Legfontosabb / Kiegészítők

Brasil cacau

Kiegészítők

Az oldal Brasil Cacau termékeket tartalmaz a professzionális hajápoláshoz és helyreállításhoz. Ennek a brazil márkának a keratinja biztonságos, természetes összetevőkön alapuló gyógymódnak bizonyult.

 • 1
 • 2
 • 3

Hogyan működik a keratin hajegyenesítés Brasil Cacau (Brazil kakaó)?

 1. Újraéleszt és újraéleszt stressz, foltosodás, elszíneződés vagy rossz curling után.
 2. Pótolja az "építőanyag" hiányát, porózus szerkezettel, a törékenységre való hajlammal.
 3. Véd a hasított végek ellen.
 4. Finoman ápolja, táplálja, hidratálja, egészséges ragyogással tölti el.
 5. Kisimítja, tükrös fényt ad.

A szabadalmaztatott készítmény keratinon, kakaóvajon, aminosavakon kívül D-panthenolt tartalmaz. A hatás legfeljebb hat hónapig tart.

Mit tartalmaz a Cadevue Keratin Brazil Cocoa készlet?

 • Mélytisztító sampon.
 • Aktív készítmény a keratin egyengetéséhez.
 • Mély hatású maszk.

Mindhárom terméket megvásárolhatja az online áruházból készletben vagy külön-külön. Ez azért kényelmes, mert a sampon, a keratin és a maszk nem fogy el egyszerre, a haj típusától és porozitásától függően. Kínálunk mintákat három 100 ml-es termékkészlet formájában is, hogy tesztelhesse a terméket, és miután megbizonyosodott annak minőségéről, rendeljen nagyobb mennyiséget (250, 500 vagy 1000 ml mindegyik termékből)..

A termékcsalád magában foglalja az egyedülálló ECO Keratin Professional szériát is, amely egyesíti a ciszteináció és a keratin kiegyenesítés hatásait.

Brasil Cacau - ár Szentpéterváron

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a Cadiveu Brasil Cacau márkával, és vásároljon elit kozmetikumokat Szentpéterváron, vonzó áron. Ez a gyártók közvetlen szállításának és azonnali értékesítésnek köszönhetően vált lehetővé hosszú tárolás nélkül. Áraink 20-30% -kal alacsonyabbak, mint a hasonló termékeket forgalmazó szalonokban.

Az online áruházban történő vásárlás azért is előnyös, mert ingyenes szállítást kínálunk, promóciókat hajtunk végre és kedvezményeket adunk. Vonzó feltételeket teremtettünk mind azok számára, akik éppen felfedezik a brazil keratinokat, mind a szépségszalonok számára, és azok számára, akik már régóta használják a legendás brazil kakaósort..

Ha érdekli a Brasil Cacau Keratin Professional sorozat, a brazil márka luxuskozmetikumait megvásárolhatja Szentpéterváron a HairLuxe online áruházban. Rendeléseket szállítunk Oroszország bármely városába. Válassza ki a kívánt termék mennyiségét, elfogadható szállítási és fizetési módot. Garantáljuk az egyes termékek hitelességét és a tanúsítványok rendelkezésre állását.

Brasil Cacau - keratin, fehérje egyengető, otthoni ápolás

A Cadiveu Professional a legismertebb brazil márka a brazil keratinegyengetés területén, és a világ több mint 45 országában képviselteti magát. Az eszközöket híres stylistok és hírességek használják. E márka termékeit a szépségipar legrangosabb kiállításain mutatják be, például: Cosmoprof Las Vegasban (USA), Cosmoprof Bolognában (Olaszország), Beauty World Dubajban (Egyesült Arab Emírségek), Hair Brasil Sao Paulóban (Brazília).

FEJLETT CÉG

Munkájának eredményeként olyan egyedi, innovatív Kadivu termékeket hoztak létre, amelyek képesek bármilyen szerkezetet helyreállítani, kiegyenesíteni anélkül, hogy kellemetlen szagok lennének! Ez egy úttörő vállalat, amely kizárólag környezetbarát alapanyagokat és technológiákat használ. Minden termék természetes összetevőkből áll, ezért nem veszélyes a fogyasztókra. A vállalat törődik a környezettel: törekszünk a hulladék csökkentésére, a csomagolások újrahasznosítására. Emellett aktívan részt vesz társadalmi projektekben, és nem teszteli a termékeket állatokon.

CADIVEU CACAU

A Cadiveu Professional folyamatosan keresi iparának legújabb élvonalbeli fejlesztéseit. 2010-ben a cukornád-ciszteint elkülönítették, és először természetes kiegyenesítő szerként használták. 2011-ben a vállalat olyan innovatív hatóanyagot állított elő, amely helyreállítja a hajat, és hatással van annak hullámos vagy egyenes szerkezetére is. Ez egy exkluzív AminoPalm ® termék, aminosavakból és brazil pálmaolajból áll. A bőrgyógyászati ​​tesztek megerősítették magas hatékonyságát, ezért az AminoPalm igazi forradalom a szépségszalonokban szerte a világon.!

CADIVEU BRAZIL CACAU KERATIN - HOGYAN MŰKÖDIK?

A keratin kiegyenesítése minden típusú hajra alkalmas, intenzíven helyreállítja a szerkezetet, növeli annak rugalmasságát. Telítődik keratinnal, miközben védőréteget hoz létre a fehérjéből. Véd az elektromosságtól. A Cadevue bármilyen hullámzási fokú szálat képes kiegyenesíteni - a kissé hullámosaktól az afro-fürtökig! Szuper erős egyengetés még durva, rakoncátlan haj esetén is.

A hajszerkezetbe behatolva a legkisebb keratinmolekulák belülről töltik meg őket, miközben oldhatatlan, a természeteshez hasonló keratint termelnek. Ennek eredményeként a fürtök nemcsak simulnak, hanem mintha újjászülettek volna, visszatérve az előbbi fényességhez, szépséghez, lágysághoz!

Kakaó, cukornád kivonatokat, vitaminok és ásványi anyagok komplexét, kakaóvajot, hidrolizált keratint, panthenolt tartalmaz.

EGYENESÍTŐ CADIVEU - ELŐNYÖK

- Az eljárás után másnap élvezheti a hatást! Nincs több várakozási nap - mossa, formázza, formázza a haját, végezzen mindenféle frizurát és élvezze az egészséges, fényes, sima szálakat!

