Legfontosabb / Eljárások

HORSE POWER Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához "TOP 10 OILS FORMULA" - vélemények

Eljárások

Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához "TOP 10 OILS FORMULA"

Mila # 3
Moszkva

LÓERŐ Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához "TOP 10 OILS FORMULA" 2016. május 5.

Hány maszkot próbáltam, még mindig arra a következtetésre jutok, hogy a haj kezelésére csak olajokat használnak, minden más elfedi a problémát. De általában annyi felhajtás van az olajokkal, hogy gyorsan letörik és újra megveszi a maszkot. De a „Horse Power” olajkeverék nemcsak a 10 legritkább olaj legmenőbb összetételével vonzott, hanem a kényelmes csomagolásával is. Veszek egy porszívót, vízfürdőben felmelegítem és többször permetezem a hegyekre, megfésülöm. Voálá! Nincs túlzott zsírtartalom, piszkos edények hegyei. Másfél órán át a haj hosszán tartom, vagy akár éjszakára is hagyom. Az olajkeveréket "Horse Power" először mossák le sampon nélkül sls (.), A haj őrülten ragyog. Tehát ez most 100% -ban az árbocfejem, feltéve, hogy nem távolítják el a gyártásból).

lenka
Novoszibirszk

LÓERŐ Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához "TOP 10 OILS FORMULA" 2016. február 1.

Idén télen valamiért nagyon rossz volt a hajam. Vagy nem volt elég vitaminjuk, vagy külső tényezőktől "rosszul" érezték magukat, de rettenetesen mászni kezdtek, és nagyon kiszáradtak, különösen a tippeknél. Úgy döntöttem, hogy találok egy eszközt, amely megoldja ezt a problémát. Kerestem az egész internetet, és annyira tetszett a Lóerő olajkeveréke! Már a vásárlás előtt vonzott a termék összetétele: 10 igazán legjobb hajolaj. Szinte kétségtelenül elolvastam a kompozíciót és az értékeléseket, és megvettem. Az első mosás után éreztem ennek a terméknek a valódi hatását. A haj nedvesebbé, simábbá vált, gyönyörű fényű és a szárazság csökkent. Fokozatosan, minden alkalmazás után a haj egyre jobbá vált, sőt észrevettem, hogy jobban növekedni kezdenek. Egy hónap használatra 5 centiméterrel hosszabbak lettek, és a gyökereknél új "pihe" jelent meg. Olajkeveréket ajánlok jó lehetőségnek a szezonális hajproblémák megoldására!

Dorothy Gale
Svédország

LÓERŐ Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához "TOP 10 OILS FORMULA" 2015. december 28.

Úgy döntöttem, hogy véleményt hagyok arról a termékről, amelyik nagyon tetszett - a lóerős olajok keveréke. Úgy gondolom, hogy ez az olajkeverék mindenkinek megfelel, és most elmagyarázom, miért. Valójában a haj bármely problémáját, a zsírtartalmat kivéve, helyesen kiválasztott olajok oldják meg, így a lóerős olajok keverékében a gyűjtemény egyszerűen kiváló, nézze meg maga: - Usma olaj - Fekete kömény olaj - Bey illóolaj - Avokádó olaj - Szőlőmag olaj - Amla olaj - Jojoba olaj - Ylang-ylang illóolaj - Litsey-kubeba illóolaj Személy szerint olajkeveréket készítettem a hajam végének rendbetétele és ragyogásuk helyreállítása érdekében. Az olajok megbirkóztak ezzel, de emellett azt tapasztaltam, hogy a haj sokkal kevésbé esik ki, és a növekedés érezhetően felgyorsul. Szóval, próbáld ki, a lányok mindenképpen megérik. Egyébként van egy bónusz is - ezek a moslák kényelmesen alkalmazhatók és melegíthetők, köszönhetően az üvegeknek, ami szintén fontos.

Erzsébet
Tyumen

LÓERŐ Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához "TOP 10 OILS FORMULA" 2015. december 1.

Szeretnék véleményt hagyni arról a termékről, amely segített megbirkózni a szörnyű hajhullással! Szigorú diétát tartottam, és valamilyen oknál fogva senki sem mondta nekem, hogy amikor ráülsz, vitaminokat kell inni, ennek eredményeként - szörnyű hajhullás, amelyet nem tudtam megállítani, amíg el nem kezdtem használni a lóerős olajkeveréket.... Ezt a gyógymódot a gyógyszertárban tanácsolták nekem, mivel ez a legjobb és olcsó megoldás a problémámra. Először nem hittem abban, hogy ilyen olajok keveréke ilyen olcsó lehet; van arán-, jojoba- és babérolaj is, ha jól tudom, ez nem olcsó öröm. De végül megvettem ezt a keveréket, és a hajmosás előtt elkezdtem használni, egy ideig felvittem. Minden mosás előtt alkalmaztam, a fejem hetente kétszer. Ennek eredményeként a hajhullás nagymértékben csökkent, és a haj sokkal szebb és fényesebb lett. Most megfeledkeztem a veszteségről, a keveréket gondozó szerként használom. Elégedett vagyok vele és a használat eredményével!

Margot
Moszkva

LÓERŐ Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához "TOP 10 OILS FORMULA" 2015. november 30.

Olajkeverék Lóerő Szeretnék egyszerre több ponton megjegyezni. Első pont: kiváló összetétel. A keverék 10 olajat tartalmaz, köztük meglehetősen ritka olajokat, amelyeket nem lehet egy közönséges gyógyszertárban megvásárolni, például a fekete kömény olajat. Második pont: kényelmes csomagolás. Keverje össze egy üvegben egy spray-vel, amely megkönnyíti az olaj kenését a hajra. Harmadik pont: a keverék elképesztő hatással van a hajra. Használat után (minden mosás előtt maszkot készítek) a haj puha, egyenes selyem, tökéletesen formázott. Ami különösen kellemes - ez a hatás több mint egy napig tart, mint a legtöbb esetben, de legalább a következő mosásig, legalábbis nekem. A haj egyáltalán nem villamosodik fel, még egy szintetikus kalap után sem. Mind a látvány, mind az érintés szempontjából a hajból származó érzések a legkellemesebbek. Csodálatos eszköz, mindenkinek nagyon ajánlom. aki táplálni és helyreállítani akarja a hajat.

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 0 Nem 0

Akira
Petrozavodszk

LÓERŐ Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához "TOP 10 OILS FORMULA" 2015. október 27.

Szeretnék írni egy olyan termékről, amely kellemesen meglepett - a lóerő olajainak keverékéről. Hogy őszinte legyek, szkeptikus voltam magával a márkával kapcsolatban, annyi reklámfelhajtás... vegyes vélemények. Nem tetszett. De amikor elkezdtem keresni a hajhullás olajain alapuló gyógymódot, az egyetlen megfelelő lehetőség a gyógyszerekből származó olajok keveréke volt, megvesztegetett a csodálatos összetétele (10 legjobb hajolaj: beat, jojoba, argán...), meglehetősen megfizethető ár és az ígért hatás! Az utolsóig természetesen kételkedtem abban, hogy elvegyem-e vagy sem, de mégis elvettem és..... elégedett voltam! Az eredmény meghaladta az elvárásaimat! Az első mosás előtti alkalmazás és az összes manipuláció meghajtása után észrevettem, hogy kifelé a haj sokkal jobban kezd kinézni. Egy hónappal később, valahol, már észrevettem a növekedés javulását. Összességében a lóerő valóban működik!

Mari
Moszkva

LÓERŐ Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához "TOP 10 OILS FORMULA" 2015. október 26.

