Legfontosabb / Kiemelés

Haj tonik: árnyalatok palettája, színválaszték, alkalmazások és ápolási tippek

Kiemelés

A haj tonikja segít a szálak színének gyors megváltoztatásában anélkül, hogy túl agresszív hatásoknak lenne kitéve. Megmondjuk, hogy melyek a tonikok és hogyan kell helyesen használni őket.

A tonik olyan kozmetikai termék, amely képes kiszínezni a hajat anélkül, hogy befolyásolná annak szerkezetét. A tartós festékektől eltérően nem tartalmaz ammóniát, ami minimalizálja a haj károsodását. Gyakran a gyártó gondoskodó összetevőkkel gazdagítja a kompozíciót, ami a hajadnak is tetszeni fog.

Hogyan kell használni a haj tonikát?

A szőkéknek hajszínezéket javasolnak, hogy megakadályozzák a szín sárgulását. A világos hajon figyelhető meg leginkább a színezőanyagok hatása. A barnák számára a tartósabb tonikok alkalmasak, amelyek aktívabbak és színe világosabb. Egy fontos korlátozás van - színezőanyagok nem alkalmazhatók olyan hajon, amely nemrégiben agresszív kémiai támadásnak volt kitéve: fehérítés vagy perm. Ezekben az esetekben a fürtök teljesen váratlan árnyalatot kaphatnak..

Hogyan kell használni a haj tonikát? Ezt otthon nagyon könnyű megtenni. Szüksége lesz kesztyűre, törölközőre és széles fogú fésűre. Kövesse ezeket a lépéseket lépésről lépésre:

 1. Vigye fel a festéket nedves, tiszta hajra teljes hosszában. Használjon fésűt az egyenletes elosztáshoz.
 2. Annak megakadályozása érdekében, hogy a színezőanyag megfesse a homlok és a fül mögötti bőrt, megkenheti ezeket a területeket zsíros krémmel.
 3. A színezés 20-30 percig tart, majd öblítse le a hajat meleg vízzel.
 4. Ha nagyon világos árnyalatot szeretne, rövidítse le az expozíciós időt, vagy tegyen festéket a samponba vagy balzsamba.

Melyik hajerősítő az Ön számára?

A tonik tartósságában különbözik. Vannak színezett samponok és balzsamok, amelyek legfeljebb két hétig tartanak, és vannak tartós tonikok, amelyek akár nyolc hétig is a hajon maradnak. Minél stabilabb a termék, annál erőteljesebben hat a hajra..

A L'Oréal Professionnel és a Schwarzkopf a legjobb professzionális tonikok közé tartozik. Jelentős áruk van, de gazdaságos fogyasztásuk és kiváló eredményeik vannak..

Az olcsóbb termékeket az Estel márkanév alatt értékesítik. Az Estel hajerősítők meglehetősen tartósak, egyenletesen színezik a szálakat és széles árnyalatú palettával rendelkeznek.

A legnépszerűbb árnyalatú haj tonikot a "Rokolor" márka gyártja "Tonic" néven. Ezt az eszközt kedvelték az alacsony ár és az árnyalatok nagy választéka miatt. Használatának eredménye elég észrevehető, még akkor is, ha csak öblíti vele a haját..

Hol lehet megvásárolni a Tonic hajhoz? Ezt az árnyalatú terméket szinte minden kozmetikai üzletben eladják a gazdaságban vagy a közepes árú szegmensben, sőt az élelmiszerboltokban is..

"Tonic" a hajhoz: árnyalatok palettája

A "Tonika" igazi csatákat okoz az interneten. Vannak, akik szeretik, hogy egy rövid expozíció elegendő az észrevehető eredményhez. Mások arra panaszkodnak, hogy a sárgaság lila tonikkal való eltávolításának kísérletei során lila szálakat kaptak.

Mindenesetre a haj alakformálásának reakciója egyedi lesz. Rövid expozíciós idővel kezdje, szükség esetén fokozatosan növelje. És ha nem fél a színes hajtól, akkor biztosan kedvelni fogja Tonikát.

Meg kell említenünk a kőris haj tonikát is. Ez az egyik legkeresettebb árnyalat a palettán. A nemkívánatos sárga árnyalatok megszüntetésére szolgál a szőkékben. A vélemények szerint a termék jól végzi a dolgát, de ha kiemelte a szálakat, akkor rózsaszínűre vagy lilára festheti őket. Ugyanez a hatás lehetséges a fehérített hajon is - ebben az esetben ne tartsa a festéket a hajon, hanem egyszerűen öblítse le.

A színfestés divatjának hatására sok lány élénk árnyalatokkal kísérletezik. A tonik segít a kívánt szín "kipróbálásában". A rózsaszín hajú tonik a legelőnyösebb a szőkén. Sötét szálakon ez az árnyék alig lesz észrevehető. A sötét haj tonikja segít a barnáknak még világosabbá válni. Sokan megjegyzik, hogy az árnyalat gazdag, gazdag tónust ad a sötét hajnak. A világosbarna hajra szolgáló festék semlegesítheti a zöldes árnyalatot, valamint a szálak hangját melegből hidegbe vagy fordítva.

Rozmaring haj tonik: mi ez és hogyan kell használni

A keresőmotorok gyakran keresnek információt a rozmaring hajápolókról. Azonnal meg kell jegyezni, hogy ez nem színárnyalat - a mássalhangzó neve zavart okoz. A rozmaringgal ellátott haj tonikát a Weleda gyártja. Célja a szálak megerősítése és növesztése, a hajhullás csökkentése és a fejbőr egészségének fenntartása. Növényi kivonatokat tartalmaz, és nem tartalmaz szilikont vagy más szintetikus komponenst. Használjon rozmaring hajfestéket naponta reggel és este. Dörzsöli a fejbőrbe, és nem mossa le.

A TOP 10 legjobb tonik a haj színezéséhez

A hajszínnel való kísérletezés minden korosztály számára kedvelt eljárás. De ha a tartós színezés nem szerepel a tervekben, és valóban meg akarja változtatni a természetes árnyalatot, akkor mindig használhat speciális színező terméket. A hajkrém egyszerűen pótolhatatlan a szőkék számára: a szép hideg hajszín fenntartásához rendszeresen meg kell szabadulni az esztétikai sárgaságtól, amely végül a festék fő pigmentjének kimosása után jelenik meg a szálakon. Az ősz haj ugyanolyan gondozást igényel. A hatékony professzionális termékek alkalmasak ideiglenes színfestésre is. Segítségükkel, fehérített hajon szokatlan türkiz, rózsaszín, piros vagy divatos szürke színt kaphat. A fekete és csokoládé árnyalatok természetes palettája azok számára, akik a természetesség felé vonzódnak.

