Legfontosabb / Kiegészítők

Paletta Igora ColrWorx / Igora Expert Mousse professzionális hajszín paletta

Kiegészítők

A Schwarzkopf több mint száz éve gyárt kiváló minőségű kozmetikai termékeket a test, az arc és a haj számára. Egy jól ismert márka festéke a professzionális kategóriába tartozik, amelynek megkülönböztető jellemzői a tartósság és a kíméletes formula, valamint a haj kíméletes ápolása.

Ezenkívül a kozmetikai termékek gyártója sokféle terméket kínál, amelyek helyreállítják a haj szerkezetét a festési eljárás után..

 • Paletta ↓
 • Tökéletes hab ↓
 • Schwarzkopf szín ↓
 • Schwarzkopf Million szín ↓
 • Schwarzkopf Nectra szín ↓
 • Ár ↓
 • Vélemények ↓

Paletta

A kozmetikai termékcsalád a festék színek széles választékát kínálja, amelyeket a katalógus segítségével könnyen kiválaszthat. Ez egy híres márka összes színét biztosítja. Az arcnak és formának megfelelő árnyalat kiválasztásához elegendő egy tesztszálat magához erősíteni.

Schwarzkopf számos színtrendet mutat be kozmetikai vonalában:

 1. Világító sorozat, amely különféle szőke színeket kínál, beleértve az aranyat, a hamu és a gyöngyházfényt.
 2. Sötét hideg színvilág, fekete és kék-fekete színekkel.
 3. Meleg gesztenyeszínek, amelyek vöröset, mogyorót és rézt tartalmaznak, különböző fokú telítettséggel.

Tökéletes hab

A Paint Perfect Mousse az ammónia nélküli gyengéd sorozatba tartozik, amelynek számos előnye van:

 • vitamin-kiegészítők jelenléte, amelyek javítják a bőr vérkeringését;
 • a komponens - ammónia - összetételének hiánya, amely mély behatolást biztosít a haj szerkezetébe, ezáltal tönkreteszi és megzavarja működését;
 • színtelítettségi hatás biztosítása;
 • alkalmas terhes nők szálainak festésére.

Palettáján a gyártó több mint tizenöt árnyalatot helyezett el a különböző telítettségektől. Az ezzel az eszközzel történő színezés lehetővé teszi a nők számára, hogy megőrizzék hajuk szépségét és egészségét. Színállóság akár 28 fejmosásig.

Így a PerfectMousse használatával egy hónapig élvezheti a megszerzett hajszínt, anélkül, hogy korlátozná magát a vízi eljárásokban. A nyilvánvaló előnyök ellenére a Perfect Mousse-nak számos hátránya van, amelyek a szürke haj festésekor a használat hatástalansága és az egyéb gyártók festékeihez képest instabilitás..

Schwarzkopf szín

A Schwarzkopf szín, miután elkészítette a fő színező kompozíciót az alkotóelemekből, habszerkezettel rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti annak alkalmazását a szálakon. A termék alkalmazása hasonló a samponozáshoz. Tökéletesen festi a szürke hajat, puhaságot és fényt kölcsönöz a hajnak. A gyógyszer habösszetételének hatalmas előnye, hogy egyenletesen alkalmazza a fejbőrt, beleértve a problematikus occipitalis zónát is..

A Schwarzkopf szín bármilyen színt képes előállítani, beleértve a világosabbat is. A készítmény finoman megvilágítja a szálakat egy-hat hang között.

Schwarzkopf Million szín

A SchwarzkopfMillionColor újító a festékvilágban, mivel a szokásos krém helyett por formájában szokásos alapkonzisztenciája van. A termék előnyei:

 • a szálakra való könnyű alkalmazásban;
 • a haj felszínén való eloszlás egyenletességében;
 • a felhasználás gazdaságában;
 • az intenzív színezés lehetőségében;
 • kitartásban.

Miután elkészítette a készítményt az utasításoknak megfelelően, a hajjal való érintkezés ideje 30 perc. Szürke haj jelenlétében a festés időtartama 45 percre nő. Az eljárás után ajánlott a mellékelt mosható balzsamot felhordani a szálakra, ami egészséges és fényes megjelenést kölcsönöz a hajnak.

Schwarzkopf Nectra szín

A NectraColor paletta 17 árnyalatot mutat be, a szőkétől a feketeig. A termék sajátossága az alkotóelemeiben rejlik:

 • aminosavak;
 • illóolajok;
 • növényi olajok;
 • vitaminok;
 • virágnektár.

Az olajok és az aminosavak biztosítják a termék mélyebb behatolását a hajba, ami hosszantartó színt biztosít a gazdag szín megőrzésével még az ismételt samponozás után is. Ezenkívül a festési eljárás során a festék komponensei minden egyes haj felületén védőfóliát képeznek, ami a szálaknak fényt és selymességet kölcsönöz..

A Schwarzkopf festék átlagos költsége 387,21 rubel. Nyereséges egy terméket speciális üzletekben vásárolni, amelyek egyben a gyártó kereskedői is.

Vélemények

Régóta használom a Schwarzkopf mousse sorozat festékét. Kezdetben ártalmatlanságával vonzott az ammónia hiánya miatt. Miután először kipróbáltam, rájöttem, hogy most nem változtatok az eredeti választásomon. A festék valóban gyengéd színezéket eredményez. Az eljárás utáni szálak megőrzik az élénk és egészséges megjelenést, anélkül, hogy további gondozást igényelnének.

A használat gyakorisága havonta egyszer történik, ezután a színtelítettség elvész. További vonzerő a kompozíció konzisztenciájának kényelme az egyszerű elkészítése után..

A habszerű massza könnyen felvihető a haj felületére, miközben könnyen behatol a fejbőr nehezen elérhető területeire. A színező készítmény alkalmazásának folyamata nem különbözik a sampontól. A színezék nem igényel sampont az öblítéshez. A festéket összetétele miatt önmossa folyó víz alatt, a felületaktív anyagok indikátorának megfelelő értékével.

