Legfontosabb / Kiegészítők

Egyenes borotvák

Kiegészítők

Az egyenes borotvák visszatértek a csúcsra. Nemcsak a fodrászszalonokban keresettek, hanem sok olyan férfi között is, akik személyes használatra választják a "félelmeket". Ezzel az eszközzel egyszerű egyenes szakáll, bajusz vagy modern fodrász létrehozása. A tervezés vizuális egyszerűsége ellenére a veszélyes férfi borotvák gyártásának folyamata jelentős szakértelmet és tapasztalatot igényel. Ilyen borotválkozási kiegészítők használata ajánlott a megfelelő képességekkel rendelkező erősebb nem számára. Válasszon eredeti, egyenes borotvaszettet magának vagy ajándékba!

Egyenes borotvák

Az egyenes borotvák vagy a penge borotvák olyan speciális borotvák, amelyek nyitott pengével rendelkeznek. Kialakításukban általában hasonlítanak az összecsukható késekhez. E termékek első mintái (ebben az összecsukható formában) 1680-ban jelentek meg az angol Sheffield városban, később aktívan kezdték őket gyártani a német Solingenben. A termékek nagyon népszerűek voltak a lakosság körében, mivel tökéletes borotválkozást és 100% -os szőrtelenítést biztosítottak. Ugyanakkor az ilyen termékek nem garantálták az eljárás fájdalommentességét. A simán és vágások nélküli borotválkozáshoz stabil kézre és nagy készségre volt szükség. Ezért sok férfi inkább a fodrászhoz látogatott, aki gyorsan és nem kívánt következmények nélkül tudta biztosítani a kívánt szolgáltatást..

Az idő múlásával az elektromos borotvák és a borotvák kiszorították a "félelmeket" a piacról, ami megkönnyítette az arcbőrápolási eljárások elvégzését, és bárki használhatta őket. Ma már csak kevesen használnak egyenes borotvát. Rendszerint ezek a férfiak:

„Old school” - a magas színvonalú borotválkozási eljárásokhoz szokott konzervatívok;

az "óvatosság" borotválkozással kapcsolatos szakmai ismeretekkel rendelkezik;

fizikai kényelmetlenséget vagy bőrirritációt tapasztal más típusú borotvák használatával;

rituálék ismerői, akik a szokásos borotválkozást igazi művészetté alakítják;

hajlamos az extrém bőrápolási lehetőségekre;

támogatói a prémium kiegészítőknek és a státuszcikkeknek.

Az egyenes borotva különös figyelmet, koncentrációt és lassúságot igényel. Ha megvannak, garantált a kényelem és a hibátlan borotválkozási eredmény.

Egyenes borotva kialakítás

Vizuálisan egy egyenes borotva felépítése tűnik elemi jellegűnek: a fogantyú és a penge szegecsekkel vannak összekötve egymással, amely lehetővé teszi az eszköz szükség szerinti kinyitását és bezárását. A tartó szerepét betöltő fogantyúnak a penge védelme is a feladata. Különböző anyagokból készülhet, teljesítményosztályától függően. A termék ezen részéhez műanyagot és fémet, valamint fát, kürtöt és csontot használnak.

A penge egy penge, amelynek fő részét pengének hívják, a vágó rész a csípés, az ellenkező része pedig a fenék. A pengék létrehozásához használt fém acél. Ez lehet rozsdamentes, szén vagy damaszt. A borotva kiválasztásának folyamata során a penge szélessége is fontos, leggyakrabban egy hüvelyk töredékében jelezve. A legnépszerűbb verziók 5/8 "szélesek (optimálisnak tekinthetők a kezdők számára), de vannak szélesebb lehetőségek is: 7/8 vagy 8/8". Minél keskenyebb a borotvapenge, annál nehezebb borotválkozni..

Attól függően, hogy a penge milyen alakú, a következők vannak:

egyenes borotvák (téglalap alakú);

ívelt borotvák (íves);

a saroknál szélesebb orrú;

orrával már sarok;

hátul hajlított (ív a vágóél oldalán).

Az utolsó lehetőség kivételével minden lehetőség normának számít. Kerülni kell a fordított, ívelt borotva használatát a nagyobb sérülési kockázat miatt. Ezt az eszközt hivatásos borbélyra kell bízni.