Az évtizedek óta bevált gyártók rengeteg alakformáló terméket kínálnak. A tonikokat balzsamok, samponok, maszkok formájában mutatják be. A legjobb alapok minősítése népszerű és hatékony alapokat tartalmaz. A kiválasztási kritériumok a következő paraméterek voltak:

 • szilárdság;
 • a gondozó tulajdonságok megléte;
 • az árnyalatok száma a palettán;
 • hajápolás;
 • a kapott árnyalat egybeesése a deklaráltal;
 • a valós fotók által alátámasztott pozitív vélemények száma a tonizálás előtti és utáni eredménnyel;
 • ár stb..
 1. Hogyan válasszuk ki a haj tonikát
 2. A legjobb tonik a haj színezéséhez
 3. L'Oréal Professionnel
 4. Lakme Ultra Clair sampon
 5. Brelil sampon ezüst
 6. Revlon Gentle Meches puha toner
 7. Bonacure Color Save Silver Schwarzkopf Professional
 8. Irida Neva
 9. Tonic ROCOLOR
 10. Kapous Professional
 11. Estel
 12. Syoss Color Refresher

Hogyan válasszuk ki a haj tonikát

A fő különbség a tonik és a klasszikus állandó vagy félig állandó festék között a haj kíméletes hatása. Ha egy közönséges festék ammónia vagy analógja segítségével elpusztítja a kutikulákat annak érdekében, hogy mélyen behatoljon a hajba és kicserélje a természetes pigmentet, akkor a tonikus színező molekulák egyszerűen a felülethez tapadnak, anélkül, hogy behatolnának a haj alsó rétegeibe. A szerkezet sértetlen marad, a pigment fokozatosan kimosódik, felfedve a fürtök természetes színét.

Az olcsó termékek gyakran tartalmaznak fémsókat. Ezeket az összetevőket gyakorlatilag nem távolítják el a hajból. Még akkor is, ha vizuálisan úgy tűnik, hogy az idegen pigment eltűnt, a tonizáló balzsam maradványai a kutikulában lehetnek. Utána festve vagy világosítva ezek a molekulák nagyon szokatlan színeredményeket produkálhatnak, a zöldtől a sötét foltokig. Ezért mindenképpen figyelmeztesse mesterét a tonik használatának tapasztalataira, és festés előtt végezzen tesztszálakat..

Két fő szempontot kell figyelembe venni a megfelelő termék kiválasztásakor:

 • kívánt árnyalat;
 • a színmegtartás időtartama a tonizálás után.

Válasszon tonik színt a hajszín aktuális mélysége alapján. Például lehetetlen pasztell és világos árnyalatokat kapni a sötét szálakon. Az ilyen szeszélyes tónusokhoz a hajat elő kell világosítani vagy elszínezni. De a természetes világosbarna és gesztenyés szálakon a csokoládé minden árnyalata nagyon szép, gyönyörű fekete vagy rossz vörös.

Könnyű szálas tonereket szoktak használni a megfelelő szőke tónus fenntartásához. Ezek olyan korrektor termékek, amelyek lila pigmentet tartalmaznak. Ő semlegesíti a sárgát. A sikertelen vagy elégtelen elszíneződés után sok nem kívánt hangot festékkel lehet korrigálni:

 • a zöld pigment eltávolítja a vöröset;
 • kék - narancs stb..

A pigment stabilitását a gyártó valódi vásárlók vagy kézművesek ígéretei és véleményei alapján lehet megítélni. Ha rövid időre meg akarja változtatni a hangszínét, válasszon olyan termékeket, amelyek ellenállnak a 3-4 mosásnak. De ne feledje, hogy egyes termékek nem mossák ki teljesen, és az olyan világos árnyalatok, mint a fukszia vagy a türkiz a fehérített fehér hajon, tovább maradhatnak, világos pasztell tonizálás formájában..

A legjobb tonik a haj színezéséhez

L'Oréal Professionnel

A francia L'Oreal cég professzionális tonikjait különféle típusú hajra tervezték, és a legszélesebb palettával örvendeztetik meg. A Gloss Color sorozat alkalmas a festett sötét szőke, gesztenyés, vörös fürtök tulajdonosainak. A színezősampon hatékonyan tisztítja a hajat anélkül, hogy a hosszát megszárítaná, és gazdagabbá, mélyebbé és sokoldalúbbá teszi a színét. A pigment finoman hangsúlyozza a haj természetes szépségét.

Az "Ezüst" vagy "Szürke" változatokból származó "Ezüst" termékeket szürke, fehérített, szőke hajra tervezték, és gyengéden semlegesítik a sárgaságot. A rendszeres használat lehetővé teszi a látványos és nemes hűvös árnyék fenntartását.

A színező tulajdonságok mellett a márka termékei hatékonyan gondoskodnak a szálakról, semlegesítve a rendszeres színezés hatásait. A legszeszélyesebb hajfőből is egészséges, fénylő vászon válik.

 • könnyen lemosható a bőrről, nem igényel speciális tisztító törlőkendőket;
 • egyenletesen tonizálja a szőrszálakat;
 • egyértelmű kozmetikai hatása van.
 • költség;
 • az ideális hatás elérése érdekében gyakori felhasználást igényel;
 • a készítmény viszonylag kemény SLS típusú felületaktív anyagokat tartalmaz;
 • nehéz lemosni a vízvezeték szerelvények és csempék felületét.

Lakme Ultra Clair sampon

Spanyol professzionális sampon természetes világos arany, világos, elszíneződött vagy szürke szálakhoz. A termék formulája B5 provitaminnal telített, ennek köszönhetően a haj simábbá, ápoltabbá és tápláltabbá válik. A gyöngyházfényű mikrorészecskék fokozzák a természetes fényt. Az ezüst ibolyaszínű pigmentek fokozatosan felváltják a sárga színvilágot, ami hűvös spektrumú üdítő árnyalatot eredményez. Rendszeres mosás esetén a szálak letisztult megjelenést, selymességet és rugalmasságot kapnak. Ugyanakkor a haj végső árnyalata nem tartalmaz kékes, kék vagy piszkos szürke kiemeléseket, emiatt a haj lepedő természetesnek és vonzónak tűnik..

 • tartós kumulatív hatás;
 • hajjavítás;
 • hatékony harc a sárgaság ellen;
 • a haj színe nem kék vagy szürke.
 • az egyértelmű eredmény elérése érdekében a sampont többször kell használni;
 • tartósan elszennyezheti az ujjak bőrét, jobb kesztyűvel alkalmazni;
 • költség.

Brelil sampon ezüst

Egy másik bevált harcos sárga kiemeléssel, kifejezetten a természetes szürke fürtökhöz. A termék megtisztítja a bőrt a jelenlegi szennyeződéstől, óvatosan beborítja a haj felületét a sárgaságot csillapító pigmentfóliával. A tonizálás egyenletesen történik, a szokásos samponnal végzett egyszeri mosás után is a hajon marad. A szálak frissnek és nemesnek tűnnek, és a gondoskodó alkatrészeknek köszönhetően fokozatosan megerősödnek.

