Legfontosabb / Vaj

Ossza meg ezt

Vaj

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

A Coffee Premium Liss egy erős keratin formula. Kiegyenesíti a legkeményebb és rakoncátlanabb hajat. Megbirkózik etnikai hullámzással a haj teljes hosszában történő simításával. A komplex nem tartalmaz formaldehidet. Hatóanyagok: keratin, Arabica kávébab kivonat, aminosav komplex, kationos polimerek, lizin, arginin, n-ciszteinsav, glicin. A Coffee Premium Liss szett összetétele: előkészítő sampon, keratin "maximális kiegyenesítés és helyreállítás", ultra fényes maszk. Alkalmazás: 1 Mosson hajat samponnal. 100% száraz. 2 Osszuk a hajat négy zónára, és alkalmazzuk a keratint. Hagyja 30 percig. 3 Szárítsa meg hűvös levegőszárítóval. 4 Kezeljen minden szálat vasalóval. Hagyja 20 percig hűlni a hajat. 5 Alaposan öblítse le a hajat vízzel, sampon nélkül, és alkalmazzon "ultra-shine maszkot", öblítse le a hajat vízzel. 6 Végezze el a kívánt formázást. Megjegyzés: a várt eredmény elérése érdekében ajánlott szakemberhez fordulni.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Keratin Honma Tokyo - hajegyenesítő összetétel áttekintés

Hajhosszabbító mester, technológus, színész.

Kompozíciók a haj megerősítésére és kiegyenesítésére "Honma Tokyo" - a "HONMA Cosmeticos" cég prémium osztályának kifejlesztése. Később jelent meg, mint a hasonló termékek, és ettől kíméletesebb összetételben különbözik tőlük (a cég képviselőinek nyilatkozatai szerint némelyiket akár serdülők és terhes nők is használhatják), változatos választékban.

Line "Coffe Premium All Liss" (hatás 4-6 hónap) - erős keverék, amelynek célja a vastag és durva haj kiegyenesítése (ázsiai, kaukázusi, afrikai fürtök). Képes megbirkózni az erősen göndör szálakkal, helyreállítja őket, mélyen behatolva a haj szerkezetébe. Maga a készítmény keratint és hasznos aktív komponenseket tartalmaz: Arabica kávé, zöld tea levelek és aloe kivonatai, aminosavak, fehérjék. A készlet körülbelül 15 ezer rubelbe kerül. A legdrágább a munkakompozíció, becslések szerint körülbelül 13 ezer rubel / 1000 ml, a fennmaradó 2 ezret technikai samponra és egy befejező maszkra fordítják.

Line "PLASTICA CAPILAR" Professional (3 hónapos hatás) - olyan termék, amely hajrá rugalmas, kezelhető és sima lesz. Három típus létezik:

  Plastica Capilar Pitanga és Acai (cseresznyemag kivonattal) - szláv típusú puha és hullámos hajra; "Plastica Capilar Maracuja" (passiógyümölcs kivonattal) - Afro kivételével bármilyen típusú hajra; Plastica Capilar Menta (mentollal) - enyhén göndör hajra. Egyébként erről a kompozícióról beszélünk, amikor a lányok kellemes menta illatot emlegetnek az eljárás során. Azt mondják, hogy a kompozíció szokatlanul puha és jól gyógyítja a hajat..

E márka keratinegyengető eljárásának költsége a prémium formaldehidmentes készítmények szintjén van. A mester összes készlete 15 ezer rubelbe került.

Az "Escova de MELALEUCA" Professional vonal (hatás 3-6 hónap) nagyon szelíd kompozíció fehérített, festett és ősz hajra. Célja a haj szerkezetének helyreállítása, és csak azután annak kiegyenesítése (nem szabad különösebb eredményekre számítani). Néha a hajat előkezelik ezzel a kompozícióval, majd egy merevebb eszközzel kiegyenesítik. Sok olajat, különféle növények kivonatait és kevés kémiai összetevőt tartalmaz. Feldolgozás után a haj puha, kisimul és nagyon finom illata van. A készlet körülbelül 15 ezer rubelbe kerül.

Minden készlet három terméket tartalmaz: tisztító sampont, működő keveréket és véglegesítőt - egy végső rögzítő maszkot. Az eljárás után ajánlott szulfátmentes keratin samponok vagy semleges mosó kozmetikumok használata. Vannak más termékek is a választékban. Például a "BIYOUH Liss", a "H-BRUSH Botox Capilar" szerves vonal (hajnak botoxnak hívják, a foglalkozások nagyon népszerűvé válnak az európai országokban).

A kompozíciót előállító országot néha Brazíliának, majd Japánnak hívják. Az a tény, hogy a technológiát egy japán cég fejlesztette ki, és a termelést Brazíliában alapítják. Az alapok gyógynövényes összetevőit is ebben az országban állítják elő, úgy vélik, hogy környezetbarátabbak.

Tokyo Honma. Kompozíciók, vélemény, szakmai visszajelzések

Elmondok a Honma Tokyo brazil keratinegyenesítő egyik vonaláról. A keratin egy újítás a területen.

A keratin (keratin hajkiegyenesítő haj helyreállítása) iránt nagy a kereslet, ugyanakkor nagyon jó minőségű eljárás. A Griva szépségstúdiónkban csak a legjobb minőségű és bevált formulákkal dolgozunk.

Elmondok a Honma Tokyo brazil keratinegyenesítő egyik vonaláról. A keratin egy újítás a hajegyenesítés és helyreállítás modern kozmetikuma terén. A készítmények teljes sora nem tartalmaz formaldehidet, teljesen természetes összetevőkön, olajokon, keratinon alapul. Ezek a készítmények egyenesítő tulajdonságokkal rendelkeznek a fenoxietanolnak (tartósítószer) köszönhetően, amely teljesen biztonságos..

TOKYO HONMA - japán technológia - brazil gyártás.

És most külön-külön és részletesen mesélek az összes szerzeményről. Hatalmas a sor, és van miről mesélni.

TOKYO HONMA - Kávéprémium minden liss

A legerősebb felállás az egész sorban. Tökéletesen kiegyenesíti a leginkább rakoncátlan hajat, revitalizálja és helyreállítja őket. Ezt követően a keratin haj puha, egészséges, intenzíven hidratált.

Összetevők: aminosavak, kávébab kivonat, keratin,

Három fázisban működik: Tisztító sampon, Max Reduction és Liss Keratin, valamint a Mask Ultra Shine..

Az eredmény 4-6 hónapig tart.

Ápolás: szulfátmentes sampon.

TOKYO HONMA - MŰANYAG KAPILÁR

A név önmagáért beszél. A kompozíció hajrá hajlamossá, kezelhetővé, egészségessé, kiegyenesedik és ragyogást kölcsönöz.

Háromféle készítmény létezik:

1. Plastica Capilar Pitanga és Acai cseresznye gödör kivonattal. Szláv hajra. Puha és enyhén göndör hajra.

2. Passiógyümölcs kivonattal Plastica Capilar Maracuja. A legerősebb kompozíció. Az afrikai kivételével minden haj kiegyenesedik. Pompás fény és kellemes illat. Az eredmény gyönyörű (nem, tényleg).