Az egyenes borotvák előnyei

Amellett, hogy az éles "félelem" penge a lehető leghatékonyabban borotválja a sörtéket, ez az eszköz számos olyan tulajdonságot mutat be, amelyek érvként szolgálhatnak a vásárlás mellett. Pontosabban, egy éles borotva:

a borotválkozási eszközök legköltséghatékonyabb lehetősége (nem szükséges a pengék cseréje, hanem csak rendszeres élezés, ráadásul egy személy egész életében használhatja, majd gyermekek vagy unokák örökölhetik);

ideális kezelés a legnehezebb területeken (áll, Ádám alma), valamint a benőtt szőrzetű területeken;

olyan férfiak választása, akik törődnek a környezettel és nem akarják szennyezni a bolygót azzal, hogy rendszeresen cserélnek penge kazettákat egy biztonsági borotvára;

kényelmes kiegészítő utazáshoz és utazáshoz (minimális helyet foglal el a poggyászában, nem igényel további cserepatronok vásárlását);

a szerszám könnyű karbantartásának garanciája (borotválkozás után nem szükséges hosszú ideig kimosni a kések közé beragadt sörték és hab maradványait, ahogyan ez a biztonsági borotvák esetében is van);

az első alkalommal tiszta borotválkozású termék, ami azt jelenti - minimális bőrirritációt biztosít;

az eljárás magas higiéniája (könnyebb fenntartani egy penge tökéletes állapotát, mint több).

Az egyenes borotva állapotelem, és használatának képessége különleges sikket és képet ad a tulajdonosról. Kétségtelen, hogy a félelem jelenléte a borotválkozási kiegészítők között brutalitást ad a nők szemében..

Borotváljon egyenes borotvával

Az egyenes borotva használatához kapcsolódó tartozékok és ápolószerek szükségesek. Az eljárás sikere érdekében a következőket kell megvásárolnia:

öv a penge fésüléséhez használat előtt (az élezésnek hátrafelé kell néznie előre, anélkül, hogy a pengét letörné az övről);

szappan vagy borotválkozó krém a bőr előkészítésére és a tarló lágyítására;

borotvakefe - ecsettel ellátott fogantyú hab habverésére és az arcra terjesztésére;

a borotválkozás adott bőrtípusnak megfelelő.

Magát a folyamatot ellenőrizni és hibakeresni kell, a borotvára nehezedő erős nyomás nélkül. A bőrt másik kéz ujjaival a penge mozgásával ellentétes irányba kell húzni. Kívánatos könnyű, szinte csúszó mozgásokat végrehajtani. A borotva bőrhöz való dőlésszöge legfeljebb 30 fok lehet.

Először is van értelme eltávolítani a tarlót a növekedés érdekében, és ha újból elmúlik - a haj növekedésével szemben. Az esemény végén meg kell mosakodnia, eltávolítva a maradék habot az arcáról. Borotválkozó szer alkalmazása emellett ajánlott.

A Topshaving.ru online áruházunkban egyenes borotvákat vásárolhat a világ vezető márkáitól. Borotva- és bőrápolási termékeket, valamint számos kiegészítőt kínálunk Önnek. Megvan minden, amit nagyra értékelnek a "borotválkozó világban".

Olvassa el más cikkeinket arról, hogyan lehet jobb borotválkozási eredményeket elérni, más borotvákról és eszközökről, az iparág új trendjeiről..

Egyenes borotvák

 • Gillette Mach362
 • Gillette fúzió39
 • Újrafelhasználható
 • Zöld1
 • Sárga2
 • Rozsdamentes acél
 • Borotvapengék37
 • Borz105
 • Szál15
 • Vaddisznó sörték
 • Borotvagélek26
 • Folyadék6
 • Cső34
 • Borotválkozás előtt1
 • Borotválkozás utáni balzsam47
 • Borotválkozás utáni krém7
 • Borotválkozás utáni krém50

A Captain Fawcett Shavet egy gyönyörűen megtervezett, nélkülözhetetlen eszköz azok számára, akik valóban át akarják élni a hagyományos nedves borotválkozás örömét. A borotva csodálatos díszdobozban van, tökéletes szállításhoz. Pengék nélkül szállítjuk. Otthoni és professzionális használatra.

Nem kell attól tartania, hogy az egyenes borotvája nincs élesítve (ami egyébként a borotválkozás során fellépő legtöbb folt és seb oka). A Rebel Barber Shavette egyszerűen, egyszerűen és bármikor kicserélheti a veszélyes pengét - és mindig kéznél van a legélesebb és 100% -ban használatra kész borotva..

