Legfontosabb / Vitaminok

Usma levélolaj keleti éjszakák

Vitaminok

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

288 ₽ összeget spórol

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

Természetes, erősen koncentrált termék a haj, a szempilla és a szemöldök növekedésének helyreállítására és serkentésére, a haj sűrűségének, a hajhullás és a kopaszodás csökkentésére szolgál. Ősi, az arab országokban a nők tiszta usma-lével festették a szempillákat és a szemöldöket fényességük és kifejezőkészségük érdekében. Csak akkor vették észre a szépségek hogy a színező hatás mellett hosszú, terjedelmes szempillákat és vastag szemöldökeket kaptak. Az Usma levelek tartalmaznak linol-, linolén-, erukasav, olajsavakat, mustárolajat, alkaloidokat, szerves szteroidokat, tioglikozidokat és flavonoidokat. Ez az a magas tápérték, amely lehetővé teszi az usma olaj intenzív intenzitását telítse és állítsa helyre a szőrtüszőket, hozzájárulva azok gyors növekedéséhez. Ez az olaj a legkoncentráltabb, amely rendszeres használat mellett gyors és stabil eredményt ad. A szempilla és a szemöldök szőrszálai sűrűbbé és erősebbé válnak, színük pedig telített és mély, vesztésük az eljárás során megáll. sminklemosó és a fejbőr üregei növekedni kezdenek.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

75 Usma levélolaj Isatis tinctoria deserti AMANI, 30 ml

Keleti varázslat.

tartalmazza:

Kohl - fa ceruza FEKETE

Kohl MUMTAZ fekete

Kohl MUMTAZ fekete gyógyszer kámforral

Kohl fondant fekete szénszalaggal

Kohl fondant Khol Kajal Miss Romantic intenzív grafit

Kohl-fondant Khol Kajal Miss Romantic barna matt

Kokhl fondant szalaggal Miss Romantic lapis lazuli

. és az összes többi kohli fudge.

Az orosz piacon sok usma magolajat (nem leveleket) értékesítenek, valamint zsíros olajat (gir-gir, gir-gir). Ez a fogalmak tiszta helyettesítése. Usma magolajat használnak, de teljesen más célokra. A kopaszság kezelésére és a szempilla növekedésének serkentésére csak a woad leveleket használják. A gir-gir az usmával és a rukkolával rokon gyógynövény, amelyet a keleti konyha széles körben használ, általában friss. légy óvatos!

Olaj az Usma Isatis tinctoria - Woad Leave Oil - gyógyászati ​​alfaj (latin név Isatis tinctoria deserti) - (népszerű nevek: usma, festőfű, gally, gonosz, farbovnik, szárfű) leveléből a keresztesvirágúak (Cruciferae) ). A leveles gőznövények festéséhez tartozik a levelekben indigofesték.

Ritka, értékes olaj az Isatis tinctoria levelekből származó friss alapanyag első préselésének terméke. Az összes East Magic terméket ezzel a technológiával állítják elő, amely lehetővé teszi a növények maximálisan biológiailag aktív anyagainak megőrzését, és gyors hatást biztosít a termékek használatakor..

A növényi olajok előállításához szükséges alapanyagokat a vállalat kivonja. A hagyományos gyártási módot a modern technológiai berendezések használatával kombinálják. Az usma élő nyersanyagait összetörik, összekeverik e régió legtisztább hagyományos olajával, és legfeljebb 50 fokos hőmérsékleten infundálják. Ezután centrifuga segítségével az olajfrakciót elválasztják, sterilizálják és tartályokba öntik. A növényi gyümölcslé és olaj leválasztása után megmaradt süteményt bozótok és szappanok előállítására használják.

A hagyományos gyártási mód kombinálva van a technológiai berendezések használatával. Az olaj és a gyümölcslé frakcióinak elválasztásához a kész növényi tömegtől centrifugálást alkalmaznak, majd a levet és a süteményt leszűrik, és krémek előállítására és más eszközökre fordítják. A növényi gyümölcslé és olaj leválasztása után megmaradt süteményt bozótok és szappanok előállítására használják.

Az arab országokban a magas fokú kopaszság kezelésében nagy szükség van a növényi weida festés (Usma Isatis tinctoria) leveleiről származó olajra. Segítségével helyreállnak a szemöldök, a szempillák és a fej sérült szőrtüszői. Ennek az alapanyagnak az usma növény száraz és friss levelei formájában történő szállítását, valamint az első olajjal történő ellátását a szíriai Damaszkusz Kharnoub Establishment végezte..

Az usma leveleinek olaját nem szabad összetéveszteni e növény magjainak olajával, amelyet a keleti országokban teljesen más célokra használnak. Ennek a különbségnek a figyelmen kívül hagyása e növényi termékek fogalmainak és tulajdonságainak helyettesítéséhez vezet. A magolaj megégeti a bőrt, és ennek a hiánynak a megszüntetése érdekében a gátlástalan gyártók többször hígítják és továbbadják levélolajként.