Már írtam ennek a gyártónak a lábzseléjéről, most a hajtermékről szeretnék beszélni, mert a Lóerő itt sem okozott csalódást. Olajkeveréket tanácsoltak nekem a gyógyszertárban, ahová különösebb remény nélkül mentem az avokádóolajra a maszkhoz. Az ártól visszafogtam, de meg is vettem, mert a hajam elvileg nem túl fényes, és a hideg idő beköszöntével általában szénává változik. A keverék összetétele kellemesen meglepődött (10 olaj, kezdve a szokásos avokádóval, amelyhez valójában a gyógyszertárba mentem, és a litsei-kubeba hallatlan olajával végződve), annak is örültem, hogy a spray-ben található olaj (mindig gondom van az olajmaszk felvitelével). ). A hatás engem is teljesen kielégített - a maszk utáni haj nagyon puha és selymes, nem villamosodik fel (ez számomra különleges plusz), az érzések rendkívül kellemesek - mind látásra, mind tapintásra. A túlszáradt végek nem ragadnak ki minden irányba, és általában a haj jól és "egészben" fekszik, a vágott részekről nem látszanak szintek. A szag elviselhető. Egy másik pluszjel - a spray-nek köszönhetően használhatod a stílushoz, ez ismét nagyon kényelmes. Általában nagyon elégedett vagyok a keverékkel, a termék valóban megfelelő és könnyen használható..

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 1 Nem 0

Legszebb
Kharkov

LÓERŐ Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához "TOP 10 OILS FORMULA" 2015. július 4.

Sokáig kerestem megfelelő olajat. A bojtorján figyelemre méltóan helyreállítja a hajat, de egyszerűen lehetetlen megmosni, az egyik görgő személyesen egyáltalán nem segített nekem, de kiválóan alkalmas bőrcipők dörzsölésére))))))) És a Horsepower sorozat "TOP 10 OILS FORMULA" olajkeveréke, amelyet véletlenül találtam gyógyszertár. Amikor vásároltam, nem is reméltem, hogy ez segít! Ezért csak örültem, amikor rájöttem, hogy pontosan ezt kerestem! Először is a kompozíció. Akár 10. különféle olaj, amelyek kifejezetten a haj helyreállítására irányulnak. Másodszor, a bojtorjánnal ellentétben nagyon jól kimosódik, harmadszor pedig egyszerűen tökéletesen helyreállítja a hajat, selymessé, puhává és engedelmes lett! Nekem személy szerint ez a legfontosabb! Ezért több mint örülünk a Lóerő olajok keverésének! A pénzt bár sok, nem pazarolják el!

Anastasia
Moszkvai vendég

LÓERŐ Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához "TOP 10 OILS FORMULA" 2015. március 4.

Lányok, nagyon rettegek ettől a lóerő 10 olajkeverékétől.

Rögtön írok a kompozícióról és a felhasználásról.

"Top10oils FORMULA"
A tíz legjobb olaj (Argan, Usma, fekete kömény, Amla, Jojoba, avokádó, szőlőmag, Bey illóolajok, Ylang-Ylang, Litsey Kubeb) keveréke a helyreállító hajápoláshoz teljes hosszában.
Koktél F, A, C, D, E, K, PP, B2 csoport, természetes ásványi anyagok, telített és telítetlen zsírsavak, Omega 3,6,9.

Hosszú, sérült, színezett, unalmas, törékeny, porózus, legyengült, leeső haj helyreállítására készült.

Mosás előtt a fejbőr táplálásához és a teljes hosszúságú haj helyreállításához:
a legjobb hatás elérése érdekében melegítse az olajkeveréket vízfürdőben. Permetezze a hajgyökerekre, majd permetezze a haj teljes hosszára. Fésű. Helyezzen fel egy speciális zuhanysapkát és melegítse fel frottír törülközővel. Tartsa a maszkot a fején legalább fél órán át, majd öblítse le samponnal.
A haj védelme és ragyogása előtt:
szórjon kis mennyiségű olajat (1-2 kattintás a szórófejre) a tenyerére, kenje az olajat nedves, törölközővel szárított hajra teljes hosszában, különös figyelmet fordítva a végekre. Hajat fésülni. Hagyja az expozíciót. Ne öblítsd. 1-2 perc múlva elkezdheti a stílusot a szokásos módon.

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

A 10 legjobb olaj keveréke a helyreállító hajápoláshoz teljes hosszában. A színezett, töredezett, törékeny, törékeny, termikus vagy kémiai hatások által károsított, legyengült és kihulló haj helyreállítására készült.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Az olajok keveréke megmenti a hajat, helyreállítja és megakadályozza a hajhullást.

Jó nap!
Ismerkedés a Lóerő sorozattal
A Burenka test-, kéz- és sarokkrémmel kezdtem. Olyan őrülten kedveltem.

Történt, hogy a Horsepower sorozat hajápolási komplexumát mutatták be nekem.

Ennek a sorozatnak az egyik ápolószere a következő volt: - Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához A Top 10 olajok Formula.

Mint kiderült, a termék összetétele természetes és teljes egészében illóolajokból áll..

Néhány olajjal, például jojobaolajjal, szőlőmagolajjal, argánnal, amlával többször találkoztam hajápoló termékekben.
De például a litsei-kubeba olaj, az usma olaj, a fekete kömény, először hallottam, és nem is tudtam, hogy ilyenek léteznek egyáltalán.

Ami a legfontosabb, hogy a gyártó létrehozott ezen olajok csodálatos keverékét, amelyben az olajok kiegészítik egymást, és tökéletesen ápolják a hajadat..

Az olajok fő hangsúlya:

1) A sérült haj helyreállítása;
2) A kopaszodás megelőzése;
3) Védelem a fertőzés ellen, beleértve a korpát is;
4) A haj szerkezetének megerősítése a teljes hosszában;
5) Akadályozza meg a hegyek nyírását;
6) Vitaminokkal és ásványi anyagokkal való dúsítás.

Ezek az ígéretek, de néhány használat után valósak..

Az olajok keverékét spray formájában mutatjuk be.

Az olajkomplexum sárgás árnyalatú.

A csomag belsejében részletes használati utasításokat talál.

Az első módszer nem felelt meg, mivel a hajam kissé zsírosnak tűnik, de a második ideális.
A hajmosás előtt permetezni kell a hajat (a cipzárak száma közvetlenül a haj hosszától függ. Hosszú hajam van, ezért kb. 15 cipzárt készítek).
Ezt követően tegyen fel egy kalapot vagy egy zacskót, és tekerje a tetejére egy törülközővel. Általában csak egy műanyag zacskót használok, szorosan megkötözve. Nekem kényelmesebb, mert a fej elfárad a törülközőtől.
Egy órán át hagyom rajta, majd ugyanannak a sorozatnak a samponjával mossam meg a fejem. Ez az én átfogó gondozásom..

A spray illata bájos, gyógynövényes. Általában nyugtatóan hat rám.

A Horsepower olajkeverékének használata utáni hatás.
Körülbelül egy hónapig, hetente kétszer használom ezt az eszközt. A hatás már a második alkalmazás után is nyilvánvaló:
*** A haj ápoltabb, selymesebb;
*** Az olajok varázslatos aromája sokáig kitart;
*** Észrevettem, hogy a haj kevésbé kezdett hullani, megerősödtek;
*** Tartsa frissen és ne zsíros legyen sokáig.

Számomra ez az eszköz csak egy istenveret. Ennek ellenére nem tagadnám meg, hogy ajándékba kapjam az egyiket, mivel elmentem a gyógyszertárba és megláttam a költségeket - 500 rubelen belül.
Természetesen drága, de megéri, és az olajok fogyasztása gazdaságos. Három vagy négy hónapig elég. Tehát ossza fel ezt az összeget hónapra. Kiderült, hogy nem olyan nagy mennyiség, de számoljon be egy fodrász látogatást mosással, hajszárítással.

Tehát elég szuper duper hajápolási termék otthon..

