Legfontosabb / Kiemelés

Keratin maszk ESTEL KERATIN

Kiemelés

Belülről helyreállítja és táplálja a hajat. Megtartva a nedvesség egyensúlyát a haj struktúrájában, visszaadja a puhaságot, feszességet és rugalmasságot.
A maszk részét képező keratin komplex mélyen behatol a hajrostba, intenzív regenerációt biztosítva belülről.
A rendszeres használat eredményeként a haj telített keratinnal, sűrűbbé válik és fényes.
A haj keratin és aminosavakkal történő telítésének fokozásához használja a ESTEL KERATIN Keratin Water-t a maszk alkalmazása után..

Estelle keratin maszk: utasítások, alkalmazás, fotó eredmények, vélemények

A gyönyörű haj büszkeség minden nő és lány számára. Gondoskodhat a hajáról mind a szalonban, pénzt nem kímélve és a csodálatos eredményeknek örülve, mind otthon, professzionális eszközök használatával, amelyek hatása nem rosszabb. Tényleg vannak ilyenek? Az Estelle keratin maszk igazi lelet minden típusú és színű hajú nő számára. Arról, hogy az eszköz milyen tulajdonságokkal rendelkezik, milyen hatást gyakorol a fürtökre, mit mondanak róla a hétköznapi vásárlók, a cikk részletesen leírja.

Professzionális vonalzó otthoni használatra

A közelmúltban nyilvánosan hozzáférhetővé váltak azok a pénzeszközök, amelyek korábban csak a szépségszalonok tulajdonosai rendelkezésére álltak és szigorú titokban voltak a fiatal hölgyek előtt. Köztük vannak nagyon drága kozmetikumok, amelyeket nem minden lánynak kell megengednie magának, de vannak viszonylag költségvetési lehetőségek is. Ezen márkák egyike az Estelle. A keratin maszk, a sampon és a víz az alapvető készlet, amely lehetővé teszi, hogy otthon átalakítsa a haját anélkül, hogy túl sok pénzt és időt költene..

A fenti termékek mindegyikét megvásárolhatja Oroszország bármely városának bármely kozmetikai üzletében. Nagyon kedvező áron és kiváló minőségen fognak örömet szerezni. De ebben a cikkben csak az egyik, a leghatékonyabb és legnépszerűbb termék kerül részletesen - az Estelle keratin hajmaszk. Tényleg olyan jó, mint mondják??

Termékleírás

A keratin minden haj szerkezetében megtalálható komponens. Felelős a haj rugalmasságáért, simaságáért, fényességéért és egészségéért. Amikor a haj kémiai hatásoknak van kitéve, vagy állandó forró levegő (nap, szolárium, hajszárító, hajsütővas stb.) Alatt áll, ez a komponens elpárolog. Ennek eredményeként a fürtök élettelenné, kiszáradnak, gyengülnek és hasadnak. Az Estel Keratin keratin hajmaszk segíthet ilyen helyzetben. Neve önmagáért beszél, vagy inkább a gyógyszer összetételét írja le. A folyékony keratin, amelyből a maszk áll, felszívódik a hajban, simábbá, rugalmasabbá válik, és helyreállítja korábbi egészségét. Az első alkalmazás után is észrevehetővé válik, hogy a fürtök életre kelnek, fényt és erőt szereznek.

Az alkalmazás jellemzői

A szakértők azt tanácsolják, hogy a teljes hajápolási terméket megvásárolják az Estel Keratin-tól. Így maximálisan megtisztíthatja a haját az elhalt sejtektől egy speciális sampon segítségével. Ezután az Estelle keratin maszkot alkalmazva táplálja a fürtöket az összes szükséges anyaggal és helyreállítja azok szerkezetét. Nos, mielőtt hajformázna, megvédheti őket hővezetővel, amely akadályt képez a forró levegő útjában..

Nem lehet figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy a teljes vonalnak és különösen a maszknak úgynevezett kumulatív hatása van. Vagyis ha rendszeresen használja a termékeket, a haja minden alkalommal egészségesebbé és szebbé válik..

Használati útmutató

Nincs semmi nehéz az Estel keratin maszk használatában, ebben a tekintetben nem különbözik más márkák hasonló termékeitől. Mosott nedves hajra vigyen fel egy kis mennyiségű terméket a gyökerek megérintése nélkül. Ezután 10-15 percig áztassa a haján, és öblítse le folyó hideg vízzel. De érdemes hangsúlyozni, hogy az utasításokban feltüntetett idő csak a normál és egészséges hajra lesz elegendő. Ha a fürtök megsérültek, azt javasoljuk, hogy tartsa a maszkot a haján körülbelül fél órán keresztül. A hatás kellemesen meg fog lepni, sőt, valamint az aromát is, amelyet ez a gyógymód rögzít..

