Legfontosabb / Kiegészítők

Svetlana Nemolyakina: "A fénypontok soha nem fognak kimenni a divatból"

Kiegészítők

Ma beszélgetőpartnerem stylist-imázs-készítő, 14 éves tapasztalattal, Svetlana Nemolyakina moszkvai, és beszélünk vele a haj kiemeléséről. Ez a fajta festés több mint 70 éves. Nem csak nem veszíti el jelentőségét, de több tucat új technikával tovább növekszik.

- Örülök, hogy látlak, Svetlana! Mondja el, mi a kiemelés?

- A kiemelés egyfajta hajszínezés, amelyben az egyes szálak kontrasztos színnel vannak árnyékolva. Különböző célokra hajtják végre - az ősz haj leplezéséhez, a hajszín megváltoztatásához vagy az árnyalatok hangsúlyozásához, a hiányzó fényesség hozzáadásához. A hajat bizonyos sorrendben tincsekre helyezzük, és fehérítő készítmények - porok, por, krém - segítségével depigmentáljuk. A színváltozatok a természetes hajszínnel ellentétes élénk színekkel is lehetségesek.

- A kiemelés divatjának csúcsa a 90-es évek végére esik. Igényelt-e ma az eljárás, és miért?

- Természetesen. De a trendek sokat változtak. 20 évvel ezelőtt ritkán teszem népszerűvé a kontrasztos tollakat. Kiváló képek a természetes szín egyenletes áttérésével világosabbra vagy sötétebbre. A kiemelés iránti igény elsősorban a gyakori frissítések szükségességének hiánya. Ezenkívül a helyes színezés kisimítja a durva arcvonásokat és újjáéleszti a hajat, vizuálisan növelve annak volumenét..

Ez az egyik életmentő lehetőség az őszülő hajra, és egy módja annak, hogy drasztikus intézkedések nélkül megváltoztassa a megjelenését..

- Sok kiemelő technika létezik. Hogyan lehet kitalálni a?

- Nem kell kitalálni! Menj el egy szalonba vagy egy fodrászhoz - több százan vannak a városban minden ízléshez és jövedelemhez! A szakember figyelembe veszi a haj állapotát, és felvázolja a frizura összes lehetőségét..

- Svetlana, azt mondod, hogy manapság divatban van a természetesség. Hogyan lehet ötvözni a szín természetességét az expresszivitásával?

- Ó, sok variáció létezik a természetes színek témájában. A legnépszerűbbek a csokoládé, a kávé, az aranyszőke árnyalatainak sima játékai. Olyan bronzosítási technikával érik el őket, amelyet a hollywoodi hírességek nagyon keresnek..

Kézzelfoghatóbb színátmenet érhető el az ombre technológiával, amelynek lényege a gyökérzóna sötét árnyékának zökkenőmentes átmenete a fénytippekre. A legkifejezőbb kombinációk - fekete szín a gyökerekben, hófehér fürtökbe áramlik.

A napfehérített haj nagyon népszerű. Természetes, hogy gyönyörűen "elhalványulnak" teljes hosszában, a közepétől vagy a végétől - amikor shatush technikával világítanak. A legkifejezőbb a sötét hajon, bár a szőkék is gyakran járnak a trükköre, és a gyökérzónát sötét, legtermészetesebb árnyalatokkal festik, a hosszúság mentén simán átmennek az eredeti színükig..

A szőke hajú ügyfeleknek szelíd lehetőségeket ajánlok. A diós, arany és gyöngy árnyalatok kombinációja elképesztő fényt és hangerőt ér el. Használok egy módosított shatush - kaliforniai kiemelést is, meglehetősen gazdag színpalettával.

- És ha extravagáns akarsz lenni?

- Nos, az őrült színek, vagy a neon árnyalatokkal történő kiemelés mindig rendelkezésre áll. De csak egy színész kezével! Ez a színezés a 14 éves korosztály körében népszerűbb. Idősebb nők számára nem ajánlom a kísérletezést..

- Lehet, hogy a kiemelés radikális módszer a szín megváltoztatására?

- Biztos. A telítettség és a színmegtartás a színezés összetételének típusától függ. Például a világos szőke fürtök népszerű kék ​​szálakká válnak a kívánt árnyalatú tonikok segítségével. De egy ilyen hang a sötétebb hajon előzetes depigmentációt igényel..

Gyakran az intenzív kiemeléshez 6-12% hidrogén-peroxiddal ellátott oxidálószereket vagy ezek alapján festékeket vesznek. Azok számára, akik nem hajlamosak a radikális változásokra, a világosító krémek alkalmasak, készek oxidálószerrel történő hígítás nélkül felhordani..

Általánosságban elmondható, hogy a különféle festékek mellett léteznek por alakú szerkezetű speciális anyagok a szálak könnyítéséhez. Ez lehet szabadon folyó por, amely oxidálószerrel keverve 6-8 tónusú tisztítást ad. Reális a megfelelő arányok kiválasztása csak a belső körülmények között. Otthon használhat nem mérgező kiemelő zsírkrétákat vagy színes port. Matt és fényes lehet, akár gyermek számára is megfelelő, bár a hatás rövid ideig tart.

- A színes hajat nehezebb kiemelni, mint a természetes hajat?

- Természetes színű, főleg világos hajjal mindent egyszerre kaphat. De ha a színe nem a sajátja, sőt sötét is, akkor előzetes lemosásra lesz szüksége, és csak akkor kötelező kiemeléssel kiemelve.

- Érdemes-e magad kiemelni a hajad??

- Ó... vitatott kérdés... Ehhez bizonyos készség kell. Például, ha a kiemeléshez szükséges kompozíciót hosszú ideig alkalmazzák, mire az utolsó szálakat kifestjük, a festettek először teljesen elszíneződnek. A hatás egyenetlen lesz.

Egy másik árnyalat a szálak szélessége. A nagy csíkok durván néznek ki, túl vékonyak és vastagok - egyenetlen szőke hatást keltenek. A helyzet az, hogy a mester nem kenje be az egész szálat festékkel, hanem véletlenül "varrja" egy éles fésűvel.

Az otthoni kiemelés másik hátránya a gyakori sárgaság. Általában vevőim sikertelen rögtönzésének retusálása gyakran megtörténik.

- Ma egy kalap vagy fólia csíkozja a hajat? Vagy a múlt ereklyéje?

- Manapság egy új megközelítés a legrelevánsabb - a szabadtéri fénypontok. Az összes technika, amelyről fentebb beszéltünk, ebbe tartozik. A színátmenetek ezzel a módszerrel lágyabbak.

Egyetlen önmagát tisztelő mester sem emel ki kalapot. De a fólián nagyon szép és természetes átmenetek születnek..

- És végül néhány szó a haj állapotáról az eljárás után...

- Minden attól függ, mennyit sikerült ártani magának. Leggyakrabban el kell távolítanom az egészségtelen sárga színt, amely az otthoni kísérletek után keletkezik. Ha a munkát professzionális színész végzi, akkor garantált az átlátszó frizuravonal és a térfogat vizuális növekedése..

De a hajad kompetens ápolásra szorul - minőségi samponok, öblítők és maszkok. Ez a szükséges rész.

Köszönjük Svetlanának a népszerű kiemelési technikák apró trükkjeit, és azt tanácsoljuk olvasóinknak, hogy ne féljenek a kísérletektől és forduljanak szakemberekhez..