 • Olasz minőség;
 • a sárgaság tartós színezése;
 • gyengéd gondozás;
 • látványos haj megjelenés gyakori használat mellett.
 • kissé kiszáríthatja a hosszát, további hidratáló maszk alkalmazása kötelező.

Revlon Gentle Meches puha toner

Az ikonikus Revlon márka krémes tonerével világos vagy kiemelt szálakat nemes és gyönyörű gyöngy vagy havas ezüst tónusban színezhet. A termék nem tartalmaz ammóniát, de hatékonyan megbirkózik a szőke esztétikus, piszkos árnyalataival, amelyek a színező pigment kimosása során keletkeznek. A gyöngyházfényű tónusok valóban luxusnak tűnnek: a fürtök ragyogóvá, elasztikussá és élénkebbé válnak. Ugyanakkor a fő természetes tónus nem felel meg a színezésnek, ennek köszönhetően a világos és sötét árnyalatok látványos játékát érheti el a hajon.

 • kényelmes textúra, amely megkönnyíti a termék eloszlását a hajon keresztül;
 • gyönyörű gyöngyfényképek;
 • nem foltozza be a természetes sötét alapot;
 • finom az elszíneződött szálak felé.
 • speciális aktivátorral kell összekeverni.

Bonacure Color Save Silver Schwarzkopf Professional

Az árnyalat mosószer hatékonyan korrigálja a karamellás, sárgás és piros kiemeléseket a megvilágított vagy szürke alapon. Ezt a gyógymódot azoknak is érdemes felvenniük, akik klasszikusan kiemelt szőkét viselnek: a sampon gyakorlatilag nem színezi a természetes gyökeret, csak a kiemelést érinti. A haj általános háttere a tartós színező részecskék miatt hidegebbé válik. A számos áttekintés között tapasztalatokat lehet találni a vörös és a világosbarna szálak tonizálásával kapcsolatban is: az ilyen árnyalatok tulajdonosai a terméket könnyű hamvasabbá teszik. A sampon keratint tartalmaz, amely megerősíti a szerkezetet, kilenc helyreállító aminosavat visznek be a képletbe az egyedülálló amin-technológiának köszönhetően.

 • egységes alakformálás;
 • nem festi a fürdőt és a bőr felületét;
 • alaposan leöblíti a szálakat;
 • gazdag gondoskodó összetétel;
 • a termékhez hozzáadott juhgyapjú keratin hasonló felépítésű, mint az emberi haj.
 • szárítja a tippeket és a fő vásznat;
 • nem alkalmas skandináv szőkéhez, mivel a legvilágosabb árnyalatokat kissé szürkévé teszi.

Irida Neva

Jó költségvetési tonik gazdag színpalettával, amely megfelel mind a szőke, mind a barnás igényeknek. Az előbbiekhez klasszikus gyöngyszíneket kínálnak bőségesen lila pigmentkel, az utóbbiakhoz természetes árnyalatokat csokoládéval és vöröses árnyalatokkal. A termék tasak formátumban kapható, így kényelmes utazáshoz vinni. A készítmény a hatékony és meglehetősen perzisztens pigmentrészecskék mellett keratint és glicerint tartalmaz. Ezek az összetevők kisimítják a hajmérleget, erősítik annak szerkezetét, fényessé téve a hajat. A termék olyan lányok számára alkalmas, akik szeretnék felfrissíteni vagy fokozni natív hajszínüket, és ugyanakkor könnyű kozmetikai ápoló eljárást végezni.

 • költség;
 • kényelmes csomagolási formátum;
 • ergonómikus textúra;
 • egyenletes pigmenteloszlás a hajban;
 • gondoskodó hatás;
 • tisztességes tartósság;
 • a keratin jelenléte a készítményben.
 • nehéz megtalálni a szokásos üzletekben;
 • nagyon erős parfüm.

Tonic ROCOLOR

Az egyik legismertebb termék megfizethető áron és szokatlanul széles palettával, különböző árnyalatokkal. A termék nagyon perzisztens és koncentrált: egyes, a szőkének szánt árnyalatok nem alkalmazhatók tiszta formában. Ezért az ügyfeleknek kísérletileg meg kell találniuk a tonik és a víz optimális arányát, és a kapott oldattal egyszerűen le kell öblíteniük a hajukat. A természetes tartomány árnyalatai hígítatlanul oszthatók el. A pigment mélyen behatol a szőrszálakba, fokozza a natív szín játékát, színezőjével hatékonyan árnyékolja be.

 • olcsó;
 • nagyon gazdag pigmentáció;
 • tartós visszatartás a szőrszálakban;
 • sokféle szín;
 • gyors cselekvés.
 • rosszul lemosta a bőrt;
 • fest vízvezeték szerelvényeket, törölközőket;
 • negatívan befolyásolhatja a haj minőségét;
 • folyékony textúra;
 • egyenetlenül foltozhat;
 • a pigmentet gyakorlatilag nem mossák ki a végéig.

A RoCOLOR tonik az egyik legmaradóbb ideiglenes színezék. Későbbi elszíneződéssel nem esztétikus foltok formájában jelenhet meg, és befolyásolhatja a festési eredményeket.

Kapous Professional

A Life Color a Kapous Professional meglehetősen népszerű vonala, termékei között hatékony árnyalatú balzsamokat és samponokat találhat. A kompozíció egyik jellemzője az erős UV-szűrők jelenléte, amelyek nélkülözhetetlenek a nyáron. A sugárzárolók megvédik a szálakat a napsugaraktól. A sorozat palettája a legnépszerűbb hat árnyalatot tartalmazza:

 • Ibolya;
 • homok;
 • réz;
 • barna;
 • padlizsán;
 • piros gránát.
 • átlagköltség;
 • szakmai vonal;
 • pigmentek telítettsége;
 • Napvédelem;
 • hosszú távú tartósság;
 • meglehetősen kiterjedt paletta, amely lehetővé teszi a korábban színezett haj színezését.
 • kissé megszáríthatja a szálakat.

Estel

Egy másik sorozat meglehetősen megfizethető áron, gazdag árnyalatokkal és finom hatással a fürtökre. Az Estelle tonik fő előnye, hogy a legkárosabb szálak is valóban lágy színűek. A termék pigmentjei jelentősen behatolnak a kutikulába, gyönyörű, mély és feltűnő természetes színt adva a hajnak. Minden szál egyenletesen tónusú. A tonizáló balzsam formulája az ápoláshoz szükséges összetevőket tartalmazza, amelyeknek köszönhetően a szálak lágyabbá, selymesebbé válnak. A felületfestés utáni hatékony fényesség sokáig örömet okoz a vásárlónak..

