozzáadom az ezüstfehér kondicionálót "Zilberweis.", Hogy eltávolítsam a sárgaságot és az ősz hajat. 20 percig a hajamon tartom. Nagyon elégedett

  Sokáig szedem! Úgy néz ki, garneau, élőben rázom a hajam, nashichu!

  Ehelyett az egyetlen elégedetlenség az volt, hogy nagyon régóta vártam a csomagot. Őrülten szeretem ezt a maszkot. Nagyszerű szag, puha hajam most sima és egyenletes. Ajánlom ezt a maszkot. Többet fogok.

  Inna, kérem, bocsássa meg a késést. Hálásak vagyunk Önnek, hogy ügyfeleink vagytok. Az Ön véleménye nagyon fontos számunkra. Reméljük, hogy a jövőben nem fogunk csalódást okozni Önnek..

  A maszk szuper, kellemes illatú, a hatás először látható.

  Szép maszk.
  Nem zsíros.
  Folyékony.
  Kellemes.
  Nem tolakodó.

  Fél éve használom a maszkot, nagyon klassz! az illata egyszerűen irreális, van egy kis simító hatása, a laminálási hatáshoz néha folyékony selyemmel keverem ezt a maszkot, és a haj olyan, mint egy szalon után! A haj puha és selymes. Nagyon tetszik, hogy e maszk után a végek nem annyira szárazak..
  csomagonként egy csillagot eltávolított, a fedél nem volt szorosan lezárva, és a szállítás során a maszk kissé kiömlött a dobozban (

  Daria, elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért. Sajnos nincs technikai képességünk arra, hogy szállítás után garantáljuk az áruk integritását. A fellebbezést továbbítottuk a megfelelő osztálynak az ügyfélszolgálat minőségének javítása érdekében. Hálásak vagyunk Önnek, hogy ügyfeleink vagytok. Az Ön véleménye nagyon fontos számunkra. Reméljük, hogy a jövőben nem fogunk csalódást okozni Önnek..

  Hetente egyszer használom. Legalább 30 percig kenem a hajra, utána a haj puha és könnyen fésülhető. A maszk vastag, sárga, szaga van, de tetszik.

  Szerelmem. Körülbelül 10 éve használom balzsamként. Egyszer azt ajánlották nekem a szalonban, hogy mentse meg a holt hajamat, és utána ez lett a kedvencem. Sokszor otthagytam ezt a maszkot, de mindig visszatértem. Jobb és még inkább a pénzért nem találtam.

  Még gazdagabban ajánlom a znayomyh-t, én és Virishila Pribati. Csak mega elégedett voltam! A haj fényesen pompázik, könnyen felismerhető és nem є könnyű a virivnyuvannya hatása. + még gazdaságosabb, és szó szerint egy grammot tizedel meg a termék minden hajra. Egyszóval vedd el, ne engedelmeskedj!

  10 éve használom ezt a maszkot.

  Hajmaszk Brelil krémmaszk NUMERO - vélemények

  • 1. sz. Felülvizsgálat
  • 2. sz. Felülvizsgálat
  • 3. sz. Felülvizsgálat
  • 4. felülvizsgálat
  • 5. sz. Felülvizsgálat
  • 6. sz. Felülvizsgálat
  • 7. sz. Felülvizsgálat
  • 8. sz. Felülvizsgálat

  regeneráló maszk (képek előtt és után)

  Értékelés: 5 (5-ből)

  Két termék található a polcon lévő fürdőben lévő számból: az első sampon, a második pedig egy maszk.

  Mennyi ideig tart 1 üveg:
  Az 1 literes maszk rendkívül nagy személyes, otthoni használatra. Általában egy 500 ml-es maszk elég nekem fél évre.
  Összetétel és szag:
  A maszk nem folyékony állagú. Könnyen alkalmazható, nem folyik és nagyon jól terjed a teljes hosszában.
  Citromsárga, ugyanolyan citromillattal. Egy korsóban az illata számomra túl impozánsnak tűnik, de a hajra száradás után tökéletes, alig érezhető. Nagyon friss és kitartó.
  Tökéletes tandem:
  Samponnal kombinálva ez egy teljes tandem. A sampon nagyon jó pompát ad a hajnak, pompát a szó legjobb értelmében és valóban gyönyörűen mutat. De szeretném a tippeket nehezebbé, simábbá és simábbá tenni.
  A maszk itt segít. Egy másik samponnal (hidratálásra - cutrin), amely nem ad ragyogást, a maszk meg fogja nehezíteni a hajat. A párod samponjával tökéletes választást kapsz.
  Alkalmazás:
  A maszkot 1 alkalommal használtam teljes helyreállítási eljárásként:
  Megmostam a hajamat, és törülközővel kicsavartam, 30-40 percig felhordtam. Csomagoltam egy kontyba, és a hajamon tartottam. Néha hasznos az ilyen maszkokat hajszárítóval felmelegíteni, majd a hajat helyreállítják, és jobban krémbe áztatják. De még nem csináltam vele ilyen manipulációkat..
  És akkor mindennap használtam, miután balzsamként hajat mostam, 1-2 percig.
  Meg kell jegyezni, hogy erre tökéletes..
  Tudjátok, lányok, nem vettem észre nagy különbséget a sokáig a fejemen tartás és a balzsamként töltött 2 perc között. Vagyis elég gyorsan hat.

  Eredmény:
  A maszknak csak annyit kell tennie - megteszi. A hajam végén lévő fehér pontjaim maszkíroznak. Nincsenek ott, nem láthatók. Ami a ragyogást illeti, a haj jobban ragyog egy sampon után, numerikusan, ő ad ilyen csillogó fényt! Maszk ezt a hatást kissé kisimítja.

  Nagyon könnyen lemossa a haját - legalábbis ez neked tűnik, de valójában nagyon könnyű túlzásba vinni. Ha kis mennyiségben alkalmazzák, akkor reggel a hajam egyszerűen lenyűgöz a stílusával. Szoktam kiegyenesíteni őket, aztán megértem, hogy ezt nem akarom megtenni, mert ez a gyönyörű gyönyörűség, ragyogás, enyhén göndör hajam gyönyörű hullámokban fekszik. De ha nagyon erősen alkalmazza, közvetlenül a csúcsokat és a "farok" teljes hosszát ilyen kiváló minőséggel keni, akkor bár úgy tűnik, hogy lemosódott, reggel a haj nehéz, és a hőkezelés hatására történő vasalás után zsírosak és fakóak lesznek.
  Valójában, lányok, ez nagyon jó jel - ez azt jelenti, hogy a termék valóban a hajon marad és védőfóliával takarja el. És ha valamilyen oknál fogva nem vásárol hővédelmet, hanem aktívan használ hajszárítót vagy vasalót, akkor kissé nyugodt lehet ezzel a maszkkal - elvégre a védő tulajdonságai nagyon magasak. Csak meg kell szokni az ilyen eszközöket, meg kell kísérletezni az alkalmazást, a mennyiséget és az együttélést más samponokkal és lemosókkal.