- bármilyen szerkezetű haj rendkívül erős kiegyenesítése - még a legkeményebb fürtök is elképesztő simaságot kapnak!

- a haj szerkezetének intenzív helyreállítása. A keratin táplálja a kutikulákat az üregek kitöltésével és a sejtek regenerációjának elősegítésével.

- A fehérje védelmet nyújt a hajnak olyan káros külső tényezők ellen, mint a hőkezelések, nedvesség, szárazság, hideg vagy szél, napsugarak.

- nagyon gazdaságos! Például egy 1000 ml-es készlet elegendő 16-20 eljáráshoz..

- kumulatív hatása van! Ez azt jelenti, hogy a készítmény minden további alkalmazása megnöveli az eredmény megőrzésének időtartamát a hajon..

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

1. lépés

Mosson hajat kétszer-háromszor CadiveuCacau mélytisztító samponnal, miközben masszírozza. Mosás után NE használjon kondicionálókat vagy hasonló termékeket..

2. lépés

90% -ban szárítsa meg hajszárítóval, mérsékelt körülmények között.

3. lépés

Vegyen fel kesztyűt, alaposan rázza fel a keratinpalackot, és öntse a szükséges mennyiséget egy tálba.

Hozzávetőleges fogyasztás (a haj sűrűségétől is függ):

a vállakon - 40-70 ml

vállpengékig - 70-90 ml

a derékig - 90 ml-től

Figyelem! Legalább a feltüntetett mennyiséget használja. Kevesebb vegyület használata vaskárosodást okozhat.

Ossza szét a haját 4 részre. A fej hátsó részétől kezdve óvatosan vigye fel ecsettel, elkerülve a bőrrel vagy szemmel való érintkezést. Keratin felvitele során lépjen hátrébb 1 cm-re a gyökerektől.

Miután ecsettel felvitte a kompozíciót a szálra, gyakori fésűvel terítse el a kompozíciót a szálon, különös figyelmet fordítva a végekre és eltávolítva a felesleges forrásokat.

Miután az összes hajat feldolgozta, fésülje át újra egy fésűvel, eltávolítva a felesleges összetételt. Nem lehet túl sok!

Ne alkalmazza újra a keratint a már megszárított kezelt hajra, mert ez nem hoz eredményt és zsíros hatáshoz vezet.

Hagyja a készítményt 30 percig az expozíció érdekében. Ezt követően ne mossa le.

4. lépés

Állítsa a hajszárítót közepes hőmérsékletűre vagy hideg levegőre. Telepíthet ventilátort is az ügyfél számára, hogy megakadályozza a termék füstjének bejutását az ügyfél arcába. Tegyen kesztyűt. Az ecset segítségével a fej hátsó részéből kiindulva szárítsa meg a haját, mint mindig. A hajszárítót mindig tartsa távol a kliense arcától, hogy elkerülje az illat vagy gőz közvetlenül az arcra jutását. 100% száraz.

5. lépés

Ebben a szakaszban szüksége lesz egy vasra, amely fenntartja a 230 ° C-os fűtési hőmérsékletet (a hőmérséklet fontos a polimerizációs folyamat szempontjából), és egy finom fésűre. A gőzök közvetlenül az arcba való behatolásának csökkentése érdekében ugyanúgy bekapcsolhatja a ventilátort, mint a 4. lépésben. A kesztyű eltávolítható. Ossza szét a haját 4 nagy részre. A fej hátuljától kezdve nagyon vékony szálakkal kezdje. Ne feledje, hogy minél vékonyabb a szál, annál jobb a minőség. Finom fésűvel vegye fel, majd kövesse 230 ° C-ra melegített vasalóval. Javasoljuk, hogy gyorsan menjen - az ismétlések száma előnyösebb, mint a vasalási késleltetés. Minden szálat 7-10-szer adjon át.

6. lépés

Öblítse le hűvös víz alatt 5 percig sampon nélkül. Vigye fel a Deep Konditioning Mask-ot 10 percig. Mossa le a maszkot és a stílust. Terhesség, szoptatás és 16 évesnél fiatalabb gyermekek esetében nem ajánlott az eljárást elvégezni.

★ Keratin egyengető Cadiveu Brasil Cacau ★

üdvözlök mindenkit!
A keratinnal kapcsolatos gondolatok sokáig meglátogattak, miután megvizsgáltam az összes előnyöt és hátrányt, úgy döntöttem, hogy otthon végzem az eljárást.
Az újév után a haj vékony végeivel felidegesített, én pedig 10 cm-es hajjal elváltam. Éppen ezért a decemberi maratonon nem volt beszámoló bejegyzés, nem volt sem vágy, sem energia annak megírására. A helyzet egyfajta "haj kétségbeesésbe" taszított, abbahagytam a hajam hosszát, valamikor el akartam vágni a teret. Ugyanakkor megértettem, hogy egy ilyen elhamarkodott döntés aligha fog tetszeni nekem, és úgy döntöttem, hogy megpróbálom megmenteni a helyzetet..

Ezután a különféle eljárásokról sok véleményt olvastak újra. A keratin jó lehetőségnek tűnt számomra, imádom az egyenes hajat, és ez az egyetlen esély arra, hogy az arc körüli rövidebb szálak vad szakaszát felfüggesztem anélkül, hogy elvágnám. Tökéletesen megértem, hogy "rabjaik" a keratinnak, de biztos vagyok abban, hogy az én esetemben az agyam érvényesülni fog, és időben leállok.

Miért pont ezt a kompozíciót választottam??

 • Sok más formulával ellentétben a Cadiveu után azonnal lemoshatja a haját.
 • A készítmény durva, göndör hajra alkalmas, ezért erős.
 • Sok jó értékelés.
 • Megvásárolhatja a szükséges mennyiségű mintát.

A gyártótól:

A háromlépcsős eljárás lehetővé teszi a haj szerkezetének helyreállítását, a kutikula réteg feltöltését a hatóanyagok segítségével, a haj tökéletes egyenes, sima, fényes állapotát.

Mélytisztító sampon - Anti Residue sampon

Mélyen tisztítja és kinyitja a haj kutikuláját, ami megkönnyíti a hatóanyagok behatolását. Erősen lúgos - 9,0.