A festékek értékelése a kiemeléshez

 1. Loreal
 2. Estel
 3. Paletta
 4. Kapous
 5. Supra
 6. Mátrix
 7. Garnier

Mire van szükséged

 • kötött sapka
 • Oxidálószer
 • Por
 • Balzsam
 • Maszk

Hajkiemelő termékek

Minden nő lépést akar tartani a fodrász trendekkel és kiemelkedni a tömegből. Ez a kiemelési eljárásnak köszönhetően vált lehetővé. Milyen festék a haj kiemelésére jobb, mint mások?

A kiemelés sokak számára ismert festési technika, amely lehetővé teszi, hogy fényes, gazdag és lédús árnyalatokat adjon a hajának. A szálak árnyalatát az eredeti hajszíntől függően kell megválasztani. A szép drága hajszín hatásának elérése érdekében a szálak nem lehetnek kontrasztosak, és ki kell ütögetni a haj nagy részéből. 1-2 tónus közötti különbség elegendő ahhoz, hogy a haj egységes legyen, ugyanakkor az új árnyalatok színmélységet teremtenek.

Az 5 legfontosabb termék a haj kiemelésére

Garnier hajfesték

A modern kozmetikai piacon elterjedt termék olívaolajat, búzaolajat és jojobaolajat tartalmaz. Az olajoknak köszönhetően védi és hidratálja a hajat. Nem tartalmaz ammóniát.

A festék krémes állagú, ami előnyt jelent a könnyű felvitelben, és további gondot nyújt a fürtök számára.

A készlet használati utasítást, eldobható kesztyűt és kupakot, tápláló balzsamot tartalmaz, amelyet a tisztítási eljárás végén használnak.

A vállalat termékeinek fő előnye az alkotóelemek gyengéd összetétele..

Hogyan kell használni: vegye fel a kesztyűt, keverje össze az emulziót a fejlesztővel egy kerámia vagy műanyag edényben, helyezzen kiemelő kupakot a fejére, és húzza ki a vékony hajszálakat a lyukakon keresztül az ecset hátulján. Vigye fel a terméket a fürtökre, hagyja 30 percig, majd vegye le a kupakot és alaposan öblítse le a hajat folyó vízzel. Használhat sampont és balzsamot.

Ellenjavallatok: a fejbőr károsodása, a festékben található komponensek egyéni intoleranciája.

Allergiás reakciókat okozhat!

Festék Loreal "Préférence Glam Lights"

Képes a haj fényét, fényét, könnyű ékezeteket adni. Használata után a fürtök jól ápoltak, napfényt bocsátanak ki. A festék alkalmas otthoni festésre. Változatos palettával rendelkezik, ahol nyugodt, természetes és gazdag, élénk árnyalatokat találhat. A halványító szálak hatása legfeljebb 4 hang. Festék ammóniával, amely festés után némi szárazságot okozhat a hajban.

Fogalmazás:

 1. Világító krém.
 2. Speciális fésű.
 3. Samponápolás táp-keramidokkal.
 4. Aktív festék.
 5. Kesztyű.

Alkalmazási mód:

Adjon tejszínt és derítőport az üveghez, erőteljesen rázza fel, vegyen egy fésűt, töltse meg szegfűszegét a keverékkel. Lépjen 2-3 cm-re a gyökerektől, különítsen el egy hajszálat, és függőlegesen húzzon rá egy fésűt. A termék hajon tartása 40 percbe kerül. Ezután öblítse le bő meleg vízzel és ápoló samponnal.

Ellenjavallatok: terhesség, szoptatás, egyéni érzékenység az összetevőkre.

Por a Schwarzkopf-i Igor kiemeléséhez

Ez egy professzionális termékcsalád, amely további világítással jár, sárguló hatás nélkül. Fehér, pormentes por, amely 8 szintig halványítja a hajat. A por egyedülálló állaga ideális a megbízható világításhoz és a legtisztább szőke színhez. Jól keveredik, csomók nélkül, az állaga egyenletes. Sőt, keveredik és problémamentesen együttműködik más gyártók oxidálószereivel is..

Tartalmaz: ásványi olajok, magnézium-hidroxid, nátrium-metaszilikát, paraffinolaj, kalcium-sztearát, hidrolizált keratin.

Alkalmazási mód:

 1. 1 rész por 2 rész oxidáló krémhez.
 2. 3-9% emulziós oxidáló krémet használunk, amelyet azonnal összekeverünk.
 3. Alkalmazzon bőségesen vékony szálakat, dolgozzon száraz, korábban nem mosott hajon, a fej hátsó részétől kezdve.
 4. Várakozási idő: 20-45 perc, a haj textúrájától, az alkalmazott oxidálószertől és a kívánt eredménytől függően

Ellenjavallatok: a fejbőr betegségei, terhesség és szoptatás.

Professzionális "Palette" festék a Schwarzkopf cégtől

Széles színválasztékkal rendelkezik: ezüst, hamu, aranyszőke, gyöngy. Ennek a festéknek az a vonzereje, hogy alacsony költséggel rendelkezik, és ugyanakkor 4-5 tónusig halványítja a hajat..

A készlet tartalma:

 1. Festse magát és + keverőpálcát.
 2. Haj maszk. 7 olajat tartalmaz a haj megerősítésére és a fényesebb hajra.
 3. Használati útmutató.
 4. Festékkeverő tálca.
 5. Hajfesték ecset.
 6. Kiemelő sapka.

Használat: húzza ki egyenként a száraz szálakat a kupak lyukain keresztül, mindegyikre vigyen fel egy kis terméket. 40 percig áztassa a hajon, majd alaposan öblítse le meleg vízzel.

Ellenjavallatok: egyéni intolerancia az alkotó anyagokkal szemben.

Estel Solo Contrast kiemelő festék

Lehetővé teszi, hogy fényes és gazdag árnyalatokat kapjon, ha bármilyen eredeti színű hajat fest. A divatos kontraszt kiemeli. Új színképlet, intenzív, ragyogó árnyalatok, különös gondosság, egyszerűség és egyszerű használat. A guarana és a zöld tea kivonatok hidratálnak, fényt, volumenet és ápolt megjelenést kölcsönöznek.

A készlet tartalmaz világosító port, színvilágot, oxigélt és balzsamot, kesztyűt, keverőedényeket és egy fapálcát is..

Alkalmazási módszer: Alkalmazzon korábban mosott, nedves szálakra. Használhat kiemelő sapkát vagy fésűt. Érdemes a gyökerektől 3 cm-re visszavonulni. 30-40 percig áztassa a hajat, böjtöléssel öblítse le vízzel és samponnal a festéket. Használjon balzsamot.

Ellenjavallatok: túlérzékenység az összetevőkre, terhesség, fejbőr károsodása.

Szükséges egy érzékenységi teszt elvégzése az alkatrészekre, egy kis termék felvitele a csuklóra és a reakció figyelemmel kísérése.

Következtetés

Ha egy nő úgy dönt, hogy egyedül kiemeli, akkor gondosan meg kell választani az eljáráshoz alkalmas eszközöket. Végül is a festés utáni haj tartóssága, eredménye és állapota ettől függ..

