Legfontosabb / Kiemelés

Kemon joghurt hajfesték

Kiemelés

Ha biztonságos, mégis tartós festéket keres, javasoljuk, hogy figyeljen egy olyan olasz termékre, mint a Yo.Coloring Kemon PPD mentes hajfesték..

Ma egyedülálló termék a joghurt alapú tartós hajfestéshez. A legfinomabb krémfesték, amely nem tartalmaz ammóniát és PPD-t - a legkárosabb adalékanyagok. Ha manapság az ammóniamentes festékek meglehetősen széles választékát kínálják számunkra, a parafenilén-diamin (PPD) hiánya az állandó hajfestékekben egyedülálló jelenség. Az a tény, hogy a festéshez használt termékek ez az eleme garantálja a haj színező pigmentjének rögzítését és megtartását. Ugyanakkor ez a komponens a bűnös a hajfestés utáni allergiás reakciókban..

A biztonságos professzionális növényi alapú festékek minden bizonnyal ugyanolyan biztonságosak, mint a Kemon joghurt hajfestékek, de tartósságuk minimális..

A biztonság és a tartósság mellett a festés után a Kemon joghurtos hajfesték holografikus fényt kölcsönöz a fürtöknek (3D hatás) és finom joghurtillatú.

Az ezzel a festékkel történő festés eljárása összehasonlítható egy SPA eljárással - állandó hajfestést kap, helyreállítja őket, és mindezt aromaterápia kíséri..

A termék részét képező joghurt a tejsavval és a laktózzal együtt tökéletesen hidratálja és kondicionálja a hajat, simaságot, rugalmasságot és ragyogást biztosít..

A Kemon joghurt hajfestéket fokozatosan mossák le 3-6 hét alatt, miközben nem látja a visszanőtt gyökerek hatását a hajára.

Kemon joghurt hajfesték - paletta:

A színezéshez két terméket kell összekevernie - Yo. A kiválasztott árnyalat színezése és a Mixy Milk. Ennek eredményeként megjelenésében, állagában és illatában keveréket kap, amely a joghurtra emlékeztet..

Meghívjuk Önt, hogy élvezze a Yo.Coloring joghurtfesték palettát.
TERMÉSZETES:
1 fekete
3 sötét gesztenye
4 gesztenye
5 világos gesztenye
6 sötét szőke
7 szőke
8 világos szőke
9 nagyon világos szőke

MOKA:
4.41 kávé
6,41 nugát
8.41 csokoládé krém
4.36 olvasztó csokoládé
6,36 csokoládé
8,36 krémkaramell
5,14 csók
7,14 kakaó

BÉZS:
5,2 cappuccino
8.2 tiramisu

ARANYSÁRGA:
6,3 keksz
8,3 krémRÉZ:
5,4 mangó
7,4 barack
6,34 papaya
8,34 karamella
6,43 dinnye
8,43 barack

Réz vörös:
5,45 piros narancssárga
7,45 mandarin

PIROS:
4,5 meggy
6,5 eper

LILA:
3,7 szőlő
5,7 áfonya

KÜLÖNLEGES SZŐNY:
10,17 fagylalt
10.20 vanília
10,3 édesem

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy nyugodtan kijelenthetjük, hogy a joghurt alapú hajfesték a tartós festéshez szükséges termék, amelynek erős gyógyító hatása van a hajra és a fejbőrre, amely joggal különbözteti meg ezt a festéket a többi ammóniamentes festéktől..

Joghurt hajfestés

Bármilyen típusú hajszínezés, beleértve a sérülteket is.

Kiváló hajállapot, selymesség és hihetetlen fényesség.

Helyreállítja a haj szerkezetét, helyreállítja a fényt és az erőt.

A méz kivonat hidratálja, táplálja és védi.

Az Althea gyógyszertár lágyító és kondicionáló hatású.

33 keverhető árnyalat 10 színsorra osztva.

Szinergiában működik a NAYO állandó festékkel

A szín és a fényesség alakformálása és fenntartása YO COND

A korábban színezett haj festési szolgáltatásai közötti szín fenntartására, a természetes haj árnyékának növelésére és a szőkék pasztell árnyalatainak fenntartására szolgál.

Expressz szolgáltatás hajformázáshoz, laminálási hatással, legfeljebb 3 hétig.

Lenyűgöző ragyogás, ragyogás, szín helyreállítás és a korábban színezett haj javítása.

A bambusz kivonat és a búza fehérjék hidratáló, tonizáló és regeneráló hatásúak.

Antioxidáns E-vitamint is tartalmaz a haj és az UV-szűrők védelmére.

Szinergiában működik a NAYO és YO GREEN festékekkel

Joghurt SPA színezés

A vezető olasz konszern, a Kemon kifejlesztett egy egyedülálló kozmetikai terméket - a Yo.Coloring joghurt alapú hajfestéket, amely nem tartalmaz PPD-t. Ez a legfinomabb színező krém joghurt kivonattal, amely nem tartalmaz ammóniát, és ugyanakkor kielégíti a hajat festő nők igényeit..

Vannak olyan festékek, amelyek PPD nélkül vannak, a legújabb technológiáknak köszönhetően meglehetősen tartósak, és az egyedülálló termék, a Yo.Színezés emellett holografikus 3D fényt ad a hajnak és illata joghurt. Yo. A hajszín színe megérdemli a SPA előtagot. Az ilyen eljárás eredménye az ügyfél számára nemcsak élénk és gazdag szín, hanem mély haj helyreállítás, relaxáció és aromaterápia is. A Yo.Coloring és a Mixy Milk keverése során olyan keveréket kapunk, amely minden külső tulajdonságában hasonlít a joghurtra: állaga, színe, illata. A kliens érzése egy ilyen eljárás során olyan érzés, amelyet egy személy a SPA-eljárások komplexusain tapasztal.

A többi színező ammóniamentes festéktől eltérően, amelyek színárnyalatot adnak az eredeti hajszínnek, a Yo.Coloring segítségével lehetővé vált intenzív színek létrehozása és kiváló hajszínezés biztosítása, tónusú vagy sötétebb színű, 2 tónusú világosítás és szürke haj teljes színezése. Az eredeti komponensek (pigmentek) minősége és az intenzív ápolás, a haj helyreállítása a festés során lehetővé teszi, hogy felhagyjon a PPD-vel, ami a Kemon Yo-t teszi. A színezés abszolút exkluzív termék..

A joghurt már régóta ismert, mint egy csodálatos termék a bőr kondicionálására és hidratálására. Ennek oka a joghurtban található fehérje, szénhidrát, α-hidroxisav (tejsav) vitamin.
A joghurtfehérje és a különböző molekulatömegű fehérjék poláris tulajdonságai: A laktóz lehetővé teszi, hogy a bőr mindkét mélyrétegét felszínesen hidratálja, feszességet, rugalmasságot és simaságot biztosítva számukra..
A joghurt szénhidrátok aktívan felszívják a vizet és elősegítik a stratum corneum hosszú távú hidratálódását, védenek a szárazságtól és a károsodástól, védőréteget hozva létre a haj körül.
A joghurt kivonat a-hidroxisavakat (AGA), különösen tejsavat tartalmaz. A legtöbb AHA fiziológiai, természetes, nem mérgező anyag. Ezek a hatóanyagok serkentik a normális regenerációt: keratinizáció és hámlás a hajon és a bőr felszínén, és mélyen hidratálják a bőrt és a hajat.
Egy másik érv a joghurt mellett a biológiailag hozzáférhető vitaminok, amelyek védő, fiatalító és revitalizáló hatással vannak a bőrre. A C-vitamin erős antioxidáns, amely szerepet játszik a kollagén termelésében, amely fehérje megőrzi a bőr sima és megakadályozza a ráncok kialakulását. A C-vitamin természetes színstabilizátorként működik és védi a hajat a további színvesztéstől. A joghurtban biológiailag elérhető formában található B-vitaminok szerepet játszanak a bőr egészségében és a sejtek megújulásában. A B9-vitamin (folsav) hozzájárul az összes bőrstruktúra normális regenerálódásához és megakadályozza a hajhullást. A B2-vitamin (riboflavin) aktív antiszeboreás hatást fejt ki. B6-vitamin (piridoxin): szerepet játszik a cink anyagcseréjében, és kifejezett tonizáló és korpásodás elleni hatása van.
A joghurtban lévő kalcium számos enzimatikus folyamatban vesz részt a szervezetben, különösen a csontok és az epidermisz (bőr) kialakulásában, erősíti a bőrt, a hajat és a körmöket. A magnézium létfontosságú elem, amely biztosítja az összes testrendszer normális táplálkozását sejtszinten, beleértve a bőrt és a hajat is. Nagy szerepet játszik a sérülés utáni regenerációs folyamatokban.
A joghurt kivonatot kozmetikai termékekben javasoljuk a bőr stimulálására és újjáélesztésére.