Az SHGO illata édes, szalonos, ugyanakkor nem kifejezett.

A gyártó azt javasolja, hogy kétszer mosson hajat. Először sampont kell alkalmaznia mind a gyökerekre, mind a hosszúságra, majd azonnal öblítse le. A második alkalommal a sampont csak a hosszúságra kell felhordani, a gyökerektől 1-2 cm-re visszahúzódni, és 2-5 percig hagyni. Az expozíciós idő a haj szerkezetétől és vastagságától függ, 5 percig tartottam, hogy biztos lehessek benne. Mosás után ajánlott haját hajszárítóval szárítani, fésülés nélkül. Így nézett ki a hajam mosás és szárítás után:

Ezután el kell osztani a hajat 4-6 részre, és klipszekkel rögzíteni.

Termikus rekonstrukció - Brazil termikus rekonstrukció

Természetes simító hatást eredményez az egészséges, egyenes és fényes haj számára.

A kompozíciót ecsettel kell felvinni egymás után, 2 cm-re visszahúzódva a gyökerektől. Néhány más keratinegyengető vegyületet körülbelül fél órán át hagyni kell a hajon ülni szárítás előtt. A Cadiveu Brasil Cacau alkalmazását követően azonnal levegőn szárítható.

Mindannyian hallottunk már a keratin egyengető készítmények csípős szagáról. Az üvegben lévő Cadiveu klasszikus rózsaszínű gumiszagú. Alkalmazásakor az illata természetesen csípős, de nem erősebb, mint az olcsó ammóniafesték. Az áttekintések leírták azokat a borzalmakat, amikor a lányok orvosi maszkokban, az erkélyeken alkalmazták a kompozíciót, és mégis megfulladtak. Nekem minden simán ment, a szag csak az alkalmazás szakaszában van jelen. Szárításkor és egyengetéskor nem volt szaga.
Szárítás után egyenesítse ki a hajat szálanként vasal. A hőmérséklet változó:

- Normál, sűrű, durva, egészséges haj - 230C;
- Sérült, elszíneződött, érzékeny, vegyszer után. fürtök, vékonyak - 170C-200C. A hajkárosodás mértékétől függően.

Feszesítő maszk - mély kondicionáló maszk

Táplálja és hidratálja a hajat anélkül, hogy lemérné.

Az illata édesebb, mint a samponé, de nem is kifejezett.

A kiegyenesített hajnak 5 percig hűlnie kell. Ezután meg kell nedvesíteni őket vízzel, óvatosan nyomja ki és alkalmazza a maszkot, hagyja 20 percig. Javasoljuk, hogy sampon nélkül mossa le a maszkot. Sok más készítmény után nem moshat hajat 72 órán át, míg a Cadiveu-nak nincsenek tabujai a mosásról. Ugyanez vonatkozik a hajtűkre, a kapcsokra, a farokra stb..

Haj az eljárás után:

Nem számítottam tükörszerű fényre és tökéletesen sima hajra, de a hajam bizonyosan kiegyenesedett. A tippek puhák és szilárdak. Különösen örülök az arca végül egyenletes szálainak.
Örülök az eredménynek, és remélem, hogy a keratin teljes kimosása után a haj nem romlik.

2 hónappal az eljárás után:

Mondhatom, hogy a haj minősége nem romlott, a szakasz nem nőtt, a fotón a haj elég tisztességesnek tűnik undorító íny, mint az életben. Azt tervezem, hogy a kompozíció többi részét az elülső szálakon fogom felhasználni, majd elfelejtem a keratint. Szeretnék kipróbálni valami újat a "szulfátos" ellátásból, valamint visszatérni az olajmaszkokhoz.
Költség: 50/50/50 ml - 1300 rubel.
1/1/1 l - 19000 rubel.


Mindenki tudja, hogy a keratin hajmosásához szulfátmentes samponokat kell használnia, az ápolás többi része nem annyira alapvető. A következő eszközöket választottam:

 • Matrix Biolage R.A.W. sampon és balzsam Táplál.
 • Kaaral méhpempő krémmaszk.
 • L'Oreal Elseve rendkívüli hajolaj.
 • Szereplők: L'Oreal Professionnel Mythic Oil és Constant Delight 12 az 1-ben.
A következő bejegyzésben mesélek a Matrixról..

Köszönöm a figyelmet!
Szép és vastag hajat kívánok mindenkinek!

Brasil cacau

A szakasz nem található.

A statisztikák szerint a fürtök minden második vagy harmadik gyönyörű tulajdonosa sima, nem bolyhos hajat akar. Ilyen vágyak miatt találták ki a keratin kiegyenesítését. Ez nemcsak megszabadul a nem kívánt fürtöktől, hanem egészséges megjelenést kölcsönöz a hajának, eltávolítja a statikus elektromosságot. Az eljárás meggyengült, vékony és száraz hajú lányok számára is elvégezhető..

Mi a keratin hajegyenesítés?

A keratin hajegyenesítés egy olyan kezelés, amelynek célja a gubancok mosása, a túlzott bolyhosodás és a sérült fürtök leküzdése. A keratin mélyen behatol a hajoszlopokba, hasznos anyagokkal táplálja a hajat, lezárja a ráncot, pikkelyeket és réseket a fürtök szerkezetében. Az eljárás után a haj erősebbé, rugalmasabbá, engedelmesebbé válik, gyönyörű, egészséges megjelenést kölcsönöz és megszünteti a túlzott bolyhosodást.

Brazil hajkiegyenesítés Cadiveu Brasil Cacau

Az egyik legnépszerűbb hajkiegyenesítő termék a Cadiveu Brasil Cacau. A készlet 3 komponensből áll:

 • Sampon, amelynek célja a haj előkészítése keratinnal való feltöltésre;
 • Maga a keratin;
 • Feszesítő maszk fürtökhöz keratinnal.
 • a fürtök élénkek, szépek és ápoltak;
 • az eljárás időtartama átlagosan 3 hónap;
 • egészségre és hajra biztonságos összetétel;
 • eltávolítja a fluffitást és a statikus elektromosságot;
 • a keratinizáció megvédi a fürtöket a külső környezet kémiai hatásaitól;
 • megkönnyíti a formázást;
 • gazdagítja a hajat, behatol a mélybe;
 • erősíti a hajat, rugalmasságot ad.

