Legfontosabb / Eljárások

Ossza meg ezt

Eljárások

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

Azonnal helyreállítja és táplálja a sérült hajat. Erősíti a hajat, hihetetlenül puhává és fényessé teszi. Hogyan kell használni: Vigye fel nedves hajra masszírozó mozdulatokkal. Hagyja 5 percig dolgozni. Alaposan öblítse le vízzel.

Látható javítás

A sérült haj azonnali helyreállítása és táplálása

Nem hagyható balzsam-kondicionáló

Azonnal és intenzíven táplálja a sérült hajat, megkönnyítve a fésülést. Antisztatikus hatása van.

Sampon

Azonnal helyreállítja és táplálja a sérült hajat. Kiegyenlíti a haj szerkezetét.

Intenzív maszk

Azonnal helyreállítja és táplálja a sérült hajat. Erősíti a hajat a hihetetlen puhaságért és ragyogásért.

Hagyható balzsam a hajvégekhez

Mélyen táplálja és azonnal helyrehozza a sérült hajvégeket, megakadályozva a hasadást.

Professzionális gyógymód a sérült hajra

Panthenollal. Biztosítja a sérült haj azonnali mély helyreállítását.

Szérum sérült hajra

Azonnal fokozza ennek az intenzív maszknak a sérült hajra gyakorolt ​​hatását és erősíti a hajat. Visszaállítja a haj legsérültebb területeit.

Légkondíciónálás

Azonnal helyreállítja és táplálja a sérült hajat. Erősíti a hajat a hihetetlen puhaságért és ragyogásért.

A haj újraélesztése a Londa Visible Repair segítségével

A dekoratív kozmetikumokból készült képek fotóiból sokan közületek már meg tudtátok értékelni a hajam színét és magát a színezést.
Általában nem kell messzire menni, csak nézze meg a profilomat.
Tehát, amit látsz, korántsem kreatív megoldás és érdekes ombre, ez a pigment nélküli haj a szalonban.
Jó napot. Ma elmondom, hogyan bánok vele.
Először is, másfél évvel ezelőtt 1–3 mm közötti hajhosszúságot viseltem, amikor újból kinőttem. Nagyon kényelmes, olcsó és rendkívül kihívást jelent. Nincs hajformázás, szürke hajfestés, a haj egy másodperc alatt száraz és egyéb élvezetek.
De vannak hátrányai is egy ilyen frizurának, zavarja az egyhangúságot, és tetszik vagy nem tetszik, diktálja a kép saját szabályait.
Valamikor elfáradtam, és csak abbahagytam a hajam vágását.
Utoljára (Ó Istenem!) Több mint egy éve vágtam le a hajam. Ekkor égették el a szalonomban. Többszintű 3D színezést viseltem, a stylist nyilván elfelejtette időben belenézni a fólia alá, és amikor drága maszkot készítettek "a ház rovására", mindent megértettem.

Természetesen helyesebb lenne levágni azt, ami nekem égett. De nem tudom. Kopasz fejem után a hajam nem nagyon nőtt, és ami a legfontosabb, egyenetlenül. Ha a stylistok a fejemmel kezdenek dolgozni, majd a fodrász szintezésével és a "holtak" eltávolításával 3 cm hosszúságú leszek.
Addig tűröm, amíg a hajam teteje nem lesz hosszabb az állnál, és gondolkodni fogok rajta.
Könyörgöm, tanács nélkül fogjuk megtenni ebben a kérdésben, magam is tökéletesen ismerem és megértem.

Az egyik életmentő szerem a poszt hősnője - Londa Professional Visible Repair szalonon belüli kezelés maszk panthenollal.

Hatalmas korsóm 750 ml terméket tartalmaz. Ez biztosan napi hat hónapos használatra elegendő..

A termék illata kellemes, kozmetikai, és általában nagyon jellemző az ilyen termékekre. A haj a jövőben nem érezhető, vagy egy teljesen áttetsző vonat.
A maszk fehér, sűrű, csúszós és nem tapad.
Könnyen alkalmazható és terjeszthető. 5-10 percet kell várni, és le kell öblíteni.
Alkalmazásakor a maszk kissé habosodni látszik, nem folyik le, és könnyen lemosható, anélkül, hogy csúszós haj lenne. Nem nehezíti a formázást.
A maszkot minden mosáskor használom, így könnyebben kefélhetem a hajamat, és eltávolíthatom a pamut érzetet a végeiről. Ennek eredményeként a haj tisztességesnek tűnik, mintha azt szánták volna..
A gyártó a sérült haj mély helyreállítását ígéri, valamint belülről erősíti és táplálja.
Ne legyenek illúzióink, semmilyen gyógymód nem képes visszaállítani a halálból, de rendszeres vizuális sos-gyógymódként a maszk teljesíti ígéreteit, és nagy valószínűséggel segíti a még élő hajam formában maradni a színezés után..