3. Plastica Capilar Menta mentol alapú összetétel enyhén göndör hajért. Kisimítja a kutikulákat, fényt ad.

Három fázisban működik: a Plastica Capilar mélytisztító sampont, a három összetétel egyikét, egyedileg választják ki a haj típusának és állapotának megfelelően, véglegesítő.

Ápolás: szulfátmentes sampon.

TOKYO HONMA - ESCOVA DE MELALEUCA

Nagyon enyhe összetétel a szőkéknek, valamint az ősz hajnak, a "megölt" és az égett hajnak. A maximális haj helyreállítás tulajdonsága. Ha a haj súlyosan sérült, és azt mondhatjuk, hogy nincs esély a gyógyulásra, akkor ezt a különleges összetételt alkalmazzák, és csak ezután keratinegyengetést alkalmaznak.

Teafa illóolajat, aloe verát, papaya, fekete ribizli, banán és körte kivonatot tartalmaz. A szag egyszerűen isteni az eljárás során. És akkor a haj nagyon jó körteillatot áraszt, fényes, puha és ápolt.

Három fázisban hajtják végre: teafa tisztító sampon, teafa és Liss simító és egyengető rendszer, befejező véglegesítő.

Az eredmény 3-6 hónapig tart.

Ápolás: szulfátmentes sampon.

TOKYO HONMA - H-KEFE BOTOX KAPILÁR

Botox hajra, a legtöbb "megölt" és reménytelen hajra. Helyreállítja az intercelluláris membránt és a kettős kénes hidakat, ezáltal gyógyítja a hajat. Helyreállítja és helyreállítja a haj rugalmasságát, kitölti a hézagokat.

Zöld tea levélolajat, Prakaxi olajat, Aloe Vera-t tartalmaz.

Ideális szőkék számára, semlegesíti a sárgaságot. Megőrzi a haj színét. Kiegyenlíti a szerkezetet, helyreállítja a hajat.

Minden hajtípusra alkalmas, terhes és szoptató nők is végezhetik.

Két fázisban végezzük: sampon előkészítés és intenzív rekonstruktor.

Ápolás: szulfátmentes sampon.

Az eredmény 1,5-2 hónapig tart.

Folyamatosan megismételhető.

TOKYO HONMA - BIYOUH liss

Rövid távú hajegyenesítés és helyreállítás. Visszaállítja a legéletképtelenebb hajat, helyreállítja a rugalmasságot, ragyogást ad, lezárja a töredezett hajokat. Fegyelmezi és kiegyenesíti a hajat. Minden hajtípus fejésére alkalmas. Biztosítja a haj puhaságát. Terhes, szoptató és gyermekek számára is elvégezhető.

A kompozíció teljesen szerves anyagokból áll: prakaxi olaj, teafa levél kivonat, ricinusolaj, keratin aminosavak.

Az eredmény 2 hónapig mentésre kerül.

Ápolás: szulfátmentes sampon.

3 szakaszban hajtják végre: Sampon előkészítő sampon, System Discipine és Liss, Finish Sealant.

Jó megoldás a haj szerkezetének teljes helyreállításához, ha "megölik", majd komolyabb és hosszú távú keratint készítenek, például: COFFEE PREMIUM all liss, PLASTICA CAPILAR.

TOKYO HONMA - NUTRI BLOND oldat

A kompozíció szőkék hajának helyreállítására, valamint vékony és ősz hajra szolgál. Tökéletesen semlegesíti a sárgaságot és mélyen táplálja a hajat. Védi a hajat az UV sugaraktól.

Kollagént és keratint, levendulát, ibolyát és rozmaring virág kivonatot tartalmaz.

Ez nem keratin kiegyenesítés, nevezetesen hidratálás, ápolás, laminálás.

Három szakaszban hajtják végre: Nutriblond Solution tonizáló tápláló sampon, Nutriblond Solution tápláló tonizáló maszk, Nutriblond Solution spray tömítőanyag.

Az eredmény 3-4 hétig tart. Az eljárást folyamatosan és minden festéssel meg lehet ismételni.

Ápolás: szulfátmentes sampon.

TOKYO HONMA - N-MEGOLDÁS

Mély helyreállításra, elholt hajra tervezték. Ha a hajad szörnyű állapotban van, megégett, törékeny, először ezt az eljárást végezzük, és csak utána keratint. Az N-SOLUTION nem igényel hőkezelést. Bio-laminálás és laminálás. Rendszeres használat esetén halmozottan sűrűsíti a hajat.

Az eljárást többféle formában hajtják végre, a haj állapotától függően. Ez lehet laminálás, biolaminálás.

A keratin, a helyreállítás és a laminálás kombinálható színezéssel, fokozással, építéssel és egyéb eljárásokkal. Az összes készítményt azonnal lemossák.

Még egyszer megismétlem, hogy az összes HONMA TOKYO készítmény nem tartalmaz formaldehidet, biztonságos és kiváló minőségű. Többféle vegyület, egyenesítésre, helyreállításra, laminálásra.

A készítményeket egyedileg választják ki a haj típusának megfelelően.

Személyes tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a minőség kiváló. Mivel többszöri feketés mosás után a hajam csak szakadni kezdett. De miután botoxot hajtottam végre hajra, eltűnt a törékenység és megjelent a fény.

HONMA TOKYO KÁVÉ PREMIUM UTASÍTÁSAI

A HONMA TOKYO KÁVÉPÉLMÉNYE A Minden Liss Brazil keratin hajegyenesítő vonal erős fehérítő- és aminosav-összetételű hajkiegyenesítő hatású. A formula az arabica kávé-glikol-kivonat, a Luna Matrix System és a kationos polimerek tökéletes kombinációját is tartalmazza, amelyek aktívan csökkentik a haj porozitását, rugalmas védőfóliát hoznak létre, kiegyensúlyozva a hajat, simábbá és egyenesebbé téve azt. Ezenkívül a haj nedvességgel telített, puhává válik és intenzív fényt nyer..

Öblítse le a hajat mélytisztító sampon 2-3 alkalommal. Fújd szárazra a hajad 100%.

* Ha szükséges, végezze el a festést az eljárás előtt:

1) Végezzen festést;

2) Alaposan mossa le a színezéket bő vízzel;

3) Hagyja ki az 1. lépést, folytassa az eljárást.

Osszuk a hajat 4 zónára. Alkalmaz fogalmazás, az occipitalis zónától indulva, 1 cm-re a fejbőrtől.Fésülje át a hajat finomfogú fésűvel, eltávolítva a felesleges összetételt. A többi zónát is dolgozza ki. Ellenálljon a kompozíciónak 30 percig.

* Ügyeljen arra, hogy a teljes eljárást KESZTYŰBEN hajtsa végre.

* Alkalmazás előtt alaposan rázza fel.

Fújjon száraz hajat 100% -ban hideg levegő alkalmazásával.

Osszuk a hajat 4 zónára. A fej hátsó részéből kiindulva kezdje meg az egyenesítést egy vasalóval. Egyenesítse meg a hajat vékony szálakban, egyenként 5-7 alkalommal. Vas hőmérséklete 200-210C (sérült), 230C (egészséges) haj. A többi zónát is dolgozza ki.