  Fotó: Mivel nem titok, hogy sok mindent használok a hajhoz, mielőtt véleményt írnék, annak érdekében, hogy először - magam is - lássam, érdemes-e pénzt költeni, és hogy objektívebb eredményt mutassak nektek - egy hétig nem használtam balzsamot., nincsenek maszkok, nincsenek spray-k - bármi látszik a fényképen az "előtte" és a "utána" fényképen, az valóban a termék érdeme lenne. Az összes képen a haj vasalva van kiegyenesítve, mivel ezzel a frizurával láthatja a legjobban a ragyogás előtt és után, függetlenül attól, hogy a haj kilóg-e vagy sem, láthat-e fehér pöttyöket a hajon.
  az összes fotó egy hét különbséggel készült! Nem hiába késleltettem a recenzió megírását, véglegesen minél tovább használja a maszkot, annál jobban látja a hatását. És amikor fél év eltelt, elmondhatja, hogy megvédte-e a haját a károsodástól vagy sem. -Nos, bepótoljuk;)

  P / S 1. Soha ne alkalmazzon helyreállító maszkot a hajgyökerekre és a bőrre. Ez korpásodáshoz, viszketéshez, hajhulláshoz vezethet. Az ilyen maszkokban sok olyan anyag van, amely zavarja a bőr légzését, és emiatt problémái lehetnek..

  2. Minden nap mossam a hajam, és több mint 2 évig minden nap vasalva kiegyenesítem. Ezért sok mindent elmondhat, hogy szilikonokkal álljon elő, de tisztelegnem kell, nem valószínű, hogy a hajamat olyan állapotban tudnám tartani, mint most - természetesebb kozmetikumokkal.

  3. Egy másik nagyon gyakori probléma a haj töredezése a gyökerekből kiindulva. Ha nagyon szép a haj, akkor is ragyog, de a gyökerektől pár cm-re minden a kenderben van a hajtól. Segít ebben (2 fotó azt mutatja, hogy ott van, de nagyon kis mennyiségben) - fodrász zászlóval - amikor a teljes hosszúságot és nemcsak a végét megtisztítják az ilyen kiálló hajtól. Mivel az egészséges haj nem áll ki így, csak a száraz haj ragad ki. És a maszkok nem feltétlenül ez - de bármilyen helyreállító - nagymértékben támogatja a fodrász hatását.

  ÁR:
  átlagos ára Oroszországban 730 rubel literenként és 430 rubel 300 ml-enként
  Ukrajna weboldalain 75 g-ért adják el. átlagos.

  Brelil numero vélemények

  Ma egy olyan híres hajmaszkról szeretnék mesélni, mint a Brelil Numero Crema Ristrutturante all'Avena - Revitalizáló krém-maszk zabdal az olasz "Brelil" márkától. Az említett cég professzionális hajkozmetikumok gyártására szakosodott.

  Az interneten nagyon sok vélemény olvasható erről a maszkról: kinek kategorikusan nem felelt meg, és ki teljesen örül neki. De nemcsak a hajra gyakorolt ​​hatása, hanem az összetétele is nagyon érdekel.

  Tehát a zab kivonattal ellátott maszk a fejbőr intenzív táplálását, a haj kapilláris szerkezetének helyreállítását, hidratáltságot és rugalmasságot ígér. Mindezen élvezetek mellett a hangerő és a ragyogás.

  Tulajdonképpen beszéljünk a kompozícióról.
  Fogalmazás: Agua (víz), Merisril-alkohol, Cetrimonium-klorid, Amodimetikon, Trideceth 10, Avena sativa (Zab) magkivonat, Imidazolidinil-karbamid, Metilparaben, Propilparaben, Etilparaben, Butilparaben, Izobutilpararagben, Fenoxietanol, 14720, C.I. 47005 (sárga 10).

  1. Agua (víz).

  2. Merisril-alkohol (mirisztil-alkohol). Zsíros alkoholokra vonatkozik. Lágyító, stabilizáló, sűrítő. Gyakori látogató a hajkozmetikumok számára, mert neki köszönhető, hogy haja tapintásra puha, állítólag "hidratált" és rugalmas lesz. Bár a hidratálásról el fogok térni, valahogy érthetetlen: hogyan hidratálhatja a haját, ha az lényegében elhalt? Bár ha kifejezetten maszkként használja a terméket, vigye fel jól a gyökerekre és a fejbőrre, és járjon így egy ideig, akkor talán. Olyan információkkal találkoztam, hogy a száraz bőr esetében általában ez az anyag nem rossz. Alapvetően ez az összetevő nem ijesztő és nem is mérgező..

  3. Cetrimonium-klorid (citromónium-klorid). Javítja a fejbőr és a haj tisztítását, eltávolítja a statikus elektromosságot, ezáltal csökkentve a haj villamosodását. Ez érthető: a citromónium-klorid e célra tervezett kationos felületaktív anyag. Védő szintező filmet képez a hajon, megkönnyíti a nedves haj fésülését. Kiváló fertőtlenítő. Kémiai termékekben leöblíthető. Szinte minden hajbalzsamban megtalálható.

  4. Amodimetikon (amodimetikon). Szilikon. A hajat és a fejbőrt burkolattal, vékony filmmel veszi körül, és megtartja a nedvességet a haj közepén, extra fényt ad, ami semmilyen módon nem befolyásolja maga a haj jellemzőinek javulását. A szilikonnak köszönhetően a fésülés során a haj valóban lebomlik és kidől, mivel a fésüléshez sokkal kevesebb erőfeszítés szükséges. Nem erősíti a hajat, nem állítja helyre a struktúrát vagy bármi mást. A szilikon hátránya, hogy nem mossuk le elég jól a fejről. Konkrétan az amodimetikonról szólva részben oldható szilikonokra utal, amelyeket sima vízzel nem lehet lemosni. De a cetrimonium-kloriddal és a Trideceth 10 emulgeáló rendszerrel kombinálva teljesen vízoldhatóvá válik. Ez a szentháromság megtalálható a samponok és balzsamok formuláiban. Valójában, mint itt.

  5. Trideceth 10. Segíti a kozmetikumok el nem keverhető összetevőinek keveredését. Például víz és olaj. Vízzel lemosható.

  6. Avena sativa (zab) magkivonat. Zab kivonat. Nos, végül jó, bár nem a lista végén. A zabkivonat az egyetlen összetevő, ami tetszik. Sok vitamint, ásványi sót, cukrot, gumit tartalmaz. Táplálja, hidratálja, erősíti és segít megőrizni a nedvességet az epidermisz mély rétegeiben. Ez egy antioxidáns, ami nagyon jó! Most, ha magasabbra állt.

  7. Imidazolidinil-karbamid (imidazolidinil-karbamid). Nagyon káros és mérgező anyag. Kémiai reakcióval állítják elő allantoinból és formaldehidből nátrium-hidroxid jelenlétében. Az iparban különféle formaldehid-származékok és polimerek keveréke. Amikor enzimek segítségével lebontják a bőrben, ez a tartósítószer formaldehidet szabadít fel. Nagyon agresszív gyilkos, amely elpusztítja a baktériumokat és gombákat, valamint hasznos elemeket. Számos európai országban és - ha nem tévedek - az USA-ban tilos. Parabének után a kozmetikumok legnépszerűbb tartósítószere.

  8-12. Metilparabén, propilparabén, etilparabén, butilparabén, izobutilparabén. És itt vannak) Tartósító stabilizátorok, antimikrobiális gyógyszerek, amelyek gátolják a mikroorganizmusok szaporodását. A bőr felszívja, és lassan felhalmozódik a szövetekben és a szervekben. Bármit is mondanak a parabének biztonságáról és arról, hogy ez értelmetlen pánik - nem szeretem őket! A parabéneket "Veszélyes" nemzetközi jelzéssel látják el.