A HORSE POWER TOP 10 OLAJ ALKALMAZJA AZ OLAJOKAT A HAJ NÖVEKEDÉSÉHEZ ÉS Mély mély helyreállításához 100ml

izopropil-palmitát *, avokádóolaj, szőlőmagolaj, usmaolaj, fekete köményolaj, amlaolaj, argánolaj, jojobaolaj, ilang-ilang illóolaj, fenoxietanol és etilhexilglicerin, litsey cubeba illóolaj, méh illóolaj, antioxidáns. * a természetes kókuszolaj könnyű frakciójából nyerik. A palmitinsav összetételének köszönhetően hatékonyan csökkenti a haj fényét

Könnyű textúrája miatt az olajkeverék többfunkciós felhasználásra alkalmas. 1. Mosás előtt a fejbőr táplálására és a haj teljes hosszában történő helyreállítására: a legjobb hatás érdekében az olajkeveréket vízfürdőben melegítse fel. Permetezze a hajgyökerekre, majd permetezze a haj teljes hosszára. Fésű. Helyezzen fel egy speciális zuhanysapkát és melegítse fel frottír törülközővel. Tartsa a maszkot a fején legalább fél órán keresztül, majd öblítse le samponnal. 2. A haj védelme és fénye érdekében történő formázás előtt: permetezzen kis mennyiségű olajat (a hajvastagságtól függően 1-2 kattintás a szórófejre) a tenyerére, kenje az olajat nedves, törölközővel szárított hajra teljes hosszában, különös figyelmet fordítva a végekre. Hajat fésülni. Hagyja az expozíciót. Ne öblítsd. 1-2 perc múlva elkezdheti a stílusot a szokásos módon.

Márka LOSHADINAYA SILA "TOP 10 OILS FORMULA" - Olajkeverék a növekedéshez és a mély haj helyreállításához A 10 legjobb olaj keveréke a helyreállító hajápoláshoz teljes hosszában. A színezett, töredezett haj, törékeny haj helyreállítására szolgál, termikus vagy kémiai expozíció által károsodott, legyengült vagy kihulló haj. Az olajokat alkotó természetes hatóanyagok (F, A, C, D, E, K, PP, B csoport, természetes ásványi anyagok és Omega 3,6,9 zsírsavak) táplálják a fejbőrt és a haj gyökerét, helyreállítják, adják ragyog és serkenti a haj növekedését. Hatóanyagok: Usma olaj - a magas kopaszodás megelőzésére és a sérült fejbőr szőrtüszők helyreállítására használják. A rendszeres használat erősíti a hajhagymát és serkenti a haj növekedését, vastagabbá, vastagabbá teszi a hajat, emellett rugalmasabbá, hajformázás közben kevésbé hajlamosá válik a haj, egyenletes felépítésű, egészséges, szép fényű. Fekete kömény olaj - az olaj összetevői közvetlenül hatnak a hajhagymákra, táplálják és erősítik a hajgyökereket. Így a fekete magolaj megakadályozza a hajhullást és serkenti a haj növekedését, és kiválóan megakadályozza a hajhullást. A fekete kömény magas biológiai aktivitása elősegíti a melanociták (természetes pigmentet termelő sejtek) munkáját, és rendszeres használatával megakadályozza az idő előtti őszülést. Az olaj hatóanyagai szabályozzák a faggyúmirigyek szekrécióját, egyensúlyban tartják a haj és a fejbőr állapotát, megelőző intézkedést jelentenek a bőrproblémák (szeborrea, korpásodás) ellen. Bey illóolaj - serkenti a szőrtüszők regenerálódását és anyagcseréjét. Segít megállítani a hajhullást, erősíti, erőt ad, serkenti a haj növekedését. Az argánolaj növényi eredetű szuper antioxidáns, a fiatalság elixírje a haj számára. Univerzális kozmetikai termék, amely ideális a töredezett, sérült, színezett, unalmas, törékeny, porózus, hulló, gyenge haj helyreállításához. Avokádóolaj - kondicionáló hatású. Az olaj áthatoló tulajdonságai lehetővé teszik jótékony komponenseinek „szállítását” a fejbőr mély rétegeibe. Hatékony a töredezett hajra, a színes hajra, a törékeny, gyenge és fénytelen hajra. Szőlőmagolaj - segít helyreállítani a haj sérült szerkezetét, telíti őket különféle makro- és mikroelemekkel, valamint fényessé és selymessé is teszi őket. Amla olaj - helyreállítja a sérült hajat, megakadályozza a hajhullást és az ősz hajszálakat, javítja a vérkeringést, regenerálja a sejtek anyagcseréjét és serkenti a haj növekedését, erősíti a gyökereket és a hajhagymákat, helyreállítja a haj erejét, rugalmasságát és fényét, megszünteti a korpásodást, enyhíti az irritációt és a gyulladást, antiszeptikus védelmet nyújt

☆ Lóerő - csak egy jól közzétett sorozat vagy valóban érdemes hajápolási termékek? Vessünk egy pillantást, és ellenőrizzük a hajamra gyakorolt ​​hatást! ☆

Üdv mindenkinek!

Alaposan tanulmányoztam és megismertem a "Horse Power" márka eszközeit, és szeretnék ma beszélni róluk, és esetleg eloszlatni a reklámmítoszokat.

Szeretnék mesélni az olyan eszközökről, mint:
1) "Lóerő" sampon-kondicionáló
2) Lóerős hajmaszk
3) Hajlakk
4) Hair Resuscitator Horse Power szérum elhagyása keratinnal

Nem egyenként, hanem együttesen használom ezeket az eszközöket, és minden eszköz használatából levonom a következtetést. A felhasználási idő 1,5 hónap, és ideje következtetéseket levonni. :)

Az első gyógymód:

Sampon-balzsam "Horse Power"

Ár - körülbelül 500 rubel.
Térfogat: 500 ml
Hol tudnék vásárolni? városában lévő gyógyszertárakban.

Sok bejegyzést és választ olvastam erre a márkára, sokaknak nem tetszik ez az aranyos csomagolás. És tetszik, a gyártó jó munkát végzett a csomagoláson. Az üveg sampon eredetileg kartondobozban van.

Csomagolás

Maga a samponpalack műanyagból készül, az üveg stabil. Elég nagy. Van egy kép a lóról és a lány fejéről, így összehasonlítják a ló sörényét az emberi szőrrel, természetesen nem magát a szőrt, hanem átvitt értelemben a rugalmasságot, a haj vastagságát és ezeknek az eszközöknek a segítségével történő növelését. :)

Struktúra

A sampon átlátszó, gélszerű. A hajamhoz mindig ezeket a textúrákat választom.

Az adagoló nagyon könnyen használható, nem akad el, nem köp. A fejem egy mosásához elegendő két csap az adagolón.

Gyártó ígéretek

A Horse Power sampon egyedülálló formulája gondoskodik az unalmas, töredezett végekről, hajlamosak a kidőlésre, helyreállítva egészséges és ápolt megjelenést.
A sampon alaposan tisztít, miközben kondicionálja és fényezi a hajat. A hatóanyagok professzionális, kiváló minőségű hajápolást biztosítanak otthon.
Sampon "Horse Power" - a csillagok választása a haj szépségéhez!


Hatóanyagok

 • Kollagén - helyreállítja a haj szerkezetét teljes hosszában, kisimítja a ceramid lemezeket, hidratálja és védi a hajszál természetes hüvelyét.
 • Lanolin - gyakori mosással védi a bőrt a kiszáradástól, megtartja a természetes nedvességet.
 • B5 provitamin - védőfóliát képez, amely megvédi a hajat a nedvességvesztéstől a hajszárítás és a hajformázás során.

Benyomás

Mit vettem észre e sampon használatából? A teljes eszközsor használatával kapcsolatos benyomásaimat a bejegyzés végén fogom kifejezni, és most róla van szó. A sampon a második szappanozáshoz tökéletesen habzik, citromillatú, nem kifejezett, sajnos az aroma nem marad a hajon, bár szeretném.

Hatékonyan és eredményesen tisztítja a sampont, amíg meg nem csikorog. Nem igazán fogadom el a tisztításnak ezt a hatását, mivel az agresszív tisztítástól a finom hajam összekuszálódik. De ennek a samponnak a használatakor nem fordult elő a haj összefonódása, ami meglepett és megtetszett.

A kondicionálás rovására jelen van, de enyhe formában, mivel a hajam, vagy inkább a vége még mindig sérült, nem használhatom a maszkot sampon után, és általában nem fogadom el. Ezért e sampon után mindenképpen az azonos nevű maszkot használom..

Amit még észrevettem a használatából, az egy könnyű gyökértérfogat, ami a hosszú hajamnak nagyon hiányzott.

