Legfontosabb / Kiegészítők

Gillette női borotvák Moszkvában

Kiegészítők

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Női borotva-kopoltyú

a kosarad üres!

+1 KAZETTA + Borotvahab

2 500 rubel összegű megrendeléskor.

Üzletünkben

a GILLETTE termékekhez

és kényelmes szállítás

a legalacsonyabb árakon

Legjobban eladott

Gillette MACH 3 - 8 kazetták új kivitelben

850 ₽760 ₽

Borotva Gillette Fusion Proglide silvertouch állványon + 2 kazetta

780 ₽550 ₽

Gillette Sensor EXCEL 10 kazetták

910 ₽820 ₽

Gillette Fusion Proglide Power - 8 kazetta

Gillette Fusion - 8 kazetta ÚJ TERVEZÉS

1 260 ₽950 ₽

Gillette MACH 3-8 kazetta

750 ₽680 ₽

Borotva Gillette Venus +1 kazetta

Gillette MACH3 turbo 2 kazetták

Gillette csere borotvapatronok

A Gillette világhírű amerikai vállalat, amely több mint 110 éve gyárt borotvákat és különféle borotválkozási kiegészítőket. Ma a vállalat borotválkozási rendszerek tucatjaival rendelkezik férfiaknak és nőknek egyaránt, és a Gillette márka az egész világon a legmagasabb minőségű termékekkel társul. A magas fokú ergonómia és a használat hatékonysága vonzza a Gillette termékeket. Vásárlók milliói választják ezeket a borotvákat, és büszkék vagyunk arra, hogy a Gillette borotválkozási rendszereinek, pótkazettáinak és borotvaborotváinak széles választékát kínáljuk Önnek!

Online áruházunk weboldalán eredeti Gillette termékeket vásárolhat megfizethető áron. Itt több tucat terméket talál vonzó nagykereskedelmi áron, és borotvákat rendelhet online néhány perc alatt. Katalógusunk olyan vezető gyártók, mint a Venus borotvaborotvák cserepatronjait is tartalmazza. Csak megbízható, megbízható beszállítókkal dolgozunk, így 100% -ban biztosak vagyunk termékeink minőségében.

A borotvapengéket mindig ömlesztve megrendelheti weboldalunkon, telefonon. Minden termék mindig raktáron van, ezért mindig készen állunk arra, hogy gyorsan és hatékonyan teljesítsük megrendelését, hogy tetszőleges számú pengét szállítsunk az ország minden részébe.

A legjobb női borotválkozó gép kiválasztása

A nők életében az egyik leglényegesebb eljárás a szőrtelenítés, amely mindig segít jól kinézni és magabiztosabbnak érezni magát..

Ezért a szépneműek mindig különös figyelemmel választják a hazai piacon bemutatott női borotválkozó gépeket, amelyek megválasztása mindig hatékonyságuktól és minősítésüktől függ..

Nők és férfiak: mi a különbség?

Sok embert érdekel az a kérdés, mi a különbség a női és a férfi borotválkozó gépek között, és melyikük jobb és jobb..

Úgy gondolják, hogy a borotvák külön létrehozása a nők számára tiszta marketing-motívumokkal rendelkezik, mivel ezek lényegesen drágábbak, de miért fizetnének többet? Még mindig vannak különbségek, a szakértők a következőket mondják erről:

 1. Mivel a lányoknak sokkal több területe van a haj borotválkozásának, mint a férfiaknak, a gyártók speciálisan lekerekített és gyakran szélesebb szövőszéket készítettek számukra. Ez a forma egyszerűen szükséges a finom és hosszú hajszálak jó minőségű borotválásához a megfelelő irányba..
 2. Másrészt a férfi kosok feje a pontosabb borotválkozást célozza. A férfi borotvákat úgy készítik, hogy a pengék kompaktan helyezkedjenek el a fejben, és maga a fej is meglehetősen kicsi, ezért a férfi arcán növekvő durva és vastag hajszálakat óvatosabban távolítják el..
 3. Férfi borotválkozási kiegészítőkkel könnyen megsérülhet a finom női bőr, mivel az ilyen gépek pengéi élesebbek és élesebb szögben helyezkednek el, a fogantyúk pedig különböző alakúak.
Tudtad? Dr. Christina Vanostys, aki a Gillette Innovációs Központnál dolgozik, több mint átfogó választ adott a Boston Magazine-nak adott interjúban a nemi borotvák eltérő árainak okaival kapcsolatos kérdésre: „Először is a női borotvák fogantyúi komplex polimer anyag, valamint ujj tartó. Másodszor, a cikk ergonomikusabb, mivel a lányok általában nedvesebb helyiségben borotválkoznak. Harmadszor: a női szőrtelenítési folyamat biztonságosan összehasonlítható az akrobatikus gyakorlatokkal, így a borotva fogantyúja optimálisan lehetővé teszi, hogy jól irányítsa mozgásait, nehogy megsérüljön. ".

A választott kritériumok

A jó női borotválkozógép kiválasztásakor fontos, hogy támaszkodjon néhány kritériumra, amelyek lehetővé teszik a hibák elkerülését: például ár, márka, dizájn és műszaki jellemzők..

Eldobható

Nagyon gyakran alábecsülik a nők és férfiak számára tervezett eldobható borotvaborotvákat. És nemcsak előnyeik vannak, hanem felülmúlhatják a borotválkozási eszközök más típusait is:

 1. Alacsony ár (többször olcsóbbak, mint a pótkazetták).
 2. Kényelem. Öntött egyszerű darab, bárhol felhasználható.
 3. Elérhetőség. Eladva üzletekben és kioszkokban.

Most a sajnos létező hiányosságokról:

 1. A borotválkozás minősége nem kielégítő.
 2. Rövid élettartam.
 3. Kényelmetlen kézben tartani a folyamat során.
Fontos! Ha a fogyasztónak elég érzékeny és finom a bőre, akkor az eldobható eszközök használata több mint indokolt. Minden egyes szőrtelenítő manipuláció után megszabadulni a tételtől biztos módszer a bőrirritáció elkerülésére..

Újrafelhasználható

Leggyakrabban a szépségüket gondozó női képviselők az újrafelhasználható borotválkozó gépeket részesítik előnyben. És ez nem meglepő, mert sokkal élesebbek, ami hatékonyabb eredményt ad, és sokkal hosszabb ideig szolgálják szeretőiket, elég, ha a kazettát csak 1-3 havonta cserélik.

Ezenkívül a gyártók folyamatosan fejlesztik az újrafelhasználható újításokat, minden évben frissített borotvákkal bocsátják ki a jobb és kényelmesebb borotválkozást, amely megfelel mind a nők, mind a férfiak higiéniai igényeinek..

Ilyen újítások közé tartoznak a gépek, amelyek többlépcsős pengékkel ellátott kazettákkal és különféle héliumcsíkokkal vannak felszerelve, amelyek hidratálják és lágyítják a bőrt borotválkozás közben.

Szükségem van-e speciális kütyükre?

A férfi borotvák abszolút nem alkalmasak a női anatómiai jellemzőkre - erre már rájöttünk, de most el kell döntenünk, melyik borotválkozógép jobb a nők számára.

Ma a női borotvaborotvák piacán sokféle lehetőség kínálkozik a legjobban a női test számára..

Először is, egy női gépet fel kell szerelni speciális eszközökkel a kényelmes és helyes szőrtelenítés érdekében, például:

 • lebegő fej - lehetővé teszi nehezen elérhető helyek (például hónalj) borotválkozását, és egyszerűbb és kényelmesebb eljárássá alakítását;
 • csúszásmentes és kényelmes fogantyú;
 • egy speciális héliumcsík, amely természetes hidratáló összetevőkkel van ellátva (aloe gél) - a borotva a lehető legsimábbá siklik;
 • szilikon betétek és tesztcsíkok - megakadályozzák a vágásokat és a fertőzéseket.

Borotva vagy epilátor?

Ismeretes, hogy a szőrszálak biztonságos eltávolításának többféle módja van a női testen, és mindegyikük hatékony, de a kérdés alapos megértése érdekében egy kis összehasonlító elemzést kell végezni a legnépszerűbb szőrtelenítési módszerekről, például egy borotváról és egy epilátorról..