Hagyja 15-20 percig hűlni a hajat, majd sampon használata nélkül öblítse le a kompozíciót. Alkalmaz rögzítő maszk és hagyja 5-10 percig. Mossa le a maszkot meleg vízzel és szárítsa meg hajszárítóval. Bármilyen módon készítsen frizurát.

*** Az eljárást tanúsított kézművesek ajánlják.

Használjon szulfátmentes samponokat vagy hidrolizált keratin samponokat a hajmosáshoz. Az eredmény javítása és a keratinegyengítés hatásának hosszabb megőrzése érdekében használja hazai vonal Honma Tokió. Hajszárítással is ajánlott.

A legjobb hajvasaló - keratin Tokyo Honma

Hogyan lehet kiegyenesíteni a hajat, miközben helyreállítja és megerősíti?

Ma ennek legártalmatlanabb gyógymódja a keratin kiegyenesítése..

A vegyszeres egyengetéshez és vasaláshoz képest hajmegmentésnek nevezhető.

Ilyen terméknek több gyártója van a világon, de itt a brazil HONMA Tokyo (Tokia Honma) vállalat termékcsaládjairól beszélünk..

Hajápolási termékek típusai

Ez a gyártó durva, világos és ősz hajra, gyermekek és terhes nők számára készült termékeket, valamint minden típusú hajhoz használható terméket gyárt..

Kemény (Coffee Premium All Liss)

Állítólag hajra használják:

 • Afrikai;
 • Ázsiai;
 • Kaukázusi típusok.

A készlet háromfázisú komplexet tartalmaz:

 1. mélytisztító sampon;
 2. termikus rekonstrukciós rendszer;
 3. felépülés;
 4. véglegesítő.

Palackok kaphatók:

 • Egyenként 150 ml;
 • 500 ml;
 • 1000 ml.

Ár 4000-16000 rubel.

A gyártó állítása szerint a komplexum a következőket tartalmazza:

 1. aminosavak;
 2. építő fehérjék;
 3. kationos polimerek;
 4. arabica kávé törköly.

Száraz és göndör (Relax & Liss)

A készlet tartalma:

 • protektor (150 ml);
 • relaxer (1000 ml);
 • egyengető (300 ml);
 • balzsam semlegesítő (300 ml);
 • rekonstruktor (500 ml).

A költség 12000 dörzsölés..

Tartalmaz

 1. alga kivonat;
 2. rozmaring kivonat;
 3. zab kivonat.

Világos és szürke (Escova De Melaleuca)

Sérült hajra is használható. A palackok térfogata 50-1000 ml, az ár 1000-14000 rubel.
A háromfázisú komplexum a következőket tartalmazza:

 • teafaolaj, gazdag provitaminokban, amely segít helyreállítani a haj szerkezetét;
 • buriti gyümölcse;
 • aloe vera kivonat;
 • zöld tea kivonat.

Helyreállítás festés vagy perm után (H-BRUSH Botox Capilar)

Ez az eszköz nem egyenesít, hanem magában foglalja a hasított végek megszabadulását. Véd a kiégés ellen. A készlet előkészítő samponból és intenzív rekonstruktorból áll. A palackok térfogata 50-1000 ml. Az ár 1000 és 12000 rubel között van. A kompozíció a következőket tartalmazza:

 1. elasztin;
 2. cisztein;
 3. kivonat zöld tea levelekből;
 4. Pracaxi gyümölcs kivonat.

Keratin terhes nők és szoptató anyák számára (Biyouh Liss)

Tartalmaz:

 • Ricinusolaj;
 • cupuasu kivonat;
 • Prakaxi kivonat;
 • kivonat zöld tea levelekből;
 • vörös bogyós kivonat.

Tokyo Honma gyógymód mindenkinek (Plastica Capilar)

Az első termékhez hasonlóan háromfázisú komplexet is tartalmaz. Ennek a komplexnek három típusa van a boltokban, amelyek különböznek a kompozícióban található gyógynövénykivonatoktól:

 1. mentol;
 2. Maracuja;
 3. pitanga;
 4. acai.

A 100 ml-es készlet körülbelül 2000 rubelbe kerül.

A felsorolt ​​alapokat az utasításokban leírtak szerint kell felhasználni, az alábbiak szerint:

 1. Készítsen elő egy hajszárítót, egy vasat a haj kiegyenesítésére, egy finom fogú fésűt, egy edényt és egy ecsetet a termék felhordására, klipeket.
 2. Vigyen mélytisztító sampont a nedves hajra, masszírozza, amíg hab nem jelenik meg, öblítse le. Ismételje meg az eljárást 2-3 alkalommal..

Ha a festést az eljárás előtt végezzük, akkor a sampont ki kell hagyni.

 • Teljesen szárítsa meg a haját (lehetőleg hajszárítóval).
 • Kezdje el alkalmazni a keratint. Először kezelje a fej hátsó részét. Vigye fel a terméket kb. Centiméter széles szálakra. Kerülje a fejbőrrel való érintkezést: Ehhez a felvitel során egy centiméterrel hátrébb lépjen a bőrtől.
 • Tartsa a kompozíciót a hajon körülbelül 30 percig.
 • Távolítsa el a felesleges terméket egy finom fogú fésűvel, és teljesen szárítsa meg a hajat hideg levegővel.
 • Vigye fel a véglegesítőt és szárítsa meg.
 • Kezelje a hajat egy hajvasaló vasalóval. A teljes hajrázást 4 részre kell osztani, és az occipitális lebenyből kiindulva emelje ki az 1 cm széles szálakat, vasalva kezelje őket, amíg a füstök nem szűnnek.

  Kezelési javaslatok az eljárás után:

  • 3 napig nem moshatja a haját, és azt is próbálja meg, hogy ne kösse össze a haját rugalmas szalagokkal, ne ragadja meg hajtűkkel, és ne tegye a füle mögé (mert a keratinnak még nem volt ideje megkeményedni, és egyenetlen nyomok maradhatnak).
  • A jövőben használjon szulfátmentes samponokat (amelyek nem távolítják el a keratint a hajból), vagy hidratált kerotinnal ellátott samponokat, például ugyanazon cég vonalából..
  • Szárítsa meg haját hajszárítóval.
  • Az első két hétben tartózkodnia kell a hajfestéstől és a vasalástól. Festéskor használjon ammóniamentes termékeket.
  • A haj formázásához a kiegyenesítés után felesleges spray-ket és géleket használni, elegendő egy hajszárító és hajsütővas. Ellenkező esetben a haj unalmas és piszkos lehet..
  • Ezenkívül jó selyem párnahuzatokat használni alváshoz, amelyek kevesebb súrlódást okoznak, és a medencében úszva viseljen zuhanyzósapkát, hogy elkerülje a hajad nátrium-kloriddal való érintkezését..

  Az eljárás hatása átlagosan körülbelül három hónapig tart. A haj merevségétől és porozitásától, valamint az ajánlások teljesítésétől vagy nem teljesítésétől függően 1 hónap és 6 hónap között mozog.

  A keratin kiegyenesítésének pozitív hatásai: könnyű fésülhetőség, a frizura tartása rossz időjárás esetén, egészséges fény, selymesség, védelem a nap és a por ellen.

  Az eljárás hátrányai:

  1. időtartam;
  2. könnyezés a formaldehid szagától;
  3. fokozott haj törékenység.