Hajmaszk Lóerő "Lóerő"

Korábbi bejegyzésemben már beszéltem ennek a maszknak a használatáról egy termo-sapkás duettben, ma pedig beszélni fogok szólóhasználatáról. Ezt a maszkot a gyökerekre kentem, mivel pirospaprika kivonatot tartalmaz, és hosszára, mivel a hialuronsav miatt jól hidratál.

Ár - 450 rubel.
Térfogat: 250 gr
Hol tudnék vásárolni? városában lévő gyógyszertárakban.

A gyártótól

Vitamin komplex és aminosav komplex (Sepicap R):
Megakadályozza a hajhullást.
Fokozza növekedésüket.
Véd az idegen negatív tényezők ellen.
Erősíti a fejbőr védelmi rendszerét.
Megnyugtatja és puhítja a fejbőrt.
A bors kivonat véráramlást vált ki a hajhagymákban, serkenti a haj növekedését és javítja azok táplálkozását. Hialuronsav - segít a hajnak a hiányzó nedvesség szintjének helyreállításában, megkönnyítve a haj fésülését.


Ezt a maszkot eredetileg kartondobozba csomagolták, amely rengeteg információt tartalmaz a maszkról: összetétel, a gyártó ígéretei, a hatóanyagok leírása és maga a maszk.

Struktúra

Nagyon kellemes, olvadó. Meglehetősen vastag, könnyen elosztható a hajon, beborítja az egyes hajokat, nem tűnik el a hajból, mint sok maszk, de rajtuk működik.

Illat

Érzem a vanília édességek aromáját, nagyon finom, szellős. De a pirospaprika kivonat is érezteti magát, és valami maszkosságot a maszkban az orrom is érez. Az aroma nem tolakodó, kellemes. Nem marad a hajon.

Fogalmazás

Hatóanyagok

Bors kivonat - a legszélesebb körű vitamint és ásványi anyagot tartalmazza, amelyek a haj és a bőr sejtjeinek táplálásához szükségesek, véráramlást okoz a hajhagymákban, serkenti a haj növekedését és javítja azok táplálkozását, selymessé, simavá teszi a hajat, természetes ragyogást, puhaságot és ragyogást kap..

Hialuronsav - segít a hajnak a hiányzó nedvesség szintjének helyreállításában, megkönnyítve a haj fésülését.

Alkalmazás

5-20 percig próbáltam tartani a maszkot, és megállapítottam, hogy az expozíciós idő ellenére is ugyanolyan jól működik.

Benyomások

A hajat a maszk alkalmazása után hidratálják, táplálják, jól fésülik, fényesek és nem összegubancolódnak. A hajamnak határozottan tetszett a maszk.

Hair Resuscitator Horse Power szérum lemosás keratinnal

Mivel a hajam vékony és hajlamos a gubancra, mosás után mindig használok: spray-ket, folyadékokat, amelyek segítik a haj fésülését és hidratálását. Samponnal és "Horse Power" maszkkal keratinszerű hajélesztőt használtam.

Ár - körülbelül 430 rubel.
Térfogat: 100 ml
Hol tudnék vásárolni? városában lévő gyógyszertárakban.

A gyártótól

A REANIMATOR mosás utáni ápolásra és hajformázásra szolgál
könnyű kusza nélküli fésülést és gyönyörű frizurát biztosít
a haj sima, folyó, rugalmas, erős, rugalmas, egyenletes felépítésű és gyönyörű természetes fényű
elengedhetetlen a töredezett, törékeny és hő- vagy kémiai expozíció által károsított hajok, valamint a haj mindennapi formázása szempontjából
helyreállítja a sérült hajszerkezetet, lezárja a hajvégeket
megakadályozza az ősz haj megjelenését

Csomagolás

Átlátszatlan fehér üveg, kényelmes adagolóval - spray. Tökéletesen permetezi a terméket, nem tapad. A termék permetezéskor minden szőrre kerül. A csomagolás leírja a termék használatát, hatóanyagait és összetételét..

Struktúra

A spray textúrája meglehetősen zsíros, nem olyan, mint a víz. A Kapus látszatát szoktam használni, egyáltalán nem hasonlít rájuk, fontos, hogy ne vigyük túlzásba, mivel a termék még mindig meglehetősen koncentrált, és a hajat jégcsapokká varázsolja. Mindkét oldalára tettem pár cipzárt. Sőt, a vélemények elolvasása során arra a véleményre jutottam, hogy ha vastag hajra permetezed a terméket, akkor nehéz túlzásba vinni, de a hajam ettől vékony ilyen következtetés)

Illat

A termékben van egy ylang-ilang és köménymag aromája, az aromája, mondhatnám, még fanyar, gazdag. De a haj nem marad, ami tetszik.

Fogalmazás

Speciális tisztított víz, usmaolaj, keratin, feniltrimetikon, behentrimonium-klorid, kvaternium-16 szilikon, undecet-11, butiloktanol, undecet-5, amodimetikon, cetrimonium-klorid, tridecet-12, fekete köményolaj, cetearil-alkohol, amlaolaj, ilang-ilang illóolaj, litsea-cubeba, metil-klór-izotia-azolinon és metil-izotiazolinon illóolaja.


Mint láthatjuk, a készítmény szilikonokat és természetes összetevőket egyaránt tartalmaz.
Nincsenek mesterséges illatanyagok.

Hatóanyagok

Usma olaj - a magas kopaszodás megelőzésére és a sérült fejbőr hajhagymák helyreállítására szolgál.

Keratin - hatékonyan kitölti a keratinlemezek közötti üregeket, helyreállítva a kutikula szorosságát a hajszálon.

Fekete köményolaj - táplálja és erősíti a hajgyökereket. Megelőző intézkedés a bőrproblémák (seborrhea, korpásodás) ellen.

Az argánolaj növényi eredetű szuper antioxidáns, a fiatalság elixírje a haj számára. Ideális a töredezett, sérült, színezett, unalmas, törékeny, porózus, hulló, legyengült haj javításához.

Amla olaj - helyreállítja a sérült hajat, megakadályozza a hajhullást és az ősz hajszálakat, javítja a vérkeringést, regenerálja a sejtek anyagcseréjét és serkenti a haj növekedését, erősíti a gyökereket és a hajhagymákat, enyhíti az irritációt és a gyulladásokat, antiszeptikus védelmet nyújt.

Ilang-ilang illóolaj - lehetővé teszi a bőr megtisztítását a fertőzés mindenféle gócától (beleértve a korpát is).


Benyomás

A permetezés után a hajat könnyebben fésülheti, jól fekszik, engedelmessé és fényesebbé válik, tetszik, hogyan hat a hajamra az egész vonal után. De a spray-t gyakran külön használom. Ezt a szérumot mind a hossza, mind a vége miatt gondozom, bár ajánlott a gyökerekre kenni, azt hiszem, zsírozni fogja őket..

Hajlakk Lóerő

Általában nem használok hajformázó termékeket, de ha fürtöket akarok szerezni, akkor csak hajlakkra van szükségem. Mivel a hajam fürtjei egy órán át tartanak és biztonságosan fejlődnek. Általában Taft lakkot veszek, és nekem ez megfelel, de mivel úgy döntöttem, hogy kipróbálom a hajvonalat, kipróbáltam a lakkot is. Ez a lakk meglehetősen drága számomra, ezért ebből a szempontból értékelni fogom. Ígérjük a hajlakk kezelését is? itt már nem hiszek.

Ár - körülbelül 450 rubel.
Térfogat: 100 ml
Hol tudnék vásárolni? városában lévő gyógyszertárakban.

A gyártótól

Az első gyógyító hajlakk biotinnal, argininnel és D-panthenollal az extra erős tartás érdekében
Szuper erős, hosszú távú rögzítést biztosít a hajnak, megtartja a szél és a nedvesség bármilyen összetettségű frizurájának alakját és térfogatát.

A mikropermetezésnek köszönhetően a lakk egyenletesen oszlik el a hajon, biztosítva a helyreállító anyagok mély behatolását a haj szerkezetébe. Gyorsan szárad, nem tapad és nem nehezíti le a hajat, miközben megőrzi a természetes rugalmasságot és feszességet. Kefével könnyen eltávolítható. Alkalmas minden típusú hajra, beleértve a száraz és sérült hajat is. Professzionális használatra ajánlott.
Rendkívül hatékony javító komplexet tartalmaz a haj állapotának javítása érdekében.