  13. fenoxietanol. Ez a parabének helyettesítője, de valami ebben az esetben nem is fordítja a nyelvét úgyszólván. A kémiai komponens erős antibakteriális szer, antiszeptikus. Jó tartósítószer is. A fenoxietanolt még nem ismerik jól, ezért csak spekulálni lehet, nem állítani. Úgy gondolják, hogy rákkeltő, de 100% -ban nem bizonyított. De allergiát, a nyálkahártya irritációját okozhatja, de mindez tisztán egyedi. Legalábbis a fenoxietanolról ismert, hogy belélegezve, lenyelve és a bőrön keresztül felszívódva veszélyes. De ha kis mennyiségben használják a kozmetikában, akkor nem okoz kárt (a termék teljes összetételének 0,5-1% -a). Ezért csak találgatni tudunk, hogy ennek az összetevőnek hány százaléka van a maszkban..

  14. Citromsav (citromsav). A legtöbb esetben a pH-egyensúly stabilizálására használják, az egyensúlyt a lúgos felé tolják el. Hámlasztó, habtalanító, tartósítószer. Összehúzó, tisztító és fehérítő hatása van a bőrön. Ismételten minden forrás azt jelzi, hogy "Veszélyes" jelzéssel van ellátva. Hallottam, hogy rákkeltő. De erről nem találtam kimerítő információt.

  15. Parfüm (illat). A kozmetikumokban általában illatok keverékét használják, főleg szintetikus eredetűek. "Veszélyes" jelzéssel ellátva. Csak ennyit találtam.

  16. Geraniol (Geraniol). A Geraniol erős és kitartó rózsaillattal rendelkezik. Kozmetikumokban használják aromatizálás céljából. A geraniol egy illatos anyag, alkohol, vízben oldhatatlan. Kétféle módon nyerhető: gőz desztilláció számos illóolajból és kémiailag - mircénből, izoprénből, linaloolból, citrálból.

  17. C.I. 14720 (Azorubin). Piros szintetikus festék. Élelmiszer-színezék E-104, tiltott az USA-ban, Kanadában, Japánban, Svédországban, Norvégiában Az öblített kozmetikumok összetételében nem jelent különösebb veszélyt (allergiás reakciók lehetségesek), de fogyasztásra veszélyes.

  18. C.I. 47005 (sárga 10). Sárga-zöld színezék. Több országban is tiltott.

  Nos, az összetétel nem olyan forró - szinte mindegyik szintetikus komponens, elképzelhetetlenül összetett kémiai képlettel. Amelytől a hajad sima és puha, de semmi több. A kompozíció ismét meggyőzött arról, hogy a maszk nem különbözik a szokásos hajbalzsamtól. Valószínűleg már nem veszem meg, de tovább keresem.

  Brelil numero vélemények

  A hajkrém intenzív tápláló és regeneráló hatással van a haj szerkezetére. A zab kivonat mélyen táplálja a hajat, rugalmasabbá és ellenállóbbá téve azt. Nem nehezedik le, hozzáadja a hangerőt és ragyog.

  Alkalmazás módja: vigye fel a krémet samponnal mosott nedves hajra, gondosan elosztva a haj teljes hosszában. Masszírozza a sérült hajrészeket és öblítse le meleg vízzel.

  Először is, a hajam egyenes, nem szőrös, de nedves időben kissé szőrös. A megelőzés érdekében, miután elolvastam a véleményeket, megvettem ezt a "csodaszert". De ez egyáltalán nem hatott meg, mivel egy hónapot használtam, nem láttam semmiféle eredményt, sem egyszeri, sem összesített.


  Mínuszok:
  Nulla teljesítmény

  Hét-nyolc éve barátságban vagyok a Numero-val (pontosan sárga - zabbal, nem rizzsel vagy kókusszal). Mindig vettem egy nagy korsót (van asszisztensem). Tehát Dotsya mindig ragaszkodott hozzá, hogy ezt a krémet vásárolják meg, mert sokakhoz hasonlóan ő is előbb göndöríti a haját, hogy aztán vasalással egyenesítse ki, röviden: gúnyolja a hajat, én pedig folyamatosan, kéthetente festem a gyökereket. Milyen krémeket, maszkokat stb. Még nem próbáltunk ki, mindig visszatérünk a Numerovsky zabhoz.

  Előnyök:
  Megmenti a hajat minden gondtól

  Mínuszok:
  Nem találta

  Hajmaszk festése. Minden barátnő tudja, hogy a jak krém és a jak maszk tse - a legszebb. Mi koristuєmosya sok rockiv, inodi kupuєmo inshu maszk, ale forduljon ismét a Numero felé.
  1 liter vistachaє 1 rikért két szőrszálas gyereknek, hogy felpattanjon :)

  Előnyök:
  Ár, gazdaságosság, elérhetőség a bevásárlóközpontokban

  Mínuszok:
  Nema.

  Félelmetes maszk, régóta használom, nagyon tetszik, a hajam abbahagyja a mosogatórongyot. Nagyon szép illata van, 2-3 hónapig tart, tekintve, hogy hosszú hajam van.

  Előnyök:
  A haj selymessé és puhává válik, kellemes illata van

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai

  Körülbelül 8 évvel ezelőtt értesültem erről a maszkról. A fodrászom ajánlotta nekem. Eleinte nagyon örültem az eredménynek. Fehérített hajon, ugyanazon sorozat végolajaival kombinálva. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel. A maszk hatékony volt, a haj nem hullott, sima, selymes és puha volt. Később megnőtt a természetes színe, és a maszk számomra már nem volt olyan hatékony.
  Most a lányom és az anyám használja a maszkot. Nagyon szeretik. Én is néha a hajamra teszem. De az eredmény váratlan. Néha a fején egy pitypang fordul elő. Nem tudom, miért, de nem megy, mint egy pitypang minden maszk használata után..
  Összességében a maszk nem rossz. Jó hidratáló hatása van. Különösen a színes hajon. Enyhén csípős illat, de a hajon nem marad meg. Egy literes doboz elég sokra. nagyon hosszú. Ez hatalmas plusz! A pénz értéke.

  Jól hidratálja a sérült hajat. A pénz értéke.


  Mínuszok:
  Kissé kellemetlen szag. Nem mindenki számára megfelelő.

  Brelil Numero revitalizáló hajkrém zabbal - fodrászom ajánlotta nekem. Annak ellenére, hogy ezt a krémet festett szőkéknek szánják, mégis én vettem (amint azt a szalonban kifejtettük, a festett szőkék porózusabb hajszerkezettel rendelkeznek, és ez a krém simító hatású, ezért elsősorban szőkéknek ajánlott).
  Nagyon kedvező áron vettem, egy üvegben - 1 liter tejszín.
  A krém sárgás állagú - mint egy szokásos hajbalzsam.
  Alkalmazás: nedves, megmosott hajra kenje, tartsa néhány percig, öblítse le vízzel.
  Néha másfél órára maszkot készítek belőle.

  Takarékosan fogyasztják. Egy literes edény nagyon-nagyon sokáig elegendő.
  Jól meg van mosva, de nem "nyikorgásra".