Festék kiválasztása a haj kiemeléséhez otthon

Ma a kép megváltoztatása érdekében a nők inkább a monokromatikus színezésre mutatnak rá. Ebben az opcióban nem minden haj van kitéve kémiai támadásnak, ezért nagyon kicsi az esélye a száraz, törékeny hajnak. A klasszikus szőke fürtök előnyben részesítése vagy a rendkívüli megjelenés létrehozása világos, neon árnyalatok használatával az ügyfél kívánságaitól függ, de mindenképpen ne feledkezzen meg a hajad egészségéről. Milyen festék a kiemeléshez segít a siker elérésében, és ugyanakkor minimálisan károsítja a hajszál szerkezetét, az otthoni divatos világítás bonyolultságáról, beszéljünk tovább.

Mit

A festés eredménye nagymértékben függ a felhasznált festék minőségétől. Gazdag, tartós szín és a legkíméletesebb összetétel a hajfestés fő kritériuma.

A fényességek otthon vagy szépségszalonban történő elkészítéséhez nem szükséges a „kiemelésekre” megnevezésű termékeket vásárolni, világosító por, paszta vagy bármilyen festék alkalmas a kívánt árnyalatú haj festésére..

Fontos pont! Amikor kiemelendő festéket választ, ne a termék nevére, hanem annak minőségi mutatóira koncentráljon. A gyógyszernek hatékonyan meg kell festenie a fürtöket, garantálnia kell a meghatározott árnyékot és minimális kárt okozhat.

Általános szabály, hogy a klasszikus kiemeléshez világosabb árnyalatú festékeket használnak, mint a haj eredeti tónusa. A megvilágított szálak előnyösen kiemelkednek a teljes hajtömegből, fényességet, eredetiséget kölcsönöznek, ugyanakkor megőrzik a természetességet.

A színészek szerint a helyesen elhelyezett színes akcentusok fiatalíthatják az ügyfelet, rámutathatnak a helyes arcvonásokra és elrejthetik a lehetséges hibákat..

Színezéktípusok

Különféle színezőanyagokat használnak a kiemeléshez. Összetételükben különbözhetnek egymástól, erős vagy gyengébb világítást garantálhatnak, kisebb-nagyobb károkat okozhatnak a fürtökben. Mik ezek az anyagok?

Porított termékek (porok)

Ezeket a professzionális színező termékeket szépségszalonban használják, nem alkalmasak otthoni eljárásokra. Nem vásárolhat ilyen terméket szupermarketben, csak a gyártó cég képviselőitől vagy egy online áruházból.

Mielőtt kiemelné a fürtöket, egy szabadon folyó festéket összekeverünk egy oxidálószerrel a kívánt arányban. Ezeknek az összetevőknek az arányát az ügyfél hajának szerkezete, természetes tónusa és a kívánt megvilágítás mértéke alapján határozzuk meg.

A port nagyon óvatosan kell kezelni. A termék apró részecskéi kiöntve a levegőbe emelkednek, és az orrba, a szájba kerülhetnek.

Figyelem! A festéstechnika legkisebb hibája vagy az összetevők nem megfelelő aránya túlszáradt, megégett szálakkal fenyeget, amelyeket csak le kell vágni.

Világító paszta

A hajpaszta a legjobb megoldás a szálak gyors és kíméletes megvilágítására. Rengeteg vitamint, ásványi anyagot és innovatív komponenst tartalmaz, amelyek gondosan ápolják a fürtöket a festés során, megvédik a kiszáradástól és a ridegségtől.

A porral ellentétben a paszta nem illékony, ez megkönnyíti a színező készítmény előállításának folyamatát. Kiemelés után a haj fényesnek és selymesnek tűnik.

A paszta segítségével nem lesz nehéz elvégezni a klasszikus kiemelést. A vastag konzisztencia nem teszi lehetővé, hogy elterjedjen az alkalmazás során, és az egyedi formula lehetővé teszi a szálak 7 tónussal történő könnyítését.

Ammóniamentes festékek

Az olaj alapú hajfesték remek lehetőség otthoni kiemelésre. Nem tartalmaz káros ammóniát, csak természetes olajokat, amelyek megakadályozzák a törékeny és száraz fürtöket, helyreállítják szerkezetüket és kompenzálják a színezés okozta károkat.

Az ammóniamentes festékeknek egyetlen jellemzőjük van, nem képesek drámai halványulásra. Az ilyen gyógyszer másik hátránya a magas ár, amelyet a sikeres festési eredmény, selymes és egészséges fürtök igazolnak.

Oxidánsok és ezek alapján festékek

A haj kiemeléséhez gyakran használnak oxidálószereket vagy ezeken alapuló festékeket. Sűrű, krémes állaga miatt nem terjednek alkalmazáskor.

Az oxidánsok különböző koncentrációban érkeznek, amelyeket az ügyfél hajának típusa és szerkezete szerint választanak ki. Nagyobb (9-12%) százalékos arány magas hidrogén-peroxid-tartalmat jelez a készítményben. Az ilyen festékek képesek világosítani a sűrű és sötét szálakat. De ne feledje, hogy ezek is sok kárt okoznak. A szőkék és a világos szőke, világosbarna haj tulajdonosai számára jobb, ha 6% -os oxidálószert használnak.

Ha nem biztos az oxidálószer százalékában, a kozmetikai cégek kész kiemelő készleteket kínálnak. A festékkészítmény összetevőin kívül van egy hatékony helyreállító balzsam vagy maszk, kesztyű és egyéb kiegészítők, amelyek szükségesek az eljáráshoz. Tudjon meg többet az otthoni hajfestésről a Loreal honlapunkon.

Világító krém

Az eszköz hasznos lesz azok számára, akik nem állnak készen a radikális változásokra. Az enyhén könnyített szálak nőiséget és rejtélyt adnak a képnek, felfrissítik az arcot. Egy speciális krém segítségével csak néhány hanggal könnyítheti meg a fürtöket, és egyenletes átmeneteket érhet el.

Fontos! A terméket nem kell hígítani, a krém készen áll a haj felvitelére.

A krém a ragyogó hatás mellett kiváló minőségű hajápolást biztosít. Az eljárás után nem lehet figyelmen kívül hagyni a haj könnyedségét, selymességét és káprázatos fényét..

A legjobb eszközök áttekintése

A színezésre szánt termékek modern ipara sokféle termékkel van tele, de az otthoni kiemelésnél jobb választani a bevált márkákat. Ide tartoznak a Kapus, a Matrix, az Estelle, a Loreal és mások. Olvasson tovább az egyes lehetőségekről..

Kapus

A Capus egy olasz festék- és hajápolási termékmárka, amelyet a világ stylistjai és színészei teszteltek, és tele van innovatív technológiákkal. Az e márka krémfestékei kiváló minőségről és nagy tartósságról ismertek..

A Kapus termékek színpalettáját rengeteg választék különbözteti meg, minden sorozatban több mint 100 különböző árnyalat, amelyek között méltó lehetőség áll rendelkezésre minden ügyfél számára.

A Kapus festékeket elsősorban professzionális használatra szánják, de ez nem zárja ki az otthoni színezést. A fő szabály az, hogy tartsák be a gyártó ajánlásait, a festék és a fejlesztő keverési arányait, valamint a hajon tartási időt..

A jól ismert márka krémfestékeinek költsége 180-250 rubel között mozog.