A modern technológia óriási választéka ellenére sok férfi még mindig inkább a borotvával ellátott borotvát választja. És ez valóban indokolt: ha mindent helyesen csinálnak, akkor nemcsak az eredmények, hanem maga a folyamat is örömet okoz. A bőr simább lesz, a friss tarló lassabban növekszik, és a gyulladás kockázata minimálisra csökken. Először azonban "meg kell barátkoznod" a félelmekkel. Íme néhány irányelv:

borotválkozás előtt feltétlenül alaposan párolja meg az arcát;

megtanulják, hogyan kell helyesen tartani a pengét - 20-30 ° -os szögben a kezelt felülethez;

nyújtsa ki a kezelt bőrfelületet az ujjaival;

először hajszálon megy keresztül, és csak azután - ellen.

Most a penge megválasztásáról. Számos jól megalapozott márkát szállítanak az Orosz Föderációnak - ezeket boltunkban mutatjuk be:

A Kékszakállú bosszú;

Ha úgy dönt, hogy egyenes borotvát vásárol, válasszon e gyártók termékét - kiváló minőségű acélt használnak, tökéletesen élesítik a szerszámot, ergonómikus fogantyúkat készítenek, amelyek tökéletesen illenek a kézbe. Egy kezdőnek nagyon kényelmes lesz megszokni a veszélyes borotválkozást, de a szakemberek számára... tudod, nem nekünk kell megtanítanunk!

Üzletünk széles termékválasztékot kínál elfogadható áron, sok árucikk jó kedvezménnyel vásárolható meg. Örömmel fogunk tanácsot adni Önnek, és az Ön igényeinek megfelelő legjobb eszközzel kapcsolatban. Bármely tárgy megvásárolható Moszkvában, vagy megrendelhető szállítással Oroszország bármely városába és a FÁK-országokba.

Egyenes borotvák

Modern egyenes borotvák a "Beard Uncle" üzletből

3 ok egyenes borotva vásárlására

Vásároljon egyenes borotvát a szakáll bácsitól

A VESZÉLYES Borotválkozók az ERBE a világhírű Becker Manikűr cég egyik márkája. Szarvas agancsfogantyúk, olívafa, eredeti pengevésés - egy ilyen eszköznek minden esélye megvan arra, hogy kedvenc kiegészítőjévé váljon.

THIERS-ISSARD VESZÉLYES RAZEREK - a kiváló francia minőség, a vékony vonalak a terméket valódi műalkotássá teszik a tulajdonos kezében. Ezek a borotvák hihetetlen élességgel és keménységgel rendelkeznek a Rockwell-módszer szerint, és eredeti ajándékká válnak a legigényesebb szakállas férfi számára..

VESZÉLYES RAZEREK DOVO SOLINGEN - igazi német minőséget kínálnak ügyfeleiknek, meglehetősen megfizethető áron. Prémium minőségű klasszikus rozsdamentes acél pengék - minden, ami a tökéletes borotválkozáshoz szükséges.
MUEHLE VESZÉLYES Borotválkozók - első osztályú kézművesek gyártják a német magántermelésben. Kézzel, szeretettel és minden részletre figyelve készülnek, az ilyen termékek nemzedékről nemzedékre kerülnek..

Borotválkozás egyenes borotvával?

A szakáll borotválkozásához használjon rövidebb pengéjű borotvát. A hosszúkés borotvákat általában a fej borotválására tervezték.
Egyenes borotvával történő borotválkozáskor a borotva elhelyezésének szöge nem haladhatja meg a 30% -ot. A mozgások rendesek és gördülékenyek.
Borotválja először a hajnövekedés mentén, másodszor a hajnövekedés ellen.
Ha egyenes borotvával borotválkozik, ne használjon habot, használjon borotvaszappant. Ez elősegíti a csúszda simítását és az esetleges sérülések elkerülését..

Az egyenes borotvát úgy tervezték, hogy jobban vigyázzon magára. Ez a borotválkozás a szokásos rutint egy különleges szertartássá változtatja. A modern "mindig sietős" világban az egyenes borotvával történő borotválkozás rituáléja felnagyítja és igazi férfinak érzi magát.
A szakáll bácsi üzletben vásárolhat egyenes borotvát a szállító árán. Az Akciók oldalon különleges termékcsoportokra talál különleges kedvezményeket, a legfrissebb ajánlatok a VK csoportunkban találhatók.

"Szakáll bácsi" - az Ön választása tekintetében

Az első egyenes borotva kiválasztása

Egy időben a Gillette cég és a hozzá hasonlók annyira lobbiztak a piacon termékeikkel, hogy az igazi férfi borotválkozás egyenes borotvával háttérbe szorult. Az igazi rajongók elkötelezték magukat a férfi borotválkozás hagyománya mellett.