Így Yo. A színezés erős gyógyító hatással van a bőrre és a hajra, ami különlegessé teszi a többi ammóniamentes festék között.

* A festék joghurthoz hasonlít, joghurtillatú, sűrű, rugalmas, olajos állagú, gyorsan felviszik és nem folyik, minden árnyalat összekeveredik.

Joghurt színezés

Mi a joghurt színező?

Ammónia mentes; Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, például parafenilén-diamint (PPD). Hipoallergén. Ez egy revitalizáló kezelés joghurt kivonattal.
A joghurtfestékben az ammóniát monoetil-amin váltja fel, és egyedülálló oxidáló tej gondoskodó összetevőkkel. A joghurt színezése után a haj sokáig fényessé és puhává válik.

A joghurtos színezés jól működik azoknál a hölgyeknél, akiknek világos szürke haja van, nem akarja festeni a haját - de ragyogást és talán enyhe árnyalatot szeretne adni. Ebben az esetben a "visszanőtt gyökereknek" nem lesz hatása. Ez segít visszahozni a haját a természetes színébe. Az ősz haj esetében a joghurt színezése gyönyörű nemes árnyalatot ad.

Iratkozzon fel ezen az oldalon lévő szalonunkba, és visszahívjuk Önt a részletek tisztázása érdekében (regisztráció naponta)

Oszd meg a cikket a közösségi hálózatokon az alábbi gombra kattintva. Tehát támogatod szalonunkat, amiért hálásak vagyunk

Joghurt színezés. Ki csinálta, hol és mennyiért? Benyomás?

hát nem kérdezed, hol vagy


mi a festék neve? milyen cég? minden általuk forgalmazott professzionális üzletben?

De látszólag nem különösebben rajongsz a természetért.!
Például nagyon szeretek mindent újat, szeretek valami érdekeset felfedezni magam számára.
Egyébként pedig egynél több márka különféle professzionális kozmetikumokat próbált ki.
Néhány hónappal ezelőtt például kipróbáltam az INOA-t - egy érdekes eljárást. A lényeg, hogy szokatlan. Az eredmény tisztességes, de nem olyan őrült!
De például te milyen profi kozmetikumokat próbáltál ki? Melyiket szereted a legjobban és miért? ;););););)

taylakovaeka

Katerina Taylakova blogja

Narancssárga szerelem, kultúra és művészet

Festés Kemon-rel 7.40

Óvatos vagyok a külsőm bármilyen változásától. Számomra úgy tűnik, hogy mindaz, ami az arcon, a bőrrel, a körmökkel történik, természetellenes. Amikor elkezdem elmagyarázni, hogy ez a házi filozófia mely pontokon épül fel, sokan még egyet is értenek.

De kiderül, hogy ártani magadnak, vigyázni magadra és kijavítani önmagad különböző dolgok.!
Aztán arról beszélek, hogy mi a szokásos hajfestés - ez egy olyan szolgáltatás, amelyet nagyon gyakran nem érünk el a végéig egy fodrászban..

Kezdjük azzal, hogy a legszebb UMA nevű mester (édesanyám így hív, amikor azt akarja mondani, hogy "okos vagyok") nem a legszebb ügyféltípust kapta a személyemben.

Most, amikor átdolgozom az "ELŐTT" fotókat, egy borzasztó borzalom jelenik meg bent a majdnem két centiméteres benőtt gyökerek láttán. A való életben végül is nem nagyon látszanak, de a fényképeken nagyon. Hogyan jutottam el ilyen állapotba, bevallom, hogy könnyű - kreatív kínban dolgoztam, így hiányzott a bújás pillanata.

Uma, miután sok évtizedes szakmai élete során kipróbálta Lorealt, Estelt, Matrixot és másokat. sokkal több, köztük a Kapus is, nemrégiben beleszeretett a Kemon professzionális kozmetikumokba, így nem sok választásom volt. Vagy átadja magát teljesen Uma kezének hatalmában, vagy ráfesti Garnier-t, és figyelje, hogyan hasad a haja középen és végén

A Kemon luxusosztály. Mint a Loreal csak organikus előnyökkel és alacsonyabb költségekkel (lásd ezt a bejegyzést miért). Nem vállalkozás, nem gazdaság, nem háztartási festék. És az ingyenesen kapható kozmetikumok is fantasztikusak. Személyesen kapják meg a fodrászok egy disztribútor diplomájával, aki gondoskodik arról, hogy a mesterek is képzettek legyenek, mielőtt minden eszközt igénybe vesznek..

- Uma, akkor mondd meg, mit fogsz csinálni velem? - mondom neki, nézem az üvegeket.
- A YoGreen és a NaYo Color Sistem vonalak kipróbálása - 6% aktivátort viszek fel a gyökerekre, megkímélve a hajat (3%), hogy ne tönkretegyem, kezdi. - Ez a festék joghurt alapú, len és kamilla van benne. Színezés után pedig felvesszük az Activa sorozat tápláló maszkját, amely hasznos a haj táplálásában és hidratálásában, Nutrizione Ricca néven. Ha szükséges, fényképezhet.

Képeket készítek anélkül, hogy gondolnék arra, hogy valaha is bekerülök az internetre, hogy megnézzem, milyen csöveket és üvegeket használtak a finomításhoz.

Ha tudnám, mit kell megtanulnom a következő három napban!

Mint minden olyan festék, amelynek a hajat a jövőben vörösre kell tennie, a Kemon festék eleinte fehér joghurtszerű massza volt, de pár perc múlva lilává változott. Nehéz elképzelni, hogy egy ilyen élénk szín valaha "az enyémé" váljon.

A különbség a festék és azok között, amelyeket a mesterek használtak a fodrászatban, a szag hiánya. Általában bármilyen. A szem nem szakad, nem csíp, nem megy nyálka. Ülsz, iszol kávét ("hogy a festék jobb legyen"), beszélsz Umával, megtudhatod, hogy vannak spa hatású (aromaterápiás) festékek is - eper, áfonya illattal.

"Jó, ha egy nőnek ugyanaz a márka minden kozmetikuma van. Most mit csinálnak a lányok? Timotei sampont, Estel maszkot és Wella festékeket vásárolnak. Az egyik orvosság a színes hajra, a másik a törékeny és töredezett hajra, a harmadik a korpásodásra. Ennek eredményeként egyik probléma sem oldható meg ".

Hallgatom Umát, és szellemileg végigmegyek a fürdőszobai szettemen. Igen, nincs más márkájú termékem! Valószínűleg azért, mert soha nem gondoltam, hogy ez fontos.

"Fontos megérteni azt is, hogy milyen típusú haja van, és mely eljárások megfelelőek az Ön számára, és melyek nem. Például óvakodnia kell a szulfátos samponoktól - a porózus hajat egyébként bolyhosítják. A Boostup ellenjavallt - a haj vékony és ritka, a botox és a laminálás is nem tanácsolta, mivel nemi alopeciája van ".

Ja igen, alopeciám van, és most aktívan kezelnek miatta. Az alapok felhasználásának öt hónapja alatt óriási előrelépés történt. Kit érdekel - írhatok egy receptet egy trichológustól.
* Alopecia - hajhullás.

Az alkalmazási technika mindig ugyanaz - először a gyökereket festik, majd a vásznat.
Kérdésemre, hogy mi történik a hajjal, ha a festéket 30–40 percnél tovább tartják, amelyet a háztartási festékekre vonatkozó utasításokban ajánlunk, Uma azt válaszolta, hogy semmi komoly dolog nem történik, de felesleges kockázatokat nem kell vállalni. Csak annyit, hogy minden festéket a saját képletei alapján készítenek. Ha a hennával történő festéskor erős függőség van az alkalmazás ideje és az öblítés között, akkor itt csak a pigment hajba való behatolásának optimális idejéről beszélhetünk..

Egyébként a keretem csak varázslatos. Soha nem foltos - nem számít, hogyan fested: az elején, a közepén vagy a végén. Uma szerint különleges vagyok (csak viccelek), ez néha előfordul.

Fontos megjegyzés: szinte minden, bármit is festek, a mosási folyamat után vöröses árnyalatot hagy a fejbőrömön, így a hajam festése és a mai napig tartó rendezvényekre járás nem az én esetem volt. Kemon semmit sem változtatott bennem.