A maszk erősségei

Az alábbiakban röviden felsoroljuk ennek a nagyon jól bevált gyógymódnak a hatását:

 • A maszk textúrája meglehetősen vastag, ugyanakkor nincs olyan pillanat, mint a kövérség. Ez egyszerűen egy nagyon gazdag és sűrű krém, amely könnyen elosztható a haj egész területén..
 • Az Estelle keratin maszk aromája nagyon kellemes és intenzív. A haj sokáig kiváló illatú.
 • A termék nemcsak fényt ad a hajnak és táplálja a gyökerektől a végéig, hanem megteremti a szükséges mennyiséget is.
 • A haj általános sűrűsége nő, rugalmasabbá válik.
 • Ami a legfontosabb, hogy a maszk anélkül táplálja a hajat, hogy lemérné. Ez simává és kényessé teszi őket, de nem teszi pihe-nyé..
 • Az összesített hatás lehetővé teszi, hogy a hajat idővel műalkotássá változtassa.

Több hátrány

Sajnos a "Keratin Estelle" varázslatos és csodálatos maszknak is voltak hátrányai. További részletek róluk - alább:

 • A termelés volumene nagyon kicsi. A maszkot 250 ml térfogatban értékesítik 500 rubel áron. Nagy csomagot nem lehet megvásárolni.
 • Átlagos fogyasztás. A termék körülbelül 10 alkalmazáshoz elegendő. Ezenkívül érdemes figyelembe venni a haj hosszát és a károsodás mértékét..
 • Nem alkalmas nyári használatra. Az a tény, hogy az Estel keratin hajmaszk tápláló termék. Az ilyen gondozás releváns a hűvös évszakban. Nyárra a legjobb, ha hidratáló szépségápolási termékeket keres..

Az összes mínusz, a maszk valóban hatékony, megfelel az ajánlásaival, a lehető legnagyobb mértékben helyreállítja és táplálja a hajat.

Különösen sérült hajra

Gyakran a varázslatos Estelle Keratin hajmaszkot olyan lányok választják, akiknek a haja túl sérült. Ez lehet kémia, elszíneződés és más, teljesen kímélő eljárások. Rögtön meg kell jegyezni, hogy ilyen súlyos esetekben a maszk nem teszi bársonyos selyemmé a hajat pár alkalmazás során. Vele együtt komplex helyreállítási kezelést kell végeznie, meg kell tennie a keratin kiegyenesítési eljárását, majd speciális olajok segítségével gondoskodnia kell róla. A maszkot hetente többször kell használni, mint a normál haj esetében, de minden sampon után. 1-2 hónap múlva észreveheti a hatást. A haj kissé élénkebb lesz, enyhe fénylik. Fokozatosan telítődnek keratinnal, és újra egészségesek és selymesek lesznek. Ugyanez vonatkozik azokra a lányokra is, akiknek fürtjei természetesen szárazak, törékenyek és hajlamosak a vágásra..

A göndör

A göndör fürtök tulajdonosai nem kevesebbet szenvednek velük, mint azok a lányok, akiknek a haja sérült. A fürtök természetesen szárazak, még többen is el tudnák képzelni, a végük mindig gondos odafigyeléssel hasad, és hogy miként pelyhesednek. Az ilyen fürtöknél a keratin kiegyenesítése a szalonokban nem ajánlott, mivel az eljárás ellentétes hatását okozhatja. Ezért fejlesztették ki az Estelle Keratin maszkot a haj kirakására és egyúttal hasznos anyagok táplálására. Ideális a szőrös haj kezelésére. A fürtök strukturáltabbá, rugalmasabbá, simábbá válnak. A hangerő megmarad, de a villamosítás érzése eltűnik, a haj ápolt, fényes és sima lesz. Egyébként egy ilyen ápoló terméknek köszönhetően rövid időn belül hosszú hajat növeszthet, anélkül, hogy elveszítené a minőségét..

Fogyasztói vélemény

Azok a lányok, akik rohantak vásárolni ezt a szépségápolási terméket, nem fáradnak el a gyógyító tulajdonságok dicséretétől. Ez nem csak a haj szépségápolási terméke, amelynek jó illata van, hanem a sérült és természetesen száraz fürtök igazi terápiája. A maszk hatása összehasonlítható a drága szalonkezelések hatásával. Sőt, rendszeres használatával olyan mértékben telítheti a haját keratinnal, hogy az egyáltalán leáll a hasadással, és nagyon gyorsan és hatékonyan nő..

Az eszközzel kapcsolatos negatív vélemények tekintetében csak a kis mennyiséget nevezheti meg a nagyon magas árhoz képest. A maszkot nagyon gyorsan elfogyasztják, különösen, ha a haj túl száraz, ezért újra és újra meg kell vásárolnia, hogy a fürtök egészségesek maradjanak..