  Az eljárás nem hajtható végre:

  • A fejbőr betegségei és sérülései esetén.
  • Fokozott hajhullással (szőrtüszők gyengülése), mert a haj, ha keratinnal kezelik, súlyosabbá válik, és fokozódik a hajhullás.
  • A termék összetevőire, különösen a formaldehidre vonatkozó allergiás reakciók esetén, amely része annak.

  Általánosságban elmondható, hogy a kérdéses vállalat termékeiről szóló vélemények nem rosszak, de ezeket az alapokat inkább lágynak, a sérült haj helyreállítására alkalmasabbnak ítélik, amelyek segítenek a gondozásban. Panaszok vannak a termék túl éles szagával és a termék nem túl hosszú tartósságával kapcsolatban.

  Keratin kiegyenesítés és haj helyreállítás Honma Tokyo Professional Coffe premium - vélemények

  6 hónappal ezelőtt magam készítettem, és a haj még mindig egyenes és sima !! abszolút bármilyen (.) samponnal lemoshatja a haját. Érdekes? Akkor látogasson el =)

  Értékelés: 5 (5-ből)

  Egy kis víz (Ha érdekelnek a "meztelen" tények, menjen alább): Nagyon sokáig nem írtam véleményt a keratin kiegyenesítéséről, mert szerettem volna teljes mértékben feltárni előtted az összes előnyét és hátrányát, és ugyanolyan őszintén és részletesebben elmondani a víz alatt kövek! És végül egy évvel később, az első kiegyenesítés után úgy döntöttem)

  A hajam kiegyenesítés előtt:Természetesen kissé göndör, vékony és göndör hajam van. Több évig szőke voltam, és ez még rosszabbá tette a helyzetet! A haj törékeny, élettelen lett, csak szalma! Tehát ők is elkezdtek göndörödni, mint akik soha nem göndörödtek és rettenetes erővel nyomultak..

  Minden samponozás és szárítás rettenetes volt számomra, mert ideges voltam, mindenféle módon simítottam őket, de akkor is úgy feküdtek, ahogy akartak! Hosszú ideig álmodtam a keratin kiegyenesítéséről, még azóta is, amikor a CocoChoco kompozíció népszerű volt (hála Istennek, valami elvitt, hogy kiegyenesítsem, a Biglionon végrehajtott akció szerint). Nagyon féltem, hogy a készítmény lemosása után a haj egyszerű lehet levág!

  3-4 évig húzódott, végül úgy döntöttem. Én azt a kompozíciót választottam, amelyet ki akartam igazítani, én a mestert választottam. Kiderült, hogy egy fiatal lány volt, aki elég messze lakik tőlem, de ez nem ijesztett meg. A lényeg, hogy az eredmény kellemes legyen. Elfelejtettem mondani, az első kompozíció, amellyel kiegyenesítettem a hajam, a CADIVEU Plastica Dos Fios volt. A kompozíció is kiváló, de erről egy másik áttekintésben!) Az eredmény gyönyörű volt, nem tudtam abbahagyni a hajam érintését, és csak az első sampon után csikorgott örömöm... Egyenesek, karcsúak és fényesek voltak! Először 3 hónapig volt nálam, utána ismét jelentkeztem erre a lányra. Másodszor az eredmény kevésbé sokkolt, mert az első mosás után pelyhesedni kezdtek. Úgy tűnik számomra, hogy csak spórolt rajtam és kevesebb kompozíciót alkalmazott, és nem 5-7-szer vasalta meg minden szálban, hanem háromszor.

  Általában ideges voltam, és két hónap után úgy döntöttem, hogy meg akarom próbálni magamnak csinálni ezt az eljárást. Újra szerettem volna vásárolni a Cadiveu-t, de miután elolvastam a leírást, úgy döntöttem, hogy veszek egy új akkori kompozíciót HONMA.Sehol nem voltak vélemények róla, de valamiért biztos voltam benne, hogy hatékony vagyok!) Rendeltem egy próbakészletet, mert nem vagyok mester, de csak személyes használatra viszem. Térfogat 100ml. Tartalmazott sampont, működő összetételt (keratin) és egy maszkot, amely megszilárdítja az eredményt.

  2200 rubelbe került (külön vettem kesztyűt, fésűt, tálat. De szó szerint 50 rubel).

  A kiegyenesítési eljárás nem bonyolult. Nem értem, miért mondják sokan, hogy hihetetlenül nehéz ezt az eljárást elvégezni magadnak. Csak hosszú idő, kitartásra és türelemre van szükséged. De az a tény, hogy tökéletes hajad lesz a kijáratnál, azt hiszem, elég motiváló

  Kiegyenesítési eljárás:Nem írom le, csak csatolok egy fényképet a füzetről, amely a rendeléssel érkezett hozzám..

  Mint láthatja, semmi bonyolult. Sőt, nem a gyökereitől fogva tettem, hanem csak a hossz közepétől a legvégéig. Egyébként mindenkinek ajánlom ezt a lehetőséget..Mivel a mester a gyökereitől fogva készített engem, és az lett az eredmény: gyönyörű, sima, puha haj, mintha lakkal kenték volna és speciálisan slickelték volna! Nem szép!!

  Idő tekintetében 3-3,5 órát vett igénybe (összehasonlításképpen 3 órát töltöttem a mesterrel + 1,5 órát úton egy irányba).

  A hatás:Ha elolvasta az egyengetési eljárást, látta, hogy a hajat az eljárás után 20 percen belül meg lehet mosni. Amit meg is tettem. Megmosta a hajam sampon nélkül,maszkot alkalmazott, és hajszárítóval száradni ment. Eleinte az eredmény kissé csalódást okozott nekem: nem volt olyan sima, mint a CADIVEU után, de aztán, amint a haj teljesen megszáradt, egyszerűen nem tudtam betelni vele! Olyan gyönyörűek voltak! És ami a legfontosabb, a simaság és a fényesség természetes volt (a cadiveu után olyan egyenesek voltak, hogy még egy kicsit ijesztő is volt). Mintha természetesen ilyen gyönyörű, egyenes és fényes hajam lenne! Nem tudtam betelni!

  Egyébként külön szeretném kiemelni azt a tényt, hogy van a haj jelentősen megnőtt!De ilyen őrült hajnövekedés volt a Cadiveu után is. Minden barát észrevette, hogy a haj hosszabb lett. És most, összehasonlítva az egy évvel ezelőtti és a mai hosszat, azt mondhatom, hogy én is csodálkozom! Az első kiegyenesítéskor a haj a derékvonal felett volt, ma sokkal alacsonyabb. És ez figyelembe veszi azt a tényt, hogy 2 cm-rel, 4-szer levágtam a hajamat. Most már nem hajszolom annyira a haját, mint korábban..

  Honma hátrányai:Kevesen vannak, és nem jelentősek, de nem hallgathatok el róluk. Tehát az első mínusz, amelyet már leírtam, az a tény, hogy a haj mosás után kissé megpirul.Az új szőrszálak azok, amelyek ágak, vagy azok, amelyek letörtek a szárazság és a pelyva miatt.