Észrevetted, hogy néhány mester keze megnyugtatja a mosás során, hogy el akarsz aludni? Igazi masszázs zajlik. Néhány kéz pedig valahogy sietősen megérintett mindent, bekent valamit ott, újra megérintette és "menj a székhez". Nincsenek álmok, nincs romantika - szilárd kemény valóság.

Uma felfedezte számomra az emulgeálást. Egyszerűbben fogalmazva: annak érdekében, hogy a festék tovább tudjon kölcsönhatásba lépni a hajjal, könnyű masszírozó mozdulatokkal jól el kell oszlatnia az egész vásznon. És ezt nem fél percig kell megtennie, hanem sokkal tovább.

A fodrászok és a bankárok mindig is a legijesztőbb emberek voltak. Mindkettő ismeri más emberek legfontosabb titkait.!

Amikor Uma ezt mondta, kitört belőlem a nevetés. Annyira igaznak tűnt nekem.

Törölje le a haját egy száraz törülközővel. Nem hármat, ne "csiszolja a hajat", nevezetesen, hogy töröljük - a felesleges nedvesség eltávolítására. Ebben a pillanatban ihat egy csésze teát, miután még két percig ült egy törölközőben.

Ha megszárítja a haját, lehajol, vagy legalább a szálakat a haj növekedéséhez fordítja, akkor nagyobb a hangereje. És nincs elválás - ők az ellenségeid, akik mind "nyalogatják"!

Ezután a programot használjuk a Nutrizione Ricca maszk száraz, törölközős (!) Hajra kissé megszárított hajára. Nemes szag, fehér szín, finom konzisztencia elegendő. Viasz és minden egyéb nélkül segíthet az élettelen színű hajon, amely létfontosságú. Szerves összetevők hozzáadásával is.

Alkalmazza 5-10 percig, az edényre írva, "dörzsölje be az egyes szálakat, majd óvatosan emulgeálja és öblítse le vízzel"..

A Kemon termomaszkokkal is rendelkezik, amelyek kinyitják a hajmérleget a fehérje bejutásához. A Loreal rendelkezik hasonló eszközökkel.

Hogy lássa, mi történt ennek eredményeként, egy boldog maritebo állt elő - két órán át tartó boszorkányságot kellett volna befejeznie az arca fölött, mind izzó, és smink nélkül szinte teljesen felismerhetetlen. Marina, szeretnék minél gyakrabban így látni!

Marina észreveszi, hogy a hajam fényes lett, de valamilyen oknál fogva különböző hosszúságú. és kiderült az előző mester képtelensége frizurázni!

- Mit kértél a múltkor a szalonban??
- Távolítsa el a hasított végeket.
- Neked eltávolították. Minden oldalról. Darabokban.
- Oh.

Az elmét most nem lehet megállítani!
Annyira szereti munkájának eredményét, hogy "bónuszként" javasolja egy speciális eszközzel fényezni a haját.

Számomra úgy tűnik, hogy ez már valamiféle szakmai csapda - a mestereket nem a professzionalizmus szintje, nem az oklevelek száma, hanem az a "bónusz" száma kezdi értékelni, amelyet készek adni ügyfeleiknek.

A tükörben látom, hogy gazdám mosolyogni kezd ezeken a szavakon:
- Igen, úgy néz ki. De a kommunikáció, amelyet a szakember épít az ügyféllel, valójában nagyon fontos szerepet játszik. Vannak, akik nem azért hallgatnak el a szalonba, hogy ellenkezőleg ellazuljanak és beszélgetjenek az életről egy olyan emberrel, akivel ritkán találkoznak a mindennapokban, vagy egyáltalán nem is ismerik. Jobb, ha nem hozza ki azokat, akik hallgatnak, és gondolataikba hagyják őket, mások számára fontos egy érdekes témát választani. A fodrász egyszerre olyan, mint egy pszichológus és egy tudós. Ha te magad nem vagy jól olvasott, nem élsz érdekes életet, nem szereted a munkádat, akkor nem lesz veled érdekes, és nem fognak többé hozzád fordulni. De jobb, ha nem szorítja ki az aforizmusokat, ha nincs hangulat..

És most az eredmény!
Uma nem késztetett arra, hogy vegyek Kemon termékeket, de a hajfestés során elmondta, milyen kozmetikai vonalakkal rendelkezik ez a márka. Csak egy okból tette - kérdeztem tőle. Bár azt hiszem, hogy ő maga is több tucat receptet osztott volna meg arról, hogyan lehet menteni vagy. mentse meg amúgy is vékony, porózus, puha és hajhullásra hajlamos.

Ha úgy dönt, hogy balzsamokat használ, akkor csak a tippeken, semmiképpen sem a gyökereken! A hajad hajlamos a zsírosodásra, nem fognak megfelelni neked, jobb - maszkok. Ha otthon szeretné csinálni, nézze meg, hogy nem a száraz hajra vonatkoznak-e - nem vagy annyira fáradt, csak jobban kell enned, Katya-t, vitaminokat, ásványi anyagokat és fehérjéket.

Nagyon jól tette, hogy először orvosokhoz ment, a trichológushoz ment, mindent megtudott magáról, és csak azután mondott el mindent a fodrásznak. Ez egy nagyon hozzáértő, modern megközelítés az egészségéhez. Ha egy személynek belső problémája van, akkor a fején lévő "kozmetikai javítások" nem segítenek rajta. A jó fodrász és stylist a fizikai állapotod alapján mindig tudja, mit tanácsolhatsz, és hol is tudsz spórolni.

A joghurt előnyei a hajban - természetes maszkok

A hajjoghurt pótolhatatlan segítő, főleg a szezonon kívül, amikor a fürtök több figyelmet, ápolást és vitamint igényelnek. A joghurttal készített házi maszkok helyreállítják és táplálják a hajat, telítik azokat hasznos anyagokkal. Egy természetes termék rendszeres használata elképesztő eredményeket fog eredményezni, amelyek nemcsak Önnek lesznek láthatók, hanem mások is bókokat adnak Önnek.

A joghurt előnyei a haj számára

Ez a természetes termék minden hajtípusra alkalmas. Még az érzékeny bőrre sem árt. A joghurt használata a fürtök fő vagy kiegészítő ápolószereként, erősíti és hidratálja őket, engedelmessé és puhává teszi őket, megakadályozza a korpásodást és erővel tölti fel őket.

A természetes joghurt sok tápanyagot tartalmaz:

 • tejsav - 0,7-1,1%;
 • kalcium és kálium;
 • magas fehérjetartalom;
 • magnézium;
 • B-vitaminok1, B2, B6., B12..

A joghurt jótékony tulajdonságai miatt a termék nemcsak a hajápolásban nélkülözhetetlenné vált, hanem a gyermekorvosok is aktívan ajánlják a gyomor-bél traktus javítására, táplálkozási szakemberek az evésre a súly csökkentése érdekében. A joghurt a kozmetológiában is megtalálta alkalmazását; ennek alapján maszkokat készítenek az arcra, a dekoltázsra és a kézbőrre..

A joghurt hasznos tulajdonságai:

 • hidratálja a bőrt;
 • regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik;
 • frissít;
 • megakadályozza a pattanások megjelenését;
 • gombaellenes és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik;
 • normalizálja a faggyúmirigyeket;
 • enyhíti az irritációt.

Joghurt használata hajhoz

Tiszta formájában a joghurtot általában nem használják, hanem házi maszkok készítéséhez használják. Kiderült, jó kozmetikumok a fürtök ápolásához. Ahhoz, hogy az eredmény sokkal magasabb legyen, figyelembe kell vennie néhány ajánlást..

A joghurt alapú maszkok használata száraz hajúak számára javasolt, mivel a termékek segítenek a haj hasadásának gyógyításában. Alkalmas korpásodás kezelésére, a zsírosság megszüntetésére.

A joghurt használatának ellenjavallatait nem azonosították, de a maszkot alkotó komponensek egyéni intoleranciája bőrirritációhoz vezethet. A keverék felvitele előtt meg kell vizsgálni. Ehhez egy csepp terméket bedörzsölnek a könyök bőrébe, és pár perc múlva megvizsgálják ezt a helyet. Ha pattanások és kiütések nem jelennek meg, nincs égő érzés, viszketés, akkor a kész maszkot azonnal fel lehet használni a hajra.

Csak természetes joghurt használható, gyümölcsadalékok, színezékek és tartósítószerek nélkül.

Amikor a fejére maszkokat helyeznek, ajánlatos egyenletesen elosztani őket a fürtök teljes hosszában, finoman dörzsölni a gyökerekbe, nedvesíteni a hasított végeket termékkel.