A legnyilvánvalóbb különbség a borotválás és az epilálás között a haj növekedésének különbsége a folyamat után. Ha borotválkozás után a szőrszálak már 2-3 napon belül éreztetik magukat, akkor az epilátor 2-4 hétig képes simaságot biztosítani a női test számára.

Ezenkívül a gyakori borotválkozás negatív hatással van a finom bőrre, és az epilátor használata bár fájdalmas és némi türelmet igényel, sokkal kíméletesebben hat..

Egyébként az epilálási folyamat okozta fájdalom egy olyan kérdés, amely hosszú ideje megoldódott: az érzéseket a megfelelő eszköz megválasztásával lehet enyhíteni, amely képes a fémkorongok meglehetősen gyors forgatását biztosítani, és a gyökér mellett egyszerre rengeteg szőrt képes kihúzni..

Ezenkívül fel kell szerelni hideg hatással és a szükséges rezgési funkcióval.

A választást csak a vevő tudja meghozni, annak alapján, hogy mi felel meg neki jobban - hosszú időn át megszabadulva a növényzettől vagy borotválkozás után a bőr fájdalommentességétől és egyenletességétől..

Népszerű gyártók

A mai napig a legnépszerűbb és legjobb borotválkozó gépek a következő márkák az orosz nők piacán:

 • "Gillette";
 • "Bic";
 • "Schick".
Tudtad? A borotválkozás valójában nem vastagítja a haját. Ez egy nagyon általános mítosz, amelyet valószínűleg minden ember hallott. Valójában, amikor a felső hajat leborotváljuk (amit látunk), elhullott részét eltávolítják, és az élő továbbra is „él” a bőr alatt, és a felszínes manipulációk semmilyen módon nem befolyásolják. Csak úgy tűnik, hogy az egyenesen a tüszőkből kinövő haj valamivel vastagabbnak tűnik, mint a régi..

Gillette

A jól ismert "Gillette" gyártó a borotvák területén a legjobb minőségű terméket állítja elő - nőknek és férfiaknak egyaránt..

A vállalat termékei csúcstechnológiájú borotválkozási rendszerrel rendelkeznek, amely a szőreltávolítás folyamatát a lehető legkényelmesebbé és könnyebbé teszi..

A borotválkozási rendszerek közül a Gillette univerzális Mach3, Fusion és Venus gépeket kínál - mindegyikük a maga módján eredeti, és fajtáik különböznek egymástól a különféle lehetőségek számában.

A gyönyörű női nem számára ez a gyártó eredeti és megfelelő borotvákat hozott létre minden alkalomra - ez a "Venus", amelyek között bármikor megrendelheti kedvenc gépét, a "Gillette Venus" -ot, bármikor Önnek kényelmes, bármely hirdetési oldalon.

Oroszországban a legnépszerűbb lehetőség a kiváló minőségű és legelterjedtebb borotvák számára a Venus gép. Az interneten kért vélemények szerint ez a legkényelmesebb és legkevésbé hátrányos eszköz a női test felesleges szőrének biztonságos és hatékony eltávolításához..

A híres "Gillette" gyártó "Venus" termékének megvásárlásával elégedett lesz a rendelkezésre álló előnyökkel:

 • a pengék nagyon élesek, és az első löket után a lehető legjobban leborotválnak minden szőrt;
 • könnyű és kényelmesen használható, mozgó fejjel rendelkezik, amelyet bármilyen kanyarban kényelmes használni, és csúszásmentes gumírozott fogantyúval rendelkezik;
 • nem hagy irritációt a bőrön;
 • vonzó aranyos design;
 • van egy speciális jelzőcsíkja, amely elsötétedik, jelezve, hogy ideje cserélni a kazettát.

Ezenkívül egy jól ismert gyártó elegendő számú ilyen gépet hozott létre minden igény kielégítésére:

 1. A Venus Swirl, a legelső és egyetlen FLEXIBALL borotva, követi testének minden ívét, csodálatos simaság és biztonság érdekében..
 2. A Venus & Olay megakadályozza a száraz bőrt, és maximálisan hidratálja. Választhat ilyen gépet is, érett nyári bogyók aromájával..
 3. A Venus Embrace-t kifejezetten érzékeny bőrre tervezték. A fej szorosabb illesztése gyakorlatilag nem okoz irritációt.
 4. Venus Breeze - A beépített hidratáló párnák képesek helyettesíteni a borotválkozási gélt. Az első lépésekhez csak meg kell nedvesíteni a fejét, és élveznie kell a könnyű habot és a borotválkozást..
 5. A Venus Divine, csakúgy, mint a Venus Embrace, nem kényezteti az érzékeny bőrt. 3 pengével és speciális hidratáló csíkkal rendelkezik.
 6. Egyszerűen a Venus eldobható gépek, amelyek különböznek a pengék számától.

Schick

A Schick védjegynek van egy másik neve - Wilkinson Sword - ezt a márkát úttörőnek nevezik a borotválkozási kiegészítők fejlesztésében, és a legelső Schick gépet a XX. Század húszas éveiben hozták létre. Az egész világon, különösen Európában, ezeket a gépeket elismerték a minőség, a megbízhatóság és a presztízs mércéjeként. Pengéik háromrétegű bevonattal rendelkeznek:

 1. Króm - megakadályozza a pengés anyag rozsdásodását.
 2. Alfa gyémánt - segít hosszú ideig élesen tartani a pengét.
 3. Vidax - simább siklást biztosít a bőrön.

A kiváló minőségű Schick pengéknek egyedi védőrácsuk van, amely megakadályozza a vágásokat és az elképesztő rugalmasságot..

A nők számára a "Schick" 2 eredeti gépet mutat be:

 1. "Schick Quattro for Women Bikini" - 2 az 1-ben trimmer borotva. 4 felszereltségi szintje van..
 2. "Schick Quattro Titanium" - egy speciális rendszer 4 pengével, borotválkozással és formákkal.

A Bic eldobható borotvák, amelyekre a világ minden táján szükség van. A női vonal kiváló minőségű anyagokból készül, és a legkülönfélébb formában jelenik meg:

 1. BIC Soleil Bella:
 2. "BIC Pure 3 Lady":
 3. BIC Twin Lady:
 4. BIC Miss Soleil:
 5. BIC Miss Soleil színkollekció:
 6. "BIC Comfort 2 Lady":

A bemutatott gépek használata után a bőre sokáig bársonyos, sima és rugalmas marad. Ezenkívül a modern kialakítás nemcsak kényelmes, hanem kellemes megjelenésű is..

Fontos! Sokan elutasítják a borotva tárolásának kérdését, és hiába, mert a zuhany alatt vagy a mosogatón hagyott borotva gyorsan rozsdásodik, ami azt jelenti, hogy a különböző kórokozó baktériumok táptalajává válik, amelyek mikrorepedések révén megfertőzhetik a bőrt. Ezért vigye a higiéniai eszközt száraz és tiszta helyre..

Melyik a bemutatott borotvák közül kell igazán megbíznod, rajtad múlik. De próbáljon csak a leghíresebb és bevált borotválkozási márkákat vásárolni..

Női borotva-kopoltyú

Expressz szállítás

1500r rendeléskor ingyenes szállítás

Moszkva és Moszkva régió futárral történő szállítás - 100 rubel.
Szentpétervár és Leningrádi régió futárral történő kézbesítése - 100 rubel.
Nyizsnyij Novgorod, Kazan - 100 rubel.
Naberezhnye Chelny, Belgorod, Kursk és Oryol szállítás futárral - 250 rubel.
Átvétel ingyenes

Futárszállítás az ösvényen. nap. Hetente 7 napon keresztül végezzük.

FIGYELEM! SZÁLLÍTÁS ELŐTT EGY ÓRA, a futár mindenképpen felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük, ne kapcsolja ki a telefont, és tartsa a kapcsolatot!

Szállítás Zelenogradban

Zelenograd, Andreevka, Goluboe - 100 rubel.