Ha hiszel a Google statisztikáiban, akkor 2006 májusától az egyenes borotvaborotválás a mai napig élénkülni kezdett és lendületet vett. Mi, mint a brutális dolgok igazi rajongói, csak támogatjuk az ilyen népszerűséget, és ezért úgy döntöttünk, hogy rávilágítunk arra a kérdésre, hogyan válasszunk egyenes borotvát? Reméljük, hogy útmutatásaink segítenek a férfiaknak és hölgyeknek ebben a nem könnyű ügyben, menjünk!

Újonc tippek az egyenes borotva kiválasztásához

Az első pillanatban, amikor egyenes borotvát választ, sok különböző termékkel találkozhat. Mit kell keresnie, vagy melyik márkájú borotvát érdemes választania? Melyik borotva megfelelő, ha még soha nem használt?

Vászon alakja

Mit kell keresni? Nos, természetesen az egyenes borotva kiválasztásakor az első lépés az alak és a penge szélességének kitalálása. Mivel a borotválkozás kényelme és maximális kényelme az alakjától függ.

Ne feledje: a befelé homorú pengével ellátott borotva egyértelműen jelzi a helytelen élezést..

A minőségi borotvák a következő formákban kaphatók:

 • Egyenes, nincs hajlás vagy hosszabbítás.
 • Ívelt, félhold alakú borotvapengével. Nem tévesztendő össze a homorúval.
 • Ék alakú, az alja felé szélesebb pengefejű.
 • Cserélhető pengékkel. Ezen borotvák többségét fodrászok vásárolják. Ezt egy egyszerű szabály magyarázza: egy penge - egy kliens, mert ez meglehetősen higiénikus lehetőség, és jelentős időmegtakarítás (nincs szükség a borotva szerkesztésére).
 • Szikére vagy késre emlékeztető kúpos fejjel. Érdemes megjegyezni, hogy tulajdonságai szempontjából az ilyen borotvák nem kevésbé hatékonyak, mint a más formájú borotvák, de kevésbé értékesek..

Egy kezdő számára ez utóbbi a legjobb megoldás. A kúpos fej megakadályozza a véletlen vágásokat. Az egyenes pengével ellátott borotva nem tekinthető jó megoldásnak, de ha még soha nem tartott egyenes borotvát, akkor ajánlott a fejét tompítani - kissé a sarkánál.

Penge szélessége

Jobb - Dovo Encina 6/8 "borotva

Az egyenes borotva penge szélessége változó. A kezdő számára legmegfelelőbb lehetőség 5/8 vagy 6/8 hüvelyk. Ilyen szélességű egyenes borotvákat használ a legtöbb férfi. Ennek oka az a tény, hogy: a penge keskeny vagy nagyon széles változata nem túl kényelmes az első borotválkozás során. Elég nehéz azonnal megtalálni a kívánt dőlésszöget, kihasználva az óvatosságot keskeny pengével. A széles borotva eleinte nehéz lesz, és meglehetősen kényelmetlen egy kezdő számára, mivel a súly és a méretek szerepet játszanak. Végül is, ha a borotválkozási folyamat késik, és nehéz borotva van a kezedben, akkor kétségtelenül kényelmetlenséget kezd el szenvedni.

Idővel a kéz kitöltődik, és más formákon is kísérletezhet, ha keskenyebb vagy szélesebb egyenes borotvát választ.

Penge konkávia

Több konkáv lehetőség. Jobb - Dovo Bergischer Lowe borotva 1/1 teljes konkáv pengével.

Általános szabály, hogy a kés homorúsága ½ vagy 1/1 teljes (ék alakja az ábrán). A teljes konkáv pengével ellátott borotvák magas költségei ellenére ezt a lehetőséget jobb választani egy kezdő számára. Ez a pengeforma a legoptimálisabb a keménység és a rugalmasság kombinációja szempontjából..

Pengefej

Fej opciók. Jobb - Thiers-Issard 6/8 kerek fejű egyenes borotva.

A kezdő számára a kerek borotva az előnyben részesített választás. Egy ilyen borotvát nehezebb vágni. A legveszélyesebb lehetőség a négyzet alakú egyenes borotva.

Penge acél

Az egyenes borotvapenge fő anyaga rozsdamentes acél, damaszkuszi acél vagy szénacél.

A damaszkuszi acéllapát a legdrágább és nagyon jó minőségű anyagnak tekintik, amely ötvözi a rugalmasságot és az erőt. A penge ebből az acélból készül, könnyen élezhető, hosszú ideig nem kopik.

A Stainless keményebb és kevésbé rugalmas penge. De az élezés után egy ilyen borotva hosszabb ideig megőrzi éles tulajdonságait, de az anyag keménysége miatt kevésbé rugalmas és kényelmes a borotválkozás. Ehhez némi készség kell.