Keratin cadiveu brasil cacau-t weblapunkon vásárolhat készletként és egyenként is. Online keratinboltunkban különböző méretű készleteket találhat, akár próbára, akár szalonkezelésekre.

Hogyan kell vásárolni?

Keratin hajra vásárolható Moszkvában a "Cadiveu professional" hivatalos weboldalunkon, vagy megrendelhet szállítást Oroszország bármely városába az orosz posta segítségével.

Még mindig kétséges, hol lehet megvásárolni a legjobb keratint a haj kiegyenesítéséhez? 10% engedményt készítettünk Önnek, teljes előleggel. Itt keratin készletet vásárolhat, az árak az egyes termékek alatt vannak feltüntetve.

Keratin hajkiegyenesítést vásárolhat most weboldalunkon, legfeljebb 5 percet töltve. Válassza ki a kívánt termékeket, válassza ki a fizetési módot, a szállítási módot, írja be az adatokat, kattintson a "fizetés" gombra.

BRASIL CACAU

A brazil hajsimítás Brasil Cacau keratinnal egy általános háromlépéses folyamat a teljes hajregeneráláshoz és gyógyuláshoz. Brasil Cacau - hő hatására helyreállítja a hajat, a keratin a haj simaságát, fényét adja, véd a szárazságtól és a hullámosságtól. A vonal természetes alapanyagokból készül, nem tartalmaz formaldehidet és parabéneket. Ez egy biztonságos eljárás, amely minden hajra érvényes..

JELZÉSEK:

Súlyos fodros, fodros, merev, rakoncátlan, színezés vagy bármilyen más kémiai hatás okozza a haj károsodását.

AKTÍV ALKATRÉSZEK:

A Brasil Cacau hajegyenesítő termékeket természetes összetevők alapján készítik, és a fő a brazil keratin. Nekik köszönhetően a haj mély helyreállításra kerül, sima és ápolt lesz, és csodálatosan fog kinézni.!

Sejtregeneráció, erősíti a kutikulát, erőt és természetes fényt kölcsönöz

Javítja a keratin borítás állapotát, ellátja az oxigént, elősegíti az új sejtek képződését

Helyreállítja, táplálja, puhítja és fegyelmezi a hajat

EREDMÉNY

Teljesen sima, hidratált, tökéletesen ápolt, tökéletesen egyenes, selymes és fényes hajjal 6 hónapig.

ELŐNYÖK

Nincs szükség expozícióra
Minden hajra alkalmas
Az eljárás egyszerű technológiája
Gazdaságos fogyasztás
Tartós hatás a gondozási vonal használatakor

Cadiveu brasil cacau - egy teljes hajegyenesítő felülvizsgálat

A tompa és élettelen tincsek korántsem ritkák. Különböző tényezők vezethetnek ilyen következményekhez, de a fő ok a keratin hiánya. A keratin egy olyan fehérje, amely sok aminosavat tartalmaz. Ez az alkotóelem az egyik legfontosabb az emberi test megfelelő fejlődésében. Ha valakinek hiányzik ez az anyag, és csúnya, hasított fürtök beszélnek erről, akkor azt keratin kiegyenesítés és helyreállítás segítségével kell pótolni.

A Keratin Cadiveu Brasil Cacau (cadevue keratin) megoldás a hajproblémákra. A brazil módszer biztosítja az eljárás szakszerű végrehajtását, hosszú távú hatását és mindegyikük szerkezetének javítását.

Sorozat áttekintés

Ennek a vonalnak számos tagadhatatlan előnye van:

 • Széles választék különféle típusokhoz (törékeny, színes, töredezett végű stb.).
 • Brazil termelés. Származási ország Brazíliát a világ legjobb keratingyártójának tartják.
 • Egyedülálló kompozíció. A kompozíció kétféle keratint tartalmaz, amelyek hasonlóak a haj szerkezetéhez.

A szálak professzionális kiegyenesítése több szakaszban történik, ehhez számos speciális eszközre van szükség. A brazil Cadiveu keratinegyengető sorozat tartalmazza a szükséges előkészületeket:

 • mélytisztító samponok;
 • mély kondicionáló maszkok;
 • keratin.

Az alapok megvásárolhatók egyenként vagy készletenként.

Működési elve

A keratinnal történő egyengetés hatásának elve a következő: egy 90% fehérjéből álló speciális kompozíciót visznek fel a fürtökre. A készítmény fennmaradó 10% -a tápanyagokat tartalmaz. A keverék összetétele a lehető legjobban hasonlít az emberi haj szerkezetére.

A keratin molekulák kicsiek, ami lehetővé teszi számukra, hogy kitöltsék a mérleg közötti helyet. Ez a folyamat javítja a megjelenést és az állapotot. Ezenkívül az eljárás megvédi a fürtöket a külső tényezők negatív hatásaitól..

A keverék felvitele után a hajat hajszárítóval sorban szárítják, majd vasalattal kiegyenesítik, amelynek hőmérséklete legalább 230 fok legyen. Ily módon forrasztják a hajmolekulákat. Az eljárás után a szálak simaak, selymesek és fényesek lesznek.

Keratin keverék Kadevyu biztonságos, mivel csak természetes összetevőket tartalmaz.

Fontos! Bármely keratin keverék formaldehidet tartalmaz, amely melegítéskor hajlamos elpárologni, ezért a biztonsági intézkedések magukban foglalják a maszkot mind az ügyfél, mind a fodrász számára az eljárás során..

Fotók előtt és után

Használati útmutató

Az eljárás megkezdése előtt a mester megvizsgálja a hajat, és meghatározza annak típusát és állapotát, majd kiválasztja a megfelelő összetételt. Ezután lépésről lépésre kezdődik a munka, amely a következőket tartalmazza:

 1. Tisztítás. A keratinegyengető eljárás elvégzése előtt mélytisztítást kell végezni. Ehhez egy speciális sampont használnak a Cadiveu sorozatból. A sampon hatása az, hogy összetétele mélyen behatol az egyes hajokba, és megtisztítja a kutikulát, ami ezt követően a lehető legnagyobb mértékben hozzájárul fehérjékkel való telítődéséhez..
 2. Szárítás. A keratint száraz hajra kell felhordani, ezért a fő eljárás megkezdése előtt a mesternek alaposan meg kell szárítania őket.
 3. Alkalmazás. A keratin készítményt a haj teljes hosszában alkalmazzák, csak 1 cm-re húzódik vissza a gyökerektől. Ezután hajszárítóval újra megszárítják..
 4. Igazítás. Ebben az utolsó szakaszban vasat használnak, amelyet 230 C hőmérsékletre melegítenek. A fodrász szálanként alaposan kiegyenesíti a hajszálat.