 • a paletta különböző árnyalatai;
 • megfizethető költség;
 • kímélő hatás a fürtökön;
 • a sérült szerkezetek kozmetikai helyreállítása;
 • osztott végű maszkolás.
 • gazdaságtalan kiadások;
 • ugyanaz az árnyalat kissé eltérhet minden új folt után.

Syoss Color Refresher

A Syoss által kifejezetten színes fürtökhöz kifejlesztett hatékony színaktivátor lehetővé teszi, hogy a színek között megőrizze kedvenc hangjának mélységét. A paletta sötét, vörös, hűvös gesztenye, világos és csokoládé árnyalatok pigmentjeit kínálja. A hab ergonómiai konzisztenciája lehetővé teszi, hogy egyenletesen és egyszerűen festesse a haját, külső segítség nélkül. A termék nem folyik, lehetetlenné téve a vízvezeték véletlen elszennyeződését. Egy csomag körülbelül 5-6 rövid hosszúságú alkalmazáshoz elegendő. Maga a pigment a kutikulában a szokásos sampon legfeljebb három használatáig megmarad.

 • a hab formája;
 • gyönyörű és gazdag pigmentáció;
 • hajápolás a tonizálás folyamatában;
 • gazdaságos fogyasztás;
 • szürke haj elfedése gyakori használat mellett;
 • fokozott színintenzitás;
 • ammóniamentes formula;
 • kondicionáló tulajdonságok.
 • foltozza a hámot;
 • durva parfüm.

Tonikok színező balzsam

A Kivitorg online áruház bemutatja a Tonic márka teljes árnyalatú balzsamait és samponjait a hajfestéshez. Az eszközök segítenek hangsúlyozni a kép eredetiségét és egyediségét. Ártalmatlan a hajra. A Tonic sorozat termékei széles színválasztékkal rendelkeznek, minden típusú hajra alkalmasak.

 • TÖBB TÖLTÉS 20
 • vissza
 • 1
 • 2
 • előre

Moszkva, Maryina Roscha 12. utca 4, 2. utca

Dolgozunk: H-P 10: 30-19: 00, Szo 10: 30-16: 00, Nap-szabadnap

OGRNP 319774600536864

IP Arkhipov Vladimir Sergeevich

Budget toner sötét hajra: igen vagy nem?

Teljes szívemből szeretem a fekete hajszínt (még mindig vörös, lila, bordó)! Basmával festek, néha megengedem a vegyszereket (a fényerő érdekében). Sajnos a szín gyorsan kimosódik a porózus hajamból. És ezért feketeséget akarok. Ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy színező balzsamot a színtelítettség és a kíváncsiság kedvéért (még soha nem használtam ilyen gyógyszert). A Concept Fresh up színezett balzsamot kerestem, de sajnos nem volt olyan árnyékban, amire szükségem volt. Néhány héttel később az üzlet polcai között sétálva a szemem Tonicra esett. Megfordítottam a kezemben (mit várhatok egy terméktől 89 rubelért?) És mégis úgy döntöttem, hogy megveszem.

A TONICA termékek széles választékát és színválasztékát kínálja, hogy divatos és egyedi megjelenését a haj agresszív hatása nélkül hozza létre.
A 3in1 színezett sampon gondoskodik, hangsúlyozza a szín mélységét, és csillogó gyémánt éleinek hatását adja a hajának. A színező balzsam rendkívüli fényt és fényt kölcsönöz a hajnak, és az árnyalat az intenzitás változásával nem válik unalmassá. A haj sokáig megőrzi a gyönyörű és természetes megjelenést.
Az alapvonal mellett népszerű a biolamináló hatású Tonic balzsam, amely javítja a haj megjelenését és ragyogást kölcsönöz neki, valamint a sárga árnyalatot semlegesítő sampon, amely rendszeres használat mellett semlegesíti a sárga árnyalatot. A biolaminálási hatást egy innovatív komponenssel hajtják végre, amelyet a Dow Corning amerikai szakemberei fejlesztettek ki. Ennek a komponensnek a jelenléte a színbalzsam biolamináló hatású összetételében hozzájárul a következőkhöz: a pigment eloszlásának javítása a hajon, a hajfürtök csökkentése a színezés során, a haj fényének növelése, a haj fésülésének megkönnyítése a tonizálás után.

Azok az eszközök, amelyek a hajnak gyönyörű színárnyalatokat adnak, és ugyanakkor gondoskodnak róluk, megengedett valóság. A színező balzsam nagyszerű alternatívája a tartós hajszíneknek, egészségesen tartja őket és segít a tulajdonosoknak a kísérletezésben. A TONICA tökéletesen visszaállítja a haj fényességét, és tonizálja a színező eljárások közötti újranőtt gyökereket. A balzsam gondoskodó komponensei hatékonyan erősítik a haj szerkezetét.

Alkalmazás gyakorisága: A tartós festékek agresszíven hatnak a fejbőrre és a haj szerkezetére. Hosszú szünettel használhatók. Ez a szabály nem vonatkozik az árnyalatú termékekre. Szükség szerint gyakran használható, amint szükség van a haj árnyékának frissítésére.

Alkalmazás módja: A tartós színezéstől eltérően a tiszta haj tonizálását kell elvégezni. Az olaj vagy hajformázó anyag sűrű szerkezete miatt a színező festék nem hatol be a piszkos haj szerkezetébe. Az eljárás után használjon speciális sampont.
Ne használjon hajkondicionálót tonizálás előtt. Ez a legjobb módon nem befolyásolja a tonizálás minőségét, mivel a bennük lévő szabad gyökök lágyítják, hidratálják és eltávolítják a statikus elektromosságot. A kondicionáló zavarja a festék egységes működését..

Fogalmazás: A balzsam enyhe formája nem tartalmaz ammóniát, peroxidot és alkoholt
Tisztított víz (Aqua), cetearil-alkohol, propilén-glikol, Ceteareth-23, Cetrimonium-klorid, Linum Usitatissum magkivonat (Linassum használati olaj), Lenmagolaj Magolaj), metil-klór-izotiazolinon, metil-izotiazolinon, parfüm (illat). A készítmény tartalmazhat: citromsavat, nátrium-acetátot, bázikus vörös 76-at, bázikus 99-et, HC-sárga 2-t.


Az eredeti hajszínem. Az utolsó folt 2 hete volt henna és basma keverékével.