A szénacél a legnépszerűbb az iparban, és a legnépszerűbb az egyenes borotva kiválasztásakor. A penge ezen változata rugalmas és könnyen szerkeszthető. Az előnyben részesítés és az elterjedtség ellenére az ilyen típusú pengének hátrányai vannak. Törékenységként és korrózióra való hajlamként jelennek meg.

Az első egyenes borotva kiválasztásakor a szénacélt kell előnyben részesíteni. De érdemes megfontolni, hogy mindegyik gyártónak megvan a maga összetétele, és a teljesítmény minősége változhat jobb és rosszabb értelemben is..

Ha az alapok megengedik, vagy exkluzív ajándékra van szüksége - a damaszkuszi acélból készült egyenes borotva kiválasztása lesz a legjobb megoldás. Egyébként egyes modellek nagyon exkluzívak lesznek. Ide tartoznak a Boker gyártó damaszkuszi acélból készült borotvái, de az ára meglehetősen magas, és modellenként körülbelül 1000 dollár lesz.

Anyag kezelése

Mindez ízléstől és preferenciáktól függ. A legolcsóbbak műanyagból készülnek, a legdrágábbak értékes fafajokból, állatcsontokból stb. A legszokatlanabb, amelyet webáruházunkban mutattak be, egy mamut agyar (Dovo Mammut) anyagával.

Kilátás a mamut elefántcsont fogantyújáról - Dovo Mammut.

Gyártók

A választék széles, de az igazán jó minőségű borotvákat a Dovo vagy a Boker (Németország), valamint a Thiers-Issard (Franciaország) márkák készítik..

Kis videó egyenes borotva gyártásáról, érdekes, érdemes megnézni!

Egyenes borotvák

Az egyenes borotva igazi férfi kiegészítő, amely már régóta büszke a helyére online áruházunkban. Egyre több férfi választja ezt a borotválkozási módot. Ma örömmel hívjuk fel a figyelmét a "DOVO" Solinger cég termékeire, az Ön ízlésének és pénztárcájának széles választékával. A DOVO termékeket szénacélból gyártják, összetett technológiai eljárással, beleértve kovácsolást, kioltást, fúrást, csiszolást, kikészítést és összeszerelést. Tanácsot kaphat és megrendelést adhat a +7 (495) 260-10-25 telefonszámon, vagy önállóan a weboldalon, kitöltve a mezőket koordinátáival. A menedzserrel való egyeztetés után megrendelheti kedvenc opcióját szállítással vagy átvételsel.

Megoldja azt a problémát, hogy hol lehet egyenes borotvát vásárolni? Üzletünk bármikor széles választékot kínál - igyekszünk minden termékből készletet tartani elegendő mennyiségben, hogy lehetőséget biztosítsunk a kívánt másolat gyors megszerzésére. A költségek 4565 rubelből indulnak, és ennél az összegnél kiváló minőségű márkás terméket kap. Tudja, hogyan lehet még olcsóbban beszerezni? Ehhez látogasson el irodánkba és csökkentse a szállítási költségeket. Ha erre nincs időd, futárszállítást biztosítunk Moszkvában a Moszkvai körúton belül, az Ön számára megfelelő időben és helyen. Az értékesítés Oroszország régióiba közlekedési vállalatok segítségével vagy postai úton történik.

Egyenes borotvák borotválkozáshoz és vágáshoz

Névjegyek

Vállalat

 • Vásárlói vélemények
 • hírek
 • Névjegyek

Információ

 • Szállítási feltételek
 • Csere és visszatérés
 • Használati feltételek

fizetési módok

Online vagyunk

 • Kapcsolatban áll
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Elavult böngészőt használ. Kérjük, töltse le teljesen az új böngészőt, vagy aktiválja a Google Chrome Frame alkalmazást a webhely összes funkciójának használatához.

Egyenes borotvák

Az egyenes borotvák helyettesítették a tengeri kagylókat és az obszidián késeket. Ez a fém felfedezése után történt. Most az üzletek polcai tele vannak különféle többlapos gépekkel, valamint elektromos nedves és száraz borotválkozó gépekkel. De a közelmúltban nem volt egyenlő egy téglalap alakú, kihegyezett fémdarab borotvájával.

Jelenleg a "félelem" nem vezető a maga területén, de azok, akik tiszteletben tartják a hagyományokat és nem akarják a szőrtelenítést rutinná alakítani, kétségtelenül ezt az eszközt választják. Ez egy tartó, amelynek penge visszahajtható, és gyakran cserélhető. Divatos fodrászatban érezheted őket működés közben..