  Igaz, nekem személy szerint nem igazán tetszett az illata - kissé hasonlít a kókusz és a citrom illatainak keverékére. De a szárított hajon a krém illata finom lesz..
  A gyártó simító hatást ígér.

  Nem tudom, hogy ez csak a Brelil Numero "Revitalizing with zab" krém, vagy az összes olyan hajtermék érdeme, amelyet a komplexumban használok, de a haj valóban sokkal jobb lett: "hajtól hajig" fekszik, laza, selymes, puha, könnyen fésülhető és ragyog.


  Előnyök:
  Jól felvitt és leöblített, simító hatás

  Mínuszok:
  Nem nagyon tetszett az illata

  Nekem személy szerint az egyik legjobb maszk (bár balzsam helyett használom). Egy liter ilyen pénzért (150 UAH-tól) nagyon jó! Gazdaságos, kevésbé hasadó haj, könnyebben fésülhető, nem nehezedik le.
  Az egyetlen dolog - ha a gyökerekre kenjük - a haj gyorsan zsírossá válik.

  Előnyök:
  Gazdaságos, segít a hajnak jó állapotban maradni.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  Én ezt a lánymaszkot veszem. Hosszú, szőke haja van, a gyökereknél olajos és a végén száraz. A Numero segít abban, hogy a haj kezelhetővé és selymessé váljon. Mindig elégedett vagyok vele. Ezúttal a változtatás mellett döntöttek, vettek egy másik maszkot, egy másik gyártót és csalódtak. Úgy tűnik, hogy nem is olcsó termék, de úgy érzi, mintha a haj megszáradt volna. Azt hiszem, még visszatérünk a Numero-hoz! )

  Előnyök:
  Nagyon jól táplálja és kondicionálja a hajat.

  Mínuszok:
  Igen, kissé megterheli a hajat. Kritikus lesz a nagyon vékony hajúak számára.

  Az üzlet tanácsolta ezt a krémet, hirdette, hogy nem fogja felismerni a haját. Rögtön a samponnal vettem. És elkezdett "pályázni". A hajam majdnem derékig ér, a fésülés problematikus. Ez után a jól átfésült krém után a haj nem volt különösebben kusza. És ennyi, nem éreztem több előnyt.

  Előnyök:
  Könnyű fésülés mosás után.

  Mínuszok:
  Nincs eredmény.

  Sok maszkot kipróbáltam, drága és olcsó egyaránt, nem igazán szerettem ezt a maszkot, a hajamra gyakorolt ​​hatás nem észrevehető, a haj hullámos, nem engedelmes, erősen összekuszálódik, nincs "élő haj" hatás. Tetszett az illata, az állaga, sokáig kitart. Egyszer használható.

  Előnyök:
  Ár, szag, elég hosszú.

  Mínuszok:
  Nincs eredmény használatkor.

  Fodrász tanácsára kipróbáltam ezt a maszkot, és már második éve használom. A haj nagyon puha és selymes, kiváló helyreállítást biztosít a sérült és színezett haj számára! Az egyetlen dolog, ne alkalmazza a gyökereket - a haj zsírossá válik.
  ajánlom!

  Előnyök:
  Tökéletes maszk, amely sokáig tart.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  Nagyon élveztem használni. Igyekszem online megrendelni, mert még mindig olcsóbb, mint egy boltban, és ennek a maszknak az árai folyamatosan nőnek. De nem akarom megszokni ezt a csodálatos, ilyen kellemes illatú és hatásos maszkot! Az utána lévő haj egyszerűen hihetetlenül engedelmes és gyönyörűen selymes.

  Előnyök:
  Kiváló maszk a rendszeres festéssel károsodott hosszú hajra.

  Mínuszok:
  Kedves nagyon ((.

  Amikor nekem ajánlották ezt a maszkot, habozás nélkül megvettem. Eleinte a hatás csak WOW. De egy hónap használat után ez a hatás elhalványult. És örömöm elhalványult. Ráadásul a haj nagyon gyorsan zsírosodni kezdett. Elhalasztotta használatát. Azt hiszem, talán a haj hozzászokott. Pár hónap után visszatértem, és a WOW-effektus nem következett be. Nyilvánvalóan ez a maszk nem illett hozzám. Megértem, hogy ezek kozmetikai termékek, ezért mindenkinek más véleménye van. Nem tagadom, hogy valakinek nagyon tetszik ez a maszk, és örömmel használja. Ezért próbálkozz, kísérletezz, és boldog leszel :)))

  Előnyök:
  Kellemes, nem tolakodó illat, jó állagú.

  Mínuszok:
  Nekem személy szerint nincs hosszú távú hatás.

  A 14 éves lánya többnyire használja - szereti a hosszú hajat. De a hajam gyorsan megszokta és zsírossá válik. Nem használom gyakran. Bár lánya haja élénk és kevésbé hasad :).

  Előnyök:
  Viszonylag olcsó a hatása.

  Mínuszok:
  Számomra bosszantó illat és gyorsan zsíros haj.

  Puha haj ez után a balzsam után, jó illata van. Sokáig elég. Mindig használtam, de most drágult. Szalonmaszkkal helyettesítve (nem rosszabb).

  Előnyök:
  Nincs csípős szaga.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  Nagyon régóta, több mint 5 éve használom, tetszik, használható balzsamként, vagy maszkként. Különböző olajokat adok a maszkhoz, hogy fokozzam a hatást..

  Előnyök:
  Minőség.

  Mínuszok:
  Ár.

  Elvileg számomra megfelel a céljának - használat után a puha haj könnyen fésülhető. De a haj gyorsan zsírossá válik. Nagyon ritkán használom.

  Előnyök:
  Szép illat, a haj puha.

  Mínuszok:
  A haj zsírossá válik.

  A Numero zabmaszkja szilárd szilikon, nem könnyű és illékony. Eleinte látható hatása van, aztán minden elhalványul. Nincs hajterápiás funkciója. Igazi hajgitt.

  Előnyök:
  Nincsenek pluszok.

  Mínuszok:
  Magas ár, alacsony minőségű, szilikonokat tartalmazó termék.

  A hajmaszk kiváló, már 10 éve használom ezt a maszkot és nincsenek panaszaim, hetente egyszer vagy kéthetente használom, a fennmaradó időben pedig hajbalzsamot használok. A haj a maszk után jó illatú, könnyen fésülhető, jól ápolt. A maszk nagyon jól passzol a hajamhoz, és az ára is szép. Nem látok hátrányokat.

  Előnyök:
  Szép illat, vastag állagú, a haj könnyen fésülhető stb..

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  Élveztem, elégedett vagyok. Jó illat. Költségét és minőségét tekintve egészen kiváló. Utána veszek Loreal balzsamokat - drágábbak és jobbak. Ez egy ilyen termék - mindegyiknek a magaé :) Meg voltam elégedve.

  Előnyök:
  Árminőség.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  A maszk jó, de nem szabad állandóan használni. Még mindig maszk, nem balzsam. Szalonunkban láttam, a mester azt mondta, hogy ez egy szalonmaszk, ezért a doboz mérete. Ha gyakran mossa, legfeljebb hetente egyszer használja.

  Előnyök:
  A haj puha, könnyen fésülhető.

  Mínuszok:
  Sokáig kiöblít.