A maszkok időtartama 30 perc legyen. Az alkotóelemektől függően ez az idő csökkenés vagy növekedés irányában változhat. Nem kívánatos a maszkot éjszakára hagyni, mert az erjesztett tejtermékek romolhatnak. A komponensek hatásának fokozása érdekében ajánlott a maszk alkalmazása után törülközőbe tekerni a fejét, így a helyreállítási folyamatok gyorsabban zajlanak le.

A maszkok leöblítése után a hajnak magától meg kell száradnia, hajszárítóval nem szárítható.

Az egészséges haj fenntartása érdekében ajánlott 7 naponta egyszer hidratáló és tápláló maszkokat végezni..

A joghurthoz különféle összetevőket adhatunk. A kávéval és joghurttal ellátott maszkok, tojás, méz, pálinka és egyéb összetevők hozzáadásával jó hatással vannak..

Hogyan készítsünk joghurtot hajhoz otthon

A háziasszony által saját kezűleg készített joghurt a termék természetességének és frissességének mutatója, ezért jobb, ha maga főzi. A bolti társaival ellentétben a sajátja sokkal jobb.

Házi joghurt recept:

Bizonyára minden háziasszonynak van lassú tűzhelye. Ha igen, akkor a joghurt elkészítése nem lehet nehéz. Először fel kell forralnia a tejet, és hagyni kell, hogy 40 0 ​​C hőmérsékletre lehűljön. Most meg kell keverni a kovásszal, és joghurt számára elkészített üvegekbe kell önteni. Annak elkerülése érdekében, hogy a multicooker alja megkarcolódjon, takarja le ruhával. Miután a tartályokat a multikukarba helyezték, meleg vizet kell önteni az üvegek nyakáig (a tartályokat a bébiételek alól is lehet venni).

A legújabb modellek joghurtos gombbal vannak felszerelve, így nem kell kitalálni semmit, csak meg kell nyomnia ezt a gombot, és a joghurt készen áll. Ha nincs megfelelő gomb a multicookeren, akkor be kell kapcsolnia "fűtés" üzemmódban, és 15 perc után ki kell kapcsolnia. A fedelet nem szabad kinyitni. A joghurtot a fedél alatt egy órán át kell párolni. Ezután kapcsolja be ismét a "fűtést" 15 percre, majd kapcsolja ki újra. Egy óra múlva kiveheti a kész terméket. Tehát, nagy gond és időigény nélkül, joghurtot készíthet otthon.

Joghurt hajmaszk receptek

A natúr hajmaszkok joghurttal való elkészítéséhez ajánlott magas zsírtartalmú terméket választani.

Hajmaszk joghurttal és tojással

A joghurttal ellátott tápláló maszk eltávolítja a zsírosodást, javítja a vérkeringést, táplálja a hajhagymákat.

Alkatrészek:

 • természetes joghurt - 5 evőkanál. l.;
 • tojás - 1 darab.

A fehérje erősíti a hajat, a sárgája pedig hidratálja. Mielőtt fehérjét adna a maszkhoz, fel kell verni. Először adja hozzá a fehérjét a joghurthoz, keverje össze, és csak ezután - a sárgáját. Vigye fel a keveréket a hajra, és tartsa 10 percig. A maszkot hosszabb ideig, de legfeljebb 0,5 órán át lehet tartani. Mossa le a szokásos módon.

Hajmaszk joghurttal és olívaolajjal

A termék segít feléleszteni a hajat. Száraz hajra alkalmas.

A keverék elkészítéséhez szüksége lesz:

 • saját készítésű joghurt - 2 evőkanál. l.;
 • sárgája (nagy tojás) - 1 db;
 • méz (lehetőleg friss) - 1 evőkanál. l.;
 • olívaolaj - 1 evőkanál. l.

Hatékony maszk, rendszeres használata jótékony hatással lesz a haj állapotára. Samponozás előtt vigye fel a keveréket száraz vagy enyhén nedves szálakra. Hagyja hatni 20 percig, és mossa le samponnal.

Hajmaszk joghurttal és mézzel

A hajhoz való mézes joghurt segít csökkenteni a faggyúmirigyek munkáját, ami lehetővé teszi, hogy a haj hosszabb ideig fenntartsa a volumenét és nem zsírosodik el.

A maszk elkészítéséhez elő kell készítenie:

 • joghurt - 2 evőkanál. l.;
 • konyak - 3 evőkanál. l.;
 • méz (lehetőleg folyékony) - 1 evőkanál. l.

A mézet, mielőtt hozzáadná a fő összetevőkhöz, fel kell melegíteni, hogy megpuhuljon. Keverje össze az összetevőket, egyenletesen vigye fel a hajra és dörzsölje be a bőrt. A séma szerint: tekerje be a fejét műanyagba, tekerje be és hagyja 40 percig. Ebben az időben elkészítheti a tölgy kéreg főzetét. Ez fokozza a hatást. Az öblítés jó zsíros hajra.

A kezelési kurzus 20 eljárásból áll, amelyeket 7 napos szünettel hajtanak végre.

Joghurt hajmaszk kakaóval a növekedés érdekében

A maszk hatékonyságát a gyakorlatban tesztelték. Segít felgyorsítani a haj növekedését.

Alkatrészek:

 • joghurt - 50 ml.;
 • kakaó - 1 teáskanál;
 • sárgája - 1 darab.

Keverje össze a sárgáját joghurttal. Külön oldjuk fel a kakaót meleg vízben, kissé melegítsük, és öntsük a sárgája-joghurt keverékbe. Vigye fel a hajgyökerekre, és 30 perc múlva öblítse le a szokásos módon.

Figyelem! A maszkot csak a haj gyökereibe dörzsölik, nem szükséges a terméket a teljes hosszában elosztani!

Videó - recept: Maszk haj helyreállításához majonézből és joghurtból

A hajápolásnak rendszeresnek, nemcsak alkalmi jellegűnek kell lennie. Az otthoni maszkok mellett késztermékeket is használhat. Például Avon mirika és joghurt hajra. A maszk népszerűségét lágy állagának, kellemes illatának, megfizethető árának és természetesen hatékonyságának köszönheti. A haj puhává, kezelhetővé válik, természetes fény és selymesség jelenik meg.

Joghurt hajra: vélemények az alkalmazásról

Margarita, 34 éves

A joghurt segített megoldani a száraz haj problémámat. Minden héten maszkot csináltam, 15 foglalkozást töltöttem. Kitartó, nem? A maszkok erőt és mennyiséget adtak vissza a fürtjeimnek.

Az évek során olajos szálakkal küzdöttem, sok időt és pénzt költöttem. És akkor maszkokba botlottam, amelyek fő összetevői a túró, a joghurt és a kefir. Tetszett a joghurtos hajmaszk. Természetes összetevőket tartalmaz: egy tojást és joghurtot, a haj már nem csillogott és hosszabb ideig megőrizte gyönyörű megjelenését.

Violetta, 40 éves

A természetes joghurt maszkok erő! Csak a saját joghurtomat használom. Úgy gondolom, hogy sokkal hasznosabb, mint az üzletekben kaphatók..

Házi joghurt hajmaszk

Tippek a joghurt hajmaszkok használatához

A természetes joghurt minden hajtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny hajtípusokat is. Mint mindenki tudja, ennek a csodálatos italnak számos előnyös tulajdonsága van, és mindez egyedülálló és gazdag összetételének köszönhető..

A joghurt a következő anyagokból áll:

 • tejsav,
 • a kalcium extra puhaságot és selymességet kölcsönöz a fürtöknek,
 • a kálium táplálja és hidratálja a fejbőrt, és maguk a hajszálak is,
 • a fehérje javítja a növekedést,
 • A B-vitaminoknak gyógyító és helyreállító hatása van.

Az összetételből látható, hogy a fürtök ápolásának legszükségesebb eszköze a természetes joghurt. Az italt alkalmazzák:

 • a gyomor-bél traktus munkájának normalizálása felnőttek és gyermekek számára egyaránt,
 • diétás táplálkozásban, fogyás vagy egészség javítása céljából,
 • a kozmetikában nemcsak a hajra, hanem az arcra, valamint a kéz és a köröm bőrére is.

Most elemezzük és beszéljünk az ital előnyös tulajdonságairól:

 • hidratáló hatással van a fejbőrre,
 • helyreállítja a sejteket, ezáltal fiatalítja a bőrt és a szőrtüszőket,
 • új üdítő megjelenést kölcsönöz,
 • kiküszöböli a különféle gyulladásos folyamatokat, pattanásokat, pattanásokat, kiütéseket,
 • gombaellenes és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik,
 • normalizálja a szubkután zsírtermelést.