Az egyenes borotvák előnyei

Az első és legfontosabb előny a simaság és a hibátlanság, amelyet más típusú gépekkel nem lehet elérni. De ehhez tapasztalatra van szükség, ne csüggedjen, ha eleinte tökéletlen eredmény születik. A "tudatosság" tökéletes az érzékeny, irritációra hajlamos bőr számára, mivel a használatból eredő sérülések aránya minimális (megint a munka képessége). Ugyanolyan fontos kritérium a hatékonyság, mert a borotva nem igényel cserélhető kazettákat, emellett nagy a kopásállósága is..

Online áruházunkban kiváló minőségű és tartós borotválkozási kellékeket vásárolhat megfizethető áron. A szállítás Oroszországban és a FÁK-országokban történik.

Borotva értékelés

Annak ellenére, hogy az emberiség erős fele számára az arcszőrzet feleslegének elleni küzdelemben innovatív találmányok jelennek meg, az egyenes borotvák nem veszítik el helyzetüket. Sok férfi, aki megtanulta a kezelésüket, nem hajlandó előnyben részesíteni az arcápolás egyéb módszereit, mert a "félelem" garantálja a minőségi eredményt.

Egyenes borotva története

Az egyenes borotva feltalálása a Kr. E. Periódushoz kapcsolódik - ezt a funkciót elsőként egy kőkaparó látta el. A katonákat le is borotválták a hajukról, ami nem engedte, hogy az ellenség megragadja őket a csata során. Így megjelent a borotvált arc divatja - kezdték civilizált ember jelének tekinteni. A szakáll nélküli törzseket barbárnak kezdték tekinteni.
Az idő múlásával a borotva többször megváltoztatta az alakját, de kialakítása változatlan maradt. Az akkori fodrászatban veszélyes borotvát használtak széles körben a szőr eltávolítására, csak tapasztalt fodrász tudta kezelni ezt az eszközt. Amíg a 18. században nem találták fel a személyes borotvát, addig a francia Jean-Jacques Perret fából készült burkolatot adott az éles pengéhez. Ezt követően a "félelem" csak a tervét változtatta meg.

Egyenes borotva kialakítás

Az eszköz megjelenése nagyon egyszerű - ez egy fogantyú és egy penge, amelyeket szegecs köt össze. Ennek ellenére a világ legjobb egyenes borotvái műalkotások. A fogantyú védő funkcióval rendelkezik a kés élességének sérülése és elvesztése ellen. Fa, műanyag, valamint állat szarvából vagy csontjából és egyéb anyagokból készül.
A borotva "lelke" a penge. Hálóból, nyakból és lófarokból áll. A nyak (Earl) belső oldalán van egy perforált hullám, amely megakadályozza a vágásokat. A penge vágóélre, hátra, fejre és sarokra oszlik. A modell leírásában a törtekben szerepel egy érték, ami a penge szélességét jelenti (hüvelyk nyolcadik hüvelykében mérik). Egy kezdő számára, hogy ilyen eszközt használjon, a legjobb választás a "félelem" penge szélessége 5/8.
A lapátok szélességének konkávitása szintén törtrészekben van feltüntetve: lehet egyszerű, teljes és mély sugárú horonnyal (1/2 vagy 1/4, 1/1). A homorúság mértéke határozza meg a vágóél alakját: minél nagyobb, annál könnyebb vágni a pengét, és kevesebb élesítésre van szükség. Bármilyen "félelmet" az egész síkkal korrigálnak, ugyanakkor fontos, hogy az élezési szög 12 fok legyen.

Borotva értékelés

A férfiak preferenciái ezen a területen szigorúan egyéniek, de vannak olyan időkben bevált gyártók, akiknek termékminősége kétségtelen. Ide tartoznak: Dovo, Thiers-Issard, Timor, Feather. A világ leghíresebbjei Solingen városának mesterei, akiknek sikerült énekes borotvákat létrehozni. A "félelem" számos más gyártója mellett kitűnt a pengék élezésében jártas tudás terén.

