Legfontosabb / Eljárások

Estelle színező balzsam: színpaletta, képek előtt és után

Eljárások

A lányok és a nők egész életükben, kortól függetlenül, vonzónak és stílusosnak akarnak tűnni. A haj fontos szerepet játszik a kép létrehozásában. Az árnyék, a tükör fénye és a selymes simaság a megfelelő ápolásért és az egészséges hajért szól. Az Estelle árnyalatú balzsam széles színpalettája és a vállalat modern fejlesztései lehetőséget adtak a nőknek arra, hogy a szerkezet károsítása nélkül megváltoztassák a hajuk árnyalatait. A színező balzsam nem csak gyönyörű szépséget kölcsönöz a hajának, hanem vitalitással is feltölti.

Mi az Estel színező balzsam

Puha, krémes formula, amely lehetővé teszi a termék gyors felhordását és öblítését a hajából, lehetővé teszi a külsejével való bátor kísérletezést anélkül, hogy károsítaná egészségét és fejbőrét. A festékkel ellentétben a balzsam nem csak nem árt, hanem jótékony hatással van a haj szerkezetére is, engedelmesebbé és erősebbé teszi. A színező balzsam szisztematikus használata gyógyítja a fürtöket, kiküszöböli a maszkok és kondicionáló szerek további gondozását. Egy üveg színező balzsam helyettesítheti a teljes ellátást. A megfizethető költség fontos feltétel a haj színének kiválasztásakor. Az Estel mindenki számára elérhető termékeket hoz létre, akik frissíteni vagy megváltoztatni szeretnék a képüket.

Előnyök

Az Estel színbalzsamok vonala széles. Az áruk nagyon népszerűek a vásár fele, fiatalok és idősek körében. A nemzetközi és európai minőségi előírások maradéktalan betartása a balzsamokat még vonzóbbá teszi a professzionális színezői ismeretekkel nem rendelkező emberek számára. Az alapok magas hatékonyságát számos pozitív fogyasztói vélemény megerősíti..

Az Estel színező balzsamok fő pozitív tulajdonságai:

 • Biztonságos készítmény ammónia és hidrogén-peroxid nélkül.
 • Enyhe hatás a haj szerkezetére.
 • Egyszerűség és egyszerű használat.
 • Egyenletes eloszlás a hajban.
 • Gyors lemosás a festés idején.
 • Kondicionáló akció.
 • Nem taszító illat.
 • Hidratáló, tápláló és védő haj.
 • Hatékonyság.
 • Nem hagy maradványokat a fejbőrön.
 • Demokratikus költség.
 • Elérhetőség.
 • A színező balzsam bármelyik üzletben kapható.
 • Alkalmas minden korosztályú lányok és nők számára.
 • Gazdag paletta színű Estelle árnyalatú balzsam.

Az előtte és utána látható fotó azt mutatja, hogy a termék nemcsak lenyűgöző árnyalatot ad a hajnak, hanem javítja annak állapotát is..

Az összetétel, beleértve az UV-szűrőket, lehetővé teszi a szín gazdagságának megőrzését az égő napfény hatására. A fürtök ragyogó színűek és tükrös fényűek. A balzsam aktívan gondoskodik a mély rétegekről, megakadályozva a végek túlszáradását. Az unalmas szín és a hajhullás a múlté. Szakemberekből álló csapat kifejlesztett egy olyan kompozíciót, amely teljesen kiküszöböli az allergének jelenlétét. Ezért a hajfestékek és az árnyalat balzsamok közötti választás során a szebb neműek többsége kizárólag a második lehetőséget választja.

Melyik árnyalat balzsamot válasszuk

Az árnyalatos balzsam otthoni használatához a gyártó három termékcsaládot kínál:

 • Estel Solo Ton. A kompozícióban található egzotikus lédús mangó természetes kivonata ápolja a hajat, mélyen hidratálja. Az UV szűrők megvédik a fürtöket a nap fakulásától. Teljesen biztonságos összetételű, a kondicionáló hatás puhaságot és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak. A rugalmas és engedelmes fürtök valósággá váltak. Az ápoló formula behatol a haj mély rétegeibe, teljes hosszában hidratálja és táplálja. A balzsam állaga puha, kellemes, könnyedén eloszlik a hajon, csíkok nélkül. Az "Estelle Solo Tone" palettát (árnyalatos balzsam) 18 különböző árnyalatban mutatjuk be.
 • Estel Love Nuance. Az ebből a sorozatból származó balzsamok összetétele keratin komplexummal gazdagodik, amelynek köszönhetően a haj textúrája kisimul, és a fürtök selymesek és fényesek lesznek. Az Estelle árnyalatos balzsam paletta 17 árnyalatból áll. A vonalat kifejezetten a szőke haj és az ősz hajúak tulajdonosainak fejlesztették ki. A gyengéd hatás és az ápoló formula fényűző hajszálat ad, és mások figyelme garantált. A balzsam vastagabb állagú, mint az előző sorozat, ugyanakkor nagyon könnyen felvihető a hajra, és gyorsan leöblíthető. A hajra történő felvitel előtti szín lila árnyalatú. Nincs ok aggodalomra. Az ilyen források felhasználásának végeredményét természetesen befolyásolja az Estelle árnyalatú balzsamok palettájáról helyesen megválasztott árnyalat.

Szőke, sárgaság nélkül

A haj szőkére festése után a mindenki által utált sárgaság jelenik meg teljes hosszában. Az Estel árnyalatú balzsamokat alkotó speciális pigmentek lehetővé teszik a lányok számára, hogy kiküszöböljék a kellemetlen sárgaságot, amely már az első használat után rontja a megjelenésüket. Az Estel sorozat ezen csodálatos tulajdonságai lehetővé teszik a kifinomult világos és hideg árnyalatok elérését, és a színek sárgaság nélküli élvezetét. Az Estelle tint balzsam paletta legnépszerűbb árnyalatai a szőkék számára:

 • "Bézs".
 • "Gyöngyszem".
 • "Nap".
 • "Poláris".

Barna vagy étcsokoládé?

A világ minden tájáról származó fodrászok és stylistok fáradhatatlanul megismétlik: a sötét színű festéshez kötelező egy színezett hajbalzsam használata. Az Estelle színpaletta sötét hajra ideális erre a célra.

Az árnyalatbalzsam használatával végzett eljárás nemcsak rögzíti a kiválasztott színt, hanem helyreállítja a sérült hajszerkezetet is. A fürtök tapintásúvá válnak, fényesek, vonzóak és védettek a káros környezeti hatásoktól. A színező balzsam szisztematikus használata hosszú ideig megőrzi a fényerőt és a színtelítettséget. Az Estelle tint balzsam paletta következő árnyalatai népszerűek:

 • "Csokoládé".
 • "Konyak".
 • "Rubin".
 • "Mahagóni".
 • "Beaujolais".

Hogyan lehet elrejteni az első ősz hajat

A színező balzsam kiváló asszisztens lesz az ősz haj festésében. A termék összetétele hasznos és természetes összetevőkben gazdag, ennek köszönhetően az alkalmazás egyszerű és a színezés örömmel történik. A gyengéd összetevők nem károsítják a fürtök természetes szerkezetét, és a keratin komplex jelenléte meggyógyíthatja a gyenge és vékony ősz hajat. Az Estel árnyalatú balzsam paletta tartalmazza a legnépszerűbb árnyalatokat az ősz haj festésére:

 • "Côte d'Azur".
 • "Fröccsenő pezsgő".
 • "Vanília felhők".

A megkérdezett fogyasztók az Estel színező balzsam ismételt használata után megerősítették az ősz haj legsűrűbb árnyékolását.

Természetes, gazdag és gondos összetétel

Az Estel árnyalatú balzsam vonalak ismertek természetes és teljesen biztonságos összetételükről. A szakemberek által kiválasztott összetevőket ideálisan kombinálják egymással, és aktívan befolyásolják a sérült haj szerkezetének regenerálódását. Keratinkomplexummal és természetes összetevőkkel gazdagítva a kompozíció gondosan körülveszi a hajat, elképzelhetetlen puhaságot és tükrös fényt kölcsönöz nekik. Az ápoló formula minden része kezelhetővé teszi a hajat, a hajformázás pedig rugalmas és hatékony. A kiváló színező balzsam részeként természetes színező pigmentek egyenletesen színezik a fürtöket, és a nyolcadik mosási eljárással teljesen kimossák a haj felületéről.

