Legfontosabb / Eljárások

Világos hajszín a barna szem számára: melyik árnyalat megfelelő, a színek áttekintése

Eljárások

A barna szem a világos hajszínnel kombinálva nagyon szokatlan és gyönyörű. Egy ilyen megjelenésű nő mindig hihetetlenül fényes és érdekes, azonban egy feltétellel - a fürtök árnyalatának helyes megválasztásával. Ehhez pedig tudnia kell, hogy milyen hajszínek alkalmasak a barna szemre..

A fotón a legharmonikusabb és legsikeresebb képek láthatók az ilyen megjelenésű lányokról. Bizonyára nem fog vitatkozni azzal a ténnyel, hogy egy ilyen kombináció nagyon lenyűgözőnek és szokatlanul vonzónak tűnik..

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajszínt

Ma minden nő szinte bármilyen árnyalatú hajat felvehet, és néhány órával a tulajdonosává válhat. De a megfelelő szín kiválasztása nem mindig egyszerű. A barna szemű lányok, akik a szőke haj tulajdonosává akarnak válni, ezt első kézből tudják. És mindez azért, mert ebben az esetben rendkívül nehéz igazán megfelelő árnyalatot találni..

A barna szemű nők, akik megkönnyítik a szálukat, gyakran csalódással és csalódással néznek szembe. Végül is a fürtök és a szemek színének összhangban kell lenniük egymással, és hangsúlyozniuk kell tulajdonosuk méltóságát. De a helytelenül kiválasztott árnyalat nagyon elrontja a megjelenést, fájdalmat és abszurditást adva neki. Tehát találjuk ki, hogyan válasszunk világos barna színt a barna szem számára, hogy az így kapott kép fiatal, harmonikus és vonzó legyen..

Sötét szemek és karamell fürtök

A karamellás hajszín több évszakon keresztül nagyon népszerű a természetességre törekvő stylistok és divatosok körében. Ez az árnyalat valóban nagyon világos, gazdag és elegáns. A karamellás hajszín segítségével valóban emlékezetes képet készíthet, amely sok modern nőtől hiányzik. Ez az árnyalat jól passzol mind a világosbarna, mind a sötét szemekhez..

A divatos karamell szín különböző gyártók palettáján érhető el.

 • Az Estelle termékcsalád 8,0 karamellás tejeskávét tartalmaz.
 • A "Garnier" paletta karamellás árnyalattal is rendelkezik, amelyet a 6,34-es jelöléssel jelölnek..
 • A karamellás hajszínt kereső szépségek felhalmozhatják a Syoss festéket, a "Caramel Syrup 6.67" nevet..
 • A Kapus márka gondoskodott a divatemberekről is, és felajánlotta nekik, hogy használják a Caramello 7.8 festéket.
 • A "Palette" palettán található egy "Glossy Caramel" nevű árnyalat.

De bármilyen festéket is választ, ne feledje: használat előtt feltétlenül meg kell világosítania a szálakat, hogy az árnyalat egyenletes legyen. Csak azok a lányok utasíthatják el az elszíneződést, akiknek természetes fürtje természetes..

Melyik szőke illik a barna szemhez

A közhiedelemmel ellentétben a szőke fürtök tökéletesen keverednek a dús, kávé színű szemekkel. Egy ilyen kép mindig nagyon fényes és emlékezetes. Ma a stylistok azt tanácsolják, hogy ne foglalkozzanak a hagyományos megoldásokkal, és figyeljenek az eredeti színekre. Tehát, a barna szemű lányok nagyon elégedettek a hamvas szőkével, amely most a népszerűség csúcsán áll. Ez az árnyalat különösen jól mutat a világos bőr tulajdonosainál. Ha élénk hajszínt keres a barna szem számára, akkor a hamu szőke az Ön számára. Csak ne feledje, hogy nagyon jól néz ki a hibátlanul sima, hibátlan bőr tulajdonosainak. De a bézs és a meleg szőke szervesen illeszkedik a sötét bőrű barna szemű szépségek képébe.

Az "Ash Blond" nevű festékek minden vezető gyártótól beszerezhetők, beleértve:

 • "Palet" 10.2.
 • Estelle 10,66.
 • "Loreal" 11.11 és 6.1.
 • "Garnier" 113.
 • "Matrix" 7M.

Közvetlenül a színezés előtt ne feledkezzen meg a gyönyörű, egyenletes árnyalat megszerzésének fő feltételéről - a világosításról. Enélkül aligha lehet jó eredményt elérni..

Búza hajszín a barna szem számára

A fotón ennek a kombinációnak több lehetőségét láthatja. Észrevette, mennyire harmonikus és szokatlan egy ilyen megoldás? Valójában a búzaszőke hajszínek tökéletesek a barna szemek számára. Ez a színek egyedülálló természetes kombinációja, amely hangsúlyozhatja tulajdonosának természetes szépségét, és bájos és felejthetetlen képet ad neki.

A búza hajszín a legjobban világos bőrrel és világosbarna szemekkel kombinálható. Egy ilyen megjelenésű lány fiatalnak és gyengédnek tűnik. Ezenkívül a búza árnyalata egyedülálló arany árnyalattal rendelkezik, amely ma divatos..

A színezéshez kiválaszthatja a legnépszerűbb gyártók egyikét:

 • Redken 9N.
 • 7N mátrix.
 • Loreal 8.13.
 • "Garnier" 110.
 • Vella 9.03.

Sötét szem és bézs haj

Ez a szokatlanul meleg és kellemes árnyalat sok modern nőt megnyert. Ha világos hajszínt választ a barna szemnek, akkor lehetséges, hogy a bézs tónusra van szüksége. Valójában egy ilyen árnyalat segítségével valóban kifinomult, nőies és fiatalos képet hozhat létre. És a bézs fürtök barna szemű kombinációja csak tökéletesen néz ki. Ráadásul ez az árnyalat egyáltalán nem szeszélyes, és mind a szép bőrű, mind a sötét bőrű szépségű lányok számára kiváló..

Hogyan lehet a bézs haj tulajdonosa? Világosítsa meg a haját, válasszon megfelelő festéket, és vigye fel a szálakra.

Gyönyörű bézs árnyalat érhető el a legtöbb márka palettáján:

 • Estelle 9,7, 9,73, 10,73.
 • Loreal 1013, 05, 9.13, 10.13.
 • Garnier 9.13.
 • "Palet" 254.
 • Vella 9.1.

Sötét szemek és világos szőke fürtök

Alig néhány szezonnal ezelőtt ezt az árnyalatot "száműzték" a divatos színpalettáról. De ma a helyzet drámai módon megváltozott, és a természetes világos szőke árnyalat visszatér a trendhez. Igaz, az ezüstös fényű hangnem nem igazán felel meg a barna szemű lányoknak, és gyakran szervetlennek tűnik. De a barna szem aranyszínű, világos hajszíne tökéletes. Ez az árnyalat különösen releváns a világosbarna szemek tulajdonosai számára..

Haját ebben a színben festheti a javasolt festékek egyikével:

 • Garnier 7.13, 8.13, 7.0, 8.0.
 • "Loreal" 832, 810, 931, 8031, 8,1, 1010.
 • Estelle 8,0, 8,65, 8,75.