  A maszk szuper, folyamatosan veszem. Megmentés a szőkék számára. A haj puha, selymes. Jól fésül, nem kusza. A maszk minden bizonnyal drágult, így most minden drágul. De az eredmény megéri.

  Előnyök:
  Helyreállítja a hajat, életre kelti.

  Mínuszok:
  Nincs hátrányom számomra.

  Nagyszerű maszk. Csak életmentő a hosszú hajért! A végek soha nem hasadnak el! Jó illat. Sokáig elég. A nagyobb hatás érdekében vigye fel a végére, és ne öblítse le túlságosan! Ajánlom mindenkinek! Színes hajra és természetesre egyaránt.

  Előnyök:
  Hatás 200%! Valódi eredmény 10 évig!

  Mínuszok:
  Megemelkedett az ára.

  A maszk nagyszerű, különösen azok számára, akik színezik a hajukat. Sokáig használtam (amíg festettem) és nagyon meg voltam elégedve.A haj puha és könnyen fésülhető. Amint abbahagytam a festést, egy kis zsír lett a hajam számára.

  Előnyök:
  Nagyon jó színezett és sérült hajra.

  Mínuszok:
  Ha természetes (festetlen hajad) van, akkor kissé zsíros és nem mosott fej érzetét kelti.

  Elvileg az olcsó maszkok közül valószínűleg ez a legsikeresebb. Nekem egyenes hajam van, a maszk kissé megnehezíti (pont ilyen hatásra számítok), egy kis fényesség + könnyű fésülhetőség. Nem érdemes a gyökerekre kenni, mint sokan írják.

  Előnyök:
  Olcsó, hatékony.

  Mínuszok:
  Bank, nem kényelmes, ha a terméket veszi (ennek eredményeként a maszk a körmök alatt marad), az illatot (ez szubjektív, de az illata erős, és a következő mosásig érzi).

  Különösen a szőkék számára - pompás dolog! Táplálja a hajat - kiváló. Nem zsíroz - nem kell a gyökerekre kenni. Az ár ugyanolyan drága nekem, de a legjobbat még nem találtam meg.

  Előnyök:
  A legjobb maszk.

  Mínuszok:
  Ár.

  Rendes hajmaszk, semmi különös. Az első pár alkalommal azt gondoltam, hogy "Wow, ez egy maszk! Ez csak egy csoda!", De akkor nyilván a haj kezdett hozzászokni (3 naponta a fejem), és az egész hatás elhalványult. aztán ezt a bolyhosságot.

  Előnyök:
  Normál maszkhatás.

  Mínuszok:
  A haj gyorsan megszokja.

  Imádom ezt a maszkot. A lányommal használom. Természetesen nagyon keveset alkalmazom, de ez sokat segít a fésülködésben (a haja vékony és hosszú).

  Előnyök:
  Szép illat, könnyen fésülhető.

  Mínuszok:
  Ha a gyökereknél használja, a haj gyorsabban zsírosodik, de kerülöm ezt a területet.

  A maszk csodálatos, és amikor folyamatosan világítod a hajadat, és idővel megolvad, mint egy mosogatórongy, a maszk megmentésre kerül, de nem kell elragadnod, nem használhatod minden samponozáskor, mivel a haj hozzászokik és gyorsan zsírosodni kezd (akárcsak a esetleg valakinek más hatása van). Az ár "JÓ", de ha figyelembe vesszük az 1 liter térfogatát, az azonnal indokolja. elég hosszú, a hosszú hajnak nagyon kevés kell.

  Előnyök:
  Minőség, hatás.

  Mínuszok:
  Ár.

  Szép maszk. Szeretem. Az utána lévő haj fényes és kezelhető. Igaz, nem lehet lőni. Hetente egyszer vagy kétszer alkalmazza, dörzsölje be a végeit, ne érjen a hajhoz a gyökereknél. Tartsa 5 percig. Ezeket az ajánlásokat egy olyan barátom adta nekem, aki egy olyan cégnél dolgozik, amely a Breil hivatalos képviselője Ukrajnában..

  Előnyök:
  A haj él. Fényes. Nagy üveg. Elfogadható áron.

  Mínuszok:
  Személyesen korpásodom hosszan tartó használat után. Szünetet tartok. És akkor újra használom.

  A maszk nem rossz. De most sok hamisítvány van. Ezenkívül nem mindennapi használatra szolgál (mint sokan használják), ha a haj nagyon zsíros, akkor nem kell a gyökerekbe dörzsölni. Mint minden maszk, ez is függőséget okoz. Ezért váltogatnia kell más maszkokkal.

  Előnyök:
  Selymes haj, könnyen fésülhető.

  Mínuszok:
  Nem árulta el.

  Állandóan hajat festettem (szürke hajat festek). Amikor először elkezdtem használni, nagyon meg voltam elégedve vele - a fényesség és a selymesség egyaránt. És akkor nyilvánvalóan elmúlt a függőség - estére a haj fénytelenedni kezdett. Átköltözött egy másikba.

  Előnyök:
  Kellemes illat, állag.

  Mínuszok:
  Addiktív folyamat zajlik - sokáig nem használhatja. És még nagyobb kapacitás - 1 doboz tartós használatával száraz "parafa" képződik. Jobb, ha elviszed valakivel a felét.

  Körülbelül egy évig használtam, majd másik márkára váltottam. Most ismét visszatértem hozzá, bár váltakozom más maszkokkal. Egy jó maszk a hosszú hajamhoz, utána a haj könnyen fésülhető, puhábbá és kezelhetőbbé válik. Egy, de - nem szabad a gyökerekre alkalmazni. Csak hossz. A lányok azt írták, hogy a hajuk elkezdett hullani tőle, ez annak köszönhető, hogy a gyökerekhez alkalmazzák. A szilikonok miatt a bőr nem lélegzik.

  Előnyök:
  A hajat könnyű fésülni, puhábbá és kezelhetőbbé válik.

  Mínuszok:
  Az illata nem túl jó az ízlésemnek. De persze elviselhető).

  Olyan népszerű termék. és olyan kétértelmű. 2 doboz volt használatban. Az első viszonylag pozitív volt. A második eltűnt. (Mindkettőt egy helyen vették, és nem hamisítványok - ez csak arra az esetre szól). Kezdtem észrevenni, hogy a haj hihetetlen mennyiségben csak kimászik. Nem tudtam megérteni az okát. Amikor kiderült, hogy több hónapra félretette és teljesen más eszközökre váltott, a haj sokkal kevésbé kezdett hullani. Az alkalmazás utáni első napon újra és újra vettem - kezemet a fejemen és a szőrözeten átfuttatom. Mintha egy film lenne a fejbőrön utána. És hogyan ne mossa le a bőrt - még mindig érzi. Végül megfogalmazódott bennem. Szilikonok. Nagy teherbírású szilikonok. Elvileg, ha havonta egyszer használja, akkor a termék könnyen lehet. De rendszeres ápolásként ez egy rossz szolgálat. Figyelembe véve, hogy több mint három kopájkba kerül, és sokkal több méltó termék van - 3. pont.

  Előnyök:
  Gyors hatás.

  Mínuszok:
  Szilikon szilikon, amely hosszú távon fáj.

  Eleinte nagyon tetszett, kellemes illat, volumen, könnyebb lett fésülni a hosszú hajat, de egy hónap múlva a hajam nagyon gyorsan piszkosul kezdett (.