Kis összefoglaló

Az Estelle márka évek óta minőségi és megfizethető árukkal kedveskedik a fogyasztóknak. Ezúttal egy maszk jelent meg a világon, amely lehetővé teszi a szalonhatás elérését otthon. Táplálja és gyógyítja a hajat, ragyogást ad és engedelmessé teszi. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy hosszú fürtöket növesztessen, és büszkeségévé és tulajdonává tegye őket..

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

Belülről helyreállítja és táplálja a hajat. Megtartva a nedvesség egyensúlyát a haj struktúrájában, visszaadja a puhaságot, feszességet és rugalmasságot. A maszkban található keratinnal ellátott komplex mélyen behatol a hajrostba, intenzív regenerációt biztosítva belülről. A rendszeres használat eredményeként a haj telített keratinnal, sűrűbbé válik és fényes. A haj keratin és aminosavakkal történő telítődésének fokozásához használja az ESTEL KERATIN Keratin Water-t a maszk felvitele után. Hogyan kell használni: vigye fel a maszkot tiszta, nedves hajra, masszírozza egyenletesen a teljes hosszúságon. Hagyja hatni 5-10 percig. Alaposan öblítse le.

A fürtök helyreállítása keratin hajmaszkokkal Estel Keratin és Termokeratin: melyik terméket kell előnyben részesíteni?

A helytelen ápolás, a táplálkozás, a rossz ökológia és a stressz következtében a gyakori frizurától, a töredezett hajtól és az unalmas hajtól fáradt fürtök - mindez ahhoz vezet, hogy képtelenek a hajad gyönyörű és látványos frizurába formázni. A szálak ellenőrizhetetlenek, szárazak, szalmára emlékeztetnek.

Mit kell tenni? Az Estelle két megoldást kínál a keratin haj helyreállítására maszkok segítségével. Az alábbiakban olvashat a hajápolás fő típusairól. A maszkok kellemes textúrájúak, könnyen átterjednek a hajon. Használható külön-külön és a kapcsolódó termékekkel együtt. Ez egy professzionális ápolószer a haj helyreállításához a szalonban vagy otthon.

Hajápolási lehetőségek

Két lehetőség van a keratin haj helyreállítására maszkok segítségével:

 • Keratin maszk egy speciális komplex Estel keratin részeként. Az Estelle keratin komplexét egy keratin maszk képviseli, amelynek hatását fokozza a keratin sampon és a keratin víz. Ezeknek az alapoknak a komplexumban történő felhasználása figyelemre méltó hatást eredményez. A haj fényt és erőt nyer. Legalább heti 2 alkalommal szükséges pénzeszközöket alkalmazni, akkor a hatás nem sokára várható.
 • Keratin maszk az Estel Thermokeratin készlet részeként. A készlet egy külön csomagolású termoaktivátorral kiegészített maszkból és keratin vízből áll. A hatás egyszerűen elbűvölő. Minden termék együttes használata erőt és rendkívüli szépséget kölcsönöz a hajnak.

Estel keratin

Az Estelle Keratin maszk mélyen helyreállítja az unalmas, száraz és töredezett végeket. A permet, a festés és a forró levegő által a stílus során károsodott szálakat élénk és ragyogóvá teszi, ragyogást, erőt és rugalmasságot kölcsönöz nekik..

A keratin előnyei

A keratin a következő hatásokat gyakorolja a hajra:

 • Kármegelőzés.
 • A haj integritásának helyreállítása.
 • A fürtök állapotának általános optimalizálása.
 • Hozzon létre fényt és fokozza a színt.
 • A normál hidratációs szint helyreállítása és fenntartása.
 • Visszatérő fürtök puhasága, rugalmassága és feszessége.
 • Védelem kémiai, hőmérsékleti és környezeti típusok külső agresszív hatásai ellen.

Kinek a legjobb?

Ebben az esetben egy univerzális termékről van szó, amely alkalmas minden haj- és fejbőrtípusra. Súlyosan meggyengült hajhullás esetén azonban egy ilyen maszk nem kívánatos, mint minden olyan eszköz, amely növeli a haj súlyát..

Összetétel és hatás

A maszk, csakúgy, mint maga a komplex, nem a fejbőrt hivatott befolyásolni, munkája kifejezetten a haj szerkezetére irányul. A maszk összetevői olyan molekuláris felépítésűek, hogy könnyen behatolhatnak a sérült hajba, és hasznos elemekkel tölthetik meg azokat. A kompozíció belülről helyreállítja a hajat. Vegye figyelembe a fő és a kísérő komponensek szerepét az eszköz összetételében. A maszk olyan összetevőket tartalmaz, amelyek pozitívan befolyásolják a haj állapotát, például:

 • keratin;
 • tejsav;
 • tokoferol;
 • Argán olaj;
 • aminosavak.