Sötét szemek és világos barna fürtök

Ez az árnyalat a barna szemű szépségek haján a lehető legharmonikusabbnak tűnik. Még nehéz elképzelni egy nyerőbb kombinációt. A világosbarna fürtök ugyanolyan jól mutatnak, ha dióbarna és sötét szemekkel párosulnak. Ennek a színnek arany jegyekkel vagy nemes barna árnyalattal kell rendelkeznie. Ezután az árnyék tökéletesen kombinálódik mind a sötét, mind a világos bőrrel..

Úgy döntött, hogy világos gesztenyét fest a hajára? Ezután válasszon festéket:

 • "Loreal" 600, 700, 10.
 • "Garnier" 4.15, 4.0, 5.0.
 • Kapous 35.
 • Igora 05, 01.
 • Syoss 24, 8,0, 1,0.
 • "Palet" 600, 800, 750, 568, 700.

Jó árnyékot választani

Porcelán, vékony bőrű lányok számára a szőke hajszín tökéletes. A barna szem és a világos bőr tökéletes alapot ad a lágy szőke árnyalatokhoz, arany és réz árnyalatokkal. Ezek a jegyzetek természetesnek és hihetetlenül vonzónak tűnnek..

A stylistek azt javasolják, hogy a barna szem és a világos bőr tulajdonosai olyan színeket válasszanak, amelyek egyensúlyban vannak a világos és a telített árnyalatok között. Az ilyen típusú megjelenés híres tulajdonosai között van Sandra Bullock, Emma Watson és Keira Knightley. A fotón a legsikeresebb kombinációkat láthatja..

Milyen hajszín alkalmas barna szem és sötét bőr számára? Az ilyen lányoknak figyelniük kell az árnyalatokra, amelyek vonzóvá teszik a megjelenést. Például a stylistok az egyik legsikeresebb megoldást tartják a karamell színének használatához, amely a lehető legharmonikusabbnak tűnik sötét bőrrel és sötét szemekkel kombinálva. By the way, ez az árnyalat nemcsak felfrissíti a képet, hanem hangerőt is ad a frizurának..

A barna szem vörös hajszínei akkor megfelelőek, ha az íriszen narancssárga színárnyalat figyelhető meg. Az ilyen megjelenés tulajdonosai nagyon alkalmasak vörös, réz jegyekre a fürtök apályában. Általában ez a kép nagyon titokzatosnak, érdekesnek és vonzónak tűnik. Eva Longoria, Jennifer Lopez és Mila Kunis ezzel a döntéssel állt meg..

A csábító olíva bőr és a barna szemek tulajdonosai számára tökéletes egy sötét szőke, arany fényű és egy intenzív szőke, réz jegyekkel. Kiváló megoldás az ombre technika használata.

Kiválasztási szabályok

Mielőtt végre döntene a színről, érdemes figyelembe venni olyan tényezőket, mint a haj hossza, az arc kontúrjai és a megjelenés típusa. Ebből a szempontból a stylistok sok hasznos ajánlást tartogatnak, amelyek talán hozzájárulnak az Ön választásához..

 • A szakértők azt tanácsolják, hogy a duci szépségek figyeljenek a búza-gesztenye paletta árnyalataira.
 • A háromszög alakú arccal rendelkező nőknek réz, világosbarna és világos gesztenye árnyalatok közül kell választaniuk..
 • A gyémánt alakú és szögletes ovális tulajdonosok számára a legjobb, ha az arc közelében kontrasztos sötét szálakat használnak. Az ilyen lányok számára a réz-búza tónusai és a tiszta szőke..
 • Rövid hajú nőknek tanácsos megállniuk a többszintű színezésnél világosbarna, dió, kőris, világos gesztenye és karamell árnyalatokkal.
 • A közepes hosszúságú haj tulajdonosainak választaniuk kell a természetes szőkét, a karamell és a cappuccino árnyalatait, valamint a természetes színekhez közel álló egyéb hangokat..
 • A göndör fürtök tökéletesen néznek ki, ha rézre, élénk színekre festik őket.
 • Ha a hosszú haj boldog tulajdonosa, akkor a búza és a bézs árnyalatok ideálisak lehetnek az Ön számára..

Hajszín barna szemnek. Fotó a haj és a smink árnyalatai

A barna szemeket hagyományosan sötét fürtökkel társítják: csokoládé, fekete, sötét szőke. A sikeres kombinációk azonban nem korlátozódnak erre, és a barna szemek tulajdonosai könnyen kísérletezhetnek a hajszínnel. Milyen szín illik hozzájuk a legjobban, és hogyan lehet kiemelni a jó kombinációt sminkkel?

 1. Hajszín barna szemnek. Fotó a haj és a smink árnyalatai
 2. Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajszínt?
 3. Divatos színezési lehetőségek a barna szeműek számára
 4. Hajfesték barna szem és sötét bőr számára
 5. Megfelelő hajszín barna szemek és világos bőr számára
 6. A haj kreatív árnyalatai a barna szeműeknek
 7. Hogyan lehet összehangolni a haj színét a barna szemekkel?
 8. A szőke megfelel-e a barna szem színének?
 9. Hogyan lehet összehangolni a haj színét a barna szemekkel?
 10. Szükséged lesz

Hajszín barna szemnek. Fotó a haj és a smink árnyalatai

A statisztikák szerint leginkább a barna szemű emberek vannak a világon, de vajon mindannyian arra hivatottak, hogy egész életükben egy hajszínt viseljenek? Sminkesek, stylistok, fotósok és más szépségápolási szakemberek biztosítják: a barna szemek kombinációja szinte univerzális, és ezt a showbiznisz világa is megerősíti..

Például a pop-hercegnő Britney Spears, aki a 2000-es években emelkedett a talapzaton, borostyánszínű szemekkel és szőke fürtökkel rendelkezik, ugyanakkor százszázalékosan kinéz.

A Mylene Farmer több mint egy évtizede bebizonyította az egész világ számára, hogy a barna szem jól illik a tűzpiros hajhoz..

Nos, a forró barnák, magával ragadó barna szemekkel, egy tucatnyit tesznek ki Hollywoodban és Oroszországban. Az egyik legvonzóbb és legkívánatosabb híresség - Nicole Scherzinger.

Általában a környező emberek ezrei bizonyítják rendszeresen, hogy a fürtök szinte bármilyen árnyalata bármilyen szemszínre alkalmas, különösen, ha szakemberek választják ki.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajszínt?

A hajszín kiválasztásakor elsősorban a szem árnyékára és telítettségére kell összpontosítania. A barna a szem színének kollektív jellemzője, amely magában foglalja a borostyán, a réz, a sötétbarna, a barna zöld, a világosbarna színt. Ezenkívül a természetben több ezerféle színkombináció létezik, hihetetlen írisz-szín és még heterokrómia is - ez az egyedülálló jellemző, amelyben az egyik szemnek az elsőtől eltérő színe van.

REFERENCIA! A fodrászok azt javasolják, hogy fordítsanak figyelmet a szem formájára és az arc formájára, a bőr tónusára, az arcszínére, a természetes hajszínre és még az arcvonásokra is..