A kompozíció maximális hatása csak akkor érhető el, ha betartja a joghurt maszk használatára vonatkozó szabályokat és ajánlásokat:

 1. A maszkot a következő esetekben ajánlott használni - száraz és élettelen, valamint zsíros hajtípusok, a korpásodás megnyilvánulásával, a haj hasított végeitől, a fejbőrrel kapcsolatos összes betegség esetén.
 2. A maszknak ellenjavallatai is vannak: az allergiás reakciók megnyilvánulása a maszk összetételének egyes komponenseire. Mielőtt a keveréket felvenné a hajára, fontos ellenőrizni, hogy a bőre hajlamos-e allergiára. Ehhez vigyen fel egy kis kész maszkot a könyökhajlásra, hagyja állni 5 percig. Az idő lejárta után, ha a reakció megnyilvánul, akkor nem ajánlott használni, különben veszünk és használunk.
 3. A joghurtot csak természetes módon lehet megvásárolni, tartósítószerek és további töltőanyagok nélkül.
 4. Összetétele szerint a joghurt hajmaszknak egyenletesnek, csomók nélkülinak kell lennie. Fontos, hogy keverőt vagy konyhai robotgépet használjon habverésre és aprításra. Ellenkező esetben az alkatrészeket alkotó kis darabok összekuszálódhatnak a hajban, ami megnehezíti a keverék öblítését..
 5. Annak érdekében, hogy a maszk összetevői és hasznos anyagai behatolhassanak a bőr mély rétegébe, a fürtöket először egy műanyag sapka alá kell rejteni, és a tetejét meleg törülközővel kell becsomagolni.
 6. Átlagosan egy joghurt alapú hajmaszkot hagyni kell 30 percig állni. Különböző készítményekben az idő csökkenhet, valamint nőhet a keverékben található további komponensektől függően..
 7. Szükséges a fürtök meleg vízzel történő mosása kis baba vagy természetes sampon hozzáadásával.
 8. Szárítsa meg a fürtöket hajszárító használata nélkül.

Az első elvégzett eljárás után a hatás nem feltétlenül észlelhető. Ne csüggedjen, mert ebben az esetben fontos, hogy az eredmény megjelenéséig rendszeresen használjon joghurtos maszkot a hajához. Vegye figyelembe a legalapvetőbb és leghatékonyabb recepteket.

A legegyszerűbb, de leghatékonyabb joghurtos hajmaszk az ital tiszta formájában történő használata: • natúr joghurt - 200 ml, • babasampon.

Öntsük az italt egy kis serpenyőbe, és kissé melegítsük a mikrohullámú sütőben. Öblítse le a haját meleg víz alatt, törölje le törölközővel. Ezután elkezdjük az elkészített joghurtot felhordani a fürtökre, finoman masszírozva a fejbőrt. A fej tetején lévő kis dudorba csomagoljuk őket, és kalapot veszünk fel, majd egy meleg frottír törölközőbe csomagoljuk őket. Negyed órán át áztatjuk, majd kis mennyiségű babasampon hozzáadásával vízzel öblítjük.

Joghurt és tojás haj maszk. Ez a kompozíció segít megszabadulni a zsíros fénytől. Javítja a vérkeringést is, ezáltal javítva a szőrtüsző táplálkozását..

Elkészítjük: • vidéki joghurt - 100 ml, • kiválasztott kategóriájú tojás - 1 db..

A tojást összetevőire kell osztani. Verje külön, használhat egy egyszerű habverőt vagy villát. Ezután öntsük a joghurtot egy tányérba, majd az elején adjuk hozzá a fehérjét, keverjük össze, majd a sárgáját. Ezután keverjen össze mindent újra.

Először dörzsölje a kész keveréket a fejbőrbe és a hajhagymákba, majd magukra a szálakra. Meleg törülközőbe csomagoljuk, és negyed órán át tartjuk. Meleg vízzel és samponnal mosunk.

Joghurt alapú maszk száraz hajra: • házi joghurt - 2 evőkanál, • esszenciális mandulaolaj - 1 evőkanál, • méz - 20 g.

A mézet egy tányérba tesszük, és mikrohullámú sütőben addig melegítjük, amíg folyékony lesz. Ezután adj hozzá joghurtot és étert, keverd össze az összes hozzávalót.

Vigye fel enyhén nedves fürtökre, és tartsa fél órán át, miután a fejét egy meleg frottír törölközőbe csomagolta. Megmossuk a fürtöket egy kis természetes sampon hozzáadásával.

Joghurt maszk zsíros hajra: • házi joghurt - 40 ml, • méz - 20 g, • tölgyfakéreg főzete, • bármilyen konyak - 60 ml.

Meleg mézet enyhén vízfürdőben folyadékig, majd hozzáadunk konyakot és joghurtot. Alaposan keverjen össze mindent, és vigye fel enyhén nedves fürtökre: először dörzsölje be a fejbőrbe, majd ossza meg a teljes hosszában.

A szólókat műanyag kupak alá vesszük, és frottír törülközővel betakarjuk. Áztassa 25 percig, és öblítse le természetes samponnal. Öblítőszerként tölgyfakéreg főzetet használunk.

Ezen eljárás során egy idő után égő érzés érezhető, akkor nem szabad a végéig ellenállni a maszknak, de a legjobb lesz lemosni. A kúra 20 eljárás - hét naponta egyszer.

Általában az erjesztett tejtermékeken alapuló hajápolási népi gyógymódoknak sokféle receptjük van, amelyeket weboldalunkon megtehet. Például:

 • itt vannak a tejfölös haj maszkjai otthon, amelyek nemcsak a fürtök megjelenését javítják, hanem jótékony hatással vannak a bőrre is,
 • e receptek szerinti hatékony túrós tejmaszk, amely kiválóan helyettesíti a bolti samponokat és ápolószereket,
 • itt van egy természetes hajmaszk erjesztett sült tejjel, amely erőssé és egészségessé teszi a fürtöket,
 • és természetesen a népszerű kefir maszkok várnak rád és a hajadra.
 • Bogyókkal vagy gyümölcsökkel: Két evőkanál joghurtot keverni kell a tört gyümölcs- vagy bogyósmaggal. Normál haj esetén hasznos a málna és az áfonya, a ribizli és a narancs, a mandarin és a szőlő, a kivi, az őszibarack és a görögdinnye. A péphez egy kanálra lesz szükség. Zsíros haj esetén a maszkot ugyanúgy készítik el, mint az előző receptben, csak áfonyát, grapefruitot, epret, meggyet, hegyi kőrist vesznek gyümölcsnek. Ha száraz haja van, keverje össze a joghurtot azoknak a gyümölcsöknek a pépével, amelyek a sejteket a lehető legjobban telítik nedvességgel. Ez egy dinnye, sárgabarack, banán, datolyaszilva.
 • Sóska A friss sóskaból nyomja össze egy kanál levét, és keverje össze két evőkanál joghurttal. Ezután egy teáskanál melegített olívaolajat injektálnak ebbe a maszkba. Ez a keverék jó korpásodás esetén..
 • Mézzel és zabpehellyel Szükséges egy kanál gabonapelyhet őrölni egy turmixgépben, összekeverni három evőkanál friss joghurttal és egy desszertkanál melegített mézzel. A fejre alkalmazott maszk ismételten növeli a hajgyökerek táplálkozását.
 • Tojással Három evőkanál joghurtot összekeverünk egy tojással. Alapos keverés után a keveréket a hajgyökerekbe dörzsöljük, hogy megerősítsük őket.
 • Lecitinnel Két evőkanál tört banánt összekeverünk azonos mennyiségű joghurttal, ugyanannyi búzacsíraolajjal, egy evőkanál melegített mézzel, két evőkanál tejjel és ¼ kanál lecitinnel. Keverés után 4 csepp ilang-ilang illóolajat adunk ehhez a maszkhoz. Az elkészített keverék rendszeres használat mellett tökéletesen védi a hajat a hideg hőmérsékletektől és az ultraibolya sugárzástól.

A joghurt maszkok ugyanolyan népszerűek és hatékonyak, mint az aloe haj maszkok. A leghasznosabbak olyan balzsamok lesznek, amelyekhez nyers sárgáját adnak. Fokozza az erjesztett tejtermék hatását, kiegészíti antioxidánsokkal, H-vitaminnal és kolinnal. A sárgája megakadályozza a hajhullást és erősíti a gyökereket.