Nem a szín miatt féltem, hanem a vékony és porózus hajam minőségétől. Ezért úgy döntöttem, hogy maszkkal enyhítem az akciót.. Vegyes balzsam a jól ismert Kaaral Hydra maszkkal (ami egyáltalán nem tetszett, de az már egy másik történet). Nekem nagyon sok volt ebből a régi stílusú maszkból - nem tudtam befejezni. A gyártó ajánlása szerint alkalmazzák nedves hajon samponozás után. Én alkalmaztam mint a festék - sorban ecsettel. Nagyon könnyen átterjed a hajon, nem folyik, különösebb erőfeszítés nélkül nagyon gyorsan festettem az összes hajat. Mivel sötétebb színt akartam, úgy döntöttem, hogy ellenállok maximális idő - 30 perc. Miközben a fejemen tartottam a balzsamot éreztem enyhe égés. Vízzel mossuk le sampon, balzsamok és maszkok nélkül. Minden könnyen elmosódott.

Nos, az eredmény!
Nagyon tetszett az eredmény! Az első dolog, ami a szemembe zúdult ragyog. A színe élénk. Haj nem elrontott - a legfontosabb dolog, nem száradt meg. Ezután bejuttatott spray-t és olajápolót alkalmaztam. Kék-ibolya foltot hagy az arcon, de nem olyan nehéz lemosni bőrtisztító szerekkel. De a fejbőrt alaposabban meg kell mosni.. A párna nem foltos.

Eredmények:
Örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megveszem. És a haj színe és állapota teljesen kielégített. Igent mondok az tonizáló tonik balzsam 1.0-ra.
profik
világos szín
fényes haj
puha és sima haj
nem szárad
könnyen felvihető és leöblíthető a haj
rövid tartási idő
kevésbé káros, mint a festék
olcsó
gazdaságos fogyasztás
nem büdös annyira
gyakran használható
Mínuszok
a fejbőr kissé ég
hosszan és alaposan meg kell mosni a fejbőrt
világos foltokat hagy a bőrön
nem kitartó
az öblítés után szagot hagy a hajon

A fekete tonik hatása a alapsorozat Annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem, hogy megpróbálom újra. Nagyon szerettem volna néhány lila vagy bordó árnyalatot adni, ezért a választásom a sorozat Tonicjára esett biolaminációs hatással érett padlizsán 3.2. Legalább egy árnyalatot reméltem a sötét hajamon, főleg, hogy maga a gyártó is jelezte, hogy ő fekete hajra. Meglátjuk…

Tonic 3.2 Érett padlizsán.
A cső ezüstös, az alakja megegyezik az előzővel. Minden információ a hátoldalon található Leírás:
Serie: Színezett balzsam biolaminációs hatással
Szín: 3.2 Érett padlizsán. Sötét szőke, világos barna és fekete hajra
Expozíciós idő: 3 és 30 perc között.
Ár: 114 dörzsölje.
Gyártó: Oroszország
Térfogat: 150 ml.
Szag: kémiai, kellemetlen, torokfájás
Állag: vastag lila balzsam
Jellemzők: táplálkozási technológia a haj megjelenésének javítására. A legvékonyabb film borítja be a hajat és megőrzi a hasznos anyagokat, védelmet nyújt a károsodások ellen, aktív fényes formula, biolamináló hatással

Fogalmazás: A balzsam enyhe formája nem tartalmaz ammóniát, peroxidot és alkoholt
Tisztított víz (Aqua), cetearil-alkohol, propilén-glikol, Ceteareth-23, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, Cetrimonium-klorid, Len kivonat (Linum Usitatissimum mag kivonat), bisz-hidroxi- / metoxi-amodimetikon, lenmagolaj (Linum Usitassimum magolaj), F-vitamin (linolsav / linolénsav), citromsav, parfüm (Fraglenia, Methoth) Methylisothiazolinone Linalool? Limone, Basic Yellow 57, Acid Violet 43, Basic Red 76, Basic Blue 99

TONIK

A "TONICA" a legnagyobb orosz gyártó, a "Rokolor" egyik ismert árnyalatú balzsamja. A "TONIKA" egyedülálló összetétele és alacsony ára miatt vezető helyet foglal el Oroszországban a színező balzsamok népszerűsége szempontjából. A balzsamok innovatív színező pigmenteket tartalmaznak, amelyek nemcsak a kívánt színt adják a hajnak, hanem javítják annak szerkezetét is, miközben védik a fejbőrt és az arcot. A TONICA balzsamok első alkalmazása után a haj fényesebbé válik, és több hétig nem veszíti el gazdag színét. A TONIKA védjegy változatos palettája lehetővé teszi a megfelelő árnyalat kiválasztását és a haj egészségének megőrzését.

A TONICA katalógus a következő sorozatokat tartalmazza, amelyeket online áruházunkban vásárolhat meg: Árnyalat balzsamok, Árnyalat samponok.

A fürtök varázslatos átalakulása: színezett samponok-tonikok a "Tonic" hajfestéshez

Minden lány arról álmodozik, hogy ápoltnak nézzen ki. Ebben jelentős szerepet játszik a frizura, mivel a haj állapota benyomást kelthet az emberről.

Gyakran teljesen meg akarja változtatni a képét, és ehhez csak meg kell változtatnia a haj színét. A festés azonban meglehetősen döntő lépés, amelyről nem mindenki dönt. Ebben az esetben a "Tonika" segít.

Vizsgáljuk meg közelebbről, hogyan válasszuk ki a megfelelő színárnyalatot a különböző hajtípusokhoz. Hasznos videót is megnézhet ebben a témában..

A festési vonal jellemzői, előnyei és hátrányai

A "Tonic" számos előnnyel rendelkezik a hagyományos hajfestékekkel szemben:

 • A haj és a fejbőr biztonsága.
 • Képesség gyorsan és drasztikusan megváltoztatni a színt anélkül, hogy a szalonba járna.
 • Az a képesség, hogy gyorsan lemossa a színt és alkalmazzon egy újat.
 • Alacsony samponköltség. Sokkal olcsóbb és gazdaságosabb, mint a hagyományos festék..
 • A negatív hatások hiánya. Még a "Tonic" hosszú távú használata sem árt, éppen ellenkezőleg, gondoskodó tulajdonságokkal rendelkezik, a haj fényét és simaságát adja.
 • A paletta széles színválasztéka lehetővé teszi a megjelenés radikális megváltoztatását és az Önnek megfelelő árnyalat kiválasztását..

A pluszok mellett azonban számos mínusz is létezik:

 • Törékenység. Ha hosszú ideig változtatni akar a hajszínén, akkor a "Tonic" csalódást okoz, mivel csak néhány hétig tart.
 • Nehéz kitalálni a végeredményt, mivel ez nagyban függ az eredeti színétől. Ezért az eredmény gyakran kiszámíthatatlan..
 • Ha rossz minőségű terméket használ, vagy ha festés után nem mossa le jól, akkor előfordulhat, hogy a szín nem jól tapad a hajra. Emiatt az ágynemű, a bőr, a ruha piszkos lehet.
 • Néhány színezett sampon rosszul alkalmas ősz haj festésére..
 • Egyes színek nagyon kissé megváltoztatják az eredetit, és csak néhány árnyalatot.