Borostyánsárga szemekkel, amelyek a napot megszemélyesítik, valami világos, világos és lédús narancssárga, világos árnyalat kombinálódik: szőke, világos szőke, gesztenye, piros. A túl sötét fekete vagy csokoládé haj hátterében a szemek egyszerűen elvesznek, és nem fognak olyan fényesek és kifejezőek lenni.

A szemfényes példa arra, hogy a szemek "elvesznek" a sötét haj hátterében, ugyanaz a Britney Spears.

A borostyánszínű szemeket meleg árnyalatokkal kombinálják, például karamellás vagy barna, vörös aláfestéssel, mézzel, aranybarnával.

A sötétbarna szem jól passzol a sötét hajszínhez: fekete, barna, csokoládé.

FONTOS! A haj színének meg kell egyeznie a szemöldök árnyalatával, vagy annak közel kell lennie.

A barna-zöld szemeknek különös varázsuk és rejtélyük van, okkal kaméleonnak hívják őket. Változó smink és ruházat, tulajdonosuk egyaránt hangsúlyozhatja a szem "barnaságát", és emlékeztetheti, hogy zöld foltjaik vannak.

Ilyen szemmel a csokoládé, a bor, a barna-vörös és a hozzájuk közeli árnyalatok tűnnek a legjobban..

Divatos színezési lehetőségek a barna szeműek számára

A klasszikusok kedvelői és a sötétbarna szemek tulajdonosai számára megállhat egy egyszerű, csokoládé vagy fekete színezés. A szépség és az egyszerűség kombinációját Mila Kunis színésznő mutatja be.

A borostyán és a világosbarna szem tökéletes összhangban van a karamellfényekkel vagy a levegő érintésével. Általában a sima átmenetek minden lehetősége alkalmas a barna szemű lányok számára, különösen akkor, ha meleg árnyalatokról van szó.

REFERENCIA! Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő színtónust, meleg vagy hideg, egyenként kell felvinni az arc bőrére, először valami ezüstösre (például egy darab fólia), majd - aranyszínűre. Ha ezüst árnyalat megfelelőbb, akkor hideg színt kell választania a festéshez, arany - meleg.

Egy másik nagyszerű lehetőség a színezés, amely hasonlít a színátmenetre vagy az ombre-ra. Az ilyen típusú festésnél több hasonló tónusú festéket használnak, és ezeket csak a haj alsó részére vagy az egész vásznra alkalmazzák..

Az ilyen festés előnye, hogy a színt csak 3-4 havonta lehet megújítani, és a visszanőtt gyökereknek nincs hatása. Ezenkívül ez egy kíméletes színező lehetőség, amelyben a hajhagymák és a fejbőr nem szenvednek a vegyszerek hatásától..

Az eredeti színtől függően a színezéshez csokoládé, réz, arany, karamell árnyalatokat választanak.

Egy másik modern lehetőség csak a frufru színezése. Az árnyalat kiválasztásakor a bőr tónusára, az arc formájára és a frizurára kell összpontosítania. Nyárra sok lány élénk színeket választ, hogy hangsúlyozza egyediségét és eredetiségüket..

A divatos színválaszték a balayage. Ez a technika egyesíti a kiemelés, az ombre és a színezés összes előnyét, a lehető legtermészetesebben néz ki, és nem igényel rendszeres színmegújítást. A világos bőrű lányok számára hideg és meleg színek egyaránt alkalmasak, sötét bőrre - melegek.

FIGYELEM! A Balayage technika bármilyen hajhosszra alkalmas.

Festéskor a mester meglehetősen gondatlan és széles mozdulatokat végez, ennek köszönhetően könnyedség, természetesség és nőiesség adható a frizurának. A kompozíciót főleg a haj végére és közepére alkalmazzák, a gyökerek sértetlenek maradnak.

Hajfesték barna szem és sötét bőr számára

Sötét hajú és sötét bőrű lányok számára nagyon alkalmasak az étcsokoládé árnyalatai: mokka, cappuccino, eszpresszó. Nem kell csak a sötét színekre korlátozódnia, és kísérletezhet a karamellával és más világos árnyalatokkal, ahogy az énekesnő, Beyoncé is teszi..

Sötétbarna szemű, nagyon sötét bőrű lányok, sötét hideg árnyalatok, gazdag barna színek, gesztenye, padlizsán, sötét szilva és fekete alkalmas.

Az őszi színtípus, amelyet világos borostyán vagy konyak színű szemek és kissé cserzett bőr jellemez, meleg, tompított tónusokat igényel, például sötét szőke és mélybarna hajú.

Megfelelő hajszín barna szemek és világos bőr számára

Az ilyen lányok számára nem túl fülbemászó hajszínek alkalmasak, általában világosak: búza, méz, tejcsokoládé, gesztenye, borostyán, hideg szőke.

REFERENCIA! A fodrászok azt javasolják, hogy olyan hajszínt válasszanak, amely a természetesnél világosabb, legfeljebb 3 tónusú lesz.

A haj kreatív árnyalatai a barna szeműeknek

A merész, fényes és szeretetteljes kreatív színezékek alkalmasak. De ebben az esetben is figyelni kell a bőr tónusára. Tehát a világos bőrű lányok számára az élénkvörös, a bordó és a mahagóni a legalkalmasabb. Ez lehet egyszínű, kiemelő, ombre, balayage.

REFERENCIA! Annak megállapításához, hogy ez a színezés valóban sikeres-e, először kipróbálhat egy új külsőt egy színezett sampon használatával. Ha az árnyék megfelelő, nyugodtan festheti haját tartós vegyületekkel.

A sötét bőrű hölgyeknek bordó árnyalataik is lesznek, de elnémítva, közelebb a kávéhoz vagy a konyakhoz.

Sötét szemű, sötét bőrű lányok kockáztathatják a szilva vagy lila árnyalatú kiemelést, színezést vagy teli színezést.

A borostyán és a világosbarna szem tökéletesen harmonizál a tüzes hajjal, különösen, ha a lány természetesen nagyon világos bőrű.

Hogyan lehet összehangolni a haj színét a barna szemekkel?

A jövő hajszínének kiválasztásakor jobb a szakemberek véleményére támaszkodni, hogy a kép érdekes, harmonikus és szexi legyen. Figyelnie kell a következőkre:

 • a bőr színe;
 • írisz árnyék;
 • arc ovális;
 • a fürtök eredeti árnyalata, hossza és szerkezete.

REFERENCIA! A haj és a szemöldök színe közötti különbség nem lehet több, mint 1-2 tónus.

Ha az arc megfelelő kerek vagy ovális alakú, akkor kísérletezhet rövid hajvágásokkal, a tincseket különböző tónusokkal színezheti..

A természetes árnyalatok hosszú haja alkalmasabb hosszúkás arcformára. Továbbá a nagy fürtök és hullámok nagyon alkalmasak az ilyen lányok számára..

Természetesen a sötét árnyalatok jobban megfelelnek a barna szemű lányoknak, de nincs értelme megtagadni magadtól a szőke élet boldogságát, ha a megfelelő hangnemet választja.

A szőke megfelel-e a barna szem színének?

A téli színtípus, amelyet nagyon sötét szemek és nagyon világos bőr jellemez, ritka, de ezek a szerencsések a szőke hűvös árnyalatait viselhetik. Természetesen nem kell teljesen szőkére festenie: általában az ilyen lányoknak természetesen sötét haja van, ezért nehéz lesz elérni a szükséges árnyalatot, és gyakrabban kell frissíteni..

