Legfontosabb / Kiemelés

Hajfestés holdnaptár - melyik napot válassza?

Kiemelés

Úgy gondolják, hogy a jó napon történő hajfestés nemcsak sokáig megőrzi az árnyékot, hanem jobbá is változtatja a nő életét. Hogyan válasszunk egy jó napot egy szépségszalon látogatásához? Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy a holdnapi naptár szerint kell eljárni. Véleményük szerint a nap jellege és az emberre gyakorolt ​​hatása nagyban függ attól, hogy a Hold melyik szakaszban van, és az állatöv melyik jele irányítja ezt a napot..

Mikor jobb festeni a haját?

A színezés számára a legkedvezőbb időszak azok a napok, amikor a hold növekvő fázisban van. Ebben az időben az éjszakai csillag egyre erősebbé válik, ami azt jelenti, hogy a megjelenéssel kapcsolatos bármilyen változás és kísérlet előnyös lesz. Sőt, ebben az időszakban a test erősebbé és befogadóbbá válik, ami azt jelenti, hogy a pigment jobban felszívódik és hosszú ideig megőrzi eredeti színét..

Azok az időszakok, amikor a Hold a Szűz és Oroszlán állatöv jeleiben van, szintén jóak a hajfestésre. A kép és a frizura megváltoztatása manapság szerencsét és pénzt vonz.

A fogyó holdon nem ajánlott fodrászhoz menni - a festék gyorsan lemosódik, a haj unalmas és törékeny lesz. Telihold idején bármilyen szalonkezelés negatívan befolyásolhatja az egészséget és az érzelmi jólétet. A fogyó hold fázisában szintén nem ajánlott a kép megváltoztatása - a megjelenés változásai kudarcokat és üres házimunkákat vonzanak.

Azok az időszakok, amikor a Hold a Halakban és a Rákban van, szintén balszerencsés napoknak számítanak - ebben az időszakban a hajjal végzett bármilyen manipuláció veszteségeket és felesleges pénzügyi kiadásokat von maga után.

Megnézzük a holdnaptárat (utasítások)

A jó nap kiválasztásakor ajánlott figyelni a holdnap jellegére. Vannak napok, amikor kategorikusan lehetetlen festeni a haját - ilyen napokon az egészségi állapot romolhat. Milyen napokon a festés nem károsítja az egészséget és a hajat, éppen ellenkezőleg, szerencsét vonz, és fényessé és stílusossá teszi a képet?

Először meg kell látnod, hogy most mi a holdnap. Ehhez meg kell nyitnia bármely holdnaptárat, például ezen a webhelyen. Felhívjuk figyelmét, hogy az időt Moszkva jelzi!

  Az 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 és 8 holdnapot sikeresnek tekintik a hajfestés szempontjából. A haj hajlékonyabb és kezelhetőbb lesz, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen manipulációt hajtson végre vele. Ráadásul manapság a fodrászhoz járás erősíti a személyes energiát, növeli az önbizalmat és szerencsét vonz..

9 holdnap nem alkalmas hajfestésre. Ennek a napnak az összetett energiája vonzza a kudarcokat, és nem leszel elégedett új képeddel..

A holdnaptár 10 és 11 napja kedvezőtlen a színezés szempontjából. Ebben az időszakban az energiaszint csökkenése valószínű, ami rossz közérzethez és migrénhez vezethet.

A holdnaptár 12., 13., 14. és 15. napja sikeresnek tekinthető. Az egyetlen szabály az, hogy manapság nem ajánlott enyhíteni..

A 16. és 17. holdnapon nyugodtan elmehet a fodrászhoz. Ez az időszak nem tesz semmi rosszat. A hajfestés semleges napja.

A 18., 19., 20., 21. és 22. holdnapon az egészségi állapot kissé megrendülhet. Tehát ilyenkor nem szabad szépségszalonokat látogatnia..

23 holdnap nem jelent semmi veszélyeset. Bármilyen szalon eljárás elvégezhető.

A 24, 25, 26 és 27 holdnap kedvezőtlen a hajfestés szempontjából. Hajproblémák merülhetnek fel a fodrászhoz forduláskor - törékenyek, szárazak és kidőlni kezdenek.

 • A 28., 29. és 30. holdnapokon szintén ajánlatos elkerülni a hajszálakkal történő bármilyen eljárást. A legjobb dolog a haj szerkezetének helyreállítása vagy egy wellness-maszk készítése..
 • Ha a holdnaptár szerint választasz egy jó napot a festéshez, akkor nemcsak a hajad egészséges marad, hanem a karakter pozitív tulajdonságait is javítja, és szerencsét vonz az üzleti életben..

  Tippek

  Számos jel utal arra, hogy kiválaszthatja a megfelelő napot a stylist meglátogatásához. A hajváltás és a hajfestés a legjobb jó hangulatban. Nem szabad szakemberhez fordulnia, ha rosszul érzi magát vagy negatív érzelmeket érez. Úgy gondolják, hogy negatív energiája a festékkel együtt felszívódik a hajba..

  A terhesség alatt nem festheti a haját, különben károsíthatja a babát. Ennek a jelnek megvan a maga tudományos alapja. A festékben lévő vegyszerek allergiát válthatnak ki a gyermekben. Szakértők szerint azonban a hajfestés csak az első trimeszterben ajánlott, mivel ebben az időben a baba szervei kialakulnak.

  A menstruáció alatt nem szabad hajat festenie. Először is, előfordulhat, hogy a festék nem gyökerezik a hajon. Másodszor, a festési eredmény teljesen más lehet. A menstruáció alatt sok olyan folyamat lép fel a nő testében, amelyek megakadályozzák a festék rögzülését.

  Jelek a hét napja szerint

  Úgy gondolják, hogy a festés eredménye és a haj egészségi állapota a hét napjától, valamint a holdfázistól függ. A hét minden napját egy bizonyos bolygó befolyásolja, amely meghatározza a nap természetét..

   A hétfő nehéz nap, de nem egy szépségszalonba való kiránduláshoz. Szeretne megszabadulni a rossz gondolatoktól, a rossz hangulattól és a bosszantó problémáktól? Menj a festéshez. Ezt a napot a Hold uralja, amely kézen fogva söpri el minden bajodat! De csak ki kell festenie magát, vagy színezésre kell kérnie egy kedvesét, mivel a fodrász energiája károsíthatja érzelmi állapotát.

  Kedden a Mars pártfogolja. Lehet, hogy ezen a napon a festési eredmény nem felel meg Önnek. Ezenkívül a szépségszalon új megjelenésével együtt eltávolítja a rossz hangulatot és az agresszív hozzáállást, amely hosszú ideig fennmarad..

  Szerda a Merkúr napja. Szép nap a hajfestéshez. Képes lesz új érdekes embereket vonzani az életébe, valamint rengeteg új dolgot megtudhat. A hét közepén a hajfestés is pozitívabb és kimenőbb emberré válik..

  A Jupiter csütörtökön uralkodik. A hajfestés ezen a napon elősegíti az űr támogatását a karrierben, valamint megoldja a sürgető problémákat és hozzájárul pénzügyi helyzetének javításához..

  Péntek a Vénusz, a szépség és a szeretet bolygójának napja. Talán ez a legalkalmasabb nap a képváltásra. A szalon látogatása jobbá fogja változtatni az életét, még nőiesebbé, vonzóbbá tenni a férfiak számára és pozitív érzelmeket kelt..

  Szombaton nem szabad festeni a haját, mivel a Szaturnusz, egy összetett és ellentmondásos bolygó pártfogolja ezt a napot. A színezés új problémákat, rossz hangulatot vonz és bezárkózik..

 • A Nap vasárnap uralkodik. A hét utolsó napjának szalonkezelései minden szempontból kedvezőtlenek. Elijesztheti a szerencsét és a szerencsét.
 • Javasoljuk, hogy nézze meg a videót - „Mikor kell levágni és festeni a haját. Holdnaptár ":

  A hajvágás holdnaptára a mai napra

  2020. június 18
  Fogyó Hold
  Napkelte ↑ 2:26Napnyugta ↓ 18:07a nap folyamán 11% -ról 6% -ra változik
  Holdnap
  Holdfázis
  Hold egy jelben
  állatöv
  ♉ Bika jegyben
  A hét napjacsütörtök

  Legkedvezőbb nap. Ideális bármilyen hosszúságú kísérlethez. Az új hajvágás remek hangulatot kölcsönöz és bevételt vonz. A színváltozás jótékony hatással lesz a másokkal való kommunikációra és az érzelmi háttérre. A frizurákhoz válassza a divatos megjelenést stílus nélkül. A göndör sokáig fog tartani.

  Hold hatása 2020. június 18

  Holdnap

  27 holdnap az ideális alkalom a fodrász meglátogatására. A fodrász pozitív hatással lesz a közérzetre és javítja a másokkal való kapcsolatokat..

  Ez egy jó alkalom a hajfestésre. Frissítheti a megszokott színt, vagy új fényes árnyalatot választhat. A színezés növeli az önbizalmat és pozitív érzetet kölcsönöz.

  Ezen a napon megengedett bármilyen frizura vagy perm. Ajánlatos valami újat és rendkívülit kipróbálni.

  Csökkenő hold (4 fázis)

  A negyedik holdfázis alatti hajvágás megerősíti a gyökereket és megakadályozza a hajhullást, de lassítja azok növekedését. Ebben az időszakban a haj festésekor kísérletezhet a színnel, mivel a festék nem fog sokáig tartani..

  Hold a Bikában

  A Hold a Bikában jó alkalom a fodrász megváltoztatására vagy a végek levágására. Meggyógyítja a hajad, önbizalmat ad és javítja a másokkal való kapcsolatokat..

  A hajfestés előnyös lesz. Bármely kiválasztott szín működni fog. Kísérletezhet és könnyítheti a haját. Az ősz haj jól fog menni.

  Javasoljuk, hogy szánjon időt arra, hogy egészséges legyen a haja. Ehhez nem kell szalonba látogatnia, otthon készíthet feszesítő maszkot.

  csütörtök

  Csütörtök jó nap a fodrász látogatásához. Egy új hajvágás szerencsét hoz, javítja az emberekkel való kapcsolatokat.