  Előnyök:
  Megkönnyíti a haj fésülését.

  Mínuszok:
  A haj gyorsan zsírosodik és piszkosodik.

  Csak egy nagyszerű maszk! Jól felszívódik, és nem hagy zsíros hajat! Az egyetlen dolog - amikor rövid hajam volt - nem nagyon. Jobb hosszú hajú vagy legalább közepes hosszúságú lányok számára használni!

  Előnyök:
  A maszk után a haj selymes és kezelhető.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  Nagyon tetszik, főleg az eredeti, bár üzletünk polcain lévő nem rossz. Az olasz valahogy vastagabb vagy ilyesmi. Az egyetlen krém, amely után a haj szétesik, nagyon régóta használom.

  Előnyök:
  A haj nem nehezedik le, megkönnyíti a fésülést, megakadályozza a hajhullást és mindig mindenki számára megfelelő.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  5 éve használom ezt a krémmaszkot. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. A legfontosabb dolog a helyes használata. És ne várja meg az azonnali eredményeket.

  Előnyök:
  Nagyon gazdaságos. Egy doboz elég nekem egy évre.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  Hűvös maszk. Megégettem a hajam és helyreállítottam ezzel a maszkkal. Feltétlenül tartsa a haján, majd öblítse le meleg vízzel. De sokáig vettem. Nemrégiben fürdettem ezt, a minőség most rosszabb. Kár, mert nem találkoztam jobban, de sok maszkot kipróbáltam.

  Előnyök:
  A haj puha és ápolt.

  Mínuszok:
  Sárgaság jelenik meg a hajon (ha szőke).

  Több mint 5 éve használom! Eleinte a hatás egyszerűen elképesztő volt - fényes, szuper fésült! De aztán a haj elvesztette a volumenét, nagyon megnehezült és gyorsan koszos lett, és az eredmény eltűnt. És az illata is specifikus.

  Előnyök:
  Jó hatás, ha havonta 2-szer használjuk.

  Mínuszok:
  Gyakori használat esetén a haj gyorsan piszkos lesz, és a hatás elvész.

  Kiváló hajmaszk, ha hetente egyszer használjuk, a haj simábbá és kezelhetőbbé válik, könnyen fésülhető, még a legvékonyabb hajat sem nehezíti le (mint az enyémet). A költség nem kevés, de a bankok sokáig elegendőek.

  Előnyök:
  Hatékony - könnyen használható.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  Egyszer használtam, tetszett. Aztán drágább kozmetikumokat kezdett használni, olvasni kezdte a kompozíciókat. Nem tudom miért vettem 2 litert. Jobb, ha nem olvassa el a kompozíciót. Kiöntött neki, akinek csak tehette. Megmaradt valahol szemenként 400 ml. Azok, akik ingyen szeretnék elvinni.

  Előnyök:
  Kisimítja, puhítja a hajat.

  Mínuszok:
  Fogalmazás.

  De amint megpróbál megszabadulni a használatától (abbahagyja a szedését vagy átáll egy másik termékre), a haj elveszíti a tisztességes megjelenését. Nagyon megkedveltem a krémet, amíg próbáltam abbahagyni a használatát, egy luffa került a fejemre. Sokáig más eszközökkel helyreállította.
  Anyának ugyanez a hatása a használatával.

  Előnyök:
  A haj nagyon jól mutat, ha használt, elfogadható áron.

  Mínuszok:
  Utána (felmondás után) a haj rosszabbá válik, mint korábban volt.

  Teljesen haszontalan maszk, normál normál hajam van, egyenes, kissé göndör. Miután csak egy samponnal mosott, a haj elég erősen ragyoghat. De e maszk után, még ha kissé felviszik is és rövid ideig tartják is, a haj intenzíven csillogni kezd, a második napon nincs térfogat, a haj túl puha, kötetlen lesz. Bár egy fodrász tanácsára vettem, és miután elolvastam a dühös véleményeket.

  Előnyök:
  Következetesség.

  Mínuszok:
  A haj rosszabb a maszk után, mint nélküle, abbahagyja a ragyogást, gyorsan elhízik.

  Nem egyszer vettem ezt a krémet! Nagyon szeretem a Numero-t, a haj puha, selymes, könnyen fésülhető és jó illata van). Az egyetlen dolog, hogy nagyon óvatosan mossa le, de ez nem okoz súlyos problémákat.

  Előnyök:
  Volumen, a haj sima és selymes.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  Nagyon boldog vagyok, 5 éve használom, amíg meg nem találtam a legjobb terméket. Különösen száraz, törékeny hajra, néha nem tartom 15 percig, bekentem és lemostam! ajánlom.

  Előnyök:
  Az illata kellemes, a doboz nagy, gazdaságos, a haj jól fésült.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  A Breil leromlott, régebben jobb minőségű volt, a hajam gyorsan megszokja, és sajnos nincs hatása.
  Sampont és maszkot is használtam, de sajnos a maszk nem örül mostanában.

  Előnyök:
  Könnyű fésülés.

  Mínuszok:
  Szemeket sütni.

  Szeretem ezt a terméket! A jó hír az, hogy idővel nem romlott, mint a legtöbb termék a piacunkon. Imádom a szagot. És íme! Ez tényleg működik! Csak a haj szokott meg hosszas használat mellett, és idővel még mindig változtatnia kell valamin. De van egy dolog, de a fürtjeim elveszítik a hangerőt és a bolyhosságot, de hogyan ragyognak.

  Előnyök:
  Szag, következetesség, eredményt ad.

  Mínuszok:
  Eltávolítja a terjedelmes térfogatot.

  Különleges hatást nem láttam, nos, az ára nem magas, így véleményem szerint ilyen áron egészen normális. Nem kényelmes gépelni, mégis felmászik az üveggel az ujjaival.

  Előnyök:
  Szag, elég hosszú.

  Mínuszok:
  Nem kényelmes adagolni.

  Ha a kérdés a könnyű fésülésről szól, akkor a maszk megfelelő, de nem több, nem ad hidratáló vagy kezelési hatást, gyorsan szennyezi a hajat. A vitaminoknál nem lehet jobbat kitalálni, egy ilyen termék ára magas.

  Előnyök:
  Nagy mennyiség.

  Mínuszok:
  Értéktelenség.

  Ezt a maszkot is magamnak vettem. Próbáld ki, hogy úgy mondjam - fájdalmasan dicsérte a barátja. Mit mondhatnék? Szép illata van, sokáig kitart (hosszú és vastag hajam van). Szóval micsoda WOW !! Nem vettem észre. A haj mosás után egy ideig kellemes tapintású, harmadik napon a fej viszketni kezd, és észrevettem, hogy a haj gyorsabban kezd zsírosodni. A gyógyító hatást sem vettem észre, mivel vágtak, és megmaradtak, ahogy másztak - másznak. Bár régóta használom a maszkot. Röviden, ennyi pénzért természetes alapanyagokat vásárolhat a maszkhoz, és saját maga is elkészítheti - lesz több értelme.

  Előnyök:
  Jó illat.

  Mínuszok:
  Nincs eredmény.

  A hajam érthetetlen sok színben festett. Ennek eredményeként, szárazon, megégve és fáradtan kísérleteimben, egyáltalán nem akartak növekedni. Elkezdtem a kezelést. Aztán a kezelésemtől fáradt haj többek között hullani kezdett. A NUMERO alkalmazása után azonnal rájöttem, hogy valószínűleg megbarátkozom vele. 7 éve csak azt és természetes (otthoni) maszkokat használom.