Szállítás Oroszországon belül az Orosz Posta, CDEK által

Orosz Postai kézbesítés - 250 rubel.

Szállítás a CDEK átvételi pontra - 250 rubel.

100% -os fizetés a kártyára, ingyenes szállítás.

Fizetés

Üzletünk előre fizetés nélkül működik!
A megrendelés leadása után elküldjük Önnek. Fizetés átvételkor

Ha futárral történő kézbesítést választott, akkor a fizetés az átvétel helyén történik. Futár átadja az Ön megrendelését.

Oroszországban a fizetés közvetlenül a postán történik a megrendelés kézhezvétele után

A postán a megrendelés eltarthatósága az átvétel napjától számítva 2 hét. Kérjük, hogy a beérkezett megrendelést időben kapja meg.

14 napon belül visszaküldheti a megrendelést és pénzt kaphat.
A "Fogyasztói jogok védelméről" szóló törvény szerint a terméknek meg kell őriznie a csomagolását, és nem lehet semmilyen felhasználási nyoma.

A megrendelés visszaadásához kapcsolatba kell lépnie menedzserünkkel.

Szállítás

Futárszállítás Moszkva és Moszkva régió
Szentpétervár és Leningrádi régió

Moszkva és Moszkva régió futárral történő szállítás - 100 rubel.
Szentpétervár és Leningrádi régió futárral történő kézbesítése - 100 rubel.
Nyizsnyij Novgorod, Kazan, Naberezhnye Chelny kézbesítés futárral - 250 rubel.
Átvétel ingyenes

Rendeléskor 1500 rubeltől Ingyenes házhozszállítás

A futárszállítás a hét 7 napján történik.

FIGYELEM! SZÁLLÍTÁS ELŐTT EGY ÓRA, a futár mindenképpen felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük, ne kapcsolja ki a telefont, és tartsa a kapcsolatot!

Szállítás Zelenogradban

Zelenograd, Andreevka, Goluboe - Ingyenes


Szállítás Oroszországon belül az Orosz Postán keresztül

Postaköltség - 250 rubel.


100% -os fizetéssel a kártyára Szállítás - 100 rubel.

Fizetés

Üzletünk előre fizetés nélkül működik!
A megrendelés leadása után elküldjük Önnek. Fizetés átvételkor

Ha futárral történő kézbesítést választott, akkor a fizetés az átvétel helyén történik. Futár átadja az Ön megrendelését.

Oroszországban a fizetés közvetlenül a postán történik a megrendelés kézhezvétele után

A postán a megrendelés eltarthatósága az átvétel napjától számítva 2 hét. Kérjük, hogy a beérkezett megrendelést időben kapja meg.

14 napon belül visszaküldheti a megrendelést és pénzt kaphat.
A "Fogyasztói jogok védelméről" szóló törvény szerint a terméknek meg kell őriznie a csomagolását, és nem lehet semmilyen felhasználási nyoma.

A megrendelés visszaadásához kapcsolatba kell lépnie menedzserünkkel.

Eredeti Gillette pótkazetták

Kazetták GILLETTE MACH 3 8 db. Németország

1300 dörzsölés / 790 dörzsölés.

GILLETTE MACH 3 (8db)

Ez a borotválkozórendszer szabadalmaztatott hármas DLC pengével rendelkezik a könnyű csúszás érdekében, kenésjelző csíkok és rugalmas fésű feszesíti a bőrt. Három pengét különlegesen állítanak be különböző szinteken a még tisztább borotválkozáshoz, egyetlen mozdulattal

Kompatibilitás: Minden Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Sensitive, Mach3 Power, Mach3 Power Sensitive pengék minden Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Sensitive, Mach3 Power, Mach3 Power Sensitive borotvákhoz illeszkednek.

Legjobban eladott! Kazetták GILLETTE MACH 3 TURBO 8 db. Németország

1400 dörzsölés / 850 dörzsölés.

GILLETTE MACH 3 TURBO (8db)

A legtisztább, legkényelmesebb borotválkozást a hármas gyémánt pengés borotválkozási rendszer biztosítja. A Gillette Mach3 Turbo kazettán puha és rugalmas lamellákból készült mikrokombásodás található, közvetlenül a hármas penge előtt. Finoman meghúzva a bőrt, a mikrofésű előkészíti a szőrszálakat a tiszta, kényelmes borotválkozáshoz. Az Indikator Lubricating Strip E-vitamint és aloe-t tartalmaz, ha elhalványul, a jobb borotválkozási eredmény érdekében tanácsos kazettát cserélni. Három pengét különlegesen állítanak be különböző szinteken a még tisztább borotválkozáshoz, egyetlen mozdulattal.

Kompatibilitás: Minden Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Sensitive, Mach3 Power, Mach3 Power Sensitive pengék minden Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Sensitive, Mach3 Power, Mach3 Power Sensitive borotvákhoz illeszkednek.

Kazetták GILLETTE SENSOR EXEL 10 darab. Németország / Lengyelország

1480 dörzsölés / 980 dörzsölés.

Gillette Sensor Excel (10db)

Ez egy borotválkozási rendszer, amelynek két (Sensor, Sensor Excel) vagy három (Sensor3, Blue3) pengéje keskeny borotvafejben helyezkedik el. A borotválkozó kazetta kis szélességének köszönhetően a Gillette Sensor Excel könnyen borotválja még a nehezen elérhető területeket is (például az orr alatt). Két speciális króm felületű penge, öt mikrohát és kenőcsík kiváló borotválkozási minőséget biztosít. Rendelni

Női kazetták GILLETTE VENUS 8 db. Németország

1550 dörzsölés / 950 dörzsölés.

GILLETTE VENUS (8db)

Kifejezetten a nők számára készült. A borotvának három pengéje van, puha, védőpárnákkal a kíméletes és puha borotválkozás érdekében. A Gillette Venus pengékkel a borotválás kényelmes. Gillette Venus követi a test görbéit, és könnyen megragadja a nehezen elérhető területeket, szőrszálak hiánya nélkül. Az aloe-ban és az E-vitaminban áztatott speciális indikátorcsík jelzi a Gillette Venus patron cseréjének szükségességét. Minden Gillette Venus patron külön-külön van lezárva egy vízálló tasakban. Nem számít, milyen géped van, a VENUS csere kazetták bármelyik VENUS verembe kerülnek

GILLETTE FUSION kazetta 8 db. Németország

2080 dörzsölje / 1140 dörzsölje.

GILLETTE FUSION (8db)

Ez egy 5 pengés borotválkozási felületi technológia. 5 penge van közelebb egymáshoz, hogy segítsen enyhíteni a nyomást a hihetetlen kényelem érdekében.

Kompatibilitás: Ezek a csere kazetták minden Fusion fogantyúhoz illeszkednek: Fusion ProShield, Fusion ProGlide FlexBall technológiával, Fusion ProGlide előző generáció (nincs FlexBall), Fusion - valamint a felsorolt ​​Power fogantyúkhoz

Kazetták GILLETTE FUSION POWER 8 db. Németország

2180 dörzsölés / 1180 dörzsölés.

GILLETTE FUSION POWER (8db)

A "Gillette Fusion Power" pótkazetta egy 5 pengés borotválkozási felületi technológia. Az 5 "PowerGlide" pengék közelebb vannak egymáshoz, hogy a hihetetlen kényelem érdekében enyhítsék a nyomást. A szabadalmaztatott PowerGlide pengék hihetetlen csúszást biztosítanak.

Erőgépekben való használatra (akkumulátorral)

Kompatibilitás: Ezek a kazetták minden Fusion fogantyúhoz illeszkednek: Fusion ProShield, Fusion ProGlide FlexBall technológiával, Fusion ProGlide előző generáció (nincs FlexBall), Fusion - valamint a felsorolt ​​Power fogantyúkhoz

Kazetták GILLETTE FUSION PROGLIDE 8 db. Németország

2480 dörzsölés / 1250 dörzsölés.

GILLETTE FUSION PROGLIDE (8db)

A legvékonyabb pengékkel. Öt vékony penge a Gillette-től, speciálisan bevonva az ellenállás csökkentésére. Forradalmi csúszásért és hihetetlen simaságért. Öt pengével még tisztábban, kevesebb bőrirritációval távolíthat el minden szőrt.