Az egyengetési folyamat 4-6 óráig terjed. Az eredmény mentésének időtartama ettől a fázistól függ. Az eljárás után a kliens rendkívül fényesen és selymesen kapja a haját.

Az eljárás utáni ellátás

Ha a keratinegyengetés után gondosan ápolja a haját, a hatás sokáig fennmarad. Ápolási szabályok:

 1. Az eljárás után nem mossa meg a haját, 3 napig összegyűjti egy fonatba, kontyba vagy farokba. Ezenkívül nem használhat hajtűt, viselhet szemüveget, sapkát stb. A hajnak 3 napig szabadnak kell lennie.
 2. A hajat szulfátot nem tartalmazó samponnal kell mosni.
 3. Lefekvés előtt nem szabad hajat mosni, de ha a haját egyik napról a másikra megmosták, alaposan meg kell szárítania hajszárítóval..

Figyelem! A keratin kiegyenesítése megengedett festett vagy fehérített hajon. A legfontosabb megjegyezni, hogy a kiegyenesítés két héttel a festés után elvégezhető. A hajat csak két hét múlva lehet festeni..

Hatás időtartama

A hatás mentése minden egyén számára. Mindez a haj szerkezetétől függ. Lehet, hogy valakinek egy hónap múlva szőrösödik a haja, míg valaki a 3-4. Hónapban korrigál.

Amint a haj sáncolni kezd, vagy az ágak és a haj töve csúnyának tűnik - korrekciót kell végrehajtania.

A szakemberek azt javasolják, hogy ne vegyenek részt a keratin kiegyenesítésében. A legjobb, ha az eljárást 3-4 hónap alatt legfeljebb 1 alkalommal ismételjük meg. Még jobb megoldás, ha egy jó fodrász látja, aki tanácsot ad, mikor kell korrekciót alkalmazni..

Ellenjavallatok

Mint minden eljárás, a keratin kiegyenesítésének is vannak ellenjavallatai, amelyek a következők:

 • szoptatás;
 • terhesség;
 • 14 év alatti gyermekek;
 • egyéni intolerancia.

Az allergiás reakciók elkerülése érdekében az egyenesítés előtt allergiás reakciót kell végezni. A vizsgálatot a bőrön végezzük a könyök belseje segítségével. A készítményt felviszik a bőrre, és 15 percig várják. Ha ez idő alatt a bőrpír nem jelenik meg, folytathatja.

Átlagos költségek Oroszországban

A keratinegyengető szolgáltatások költsége közvetlenül függ a felhasznált összetételtől és a fodrász tapasztalatától. A brazil kiegyenesítési technológia átlagos ára Oroszországban 5-15 ezer. A fajlagos költség függ a haj hosszától, állapotától, valamint az eljáráshoz szükséges összetétel mennyiségétől.

A szálak kiegyenesítésére is van amerikai módszer. Az ilyen eljárás ára 8-18 ezer rubel között mozog. Ezek az árak nem tartalmazzák a sampon és a balzsam használatát, amelyek szintén nem olcsók. Speciális samponokat, balzsamokat és maszkokat kell alkalmazni a kiegyenesítést követő első napokban. Mindegyikük átlagára 1 rubelbe kerül.

A keratin kiegyenesítése nem olcsó öröm. Az eredmény azonban elsöprő. Az elegáns szálak, amilyeneket szoktunk látni a samponhirdetésekben, minden bizonnyal mindenkit megörvendeztetnek, és vonzzák a járókelők pillantását..

Az eljárás előnyei és hátrányai

Pozitív szempontok: lenyűgöző hatást, rendkívüli simaságot és selymességet kap.

Mínuszok nélkül bárhol. A negatív szempontok közé tartozik a formaldehid tartalma. Ez az összetevő súlyos egészségügyi problémákat okozhat. Az eljárás megkezdése előtt el kell döntenie, mi a fontosabb, mint a szépség vagy az egészség.

Mielőtt a szálait a mester kezébe adja, meg kell kérnie, hogy olvassa el a termék összetételét annak érdekében, hogy megismerkedjen a kompozícióval és megbizonyosodjon arról, hogy ez a gyógyszer nem okoz sok kárt..

A formaldehidtartalom első jele csípős szag lesz. Néhány fodrász elmondhatja az ügyfeleknek, hogy ez csak hőkezelés, de ez nem így van..

Hasznos videók

A Cadiveu Brasil Cacau használatának részletes utasításai.

Ismerje meg a Cadiveu Brasil Cacau brazil keratin hajegyenesítést!

Az exkluzív Cadiveu Brasil Cacau kompozíció alkalmazásának egyszerű eljárásának köszönhetően a legrakoncátlanabb, bolyhosabb és felvillanyozóbb haj is szép és vonzó megjelenést kölcsönöz.

Az eszköz annyira népszerűvé vált, hogy felmerül a kérdés a helyes használatról és az alkalmazásról..

A végrehajtás megkezdésekor meg kell ismerkednie a legfontosabb jellemzőkkel és árnyalatokkal, amelyekkel szembe kell néznie alkalmazásakor.

Mi az a Cadiveu Brasil Cacau?

A Cadiveu Brasil Cacau egy innovatív eljárás a keratin hajegyenesítéshez, amelyet három szakaszban hajtanak végre, és úgy tervezték, hogy a hajnak esztétikus megjelenést, rugalmasságot és erőt adjon.

A Kadevue keratin hajegyenesítés fő lényege, hogy mindegyik hajat összehangolja úgy, hogy szerkezetét keratinnal tölti fel, amely a hajszál fő építőanyagaként működik. Borítékolja a hajat, ez az anyag teljesen kitölti a mikrorepedéseket, a pórusokat és egyéb károsodásokat, és bezárja a hajhagymákat is, ennek köszönhetően a fürtök rugalmasságot és fényt kölcsönöznek..