Az usma levélolaj használata természetesen és rövid távú használat esetén is gyors és látható eredményt ad. Ha ezt az eszközt rendszeresen használják, akkor a szempilla és a szemöldök nagyon gyorsan megnő. Az usma levélolaj hozzáadása a hajmaszkokhoz a hajhagymák fenntartható megerősödését eredményezi, és serkenti a haj növekedését. A maszkok használata ezzel a termékkel rugalmassá és egészségesebbé teszi a hajat. Könnyebb fésülni, és nem törik össze a stílus során. A haj szerkezete homogénné válik, ennek köszönhetően gyönyörű fényt kapnak.

Felmerülhet a kérdés: vajon nem nő-e a haj a bőr más területein, ha az usma levelek olaja rájuk kerül? Nem, a bőr más területein ez az olaj nem okoz fokozott szőrnövekedést és a szőrtüszők számának növekedését. Sőt, ez az olaj nem színezi a hajat, ellentétben az usma növény friss leveleivel.

Usma levélolaj felhasználási mód:

- Tiszta formájában az olajat este - a lefekvés előtt - a szemöldökre és a szempillákra kell felhordani, és reggel természetes szappannal vagy tisztítószerrel le kell mosni;

- adalékként a keverékben az usma levélolajat 10-20 g egyéb növényi olajra (olíva-, kókusz-, amlaolaj stb.) 10 csepp mennyiségben használják..

- kopaszság kezelésére, tiszta usmaolajat kenjen a fejbőrre tanfolyamokon, 3 hét / hét pihenés, minden hajmosás előtt, éjszaka.

PÁLYÁZATI ELJÁRÁS:

Szempilla: Helyezzen egy csepp olajat az ujjbegyeire, dörzsölje át a hüvelykujj és a mutatóujj párnáin, és söpörje át a szempillák hegyét. A szükséges mennyiség eléri az izzókat. Az égés elkerülése érdekében kerülje a szembe jutást (az olaj aktív). A lényeg a használat rendszeressége, és nem a szempillákra felvitt olaj mennyisége egyszerre. Használja naponta 3-6 hónapig.

Szemöldök: Dörzsöljön 1 csepp olajat az ujjai közé, és masszírozza meg a szemöldök szőrös részét. Próbáljon nem lépni túl a szemöldök gyönyörű formáján, hogy ne stimulálja a felesleges szőrszálak növekedését.

A haj növekedésének és a kopaszság kezelésének fellendítése: 1 teáskanál. olajat a fejbőrön 1-4 órán át vagy egy éjszakán át, könnyű masszázs kíséretében. Ezután mossa meg a haját természetes samponnal. Használja minden második napon, legalább 4-6 hónapig.

A Kharnoub Establishment, Damaszkusz, Szíria által előállított olajok alkalmazása

Termelésünk egyedülálló élő olajai megtartották az eredeti termék minden tulajdonságát és az alapanyag hatóanyagait. A közvetlenül préselt olajok tartalmaznak sejtnedveket, apró növényi részecskéket (élő iszapot), illóolajokat, flavonoidokat, növényi hormonokat, vitaminokat és növényi szkvalént. Mindez könnyen emészthető formában kerül be a szervezetbe, mind kozmetikumaink összetétele, mind tiszta bőrápoló olajok formájában.

A természetes olajok a legrégebbi módszerek a bőr és a haj szépségének fenntartására! Az olajok táplálják a bőrt és a hajat, védik, lágyítják, megelőzik és kezelik a betegségeket, nem tartalmaznak vegyszereket és káros összetevőket, és tökéletesen felszívják a bőrt. A legjobb kozmetikumok közvetlenül préselt élő olajokból készülnek - miért ne vágná ki az extra összetevőket?

Olajaink fogyaszthatók vitamin- és hatóanyagok forrásaként, valamint ízesítőként és természetes ételízesítőként..

A szagos anyagok tartalmának mértéke szerint az illóolajokat, a szkvalénolajokat bázisra (alapként és tiszta formában használják) és segédanyagokra (hordozóanyaggal együtt használják, mivel nagyon aktívak) osztják fel..

Alkalmazási szempontok:

 • tiszta, mint az arc és a test ápolása és táplálása
 • a leghatékonyabb hajápolás és táplálkozás
 • a kozmetikumok dúsítása az olajok aktív tulajdonságokkal: krémek, krémek, samponok, balzsamok, maszkok stb.
 • kozmetikumok gyártása - mind személyes otthoni használatra, mind saját otthoni kozmetikai projektekben történő megvalósításra
 • a segédolajokat többnyire nem tiszta formában alkalmazzák (a készítményben lévő illóolaj nagy százaléka miatt irritáció léphet fel), ezeket egy alapolajjal (hordozóolaj) keverékben használják, így élénkebben tárják fel egyedi tulajdonságaikat, és kíméletesebben hatnak bőr.
 • élelmiszerek ízesítése és dúsítása: salátaöntetek, szószok, tészta, italok, édességek, pácok stb.
 • belső használat a test gyógyító szereként
 • gyógyászati ​​felhasználás a bőrön és belül
 • a legjobb eredmény az olajok természetesen felhasználása
 • ha tiszta olajokat használunk a bőr számára, hámlást (súrolást) kell végezni min. Hetente egyszer. Az olajok aktívan megújítják a bőrsejteket, és ezeket időben el kell távolítani a felszínről, különben lehetséges a pórusok eltömődése
 • az olajhámozás egyedülálló eljárás, amelynek nincsenek analógjai
 • az antiszeptikus olajok a korpásodás és a gomba elleni küzdelem leghatékonyabb módja
 • egyes olajok erősen melegítő hatásúak (bors, gyömbér, fahéj), amely hatékonyan simítja a narancsbőrt, eltávolítja a felesleges folyadékot és megújítja a bőr alatti zsírokat, amelyek segítenek a ráncok simításában
 • az olaj felszívódásának javítása érdekében ajánlatos a bőrt előzetesen nedvesíteni természetes hidrolátokkal - fokozottan vezetőképes
 • Az olajokból készült maszkok nagyon aktívan kiegyensúlyozzák a bőrt, normalizálva azt. A száraz vagy zsíros bőr normálissá válik a faggyútermelés szabályozása miatt.
 • a természetes olajok gyorsabban felszívódnak, és nem hagynak zsíros filmet, ha a súrolt, tiszta, nedves bőrre kenik.
 • kis mennyiségű olaj felvitele száraz hajra lenyűgöző fényt kölcsönöz neki, eltávolítja a statikus elektromosságot és a fodrozódást.
 • ne használjon olajat nedves hajra (kivéve a speciális formázó keverékeket), szárítás után ápolatlannak tűnhet.
 • olajjaink rendszeres használatával biztosíthatja bőrének és hajának egészségét és fiatalosságát!

Alkalmazási módszerek:

Bázisolajok tiszta formában történő felhasználása: az alapolajok az utasításokban meghatározott bármely formában felhasználhatók - mind tiszta formában, mind az arc és a test bármilyen eszközével keverve, mind pedig a kozmetikumok dúsítására.

A segédolajok tiszta használata: Ezek az olajok nagyon aktívak és tiszta formájukban irritációt okozhatnak a bőrön. Ennek oka a magas hatóanyag-tartalom, beleértve a növény illóolaját is.

Ezeket az olajokat bármilyen alapjal el kell keverni - bármilyen alapolaj, a kész kozmetikumok minden formája is alkalmas: arc- és hajmaszkok; samponok, hajbalzsamok; gélek, testpakolások, olajmaszkok, agyagmaszkok, száraz gyógynövényes álarcok - általában bármilyen hordozóval.

Bázissal készült keverékben a segédolajok maximális potenciált mutatnak, és nem okoznak bőrirritációt.

Tanfolyam alkalmazása: Természetes olajokat alkalmazhat tanfolyamokon, mivel ez a leghatékonyabb módszer az olajok használatára. A tanfolyam erőteljesebb és észrevehetőbb hatást kölcsönöz. A tanfolyamon bármelyik olajként használható, vagy 2-5 komponens keverékét is elkészítheti magának.

Az olajokkal végzett eljárások hatékonysága a legmagasabb lehet, ha egyetlen olajat használunk, vagy keverékeket készítünk. Ön maga választja ki és írja fel a programot, az utasítások alapján, amelyek leírják az olaj teljes felhasználását, tulajdonságait és hatékonyságát.

Ezenkívül bármikor szakszerű segítséget kérhet áruházunk tanácsadóitól, és örömmel segítünk a megfelelő olajválasztásban. Használhatja az olaj tulajdonságainak katalógusát is.

Arcbőrre: Mossa le az arcot lemosóval és vízzel. Nedvesítsen pamut párnát hidroláttal, és enyhén nyomja össze. Kenjen egy kis olajat a korongra, és törölje le az arcát és a nyakát. Az olaj gyorsan felszívódik, és a hidrolát gyorsan szállítja a hatóanyagokat a sejtekbe. Az olajok kiválóak napi arcápolásként, főleg tavaszi-őszi időszakban és télen.

Sminkeltávolítás: Bőségesen vigye fel az arcra, a szemhéjakra és minden olyan területre, ahol smink szükséges. Várjon egy percet. Ez idő alatt az olaj feloldja az összes, még a legellenállóbb kozmetikumot is, és nedves vagy száraz pamutpárnával könnyen eltávolíthatja. Ha szükséges, ismételje meg. A smink eltávolítása után kezelje bőrét természetes hidroláttal. Ez biztosítja az olaj hatóanyagainak hidratáltságát és felszívódását a bőrön keresztül..