Kompatibilitás: Ezek a csere kazetták minden Fusion fogantyúhoz illeszkednek: Fusion ProShield, Fusion ProGlide FlexBall technológiával, Fusion ProGlide előző generáció (nincs FlexBall), Fusion - valamint a felsorolt ​​Power fogantyúkhoz

Kazetták GILLETTE PROGLIDE POWER 8 db. Németország

2580 dörzsölés / 1300 dörzsölés.

GILLETTE FUSION PROGLIDE POWER (8db)

Kifejezetten a legtisztább borotválkozáshoz, kevesebb irritációval. Az öt legvékonyabb penge a Gillette-től, speciális bevonattal az ellenállóképesség csökkentése érdekében. Forradalmi csúszásért és hihetetlen simaságért. A Gillette Fusion ProGlide Power kizárólag a mikrokombináció segíti a szőrszálak vezetését a pengék alatt. Az összes cserélhető Fusion, Fusion Power, Fusion Proglaid, Fusion Proglaid Power kazetta egymással felcserélhető és kölcsönösen kompatibilis az összes Fusion sorozat gépeivel.

Erőgépekben való használatra (akkumulátorral)

Kompatibilitás: Ezek a csere kazetták minden Fusion fogantyúhoz illeszkednek: Fusion ProShield, Fusion ProGlide FlexBall technológiával, Fusion ProGlide előző generáció (nincs FlexBall), Fusion - valamint a felsorolt ​​Power fogantyúkhoz

Új! Kazetták GILLETTE PROSHIELD CHILL 6 db. Németország

2100 dörzsölés / 1450 dörzsölés.

GILLETTE FUSION PROSHIELD CHILL (6db)

Védelem borotválkozás alatti irritációtól - a hűtés előtti és utáni kenőcsíkoknak köszönhetően - technológia, amely borotválkozás közben hűti a bőrt.

Gillette legvékonyabb pengéi a forradalmi csúszásért és a sima borotválkozásért (az első négy penge vs. Fusion). Precíziós trimmer penge a kazetta hátoldalán. Penge stabilizátor. A mikrofésű pontosan a pengékhez vezeti a szőrszálakat.

Kompatibilitás: Ezek a csere kazetták minden Fusion fogantyúhoz illeszkednek: Fusion ProShield, Fusion ProGlide FlexBall technológiával, Fusion ProGlide előző generáció (nincs FlexBall), Fusion - valamint a felsorolt ​​Power fogantyúkhoz

Új! Kazetták GILLETTE SKINGUARD SENSITIVE 5 db.

1550 dörzsölés / 1250 dörzsölés.

GILLETTE SKINGUARD SENSITIVE (5db)

A Gillette SkinGuard Sensitive férfi borotva utántöltők az első olyan patronok, amelyeken a SkinGuard egyedülálló mikrohullámai találhatók a pengék között, hogy megvédjék a bőrt borotválkozás közben. A SkinGuard mikrokefék csökkentik a penge és a bőr közötti érintkezést. Ezenkívül mindegyik patron 2 optimálisan elhelyezett, alacsony nyíróerővel ellátott pengével van ellátva az erőfeszítés nélküli borotválkozás és húzás érdekében, valamint kenőcsíkokkal a penge mindkét oldalán a súrlódás csökkentése és a bőr irritáció elleni védelme érdekében.

Férfi borotvapótló kazetták, amelyek megvédik a bőrt az irritációtól.

Az emelt pengék minimalizálják a bőrrel való érintkezést.

Klinikailag tesztelt, érzékeny bőrre alkalmas.

Kenje meg a bőrt, megvédve az irritációtól.

Kompatibilitás: Ezek a pótkazetták minden SkinGuard Sensitive és Fusion fogantyúhoz illeszkednek: Fusion ProShield, Fusion ProGlide FlexBall technológiával, Legacy Fusion ProGlide (FlexBall nélkül), Fusion - valamint a felsorolt ​​Power fogantyúkhoz

Új! Kazetták GILLETTE PROSHIELD CHILL 4 db.

1550 dörzsölés / 1150 dörzsölés.

GILLETTE FUSION PROSHIELD CHILL (4db)

Védelem borotválkozás alatti irritációtól - a hűtés előtti és utáni kenőcsíkoknak köszönhetően - technológia, amely borotválkozás közben hűti a bőrt.

Gillette legvékonyabb pengéi a forradalmi csúszásért és a sima borotválkozásért (az első négy penge vs. Fusion). Precíziós trimmer penge a kazetta hátoldalán. Penge stabilizátor. A mikrofésű pontosan a pengékhez vezeti a szőrszálakat.

Kompatibilitás: Ezek a csere kazetták minden Fusion fogantyúhoz illeszkednek: Fusion ProShield, Fusion ProGlide FlexBall technológiával, Fusion ProGlide előző generáció (nincs FlexBall), Fusion - valamint a felsorolt ​​Power fogantyúkhoz

Gillette Borotvák

GILLETTE MACH 3 gép

450 rubel / 350 rubel.

Borotválkozási rendszer Gillette Mach 3

A Gillette Mach 3 borotválkozási rendszer ötvözi a modern borotválkozási technológiákat, amelyek együttesen biztosítják a szoros, kényelmes borotválkozást:

- Három kopásálló DLC bevonatú penge, amely finoman csúszik az arcán, a pengék különféle szinteken vannak beállítva, így még tisztább borotválkozáshoz, egyetlen mozdulattal;

- az úszó fej követi arcod kontúrjait;

- öt puha és rugalmas lemezből álló mikrofésű, amely közvetlenül a hármas penge előtt helyezkedik el, és finoman meghúzza a bőrt. A mikrokés fésű előkészíti a szőrszálakat a tiszta és kényelmes borotválkozáshoz;

- hidratáló csík kék Indikator csíkkal, amely elhúzódóan elhúzódik, jelezve a patron cseréjének szükségességét.

Az összes csere-Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Sensitive, Mach3 Power, Mach3 Power Sensitive illeszkedik az összes borotvához Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Sensitive, Mach3 Power, Mach3 Power Sensitive.

GILLETTE FUSION PROSHIELD gép

790 dörzsölés / 590 dörzsölés.

Gillette Fusion ProShield gép

-A FlexBall technológia a Gillette INNOVÁCIÓJA. - Két kenőszalag - a lapátok előtt és után. - Pengék. Most vékonyabbak, mint a papír, a szikék éle, sőt az emberi haj is. - FLEXBALL technológia - megkönnyíti a borotválkozást a nyakon, a halántékon és a nasolabialis redőn. - Ultravékony trimmer (6. penge a patron hátoldalán) - a pontos kontúrozás érdekében. Cserélhető Gillette Fusion, Gillette Fusion ProGlide és Gillette Fusion ProShield kazettákhoz.

GILLETTE FUSION POWER gép

990 rubel / 790 rubel.

Gillette Fusion erőgép (akkumulátorral együtt)

Öt penge kényelme + egy trimmer pengéjének pontossága Az 5 lapátos technológia kisebb nyomást jelent a bőrön, mint a Mach3 borotvák mint a whisky, az orr és a nyak alatt

Gillette Fusion Power. Ötlapátos technológia: 5 PowerGlide ™ pengéje közelebb van egymáshoz, hogy csökkentse a bőrre nehezedő nyomást, így kevesebb irritációt és nagyobb kényelmet biztosít, mint a Mach3®. A mikropulzusok csökkentik a súrlódást és simábbá varázsolják a borotvát

15 dedikált Fusion mikro fésű segíti az egyenetlen bőr simítását, lehetővé téve 5 penge lehető legsimább csúszását. A hidratáló csík elveszíti színét, jelezve a penge cseréjének szükségességét.

Kompatibilitás: Ezek a csere kazetták minden Fusion fogantyúhoz illeszkednek: Fusion ProShield, Fusion ProGlide FlexBall technológiával, Fusion ProGlide előző generáció (nincs FlexBall), Fusion - valamint a felsorolt ​​Power fogantyúkhoz

Új! FUSION5 PROGLIDE POWER gép

1290 rubel / 890 rubel.