  Második mínusz: szintén nedves időben enyhe bolyhosság.Kicsit bosszantó!) Cadiveu után ez még nem történt meg, de mégsem fogja tagadni a japán HONMA iránti szeretetemet. Azonban egy óra múlva, miután beléptél a szobába, ez a bolyhosodás megszűnik, a haj simasága és korábbi megjelenése visszatér.

  A harmadik mínusz, számomra jelentősebb: Bár a HONMA összetételét olyan formában nyilvánítják, amely nem tartalmaz formaldehidet és származékait, mindazonáltal elég maró.Én személy szerint nem tudtam kiegyenesíteni bent, még nyitott ablakokkal sem, és kimentem az erkélyre. És rátettem egy kötést az orromra, és még mindig időnként szünetet kellett tartanom, és lehajoltam, hogy lélegezzek. Különösen ez a borzalom volt a vasalással végzett egyengetés során, amikor éppen maga a keratin emelkedett ki. Ráadásul a szemem szúrt, könnyezett és csiklandozás volt a torkomban. Általában az érzések nem kellemesek.

  A készítmény stabilitásáról:Ó, hát, itt nincs egyenrangúja! Áprilisban kiegyenesítettem, most november van, és a haj még mindig olyan, mint maga az eljárás után.

  Azt hiszem, az egyik nap frissíteni.

  Most beszéljünk a pénzről =):Tehát számoljunk a derékig érő hajjal (egy év átlagos hajam).

  Először 3000 rubelt adtam egy mesternek.

  A második alkalom 3200 rubel volt (a hossz két hónap alatt nem változott meg drámaian, az árai csak emelkedtek. Most már 4000 rubelt vesz igénybe).

  A HONMA kiegyenesítésére szolgáló próbakészletért 2200 rubelt adtam egy webáruházban. Tartalmazza: sampon 100ml, keratin 100ml, maszk 100ml. Rögtön el kell mondanom, hogy a keratin elegendő volt nekem egy eljáráshoz (a hossz közepétől a végéig), ma ezt az eljárást anyámnak tettem (csak tippek, 7 cm), és még mindig maradt egy eljárás magamnak! Érdeklődésre gondoltam, hogy anyámmal adunk 10000 rubelt a mestertől. Jó összeg, igaz?)) És mindez csak 2200 rubelbe került! Ez még kevesebb, mint egy eljárás a mester részéről.

  Ez egy fénykép anyám hajáról egyenesítés és ecsetelés után. Csak a haját akarta meggyógyítani.

  Ápolás az eljárás után:Nem titok, hogy a keratin kiegyenesítése után speciális hajápolásra van szükség. Vagy inkább egy sampon szulfátok és parabének nélkül. Ezeket a samponokat használtam egész évben. Nemrég tudtam meg ezt a HONMA összetételével a haj teljesen bármilyen samponnal mosható!És ez igaz. Már egy hónapja szokásos samponnal mosom a fejem, a hajam pedig még sima. Összehasonlításképpen: a CADIVEU-val egyszer egy szokásos szulfátos samponnal mostam meg a hajam, és ez azonnal befolyásolta a haj állapotát. Lökni kezdtek, természetesen nem sokat, de ennek ellenére úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok tovább!) A HONMA-val ez nem!

  Úgy tűnik, mindent elmondott. A lányok nem félnek ezt az eljárást megtenni. Csak gondosan válassza ki a kompozíciót és különösen gondosan a mestert, mivel például ebben az eljárásban vannak buktatók nagyon óvatosan kell alkalmazni a kompozíciót a hajra, hogy MINDEN szőr borítékolható legyen,különben, amikor vasalással kezdi igazítani a haját, és itt a hőmérséklet nem alacsony, akkor 5-7-szer kell járnia is minden egyes szálért, a mester egyszerűen megégeti a haját. Hidd el, láttam ezeknek a lányoknak a haját, akik bíztak egy ilyen "mesterben".

  Ha kérdése van, tegye fel!) Elfelejtettem volna elmondani valamit! És szép hajat neked =)

  Honma Tokyo keratin kiegyenesítés !! Szinte nincs hatása!

  Értékelés: 3 (5-ből)

  Szeretném megosztani a Homna Tokyo hajegyenesítéssel kapcsolatos tapasztalataimat. Közepes európai hajam van, amelynek nincs vastagsága és túl természetes fénye, enyhén hullámos és száraz a végein, átfestve. Ez az eljárás pontosan elakadt, a festett haj helyreállításának, hidratálásának és fényesítésének lehetőségeit keresve, ami sajnos soha nem történt meg. Itt van egy fotó a hajamról a kiegyenesítés előtt

  A termék 3 csőből áll: 1. Ez egy irreális ízletes kávéillatú sampon, amely bolyhosítja a hajat, feltárja a pikkelyeket, előkészíti a hajat a következő cselekvésre. A 2 azt jelenti, hogy maga a termék - a keratin, amely mélyen behatol a hajba, és regeneráló és simító hatású. 3. (Meglepő módon) maszkot jelent, közvetlenül a keratin hajegyenesítő eljárás után használják (amint az az utasításokban meg van írva, a haj irreálisan fényes és selymes lesz), ami sajnos soha nem történt meg.

  A keratinegyengető készletek áttekintése a Honma Tokióból: összetétel, használat, ár, eredeti vásárlás, vélemények, fotók előtte és utána

  Szvetlana Taraszova

  Fodrász-stylist, több mint 8 éves tapasztalattal, a fodrász, a hajformázás, a hajápolás, a színezés területén jártas szakember.

  A nőknek csak kis százaléka kíván göndör, kezelhetetlen hajat. A keratin kiegyenesítés egy olyan technológia, amely segít a hajad valóban szépségében.

  Miért hajtják végre a keratin hajkiegyenesítést és milyen eredmény várható??

  A keratin kiegyenesítésének előnyei:

  1. A keratin kezelés minden hajtípusra alkalmas. Ezért, függetlenül attól, hogy göndör, színes, hullámos vagy mesterségesen kiegyenesedett, akkor is végezhet egyengető tanfolyamot..
  2. Biztonságos. A haj szerkezete nem változik. A hajad az eljárás után még visszatérhet az állapotához..
  3. Könnyű stílus. A kezelt hajat nagyon könnyű formázni.
  4. Gyors hatás. Az eljárás után azonnal egyenes hajat kaphat.
  5. Alacsony üzemeltetési költségek. A keratinnal kezelt hajnak nincs szüksége annyi termékre és eljárásra, hogy ápolja őket. Sokkal hosszabb ideig szépek.

  A keratin kezelés hátrányainak felsorolása

  1. Ez nem természetes módszer. A keratin a hajban, a fogakban és a körmökben található természetes vegyi anyag. De a kezelés során a hajra felvitt keratin mesterségesen készül, és irritálhatja a bőrt és a szemet. A kezelésnek azonban nincsenek ismert fő mellékhatásai.
  2. Magas ár. A keratin kiegyenesítése meglehetősen drága, és nem biztos, hogy sok utógondozásra lenne szükség, de használjon szulfátmentes hajtermékeket, amelyek drágábbak, mint a szokásos haj termékek.
  3. Két hónap elteltével lehet, hogy ki kell igazítania egyenes, sima haj megtartása érdekében. Ellenkező esetben a hajad újra göndör és fodros lesz (természetes megjelenés).
  4. Károsodás veszélye. Maga a vegyi anyag biztonságos és hatékony (az olcsón előállítottakon kívül), de egy tapasztalt stylistra van szükség ahhoz, hogy a kezelés biztonságos és előnyös legyen az Ön számára. Ha egy stylistnak nincs hozzáértése és meggondolatlanul kiteszi a hajat túl sok hőnek és túl sok vegyszernek, akkor a sérült haj lesz a vége..
  5. Terhes nőknek nem. A terhes nőknek azt tanácsolják, hogy ne dolgozzák fel a hajukat, mivel ez befolyásolhatja egészségüket és a babájuk egészségét. A keratin feldolgozása formaldehidet tartalmaz, amely vegyi anyag még a stylistok számára is aggodalomra ad okot.