Hogyan válasszunk színt?

Próbáljon kifesteni egy szálat, hogy lássa, a választott árnyalat megfelel-e Önnek. Ehhez válasszon egy kis fürtöt, lehetőleg a fej hátsó részéből, és alkalmazza a terméket a kívánt ideig. Miután megmosta és megszárította a haját, láthatja, hogy a választott árnyalat hogyan fog esni.

Árnyalatok palettája

A színpaletta hihetetlenül széles és változatos. Ebben minden ízlés és színárnyalat megtalálható. Minden árnyalat több fő kategóriába sorolható a haj színétől és típusától függően..

Világos paletta árnyalatok a szőkék számára

Sárgaság nélküli árnyalat eléréséhez egyszerűen válasszon hűvös árnyalatú sampont:

 • Platina szőke.
 • Ash szőke.
 • Füstös rózsaszín.
 • Gyöngy - hamvas.
 • Világos - szőke.
 • Fahéj.
 • Grafit.
 • Gyöngyház.
 • Halványsárga.
 • Rózsaszín gyöngy.

Javasoljuk, hogy nézzen meg egy videót a Tonic balzsamokról a világos hajra:

Tonikus samponok sötét palettája

Tökéletesen hangsúlyozza a sötét hajú gazdag árnyalatot:

 • A fekete.
 • Sötétszőke.
 • Vad szilva.
 • Érett cseresznye.
 • Padlizsán.
 • Írisz.
 • Mohaachát.
 • Fahéj.

Piros és piros tonik paletta

A vörös és a vörös kiemeléséhez használjon vörös és arany palettát:

 • Vörös borostyán.
 • Arany dió.
 • Bordeaux.
 • Írisz.
 • Kubai rumba.
 • Mahagóni.
 • A vörös fa.
 • Indián nyár.

Csokoládé paletta árnyalatok

Barna hajú és világosbarna nők számára a következő árnyalatok alkalmasak:

 • Csokoládé.
 • Tejcsokoládé.
 • keserű csokoládé.

Javasoljuk, hogy nézzen meg egy videót a Tonic csokoládé színű balzsamról:

Szürkítő tonikok

A gyártók nem feledkeztek meg az ősz haj tulajdonosairól:

 • Gyöngyház.
 • Füstös topáz.
 • Platina szőke.
 • Ametiszt.

Hogyan kell helyesen használni?

A használati utasításokat a termék minden csomagjára nyomtatják. A tonizálás megkezdése előtt alaposan tanulmányozza át. Lépésről lépésre:

 1. Teszt a Tonic allergiás reakciójának hiányára. Vigyen fel egy kis mennyiségű terméket a könyökre, és hagyja rajta 20 percig. Ha 20 perc elteltével nincs viszketés vagy bőrpír, elkezdheti a festést.
 2. Vegyen különleges védőkesztyűt, hogy később ne kelljen letörölnie a festéket a keze bőréről..
 3. Helyezzen egy törülközőt vagy védőköpenyt a vállára, hogy elkerülje a ruhák és a bőr elszíneződését.
 4. Kenjen zsíros krémet a bőrre a szőrnövekedés határa mentén és a füleken, hogy megakadályozza ezen területek foltosodását.
 5. Tegyen egy színezősampont a száraz (!) Hajra. Szétosztja a terméket egyenletesen, hogy ne legyenek festetlen területek.
 6. Hagyja a színezett sampont 10-40 percig (attól függően, hogy melyik árnyékot szeretné kapni).
 7. Öblítse le folyóvíz alatt a terméket. Öblítse le, amíg a víz tiszta nem lesz.
 8. Öblítse le a haját a szokásos samponnal. A szín kimosódásának megakadályozása érdekében jobb a szulfátmentes anyag használata.
 9. Szárítsa meg és formázza a haját.

Javasoljuk, hogy nézzen meg egy videót a Tonic Tint balzsam helyes használatáról:

Meddig tart a festés?

Az árnyalat balzsamok nem hatolnak be mélyen a hajba, ezért nem tartanak sokáig. A pigment legfeljebb 14 napig marad a hajon, ami lehetővé teszi, hogy gyakran megváltoztassa a képet.

Nehéz lemosni az alakformálást?

Az árnyék rendszeres samponokkal 1-2 hét alatt könnyen lemosható a hajról. Ha még gyorsabban szeretné visszaadni az eredeti színt, használjon olajalapú maszkokat..

Ellenjavallatok

A "Tonic" samponoknak meglehetősen kevés ellenjavallata van:

 • Allergia a termékre.
 • Gyulladásos reakciók a fejbőrön.

Következtetés

A "Tonic" tonikus samponok kiváló választás azok számára, akik szeretnék megváltoztatni arculatukat a haj és a fejbőr károsodása nélkül, valamint jelentős pénzügyi költségek nélkül..

"Tonic" színbalzsam paletta

Ha megunta a saját hajszínét, vagy új árnyalatot szeretne adni a szálakra, vagy meg akarja védeni a meglévő színt a kimosódástól, használhat ilyen kozmetikai terméket színező balzsamként.

A Tonic márka balzsamjainak árnyalatainak hatalmas választékát mutatja be a vásárlók figyelmébe. Ez lehetővé teszi, hogy kísérletezzen a színnel, hozzáadjon új árnyalatokat. A színezés mellett a termék tökéletesen ápolja a hajat, ápolt, puha és egészséges fényt kölcsönöz.

Jellemzők:

A Tonika márka színező termékei, amelyeket a Rokolor cég gyárt, képesek radikálisan megváltoztatni a természetes szőkék, az ősz és a világosbarna haj színét. Sötét hajon a termékek észrevehetően megváltoztatják a színüket, új színeket adva hozzá. Alkalmas bármilyen színű természetes hajra, beleértve a vörös, világosbarna, szőke és barna színt is..

Az eredeti árnyalattól függően megváltoztathatja a vörös, gesztenye, arany vagy világosbarna tónusok felé. Sok hölgy imádja a lila és a vörös spektrumot. A fiatal lányoknak pedig gyakran megfelelő a dió, a csokoládé, a padlizsán vagy a gyöngy színe..

Az e márka hajápolási termékeinek számos előnye van:

az árnyalatok palettája valóban gazdag és változatos, minden nő megtalálja a számára vonzó színt a választék között;

a fürtök szinte bármilyen színével, szürke, világos, világosbarna vagy gesztenyés színnel használható;

ha nem mossa túl gyakran a haját, a szín elég sokáig megmaradhat;

a balzsam nem befolyásolja negatívan a hajszál szerkezetét, ellentétben a hagyományos festékekkel;

a termék összetevői között nincs ammónia, ami helyrehozhatatlan kárt okoz a szálakban;

olajokból és növényi kivonatokból nyert hasznos összetevők, ápolják a hajat, puhaságot és rugalmasságot kölcsönöznek neki;

használat közben kombinálhatja a különböző termékeket, hogy egyedi árnyalatot kapjon;

az áruk ára meglehetősen elfogadható a legtöbb vásárló számára;

a szín könnyen lemosható, ha valami elromlott, vagy volt ideje unatkozni, mivel a színpigmentek a haj felszínén maradtak, de nem hatoltak be.