A könnyű használat és az ideális összetétel az, amit a szépségszalonok szakemberei szeretnek az Estel árnyalatú balzsamokért, és otthoni használatra ajánlják őket. Amikor a körülmények nem teszik lehetővé a fürtök maximális gondozását, az árnyalatbalzsam helyreállítja a haj szerkezetét és élettel teli. A gondoskodó természetes olajok és a növények gyógyító tulajdonságai gyengéden befolyásolják a fürtöket a festés ideje alatt, egészséggel és energiával töltve meg őket. A festési eljárás után a haj teljesen másnak tűnik. Most tele vannak életet adó erővel, vakító ragyogással, pelyhes puhasággal és könnyen fésülhetők, mert morzsalékossá váltak. A színező balzsam erősíti a haj szerkezetét, észrevehetően vastagabbá teszi a hajat, és stílusos, újszerű és ápolt módon tölti meg a képet..

Minden hajtípusra kifejlesztettek egy speciális formulát, figyelembe véve az összes tulajdonságot, egyéni jellemzőket és igényeket.

Szín paletta

Az Estel árnyalatú balzsamainak sorozata közül könnyedén kiválaszthatja a legmegfelelőbb lehetőséget minden lány számára, aki csak akarja. Az árnyék kategóriák három csoportra oszthatók:

 • sötét (például: "konyak", "csokoládé", "fahéj");
 • szőke ("hamu", "gyöngy", "bézs");
 • piros és piros ("Gránátalma", "Mahagóni", "Cseresznye").

Az árnyalat illeszkedik a bőr és a szem színéhez. A harmonikusan kiválasztott opció remekül fog kinézni, a frizura pedig vonzóvá és stílusosabbá válik.

Előkészítés a festési folyamatra

A kívánt eredmény elérése érdekében, a haj és az egészség károsítása nélkül, fontos betartani a színező balzsam használatának néhány szabályát.

Mielőtt elkezdené, elő kell készítenie a következő tulajdonságokat:

 • Védőkesztyű a kezéhez. Az ujjak bőrének foltosodásának elkerülése érdekében.
 • Hajsapka, műanyag. Segít rögzíteni a hajat és megvédi az idegen tárgyakat a foltoktól.
 • Törülköző. Váll és test takarására szolgál.
 • Alkalmazás ecset vagy szivacs. Jelentősen csökkenti az ideiglenes veszteségeket és további kényelmet nyújt.

Ezeknek az elemeknek a használata megkönnyíti a festés folyamatának kényelmét és tisztaságát..

Hogyan használjuk a színező balzsamot

A fürtök festésére szolgáló eljárást több szakaszban hajtják végre, nevezetesen:

 1. Feltétlenül mossa meg a haját. Enyhén csavarja ki a hajat egy törülközővel, hogy a fürtök kissé nedvesek maradjanak.
 2. Számítsa ki a közelgő alkalmazás árnyalati balzsamjának hozzávetőleges mennyiségét, figyelembe véve a haj hosszát.
 3. Mérje meg a szükséges összegeket. Öntsön balzsamot egy üveg edénybe.
 4. Jelölje meg a szín kezdetének területét. A szalonszínező szakemberek azt javasolják, hogy a fej hátuljától kezdjék. Válassza szét a haj egy részét, a többit rögzítse hajtűkkel.
 5. Finom mozdulatokkal tegye a terméket gyökerektől a végéig, szálanként. Erre a célra szivacsot vagy ecsetet kell használni. Valaki kényelmesebb a kezével, ez nem tilos.
 6. Miután befejezte a színező balzsam alkalmazását, gyűjtse össze a hajat egy zsemlében, és ismét gondosan masszírozza meg a gyökereket az ujjaival, a lehető legnagyobb mértékben elosztva a terméket. Tegyen egy kalapot a fejére.
 7. Ellenállja a terméket az utasításoknak megfelelően. A festési idő általában nem haladja meg a fél órát. Telítettebb árnyalat esetén nem tilos az expozíciós időt további 10 perccel megnövelni.
 8. Öblítse le a hajat meleg folyó vízzel, amíg átlátszóvá nem válik.

Milyen gyakran használja a színező balzsamot

A professzionális stylistok ajánlásokat tesznek a színbalzsam rendszeres visszatérésére, hogy a kapott szín telítettsége hosszú ideig fennmaradjon. Ha a festés eredménye nem felelt meg az elvárásoknak, a sampon használatának körülbelül 7-szeresére lesz szüksége, hogy teljesen lemossa az árnyékot a hajról.

Hasznos tippek

A gyártó nem javasolja az Estelle tint balzsam paletta használatát a haj világosítására. A fő különbség a színezékekkel szemben az a tény, hogy a szőke haj sötétebb árnyalatot kap, ha a sötét szín megegyezik a megadott színnel..

Az első két hétben tilos árnyalatbalzsamot használni perm vagy halványító haj után. Csak 14 nap elteltével kezdheti el a festési eljárást színező balzsammal. Ebben az esetben a színező pigmentek egyenletesen oszlanak el a haj szerkezetén..

Figyelembe véve a folyamat előtti összes szabályt és a festés közbeni utasításokat, tisztességes, és ami a legfontosabb, szép eredményt érhet el..

Árnyalatú hajbalzsam Estel Solo ton - vélemények

Negatív vélemények

Korábban nem festettem a hajam, természetes színem közepesen szőke. És akkor eszembe jutott, hogy változtatnom kell. Mivel nem akartam elrontani a hajamat, úgy döntöttem, hogy Estel Solo tonval festem, szín - "vörös réz". Eleinte nagyon elégedett voltam az eredménnyel, mivel a haj puha és fényes lett, de a csomagoláson feltüntetett 6-8-szoros mosás volt, a szín pedig eltűnt - HAMIS. Nem csak két-három árnyalattal lettem sötétebb (amit nagyon nem akartam), hanem a hajam is elkezdett hullani! Szóval, azt tanácsolom, hogy százszor gondolja át, mit vegyen erre a baromságra.

Természetes barna hajat festettem Estelle-vöröses-lila balzsammal, az árnyékot nem mossa le mosás (((ne vegye ezt!!

ha nem akar márkanévvé válni, NE HASZNÁLJA A SOLO TONE 1.25-öt. ha már rájött, hogy hiányzott a szín, lemoshatja, de legkésőbb 5 órával a festés után. Az öblítés 2-4 órát vesz igénybe, de segít eltávolítani a színt (eltűnt és lemosódott).

Vettem Solo ton-csokoládét, a természetes hajamra használtam (világosbarna színű). A benyomás természetesen PPC, talán valakinek tetszene, hogy nem mossa le a végét, de számomra ez csak szörnyű. Csak fényt akartam adni a hajnak, de kiderült, hogy megfestettem, mivel egyáltalán nem mossa le, még a benőtt gyökerek is láthatók. És csak egy kicsit fogtam. Most nem tudom, hogyan mossam le a hajamról, de félek átfesteni, mert soha nem lehet tudni, hogy egyenletesen festem. Tehát a lányok tudják, hogy jobb, ha más cégektől vesznek be tonikokat)

Előnyök:

Hátrányok:

Első kísérleteim a haj színével az Estel Solo Ton tonizáló balzsammal kezdődtek, és véleményem szerint ez volt a legmegfelelőbb termék..
Először is, abszolút kényelmetlen a használata maga a csomagolás (üveg) és állaga miatt, vastag, használat után minden kéz festékben van, és nagyon rosszul van mosva (igaz kesztyűvel), nehezen alkalmazható. Az egyetlen dolog, ami kellemes lehet, a samponhoz hasonló szag.
A festési eljárás után csalódtam. A szín kiderült, hogy nem egységes (nekem 1,41 piros árnyalatú éjszakám van), sőt kissé unalmas is.
Soha többé nem veszem meg ezt a balzsamot, és elvileg nem fogok tanácsot adni neked.