Kiegyensúlyozó maszk száraz és zsíros bőrre: kenje meg bőkezűen az olajat vagy a keveréket a megtisztított bőrre, hidroláttal dörzsölve. Ezután takarja le az arcát egy szövetmaszkkal (vagy papírszalvétával). Várjon 20-30 percet, óvatosan törölje le a maradék olajat nedves ruhával, öblítse le vízzel és törölje újra szárazra.

Ne használjon tisztítószereket a maszk lemosására, ezek tagadják az eljárás teljes hatását. Száraz bőr esetén hidratáló és tápláló olajok ajánlottak, zsíros bőrre - fertőtlenítőek.

Kiütések, elszíneződések és egyéb bőrhibák kezelése: Alkalmazásként a megfelelő olajat egy éjszakán át alkalmazzuk. Ehhez telítsen be egy vattapálcát olajjal, és ragasszon egy tapaszt az érintett bőrfelületre..

Tápláló olaj a test számára: a felmelegedett alapolajat a segédolajjal elkeverve tusolás után nedvesen vigye fel a bőrre, alaposan dörzsölje meg. Az olaj befogja a nedvességet a bőrben, és így hidratálja és táplálja.

Hajmaszk: Samponozás előtt bőkezűen vigye fel a száraz hajra, akár tiszta, akár szemes formában. Az expozíciós idő 1 órától egy napig tart. 2-szer mossa le természetes samponnal. Ez a kezelés hetente egyszer éjszaka a legjobb dolog, amit tehetünk a hajad érdekében. Alkalmas minden hajra és fejbőrre. A zsíros fejbőrre antiszeptikus olajokat, a száraz fejbőrre hidratáló krémeket válasszon.

Korpásodás és hajnövekedés esetén: Alkalmazzon megfelelő olajat vagy keveréket a fejbőrre hetente 1-2 alkalommal, 1 órán át éjszakára. Mossa le természetes samponnal.

A hajvégek helyreállítása: Minden hajmosás előtt 1 órán át kenjen tápláló olajat a haj végére (a haj hosszának alsó harmada)..

A kész kozmetikumok gazdagítása: az olajok ideálisak új aktív tulajdonságok átadásához kozmetikumaikban (otthoni és gyári). Bármely kozmetikai termék - krém, balzsam, sampon, maszk, szérum vagy testápoló - elegendő plaszticitással rendelkezik a további felszívódáshoz a legfeljebb 15% zsíros olaj összetételében.

A segédolajok ideálisak a kozmetikumok dúsítására. Ehhez az alkalmazáshoz adjon 1-2 adag spray-t a termék egyetlen adagjához közvetlenül az alkalmazás előtt. A kozmetikumok gazdagítása lehetővé teszi az olajok könnyű felszívódását benned - biztosítja a szokásos alkalmazást.

Gazdagítson segéd- és alapolajokkal mind házi készítésű termékeket (arc- és hajmaszkok, krémek), mind pedig kész gyári termékeket. Tiszta olajokat is adhat kozmetikumainkhoz, ha fokozni szeretné az alkalmazás kívánt hatásait (antiszeptikus vagy tápláló, vagy feszesebbé teszi a bőrt) a termékben (például arckrém vagy hajbalzsam)..

Olajok alkalmazása Kharnoub Establishment, Damaszkusz, Szíria a kozmetikumok elkészítésében. A legkülönbözőbb tulajdonságokkal rendelkező egzotikus olajok hatalmas választéka lehetővé teszi bármilyen krém vagy testápoló, sampon vagy szérum elkészítését. A weboldalunkon bemutatott gyanták és gyanták, gyanta porok sikeresen alkalmazhatók tartósítószerként. Tedd magad a tökéletes ellátást! Meghívjuk a természetes kozmetikumok gyártóit az együttműködésre.

Olajhámlasztás az arcra (testre): Kiváló hatékony, de kíméletes peeling végezhető olajokkal. Használjon ricinusolajat vagy bármilyen más viszkózus és ragadós olajat, hasonló tulajdonságokkal az alaphoz. Adjon hozzá egy extra Vergin olívaolajat és egy segédolajat a kívánt tulajdonságokkal (kb. 3h / 1h / 1h). Hozzáadhat 1-2 csepp illóolajat is.

Mossa meg az arcát forró vízzel, hogy megnyíljon a pórus. Alkalmazza bőségesen az olajkeveréket, és körkörös mozdulatokkal masszírozza az arcát (főleg a T-zónát) kb. 10-15 percig. Add hozzá az olajat, amikor felszívódik. Öblítse le arcát forró vízzel, törölközővel alaposan szárítsa meg és alaposan öblítse le hideg vízzel a pórusok bezárásához. Szárítsa meg törölközővel. Ne használjon szappant a maszk lemosására! Ez tagadja az eljárás hatását..