A lista tetején olyan vegyi anyagok találhatók, amelyek egy filmet hoznak létre a haj felületén, és vastagabbá és nehezebbé teszik azt. Ez a tény arra utal, hogy az Estelle maszk hatékonysága keratinnal az alkalmazás után nem lesz hosszú távú, hanem addig folytatódik, amíg a filmet le nem mossa a fürtökről.

A maszk táplálkozásként és gyógyulásként csak részben működik. Sok szempontból ez a hatás vizuális szinten jön létre burkoló anyagok segítségével..

Ez azt jelenti, hogy a gyógymód nem gyakorol radikális hatást a sérült fürtökre, de tisztességes megjelenésbe hozhatja és táplálkozhat. Érdemes inkább a maszkot a szálak esztétikai finomításának eszközének tekinteni, mint a táplálkozás és a kezelés eszközének..

Vegyi anyagok

Mit tartalmaz egy keratin maszk:

 1. Az izopropil-mirisztát egy szintetikus típusú zsír, amely emulzióként lágyítószerként működik. Lágyítja, megkönnyíti az alkalmazást.
 2. A Quaternium-18 a szilikon tulajdonságaihoz hasonló polimer anyag. Hővédelmet, körülményeket nyújt, kisimítja és rugalmasabbá teszi a hajat. Felépülhet a rostszerkezetben, ami megnehezíti és zavarja az egészséges folyamatokat.
 3. A Trideceth-6 (és) A Trideceth-12 olyan anyagok, amelyek emulgeálják a szilikon összetevőket, és ellensúlyozzák a szilikon lerakódását a haj szerkezetében.
 4. Dimetikon - Filmet képez a hajszálon. Simává teszi és megakadályozza a kiszáradást. A dimetikon ugyanazt a filmet hozza létre a bőrön. Ezért nem alkalmazhatja a kompozíciót a gyökerekre, és még inkább dörzsölje. Ennek nemcsak a maszk célja miatt van értelme, hanem káros is.

Természetes hozzávalók

Milyen természetes összetevőket tartalmaz a maszk:

  A keratin egy természetes eredetű fehérje, amely a haj mintegy nyolcvan százalékát teszi ki. Lényegében a keratinmolekulák építõelemek, amelyek mennyisége határozza meg az épület minõségét, és ebben az esetben a fürtöket. Agresszív külső behatásoktól kezdve összeomlik, és a hajszál elveszíti integritását. A haj felszínén sérülések keletkeznek, a pikkelyek felpuffadnak, így a haj törékeny, sérülékeny, kiszáradt..

Alkalmazás

 1. Mossa meg a haját Estelle Keratin samponnal, vagy a szokásos módon.
 2. Vigye fel a kompozíciót enyhén nedves hajra, egyenletesen elosztva a teljes hosszúságon. A termék textúrája lehetővé teszi, hogy kefe nélkül végezze el. A tömeg szó szerint megolvad a hajban, finoman beborítja őket.
 3. Az eljárás öt-tíz percig tart. Minél hosszabb a fürtök, annál hosszabb ideig kell tartani.
 4. Bő meleg vízzel mossa le.
 5. Végső gondozásként telítse a hajat keratin vízzel.

Milyen gyakran kell használni?

Minden a szálak állapotától függ. A maszk rendszeres használata látható, heti egy-két-három alkalommal. Az eredmény kumulatív hatás lesz, újra és újra, ami a hajat erősebbé, egészségesebbé, szebbé teszi. Az eredmény fokozása érdekében keratin sampont és keratin vizet kell alkalmazni.

Mikor lesz látható az eredmény?

A hatás az első alkalmazás után nyilvánvalóvá válik. A hangsúlyosabb eredmény eléréséhez azonban rendszeres ápolásra lesz szüksége egy hónapig vagy egy kicsit tovább..

Videó arról, hogy a speciális Estel keratin komplex termékei hogyan befolyásolják a hajat, és komplex használatuk szükségességéről.

Thermokeratin

A termokeratin egy továbbfejlesztett hajápolási lehetőség. A termék fő hatóanyaga a keratin. A hidrolizált típusú keratin melegítőszer hatására lezárja a mérleget, erős, sűrű és sima hajat kölcsönözve, volumenet és puhaságot adva.

Vagyis a maszkot összekeverik egy termoaktív komponenssel és felviszik. A reakcióba lépő anyagok melegíteni kezdenek. Az eredmény mélyebb és stabilabb telítettség. Az eljárás hosszabb és intenzívebb hatású, mint egy szokásos keratin maszk.