A maszk azt is állítja, hogy selyemfehérjét és mandulaolajat tartalmaz..

Összetétel azok számára, akik értenek: Aqua, sztearil-alkohol, cetil-alkohol, Behenamidopropil-dimetil-amin, Glutamatsav, Panthenol, Bisz-amino-propil-dimetikon, Fenoxietanol, Benzil-alkohol, Parfum, Metilparabén, Propilparabén, EDTA, Citromsav, Hematinn Benzil-szalicilát, hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, Linalool, citronellol, hidrolizált selyem, Prunus Amygdalus Dulcis olaj, propilén-glikol, Astragalus Gummifer gumik.

Gyártó Németország.
Lejárati idő: 3 év.
Ár: 1450 r.
Vizsgálati időszak (karbantartás céljából): Egy hónap minden mosáshoz (kb. 30-szor)
Értékelés: 5

Köszönöm a figyelmet.
A nevem Katya.

Londa Visible Repair Treatment: a legjobb maszk a sérült hajra

A „Londa Visible Repair Treatment selyem és mandulaolaj” hajmaszkról egészen véletlenül értesültem. Akkor még fogalmam sem volt a létezéséről és arról, hogy mennyire megváltoztathatja a hajam életét! De először a hajatípusomról és az ezzel kapcsolatos problémákról, majd csak a maszk hatásairól beszélek.

Az egész a hajnövekedés vágyával kezdődött. Nem voltam elégedett a megjelenésükkel. A hajfestéssel kapcsolatos állandó kísérletek éreztették magukat.

A problémák akkor kezdődtek, amikor a haj gyökerei újra növekedni kezdtek. A különbség nyilvánvaló volt az egészséges haj és a színes haj között. A hegyek szárazak, törékenyek és hasítottak voltak. Ez engem idegesített a legjobban.

Miután megosztotta történetét egy fodrászattal, azt tanácsolta, hogy vásároljon egy maszkot, amely helyreállítja a még a fehérített hajat is. Meglátod, gyorsan helyreáll a hajad! - biztosította.

Nem volt vesztenivalóm, és ugyanazon a napon vettem a Londa Visible Repair Treatment selymet és mandulaolajat. Pontosan 900 rubelbe került. akár 750 ml-re.

Egy évre biztosan elég lesz! - felidéztem a mester szavait. És így történt! Pontosan egy évvel később az üveg kiürült.

Londa Professional Visible Repair Treatment selyem mandulaolaj

Londa Professional Visible Repair Treatment selyem mandulaolaj

A Londa Professional Visible Repair Treatment selyem mandulaolaj használatának eredménye

 • A haj szó szerint csillogni kezdett. Tudja, milyen a hozzáállásom a reklámmutatványokhoz, de ezzel a maszkkal valósággá vált.
 • A haj már nem gubancosodott, beleértve a színes hajat is.
 • És ami a legfontosabb: abbahagyták a vágást, és a megmaradt hasított végek kevésbé törékenyek és szárazak lettek..

Ennek a maszknak köszönhetően nyugodtan nőtt a hajam a természetes színemig. Most sok embernek tetszik a megjelenése, a videós oktatóanyagok alatti megjegyzések alapján.

Hogyan kell használni a Londa Visible Repair Treatment selyem- és mandulaolaj maszkot

Kétféle módon lehet:

 • Vigye fel a maszkot a hajra, majd 5-10 perc múlva öblítse le vízzel.
 • Vigye fel a maszkot a hajra, fedje le celofánnal, és a tetején törölközővel hagyja 30-40 percig.

Ha a hajad "siralmas" állapotban van, akkor szerintem jobb, ha a második módszert alkalmazzuk. És azoknak, akik csak javítani akarnak a hajukon, az első.

Csak az első módszerhez van elég türelmem - 10 perc múlva felhordani és lemosni. És még ez a módszer is pozitív eredményt adott..

 • A maszk könnyen lemosható anélkül, hogy nehézség érzetet hagyna a hajon, mint általában az ilyen maszkok használatakor.

Lényeg: ez az egyetlen maszk, amely bevált az üzleti életben, mindent megtett, amit a gyártó állít.

Következtetés: Nem tudom megmondani, hogyan fog viselkedni a maszk az olajos hajúak számára, de biztos vagyok benne, hogy meg fogja gyógyítani a száraz, törékeny és sérült hajat!

És végül elmondom, hogy a maszk mellett 2 havonta 2-3 cm-re levágom a hajamat. Egyesek számára ez a 2 cm „halálosnak” tűnik a haj teljes hossza szempontjából, de ha feladja, a hajvégeinek egészségesebb jövője lesz, mint ők.!

És ne feledd, a haj nem élet! Rövidíti őket, és ők újból meghosszabbodnak.

37 megjegyzés: „Londa Visible Repair Treatment: a legjobb maszk a sérült hajra”

Nagyon köszönöm, le is írtam! Csak ezt a maszkot valószínűleg még nem próbáltam, minden más a polcokon van))) Mindenképpen megpróbálom)

Kérem!))) El kellett felejtenem az összes többi terméket, ami a polcon található.)