De a kiemelés, a shatush, az ombre és a balayazh is lehet.

A meleg szőke sötétebb bőrű lányokhoz és sötét bőrű nőkhöz illik. A búza, a méz, a könnyű karamell árnyalataiban tartózkodhat. A teljes festés, a modern technikákhoz hasonlóan, korlátozások nélkül megengedett.

FIGYELEM! Világos árnyalatokban történő festéskor emlékeznie kell a szabályra: minél sötétebb az eredeti hajszín, annál gyakrabban kell frissítenie a frizurát, átfesteni a gyökereket és színezni a vásznat.

Hogyan lehet összehangolni a haj színét a barna szemekkel?

A szakértők azt javasolják, hogy szánjanak rá időt a festéssel, és először vegyék fel a kapcsolatot egy szépségszalonnal, hogy meghallgassák a szakemberek véleményét. A barna szemű lányok számára a legveszélyesebb a szőkévé válás.

Az arany, a réz és a karamell árnyalatok nem alkalmasak a téli típusra. Ha szőke akarsz lenni, jobb, ha gyöngy- és platinaárnyalatokkal kísérletezel..

REFERENCIA! A világos bőrű lányoknak nagyon szépnek, vöröses árnyalatokkal kell rendelkezniük..

A hamu és a szén-sötét árnyalat kombinációja elképesztően jól néz ki, de ezt az eredményt nem tudja azonnal elérni: a sötét fürtök hamvas színű adása nem olyan egyszerű, ezért többször meg kell látogatnia a fodrászatba.

De a sötét bőrű lányoknak minden lehetséges módon kerülniük kell a hideg árnyalatokat, de mustárral és arany árnyalatokkal lehet játszani.

Szükséged lesz

Mielőtt megváltoztatná a képet, türelmesnek kell lennie és rá kell hangolódnia arra, hogy a festési folyamat hosszú lehet, különösen, ha az eredeti hajszín nagyon sötét. Készen kell állnia a lépésenkénti folyamatra is: ha világos szálakat szeretne szerezni, vagy reinkarnálódni szőkévé, akkor lehet, hogy először el kell színeznie a haját, majd többször színeznie kell.

FONTOS! A két folt közötti szünetnek legalább két hétnek kell lennie.

Arra is fel kell készülnie, hogy a kívánt árnyalat, mint az interneten található fényképen, nem biztos, hogy működik. Ne feledkezzen meg a haj pigmentációjának sajátosságairól, a fényképek feldolgozásakor használt szűrőkről és a festékek eltérő minőségéről.

Számos szabályt is be kell tartania:

 • Forduljon egy jó hírű fodrászhoz vagy kozmetikához a kép megváltoztatása érdekében, hogy a fürtök ne romoljanak el. Jobb, ha a mesterhez megy, akivel már volt tapasztalata: jobban ismeri a hajjal végzett korábbi manipulációkat, és könnyebben meg fogja érteni, hogyan lehet a haj színét gyorsabban és biztonságosan megváltoztatni.
 • Vigyázzon a hajápolásra: festés után jobb speciális ápolószereket használni, beleértve samponokat, balzsamokat és maszkokat.
 • Nem szabad kockáztatnia és dönteni a radikális átalakulásokról, különösen, ha szőke vagy fekete fürtöket szeretne kapni. A radikális változások megnövelhetik az életkort, kihangsúlyozhatják a bőr minden hibáját, vagy barna szemekkel veszteségesnek tűnhetnek. Jobb, ha fokozatosan jut el a kívánt színhez, hogy időben megálljon.
 • A szín rendszeres frissítése elengedhetetlen, hogy a fürtök ne tűnjenek "piszkosnak" és olcsónak. Ez vonatkozik mind a világos, mind a sötét árnyalatokra..

Semmilyen esetben sem érdemes egyedül kísérletezni otthon, és a festék olcsóságához vezetni. Az eredmény kiszámíthatatlan lehet, és egy bájos szőke helyett piszkos piros vagy akár zöld árnyalatot kap. A rossz minőségű festés következményeinek kiküszöbölése sokkal bonyolultabb, mint azonnal kapcsolatba lépni a fodrászral és szép árnyalatot kapni.

Természetesen nem kell félni a kísérletektől és a több tonnás festéstől, a kreatív szálaktól és a szokatlan hajvágástól. Ha a léleknek radikális változásokra van szüksége, színt, fényességet, ragyogást és egész szivárványt rendezhet a fején..

A fürtök árnyalatának kiválasztásakor figyelembe kell venni a megjelenés minden árnyalatát, elképzelni kell, hogy ez vagy az a hajfej hogyan lesz összhangban a sötét, világos, kaméleonszemmel, feltétlenül látogasson el egy szemöldökorvoshoz, és festse a szemöldökét a hajhoz közeli hangnemben.

Ne kísérletezzen túl gyakran, ha a fürtök egészsége sok kívánnivalót hagy maga után: a tompa, törékeny, sérült szálak rendszeres festéssel még kevésbé vonzóak lesznek, ezért először meg kell gyógyítani őket.

A gyönyörű barna szemek kedvezően hangsúlyozhatók a megfelelő színezéssel, de kevésbé vonzóvá és kifejezőbbé is teheti őket, ha rosszul választasz. A legjobb, ha a frizurát a szépség területén dolgozó szakemberekre bízza: ekkor harmonikus, stílusos és divatos képet érhet el.

Hirdető. Professzionális hajformázó termékek.

Hajszín a barna szem számára: melyik alkalmas és hogyan válasszuk?

A kifejező barna szemeknek, amelyek világosabb árnyalattal rendelkeznek, mint mindenki más, hangsúlyozniuk kell szépségüket és a hajszín megfelelő megválasztását.

Mielőtt bármilyen hajfestékről döntene, figyelembe kell vennie a bőr tónusát és az általános színtípust..

 • Kiválasztás a bőr tónusa szerint ↓
 • Fény ↓
 • Swarthy ↓
 • Olíva ↓
 • Választás a megjelenés színtípusától függően ↓
 • Tél ↓
 • Tavasz ↓
 • Nyár ↓
 • Ősz ↓
 • Tippek

Választás a bőr tónusa alapján

Könnyű

Gesztenye tónusok, konyak tónusok és azok, amelyek leírhatók:

 • "kávé tejjel",
 • "tejcsokoládé",
 • világos gesztenye;

A stylistok azt tanácsolják az ilyen típusú megjelenésnek, hogy megtalálják egyensúlyukat a nem túl világos, de nem különösebben sötét színek között..

Hírességi példák: Emma Watson, Sandra Bullock, Keira Knightley.

Napbarnított

Ügyeljen azokra a vastag, gazdag és lédús tónusokra, amelyek férfias megjelenést kölcsönöznek Önnek:

 • "csokoládé";
 • "cseresznye";
 • "padlizsán";
 • "Vörösbor";
 • "kávé";

A világos színek nem kívánatosak, leegyszerűsítik a képet, és nem fognak harmonikusan kinézni.

Kompromisszumos lehetőségként - kiemelés karamellával és finom mézes árnyalatokkal. Ez a módszer nemcsak friss jegyzeteket ad a szálakhoz, hanem vizuálisan is növeli a frizura hangerejét..