Semleges vélemények

Tehát így - sem jó, sem rossz. Cseresznyeszínű lányomnak vettem, a szegény persze sokat szenvedett annak érdekében, hogy többé-kevésbé egységes hangot kapjon. Ennek eredményeként a 3. alkalomtól kezdve valahogy csak a soha nem festett hajon kezdődött, majd maga a gyógymód is véget ért. Igaz, többet kér - kapott egy kis ízelítőt.

Három csillagot adok. Mert ez csak egy balzsammal kevert tonik, aminek köszönhetően nem szárítja a hajat, hanem fordítva. A haj világosabb részei enyhén lilák, míg a sárga sárga marad. Sem jó, sem rossz

Előnyök:

Van egy hatás, az ár

Hátrányok:

nem a túl sűrű "szagom" jön ki szorosan a csőből, hosszú ideig tart kimosni

Fiatal korában annyiszor kísérletezett a hajjal, hogy ijesztő emlékezni rá. Most sajnos nagyon kevés van belőlük (((((nem használok hajfestéket, hogy ne öljem meg a maradék "három hajat"). ezúttal az Estel Solo Ton-t láttam, az ár a helyszínen megölt: 33 UAH! Megvettem, enyhén nedves hajra kentem és 30 percig a hajamon tartottam.
Az állaga elég vastag, kicsit kijön a csőből, ez mindenképpen mínusz. Nagyon sokáig lemostam, ebből a szempontból jobban tetszett a "Tonic", sokkal könnyebb és gyorsabb lemosni.
A hajon árnyalat van, a haj ragyog, a hatás észrevehető.
A "Chocolate" 1.51-et vettem, világosbarna hajon gyönyörű, természetes színt kaptam. Ami a fogyasztást illeti, akkor az egész cső eltűnt (a vállpengék haja nem vastag).
Az illata specifikus, nem mondhatom, hogy büdös, de az illata egyértelműen nem az enyém, és idegesít engem, egészen émelygésig (írom az érzéseket, miután lemostam ezt a színező balzsamot). Csak el akarok menni, és lemosak egy parfümös samponnal. De már elviselem, na. Miután lemosta, a haj a végén kemény és gyökerein puha lett..
Ezek a benyomásaim az Estel Solo Tonról.
Lényeg: nem rossz eszköz, de ha legközelebb a "Tonic" -ot keresem, akkor ez jobban tetszett és 2-szer megragadta.
Pozitívvá teszem az értékelést, mert van hatása, csak talán túl ártalmas vagyok, és nem is nagyon illett hozzám)

Előnyök:

jó illata van, könnyen alkalmazható, olcsó

Hátrányok:

haj mászik, lila árnyalatot ad

Tudom, hogy sokan használják, de sajnos, ez nem felelt meg nekem. Először is, nem értem a szépséget, ha a haj lila. Igen, ez adja a kívánt árnyalatot, de lilább.
Szerintem az egyetlen plusz az ÁR!
Habjának köszönhetően könnyen alkalmazható. Amíg vele sétálsz, semmi nem bizserg, nincs vastagbélgyulladás. A haj mosása után nagyon kellemes illatú. Ha lenne ilyen samponom, mindenképp vásárolnék.
De a nagy hátrány számomra az volt, hogy a hajam kúszott előle, darabokban hullott. Féltem kopaszodni és otthagytam. De először megnéztem, és tőle. Igen sajnos. Szóval légy óvatos! Ha azt veszi észre, hogy a haja mászik, ne gondolja, hogy ez valami miatt van, valószínűleg tőle származik.

Előnyök:

Hátrányok:

Nem látja el funkcióit

Általánosságban elmondható, hogy a Fix Price üzletekben gyakran vásárolok olyan dolgokat, amelyekre nincs szükségem, néha nagyon rosszul, néha egy C-vel, néha elragadóan és csodálatosan, és sokáig meglepődöm azon, hogy ezt a gyártó ingyen árusítja). Abban az időszakban, amikor sok év fekete után megpróbáltam növelni a színemet (akkor még visszatértem hozzá), aktívan használtam árnyalat balzsamokat sötét szőke hajamra. Van mit mondanom róluk, de ez nincs itt) Szóval, a Fix Price-ban vettem 39 rubelért. balzsam Estelle Solo árnyalatú, fahéj. "A csőben az anyag nagyon vastag, sötét színű. Kémiailag illatos, de nem erős és kellemes. Könnyen alkalmazható, maximálisan tartottam, 30 percig. Nem vettem észre allergiás reakciókat, irritációt és egyéb dolgokat. De az árnyék, amelyet ez a balzsam ad, rendkívül gyenge, vagy inkább nem az. Többször barnával mossák ki a hajból, de a hajon nem látszik. Hogy mi a rejtély, nem tudom, sötét szőkémnél láthatóan kellett volna lennie. Ezenkívül nem figyeltem meg a haj ápoló hatását, de köszönöm legalább a károsodás hiányát. Általában a termék számomra haszontalannak bizonyult.

Pozitív vélemények

A balzsam kiváló! Sikertelenül festettem, nem tetszett a benőtt gyökerek színe - nagyon sárga volt. És akkor ez a balzsam megakadt a szememben. 1.14-es hamvas árnyalatot vettem. Fél órán át nedves hajra kentem a balzsamot, lemostam és a fésülködés után kellemesen meglepődtem. A sárgaság nagyon jól tónusos, a haj színe pedig természetes hamu árnyalatúvá vált. A haj fényes, sima. Nagyon ajánlom.

A hajam világosbarna, nagyon elhalványul a napsütésben, és őszre a végei kellemetlen, betegesen sárga színt kaptak, és minden puhaságukat elvesztették. Nem akartam festeni a hajam, úgy döntöttem, hogy megpróbálok csak árnyalatot adni a sárga szalma eltávolításához. A lány tanácsot adott nekem a boltban estel solo ton 1,22 fahéj. Rögtön figyelmeztettem, hogy ha nem akarok erős telített színt, akkor jobb, ha hígítom egy medencében, és csak öblítsem le a fejem, vagy egyáltalán rövid ideig, körülbelül 5 percig tartsam. felderül. És a haj kellemes tapintású, a szem árnyéka pedig tetszik.

Soha nem festettem a hajam. A természetes hajam sötét szőke. A minap nagyon szerettem volna megváltoztatni a hajam árnyalatát. Úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy színező balzsamot. A hajra kentem, 20 percig rajta tartottam és meleg vízzel lemostam. Sokáig lemosódik, és ha a bőrre kerül, akkor egyáltalán nem törölheti le. A szín a haj teljes hosszában azonosnak bizonyult. Örülök az eredménynek, újra felhasználom.

A haj puha, fényes, jó illata van

A doboz színe nem egyezik a kapott színnel

A Tonic-szal való kísérletezés után úgy döntöttem, hogy kipróbálok más árnyalatokat is. A boltban találtam egy estel solo tonnát, amely körülbelül 170 rubelbe került (drágább, mint a Tonika, ezért jobbnak kellene lennie?) A gránátalma árnyalatát választottam. A kannának vöröses-vörös hajszíne van. A balzsam jó illatú, nem foltozza be a fejbőrt. 30 percig tartottam. És ez történt
A balzsam után a haj puha és fényes. De a szín nem egészen olyan lett, mint amit szerettem volna. Piros, sőt kissé narancssárga, de egyáltalán nem vörös.
Kiderült, hogy a szín nem túl egységes, de mindez azért van, mert nem tudom egyenletesen felhordani a balzsamot.
Így lett a szín 3 fejmosás után, majdnem lemosott.
Ha nem sokáig szeretne árnyékot kapni a haján, akkor ez a színező balzsam megfelelő

Nagyszerű aroma, sima és selymes haj, világos tónus! Elfogadható ár!