Ez az egyedülálló eljárás alaposan eltávolítja az elhalt sejteket minden bőrről, beleértve az irritált és száraz bőrt is, amely ellen a mechanikus hámozás ellenjavallt. A ragacsos olaj kihúzza a pórusok tartalmát, és lehúzza a stratum corneumot, így csodálatosan puha, tiszta és gyengéd marad. A masszázs aktiválja a vérkeringést és ellazítja az izmokat, ami a kifejezési vonalak csökkenéséhez vezet.

Nem csak az arcra, hanem az egész testre is használható, masszázzsal kombinálva vagy a dekoltázs területére. A hámlasztás segíthet a gyulladások, a bőrhibák, a földszín és a mitesszerek kezelésében. Tedd rendszeresen hetente 1-2 alkalommal, és az arcod belülről ragyog.!

Masszázsolaj: A közvetlenül préselt olajok ideálisak adalékként az alapolajok masszázsához (pl. Saláta levelek), óriási gyógyító és megelőző hatást nyújtanak minden masszázs számára. Ez különösen igaz a testformálásra..

Élelmiszer-használat: virágokból származó aromás olajok - kiváló összetevő édességek és desszertek, édes sütemények (különösen vaníliaolaj), gyógynövényolaj (például tárkony vagy kakukkfű) felhasználatlan összetevője a pácoknak, savanyúságoknak, pépeseknek, pörkölteknek, pépes leveknek, az öntetek és szószok, valamint a tápláló kőmagolajok minden ételhez nemcsak étvágygerjesztő megjelenést és aromát adnak, hanem életet adó erővel és vitaminokkal is feltöltik, többször növelik bármely egyszerű étel tápértékét.

Fizikai tulajdonságok: Fajsúly: 25.05
Törésmutató: 18,15 ± 0,004
Savasság (%): 12,13 ± 1,13
Peroxidszám (mg-ekv / kg): 13,09 ± 2,1
Szappanosítás száma: 02,12 ± 12,7
Nem szappanosíthatók (g / kg): 1,2 ± 1,2

Természetes kémiai összetétel: zsíros olaj,
illóolaj, savak: linolsav, oleinsav,:
arachidikus, palmitinsav, sztearinsav, eikozadienos,
(indigókék kromogén, indicán, klorofill) - eltávolítva
olajok, sinegrin, szaponinok, E-vitaminok előállításában,
A, PP, B1, B2, B6, B9, F, nitrogén, flavonoidok.

 • HALAL-kompatibilis
 • Orosz megfelelőségi tanúsítvány
 • EAC vámuniós megfelelőségi nyilatkozat

Összetétel: finomítatlan olaj, közvetlen kivonat az Usma friss leveleinek előkészített alapanyagából (weida festés) Isatis tinctoria deserti. Nem tartalmaz kémiai melléktermékeket.

Nyersanyag: Szíriai Arab Köztársaság, Hama tartományból.

Gyártás: LAMA Manufacture, Szíria, Tartous, Maten Al-Sahel, Bsireh aljadida

Térfogat: 30 ml, 3 ml

Tárolás: hűvös, sötét helyen, 2 év.

Usma olaj AMANI, 50ml

Usma levélolaj a haj és a szempillák növekedéséhez és megerősítéséhez. Az arab országokban található Usma olajat magas fokú kopaszodás kezelésében, valamint a sérült szempilla, szemöldök és fejbőr hajhagymák helyreállításában használják. Még az usmaolaj rövid távú használata is kiváló eredményeket hoz. A folyamatos használat a szemöldök és a szempilla szőrszálak növekedésének stimulálásához vezet, és ha a hajmaszkokban adalékként használják, fenntartható eredményt ad a hajhagymának megerősítésében és a haj növekedésének serkentésében. Az usma olaj használata a szemöldök és a szempilla szőrszálakhoz, valamint a fejbőr hajához (mint a maszkok adalékanyaga) stimulálja növekedésüket, emellett a haj rugalmasabbá válik, kevésbé hajlamos a törésre hajformázás közben, egyenletes felépítésű, egészséges, szép fényű. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy az usmaolaj nem festi a szőrszálakat, mint a friss usma a levelekben. Ha a bőr más területeire kerül, az usmaolaj nem okoz növekedést a haj növekedésében. Felhasználási módszer: - Az Usma olajat tiszta formában vigyük fel a szemöldökre és a szempillára éjszaka, reggel szappannal mossuk; - a hajolaj adalékaként 5-6 csepp 10-20 gramm alapolajon (olajbogyó, kókuszdió, amla stb.) Összetétel: 100% természetes olaj, amelyet usma magok közvetlen hidegen sajtolásának módszerével nyernek. Származás: Szíriai Arab Köztársaság Térfogat: 30 ml.