Supra

A fehér hennának is nevezett Supra népszerű por a szálak világosítására, összetételében szintetikus színezékeket és természetes növényi összetevőket ötvöz. Az eszközt természetes és korábban festett hajra használják.

A klasszikus kiemeléshez ajánlott a fehér Supra használata, ez lehetővé teszi a haj világosítását 1 szinttől a teljes fehérítésig. A kaliforniai festési technikához a színes pigmentekkel ellátott Supra alkalmas..

Kétféle termék létezik: kézműves és professzionális festék. A professzionális festék elfogadhatóbb az otthoni festéshez, mert finomabban működik, de költsége magasabb. Átlagosan az alapok megvásárlása a gyártótól függően 150-750 rubelbe kerül.

Fontos! A fehér szálak elérése érdekében a Supra halványítása után ajánlatos tonizálni.

Loreal

A francia Loreal márka lehetővé teszi a kép magas szintű frissítését és díszítését. A szál enyhítésére a társaság a szőke 7 árnyalatú sorozatát készítette elő, neve Revlonissimo NMT Super Blondes. A nanomolekuláris technológiák segítenek elérni a kívánt világítást anélkül, hogy a fürtök egészségét súlyosan károsítanák.

Ebből a vonalból származó eszközök tökéletesen festik az ősz hajat. Egy ilyen vásárlás 500-550 rubel közé kerül.

A Loreal elkészített egy Majimeches otthoni kiemelő készletet is. A "Mazhimesh" készlet speciális fésűvel is rendelkezik. Segítségével örökre megfeledkezik a szálakkal történő festés összetettségéről, és problémamentesen fényes, egyedi és divatos képet is létrehoz..

A festékben nincs ammónia, de viasz van jelen. Ez biztosítja, hogy a színezés lágy és a termék egyenletes eloszlású legyen. A "Mazhimesh" vitaminkomplexuma a festés során gondoskodik a fürtök erejéről és rugalmasságáról.

Az alapok költsége 800-900 rubel.

Mátrix

A Matrix a minőségi hajfesték amerikai változata. A gyengéd kiemelés érdekében a cég egy speciális Ultra Blonde sorozatot kínál. Ebben 11 divatos szőke árnyalatot talál.

A krémes textúra megakadályozza a termék elterjedését az alkalmazás során. A termék 2-3 tónusú világosítást biztosít, minimális sérülést okozva a hajszál szerkezetén. A krémfesték ára 400 rubel, de nem lehet megvásárolni egy szupermarketben vagy egy szokásos üzletben.

A villámgyakorlattal rendelkező ügyfelek számára a márka a Light Master Powdert kínálja. Segítségével először még sötét szálakat is meg lehet világosítani. Az agresszív hatás enyhítése érdekében a termék panthenolt tartalmaz.

Egy csomag por (500 g) ára eléri az 1100 rubelt, de garantáltan több festési eljáráshoz is elegendő lesz.

Aquarelle Blond-On

A bolgár cég által kínált Aquarelle festék kiváló lehetőség otthoni világításra. Egyetlen alkalmazás után akár 6 hangot is fehérít. A festés során nincs kellemetlen szag, égő és viszketés.

A készlet folyadékkristályokat tartalmaz a derítő számára. Festés után száraz fürtökre alkalmazzák, és kristályos, káprázatos fényt adnak.

A festék ára megfizethető, legfeljebb 200 rubel.

Estelle

Az Estelle termékei a hazai piacon különösen népszerűek. Szakemberek és divatos nők használják tónusú színezésre és színkiemelésre. A színárnyalatok gazdagsága, a hatás lágysága, a nagy tartósság és a színtelítettség a termék fő előnye..

A De luxe sorozat ammóniamentes krémfestékei fényességet és eredetiséget kölcsönöznek az új képnek, megszabadulnak a kellemetlen sárgaságtól. Ráadásul a termékek jól keverednek egymással, ez segít abban, hogy a kép tökéletes legyen, harmonikus legyen a szem árnyékával és a bőr színével.

Termék vásárlásához vegye fel a kapcsolatot a vállalat képviselőjével vagy az online áruházzal. Alapok költsége 130-200 rubel.

Fontos pont! Gondosan olvassa el a festékre vonatkozó utasításokat, hogy elkerülje a festés hibáit és ne károsítsa a haját.

Garnier

A Garnier az otthoni három legfontosabb hajfesték márka egyike. Kiváló minőség, telítettség és sokféle színválaszték, garantálva a hatékony és egyenletes világítást.

A termék természetes olajokat tartalmaz, amelyek vigyáznak a fürtjeire világításkor. A készlet alapfelszereltség, a készlet tartalmaz egy festéket fejlesztővel, regeneráló balzsamot, kesztyűt és használati utasítást.

A termék ára 200 rubel.

Felajánljuk, hogy a weboldalunkon ismerkedjen meg a Garnier népszerű festékpalettáival.

Schwarzkopf raklapja

A világhírű Schwarzkopf márka palettakrémfestéke valódi színjátékot hoz létre a fején, könnyű szálakkal díszíti megjelenését és tartóssággal örvendeztet meg. A német gyártó mára elérhetővé vált az otthoni színezés kedvelői számára.

Festés után a fürtök selymességgel és színes ragyogással lepnek meg. A Color Flare sorozat segítségével könnyedén létrehozhat egyedi, élénk képet. A Pallete festék ötvözi a kiváló minőséget és az elfogadható árat.

Élvezheti a fürtök Pallete termékekkel történő festésének káprázatos eredményét, mindössze 200-250 rubelért.

Oriflame

Legutóbb az Oriflame kozmetikai cég örült ügyfeleinek a Tru Color HairX állandó színezékek "Color-Expert" sorozatával. Vitaminokkal, természetes olajokkal és kivonatokkal gazdagított formula gazdag, divatos színű, első osztályú ápolás mellett adja meg fürtjeit.

A sorozat gazdagsága - 22 stílusos, természetes tónus. Az Oriflame krémfestékek elrejtik az ősz hajat, és hűséges segítők lesznek az új megjelenés létrehozásában.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szett egy gondoskodó balzsamot tartalmaz, amely gyorsabb helyreállítást biztosít a benne rejlő haj erejében és rugalmasságában a világosítás előtt.

Egy festékcsomag ára 350 rubel. A terméket megrendelheti az Oriflame képviselőjétől.