A vörös haj, sötét bőrrel kombinálva érdekes lehetőség, amely nagyon vonzó lesz, ha narancssárga árnyalat van a szemében. Sötét íriszeknél élénkpiros színek. De itt nem szabad megfeledkezni arról, hogy a vörös színek viszonylag gyorsan elveszítik a fényerőt, és gyakrabban kell őket frissíteni, mint másokat..

Hírességi példák: Eva Longoria, Mila Kunis, Jennifer Lopez.

Olajbogyó

A sötét szőkétől a kávéig - egy ilyen személyre szabott paletta megfelelő lesz a sötétbarna szemek tulajdonosainak.

Az ombre hajszínezéssel ellátott opció jól fog működni.

Választás a megjelenés színének típusától függően

Természetes sötét hajú és sötétbarna szemű lányok.

A festésre a legalkalmasabb:

 • fekete, különféle árnyalatokkal is;
 • étcsokoládé;
 • kávé;
 • sötét lila;
 • szilva;

Nem megfelelő színek, amelyek csak az életkort adják hozzá:

 • minden fény;
 • réz;

Paletta:

 1. Fagyos gesztenye. A közelmúltban a legnépszerűbb a hasonló árnyalatok között.
 2. A fekete. Sötét íriszekre.
 3. Barna fekete. Különböző megvilágítási körülmények között a szálak fekete vagy barnának tűnhetnek. Gazdag hangnem.
 4. Fekete kávé. Sötét szemekre.
 5. Mahagóni. Irizáló sokoldalú.
 6. Bordeaux. Különösen jó lesz egy természetes barnán.
 7. Kőris gesztenye. Sokoldalú bármilyen megjelenéshez.
 8. Világosbarna gesztenye. Valahogy kiemeli az arcvonásokat. Sokoldalú.

Tavaszi

Ez a színtípus magában foglalja a világos bőrű, a szem íriszének világosbarna árnyalatát. Ehhez a színtípushoz nincsenek sötét árnyalatok..

Szeplők gyakran vannak jelen, a barnás jól fekszik.

A legjobb hajfestékek: méz és meglehetősen világos meleg karamell. A választásnál az a legfontosabb, hogy a túlcsorduló színt pontosan melegnek kell megválasztani.

A sötét színek és a vörösek használata nem kívánatos, mivel vizuálisan hozzáadják az életkort.

Paletta:

 1. Méz szőke. A többi világos árnyalathoz hasonlóan ez is jobban passzol, ha a szálakat korábban megvilágítottuk, vagy természetes színük elég világos volt.
 2. Arany karamell. Ez egy igazi extravagáns sárga és barna tónus..
 3. Aranyszőke. A szálak arannyal csillognak.
 4. Könnyű réz. Felhívja a figyelmet az arcodra. Nem maradhat láthatatlan.
 5. Réz szőke. Szigorú, de ugyanakkor fényes és gazdag.
 6. Sárgabarack. Rendkívüli személyiségek számára, akik igyekeznek felhívni magukra a figyelmet.
 7. Aranyszőke. Nemes és sokrétű.
 8. Gesztenyeszőke - szigorú és arisztokratikus. Jó állapotú bőr számára.
 9. Világosbarna karamell. Meleg tónusokat ad a szép hajú szépségeknek.
 10. Barna arany. Mérsékelten sötét fénylő szín. Jobban, mint mások, egy természetes barna hajú nőnek fog megfelelni.

A természetes hajszín hamu szőke. A bőr színe - tejszerű, világos. Szemszín - nagyon világosbarna.

A festéshez megfelelő tónusok: hamu, tejcsokoládé.

Nem alkalmas: piros, piros, sötét.

Paletta:

 1. Platina szőke. A rövid és a hosszú haj egyaránt jó radikális megoldás..
 2. Ash szőke. Nincs sárgaság. Ez diszkrét lehetőség.
 3. Vanília szőke - fényes és hívogató, ami azonban gyakori korrekciót igényel.
 4. Szőke rózsaszínű. Fiataloknak és romantikusoknak.
 5. Búza szőke. Mindig a divat. Minden korosztálynak és stílusnak. Univerzális.
 6. Hideg szőke. Szigorú és lakonikus. Sokoldalú. Nem tartalmaz arany felhangot.
 7. Sötétszőke. Klasszikus.
 8. Hamu barna. Ideális a barna szem és az olíva vagy a világos bőr kombinálásához. Jól fest szürke szálakat. Bármely korosztály számára alkalmas.

Esik

Természetes hajszín - barna, szem - világosbarnától sötétbarnáig.

Valóban őszi, meleg árnyalatok a legalkalmasabbak:

 • barna;
 • vörös hajúak;
 • piros;
 • csokoládé;

Paletta:

 1. Forró csokoládé. És karamell, borostyán és konyak. A barna szemek mély árnyalatáért.
 2. Vörösbarna. Hangsúlyozza a barna szem kifejező képességét.
 3. Gesztenye. Vastag bársonyos árnyalat, amely mindig divatos és mindig releváns.
 4. Karamell gyömbéres jegyekkel.
 5. Réz. Jól keveredik a cserzett bőrrel.
 6. Konyak. Cserzett és sötét bőrűeknek.
 7. Piros. Tüzes szín a felháborító és merész.
 8. Aranybarna. Alkalmas borostyánszemek tulajdonosainak.
 9. Piros és piros. Világos, mégis elegáns hangnem.
 10. Piros csokoládé. Drágának és reprezentatívnak tűnik. Bármely korosztály számára alkalmas.
 11. Gesztenye vörös árnyalattal - cserzett és fényes.

Tippek

 1. 1. tipp: a kép egyedisége és a haj árnyékának sokoldalúsága színezéssel vagy kiemeléssel adható meg. Példák olyan hírességekre, akik kiemelték életüket: Beyoncé, Jessica Alba, Daisy Fuentes.
 2. 2. tipp: A világosbarna szemeket leginkább karamellás, vöröses, aranyszínű meleg árnyalatokkal lehet kombinálni. De nem sötét, szinte feketével.
 3. 3. tipp: Ha kétségei vannak arról, melyik színt válasszuk, akkor inkább azokat az árnyalatokat részesítsük előnyben, amelyek a legközelebb állnak a természeteshez.
 4. 4. tipp: ha a pattanások vagy a pattanások miatt a bőr állapota nem tökéletes, akkor ajánlott, hogy ne válasszon nagyon világos vagy kardinálisan fekete tónust.
 5. 5. tipp: Ha globális kétségek merülnek fel a festéssel kapcsolatban, akkor kezdetben felvehet egy tonális ammóniamentes festéket, amely a természetes színnél legfeljebb pár tónussal sötétebb lesz. Első próbálkozásra ez a lehetőség megfelelő.
 6. 6. tipp: tartsa be a színtípusának megfelelő árnyalat kiválasztásának tippjeit.
 7. 7. tipp: A barna szemű, nagyon szőke haj kockázatos kombinációnak számít. Ha ezt a hangot választja, mérlegelje az előnyöket és hátrányokat.
 8. 8. tipp: A hűvös és hamu árnyalatoknak is körültekintőnek kell lenniük, mivel a sötét íriszekkel ellentétben elhalványultak lehetnek..