A brazil keratin curl kiegyenesítés előnyei nyilvánvalóak. Már a Cadiveu Brasil Cacau termékek használatával végzett első eljárás után nagyban megkönnyíti a hajformázást, mivel a haj már nem kusza vagy villamos. A szálak tökéletesen simaak és egyenletesek maradnak olyan kedvezőtlen időjárási körülmények között is, mint a köd, az eső és a hó.

Ennek a technikának nincs hátránya, csakhogy nincs terápiás, hanem kizárólag esztétikai hatása..

Az emberiség gyönyörű felének képviselői kétféle kiváló minőségű Cadiveu Brasil Cacau terméket kínálnak a fürtök kiegyenesítésére:

 1. Brasil Cacau Professional szett;
 2. Brazil EcoKeratin szett.

Van egy speciális szett is, amely hajkiegyenesítési eljáráson átesett termékeket tartalmaz - a Brasil Cacau Daily Care szett. Mindegyik készlet három egyedi terméket tartalmaz.

A Cadiveu Brasil Cacau Professional szett tartalma:

 • Előkészítő sampon, amely hatékonyan tisztítja a szálakat a természetes szennyeződéstől és az ápolószerek maradványaitól. Speciális összetevőinek köszönhetően kinyitja a hajmérleget, és jobban behatolja a keratint.
 • Keratin, amely gondosan borít minden hajszálat és tökéletes, ápolt megjelenést kölcsönöz a hajnak.
 • Tápláló maszk, amely biztonságosan rögzíti az eredményt, stabilizálja a keratint és selymessé és puhává teszi a fürtöket.

A szett minden terméke olyan összetevőket tartalmaz, amelyek tökéletesen befolyásolják a haj állapotát:

 1. kakaóvaj, gazdag nyomelemekben;
 2. aminosavak - metionin és glicin;
 3. hidrolizált keratin - az integumentáris és a kötőszövet egyik legfontosabb fehérje, amelynek célja a haj szerkezetének javítása;
 4. panthenol - lágyító, tápláló és simító anyag, valamint védelmet nyújt a káros ultraibolya hatások ellen.

Utasítások a Cadevue használatához

A Cadiveu Brasil Cacau brazil keratin hajegyenesítés módszere egyaránt alkalmas szalonban és otthoni használatra, teljesen azonos.

Az eljárás fő szakaszai a következők:

 1. Göndörök előkészítése - alapos tisztítás a készletben található hatékony samponnal, finoman fésülje át a szálakat ritka fogú fésűvel, valamint hajszárítóval könnyű szárítás.
 2. Keratinkészítmény alkalmazása - viszont minden szálat megbízhatóan le kell fedni a termék megfelelő rétegével.
 3. A kompozíciót fél órán át fürtökön kell tartani, majd hideg levegőáram beállítása után hajszárítóval szárítani.
 4. A szárított hajat egyenletes szálakra kell osztani, és vasalással kell feldolgozni. A készülék lemezeinek optimális hőmérséklete 230⁰С.
 5. 10-20 percen belül a hajnak nyugodtnak és teljesen száraznak kell lennie..
 6. Ezután a szálakat alaposan meg kell mosni folyó víz alatt, sampon használata nélkül..
 7. A következő fontos lépés a Cadiveu Brasil Cacau sorozat maszkjának alkalmazása, amelynek hatása 20 percig tart.
 8. Az eljárás végén a hajformázást hajszárítóval végzik..

Hajápolás a brazil keratin egyengetés után

A brazil kiegyenesítési eljárás utáni hajápoláshoz ajánlott professzionális Cadiveu Brasil Cacau termékeket használni. A speciális készlet neve Brasil Cacau Daily Care Set, amely egyenesítő sampont, egyenesítő kondicionálót és alapozót tartalmaz.

A napi ellátás a következő lépéseket tartalmazza:

 1. gyengéd mosás samponnal;
 2. kondicionáló alkalmazása;
 3. hajszárítás és alapozóval történő kezelés - ezt a terméket a kézre kenjük, tenyérrel dörzsöljük és egyenletesen elosztjuk a szálak teljes hosszában.

A szokásos módon a haját a kiegyenesítés után másnap moshatja. De a festés és a curling használatával legalább két hetet kell várni.

Meddig tart az eredmény?

Megfelelő gondozás mellett ennek az eljárásnak a hatása 5-6 hónapig fog tartani. Évente 2-3 alkalommal végezhető el..

Ellenjavallatok

Ez az eljárás ellenjavallt terhesség és szoptatás alatt. Gyulladás és a fejbőr károsodása esetén tartózkodnia kell tőle is..

Következtetés

A keratin haj kiegyenesítésére szolgáló eljárás a professzionális Cadiveu Brasil Cacau termékek felhasználásával az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb. Az utasításokat követve akár otthon is megteheti. Az eredmény sima és ragyogó haj, amely minden körülmények között megőrzi vonzerejét.!

Cadiveu - Brasil Cacau - kiegyenesítés

Ajánlott bejegyzések

Üzenetek közzétételéhez hozzon létre egy fiókot vagy jelentkezzen be

Megjegyzés hozzáadásához felhasználónak kell lennie.

Hozzon létre egy fiókot

Regisztráljon új fiókot a közösségünkben. Nagyon egyszerű!

Bejönni

Már van fiókja? Bejelentkezés.

Videocsatorna YAPARIKMAHER

11 ÉVE VONATKOZTUK AZ EMBEREK FIGYELMÉT, MINŐSÉGI TARTALommal a fodrászat témájában
Lehetőségünk van megosztani a közönség figyelmét az Ön társaságával
Együttműködés a YAPARIKMAHER projekttel
ÁRLISTA és BEMUTATÁS

 • IPS téma az IPSFocus-tól
 • Téma
 • Adatvédelmi irányelvek
 • Visszacsatolás
 • kapcsolatban áll
 • Facebook
 • Youtube
 • Instagram

Minden jog fenntartva - I AM A HAIRDRESSER bejegyzett védjegy 2006 - 2019 Powered by Invision Community
A közösségi támogatás meghívása Oroszországban

Keratin hajegyenesítő Cadiveu Brasil Cacau

Tartalomjegyzék:

A göndör vagy bolyhos haj tulajdonosai készek oktatóanyagokat írni a kiegyenesítésről, a simításról és a ragyogás helyreállításáról. A napi vasalási eljárások, a simítószerek kilogramma és a rossz időjárás önbizalma a fürtök pszichológiai nehézségei. De a kozmetikai cégek megtalálták a kiutat, és kifejlesztették a keratin hajegyenesítést. Beszéljünk a Cadiveu Brasil Cacau nevű gyógyszerről erre az eljárásra.