  Előnyök:
  Könnyen kezelhető. Az illata nem feltűnően kellemes. Az eredmény az első használat után látható. Minimális fogyasztás.

  Mínuszok:
  Nem találtam.

  A maszk szuper csak szelikonnal, általában semmi ellenem sincs a nyárra, szuper borít, de semmilyen kezelést nem nyújt a hajnak, hogy a haj meggyógyuljon és sima legyen, kissé más eszközökre van szükség.

  Előnyök:
  Nincsenek pluszok.

  Mínuszok:
  Selikon.

  A maszk üdvösség a hosszú hajam számára, a haja puha, fényes és nem gubancos. Bár most sok hamisítvány van, ezért nagyon óvatosnak kell lennie a vásárláskor. Jobb, ha a vállalat megbízható szállítóitól veszi.

  Előnyök:
  A maszk jó állaga, a haj puha, könnyű és nem kusza össze, hosszú ideig tart.

  Mínuszok:
  A maszknak nincsenek mínuszai számomra, de gyakran előfordulnak hamisítványok.

  Hűvös maszk, régóta használom. Tetszik, milyen illata van a hajnak e maszk után, hogy könnyen fésülhető!

  Előnyök:
  A haj selymes))).

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  Azoknak, akik nem tudják! Kevesen tudják, hogy samponnal kell mosni a fejbőrt, és csak a hajra kell kenni a maszkot, és elosztani a haj teljes hosszában, ha a maszkot a bőrbe dörzsöli, a haja öblítés után "kijön", különösen festett haj esetén.

  Előnyök:
  Jól táplálja és hidratálja a hajat, könnyen fésülhető, ragyog.

  Mínuszok:
  Nem túl kellemes illat, nem kényelmes doboz.

  Ó, nagyon boldog! !! Barátom tanácsára használom, a lépés sokáig és most a végén nem ért el.
  Nagyon elégedett, a haj selymes, nem szőrös, könnyen fésülhető, a maszk csak szuper!

  Előnyök:
  Kiváló minőségű, kiváló haj az alkalmazás után.

  Mínuszok:
  Kissé megnehezíti a hajat, le kell mosni vízzel és citrommal.

  És van egy szörnyű rühem az egész BRELIL sorozatból - samponok, maszkok és minden más, és a kristályok semmilyen hatást nem adnak, kivéve a zsírosat: (((és a férjem is viszket a fején a BRELIL-től. Nyilvánvalóan nem felel meg nekünk: (( Mint ez.

  Előnyök:
  Ennek a kötetnek az ára nagyon jó.

  Mínuszok:
  Hátborzongató rüh.

  Normális ár-érték arány, sokáig tart. Alkalmasabb normál és száraz hajra. Használat után a haj jól fésült, de a lényeg az, hogy ne vigyük túlzásba a krém mennyiségével, különben a haj gyorsabban zsírosodik.

  Előnyök:
  Jó ár.

  Mínuszok:
  A haj zsírosodik.

  3 éve használom ezt a maszkot (és a sampon márkájától függetlenül). Ez nem orvosi maszk, úgy értem, hogy ha a hajad széthasad vagy mászik, akkor nem maszkokkal kell kezelni, hanem elsősorban belülről (megváltoztatni az étrendet, vásárolni vitaminokat stb.) Szokásos balzsamként használom. haj. A haj mindig sima, jól fésült és ami a legfontosabb - nagyon ápoltnak tűnik és mindig ragyog - mindenki észreveszi körülötted.

  Előnyök:
  Gondoskodik a hajról, sima, fényes, ápolt. A hajat könnyű fésülni. Nagyszerű illat (lágy, nem szintetikus).

  Mínuszok:
  3 éves használat alatt nem találtam hátrányokat.

  Természetesen attól függően, hogy mihez hasonlítsam, vastagabb konzisztenciát szeretnék. De a hatás nagyon jó! A haj puha, sima! És a bank nagy. ajánlom!

  Előnyök:
  Lehet volumen, nagyon puha és gyönyörű haj.

  Mínuszok:
  Zhidkovat.

  A maszk csak szuper! A minőség kiváló! Egy barátom egyszer odaadta nekem, most pedig folyamatosan használom! Mindenkinek ajánlom, a maszk használata után a haj nagyon selymes és puha lesz.

  Előnyök:
  A felhordás utáni haj nagyon puha, kezelhető, selymes.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  Már 10 rubelt korrodálok egy maszkkal, elégedett vagyok a barátaim mind a 100% -ával és a gyermek rokonával :)))
  Ha szőke volt, akkor nem segített annyira, mint a Brellil maszk, 20xv і hair jakra felvitték élőben, pofával, shovkovist! Mindenkinek ajánlom, aki nem hallgatja azt a göndör hajat. A Doorechі 1l megragadja a nadovgot (én 10 millióért), és az ár azt mondanám, hogy alacsony, azokkal arányosan.

  Előnyök:
  Lishy plus, ár, minőség, enyhe lebomlás, aroma stb..

  Mínuszok:
  Nema.

  Szilikont tartalmaz, vagyis nem ad terápiás hatást, pusztán kozmetikai - jobb, ha a végére kenjük, majd hetente 1-2 alkalommal, pusztán a selyemesség érdekében.

  Előnyök:
  Jó illata van.

  Mínuszok:
  Nincs gyógyító hatása.

  Nagyon tetszett ez a maszk, és főleg a hajam, erősíti a hajat, könnyen fésülhető, kevésbé hasad, kellemes illatú, nagyon gazdaságos, sokáig tartott.

  Előnyök:
  Az ár elfogadható, a minőség kiváló.

  Mínuszok:
  Nem láttam.

  A második doboz használata után a haj teljesen leállt. Nekem megfelel. A haj könnyen fésülhető, kellemes illata van. Az árért remek lehetőség, ha egy literes kannát vesz.

  Előnyök:
  Könnyű fésülhetőség, kellemes maszkillat, a haj már nem esik ki.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  Kiváló krémmaszk! Alkalmazás után azonnal megfésülöm a hajat egy finom fésűvel, hogy a maszk egyenletesen eltalálja az összes hajat, 10-15 percig tartsa és lemossa, a haj csak csoda utána, ragyog és egészséges megjelenésű.

  Előnyök:
  Könnyű fésülhető, fényes és egészséges haj.

  Mínuszok:
  Nem látok hátrányokat.

  Sok más hasonló gyógymódhoz képest ez még semmi! Nagyon ritka, amikor állandóan ugyanazt a márkát vásárolom, de ezt már többször megvettem, ami személy szerint nagyon jó jel a szeszélyes hajamnak :).

  Előnyök:
  A haj puha.

  Mínuszok:
  Nem túl drámai változás a haj állapotában.

  Nem tudom megfésülni a hajam e maszk nélkül. Valószínűleg körülbelül 7 évig használom, vagy még tovább. Szeretem. Próbáltam változtatni valamivel, kipróbálni valami újat, de a hatás nem ugyanaz. Talán a hajat már használják.

  Előnyök:
  Könnyű fésülhető, kellemes illatú, hosszan tartó.