A szakértők ajánlásait alkalmazva és a tanácsokat alaposan tanulmányozva pontosan az eredményt kapja festéskor, ami a legjobb lesz..

Milyen hajszínt válasszon a barna szem tulajdonosainak

A sötét írisz halálos és temperamentumos tulajdonosait mindig mágikus megjelenés jellemezte. Gyakran nyitott, vidám, érzéki emberek, készek minden újra, imádják a meglepetéseket és kísérleteket. A természetes bátorság lehetővé teszi, hogy minden törekvésedben sikeres legyen. Lelkes elme, az intuíció segít az üzleti és családi kérdések megoldásában. A világosbarna szemű lányok kevésbé határozottak, álmodozóak, néha saját fantáziájuk kegyelmére. A klasszikus kombináció a vörös haj és a barna szem. De az árnyéktól függően számos lehetőség kínálkozik a fürtök színének kombinálására és a sötét szemek szúrására..

Színjellemzők

A barna szemű lányok minden színtípusban megtalálhatók. De leggyakrabban végzetes télről és tüzes őszről van szó. A tavaszt és a nyarat lágy vonások különböztetik meg, a szem árnyéka közel áll a teához, olíva, zöld. A telített sötét íriszek kontrasztos megjelenésűek.

Jellemzők:

 • jól illeszkedik a különböző bőrszínekhez - porcelán hófehér, arany, zamatos;
 • jól megy szeplőkkel szőkéknél, barna hajú nőknél, barnáknál és természetesen vörös hajúaknál;
 • ki kell fejezni a szemöldökét, a szemek keretét 1-2 tónussal sötétebbnek kell választani, mint a fürtök, hogy a barnák sötétbarnára festhessék az íveket;
 • fontos, hogy a kifejező sötét szemeket összehangoljuk a helyes sminkkel; a szem és az ajkak sminkjének egyidejű hangsúlyozása elfogadhatatlan;
 • az arcbőr gondos gondozást igényel, a hibák megnyilvánulása - bőrpír, kiütések, a hangnak még hibátlannak kell lennie.

Szín előnyei:

 • az arcvonások smink nélkül is kifejezőek;
 • kísérletezhet a haj különböző árnyalataival a fehérített szőkétől a hollószárnyig;
 • a ruhák világos és élénk színei alkalmasak, puhává, nőiessé teszik a képet;
 • ékszerek arany teljesítményben választhatók, energiát, önbizalmat adnak.

Hátrányok:

 • a sminknek meg kell felelnie egy bizonyos alkalomnak, a nappali smink telített színei vulgárisnak tűnnek;
 • ne használjon meghosszabbított szempillákat, ha hosszú, vastag szempillákra csomókat ad, mesterséges baba-szerű megjelenést eredményez;
 • amikor a fürtök sötét árnyalatairól a világosakra vált, jobb, ha többszínű festéshez szakemberekhez fordul.

Tanács. Kerülni kell a ruhák monokróm képeit, különösen a vörös, fehér, fekete esetében, ajánlatos semleges szürke, kék árnyalatokkal hígítani.

Árnyalatok palettája

A legjobb stylist a természet, a természetes hajszín optimálisnak tekinthető. De a változás iránti vágy arra késztet bennünket, hogy folyamatosan új szempontokat, képeket keressünk. A helyesen kiválasztott árnyalat lehetővé teszi a megjelenés átalakítását, fontos ismerni a szín alapvető titkait.

Világos barna

Jellemzően a természetes színek a tompított vöröstől a gesztenyéig terjednek. A külső adatok kiemeléséhez jobb, ha a szőke világos, természetes palettáján, valamint a réz árnyalatokon tartózkodunk. Meleg bőrszínnel rendelkező lányok, arany-búza árnyalatok, cappuccino alkalmasak. A bronz, a karamell színe is sikeres lesz. Minden lágy, elnémított, meleg tónus előjoggal rendelkezik. Kerülni kell a hamut, a világosbarnát, a feketét, egészségtelen szürke színt adnak a bőrnek, elhalványítják, kifejezéstelen.

Alapvető árnyalatok:

Világosbarna szemű lányok számára megfelelő shatush színezési technikák, balayazh, kiemelés. A szivárvány élénk színeivel való színezés, valamint az elszíneződött fehér szálak biztosan nem az ő lehetőségeik..

Sötétbarna

A pigmentáció közepes intenzitása lehetővé teszi a paletta gesztenye és csokoládé hozzáadását. Ez a legelőnyösebb szín, ha gazdag tónusban, vörös árnyalatokkal szeretné festeni a szálakat. A porcelán bőrű lányok számára kék-feketét használhat, ez hangsúlyozni fogja a halálos megjelenést. A sötét gesztenye, a kávé, a karamell minden mélyen telített árnyalata sikeres lesz. Azok számára, akik könnyű fénypontokat szeretnének kapni, használhatsz kardinálisan fehér színt, amelyet gyöngyházi tonizálás követ, lágy aranyszínű kiemelésekkel.

Alapvető árnyalatok:

 • az egész paletta csokoládé a tejtől a keserűig;
 • piros árnyalatok - gránátalma, mahagóni, bordó;
 • élénk gyöngyházfényű szőke.

Lehetőség van különféle festési technikák alkalmazására, monokromatikus, kiemelés, ombre vagy egyes területek kiemelése. A sötétbarna szemek összhangban lesznek eper, türkiz, tűzpiros szálakkal. De az ilyen képek gondos gondoskodást igényelnek, maszkok, olajok, spray-k használata, különben a haj tompa, élettelen lesz..

Fekete

A lányoknak természetesen sötét haja van, a fő feladat a megjelenésük jellemzőinek hangsúlyozása. A sötét bőr és a meleg aláfestés tulajdonosai számára a gesztenye paletta megfelelő. Ezek az árnyalatok hozzák a lágyságot, a nőiességet a képbe. A hófehér bőr és a fekete haj mindenki számára előnyös klasszikus. Ha akarja, mehet szőkére, de csak profi mesterek segítségével.

Az elszíneződés után az északi és gyöngyszínes színezés kötelező, különben a sárgaság látható lesz. A természetes világosbarna árnyalatok, valamint a réz, a búza, az arany kategorikusan nem megfelelőek. Használhat piros-pirosat, az egész tüzes paletta sikeres lesz.

Alapvető árnyalatok:

 • gesztenye, csokoládé;
 • kékesfekete, szilva;
 • platina és északi szőke;
 • vörös, rózsafa.

Figyelem! A fekete szemű lányok monokróm színt kapnak, valamint kontrasztos kiemeléseket kapnak. Hivatkozhat olyan technikákra, amelyek egy paletta 2-3 hangszínét tartalmazzák.

Az árnyalat megválasztása a szín típusától függően

A barna szemű emberek számára is fontos, hogy a holisztikus és harmonikus kép elérése érdekében vegyék figyelembe színük megjelenését..