Csomagolás

A lakk hosszú, hosszúkás üvegben van. A design megegyezik az egész sorozattal, ezért a csomagban egy aranyos ló is található. A termékkel kapcsolatos összes információ a palackokon található.
Miután eltávolította a fedelet, egy normál szokásos szórópisztolyt látunk, amely felhővel jól permetezi a lakkot. Legalább jól elkészítettem.

Illat

Az aromája éles, de nem olyan, hogy eltömítené az orrát, és a szem könnyezni kezdene. Emlékszem, ez a Prelest lakkból származott, mire anyám megvette tőlem, de hála Istennek, megszabadult ettől a szokástól. Az aroma meglehetősen gyorsan eltűnik, és nem okoz kellemetlenséget.

Benyomás

A lakk nagyon jól tartja a fazont, míg a fürtök rugalmasak, sűrűek. Nem a széltől fejlődnek ki, szeles időben teszteltem pár ünnepen és sétán. De ami engem felzaklatott, a lakkot nem lehet a hajtól a végéig fésülni, a hajam a lakkozott fürtök után nem fésülhetõ meg, meg kell mosnom a hajam, a taffet nem vétett ezzel, pedig költséghatékonyabb. Emellett nem vettem észre az ápoló tulajdonságokat, vagy talán nem is igazán értettem, hogy a lakk hogyan képes ápolni a hajat. De ezek csak az én csótányaim, a fő cél az, hogy rögzítsék a frizurát, amelyet a lakk hajt végre.

Teljesen elégedett vagyok a sampon, a maszk és a hajamra permetezés munkájával, de úgy gondolom, hogy a House-2-ben reklámozták, ahol a lányok fele, mint tudjuk, meghosszabbított hajjal elrontotta ezt a márkát. Ha jól tudom, az évek során a márka felülvizsgálta termékei összetételét, további hasznos összetevőket adva hozzájuk. Az előző verziót nem tudtam kipróbálni, de erről mégis kellemes véleményem van.

Lóerő olaj vélemények

Anthelios - # 1 Oroszországban a bőrgyógyászok ajánlására

Avene - fényvédelem a legérzékenyebb bőrre

Ismerje meg az egyedülálló intenzív fehérítő készletet!

Ergonómia és fenntarthatóság a RADIUS fogkefékkel

Uriage - a csecsemők és a csecsemők finom bőrének gondozása

Biztonságos és hatékony gondoskodás az Ön és a baba számára

Revitalizáló arc- és testkezelések Gezatone készülékekkel

Avene DermAbsolu - Alapvető gondozás az érett, érzékeny bőr számára.

Aravia Professional - Gyógyfürdő-szőrtelenítés, paraffinterápia, testápolás

Batiste - 1. számú száraz sampon Európában

Bioderma Hydrabio Perfector - a bőr védelme és ragyogása

A Vinopure egyszerű és hatékony megoldás a bőrhibák kiküszöbölésére.

CeraVe - Innováció a bőr védőgátjának megerősítésére!

Merész dizájn és őrülten kellemes SPA ellátás otthonában

Szempillaerősítő - Hosszú, terjedelmes, vastag szempillák!

Elancyl Slim Design - simább, feszesebb és feszesebb bőr

Filorga - az esztétikai gyógymódok ihlette képletek

Guam - Természetes olasz kozmetikumok algák alapján

GiGi - természetes összetevők és magas biotechnológiai termékek kombinációja

Koreai kozmetikumok arc- és testápoláshoz

A professzionális kozmetikumok vezető laboratórium Izraelben

Köszönj új segítőidnek - forradalmi spirális hajkarkötőknek

Az Isdin az első számú márka Spanyolországban! Innovatív napvédelem

Johnny's Chop Shop - stílusos kozmetikai termékcsalád srácok számára, akik remekül szeretnének kinézni!

Próbálja ki a legjobb minőségű japán szövetmaszkokat

Növényi energia a szépség hajért

La Roche-Posay - dermatológiai ajánlás # 1 érzékeny bőrre!

Loreal Professional - Essentielle forrása a haj természetes szépségének

Mustela - biztonságos és hatékony gondoskodás az Ön és a baba számára
2017.10.06

Matrix - Keep me Vivivd - színmegőrzés élénk árnyalatokban

Nature`s Bounty - Élelmiszer-kiegészítők egészségének és szépségének támogatására

O.P.I - a professzionális körömápolás világelső!

Orthomol - német vitaminok az egészségére!

Balzsamok száraz, repedezett és irritált ajkakra és bőrre

Fotó - a természet ereje a hajad számára!

Royer - natúr kozmetikumok 100% organikus csiganyalommal!

Klinikailag hatékony orvosi kozmetikumok, amelyek hatékonyan helyettesítik a műtétet

Skincode - Az egészséges, gyönyörű bőr kódja

A Dr. Csomó - 212 sörtés öröm!

Megbízható dermokozmetológiai bőrápolási termékek újszülöttek, gyermekek és felnőttek számára

Uriage - Hyseac - Ideális kezelése a problémás bőr számára
2017.11.01

Uriage - Age Protect - ránctalanítás és ragyogás

A Weleda hidratáló ajakbalzsamok a természetes szépség ragyogásában vonják be ajkaidat!

Feszesítő hatás az öregedés jelei ellen

CORA - természetes összetevők kombinációja a legújabb csúcstechnológiával

 1. Vélemények
VÉLEMÉNYEK
BŐR EGÉSZSÉGKÖZPONT
Vélemények a gyógyszertári kozmetikumokról
Lóerő
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • öt
 • .
 • 12.
 • "

Valentina Krasznojarszk | 2020.01.05

Horseforce "Melting" hajmaszk tápláló 250 ml (Horseforce, Horseforce)

Következtetések: A maszkot ajándékba kaptam, nagyon megtetszett, utána a haj nem kuszálódik össze, könnyen fésülhető, szétmállik, az ősz gazdaságos fogyasztás, de a hajam közepes hosszúságú, a dobozok egy évre elegendőek,.

Irina Omszk | 2019.12.06

Horseforce sampon kollagénnel és lanolinnal 500 ml (Horseforce, Horseforce)

Következtetések: A sampon tökéletesen megtisztítja a hajat és a fejbőrt. Nem nehezedik le, ad hangerőt
Vastag átlátszó gél. Tökéletesen habzik
Gazdaságosan nagyon elfogyasztott, 500 ml nekem elég volt 5 hónapra.
A legjobb sampon ebben az árkategóriában! ajánlom

Elizaveta Klochko Omszk | 2019.11.27

Lóerő-gél gesztenyével és piócával 500 ml (Horseforce, Horseforce)

Következtetések: Ez a gél mentette meg a lábamat a kapilláris hálótól. Annyira féltem, hogy lézeres korrekcióhoz vagy injekciókhoz kell folyamodnom. De hála Istennek, az anyós tanácsolta ezt a gélt!

Anna, Moszkva | 2019.09.23

Lóerő-gél gesztenyével és piócával 500 ml (Horseforce, Horseforce)

Következtetések: Ez a gél hasznos volt számomra a csomagoláshoz. Hetente kétszer-háromszor vékony rétegben kenem fel a problémás területekre, filmbe tekerem magam. Hideg lesz, még pongyolát is felvettem, hogy ne fázzam le) De néhány hét múlva már nem maradt narancsbőr

Vinokurova Tatiana Astrakhan | 2019.06.25

Lóerő-gél gesztenyével és piócával 500 ml (Horseforce, Horseforce)

Következtetések: A gél az üdvösség! Tökéletesen eltávolítja a lábak nehézségeit, enyhíti a duzzanatot, nagyon kellemes hűsítő hatás! Nagy mennyiség, hosszú ideig tart !

Vinokurova Tatiana Astrakhan | 2019.06.24

Gél-test balzsam 500 ml (lóerő, ápolószerek)

Következtetések: Időről időre rendelek, masszázs szerként jól ellazítja az izmokat, tónushoz vezet! Nem hagy ragadósságot, nagyon gazdaságos fogyasztás, nagy mennyiség, sokáig kitart !