Nos, muszáj)) Ugyanez van nálam, máris veszek egy második kannát. És véletlenül vettem meg, egy professzionális kozmetikai üzletben, amikor spóroltam, és a Moltoben nem volt szokásos pénz. És most ez a must-must - a hajam hosszú, vékony, hosszú évekig festett szőke. A fodrászom ezzel a maszkkal kezdte dicsérni a hajam állapotát. Úgy érzem, hogy ez jobban megfelel nekem, és Moltobene és Loreal profi.

Körülbelül kevesen tudnak róla, és ha nem tanácsolnak, szenvedtem volna! Ezért egyedüli üdvösségnek tartom azok számára, akik hajat festettek, és azoknak, akik növekszenek)! És ez az egyetlen maszk, amiből láttam az eredményt!)

és így e maszk után terjedelmes frizurát készíthet, anélkül, hogy arra számítana, hogy a haj fél nap alatt lehull a súlya alatt?

Nehezen tudok válaszolni, mivel maga a hajam terjedelmes...

Nagyon jó, hogy ennyire segített neked!
Nem volt ilyen lelkesedésem, egy évig használtam is, miközben élénkpirosra festettem a hajam. Nincs türelmem, ezért csak pár percig hagytam rajta, talán ezért nem volt erős hatás. Vagy talán a festék keményebb volt, teljesen megölte a hajat.

Igen, minden lehetséges, és emellett nem gondolom, hogy a maszknak mindenkinek segítséget kellene nyújtania bármilyen helyzetben! Minden egyedi, és a te eseted is! És ezt nem zárom ki)

Egyébként a maszk jó a természetes hajnak, általában hetente párszor elegem van belőle, a hajam sima és fényes.

"Nincs türelmem, ezért csak néhány percig hagytam" - végül is így tudod elvégezni, amikor zuhanyozol - kenetet folytathatsz, és folytathatod a sarkakat stb. Stb. Egyébként 15 perc elmúlik :))

Így tettem :)) és még mindig az egész zuhany - 10 perc

Hú, meleg vízen lógok és 30-40 perc, normál esetben) Ha természetesen szupergyors, akkor 15-20 perc is belefér. És ha nagyon kevés az idő, nem indulok el, mert még mindig hajszárító nélkül szárítok))

Van zuhanyzóm, nincs fürdőm, így minden kifejezett

Én sem tölthetek fél órát a zuhany alatt))) Ezért csak a maszk 5-10 percig történő alkalmazásának első módszerére korlátozódom)

Ó, köszönöm!) Ki kell próbálnom, csak fehérített hajam van

"Megpróbálhatja, nem lesz rosszabb!)" - pontosan ezt mondtam magamnak vásárlás előtt)!

Már 26 éve szenvedek a hajammal), és egyelőre nem mondhatom, hogy találtam volna egy félelmetes gyógymódot. De szeretném kipróbálni Londonot és a villát, valamiért nekem úgy tűnik, hogy van valami a hajamnak, egy adag boldogság)

Igen, nagyon nehéz megtalálni azt, ami igazán megfelel neked és pozitív eredményt ad! Sok alap van, de kevés jó)

Holnap elmegyek megkeresni!)))

Keresse meg a szaküzleteket, ahol minden a fodrászoknak szól)

Ez a maszk egyáltalán nem felelt meg nekem. világosbarna festetlen vékony hajamból luffát készít. Csalódottan borotválkozni kezdett vele, majd csak kidobta, a bank hatalmas. Állaga szintén kellemetlen - szilikon szilikon, imádom az olvadást. De a textúra tolerálható lenne. ha segített a hajamon.

Igen, minden nagyon egyedi, talán sem a kompozíció, sem a textúra, sem az a hatás, amely állítólag neked megfelelt.... Megtörténik…

Olga, meg tudnád mondani, hogyan kell használni a maszkot minden hajmosás után vagy ritkábban? Köszönöm!)

Nem, minden mosás után nem éri meg, hetente 1-2 alkalommal)!

skajite pojalusto, etot maska ​​tolko dlya blandinok??

Nem, mi vagy!) Bármilyen hajszínre alkalmas!)