Usma olaj AMANI, 30ml

Leírás

Usma olaj AMANI, 30ml

Usma levélolaj a haj és a szempillák növekedéséhez és megerősítéséhez. Az arab országokban található Usma olajat magas fokú kopaszodás kezelésében, valamint a sérült szempilla, szemöldök és fejbőr hajhagymák helyreállításában használják. Még az usmaolaj rövid távú használata is kiváló eredményeket hoz. A folyamatos használat a szemöldök és a szempilla szőrszálak növekedésének stimulálásához vezet, és ha a hajmaszkokban adalékként használják, fenntartható eredményt ad a hajhagymának megerősítésében és a haj növekedésének serkentésében. Az usma olaj használata a szemöldök és a szempilla szőrszálakhoz, valamint a fejbőr hajához (mint a maszkok adalékanyaga) stimulálja növekedésüket, emellett a haj rugalmasabbá válik, kevésbé hajlamos a törésre hajformázás közben, egyenletes felépítésű, egészséges, szép fényű. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy az usmaolaj nem festi a szőrszálakat, mint a friss usma a levelekben. A bőr más területeivel érintkezve az usma olaj nem okozza a haj növekedésének növekedését.

Alkalmazás módja: Az Usma olajat éjjel tiszta formában kenjük a szemöldökre és a szempillára, reggel szappannal mossuk; - hajolaj adalékanyagként 5-6 csepp 10-20 gramm alapolajon (olajbogyó, kókuszdió, amla stb.)

Összetevők: 100% természetes olaj, amelyet usma magok közvetlen hideg sajtolásával nyernek.

Származás: Szíriai Arab Köztársaság

Szállítás

Moszkvában (a moszkvai körgyűrűn belül):

 • Futárszállítás hétfőtől szombatig 10.00-20.00 óra között. A későbbi kézbesítésről a vezetővel és a futárral egyeztetünk (a szállítás költsége nő)
 • Rendeléskor 6000 rubel összegért. és még sok más - a szállítás ingyenes.
 • Ha a megrendelés összege kevesebb, mint 6000 rubel. szállítási költség 300 rubel. Ha az utolsó, távoli metróállomásokhoz szállítják, a későbbi szállítással, a szállítás költsége 400-450 rubelre növelhető.
 • A 17.00 előtt beérkezett és az ügyvezetővel egyeztetett megrendelés kézbesítése másnap, az Ön számára megfelelő időben történik!

Akár 25 km-re MKAD-tól:

 • Futárszállítás hétfőtől szombatig 10.00-21.00
 • 10.000 rubel összeg megrendelésekor. és még sok más - a szállítás ingyenes.
 • Ha a megrendelés összege kevesebb, mint 10 000 rubel. szállítási költség 600 rubel.
 • A megrendelés kézbesítésének dátumát és időpontját előzetesen egyeztetjük a vezetővel.

KIVÁLASZTÁS A RAKTÁRBÓL:

 • Az átvétel akkor történik, amikor megrendelést ad a weboldalon (átvételi funkció) vagy telefonon keresztül.
 • Hétfőtől péntekig 10: 00-18: 00 között veheti át az árut, előzőleg telefonálva a menedzsernek.
 • A megrendelés feltételei az átvételi helyen - 48 óra.
 • Címünk: Moszkva, Korovinskoe shosse 10, Holiday Inn Seligerskaya, 4. emelet, 4. iroda; részletesebb információk a Kapcsolatok oldalon találhatók

OROSZORSZÁGBAN, TÚL ÉS KÜLFÖLDÖN.

Szállítás orosz postán:

 • A minimális rendelési összeg 1000 rubel.
 • A távoli régiókba történő szállítás csak a megrendelés kifizetése után történik. A megrendelés teljes vagy részleges előtörlesztése. 100% vagy 50% összegben. A megrendelés értéke (bevallott érték) a következőket tartalmazza: az áru értéke + postaköltség. Postai és szállítási költségek 300 rubeltől (a csomag súlyától, a régió tartományától, a bejelentett értéktől, a csomagolóanyag költségétől függően, az Orosz Posta tarifái szerint).
 • A megrendelés részleges előtörlesztése esetén az összeg fennmaradó részét feltüntetik a csomagon, és Ön kifizeti postai átvételkor.

Fizetés

Bármilyen módon kifizetheti megrendelését:

 • Készpénzben, a megrendelés futárral történő kézbesítése során.
 • Fizetés a vállalat p számláján keresztül.
 • Fizetés elektronikus pénzzel, Visa, Master Card, Maestro bankkártyákkal a Pay2Pay-n keresztül (tesztelés alatt van).
 • Sberbank kártyára (pl. Kérjen kártyákat a menedzsertől).
 • A megrendelés kézhezvétele után postai úton, a megadott értékkel elküldve.

Usma levélolaj AMANI East Nights

Termék megrendeléséhez töltse ki az űrlapot, és kattintson a "küldés" gombra

Usma levélolaj AMANI East Nights

Hatékony gyógyszer a haj növekedésének serkentésére és a hajhullás elleni küzdelemre!

Térfogat: 30 ml. Gyártó: East Nights

Összetevők: finomítatlan olaj az usma leveleiből (weida festés) Isatis tinctoria deserti közvetlen extrakció. Nem tartalmaz adalékokat.