Klasszikus joghurt maszk

A joghurtot egyszerűen sima körkörös mozdulatokkal dörzsölik a gyökerekbe, és ritka fogú fésűvel elosztják a szálakon. Jobb műanyag fésűvel fésülni a haját: könnyen tisztítható.

Tisztító maszk

A sárgáját (két darab) házi joghurtba (100 ml) hajtják, citrus héjjal (teáskanál) elkeverve. Vigye fel a hajra, és tartsa fél órán át.

Haj maszk

Három evőkanál. evőkanál joghurtot keverünk egy kanál apróra vágott zabpehelyhez és teához - természetes nem kristályosodott mézhez. Egyenletesen oszlatja el a hajon, és hagyja fél órán át - egy órán át.

Komplex maszk fagy időszakban

Hajmaszk banánnal és tejjel: két evőkanál. evőkanál búzacsíraolajat összekeverünk ugyanannyi joghurttal, banánpürével és teljes zsírtartalmú tejjel. Adjunk hozzá egy evőkanál mézet, fél teáskanál lecitint és négy csepp ylang-ilang olajat. Fürdés előtt egy-két órával vigye fel a hajra.

Egyszerű feszesítő maszk

Adjunk hozzá három evőkanálot a felvert nyers sárgájához. kanál joghurt. Alaposan keverje össze, kenje meg a hajat, fedje le egy törülközővel. 30-40 perc múlva mossa le.

A joghurt maszkok olcsó és kiváló minőségű módja a haj erőének és egészségének helyreállítására. Könnyen elkészíthetők, kellemes a használata, az eredmény pedig az első eljárás után látható..

Hajmosás előtt vegyen egy kis natúr joghurtot, gyengéd masszázsmozgásokkal dörzsölje be a fejbőrbe, szálanként, elosztva a haj teljes hosszában. Az erjesztett tejterméket 40-60 percig hagyják a fején, hogy megmutassa gyógyító és regeneráló tulajdonságait.

Erre az időre ajánlott a hajat celofánba csomagolni és törölközőbe csomagolni. A megadott időszak után mossa le a joghurt hajmaszkot meleg vízzel, majd a szokásos módon mossa meg a fejét samponnal.

Az otthoni használat szabályai

Bármely nő hallhat pozitív véleményeket a joghurt alapú maszkokról, ha kipróbálja ezt a hajápoló módszert. Elég néhány tény ismerete és az egyszerű ajánlások betartása.

 • A joghurttal ellátott maszkok az optimális eszköz az élettelen haj állapotának javításához, segítenek megszüntetni a túlzott zsírosodást és szárazságot, valamint helyreállítani a töredezett haj simaságát..
 • A kiválasztott kompozícióval szembeni egyéni intolerancia azonosítása érdekében a maszkot mindig előzetesen tesztelni kell.
 • A joghurtot csak természetes módon használják, további adalékanyagok és tartósítószerek nélkül.
 • Az ezen a terméken alapuló maszkok mind a fejbőr, mind a haj teljes hosszában kezelhetők..
 • Használhat joghurt maszkokat hetente 2-3 alkalommal. A megnövekedett növekedés, a hatékony hidratálás vagy a megnövekedett zsírtartalom első észrevehető eredménye 3-5 alkalom után látható.

A joghurt maszkok bármilyen szálra alkalmasak: olajos, normál vagy száraz. Különösen örömet okoz a kombinált típusú haj tulajdonosainak - gyorsan zsíros gyökerekkel és törékeny végekkel. Az erjesztett tej alapú balzsamok legfőbb előnye, hogy eloszthatók a szálak teljes hosszában. Ez kedvezően megkülönbözteti őket más termékektől, például aloe vagy növényi olajokkal ellátott hajmaszkoktól, amelyeket gyakran csak a gyökerekre vagy a végekre alkalmaznak..

A joghurt maszkok rendszeres használata a következő eredményekhez vezet:

 • nincs korpásodás,
 • egészséges fejbőr,
 • erős és rugalmas haj,
 • fényes, selymes fürtök,
 • vágott végek helyreállítása,
 • engedelmes és puha szálak.

A legjobb joghurt maszk receptek

Ma minden háziasszonynak van lassú tűzhelye. Ő segít abban, hogy kiváló eszközt hozzon létre a hajmaszkok készítéséhez. Először meg kell forralnia a tejet, és hagyni kell negyven fokig hűlni. Ezután meg kell keverni a kovásszal, és joghurtos üvegekbe kell önteni. A bébiételek edényei tökéletesek.

Hatalmas választék van a joghurt alapú maszkokról. Itt mutatják be a leghasznosabb és bizonyítottabbakat. Tehát kezdjük.

Kakaóval

Ha ezt a maszkot rendszeresen végzi, akkor a hajad egészséges és fényes lesz..

1 evőkanál kakaópor

1 teáskanál méz

Minden összetevőnek természetesnek kell lennie. Keverés után egyenletes réteggel vigye fel a maszkot a fürtökre. Hagyja hatni 15-20 percig, és mossa le meleg folyadékkal. Az eljárás után hagyja, hogy a haj önmagában száradjon, hajszárító használata nélkül. Ezt a maszkot hetente 1-2 alkalommal kell elvégezni..

Tojással

A maszk hasznos anyagokkal táplálja a hajat.

5 evőkanál erjesztett tejtermék

Kombinálja az összetevőket, habverővel verje fel és masszírozza a fejbőrt. 10 percig kell tartania. Ismételje meg a maszkot hetente 1-2 alkalommal.

Élesztővel és mézzel

2 teáskanál élesztő

Fél pohár erjesztett tejtermék

Meg kell keverni a száraz élesztőt folyadékkal és hagyni erjedni. Ezután adja hozzá az összes hozzávalót, keverje össze és vigye fel a hajgyökerekre. Ezután a teljes keveréket eloszlatjuk az összes hajon, a végéig. A joghurtnak egy órán át a hajadon kell lennie, így biztonságosan elvégezheti a házimunkáját. Idővel a maszkot lemossák, és a fürtöket gyógynövényes oldattal öblítik.

Olívaolajjal

Keverje össze az összetevőket, és gőzfürdőben melegítse. Ezután alkalmazza a fürtökre. Célszerű ezt hajfestő ecsettel megtenni. Így minden szál hiányozni fog. Az olívaolaj behatol minden hajba, és belülről táplálja azokat. Ez a maszk teszi a hajat erősebbé és erősebbé..

Zabpehellyel

Egy pohár erjesztett tejtermék

5 evőkanál zabpehely

Gőzölje meg a pehelyeket forrásban lévő vízzel, és hagyja főzni. Miután a pelyhek pépesítettek, keverjünk össze erjesztett tejtermékkel, és hagyjuk egy órán át telítődni. Tekerje be a korábban mosott fürtöket a keverékkel, és hagyja 45 percig. Ezután öblítse le meleg folyadékkal és öblítse le gyógynövényes oldattal.

Korpa

2 evőkanál erjesztett tejtermék

1 evőkanál citromlé

1 evőkanál olivaolaj

Az összetevőket összekeverjük, felmelegítjük és fésült fürtökre alkalmazzuk. A maszkot 30 percig kell tartani. Ezután öblítse le meleg vízzel, és hagyja magától megszáradni.

Száraz hajra

6 evőkanál erjesztett tejtermék

1 evőkanál olívaolaj

Melegítsük fel az erjesztett tejterméket, és óvatosan keverjük hozzá a tojást, majd adjunk hozzá vajat és alaposan keverjük össze. Színező ecsettel vigye fel a hajra. Ezután öblítse le meleg folyadékkal és öblítse le.

Zsíros hajra

nyomja meg a sóska levét 1 evőkanál.

Vigye fel a fürtökre és a fejbőrre, tartsa fél órán át a fejét, és meleg folyadékkal öblítse le a szokásos samponnal.

Színes hajra

Fél pohár joghurt

Vigye fel az összes hozzávalót nedves hajra, majd öblítse le meleg vízzel és alaposan fésülje meg

A fejbőr növekedésének felgyorsítása

5 evőkanál zabpehely

A maszkot csak az allergénre, nevezetesen a bojtorjánolajra adott reakció ellenőrzése után alkalmazzák. A hajat törülközőbe csomagolják a nagyobb vérkeringés érdekében. Ezután mossa meg a haját samponnal.

Hasított végekhez

Joghurt fél pohár

A maszkot nem alkalmazzák a gyökerekre. Vigye fel ecsettel, a hossz közepétől kezdve, majd tekerje össze egy kontyban, és hagyja pihenni a hajat.