Jelentkezési eljárás

Hogyan kell helyesen használni:

 1. Öblítse le a hajat keratin samponnal.
 2. Fésülje meg jól.
 3. Alkalmazza a maszkot 10-15 percig.
 4. Ezt követően gondosan kezelje az összes szálat termikus aktivátorral. Mérsékelt bemelegítés kezdődik.
 5. Egy perc múlva sampon nélkül mossa le meleg, de nem forró vízzel.
 6. Telítse a fürtöket a készlet keratinvízével.
 7. A száradásnak természetesen kell történnie.

Videó arról, hogyan kell helyesen használni a keratin maszkot az Estel Thermokeratin készlet részeként.

A használat szabályossága és termelékenysége

Átlagosan havonta egyszer vagy kétszer ajánlott használni, a károsodás mértékétől függően. A hatás már öblítéskor láthatóvá válik, a haj selyemmé válik, szárazon pedig sima, fényes és rugalmas lesz, engedelmes stílusban. A keratin maszkok után fontos enyhe, szulfátmentes samponokat alkalmazni. Erre azért van szükség, hogy a létrehozott védelmet minél hosszabb ideig megőrizzük. A termokeratin szett nemcsak a frizurát ápolt megjelenésbe hozza, hanem segít a festett haj pigmentjének minél hosszabb megőrzésében is, pár hónapig rögzítve a színt.

Általános ellenjavallatok

 • Allergia komponensekre.
 • Intenzív hajhullásra hajlamos legyengült haj.
 • A fejbőr betegségei.

Következtetés

A maximális eredmény elérése érdekében jobb mindkét maszkot használni: a hőváltozót alapként, a szokásosat pedig alátámasztóként. Az Estelle keratin varázsa lehetővé teszi, hogy tökéletes megjelenést biztosítson a hajának, ragyogó fürtöket és ünnepi hangulatot teremtsen.

Estel Keratin Kit (sampon + maszk + víz)

1. Estel Keratin Keratin sampon 250 ml.

Keratin hajsampon Estel Keratin haj helyreállításához és keratinizáláshoz.
Finoman tisztítja a hajat és a fejbőrt.
Visszaállítja a haj minőségét, rugalmasságot és puhaságot biztosít.

Hidrolizált keratint tartalmaz.

A samponozás utáni keratin és aminosavak telítésének hatásának fokozásához használja az Estel Keratin Keratin Mask és Estel Keratin Keratin Water.

2. Estel Keratin Keratin Keratin hajmaszk 250 ml.

Keratin maszk Az Estel Keratin belülről helyreállítja és táplálja a hajat.
Fenntartja a nedvesség egyensúlyát a haj szerkezetében.


Visszaadja a haj puhaságát, feszességét és rugalmasságát.

A rendszeres használat eredményeként a haj telített keratinnal, sűrűbbé válik és fényes.
A haj keratin és aminosavakkal történő telítettségének fokozásához használja az Estel Keratin keratin vizet a maszk alkalmazása előtt és után..

Alkalmazás: Az Estel Keratin Keratin maszkot vigye fel a tiszta, nedves hajra

3. Estel Keratin Keratin víz hajhoz 100 ml.

Biztosítja a haj sűrűségét, helyreállítását és megerősítését. Hidratálja és keratinizálja a hajat. Hővédelmet és tartós színrögzítést biztosít. Kisimítja a hajat, és hihetetlen mennyiséget kölcsönöz neki. Tömíti a haj végét, hogy megakadályozza a hasadást. Védi a hajat az UV sugárzástól. Antisztatikus hatása van.

10 tulajdonság:
1. Hidratáló
2. Keratinizáció
3. Tömítés
4. Színrögzítés
5. Kötet
6. Simítás
7. Hővédelem
8. "Antisztatikus" hatás
9. "Tömítő" hajvégek
10. UV-védelem

Keratin víz a hajhoz Estel Keratin
Az Estel Thermo-Keratin szalon szolgáltatás utolsó szakasza.
Házi hajápolásra is ajánlott. Biztosítja a haj sűrűségét, helyreállítását és megerősítését.

 • RaktáronY
  AlapegységPC
  Vonalkód2000112860019
  GyártóEstel Professional
 • Megrendeléskor "Átvétel"

  Miután leadott egy megrendelést a helyszínen, várja meg a vezető hívását vagy SMS-üzenetét a megrendelés leadásakor megadott telefonszámra. Ez biztosítja a megrendelés teljes összeszerelését, teljesítését (az összes kedvezmény egy diszkontkártyán és / vagy marketing programban van), a programban végrehajtja, és a bolt pénztárában várja Önt..