  Mínuszok:
  Ha minden hajra felviszik, gyorsan zsírossá válik. Jobb, ha nem dörzsöljük be a hajgyökereket, hanem a közepére és a végére kenjük, és ne öblítsük le teljesen.

  Régóta használom, valószínűleg már 5 éve elégedett vagyok vele. Piszkáltam rá anyámat is, most olyan, mint egy igazi szőke. És barátnők is. Egy nagy korsó valószínűleg elég nekem 9 hónapig. kivéve persze, ha kihull és alkalmazza)))) Próbáljon meg szép és világos hajat látni.

  Előnyök:
  Haj, mint a selyem.

  Mínuszok:
  Nem mossa le gyorsan.

  A húgom tanácsára vettem egy nagy korsót, és nagyon csalódtam. Nincs hatása. Ezenkívül a hajat nem lehet fésülni utána. Nem ad fényt, nem teszi sima a hajat, nem állítja le a veszteséget. Az egész edényt felhasználtam, minden alkalommal reménykedve, hogy valami megváltozik. Soha többé nem veszek.

  Előnyök:
  Nincsenek pluszok.

  Mínuszok:
  Nincs hatása, ami után nehéz fésülni a hajat.

  Szőke vagyok, festés után száraz a hajam - és a maszk után hűvös lesz! - fényes, könnyen fésülhető.
  Korpásodás nem jelent meg.

  Előnyök:
  Kedvező ár ehhez a minőségi termékhez.

  Mínuszok:
  Nem találtam.

  2 banknak vége - mindig van a fürdőszobában. Megment a hajvasaló használata előtt. Természetesen nem csodaszer, de a haj állapotát reanimálja szilárd 5-re! A makadámiaolajat és a marokkói termékeket tartalmazó maszkot hasonló hatásúnak tartom. De az áruk 2-3-szor magasabb! Lányok, és hol / kitől lehet vásárolni.

  Előnyök:
  Kiváló eredmény kis költségvetésű alapokkal, költséghatékony alkalmazással, jó illattal.

  Mínuszok:
  Pár év alatt nem található.

  Szeretem. A korpásodás az emberekben a gyökerekbe dörzsölődve jelenik meg, úgy tűnik, hogy a gyökerektől 2-3 cm távolságra kell alkalmazni, mint ahogy szinte az összes maszkban és balzsamban leírják.

  Előnyök:
  Kiváló eszköz, a haj jobban fésült, ragyog, gazdaságos, feltűnő szaggal.

  Mínuszok:
  Ha hosszú ideig használja a haját, az zsírossá válik.

  Nagyon jó krém! A legjobb ár-érték arányért jó hajterméket kaphat. Természetesen nem szabad reménykedni abban, hogy a széthasadt haj valamilyen csoda hatására hirtelen összetapad (erre más lehetőségek is vannak), de ha a krémet fodrász után rendszeresen használja, akkor elkerülhető a széthúzás.

  Előnyök:
  Ár-érték arány, kellemes illat, könnyű fésülhetőség és puha tapintás, selymes haj.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  Ilyen áron a termék valóban nem rossz - a hajam kevésbé kusza - nekem szőke, ez fontos. A zsírtartalomról nem tudok mit mondani - mindenesetre minden nap megmosom a fejem. Általánosságban elmondható, hogy egy ilyen mennyiség és ilyen ár mellett elég méltó!

  Előnyök:
  A termék textúrája, illata, térfogata.

  Mínuszok:
  Ennél az árnál nem.

  És azt kell mondanom. hogy ez a maszk profi, de nem mindenki számára megfelelő. A zsíros fejbőrű emberek nem fognak kategorikusan illeszkedni, ezért jól le kell mosni őket. Egyébként nagyon boldog vagyok, és nem látok alternatívát..

  Előnyök:
  Tökéletes ellátás.

  Mínuszok:
  Lásd fent.

  Nagyon elégedetlen vagyok a korpával. De nem vettem észre különösebb hatást. Mint minden hasonló alap, de mellékhatással is.
  Kár, hogy azonnal vettem egy nagy mennyiségű sampont és maszkot.

  Előnyök:
  Ugyanaz, mint az összes hasonló eszköz.

  Mínuszok:
  Használat után korpásodás jelent meg.

  Miután számszerűen szörnyű korpásodás jelent meg, a haj olyan gyorsan zsírosodik.
  Nem mondom, hogy volt valamilyen látható hatás, gyakorlatilag nem vettem észre.
  Rendeltem Loreal mintákat, megpróbálok véleményt írni, remélem, hogy belefér!

  Előnyök:
  Nem jelentős hajjavulás.

  Mínuszok:
  Korpásodás, a haj nagyon gyorsan megnövekszik, szó szerint másnap, annak ellenére, hogy normális.

  Kategorikusan nem illett a hajamba. Azok. mondhatjuk, hogy semmiképp sem - a haj fénye eltűnt, másnap mosni kellett. Nagyon jó hajam van, nem száraz, nem törékeny, nem esik ki.

  Előnyök:
  Kellemes állag, illat.

  Mínuszok:
  Hatás a hajra felhordás után - nincs fény

  2 éve használom a Numero hajmaszkját, ez a legjobb, amivel valaha találkoztam, festett szőkém remekül mutat. A lányom 5 éves a hajmosás után, maszkot is alkalmazok, a szőrzet selymes, jól fésült és nem keveredik össze.

  Előnyök:
  Szép illat és textúra, nagyszerű hatás.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  A fodrászom körülbelül 8 évvel ezelőtt ajánlotta ezt a maszkot, kellemes illat, finom textúra, a maszk nagyon segít a hosszúra festett hajamnak., Bár édesanyám, akinek sötét hajjal festett haját, észrevette, hogy a maszk használata során a festék gyorsabban lemosódik.

  Előnyök:
  Szag, textúra, ár.

  Mínuszok:
  A sötét színű haj festékét mossa le.

  Ajánlom azoknak, akiknek száraz a hajuk vagy festés után, valamint azoknak, akiknek finom a haja és összekuszálódnak. Az ár normális, a minőség kiváló, hosszú ideig tart.

  Előnyök:
  Vastag.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  1. számú maszk. Több mint 7 éve használom. A haj utána olyan, mint a selyem, fényes, sima. Vastag, olvadó állagú, könnyen terjed a hajon és nagyon gazdaságos.
  Kondicionálóként, hajmosáskor 5 percig, maszkként pedig hetente egyszer használom: kalap alatt, törölköző alatt és 30 percig séta.
  Breil mindent megpróbált, de a távozásomtól kezdve csak a Numero-t használom zabbal.

  Előnyök:
  Hatékony, gazdaságos.

  Mínuszok:
  Nincsenek hátrányai.

  • Segítség
  • |
  • Használati feltételek

  © KidStaff - könnyen megvásárolható, kényelmes eladni!

  Vélemények a BRELIL-ről - Habkrém zabbal NUMERO

  A weboldal használata a Felhasználási Feltételek elfogadását jelenti.

 • Fontos Tudni A Maszkok Haj

  Ossza meg ezt

  Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába 189 ₽ összeget spórolKösz!Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

  Népi receptek a férfiak hajhullására

  Népi receptek a férfiak hajhullásáraAz alopecia vagy kopaszság, mint tudják, gyakoribb az emberiség erős felében. Ugyanakkor a betegség mind a 20 év körüli fiatalokban, mind az idősebb generációban előfordul.