A festékek felhordásának és használatának árnyalatai

A sikeres megjelenés érdekében fontos betartani az eljárási szabályokat:

 1. Ne válasszon olyan színezékeket, amelyekre allergiás.
 2. A festék használata előtt feltétlenül tesztelje allergiás reakciókat. Ehhez vigyen fel egy kevés kompozíciót az érzékeny területre (a fül mögé, a könyök belső hajtására vagy a csuklóra). Kövesse a reakciót az idő múlásával.
 3. Gondosan tanulmányozza át a kozmetikai termékre vonatkozó utasításokat, maradéktalanul kövesse követelményeiket.
 4. Dolgozz kesztyűvel.
 5. Mosson hajat néhány nappal az eljárás előtt. Ne használjon hajformázó termékeket.
 6. Kerülje a festék részecskék szembe, szájba vagy orrba jutását.
 7. Használjon műanyag vagy üvegtartályt a festékkeverék elkészítéséhez, zárja ki a fémtárgyakat.
 8. A festéket és a fehérítőt szigorúan keverje a gyártó által ajánlott arányban.
 9. Az oxidálószer százalékos arányának kiválasztásánál a haj árnyalatától és szerkezetétől kell függenie: durva és sötét esetén előnyben részesítse a 9-12% -ot, vékony és világos esetében pedig 3-6% elegendő.
 10. Ne vigye túlzásba a festéket, hogy ne égesse el a szálakat.
 11. Világítás után rendszeresen használjon regeneráló maszkokat és balzsamokat. A jövőben megszabadulnak a hasított és száraz végektől.
 12. A kép frissítésekor a festéket csak a benőtt gyökerekre alkalmazzák. A korábbi és az újonnan színezett szálak közötti lehetséges határ simításához 5 perc múlva, mielőtt lemosná, finoman nyújtsa ki a festéket a szálaktól a végéig..

Az otthoni színezés maximális figyelmet, pontosságot és alaposságot igényel a művésztől. Az eljárás előtt nézze meg az oktatási videót, konzultáljon a mesterrel, hogy biztosan elérje a kívánt eredményt.

Módszerek a haj kiemelésére

Az otthoni használatra alkalmas szelektív festési technikáknak számos lehetősége van. Választásuk a fürtök hosszától és a választott képtől függ. Például a rövid hajvágáshoz jobb egy speciális kalapot használni, a közepes és hosszú hajhoz pedig fóliát. Alternatív megoldásként használhatja a néhány kiemelő készletben található szakértői fésűt..

A sapkán keresztül

A kiemelő sapka időzített kiegészítő. Lyukakat készítenek benne, amelyeken keresztül a szükséges vastagságú szálakat kihúzzák. Az eljárás egyszerű, nem igényel különleges tudást és készségeket az előadótól.

Figyelem! Ez a hajkiemelő módszer kizárólag rövid hajvágáshoz alkalmas. A hosszú hajú szépségek számára a folyamat fájdalmasnak tűnik, a szálak nagyon kusza és elszakadnak.

Szükséged lesz:

 • fehérítőszer;
 • kefe;
 • egy pár kesztyű;
 • balzsam a fürtök helyreállításához;
 • fésű;
 • speciális kalap és horog;
 • köpenyt vagy törölközőt a vállán.

Világítási technika:

 1. Fésülje meg jól a haját. Tegyen egy speciális sapkát a feje fölé. Ügyeljen arra, hogy jól illeszkedjen és ne mozduljon el.
 2. Horgolja a szálakat a sapka lyukain keresztül.
 3. Készítse elő a festéket a gyártó ajánlásai szerint.
 4. Alkalmazza a festékkeveréket bőségesen a meghosszabbított szálakra.
 5. Egy idő után mossa le a festéket meleg vízzel.
 6. Távolítsa el a kupakot, és samponnal jól mossa meg a haját.
 7. Rögzítse az eredményt revitalizáló balzsammal vagy maszkkal.
 8. Száraz és stílusos fürtök.

Fóliával

A szálak fóliával történő világítása professzionális és otthoni festésre alkalmas módszer. Ez egyszerű, de még mindig szükség van egy kis kézügyességre és készségekre.

Szükséged lesz:

 • fólia;
 • halványító festék;
 • ecset;
 • fésű hegyes heggyel;
 • kesztyű;
 • revitalizáló balzsam vagy maszk.

A fellépések prioritása:

 1. Készítse elő a fóliát: vágja 10-15 cm széles csíkokra, a csík hosszának meg kell haladnia a fürtök hosszát. Hajtsa fel a felső szélét 1 cm-re, hogy zsebet hozzon létre a derítő számára.
 2. Osszuk a hajat több zónára, előnyösebb meghatározni az oldalsó és hátsó részeket. A kényelem érdekében rögzítse a fürtöket.
 3. Kezdje a fej hátsó részén. Válasszon el egy vékony szálat, vegyen ki belőle több kis szálat. Fektessen alá egy fóliasávot, festse át a szálakat, tekerje az oldalára a fóliát és hajtsa félbe.
 4. Tedd ezt az egész hajszálon. Végül festse az arc és a frufru közelében lévő szálakat..
 5. Hagyja a derítőt 25-45 percig a gyártó ajánlása szerint.
 6. Egyenként tekerje ki a fóliát, és öblítse le a maradék festéket. Először használjon folyó meleg vizet, majd mossa meg a haját samponnal.
 7. A balzsamot és a fazont a szokásos módon vigye fel.

Tanács. Nem szükséges az egész fejet megvilágítani, próbálja ki a blokk vagy az átlós kiemelés technikáját. Kísérletezzen a könnyű hangsúlyok elhelyezésével, legyen divatos és egyedi!

Szakértő fésűvel

Számos kozmetikai cég kiemeli a készletek új módját a fürtök otthoni könnyítésére - egy speciális fésűvel. Könnyű és egyszerű, ha alaposan tanulmányozza a festékre vonatkozó utasításokat, és betartja az összes szakértői tanácsot.

Csak kiemelő készletet kell vásárolnia. Már van benne festék, fehérítő, kesztyű és fésű.

Kiemelési eljárás:

 1. Fésülje meg a fürtjeit, válassza szét elválasztással.
 2. Keverje össze a festékkeverék összetevőit a gyártó előírása szerint.
 3. A fésűre vigyen fel egy nagyon élénkítő keveréket.
 4. Végezze el a fésűt a haján az elválás vonalától. Fontos, hogy a szakértői fésűt függőleges helyzetben tartsa, és figyelje a tartozékra gyakorolt ​​nyomást. Növelje a nyomást, amikor eltávolodik a gyökérterülettől.
 5. Ha a fürtök elég világosak, ez 25-45 percet vehet igénybe, öblítse le a hajfestéket. A derítő részecskék alaposabb eltávolításához használjon sampont.
 6. Vigyen fel egy revitalizáló balzsamot, maszkot vagy hajszérumot.
 7. Stílusos frizurát.

A további hajápolás szabályai

A fehérített haj kémiai expozíció után hajlamos a kiszáradásra és törésre, ezért a megfelelő ápolás fontossága tagadhatatlan. A szakértők azt javasolják, hogy a további gondozás során a következőkre összpontosítsanak:

 • ne használjon szulfátokat tartalmazó sampont a hajmosáshoz. Ez tovább sérti a legyengült fürtöket;
 • feladja a hajsütőket, a vasalást és az egyéb forró stílusokat. Ha az eljárás elkerülhetetlen, használjon hővédő szereket;
 • előnyben részesítse a haj természetes szárítását;
 • 3-4 naponta végezzen tápláló és revitalizáló kezeléseket. Ehhez használhat vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag házi maszkokat;
 • adjon természetes olajokat az ápoláshoz. Tele vannak tápanyagokkal, amelyek felgyorsítják a fürtök szilárdságának helyreállítását;
 • elhalasztja az új kísérleteket a színnel, a perm és az egyengetéssel, amíg a haj szerkezet teljesen helyre nem áll.

A kiemelés a kép frissítésének kíméletes módszereire utal, de a kiváló minőségű festékek segítenek biztonságossá tenni. A színezőanyag kiválasztásakor figyeljen az összetételre, kérjen termékismertetőket.