  Javallatok és ellenjavallatok

  A keratin kezelés nagyszerű módja annak, hogy a göndör és hullámos hajú nők természetes megjelenésű egyenes hajat viseljenek. Mivel azonban a kezeléshez mesterséges vegyi anyagok, hő és egyéb anyagok bevitele szükséges a hajba, tisztában kell lennie a keratin kezeléssel járó lehetséges kockázatokkal..

  Sok göndör, hullámos és furcsa haj számára a keratinkezelés áldásnak tűnik. Úgy gondolják, hogy a haj kiegyenesítésének és simításának folyamata egyenesen tartja a hajat fodrosodás nélkül és idővel. Sok göndör hajú lány számára, akik egyenesen akarnak járni, ez kevesebb stílusidőt és kevesebb aggodalmat jelent a végeredmény miatt. Ez a folyamat azonban szigorú orvosi felügyeleten ment keresztül. Tehát az a kérdés, hogy a profik felülmúlják-e a hátrányokat?

  Keratin kezelés esetén a hajat először tisztító samponnal mossuk. A hajat ezután fúvással szárítják, hogy eltávolítsák a nedvességet. Ezután az oldatot ecsettel alkalmazzák, majd az egész hajra átfésülik. Ezután a hajat műanyag sapkába csomagolják és 20 percig hagyják.

  Ezen idő elteltével a hajat ismét szárítjuk, majd vasaljuk. Ennek az eljárásnak az olajai néhány órán belül megjelennek a hajban, ezért a statikus szálak ebben az időben normálisak.

  A hajnak egyenesnek kell lennie, mint a stylist 72 órán belül. A haj kiegészítők nem használhatók a hajban, mert ez megzavarhatja a folyamatot. Zuhanyzás közben ne hagyja nedvesíteni a haját.

  A keratin-kezelések alkalmazásának egyik legnagyobb problémája és hátránya az egészségügyi kockázatok. A Munkaügyi Minisztérium figyelmeztetést adott ki a keratin kezelés veszélyeiről, rámutatva a formaldehid veszélyeire. Bár a keratinkezelés még nem tiltott, a kezelésben használt vegyszerekkel kapcsolatos veszélyek egészségügyi problémákat jelentenek mind a stylist, mind Ön számára.!

  A formaldehid leggyakrabban a rák magas kockázatával jár együtt. Az Országos Rákkutató Intézet szerint, bár mindig jól tudtuk a rövid távú egészségügyi hatásokat - például a szemvizek, a bőrirritáció, a köhögés, az émelygés és a szem, a fül és a torok égő érzései -, a hosszú távú egészségügyi hatások 1987-ig még mindig nem voltak tisztázottak. év, amikor az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége a formaldehidet lehetséges emberi rákkeltő anyagnak minősítette. Azóta Kanada betiltotta az egészségügyi problémák kezelését.

  Ma, az egészségügyi kockázatok ellenére, a keratinkezelések továbbra is népszerűek az egyenesebb szálakat hosszabb ideig kereső fürtök körében, és az Egyesült Államok még nem tiltotta be a kezelést..

  A Honma Tokió (Honma Tokió) hajkészleteinek összetétele

  • COFFEE PREMIUM all liss (prémium kávé). Univerzális gyógyszer, amely leggyakrabban a szalonokban található.
  • PLASTICA CAPILAR. Fejlettebb és drágább változat.
  • ESCOVA DE MELALEUCA Szőke. Különleges lehetőség a szőkék és a világos haj számára.
  • H-KEFE BOTOX KAPILÁR. Botox alapú gyógyszer.
  • BIYOUH liss. Biztonságos és „gyengéd” készítmény a gyenge hajra.
  • NUTRI BLOND oldat. Gyenge hajú szőkéknek.
  • N-MEGOLDÁS. Rendkívül drága termék, amely segít a fürtök kiegyenesítésében 1 munkamenet során.
  • Plast Hair Bixyplastia. Módosított és továbbfejlesztett formula.
  • Első számú. Az első prototípus, amely a legolcsóbb a sorban.

  A különbség a más gyártók Honma Tokyo termékeinek összetétele között

  Kiadási forma: 3 x 1000 ml

  • Ez egy új generációs keratin egyengető termék. A prémium termék hűvösebbé és puhábbá teszi a hajat;
  • Honma Tokyo Coffee Premium;
  • a haj 100% -kal erősebbé válik;
  • minimális formaldehid.

  Háromlépéses hajkiegyenesítő rendszer, ideális száraz és sérült hajra vagy hajszálérzékeny hajra. Kávébab glikol-kivonatával, kationos polimerekkel és aminosavak kombinációjával infúzióval egészséges, természetesen egyenes, hosszabb ideig tartó megjelenést kölcsönöz a hajnak.

  A Coffee Premium előnyei és különbségei. 3 lépéses hajegyenesítő kezelés

  • A sampon eltávolítja a lerakódásokat és előkészíti a hajat az ápoláshoz.
  • Egyenesíti a hajat, helyreállítja az egészséget és a fényt.
  • Hajlékony védőfóliát hoz létre, hosszabb ideig hidratálja és puhítja a hajat.

  Összetétel és összetevők

  • Kávébab kivonat: puhítja és erősíti a hajat, megkönnyítve a kezelését.
  • Kationos polimerek: sima textúrát és fényes megjelenést kölcsönöznek.
  • Aminosavak: Segíti a keratin termelését, amely elősegíti az egészséges hajat.

  Használati útmutató

  Milyen az eljárás

  1. LÉPÉS - Mossa meg a haját háromszor samponnal a mélytisztítás érdekében.

  2. LÉPÉS - Szárítsa meg teljesen a haját, és ossza fel négy részre.

  3. LÉPÉS - Vigye fel a Thermal Restorer-t színes ecsettel egy hajrészre, kezdve a szakaszt a fejbőrtől 0,5 cm-re. Fésülje át a haját, hogy egyenletesen felvegye a krémet.

  3. LÉPÉS - Várjon 20 percet, szárítsa meg és vasalja meg a haját egy hajvasalóval.

  4. LÉPÉS - Miután a haj lehűlt, alaposan öblítse le és vigye fel az Ultra Bright szempillaspirálra.

  5. LÉPÉS - Várjon 10 percet, öblítse le és formázza a szokásos módon.

  Átlagos kezelések száma: 25

  Jellemzők és az eljárás előkészítése

  Használat előtt két héttel az eljárás előtt ki kell zárnia az alkoholt és a dohányt. Ne engedje át, ne használjon erős haj készítményeket. Jobb, ha közvetlenül az eljárás előtt konzultál a mesterével, és ő megmondja, hogyan kell felkészülni.