A balzsamoknak az utasításoknak megfelelő használatakor az eljárás nem okoz kárt a fejbőrben. Ezért annyiszor megismételhető, amennyit csak akar..

Az árnyalatú termékek használatának hátrányai is vannak:

különösen élénk színű termék használata esetén a vászon és a ruha piszkos lehet;

annak a ténynek köszönhetően, hogy a pigmentek nem hatolnak be a szőrszálakba, a tartós eredmény érdekében rendszeresen meg kell ismételnie a tonizálási eljárást;

korábban színezett szálakon vagy kémiai stílus használatakor a szín kiszámíthatatlanul viselkedhet;

ha túl gyakran használja, a fürtöket túlságosan kiszáríthatja.

Fogalmazás

A "Tonic" tonizáló balzsamok azzal büszkélkedhetnek, hogy az összetevők között nincs ammónia és származékai. Sok festék tartalmazza ezt az anyagot, amely rendkívül káros a hajra. A lúgos környezet létrehozásához ammóniára, vagy ahogy nevezni kell, ammónium-hidroxidra van szüksége. Ez a szőrszálak duzzadását okozza, aminek következtében aktívan elnyelik a színes pigmenteket. Használata lehetővé teszi a szín tartósabbá tételét, a szín élénk és telített..

A Tonika termékekben funkcióját nátrium-lauril-szulfát, erős felületaktív anyag váltja fel. Gyakran vádolják a kozmetikai ipar minden bűnével. Túlzott szárazsága van a használat következményei között. De ennek ellenére káros hatása sokkal kisebb, mint az ammóniaé..

A balzsam a fő hatóanyagok mellett rendkívül hasznos összetevőkkel is gazdagodik. Közülük a méhviasz az első helyen áll a koncentráció szempontjából. Tökéletesen táplálja a hajgyökereket, kisimítja azok felületét, simábbá és könnyebben kezelhetővé teszi őket. Képes leküzdeni a töredezett részeket és kevésbé láthatóvá tenni őket.

A lenmag kivonat hidratáló és tápláló hatású. Az F-vitamin hidratálja és védi a szálakat a sérülésektől. A citromsav természetes fényt és puhaságot ad a fürtöknek.

Megállapítható, hogy a termék összetétele természetesen nem ártalmatlan. De még sok sampon is tartalmaz olyan anyagokat, mint a nátrium-lauril-szulfát. Megfelelő gondozás és alacsony használati gyakoriság mellett ez nem okoz érezhető kárt. És mégis, számos hasznos összetevő meglehetősen magas helyzetbe hozza a terméket..

Hogyan válasszunk

A Tonic balzsam különféle árnyalatai között négy kategória van: csokoládé, világos, sötét és vörös árnyalatok..

A szőkéknek nagyon óvatosnak kell lenniük a színező termékek használatakor. A szín kiválasztásakor nem szabad megfeledkezni arról, hogy ez valamivel fényesebbnek bizonyulhat, mint a csomagoláson festett. Ez különösen igaz a vörös tónusokra. A fehérített szálak esetében a szakértők lila színű árnyalatok használatát javasolják, ezek segítenek megszabadulni a gyűlölt sárgaságtól. Azonban ne tartsa túl sokáig a festéket a hajon, különben hamvas színt kaphat. Ha más világos árnyalatot használ egy szőke számára, akkor napfény hatást érhet el a frizurájában..

Általában ajánlott a természetes hajszínhez közeli festékfestéket választani. A világosbarna haj tulajdonosai imádni fogják a világos és a vörös árnyalatokat. A gesztenye haj esetében a vörös és a sötét szín megfelelőbb lesz. Sötét hajon hosszabb ideig tarthatja a terméket a gazdagabb árnyalat érdekében..

A szín helyreállításához vagy a fényesség és a természetesség megadásához arany tónusok segítségével elegendő két-három percig tartani a balzsamot a hajon.

A lány bőrének színétől függően árnyékot kell választania. Hideg színű típus esetén a piros és a piros kiemelések alkalmasak. Sötét bőrű, olíva bőrű lányok számára a megfelelő tónus kiválasztása kissé nehezebb, de a "Tonics" hatalmas választéka között ez lehetővé válik.

A közelmúltban a szokásos színek mellett a Rocolor márka érdekes és modern, biolaminálási hatású sorozatot nyújtott az ügyfeleknek. A következő színeket tartalmazza:

természetes spektrum, amely csokoládéból, gesztenye árnyalatokból, valamint eszpresszó és cappuccino tónusokból áll;

szőkéknél: vanília, kőris és krém brulee.

Paletta

Jobb olyan színeket választani, amelyek közel vannak a fürtök természetes színéhez. A sötét hajú hölgyek kedvelhetik a csokoládé és a kávé, a cseresznye vagy a padlizsán, a sötét szőke vagy a fekete árnyalatait. A világos haj tulajdonosai számára a gyöngyház, a gyöngy, a „meleg dió” vagy a „gyöngy kőris” világos árnyalatai.

A tonizáló balzsamok palettája hat színszintből áll, amelyeket a szálak különböző kezdeti árnyalataihoz terveztek.

A szőkék és a világos hajú árnyalatok számára "Smoky topaz", "Pearl Mother", kékes "Amethyst", platina és hamu kínálnak. Ezek az árnyalatok segítenek megbirkózni a világos szálakon megjelenő sárgasággal. Segítségükkel hamvasztó hatást érhet el, és élénk, fényűző palettát hozhat létre az ősz hajon..

Világosbarna hajhoz, amelyet gyakran találnak az orosz lányok, megfelelőek a "Milk Chocolate", "Golden Nut", "Smoky Pink", "Fawn", "Pink Pearl" hangok. Ezek gyengéd, világos és meleg tónusok, amelyek lehetővé teszik, hogy ragyogást és játékot adjon a fürtöknek.

Gesztenyés hajú fiatal hölgyek számára a "Mocha" és a "Cinnamon", a standard világosbarna és a világos szőke, a forró "kubai rumba" színeket állítják elő. A kínálatban vannak lila árnyalatú termékek is: "Bordeaux" és "Iris".

A legsötétebb hajhoz a sötét szőke árnyalatai vannak, a "csokoládé" és a "keserű csokoládé", az "érett cseresznye". A "Wild szilva" és a "Padlizsán" színek nem szabványosnak tekinthetők. Különösen radikális a "Black" és az "Espresso", amelyek a csoport legsötétebb színeit képviselik..