Ne feledje, hogy a legszebb kép nem csak egy színkifejezés, a helyesen elhelyezett ékezetek és átmenet a tónusról a tónusra, hanem a selymes, egészséges fürtök is. Vigyázzon a hajára a kiemelés előtt és után, hogy az okozott kár minimálisan tükröződjön annak állapotában.

Divatos és gyönyörű hajkiemelő technikák:

Hasznos videók

A haj fehérítése és kiemelése. Milyen festéket válasszon?

Hogyan válasszuk ki a legjobb kiemelő festéket a tökéletes megjelenéshez?

Ideális megjelenésük után sok lány nemcsak az öltözékét, hanem a hajszínét is megváltoztatja. És meg lehet őket érteni - nagyon érdekes! Ma egy halálos barna formájában jelenik meg - egy hónap múlva - egy angyali szőke, majd teljesen huncut vörös fürtöket szerez.

Néhányan azonban nem szeretik a drasztikus változtatásokat, és inkább a kiemeléseket alkalmazzák a színes ékezetekkel. A legfontosabb dolog továbbra is egy dolog - a kiváló minőségű festék kiválasztása, amely nemcsak fényesebbé teszi a haját, de nem is károsítja az egészségüket. Arról, hogy milyen festéket érdemes jobban kiemelni a szalonban és otthon, mit kell vezérelni a választás során, melyik kinek megy, és melyik a jobb, és erről cikkünkben lesz szó..

Hogyan válasszuk ki, melyik festékkel emeljük ki a fürtöket?

A jó összetételnek két követelménynek kell megfelelnie - minőségileg világosítania és semlegesítenie a sárgaságot, amely mindig akkor fordul elő, ha a természetes sötét haj világosodik.

Az otthoni kiemeléshez a legjobb ammóniamentes készítményeket használni, és agresszív festékeket hagyni szalonban, mivel a technológia megsértése esetén nagy a kockázat a haj elrontására.

A haj állapotától és az elérni kívánt eredménytől függően használja a következő eszközöket:

 • Tonizáló balzsam, sampon. Nincsenek világító tulajdonságaik, de csak világos árnyalatot adnak a hajnak. Természetesen világos vagy fehérített haj színes kiemelésére alkalmas.
 • Élénkítő hab. Kényelmes termék otthoni használatra, mivel fésűvel jól eloszlik a hajon. A hatás leginkább világosbarna hajon és szőkén látható.

Vizsgálja meg közelebbről a halványító habokat, ha kaliforniai kiemeléseket szeretne kipróbálni a haján.

 • Ammóniamentes géltisztító. Leggyakrabban mosásként vagy könnyű nyitott fényként használatos, legfeljebb két hangszínig.
 • Tartós színezékek. A leggyakoribb és megfizethető gyógymód, amely szinte minden hajkozmetikai gyártónál megtalálható.
 • Tehát a megfelelő kiemelő termék kiválasztásához el kell döntenie, hogy milyen hatást szeretne elérni. Ezután elkezdheti kiválasztani egy adott terméket és gyártót.

  Jó terméknevek és leírások

  Ammóniamentes

  L'oreal Casting Creme Gloss

  Az egyik legnépszerűbb ammóniamentes festék. A 30 árnyalatú paletta lehetővé teszi, hogy minden lány számára megfelelő terméket válasszon. Vastag állaga miatt könnyű eloszlatni a hajon a teljes szín érdekében, vagy kiemelni az egyes szálakat a kiemelés érdekében.

  Hogyan kell használni:

  1. Keverje össze a fejlesztő tej- és tejszínfestékét, majd a palackon lévő speciális hegy segítségével ossza el a készítményt a hajon. Hagyjon fél órát cselekedni.
  2. Az idő letelte után öblítse le meleg folyó vízzel. Vigye fel a festékhez rögzített balzsamot, 3 percig áztassa, majd öblítse le.
  3. A szokásos módon szárítsa meg a haját.

  Mennyi ideig tart: a színtartósság akár 20 fejmosásig tart.

  Matrix Color Sync

  Nem kevésbé híres, mint a Loreal, a Matrix festék nemcsak a gyengéd hatásáról, hanem a haj további üvegezéséről is híres. A festéket széles körben használják szalonokban és otthon is:

  • Színezés.
  • Fénypontok.
  • Átfedő ősz haj.
  • Fényes.

  Hogyan kell használni:

  1. Hígítsuk a festéket aktivátorral 1: 1 arányban, és osszuk el száraz hajon (a felvitel megkönnyítése érdekében a szálakat kissé meg kell nedvesíteni egy spray palackkal).
  2. Hagyja 20-30 percig, majd mossa le samponnal.

  Mennyi ideig tart: a festés eredménye 3-4 hétig tart.

  Schwarzkopf Professional Igora Vibrance

  A festéknek köszönhetően elérheti a pontos színtónus eredményt, akárcsak a csomagoláson. Az erőteljes gondoskodó összetevőknek - a polinéz olaj és a gardénia virág kivonatának köszönhetően - a színezéssel egyidejűleg a haj táplálja és hidratálja. Segítségével halványíthatja a hajat 1-2 tónussal, valamint blokkolhatja az ősz hajat, ha az nem haladja meg a teljes tömeg 50% -át.

  Hogyan kell használni:

  1. Keverjen össze 1–2 krémes festéket oxidáló krémmel, és ossza el a száraz és tiszta hajon.
  2. Hagyja 10-20 percig hatni, majd öblítse le.

  Mennyi ideig tart: 2 és 4,5 hét között, a haj állapotától és a színezés típusától függően.

  Estel Sense De Luxe

  Széles, 75 árnyalatú palettája és elérhetősége miatt ez a szalon ammóniamentes világításának, színezésének és kiemelésének leggyakoribb eszköze. A termék megkülönböztető jellemzője az egyenletes és tiszta festés a teljes hosszában.

  Hogyan kell használni: Keverje össze egyenlő arányban a festéket oxigénnel és vigye fel a hajra. Expozíciós idő - 20 - 25 perc.

  A festék eloszlásának megkönnyítése érdekében, ami különösen fontos a porózus és göndör haj tulajdonosainak, a hajat meg lehet nedvesíteni, de akkor a festék expozíciós idejét 5-10 perccel meg kell hosszabbítani..

  Mennyi ideig tart: a szín 4-8 hétig tart.

  CHI Infra nincs lift

  A legdrágább és elérhetetlen festék, amely teljes mértékben igazolja az árát. Az Infra No Lift technológiának köszönhetően a haj nemcsak színezett, hanem mélyen helyreáll, ennek eredményeként biolamináláshoz közeli hatást ér el.

  A haj teljes hosszában kisimul, a hajmérleg zárva van, elnyeli a színpigmentet, és a fürtök a lehető legjobban ápoltak. 1 munkamenetben 8 tónusú világosítást és egyenletes színezést érhet el színes foltok nélkül.

  Használat: a terméket szalon használatra szánják, 1 rész festék és 1 rész oxid (20, 30 vagy 40 térfogat arányban, a kívánt világítási foktól függően) arányában használják.

  Mennyi ideig tart: 4-8 hét intenzív szín.

  Szakmai

  Periche személyes

  Minőségileg színezi a szálakat, 3-4 tónussal világosítva őket. Alkalmas mind szalon, mind otthoni színezéshez és kiemeléshez. Nagyon demokratikus és vonzó az ára.