Világos bőrű:

 • A tavasz átlátszó elefántcsont bőre, enyhén arany pírral találkozik. A mogyorószemek dió- és teatartományban vannak, zöldes árnyalatokkal. A festés alkalmas természetes szőke, búza, méz számára, hogy könnyű fürtöket kapjon. Azok, akik vörös árnyalatokat szeretnének adni, inkább a réz palettát választják. A barna hajú nők számára a legjobb megoldás a borostyán, sötét karamell lenne.
 • A nyarat sápadt bőr jellemzi, de mindig hideg a hangja. A szem is világos tea színű vagy zöld-barna. A külső adatok hangsúlyozására oda kell figyelni a hideg paletta festékére. Javasolt szőke, gesztenyés, segíteni az arcvonások kiemelésében, a bőr színének frissítésében. Remekül néz ki platina, homok, gyöngyszőke. Természetes árnyalatok elérése érdekében alkalmas: éger, világosbarna, dió és csokoládé.
 • Télen, halvány, porcelán bőrével, ultra fekete, kékes fekete, szilva, sötét gesztenyével. Szőkévé is válhat ultra hideg hamu, világos szőke, fontos, hogy kizárjon minden arany- vagy rézfoltot, különben az arc egészségtelennek tűnik.
 • Az ősz gyakran megáldott világosbarna vagy sötétbarna szemekkel, aranyszínű bőrrel és megjelenő szeplőkkel. A gyömbér teljes palettája, valamint a gesztenye ideális. Ez réz, borostyán, karamell, eszpresszó, tejcsokoládé.

Napbarnított:

 • Barna szemű télre alkalmas: fagyos és sötét gesztenye, tej, keserű csokoládé. A kompromisszumok nélküli fekete pedig vizuálisan öregebbé teheti, kiemelheti az arc hibáit - sötét karikákat, egyenetlen pigmentációt. Nem valószínű, hogy a fehér szálak díszekké válnak, vizuálisan hangsúlyozva a kisebb ráncokat is..
 • Ősszel a láng és a mahagóni árnyalatai vannak. Tökéletesen elindítja a sötét bőrt, hangsúlyozza a sötét szemeket. A sárgarépa tónusára, valamint a fehérre és a hamura kategorikus "nem" -t kell mondani.

Kiválasztási szabályok az arc formájától, hosszától és a haj szerkezetétől függően

Mielőtt döntene egy színről, figyelmet kell fordítania a haj jellemzőire. Fekete szemű lányoknál a szárszerkezet általában meglehetősen sűrű, merev; sötétbarna és világosbarna - a fürtök lágyabbak, ragyognak, de néha hiányzik a hangerő. Egyszerű tippek segítenek meghatározni az optimális színt, figyelembe véve az egyéni jellemzőket.

Javaslatok a szín kiválasztásához:

 • A dundi embereknek figyelniük kell a többszintű színezésre búza-gesztenye paletta segítségével. Az ovális alakú lányok számára válasszon egy háromszöget a gesztenye, a világosbarna és a réz árnyalatok közül. Ez összehangolja az arányokat..
 • A négyzet alakú és gyémánt alakú ovális tulajdonosoknak kontrasztos sötét szálakat kell használniuk az arc körül, hogy lágy, sima vonalakat érjenek el. A tökéletes ovális barna szemű szépségek biztonságosan kísérletezhetnek. A köztes búza-réz árnyalatok, valamint a bíboros kékes-fekete vagy fehér színűek alkalmasak számukra.
 • Rövid haj esetén többszintű festést kell választania hamu, világosbarna, gesztenye, csokoládé, dió felhasználásával.
 • A közepes hosszúságú fürtök tulajdonosai választhatnak természetes szőkét, kapucsínót, karamellt, minden árnyalatot a természeteshez közel.
 • A göndör haj remekül mutat réz és tűz színben, a vastag fej pedig hangsúlyozni fogja a szín mélységét.
 • Az ultra hosszú fürtökhöz választhat skandináv szőke, kőris, fekete színt. Ha a csomagtartók szerkezete vékony, porózus, használjon többféle búzát vagy csokoládét a kívánt sűrűség, térfogat eléréséhez.

Hogyan válasszuk ki a haj színét

Ha gyorsan szeretné megváltoztatni a színét, helyrehozhatatlan hibát követhet el, ha tévesen számol a tónussal. Annak érdekében, hogy egy sikertelen reinkarnáció után ne állítsuk helyre a fürtöket, érdemes megismerni néhány titkot.

A szín egyeztetése:

 1. Ne felejtse el meghatározni a színtípust, mindegyik márkának van egy ajánlott palettája tavaszra, nyárra, őszre, télre.
 2. Ahhoz, hogy egy barna életté váljon szőkévé, a vöröstől a világosbarnáig, vegye fel a kapcsolatot egy mesterrel. A festési technika tapasztalatokat és tudást igényel, hogy elkerüljék a zöld és narancssárga szálakat..
 3. A barna szemű embereknek a szálak természetes árnyalatára kell építeniük, legfeljebb 2-3 tónussal világosodniuk vagy sötétedniük, a bíborfestékek káros hatással vannak a haj szerkezetére, agresszív expozíció után egy hónapnál hosszabb ideig kell helyreállniuk.

A barna szemeket mindig is az érzékiség és a rejtély szimbólumának tekintették. A fürtök festésekor érdemes figyelembe venni az arcvonásokat, a megjelenés színét. A széles választék lehetővé teszi, hogy rendszeresen megváltoztassa a színét, harmonikus képet hozva létre.

Friss és divatos hajfestési ötletek:

Pontos találat: milyen hajszín alkalmas a barna szemre

Hogyan ne tévedjünk el és válasszuk ki a barna szemnek megfelelő új hajszínt? Keresse meg a választ a cikkben.

Megmondjuk, milyen hajszín van ideje festeni a barna szem tulajdonosait.

Hogyan válasszuk ki a barna szem hajszínét

A szőke vagy a sötét haj jobb a barna szem számára? Ne feledje, hogy a szem árnyalata, a bőr tónusa és az írisz színe mélysége alapján választjuk ki a megfelelő árnyalatot..

Meg kell találnia egy árnyalatot, amely egyidejűleg illeszkedik a bőr tónusához és a szem színéhez. Hogyan válasszuk ki a megfelelő színt? Először fontolja meg, hogy melyik szemhéjfesték van. Ezután váltson a bőrszínére. Hárman vannak - semleges, hideg és meleg. A helyes tónus meghatározásához vizsgálja meg a karjaiban lévő vénákat. Az erek kissé zöldesek, meleg tónusú. A vénák kékesek, ezért hideg az alaphangja.

Van egy másik módszer a bőr tónusának meghatározására. Vegyen fel egy fehér pólót és álljon a tükör elé. Ezután nézze meg alaposan az arcát:

Milyen hajszín illik a barna szemhez

Fényesek, mélyek és Anton Pavlovich Csehov szerint egyszer és mindenkorra beleszeretnek magukba. És szinte bármilyen színezék alkalmas számukra. Kiválasztjuk a barna szemű tökéletes színt.

A barna színű hajszín kiválasztásának szabályai

1. Vegye figyelembe a barna szem árnyékát

A barna szem a leggyakoribb a világon. Nem meglepő, hogy ennek a színnek több tucat fajtája van - a világos, a zöldhöz közeli, a nagyon sötét, szinte fekete árnyalatig. A világos színű lányoknak kerülniük kell a nagyon sötét színű festést: a hátterükön a szemek elhalványulni látszanak. Ha az írisz sötétebb, akkor a gazdag szín éppen ellenkezőleg, érdekes kontrasztot teremt a szemfehérjével..