Joghurt haj titka

Ezen tulajdonságok mellett azt is meg lehet jegyezni, hogy a joghurtban található fehérje segít erősíteni a hajat, és ez az egyszerű termék hidratálja a hajat és a bőrt is. Van egy olyan vélemény is, amely szerint a joghurt használata a hajban túlságosan rakoncátlan és göndör szálakat szelídít, nyáron pedig a joghurt hűsítő hatást nyújthat a fejbőrön, ami nagyon megfelelő a városi melegben..

Általánosságban, ha meggyőztük Önt, hogy próbálja ki a joghurtot a hajra, akkor itt van néhány javaslat:

- Mielőtt samponozna, vegyen be friss joghurtot (illatanyagok és adalékok nélkül), és masszírozza meg vele a fejbőrét. Ügyeljen arra, hogy készítsen egy egyszerű joghurtos maszkot minden szálhoz a teljes hosszában (csak kenje be a joghurtot a hajába). Hagyja, hogy a joghurt megmutassa varázslatos tulajdonságait, ezért hagyja a maszkot hosszú ideig, legalább 40 percig, lehetőleg egy órán át. Ezután öblítse le meleg vízzel, és samponozza a haját a szokásos módon. Mivel a joghurt jó hidratáló, nem biztos, hogy szüksége lesz kondicionálóra.

- Van még egy recept a joghurtos hajpakoláshoz. Keverjük össze a joghurtot a tojással. A fehér és a sárgája különböző hatásokat kölcsönöz a hajnak: a fehérje segít erősíteni a hajat, a sárgája pedig hidratálja és ragyogást ad. Plusz a legtermészetesebb joghurt akciója. Hagyja ezt a maszkot legfeljebb egy órán át (ezt a kompozíciót nem hagyhatja hosszabb ideig, károsíthatja a haját!). Öblítse le hideg vízzel, majd mossa meg a haját samponnal.

- Egy jó hajbalzsamot úgy készíthetünk, hogy a joghurtot olívaolajjal keverjük össze. Hajmosás után alkalmazza ezt a keveréket, tartsa 10 percig és öblítse le vízzel.

Joghurt hajfestés

A hajad egészségének megőrzése önmagában ijesztő feladat, és még nehezebbé válhat, ha a haj növekedésére összpontosít. A haj sok karbantartást, energiát és erőfeszítést igényel a részedről, hogy gyorsan egészségesek legyenek. De mindig vannak olyan összetevők, amelyek elősegítik e 2 vágy megvalósítását..

A hajjoghurt természetes összetevő, amely a hajadnak azt az előnyét adja, hogy egészséges legyen. A joghurt összetétele vitaminokat és zsírsavakat ad a hajnak. A hajmaszkokban található joghurt az egészség és a növekedés érdekében működik.

A joghurt előnyei a haj növekedésében:

 • Antibakteriális hatás. A kefirrel, vagy inkább a benne lévő savakkal megszabadul a korpától;
 • Segít megnyugtatni a szőrös és hullámos hajat azáltal, hogy hosszabb ideig hidratálja.
 • Tisztítja a fejbőrt, megakadályozza a szőrtüszők eltömődését;
 • Normalizálja a fejbőr pH-szintjét, kiegyensúlyozza a zsír és faggyú fejbőr szekréciójának normál mennyiségét;
 • Megnyugtatja a fejbőrt. Hidratálja a hajat.

Hogyan készítsünk joghurt hajmaszkokat helyesen:

 • A tiszta hajra joghurt maszkokat kell alkalmazni. Annak érdekében, hogy az alkatrészek mélyebben behatolhassanak, a faggyúnak nem szabad beleavatkoznia, beburkolja a hajat, ezért a maszkok nemcsak nehezebben, de nem is teljes mértékben működnek. Maszk használata előtt mossa meg a haját;
 • A maszkokhoz nem szükséges film vagy táska, mivel a maszkok munkája a zsíros és mérsékelt haj táplálkozásának leküzdésére irányul;
 • A jobb hajtisztítás érdekében a maszk után citromöblítőt használhat, ha a joghurt még mindig életben van. (adjunk hozzá 3 evőkanál citromlevet 1,5 csésze vízhez);
 • Kövesse a recepteket, mindegyik recept egy adott cselekvéshez készült.
 • Annak megakadályozása érdekében, hogy a haj összekuszálódjon és egyenletesen beázzon, a receptlista bármelyik maszkjának alkalmazása után fésülje meg a hajat fa- vagy bambuszfésűvel.
 • Számolja ki az összetevők számát a hossza szerint, összeállíthatja az összetevőket.

Az alkatrészek célját ismernie kell, hogy megértse, hogyan állíthat össze saját készítésű joghurt alapú maszkot:

 • Joghurt - táplálkozás, korpásodás elleni tisztítás;
 • Banán - táplálkozás, hidratálás;
 • Avokádó - gyógyítás, telítettség, ragyogás;
 • Méz - hidratáló, puha;
 • Tojás - konstrukció, fény, laminálási hatás;
 • Ecet - eltávolítja a zsírtartalom hatását;
 • Citrom - gyógyulás, tisztítás a zsíros korpától;
 • Kámforolaj - növekedés;
 • Curry levelek - gazdag szín, növekedés;
 • Eper - a tüszők tisztítása a zsírtól, táplálkozás vitaminokkal.
 • Kókusz - mély hidratálás, gyógyulás;
 • Olívaolaj - rugalmasság, a fodrosodás megszüntetése, táplálkozás.

Házi joghurt hajmaszkok

Egészséges hajmaszk tojás és joghurt egyszerű recept

Fel kell készülnie:

 • egész csirke tojás, sárgája és fehér;
 • joghurt 2,5 evőkanál.

Maszk ideje:

30 perc hajon

Hogyan készítsünk tojás és joghurt maszkot?

 1. Addig verjük a tojást, amíg a sárgája és a fehér jól össze nem keveredik;
 2. A felvert tojáshoz adjuk hozzá a megadott mennyiségű joghurtot, keverjük péppé;
 3. Ossza szét a hajat részekre, könnyebb és hatékonyabb lesz a maszkot alkalmazni. A hajnak nedvesnek kell lennie, elosztva a fejbőrtől a végéig.
 4. Győződjön meg róla, hogy minden hajat kezeltek, hagyja 20-30 percig áztatni.
 5. Mossa le a maszkot samponnal, ne forró vízzel, kissé langyosan.

Milyen gyakran kell használni egy ilyen maszkot?

Hetente kétszer és nem több, ez a maszk nagyon táplálja a hajat.

A joghurt-tojás maszk hatása a hajra:

A tojások fehérjékben gazdagok, amelyek konstruktívan és táplálóan hatnak a hajra. A kefirinsavak megtisztítják a pórusokat, és megkönnyítik a szőrszálak növekedését. Ez a maszk gondoskodás és táplálkozás.

Hajmaszk banán és joghurt telítettséggel és ragyogással

Szükséged lesz:

 • egész banán (érett)
 • 2 evőkanál joghurt (evőkanál)
 • méz 3 teáskanál
 • citromlé (egy evőkanál egy egész banánhoz, egy teáskanál a feléhez)

Maszk ideje:

Hogyan készítsünk joghurtos banán hajmaszkot?

 1. A banánt pépesre törjük, hogy ne maradjanak darabok;
 2. Adja hozzá az összes felsorolt ​​összetevőt a banánpüréhez a receptben szereplő méréseknek megfelelően. Pépes keveréket kell készítenie;
 3. Terjessze a maszkot az összes haj áztatásához.
 4. Hagyja 25-30 percig ázni.
 5. Mossa meg a haját a szokásos módon.

Milyen gyakran kell csinálni a maszkot?

Maszk heti 2 alkalommal történő használatra.

A banán és a méz a maszkban, joghurttal vagy tejföllel kombinálva extra táplálja a hajat, a fejbőr tisztítására is irányul. Egészségesen, fényesen és engedelmesen tartja a hajat és a fejbőrt.

Hajmaszk joghurt alapon olívaolajjal

Készülj fel a maszkra:

 • olívaolaj és citromlé egy evőkanálban;
 • joghurt egy csésze;
 • 2 csésze víz

A haj expozíciójának időtartama:

A házi kefir maszk használata:

 1. Kombinálja a joghurtot és az olívaolajat;
 2. Víz citromlével;
 3. Mossa meg a haját, nyomja ki a felesleges vizet a hajából;
 4. Először citromlével vízzel kenje a hajat és a fejbőrt, tisztítsa meg a hajat, hagyja 5 percig, ne öblítse le citromos vízzel, kefir és olaj keverékét tegye a tetejére;
 5. Öblítse le a maszkot samponnal, ne forró vízzel.