Mindenképpen kipróbálom ezt a maszkot! Szeretném megosztani a felfedezésemet. Mindig feltettem a mestereimnek azt a kérdést, hogy mit jelent a szuper vásárolni, így a haj olyan volt, mint a reklámban. Minden, amit tanácsoltak, nem hozott közelebb ehhez. Miután beléptem az üzletbe, és beszélgetésbe kezdtem egy tanácsadóval, azt mondtam, hogy a tippek szárazak, sörték, élettelennek tűnnek és mindent elrontanak. Nekem a Lakme sorozatot ajánlotta a sérült hajra, és megosztotta tapasztalatait. Még a gyökereinél is nagyon száraz haja van, olyan száraz, hogy 10 naponta egyszer meg tudja mosni, ráadásul nagyon göndör, sőt a Lakme gyógymódjai is képesek megbirkózni ezzel. Ilyen reklám után nem tehettem mást, mint sampont és balzsamot (folyadékot) vásárolni! Ezek az alapok meghaladták az elvárásaimat. 10 hónapig nem vágtam vagy egyenlítettem a hajam (a mester ajánlására zsinórra nőttem, és ez alatt egyetlen vágott haja sem volt. Ilyen még nem fordult elő (hogy igazságos legyek, cseréltem a mesteret). Még nem vettem meg a maszkot, de ugyanaz a tanácsadó azt mondja, hogy még jobban megbirkózik. Csak szilikon termékük van a haj végére (nem mossa le), a végük pedig 5-kor megbirkózik. Általában nagyon örülök ennek a kozmetikumnak, most megvan a fő. Ha valaki megpróbálja, ne feledje, Nem teszek balzsamot (folyadékot) a gyökerekre, mert a hajam gyorsabban kezd zsírosodni. Adtam egy barátjának, neki is tetszettek a kozmetikumok. És kedvelte az anyósomat is, a haja nem is olyan, mint a kóc, hanem mint a drót, de samponja + maszkja, nagyon boldog, azt mondja, puha és selymes, jól passzol.

Köszönet Anyutának a felfedezésért! Észben tartom. )

Elmesél egy hibát ezzel a Londa maszkkal. A haj nincs festve, közepesen hosszú a válláig. Szinte pontosan egy éve használom, Olga áttekintése után rendeltem és februárig biztosan elég lesz nekem. Talán annak a ténynek köszönhető, hogy a maszk tégelyben van, és nem csőben, a fogyasztás nagyon gazdaságos. Nagyon boldog vagyok, csak használom. Szünetet tartottam a tengeren és utána, csak 4 hét. És így hetente 2-3 alkalommal. A haj jól mutat, és nincs súlyozva. Ragyognak, és számomra fontos, hogy nedvesen ne pelyhesedjünk. Amire szükségem van! Még egyszer köszönöm Olga

Tehát úgy gondolom, hogy a csomagolás (üveg) miatt a maszk nagyon gazdaságos! Én sem vettem azonnal észre az eredményt, nincsenek csodák, és minden egy bizonyos időbe telik!)
Katya nagyon örül, hogy feljött hozzád és megfelelt az elvárásoknak, és ez a legfontosabb!)
Kérem és köszönöm a bizalmat!)

Olya, jó napot!
Nemrégiben megnyitottam magamnak az oldaladat, és nem tudom elszakítani magam)) Köszönöm szépen az érdekes és informatív információkat!))
Szerettem volna feltenni egy kérdést neked (csak ne dobd rám a papucsodat) - jobb, ha száraz maszkra vagy nedves hajra alkalmazod a maszkot?)

Válaszát előre is köszönöm!): Szív:

Jó napot, Alyonushka)!
Köszönöm, hogy elolvasta)! De a blogomon senki nem dob papucsot senkinek, ezért kérdezze meg!) A maszkot nedves hajra kell felvinni!)
Szívesen)

Nagyon köszönöm a válaszodat, Olya))) Mindenképpen kipróbálom ezt a maszkot, vissza akarom állítani az égett szalmát

Kérem!) Csak az eredmény nem lesz azonnal látható, valahol 3-4 hónap múlva, legalábbis)

Jó napot. Kérem, mondja meg, hogy elhozza-e az akarat gyökereihez? Kövér?

Londa Professional látható javítás

Intenzív maszk a sérült hajra

Londa Professional látható javítás

Díjmentes
kiszállítás 1000 ₽-tól

Szállítás végig
az Orosz Föderáció területe

Minőségbiztosítás
Termékek

  Leírás

Londa Professional látható javítás

A Visible Repair intenzív maszk azonnal helyreállítja és táplálja a sérült hajat. Erősíti a hajat, hihetetlen puhaságot és látható fényt nyújt. Selyemfehérjékkel és mandulaolajjal. Kizárólag szépségszalonok számára. Részletes előírások

Intenzív maszk a sérült hajra

Londa Professional látható javítás

 • megoszt
 • ügyfélnapok
 • a boltok
 • Szállítás és fizetés
 • dolgozz velünk
 • kapcsolatok
 • Facebook
 • Kapcsolatban áll
 • Távirat
 • Youtube
 • Instagram
 • Arany Apple az App Store-ban
 • Arany Apple a Google Playen
 • MIR kártyákat elfogadunk

Visa kártyákat fogadunk el

Elfogadjuk a MasterCard kártyát

szállítás

1. Szállítási határidők

Moszkva - másnap
Moszkva régió - 1-4 nap
Más városok - 3 naptól

2. A szállítás típusai
 1. Expressz szállítás
 2. Átvétel a felvételi pontokról
 3. Átvétel az Orosz Posta postáiról
3. Szállítási költségek és korlátozások

A szállítási költség a választott szállítási módtól és a futárszolgálattól függ.