Irina, 25 éves, Belgorod, 5. besorolás

Terhességem óta használom a Schwarzkopf Nectar színt. Jelenleg szoptató anya vagyok, és továbbra is olyan színezéket használok, amely garantáltan nem árt a babámnak. Hálás vagyok a Schwarzkopf vállalatnak egy ilyen általuk kitalált ammóniamentes remekműért. Végül is szép akar lenni bármilyen helyzetben!

Ezenkívül megjegyzem a festék azon képességét, hogy elfedje az ősz hajat, ami nekem ugyan annyira nincs, de mégis el akarom rejteni a kíváncsi tekintetek elől. A különleges ízesített adalékoknak köszönhetően a színező folyamat nem zavarja az aromáit, hanem kellemes eljárást eredményez.

Anastasia Nikolaevna, 56 éves, Szentpétervár, 5. besorolás

Száraz hajam van, ezért a festési eljárást mindig súlyosbította az amúgy is nehéz helyzet a hajam állapotával. Egyszer egy boltban ajánlottak nekem ammóniamentes festéket. Úgy alkalmazzák, mint egy szokásos maszkot, és nem terjed. Az egész eljárást kellemes aromák kísérik, amelyekben nincs hely a durva ammóniaszagoknak.

A színes maszkok színének kiválasztásához elegendő a dobozon lévő modellek képére koncentrálni, ez teljes mértékben megfelel a valóságnak. A gyógyszer használata után nincs szükség a szálak helyreállítására, amelyek megőrzik gazdag színüket, rugalmasságukat, fényüket és egészségüket a következő eljárásig..

Elena, 18 éves, Kalinyingrád városa, 5. besorolás

Szeretem a megjelenésem állandó megváltoztatását, különösen hosszú, elegáns fürtjeim színének irányában. A hagyományos festékek azonban nem teszik lehetővé a haj színének radikális megváltoztatását..

A milliónyi színű Schwarzkopf sorozat festékével könnyen megváltoztathatom a haj színét a természetes színtől világosabb hat tónuson belül. A sorozat minden árnyalata természetes és telített, egy hónapig megőrzi a szálak tekintélyes megjelenését, miközben a mosás gyakorisága nem fontos.

Anastasia, 22 éves, Moszkva városa, 4. besorolás

Régóta használom ezt a festéket, és ez az egyetlen, amit másodszor is ki akartam próbálni. Valójában nagyon szigorú kritikus vagyok, különösen egy olyan érzékeny kérdésben, mint a megjelenésem, mert éppen ez az, hogy új embereket érzékelnek a társadalomban.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a festék segített megbirkózni problémás hajaimmal, már nem olyan száraz és ragacsos, mint a Schwarzkopf használata előtt. Ebből arra következtethetünk, hogy ez a márka nemcsak az, hogy problémamentesen megváltoztatja a színt, hanem javítja a haj állapotát is, vagyis nem kell tartania a törékenységtől és a szárazságtól..

Mila, 17 éves, Jekatyerinburg városa, besorolása 5

Nemrég kezdtem el festeni a hajamat, de több éve hű maradtam Schwarzkopfhoz. Ez volt az első festékmárka, amelyet édesanyám ajánlására és ragaszkodására használtam, és neki, mint mindig, igaza volt! Igaz, egy kicsit sem bántam meg ezt a kísérletet, mert nem ártott a hajamnak, annak ellenére, hogy a hajfestés közötti maximális időköz két hónap.

A Schwarzkopf festék másik előnye, hogy körülbelül tíz különböző színt változtattam meg, ugyanakkor a haj nem romlott és nem lett törékeny, mint általában a színezés utáni haj esetében..

Úgy gondolom, hogy a jövőben én is ezt a márkájú festéket fogom használni, mert a minőséget választom és mindenkinek ajánlom!

Festékhab Schwarzkopf - paletta, utasítások

Festékhab Schwarzkopf - paletta, utasítások

A házi készítésű hajfesték hab formájában a Schwarzkopf márkától sokáig nem jelent újdonságot a tömegpiaci festékek között. Ez a termék már régóta megtalálható szinte minden kozmetikai részlegen, és ára alacsonyabb, mint egy Loreal versenytársaé. De ezeknek a versengő haboknak különbsége van a színtartóságukban, és a Schwarkopf habnak előnye van, mivel formulája ammóniát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a festéknek nagy a színtartása..

Az ammónia jelenléte a festékekben manapság sok vitát vált ki, és már most biztosan állíthatjuk, hogy az úgynevezett "ammóniamentes" festékek nem kevésbé károsítják a hajat, mint az ammóniás termékek. Az ammónia fontosságáról a hajfestékekben a Wella ammóniamentes festékekről szóló cikkünkben tájékozódhat.

Az önfestő haj formájú termékek hab formájában sok rajongót találtak, és nyilvánvalóan ez a formátum sokáig megmarad a kozmetikai piacon. Ez történik ma a PERFECT MOUSSE festékkel, továbbra is keresett, és a gyártó időről időre megváltoztatja a paletta árnyalatait, eltávolítva a népszerűtlen, rosszul eladott színeket, és divatos ténylegeseket ad hozzá.

A Schwarzopf mousse paletta legújabb frissítése a barnáknak szánt "Caramel" kollekció két árnyalatú - 757-es "mézeskalács" és 850-es "krémes keksz". Festéskor mindkét árnyalat enyhén megvilágítja az eredeti alapot 1,5-2 tónussal.

Ami a PERFECT MOUSSE paletta többi részét illeti, tartalmaz egy szuper világító terméket (1200-as szám), 4 opciót a szőkék számára (900-as, 910-es, 940-es, 950-es és 1000-es számok), a többi árnyalat világosbarnától sötétbarnáig terjedő hajra vonatkozik. A mai árnyalatok gyűjteményében nincsenek olyan festékek, amelyek messze lennének a természetes hajszíntől, amelyek korábban népszerűek voltak, például bordó vagy vörös. A vörös már kapható a 388-as árnyalatban gesztenyevörösben.