  A mai fodrász holdnaptár segít megtudni, mennyire előnyös ezen a napon levágni a haját, megváltoztatni a színét, megváltoztatni a frizuráját, göndörödni és egészségügyi eljárásokat végezni. Elmondja, hogy milyen hajkísérletek vezetnek ebben az időszakban. A fodrásznaptár figyelembe veszi a holdnap, a holdfázis, a hold helyzetét az állatöv csillagképéhez viszonyítva, a hét napjának egészségre és a hajnövekedésre gyakorolt ​​hatását..

  Kedvező nap kiválasztása a fodrászhoz: a haj festésének szabályai a holdnaptár szerint

  Van egy vélemény, hogy a hajfestés egy jól megválasztott napon nemcsak gazdag színt képes hosszú ideig fenntartani, hanem jó híreket is hozhat az új frizura tulajdonosának. Az asztrológusoknak javasoljuk, hogy hallgassák meg a holdnap naptárát. A nap jellege és az emberre gyakorolt ​​hatása attól függ, hogy a hold melyik szakaszban van, és az állatöv melyik jele irányítja az adott napot..

  Hajfestés az ezoterika szempontjából

  A varázsszakértők úgy vélik, hogy a kép radikális megváltoztatásával az ember őrangyalai szem elől téveszthetik. Ha a haj színe egyszerre több tónussal sötétebb, akkor annak a tulajdonosát fenyegeti a veszély, hogy valaki más életét kezdi élni..

  Ne felejtsd el, hogy a képeddel végzett bármilyen manipuláció felesleges következményekhez vezethet. A festés mindenesetre hatással lesz a sorsra, és arra, hogy ez hogyan függ az embertől.

  A szőkéket nyitottság és gondatlanság jellemzi. Ezt az árnyékot a Merkúr uralja, amely teljesen megcáfolja a világos haj tulajdonosainak butaságának mítoszát. Ennek a bolygónak a hatása alatt a szocialitás és a kíváncsiság nyilvánul meg. Ha könnyít a haján, az segít megoldani a világra találás problémáit, hozzájárul a célok eléréséhez és az önfejlesztéshez..

  A barnák jellemző vonásai: rugalmasság, képesség, hogy kiálljanak önmagukért és képesek vállalni a felelősséget az önálló döntésekért. A sötét szín a Plútó hatalmában van, amelynek hatása alatt a férfiasság és a szívósság megnyilvánul. A sötét hajú emberek inkább a nyugodt légkört kedvelik, és mindig készen állnak arra, hogy "a mennyből a földre hozzák" a közelgő konfliktus kezdeményezőjét.

  A Plútó azonban képes arra is, hogy negatív tulajdonságokat ébresszen fel: túlságosan kontrollálni fogja szeretteinek cselekedeteit, és féltékeny lesz rájuk más emberek iránt. Mindig próbáld kordában tartani az érzelmeidet.

  A nap uralja a vörös hajszínt, ami lehetőséget ad tulajdonosainak, hogy sok fényt bocsássanak ki maguk körül. Ritkán érzik magányosnak magukat, mert az ilyen emberekkel való kommunikáció öröm..

  A Nap hatása fokozza a felelősségtudatot, ami jól tükröződik mind a szakmai karrierben, mind a személyes életben. Ha úgy dönt, hogy csatlakozik a vörös hajúak számához, ne feledkezzen meg a Nap rossz hatásáról. A vörös hajú embereknek gyakran vannak olyan jellegzetességeik, mint az önzés és a büszkeség. Próbáld elkerülni a konfliktusokat a körülötted lévő emberekkel.

  Ezoterikusok általános ajánlásai

  Ne felejtsük el, hogy az a személy, aki haját fest, ebben a pillanatban megváltoztatja a biomezőjét is. Válassz egy vidám mestert, akkor az életed jobbra fog változni. Minél idősebb a fodrász, annál erősebben befolyásolja annak a személynek a sorsát, akinek a szolgáltatást nyújtják.

  A legjobb, ha a hajfestéshez hasonló korú mesterhez fordul. Nem festheted magad: ilyen cselekedettel deformálhatod a saját biomeződet, amelyet aztán nehéz kijavítani.

  Célszerű, hogy a fején lévő szőrrel végzett manipulációkat azonos nemű személy végezze. Amikor az ügyfél valaki másra bízza a haját, könnyen enged valaki más befolyásának. Az asztrális és mentális biológia megváltozik a hajkezelés során.

  Mikor jobb festeni?

  Az égitest a következő lépéseket teszi meg: újhold, növekvő hold, telihold és fogyó hold. Az újhold a hajszín megváltoztatásának semleges időszaka, amely ebben az időszakban különösen gyengül.

  Ha festést fog végezni, akkor jobb, ha a kímélő lehetőséget választja, vagy csak színezi a gyökereket. A festési eljárást olyan napokon kell gyakorolni, amikor a hold növekvő szakaszában van. Minden megjelenésbeli változás sikeres lesz: ebben az időszakban az éjszakai csillag erősödni kezd.

  A test fogékonyabbá válik a behatásokra, ami azt jelenti, hogy a pigment jobban felszívódik, és hosszú ideig megtarthatja színét. A telihold hajfestés csak akkor hoz jó eredményeket, ha úgy dönt, hogy jelentősen megváltoztatja a képét: végezzen komplex permet, vagy festse zöldre a haját.

  Ha fogyó holdon megy egy szépségszalonba, semmi jó nem lesz belőle. A haj fénytelenné és élettelenné válik, és a festék néhány zuhanyozás után lemosódik. A kudarcok és az üres házimunkák vonzásának valószínűsége nem kizárt..

  Az állatöv jeleinek hatása

  Válasszon napokat a színezéshez, amikor a hold a Szűz és Oroszlán állatövben található. Megváltozik, és vonzza a monetáris vagyont. A szerelem nem fog elhaladni melletted.

  Ha a Hold a Halakban vagy a Rákban található, akkor jobb, ha a legközelebbi dolgok listájából áthúzza egy gyönyörű frizura kirándulását. Ellenkező esetben a veszteségek és a felesleges pénzügyi kiadások nem kerülhetők el..

  Ha a Holdat Kos irányítja, akkor ez a színezés szempontjából kedvezőtlen időszak. Az eljárás után az immunitás gyengül és a betegségek kockázata nő.

  A Hold helyzetét a Bakban tartják a legkedvezőbb időpontnak a fodrászatba járáshoz és a színező eljárásokhoz. A haj tele van erővel és a jövőben jól növekszik. A szín pedig tartós és telített.

  A Hold az Ikrekben és a Mérlegben segít komplex színezésben, növeli a haj növekedését. Az új haj azonban nem mindig lesz vastag és kezelhető. A Skorpió holdja alattomos: javíthatja és ronthatja a személyes életet és az ellenkező nemű partnerekkel fennálló kapcsolatokat. Bízzon az érzéseiben.

  A nyilas hold elősegíti az előmenetelt, elősegíti a társadalom elismerését és tiszteletét. A Hold a Vízöntőben rendkívül kedvezőtlen helyzetnek számít a hajszín megváltoztatása szempontjából.

  Amit a holdnaptár mond?

  Ha választ egy napot egy stylist meglátogatásához, vegye figyelembe a holdnap jellegét. Minden nap más: némelyikben kategorikusan nem ajánlott festeni az egészség esetleges romlása miatt. Máskor a haj manipulációja nem károsítja a nők egészségét, de csak szerencsét hoz a szép nem életébe.

  Megfelelő nap kiválasztásához használjon bármilyen holdnaptárt. Az ezoterikusok az első - nyolcadik holdnapot kedvezőnek tartják a hajfestés szempontjából.

  A hajszínezés az ötödik holdnapon a felhalmozott tőke feltöltéséhez vezet; nyolcadikán pedig hosszú életéveket és napos hangulatot kölcsönöz neked. Ne tervezze a haj festését a kilencedik holdnapon. A negatív energia kudarchoz és betegséghez vezet.

  A tizedik és tizenegyedik napon szintén nem ajánlott a hajfestés gyakorlása. Ebben az időszakban a fejfedő energiaszintje csökken, ennek következtében krónikus fájdalom és betegségek jelennek meg..

  A tizenhatodik és tizenhetedik holdnapon nyugodtan menjen a fodrászhoz. Az ezoterika ezen időszakát a színezés szempontjából semlegesnek tekintik. Semmi rossz nem fog történni.

  A tizennyolcadik - huszonkettedik holdnap időintervallumában az egészség krónikus betegségekkel emlékeztethet önmagára. A fodrászhoz most biztosan nem érdemes ellátogatni..

  Bármilyen eljárást hajszállal hajthat végre a huszonharmadik holdnapon. Az új színezés gyönyörű arcszínt kölcsönöz.

  A furcsa, hajszálas esetek huszonnegyediktől huszonhetedik holdnapig kísértenek egy nőt. A haj kiszárad, és elkezd haját hullatni. A szemmel kapcsolatos betegségek súlyosbodása és a látás romlása lehetséges.

  Ha a huszonnyolcadik - harmincadik holdnap szerepel a naptárban, akkor jobb, ha készítünk egészségügyi maszkot vagy hajkezelünk. A festési eljárás most nem ajánlott.

  Kapcsolódó videók

  Arról, hogy mikor érdemes jobban festeni és levágni a hajad a videóban:

  A "ruhák találkoznak" kifejezés soha nem veszíti el jelentőségét. Az erkölcsi értékek és a belső világ fogalmát nem törölték, de az ember első benyomása bizonyos nyomot hagy a további kommunikációban.

  A nőknek gondoskodniuk kell a hajuk megfelelő színéről és egészséges megjelenéséről. A holdnaptár pedig segít elkerülni a kellemetlen meglepetéseket.

  Hajfestés holdnaptár: gyakorlati tanácsok a hét napjára

  Mikor van a legjobb idő a haj festésére?

  A holdhajszínező naptár segíti az eljárást??

  Mit kell irányítani, hogy a megjelenés változása pozitív változásokat hozzon az életben?

  A cikkből megismerheti ezt és más titkokat.

  A haj színezése és vágása a holdnaptár szerint

  Úgy vélték, hogy a fürtök és más kozmetikai eljárások vágásának vagy festésének sikere örök társunktól - a Holdtól - függhet..

  A holdnaptárat sok olyan nő használja, aki szépségszalonok látogatását vagy otthoni kozmetikai manipulációkat tervezi meglátogatni, a holdfázisok rendszeres megváltoztatása különféle módon befolyásolhatja egészségünket és szépségünket, különös módon hat számos földi folyamatra.

  Ha hallgat a hiedelmekre, akkor a legsikeresebb változások akkor érik el a nőt, ha az első és a második holdfázis során megváltoztatta a megjelenését. Közvetlenül a telihold után jönnek, annak növekedése idején. A holdnaptárra akkor figyeltek, amikor a gyereket először kivágták. Úgy gondolták, hogy az első hajvágás egész jövőbeli sorsára kihat..

  Mikor kell festeni a haját a holdnaptár szerint

  Vannak, akik nevetségesnek tartják, ha a holdnaptárnak megfelelően festik a hajukat..

  De az elmúlt évszázadok szépségei tudták, hogy a természet szeszélyeit figyelembe véve javíthatja a fürtöket és a bőrt..

  Kételkedhetsz benne, nem tudod elhinni, de mindenki szeretné ellenőrizni az információkat.

  , napokon keresztül festve a haját, kiváló eredményt érhet el a kozmetikai átalakulásoktól, gazdagabbá válhat, sikert érhet el karrierjében, kreatív ötleteket valósíthat meg.

  Vessen egy pillantást néhány irányelvre:

  1. A holdnaptár 1. napján megengedett a haj festése, de használjon természetes gyógymódokat. Ha ezt megteszi, bónuszként megszerezheti az előmenetelt..
  2. A 2. napon festékhatású habok és habok segítségével festhet, ráadásul gazdagságot vonzhat.
  3. 3. napig nem használhat olyan termékeket, amelyek elszínezhetik a hajat.
  4. 4. nap - egyáltalán nem kísérletezhet a megjelenésével.
  5. A holdnaptár 5. napján megvilágíthatod a hajad, ettől egészségesebb lesz..
  6. A 6. napon nem festheti a fürtöket.
  7. A 7. nap a kardinális megjelenés egyik legkedvezőbb napja. A szexualitás növelhető.
  8. A 8. napon le kell mondania a festésről, különben kockáztathatja karrierjét.
  9. A 9. nap a legalkalmasabb azok számára, akik szeretnék kipróbálni a szőke képet.
  10. 10 holdnapon hennával festheti a haját, erősítheti immunrendszerét és megnyerheti főnökét.
  11. A 11. nap gazdagságot mutat, ha a szálak színét arannyá változtatja.
  12. A 12. nap elősegíti a társadalmi sikert, ha természetes festékekkel fested a hajad.
  13. A 13. napon nem szabad megváltoztatnia a képét.
  14. A 14. napon a fürtöket lágy színezékekkel festheti..
  15. 15 és 16 holdnap - kedvező idő azok számára, akik barnává szeretnének válni.
  16. A világos és vörös árnyalatok ajánlott színei 17 és 18 napig.
  17. Ha a 19. napon festeni fogja a haját, akkor üzleti partnereket vonzhat.
  18. A 20. holdnapon jobb, ha nem érinti a haját.
  19. 21-23 holdnap - az az időszak, amikor érdemes előnyben részesíteni a világos árnyalatok természetes színeit.
  20. A haj sötétre festése a 24. napra elérheti a főnök figyelmét.
  21. A 25. napon jobb elkerülni a festést, különben konfliktusok léphetnek fel a munkahelyen.
  22. Ha 26 és 27 napig természetes festékekkel festi a szálakat, javíthatja a kommunikációs készségeket és szerencsét vonzhat.
  23. Kerülje a festést a 28. napon.
  24. Ha a 29. vagy 30. napon megváltoztatja a hajszínét, akkor pénzügyi kudarcot kockáztathat..

  Bízni vagy sem, mindenki döntse el. De érdekes lehet, hogy kipróbálja a személyes gyakorlatban..

  Sok terhes nő hisz a különböző jelekben, és megpróbálja nem kísérletezni a megjelenésével, miközben gyermeket hordoz. Festhetik és levághatják a hajat a terhes nők? Tudja meg az orvosok véleményét.

  A japán Lebel hajfesték használatáról itt találsz lányok véleményeket.

  Az alakformálás típusairól, az ilyen típusú színezés előnyeiről és hátrányairól lásd ezt a cikket: https://hairs-club.ru/okrashivanie/tonirovanie/volos-otzyvy.html. A lányok véleménye az eljárásról.

  Gyakorlati tanácsok

  Festeni és levágni kell a haját a növekvő holdon.

  Ebben az időszakban a haj készen áll a festékeknek való kitettségre. A színe élénk, telített és tartós lesz.

  Az összes hajkezelés legkedvezőbb ideje, amikor a Hold Szűz van.

  Ebben az időszakban festheti a haját, hajvágást, laminálást, maszkot és más wellness eljárásokat végezhet. Nem kell festenie a haját abban az időszakban, amikor a Hold a Halak, Rák, Kos jeleiben van. Kiprovokálhatja a haj szerkezetét, törékennyé, szemtelenné válnak.

  Mint minden eljárás előtt, konzultáció folyik egy fodrásznál, meghallgathatja a Hold-naptár ajánlásait is.

  A hét napjai

  Érdemes ezt korrelálni a születésnapdal a váratlan eredmények elkerülése érdekében..

  Gondolja át, mikor jobb festeni a haját, és mikor kell a hét napjain teljesen tartózkodnia az eljárástól:

  • A hétfő a Hold égisze alatt áll. Ha hétfőn fested a hajad, megszabadulhatsz a negatív érzelmektől és a rossz hangulattól. De ha születésnapod szerda, vasárnap vagy kedd, akkor ne ezt a napot válaszd a hajfestéshez..
  • Kedd a Mars napja. Ha nem hétfőn vagy pénteken születtél, akkor ez a hajfestésre választott nap aktivitást, lendületet és energiát tölt fel..
  • Szerdán a Föld minden folyamatát a Merkúr irányítja. Az ezen a napon végzett festés erősíti az idegrendszer és az emlékezet állapotát, de a csütörtökön születetteknek nem.
  • A csütörtökön pártfogoló Jupiter hozzájárul a jóléthez és a népszerűséghez. Közeli rokonokkal képes lesz megoldani a problémákat. A szerdán születetteknek kerülniük kell a megjelenés változását ezen a napon..
  • A Vénusz a péntek védőszentje. Az ezen a napon végzett festés új ismeretségeket és szerelmi kalandot hoz, de a kedden születetteknek nem.
  • A szombati színezés a Szaturnusz hatására megváltoztatja a haj, az egész test állapotát. A szombati fodrász kerülése jobb annak, aki vasárnap született.
  • A Nap vasárnap uralkodik. Vasárnap nem ajánlott festeni és levágni a haját. Úgy gondolják, hogy ha nem hallgat erre, akkor megsértheti a szerencséjét..

  Ha meghallgatja, mit javasol a holdnaptár, akkor megjelenésének átalakulásával befolyásolhatja sorsát..

  annak érdekében, hogy a színes fürtök egészségesek és szépek maradjanak, hogy a szín a lehető leghosszabb ideig tartson, pénzeszközöket kell használnia. A színes haj gondozása otthon: az ápolás, a mosás és a hajformázás szabályai, az alapvető ajánlások olvashatók.

  Érdekelheti az új Nexxt hajfesték. Olvassa el a lányok véleményét a színezésről ebben az anyagban.

  Hajfestés holdnaptár

  Ne felejtse el használni a Holdnaptár tippjeit, hogy megtalálja a megfelelő pillanatot a haj színezéséhez.

  A hajad színezésének legjobb ideje a növekvő hold. És ez nem meglepő - amikor a Hold felhalmozza erejét, az emberi test könnyen felszív mindent. Ezért ebben az időszakban a hajad könnyen elfogadja a festékeket, és sokáig ragyog..

  De ne feledkezzünk meg az állatöv jeleiről sem!

  A rákban vagy a halakban lévő Hold idején kerülje a fodrász látogatását, még akkor is, ha a Hold emelkedik, és fordítva, keresse fel őt a Hold idején Oroszlánban vagy Szűzben.

  A fogyó hold során a test meggyengül és megtisztul. Tehát, ha ilyenkor festeni akarja a haját, a festék nem szívódik fel.

  Természetesen megpróbálhatja, de a hatás gyenge lesz, és a festék hamarosan lemosódik. Ha saját színének megtalálásával kísérletez, akkor ez lehet a megfelelő alkalom..

  Ne feledkezzünk meg az állatövekről sem!

  Főbb holdnaptárak

  • Holdnaptár a mai napra
  • Holdnaptár a hétre
  • Holdnaptár egy hónapig
  • Érdekes

  Meditáció a mai napra

  Titkos tudás, szakrális zene

  Próbálja ki a halk zenét, használjon tömjéneket és gyertyákat, és hagyja, hogy a kántálás rezgése tisztítsa meg szobáját és belső terét.

  Énekelheti kedvenc mantráit.

  A nap fontos jellemzője a kommunikációs csatornák megnyitása, amelyek megismerhetik a fontos kérdéseket. E nap energiája lehetővé teheti a problémák megértését, az igazság, az emberek vagy a kellemetlen helyzetekből való kiutak meglátását..

  A 27. holdnap folyamán a Muladhara és a Vishudha csakrák aktívak

  Az álmokról

  a 27. holdnapon

  Ez az a nap, amikor nemcsak az álmok válnak valóra, hanem jeleket is adnak.

  Az álmok ezen a holdnapon intuitív ismereteket adhatnak, megértik más embereket és eseményeket. Megmutathatják a dolgok valódi természetét..

  Például, ha valakit hazaárulással gyanúsítanak, és arról álmodozol, hogy ő ment meg a tűztől, ez azt jelenti, hogy a gyanúja megalapozatlan, és ez a személy igazi barát, akkor megbízhat benne..

  De légy óvatos ezen álmok értelmezésében, lehet, hogy tévedsz, ezért jobb, ha olyan személlyel konzultálsz, aki jártas az álmok pszichológiájában..

  Kertészet ma

  Hold a Bikában

  A Bika napjai a növekvő energiával rendelkező Gyökerek napjai. Ez az egyik legtermékenyebb állatöv jel. Alkalmas minden típusú növény ültetésére.

  • növények, fák és cserjék ültetése és átültetése
  • kertek és cserjék metszése
  • földalatti kártevőirtás
  • megtermékenyítés

  Hajszínező holdnaptár 2020 júniusára

  Iratkozzon fel csoportjainkra:

  A nő szépségének és jólétének egyik fontos eleme a haj állapota. Annak érdekében, hogy ne károsítsa a frizura szépségét, és kedvező napokat válasszon a színezéshez, bízzon a 2020. júniusi holdnaptárban.

  Az emberek régóta észrevették, hogy a holdfázisok milyen erősen befolyásolják az emberi élet minden területét. Ez akkor történik, ha a sors, az egészség és a mentális jólét az égitestek közvetlen befolyása alatt áll.

  A hajszínezésre a legerősebb hatással a Hold horoszkópban van. Pozitív hatások láthatók a Bakból, a Bikából, az Oroszlánból és a Szűzből, valamint a Nyilasból. Kedvezőtlen jelek: Vízöntő, Kos, Rák, Halak.

  Minden hónapban egy égitest a növekedés és a hanyatlás fázisain megy keresztül. Ezen változások alapján összeállítják a holdállapotok részletes naptárát, amely tanácsokat ad az általános irányokról. A növekedési fázisban a festés sikeres, csökken - éppen ellenkezőleg, sikertelen. Az új és telihold külön figyelmet érdemel.

  A ciklusnapok számozása és a konkrét dátumok is fontosak. Lásd ebben a holdnaptárban, hogy a hónap melyik napján jobb festeni a hajad.

  Színezés holdnaptár június, válasszon kedvező napokat

  Kedvező napok a hajfestéshez 2020 júniusában nőknek és férfiaknak

  A naptárban azokat a napokat, amikor a legjobb a hajszín megváltoztatása vagy frissítése 2020 júniusában, zöld színnel és piros színnel jelölik, amikor a színváltoztatás nem ajánlott.

  Hajszínező holdnaptár 2020-ra

  Az ókorban észrevették a Hold emberi egészségre gyakorolt ​​hatását. A holdtest befolyásolja a folyékony környezetet, bizonyos változásokat okozva a testben. Barátommal azonban nem figyeltünk ezekre az információkra, megbízhatatlannak tartottuk őket. Aztán egy napon a barátom az első holdnapon fodrászhoz látogatott, amit később nagyon megbánt.

  Nem csak a haja nem festett, így egy hónappal később egy rivális miatt is szakított kedvesével. Most mindig ellenőrizzük a holdnapot a naptár szerint, hogy ne okozzunk bajt. Mit tanácsol a 2020-as holdfestő naptár? Nézzük meg részletesen ezt a kérdést. A holdfázisokat és azok jelentését az emberek számára is elmondom..

  Holdfázisok

  Előfizetőink számos kérése alapján pontos horoszkóp alkalmazást készítettünk mobiltelefonjára. Minden nap előrejelzések érkeznek a csillagjegyedre - lehetetlen kihagyni!
  Ingyenes letöltés: Napi Horoszkóp 2020 (elérhető Android rendszeren)

  Az asztrológusok 4 fázist különböztetnek meg, amelyek mindegyike egy hétig tart: kettő telihold előtt és kettő telihold után. A hónap elejétől a teliholdig a hold korongja megnő, majd fokozatosan csökkenni kezd. Körülbelül két napig a hold egyáltalán nem látható az égen - ezek az újhold napjai. Ezt követően a hónap vékony félholdja jelenik meg az égen - a hold kezd érkezni és hízni kezd.

  Jegyzet! Az újhold és a telihold különleges, átmeneti napoknak számít a holdnaptárban.

  Az újhold csak néhány óráig tart, ez az idő az egész folyó hónap energiaalapja. A test a lehető legnagyobb mértékben meggyengült, a megjelenésén nem szabad változtatni. Ezen a holdnapon fontos kidolgozni az aktuális hónap cselekvési tervét. Úgy gondolják, hogy minden, amit az első holdnapon fogantak, minden bizonnyal valóra válik a folyó hónapban..

  Megjegyzés: Ha a babát az első holdnapon levágják, a fiúk korán kopaszodnak, a lányoknak törékeny és vékony haja lesz. Vágja a babákat teliholdkor, vagy amikor a hold felkel.

  Az első holdnegyed a második napon kezdődik. A hónap sarlója még mindig nagyon vékony, de minden új nappal magabiztosan kezd megérkezni. Teliholdig a test hatalmas mennyiségű energiát kap, a hajjal végzett bármilyen manipuláció sikeres:

  • a fürtök jól festettek;
  • a hajvágás sikeres;
  • feszesítő és tápláló maszkok kiváló eredményt nyújtanak.

  A telihold három napja - 14, 15, 16 - erősen befolyásolja az ember mentális állapotát. Ebben az időszakban jobb, ha nem látogat el szépségszalonokat, mert kísértésbe eshet a kép radikális megváltoztatása. Teliholdkor egy barna átfestheti fürtjeit fehérre, amit aztán keserűen megbán. Ha azonban a megjelenés radikális megváltoztatásáról a telihold előtt döntöttek, akkor ebben az időben kell megtestesülnie a valóságban: a bátorság csak előnyös lesz.

  A fogyó hónapban rövid hajvágást végezhet, és nem aggódhat, hogy a szálak gyorsan vissza fognak nőni. A hold elhagyott napjain a hajat speciálisan levágják, ha hosszú ideig meg akarják javítani a frizurát. A fogyó holdon azonban nem tanácsos túl gyakran frizurázni: a hajhagymák nagyon meggyengülnek. Ebben az időszakban hasznosabb eljárásokat végrehajtani a hajgyökerek megerősítésére..

  Hajfestés

  A hajszín megváltoztatásának vagy frissítésének legjobb napjai azok a napok, amikor a holdkorong megnő. Ebben az időszakban a fürtök jól elnyelik a színezékeket, és kiváló minőségűek. A festék sokáig nem mossa le, és intenzív árnyalata van. Ezenkívül a test tele van erővel és energiával, pozitívan érzékeli a pozitív változásokat.

  Megjegyzés: Az érkező hónap napjai az Oroszlán és a Szűz csillagképekben nemcsak a fürtök festésére, hanem az anyagi siker vonzására is kedvezőek..

  A fürtök színezése a fogyó hónapban idő- és pénzpazarlás. A festék nagyon gyorsan lemosódik, és a hangulat romlik. A test energiacsökkenése negatívan befolyásolja a haj állapotát: festés után élettelennek és unalmasnak tűnik. De ez sem jelent problémát: a haj erősen eltörhet és kidőlhet, és a fürtök végei hasadni kezdenek.

  Jegyzet! A fogyó hold napjaiban bekövetkező változás megváltoztathatja az anyagi, kapcsolati és egészségügyi hátrányokat és problémákat..

  Jobban vigyázzon egészségére a haldokló holdon, és amint az újhold véget ér, nyugodtan menjen a stylisthoz és a fodrászhoz.

  Különösen kedvezőtlen hanyatlási napoknak tekintjük azokat az időszakokat, amikor a korong áthalad a Rák és a Halak jelein. Jobb ezt az időt a pihenésre vagy a kellemes tétlenségre fordítani, de a szépségszalon látogatása egyszerűen veszélyes. Mi történhet? A romlott hangulat garantált.

  A holdnapok jellemzői

  A tizenegyedik holdnapot egyszerűen a fodrász látogatására hozzák létre: a fodrász sikeres lesz, a színes fürtök sokáig megőrzik árnyékukat. Ezenkívül egy fodrász ebben az időszakban elősegíti a test egészségének javítását és még az élet meghosszabbítását is. Ha nem szereti a rövid hajvágást, az asztrológusok azt javasolják, hogy vágják le csak a haj végét..

  Megjegyzés: A hajvágás és a fürtök színezése a 11. holdnapon fokozza a varázst és a vonzerőt.

  Ezenkívül a hajszín és a hajvágás a 11. holdnapon pénzügyi sikert hoz, segít helyreállítani a sérült kapcsolatokat a kollégákkal és rokonokkal. A festék színe egyáltalán nem fontos: ízlés szerint bármilyen árnyalatot választhat.

  A hold második fázisa általában kedvező bármilyen hajszálas kísérlethez: pozitív energiát vonz az űrből. A fürtök festéke sokáig tart, a szálak gyorsan növekednek és vonzónak tűnnek. Ez az idő jó a haj és a bőr wellness kezelésére. A fodrász látogatásának legkedvezőbb napja az Oroszlán csillagkép holdja.

  Helyettesíthető-e a festés egyszerűen fehérítéssel vagy tonizálással? Természetesen lehet. Minden festékekkel és fehérítővel végzett munka előnyös lesz.

  A telihold a nők jólétének különleges ideje. Az érzelmek teljes erővel tárulnak fel; a psziché feszült, mint egy kifeszített húr. A holdfolyadékok hatalmas áramlatban áramlanak, és soha nem látott energiával töltik meg a nő egész testét. A hajszínezés ebben az időszakban a leghihetetlenebb eredményt hozza: a haj elnyeli a holdenergiát és hosszú ideig megőrzi.

  Ezenkívül a hold testének erőteljes energiaellátása megvédi a fürtöket a vegyi anyagok negatív hatásaitól. Ezért a telihold hajfestése biztonsági szempontból a legkívánatosabb. Teliholdkor szokás levágni a haját (vagy csak a fürtök végét), hogy azok sűrűek és egészségesek legyenek. A nők megfigyelései szerint a teliholdon levágott hajvégek megállnak.

  Jegyzet! A hold- és napfogyatkozás napján nem ajánlott festeni a haját..

  Az első l. e - ha mégis úgy dönt, hogy festeni fogja a haját ezen a bizonyos napon, akkor kizárólag természetes festékeket használjon - hennát, basmát, dióhéjat, tealeveleket.

  Második l.d. - ilyenkor a legjobb színezett samponokat, habokat és habokat használni. Hajfestés basmával (vagy más természetes gyógymódokkal) pénzügyi sikereket vonz.

  Harmadik l. - használhat festékeket, de nem halványíthatja a fürtöket és elszínezheti azokat. A természetes színezékek is jók..

  Negyedik ld - a jólét és a jó szerencse vonzása érdekében meg kell festenie fürtjeit természetes színnel vagy annak közelében. A kép radikális megváltoztatása nem ajánlott.

  Ötödik L. - biztonságosan könnyítheti a fürtöket.

  Hatodik l.d. - a fürtöket még természetes festékekkel sem lehet festeni. A hajnak pihennie kell.

  Hetedik l.d. - a kép megváltozása vonzza a szexuális sikereket. Biztonságosan megváltoztathatja a fürtök hangnemét és elvégezheti a frizurát.

  Nyolcadik l.d. - pihentesse fürtjeit. A haj bármilyen manipulálása negatívan befolyásolja hírnevét..

  Kilencedik L. - az 1-2 tónusú világítás életsikert hoz.

  Tizedik L. - természetes színezékek ajánlottak.

  Tizenegyedik l. - a tiszta arany árnyalatai jólétet és sikert hoznak az életbe.

  Tizenkettedik l. - természetes színezékek és samponok ajánlottak.

  Tizenharmadik l. stb. - kedvezőtlen nap a hajfestéshez.

  Tizennegyedik l. - árnyalatú habok és habok ajánlottak, a fürtök színének radikális megváltoztatása nagy gondot okoz.

  Tizenötödik l. - ezen a napon a fürtök 2-3 tónussal sötétebbek.

  Tizenhatodik l.d. - kissé sötétebbé teheti a fürtöket.

  Tizenhetedik l. - Nyugodtan könnyítse meg a fürtöket. A vörös hajfestés hihetetlen sikert hoz.

  Tizennyolcadik l. - biztonságosan kísérletezhet a színnel és a különböző hangok kombinációjával.

  Tizenkilencedik l. - megengedett természetes festékek vagy vegyi festékek használata, amelyek tónusa a lehető legközelebb van a természetes hajszínhez.

  Huszadik l. - a hajfestés nem ajánlott.

  Huszonegyedik p. - könnyítheti a fürtöket, a vörös színű színezés jó szerencsét hoz.

  Huszonkettedik l.d. - használhat természetes hajszínéhez közeli festékeket.

  Huszonharmadik l.d. - ezen a napon bármilyen festéket használhat, de a fürtöket csak magának kell festenie (idegenek segítsége nélkül).

  Huszonnegyedik p. - fürtöket néhány árnyalattal sötétebbre festhet.

  Huszonötödik L. - adjon alkalmat a fürtjeinek bármilyen manipulációra.

  Huszonhatodik o. - ajánlott a hajat természetes árnyalatokkal színezni.

  Huszonhetedik l.d. - nyugodtan kísérletezhet a hajszínnel.

  Huszonnyolcadik és huszonkilencedik holdnap - a fürtök festése nem ajánlott.

  Hold- és csillagjegyek

  A holdtest az állatöv 12 jelén keresztül halad át az égen. Erre az ókorban figyeltek fel, és speciális állatövi térképeket készítettek. A Hold bármely állatöv jelen való áthaladása bizonyos módon befolyásolja az ember egészségét és sorsát.

  Bak, Bika, Oroszlán és Szűz - fürtjei hajsütővas vagy vasalás segítségével gyorsan helyreállítják szerkezetüket az oxidánsok negatív hatásai után. Az állatöv felsorolt ​​jelei hozzájárulnak a haj egészségéhez és a gyökerek megerősödéséhez. A fürtök hatékony gyógyulásának titka ezekben az időszakokban abban rejlik, hogy gyorsabban képes felszívni a gyógyító anyagokat, mint a Hold bármely más napján.

  Mely napokat tartják kedvezőtlennek a haj színezése, vágása és göndörítése szempontjából? A Halak, a Rák, a Skorpió és a Kos csillagképeket tartják a legkedvezőtlenebbnek a fürtök manipulálásához. Amikor a holdfény áthalad az otthonaikon, a legjobb, ha egyáltalán nem érinti a haját. Mi történhet a fürtökkel, ha zavarják ezeket a kedvezőtlen napokat? A végek hasadni kezdenek, a haj kihull, és korpásodás jelenhet meg a fejbőrön. Jobb, ha nem kockáztatod.

  A Mérleg jel nem alkalmas a kép és a haj színének radikális megváltoztatására az ellenkező természetes tónusban; erre a Vízöntő alkalmas. A Vízöntő jelét a fürtök fényes és szokatlan árnyalatú festésére kell választani. A tűzjelek (Oroszlán, Kos, Ikrek) jók a hajfestéshez.

  Az állatövtől és a holdnaptól függetlenül a menstruáció napjaiban nem ajánlott a haj festése. Ebben az időszakban a festék nem szívódik fel a hajszerkezetben, és időt és pénzt pazarolnak el.

  Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez

  A hajvágás és hajfestés holdnaptárja személyes tanácsadója és hű asszisztense a szépség és a vonzerő kérdésében. A szépneműek hosszú ideje nagyon figyelnek a hold helyzetére, mert tudják, hogy ez közvetlen hatással van a haj növekedésére és állapotára. A holdnaptár felemeli a leplet a Föld és titokzatos műholdja közötti kapcsolat rejtélyéről, segítve bolygónk nőit abban, hogy kiderüljön, melyik nap a legkedvezőbb egy fodrászhoz vagy színezéshez, és melyik napon érdemes elvetni a hajszálakkal kapcsolatos eljárásokat. A holdnaptárnak megfelelően megváltoztatott frizura sokkal több örömet és örömet okoz tulajdonosának, és lehetővé teszi, hogy újra és újra beleszeressen a hajába.!

  • kedvező nap a frizuraváltáshoz
  • kedvezőtlen nap a frizuraváltáshoz

  Holdnaptár 2020 májusára

  Május 26

  A negyedik holdnap (kb. 06: 35-ig). A hajvágás ezen a napon hátrányosan befolyásolhatja a nyugalmat és felboríthatja terveit. A hajfestés csak természetes árnyalatokban megengedett, általában nem ajánlott a színezés és a frizura megváltoztatása.

  Az ötödik holdnap (kb. 06:35). A nap kedvező a hajvágáshoz, ma a haj hosszának megváltoztatása növelheti a tulajdonságokat és kreatív energiát adhat. A nap a színezés számára is kedvező, ami bájt ad és növeli a vonzerőt. A terjedelmes frizura megtelik energiával.

  Hold a rák jegyében. A rák ellentmondásos hatással van a hajra. A fodrász ebben az időszakban egyrészt a hajat kezelhetetlenné, semmilyen stílusnak nem teszi lehetővé, másrészt a haj egészségének és erejének szempontjából előnyös lesz. A hajfestés terén előnyben részesítik a sötét tónusokat..

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Május 27

  Ötödik holdnap (kb. 07:40). A nap kedvező a hajvágáshoz, ma a haj hosszának megváltoztatása növelheti a tulajdonságokat és kreatív energiát adhat. A nap a színezés számára is kedvező, ami bájt ad és növeli a vonzerőt. A terjedelmes frizura megtelik energiával.

  A hatodik holdnap (kb. 07:40). Ma érdemes különös figyelmet fordítani a haj hosszának megváltoztatására vonatkozó döntés meghozatalára - egyrészt a hajvágás pozitív hatással lehet az egészségre, másrészt ronthatja a megjelenést. Meg kell hallgatnia a testét, meg kell értenie az egészségét. A nap nem kedvez a foltosodásnak, lehetőség van konfliktus kiváltására.

  Hold az Oroszlán jegyében. Ez az időszak nagyon kedvező a haj bármilyen hatása szempontjából: hajvágás, színezés és különböző stílus. Leo hatásának köszönhetően a haj vastagabbá és simábbá válik. És ha javítani akar a helyzeten, ideje ellátogatni egy fodrászba vagy szalonba..

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Május 28

  A hatodik holdnap (kb. 09:00 óráig). Ma érdemes különös figyelmet fordítani a haj hosszának megváltoztatására vonatkozó döntés meghozatalára - egyrészt a hajvágás pozitív hatással lehet az egészségre, másrészt ronthatja a megjelenést. Meg kell hallgatnia a testét, meg kell értenie az egészségét. A nap nem kedvez a foltosodásnak, lehetőség van konfliktus kiváltására.

  Hetedik holdnap (kb. 09:00 órától). A mai hajvágás viszályokhoz és veszekedésekhez vezethet. A hajfestés szintén nem ajánlott, éppen ellenkezőleg, a nap kedvezőbb a tisztító eljárások számára.

  Hold az Oroszlán jegyében. Ez az időszak nagyon kedvező a haj bármilyen hatása szempontjából: hajvágás, színezés és különböző stílus. Leo hatásának köszönhetően a haj vastagabbá és simábbá válik. És ha javítani akar a helyzeten, ideje ellátogatni egy fodrászba vagy szalonba..

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Május 29

  Hetedik holdnap (kb. 10: 20-ig). A mai hajvágás viszályokhoz és veszekedésekhez vezethet. A hajfestés szintén nem ajánlott, éppen ellenkezőleg, a nap kedvezőbb a tisztító eljárások számára.

  Nyolcadik holdnap (kb. 10:20). A nap nagyon kedvező a hajhossz megváltoztatásához. A hajvágás ezen a napon vonzza az egészséget, a hosszú élettartamot és hozzájárul a jó fizikai állapot eléréséhez. A hajfestés csak természetes festékekkel ajánlott, különben fennáll a veszélye, hogy kellemetlen helyzetbe kerül.

  Hold az Oroszlán jegyében. Ez az időszak nagyon kedvező a haj bármilyen hatása szempontjából: hajvágás, színezés és különböző stílus. Leo hatásának köszönhetően a haj vastagabbá és simábbá válik. És ha javítani akar a helyzeten, ideje ellátogatni egy fodrászba vagy szalonba..

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Május 30

  Nyolcadik holdnap (kb. 11:50 óráig). A nap nagyon kedvező a hajhossz megváltoztatásához. A hajvágás ezen a napon vonzza az egészséget, a hosszú élettartamot és hozzájárul a jó fizikai állapot eléréséhez. A hajfestés csak természetes festékekkel ajánlott, különben fennáll a veszélye, hogy kellemetlen helyzetbe kerül.

  A kilencedik holdnap (kb. 11:50). A nap kedvezőtlen a hajhossz megváltoztatásához, ami betegségeket okozhat. De a színezés - éppen ellenkezőleg, erőt ad és elutasítja a negatív érzelmeket.

  Hold a Szűz jegyében. Ebben az időszakban lesz sikeres a szépséggel és az egészséggel kapcsolatos összes eljárás, amelynek eredményei sokáig kitartanak. Ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre - ezek egészséget és vonzót fognak hozni..

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Május 31

  A kilencedik holdnap (kb. 13:15 óráig). A nap kedvezőtlen a hajhossz megváltoztatásához, ami betegségeket okozhat. De a színezés - éppen ellenkezőleg, erőt ad és elutasítja a negatív érzelmeket.

  A tizedik holdnap (kb. 13:15 órától). Ma ajánlott felhagyni a hajvágással az egészség és a fizikai állapot esetleges romlása miatt. A mai színezés pozitív hatással lesz az emberekkel való kapcsolatokra.

  Hold a Szűz jegyében. Ebben az időszakban lesz sikeres a szépséggel és az egészséggel kapcsolatos összes eljárás, amelynek eredményei sokáig kitartanak. Ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre - ezek egészséget és vonzót fognak hozni..

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 1

  A tizedik holdnap (kb. 14:45 óráig). Ma ajánlott felhagyni a hajvágással az egészség és a fizikai állapot esetleges romlása miatt. A mai színezés pozitív hatással lesz az emberekkel való kapcsolatokra.

  Tizenegyedik holdnap (kb. 14:45 órától). Jó nap a fodrászhoz: Élesíti az intuíciód és a belátásod. A hajfestés előnyösebb a természetes festékekkel, bármilyen más nem kívánatos.

  Hold a Mérleg jegyében. A Mérlegben lévő Hold felgyorsítja a haj növekedését, de ebben az időszakban végzett fodrász után a haj szemtelenné válhat és elkezd göndörödni. Ne végezzen drasztikus változtatásokat a frizurán (a haj hossza és színe), mert az eredmény csalódást okozhat.

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 2

  Tizenegyedik holdnap (kb. 16:15 óráig). Jó nap a fodrászhoz: Élesíti az intuíciód és a belátásod. A hajfestés előnyösebb a természetes festékekkel, bármilyen más nem kívánatos.

  A tizenkettedik holdnap (kb. 16:15 órától). A hajvágás ezen a napon veszélyes, mivel szerencsétlenséget, életet vagy egészséget fenyeget. Színezés lehetséges, de ajánlott növényi festékeket használni.

  Hold a Mérleg jegyében. A Mérlegben lévő Hold felgyorsítja a haj növekedését, de ebben az időszakban végzett fodrász után a haj szemtelenné válhat és elkezd göndörödni. Ne végezzen drasztikus változtatásokat a frizurán (a haj hossza és színe), mert az eredmény csalódást okozhat.

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 3

  A tizenkettedik holdnap (kb. 17:45 óráig). A hajvágás ezen a napon veszélyes, mivel szerencsétlenséget, életet vagy egészséget fenyeget. Színezés lehetséges, de ajánlott növényi festékeket használni.

  Tizenharmadik holdnap (kb. 17:45). Ma egy fodrász nemcsak a frizurák váltásának kiváló eredményét hozza, hanem sok szerencsét és boldogságot is jelent a személyes életében. A nap kedvező a hajfestéshez, de mégis jobb természetes festékeket használni.

  Hold a Skorpió jegyében. Nagyon instabil jel a haj állapotát illetően: a fodrász ebben az időszakban pozitív és negatív hatással is lehet az ellenkező nemmel fennálló kapcsolatokra. A legjobb megoldás a wellness-kezelések elvégzése lenne a hajad számára. A festés csak növényi festékekkel megengedett.

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 4

  Tizenharmadik holdnap (kb. 19:15 óráig). Ma egy fodrász nemcsak a frizurák váltásának kiváló eredményét hozza, hanem sok szerencsét és boldogságot is jelent a személyes életében. A nap kedvező a hajfestéshez, de mégis jobb természetes festékeket használni.

  A tizennegyedik holdnap (kb. 19: 15-től). A mai hajvágás hozzájárul a szakmai előmenetelhez, javítja a szakmai ügyeket és az anyagi helyzetet. A színezés elfogadható, de ajánlott ezen a napon előnyben részesíteni a sötét tónusokat.

  Hold a Skorpió jegyében. Nagyon instabil jel a haj állapotát illetően: a fodrász ebben az időszakban pozitív és negatív hatással is lehet az ellenkező nemmel fennálló kapcsolatokra. A legjobb megoldás a wellness-kezelések elvégzése lenne a hajad számára. A festés csak növényi festékekkel megengedett.

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 5

  Tizennegyedik holdnap (kb. 20:45 óráig). A mai hajvágás hozzájárul a szakmai előmenetelhez, javítja a szakmai ügyeket és az anyagi helyzetet. A színezés elfogadható, de ajánlott ezen a napon előnyben részesíteni a sötét tónusokat.

  Tizenötödik holdnap (kb. 20:45). Nem a fodrász számára a legkedvezőbb nap, mert ma káros hatással lehet a pszichológiai állapotra, szorongást és egészségi problémát okozhat. A nap alkalmas haj világos színű festésére.

  Hold a Nyilas jegyében. Ha ebben az időszakban vágja le a haját, a haj gyorsabban nő vissza, de rakoncátlanná válhat. Ezenkívül a hajvágás elősegítheti az előmenetelt. A hajfestés eredménye nem biztos, hogy megfelel az elvárásoknak, érdemes ezt a folyamatot a lehető legenergikusabban megközelíteni.

  Telihold. A telihold idején a haj hosszának és színének megváltoztatása drámai változásokhoz vezethet az életben..

  Június 6

  Tizenötödik holdnap (kb. 22:05-ig). Nem a fodrász számára a legkedvezőbb nap, mert ma káros hatással lehet a pszichológiai állapotra, szorongást és egészségi problémát okozhat. A nap alkalmas haj világos színű festésére.

  A tizenhatodik holdnap (kb. 22: 05-től). A fodrász számára kedvezőtlen nap súlyos egészségügyi problémákat okozhat, és boldogtalanságot okozhat. A színezés ma zajlik, azonban alaposan meg kell fontolnia egy új szín vagy hajszín kiválasztását.

  Hold a Nyilas jegyében. Ha ebben az időszakban vágja le a haját, a haj gyorsabban nő vissza, de rakoncátlanná válhat. Ezenkívül a hajvágás elősegítheti az előmenetelt. A hajfestés eredménye nem biztos, hogy megfelel az elvárásoknak, érdemes ezt a folyamatot a lehető legenergikusabban megközelíteni.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 7

  A tizenhatodik holdnap (kb. 23: 10-ig). A fodrász számára kedvezőtlen nap súlyos egészségügyi problémákat okozhat, és boldogtalanságot okozhat. A színezés ma zajlik, azonban alaposan meg kell fontolnia egy új szín vagy hajszín kiválasztását.

  Tizenhetedik holdnap (kb. 23: 10-től). Ez a nap kudarcot okozhat minden vállalkozásban. A hajvágás ma vonzhatja a gonoszt. A haj világos és vörös tónusú, természetes festékekkel történő színezése javíthatja a másokkal való kapcsolatot.

  Hold a Bak jegyében. A haj nyírása pozitív hatással lesz a haj egészségére, erőt ad és csökkenti a hajhullást. A színezés sikeres lesz, és kevesebb kárt okoz a hajában. Jó alkalom a színkísérletezésre.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 8

  Tizenhetedik holdnap (kb. 23: 55-ig). Ez a nap kudarcot okozhat minden vállalkozásban. A hajvágás ma vonzhatja a gonoszt. A haj világos és vörös tónusú, természetes festékekkel történő színezése javíthatja a másokkal való kapcsolatot.

  A tizennyolcadik holdnap (kb. 23:55). A hajvágás ma vagyoni veszteséghez vezethet. A színezést is jobb megtagadni..

  Hold a Bak jegyében. A haj nyírása pozitív hatással lesz a haj egészségére, erőt ad és csökkenti a hajhullást. A színezés sikeres lesz, és kevesebb kárt okoz a hajában. Jó alkalom a színkísérletezésre.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  június 9-én

  Tizennyolcadik holdnap. A hajvágás ma vagyoni veszteséghez vezethet. A színezést is jobb megtagadni..

  Hold a Vízöntő jegyében. Jó alkalom a frizura változtatásaira és kísérleteire, ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre. A Vízöntő gyakorlatilag nincs hatással a haj egészségére, de vonzza az élet változásait.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 10.

  Tizennyolcadik holdnap (kb. 00: 30-ig). A hajvágás ma vagyoni veszteséghez vezethet. A színezést is jobb megtagadni..

  A tizenkilencedik holdnap (kb. 00: 30-tól). A nap kedvezőtlen a hajvágás szempontjából, negatív érzelmeket és egészségügyi problémákat okozhat. A természetes színezékekkel történő festés új üzleti kapcsolatokat vonz.

  Hold a Vízöntő jegyében. Jó alkalom a frizura változtatásaira és kísérleteire, ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre. A Vízöntő gyakorlatilag nincs hatással a haj egészségére, de vonzza az élet változásait.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 11

  A tizenkilencedik holdnap (kb. 00: 55-ig). A nap kedvezőtlen a hajvágás szempontjából, negatív érzelmeket és egészségügyi problémákat okozhat. A természetes színezékekkel történő festés új üzleti kapcsolatokat vonz.

  A huszadik holdnap (kb. 00: 55-től). A hajvágás rossz napja, a hajhossz megváltoztatása depressziót és csüggedést okozhat.

  Hold a Vízöntő jegyében. Jó alkalom a frizura változtatásaira és kísérleteire, ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre. A Vízöntő gyakorlatilag nincs hatással a haj egészségére, de vonzza az élet változásait.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 12

  A huszadik holdnap (kb. 01: 10-ig). A hajvágás rossz napja, a hajhossz megváltoztatása depressziót és csüggedést okozhat. Ma ajánlott a hajat természetes árnyalatokban festeni..

  A huszonegyedik holdnap (kb. 01: 10-től). A nap kedvező a hajhossz megváltoztatásához, mivel vonzhatja a közérzetet és önbizalmat adhat az embernek. A haj világos színű festése pedig érdekes embereket vonz..

  Hold a Halak jegyében. A hajra és a fejbőrre gyakorolt ​​bármilyen hatás (fodrász, színezés vagy mosás) kiválthatja a korpásodást. Ebben az időszakban kíméletes tisztító eljárások ajánlottak. Hasznos lesz hallgatni önmagára és a testére.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 13

  Huszonegyedik holdnap (kb. 01:25-ig). A nap kedvező a hajhossz megváltoztatásához, mivel vonzhatja a közérzetet és bizalmat kelthet. A haj világos színű festése pedig érdekes embereket vonz..

  A huszonkettedik holdnap (kb. 01:25). A hajvágás ezen a napon hozzájárul bármely akvizícióhoz, ez vonatkozik az anyagi javakra és az üzleti sikerre, sőt a túlsúlyra is. Ha ma természetes árnyalatot ad a hajnak, javíthatja a közérzetet.

  Hold a Halak jegyében. A hajra és a fejbőrre gyakorolt ​​bármilyen hatás (fodrász, színezés vagy mosás) kiválthatja a korpásodást. Ebben az időszakban kíméletes tisztító eljárások ajánlottak. Hasznos lesz hallgatni önmagára és a testére.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 14

  A huszonkettedik holdnap (kb. 01:35-ig). A hajvágás ezen a napon hozzájárul bármely akvizícióhoz, ez vonatkozik az anyagi javakra és az üzleti sikerre, sőt a túlsúlyra is. Ha ma természetes árnyalatot ad a hajnak, javíthatja a közérzetet.

  A huszonharmadik holdnap (kb. 01:35). Általában a nap kedvező egy fodrászhoz, amely javítja a megjelenést, frissességet kölcsönöz neki, és lehetőséget kínál az anyagi helyzet javítására. Bizonyos helyzetekben azonban a haj hosszának megváltoztatása problémákat okozhat. Ma óvatosabbnak kell lennie a színezéssel - bízza megbízható emberre, komolyan álljon hozzá a színválasztáshoz, és ha kétségei vannak, jobb elhalasztani ezt a folyamatot egy másik napra.

  Hold a Kos jegyben. A hajvágás ebben az időszakban hátrányosan befolyásolhatja mind a haj egészségét, mind pedig az egészségi állapotot. A megjelenés romlása szintén ennek a folyamatnak van alávetve. A színezés javíthatja az általános állapotot, ha a haj általános erősítő eljárása, fejmasszázs kíséri.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 15-én

  Huszonharmadik holdnap (kb. 01:50 óráig). Általában a nap kedvező egy fodrászhoz, amely javítja a megjelenést, frissességet kölcsönöz neki, és lehetőséget kínál az anyagi helyzet javítására. Bizonyos helyzetekben azonban a haj hosszának megváltoztatása problémákat okozhat. Ma óvatosabbnak kell lennie a színezéssel - bízza megbízható emberre, komolyan álljon hozzá a színválasztáshoz, és ha kétségei vannak, jobb elhalasztani ezt a folyamatot egy másik napra.

  A huszonnegyedik holdnap (kb. 01:50). A nap kedvezőtlen a fodrász számára, ma provokálhatja a közérzet romlását és betegséghez vezethet. A hajfestés napjainkban növelheti a kommunikációs készségeket, elősegítheti a kapcsolat kialakítását a "hasznos" emberekkel.

  Hold a Kos jegyben. A hajvágás ebben az időszakban hátrányosan befolyásolhatja mind a haj egészségét, mind pedig az egészségi állapotot. A megjelenés romlása szintén ennek a folyamatnak van alávetve. A színezés javíthatja az általános állapotot, ha a haj általános erősítő eljárása, fejmasszázs kíséri.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 16

  A huszonnegyedik holdnap (kb. 02:00 óráig). A nap kedvezőtlen a fodrász számára, ma provokálhatja a közérzet romlását és betegséghez vezethet. A hajfestés napjainkban növelheti a kommunikációs készségeket, elősegítheti a kapcsolat kialakítását a "hasznos" emberekkel.

  A huszonötödik holdnap (kb. 02:00 órától). A hajvágás ma káros hatással lehet az egészségre: a látás romlásához vezethet. A hajfestés szintén nem ajánlott, negatívan befolyásolhatja az ember társadalmi helyzetét..

  Hold a Kos jegyben. A hajvágás ebben az időszakban hátrányosan befolyásolhatja mind a haj egészségét, mind pedig az egészségi állapotot. A megjelenés romlása szintén ennek a folyamatnak van alávetve. A színezés javíthatja az általános állapotot, ha a haj általános erősítő eljárása, fejmasszázs kíséri.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 17

  A huszonötödik holdnap (kb. 02: 10-ig). A hajvágás ma káros hatással lehet az egészségre: a látás romlásához vezethet. A hajfestés szintén nem ajánlott, negatívan befolyásolhatja az ember társadalmi helyzetét..

  A huszonhatodik holdnap (kb. 02: 10-től). A hajvágás kedvező napja, jó eséllyel vonzza a szerencsét és javíthatja a hangulatát. A színezés ma nem ajánlott, csak természetes árnyalatú hajfestés megengedett.

  Hold a Bika jegyében. A Bika nagyon jó hatással van a fodrászra: javul a haj állapota, egészséges, erős és hihetetlenül vonzó lesz. A festés is sikeres lesz. Általánosságban elmondható, hogy a hajszálakkal végzett bármilyen eljárás csak pozitív hatással van a haj állapotára, valamint az általános állapotra és vonzerőre..

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 18

  Huszonhatodik holdnap (kb. 02:25-ig). A hajvágás kedvező napja, jó eséllyel vonzza a szerencsét és javíthatja a hangulatát. A színezés ma nem ajánlott, csak természetes árnyalatú hajfestés megengedett.

  A huszonhetedik holdnap (kb. 02:25). A hajvágás ezen a napon örömet és jó hangulatot hoz, valamint fokozza a varázst és a vonzerőt. A hajfestés energiával tölti el az embert.

  Hold a Bika jegyében. A Bika nagyon jó hatással van a fodrászra: javul a haj állapota, egészséges, erős és hihetetlenül vonzó lesz. A festés is sikeres lesz. Általánosságban elmondható, hogy a hajszálakkal végzett bármilyen eljárás csak pozitív hatással van a haj állapotára, valamint az általános állapotra és vonzerőre..

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 19

  A huszonhetedik holdnap (kb. 02:45 óráig). A hajvágás ezen a napon örömet és jó hangulatot hoz, valamint fokozza a varázst és a vonzerőt. A hajfestés energiát ad.

  A huszonnyolcadik holdnap (kb. 02:45 órától). A fodrász nagyon jótékony hatással lesz az ember varázsára és varázsára, érdekesvé téve mások számára. A hajfestés stabilitást kölcsönöz az ember társadalmi helyzetének.

  Hold az Ikrek jegyében. A fodrász számára kedvező időszak megkönnyíti a hajat, fiatalabbá teszi. A periódus alkalmas a haj festésére és göndörítésére is.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 20

  A huszonnyolcadik holdnap (kb. 03: 10-ig). A fodrász nagyon jótékony hatással lesz az ember varázsára és varázsára, érdekesvé téve mások számára. A hajfestés stabilitást kölcsönöz az ember társadalmi helyzetének.

  A huszonkilencedik holdnap (kb. 03: 10-től). A haj levágása ezen a napon életváltozásokat von maga után, amelyek lehetnek pozitívak és negatívak is. A hajszín megváltoztatása ma pénzügyi nehézségeket okozhat.

  Hold az Ikrek jegyében. A fodrász számára kedvező időszak megkönnyíti a hajat, fiatalabbá teszi. A periódus alkalmas a haj festésére és göndörítésére is.

  Fogyó Hold. A fogyó hold vágásakor a haj növekedési sebessége csökken, a növekvő hold sebességéhez viszonyítva a haj erősebbé válik.

  Június 21

  A huszonkilencedik holdnap (kb. 03: 40-ig). A haj levágása ezen a napon életváltozásokat von maga után, amelyek lehetnek pozitívak és negatívak is. A hajszín mai változása pénzügyi nehézségeket okozhat.

  A harmincadik holdnap (kb. 03:40 - 21:40). A legjobb, ha a tisztító eljárásokra fordítunk időt, ez a hajra és az egész testre egyaránt vonatkozik.

  Az első holdnap (kb. 21:40). A hajvágás ezen a napon lerövidítheti az ember életét. A színezés megtörténik, de jobb természetes természetes festékeket használni.