Szerszámokkal borotválva zúgó suhogás hallatszik, amiért énekeseknek hívták őket - ezek a minőségi mércék minden "veszélyre". Ez a város adta a világnak a Timor és a Dovo márkákat. A borotva kiválasztásakor a gyártó minősítése fontos szerepet játszik, mivel a vezető gyártók betartják a kompromisszumok nélküli termékminőséget..
A legnépszerűbb "fenyegetések" TOP-5 a következőképpen néz ki:

Penge szélessége

Előnyök

1. Veszélyes borotva Dovo, fogantyú - gyöngyház utánzata, 5/8 ", 1/1

celluloid gyöngyház utánzattal

100% szénacél (visszaállítja eredeti alakját)

ideális paraméterek, hatékony és kényelmes borotválkozási folyamat, a termék stílusos megjelenése

2. Thiers-Issard borotva, fogantyú - vörös gyémántfa, 5/8

vörös gyémánt fa

szénacél С135

levágja az összes szőrt a gyökérnél, a fa dombornyomás védi a csúszástól, könnyen használható

3. Borotva veszélyes Dovo, fogantyú - ébenfa, 5/8 ", 1/2

100% szénacél (visszaállítja eredeti alakját)

kiváló élezés, kiváló vágási tulajdonságok, stílusos megjelenés

4. Egyenes borotva Timor 309 5/8

szénacél 309

szoros borotválkozást, könnyű mozgást biztosít

5. Borotva borotva Erbe, fogantyú - olajfa, 4/8 hüvelyk

bio olajfa

egészen alulról levágja a szőrszálakat, könnyen csúszik, nem okoz pirosságot és irritációt

Miért választják a férfiak az egyenes borotvákat

Az Opaskamnak versenyeznie kell az elektromos készülékekkel, amelyek a múlt század 70-es éveiben vonzták a piacot, és nem csak. A kézi borotválkozó eszközök divatja a múlt század 80-as évek végén kezdődött, amikor a Dovo különleges, stílusos és kényelmes kiegészítőként kezdte őket elhelyezni. Az egyenes borotva használata nem tűri a kapkodást - a férfinak meg kell állnia és szinte meditatív állapotba kell süllyednie.
Ezenkívül a kéziszerszámoknak számos gyakorlati előnyük van:
• a borotválkozás minősége sokkal jobb, mint a gép;
• bármilyen kozmetikai termék használható;
• ha rendelkezik hozzáértéssel - az eljárás gyors.

A "tudatosságot" stílusos divateszköznek tekintik, amely brutalitást kölcsönöz a képnek. Vannak azonban hátrányaik is - még a férfiak legjobb borotvája is bizonyos készségeket igényel a kezelés terén, és könnyen megsérülhet..

következtetések

Egyenes borotva vásárlása jó nevű gyártótól nagyszerű választás ahhoz, hogy stílusát és férfiasságát adja férfinak. Egy jól ismert márka kiváló minőségű eszköze könnyen használható, sima borotválkozással tetszik és hosszú évekig szolgálhatja a tulajdonosot. Borotvát vásárolhat ajándékba - egy férfi biztosan értékelni fogja az ilyen gondozást.

Egyenes borotva, T-borotva vagy kendő - mit válasszon?

Egyenes borotva

Ez a legrégebbi borotvatípus az ókor óta létezik: a rómaiak hasonló borotvákkal szoktak borotválkozni. A 20. század közepén az egyenes borotvák végül utat engedtek a T alakú borotváknak, amelyeket az elsővel ellentétben "biztonságosnak" neveztek. A mai borotvák, vagy pengés borotvák, esztétikák és különleges, elegáns borotválkozás. A tökéletesen sima bőr igazi rajongói és a hedonisták választják őket, akik élvezik a borotvával való ápolás és borotválás folyamatát..

Az egyenes borotvának tagadhatatlan előnyei vannak, amelyeket más típusú borotvák még nem tudtak kínálni:

Tartósság

A félelem az elkövetkező évtizedek befektetése. Ha rendelkezésére áll egy minőségi penge, és tudja, hogyan kell gondoskodni róla, akkor nem kell valami jobbat keresnie: a borotválkozás tisztasága, a folyamat érzése és az után jelentkező irritáció hiánya csak a technikájától függ. És egy kis smink.

Tisztább borotválkozás és hosszabb eredmények

A helyesen és élesen kihegyezett borotva egy mozdulattal vágja le a hajat, teljesen anélkül, hogy károsítaná a bőrt vagy irritációt okozna: fontos, hogy a hajat levágják, és a bőr csak útmutatásként szolgál a penge mozgásához. Ha a borotválkozási technikája már megvan, a hajat a gyökérhez közelebb nyírjuk, mint bármely más borotválkozó eszközzel, ami azt érzi, hogy a haj lassabban növekszik. Nem, nem lassabban nőnek, de hosszabbak, mert te lejjebb vágod őket..

Bármilyen hosszú hajra alkalmas

A hosszú sörték kezelésében nem túl jól használható T-rudas vagy kazettás gépektől eltérően a félelem nem igényli a szakáll előzetes lerövidítését. Egy rusztikus szakállú férfit egy mozdulattal szakáll nélküli angol úriemberré alakíthat.