Schwarzkopf festékhab - árnyalatok palettája:

Schwarzkopf 850 festékhab, "Krémes keksz" színű

Schwarzkopf 800 festékhab, közepes szőke

Schwarzkopf 757 festékhab, "Mézeskalács" színű

Festékhab Schwarzkopf 750, színes "mandula"

Schwarzkopf 700 festékhab, "sötét szőke" színű

Schwarzkopf 668 festékhab, "mogyoró" színű

Festékhab Schwarzkopf 616, "Ice Cappuccino" színű

Schwarzkopf 600 festékhab, "világos gesztenye" ​​színű

Schwarzkopf 536 festékhab, "Frosty mokka" színű

Festékhab Schwarzkopf 500, színes "közepes gesztenye"

Festékhab Schwarzkopf 400, színes "Cold Espresso"

Schwarzkopf 465 festékhab, "Csokoládé gesztenye" ​​színű

Schwarzkopf 388 festékhab, vörös gesztenye színű

Festékhab Schwarzkopf 365, színes "sötét csokoládé"

Schwarzkopf 300 festékhab, "fekete gesztenye" ​​színű

Schwarzkopf 200 festékhab, "fekete" szín

Schwarzkopf 1200 festékhab, "Ultra Blond" színű

Schwarzkopf 1000 festékhab, "Pearl Blond" színű

Schwarzkopf 950 festékhab, "Aranyszőke" színű

Schwarzkopf 940 festékhab, "Homokszőke" színű

Schwarzkopf 910 festékhab, "Ash Blonde" színű

Festékhab Schwarzkopf 900, színes "Sunny Blonde"

Tökéletes hab

INTENZÍV, fényes fényt adjon a hajnak

100% -os tartósság, 0% ammónia és 30% -kal több fényesség *

Szeretné könnyedén festeni a haját?

Próbálja ki a legegyszerűbb módot! Válasszon a Perfect Mousse árnyalatai közül, és élvezze az egyszerű és egyenletes alkalmazást a mousse gazdag textúrájának köszönhetően.

A Perfect Mousse lenyűgöző színeredményeket és 30% -kal intenzívebb, tartósabb fényt nyújt. *

A Perfect Mousse hihetetlenül egyszerűvé teszi a tökéletes szín elérését!

Hajfesték Schwarzkopf (Schwarzkopf Mousse): használati utasítás, színpaletta

Kiegyensúlyozott összetétele és a fürtökre ártalmatlan hatása miatt a Schwarzkopf (Schwarzkopf) hajfestéket a piac egyik vezetőjének tartják.

A kényelmes habszerű állag lehetővé teszi a termék gyors felvitelét, miközben egyenletesen festi a fürtök minden területét. Mi a festék palettája, és milyen vélemények találhatók róla az interneten?

Hajfesték leírása Schwarzkopf Perfect Mousse

A Schwarzkopf vállalat még 1898-ban kezdte meg fennállását, amikor egy szerény gyógyszertár ambiciózus vállalattá vált a hajápolási termékek gyártásával..

Most ezt a márkát tartják a kozmetikai piac legnagyobb szereplőjének. Az ügyfelek imádják a Schwarzkopf termékeit minőségi, hibátlan hajápolásuk és biztonságuk miatt. Még a Schwarzkopf hajlakk is megvédi a hajat a károsodástól.

Melyek a Perfect Mousse festék legfontosabb előnyei, külön figyelmet érdemelnek:

 1. Kényelmes alkalmazás. A hab habos szerkezete segít a kompozíció gyors és hatékony eloszlásában a hajon keresztül, miközben biztosítja az egységes színt. A festék nemcsak könnyen felvihető, hanem könnyen lemosható is.
 2. A fürtök biztonsága. A minimális ammónia-tartalom miatt ez a festék ártalmatlan a szálakra. Ezenkívül a gyártó gondoskodott arról, hogy az összetétel a lehető legkiegyensúlyozottabb legyen, ne okozzon bőrallergiát..
 3. Különböző célokra alkalmas. Ez az eszköz használható teljes színezésre, szürke haj festésére, kiemelő hatás létrehozására. Kényelmes konzisztenciájának köszönhetően a Perfect Mousse festék pontosan úgy osztható el a hajon, ahogy a lánynak szüksége van a kívánt hatás elérésére..
 4. Kitartás. A gyártó külön hangsúlyozza, hogy terméke rendkívül tartós. A színező hatás átlagosan 3-4 hétig tart a fürtökön, ezután csak a tippeket érintheti meg, vagy teljesen megújíthatja a színt.
 5. Változatos paletta. A Schwarzkopf termékek egyik legfontosabb jellemzője a változatosság. Az árnyalatok tömege lehetővé teszi, hogy pontosan azt válassza ki, amelyik ideálisan illik minden lányhoz.

Prémium minőségű, megfizethető áron - Lierak kozmetikumok.

A festék habszerkezete lehetővé teszi az optimális alkalmazást anélkül, hogy a festéket egy helyen szórnák és felhalmoznák. Jobb, ha magát a kompozíciót ecsettel alkalmazza, de ritka fogakkal ellátott fésűvel oszthatja el.

Ezeket a termékeket szinte bármelyik szupermarketben vagy szaküzletben megvásárolhatja, ami szintén előnyt jelent. A Schwarzkopf Perfect Mousse azonban nem professzionális festék, ezért jelentős hátrányokkal jár..

Gazdaságos választás, kiváló minőségű ellátás - Max Factor kozmetikumok.

Kicsit a hátrányokról

Gyakorlatilag nincsenek hiányosságok a termékben, amit az ügyfelek véleménye megjegyez. Kiegyensúlyozott összetétel, gyakorlatilag ammónia nélkül és könnyen alkalmazható, rendkívül népszerűvé teszi a Schwarzkopf Perfect Mousse-t..