Gillette fusion5 proglide borotválkozó rendszer akkumulátorral

- A FlexBall technológiával ellátott férfi borotva követi az arc körvonalait, szinte minden szőrét eltávolítja.

- Gillette férfi borotvák 5 pengével, súrlódásgátló bevonattal; borotválkozás, amelyet alig érezhet.

- A hátsó precíziós trimmer kiválóan alkalmas nehezen elérhető területekre (gyomorégések és a bőr a felső ajak felett).

- Továbbfejlesztett kenőszalag még több kenési alkatrésszel (a Fusion5-hez képest).

- A ProGlide Power akkumulátoros borotva mikropulzusokat bocsát ki a borotva simítása érdekében

- Fusion5 ProGlide Power és Fusion5 Power csere kazetták

GILLETTE BLUE 3 + 3 kazetták

Illeszkedik a Sensor Excel kazettákhoz

590 rubel / 490 rubel.

Gillette Blue 3 borotva - elegáns és funkcionális kialakítás:

3 penge krómozott

keskeny fej lehetővé teszi a nehezen elérhető területek borotválását is

5 mikrokés kisimítja a bőrt, hogy megvédje a vágásoktól

a fogantyú speciális kialakítással és csúszásgátló bevonattal rendelkezik a gép biztonságos rögzítéséhez a kézben.

Kompatibilitás: Cserélhető pengék Sensor, Sensor Excel, Sensor 3, Blue 3, Vector 3 minden érzékelőhöz illeszkedik, Sensor Excel, Sensor 3, Blue 3, Vector 3 borotvák.

Illeszkedik a Sensor Excel kazettákhoz.

Női gép GILLETTE VENUS

490 rubel / 350 rubel.

Borotválkozási rendszer Gillette Venus

Az első 3 pengés borotva nők számára, kifejezetten a női test számára.

Közeli borotválkozás és selymes bőr minden görbén, egyetlen mozdulattal.

A hidratáló csík hidratál és segít megvédeni a bőrt borotválkozás közben.

A puha, védő elasztomer párnák gyengéden simítják a bőrt a tisztább, simább borotválkozás érdekében.

Gillette borotválkozó gél és hab

Borotvahab Gillette 200ml. (ÉRZÉKENY BŐRRE)

Gillette Comfort Glide borotvahab 200ml.

Ez a könnyű illatú tápláló hab ideális az érzékeny bőr számára.

A speciális Gillette Comfort Glide formula kényelmes borotválkozást nyújt, amely klasszikusnak tekinthető. Könnyen felvihető és öblíthető hab.

Borotvagél GILLETTE SERIES ACTION SENSITIVE 200ml.

290 rubel / 250 rubel.

Borotvagél Gillette Series Sensitive érzékeny bőrre, 200ml.

Akció - hármas akció: hidratál, véd, frissít. Borotvagél Gillette sorozat Action Sensitive "érzékeny bőrre" aloe-val.

Védelmet nyújt az irritáció ellen. - Akár 30% -kal jobb borotva csúszás a Gillette Regular habhoz képest. - Szinte szagtalan. - Alkalmas érzékeny bőrre. - Aloe-t tartalmaz. - A három kenőanyagot tartalmazó Triple Protection formula segít megvédeni a bőrt a vágásoktól, bőrpírtól és feszességtől.

Borotvagél GILLETTE SERIES 200ml. (HIDRATÁLÓ)

290 rubel / 250 rubel.

Borotvagél Gillette sorozat. Hidratáló 200ml.

- Akár 30% -kal jobb borotva csúszás a Gillette Regular habhoz képest

- Kakaóvajjal dúsítva ez a formula nélkülözhetetlen hidratálást biztosít.

- A Gillette Gentle Care Formula védelmet nyújt a száraz és száraz koi ellen a borotválkozás után

- A tápláló gél lágyítja az áll haját az egyszerű és kellemes borotválkozás érdekében.

- A gondosan kiválasztott összetevők biztosítják a kényelmet, és az aloe könnyű illata lendületet ad az egész napnak.

Borotvagél GILLETTE MACH 3 "EXTRA COMFORT" 200ml.

350 rubel / 270 rubel.

Borotvagél Gillette Mach3 "Extra comfort" 200ml.

Gillette Mach3 Complete Defense borotválkozó gél Extra kényelmet eredményez vastag, kellemes habot, kiváló nedvességtartó képességgel (összehasonlítva a Mach3 borotválkozó gélekkel). A többszintű kenőanyagok csodálatos csúszást biztosítanak, miközben az optimális hűsítő formula felfrissíti a bőrt.

A termék előnyei: - Borotválkozó gél, amely vastag, kellemes habot hoz létre. - Többrétegű kenőanyagok a csodálatos csúszásért. - Optimális hűtési formula a friss érzésért. - Kiváló nedvességmegtartó képesség (összehasonlítva a Mach3 borotválkozó gélekkel). - A Mach3 Complete Defense formula megbízható védelmet nyújt az égő érzés ellen (összehasonlítva a Mach3 borotvahabokkal)

Borotvagél GILLETTE FUSION (COOLING) 200ml.

350 rubel / 270 rubel.

Gillette Fusion borotválkozó gél (hűsítő) 200ml.

A Gillette Fusion5 Ultra Sensitive & Cooling férfi borotválkozó gél az Ultra Comfort Complex-et még aktívabb hűtőhatással tartalmazza, mint a Fusion5 Ultra Sensitive. Az Ultra Comfort Complex puhítja a bőrt, miközben védi a borotválkozást.

A gél frissességet és simaságot kölcsönöz a bőrnek, alkalmas az érzékeny bőrre és hihetetlen kényelemérzetet nyújt. A Fusion5 borotvával kombinálva segít fenntartani a bőr kényelmét a borotválkozás előtt, alatt és után.

Borotválkozó gél NIVEA (BŐRÉRZÉKENYEKRE) 200ml.

350 rubel / 270 rubel.

Borotválkozási gél NIVEA (érzékeny bőrre) 200ml.

A kamilla kivonattal és E-vitaminnal ellátott gél formulája semleges szaggal rendelkezik, és rendkívül sima borotválkozást biztosít.

Nem tartalmaz alkoholt.

A NIVEA MEN egyedülálló, érzékeny bőrű terméksorozatát kifejezetten azoknak a férfiaknak tervezték, akiknek a bőre hajlamos az irritációra. Természetes kamillával az Sensitive Skin sorozat megnyugtatja és védi a bőrt.

DERMATOLÓGIAI VIZSGÁLAT. Érzékeny bőrű férfiaknak.

Nem árulunk hamisítványt, és segítünk megkülönböztetni

A Gillette Mach3 és Gillette Mach3 Turbo sorozat patronjain, a patron hátulján, nevezetesen a penge hátoldalán, gyári mélyedéseknek kell lenniük, lehetnek egyek, az egyik pengén, vagy mindháromon, a daraboló robottól függően. buli. Felhívjuk figyelmét, hogy a horony a csomagolásban lévő egy patronon, valamint a patronban lévő egy patronon lehet, egyáltalán nem feltétlenül.

A Gillette sorozat kazettáinak (Fusion, Fusion Power, Proglide, Proglide Power, ProShield) tételének sorozatszámát a kazetta hátoldalára kell bélyegezni, jelezve, hogy ezeket a kazettákat tanúsított Gillette berendezéssel gyártják. A hamisítás nem tartalmaz sorszámadatokat.

Gyári rovátkák vannak a Gillette kazetták minden sorozatán (Fusion, Fusion Power, Proglide, Proglide Power, ProShield), amelyeket a tanúsított Gillette berendezések hagynak. A patron hátulján gyári barázdáknak kell lenniük, a vágó robottól és a tételtől függően lehet egy vagy az egyik pengén, vagy öt mind az öten.