Az Estel Solo Ton árnyalatos balzsam tökéletes azok számára, akik szeretnék megváltoztatni hajszínüket vagy megadni a kívánt árnyalatot, de nem akarják elrontani a hajukat!
Az Estel Solo Ton balzsam nem tartalmaz ammóniát és hidrogén-peroxidot, vagyis egyáltalán nem károsítja a hajat!

Gyakran használom ezt a balzsamot a kiemelt hajamra, hogy megfelelő hangot adjak, valamint a hajápoláshoz is.!
Alkalmazás után - a haj nagyon finom illatú, sima és selymes lesz!
Mivel a hajam elég hosszú, problémáim vannak a fésüléssel. Tehát az Estel Solo Ton balzsam tökéletesen megbirkózik ezzel a problémával!
Könnyű fésülni, ami azt jelenti, hogy több szőr lesz a fején))!
A hatás természetesen nem tart sokáig, de gyakran semmi sem zavarja a tonizálás ezen módszerének használatát a biztonsága miatt.!

Sokáig hezitáltam a boltban, vajon vegyek-e egy hamuszürke Estelle-t (1.14-es hangnem) a vörösödő tincseim tonizálásáért. Bár az értékelések negatívak voltak, úgy döntöttem, hogy megkockáztatom.

Előtte mátrix tonert és színezősampont használtam. Mindkét eszköznek megvannak a maga hátrányai. Az első sokat szárítja a hajat, a második pedig nem jól birkózik meg a hajformázás fő feladatával. Vissza az Estelle 1.14-hez.

A balzsamot először nedves hajra samponozás után kentem fel, és 5 percig hagytam. Másodszor úgy döntöttem, hogy követem az utasításokat, és bőkezűen felhordtam a balzsamot enyhén nedves hajra mosás után, és fél órán át hagytam rajta. A hajam megszáradása után kellemes meglepetés volt lágyságuk és engedelmességük. Még jobban örültem az árnyéknak!)

A vörösség és a sárgaság egyaránt 4+ -ra színeződött. Meredekebb csak a kabinban. Hetente egyszer használom. Vastag hajamhoz szerintem a vállpengék másfél hónapig elegendőek. Hozzáteszek egy fotót, amellyel maga is értékelheti az eredményt!) És igen, még egyszer megismétlem: hogy eredményünk legyen, tartsuk fél órán át a balzsamot! Főleg nem szőkék)

Egyébként kesztyűre nincs szükség ezen árnyék alkalmazásakor! Ez nem egy nukleáris tonik, amely mindent körül fog színezni)

És igen, még egyet szeretnék ajánlani

vöröshajú tonizáló termék, ami szintén nagyon tetszett!)

Lányok! Úgy döntöttem: soha nem fogok megszabadulni a "vöröses" hajtól. Fekete festés - ismét elrontja a hajad és az életkorod. Ezért jobb színárnyalatot használni. például, Estel minőségi szín és ápolás. Felvettem, megtaláltam, megvettem, hazajöttem, és valahogy úgy tűnt, hogy az árnyék nem felel meg a deklaráltnak.

És felvettem, nem fogod elhinni, egy árnyalat, amely közel áll ahhoz, amelytől szó szerint megpróbáltam megszabadulni egy sikertelen festék után. De nem hajtok végre antireklámot. Úgy döntöttem, hogy "mahagóni" leszek. Előtte majdnem egy évig próbáltam fenntartani az "étcsokoládé" színét

színezőanyag "Irida-M".

Milyen szakaszokat éltem át:

1) Óvatosan mossa meg a hajam egy tisztító samponnal, hogy ne használjon balzsamot. A hajam porózus, a pigmenteknek, ahogy nekem tűnt, meg kellett volna tölteniük a "lyukakat".

2) "kissé nedvesre" szárítva.

3) Enyhén szólva szenvedtem a csomagolással: a tartalmát nagyon erősen kinyomják. Az illata gyenge, nem kellemetlen

4) Természetesen kesztyű. Mindig külön vásárolom őket 5-10 párért. És nem voltak rögzítve a balzsamhoz.

5) Jelentkeztem és pontosan 30 percet számoltam. Szinte nem szennyezett: micellás vízbe áztatott pamutpárnával könnyen eltávolítható. A kesztyű vörös lett, ami kissé megijesztett. "Mahagóni" -ra számítottam. Egyenesen ilyen "mahagóni" - sötétvörös, majdnem bordó. Megfeszítette magát. Oké. Messzebb.

6) Lemostam a balzsamot. Rendes balzsamot kentem fel. Bár nekem úgy tűnt, hogy a haj már nagyon puha és nem kusza. De mivel, ahogy mondani szokták.

Fuh! Minden minden valamivel több mint 2 órát vett igénybe.

Az árnyék számomra nagyon világosnak tűnt, bár a balzsamot a hajamon "maximálisan" tartottam, az utasításokat követve. A szín megfelel a megadottnak, így hiába féltem. A haj fényes és kellemes tapintású. Imádom a hatást, de talán túl gyakran néztem meg a Trónok játékát, hogy annyira fényes árnyékot akartam volna. Nem sikerült. De összességében természetesen, divatosan, kellemesen alakult. Nekem megfelel :)

Általában ajánlom! A balzsam egyenletesen fekszik le, nem folyik és látszólag a színéhez igazodik!

Estel szóló

Új vélemények

Olvassa el még:

Csak Estel (UNICOSMETIC)

Estelle (UNICOSMETIC)

Csak Estel (UNICOSMETIC)

Csak Estel (UNICOSMETIC)

Csak Estel (UNICOSMETIC)

Azt tanácsoljuk, hogy olvassa el:

Súgó: az összes kijelölése - Ctrl + A, másolás - Ctrl + C, beillesztés - Ctrl + V.

Hatótávolság

 • Haj- és fejbőrápolás (2)
 • Klímaberendezések, balzsamok, öblítők (5)
 • Hajfesték (2)

A gyártó egyéb márkái:

 • Estel szerelem
 • Csak Estel
 • Estelle

A webhely anyagai tájékoztató és oktatási célokat szolgálnak. A szerkesztők véleménye nem egyezhet a szerzők véleményével. A SIA "ALP-Media" és a szerzők írásbeli beleegyezése nélkül tilos az oldalak újranyomása. A szerzők és a kiadó jogai védettek.

A projektről | Versenyek Social Directory | Linkek

A webhely anyagai tájékoztató és oktatási célokat szolgálnak. A szerkesztők véleménye nem egyezhet a szerzők véleményével. A SIA "ALP-Media" és a szerzők írásbeli beleegyezése nélkül tilos az oldalak újranyomása. A szerzők és a kiadó jogai védettek.

Árnyalat balzsam hajra Estel Solo ton - vélemények

 • 1. sz. Felülvizsgálat
 • 2. sz. Felülvizsgálat
 • 3. sz. Felülvizsgálat
 • 4. felülvizsgálat
 • 5. sz. Felülvizsgálat
 • 6. sz. Felülvizsgálat
 • 7. sz. Felülvizsgálat
 • 8. sz. Felülvizsgálat

Te vagy a hibás…. De most sem maradok észrevétlen a tömegben. (+ FOTÓK gesztenyével és csokoládéval történő festés előtt és után)

Értékelés: 2 (5-ből)

Helló! Én vagyok Julia és nekem a "te"

Soha nem festettem festékkel, de néha szeretnék kicsit változtatni a színén. A színem sötét szőke. Ha van ilyen színed, akkor azt tanácsolom, ha nincs, akkor kiszámíthatatlanul kijön! Nyilvánvalóan nem a szőkéknek szól.!

Így néz ki a palack.

Az utasítás eléggé magától értetődő.

Ha valakit érdekel, akkor a kompozíció ilyen.

60 RUB)
+ Gyönyörű, nemes árnyalat.
+ Egyenletesen lemosódik.
+ Fényt ad a hajnak.

Általában mit kell mondani, nézze meg maga.

Vakuval a színe természetesen piros) De nappali fényben nagyon csokoládé

Lányok, figyeljetek! A festéket nem lehet túlexponálni, amikor másodszor festettem, túlexponáltam, és a haj elkezdett aprítani, 10 cm-t kellett levágnom. A szín sem sokáig lemosódott, úgy esett, mint a festék. Tehát szigorúan kövesse az utasításokat. Nagyobb nem jobb!