  Megrendelések kiállítása - "Minden a hajért" kiskereskedelem (Moszkva, Skhodnenskaya st., 36/11 tel. +7 499 493-90-69)

  A bolt nyitvatartási ideje. Naponta 10-00 és 21-00 között

  Fizetéskor készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

  A teljes megrendelés eltarthatósága egy hét. Ezután a megrendelést törlik.

  További részletek a moszkvai futárral történő kézbesítésről és az Oroszország régióiba történő kézbesítésről a "kézbesítés" oldalon

  Keratin hajmaszk / KERATIN 250 ml

  Márka: ESTEL PROFESSIONAL (Oroszország)

  Vonal: ESTEL KERATIN - Otthoni ápolás
  > 10 db.Novoslobodskaya üzlet

  „Hosszú hajam van, festés után nagyon durva és kusza, nehezen fésülhető és ennek következtében eltörik. A maszk ideális a hajfestés után történő használatra, remekül megpuhul és kisimul, ami hozzájárul a könnyedséghez. " Olvass tovább

  Termékleírás:

  Az Estel Keratin keratin hajmaszk igazi áldás lesz azoknak a lányoknak, akik agresszív kémiai eljárásokkal vagy gyakori hőmérsékleti formázással sérülték meg a tincsüket. Elképesztően vastag, könnyen beborító szálak és bájos aromájú maszk azonnal javítja a fürtök minőségét, helyreállítja elvesztett szépségüket és rugalmasságukat, valóban fényűzővé és ragyogóvá teszi őket..

  Az Estel Keratin keratin hajmaszk igazi áldás lesz azoknak a lányoknak, akik agresszív kémiai eljárásokkal vagy gyakori hőmérsékleti formázással sérülték meg a tincsüket. Elképesztően vastag, könnyen beborító szálak és bájos aromájú maszk azonnal javítja a fürtök minőségét, helyreállítja elvesztett szépségüket és rugalmasságukat, valóban fényűzővé és ragyogóvá teszi őket.

  A természetes keratin, a haj fő építőanyagának magas koncentrációja olyan hatásossá teszi az Estel Keratint. Ennek a fehérjének a hiánya vezet a végek törékenységéhez és törékenységéhez, elveszi a fürtök "vitalitását". A termék rendszeres használata esetén a szálak mélyen keratizálódnak, elbűvölő fényt és pompát kapnak, selymessé válnak, simaak és puha tapintásúak, könnyen tolerálják a külső negatív hatásokat, és sokáig hidratáltak és szépek maradnak.

  Alkalmazási mód:
  Vigye fel a maszkot a tiszta, nedves hajra, masszírozza egyenletesen a teljes hosszán. Hagyja hatni 5-10 percig. Alaposan öblítse le.

  Értékelés:
  A termék a hajmaszkok értékelésében a 6. helyet foglalja el
  A termék 2020-ban az 1. helyet foglalja el a keratinnal ellátott hajmaszkok rangsorában

  Estel Keratin Keratin hajmaszk 250 ml

  Kapcsolódó termékek

  Estel Keratin Keratin haj sampon 250 ml

  Estel Keratin Keratin víz hajra 100 ml

  Leírás

  Visszaállítja és táplálja a hajat belülről. A nedvesség egyensúlyának megőrzése a haj struktúrájában helyreállítja a haj puhaságát, feszességét és rugalmasságát.

  A rendszeres használat eredményeként a haj telített keratinnal, sűrűbbé válik és fényes.

  A haj keratin és aminosavakkal történő telítésének fokozásához használja az Estel Keratin Keratin vizet a hajhoz a maszk alkalmazása előtt és után..
  A maszk részét képező keratin komplex mélyen behatol a hajrostba, intenzív regenerációt biztosítva belülről.

  Alkalmazás:
  Vigye fel a maszkot a tiszta, nedves hajra, masszírozza egyenletesen a teljes hosszán.
  Hagyja hatni 5-10 percig.
  Alaposan öblítse le.

  ESTEL PROFESSIONAL KERATIN KERATIN HAJMASZK 250ML

  Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Methosulfate, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, Cetyl Alcohol, Izopropyl Myristate, Silicone Quaternium-18, Trideceth-6, Tridecethparah-12, Distearoyletil Hydrobenz Argania Spinosa magolaj, guar-hidroxi-propil-trimonium-klorid, Cera Alba (méhviasz), parfüm, butil-fenil-metil-propionális, benzil-szalicilát, hidrolizált keratin, tokoferil-acetát, tejsav, Behenil / sztearil-amino-dioxán.

  Vigye fel a maszkot a tiszta, nedves hajra, masszírozza egyenletesen a teljes hosszán. Hagyja hatni 5-10 percig. Alaposan öblítse le.