A paletta tartalmaz piros és piros árnyalatokat is. Viszonylag könnyű és fényes "indiai nyár" és "mahagóni" képviselik őket. A "mahagóni" és a "vörös borostyán" árnyalatai sötét szőke és gesztenyés szálakra alkalmasak..

A biolaminálás egyre népszerűbb a szépneműek körében. Ez az eljárás minden haj körül védőhüvelyt hoz létre, amely megvédi őket a sérülésektől, helyreállítja és kiegyenlíti a felületet, és megakadályozza a szín hosszabb kimosódását. A "Tonic" biolamináló hatású balzsamjai a régebbi társaikkal összehasonlítva egyenletesebben színezik a szálakat, nem fonják össze a szőrszálakat, extra fényt és fényt adnak, és sokáig megtartják a színüket. Ezeket a termékeket eszpresszóhoz és étcsokoládé-barna fürtökhöz nyújtják. A világosbarna haj tulajdonosai választhatják a „Cappuccino”, „Red” és „Golden gesztenye” színeket. Világos hajhoz a Creme brulee tökéletes. És ha szükség van a sárgás visszaverődések eltávolítására a letisztult, kiemelt szálakról, a "Cold Vanilla" és az "Ash Blonde" színek pótolhatatlanok lesznek.

Mint látható, nagyon sokféle árnyalatú balzsam. Sőt, a termékeket bármilyen kezdeti árnyalathoz bemutatják. Minden nő képes lesz ízlésének megfelelő színt választani a hajának. És ha hirtelen meghibásodás történt az árnyalat megválasztásával, csak mossa le egy speciális "Retonika" eszközzel. És egy egyszerű hajmosás pár hét alatt eltávolítja a színt..

Hogyan kell helyesen használni

A hagyományos festékkel ellentétben a balzsam használata nem igényel további oldószert, oxidálószert és egyéb szereket. Természetesen ilyen sok alkatrész használata és egy meglehetősen agresszív környezet kialakítása miatt a festék sokkal tovább tart, mint egy ilyen termék. Színezőanyagok használata esetén a színezési eljárást meg kell ismételni hat-nyolc fejmosás után. A tartós szín jelenlétének időtartamát az ilyen mosás gyakorisága is meghatározza, mivel a pigment nem ágyazódik be a haj szerkezetébe, hanem a felszínén marad. A tonikok használatának szépsége, hogy nem károsítják a fürtöket, ismételheti az eljárást, ahányszor szükségessé válik. Ahhoz, hogy minden jól menjen, elég az utasítások által diktált lépéseket követni.

Hogyan kell festeni

Először is, a legjobb ellenőrizni, hogy a szín megfelel-e Önnek. Ezt úgy tehetjük meg, hogy kiszínezzük az egyik szálat, és megnézzük, milyen árnyalat lett a végén. Ne feledje, hogy az élénk színek, például a fekete és a lila, a padlizsán és a csokoládé a legjobb és leggyorsabb. Ha minden rendben van, elkezdheti festeni az összes hajat..

Először meg kell mosni a haját a szokásos eszközökkel, és törölje le a száraz fürtöket. Kicsit nedvesen kell hagyni őket, nem teljesen száraznak, de nem is nedvesnek..

Ne feledje, hogy a festék könnyen elszennyezheti a bőrt és a ruházatot. Annak érdekében, hogy a termék ne kerüljön az arcra és a nyakra, jó réteg zsíros krémmel kenjük meg őket. Jobb, ha kesztyűvel védi a kezét, és olyan régi ruhákat is viseljen, amelyeket nem bánik, ha festékkel rontja el. Ezenkívül érdemes megvédeni a vízvezetéket. Öntsön vizet a kádba, és adjon hozzá egy pár sapkát fehérítőt. Ha nem sikerült elkerülni a festék fröccsenését, a cseppeket haladéktalanul fehérítővel vagy WC-tisztítóval kell megtisztítani..

A kompozíciót az occipitalis régiótól kezdve a templomok felé lehet legjobban alkalmazni. És csak ezután festik át a frufru és a hajvonal elejét. Terjessze a terméket fésűvel, gyakori fogakkal, vagy használhat speciális kefét. Ez a legjobb mód, lehetővé teszi a festék felvitelét, hogy az ne terjedjen és egyenletesen feküdjön le. Jobb, ha nem használ fémfésűt és kefét, mivel oxidáció léphet fel a kompozícióval való érintkezésből. A végső szín a folyadék helyes felvitelétől és eloszlásától függ..

Az az idő, amelyen el kell viselnie a fej összetételét, a haj eredeti színétől és az eredmény kívánt fényességétől függ. A fürtök könnyű színezéséhez várjon csak öt percet. A gazdagabb hangzás érdekében várjon tíz percet. Sötét hajjal és egy kifejezett színért ennek eredményeként a kompozíciót tizenöt-huszonöt percig kell tartani. A termékre vonatkozó utasítások egyértelműen jelzik, hogy mennyi időt szánnak az eljárásra.

A várakozás befejezése után a kompozíciót le kell mosni a hajról. Ezt szokásos folyó meleg vízzel, sampon használata nélkül végezzük. A legjobb, ha addig folytatja az öblítést, amíg a leeresztő víz tiszta nem lesz. Ellenkező esetben fennáll a törülköző és a ruhák foltosodásának veszélye. A végén alkalmazhatja a szokásos balzsamot, ez segít rögzíteni a pigmenteket. Ha előkészített vizet használ citromlével vagy kamilla infúzióval az öblítéshez, akkor a színe jobban és gyorsabban jelenik meg..

Ha egyáltalán nem tetszik az így kapott szín, akkor mindig használhat egy speciális terméket, amelyet a "Rocolor" márka adott ki. Ezt a terméket "Retonica" -nak hívják, lemossa az árnyalatot a hajról. És annál jobb, annál gyorsabb a festés után, három nap elteltével a kompozíció már nem képes teljesen lemosni a színt. De itt sem szabad idegesíteni, mert több mosás után a színe már nem lesz olyan világos és hangsúlyos. Vagy talán csak egy kis szoktatás kell az új képhez..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Milyen gyakran festheti a haját?

Milyen gyakran festheti a hajátAz állandó festékek ammóniát vagy hatalmas mennyiségű hidrogén-peroxidot tartalmaznak. Természetesen ezek a hajfestékek erősebbek. És az első alkalmazás után a hajat helyre kell állítani.

A napraforgó olaj hajának előnyei és módszerei

A haj előnyeiA napraforgóolajnak ugyanolyan előnyei vannak, ha nem nagyobbak, mint más általánosan ismert növényi zsíroknak. Kifejezett öregedésgátló hatása van, elősegíti a regenerációt, normalizálja az anyagcsere folyamatokat és aktiválja a védelmi funkciókat.