A megrendelések ingyenes kiszállítása 1000 rubel rendelési összeggel történik Moszkva területén, és 3000 rubeltől az Orosz Föderáció más településein..

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a Flacon Magazine és a Goldapplebox márkákra.

Az átvételkor fizetett megrendelések esetén a fizetési korlátokat 50 000 rubelben állapítják meg

4.információ
Expressz szállítás

Miután a megrendelés megérkezett a rendeltetési városba, a Futárcég képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megállapodjon a szállítás dátumáról és időintervallumáról.

Átvétel a felvételi pontokról

Miután a megrendelés megérkezett az átvételi pontra, SMS / e-mail értesítést kap a megrendelés fogadásának kódjával és a megrendelés tárolási idejével. A megrendelés tárolási ideje meghosszabbítható az Ügyfélszolgálat kapcsolatfelvételével.

Átvétel a felvételi pontokról

Átvétel az orosz postán
Miután a megrendelés beérkezett a postára, SMS-t és papír értesítést kap, hogy a megrendelés készen áll a szállításra. A Megrendelés postán történő tárolásának időtartamát a "Postai szolgáltatások nyújtásának szabályai" határozzák meg (megrendelés leadásakor ellenőrizze az Orosz Posta honlapján).

A Londa (Londa Visible Repair Professional) helyreállító maszk sérült hajra: leírás és összetétel

A női frizurát minden nap különféle teszteknek vetik alá: szárítás, fésülés forró hajformázóval, festés, permet, napfény, kedvezőtlen időjárási körülmények és sok más tényező. Ezután a haj sebezhetőbbé válik, elveszíti vizuális vonzerejét és fényét. Sajnos nem mindig lehet időt és pénzt találni a helyreállító eljárások rendszeres szépségszalon látogatására..

A német Londa Professional cég már régóta vezető szerepet tölt be az otthoni hajápolási termékekben. A speciálisan kifejlesztett Londa Visible Repair maszk segít a haj selymessé válásában, a ridegség megszabadulásában és a létfontosságú energiával történő táplálásban.

A szép, ápolt haj nemcsak vonzó megjelenést, de remek hangulatot is nyújt a tulajdonosnak, mert olyan szép, hogy kedveli magát a tükörben. Az egészséges fényű, elegáns fürtök pedig érdemesek egy közeli filmhez.

Művelet, leírás és összetétel

A Londa Visible Repair Professional három szinten hajtja végre tevékenységét:

 • normalizálja a szerkezetet;
 • táplálja és hidratálja;
 • hosszú távú védelmet nyújt.

A Londa Visible Repair panthenollal készült maszk minden típusú hajra és fejbőrre alkalmas. A gyártó először is javasolja ennek a terméknek a használatát olyan sérült fürtöknél, amelyek még a legsúlyosabb kémiai támadásnak is kitettek..

A Londa Visible Repair művelet a következő hatást biztosítja:

 1. táplálkozás és hidratálás (gyökerek, szőrtüszők, haj);
 2. a hasított végek megszüntetése;
 3. könnyű fésülés;
 4. a szerkezet teljes helyreállítása;
 5. a fej sózásának sebességének csökkenése.

A maszk speciálisan kiválasztott komponensei mélyen behatolnak a haj szerkezetébe, helyreállítják a sérült területeket és telítik őket a szükséges elemekkel. A nedvesség beszorul minden haj belsejébe, kiküszöbölve az olyan problémákat, mint a törés és a töredezés.

A maszk pozitív hatással van a fejbőrre is: megakadályozza a korpásodást, csökkenti a különféle gyulladásokat, küzd az ekcéma ellen. A haj gyorsabban növekszik és rugalmasabbá válik. A frizura könnyen formázható, a csillogással töltött puha fürtök lenyűgözőek.

A kompozíció fő összetevői és működésük:

 • a panthenolsav gyógyítja a szőrsejteket;
 • a mandulaolaj fokozza a növekedést, növeli a rugalmasságot;
 • a B5-vitamin selymességet és fényt ad;
 • A Radialux mikroionok kitöltik a hézagokat és repedéseket;
 • a selyemfehérjék hidratálnak és táplálnak.

Használata

A Londa Visible Repair-t gyakran ajánlják a legjobb haj helyreállító szerként agresszív kémiai hatások után. Ez tökéletesen igaz, de ne felejtsük el, hogy a festés és a curling nem mindig az egyetlen bűnös a szerkezet gyengülésében..

A fej minden nap napfénynek van kitéve, a hőmérséklet változásai és a klórozott vízben való mosás hatására. Abszolút minden hajra, még azelőtt sem festettre, különös gondosságra van szükség. Nagyon fontos, hogy olyan szabály legyen, hogy a hajápolási termékek használata kötelező.