Köszönöm a figyelmet

Árnyalat 1,51 Csokoládé. Minden tetszett!

Értékelés: 5 (5-ből)

Tűzijáték, szépségek!

Nevetséges 50 rubelért vettem egy árnyalatos balzsamot a Lentánál.

A haj fénye és védelme. Gyengéd festés. Kondicionáló hatás.

A hajam színe. Előtte a "Tonika" -t használtam, az árnyalat szintén csokoládé.

A szín szinte eltűnt, és valamiféle elszáradt árnyéknak bizonyult, visszanőtt gyökerekkel.

Alkalmazás! Tiszta, szárított hajon.

A balzsam adagoló vad kényelmetlen (maga a balzsam vastag, és az adagoló keskeny), a kérdést úgy oldják meg, hogy a fejet elfordítják az üvegetől

A balzsam nem tartalmazza a kesztyűt, én rendes orvosi.

Zsíros krémmel kentem be az arcomat a haj növekedésével, a fülemet és a nyakamat. Nem mondanám, hogy a balzsam szennyezett - a fürdőszoba nem szenvedett! A balzsam sűrűsége miatt különböző irányokba repül. Ha eldobja valahova, azonnal mossa le, és boldog lesz. 30 percig ellenállt az utasításoknak megfelelően. Körülbelül 10 percig mossuk, a végén a kedvenc balzsamom.

Eredmény! Nem számít! A gyökerek színe és hossza nem különbözik egymástól. Az árnyék jó, a haj egyenletesen festett.

Eredmény 5 fejmosás után! Nagyon méltó, az árnyék nem siet elválni tőlem! Igaz, bizonyos megvilágítási körülmények között (vaku, erős napsütés) vöröses-vörös árnyalat jelenhet meg. Normál nappali és éjszakai megvilágítás mellett minden rendben van.

Azt tanácsolom, próbálja ki a balzsamot!

Szeretne még gazdagabb hajszínt? Szeretné, ha a hajad úgy ragyogna, mint a reklámban? Gyere be, olvasd el!) + Sok fotó)

Értékelés: 4 (5-ből)

Tehát kezdjük azzal, hogy ezzel a hajfestékkel festem magam:

És csak a gyökereket színezem, és maga a hajszín is csendesen kimosódik. Nem igazán akarom megégetni a hajamat, ezért úgy döntöttem, hogy tonizálok. Annak érdekében, hogy a haj színe telítettebb, fényesebb, fényesebb legyen, és ne károsítsa a hajat.

2 féle tonikot vettem. 1 - Estel tonik

mert mindkét szín megtetszett a csomagoláson, és úgy döntöttem, hogy összekeverem őket. A hajam pedig hosszú, és minden esetre vettem 3 üveget. (De nekem nem kellett 3) Jobb maradni, mint nem elég. A tonikok ára különbözik az Estel (15 ezer belorusz rubel (1,5 dollár)) és a „Tonika” (27 ezer fehérorosz rubel (2,5 dollár)) értékétől. Sűrűségük nem folyékony, de én nem azt mondta, hogy vastag, átlagos. A kesztyűt és az ecsetet nem tartalmazza a készlet, külön kell megvásárolni.

Vettem tonik árnyalatokat "csokoládé".

2 teli üveget használtam.

Haj tonik után.

45 percig a fejemen tartottam. Abból számoltam, hogyan fejezték be a festést.

Eredmény: A haj puha, táplált, a töredezett végeket festék tölti ki, a színe egyenletes, a haj nagyon fényes, a haj nem romlik, és így havonta mindenki haját festheti, a haj károsítása nélkül.

Mikor öblítené ki a tonikot, öblítse le a víz tisztítására, és jól öblítse le a bőrt, egyebekben vörös szín lesz! MEGTALÁLHATJA, HOGY JOBB AZONNAL MOSD A FEJÉT.

Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, a színe gyönyörű)

Először WOW, majd CERE. (Lásd a fotókat ELŐTT és UTÁN)

Értékelés: 2 (5-ből)

Szeretek kísérletezni, és a barátaim jó véleménye alapján vettem magamnak egy ilyen dolgot. A csokoládé árnyalatát választottam. Attól féltem, hogy váratlanul vöröses árnyalat vagy zöld fog kiderülni, mert a hajam egyszer ostobaságból elszíneződött, és most nem vesznek semmilyen festéket, bár nem, mégis, de egy darabig azután kimosódik, és piszkos sárga-narancs marad vöröses pigmenttel. Szegény haj, amit még nem tapasztaltak!
Most a tonikról. Folyékony az ő mínusa. Színe lila-fekete. Először azt hittem, hogy a fekete ad, de nem történt semmi.
Igaz, először csirkeztem ki, hogy 30 percig hagyjam őt, ezért bekentem és azonnal mentem lemosni, és ennek eredményeként a haj csak kissé sötétedett, és az egészet 3-4 alkalommal biztosan lemosták.
De másodszor már úgy döntöttem, ahogy kell... Először örültem, de aztán teljesen megbántam a kísérletemet. A szín a mai napig annyira bele van építve a haj szerkezetébe, hogy most olyan vagyok, mint egy háromszínű macska. A fehérített hajat 5 mosás alatt gyorsan lemosták. De a gyökereken (ahol a természetes színem volt) még mindig ad egy bizonyos lila-csokoládé árnyalatot.
Nézze meg saját maga a fotókat. Az utolsó fotó azt mutatja, hogy a gyökerek lila színűek..
Ne kockáztass, mint én!
1-től
2,3 - tonizálás után ugyanazon a napon (csak 3-5 percig tartva)
4,5 másodpercig a tonik használatával (megtartottam, ahogy kell!) Ugyanezen a napon is
6,7 haj a mai napig (egy hónap vagy több után)

Vörös haj, mint a "Perfumer" filmben + fotó

Értékelés: 5 (5-ből)

Helló! Teljes szívemből szeretem a vöröset és a hozzá közeli árnyalatokat a hajamon, és az árnyalat balzsamok segítenek elérni ezt a színt, amelyet a megvilágított / tartósan festett hajra alkalmazok. Leggyakrabban Tonic, de természetesen még egy bevált gyógymóddal is kéznél vagyok, szeretnék kipróbálni egy újat. Nagyon sok pozitív véleményt olvastam a hálózaton található Estel Love Nuance színező balzsamról, amelyet részletesebben a linken olvashat el. De sajnos a Love Nuance (a továbbiakban - LN) megszűnt, Estel csak a Solo Ton vonalat (a továbbiakban - ST) hagyta el. Elvileg hallottam, hogy az ST az LN-vel ellentétben hülyeség, de ezt magának kell ellenőriznie! Kezdjük azzal.

50-60 r, hogy az egyik, hogy a másik. Döntetlen.

A csomagok szinte azonosak: kék, 150 ml-es palackok, mindegyiken egy lány képe látható deklarált hajszínnel, felül az árnyalat neve és alatta a tónusszáma. Az egyetlen különbség az adagolók színében van.

Egyébként az ST csomagolás régen más volt, de most frissítették (jobb lenne, ha frissítenék a tartalmát! 11), amellyel kapcsolatban az emberek azt gondolják, hogy ez egy TELJESEN EGYÉB ESZTEL MINŐSÉGI SZÍNBALZM, és új ágakat hoznak létre az aireken.

KÖVETKEZETESSÉG

ST - vastag, nehezen kinyomható egy keskeny adagolón keresztül (a problémát úgy oldják meg, hogy lecsavarják a fedelet, és nem azonnal a fejre öntik, hanem egy festékedénybe); LN - folyadék.

· Az ST gyengén pigmentált (vagyis az ujjak szinte nem festenek). Hogy ez miben áll, az alábbiakban elmondom. Az LN jól pigmentált. Egy pamutpárnán minden egy kicsit más.

Ez a sárga szintén ST, az "Aranymogyoró" árnyalata, de hagyja, hogy a vidám sárga szín ne hamis reményekkel inspiráljon. Erről alább.