Nyersanyag: Szíriai Arab Köztársaság, Hama tartomány.

Az usma levélolaj erőteljes hatását a közel-keleti és közép-ázsiai népi haj-, szempilla- és szemöldök-, szakáll- és bajuszápolás, valamint a termék szépség javára végzett többéves munkája bizonyította..

Légy óvatos! Sok usma magolajat (nem leveleket!) Értékesítenek az orosz piacon, valamint zsíros olajat (gir-gir, gir-gir). Ne feledje, hogy az usma magolajat a kozmetológiában használják, de teljesen más célokra. Csak a woad leveleket használják a hajhullás kezelésére és a szempilla növekedésének serkentésére.

Az East Nights usma levélolaj minőségében összehasonlíthatatlan a termék más lehetőségeivel az orosz piacon. Ezen olajok előállításának speciális technológiája nem teszi lehetővé oldószerek és szállítóolajok használatát. Nem használt macerálási módszert.

Az East Nights márkanév növényi olajainak előállításához szükséges alapanyagokat a vállalat maga szerzi be.

Jellemzők: az usma leveleinek első hidegen sajtolása (weida festés), szervesen tiszta üledék ülepedése lehetséges (élő üledék).

Fizikai tulajdonságok:

Fajsúly: 25.05

Törésmutató: 18,15 ± 0,004

Savasság (%): 12,13 ± 1,13

Peroxidszám (mg-ekv / kg): 13,09 ± 2,1

Szappanosítás száma: 02,12 ± 12,7

Nem szappanosíthatók (g / kg): 1,2 ± 1,2

Kozmetológiai tulajdonságok:

- a haj növekedésének stimulálása, beleértve a szemöldöket és a szempillákat, a szakállat és a bajuszt.

- magas fokú kopaszság kezelése.

Alkalmazási módszerek:

- Tiszta formájában az olajat este, lefekvés előtt kell felvinni a szemöldökre és a szempillákra, és reggel természetes szappannal vagy tisztítószerrel le kell mosni;

- adalékként a keverékben az usma levélolajat 10-20 g egyéb növényi olajra (olíva-, kókusz-, amlaolaj stb.) 10 csepp mennyiségben használják..

- kopaszság kezelésére tiszta usmaolajat kenjen a fejbőrre tanfolyamokon: 3 hét / hét pihenés; minden hajmosás előtt, éjszaka.

- tiszta formában vigye fel a szakállra és a bajuszra este, természetes szappannal öblítse le.

Tanúsítványok:

HALAL-kompatibilis

Orosz megfelelőségi tanúsítvány

EAC vámuniós megfelelőségi nyilatkozat

Figyelem:

- Amikor a szempillákra kenjük az olajat, vigyázzunk, hogy olaj kerüljön a szemünkbe!

- Érzékeny bőr számára ajánlott az olajat hígítani!

Írd be a neved:

Rendelési szám (kötelező):

Az Ön véleménye: Figyelem: A HTML nem támogatott! Használjon egyszerű szöveget.

Rossz 1 2 3 4 5 Jó

Írja be a képen látható kódot:

Taramira olaj Hemani szempillákhoz, szemöldökhöz és hajhoz 30 ml

Taramira olaj Hemani szempillákhoz, szemöldökhöz és hajhoz

Latin neve: Eruca vesicaria Cav. (eruka vetés, sült saláta kitûnõ)

Összetevők: 100% természetes usmaolaj (erukavetés vagy sült saláta kitûnõ).

Ezt az olajat kozmetikai és konyhai célokra használják..

Az usmaolaj sok hasznos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek közül a legfontosabbak:

 • Segít a cukorbetegség kezelésében.
 • Segít a különféle bőrbetegségek kezelésében.
 • Hajhullás ellen alkalmazzák.
 • Serkenti a haj, a szempillák és a szemöldök növekedését.

Az usma levelek linolsavat, linolénsavat, erukasavat, olajsavat, mustárolajat, alkaloidokat, szerves szteroidokat, tioglikozidokat és flavonoidokat tartalmaznak. Ez a magas tápérték teszi lehetővé az usma olaj intenzív telítését és helyreállítását a szőrtüszőkben, hozzájárulva azok gyors növekedéséhez. Ezért használják az Usma olajat az apabcĸix országokban a kopaszság kezelésében és a szőrtüszők helyreállításában..

Tárolási utasítások: Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Szempilla és szemöldök:

A szempillákra, a szemöldökre nem ajánlott tiszta olajat felhordani (felvitel előtt az erős csipkedés elkerülése érdekében ajánlott enyhe alapolajjal - például apganic, mandula stb.) Keverni..

Hagyja az olajat egy éjszakán át a szempilláin. Reggel szappannal vagy tejjel lemoshatja.

Hajra:

A hajon szintén nem ajánlott tiszta formában alkalmazni. Jobb feloldani a vajat 5-6 csepp alapolajban.