A Londa Visible Repair maszk alkalmazása:

 1. Standard módszer. A maszkot masszírozó mozdulatokkal egyenletesen alkalmazzák a tiszta, nedves hajra. 10-15 perc múlva meleg vízzel mossuk le.
 2. Különösen intenzív és tápláló módszer. Alkalmas súlyosan sérült hajra. Maszkot kell alkalmaznia, mint az első esetben, de a fej kezelt részét celofánnal kell letakarni (a hatás fokozása érdekében kissé fel kell melegíteni hajszárítóval), majd törülközővel be kell tekerni a fejét, és várni kell 30-40 percet. Ezután öblítse le meleg vízzel.

A termék textúrája nagyon kellemes és aromás, az egész eljárás maximális örömet okoz. A maszkot nagyon könnyen alkalmazzák a haj teljes hosszában, a szerkezet krémes-géles, az egyik eljárás fogyasztása kicsi. A Londa Visible Repair minden nehézség nélkül lemosódik, a haj az eljárás után nincs súlyozva.

A terméket hetente legfeljebb kétszer használja. Javasoljuk, hogy ne alkalmazza a maszkot a haj gyökérrészére, ha nincs súlyosan károsodva. Ebben az esetben a nehézség érzése és a vizuális hangerő csökkenése jelenhet meg..

Ellenjavallatok

A fő ellenjavallatok a személyes érzékenység vagy intolerancia a készítmény legalább egyik összetevőjével szemben. Célszerű a festés után azonnal ne használni a Londa Visible Repair alkalmazást: felgyorsulhat a festék kimosódása.

A Londa Professional termékeket szalon használatra tervezték. A könnyű használat és a hatékony eredmény régóta készíti a kedvencek által előállított termékeket az otthoni polcokon a vásárlók körében..

A használat eredménye a legelső eljárás után látható, és a haj helyreállító termékek állandó használata kumulatív hatáshoz vezet. A gyártók ígéretei nem üres szavak, a termékek valóban hatékonyak, és ezt világszerte a vásárlók számos véleménye megerősíti..

A Londa Visible Repair maszk jogosan szerzi a legtöbb pozitív értékelést azoktól, akik már tesztelték saját magukon a tulajdonságait. A haj nagyon nehéz állapot után is életfontosságú energiával teli. A frizura egészséges, ápolt megjelenést kölcsönöz, és a fürtök fényessé válnak, fényes ragyogással telítődnek.

Eszközök a sérült haj helyreállításához Visible Repair szalonon belüli kezelés 750ml

A gyártótól:
Professzionális maszk a Londa Professional német márka fürtjeinek helyreállításához, a panthenolon alapuló regeneráló formulával selymességet, mennyiséget és erőt kölcsönöz. A Visible Repair szalonon belüli kezelés ragasztja és "kisimítja" a sarokréteg nyitott pikkelyeit, megbirkózik a fejbőr szárazságával és irritációjával, ellenőrzi a faggyútermelést és küzd a hajhullás ellen.

A panthenol, a mandulaolaj behatol a hajba, kitölti az üregeket és igazítja a tengelyeket, védi a kutikulát a természetes és mechanikai stressztől. A szálak rugalmasak, rugalmasak és simák lesznek, mint a selyem.

Alkalmazás módja:
Az ujjaival egyenletesen vigye fel a terméket a megmosott hajra, várja meg a megadott időt és alaposan öblítse le.

Fogalmazás:
A Londa Professional Visible Repair Leane-In kondicionáló formula a következőket tartalmazza: Aqua, sztearil-alkohol, cetil-alkohol, Behenamidopropil-dimetil-amin, Glutamin-sav, Panthenol, Bisz-Aminopropil-dimetikon, Parfüm, Benzil-alkohol, Fenoxietanol, Metilparaben, Propilbenzol Citromsav, nátrium-klorid, hexil-cinnamal, benzil-szalicilát, hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, linalool, citronellol, hidrolizált selyem, Prunus Amygdalus Dulcis olaj, propilén-glikol, Astragalus Gummifer Gum.

Nagyra értékeljük hírnevünket és 100% -ban eredeti termékeket kínálunk Önnek.

Bármely terméket megvásárolhat online áruházunkban, és biztos lehet benne, hogy minőségi. Csak hivatalos forgalmazókkal és megbízható beszállítókkal dolgozunk.

100% -os megtérülési vagy cseregaranciát vállalunk minden vásárlására, függetlenül attól, hogy miért nem felelt meg neked.

A visszaváltás 14 napon belül lehetséges, ha a terméket nem használták, megmaradtak a fogyasztói tulajdonságok, a kiszerelés, az eredeti gyári csomagolás, a címkék.