Mindkettő ugyanolyan szagú.

SZÍNEZÉSI EREDMÉNY

Ezt az árnyalatot tesztelő szálakon és fésűs hajon egyaránt teszteltem. Az egyértelműség kedvéért összehasonlítom az utóbbit (mert a teszteken nem marad semmi a fejemen).

Teszteltem az Estel Solo Ton 1.34-es "Gránátalma" és az Estel Love Nuance 5/56 "Mahagóni" számát. Az ST annak ellenére, hogy egy vörös hajú fiatal hölgy van rá rajzolva, a pont utáni számok alapján ítélve aranyrézet kell adnia (a pont előtti egy valószínűleg azt sugallja, hogy még fekete hajat is fest, de ez annyira nem valószínű). Az LN-nek egy kis vöröset kell adnia, lila színnel, málnával.

Mindkét szál megközelítőleg azonos mélységű, halványabb, a vörös nyomai vöröses-rózsaszín mosássá mosódnak.

Mindkét színt felvittem előmosott balzsam használata nélkül (a mérleg nyitva hagyása érdekében) a haj, csak ST, gyenge pigmentációja miatt, hosszabb ideig tartott ellen, mint az LN: kb. 20-30 percig, és az LN szó szerint felhordva és lemosva, legfeljebb néhány percig tartotta.

Először is elmondom, hogy mindkét balzsam körülbelül ugyanúgy kapcsolódik a hajhoz: természetesen nincs "laminálási hatás", de a haj nem szárad ki és nem zavarja össze, legalábbis jelentősen.

A színről. Az LN-vel festett szál vörösnek bizonyult, az expozíció hiánya miatt, méghozzá nem is bíborvörös. A teljes méretű, úgymond, a festés eredményét az LN-ben írt áttekintésben értékelhetjük, amely hivatkozást fentebb adtam

A Solo Ton viszont alig vállalta az egész időt, a szín valamiféle halványat (mintha már lemosott volna, és nem csak festett volna), sőt valamiféle piszkot is adott. Őszintén próbáltam összehasonlítani mindkét szálat, remélem, meg tudja becsülni a különbséget a fotótól:

Az ST-től származó, egy kicsit fent említett arany dió pedig sárga színt ad a jól kifehéredett hajon, ami jó lenne, csak az is unalmas, sápadt és gyorsan leöblít. Míg a Tonic-nal szép sűrű sárga színt kaptam.

Röviden mindenről.

AMIT SZERETTEM

 • alacsony ár;
 • semleges szag;
 • szelíd hozzáállás a hajhoz.

Ami nem tetszik

 • Gyakorlatilag NEM SZÍNES HAJT!

?Nem alkalmas sem színezésre, sem a meglévő szín fenntartására, sem árnyékolásra: a vörösön áthatolt rózsás árnyalatot az Aranyanya - nulla effektussal próbáltam eltávolítani. A "Gránátalma" esetében a vörös legalább némi megújulása (sőt vörös árnyalat adása) szempontjából sem történt semmi..

Őszintén szólva nem tudom, hogyan veszik el az emberektől a természetes sötét hajért, még ha fehérített is, alig veszi igénybe.

És most ezt a félreértést mindenhol eladják, és a normál árnyalatokat eltávolítják a gyártásból? Hogy hogy? Miért? Nem fair!

AJÁNLOM?

Természetesen nem! Fogj, Solo Ton, tőlem néhány csillag, de pluszok, többet érdemelsz.

Tetszik a felülvizsgálat? Értékelhet másokat, ahol leírom a színárnyalatok használatával kapcsolatos tapasztalataimat:

"Tonic" árnyalatú balzsam

Színezősampon Rokolor "Shine of color"

Színezett balzsam Estel Love Nuance

Hajfesték Anthocyanin

Fukortsin gyógyszertári fertőtlenítő

Színező balzsam Belita-Viteks Color Lux

Árnyalat sampon Irida-M

Ebben a sorozatban nem minden balzsam egyformán jó, némelyik pedig csak szörnyű. (Sok fotó.) (Az ismertető frissítve)

Értékelés: 3 (5-ből)

Ilyen balzsamokkal távolítottam el a sárgaságot egy szőkétől, amíg az Estel Otium professzionális maszkjában megtaláltam magamnak az üdvösséget, de ezekkel a Solo Ton-kal sikerült csodálatosan kísérletezni...

Először elmondom a sárgaság kezelésében szerzett tapasztalataimat..

Egy évvel ezelőtt nem volt problémám a szőkésszel, csak azért, mert nem gondoztam a hajamat, és nagyon gyakran festettem gyöngy árnyalatú festékekkel, és a sárgaságnak egyszerűen nem volt ideje megjelenni, de tavaly őszre már problémáim voltak... hasonlítani kezdett egy döglött mosogatórongyhoz, és le kellett mondanom a túl gyakori festésről. A fodrász azt tanácsolta, hogy próbálkozzak árnyalatbalzsamokkal, hogy meghosszabbítsam a festékek közötti időt. Azt tanácsolta, hogy ne vásároljak színezett sampont, mert azok még jobban kiszárítják a hajam..

Általában ezt a balzsamot vettem, ezüstös-hamvas árnyalatot, eleinte nagyon semminek sem tűnt számomra, míg rájöttem, hogy olyan gyorsan lemosódik, hogy mosás közben kell használni. Ez, a fenébe is, nagyon kényelmetlen, emellett zsírral kell megolajozni, különben ugyanúgy működik, mint egy balzsam. Ennek eredményeként természetesen egy hónapig nem volt elég palackom, pedig 3 naponta mosom a fejem. Mivel maga a balzsam nem rossz, a haj sima utána és nagyon selymes, de ez pontosan erre az árnyalatra vonatkozik, ennek a balzsamnak egy másik árnyalata teljesen más módon mutatta meg magát. A gyökerek azután, hogy gyorsabban elhíznak, és általában mégis úgy döntöttem, hogy valami mást keresek a sárgaságból.

Fotók ezüst-kőris árnyalattal:

Most a fahéj árnyalatával kapcsolatos tapasztalataimról.

Miután az ördög megrúgott, hogy mi történne, ha megpróbálnék sötét árnyalatú szőkét színezni, elmennék a boltba, veszek egy fahéj árnyalatot.

Általában a színem meglehetősen sötétnek bizonyult, de természetesen nem ugyanaz, mint a csomagoláson, az árnyék alapvetően egybeesett, de az egészet egy hét alatt lemosták tőlem.

Ennek az árnyalatnak az a hatalmas hátránya, hogy nem ad kondicionáló hatást, éppen ellenkezőleg, a haj kellemetlen és valahogy érdes lesz. Az ilyen balzsam után a simaság érdekében szokásos balzsamot kell használnia.

Ítéletem mindkét árnyalatról:

Az ezüst-kőris rosszul foltosodik, de a körülmények jóak

A fahéj jól fest, de az állapot undorító

A balzsamok kellemes illatúak, állaga vizes. Nem elég sokáig, de ez nem nevezhető hátránynak, ha emlékszik, hogy 60r-ba kerül.

Az alábbi fotón az elmúlt év összes szőke árnyalata, akiket érdekel)), kár a fahéj árnyalatával, a fotó nem maradt meg (

Árnyalat balzsam Estelle Solo Tone

Minden lány divatban akar lenni. És ez nemcsak a ruhákra vonatkozik, hanem a haj színére is. A gyakori festés káros hatással van a haj egészségére, ezért a haj árnyékának minden időpontra történő megváltoztatása nem fog eredményt adni. Ha nagyon akarod, akkor használd az Estelle árnyalatos balzsamot. Ezzel megváltoztathatja a haj árnyékát anélkül, hogy rontaná a haj szerkezetét. Az Estelle balzsam palettán a világos, sötét és szürke haj árnyalatai vannak.