GILLETTE VENUS KAZETTBOROTTOR

Vigyen fel borotválkozószert előre megnedvesített bőrre, majd borotvát használjon 1 Gillette Venus patronnal

VENUS borotva 1 patronnal Érezd magad, mint egy istennő! Borotva cserélhető kazettákkal nők számára. Hihetetlenül tiszta borotválkozásért és selymesen sima bőrért, egyetlen mozdulattal. Az első 3 pengés borotva nőknek, kifejezetten a női test számára. • Sima borotválkozás és selymes bőr minden görbén, egyetlen mozdulattal. • A hidratáló csík hidratál, és védi a bőrt borotválkozás közben. • A puha, védő elasztomer párnák gyengéden kisimítják a bőrt a tisztább és simább borotválkozás érdekében. • SoftGrip fogantyú a teljes irányítás érdekében. Hihetetlen irányítást biztosít vízben is. Tartó a zuhany alatt történő könnyű tároláshoz. • A zuhanytartó a falhoz csatlakozik, hogy a kések kéznél legyenek. • Minden Venus pótkazetta illeszkedik az összes Venus borotvához.

Gillette Borotvák

Kód: 362279; A Venus Swirl a forradalmi FLEXIBALL technológiával és 5 kontúr pengével rendelkezik, amelyek a test körvonalaihoz igazodnak. A borotva több síkban mozog, követve a test görbéit, a hibátlan simaság és szinte hiányzó szőrszálak érdekében.

Kód: 323674; FlexBall Technology - A Gillette innovációja, amely lehetővé teszi a borotva további síkban történő mozgását. A legjobb borotválkozást követi az arcod kontúrjain Gillette-től. Borotválja szó szerint minden haját.

Kód: 1159731; Férfi borotva 5 súrlódásgátló pengével. A FlexBall technológia biztosítja az arc tökéletes kontúrozását, és szó szerint minden haj borotválkozását lehetővé teszi. Precíziós trimmer a hátoldalán. Helyezzen be minden Fusion5 kazettát.

Kód: 328910; FlexBall Technology - A Gillette innovációja, amely lehetővé teszi a borotva további síkban történő mozgását. A legjobb borotválkozást követi az arcod kontúrjain Gillette-től. Borotválja szó szerint minden haját.

Kód: 394527; ÚJ CSERÉLHETŐ KAZETTATECHNIKA a Gillette-től ?? az új Gillette Fusion ProShield-ben. Borotválkozás közbeni irritáció elleni védelem ?? a lapátok előtti és utáni kenőcsíkoknak köszönhetően. Új Gillette Fusion ProShield csere kazetták illenek.

Borotvaborotvák más gyártóktól

 • × GILLETTE

A CITILINK online áruház weboldalán nagy választékot és vonzó árakat gyűjtöttünk össze a Gillette borotvák számára. A katalógus Gillette borotvákat tartalmaz fényképekkel, leírásokkal, specifikációkkal, vásárlói véleményekkel, valamint a modellek költségenkénti összehasonlításának funkciójával. Szakértőink segítenek a Gillette borotválkozógép megvásárlásában versenyképes áron. Az árut megrendelheti online, vagy a weboldalon feltüntetett telefonszámon. Vásárlásait Moszkvában, Szentpéterváron, Kazanban, Nyizsnyij Novgorodban, Krasznojarszkban, Permben, Jekatyerinburgban, Ufában, Krasznodarban, Novoszibirszkben, Don-Rosztovban, Cseljabinszkban, Szamarában és Oroszország más városaiban szállítjuk. Átvétel is lehetséges.

Gillette Venus Breeze női borotva 2 pótkazettával

A termék megjelenése változhat ?

Szállításra kapható

Lejár :24.01.01

Termék kód: 508199

A Gillette Venus Breeze női borotvát a modern lány szem előtt tartásával tervezték, három pengével és hidratáló csíkkal rendelkezik. A gép a test minden ívét követi, anélkül, hogy szőrszálakat hagyna vagy irritálná a bőrt. A hármas rozsdamentes acél pengék és az úszó fej kellemes és kényelmessé teszik a bőrt, a borotválkozási folyamatot. A borotva kényelmes gumírozott csúszásgátlóval rendelkezik. A készletben található egy kényelmes állvány is, amely könnyen rögzíthető a zuhany alatt, és két cserélhető fúvóka.

Jellemzők:

 • A gélpárnák könnyű habot hoznak létre a kényelmes, gyors borotválkozás érdekében;
 • 3 penge a minőségi borotválkozáshoz;
 • A mikrokefék megemelik a szőrszálakat, hogy megvédjék a bőrt a vágásoktól és kényelmesebb borotválkozást biztosítsanak;
 • A SoftGrip fogantyú hihetetlen irányítást biztosít vízben is;
 • A falhoz rögzített speciális zuhanytartóban tárolható, így mindig kéznél van egy borotvaborotva;
 • Minden Venus pótkazetta illeszkedik az összes Venus borotvához.

Alkalmazási mód

Nedvesítse meg a gélpárnákat habzáshoz, hidratálja a bőrt, majd használjon Venus Breeze borotvát.

A TOP 20 legjobb borotválkozó gép

A tiszta, ápolt arc a modern ember tisztaságának és tiszteletének jele. A kényelmes nedves borotválás legnépszerűbb tulajdonsága a kézi borotva. A személyes higiéniai cikkek legjobb képviselőinek meghatározásához a legjobb borotválkozó gépek minősítését hozták létre..

 1. Hogyan válasszunk egy gépet
 2. A legjobb újrafelhasználható borotválkozó gép
 3. Deonica Active Motion
 4. Gillette fusion5 teljesítmény
 5. Bic Flex 5 Hybrid
 6. Igazi férfi M5
 7. Wilkinson kard
 8. A legjobb eldobható borotválkozó gép
 9. Dorco Pace 6
 10. Gillette kék egyszerű
 11. Bic 3 Sensitive
 12. Rapira Sprint
 13. Arko Men T2
 14. A legjobb T-bar borotválkozó gép
 15. Rapira svéd Supersteel
 16. MUEHLE Hagyományos króm, zárt fésű
 17. Rockwell R1, króm
 18. Dorco PL602
 19. Toll rozsdamentes népszerű
 20. A legjobb női gépek
 21. Vénusz ölelés
 22. Schick
 23. Gillette KÉK II
 24. A Vénusz egyszerűen 2
 25. Bic iker hölgy
 26. A megfelelő borotválkozás - szakértői tanácsok és ajánlások

Hogyan válasszunk egy gépet

Nincs olyan sokféle gép:

 1. Eldobhatók a rögzített pengéjű költségvetési borotvák. Annak ellenére, hogy közúti opcióként fejlesztették ki őket, sokan folyamatosan használják őket. Minden gép többféle alkalmazásra használható. Ennek a gépkategóriának a fő hátránya a kényelmetlenség és az ergonómia. Ezek a borotvák túl könnyűek, túl kicsiek és kényelmetlenek tartani őket. Nehéz manőverezni az arc és a nyak íve mentén. A penge minősége jó.
 2. Újrafelhasználható - Kényelmes formátum kivehető pengékkel. A termék egy reteszelő mechanizmusú fogantyúból és cserélhető borotvafejekből áll. A cserélhető kazettákban a pengék jobb minőségű acélból készülnek, így élesebbek és tartósabbak, ugyanakkor drágábbak is. A modelltől függően a gépek további elemeket tartalmazhatnak a bőr lágyítására és az úszó felfüggesztési rendszerekre. Ha azonban kiszámoljuk az eldobható gépek cseréjének költségeit, és megbecsüljük az újrafelhasználható gépek élettartamát, az összehasonlítás ez utóbbi javára válik..
 3. A T-borotvák időtlen klasszikusok. Olyan férfiak használják, akik értékelik a tökéletes, letisztult borotválkozási stílust. Sokan kedvelik az ilyen gépek állapotát, de tudnia kell használni őket. Ebben a szegmensben a gép kiválasztásakor kiválaszthatja a kívánt alakú, súlyú és méretű fogantyút, amelyet különösen kényelmes kezelni..