Egyes ügyfelek azonban megjegyzik a korlátozott árnyalatokat és az élénk színek hiányát. A gyártó kifejezetten a divatos természetes árnyalatokra támaszkodik, miközben figyelmen kívül hagyja a fiatalok körében annyira népszerű mutatós, élénk színeket..

Annak ellenére, hogy a gyártó biztosítja a vevőket, hogy festéke nem tartalmaz ammóniát, ez az alkatrész kis mennyiségben van jelen. Neki köszönhető az egységes színezés..

További hátrány az allergiás reakció lehetséges előfordulása. A szakértők azt tanácsolják, hogy először alkalmazzák a színező készítményt a könyökhajlatra, és ha nem jelentkezik irritáció a bőrön, folytassa az utasításoknak megfelelően.

Számos jelentős hátrány ellenére a termék nagyon népszerű, mivel a színkompozíciók között az egyik piacvezető.

A Mary Kay kozmetikumok előnyeit és hátrányait itt részletezzük. És mi a titka a kávé hajmaszk népszerűségének, olvassa el a cikket.

A paletta gazdagsága

Mint fent említettük, a gyártó természetes árnyalatokra támaszkodik. Most a Schwarzkopf Perfect Mousse paletta a következőket tartalmazza:

 • A derítő 3 változata, amelyek különböznek a fürtökre gyakorolt ​​hatás mértékétől;
 • 6 árnyalat a szőkék számára;
 • 2 karamell árnyalat;
 • 9 világosbarna árnyalat a mogyorótól a hideg eszpresszóig;
 • 5 gazdag sötét árnyalat.

Minden szín rendelkezik a maximális telítettséggel, ugyanakkor természetesnek tűnik, hangsúlyozva a haj fényét és egészséges vonzerejét. A paletta tartalmazza a népszerű színes tejcsokoládét, amely hosszú ideig megőrzi eredeti árnyalatát és ragyogását..

Három derítőhab a legújabb a Perfect Mousse sorozatban. Az ilyen kompozíciók 3-6 tónussal képesek világosítani a hajat anélkül, hogy károsítanák a szerkezetüket..

Az Estelle szemöldökfesték használati útmutatója itt található.

Jó néhány sötét árnyalat van ebben a sorban, de helyet kapott a világos hajú lehetőségek is. Ezenkívül a gyártó nem hagyja figyelmen kívül a hamu színek jelenlegi trendjét. A hamvas szőke árnyalata nagyon népszerű, annak eredetisége ellenére, amely a kapott festési eredményt illeti.

Mint bármely más hajfesték esetében, a színezés végeredménye kissé eltérhet a csomagoláson feltüntetettől. Mindez a fürtök természetes színétől és az előző festés jellemzőitől függ.

A Breil hajfesték segít gyorsan és hatékonyan megváltoztatni a fürtök árnyékát.

Árak és vélemények

A Schwarzkopf meglehetősen megfelelő árakkal büszkélkedhet termékei iránt. Az alábbi táblázat az e márka festékhabjának és más gyártók hasonló termékeinek árait mutatja..

Festék neveKöltség, dörzsölje
Schwarzkopf tökéletes hab350
Garnier olia320
L'Oreal szakmai kiválósági krém330
L'Oreal Sublime Mousse450
Wella wellaton260

A hab formájú festéket éppen az alakja, az egyszerű alkalmazhatósága és a minimális ammónia tartalma miatt tartják az egyik legdrágábbnak a piacon. Az ilyen alapokat sokkal kényelmesebb alkalmazni a fürtökre, és emellett nincs csípős és kellemetlen szaga..

Észrevette már szeretett ősz haját? - Tudja meg, mely férfiak hajfestékei megbízhatóak.

Milyen előnyei vannak a festéknek, amelyeket a márka rajongói különösen áttekintettek:

 • Ilona, ​​36 éves, Moszkva: „Több éve küzdök ősz hajjal a Schwarzkopf Perfect Mousse festék segítségével. Szeretem, milyen könnyen alkalmazható ez a kompozíció a hajon, az a tény, hogy problémamentesen elosztható a gyökerektől a végéig. Örülök a kapott színnek is, mindig gazdag és élénk. "
 • Marina, 24 éves, Moszkva: „Egy időben sokat kísérleteztem a hajszínnel, de arra a következtetésre jutottam, hogy nincs is jobb, mint egy természetes árnyalat. Ennek eredményeként nagyon sokáig próbáltam visszatérni a természetes színemhez, és csak a Schwarzkopf Perfect Mousse jóvoltából sikerült. Most rendszeresen festéket használnak a gyökerek színezéséhez, és soha nem találom magam csalódottnak. "
 • Natalia, 29 éves, Samara: „Pár éve csak a Schwarzkopf Perfect Mousse festéket használom. Több éves kísérletezés után arra a következtetésre jutottam, hogy a habot a legkönnyebb a hajra alkalmazni. A festék ára természetesen nem olcsó, de az árat abszolút igazolja a festés eredménye. "

A Schwarzkopf termékek ára nem a legdemokratikusabb, de ez nem akadályozza meg abban, hogy egyre több új rajongót szerezzen szerte a világon..

A hajszín koncepció előnyeit és hátrányait itt vázoljuk. A cikk pedig segít kiválasztani a legjobb árnyalatot a Loreal hajfesték színpalettájáról.

A Matrix professzionális hajfesték áttekintését itt mutatjuk be.

Videó: A ház festése Schwarzkopf Perfect Mousse

Érdekes videó a SCHWARZKOPF PERFECT MOUSSE festék áttekintésével

A festék végső választása mindig csak magától a lánytól függ. A gyártó, a Schwarzkopf azonban mindent megtett annak érdekében, hogy kiváló minőségű habkészítményei még a legigényesebb vásárlókat is lecsillapítsák..

Hajfesték-hab Schwarzkopf Perfect Mousse (Schwarzkopf Perfect Mousse) - szín- és árnyalatok palettája

A legtöbb nő hajlamos a változásra. Szeretném átrendezni a bútorokat, teljesen megújítani a szekrényt. Vagy legalább változtassa meg a hajszínét. Ezt felelősen kell megközelíteni. Annak érdekében, hogy gyönyörű árnyalatot válasszon, ne felejtse el, hogy nem minden hajfesték ártalmatlan. Ezért a legjobb a festéket olyan szaküzletekben választani, amelyek olyan gyártók termékeit árulják, akik már több mint egy évtizede kínálják termékeiket a kozmetikai piacon. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a készítményben nincsenek káros összetevők. Ez a két paraméter megfelel a Schwarzkopf mousse hajfestéknek, nagy színpalettával..

A Schwarzkopf Perfect Mousse festék jellemzői

A hozzáértő emberek a Schwarzkopf termékeket jó minőségben hozzák összefüggésbe. Beleértve ezt a hajfesték habot. Megérdemelten veszi az első pozíciókat a minősítésekben nemcsak a fogyasztók körében. A fodrászszalonok, az elit szépségszalonok szakemberei nagyra értékelik. Amit elvárunk és remélünk kapni a hajfestékkel. Selymesség, színintenzitás, az ősz haj vizuális eltávolítása. Ilyen orvoslás létezik. A Schwarzkopf & Henkel kifejlesztett egy egyedülálló terméket, amelynek szinte nincsenek analógjai - habfesték, amely nem tartalmaz ammóniát. Nem hiába szerepelnek ezek a termékek a legjobb professzionális hajfestékek besorolásában.

A csomagolásban található Schwarzkopf Perfect Mousse

A Perfect Mousse nemcsak kiváló minőségű, hanem ergonómikus csomagolással is rendelkezik. 1991-ben pedig a Schwarzkopf tervezői megkapták az innovációt a termékcsomagolásban díjat..

A "Schwarzkopf perfect mousse" doboz a következőket tartalmazza:

 1. Részletes utasítások a haj színezéséhez.
 2. Eldobható kesztyű.
 3. Színezék.
 4. Ammóniamentes fejlesztő.
 5. Dugattyú.
 6. Gondoskodó balzsam hajfestés után.

Fogalmazás

A hab nem tartalmaz ammóniát, így a szín nem tart olyan sokáig, mint szeretnénk. De a haj egészséges és sértetlen marad. A természetes összetevőket (orchidea kivonatot és szójafehérjéket) tartalmazó ápoló balzsam festés után erősíti a hab hatását és ragyogást ad.

A Schwarzkopf perfect mousse további két előnye meglehetősen kellemes és finom illata, valamint gazdaságossága. Elég csomagolás közepes hosszúságú hajhoz.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a termék összetételében nincs ammónia, gyakrabban alkalmazható, mint a hasonló termékek.

Gyártó

A 19. század végén, nevezetesen 1898-ban Hans Schwarzkopf vegyész parfümöket kezdett el árusítani egy gyógyszertárban. A dolgok jól mentek, de a huszonnégy éves ember valami újat szeretett volna. Teljesen véletlenül jött rá, hogy Angliában vannak samponozásra szolgáló száraz porzsákok. Természetesen, bár annak idején meglehetősen drága öröm volt, a nők kezdtek áttérni erre a bizonyos gyógymódra. Végül is szappan után plakk maradt a hajon, és száraz por felhasználása után a hajat nagyon jól megmosták.

Schwarzkopf jó vegyész volt, ezért gyorsan előállt egy száraz sampon formulával. 1903-ban szabadalmaztatta találmányát. A samponokat a csomagoláson található fekete fej jelképezi (a német Schwarzkopf-ból fordítva - "fekete fej"). Ettől kezdve kezdődött a márka története, amely több mint száz éves..

A múlt század nyolcvanas éveiben a Schwarzkopf felhagyott az aeroszolok gyártásával, amely olyan anyagot tartalmazott, amely befolyásolja a Föld ózonrétegének integritását..

1995-ben a Henkel konszern átvette a Schwarzkopf céget. Ekkor a "Schwarzkopf & Henkel" gyártása Hamburgban (Németország) található. A termékek között különféle hajápolási termékek, arcbőr, szájüreg, hajformázás és színezés szerepelnek.

Sorozat

A gyártók kibővítették termékkínálatukat. A habtisztító a boltok polcain jelent meg (1000, 1100, 1200).

A hajfestékek:

 • szakmai. Általában szalonokban használják. Például a Schwarzkopf Professional IGORA sorozat Schwarzkopf termékei. A professzionális hajkozmetikumokról itt olvashat.
 • rendes. Haját otthon festheti. Ide tartozik a Schwarzkopf Perfect Mousse.

Ez a festék alkalmas azok számára, akik szeretik a természetes színeket és árnyalatokat. Könnyen kiválaszthatja kedvenc színét meglehetősen széles választékból. A legnépszerűbb világosbarna árnyalatok. A festés utáni haj gyönyörű ragyogást kap. Sima és selymes lesz. Az árnyalatokat három irányban mutatjuk be: fekete, világosbarna és szőke. A linken megtudhatja, hogy a krém hajfesték hogyan tér el a többi terméktől.

Paletta

A hajfesték színpalettája meglehetősen változatos. A feketétől, a gesztenyétől a szőkéig. Minden hajtípusra és életkorra összpontosít.

A gyártó nagyobb figyelmet fordított a gesztenye árnyalatára (a fekete gesztenyétől az aranyig).

 • Fekete (200)
 • Fekete gesztenye (300)
 • Vörös gesztenye (388)
 • Fekete ribizli (419)
 • Csokoládé gesztenye (465)
 • Közepes gesztenye (500)
 • Mahagóni (586)
 • Világos gesztenye (600)
 • Arany gesztenye (665)
 • Mogyoró (668)
 • Sötét szőke (700)
 • Mandula (750)
 • Közepes szőke (800)
 • Aranyszőke (950)

Különleges helyet foglalnak el a hideg gesztenyeszínek: fagyos mokka (536) és jeges cappuccino (616).

A haj könnyítésére a vállalat habot is kínál: puha (1000), közepes (1100), intenzív (1200).

Az utolsó árnyalat továbbra is a természetes színtől függ.

Házi festés

Elég kényelmes használni a Schwarzkopf tökéletes habot a haj festésére nemcsak fodrászszalonban, hanem önállóan otthon is. Nagyon könnyen és meglehetősen egyenletesen fekszik le, nem csöpög a ruhákra és nem hagy foltokat. Szinte habformaként alkalmazzák. A kívánt hatás eléréséhez először el kell olvasnia az utasításokat és tesztelnie kell az allergiás reakciót. Ha a készítményben nincs ammónia, a festékhab mégis kémiai anyag. Ezután kezdje el a festést a következő sorrendben:

 • keverje össze az összetevőket. A dugattyú segítségével változtassa meg a festéket habzá. Óvatosan forgassa el többször a lombikot a dugattyúval. Nem kell aktívan rázni;
 • hajat fésülni;
 • kenje be a fejbőrrel érintkező bőrt vazelinnel;
 • kesztyűt felvenni;
 • kezdje el színezni a fej elejétől a haj gyökereitől, fokozatosan haladjon a végeik felé;
 • mindent szépen, lassan végezz;
 • tartsa időben a festéket az utasításoknak megfelelően;
 • alaposan öblítse le a hajat;
 • kenj balzsamot.

Pontosan követni kell az utasításokat, és helyesen kell csatlakoztatni az alkatrészeket.

Színtippek

A habfesték használata meglehetősen egyszerű. De ugyanakkor van néhány árnyalat a használatakor:

 1. Az üzletben alaposan tanulmányozza át a palettát. Figyelembe véve a natív haj színét, válassza ki a hajának leginkább megfelelő árnyalatot. Itt megtudhatja a Palet hajszínek palettáját.
 2. Ha sötét a hajad, akkor nem tudod drasztikusan megváltoztatni a színt világos árnyalatokra. Előkezelhető azonos sorozatú derítővel.
 3. A természetes színárnyalat eléréséhez a Schwarzkopf Perfect Mousse-t legfeljebb két, a.
 4. Nem tudok választani, válasszátok a könnyebbet.
 5. A csomag hátoldalán van egy paletta. Abból kellene és válasszon.

Ez az árnyalatokra vonatkozik. De a nők színtípusaikban is különböznek:

 • tavaszi nő. Mézes bőrszín. Ideális hajszín: barna hajú, gesztenyebarna, aranyszőke;
 • nő-ősz. Őszibarack bőr. Árnyalatú sötétvörös, gesztenye megfelelő;
 • nyári nő. Olíva bőr. Elefántcsont lehet. A méz és az arany tónusok, valamint a csokoládé színe jól illik ehhez a színtípushoz;
 • nő télen. Fényes bőr. Célszerű az ezüstszőke vagy a mélyfekete árnyalatoknál tartózkodni.

Ha radikálisan meg akarja változtatni a színét, tegye világosabbá a haját, majd először alkalmazza a habtisztítót.

Színes hajápolás

Nem számít, milyen jó minőségű a festék, a festés rendszeressége körülbelül másfél havonta egyszer törékeny hajhoz, szárazsághoz vezethet. A színes haj rendszeres ápolásával megőrizheti egészséges megjelenését és szépségét:

 1. A festés után megmaradó lúg semlegesítéséhez a hajat kondicionáló balzsammal kell kezelni. Tudja meg, miben különbözik a balzsam a hajbalzsamtól ezzel a cikkel..
 2. A fejet nem szabad 2-3 naponta gyakrabban mosni. Jobb meleg vízzel, nem forró.
 3. A mély hajápoláshoz célszerű maszkot használni. A szaküzletekben sokféle van, minden ízlésnek és pénztárcának..
 4. A természetes termékekből készült maszkok jól beválták magukat. Itt van az egyik. Készítsen olívaolaj, méz, citromlé és konyak keverékét (mindezt egy evőkanálban), adj hozzá egy sárgáját. Vigye fel a keveréket a hajára, tegyen rá egy műanyag sapkát, tekerje be és járjon így legalább egy órán át. Öblítés. A cikk egyéb hidratáló hajmaszkjairól is tájékozódhat..
 5. Fésülnie kell a haját egy speciális, ritka széles fogú fésűvel.

Jobb, ha nem használ stylereket, vasalókat.

Videó

következtetések

Minden nő szép akar lenni, bármilyen életkorban. A haj dísz. Különösen, ha egészségesek, fényesek, és a szín hangsúlyozza tulajdonosuk egyéniségét. A kozmetikai piacon sokféle hajfesték található. De mielőtt megvásárolná, ellenőrizze, hogy a gyártó megbízható-e. Hajfesték hab A Schwarzkopf még a szakemberek körében is jól bevált. Ammónia nélkül, palettája pedig körülbelül húsz árnyalattal rendelkezik. Az öblítő balzsam pedig természetes összetevőket tartalmaz. Festés után a haj fényes, selymes.

De a kívánt szín eléréséhez szigorúan be kell tartania a mellékelt utasításokat..

Nézze meg a legjobb kozmetikai termékek napi választásainkat

Festék Schwarzkopf Perfect Mousse

Fotó: csomagolás megjelenése.

Gyakran fest? Akkor feltétlenül próbálja ki a tartós, ammóniamentes festékhabot a Schwarzkopf & Henkel-től. Habszerű textúrájú, így könnyen felvihető a hajra és az ősz hajra festhet. És a gyönyörű szín sokáig megmarad. Festés után a fürtök egészségesnek tűnnek, és gyönyörűen ragyognak.

Festési folyamat

A haj festése a Schwarzkopf & Henkel termékével egyáltalán nem nehéz. Először el kell készíteni a keveréket. Ezután tegyen kesztyűt, vigye fel a keveréket a kezére, és ossza szét a fürtjein. Habszerű textúrájának köszönhetően a festéket úgy alkalmazzák és elosztják a hajon, mint egy szokásos sampont. Ezt követően áztassa megfelelő időben a haján, és öblítse le meleg vízzel. Ezután kényeztesse a haját tápanyagokat, fehérjéket és orchidea kivonatot tartalmazó kondicionálóval. Amint a haj száraz, egyenletes és mély színt fog látni..

A készlet a következőkből áll:

 • 1 palack applikátor 35 ml fejlődő emulzióval.
 • 1 db 35 ml-es cső színes géllel.
 • Klímaberendezés 22 ml.
 • Habszivattyú.
 • Kesztyű.
 • Utasítás.

Ajánlások a festék használatára

Hogyan válasszunk egy árnyalatot. A természetes szín eléréséhez olyan festéket kell választania, amely 1 vagy 2 tónussal különbözik a természetes hajszíntől. Ha nem tud dönteni, akkor jobb, ha a világosabb tónust részesíti előnyben. Általánosságban a csomagoláson elérhető természetes árnyalatok választékát kell vezérelnie..

Használat előtt. Készítsen elő tisztító törlőkendőket a festéknyomok eltüntetésére a fülén és az arcán. Készítsen elő egy órát, amelyen meg fogja jegyezni a festék hajra gyakorolt ​​hatásának idejét. Annak érdekében, hogy ne tönkretegye a ruháit, viseljen valami régit és feleslegeset, vagy takarja le a vállát egy törülközővel. Távolítson el minden ékszert magáról. Vigye fel a festéket száraz fürtökre. Annak érdekében, hogy ne foltozza túlságosan az arcát, kenje meg krémmel.

A festés folyamatában. Ne tartsa a festéket a haján rövidebb ideig vagy hosszabb ideig, mint a gyártó által megadott idő. Időt csak azután kell eltölteni, hogy a keveréket az egész fejre felhordják..

Festés után. Mossa le a festéket a hajáról úgy, hogy a fejét a mosogatóra vagy a fürdőkádra billenti. Az elkészített festék nem tárolható. Nem keverhet különféle árnyalatokat sem..

Fotó: festékkészlet.

Palette Schwarzkopf Perfect Mousse

A Perfect Mousse 20 árnyalatban kapható:

 • 950 Aranyszőke
 • 800 közepes szőke
 • 750 mandula
 • 700 Világos szőke
 • 668 Mogyoró
 • 665 Arany gesztenye
 • 600 könnyű gesztenye
 • 586 mahagóni
 • 500 közepes gesztenye
 • 465 Csokoládé gesztenye
 • 419 Fekete ribizli
 • 388 Vörös gesztenye
 • 300 fekete gesztenye
 • 200 fekete

Hűvös gesztenye árnyalatok:

 • 400 - Hideg eszpresszó
 • 536 - Fagyos mokka
 • 616 - Jeges cappuccino
 • 1000 - Enyhe derítő
 • 1100 - közepes derítő
 • 1200 - intenzív derítő

Fotó: a márka színpalettája.

Fotók festés előtt és után

Sanrisa szerint a lány az 500-as árnyalatot választotta - közepes gesztenye:

A Fistashka 007 szerint a lány a 400-as számot választotta - Hideg eszpresszó:

A Ting szerzője, a lány úgy döntött, hogy festeni fogja a haját 500 árnyalattal - közepes gesztenye, képek előtt és után:

Schwarzkopf Perfect Mousse festék vélemények

Natalia áttekintése:
Iskola óta használok habokat. Fényt adnak a hajnak és fokozzák a színt. Egészen a közelmúltig Pallete Color Mouse mousse festéket vásároltam. És most eljött a festés ideje. Sok boltban rohangáltam, de nem találtam meg, amit kerestem. Az eladónő a Schwarzkopf Perfect Mousse-t ajánlotta. Otthon mindent összekevertem, a hajamra kentem. A festék nem futott, nem csípte be a bőrt, és nem büdös. A fürtök színe ugyanolyan lett, mint a képen, és a haj fényes és puha lett.

Julia értékelése:
Még nincs ősz hajam, de a napsugárzás miatt a fürtök színe más: hol világosabb, hol sötétebb. Emiatt a Schwarzkopf Perfect habot használom. Kiválasztom a természetes árnyalatát. Az eredmény mindig nagyszerű. Azt tanácsolom, próbálja ki.

Margot áttekintése:
Soha nem festettem. De élénkebbé és élénkebbé akartam tenni a hajam. Ehhez vettem egy festéket, Schwarzkopf Perfect Mousse 1000 Pearl Blond árnyalatot. A dobozban találtam festéket, kesztyűt, emulziót, használati utasítást, pumpát és kondicionálót. Magam kentem fel a festéket, mivel nagyon egyszerű. 20 percig ellenállt a hajnak, és lemosta. Utána balzsamot kentem fel. Lányok, ő nagyon klassz! Ezt követően a haj puha lett és jól fésült. A szín úgy alakult, ahogy szerettem volna. Örömmel fogom használni ezt a festéket.

Elena áttekintése:
A választásom sötét gesztenyeszínre esett. A legjobb barátnőm segített a színezésben. Mindent az utasításoknak megfelelően tettünk. Ennek eredményeként a haj vörösesítés nélkül gazdag árnyalatot nyert, puha és fényes lett. Az eredmény csak szuper!

Schwarzkopf mousse paint - Schwarzkopf Perfect Mousse paletta

Schwarzkopf habfesték - Schwarzkopf Perfect Mousse paletta

Mint a többi hab esetében, a Schwarzkopf Perfect Mousse paletta sajnos nagyon kevés színnel rendelkezik. A Schwarzkopf mousse festékpaletta 15 gyönyörű mély árnyalatban jelenik meg. De, ahogy mondani szokták - a lényeg nem a mennyiség, hanem a minőség. Ezenkívül a habfestéknek van néhány előnye is, nevezetesen:

- kellemes fehér állagú, kézzel nagyon könnyen alkalmazható, nem terjed;

- kellemetlen szúrós szag hiánya;

- a véletlenül leeső festék a bőrről vagy a ruházatról sima vízzel nagyon könnyen eltávolítható.