Mi a keratin hajegyenesítés

A keratin hajegyenesítés célja a fürtök kiegyenesítése és a sérülések vagy mikrorepedések kitöltése keratinnal, amely a hajszál építőanyagaként működik. Az anyag minden hajat bevon, lezárva a kutikulákat, amelyek visszatükrözik a haj fényét. A szálakba forrasztott keratin megvastagítja őket, garantálva az erőt, a simaságot és a selymességet. A haj megjelenése a szem előtt átalakul, a frizura már az első alkalmazás után fényűzőnek tűnik.

Az eljárást keratin tartalmú szerek segítségével hajtják végre, a Cadiveu keratin kiegyenesítő készlet népszerű a fogyasztók körében, a felülvizsgálatok bizonyítják hatékonyságát. A Kadevyuval folytatott foglalkozás után a haj már nem gubancosodik össze, könnyebben illeszkedik, és nem igényel további manipulációt vasalóval vagy hajszárítóval. A rossz idő eső vagy köd formájában, valamint a magas páratartalom nem befolyásolja a frizurát, a szálak minden körülmények között egyenletesek és simaak.

A Cadevue, vagyis a brazil kiegyenesítés kíméli a hajat, de nincs gyógyító hatása. A haj csak ápoltnak tűnik, ha kábítószer hatása alatt áll. Az érvényességi idő lejárta után a problémák visszatérnek, frissítenie kell az eljárást. Azonban a tükörrel ellátott sima fürtök a nap 24 órájában ragyognak..

A Cadeview eljárással kapcsolatos árnyalatok

A keratizálás komoly eljárás a haj állapotának megváltoztatására, ezért ennek megfelelően kell kezelni. Mielőtt szépségszalonba járna, tanulmányozza át azokat az árnyalatokat és részleteket, amelyek segítenek eldönteni, hogy használja-e a termékeket. A szolgáltatás jellemzői:

 • A Cadiveu Brasil Cacau szett használatával végzett eljárás nem javítja az egészséget, csak ideiglenesen javítja a megjelenést, megkönnyíti a rakoncátlan haj mindennapi formázását.
 • Az eljárás után a hajnak különös gondozásra lesz szüksége keratin tartalmú termékek alkalmazásával. A kozmetikai cégek samponokat, balzsamokat, szérumokat kínálnak keratinnal az összetételben, napi használatra választják őket.
 • Az ápolás szabályaitól függően az igazítási eredmény legfeljebb hat hónapig tart, ezt követően a keratint kimossák, és a haj visszaáll eredeti állapotába.
 • A megadott idő után a haj további erősítést és nedvességet igényel. Ne rohanjon a keratin felvitelének következő alkalmára, várjon egy kicsit, és intenzíven táplálja a hajat pár hónapig.
 • A gyártók azt javasolják, hogy az előző munkamenet után 8-12 hónappal ismételjék meg a keratinizációt. Ez segít hosszabb ideig megőrizni a haj szépségét..
 • A Cadiveu Brasil Cacau garantálja a simaságot, de nem zárja ki 100% -ban a termikus eszközök használatát. A keratin védő tulajdonságai ellenére ajánlott speciális spray-ket használni vasaló vagy hajszárító használata előtt..
 • A brazil keratin kiegyenesítés nem zárja ki a haj színezését, göndörítését vagy a haj állapotának megváltoztatására szolgáló egyéb eljárásokat. Ne feledje azonban, hogy a hajsütővel készült fürtök a szokásosnál gyorsabban lazulnak ki..
 • A beállító készleteket kozmetikai üzletekben vagy az interneten értékesítik, de nem ajánlott otthoni foglalkozást előkészítés nélkül lebonyolítani..
 • A keratinizációt intenzív szalonápolásként hozták létre, amely mester tapasztalatait igényli. Ezért, amikor az eljárásba megy, ellenőrizze, hogy a fodrász rendelkezik-e tanúsítvánnyal, amely megerősíti a képzést és a pozitív vásárlói véleményeket. Valójában készségek hiányában vagy a pénzeszközök felhasználásának technológiájának megsértése esetén ezek súlyosan károsítják a szálakat.

Döntéskor gondosan mérlegelje az eljárás előnyeit és hátrányait, olvassa el a véleményeket, forduljon fodrászhoz. A Cadevue termékek otthoni használatához olvassa el az utasításokat, a manipulációk végrehajtásának technológiáját.

Mit tartalmaz a Kadeview Keratin Kit

A haj kiegyenesítését többféle elkészítéssel hajtják végre; ehhez az eljáráshoz egy teljes készletet használnak, amely különböző összetevőkből áll. Minden vállalat a hatékony keratinizációs munkamenethez szükséges teljes készletben gyárt készítményeket. A Cadiveu Brasil Cacau a következőket tartalmazza:

 • Sampon elkészítése.

Segít kimosni a szennyeződéseket, a port, az ápolószerek maradványait, a szilikonokat. A sampon komponensei kinyitják a mérleget, ami garantálja a hatóanyag mély behatolását a hajba.

 • Keratin Cadiveu.

Keverék, amely telített keratinmolekulákkal és segédkomponensekkel, amelyek rendezik a haj megjelenését.

Tápláló maszk az eredmény rögzítéséhez, segít stabilizálni a keratint, puhává és selymessé teszi a fürtöket.

Csak együtt dolgozva a média 100% -os eredményt ad. Az eljárás elveszíti hatékonyságát, ha legalább egy terméket kizár vagy kicserél a készletből. Ugyanakkor a gyártók azt javasolják, hogy a maszkot keratinizálás után otthon használja. Ez lelassítja a keratin kimosódását, javítja a szálak állapotát..

Hajegyenesítési technika Cadiveu Brasil Cacau

A keratinizálás Cadevue készítmények alkalmazásával végzett algoritmusa szalonban és otthoni használatra is megegyezik. A következő lépésekből áll:

Haj előkészítése

A hajat gondosan megfésüljük, majd speciális samponnal mossuk. 3-5 alkalommal kell habosítani a fejét. Ezután ismét fésülje át a szálakat egy finom fogú fésűvel, szárítsa meg hajszárítóval. A szárított fürtök számos szálra vannak felosztva.