Dilyara Abukalieva Astrakhan | 2019.06.20

Gél-test balzsam 500 ml (lóerő, ápolószerek)

Következtetések: Ha térd- és ízületfájdalmai vannak, javasoljuk ennek a balzsamnak a megvásárlását. Nagyszerű a sportolók számára

Dilyara Abukalieva Astrakhan | 2019.06.20

Lóerő-gél gesztenyével és piócával 500 ml (Horseforce, Horseforce)

Következtetések: A hűsítő gél a leletem. Mivel a munka a lábakon van, tökéletesen enyhíti a lábak nehézségét. És kellemes kötet

Zakharova Alexandra Dzerzhinsk | 2019.05.20

Burenka tápláló arckrém fitofloránnal és peptidekkel 100 ml (lóerő, ápolószerek)

Következtetések: Ezt a krémet egy bloggertől láttam a YouTube-on, elolvastam az értékeléseket, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom! Problémás bőröm van, pattanásokkal, időről időre kiütésekkel, és dehidratálva minden eszközzel, például a sebo egyensúlyával. utószezonban és száraz, és érzékeny, és rettenetesen vörös a csapvízből! Egy egész csomó! A krém olajos, sűrű. Csak éjszaka alkalmazom, reggel a bőr nem zsíros! Jól hidratált, nagyon tetszik! A hangnem igazodik. A pattanások nem jelentek meg használat után, nekem úgy tűnik, éppen ellenkezőleg, a gyulladás kevésbé lett (a menstruáció előtt most kezdtem el használni, és semmi sem ömlött ki a szokásos módon - egy pár megjelenik) hévízzel és bőrpír elleni krémmel együtt rendeltem. Az eredmény nagyon tetszik!

Dudka Galina Szimferopol | 2019.05.03

Szérum letörölhetetlen hajélesztők keratinnal, argán olajokkal 100 ml (Lóerő, Hajápolási termékek)

Következtetések: Ezt a gyógymódot egy évig használtam. Különböző gyógyszertárakban vásároltam. Először volt lenyűgöző hatás. A haj természetesen göndör, könnyített, vékony. Az újraélesztő rugalmasságot adott a fürtöknek. Az illata élénk, telített. De a későbbiekben nem vettem észre ilyen hatást, mintha valami ez nem volt elég a termékhez. Viszont beteszem a kosárba, megveszem!

Kolganova Maria Vladimirovna Dzerzhinsk | 2019.01.10

Horseforce "Melting" hajmaszk tápláló 250 ml (Horseforce, Horseforce)

Következtetések: A maszk minősége átlag feletti, természetesen a fogyasztás kicsi, mivel nagyon vastag és szó szerint megolvad, ha a tenyerét dörzsöli. Körülbelül 10 percig tartva égő érzés kezdődik, amelynek oka a paprika jelenléte a készítményben, de az égő érzés nem kritikus. Természetesen selymessé teszi a haját, de mínusz az a tény, hogy a haja a nap végére zsíros, ha reggel mossa a haját, és másnap közepéig, ha este mossa a haját. Nincs hangerő. És valamiért kiegyenesíti a göndör hajamat, kiderül, hogy nincsenek és nincsenek itt, majd egyenesből vagy hullámosan, egyáltalán nem hazudnak. Akinek egyenes a haja és nem líra fej kódja, azt tanácsolom.

Valiakhmetova Guzel Birsk 2018.10.26

Sampon színes hajra kollagén lanolinnal 500 ml (Horseforce, Horseforce)

Következtetések: A sampon palackja súlyos, 500 ml, barna színű. A kifolyó adagolóval van felszerelve, és megnyomásakor elegendő mennyiségű sampont adagolnak. Három kis prés kell a hosszú hajra. Semmi sem ragad, nem csúszik. Minőségi anyagok.
Maga a sampon átlátszó. Jól habzik, de nem túlzottan. A hajat megmosom, ahogy tetszik: tiszta, de nem nyikorogni.
A haj mosás közben nem gubancolódik össze. De balzsamot vagy maszkot igényelnek.
A sampon határozottan megfelelt nekem, és tetszett. Öröm használni. A bőr lélegzik, a haj tiszta és kellemes. Fésülés közben ne keveredjen össze. Ne mocskolódjon gyorsan.

Olajkeverék a haj helyreállításához és növekedéséhez 100 ml

Horse power top 10 olajkeverék olajkeverék a haj helyreállításához és növekedéséhez 100 ml. Használati útmutató.

Leírás:

A Horse Power olajok keverékét kifejezetten helyreállító hajápolásra hozták létre teljes hosszában - a színezett, töredezett, törékeny, termikus vagy kémiai expozíció által károsított, meggyengült vagy kihulló haj helyreállítására..

Eredmény: Az új haj aktív növekedése. A hajszál megvastagodása. Észrevehető sűrűség. A korai őszülés és a korpásodás megelőzése.

Az olajokban található természetes hatóanyagok táplálják a fejbőrt és a hajgyökereket, helyreállítják, ragyogják a hajat és serkentik annak növekedését.

A hatóanyagok összetétele és hatása:

izopropil-palmitát (természetes kókuszdióolaj könnyű frakciójából nyerik), avokádóolaj, szőlőmagolaj, usmaolaj, fekete köményolaj, amlaolaj, argánolaj, jojobaolaj, ilang-ilang illóolaj, fenoxietanol és etilhexilglicerin, illóolaj, litsea-cubeba bey illóolaj, antioxidáns.

Az izopropil-palmitát a természetes kókuszolaj könnyű frakciójából származik. A palmitinsav összetételének köszönhetően hatékonyan csökkenti a haj fényét.

Usmaolaj - a magas fokú kopaszodás megelőzésére és a sérült fejbőr szőrtüszők helyreállítására használják. A rendszeres használat erősíti a szőrtüszőt és serkenti a haj növekedését, vastagabbá és vastagabbá teszi a hajat, emellett rugalmasabbá, hajlamosabbá válik a törékeny frizurára, egyenletes felépítésű és egészséges, szép fényű.

Fekete kömény olaj - az olaj összetevői közvetlenül hatnak a hajhagymákra, táplálják és erősítik a hajgyökereket. Így a fekete magolaj megakadályozza a hajhullást és serkenti a haj növekedését, és kiválóan megakadályozza a hajhullást. Az olaj hatóanyagai szabályozzák a faggyúmirigyek szekrécióját és kiegyensúlyozzák a haj és a fejbőr állapotát, megelőző intézkedést jelentenek a bőrproblémák (seborrhea, korpásodás) ellen..

Bey illóolaj - serkenti a szőrtüszők regenerálódását és anyagcseréjét. Segít megállítani a hajhullást, erősíti, erőt ad, serkenti a haj növekedését.

Az argánolaj növényi eredetű szuper antioxidáns, a fiatalság elixírje a haj számára. Sokoldalú kozmetikai termék, amely ideális a töredezett, sérült, színezett, unalmas, törékeny, porózus, kieső, gyenge haj helyreállításához.

Avokádóolaj - vitaminok (F, A, C, D, E, K, PP), B2 vitaminok, természetes ásványi anyagok, telített és telítetlen zsírsavak koktélja.

Szőlőmagolaj - segít helyreállítani a megsemmisült hajszerkezetet, telíti őket különböző makro- és mikroelemekkel, valamint fényessé és selymessé teszi őket.

Amla olaj - helyreállítja a sérült hajat, megakadályozza a hajhullást és az ősz hajat, javítja a vérkeringést, regenerálja a sejtek anyagcseréjét és serkenti a haj növekedését, erősíti a gyökereket és a hajhagymákat, helyreállítja a haj erősségét, rugalmasságát és fényét, megszünteti a korpásodást, enyhíti az irritációt és a gyulladást.

Jojobaolaj - minden hajat láthatatlan és légáteresztő védőfóliával borít. Hidratálja és helyreállítja a sérült haj szerkezetét.

Ilang-ilang illóolaj - lehetővé teszi a bőr megtisztítását a fertőzés mindenféle gócától (beleértve a korpát is), megakadályozza azok megjelenését és javítja a vérkeringést a hajgyökereknél.