2. Ügyeljen a bőr tónusára

Sárga lányok számára aranyréz, karamell és borostyán paletta alkalmas. A gesztenye, a kék-fekete és más sötét árnyalatok segítenek hangsúlyozni a szép bőr szépségét..

3. Az ősz haj jelenléte számít

Ne feledje, hogy ha ősz haja durva és vastag, akkor a festéknek egy szinttel világosabbnak kell lennie. A vékonyakat éppen ellenkezőleg, csak finom ammóniamentes termékekkel lehet festeni, tónusú.

Irina Egorova Stylist, a Kérastase kreatív partnere

4. Vigyázzon a természetes színezékekkel

Ha a hajat korábban például hennával festették, akkor nem szándékos hatások léphetnek fel. A kiút az, hogy vagy folytatja a természetes gyógymódok használatát, vagy megvárja, amíg az előző szín teljesen eltűnik.

5. Kerülje a fekete és élénk réz árnyalatokat, ha elmúlt 50 éves

A túl sötét tónus elhalványíthatja a bőrt, és túl világos ahhoz, hogy felhívja a figyelmet a bőr hibáira, például a rosaceára.

6. Soha ne fesse az összes hajat élénk színekbe egyszerre

Kezdje kis területeken. Ez segít megszokni az árnyékot, és működés közben értékelni fogja..

7. Ha a szőke árnyalataiban színez, keressen hasznos keratinokat és olajokat tartalmazó festékeket

Ez minimalizálja annak a nemkívánatos sárga színnek a kockázatát, amelyet a barna szem vizuálisan fokozhat..

8. Ne hanyagolja el a sminkelési szokásait

Irina Egorova Stylist, a Kérastase kreatív partnere

És még egy tanács a SalonSecret-től: válassza ki minden szempontból a legjobb napokat a színezéshez, hogy minden úgy menjen, mint az óramű. Azt tanácsoljuk barna szemű olvasóinknak, hogy egy fárasztó nap után ne végezzék el az eljárást, és a HAIROscope-ra összpontosítsanak 2020 júniusában. Meg fogja mondani, hogy 2020 februárjának melyik dátumán kedveznek a csillagok a hajszínekkel való játéknak.

A hajszín kiválasztásakor figyelembe vesszük a szem árnyékát

A barna szem íriszének árnyéka az első és legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni a hajfesték kiválasztásakor. Zöldbarna, szürkésbarna, sötétbarna vagy arany méz - fotópéldák segítségével meghatározzuk az árnyékunkat és kiválasztjuk az ideális színt a festéshez.

1. Zöldbarna szem: milyen hajszín megfelelő?

A szokatlan árnyalat tulajdonosai a természetes meleg tónusokhoz illenek: méz vagy karamell, valamint búzaszőke. A nem monokróm színező technikák, például a kiemelés vagy a shatush, segítenek hangsúlyozni a zöld és a barna gyönyörű átmenetét..

2. Fekete és barna szemek

Színtípus A kontrasztos színárnyalatokhoz a téli (sötét szemek és világos vagy sötét bőr) tartoznak, amelyekhez a sötétbarna szemek tulajdonosai tartoznak. Kezdheti saját színével, fél tónussal növelve. És folytassa a kísérleteket az ebben a szezonban divatos ínyenc árnyalatokkal - eszpresszóval, csokoládéval vagy kakaóval.

3. Szürke-barna

Fokozza a hűvös ezüst árnyalatot, vagy kihozza az aranybarna melegét? Ezen lehetőségek egyikének megválasztása a bőr színétől függ. Ha világos, porcelán, próbáljon ki nyugodtan szőke vagy hűvös világosbarna tónusokat. Az ízletes karamellás és vöröses lehetőségek jobban megfelelnek a sötét bőrű nőknek..

4. Sárgabarna szem

A szőke, réz, karamell, búza természetes palettája - ezek az árnyalatok hangsúlyozzák a szem íriszének ragyogó aranyszínű árnyalatait és meleg fényt kölcsönöznek a bőrnek, mint a lemenő nap sugarai.

5. Cseresznyésbarna szem

Akár színes lencséket visel, akár természetesen ennek a szokatlan árnyalatnak a tulajdonosa, a cseresznye barna szemszín jó ok arra, hogy kipróbálja az élénk színű lehetőségeket. Kezdetnek próbáljon lila, boros vagy bordó színt adni a haja oldalsó szálaihoz, frufruihoz vagy végeihez. A jövőben pedig tartsa szem előtt az egész borpalettát: a forralt bor árnyalatai nagyon népszerűek ezen a télen.

A bőr tónusa a hajszín kiválasztásakor

Megerősíteni egy bájos sötét árnyalatot, vagy hangsúlyozni a világos nemes hűvösségét? A kérdés helyes megválaszolásához fontos a bőr tónusának helyes felmérése..

1. Világos és sápadt bőrre

Ugyanolyan jók lesznek, mint egy semleges alap - hideg szőke és visszafogott világosbarna árnyalatok. Ugyanígy élénk színek, amelyek gyönyörű kontrasztot hoznak létre a világos bőrrel - például étcsokoládé vagy kávé.

2. Sötét bőrre

A színezés feladata a kép természetes ragyogásának hangsúlyozása. A cappuccino, a búza, a réz, a borostyán és a karamell színárnyalatai a legjobban megbirkóznak ezzel a feladattal..

3. Hideg és meleg bőrszín

A bőr tónusának meghatározásakor fontos, hogy ne tévedjünk a részhang kiválasztásakor: elvégre ez közvetlenül attól függ, hogy melyik tartományt használjuk - meleget vagy hideget. Ne feledje, hogy még a sötét olíva bőr is hűvösnek tűnhet. És fény - arany napfényvisszaverődés: például ha az ilyen bőr tulajdonosának szeplője vagy természetes vörös haja van. Annak érdekében, hogy ne tévedjen a hangválasztás során, csak jó napfényben értékelje megjelenését.

Összefoglaló táblázat a barna szem színének kiválasztásához

Barna szem árnyéka

Bőrszín

Színező paletta

Mézes és karamellás árnyalatok

Búzaszőke, a természetes szőke minden meleg árnyalata

A bordó, a málna, a cseresznye vagy a bor palettájának fekete-fehér árnyalatai sötét szőke és csokoládé árnyalatokkal kombinálva

A csokoládé és a kakaó sötét árnyalatai borpalettával tarkítva

Ultra- és kék-fekete

Csokoládé, eszpresszó, kakaó

Karamellás, aranyszínű, vöröses árnyalatok

Természetes szőke árnyalatok, hűvös világosbarna tónusok

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Kukoricaolaj használata hajra

Minden lány sokféle módon ismeri a kukoricaolajat, valamint annak használatának titkait. A főzés mellett az olaj a haj szerkezetének javítására és számos arcmaszk részeként is használható..

A hajgyökerek fájnak: a fodrász elmagyarázta ennek az érzésnek a valódi okát

Tudja azt a tanácsot, hogy ha fáj a feje, meg kell mosnia a haját? Sok esetben ez valóban segít. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a kellemetlenség továbbra is fennáll, és az az érzés, hogy a haj gyökerei fájnak, nem múlik el.