Mire kell figyelnie:

 • fej típusa - egy lebegő fej lehetővé teszi az anatómiai alakzatok lehető legpontosabb megismétlését;
 • pengék száma - minél több pengével (3 vagy 5 pengével, és gyakran egy további trimmer pengével), annál jobb és kényelmesebb borotválkozás lesz;
 • zárt vagy nyitott vágás: a zárt vágás biztosítja a biztonságos borotválkozást, és amikor nyitott vágás van, a penge kiáll a fésű fölé, ami lehetővé teszi a simább borotválkozást, de a borotválkozáshoz hozzáértést igényel;
 • a kenőcsík csökkenti a borotva súrlódását a bőrön, csökkentve az esetleges irritációk valószínűségét;
 • gép súlya - minél nehezebb a gép, annál kevésbé kell a bőrhöz nyomni;
 • kiegészítő funkciók - megvásárolható borotvák tartozékokkal felszerelve szakáll nyírására vagy az időbeli régió kezelésére.

A borotva kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy pontosan mit várnak el tőle egy adott időpontban. Az eldobható gépek abszolút választás az úton, a klasszikus azok számára készült, akik egy kicsit több időt szánhatnak a borotválkozási folyamatra. Vessünk egy pillantást a legjobb borotválkozó gépek TOP besorolására.

A legjobb újrafelhasználható borotválkozó gép

Deonica Active Motion

Új, továbbfejlesztett technológiájú gép, amely közvetlen versenytársa a Gillette-nek. A 6 pengés borotválkozási felülettel a Deonica csökkenti a bőrre nehezedő nyomást a kényelmes borotválkozás érdekében. 6 pengét gyárt a világhírű német Solingen cég. A gyémánt bevonat tökéletesen szoros borotválkozást biztosít. A szalagot Aloe Vera, E-vitamin és MicroSilver - antibakteriális komplex bevonja. Az ActiveMotion technológia lehetővé teszi a Deonica rendszer számára a kontúrok pontos követését, minden haj borotválkozását. A szakáll és a bajusz levágásához speciális trimmer-penge található. A fém fogantyún található széles gumibetétek megakadályozzák, hogy borotválkozás közben kicsússzon a kezéből.

Gillette fusion5 teljesítmény

Ez egy férfi borotva kiegészítő mikrovibrációs technológiával, amely kisimítja a bőrt a tökéletes borotválkozás érdekében. A gép 5 pengével van felszerelve súrlódásgátló bevonattal. A FlexBall technológia egyenletes csúszást biztosít a kontúrok mentén, és a lágyuló mikropulzusok javítják a csúszását. A hátsó precíziós trimmer praktikusan nehezen elérhető területek borotválására, valamint bajusz és szakáll ápolására szolgál. A modellnek kenõ része van. A lágyuló mikropulzusokat az akkumulátor biztosítja.

Bic Flex 5 Hybrid

Öt nanotechnológiai mozgatható penge alkalmazkodik arcának kontúrjához a szoros, szoros borotválkozás érdekében. A manőverező fej védő gumicsíkkal rendelkezik, amely hozzájárul a legátfogóbb áthaladáshoz. Szó szerint minden hajat meghúznak a tényleges borotválkozás előtt. A csíkot Aloe Vera és E-vitamin impregnálták, amelyek nem biztosítják a bőr irritációját. A BIC márkanév alatt gyártott termékek nagyszámú teszten mennek keresztül, 25 ellenőrzési lépéssel.

Igazi férfi M5

Cseh borotva 5 jó pengével és trimmer pengével. A mozgatható fej, amely magabiztosan követi a kontúrokat, elősegíti a hibátlan borotválkozást. A borotválkozás utáni irritáció kialakulásának valószínűségének csökkentése érdekében a természetes alapanyagokból - aloe vera juice, kariteolajok, jojoba magok és kakaó - átitatott csík segít. Az ergonomikus acél fogantyú időtlen.

Wilkinson kard

Egy jó német borotva, amely ideális az érzékeny bőr számára, 5 ultraéles pengével rendelkezik, amelyek speciális árnyalatokkal simítják a bőrt borotválkozáskor. A folyamat nem irritáló, köszönhetően a kenett hidratáló csíknak is. A gélt a víz behatolása aktiválja, és segít csökkenteni a súrlódást. Az egyedi bevonatú, forrasztott pengék a legkíméletesebb borotválkozást, a könnyű siklást és a kifogástalan minőséget nyújtják.

A legjobb eldobható borotválkozó gép

Dorco Pace 6

Könnyű koreai műanyag termék, 6 pengével. A fogantyúkon gumibetéteket használnak, amelyek megkönnyítik a fogást bármilyen fogással. A fej 2 rugós zsanéron nyugszik, és mozgáskor pontosan követi a hajlításokat. Jól borotválja a szőrszálakat a leginkább megközelíthetetlen helyeken, és könnyedén leöblíti a vizet. Van egy zsírcsík és gumibetét a sörték gyengéd felemeléséhez. Könnyedén kezeli a legkeményebb és legelapadtabb tarlót.

Gillette kék egyszerű

Nagy teljesítményű borotva férfiak számára, 3 éles pengével. Minőségi borotválkozást biztosít, minimális karcolásokkal és vágásokkal, különösen az elődhöz képest. 3 függetlenül felfüggesztett penge garantálja a sima, kényelmes menetet. A pengék nyitva vannak, így folyó víz alatt könnyen leöblíthetők. A kenőcsík garantálja a sima csúszást. A gép felépítésében védő mikrohátakat hajtanak végre, amelyek összehúzzák a bőrt a szőrszálak jobb felkészüléséhez a vágáshoz. Gazdaságos borotva, amely simábbá és tisztábbá teszi a bőrt a legkisebb költség mellett.

Bic 3 Sensitive

Ez a 3 pengés borotva azok számára készült, akik szeretik a minőségi borotválkozást. A három mozgatható pengével ellátott fej egyenként igazodik a test íveihez. A hidratáló csík sima csúszást biztosít. A borotva még érzékeny bőrre is alkalmas. Az ergonomikus fogantyú gumírozott betétekkel biztosítja a gép optimális irányítását borotválkozás közben. A praktikus modell legendás BIC minőséggel ötvözi az Európában népszerű és kedvelt gépek minden előnyét a minőség és a biztonság érdekében.

Rapira Sprint

Népszerű a hazai gyártók olcsó borotvája miatt. Megfizethető megoldás a gyors borotválkozáshoz. 2 penge rozsdamentes acélból, platinával bevont. Minden pengének van sapkája. Ideális megoldás nyaralókhoz és üzleti útra.

Arko Men T2

A borotválkozási kellékek neves gyártójának eldobható borotvája. A dupla penge egy lebegő fejen ül, így a borotválkozás minősége a legnehezebb hozzáférési területeken is jó. A török ​​gyártó ergonomikus fogantyúval látta el a modellt a legkényelmesebb fogás érdekében. Mint minden két pengéjű modellnél, a borotválkozás során a túl hosszú tarló megrándulhat. Az alacsony ár hozzájárul a termék népszerűségéhez.

A legjobb T-bar borotválkozó gép

Rapira svéd Supersteel

Klasszikus fém borotva a Mostochlegmash üzemből. Zárt fésű, márkás pengével szállítva. Súlyának köszönhetően a gép magabiztosan siklik a bőrön, a barázdált fogantyúnak köszönhetően - szilárdan tartja a kezét. A gép kényelmes, jól összeszerelhető / szétszerelhető, a penge pontosan fókuszált, semmi sem rozsdásodik. A csomag reverzibilis, hagyományos pengéket tartalmaz. Kiváló minőségű összeszerelés, jó eredmény - minden, ami a vevőnek tetszik. Bizonyos készségre van szükség a borotválkozás elején, különösen egyszeri alkalom után.

MUEHLE Hagyományos króm, zárt fésű

Elite biztonsági T alakú borotva a német gyártótól, cserélhető pengével, zárt vágással. Az ilyen márkájú gépek már több mint egy tucat éve ismertek a nedves borotválás szerelmesei között. Pontossága és egyensúlya lehetővé teszi, hogy élvezze a folyamatot és hibátlan eredményeket érjen el. A gép fogantyúja dombornyomásos, amely lehetővé teszi, hogy nedves kézzel is szilárdan tartsa. A borotválás ezzel a géppel igazi élvezet: kényelmes, sima, vágások és irritációk nélkül.