Éjszaka takarja le az ágakat egy törülközővel, és reggel mossa le samponnal. Ismételje meg ezeket az eljárásokat 2-3 nap alatt 1 alkalommal 1 hónapig.

A Hemani Taramira olaj a legjobb minőségű usmaolaj.

Származási ország: Pakisztán

Usma olaj

Leírás

Az usma mag első hidegen sajtolása.

Az arab országokban található Usma olajat magas fokú kopaszság kezelésében, valamint a sérült hajhagymák, szempillák és szemöldök helyreállításában használják. Még a rövid távú használat is kiváló eredményeket hoz. Az állandó, rendszeres használat a szemöldök és a szempilla szőrszálak növekedésének stimulálásához vezet, és ha a hajmaszkokban adalékként használják, stabil eredményt ad a hajhagymának megerősítésében és a haj növekedésének serkentésében..

Az usma olaj használata a szemöldök és a szempilla szőrszálakhoz, valamint a fejbőr hajához (mint a maszkok adalékanyaga) stimulálja növekedésüket, emellett rugalmasabbá, haját kevésbé hajlamossá teszi a hajformázás során, egyenletes szerkezettel és egészséges, szép ragyogással.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy az usmaolaj nem festi a szőrszálakat, mint a friss usma a levelekben. Ha a bőr más területeire alkalmazzák, nem okoz növekedést a haj növekedésében.

Hogyan kell használni:

 • Az Usma olajat tiszta formában alkalmazzák éjszaka a szemöldökre és a szempillákra, reggel szappannal mossák;
 • hajolaj adalékanyagként 5-6 csepp 10-20 gramm alapolajra (olíva, kókuszdió, amla stb.)

Figyelem! Az igazi hidegen sajtolt usmaolaj nem származhat a levelekből. A levelekből csak macerátumot lehet készíteni jó alapolajban, és ehhez csak száraz leveleket használnak, nem frisseket, mivel a növényben lévő nedvesség, a hordozóolajba kerülve, szó szerint néhány nap alatt használhatatlanná teszi, és a macerálás romlik. anélkül, hogy lenne ideje "érlelni". A gyümölcslevet csak a friss levelekből lehet kinyomni, és ez elhanyagolható mennyiségű olajat tartalmaz, és ha lepárolja, akkor ez az olaj "arannyá" válik, ezért természetesen ezt a gyártók nem gyakorolják. Ha más információt talál a termék leírásában más üzletekben, legyen óvatos - vagy hamis, vagy az eladó nem rendelkezik elegendő szakmaisággal ahhoz, hogy megértse, milyen terméket kínál.

Összetevők: 100% természetes hidegen sajtolt usmaolaj.

Vásároljon Usma olajat

Az utóbbi időben két tendencia ütközött a bőrápolás kérdésében. Az egyik a modernitás, a csúcstechnológia és az egyedi receptek. A második a természethez való visszatérés és erőforrásainak felhasználása, a régi és bevált otthoni szépségápolási módszerek keresése, a környezeti jelszavaknak megfelelő élet.

A hajnövekedés, a szemöldök, a szempilla problémájával küzdőknek dilemmájuk van, mit érdemes előnyben részesíteni: gyógyszerek vagy receptek a nagymama dobozából? Az "AlisaBon" cég segít a választásban, mivel a természetes kozmetikumok egyik vezető gyártója a növekedés és az ápolás aktivizálására ezen a területen..

A probléma fő tettesei a stressz és a helytelen táplálkozás. Ezenkívül az intenzív fogyás és a csodás diéták ronthatják a haj, a szemöldök, a szempillák állapotát. Az AlisaBon cég termékei a legértékesebb növényi usmából (weida festés) készülnek, amelynek kivételesen egyedülálló a telített savak és vitaminok összetétele. Nem csak megakadályozza a hajhullást, hanem serkenti a haj újranövekedését, javítja a rugalmasságot és az állapotot.

A természetes módszerek soha nem lesznek olyan hatékonyak, mint a hajhullás elleni gyógyszerek és kozmetikumok. Az ok prózai - a laboratóriumi feldolgozás nélkül lehetetlen megszerezni az összetevők alakját, hogy behatolhassanak a bőr mélyebb rétegeibe, és működésüket az epidermális rétegre irányították..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Pantovigar vitamin analógok

Pantovigar (Pantovigar) - rendkívül hatékony gyógyszer a diffúz hajhullás kezelésére, valamint a sérült haj kezelésére.
A Pantovigart a köröm növekedésének károsodása esetén is alkalmazzák.

Melyik modern hajhosszabbítási módszert érdemes jobban választani??

Egyre több nő, aki arról álmodozik, hogy hosszú, elegáns fürtjei vannak, a hajhosszabbítási eljáráshoz fordul. A modern szépségipar nem áll meg, fejlődik és minden évben egyre több technikát kínál, amelyek hozzájárulnak a szálak mesterséges meghosszabbításához.