A sérült haj panthenollal történő helyreállítását jelenti (Londa Visible Repair Treatment) - 750 ml

Rövid leírás

Fejezze be aggodalmait a sérült száraz haj és a töredezett haj miatt! Csak vásárolja meg ezt a professzionális gyógymódot a Londától és érezze meg. További információ →

Specifikációk:

Az áru típusaMaszk
TerméktípusMosható
PadlóNői

Átvételi pontok megtekintése

Átvételi pontok megtekintése

 • Leírás
 • Specifikációk
 • Vélemények (1)

Fejezze be aggodalmait a sérült száraz haj és a töredezett haj miatt! Csak vásárolja meg ezt a professzionális gyógymódot a "Londa" -tól, és tapasztalja meg mesés regeneráló és hidratáló hatását.

A Londa Visible Repair kezelés tulajdonságai

 • A panthenol koncentrált formáját tartalmazza - azonnali haj helyreállítást és hidratálást biztosít.
 • Microion technológia - töltse fel a mikrorepedéseket és üregeket a haj szerkezetében.
 • A mandulaolaj részeként elősegíti a haj növekedését, rugalmasabbá és rugalmasabbá teszi a fürtöket.
 • A formula vitaminkomplexet és selyemfehérjéket tartalmaz, amelyek táplálják és elősegítik a teljes hajszerkezet regenerálódását
 • Súlytalan maszk textúra, egyáltalán nem nehezíti le a hajat.

Alkalmazási mód

Vigye fel a terméket tiszta, enyhén nedves hajra, hagyja, hogy a maszk működjön (10-15 perc), majd mossa meg a haját meleg vízzel. Ha a haj súlyosan megsérült, akkor a maszkot 30 percig lehet hagyni és felhevíteni, vagy műanyag kupakot tenni a fejére.

Lehetséges vásárlási lehetőségek:

 • 750 ml - cikk 9924001142

Visible Repair - a haj helyreállítása perm után - LONDA PROFESSIONAL

Londa Visible Repair vonal vegyileg exponált hajhoz. A haj szerkezete kiegyenlítődik a Radialux mikroionoknak köszönhetően. A termékcsalád minden termékét speciálisan kiválasztott összetevőkkel (például panthenol) állították össze a hajápoláshoz.

A haj, miután ebből a vonalból származó termékeket használt, jobban fésülködik, puhábbá és fényesebbé válik.

Londa Visible Repair - aktívan táplálja a hajat, helyreállítja annak szerkezetét, megvédi a gyökerektől a legvégéig. Az ebből a vonalból származó hajkozmetikumok ideálisak porózus és sérült hajú nők számára..

 • Ammóniamentes - intenzív hajformázás (ammónia nélkül) (20)
 • Blondoran - intenzív hajhullás (2)
 • Szín ragyogása - színes hajhoz (7)
 • Curl Definer - göndör hajra (4)
 • Mély nedvesség - A haj hidratálására (6)
 • SZÁL INFÚZIÓ - Azonnali helyreállítás és megerősítés (4)
 • Lenyűgöző hangerő - a finom hajhoz térfogat hozzáadásához (3)
 • Londacolor - tartós krémszín Vitaflection mikrogömbökkel (88)
 • Londastyle - stílus (20)
 • Férfiak - férfiaknak (1)
 • Multiplay - Stílus 3 az 1-ben (4)
 • PURE - Bio hajvonal (4)
 • Fejbőrápolás - problémás fejbőrre (8)
 • Sima simább - hajsimítás (3)
 • Szakember - műszaki vonal (1)
 • Férfi stílus - férfi stílus (5)
 • Sun Spark - fényvédő hajvonal (2)
 • TonePlex - színfenntartás a foltok között (6)
 • Bársonyolaj - argánolaj kezelés (8)
 • Visible Repair - haj helyreállítása perm után (9)
 • Kiegészítők (1)
 • Oxidáló emulziók (10)
 • LONDA ajándékcsomagok (3)
 • Permet és hosszú távú hajformázás (2)
 • LONDA PROFESSIONAL
LONDA PROFESSIONAL

Londa Visible Repair Panthenol kezelés - A sérült haj panthenollal (750 ml) való helyreállításának eszközei. Az exkluzív szalon formula, amely panthenollal dúsított, azonnal biztosítja a sérült haj belső mély helyreállítását. Erősíti a hajat, puhává, fényessé és.

LONDA PROFESSIONAL

Azonnal helyreállítja és táplálja a sérült hajat. Kiegyenlíti a haj szerkezetét. Hatóanyagok: selyemkivonat és mandulaolaj Használat módja: masszírozó mozdulatokkal vigye fel nedves hajra. Mossuk le vízzel.

LONDA PROFESSIONAL

Azonnal helyreállítja és táplálja a sérült hajat. Erősíti a hajat, hihetetlenül puhává és fényessé teszi. Hatóanyagok: selyemkivonat és mandulaolaj Használat módja: Vigye fel nedves hajra masszírozó mozdulatokkal, hagyja 1-3 percig. Mossuk le vízzel.