Kicsit az egyenes borotvák hátrányairól

Hogyan lehet, hogy mindezen előnyök mellett az egyenes borotva elvesztette népszerűségét a biztonsági borotvák előtt? Először is, megváltozott a férfi életritmusa. Ne feledje: a borotválkozás korábban olyan esemény volt, amelynek során egy férfi fodrászhoz ment (vagy egy fodrász egy gazdag klienshez). A huszadik század eddig ismeretlen dinamizmust hozott az ember életébe. És amikor a századfordulón Gillette biztonságos gépekkel állt elő, maga a valóság szorította őket a piacra: az első világháború mindennapi életében a férfiakat megtanították borotválkozni t-borotvákkal. A borbélyhoz való menést otthon gyors borotválkozás váltotta fel, és otthon az egyenes borotvák nem mindig kényelmesek és indokoltak számos hiányosságuk miatt, amelyeket azonban az igazi rajongók körében nem tartanak ilyennek:

Az egyenes borotva drága

Egy jó félelem, amely megkönnyíti a borotválkozást, az azonos márka T-rúdjának körülbelül tízszeresébe kerül. A Dovo - a ma legnépszerűbb és legolcsóbb borotvagyártó - legolcsóbb modelljei 120 eurónál kezdődnek. A damaszkuszi acélborotvák 1000 eurónál kezdődnek. Ezenkívül az egyenes borotvát hagyományosan élesítővel, hevederrel és öltöző krémmel használják. A "on the stream" szalonban végzett munka esetén a borotva és a kiegészítők magas ára kritikátlan tényező, de otthoni használatra nem mindig tűnik indokoltnak.

Az egyenes borotva veszélyes

Borbély olyan szakember, aki naponta tucatnyi férfit borotválkozik. Otthon nehéz elérni ugyanazt a csiszolt, helyes mozgást, az egyenes borotva komoly borotválkozási készséget igényel. De nem az a veszély, hogy elvágja magát. Az egyenes borotvapengének mindig nagyon élesnek kell lennie. Ezért, ha rajtad kívül van valaki a házban, a borotvát olyan helyen kell tárolnia, amelyhez a háztartás többi része nem fér hozzá..

Az egyenes borotvát nehéz tisztítani

A borotva használata nagyon szeszélyes: csak puha ruhával kell letörölni, a szélének megérintése nélkül; semmiképpen sem érintheti meg a hegyét ujjaival, papírjával vagy ruhájával; nem tárolható magas páratartalom mellett, és a rosszul letörölt pengék korrodálódnak; tökéletlen élezési technikával a vágóél gyorsan használhatatlanná válik; csak speciális élezőkkel lehet élesíteni a borotvát, és semmi esetre sem késmarókkal; stb..

Az egyenes borotvát nem szabad kézipoggyászban hordani

Igen, a pengét a repülőgép feladott poggyászában kell ellenőrizni. Végül is hideg fegyverek. Az utazás során más borotva opciót kell választania.

Az interneten elterjedt egy mítosz, miszerint vannak egyenes borotvák cserélhető pengékkel. Valójában shattokról beszélünk, amelyeket az alábbiakban tárgyalunk. Ne feledje, hogy nincsenek egyenes borotvapengék. Ha a félelem pengéje használhatatlanná vált és nem szerkeszthető, akkor sajnos új borotvát kell vásárolnia.

Az összehasonlíthatatlan légkör és a minőségi borotválás érdekében az egyenes borotvák rajongók. Ha egyenes borotva mellett dönt, de nem akar részletezni, akkor válasszon európai márkákat: Dovo-Solingen, Thiers-Issard, Muehle. Kerülje a kínai borotvákat és a 120 eurónál olcsóbb borotvákat: az alacsony építési minőség miatt az eszköz használata kényelmetlen lehet (a fogantyú lóg, a forma nem ergonómikus stb.), És a fém alacsony minősége miatt a penge már az első borotválkozáskor unalmassá válhat. Nagyon gyakran a kínai pengék egyáltalán nem élesíthetők, és szó szerint eldobhatók..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

12 legjobb sampon sárga hajra

* A legjobbak áttekintése az expertology.ru szerkesztősége szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak, és nem szolgál vásárlási útmutatóként.

Házi hajcsavarók

A modern stílusformák hatalmas mennyisége ellenére a hajcsavarókat továbbra is a kecses fürtök létrehozásának legnépszerűbb és legegyszerűbb módjának tekintik. Ma a gyártók ezeknek az eszközöknek meglehetősen széles választékát kínálják.