  Hogyan kell használni:

  1. Keverje össze az oxidot és a festéket 1: 1 arányban (a kívánt tisztítási foktól függően 6, 9 és 12% -ot is használhat).
  2. Vigye fel a hajra, és hagyja hatni 20 percig.

  Mennyi ideig tart: az eredmény 8 - 9 hétig tart.

  Revlon Professional

  Ennek a terméknek a termékeire nagy a kereslet a vásárlók körében, a pontos árnyalat-illesztés miatt. A termék biológiailag aktív anyagokkal és folyékony színű kristályokkal telített. A professzionális színező készlet festéket, aktivátort, balzsamot és kesztyűt tartalmaz.

  Hogyan kell használni:

  1. Keverje össze a festéket peroxiddal 1,5: 1 arányban (csak 6 és 9% oxid megengedett).
  2. Szétszórva száraz vagy kissé nedves hajon hagyja hatni fél órán át.

  Mennyi ideig tart: a "frissen színezett fürtök" eredménye 4-8 hétig tart.

  Olapleх

  Az Olaplex egy olyan komplex eljárás, amelynek célja elsősorban az egészséges hajszerkezet helyreállítása. A szőkítés és a festés csak kiegészítés, így a színváltozás hatása kissé kevésbé hangsúlyos, mint a terápiás.

  Hogyan kell használni:

  1. Mossa meg a hajat és törölközőt szárazon.
  2. Vigyen fel 3 terméket az egész hajra, és hagyja hatni 5 percig.
  3. Ez idő után gondosan fésülje át a hajat, és hagyja további 10 percig. Ha a haj súlyosan sérült, növelje a kezelési időt további 10 perccel.
  4. Öblítse le folyó vízzel és rögzítse az eredményt kondicionálóval.

  Mennyi ideig tart: stabil eredményt érünk el 5 - 10 eljárás kúrájával. Az Olaplex hetente legfeljebb 1 alkalommal végezhető el.

  Goldwell

  A festék a 20. század első fele óta létezik, azóta összetétele jelentős változásokon ment keresztül. Először a hidrogén-peroxidot kizárták a képletből, majd az ammóniát, majd a mai napig levezették a szuper ellenálló világító festék igényelt formuláját, amely alkalmas színezésre, színezésre és kiemelésre..

  Hogyan kell használni:

  1. Keverje össze a színező kompozíciót egy oxidálószerrel, és a gyökerektől 2-3 cm-re visszahúzódva oszlatja el a hajon.
  2. Várjon 10 percet, majd színezze ki a gyökereket, és hagyja a festéket hatni fél órán keresztül.

  Mennyi ideig tart: a festési eredmény 4-8 hétig tart.

  Wella

  Professzionális krémszín, olajok és B5-vitamin hozzáadásával, amely beborítja a hajat, megvédve a nap, a száraz levegő és a forró hajformázás káros hatásaitól.

  Hogyan kell használni:

  1. Készítsen festékük és aktivátoruk keverékét a kompozíciók egyenlő arányú összekeverésével, és a kapott anyagot kefével (vagy fúvókás palackkal) osszák szét a hajon..
  2. Hagyja hatni 25 percig, majd samponozza meg a haját.

  Mennyi ideig tart: a szín 15 fejmosásig friss marad.

  Az egyes szálak festésének hatásával

  Garnier nutrisse krém

  A Garnier meglehetősen elterjedt termék a globális kozmetikai piacon. A kiemelő hatású hajfesték olíva-, búza- és jojobaolajokat tartalmaz. Hatásuknak köszönhetően a haj mélyen hidratálódik, és a pigment jobban megmarad a hajban.

  Hogyan kell használni:

  1. A festéket és az aktivátort egyenlő arányban keverje össze, és ossza el a száraz, de nem mosott hajon.
  2. Hagyja 25 percig hatni, majd öblítse le vízzel.

  Mennyi ideig tart: az eredmény 6-8 hétig tart, a samponozás gyakoriságától függően.

  Majimeches

  Kiváló a forró hajformázás, a perzselő nap hatására megsérült és legyengült haj számára. Alkalmas a világos és világosbarna haj otthoni kiemelésére és halványítására, mivel legfeljebb 3 árnyalattal világítja meg a hajat.

  A festék méhviaszt tartalmaz, amely gyengéden beborítja a hajszálakat, ami megakadályozza, hogy festéskor károsodjanak.

  Hogyan kell használni:

  1. Keverje össze a ragyogó krémet és az aktivátort (az arányok a haj hosszától és vastagságától függenek, átlagosan 0,5: 1), majd cseppenként adják hozzá az összes oxidálószert - 6 vagy 9% megteszi.
  2. Kenje el a kompozíciót a hajon ecsettel vagy ecsettel, ügyelve arra, hogy ne érjen a fejbőrhöz.
  3. Hagyja hatni 25-30 percig, majd öblítse le vízzel.

  Mennyi ideig tart: a festési eredmény legalább egy hónapig tart. A jövőben csak a gyökereket színezheti.

  Palett "intenzív szín"

  Tartós festék, széles palettával, az ezüsttől a gyöngyszőkéig. Világosabb 1 munkamenetben 4-5 hangra. Alacsony költsége és elérhetősége miatt vonzó. A festék összetevői narancsolajat tartalmaznak, amely megvédi a fürtöket a világítás során.

  Hogyan kell használni:

  1. Keverje össze a festéket egy oxidálószerrel egyenlő arányban, és kefével oszlassa el a hajon. Célszerű az eljárás előtt pár napig nem mosni a hajat..
  2. Várjon 15-30 percet, majd öblítse le vízzel.

  Mennyi ideig tart: 4-8 hét színintenzitás.

  Wella safira

  Az otthoni kiemelő készlet kiváló értékeléseket tartalmaz a fogyasztók körében. Gazdaságos fogyasztás - egy csomag elegendő a közepes hosszúságú és vastagságú haj gyakori kiemeléséhez. Jól megvilágítja a hajat, függetlenül attól, hogy hideg vagy meleg alaphangúak-e.

  Hogyan kell használni:

  1. Fésülje át a haját alaposan, és tegye rá a kiemelő sapkát (a készletben található).
  2. Húzza ki a finom szálakat horgolóval.
  3. Kenje át a fehérítő keveréket a haján, és hagyja állni a kívánt ideig (az elérni kívánt eredménytől függően).
  4. Vegye le a sapkáját és öblítse le a haját.

  Mennyi ideig tart: az eredmény természetes és tükröződő szálak formájában egy hónaptól két és félig tart. Ugyanakkor a szín nem válik kifakultabbá és sárgábbá.

  Platinum loreal

  Kezdetben a pasztát kizárólag a haj szőkítésére szánták, azonban kiemelésre is használható. Minőségileg halványítja a hajat 7 árnyalatban, miközben nem árt nekik, köszönhetően a méhviasznak és a nutreseridnek a készítményben.

  Hogyan kell használni:

  1. Keverje össze a pasztát a fejlesztővel 1: 1 vagy 1: 3 arányban, a kívánt eredménytől függően.
  2. Oszd el a hajon, hagyd hatni 20 percig, majd öblítsd le.