  ESTEL KERATIN KERATIN HAJMASZK 250 ml - homogén krémes massza, amely nem tartalmaz szennyeződéseket. Fehér szín. Az illata kellemes. Belülről helyreállítja és táplálja a hajat. Megtartva a nedvesség egyensúlyát a haj struktúrájában, visszaadja a puhaságot, feszességet és rugalmasságot. A maszkban található keratinnal ellátott komplex mélyen behatol a hajrostba, intenzív regenerációt biztosítva belülről. A haj keratin és aminosavakkal történő telítésének fokozásához használja az ESTEL KERATIN keratin vizet a maszk alkalmazása előtt és után. Eredmény: A rendszeres használat eredményeként a haj keratinnal telített, sűrűbbé és fényesebbé válik. Hosszabbítja a haj keratinizációjának szalonhatását. Luxus haj 5 perc alatt.

  A haj keratinizációja és az ESTEL THERMOKERATIN szalon eljárásának meghosszabbítása

  A termék összetevőinek egyéni intoleranciája

  Estel, Keratin Keratin maszk, 250 ml

  A maszk részét képező keratin komplex mélyen behatol a hajrostba, intenzív regenerációt biztosítva belülről.

  • Vélemények 6
  • 1. kérdések
  • Leírás
  • Videó
  • Cikkek
  • Vélemények 6
  • 1. kérdések
  • Leírás
  • Videó
  • Cikkek

  A termékről

  Keratin maszk Az Estelle Keratin aktívan helyreállítja és táplálja a hajat belülről, fenntartva a haj szerkezetének nedvesség egyensúlyát, visszaállítja a haj puhaságát, feszességét és rugalmasságát. A rendszeres használat eredményeként a haj telített keratinnal, sűrűbbé válik és fényes.

  Alkalmazási mód:

  Vigye fel a maszkot a tiszta, nedves hajra, masszírozza egyenletesen a teljes hosszán. Hagyja hatni 5-10 percig. Alaposan öblítse le.

  A márkáról

  Több mint egy évtizede az Estel hazai márka, a fodrászok és ügyfeleik kedvenc márkája ad egészséget és vonzerőt a hajnak. A cég kínálata számos különféle hajápolási terméket tartalmaz, köztük több mint 180 árnyalatú hajfestéket, egészségügyi kozmetikumokat, hajformázó termékeket és még sok minden mást. Az Estel márka nemcsak az orosz piacot hódította meg, e márka termékeit a világ több mint 150 országában sikeresen értékesítik..

  Táplálkozás és hidratálás a haj számára Estel Keratin Mask - vélemények

  Hello lányok
  Legyünk őszinték: hányan sohasem aggódtunk a hajvágás, szárazság, veszteség, ridegség vagy akár a hajszín elvesztése miatt? Mindegyik megtalálta itt a sajátját? Vagy akár több is? Tehát én, ezzel a „csokorral”, egy „szép” reggelen futottam, hogy üdvösséget keressek. A szentpétervári Estel Professional márka eszközeit választottam a Keratin sorozatból. Mi lett ebből - olvassa el alább.

  Tehát az első a listán az Estel Keratin Keratin hajsampon.


  A sampon állaga átlagos, vagyis mérsékelten folyékony, mérsékelten vastag, könnyen átterjed a hajon, jól habzik, kissé kevesebb, mint egy teáskanálnyi hosszat használok (közvetlenül a lapockák alatt). Átlátszó színű. Az adagoló bezár, amíg kattan, a sampon nem szivárog, ebben biztos lehetsz. Tipikus "szalon" illata van. Két mennyiségben kapható: 250 ml és 1000 ml.


  Most a fő dologról. A hajat jól megmossák, de nem csikorgásig. A frissesség elég egy napra, talán kettőre, de ez pusztán egyéni. Amit samponozás után kapunk: sima, selymes, kellemes tapintású haj, amely egyáltalán nem kusza össze, megjelenik a fény, nem egyértelműen kifejezve, de mégis. Helyreállítja a hajat? Nem! Hosszú ideig nem hiszek a mítoszokban, hogy bármilyen eszköz helyreállíthatja a töredezett hajvégeket. És igen, ne várjon tőle semmilyen simítást, ez csak egy kiváló sampon, amely igazolja az árával kapcsolatos elvárásokat (nekem személy szerint).

  Ár: 460 rubel
  Tesztidő: 4 hónap naponta
  Értékelés: 5

  A második a sorozatban - Keratin hajmaszk Estel Keratin

  A maszk meglehetősen sűrű állagú, ugyanolyan könnyen oszlik el a hajon, de fogyasztása korántsem gazdaságos. 3 teáskanálnyi hosszúságot használok, az eljárást hetente 1 alkalommal, 10 percig végzem. Keményen lemosódik. Ez fehér. Műanyag csőbe csomagolva, amely erre a csomagra jellemző adagolóval rendelkezik. Az illata tipikus "szalon". Két mennyiségben kapható: 250 ml és 300 ml (a Termokeratin készletből).