A Schwarzkopf Perfect Mousse dobozban megtalálhatja:

2. Injekciós üveg - applikátor fejlődő emulzióval

3. Kondicionáló mosás után (kb. 10-szer elegendő)

5. Szivattyú adagolóval

Schwarzkopf habfesték - Schwarzkopf Perfect Mousse paletta

A Schwarzkopf Perfect Mousse festékpaletta 15 árnyalatot tartalmaz.

• 1000 - Gyöngyszőke

• 668 - Mogyoró

• 665 - Arany gesztenye

• 607 - Bronz világos gesztenye

• 600 - világos gesztenye

• 500 - közepes gesztenye

• 465 - Csokoládé gesztenye

• 400 - Sötét gesztenye

• festékhab Schwarzkopf 388 - vörösgesztenye

• festékhab Schwarzkopf 300 - fekete gesztenye

• festékhab Schwarzkopf 200 - fekete

Reméljük, hogy tetszik a paletta - válasszon és legyen szép!

Schwarzkopf mousse - paletta

A Schwarzkopf régóta piacvezető a hajfestékekben, beleértve az utóbbi években a népszerű mousse festékterméket is. A Schwarzkopf mousse festékről van szó, amelynek palettáját idén frissítettük, ez lesz a cikkünk.

Ez a cég még 1898-ban kezdett hitelességet szerezni, amikor a Schwarzkopf vezetésével működő gyógyszertár lassan a hajápolási termékek gyártásának legnagyobb vállalatává vált. Egyébként érdemes megjegyezni, hogy Hans Schwarzkopf volt az első tudós, aki kiadta a hajsampont. Ezt követően megalapította a Hajápolási Intézetet, amely szakembereket végzett a hajápolás és -kezelés területén. Az intézetben volt egy kutatóközpont. Ennek eredményeként 1933-ban a vállalat kifejlesztette a világon az első lúgmentes hajmosást, később pedig az első permet..

Hamarosan a Schwarzkopf vállalat elnyerte pozícióit nemcsak a hazai német piacon, hanem az egész világon, beleértve Oroszországot is. Létének kezdetétől fogva a vállalat bizalmat érdemel termékei kifogástalansága, megbízhatósága és minősége miatt..

A cég egyik legújabb találmánya a már nagyra értékelt Schwarzkopf mousse festék. Könnyen használható, tökéletesen tart, ellenáll, nem törik össze a haj szerkezetét, és nem okoz fejbőrirritációt (allergia hiányában a komponensekre).

A Perfect Mousse habszerkezete olyan egyszerűvé teszi a színezést, mint a hajmosás. A festék összetétele nem tartalmaz ammóniát és egyéb komponenseket, amelyek negatívan befolyásolják a haj szerkezetét. Tökéletesen fest az ősz hajra, gyengéden hat a hajra, puhaságot és fényt kölcsönöz.

Festék alkalmazása.
A Schwarzkopf hab nagyon könnyen felhordható. Először is össze kell kevernie az alkatrészeket (az utasításokban feltüntetve), kesztyűt kell venni a festéshez, és habot kell kennie a kezére. Masszírozza a keveréket a haj teljes hosszában, kezdve a gyökerektől. A habos szerkezetnek köszönhetően a szín egyenletesebb. Még a problémás területeket is, például a fej hátsó részét és a halántékot, könnyen el lehet festeni. A hab előnye, hogy alkalmazásakor nem terjed és egyenletesen burkolja a hajat. Az expozíció után öblítse le haját meleg vízben sampon nélkül (ezt a festéket nagyon könnyű leöblíteni), majd alkalmazzon egy professzionális balzsamot, amely a festékkészletben található.

A Perfect Mousse egy innovatív formula segítségével jött létre, amely intenzív és élénk színt ad a hajnak, anélkül, hogy károsítaná.

Schwarzkopf mousse - paletta:

A Schwarzkopf nagyszámú árnyalatú mousse festéket kínál: természetes, hamu és más. Idén pedig három új termékkel bővült a Schwarzkopf mousse paletta - derítőhab (1000, 1100, 1200), amelyek segítenek könnyedén világosítani haját két-hat tónus között.
festék-hab árnyalat 1200 - Intenzív derítő
festék-hab árnyalat 1100 - közepes derítő
festék-hab árnyalat 1000 - Puha fehérítő

festék-hab árnyalat 950 - aranyszőke
árnyalatú mousse 800 - közepesen szőke

árnyalatú festékhab 750 - Mandula
festék-hab árnyalat 700 - Sötét szőke

festék-hab árnyalat 668 - Mogyoró
árnyalatú mousse 665 - Arany gesztenye
festék-hab árnyalat 607 - Bronz világos gesztenye
árnyalatú mousse 600 - Világos gesztenye

árnyalatú festékhab 500 - Közepes gesztenye

árnyalatú festékhab 465 - Csokoládé gesztenye
árnyalatú festékhab 400 - Sötét gesztenye

festék-hab árnyalat 388 - Vörös gesztenye
festék-hab árnyalat 300 - Fekete gesztenye

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A haj fényesebb porainak értékelése. Használati utasítások és egyéb gyakorlati ajánlások

Amikor a világos szőke haj tulajdonosa szőkévé akar válni, akkor lehetősége van élénkítő krémfestékeket használni.

Mi a teendő, ha a hajad gyorsan zsírosodik és kidől?

Így fordul elő, hogy a haj gyorsan zsírosodik, amit sok nő gondol ebben a helyzetben. Olajos fény jelenik meg a faggyúfelesleg miatt. A faggyú természetes funkciója a védelem.