  Mennyi ideig tart: 4-8 hét gyökérszínezés nélkül.

  Színezett

  Estel

  A színek kiemeléséhez a festékek legnagyobb választékát az Estel gyártó biztosítja, a legnépszerűbbek közül:

  • Az Estel Play a tömegpiac újdonsága, 7 élénk és rendkívüli árnyalatban jelenik meg. A festék 2-4 tónussal halványul, a legszembetűnőbb eredmény azonban az előzetes világítással érhető el.
  • Az ESSEX Lumen tökéletes az Ön számára, ha előzetes fehérítés nélkül szeretné színezni a haját. A korrektor egyenlő arányban keveredik oxigénnel (3, 6 és 9%).
  • Solo Contrast - a sorozat 6 színárnyalatot tartalmaz, amelyek tökéletesek a haj kiemelésére és tonizálására egyaránt. 1 eljárás esetén 6 vagy több tónusú tartós világító hatást érhet el.

  Mátrix SoRED

  Színes kiemelések sora a vörös árnyalatokban. Még sötét hajon is fényes színvilágot érhet el, fehérítés nélkül.

  Hogyan kell használni:

  1. Az otthoni színezés legfeljebb 20 percet vesz igénybe - ehhez keverje össze a krémfestéket egyenlő arányban oxigénellenes szerrel, és vigye fel a hajra.
  2. Az idő letelte után öblítse le vízzel, és élvezze az eredményt!

  Meddig élsz: a hatás 20 vagy annál több fejmosásig tart.

  Igora királyi divatlámpák

  5 szintű világítást biztosít. Az "ultra-intenzív pigmentek" technológiájának köszönhetően sokáig élénk és telített színt érhet el.

  Az Igora festék gondozó formulája sima textúrát és gyengéd kondicionálást biztosít.

  van egy fontos tulajdonság - az Igora Royal Fashion Lights csak 12% oxigénnel keveredik.

  Tejszínes

  Wella szőke

  A szőkítés szettje, amelyet otthoni kiemelésre is széles körben használnak. A készlet por, krémfesték, szőke gél és egy automatikus kontrollrendszert tartalmaz, amely garantálja a haj akár 6 tónusú megvilágítását, egészségük károsítása nélkül.

  Hogyan kell használni:

  1. Keverje össze a kompozíciókat egymással egyenlő arányban, és egy speciális ecsettel ossza szét a hajon.
  2. Hagyja hatni 25 percig, majd öblítse le vízzel és alkalmazzon kondicionálót.

  Mennyi ideig tart: Akár 6 hét intenzív szín.

  Matrix Extra Szőke

  Népszerű kiemelő festék, amely a színező folyamat során semlegesíti a sárga pigmentet. A bátor lányok számára világos és rendkívüli árnyalatok állnak rendelkezésre..

  Hogyan kell használni:

  1. Keverje össze a festéket oxigénnel egyenlő arányban (6 és 9% használható).
  2. Kenje el a terméket a haján ecsettel vagy kiemelő kupakkal. Az expozíciós idő 10-15 perc, a kívánt eredménytől függően.

  Mennyi ideig tart: még a legfényesebb árnyalatok is 4-6 hétig megőrzik frissességüket.

  Garnier olia

  Újabb festék a tömegpiacról, amelybe a lányok lágy összetétele, a természetes olajokban gazdag és a tónusú tónusú színezés csodálatos eredménye miatt szerettek bele. Eredetileg színezésre szánták, de lágy fénypontokhoz használható. Az ősz hajra fest, és gondoskodik a haj állapotáról. Meglehetősen kellemes és nem feltűnő illata van.

  Hogyan kell használni:

  1. Nyomja be a festéket aktivátorral egy palackba, erőteljesen rázza fel, és egy fúvóka segítségével oszlassa el a haj teljes hosszában.
  2. Hagyja hatni 25 percig, majd öblítse le vízzel, és használjon speciális kondicionáló öblítést.

  Meddig tart: a szín 3-8 hétig tart.

  A legjobb gyártók értékelése

  A Matrix-tól

  • Matrix Light Master és ColorGraphics Lift & Tone - a sorozat célja a sötétebb haj intenzív világítása is. Széles körben használják ombre kiemelésére és színezésére.
  • Matrix SoRED (Color highlighting) - olyan sorozat, amelyet lányok számára készítettek, akik tüzes fürtökről álmodoznak. A haj természetes pigmentjével kölcsönhatásban a festék fenntartja a hajszál szerkezetét, az utókezelő kondicionáló pedig puhává és fényessé teszi őket..
  • A Matrix Ultra Blonde egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a sötét hajon első alkalommal is tökéletes szőkét kapjon, megkerülve a világosítási fázist. Nem szárít és nem irritál.

  Indolától

  • Az Indola szakma állandó gondoskodó színe - széles árnyalatú paletta és 100% színillesztés - ezért értékelik az Indola festéket mind a színszakemberek, mind az ügyfelek. Az árnyalatok könnyen összekeverhetők egymással, így új színmegoldásokat kaphat a kiemeléshez. A Nutri-Care Complex formulának köszönhetően a haj nemcsak új színt ölt, hanem belülről és kívül is megerősödik.
  • A Profession PCC egy viszonylag újabb állandó színezőanyag, mint az előző, amely pixel színű technológiát tartalmaz. Ezzel nemcsak élénk árnyalatokat érhet el, hanem vakító fényt is..
  • Blonde Expert - világosító árnyalatok a Hair-Bond technológiával, lehetővé teszik 4-5-szeres világosítás elérését 1 eljárás során. A kompozíció természetes eredetű összetevőkön alapul, amelyek miatt a haj könnyebbé válik, anélkül, hogy károsodna.

  Igorától

  • Fashion Lights - 6 ultrapigmentált árnyalat színkiemelővel és 12% olajos oxigénnel. 1 munkamenetnél nemcsak hatalmas fényt érhet el, hanem szokatlan, élénk színeket is. A festéket a színek kiemelésére és nyújtására használják..
  • Az Absolutes célja a vékony és gyenge haj kiemelése, alacsony pigmentációval az életkorral összefüggő változások miatt. Dupla mennyiségű pigmentet, valamint kollagént és szililamint tartalmaz.
  • Royal - a feketétől a szőkéig minden fő árnyalat bemutatásra kerül a sorozatban. Tökéletesen fedi az ősz hajat, valamint az előző festéket.

  A kiemelés talán a legkíméletesebb színezéktípus, azonban csak a kiváló minőségű festékek tehetik igazán biztonságosá a hajat. A választás során mindig figyeljen az összetételre, és olvassa el a többi fogyasztó véleményét.

  Fontos Tudni A Maszkok Haj

  Hegymászás leállítása: 19 gyógymód a hajhullás megállítására

  Állandó stressz, rossz ökológia, öröklődés, egészségtelen táplálkozás - mindez ipari méretekben hajhullást válthat ki. Sőt, tavasszal ezt a folyamatot többször felgyorsítják.

  Rocker frizurák: leírás fotóval, kivitelezési technológiával

  Az emberek mindegyikének megvan a maga egyedi képe. Abszolút mindent be kell tartania. Ez a srácokra is vonatkozik. A modern életben hihetetlen mennyiségű tanácsot találhat a férfidivat témakörében, különös tekintettel a divatstílusokra és a frizurákra.