  A maszk irreálisan táplálja a hajat, úgy érzi, hogy hasznos anyagokkal (ebben az esetben a keratinnal) telítettek, nagyon puhák lesznek, vizuálisan jobban mutatnak és ragyognak, a fényesség varázslatos. De. Egy fontos hátrányom van számomra. A haj hullámos. Még hajsütővas mellett is nagyon nehéz lerakni őket. Nagy plusz, hogy kumulatív hatása van. A használat hónapjai alatt a haj sokkal jobban kezdett kinézni (nem tudom, de szerintem mindez az összes termék kombinált használatán múlik). Számomra - jó, megfizethető, maszk, újra és újra vásárolni fogok.

  Ár: 510 rubel
  Tesztidő: 4 hónap
  Értékelés: 5

  És a három közül az utolsó - Estel Keratin Keratin Water


  Itt elemezzük ezt a "vadállatot", ahogy elemezzük, mert a gyártó hihetetlen mennyiségű ígéretet adott - hidratálás, simítás, keratinizálás, tömörítés, hővédelem, UV-védelem, színrögzítés, térfogat, a hegyek "lezárása", az "antisztatikus" hatás. De ez később, egy kezdeti "bázis". A szokásos vékony víz, a gyártó azt tanácsolja, hogy a haj teljes hosszában, a gyökerektől a végéig alkalmazza, nagyon gazdaságtalan, 6-7 pshiket kell készítenem a hosszúságomhoz. Műanyag csőbe csomagolva, spray-adagolóval rendelkezik. Kis térfogat - 100 ml. A teljes eljárás végén kell alkalmazni, azaz samponok és maszkok használata után ne öblítse le.
  Összetevők: Aqua, izopropil-alkohol, dimetikon PEG-8 rétfoamát, panthenol, glicin, glicerin, PEG-400, mannit, trometamin, glutaminsav, arginin-HCl, alanin, aszparaginsav, lizin-hidroklorid, leodium, valin, Szorbit, glükóz, fenilalanin, izoleucin, tirozin, hisztidin-hidroklorid, hidrolizált szójafehérje, réz-tripeptid-1, hidrolizált keratin, tejsav, nátrium-PCA, diazolidinil-karbamid, metilparabén, propilparabén, glioxi-etil-hexil-sav


  És most "sétálgassunk" a vízen. A nem túl száraz hajam számára a nedvesség elegendő volt. A túlszárítottak számára ez nem lesz elég. Végzi a „simító” tételt, kiegyenesítés nélkül, ami annyira szükséges számomra, a haj 6 órán át sima volt. A keratinizáció valóban megtörténik, de megint azt gondolom, hogy nem csak a víz, hanem az egész Keratin-vonal használata. A tömítésnek kumulatív hatása van, természetesen két vagy három alkalmazás után nem fogja észrevenni az eredményt. Az UV-védelemről nem tudok mit mondani, de vállalom a gyártó szavát. Ez a termék elkerüli a színrögzítést. Ugyanakkor a hangerő is. A tippek vizuálisan "engedelmesebbé" váltak, nincs szalmahatás, de megint nem vagyok biztos abban, hogy ez csak a víz érdeme-e. Antisztatikus - igen, van hatása, de hideg időben nem tesztelték.

  Ár: 410 rubel
  Tesztidő: 4 hónap
  Értékelés: 5

  Összefoglalva tehát elmondhatom, hogy ez a sorozat kétségtelenül benyomást tett rám. Szerintem ezek tisztességes termékek az árszegmensükben..
  Lányok, érdemes tovább megismertetni Önt az Estel termékekkel? Van valami oka?

  Köszönöm a figyelmet!
  Sonya vagyok

 • Fontos Tudni A Maszkok Haj

  A zselatin hatása a hajra: mennyire hasznos, és árt-e a maszkok használata??

  Minden lány arról álmodozik, hogy a haja sima, fényes, vastag és tele van erővel. Egyikünk ilyen szőr genetikailag terjed.És akiket a természet nem ruházott fel tökéletes fürtökkel, mindent megtesznek azért, hogy a hajuk közelebb kerüljön egy ilyen állapothoz, és néha komoly összegeket költenek rá.

  Mi a teendő, ha a hajad nagyon kusza: okok, jelek és népi gyógymódok

  A dús és hosszú haj tulajdonosai folyamatosan szembesülnek az összegubancolódó fürtök problémájával. Ez nemcsak a szálak hosszú hosszúságának, hanem annak is köszönhető, hogy a haj göndör.