Az Estelle színező balzsam előnyei:

 • A balzsam nem tartalmaz hidrogén-peroxidot és ammóniát.
 • A balzsam csak a haj felső rétegét érinti.
 • Az árnyékot fokozatosan lemossák 7-9 mosás után.
 • Könnyen felvihető a hajra.
 • Olyan kondicionáló hatást biztosít, amely életessé, puhává és fényessé teszi a hajat.
 • A mangó kivonat, amely a balzsam része, hidratáló, tápláló, regeneráló és védő hatású.
 • A festék UV-szűrőt tartalmaz, amely megakadályozza a színes haj színének megváltozását napfény hatására.

Az Estel kozmetikumok az egyik legnépszerűbb. Megfelel a világ minőségi normáinak. Az Estelle színező balzsam millió pozitív kritikát kapott. Az Estelle Solo Ton hajbalzsam nyáron használható. Tökéletesen ápolja a hajat, megvédi a naptól.

Fotó: csomagolás megjelenése.

A haj színezésének szabályai

A kívánt eredmény eléréséhez ismernie kell néhány szabályt:

 • Az árnyéknak közel kell lennie a hajszínéhez, de semmiképpen sem világosabb.
 • Az expozíció ideje a hajon 20-30 perc.
 • Végezzen allergiás tesztet a hajra történő felvitel előtt.
 • A balzsam árnyalhatja az ősz hajat, feltéve, hogy nem több, mint 30%.
 • Ha hosszú ideig használ egy árnyalatot, akkor a haj színe telített lesz.
 • A balzsamot csak a hajra alkalmazza, a fejbőrre nem.
 • A legjobb, ha nedves hajra kenjük a balzsamot, bár az utasítás a száraz hajat ajánlja..
 • Ne felejtse el kipróbálni a festékbalzsamot a hajszálakon.
 • A balzsamot meleg vízzel mossa le.
 • Ne felejtsük el, hogy amikor a balzsamot a festetlen hajra kenjük, azt a benyomást kelthetjük, hogy a hajad egészséges..
 • Mielőtt balzsamot vásárolna, konzultáljon a mesterrel, melyik árnyalat jól illeszkedik a hajába.

Estelle Solo Tone paletta

A balzsam paletta 18 hangot tartalmaz:

 • 1,14 Kőris;
 • 1,15 Ezüst-kőris;
 • 1,16 Polar;
 • 1,25 Aranyanya;
 • 1,26 Mézes karamell;
 • 1,27 Bézs;
 • 1,46 Gyöngyanya;
 • 1,47 Gyöngy;
 • 1,56 vörös réz;
 • 1,22 fahéj;
 • 1,23 konyak;
 • 1,32 mahagóni;
 • 1,34 Gránát;
 • 1.42 Vörös éj;
 • 1,43 Cseresznye;
 • 1,44 Burgundia;
 • 1,51 Csokoládé;
 • 1,52 Gesztenye.

Fotó: a paletta nagyításához kattintson a fotóra.

Vélemények az Estelle színező balzsamról

Lydia áttekintése:
Szeretnék mesélni az Estel Solo Ton balzsamról. Szőke hajamat csokoládé árnyalatban festem. És nemrégiben úgy döntöttem, hogy visszaadom a természetes hajszínt. A benőtt gyökerek és a többi szín kiegyenlítéséhez tonizáló balzsamot használok. Az árnyékot a gesztenye választotta. A hajra kentem és 20 percig tartott. A színe jó. Most így küzdenek a növekvő gyökerekkel.

Visszajelzés Nadezhdától:
Soha nem festettem a hajam. A természetes hajam sötét szőke. A minap nagyon szerettem volna megváltoztatni a hajam árnyalatát. Úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy színező balzsamot. A hajra kentem, 20 percig rajta tartottam és meleg vízzel lemostam. Sokáig lemosódik, és ha a bőrre kerül, akkor egyáltalán nem törölheti le. A szín a haj teljes hosszában azonosnak bizonyult. Örülök az eredménynek, újra felhasználom.

Alice áttekintése:
Szerettem volna egy kicsit átöltözni, és úgy döntöttem, hogy festem a hajamat, de a barátom lebeszélt erről. Megfogadtam a tanácsát, és úgy döntöttem, hogy nem rontom el a hajam. Vettem az Estel Solo Ton színező balzsamot. Alkalmazva és 20 percig tartva a hajon. Általában úgy tettem, ahogy az utasításokban meg volt írva. Az árnyékot 1,51 csokoládé vette. Festés után a haj elkezdett összekuszálódni, de a színe gyönyörűnek bizonyult. Általában ez nem felel meg nekem. Keresek mást.

Fotók előtt és után:

Fotók a termék felhordása előtt és után, 1.27 hangszín Bézs.

Fotó: balzsam előtt és után, tónus 1.25 Arany dió.

Estelle színező termékek

Paletta

Az Estelle tonikok színpalettája meglehetősen változatos. A gyártó gondoskodott arról, hogy minden nő kiválaszthassa a számára legmegfelelőbb hangot. Ahhoz azonban, hogy nemcsak fényes, de harmonikus képet is létrehozhasson, figyelembe kell vennie saját színtípusának sajátosságait..

 • A legjobb lehetőség egy tavaszi nő számára a világosbarna árnyalatok, arany ragyogással..
 • A "nyári" kategória képviselőinek előnyben kell részesíteniük az egyik világos színű tonikot - például ezüst-kőris vagy mézes karamell.
 • A téli hölgyeknek tanácsos sötétebb színű lédús tónusokat használni..
 • De ősszel ajánlott a magas telítettség világos árnyalataival történő tonizálás..

Estel Solo Ton sorozat

A Solo Ton "Estelle" (hajfesték) vonala rövid távú festésre szolgál, és biztosítja a meglévő színmélységet és telítettséget. A "nehéz tüzérség" hiánya a kompozícióban (nincs sem agresszív ammónia, sem hidrogén-peroxid) lehetővé teszi, hogy kímélőnek és gondozónak minősítsék őket..

Az Estelle haj tonikok (a palettán 18 árnyalat van) bármilyen hajszínhez illeszthető. A gyártó árnyalatokat adott szőkéknek, világos hajúaknak, barna hajúaknak, barnáknak és vörös hajúaknak.

KulcsÁrnyék neveszoba
KönnyűHamuszürke1.14
Ezüst hamu1.15
Poláris1.16
Arany dió1.25
Mézes karamell1.26
Bézs1.27
Gyöngyszem1.46
Gyöngyszem1.47
Gesztenye-csokoládéFahéj1.22
Konyak1.23
Csokoládé1.51
gesztenye1.52
Piros-pirosVörös réz1.56
Mahagóni1.32
Gránát1.34
Piros éjszaka1.42
Cseresznye1.43
Burgundia1.44

Minden Solo Ton festék mangóolajat tartalmaz (esszenciális), amely egészséges ragyogást kölcsönöz a hajnak. Ezenkívül a gyártó termékét ultraibolya szűrővel látta el. Megakadályozza a szín gyorsabb elhalványulását, így meghosszabbítja a színtelítettséget és mélységet az Estelle fejlesztői által igényelt időszakra.

A Solo Ton festékcsalád a következő színeket emelheti:

 • gesztenye - nemességet ad az árnyék mélységének;
 • réz - fokozza a meglévő hang vörösségét;
 • szőke és világosbarna - kiküszöböli a kellemetlen sárgaságot, és kedvezően hangsúlyozza a korábban végzett kiemelést;
 • brunet - távolítsa el a csúnya bőrpírt.

Hogyan válasszunk egy árnyalatot

Az Estel színezőanyagok használata előtt alaposan tanulmányozza át a gyártó által kínált színpalettát. A márka nagyon jó színválasztékot kínál a természetesekhez közeli színekben - meleg bézs, karamell, csokoládé, arany és mások..

A kísérlet szerelmesei megpróbálhatnak egyszerre 2 különböző színű színezőszert használni. Például a fahéj jól passzol a csokoládéhoz. A hangok ilyen kombinációja nem szabványos árnyalatot és némi színheterogenitást hoz létre, ennek köszönhetően a fürtök gyönyörűen ragyognak a napfényben..

A színtartomány kiválasztásakor a természetes árnyékra is összpontosítania kell. Nem árt megnézni azok fotóit, akik már használták az Estelle tonikokat a festés előtt, és megosztani az eredményeket előtte és utána.

Szőkék

A világos hajú hölgyeknek előnyben kell részesíteniük az ezüst, a hamu, az arany, a méz, a karamell árnyalatait. A sokkoló szerelmesei választhatnak rózsaszín, piros, lila színeket.

Ha ki kell küszöbölnie az előző festés után megjelenő sárgaságot, hamvas hangot kell használnia. Ez segít az árnyék kiegyenlítésében a haj veszélyeztetése nélkül..

A tonik segítségével világosíthatja, vagy fordítva, sötétítheti a meglévő színt. Aki nem fél a kísérletezéstől, egyszerre 2 árnyalatot alkalmazhat. Az egyiknél dolgozzuk át teljesen az összes hajat, a másikkal (pár tónussal világosabb) vigyük fel az egyes fürtöket. Így képes lesz tónusos kiemeléseket készíteni..

Barna és barna hajú nők

A tonizáló balzsam segítségével nem lesz képes radikálisan megváltoztatni a fekete vagy a barna hajat. Nem szabad számítani rá. Végül is a tonik csak arra képes, hogy a hajnak világos kiegészítő árnyalatot adjon, vagy telítse a meglévőt. A barna hajú nőknek és barnáknak dió-, csokoládé-, konyak-, mahagóni-, cseresznye tónust ajánlanak..

 1. A sötét spektrum árnyalatai segítenek a barnáknak felfrissíteni a színt és a telítettséget. Ehhez figyelnie kell a burgundi, a cseresznye vagy a gránátalma tónusaira..
 2. Annak érdekében, hogy a meglévő árnyalat mélysége még kifejezőbb legyen, használjon gesztenye, csokoládé és fahéj árnyalatokat..
 3. A réz, az arany, a konyak árnyalatai egyaránt alkalmasak a sötét hajú szépségekre és a vörös hajú állatokra..

Piros és szürke

A vörös hajú hölgyek tonerjei akkor is használhatók, ha még soha nem festett. Használtál már hennát? Jobb! Ezután az Estelle színező balzsam tüzes ragyogást kölcsönöz fürtjeinek. A napfényben az ilyen szálak olyanok lesznek, mint egy igazi láng..

A szürke hajszínt hamvas, ezüst-hamvas, gyöngyház árnyalatokkal ajánlott színezni. Mivel a tonik nem képes 100% -osan festeni az ősz hajat, ezért olyan tónusokat kell választania, amelyeknél nincs kardinális különbség a haj általános színével (ebben az esetben ősz hajjal).

Mint már említettük, a gyártó által a tonizáló balzsamok összetételében szereplő hasznos anyagok fenntartják a haj egészségét és ragyogást kölcsönöznek neki. A pigmentet vesztő szálak esetében ez különösen fontos..

Alkalmazási szabályok

Annak érdekében, hogy a tonikkal történő festés eredménye hibátlan legyen, az eljárás megkezdése előtt meg kell mosnia a haját. Ehhez természetesen használhatja a szokásos sampont. Sokkal jobb lesz, ha ugyanazt a márkájú sampont használja, mint a tonizáló balzsam - Estel. De ez még nem minden.

Mielőtt közvetlenül folytatná az alakformálást, végezzen előkészítő intézkedéseket:

 • Kenjen bármilyen olajos krémet (ha egyáltalán nincs - vegyen növényi olajat) a halántékra és a homlokra, hogy ne kenje be a bőrt tonikkal.
 • Vegyen fel valami régi dolgot, amelyet nem bánja eldobni, vagy dobjon felesleges törülközőt a vállára.
 • Győződjön meg róla, hogy van-e speciális kesztyűje - hogy megvédje a kezét a festéktől.

A fürtöket fokozatosan kell tonizáló balzsammal festenie:

 1. Először nyomja ki egy kis mennyiségű tonikot, és fokozatosan vigye fel a fürtökre teljes hosszukban körkörös mozdulatokkal. Nem kell bedörzsölnie a terméket a fejbőrbe. Szétosztja szigorúan a szálakban.
 2. A tonik hajra történő felvitele után a hajat fésülni kell. A masszázs kefe nem fog működni. Szüksége lesz egy rendes műanyag vagy fa ritka fogú fésűre. A fésülés során fordítson különös figyelmet az occipitalis és temporális területekre.
 3. A hajon lévő kompozíció expozíciós idejét a tonizáló balzsam utasításai jelzik. Általános szabály, hogy a termék az alkalmazását követő fél órán belül lemosható..

Előnyök

A színezőanyagok számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos festékekkel szemben. Először, és valószínűleg, ami a legfontosabb, festékeik nem hatolnak be a haj mélyébe, és ezért nem rombolják le ugyanúgy, mint az állandó festékek alkalmazásának folyamata során történik. Az Estel színező balzsamokban nem talál ammóniát, ami rendkívül negatív hatással van a fürtökre. A szálakat nagyon vékony filmmel borítják, amely nem okoz jelentős károkat a szálakban, és nem befolyásolja a haj szerkezetét és növekedését sem..

Kényelmesen a tonik 2 héten belül teljesen kimosódik. Így lehetővé válik az árnyalatokkal való kísérletezés. Szerencsére az Estel gazdag palettája ezt teszi lehetővé..

Alakformálás után a hajvégek nem törnek el, nem száradnak ki és nem fakulnak el. Ezenkívül nincs szükség további termékekre a festett haj ápolásához. Az Estel tonerek összetétele hasznos anyagokkal gazdagodik, amelyek táplálják és hidratálják a szálakat. Számos vélemény jelzi, hogy a festés után a fürtök lágyságot és kellemes fényt kapnak..

A festék nagyon könnyen felvihető. A kívánt eredmény eléréséhez nem kell fodrászhoz fordulnia. Kiválaszthatja a kívánt árnyalatot, és maga festheti. Minden lépést részletesen leír a balzsamhoz mellékelt utasítás..

Figyelmeztetések

Az Estelle tonizáló balzsam vagy bármely más tonik kiválasztásakor fontos, hogy ne csak annak előnyeire figyeljen, hanem azokra a véleményekre is, amelyek negatív pontokat észlelnek:

 • A szín gyors lemosódása miatt az árnyalatot gyakran meg kell ismételni.
 • Az ősz haj nincs teljesen átfestve.
 • Ha a festéket kiemelés után vagy korábban színezett hajra alkalmazza, az eredmény váratlan lehet..
 • A színezőanyagok foltjait rendkívül nehéz eltávolítani.

Tudva róluk, könnyebb lesz a végső választás. Például vagy el kell viselnie a gyakori színezést, vagy inkább az állandó festéket részesíti előnyben. Mintához természetesen jobb egy tonikot venni. Miután eldöntötte a színt, és látta, hogy ez megfelel Önnek, folytathatja a tartósabb festést.

Kimenet

Az Estelle hajformázó balzsamok segítenek a kép gyors megváltoztatásában, az újdonság és a frissesség jegyzetében. Bizonyos árnyalatok jelenlétét a palettán e márka hivatalos weboldala jelenti. A tonikok viszonylag alacsony költsége és a nagyon tisztes tónustartomány lehetővé teszi a nők átalakulását anélkül, hogy jelentős lyukakat okozna a családi költségvetésben..

Ha a hajad számos agresszív szalonkezelés (permetezés, kiegyenesítés, gyakori ammóniafestékekkel történő festés) után komoly károkat szenvedett, akkor a gyengéd tonik igazi üdvösség lesz, ha meg kell változtatnia a haj színét.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hasonlítsa össze a haj laminálását és árnyékolását Mi a jobb

A töredezett végek, a törékeny, száraz és őszintén szólva csúnya fürtök sok lány számára problémát jelentenek. Végül is, mint tudják, a ruhájuk fogadja őket.

Hogyan csökkenthető a száraz haj. Száraz haj kezelése és helyreállítása

A száraz haj nem szívja magába vagy nem tartja annyi nedvességet, hogy megőrizze textúráját, fényét és fényességét, ezért unalmasnak, törékenynek és ridegnek tűnhet.