Kiemelés

Múmia tabletta: használati utasítás, cél és indikációk

Kiemelés

A Shilajit természetes mikroelemekben gazdag természetes összetevő, amely lehetővé teszi ennek a gyógymódnak a gyógyászati ​​célokra történő alkalmazását.

B12 és B6 vitamin injekciók

Kiemelés

A terhes nők szinte minden vérszegénysége megaloblasztikus B12, de a nőgyógyászok valamilyen oknál fogva nem tudják ezt, és makacsul figyelmen kívül hagyják célját. Igen, komplexekben van, de tény, hogy a tablettákban egyáltalán nem szívódik fel.

A legjobb hajolajok és szérumok az Avontól

Kiemelés

A hajolajok és a szérumok nélkülözhetetlen segítőkké váltak a hajápolásban. Az alkalmazás azonnali hatása, a haj szerkezetére gyakorolt ​​jótékony hatás és a környezettől való védelem az olaj nyilvánvaló előnyei a haj számára.

Sampon zsíros hajra a Nature.med "Onion-Garlic Complex" sorozatából

Kiemelés

Sampon zsíros hajra a NATURE.med sorozat "Onion-Garlic Complex" sorozatából.
A gyártó azt ígéri nekünk, hogy a sampon elősegíti a hajmosás közötti idő meghosszabbítását, a gyökértől a hegyig normalizálja állapotát anélkül, hogy kiszárítaná.

Modern brazil hajhosszabbítás

Kiemelés

Jelenleg különösen népszerűek a brazil hajhosszabbítások, amelyekre számos pozitív válasz és észrevétel érkezett. Számos profi fodrász és stylist határozottan ajánlja ügyfeleinek, mivel személyes pozitív tapasztalataik alapján meg tudták győzni magukat, hogy ez az eljárás teljesen biztonságos, és elképesztő, hosszan tartó hatást érhet el.

Színező balzsam "Belita": színpaletta, összetétel, gyengéd hatás a hajra, használati utasítás és vásárlói vélemények

Kiemelés

A trichológusok szerint az egyik legjobb kozmetikai termék, amely felfrissítheti a haj színét, a Fehéroroszországban gyártott Belita árnyalatú balzsam.

Haj Vitamin Spray

Kiemelés

Rossz időjárás, stressz, folyamatosan működő számítógépek, kalapok és sapkák sugárzása - mindez így vagy úgy károsítja a haj általános állapotát. Az erő és a ragyogás megőrzéséhez vagy visszaszerzéséhez teljesen más termékeket használnak, az olajoktól és a maszkoktól kezdve egészen az ápolás kifejeződéséig, vitaminokkal alkotott spray formájában.

Minden, ami a Loreal rendkívüli hajolajáról szól, 6 komponensből áll: előnyök és alkalmazási módszer

Kiemelés

Az egyik legjobb fürtök ápoló terméke az olaj. Táplálkozási tulajdonságainak köszönhetően feltölti a hajat a szükséges ásványi anyagokkal, vitaminokkal és aminosavakkal.

A fürtök helyreállítása keratin hajmaszkokkal Estel Keratin és Termokeratin: melyik terméket kell előnyben részesíteni?

Kiemelés

A helytelen ápolás, a táplálkozás, a rossz ökológia és a stressz következtében a gyakori frizurától, a töredezett hajtól és az unalmas hajtól fáradt fürtök - mindez ahhoz vezet, hogy képtelenek a hajad gyönyörű és látványos frizurába formázni.

Toner aktivátor a haj növekedéséhez Estel otium egyedülálló

Kiemelés

Az Estel jól megérdemelt és népszerű márkává vált, amelyet számos szépségszalon választ. A piacon elérhető festékek, samponok, habok hatékonyak és népszerűek.

Elseve, "Rendkívüli" hajolaj: leírás, alkalmazás, vélemények

Kiemelés

Minden lány tudja, hogy az egészséges és fényűző haj mindig vonzó pillantásokat vonz. Azonban nem mindenki dicsekedhet ilyen fürtökkel. Nem szabad idegesíteni, mert rengeteg eszköz áll rendelkezésre a gyönyörű haj eléréséhez.

A HAIR GENESIS vonal gyógyszereinek alkalmazásának tapasztalata különféle típusú alopeciában szenvedő betegek helyi terápiájában

Kiemelés

A tanulmány végrehajtói:
Olisova Olga Yurievna - az orvostudományok doktora, professzor

Vásároljon Zait al hayee - kígyóolajat

Kiemelés

Leírás Hemani kígyóolaj: megmenti a hajat a hajhullástól A hajhullás problémája ismerős, ha nem minden nő, akkor biztosan a legtöbb. Terhesség, szülés, hormonális rendellenességek, az éghajlat éles változása, sőt a kalapok banális viselése is - mindez gyengíti a szálakat és kiváltja a szőrszálakat.

Inoar g haj keratin

Kiemelés

Szállítással bárhová Oroszországba

G. Hajkeratin

A komplexumot a "keratin hajegyenesítés" eljáráshoz tervezték. A G. Hair Keratin hatékonyan kiegyenesíti a kezelhetetlen hajat még feszes fürtök mellett is, és tökéletesen sima marad akár öt hónapig is.