Illóolaj litsea-kubeba - megakadályozza a haj törését. Gombaellenes hatású.

Az alkalmazás módja és adagolása:

1. Mosás előtt a fejbőr táplálására és a haj teljes hosszában történő helyreállítására: a legjobb hatás érdekében az olajkeveréket vízfürdőben melegítse fel. Permetezze a hajgyökerekre, majd permetezze a haj teljes hosszára. Fésű. Helyezzen fel egy speciális zuhanysapkát és melegítse fel frottír törülközővel. Tartsa a maszkot a fején legalább fél órán át, majd öblítse le samponnal.
2. A haj védelme és fénye érdekében történő formázás előtt: permetezzen kis mennyiségű olajat (a hajvastagságtól függően 1-2 kattintás a szórófejre) a tenyerére, kenje az olajat nedves, törölközővel szárított hajra teljes hosszában, különös figyelmet fordítva a végekre. Hajat fésülni. Hagyja az expozíciót. Ne mossa le.

A kívánt termék oldalán válassza ki a kívánt színt, méretet, adagolást, és nyomja meg a gombot, ha rendelkezésre áll

, majd a jobb felső sarokban kattints

Töltse ki az összes kötelező mezőt, válasszon egy kényelmes módot a megrendelés leadására:

 • Regisztrációval - a vásárlások előzményei a személyes fiókjában lesznek mentve, ebben az esetben bónuszpontokat kapnak jóvá, amelyeket a jövőben bármilyen áru megvásárlásához használhat.
 • Regisztráció nélkül - a jövőben nem tekintheti meg vásárlásainak és kifizetéseinek előzményeit, de mindenesetre a megrendelés részleteivel kapcsolatos információkat elküldjük az e-mailre. A bónusz pontokat nem adják ki!

Az elérhetőségi adatok megadása után válasszon egy szállítási és fizetési módot a rendelkezésre álló lehetőségek közül. Ezután kattintson a jobb alsó sarokban a Pénztár gombra. A megrendelés leadásának minimális összege 700 rubel.

FIGYELEM! A megrendelés leadásának megerősítése egy automatikus levél kézhezvétele, amely jelzi a megrendelés számát és specifikációját. A megrendelés feldolgozása után a következő levelet kapja, amelyben meghatározza a szállítási és fizetési feltételeket. Bármilyen kérdést fel lehet tenni a beérkezett levelek megválaszolásával. Az Ön kényelme és a szolgáltatás minőségének javítása érdekében kérjük, hogy őrizze meg levelezési előzményeit.

Skoda Octavia A7 FL White 1.6 kézi sebességváltó ›Napló› Octavia A7 1.6 MPI (CWVA), mechanika / egységek megbízhatósága / futásteljesítmény / olaj / erőforrás / fogyóeszközök

2014-ben jelent meg, ez az EA211 család új egysége.

Az 1,6 MPI (CWVA) egy négyhengeres, 16 szelepes motor, vezérműszíj-meghajtással. Egyébként az EA111 családnak, beleértve az 1.2 TSI-t is, volt vezérműlánc. Itt a mérnökök nemcsak a láncot cserélték övre, hanem a kipufogócsonkot a blokk fejéhez is csatlakoztatták - kiderült, hogy ez egy egész. Az előírások szerint ennek a motornak a vezérműszíja 120 000 km-t fut (ugyanaz, mint a BSE-n (1,6 102 LE)), de a félreértések elkerülése érdekében az ellenőrzést 60 000 km-enként vagy gyakrabban (30 000 km-enként) is el kell végezni.

Motor jellemzői 1,6 MPI EA211 (110/90 LE)

Gyártás: Chemnitz motorgyár, Kaluga üzem
Motor márka: EA211 (CWVA, CWVB)
Kibocsátás évei: 2014-től napjainkig.
Hengerblokk anyaga: alumínium
Típus: soros 4 hengeres (R4), 16 szelep (4 szelep hengerenként)
Dugattyú lökete: 86,9 mm
A henger átmérője: 76,5 mm
Tömörítési arány: 10,5
Motortérfogat: 1598 cm3
A motor teljesítménye és nyomatéka:
CVWA - 110 LE (81 kW) 5800 ford./perc mellett, 155 Nm 3800-4000 fordulat / perc mellett.
CVWB - 90 LE (66 kW) 5200 fordulat / perc mellett, 155 Nm 3800-4000 fordulat / perc sebesség mellett.
Üzemanyag: 95-98
Környezetvédelmi előírások: Euro 5
Üzemanyag-fogyasztás (útlevél):
város - 8,2 l / 100 km
autópálya - 5,1 l / 100 km
vegyes - 5,9 l / 100 km
Olajfogyasztás: (megengedett) 500 g / 1000 km-ig
Motorolaj: (megengedett és ajánlott)
VAG LongLife III 5W-30 (G 052 195 M2) (Jóváhagyások és specifikációk: VW 504 00/507 00)
VAG LongLife III 0W-30 (G 052545 M2) (Jóváhagyások és specifikációk: VW 504 00/507 00)
VAG Special Plus 5W-40 (G 052 167 M2) (Jóváhagyások és specifikációk: VW 502 00/505 00/505 01)
Motorolaj térfogata: 3,6 l
Olajcsere történik: a gyári előírások szerint 15 000 km-enként (de feltétlenül szükséges egy köztes cserét 7 000 - 10 000 km-enként)

A motort a következőkre telepítették:
Volkswagen Polo Sedan 5 (6R) átalakítás (2015 - 2019)
Volkswagen Jetta 6 (NF) újraszerkesztés (2014 - jelen)
Volkswagen Golf 7 (2014 - 2017)
Volkswagen Caddy 4 (2K) (2015 - 2019)
Skoda Octavia 3 (A7) (2014 - 2017)
Skoda Octavia 3 (A7) újratervezés (2016 - jelenleg)
Skoda Rapid (NH) (2014 - 2017)
Skoda Rapid (NH) újraszerkesztése (2017 - jelen)
Skoda Yeti (5L) újratervezés (2014 - jelen)

Az 1,6 MPI EA211 motor (110/90 LE) fő problémái és hátrányai:

1) Nagy motorolaj-fogyasztás

Az 1,6 MPI (CWVA) olajbevitel nagyon gyakori. Sőt, maguk a kereskedők azt mondják, hogy a befutás előtt teljesen normális történet. 1000 km futásonként például 0,2-0,4 liter olaj fogyasztható, ami valójában sok. Javasoljuk, hogy hetente legalább egyszer ellenőrizze a motor olajszintjét, különben elmulaszthatja a minimális jelölést, majd az olaj éhezését és az összes kapcsolódó eredményt.

A probléma mindenekelőtt magának az olajnak a minőségével függ össze (sok olyan vélemény van, amely szerint az olajégő jellemző a Castrol 5w-30 olaj használatakor, amelyet a kereskedő kínál). Ezután ennek eredményeként kokszolt olajkaparó gyűrűk kaphatók, és még akkor is, ha az olajat másra cserélik, az olajkaparó megmaradhat.

Semmi esetre sem szabad erre lehunyni a szemét, csak olaj hozzáadása, mivel a probléma csak súlyosbodik, és a gyűrűk végül teljesen és teljesen eltömődnek.

Ezért az olajkaparó gyűrűk kokszolását nem szabad megengedni. Ez csak jó olaj használatával és gyakori cseréjével érhető el (7500 km - 10 000 km váltási intervallum). Valójában a gyűrűk eltömődtek, mivel túl keskeny olajleeresztő csatornákkal rendelkeznek (a termelés megtakarításának eredményeként). A folyékonyabb, 0W-30 viszkozitási indexű olajok használata szintén segíthet ennek a problémának a megelőzésében, amely önmagában folyékonyabb, és az olajkaparó gyűrű gyorsabban eltávolítja, ez pedig megakadályozza a szerencsétlen kokszolást.

Az 504/507 tűrés alkalmazására vonatkozó gyári ajánlások ellenére érdemes egy jó olajat választani az 502/505 tűréshatárú analógok közül, mivel több működő adalék van a súrlódás csökkentésére, ami azt jelenti, hogy az olaj hosszabb ideig megőrzi kenési tulajdonságait. És ne felejtsük el, hogy a motornak a terhelések és a fordulatszám teljes tartományában kell működnie, mivel a lassú és csendes menet 2000–3000 fordulat / percig is hozzájárul a kokszgyűrűkhöz.