  Keratin hajkiegyenesítő Honma Tokyo használata a szalon meglátogatása nélkül

  Nem ajánlott. A gyógyszer nem olcsó, és legjobb esetben a hatás nulla lesz. A legrosszabb esetben a haj romlik. A szalonban alkalmazott eljárások nem sokkal drágábbak, mint maga a gyógyszer, és a hatás és a minőség garantált. Az otthoni eljárások után észreveheti, hogy egyes szálak kiütnek a frizurából és begöndörödnek, míg mások tökéletesen egyenletesek. Ennek kijavításához újra el kell végeznie az eljárást, de ne érjen a múltkor kiegyenesített fürtökhöz. Annak érdekében, hogy ne szenvedjen, sokkal könnyebb azonnal elmenni a szalonba.

  Hajápolás az eljárás után

  Az első hetekben kerülni kell a túlszárítást, nagy mennyiségű kozmetikum és hajkészítmény használatát. A kivétel a helyreállító maszkok és balzsamok. A hajnak pihennie kell.

  Lehetséges következmények

  Amit a gyártó mond:

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Nem alkalmas 7 év alatti gyermekek számára.
  • Felnőttek közvetlen felügyelete alatt használható.

  Maguk a vélemények elmondják a mellékhatásokat és problémákat..

  A nők véleménye

  Általánosságban elmondható, hogy a gyógyszert a gyors eredmény, a megfizethető ár és az erős mellékhatások hiánya miatt dicsérik. Az eredmény nem tart sokáig, ami hátránynak számít, de a haj fokozatosan megszokja, és minden további eljárás fokozza a hatást és meghosszabbítja azt.

  Vélemények az otzovik.com oldalról

  Fotók előtt és után

  • A szerzőről
  • VK profil

  Szvetlana Taraszova

  Fodrász-stylist, több mint 8 éves tapasztalattal, a fodrász, a hajformázás, a hajápolás, a színezés területén jártas szakember.

  Kávé prémium minden liss

  A Coffee Premium Liss egy erős keratin formula. Kiegyenesíti a legkeményebb és rakoncátlanabb hajat. Megbirkózik etnikai hullámzással a haj teljes hosszában történő simításával. A komplex nem tartalmaz formaldehidet.

  • Felszerelés
  • Leírás
  • Utasítás

  A kiegyenesítésért felelős hatóanyag a fenoxi-etanol. Ez egy biztonságos alternatívája a mérgező formaldehidnek. A fenoxietanol nem károsítja az emberi egészséget, mint például a testben felhalmozódó formaldehid.

  A Coffee Premium Liss nemcsak megegyenesíti a bármilyen összetettségű hajat, hanem elősegíti annak helyreállítását is. A göndör hajról ismert, hogy porózus és törékeny, nehezen fésülhető és formázható. Az ilyen típusú haj folyamatos kiegészítő gondozást igényel, ezért a keratin kiegyenesítési eljárás nemcsak átmenetileg megváltoztatja a képet, kisimítja a rakoncátlan fürtöket, hanem helyreállító hatást is nyújt.

  A Coffee Premium Liss keratinkomplexum tápanyagokkal tölti fel a hajat, majd szorosan bezárja a kutikulát, így megvédi a hajszálat a kiszáradástól.

  A Coffee Premium Liss komplexum keratint tartalmaz - egy építőfehérjét, amely felelős a sérült kutikula területek regenerálásáért, a száraz és porózus haj intenzív hidratálását a Luna Matrix komplex biztosítja - biológiailag aktív program, amely ezüstionokból, aminosavakból, vitaminokból, szerves alkoholokból és olajokból áll. A Luna Matrix komplex segít az allergia kiküszöbölésében a kiegyenesítési folyamat során. A kompozíció mélyen behatol a hajszerkezetbe, fenntartva benne a kedvező mikroflórát. A Coffee Premium Liss összetételű kiegyenesítő eljárás megerősíti a haj belső kötéseit, helyreállítja a haj természetes minőségét - a törékeny, ápolatlan haj lágyabbá válik, a rugalmasság visszatér. A tompa hajat tükrös ragyogás tölti ki, sűrűbbé válik. Az eljárás után a haj szépen fekszik, nem kusza össze és nem villamosodik fel. A reggeli stílus néhány percre csökken. A haj nem igényel frizurát. Elég, ha hajszárítóval megmossa és megszárítja őket, hogy tiszta és fényes hajat kapjon hullám nélkül..

  Az egyenes haj hatása legfeljebb 6 hónapig tart. A hatás meghosszabbítása érdekében ajánlott sampont, balzsamot és maszkot használni a Honma Tokyo otthoni termékcsaládból..

  Mossa meg a haját 2-3 alkalommal az 1. lépés mélytisztító samponnal. A haj végső mosásakor a sampont 3 percig kell áztatni a hajon - a kutikula jobb kinyitása érdekében.

  Száraz haj 100%.

  Osszuk a hajat négy zónára, és finoman, ecsettel, szálanként, alkalmazzuk a 2. lépést "A maximális helyreállítás és kiegyenesítés rendszere", 1 cm-rel hátrébb lépve a fejbőrtől.
  A kompozíció mély behatolásához a hajszerkezetbe 30 percig ellen kell állni..

  Távolítsa el a felesleges összetételt a hajról egy ultrafinom fésűvel, vigyen fel egy kis mennyiségű (7MP) Leave-in Finisher-t az összes hajra, majd szárítsa meg hűvös hajszárítóval 100% -ra.
  Hajszárításkor nem ajánlott fésűt használni.
  Ossza szét a haját négy zónára. Titánnal vagy turmalinnal bevont lemezekkel ellátott vasaló segítségével vékony (legfeljebb 1 cm), száraz szálakat alkalmazzon annyiszor, ahányszor szükséges (általában 7-14-szer), 210-230 ° C hőmérsékleten - a haj szerkezetétől függően.

  Hagyja hűlni a hajat (20 PERC). Ezután alaposan öblítse le haját vízzel, sampon nélkül, és alkalmazza a teljes hosszában 3. lépés - "Ultra-Shine Mask" 10 percig, öblítse le a hajat vízzel.

  Keratin hajkiegyenesítő Honma Tokyo kávé prémium áttekintése a Sierrától

  Tehát végre megvan a kreatin kiegyenesítés. Miután elolvastam egy csomó véleményt és beszélgetést a keratint csináló lányokkal, úgy döntöttem, hogy megbirkózik ezzel az eljárással, és úgy döntöttem, hogy otthon végzem. A sok márka közül a Keratin Honma Tokyo prémium kávét választottam.

  A cél, amelyet ezzel a kezeléssel folytattam, az egyenes haj volt, ragyogás, könnyű fésülhetőség, ragyogás, hajvédelem nélkül.

 • Természetesen az ár. A hajhosszam szempontjából irreális 6000 alatti kezelést találni. Egyetértek, drága. Amíg a hatás tartós maradhat.
 • A varázslóban nincs bejelölve. Reméltem, hogy hasznot húzok az eljárásból, és nem veszítem el a hajam. Az eljárás után sokat esküdhet, de ez nem adja vissza a hajat.
 • Volt lehetőség arra, hogy kuponral vagy modellként induljon, de ismételten kétlem, hogy a Mester. A kupon ára a hajhosszamra körülbelül 3,5 ezer volt, de attól tartok, hogy a mester nem kíméli a pénzt, és ennek következtében megégeti a hajam, túl erős volt.