Milyen gyakran kell csinálni ezt a maszkot?

Maszk használatra hetente 2-3 alkalommal.

Mi a hatása az olívaolaj maszknak?

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a hajat megtisztítják a maszk alkalmazása előtt, a táplálék-összetevők mélyebben behatolnak a haj szerkezetébe, és megvédik őket a ridegségtől, a citromlé + kefir-savak kiszárítják a fejbőrt, ez segít a korpásodásban (ha nincs korpásodás, akkor ezt a módszert a korpásodás megelőzésére használják). Ennek a maszknak kettős hatása van, mint egy maszknak és balzsamnak - tisztító és egészségesebb haj.

A mézes és joghurtos hajmaszk segít az olajosodásban

Készülj fel a maszkra:

 • Fél csésze joghurt
 • méz és almaecet (egy-egy teáskanál);
 • száraz haj esetén ezen kívül használjon fél banánt, zsíros hajra 100 grammot. eper.

Tartási idő:

Hogyan kell használni a mézet és a kefirt a hajhoz:

 1. Keverje össze az összetevőket, hogy sima paszta legyen;
 2. Kezdje teljesen minden hajon;
 3. Hagyja a mézes joghurtot 30 percig működni;
 4. Mossa meg a haját vízzel és samponnal.

Milyen gyakran kell maszkot használni?

Hetente kétszer ennél a maszknál több mint elég.

A maszk hatása mézzel és joghurttal

A házi joghurtos és mézes hajmaszk ellenőrzi az olajtermelést a fejbőrön, és így segít elkerülni az eltömődött tüszőket. Ezekkel az összetevőkkel az egészségesebb haj minden típusú haj számára garantált.

Hajmaszk aloe verával és joghurttal

Főzéshez főzzön:

 • aloe vera gél (zselés);
 • 2 evőkanál joghurt és olívaolaj;
 • mézes kanál evőkanál

Időtartam:

Alkalmazási mód:

 1. Csak keverj mindent homogén masszává;
 2. Masszírozza a maszkot és folytassa a masszázst az alkalmazás után 5 percig;
 3. A készítmény felhordása után adjon 45 percet;
 4. Mosd meg a hajad.

Milyen gyakran kell joghurt-aloe maszkot használni?

Heti 3-szor elég lesz.

A maszk joghurt + aloe hatása a hajra:

Az Aloe Vera magas aminosav- és fehérjetartalmú. Antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik a korpásodás és a száraz fejbőr elleni küzdelemben is. A sérült szőrszálak szerkezete megtelik, és teljes értékűvé, engedelmessé, megjelenésükben és belülről meggyógyulnak..

Avokádó és joghurt maszk hajhoz, amely egészségesebb hajat igényel

Szükséges összetevők:

 • joghurt (teljes csésze);
 • fél avokádó;
 • 2 evőkanál méz és olaj (olíva).

Időtartam:

Hogyan készítse el a maszkot otthon:

 1. Pépesítsük az avokádót, hogy ne maradjon csomó, majd keverjük össze a többi hozzávalót;
 2. A hatás javítása érdekében egyenes vonalban alkalmazza a maszkot;
 3. A maszkot teljesen a bőrtől a végéig alkalmazzák;
 4. Hagyja 30 percig ázni, majd mossa le samponnal.

Milyen gyakran kell használni a joghurt alapú avokádó maszkot?

Száraz haj esetén hetente egyszer alkalmazza a maszkot, normál hajtípus esetén kéthetente egyszer.

Miért hatékony ez a maszk?

Az avokádó gazdag aminosavakban és E-vitaminban helyreállítja a fejbőr egészséges állapotát, megoldja a lassú hajnövekedés problémáját. Használhatja a maszkot balzsamként, tökéletes. Ez a maszk arany a hajápoláshoz, hatása táplálja és gazdagítja.

Joghurt Curry levelek hajmaszk

Készülj fel neki:

 • joghurt csésze nagyságban;
 • egy marék curry levél, lehetőleg friss (ha friss leveleket nem lehet beszerezni, használjon szárazból készült főzetet. Öntsön forró vizet egy fél csésze száraz levélre egy teljes csésze vízben, és hagyja főni)

Maszk időtartama:

Hogyan készítsünk maszkot:

 1. Mossa meg és aprítsa fel nagyon finomra a curry leveleket (ne feledje a húslevest, ha nincs levele);
 2. Keverje össze az apróra vágott leveleket egy pohár joghurttal;
 3. Kezelje a hajat joghurtos kompozícióval;
 4. Tartsa a maszk összetételét 25-30 percig. Ezután először langyos vízzel, majd vízzel és samponnal öblítse le.

Gyakran kell curry maszkot csinálni a hajához??

A haj növekedésének stimulálása érdekében a maszkot hetente egyszer használják.

Mi a hatása egy curry hajmaszknak?

A curry levelek a béta-karotin forrása a hajnak, amely segíthet a hajhullás enyhítésében és a növekedés elősegítésében. Ez a kompozíció kitölti a haj üregét, erősíti a szín fényességét, erősebbé és vastagabbá teszi, miközben felgyorsítja a növekedést..

Hajmaszk joghurttal és kókusztejjel

Készülj fel a maszkra:

 • egy csésze kókusztej;
 • fél pohár joghurt;
 • kámforolaj (2 evőkanál).

A maszk időtartama idővel:

Alkalmazási mód:

 1. Keverje össze az összes hozzávalót egy teljes kompozícióba;
 2. A kompozíciónak teljesen el kell fednie a fejbőrt és a hajat;
 3. Hagyja hatni egy vagy két órán át (normál haj 2, száraz 1);
 4. Mossa meg a haját samponnal.

Milyen gyakran készíthet kókusztejet és joghurt maszkot

Maszk hetente egyszer használható.

Ennek a hajmaszknak a hatása

A kókusztej gazdagsága vitaminok és zsírsavak. A maszk tápanyagokkal látja el a fejbőrt és a hajat. Táplálja a hajat, kezelje összetevőivel a szárazságot és a károsodást.

Görögszéna és joghurt - hajmaszk

Szükséges hozzá:

 • joghurt (csésze);
 • görögszéna mag (4 evőkanál).

Mennyit kell tartani a maszkot a haján:

Maszk főzése görögszéjjel:

 1. Öntsön forró vizet a görögszéna magjára, a magokat vízzel kell lefedni, nem is kicsit;
 2. Reggel őrölje le a magokat, és keverje össze joghurttal, hagyja, hogy a görögszéna 7 percig joghurtban üljön;
 3. Alkalmazza a kompozíciót teljesen a hajra;
 4. Hagyja hatni fél órán át, öblítse le meleg vízzel.

Használjon görögszéna paszta alapú hajmaszkot

Ismételje meg a maszkot hetente 2 alkalommal.

A görögszéna hajmaszk előnyei:

A görögszéna az egyik legjobb természetes hajtisztító. Ha a kozmetikumok után gyorsan újra kell tennie az egészséges hajat, a görögszéna maszkok a leghatékonyabb hajgyógyszerek.

Citromos joghurt hajmaszk

Használjon főzéshez:

 • joghurt (4 evőkanál);
 • citromlé (2 teáskanál);
 • méz (teáskanál).

Maszk tartási ideje:

Hogyan készítsünk maszkot?

 1. Az Ön feladata, hogy az összes hozzávalót egyetlen keverékbe keverje;
 2. Ossza el mindezt a haján és a fején;
 3. Hagyja, hogy a maszk 20-30 percig üljön a haján.

Milyen gyakran kell maszkot használni citromlével és kefirrel a hajhoz:

Maszk hetente egyszer használható.

A citromlé és a joghurt maszk előnyei a haj számára:

Egyszerű, hatékony maszk otthoni használatra, megnyugtatja a fejbőrt, zsírtalanítja. Segítségével a felesleges faggyú felszabadulása normalizálódik. A haj rugalmasságot és puhaságot kap.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hajnövekedést aktiváló tonik Estel Otium Unique 100 ml

Erősíti a hajat a gyökérhagymák táplálásával és erősítésével. Használja az Egyedülálló sampon hajnövesztő aktivátorralKapcsolódó termékekSampon peeling korpásodáshoz Estel Otium Unique 250 mlEltávolítja a korpát, blokkolja annak megismétlődését.

5 szokás, amelyek rendetlenné teszik a hajad

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, amikor nem volt időm hajat mosni. A vizet kikapcsolták, a Merkúr retrográd történt. Teljesen más kérdés, amikor a hajad közelebb kerül a vacsorához, bár reggel alaposan megmostad.