2) Olajszivárgás a vezérműszíj házában

Ez a vezérműtengely tömítése szivárog. Csak maga az olajtömítések cseréje segít. Ez nem gyakori, de a márkakereskedők garanciával megoldják ezt a problémát.

3) A hengerek és a dugattyúcsoport egyenetlen fűtése

Mivel az EA211 család légköri és turbófeltöltős motorjainak egyetlen architektúrája van, mindkét esetben a blokkfej kipufogócsonkját egészében a blokk fejével készítik el. Az alkatrésznek ugyanaz az öntvénye van, de kifejezetten az ÁME motorhoz tervezték. Egy turbómotoron működésének optimalizálása érdekében technikailag meg kell növelni a gázáramot, ezért a csatornákat speciálisan szűkítésre készítik. Nagy lesz az ellenállás a kimenetnél, de nincs miért aggódni, mivel a turbina sokkal gyorsabban fog felpörögni és hatékonyabban fog működni..

A CWVA / CWVB légköri változatainál ez a sokaság még ellenjavalltnak is mondható, mivel a kipufogógázok átszakadnak a szomszédos hengerekbe, és ez hatással lesz a CPG egyenetlen felmelegedésére, ami hőegyensúlytalansággal jár, és a jövőben a CPG egyenetlen kopásával jár..

4) A hengerek gyenge tisztítása és feltöltése

A fent leírtak alapján, hogy az EA211 család kezdetben még mindig turbós, akkor egy másik probléma merül fel a légköri motorokon:

Azon a helyen, ahol a turbina kezdetben áll, katalizátort telepítenek, amely visszafelé indítja a gázáramot. Emiatt zavarja a hengerek megfelelő fújását és normális feltöltését. És ha 1,6 CFNA motorban (Polo szedán dorestylinghez, Skoda Fabia 5J / Roomster és mások) a hengerek tisztításának és feltöltésének problémája megoldható egy pók (fejlett kipufogórendszer) telepítésével, akkor ez nem fog működni a CWVA-n, mivel a kipufogó és a fej teljes egészében kivégezték.

Ez azért rossz, mert a motor nem tiszta keverékkel működik, hanem kipufogógázokkal is. Ez egyenetlen égéshez, rezgéshez és kopáshoz vezet..

5) A két termosztáttal rendelkező szivattyú összetett kialakítású és készletként változik

Ez az összetett csomó hosszú távon (több mint 200 ezer km) érezheti magát. Sőt, a rendszer szinte teljesen képlékeny, ami nem jelenti örök életét. Plusz a második termosztát, amely nem látható, egy bimetállemezen készül. Ez a lemez felmelegszik, majd megváltozik az elhajlása, és a hűtőfolyadék nagy kontúr mentén áramlik. Ezeknek a ciklusoknak a száma a lemez számára nem végtelen. Mint a gyakorlat mutatja, élettartama nem haladja meg a 8-10 évet. És ez lesz a 200-350 ezer km-es futásunk. mérsékelt üzemben.

Motor erőforrás:

Az 1.2 TSI (CBZ) motorhoz képest ez a szívómotor kevésbé technológiai és kevésbé tapadós, azonban a vásárlók a turbina és a vezérműlánc hiánya miatt nyugodtabban veszik. Ami az erőforrást illeti, 250-300 tkm futásteljesítményt nyugodtan halad át, és még ennél is többet nagyobb javítások nélkül, feltéve, hogy a tulajdonos szorosan figyelemmel kíséri az olajszintet, és közben változtatja azt, valamint egyéb fogyóeszközöket is cserél. És töltsön be jó minőségű benzint - az AI-95 használata ajánlott.

Az 1,6-os (110 LE) légköri motorok eddig csak rutinszerű karbantartást igényelnek. Az olajat 15 000 km-enként cserélik, a meleg évszakban a Shell-t 5W - 40, télen - 5W - 30 viszkozitással öntik. Ez a gyártó és a hivatalos kereskedő ajánlása minden Octavia-nak - nemcsak azoknak, akik taxiban dolgoznak, hanem magánszemélyeknek is. Bár az üzemeltetési utasítás csak az ajánlott olajokhoz (VW 503 00, VW 504 00) vonatkozó Volkswagen aggályainak belső specifikációit tünteti fel, a viszkozitás fokozatainak meghatározása nélkül. Figyelemre méltó, hogy a friss motoroknál enyhe olajfogyasztás tapasztalható (0,5-1,0 liter / 15 000 km), ami az első karbantartás után semmit sem ér..

A rendelet előírja a vezérműszíj cseréjét 120 000 km-enként. A taxiflotta megfelel ennek a követelménynek, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy az övek nem mutatják a kritikus kopás látható jeleit ezen futásteljesítmény mellett..

Az üzemanyag-fogyasztás városi üzemmódban 8,5 l / 100 km-en belül van.

A mechanikus dobozok nem okoznak gondot. Ez részben a rendszeres olajcserével magyarázható. A gyártó egyáltalán nem rendelkezik erről a műveletről (úgy gondolják, hogy az olaj a doboz teljes élettartama alatt feltöltődik) - de a taxisofőrök, tekintettel a közlekedési dugókban gyakori állásidővel járó vezetési módra, az egységek élettartamának meghosszabbítása érdekében 80 000 km-enként cserélik az olajat. Ez az egyetlen eltérés a gyári előírásoktól. Egyébként eddig még egyetlen autóban sem volt szükség a tengelykapcsoló készlet cseréjére..
Lenyűgözte a betétek erőforrása. Az elsők akár 80 000 km-t is megtesznek. A hátuliak nem annyira fantasztikusan tartósak, de elérik a tisztességes 100 000 km-t. Ugyanakkor a fékbetétek összetétele nem túl agresszív - a tárcsák általában elegendőek két készlethez.
Meglepő módon a felfüggesztés egyetlen elemét még egyetlen autóban sem cserélték le, még 200 000 km alatti hatótávolságú példányokon sem. És ez gyakori utakkal Moszkván kívül, ahol az utak rosszabbak.
A benzinszivattyúk eldugulásának egyes eseteit regisztrálták. A rossz üzemanyag nyilvánvaló hibája ellenére a kereskedő garanciálisan megváltoztatta őket.
A belső szövet kárpitja tartós. Ugyanakkor a belső tér egyéb elemei is kopásállóak és nem zavarják a "tücsköket".
___________________________________________________________________________________________

Jó emberek, van egy kérdésem, mindenhol különböző módon írnak és öntenek motorolajat. Tehát mi a legjobb? Mi az árminőség?

1. A szervizkönyvvel ellátott mappában ajánlott: CASTROL EDGE PROFESSIONAL (viszkozitás nincs megadva).
2. Amikor elhagytam az OD-t, a menedzser azt mondta, hogy 5w-30 like.
3. Az emberek a Shell 5w-30-at és az 5w-40-et öntik. (pontosabban melyik Shell Helix HX7 vagy HX8?)
4. Az eredeti olyan, mint a VAG, de kevesen öntik.

A kézikönyvben nincs pontosság. A Skoda előtt volt egy Priorám, beleöntöttem a Shellt. Volt Toyota Corolla is, beleöntöttem Toyota viszkozitású olajat. 0w-20 eredeti és ezt az olajat a Toyota kézikönyve határozta meg.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Olajos lesz a hajad? Mit kell tenni, hogy megakadályozzuk a haj zsírosodását

A hajápolásra vonatkozó hagyományos ajánlás, amely háromnaponta legalább egyszer mossa meg a haját, egyszerűen elfogadhatatlan a nagyon zsíros haj tulajdonosai számára!

Milyen gyógymódot válasszon a gyermekek és felnőttek pedikulózisának kezelésére? 9 legjobb orvosság a tetvek és a nits ellen

Nem is olyan régen, hogy megszabaduljon a fejtetvektől, rövidre kellett vágnia a haját, vagy kopaszra kellett borotválnia a fejét.