Rockwell R1, króm

A hagyományos pillangóborotva hatékony borotválkozást biztosít. Ez vitathatatlanul a legjobb gép kezdőknek, akik kipróbálják a klasszikus reggeli rutint. Kiváló minőségű modell megfizethető áron - erről szól a Rockwell R1. A borotva mérsékelten agresszív, ezért megakadályozza az irritációt és a benőtt szőrszálakat. A termék cinkötvözetből készült, esztétikus krómozott korróziógátló bevonattal. A kényelmes markolat bevágva van a kényelmes fogás érdekében. Jó súly.

Dorco PL602

Klasszikus gép kiváló minőségű kétoldalas pengékkel, platinával bevont rozsdamentes acélból. A fogantyú műanyagból készült az egyszerű borotválkozás érdekében. Ezzel a borotvával szinte lehetetlen vágni, de az alaposabb eredmény eléréséhez 2-3 passzra lehet szükség. Tökéletes, mint az első klasszikus borotvája.

Toll rozsdamentes népszerű

Klasszikus típusú japán T-szövőszék, pillangórendszerrel. A mechanizmus praktikus és kényelmes. A pengék a fogantyú peremének forgatásával cserélhetők. Ebben az esetben a gép felső része mindkét irányban kinyílik. A zárás a felni fordított mozgatásával történik. A reverzibilis, klasszikus platina bevonatú pengéket a világ egyik legélesebbjeként tartják számon. Vastagságuk a csúcson 0,1 mm. Könnyen levághatja a hajat a növekedési út mentén, ezáltal kiküszöböli a növekedést és az irritációt. Penge egységet tartalmaz.

A legjobb női gépek

Vénusz ölelés

Az 5 pengés női gép kiválóan eltávolítja minden szőrét, így a bőr sima és puha lesz. A fej minden kanyart követ. A csík könnyebb és simább csúszást biztosít, elősegítve a bőr védelmét. A kazetta zöld fésűi megemelik a szőrszálakat, hogy az 5 penge először a borotvához közelebb borotválja őket. Ez csak egy menetet tesz lehetővé a kívánt eredmény eléréséhez. Ez hozzájárul a kényelmesebb borotválkozáshoz és az extra sima bőr tartós érzéséhez. A kényelmes SoftGrip fogantyú vízben is biztosítja a gép vezérlését. Egy ilyen géppel borotválhatja a lábakat és a bikini területet, valamint a női test minden egyéb területét, amelyre szükség van.

Schick

Kiváló helyettesítő kazetta gépekhez. Csak egy klasszikus gép kipróbálása után értheti meg, mi is az igazi borotválkozás. A gép 2 részből áll - egy fogantyú rögzített forgó alsó részből és egy teljesen lecsavarozott fej felső részből. A belsejében lévő műanyag fogantyú fémmel van súlyozva, hogy a súlypont a gép közepén legyen. A jobb fogás érdekében a fogantyún hosszanti és keresztirányú hornyok készülnek. Mikrohegyek a penge szélén. Minél kevésbé görbül a teteje, annál kevésbé hajlanak a pengék, annál agresszívabb a borotválkozás. Ezért a gép bármilyen borotválkozási szokással rendelkező lányok számára alkalmas. Csak az a fontos, hogy megfelelően szabályozni tudjuk.

Gillette KÉK II

A női eldobható borotva pengéi krómozottak a tartós teljesítmény érdekében. A csíkot víz aktiválja és megakadályozza a vágásokat. A gumírozott fogantyú segíti a borotválkozási folyamat ellenőrzését. Általánosságban elmondható, hogy ez egy jó lehetőség a közepes árkategóriában..

A Vénusz egyszerűen 2

Az eldobható női szövőszékek, amelyek olcsó ára miatt rendkívül népszerűek, úgy tűnik, maguk alkalmazkodnak a női test íveihez. 2 éles penge a legközelebbi borotválkozáshoz. Sima csúszás a csillapító szalagnak köszönhetően. Megvédi a nő bőrét is. A cseppfogantyú lehetővé teszi a borotva minden mozgásának tökéletes vezérlését, még az intim területek kezelése közben is.

Bic iker hölgy

Véleményünket egészíti ki a BIC TWIN LADY eldobható borotvák - hatékony, megfizethető és egyszerű megoldás a legkényesebb bőr tiszta és gyors borotválkozásához. A pengét króm-polimer bevonattal kezelik plazmatechnikával. A gép gyors és könnyű mozdulattal finoman borotválja a hajat. A fogantyú nem csúszik a kézben, de elfordulhat, ezért a folyamat bizonyos készségeket igényel. Nincs lágyító csík.

A megfelelő borotválkozás - szakértői tanácsok és ajánlások

Mivel az elektromos borotvával vagy kazettás borotválkozás még a tizenéves kezdők számára sem okoz problémát ezen a területen, vegye figyelembe a T alakú hagyományos termék használatának alapjait:

 1. Mossa meg az arcát meleg vízzel és szappannal. Jobb párolni egy kis pórusokat, és mosás után nedvesítse meg egy tiszta törülközőt forró vízzel, csavarja ki, és tegye az arcára. Tartsa másfél-két percig. A borotválkozás előtti olajok és krémek szerelmeseinek javasolható, hogy a habverés előtt vigyék fel őket egy már párolt arcra. Vegyen egy kis mennyiségű krémet, enyhén dörzsölje meg a tenyere között, ossza el az arcán, a nyakán, az állán.
 2. Vegyen egy borotvakefét, edényt és speciális szappant. A hab azonban még a tenyerében is felverhető. A borotválkozó krémet nyomja a tálba. Borotválkozáshoz elegendő egy 4 cm-es krémcsík, a krémet egy tálban, borotvakefével, körkörös mozdulatokkal kb. A borotvakefének a habban kell állnia, és nem a falakon kell nyugodnia. Vigyen habot az arcra.
 3. Fogja a gépet már behelyezett pengével. Tartsa a borotvát a fogantyú végénél. Válassza ki a penge és a bőr érintkezési szögét kb. 30 °. Itt kísérleteznie kell, különösen, ha egy ilyen géppel végzett munka először történik meg. Ha a szög tompa, több menetet kell végrehajtani, ha túl éles, a borotva megsérti a bőrt. Borotválja felülről lefelé a szőrnövekedés mentén. 2 menet adja az optimális minőséget tapasztalattal. A habot minden menet előtt újra fel kell használni. Nem kell nyomást gyakorolni egy hagyományos gépre - a saját súlya alatt mozog. Ezután szalvétával távolítsa el a sörtéket.
 4. Öblítse le a maradék habot meleg vízzel. Pat szárítsa meg az arcát egy tiszta törülközővel. Borotválkozás után vigye fel a bőrre - balzsam, gél, krém. Dörzsölje a termék egy részét a tenyere közé, majd vigye fel az arcára.
 5. Vigyázzon a borotvára - forgassa el a gépet és öblítse le az alkatrészeket. Tárolja a pengét külön a borotvától. Öblítse le a borotvakefét, ürítse le, mossa meg a tálat.

Ha úgy dönt, hogy borotvát vásárol, alaposan tanulmányozza át az érdeklődő modellek véleményét. Természetesen a 400-500 rubelig terjedő gépek hatékonyságát saját tapasztalataink alapján tanulmányozhatjuk, azonban a hagyományos borotvákat több ezerért el lehet adni.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A korpásodás hámlásának kezelése egy felnőtt fején gyógyszertári és népi módszerekkel

A modern világ számos feltételt kínál az ember számára a fejlődéshez és a kellemes időtöltéshez. Annak érdekében, hogy mindent és mindenhova elkapjon, az emberek gyakran elfelejtik aludni, helyesen enni, sportolni.

A bőrgyógyász elmagyarázza, mi történik, ha minden nap mossa a haját

Milyen gyakran kell mosnia a haját, és a „minél ritkábban mossa meg a haját, annál kevésbé olajos lesz” szabály? Erről az orvostudományi jelöltről, a BelMAPO Dermatovenereológiai és Kozmetológiai Tanszékének vezető előadójáról, dermatológustól, kozmetológustól, Natalia Kruk trichológustól kérdeztük.