  A hajamról: normál hajatípusom van. A haj meglehetősen vastag, kissé göndör. A helyszín nem festett vagy foltos. A gyökereknél általában zsírosak, a többi hajból hiányzik a nedvesség. Kevés töredezett vég, amelyet rendszeresen levágok. Haj, és nagyon nehéz fésülni a bőr felvitele előtt.

  Keratint vettem egy webáruházban.

  A készlet 3 komponensből áll:

 • Készítsen sampont
 • Keratin
 • Maszk

  Csak a telepítéshez részletes utasításokat mellékelünk.

  Miért Honma Tokyo Premium Coffee.

 • Természetesen a többi lány pozitív visszajelzése számomra nem volt jelentéktelen..
 • Kedves árak. 3x50ml-t vettem 1650 rubelért. és + 100 ml keratin 1750 rubel. Úgy döntöttem, hogy biztonságosan játsszam, és egy kerettel elvettem a keratin hajam. És 3400-at költöttem mindenre.
 • Nem tartalmaz formaldehidet
 • Nem szükséges szulfátmentes termékeket használni.
 • Nem túl büdös. Bár hajlandó voltam elviselni.
 • 3 napig nem kell a fején tartani, az egész eljárás néhány óra alatt megtörténik.

  Volt egy ötletem, hogy segítséget kérjek a barátoktól, de hogy a kezembe vegyem, rájöttem, hogy alig várom, hogy időt veszítsek a tárgyalásokra, és el akarok indulni. És most, szombaton 14-00 körül, elmentem dolgozni.

  Olyan eljárásokhoz, amelyek sok kiegészítőt igényelnek, de úgy gondolom, hogy sok lánynak már van ilyen, és ha nem, akkor könnyen megvásárolhatja:

 • Hideg levegő szárító funkció.
 • Hajvasaló állítható hőmérsékletű és 180-230 fokos. A hőmérséklet a haj típusától függ. Sok véleményt olvastam, 230 fokban kiegyenesedtem.
 • Maszk. Vásárolhat gyógyszertárban. Nem fojthatja el a keratint.
 • Hajkefe.
 • Törülköző.
 • Gyakori fésű a felesleges hajösszetétel eltávolítására.
 • Fésülje vagy fésülje át a haját a mosás után.
 • Kesztyű
 • Köpeny vagy törölköző, hogy elkerülje a ruhák foltosodását.

  ELJÁRÁS

  • Mossa meg a haját 3-szor samponnal. A Pro sampon jól habzik, jól tisztít, jó illatú.
  • 100% -ban szárított haj. A haj száraz és durva, mivel a sampon utáni hidratálás nélkül nem állítják elő. Megtalálni őket rendkívül nehéz.
  • Tudva a kellemetlen szagról, azonnal leültem egy jól szellőző helyiségbe, és elkezdtem kenni a keratint. Először nem éreztem kellemetlenséget. De hamarosan elkezdett fájni a torka, égő érzés volt az orrában, és hamarosan a szeme kényelmetlenséget kezdett érezni. Az érzések nem kellemesek, de kibírod. Még ijesztő elképzelni, mi történne, ha korlátozott szellőzésű pilótafülkében lennék. Mivel sok a haja, és kis területekre kell felvinni, sok időt töltöttem.
  • Hajamat egy kalap alá bújtam, és 30 percig ott ültünk. Ebben a szakaszban nem érzek kellemetlenséget.
  • Finom fésűvel eltávolítva a felesleget, hideg levegővel kezdtem fújni a hajam. Istenem, hogy szárítottam meg magam. A rossz szag visszatért, és a haj nem száraz. Nagyon sok időt töltöttem ebben a szakaszban.
  • Végül a vasaláshoz értem. Minden szakaszon 7-10-szer áthaladva megigazítom a hajam. Tökéletesen egyenesek voltak, de tapintásúak és piszkosak.
  • Kiegyenesedett haj, hideg levegő fúj, sampon nélkül mentem mosni. Minden felesleges lemosott. Mivel a keratin barna volt, öblítse le a hajat, és a víz foltot kapott. A tapintható haj csak varázslatos, nagyon puha. Ezután törölközővel áztatom a hajamat, és 10 percig alkalmazom a maszkot. A maszk fehér, kellemes illata van. Elég vastag.
  • Miután fél napot töltöttem a fentiek elvégzésével, lusta voltam kiszárítani a hajamat, és szárazra hagytam.

  Hátrányok:

  Mint már írtam, ez a keratin illata. De szenvedhet.

  Időtartam. Körülbelül 5 órát töltöttem az eljáráson.

  Eltávolítja a kötetet a gyökerekből. Sok lány panaszkodik, hogy mi az. Akkor azt mondhatom, hogy csak több helyre van szüksége a fejbőrtől, akkor a Zornitsa hajnak nem lesz volumene. Számomra ez a hiba nem releváns.

  Amivel végeztem:

  A hajat nagyon könnyű fésülni, puha tapintású, ragyogni kezdett. Egyenes és jól karbantartott. A nem hosszúkás fürtök a hibámra utalnak, talán nem elég, közeledtem a szőnyeghez. Samponozás után húzza ki őket hajszárítóval. A termék szulfátjainak felhasználási lehetősége ellenére vásároltam egy sampont SLS nélkül. Idővel kiegészítem a felülvizsgálatot annak érdekében, hogy egyértelműen nyomon kövessem, mennyi keratin marad a fején..

  Nincs irritációm. A haj nem piszkosul gyorsabban. Mindenki észreveszi, hogy megváltozott a hajam.

  Hagytam a maszkot, egy fél üveg, 1/3 üveg sampont és 1/3 üveg keratint (100 ml). Ha rövid haja van, akkor az 50 ml térfogata elegendő a szemnek, és még mindig lesz.

  Egy héttel később, miután kétszer megmosta a haját.

  Következtetés: Ha keratint szeretne készíteni, de nincs elég pénz a szalonkezelésekhez, tegye meg saját maga, vagy kérjen segítséget egy barátjától (a sürgősségi segítség lerövidíti az eljárást). Nem igényel sok intelligenciát és képességet, és az eredmény nem hagy közömbösséget..

  Ha bármilyen kérdése van, felteheti azokat, amelyekben a képviselők válaszolok.

  Fontos Tudni A Maszkok Haj

  Esvitsin - a trichológusok orvosainak áttekintése

  A trichológusok orvosainak véleménye az Esvitsinről a gyógyszert mágikus gyógymódként jellemzi a bőrproblémák, sőt néhány krónikus betegség leküzdésében.

  Szakértőink

  A magazin azért jött létre, hogy segítsen Önnek olyan nehéz időkben, amikor Ön vagy szerettei valamilyen egészségügyi problémával szembesülnek!
  Az Allegology.ru fő asszisztensévé válhat az egészség és a jó hangulat felé vezető úton!

 • KEZELÉS AZ ELJÁRÁS UTÁN: