Legfontosabb / Kiegészítők

A hajvágás és a hajfestés holdnaptárja 2020 áprilisára

Kiegészítők

Tanulmányoztuk a hajvágás és hajfestés holdnaptárát 2020 áprilisára, és készen állunk arra, hogy megmondjuk, melyik kedvező napokra kell megterveznie a hajkezeléseket.

Az új évad új megjelenés. Megmondjuk, mikor érdemes feliratkozni egy hajmesterhez, hogy később egy stílusos frizurát vagy divatos hajszínt mutathasson be.

Mi a holdnaptár?

A holdnaptár feltárja bolygónk és fő és egyetlen műholdja - a Hold - kapcsolatát. Van egy elmélet, amely szerint a Hold és a Föld elhelyezkedése befolyásolhatja az élőlények állapotát, beleértve az emberek jólétét is..

Hogyan határozza meg a holdnaptár a hajvágás és a hajfestés kedvező napjait 2020 áprilisára?

A naptár rögzíti az összes fő tényezőt - a hold fázisait, a holdnapok hatását, sőt a Föld műholdjának mozgását az állatöv körforgásában. A szépnapi eljárás helyes dátumát megtalálja a holdnaptárban. Az is fontos, hogy hallgasson a testére, és a belső állapotot egy kedvező nappal kombinálja a maximális eredmény elérése érdekében..

Hajvágás holdnaptárja 2020 áprilisára

Iratkozzon fel csoportjainkra:

A hajvágás holdnaptárának használatának megkönnyítése érdekében legalább általános értelemben meg kell értenie, hogy milyen tényezők befolyásolják a haj egészségét és növekedését. A 2020. áprilisi Hold-fodrásznaptárunk főleg három összetevőn alapul:

  1. A Hold helyzete az állatöv különböző jeleiben eltérő hatással van a haj állapotára. Azokat a napokat tartják a fodrász látogatásának legkedvezőbb napjainak, amikor a hold áthalad a Bak, a Bika, az Oroszlán és a Szűz jegyein. De ha a Hold a Vízöntőben vagy a Kosban van, akkor jobb elhalasztani a hajvágást.
  2. A különféle holdnapok pozitív és negatív hatásokkal járhatnak nemcsak a haj növekedésére, hanem általában az egészségre is..
  3. A holdfázisok a haj növekedését is befolyásolják. Ha a növekvő holdon levágja a haját, sokkal gyorsabban nő vissza, mint a fogyó.

Meg kell jegyezni, hogy a hajvágás holdnaptárának ezen elemei gyakran ütköznek egymással. A kozmetika látogatásának legkedvezőbb időpontja azok a napok, amikor mindhárom tényező jótékony hatással lesz a haj állapotára..

Holdfrizura naptár áprilisra, válasszon kedvező napokat

Kedvező napok a hajvágáshoz 2020 áprilisában nőknek és férfiaknak

A naptárban azokat a napokat, amikor a legjobb a hajvágás 2020 áprilisában, zöld színnel és piros színnel jelölik, amikor a hajvágás nem ajánlott.

Hajvágás holdnaptárja 2020 áprilisára

A hajvágás holdnaptára 2020 áprilisára, feltüntetve az újhold napjait, a teliholdat, a hold negyedeit, a hold elhelyezkedését az állatöv jeleiben, valamint a hajvágás kedvező és kedvezőtlen holdnapjait. A hajvágás holdnaptára lehetővé teszi, hogy szinte mindig tisztában legyen azzal, mikor vághatja le a haját Oraklu szerint. A 2020. áprilisi fodrász holdnaptár segítséget nyújthat a fodrászlátogatás megtervezésében, és segíthet meghatározni a hajvágás kedvező és kedvezőtlen napjait a hónapban.

Hajvágás holdnaptárja 2020 áprilisára

A 2020. áprilisi Hold-fodrásznaptárban a különféle események bizonyos hatással vannak az ember fodrászára. Ha kiválasztja a fodrász számára legkedvezőbb napot, megőrzi pozitív erőit és megszabadul minden negatívtól, megtalálja a harmóniát önmagával és a külvilággal.

Hely kiválasztása a naptár kiszámításához

Hajvágás naptár

A 2020. áprilisi holdfrizura naptárában az első oszlop a hónap és a hét napját jelöli. A második oszlop a holdnapot és a hold fázisát tartalmazza. A harmadikban - a Hold az állatövben. A negyedikben - a hold emelkedése és lenyugvása. Az ötödik oszlop a hajvágás kedvező időszakának értékelését mutatja, amely 4 jelből áll, amelyek a következő értékeket vehetik fel: [+] kedvező időszak a hajvágáshoz, [-] nem kedvező, [±] semleges. Ha többet szeretne tudni a hajvágásról egy bizonyos napon és a vágás kedvező időszakáról, akkor megtekintheti az utolsó oszlop linkjére kattintva.

Ne feledje, hogy az állatöv jel a legfontosabb annak meghatározásában, hogy mikor kell ellátogatni a fodrászhoz, majd a holdnapra, és csak ezután a holdfázisra és a hét napjára. Ne felejtsük el, hogy a holdnaptár tanácsadó jellegű. A fontos döntések meghozatalakor inkább támaszkodjon szakemberekre és önmagára. Ha úgy gondolja, hogy a holdnaptárunk helytelenül végzi a számításokat, olvassa el a kérdéseket és a válaszokat.

Kedvező napok a hajvágáshoz

Megmondtuk, hogyan kell használni a holdfrizura naptárat. Tudnia kell, hogy a haj az erőnk forrása, ami azt jelenti, hogy minden, ami vele történik, megváltoztatja a bioenergetikánkat. Ezért a hajra gyakorolt ​​bármilyen hatás megváltozhat egyik vagy másik irányban nemcsak a megjelenésünk, hanem az egész életünk..

Annak érdekében, hogy a hajvágás vagy a színezés során ne okozzon kárt magának, hogy ne veszítse el az erejét és az Őrangyalt, be kell tartania bizonyos biztonsági intézkedéseket, tudnia kell, mikor vannak kedvező fodrásznapok, és mikor kell tartózkodnia a fodrász látogatásától. Az alábbiakban bemutatjuk a hajvágás legkedvezőbb napjait 2020 áprilisában a Space World elektronikus magazin szerint.

Mikor kell levágni a haját?

A holdnaptár már régóta meghatározza azokat a napokat, amelyeken előnyösebb a haj vágása, göndörítése vagy festése. Természetesen a hajad egészsége a megfelelő táplálkozástól és gondozástól függ..

A vitaminok hajnövekedésre, a maszkok erősítésére és a speciális ápolószerekre történő felhasználása nem helyettesíthető hajvágással. Ahhoz, hogy megtudja, mikor vághatja le a haját az Oracle szerint, a 2020. áprilisi holdfrizura naptárának kell irányadónak lennie. Az egyszerű ajánlások betartásával növelheti a megfelelő hajápolás hatását, és fokozni tudja a hajápolási eljárások pozitív eredményeit..

A holdfázis hatása a hajvágásra

A holdfázis 2020 áprilisában elsősorban a haj növekedését érinti. A hajvágás egy bizonyos holdnapon felgyorsíthatja vagy lelassíthatja a haj növekedését. Egyes napokon tartózkodnia kell a fodrászhoz fordulástól az egészséges haj fenntartása érdekében: a hajhullásra való hajlam fokozódhat, vagy például korpásodás léphet fel. Ez nemcsak a hajvágást érinti, hanem más eljárásokat is: hajfestés, perm, stb..

Ha elég gyakran függ a frizuraváltástól, akkor nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy 2020 áprilisában gyorsan növekedjen a hajad. Ebben az esetben a hajvágás érdekében jobb megállítani a választást azon a napon, amikor a növekvő hold az első vagy a második negyedévben található..

Ha éppen ellenkezőleg, inkább ritkán látogat el fodrászatba, akkor válasszon kedvező napot, amikor a hold fogyó szakaszban van. A fogyó holdon végzett fodrász megerősíti a haj gyökereit és megakadályozza a hajhullást, de ezek meglehetősen lassan nőnek vissza. Újholdkor le kell mondania a hajvágásról, mert manapság a hajvágás lerövidíti az ember életét.

Navigálás a holdfodrász naptárban

Egyéb holdnaptárak 2020 áprilisára

  • A 2020. áprilisi részletes holdnaptár megtekinthető a 2020. április havi naptár oldalán
  • A kertész és kertész holdnaptárja 2020 áprilisára az oldalon láthatja a kertész és kertész holdnaptárát 2020 áprilisára
  • A 2020. áprilisi holdnaptár megtekinthető a 2020. áprilisi holdnaptár oldalán
  • Lunar esküvői naptár 2020 áprilisára, amelyet megtekinthet a Hold esküvői naptár 2020 áprilisára

A hajvágások holdnaptára a jelenlegi, 2020-as évre

  • A holdfázisok, a hold és az aktuális hónap hajvágásának kedvező napjai segítenek megismerni a hajvágás holdnaptárát 2020 júniusára
  • A tárgyéves holdfrizura naptárainak teljes áttekintése a 2020-as holdfrizura naptár oldalán található

A holdnaptár és a Hold életünkre gyakorolt ​​hatásának kiindulópontja a "Holdnaptár" oldalon található..

Fodrász holdnaptár napok szerint 2020 áprilisára

Áprilisban a tavasz lendületet vesz, a képváltás és az új frizura jól jön! Mivel a Vénusz szinte az egész hónapban követni fogja az Ikrek jegyét, lehetősége van olyan frizurát választani, amely fiatalabbá teszi..

Ha hosszabb ideig formában akarja tartani a haját, akkor inkább a fodrászhoz menjen a fogyó hold napjain (2020. április 8. és 22. között), a rossz napokat leszámítva..

További információ a bolygók hatásairól ebben a hónapban a cikkben: Általános asztrológiai előrejelzés az állatöv minden jelére 2020 áprilisára

Ebben a hónapban a hajnövekedést serkentő fodrászok legsikeresebb napjai a következők lesznek: 2020. április 3-6., 24. és 30.. Ezekben a napokban a Hold növekszik és követi a legsikeresebb fodrászjeleket - az Oroszlán, a Szűz, a Bika jeleit.... Azok számára, akik szeretnék, ha frizurájuk a lehető legtovább megtartaná formáját, azt tanácsoljuk, hogy 2020. április 13-án vagy 14-én menjen fodrászhoz.

Az összes fő eljárás és a számukra legmegfelelőbb nap 2020 áprilisában a cikk végén található táblázatban található..

Egyéb hasznos cikkek a 2020. áprilisi holdnaptár címszó alatt:

A hajvágás és színezés holdnaptárja

13:21 -TŐL HASZNÁLHATÓ HÓ

♋ ÁPRILIS 1., szerda. 8., 9. holdnap 09: 54-től. RÁK

I. negyedév, a Hold második fázisa 13: 21-től

Hajvágás: kedvezőtlen nap, jobb elhalasztani a fodrászhoz vezető utat.

Egyéb kezelések: a holdjel miatt a hajápolás szempontjából kedvezőtlen nap, jobb, ha egyáltalán nem érinti a haját. A nem kívánt szőr eltávolítására szolgáló eljárások elfogadhatóak, de jobb, ha nem folyamodunk komplex eljárásokhoz.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj gyengébbé és törékenyebbé válik, korpásodás és egyéb problémák jelentkezhetnek.

Legjobb idő: nincs.

♋♌ ÁPRILIS 2., csütörtök. 9., 10. holdnap 10: 56-tól. RÁK, LEO 21: 26-tól

Hold pálya nélkül 19: 49-től 21: 26-ig

Hajvágás: kedvezőtlen nap, jobb elhalasztani az utazást a fodrászhoz. Jobb, ha legalább 21: 30-ig nem vágja le a haját; 21:30 után hajvágás megengedett.

Egyéb eljárások: a Hold egész nap a Rák jeleit fogja követni, ami nem különösebben kedvez a hajjal való munkának, nem is szabad hajat mosni. 21:30 után a Hold áttér az Oroszlán jegyére, ami jó a különféle eljárásokhoz. Éjszaka hajerősítő maszkokat készíthet, vagy elhalaszthatja a hajápolási eljárásokat a következő napokra, amikor a hajjal való munkavégzés legsikeresebb periódusai lesznek megfigyelhetők. Ma megengedett a nem kívánt szőr eltávolítása a nap folyamán is, de az meglehetősen gyorsan meg fog nőni, mivel ez a növekvő hold ideje.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; 19:50 előtt - a haj gyengébbé és törékenyebbé válik, korpásodás és egyéb problémák jelentkezhetnek; 21:30 után - a haj erősítése, megjelenésének javítása, az egészséges fényesség megjelenése.

Legjobb idő: 21:30 után.

♌ ÁPRILIS 3., péntek. 10., 11. holdnap 15: 12-től. EGY OROSZLÁN

Hold pálya nélkül 22: 29-től

Hajvágás: Jó nap a fodrászhoz; levághatja a haj végét, hogy felgyorsítsa a növekedésüket (azok számára, akik tovább akarnak nőni); jobb, ha nem végez termikus hajvágást.

Egyéb eljárások: nem jó nap a bonyolult eljárásokhoz, mivel a Vénusz, a szépség bolygója meglehetősen gyenge lesz, és csak 20:10 után kapcsol át az Ikrek jegyére. Este jó alkalom a kozmetikai kezelésekre: a maszkok a hangerő növelésére, az egészséges ragyogásra és a haj erősítésére szolgáló maszkok nagyon hatékonyak lesznek.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, megjelenésének javítása, az egészséges ragyogás megjelenése.

Legjobb idő: 20:10 és 22:30 között.

♌ APRIL 4. szombat. 11., 12. holdnap 13: 37-től. EGY OROSZLÁN

Hold egész nap a pályától

Hajvágás: jó nap a fodrászhoz, de jobb, ha nem kísérletezel, hanem a szokásos frizurát csinálod; jól vágja le a haj végét a növekedés felgyorsítása érdekében; jobb, ha nem végez termikus hajvágást.

Egyéb kezelések: Ne tervezzen ma semmilyen bonyolult eljárás megkezdését, jobb folytatni azt, amit már korábban is tett. Jó bármilyen maszkot készíteni a haj megerősítésére, a hangerő növelésére. Hagyjon bonyolult eljárásokat holnapra. Ne tegye ki a hajat magas hőmérsékletnek (kerülje a forró hajszárító vagy hajsütővas használatát).

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a hold "tétlen" futása miatt nincs különösebb befolyás.

Legjobb idő: egész nap.

♌♍ ÁPRILIS 5., vasárnap. 12., 13. holdnap 15: 08-tól. LEO, SZŰZ 00: 19-től

Hold pálya nélkül 00: 18-ig

Hajvágás: nagyon jó nap a fodrászhoz; jól vágja le a haj végét, és végezzen termikus vágásokat.

Egyéb kezelések: Különböző kezelések megengedettek a haj megerősítésére és megjelenésének javítására, elkezdheti kezelni a haját, vagy használhat természetes alapú házi maszkokat. Az olajos maszkok jó hatással lehetnek, de okosan használja őket: nem minden olaj felelhet meg a haj típusának.!

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj jobban fog nőni, erősebb lesz, a végei érintetlenek maradnak, és nem hasadnak gyorsan; egy fodrász segíthet elkerülni a sok hajproblémát.

Legjobb idő: egész nap.

Hajvágás a holdnaptár szerint

♍ ÁPRILIS 6., hétfő. 13., 14. holdnap 16: 41-től. SZŰZ

Hold pálya nélkül 16: 29-től

Hajvágás: nagyon jó nap a fodrászhoz; jól vágja le a haj végét, és végezzen termikus vágásokat.

Egyéb kezelések: jó nap a hajjal való munkavégzéshez: göndöríthet, kiegyenesíthet, kiterjesztheti a hajat és a szempillákat, afrikai fonatokat szőhet és bármilyen frizurát forró készülékekkel végezhet. Ne hagyja ki ezt a napot, az egész hónap egyik legjobb napját, amikor jelentősen javíthatja a haj megjelenését. Jó bármilyen komplex hajkezelést 16:30 előtt elkezdeni (pl. Kezelési programok).

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj jobban fog nőni, erősebb lesz, a végei érintetlenek maradnak, és nem hasadnak gyorsan; egy fodrász segíthet elkerülni sok hajproblémát; 16:30 után - nincs különösebb befolyás.

Legjobb idő: 16:30 előtt.

♍♎ ÁPRILIS 7., kedd. 14., 15. holdnap 18: 15-től. SZŰZ, MÉRLEK 00: 16-tól

Hold pálya nélkül 00: 15-ig

Hajvágás: Megengedett, de ha nincsenek különösebb hajproblémái; végezhet férfi hajvágást vagy frufru vágást; jobb visszautasítani a termikus hajvágást.

Egyéb kezelések: ne tegye ki ma a hőt forró hőmérsékletnek; a legjobb, ha elutasítunk minden bonyolult eljárást. Jó, ha maszkot készítenek a haj mennyiségének növelése érdekében otthon.

A fodrász hatása a hajra: átlagos magasság; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 09:40 előtt.