LONDA PROFESSIONAL

A hajmaszk az egyik erőteljes gyógymód a haj megjelenésének és egészségének javítására. A Londa Visible Repair vonal intenzív maszkját a színezett vagy kiemelt haj ápolására tervezték. Olyan komplexumot tartalmaz, amely jelentősen növeli a választott szín fényerejét.

LONDA PROFESSIONAL

Balzsam a hajvégekhez. Ez a Visible Repair sorozat részét képező kondicionáló ideális sérült és porózus hajra is. A Londa Visible Repair Express kondicionáló hajápolásra is ajánlott. Ez.

LONDA PROFESSIONAL

Sampon sérült hajra A Visible Repair sampont a német Londa cég szakemberei fejlesztették ki az ápolt vagy sérült haj helyreállítására. Az egyedülálló Radialux microion technológia belülről helyreállítja a haj szerkezetét, mélyen behatol a hajba és kitölti.

LONDA PROFESSIONAL

Balzsam a sérült hajra. A porózus hajra és a hajra kifejlesztették a Londa német vállalat Visible Repair sorozatának termékét. A Londa Visible Repair Conditioner balzsam sérült hajra aktívan táplálja a hajat, valamint.

LONDA PROFESSIONAL

A Visible Repair Ends balzsam a Visible Repair sorozat terméke, amelyet sérült, porózus és átható hajra terveztek. A balzsam innovatív intelligens mikroion-technológiájával helyrehozza a károkat.

LONDA PROFESSIONAL

Szérum sérült hajra. A Londa sérült hajkezelés intenzív kezelést nyújt. Kémiailag kezelt hajra alkalmas. A Radialux Micro-Ions technológia lehetővé teszi a szérum közvetlen hatását a haj sérült területein. Szérum.

Londa Visible Repair vonal vegyileg exponált hajhoz. A haj szerkezete kiegyenlítődik a Radialux mikroionoknak köszönhetően. A termékcsalád minden termékét speciálisan kiválasztott összetevőkkel (például panthenol) állították össze a hajápoláshoz.

A haj, miután ebből a vonalból származó termékeket használt, jobban fésülködik, puhábbá és fényesebbé válik.

Londa Visible Repair - aktívan táplálja a hajat, helyreállítja annak szerkezetét, megvédi a gyökerektől a legvégéig. Az ebből a vonalból származó hajkozmetikumok ideálisak porózus és sérült hajú nők számára..

Londa Professional Care Visible Repair szalonon belüli kezelés sérült hajra 750 ml.

Rövid leírás

A Londa Professional Care Visible Repair szalonon belüli sérült hajkezelés panthenollal A Visible Repair Treatment, a panthenollal dúsított exkluzív szalonkészítmény azonnali hatást nyújt. Olvass tovább.

Rövid tulajdonságok

  Elérhetőség: raktáron
 • Leírás
 • Specifikációk
 • Vélemények (1)
 • Kérdés - válasz (0)

A Londa Professional Care Visible Repair szalonon belüli kezelése panthenollal A Visible Repair Treatment, egy exkluzív szalon formula, amely panthenollal dúsított, azonnal helyreállítja a sérült hajat belülről. A képlet fő hatóanyaga a panthenol, amely belülről képes megújítani a hajsejteket. A panthenolsav és a B5-vitamin hajra történő felvitele után ez az anyag hatékonyan gyógyítja a különböző kémiai és külső hatásoknak kitett fürtöket. A haj erősebbé válik, a tengely erősebbé és vastagabbá válik, a zsíros szálak gyakorisága csökken. Egy speciális formulának köszönhetően, amely lehetővé teszi a nedvesség visszatartását a haj belsejében, megoldódik a ridegség és a töredezett haj problémája. A Londa professzionális mély helyreállító maszkja csökkenti a bőr gyulladását, megakadályozza a korpásodást és küzd az ekcéma ellen. Az egyedülálló formulában található mandulaolaj és selyemfehérjék provokálják a haj növekedését, rugalmasabbá teszik őket, normalizálják a vízháztartást, helyreállítják a szálak szerkezetét és ápolt megjelenést kölcsönöznek a hajnak..

Hozzávalók.

Selyemkivonat és mandulaolaj

Alkalmazási mód.

Alkalmazza a Londa Professional Care Visible Repair szalonon belüli kezelést a tiszta, nedvesített hajra, egyenletesen ossza el az anyagot a tenyerével, adjon időt a maszknak a cselekvésre, majd öblítse le a fejét meleg vízzel.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Mitől őszül a fiatal haj?

A korai életkorú szürkítés sok aggodalmat kelt. Fontos megtalálni ennek a jelenségnek az okát, és kezelési módszereket választani a folyamat leállításához. Milyen tényezők befolyásolják az ősz haj korai megjelenését?

Milyen gyakran kell mosnia a haját? Feltétlenül olvassa el ezt a szöveget, ha minden nap mossa a haját.

Sok lány minden nap vagy másnap mossa a haját, különben a haja piszkosnak és zsírosnak tűnik. Biztonságos?