  Hold a rák jegyében. A rák ellentmondásos hatással van a hajra. A fodrász ebben az időszakban egyrészt a hajat kezelhetetlenné, semmilyen stílusnak nem teszi lehetővé, másrészt a haj egészségének és erejének szempontjából előnyös lesz. A hajfestés terén előnyben részesítik a sötét tónusokat..

  Újhold. Újhold születése során nem ajánlott megváltoztatni a haj hosszát, jobb, ha időt szakít rájuk: hidratáló és tápláló.

  Június 22

  Első holdnap (kb. 04: 30-ig). A hajvágás ezen a napon lerövidítheti az ember életét. A színezés megtörténik, de jobb természetes természetes festékeket használni.

  A második holdnap (kb. 04: 30-tól). Ma egy hajvágás viszályt és bajt hozhat az ember életébe. A növényi festékekkel készült hajfestés pedig energiával tölt el, érdekes eseményeket vonz.

  Hold a rák jegyében. A rák ellentmondásos hatással van a hajra. A fodrász ebben az időszakban egyrészt a hajat kezelhetetlenné, semmilyen stílusnak nem teszi lehetővé, másrészt a haj egészségének és erejének szempontjából előnyös lesz. A hajfestés terén előnyben részesítik a sötét tónusokat..

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 23.

  Második holdnap (kb. 05: 30-ig). Ma egy hajvágás viszályt és bajt hozhat az ember életébe. A növényi festékekkel készült hajfestés pedig energiával tölt el, érdekes eseményeket vonz.

  A harmadik holdnap (kb. 05: 30-tól). A nap kedvezőtlen a fodrász számára az energiapazarlás szempontjából, de nem az anyag szempontjából - a haj hosszának megváltoztatása ezen a napon javíthatja az anyagi helyzetet. A hajfestés jótékony hatással lesz az egészségre és a karrier növekedésére..

  Hold a rák jegyében. A rák ellentmondásos hatással van a hajra. A fodrász ebben az időszakban egyrészt a hajat kezelhetetlenné, semmilyen stílusnak nem teszi lehetővé, másrészt a haj egészségének és erejének szempontjából előnyös lesz. A hajfestés terén előnyben részesítik a sötét tónusokat..

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 24

  A harmadik holdnap (kb. 06:45 óráig). A nap kedvezőtlen a fodrász számára az energiapazarlás szempontjából, de nem az anyag szempontjából - a haj hosszának megváltoztatása ezen a napon javíthatja az anyagi helyzetet. A hajfestés jótékony hatással lesz az egészségre és a karrier növekedésére..

  A negyedik holdnap (körülbelül 06: 45-től). A hajvágás ezen a napon hátrányosan befolyásolhatja a nyugalmat és felboríthatja terveit. A hajfestés csak természetes árnyalatokban megengedett, általában nem ajánlott a színezés és a frizura megváltoztatása.

  Hold az Oroszlán jegyében. Ez az időszak nagyon kedvező a haj bármilyen hatása szempontjából: hajvágás, színezés és különböző stílus. Leo hatásának köszönhetően a haj vastagabbá és simábbá válik. És ha javítani akar a helyzeten, ideje ellátogatni egy fodrászba vagy szalonba..

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 25

  A negyedik holdnap (kb. 08: 10-ig). A hajvágás ezen a napon hátrányosan befolyásolhatja a nyugalmat és felboríthatja terveit. A hajfestés csak természetes árnyalatokban megengedett, általában nem ajánlott a színezés és a frizura megváltoztatása.

  Az ötödik holdnap (kb. 08: 10-től). A nap kedvező a hajvágáshoz, ma a haj hosszának megváltoztatása növelheti a tulajdonságokat és kreatív energiát adhat. A nap a színezés számára is kedvező, ami bájt ad és növeli a vonzerőt. A terjedelmes frizura megtelik energiával.

  Hold az Oroszlán jegyében. Ez az időszak nagyon kedvező a haj bármilyen hatása szempontjából: hajvágás, színezés és különböző stílus. Leo hatásának köszönhetően a haj vastagabbá és simábbá válik. És ha javítani akar a helyzeten, ideje ellátogatni egy fodrászba vagy szalonba..

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 26

  Ötödik holdnap (kb. 09:35 óráig). A nap kedvező a hajvágáshoz, ma a haj hosszának megváltoztatása növelheti a tulajdonságokat és kreatív energiát adhat. A nap a színezés számára is kedvező, ami bájt ad és növeli a vonzerőt. A terjedelmes frizura megtelik energiával.

  A hatodik holdnap (kb. 09:35). Ma érdemes különös figyelmet fordítani a haj hosszának megváltoztatására vonatkozó döntés meghozatalára - egyrészt a hajvágás pozitív hatással lehet az egészségre, másrészt ronthatja a megjelenést. Meg kell hallgatnia a testét, meg kell értenie az egészségét. A nap nem kedvez a foltosodásnak, lehetőség van konfliktus kiváltására.

  Hold a Szűz jegyében. Ebben az időszakban lesz sikeres a szépséggel és az egészséggel kapcsolatos összes eljárás, amelynek eredményei sokáig kitartanak. Ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre - ezek egészséget és vonzót fognak hozni..

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 27.

  A hatodik holdnap (kb. 11:00 óráig). Ma érdemes különös figyelmet fordítani a haj hosszának megváltoztatására vonatkozó döntés meghozatalára - egyrészt a hajvágás pozitív hatással lehet az egészségre, másrészt ronthatja a megjelenést. Meg kell hallgatnia a testét, meg kell értenie az egészségét. A nap nem kedvez a foltosodásnak, lehetőség van konfliktus kiváltására.

  Hetedik holdnap (kb. 11:00 órától). A mai hajvágás viszályokhoz és veszekedésekhez vezethet. A hajfestés szintén nem ajánlott, éppen ellenkezőleg, a nap kedvezőbb a tisztító eljárások számára.

  Hold a Szűz jegyében. Ebben az időszakban lesz sikeres a szépséggel és az egészséggel kapcsolatos összes eljárás, amelynek eredményei sokáig kitartanak. Ez vonatkozik a hajvágásra és a hajfestésre - ezek egészséget és vonzót fognak hozni..

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 28

  Hetedik holdnap (kb. 12: 30-ig). A mai hajvágás viszályokhoz és veszekedésekhez vezethet. A hajfestés szintén nem ajánlott, éppen ellenkezőleg, a nap kedvezőbb a tisztító eljárások számára.

  Nyolcadik holdnap (kb. 12: 30-tól). A nap nagyon kedvező a hajhossz megváltoztatásához. A hajvágás ezen a napon vonzza az egészséget, a hosszú élettartamot és hozzájárul a jó fizikai állapot eléréséhez. A hajfestés csak természetes festékekkel ajánlott, különben fennáll a veszélye, hogy kellemetlen helyzetbe kerül.

  Hold a Mérleg jegyében. A Mérlegben lévő Hold felgyorsítja a haj növekedését, de ebben az időszakban végzett fodrász után a haj szemtelenné válhat és elkezd göndörödni. Ne végezzen drasztikus változtatásokat a frizurán (a haj hossza és színe), mert az eredmény csalódást okozhat.

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 29

  Nyolcadik holdnap (kb. 13: 55-ig). A nap nagyon kedvező a hajhossz megváltoztatásához. A hajvágás ezen a napon vonzza az egészséget, a hosszú élettartamot és hozzájárul a jó fizikai állapot eléréséhez. A hajfestés csak természetes festékekkel ajánlott, különben fennáll a veszélye, hogy kellemetlen helyzetbe kerül.

  A kilencedik holdnap (kb. 13: 55-től). A nap kedvezőtlen a hajhossz megváltoztatásához, ami betegségeket okozhat. De a színezés - éppen ellenkezőleg, erőt ad és elutasítja a negatív érzelmeket.

  Hold a Mérleg jegyében. A Mérlegben lévő Hold felgyorsítja a haj növekedését, de ebben az időszakban végzett fodrász után a haj szemtelenné válhat és elkezd göndörödni. Ne végezzen drasztikus változtatásokat a frizurán (a haj hossza és színe), mert az eredmény csalódást okozhat.

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Június 30

  A kilencedik holdnap (kb. 15: 25-ig). A nap kedvezőtlen a hajhossz megváltoztatásához, ami betegségeket okozhat. De a színezés - éppen ellenkezőleg, erőt ad és elutasítja a negatív érzelmeket.

  A tizedik holdnap (kb. 15:25). Ma ajánlott felhagyni a hajvágással az egészség és a fizikai állapot esetleges romlása miatt. A mai színezés pozitív hatással lesz az emberekkel való kapcsolatokra.

  Hold a Skorpió jegyében. Nagyon instabil jel a haj állapotát illetően: a fodrász ebben az időszakban pozitív és negatív hatással is lehet az ellenkező nemmel fennálló kapcsolatokra. A legjobb megoldás a wellness-kezelések elvégzése lenne a hajad számára. A festés csak növényi festékekkel megengedett.

  Növekvő holdsarló. A növekvő hold vágásakor a haj növekedési üteme megnő, a fogyó hold sebességéhez viszonyítva, a gyökerek megerősödnek.

  Minden, ami a frizurához szükséges a KrasotkaPro-n:

  Fontos Tudni A Maszkok Haj

  Vasalva: minden az otthoni vasalásról szól

  Kiegyenesedni, göndörödni, emelni a gyökereknél, szépen feküdni - ez csak egy kis része annak, amire egy jó öreg vas képes. Cikkünkben elmondjuk, hogyan lehet lenyűgöző eredményeket elérni és minimalizálni a hajkárosodást, amikor ezzel az eszközzel dolgozik..

  Rózsaszín zuzmó - tünetek és kezelés otthon

  Rózsaszín zuzmó (Gibert-kór, pityriasis) - a zuzmó változatosságához kapcsolódó akut dermatológiai (bőr) betegség.Gyakrabban a 12-45 éves nők betegek. A zuzmó rózsaszín lekerekített rózsaszínű foltként (anyai lepedék) jelenik meg, amelynek átmérője legalább 20 mm.