♎ ♏ ÁPRILIS 8., szerda. 15., 16. holdnap 19: 56-tól. MÉRLEG, Skorpió 23: 17-től

Hold pálya nélkül 15: 50-től 23: 17-ig

Hajvágás: oké, de ha nincsenek különösebb hajproblémái; végezhet férfi hajvágást vagy frufru vágást; a termikus hajvágás elfogadható. Ezt a napot csak végső megoldásként válassza.

Egyéb kezelések: A Hold ezen a napon nem lesz különösebben harmonikus, ezért jobb, ha nem alkalmazunk bonyolult hajkezeléseket. Stylist hajcsavarókkal, hajszárítóval, serpenyőkkel vagy vasalókkal végezhet. Bár ezen a napon a forró hőmérséklet nem különösebben veszélyes a hajra, mégis azt tanácsoljuk, hogy ne használjon forró készülékeket anélkül, hogy hőkezeléssel előkezelné a haját.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb időzítés: nincs tökéletes időzítés.

♏ ÁPRILIS 9., 16., csütörtök, 17. holdnap 21: 22-től. SKORPIÓ

Vágás: Megengedett, különösen, ha korpásodási problémái vannak; termikus hajvágás 10:30 után megengedett; levághatja a frufruját (meglehetősen lassan fog növekedni); bármilyen férfi hajvágás megengedett.

Egyéb eljárások: reggel jobb, ha nem veszik igénybe a bonyolult eljárásokat, kerüljék a forró készülékekkel való érintkezést; a legjobb, ha ezen a napon különböző módon küzdenek a korpásodás ellen. Különösen nehéz esetekben szakember segítségét kell kérnie, mivel a korpásodás súlyos belső rendellenességekre utalhat.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; megszabadulni a korpától.

Legjobb idő: 10:30 után.

♏ ♐ ÁPRILIS 10., 17., 18., pénteki holdnap 22: 54-től. SKORPIÓ, NYILVÁN 23: 35-től

Hold pálya nélkül 22:35 és 23:35 között

Vágás: Megengedett, különösen, ha korpásodási problémái vannak; a termikus hajvágás elfogadható; levághatja a frufruját (meglehetősen lassan fog növekedni); bármilyen férfi hajvágás megengedett.

Egyéb kezelések: még mindig jó alkalom a korpásodás megszabadulására. Ma is kipróbálhat különféle új hajápolási termékeket, beleértve az importáltakat is. Jó, ha maszkokat készít a haj tisztítására, valamint fejbőr masszázs és só vagy cukor alapú fejradír. Jobb, ha a fején nem használnak súrolókat vízben oldhatatlan súroló részecskék alapján, mert ezeket nehéz kimosni a fejből..

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; megszabadulni a korpától.

Legjobb idő: egész nap.

♐ ÁPRILIS 11., 18. holdnap, szombat. NYILAS

Hajvágás: elfogadható, de jobb, jobb időben; frizurát kaphat azok számára, akiknek nincsenek különösebb problémái a hajjal; jobb, ha nem végez termikus hajvágást; jól vágja a frufruokat, vagy végezzen bármilyen férfi frizurát.

Egyéb kezelések: jó alkalom hajkezelésre szépségszalonokban vagy otthon. De minden eljárást 11:15 után kezdjen el, akkor nagyobb az esély arra, hogy elégedett lesz az eredményekkel. Az a tény, hogy a Hold és a Vénusz feszült aspektusa 11: 15-ig aktív lesz, ami figyelmeztet néhány csalódásra. Ma is próbáljon meg semmilyen vegyszert nem használni, jobb, ha nem permetez..

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 11:15 után.

♐ ÁPRILIS 12., 18., vasárnap, 19. holdnap 00: 20-tól. NYILAS

Hold pálya nélkül 14: 46-tól

Hajvágás: elfogadható; frizurát kaphat azok számára, akiknek nincsenek különösebb problémái a hajjal; jobb, ha nem végez termikus hajvágást; jól vágja a frufruokat, vagy végezzen bármilyen férfi frizurát.

Egyéb kezelések: Ma is jó alkalom a hajkezelésekre. Növényi olaj maszkokat alkalmazhat a hajára. Ma már rengeteg ilyen van a piacon, de nehéz megmondani, melyik felel meg a haj típusának, meg kell próbálni. A hajolajokról itt írtunk többet: Növényi olajok a hajápoláshoz: előnyök, károk, tippek, maszkok. Ebben a cikkben különféle recepteket is talál a nagyon hasznos hajmaszkokhoz..

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 09:30 és 14:45 között.

Hajvágás holdnaptár 2020

♐ ♑ ÁPRILIS 13., 19. hétfő. 20. holdnap 01: 37-től. NYILAS, MEZŐ 03: 06-tól

Hold pálya nélkül 03: 05-ig

Hajvágás: Megengedett, a hónap egyik legsikeresebb napja; végezhet termikus hajvágást, férfi hajvágást vagy frufru vágást.

Egyéb kezelések: Jó nap a sérült haj megerősítését, tisztítását és gyógyítását célzó különféle kezelésekhez. A haj károsodhat a környezet negatív hatása, valamint a festékek és a nem megfelelő ápolás miatt. Ha a haj egészségproblémák miatt sérült vagy súlyosan hull, először forduljon szakemberhez, és csak ezután kezdje meg kezelésüket.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; erősíti a hajat (a haj kevésbé esik ki), javítja annak megjelenését és szerkezetét.

Legjobb idő: 10:15 után.

♑ ÁPRILIS 14., 20., 21. holdnap 02: 39-től. BAK

Hajvágás: Megengedett, a hónap egyik legsikeresebb napja; végezhet termikus hajvágást, férfi hajvágást vagy frufru vágást.

Egyéb kezelések: ma az is jó, ha különféle eszközökkel kezelik a hajat és helyreállítják annak szerkezetét. Samponozás után jó hideg vízbe mártani a haját, hogy a mérleg összegyűljön, és a haj simábbá váljon. Az olajokon alapuló maszkok használata után ne használjon sampont SLS-sel, hanem szelídebb, természetes alapú termékeket vegyen be. Ellenkező esetben a maszk előnyei minimálisra csökkennek. Nem szabad összetett eljárásokat terveznie erre a napra..

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; erősíti a hajat (a haj kevésbé esik ki), javítja annak megjelenését és szerkezetét.

Legjobb idő: egész nap.

RÉGI HÓ 01: 56-tól

♑♒ ÁPRILIS 15., 21., szerda, 22. holdnap 03: 25-től. MEZŐ, VÍZÖNTŐ 10: 37-től

III. Negyed, a Hold negyedik fázisa 01: 56-tól

Hold pálya nélkül 02:47 és 10:36 között

Hajvágás: elfogadható, ha nincsenek különösebb hajproblémái; vághat frufruot vagy végezhet férfi hajvágást; a termikus hajvágás elfogadható.

Egyéb kezelések: Ma nem szabad bonyolult kezeléseket végezni, de ez a nap jó a maszkok számára, amelyek segítenek megtisztítani a hajat és a fejbőrt, és mennyiséget adnak a finom és vékony hajnak. 10:35 után választhat frizurát programok és alkalmazások segítségével.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: nincs.

♒ ÁPRILIS 16., 22., csütörtök, 23. holdnap 03: 58-tól, VÍZÖNTŐ

Hajvágás: elfogadható, ha nincsenek különösebb hajproblémái; vághat frufruot vagy végezhet férfi hajvágást; 10:00 után termikus hajvágás megengedett.

Egyéb kezelések: Ma jó alkalom a stílusra, de jobb, ha forró készülékeket használunk 10:00 után, amikor a hold eltávolodott a feszült szempontoktól. Jó hajcsavarókkal göndöríteni a haját.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 10:00 után.

♒♓ ÁPRILIS 17, 23., péntek, 24. holdnap 04: 22-től. VÍZÖNTŐ, HAL 21: 30-tól

Hold pálya nélkül 17: 34-től 21: 29-ig

Hajvágás: elfogadható, ha nincsenek különösebb hajproblémái; vághat frufruot vagy végezhet férfi hajvágást; a termikus hajvágás elfogadható.

Egyéb kezelések: Ma remek nap van a samponozásra és a tisztító maszkok és a volumenmaszkok alkalmazására. Fejbőr masszázs végezhető a vérkeringés javítása és a haj erősítése érdekében.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 17: 35-ig.

♓ ÁPRILIS 18., 24., szombat, 25. holdnap 04: 41-től. HALAK

Hajvágás: kedvezőtlen nap, jobb elhalasztani a fodrászhoz vezető utat.

Egyéb kezelések: Rossz nap a hajjal való munkavégzéshez a Halak jelét követő Hold miatt. Jobb, ha ekkor egyáltalán nem érinti a haját, hogy ne ártson neki, ha lehetséges, nem is szabad hajat mosnia. Elkezdheti a nem kívánt szőr eltávolítását, de nem javasoljuk, hogy különösebben összetett eljárásokat alkalmazzon. A Hold ezen a napon a Vénuszhoz közelíti meg a feszült szempontot, így bármilyen komplex szépségápolási eljárás nem biztos, hogy jó eredményeket hoz..

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; a haj gyengébbé, törékenyebbé válik, korpásodás jelenhet meg.

Legjobb idő: nincs.

♓ április 19., 25., vasárnap, 26. holdnap 04: 55-től. HALAK

Hajvágás: kedvezőtlen nap, jobb elhalasztani a fodrászhoz vezető utat.

Egyéb kezelések: Ez a nap sikeresebb a különféle komplex szőrtelenítő kezeléseknél, de a legjobb, ha nem veszünk igénybe olyan kezeléseket, amelyek súlyos mellékhatásokat okozhatnak. Jó eltávolítani a szőrt a hónalj vagy az arc területén. Jobb, ha nem folyamodik semmilyen hajápolási eljáráshoz, különösen összetetthez. Nagyon rossz nap a perm számára. Jobb egyáltalán nem használni vegyszereket, mivel megnő a mérgezés és az allergia kockázata!

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; a haj gyengébbé, törékenyebbé válik, korpásodás jelenhet meg.

Legjobb idő: nincs.

♓♈ ÁPRILIS 20., 26., hétfő, 27. holdnap 05: 08-tól. HAL, Kos 10:00 órától

Hold pálya nélkül 02:31 és 09:59 között

Hajvágás: jobb, ha 10:00 óráig nem fodrászol, mivel a Hold továbbra is a Halakban lesz; 10:00 után hajvágás elfogadható, de ha nincsenek különösebb hajproblémái; jobb, ha nem végez termikus hajvágást. Férfi hajvágás és frufru megengedett.

Egyéb kezelések: A hajszálakkal való munkavégzés jobb ideje 10:00 után, amikor a Hold a Kos jegyébe lép. Különösen nehéz eljárások nem ajánlottak erre a napra, de haját otthon végezheti. Hatékony fejbőr masszázs, használhat sós vagy cukor alapú fejbőrradírt is. Jó idő a hajkezelések tisztítására.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 10:00 után.

♈ ÁPRILIS 21, 27., kedd, 28. holdnap 05:19 órától. KOS

Hajvágás: megengedett, de jobb, ha nem végez termikus hajvágást; férfi hajvágást vagy frufru vágást végezhet.

Egyéb kezelések: Ma jó alkalom van a hajápolásra, minden tisztító kezelés és fejmasszázs különösen hatékony lesz. Kérhet segítséget szakemberektől, de a különböző otthoni eljárások, az olajokon alapuló maszkok is jók.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 14:20 előtt.

♈♉ április 22., 28., szerda, 29. holdnap 05:31 órától. Kos, BIKA 22: 36-tól

Hold pálya nélkül 15: 32-től 22: 35-ig

Hajvágás: megengedett, de jobb, ha nem végez termikus hajvágást; férfi hajvágást vagy frufru vágást végezhet.

Egyéb kezelések: Ez a nap nem alkalmas komplex kezelésekre, mivel közeledik az újhold. Engedje meg a szokásos otthoni hajápolást.

A hajvágás hatása a hajra: nincs különösebb hatás.

Legjobb idő: 15:30 előtt.

Fodrásznapok a holdnaptár szerint

♉ ÁPRILIS 23., 29. csütörtök, 1. holdnap 05:26-tól, 2. holdnap 05:43-tól. BORJÚ

Hajvágás: Megengedett, a növekedés felgyorsítása érdekében levághatja a haj végét; jobb, ha nem végez termikus hajvágást, és ne végezzen kísérleteket.

Egyéb eljárások: ma, ha lehetséges, ne használjon forró formázó eszközöket, jobb, ha természetes módon vagy gyenge hajszárítón szárítja a haját. Ez egy jó alkalom a hajápolásra, de ezen a napon bonyolult eljárások nélkül. Bármilyen maszkot megtehet, amely helyreállítja és megerősíti a haját. Jó nap a célok megtervezéséhez és kitűzéséhez, beleértve a haj szépségét is.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, szerkezetének és megjelenésének javítása.

Legjobb idő: egész nap.

♉ APRIL 24., péntek, 2., 3. holdnap 05:27-től. BORJÚ

Hajvágás: Megengedett, a növekedés felgyorsítása érdekében levághatja a haj végét; termikus hajat 09:00 után végezhet.

Egyéb kezelések: Jó nap különféle kezelésekhez és a haj helyreállításához. A Bika energiája ma jótékony hatással lesz az eredményekre, de jobb, ha az eljárásokat 09:00 után kezdjük, amikor a Hold elhagyja a feszült szempontot. Reggelente ne használjon forró formázó készülékeket. Az otthoni hajápolás ma is elfogadható. Öblítheti a haját gyógynövényes infúzióval.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, szerkezetének és megjelenésének javítása.

Legjobb idő: 09:00 után.

♉♊ APRIL 25., szombat, 3., 4. holdnap 06: 14-től. Bika, Ikrek 10: 20-tól

Hold pálya nélkül 03:43 és 10:19 között

Hajvágás: Megengedett, de ha nincsenek különösebb hajproblémái; termikus vágásokat végezhet, és levághatja a haj végét, hogy felgyorsítsa növekedésüket.

Egyéb eljárások: ma és a következő napokban, miközben a Hold az Ikrek jeleit követi, jó különféle eljárásokat és maszkokat végezni a haj mennyiségének növelése érdekében. Hajszárítók és hajsütők használatakor ügyeljen arra, hogy megvédje haját a forró hőmérséklettől. Jó hővédő termékeket használni (spray-k, balzsamok vagy speciális hajolajok).

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: egész nap.

♊ APRIL 26., vasárnap, 4., 5. holdnap 06: 37-től. IKREK

Hajvágás: Megengedett, de ha nincsenek különösebb hajproblémái; termikus vágásokat végezhet, és levághatja a haj végét, hogy felgyorsítsa növekedésüket.

Egyéb kezelések: Jó masszírozni a fejet, hogy javuljon a vérkeringés a haj növekedési területén. Ez segít megerősíteni a hajat és serkenti annak növekedését. A haj mennyiségének növelésére szolgáló bármilyen maszk hatékony. Festheti a haját, kiemelheti vagy színezheti..

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; nincs más különleges hatás.

Legjobb idő: 21:30 előtt.

Kedvező fodrásznapok a holdnaptár szerint

♊♋ APRIL 27., hétfő, 5., 6. holdnap 07: 07-től. Ikrek, Rák 20: 28-tól

Hold pálya nélkül 20: 00-20: 27

Hajvágás: Megengedett, de ha nincsenek különösebb hajproblémái; termikus vágásokat végezhet, és levághatja a haj végét, hogy felgyorsítsa növekedésüket.

Egyéb kezelések: Ez a nap finom haj kezelésére is alkalmas. Használhat forró formázó eszközöket vagy hajcsavarókat. 20:30 után jobb, ha nem foglalkozol hajjal, nem is szabad hajat mosni.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; 20:30 előtt - nincs más különleges hatás; 20:30 után - a hajvágás negatívan befolyásolja a haj állapotát, a haj gyengébbé és törékenyebbé válik.

Legjobb idő: 20:00 előtt.

♋ APRIL 28., kedd, 6., 7. holdnap 07: 48-tól. RÁK

Hajvágás: kedvezőtlen nap, jobb elhalasztani a fodrászhoz vezető utat.

Egyéb kezelések: ma jobb, ha nem foglalkozunk a hajjal. Eltávolíthatja a nem kívánt szőrzetet, de amikor a hold növekszik, meglehetősen gyorsan vissza fog nőni.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj gyengébbé és törékenyebbé válik, korpásodás és egyéb problémák jelentkezhetnek.

Legjobb idő: nincs.

♋ ÁPRILIS 29., 7., 8. szerda, holdnap 08: 44-től. RÁK

Hold pálya nélkül 22: 29-től

Hajvágás: kedvezőtlen nap, jobb elhalasztani a fodrászhoz vezető utat.

Egyéb kezelések: ma jobb, ha nem foglalkozunk a hajjal. Eltávolíthatja a nem kívánt szőrzetet, de amikor a hold növekszik, meglehetősen gyorsan vissza fog nőni.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj gyengébbé és törékenyebbé válik, korpásodás és egyéb problémák jelentkezhetnek.

Legjobb idő: nincs.

23: 38-tól HÓNAP

♋♌ APRIL 30., csütörtök, 8., 9. holdnap 09: 53-tól. RÁK, LEO 04: 06-tól

Hold pálya nélkül 04: 06-ig

I. negyedév, a Hold második fázisa 23: 28-tól

Hajvágás: megengedett, de jobb, ha nem végez termikus hajvágást; levághatja a haj végét, hogy felgyorsítsa a növekedésüket.

Egyéb eljárások: ma a hold megváltoztatja fázisát, ezért összetett eljárások esetén ne ezt a napot válassza, ha lehetséges. A hajfestés elfogadható, különösen élénkebb színekben. Bármilyen ápolási eljárás megengedett a haj megjelenésének javítása és otthon történő megerősítése érdekében.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, megjelenésének javítása, az egészséges ragyogás megjelenése.

Holdnaptár: kedvező napok a hajvágáshoz 2020 áprilisában

A hajvágás nagyszerű módja a kép megváltoztatásának és a képességeiben való bizalom megszerzésének. 2020 áprilisában elegendő nap lesz arra, hogy a stylisthoz menjen és frissítse a képet.

A haj erőforrás és az egészség mutatója, ezért különös gondosságra van szükség. A dailyhoro.ru weboldal szakértői azt javasolják, hogy válasszanak kedvező napokat a fodrász látogatásához, valamint ne feledkezzenek meg a maszkokról és balzsamokról. Az átfogó gondozás lehetővé teszi, hogy elegáns fürtöket tartson és mindig tökéletesen nézzen ki. Áprilisban sok olyan nap lesz, amelyen nyugodtan levághatja a haját, és sokáig élvezheti az új hajvágásokat.

Április 1.: A növekvő hold a hónap első napját a Rák csillagképben tölti. Ez a nap jó lesz a képváltáshoz. Egy új frizura biztonsági háló lesz, és optimizmust ad. Ezenkívül az éjszakai fény hatása jótékony hatással van a haj növekedésére..

Április 4.: Szombat is jó alkalom a stylist meglátogatására. A Hold növekedése az Oroszlánban kedvező energiát hordoz, és a hajvágás további önbizalmat nyer. A fürtök levágása megkönnyíti a bajok kezelését.

Április 5., 6.: A szűz hatása alatt történő hajvágás erősíti az intuíciót és segít vonzani az anyagi jólétet. Jobb reggelente fodrászatot tervezni a siker és a jólét energiájának feltöltésére. A további gondozási eljárások, sem a szalonban, sem az otthonban, nem lesznek feleslegesek..

Április 10.: A Skorpió holdja meglehetősen mozgalmas idő, de a hajvágás optimális lesz azok számára, akiknek változásra van szükségük életükben. Ezen a napon a képváltás erőt ad az igazságtalanság elleni harcban.

Április 11.: A Nyilas fogyó Hold remek alkalom a haj felfrissítésére. Sokáig fogja, és a fürtök engedelmessé válnak. Ezenkívül a hajvágás fokozza a karizmát és erőt ad a rosszakaratúak elleni küzdelemhez..

Április 13., 14.: egy új frizura, amelyet egy mester készített, segít fedezni a bajokat és javítani a hangulatán. Amíg a Hold Bakban van, a fürtök gondozása segít megbirkózni a töredezett hajszálakkal és visszaállítja a haj természetes erejét..

Április 15., 17: A Vízöntő hatása lehetővé teszi, hogy ne csak vágja le a haját, hanem kísérletezzen a hajának hosszával és színével is. Az új frizura inspirál és segít erőt találni a nehézségek leküzdésére.

Április 20., 22: a Kos csillagkép bátorságot ad, az új hajvágás pedig fokozza a varázst és a karizmát. Manapság a frizuraváltásnak köszönhetően kiderül, hogy növeli népszerűségét és tekintélyt szerez. Ezenkívül az új kép lehetőséget nyújt rejtett tehetségek bemutatására..

Április 23., 24.: Újhold és az azt követő Hold-emelkedés a Bikában - ideje a változásnak. A fürtök levágásával növelheti az energiaáramlást és felhasználhatja céljainak elérésére. Egy új fodrász segít megszerezni a függetlenséget és harcolni a személyes jólétért.

Április 26., 27.: A Hold növekedése az Ikrek jegyében az alkotás vágyát kelti az emberekben, és tehetségét új frizurával fokozhatja. A hajat nemcsak a szalonban vághatja le, hanem megkérheti szeretteit is, hogy tegyék meg a családi kötelékek megerősítése érdekében.

Április 28.: A rákos Hold megérinti az intuíciót, amely fokozható a hajvégek levágásával. A fodrász frissítése előnyös lesz a fürtök számára: gyorsabban növekednek, és leállítják a hasadást is.

Április 30.: A haj vágása a növekvő holdon kedvező, és ebben az időben a hajvágás kiváló védőháló lesz. Az Oroszlán csillagkép energiája lehetővé teszi, hogy fejlődj, és ne állj meg itt, ami azt jelenti, hogy az életben bekövetkező változások jobb irányba fordulnak.

A hajvágás segíthet megbirkózni számos nehézséggel, beleértve a bizonytalanságot és a félelmet. A képváltozásnak köszönhetően könnyebb a szükséges változásokat az életbe hozni, és új döntéseket hozni a virágzó élet felé.

Hajvágás holdnaptárja 2020 áprilisára: holdfázis ma

A tavasz közepe remek ürügy arra, hogy emlékezzen arra, hogy még a mai napnál is jobban nézhet ki, és gondosan megengedheti magának, hogy kísérletezzen a hajával..

A 2020. áprilisi fodrász holdnaptár megmutatja, hogy a mai holdfázis nemcsak a haj állapotát, hanem a fejbőrt is előnyösen befolyásolja.

A legkedvezőbb napok 2020 áprilisában olyan pontos dátumokra esnek, mint 1, 4, 6, 11, 14, 16, 20, 24 és 27, amikor a Hold az állatöv jegyében pártfogolja a pénzügyi problémák megoldását, így valódi pénzre szabott frizurát hozhat létre.

A hajvágás holdnaptárja 2020 áprilisára emlékeztet arra, hogy jelentősen megnövelheti a haj növekedését és igazi oroszlán sörényt kaphat az Oroszlán állatövben növekvő holdon..

A pontos előrejelzés a hét napjaira 2020 áprilisára azt tanácsolja, hogy emlékezzen az újhold idejére, hogy aktiválja az alvó izzók növekedését és pozitív változásokat érezzen a sorsában.

Holdfázis A telihold 2020 áprilisában április 8-án, szerdára esik, amikor kategorikusan tartózkodnia kell a hajhossz megváltoztatásától, előnyben részesítve a haj belsejének táplálását..

Ne feledje, hogy a kiegyensúlyozott étrend, a jó hangulat és a romantikus randevúk erőteljesen befolyásolják szálait, összehasonlítva a hold energiájával abban az időszakban, amikor az minden élőlényre maximálisan jótékony hatással van..

2020. április 1., szerda

8-9 holdnap, első negyedév, a növekvő Hold a rákban

A hét nagyon kedvező és fényes napja, tele pozitív átalakulások és átalakulások energiájával. A holdnaptár szerint a hajvágás ma, 2020. április 1-én kiváló fedezet lesz a betegségek és kellemetlenségek ellen. A növekvő rákos Holdon létrehozott friss frizura örömet okoz a fürtök sűrűségének és rugalmasságának, amelyek szintén nagyon gyorsan növekedni fognak. Ha aktiválni szeretné az Őrangyala segítségét - alakítson ki egy magas, buja stílust glóriás formában. Hajfestéskor válasszon világos tónusokat és árnyalatokat a kiemeléshez, ma biztonságosan felépítheti, göndörítheti a haját, kísérletezhet és kipróbálhatja a társak extravagáns képeit. Április bolondján különösen jól kell kinézned: minél jobb a mai hangulatod és minél szorosabb a göndörséged, annál nagyobb az esélye a nagy profitnak az üzleti életben..

2020. április 2., csütörtök

9-10 holdnap, a növekvő hold a rákban

A hónap második napja a hold kedvezőtlen szakaszára esik, amikor kategorikusan nem ajánlott megváltoztatni a haj hosszát, hogy ne vonja el magától a szépséget és a szerencsét. A fodrász holdnaptár azt állítja, hogy ma, 2020. április 2-án a hajvágás kategorikus tilalom alá esik, mivel alááshatja testi és lelki egészségét. Reggel és este elengedhetetlen, hogy energikus fejbőrmasszázst végezzünk masszázskefével, ez eltávolítja a negatív energiát és kiűzi a memóriából a rossz gondolatokat. A szálak természetes színezékekkel történő színezése erősíti az immunrendszert, és növeli népszerűségét a társadalomban. Itt a tökéletes alkalom egy olyan wellness-étrend megkezdésére, amely pozitívan befolyásolja a fürtjeinek megjelenését..

2020. április 3., péntek

10-11 holdnap, a növekvő hold az Oroszlánban

A hét kritikus és veszélyes napja, amely nem kedvez a fodrász látogatásának, mivel a krónikus betegségek súlyosbodásának kockázata miatt lehetetlen megváltoztatni a haj hosszát. A fodrász holdnaptár ma, 2020. április 3-án azt tanácsolja, hogy minél gyakrabban fésülje meg a haját, ez javítja a térrel való kapcsolatát. Reggel gondosan formázzuk a hajunkat, hogy az jól tudjon megbirkózni az energiavezetők funkciójával. Az Oroszlánban növekvő Holdon építheti, göndörítheti, formázhatja és színezheti a haját. Szinte minden hajszálon végzett eljárás sikeres lesz, beleértve a tonizálást és a fehérítést is, de tanácsos a színt radikálisan nem változtatni: korlátozódjon a klasszikus stílusra, amely hangsúlyozza egyéniségét és természetes szépségét.

2020. április 4., szombat

11-12 holdnap, a növekvő hold az Oroszlánban

A hónap legboldogabb napja a hajhossz megváltoztatása és az elegancia és a luxus által megkülönböztetett tiszteletre méltó frizura létrehozása volt. A fodrász holdnaptár azt állítja, hogy a hajvágás ma, 2020. április 4-én megduplázza a haj fejének sűrűségét, mivel az Oroszlánban növekvő Holdon az eddig alvó izzók aktiválódnak. Ügyeljen arra, hogy látogasson el egy megbízható mesterhez, és vágja le legalább a haj végét ebben a holdfázisban, hogy megszabaduljon a kudarcoktól és vonzza a pozitív energia folyamait. A haj jó minőségű növényi festékekkel történő festése megkönnyíti vállalkozását és munkáját. Ma az "üzleti érzék" kezd élesedni: könnyen megbirkózik nagy mennyiségű információval.

2020. április 5., vasárnap

12-13 holdnap, a Szűzben növekvő hold

Egy szabadnapon békét kell adnia magának és a hajának, az egészséges táplálkozásra, a jó alvásra, az aktív pihenésre koncentrálva szeretteinek társaságában a természetben. A fodrász holdnaptár ma, 2020. április 5-én azt javasolja, hogy hagyjon fel a hajával való bármilyen manipulációval, mivel a hajnak a hold ezen szakaszában történő vágása rossz hírekkel jár. A hét ezen a napján szigorúan tilos a fodrász, mivel ez további hátrányosan befolyásolhatja sorsát. Ismerős stílus létrehozásakor ne kísérletezzen, inkább a bevált stílust részesítse előnyben. Felhívjuk figyelmét, hogy a frizurákat és a frizurákat manapság csak otthon szabad elvégezni, egyedül, nem bízhat az energiáival végzett munkában még egy szeretett ember kezében sem.

2020. április 6., hétfő

13-14 holdnap, a Szűzben növekvő hold

A hétnapos időszak első napja a hold kedvező szakaszára esik, amikor a fürtök hosszának változása megoldja a fennálló egészségügyi problémákat. A hajvágás ma, 2020. április 6-án, a holdnaptár szerint, átgondolt és kifinomult legyen, ebben az esetben megerősítheti immunitását, növelheti hatékonyságát és ellenállását a negativitásnak. A fodrász meglátogatása után úgy fogja érezni, hogy megérzése megerősödött, és a régóta várt fejlődés körvonalazódik az üzleti életben. A wellness-eljárások sikeresek lesznek, a haj megerősödik, a szerkezete javul, a növekedés felgyorsul, a hajhullás érezhetően csökken.

2020. április 7., kedd

14-15 holdnap, a növekvő hold a Mérlegben

Veszélyes és kritikus nap, amikor még a fésülködés is szigorúan tilos, mert fennáll annak a veszélye, hogy elveszít mindent, ami van. A hajvágást ma, a holdnaptár szerint, 2020. április 7-én, át kell vinni a Hold egy másik, megfelelőbb fázisába. Az Angyali üdvözlet ünnepén tanácsos egyáltalán ne érinteni a haját, mert van egy hűséges népi előjel, miszerint ezen a napon "egy lány nem fonja a fonatot, a madár pedig nem épít fészket". De ez az ideális alkalom a hajnövekedéssel kapcsolatos összeesküvések elolvasására, a szerelmi mágia aktiválására, a pszichés személy felvételére személyes tanácsért. A telihold előestéjén a rituálék ereje eléri a csúcspontját, új lehetőségekkel jutalmazza az embereket, hogy sorsukat jobbra változtassák..

2020. április 8., szerda

15-16 holdnap, Telihold a Mérlegben (pontosan moszkvai idő szerint 5.37-kor érkezik)

A hét közepe a kényszerű átalakulások és változások súlyos energiájának időszakát nyitja meg, amikor a hajhossz megváltoztatása elválásokkal, csalódásokkal és konfliktusokkal jár. A mai, 2020. április 8-i holdnaptár azt tanácsolja, hogy tartózkodjanak a szőrrel való bármilyen manipulációtól, és a hajsűrűség növelése érdekében részesítsék előnyben az egészséges étrendet, az aktív életmódot és az összeesküvéseket. Ma a Mérleg telihold fázisa diszkrét frizurákra szólít fel: a haj a lófarokban magasabbra gyűjthető, így pénzügyi jólétet és stabilitást vonz majd az életébe. Jobb tartózkodni a festéstől, sőt a hajmosást át kell vinni egy erre a célra megfelelőbb holdnapra.

2020. április 9., csütörtök

16-17 holdnap, fogyó Hold a Skorpióban

A hét kockázatos, instabil energiájú napja, amikor csak azok dönthetnek a hajhossz megváltoztatásáról, akik bíznak képességeikben és nem félnek a jövőjükért. Ellenkező esetben jobb tartózkodni a fodrászhoz járástól, mivel a következmények kiszámíthatatlanok lesznek. Ma, 2020. április 9-én a holdnaptár javasolja a hajvágás elhalasztását, és a gyógyító balzsamok, infúziók és természetes szérumok segítségével kezdje el javítani annak minőségét. A vékony és gyenge haj tulajdonosai segítséget kérhetnek a mestertől, és megkérhetik, hogy kissé nyírják meg a végét, nem több, ez elegendő lesz kemény és vastag szálak kinövéséhez.

2020. április 10., péntek

17-18 holdnap, fogyó Hold a Skorpióban

Kedvezőtlen hétnap a képen bekövetkező változásokra, mivel fennáll annak a veszélye, hogy megrövidíti az életét és megoldhatatlan problémákkal szembesül. A fodrász holdnaptár ma, 2020. április 10-én csak akkor javasolja új fodrászat készítését, ha hamarosan drasztikus változásokat tervez végrehajtani az életében. Ha elégedett vagy a megszerzett stabilitással és azzal, amivel most rendelkezel, akkor határozottan el kell utasítanod az új hajvágást a Skorpióban fogyó Holdon. Javasoljuk, hogy kísérletezzenek stílusokkal, kiegészítőkkel és szalagokkal, minél fényesebb a kép, annál nagyobb az esély a nagy haszonszerzésre a következő napokban.

2020. április 11., szombat

18 holdnap, fogyó hold a Nyilasban

Jó nap az ellenkező nemmel való kommunikáció során felmerülő problémák megoldására a fürtjeinek hosszában végbemenő anális változás segítségével. A holdnaptár azt ígéri, hogy a divatos fodrász ma, 2020. április 11-én, fiatalabbnak fog kinézni koránál, növeli vonzerejét és erősíti a betegségekkel szembeni ellenállását. Ma is nagyon jó nap a szálak szerkezetének javítása kíméletes színezéssel, amely természetes összetevőket tartalmaz. hajvágás. Az eljárás egészséget hoz Önnek és a hajának. A Nyilas fogyó holdján nyugodtan készíthet elegáns stílust, amely a szokásosnál hosszabb ideig tartja alakját.

2020. április 12., vasárnap

18-19 holdnap, csökken a Hold a Nyilasban

Kedvezőtlen nap a héten a fodrászhoz, mivel a hajadnak ugyanolyan pihenésre van szüksége, mint neked. A holdnaptár arra figyelmeztet, hogy a hajvágás ma, 2020. április 12-én rakoncátlanná teszi a fürtöket, és a stílus nagyon gyorsan szétesik. A festés és a perme szintén a tilalom hatálya alá tartozik, mert fennáll annak a veszélye, hogy egyszerűen kidobják a pénzt, és a mester munkájának instabil eredménye lesz. Célszerű változatlanul hagyni a képet, élvezni azt, ami van, egészséges életmódot folytatni és masszírozni a nyak területét és a fülcimpákat. Ha a helyzet úgy alakul, hogy kénytelen megváltoztatni a haj hosszát ezeken a holdnapokon, válasszon egy fiatal mosolygós fodrászat, és jó hangulatban érkezzen meg.

2020. április 13., hétfő

19-20 holdnap, fogyó Hold a Bakban

A nap első fele nem alkalmas a szépségszalon látogatására, mivel fennáll annak a veszélye, hogy olyan problémákkal találkozhat, mint a korpásodás és a fokozott hajhullás. De a pontos időpontban, 12.00 és 18.00 óra között, a mai, 2020. április 13-i fodrász holdnaptár azt tanácsolja, hogy legalább a végét vágja le annak érdekében, hogy fokozza szexualitását és vonzerejét az ellenkező nem szemében. A könnyű fodrászkorrekció lehetővé teszi, hogy eltávolítsa a rossz hangulatot az életéből, valamint megszabaduljon az adósságoktól és az oldhatatlan problémáktól. Ma, a Bak csökkenő holdján azok, akik a mester munkájának eredményét a lehető legtovább meg akarják őrizni, biztonságosan új frizurát készíthetnek, mivel a szálak lassabban növekednek, de a hajgyökerek megerősödnek..

2020. április 14., kedd

20–21 holdnap, fogyó Hold a Bakban

Pozitív és örömteli nap, amely harmóniát és boldogságot ad azoknak, akik elismerésre és népszerűségre vágynak a társadalomban. A holdnaptár biztosítja, hogy a ma, 2020. április 14-én végrehajtott elegáns fodrász talizmán lesz az üzleti életben való megvalósításod és elismerésed számára. A haj színének radikális megváltoztatása is megengedett, amely lehetővé teszi, hogy kedvezően hangsúlyozza szeme szépségét, olyan romantikus képet alkosson, amely első látásra felkelti az emberek figyelmét. A kreativitás aktiválásához használjon fényes fémes kiegészítőket. Megengedett a szálak természetes színezékekkel történő megvilágítása, mivel ez az eljárás minden bizonnyal a "fényes" embereket vonzza Önhöz.

2020. április 15., szerda

21-22 holdnap, harmadik negyed, fogyó Hold a Vízöntőben

A hét közepe a hold ellentmondásos szakaszára esik, amikor csak azok mehetnek biztonságosan fodrászhoz, akik kísérleti vagy extravagáns frizura vagy fazon létrehozása mellett döntöttek. A holdnaptár szerint a hajvágás ma, 2020. április 15-én növeli tekintélyét és jelentőségét a környezetben, és egyúttal javítja egészségét, különösen a légzőrendszert. De ne vágja túl erősen a haját, mivel a Vízöntőben fogyó Holdon a haj lassabban növekszik. Az üzleti haszon növelése érdekében a képet kiegészítheti a természetes színek sikeres színezésével - a friss kép sebezhetetlenné teszi a versenytársak és a csalók előtt..

2020. április 16., csütörtök

22–23 holdnap, fogyó Hold a Vízöntőben

Ha fényesebbé és érdekesebbé akarja tenni az életét - mindenképpen változtassa meg hajának hosszát reggel, pontosan 9.00 és 12.00 óra között, amikor a Vízöntőben a Hold energiája kedvez a sors pozitív változásainak. De délután a mai, 2020. április 16-i Hold-fodrász azt javasolja, hogy hagyja fel a fodrász látogatását a természetes szépség megőrzése érdekében. Javíthatja a hangulatát azáltal, hogy az egyes szálakat kontrasztos színekkel festi - így vonzza a szerencsét az oldalára, és megőrzi a korábban megszerzett tapasztalatokat. A Hold ezen szakaszában bármilyen módon göndörítjük a hajunkat, hogy hosszú ideig megtaláljuk és fenntartsuk a boldogságot..

2020. április 17., péntek

23-24 holdnap, fogyó Hold a Vízöntőben

Próbáljon a lehető legtöbbet dolgozni reggel, hogy találjon egy "ablakot" a fodrász látogatásához a pontos időpontban 13.00 és 19.00 óra között - ekkor a Vízöntőben fogyó Hold energiája lehetővé teszi a hajjal együtt a betegségek, adósságok, félelmek, veszekedések levágását önmagától és botrányok. A holdnaptár azt állítja, hogy a hajvágás ma, 2020. április 17-én hatalmas energiát, pozitivitást és bizalmat fog biztosítani a jövőjében. A sikeres ember képe szervesen kiegészíti azokat a terjedelmes fürtöket, amelyek növelik az értékesítések számát és az üzleti sikereket. Ha elfojtja a személyes ambíciókat és a gyanakvást, összpontosít a főre, és magabiztosan söpri el az összes másodlagos problémát, akkor megfoghatja a farkát..

2020. április 18., szombat

24-25 holdnap, fogyó Holdhalak

Feltétlenül látogasson el a szépségszalonba pontos időpontban 9.00 és 12.00 óra között, hogy frissítse a korábban létrehozott képet, és ezzel egyidejűleg megszabaduljon a rossz emlékektől és a depressziós hangulattól. A holdnaptár azt állítja, hogy egy elegáns és stílusos fodrász ma, 2020. április 18-án képes felfedni rejtett tehetségét és lehetőségeit. Délután azonban tilos a fodrászhoz járni, mert fennáll annak a veszélye, hogy a fejbőr problémáit megkapja, például korpásodás, törékeny szálak és fokozott hajhullás. Másrészt ösztönözni kell az arc, a gallér zóna és a test biológiailag aktív pontjainak masszírozását annak érdekében, hogy aktiválják a test belső tartalékait az egészséges hajért folytatott harcban. A balzsamok természetes összetevőkkel történő gyógyítása, valamint a fürtök természetes színezékekkel történő színezése hozzájárul a hatás fokozásához..

2020. április 19., vasárnap

25-26 holdnap, csökkenő Hold a Halakban

A hónap egyik legkedvezőtlenebb napja, amikor szigorúan tilos megváltoztatni a haj hosszát, mivel olyan nemkívánatos következményekkel szembesülhet, mint a melankólia és a szálak elvékonyodása. A holdnaptár kimondja, hogy a hajvágás ma, 2020. április 19-én növelheti a hajhullás és a kopaszodás valószínűségét. De a hajad természetes színű, természetes színű színezése javítja a társasági életet és segít elkerülni a legtöbb kudarcot. Verje meg és fésülje meg a haját, hogy intenzív interakcióba léphessen a természet energiáival. A frizurának ma magasnak kell lennie, ebben a holdfázisban lehet egy halom, de ne legyen túl igényes, próbáljon meg mindent a lehető legtermészetesebben kinézni.

2020. április 20., hétfő

26-27 holdnap, fogyó Hold a Kosban

A hét csodálatos és harmonikus napja, a fejlődés és a jólét pozitív energiájával: feltétlenül látogasson el egy fodrászhoz, ha növelni szeretné karizmáját és varázsát. A luxus stílusú klasszikus fodrász növeli népszerűségét, lehetővé teszi, hogy sikeresebbé váljon mások között. A hajvágás holdnaptára ma, 2020. április 20-án azt állítja, hogy a hajszín radikális megváltoztatása lehetővé teszi az egészség és az anyagi jólét energiájának felhalmozását. Egy gyönyörű, bizonyos értelemben különleges frizura növeli a pozitív energia áramlását, szépnek és lakonikusnak kell lennie. A haj globális újraszínezése természetes festékek segítségével vonzza Önt, mint az egészség és a gazdagság energiájának mágnese.

2020. április 21., kedd

27-28 holdnap, csökkenő Hold a Kosban

A hét kritikus, sőt veszélyes napja, amikor a szálak hosszának megváltoztatása kategorikus tilalom alá esik, mivel fennáll a várható élettartam csökkenésének és a társadalmi aktivitás negatív hatásának a kockázata. A holdnaptár annak a mellett szól, hogy a hajvágás ma, 2020. április 21-én, semmilyen ürüggyel nem megengedett, mivel a káron és a bajon kívül semmit nem ad. Vigyázzon egy igénytelen, de kecses frizura készítésére: a hold ezen szakaszában az igénytelen stílus örömmel fogadja, vonzza a természet és az űr energiáját. Nem ajánlott a haj teljes és globális festése, de kiemelheti vagy színezheti a haját természetes festékekkel a társadalmi helyzet stabilizálása érdekében.

2020. április 22., szerda

28-29 holdnap, fogyó Hold a Kosban

Vitatott nap a héten, amikor a legyengült és unalmas szálak tulajdonosai, valamint azok, akik kardinális változásokat terveztek az életben, biztonságosan megváltoztathatják a szálak hosszát. De azok számára, akik szeretnék magukkal tartani ennek a holdciklusnak az összes fejlesztését, és meg vannak elégedve megjelenésükkel, a holdfrizurák naptára ma, 2020. április 22-én azt tanácsolja, hogy semmiképpen ne vágják le a hajukat. Az Újhold előestéjén nem lehet fürtöket építeni, göndöríteni vagy festeni, mivel ezek a manipulációk gyengíthetik immunitását, kiszolgáltatottá tehetik a versenytársak és a csalók iránt. Próbálja fenntartani a jó hangulatot, és feltétlenül fésülje meg a haját. A haj növekedésének összeesküvését elolvasva egy rituálé a hold ezen szakaszában segít növelni a szálak sűrűségét és rugalmasságát.

2020. április 23., csütörtök

29-1-2 holdnap, újhold a Bika-ban (pontos idő 5,27 moszkvai idő szerint)

A fodrász látogatásának a héten kedvezőtlen napja, mivel a közhiedelem szerint mennyi haj lesz levágva, ennyi évet lerövidít az életében. A holdnaptár szerint a hajvágás ma, 2020. április 23-án nem hozza meg a kívánt eredményt, ezért tartózkodnia kell a szépségszalon látogatásától. Eljött a pénzbeli Újhold a Bika-ban, amikor a mágia segítségével aktiválhatja az egészséges, vastag haj növekedését, láthatja a fején egy erős aljszőrzet megjelenését. A Hold ezen szakaszában a fürtjei egy olyan antenna szerepét töltik be, amely összeköti a tudatot a Magasabb Erőkkel, ezért a lófarok frizura nemcsak további energiát ad, hanem hatalmas lendületet ad a sors pozitív változásainak..

2020. április 24., péntek

2-3 holdnap, a növekvő hold a Bikában

Az elkövetkező holdhónap egyik legpozitívabb napja, amikor a szálak hosszának megváltoztatása hozzájárul az élet új szakaszának kezdetéhez, lehetővé teszi, hogy jövedelmezően változtasson a képen, és sokkal fiatalabbnak tűnjön, mint az Ön évei. A holdnaptár biztosítja, hogy a hajvágás ma, 2020. április 24-én felválthatja a valóban bevált nagy pénzű rituálét. A Bika növekvő holdján a haj általános állapota jelentősen javul: a szálak rugalmasak, fényesek lesznek, és hatékonyan illeszkednek a hajba. Ez egy nagyon kedvező időszak az olyan manipulációkhoz is, mint a haj göndörítése, meghosszabbítása, festése, laminálása vagy formázása. Ma a holdfázis nagyon pozitív hatással van a hajjal való munkára: az ősz hajra történő festés sikeres lesz, valamint erősíti a hajat, halványítja, szemöldökét kopasztja..

2020. április 25., szombat

3-4 holdnap, a növekvő hold az Ikrekben

A nap első felére jobb megtervezni a mindennapi kérdések megoldását, olyan vásárlásokat végezhet, amelyek fiatalabbá és vonzóbbá teszik Önt. A hajvágás holdnaptára azt sugallja, hogy ma, 2020. április 25-én délutánra kell tervezni egy bevált mester látogatását, amikor a Hold energiája az Ikrek csillagjegyben lehetővé teszi, hogy javítsa a szálak szerkezetét és rugalmasságát, és ezzel egyidejűleg növelje hangulatát és bizalmát képességeiben. Hajának természetes árnyalatú festése növényi festékekkel lehetővé teszi a munka és a pénzügyek stabilitásának fenntartását. Ne kísérletezzen új frizurákkal, haját a lehető legegyszerűbben és kényelmesen formázza, ez lehetővé teszi, hogy erőt és energiát nyerjen.

2020. április 26., vasárnap

4-5 holdnap, a növekvő hold az Ikrekben

Jó hét a pihenésre és az energia feltöltésére szabadtéri tevékenységek, egészséges táplálkozás és jó alvás révén. A holdnaptár emlékeztet arra, hogy a hajvágás ma, 2020. április 26-án megszakíthatja a kapcsolatot a Kozmosszal, ezért jobb, ha a hét másik, megfelelőbb napját választja egy szépségszalon látogatására. De a szabadnapon buja, terjedelmes frizurát készíthet, és garantáltan vonzza a nagy pénz energiáját. A hatást fokozza, ha a szálakat világos színű természetes színezékekkel színezi, ami szintén lehetővé teszi, hogy jó hírű mecénásokat és hű hasonló gondolkodású embereket találjon.

2020. április 27., hétfő

5-6 holdnap, a növekvő hold az Ikrekben

A hét vidám és pozitív napja, amely elősegíti a stílus, a kép megváltoztatását vagy a meglévő frizura kiigazítását. Végül is a holdnaptár azt állítja, hogy a hajvágás ma, 2020. április 27-én, a mai hajvágás megszabadul a betegségektől, pénzt is vonz. Érdemes szigorú, klasszikus frizurát választani, statikus, nem magas, de buja - ez lehetővé teszi, hogy fokozza a szexuális energiáját. Hajfestés nem éri meg, viszályt kelthet a családban vagy a csapatban. A haj hosszának megváltoztatása az Ikrekben növekvő Holdon jelentősen fokozza növekedésüket és növeli a természetes rugalmasságot..

2020. április 28., kedd

6-7 holdnap, a növekvő hold a rákban

A szálak hosszának megváltoztatása a nap első felében javítja a fejbőrt, növeli az aktív izzók számát és megszabadul a korpától. A legpontosabb holdnaptár azt jelzi, hogy a hajvágás ma, 2020. április 28-án javítja intuícióját, elősegíti a fürtök növekedését és megjutalmazza képességeiben való bizalommal. Erősítse kapcsolatát az Őrangyallal egy fodrászat segítségével, amely sok fürtöt tartalmaz, mint egy könnyű felhő. Ha ma haját pontosan levágja 15.00 és 20.00 óra között, garantáltan kellemes meglepetéseket szerez a neves mecénások részéről, lelkes rajongók bókjait és jó híreket ad az üzleti partnerektől. Egyelőre jobb megtagadni a haj színének radikális megváltoztatását, az egyes szálak divatos alakformálására szorítkozva.

2020. április 29., szerda

7-8 holdnap, a növekvő hold a rákban

Ez nem a megfelelő alkalom a már kialakult kép bármilyen drasztikus megváltoztatására, de stílusos formázással kivághatja a töredezett végeket, vagy kissé felfrissítheti a frizuráját. A holdnaptár arra figyelmeztet, hogy a hajvágás ma, 2020. április 29-én ne legyen rövid, mivel csökkenti a stresszel szembeni ellenállást, idegesít és nem viselkedik olyan magabiztosan, mint máskor. Haját csak sötét színben festheti, kizárólag a korábban bevált márkák természetes vegyületeivel. Ebben a holdfázisban előnyben részesítse a sima szálakat, elhagyva a buja fürtöket a klasszikusok javára.

2020. április 30., csütörtök

8-9 holdnap, első negyedév, a növekvő Hold Oroszlánban

A hét közepe a képváltás nagyon kedvező napjára esik, amikor elképesztő eredményeket érhet el a mester munkájával. A holdnaptár tanácsot ad: a hajvágás ma, 2020. április 30-án igazi talizmán lesz, amely védelmet nyújt a versenytársak és a rosszakarók kívánalmaival szemben, ha buja frizurába helyezi, amely hasonlít egy Oroszlán sörényére. És ha ezenkívül arany- vagy rézfestékekkel festeti a haját, hamarosan nagy hasznot hoz, vagy akár saját sikeres vállalkozást nyit meg. Sok szerencsét és pozitív új ismeretségeket hoznak fémes fényes kiegészítők, valamint különféle és egyedi strasszok a hajhoz..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Amit a trichológusok javasolnak otthon, ha a haj kihull?

Minden ember önállóan határozza meg a veszteség intenzitását.A legegyszerűbb módja annak, hogy a haja hulljon, az, ha ecsetel. Miután egyszer jól megfésülte a haját, el kell távolítania az összes lehullott szőrt, és újra fésülnie kell.

Egészséges hajtitkok: miért vágják le a hajvégeket, és hogyan kell őket megfelelően gondozni

A nők gyakran szembesülnek a töredezettség problémájával. A legegyszerűbb módja annak megszabadulása, ha időben levágja a haját.