Keratin alkalmazás

A hajam egy sorban keratin tartalmú összetétellel dolgozom fel. Nem bánják a keveréket, de nem szabad túlzásba vinni sem. A keratin felvitele után a kompozíciót legfeljebb fél órán át fürtökön tartják, majd a hajat hideg légárammal 100% -ban megszárítják.

Az eredmény rögzítése

Amikor a haj száraz, részekre osztják, amelyeket egy 230 fokos tányérhőmérsékletű vasalattal egyenlítenek meg. A keratint forrasztva a haj egyedül marad, amíg lehűl (10-20 perc). Ezután szobahőmérsékleten vízzel mossuk sampon használata nélkül. Végül 20 percig a Cadiveu Brasil Cacau sorozat maszkját alkalmazzák, majd lemossák.

A munkamenet után a haj formázása hajszárítóval történik. Az eredmény azonnal észrevehető, a haj sima, engedelmes, puha és ragyogó lesz.

Cadiveu keratin kiegyenesítési költség

A brazil Cadevue technológiával történő összehangolás költsége eltérő, ezt az eljárás körülményei alapján határozzák meg. Ha professzionális mesterhez fordul, akkor a közepes hosszúságú és sűrűségű haj feldolgozása akár 7000 rubelbe is kerül.

Otthoni használatra teljes méretű készletek állnak rendelkezésre, amelyek három darab 1000 ml-es palackba 18 000 rubelbe kerülnek. Az ár messze van a költségvetéstől, ezért a gyártó 100 ml termék mini verzióit kínálja, amelyekért legfeljebb 5000 rubelt kell fizetnie.

Ne vásároljon Cadiveu termékeket kézben vagy olyan üzletekből, amelyek még nem állnak készen arra, hogy tanúsítványt adjanak termékükhöz. A mester kiválasztásakor a munkájáról szóló vélemények és a képzést tanúsító oklevél megléte alapján kell irányítani.

Keratin hajegyenesítés Kadevyu - vélemények

A Brasil Cadiveu keratin kiegyenesítés hatékonyságát tanulmányok, valamint a felhasználók és a fodrászok véleményei igazolják:

A festéssel folytatott állandó kísérletek miatt a haj törékennyé vált és elvesztette rugalmasságát is. A szálak megerősítésének eszközeként a brazil keratinizációs Kadevue-t választottam. A mester megígérte, hogy a keratin pótolja a kárt, megszünteti a porozitást, simaságot és erőt ad. Ígéret - teljesítve. Az eljárás után már eltelt 7 hónap, de az eredmény még mindig észrevehető, ráadásul a szálak nagyjából megnőttek annak a ténynek köszönhetően, hogy a hegyek megszűntek. Pár hónap múlva megismétlem, mert a keratinnal a haj szép és ápoltnak tűnik, kevesebb időt fordítanak a formázásra. boldog vagyok.

7 éve növesztem a hajam. Ugyanakkor gondosan vigyázok, de a nyáron égető nap és sós tengervíz, valamint az őszi-téli időszakban a fagy, a szél és a vitaminhiány elvégzik a piszkos munkámat. A haj hullámos, töredezett, felvillanyozott és még sok más. A nővérem azt javasolta, hogy keratinnal próbálják kijavítani a helyzetet. Kételkedtem, mert a hosszúságom legfeljebb 10 000 rubelbe került - kissé drága egy kétes eljáráshoz. Ezért tanulmányoztam az interneten rendelkezésre álló információkat, konzultáltam egy fodrászattal, és a brazil Cadevue igazítást választottam. A hatás meghaladta az elvárásaimat, még soha nem láttam ilyen fényűző hajam. Lefelé áramlanak a hátulján, fénylik, túlcsordul. Az elmúlt másfél évben már elvégeztem a második eljárást, azt tervezem, hogy folytatom a szisztematikus keratinizációs kezelések bevezetését, felváltva őket intenzív kezeléssel.

A szépségszalonban kipróbáltam minden hajkezelést, beleértve a brazil keratint is. Előtte csináltam még egyet, de a névre sem emlékeztem, mert az eredmény egy hónap alatt lemosódott, de a Cadevue már hat hónapja tartja. Az eljárás a szokásos módon zajlott: megmosta a hajat, bekente a kompozíciót, megszárította, „kivasalta”, lemosta. De a maszk elégedett volt, otthoni használatra vettem. Utána a haj selymes, sima, és csak hozzá akarok nyúlni. Ezenkívül meghosszabbítja a keratin illesztésének "életét". Azt hiszem, legközelebb ezt a kompozíciót választom a foglalkozásra. ajánlom.

Cadiveu Professional, Brasil Cacau Keratin egyengető Cadevue Brazil kakaó Brazil termikus rekonstrukció

Szállítás

Fizetés

Szállítás időben70%
Az áruk / szolgáltatások minősége76%
Az ár relevanciája90%

Leírás

Az IrisShop vásárlásának előnyei. Ru

✔ Ingyenes szállítás 3000 rubeltől. Oroszország egész területén futárral vagy postai úton

✔ Több mint 350 átvételi pont Moszkvában, Szentpéterváron és Oroszország egész területén


100% eredeti kozmetikum - kétség esetén kérjen igazolást a megrendeléshez fűzött megjegyzésekben

✔ Fizetési lehetőség a megrendelés beérkezésekor bármely régióban;

✔ Óriási választék - több mint 450 márka professzionális kozmetikum és kiegészítők!

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hajformázó hajsütővas közepes hajra: lehetőségek és módszerek

A legtöbb lány aggódik a megjelenése miatt. A hölgyek minden helyzetben nagyszerűen szeretnének kinézni. De egy gyönyörű ruha kiválasztása nem elég.

A haj fürtökben mászik, mit kell tenni, milyen intézkedéseket kell sürgősen megtenni

A szép frizurába rendezett egészséges haj a nő egyik fő dísze, szépségével és ápoltjával vonzza a figyelmet. De kevesen büszkélkedhetnek fényűző hajjal, az emberek többségének gyakran vannak különféle hajproblémái az életkor előrehaladtával, természetesen a hajhullás és a vonzó megjelenés elvesztése minden ember számára egyedi, életmóddal és egészséggel társul.